Mitt nye rå fine sofabord

Reklame// innerommet.no 

Fredag og det betyr helg!

Helg betyr fri, og fri betyr tid til ro, avslapning og det å hente seg opp med NYE batterier! * smiler*

Nå starter vi på vår første tema uke her på bloggen og jeg tenkte å starte med hus, hjem, interiør og styling! Noe jeg regner med vil falle i god jord hos de aller-aller fleste leserne her inne. Det skal bli så mye interiør og interiør snakk at jeg ihvertfall skal klare å mette dere “bittelitt” på den fronten.

Nå er det to uker siden vi fikk det lekre salongbordet vårt i hus, et bord vi har forelsket oss mer og mer i ettersom vi har fått det på plass og i bruk! Bordet er grovt, det er tøft, maskulint og enkelt – alt hva vi ønsket.

Når vi skulle ha bord var plassen vi kunne få ut av det noe av det som hadde høyest prioritering for nettopp oss. Vi er snart 7 mennesker i huset og nettopp derfor har det betydd så ufattelig mye for oss å kunne bruke hver plass i huset fornuftig. Som dere vet bor vi i et søtt og koselig rekkehus, og her har vi virkelig funnet oss til rette alle sammen. Alt går bare man ser på løsninger fremfor hindringer, eller hva?

Sofaen vår er stor, den rommer oss uten problemer, og ofte liker vi når de minste er lagt å ta middagen med oss foran tv skjermen. Problemene vi hadde når vi før hadde et mindre bord var at vi ikke fikk plass til det vi ønsket. Det å finne et salongbord med tilleggsplate var noe vi kunne anse som UMULIG.  Nettopp derfor falt vi slik for dette bordet. De små bordene gjorde det mulig for oss å samles alle rundt salong bordet uten problemer! Plutselig kunne pynten stå igjen på bordet UTEN at den ble i veien og plassen rundt valgte vi mer eller mindre selv. Pga de små bordene er plassert under hovedbordet tar de ei heller plass og man kan leke med litt variasjoner i stylingen.

Info angående bordet:

  • Brunbeiset, matt svart metal
  • L120xB65Xh47 / L55xB55xH40 ( 2 stk)
  • Massivt gjenbrukstre, jern
  • Lev. montert. 1 Kolli

Jeg har nå vært så heldig at jeg kan tilby mine lesere hele 20 % avslag på bordet dersom dere oppgir kode –Blackwood.  Noe jeg regner med passer perfekt om nettopp dette bordet er et du ønsker å sikre deg også! Leverignstiden er rask, jeg hadde mitt på en ukes tid.!  Bordet finner dere ved å trykke HER. 

Bordet finnes også i andre størrelser og fasonger så her kan dere velge hva som passer best for dere såklart!

Jeg håper dere ser noe dere likte og at helgen deres blir magisk med dere! Vi sees! 

www.innerommet.no 

0 kommentarer

Siste innlegg