Aldri si aldri….

Hei du fine mandagskveld!

Ny dag, ny uke og nye muligheter! Idag har jeg fått lagt listen for resten av uken, og noe sier meg at denne uken vil bli helt nydelig! Jeg har planer om å få gjort en hel del mer enn jeg tror er mulig, så jeg må rett og slett bare brette opp armene.

Dagen vår igår var så fin, vi spiste masse deilig mat, hadde besøk, lo,pratet og ungene fikk koset seg med alt mulig godsaker! De var sååååå pumpa når hodet traff puten og sovnet så hardt at jeg misstenker de ikke hadde merket om et jordskjelv hadde inntruffet… Haha…

Idag har jeg også lovet de to minste ( eller ihvertfall Lila) å gå til innkjøp av en søskenvogn til sykkelen min, vi skal nemlig begynne å sykle til barnehagen, for den turen er kjempe fin! Også en god -GOD trim for hun mor.

Jeg har den siste tiden fått utallige spørsmål på om vi kommer til å flytte tilbake til Gressvik, og hva som skjer. Etter å ha levd av å utlevere meg litt ubehagelige mye til tider før holder jeg noen kort tett til brystet denne gangen. Reisen vår er igang allerede den, men hvor langt unna mål vi er får dere se når jeg føler det greit.

Gressvik, vel jeg har lært å ALDRI si ALDRI i livets løp, men etter valgene vi nå har tatt kommer vi ikke til å flytte tilbake til Gressvik. Grunnen er at jeg føler det ligger for mye “historie” i “veggene” der og vi har helt andre ønsker om bosted med barna! Alt til sin tid, vi blir i fine vakre Fredrikstad ihvertfall <3

Idag fikk jeg meg en lang og deilig tur med mamma og pappa i finværet også, det var ekstremt koselig <3  Små ting i hverdagen så betyr så mye !

Jeg håper deres start på uken har vært nydelig – nyt kvelden!

0 kommentarer

Siste innlegg