En opplevelse man aldri glemmer.

Reklame.

God tirsdag! Ja, så var alle “private” selskap over for en bitteliten stund og noen hektiske arbeidsuker står for tur. Jeg har siden jeg leverte småtrolla på skole og i barnehage sittet forran mac´n og er så å si helt firkantet i øynene mine. Siden Jeg har 10 veiledninger denne uken og jeg bare NYTER hver og en av dem – herreminhatt så moro! Jeg har spurt et par av kundene mine om jeg kan dele hvor vakkert hjemmet deres har blitt så *tvitvi* for det. 

Så fra kakebaking og bursdagsinspo til deilig lunsj og middags retter!

Har du hørt om LØVE Restaurant og bar?  

Dette må være en av landes beste Restauranter, for maten her er rett og slett utsøkt. Den smaksrike maten pirer det som er av smaksløker, det var nesten trist å bli mett- så godt var det =)

Vi startet med Oliven, fantastisk pisket smør, brød og coppaskinke på fjellgris fra metervare.

Maten ble servert med innbydende og lekre oppsett.

Dette ser ikke bare nydelig ut, det smaker enda bedre.

Fra en deilig rett til en annen. 

Til forrett fikk vi noe jeg aldri hadde prøvd før, nemlig rugvaffel med røkt laks, snøfriskkrem, hjertesalat og løjorm .En forrett som var kjempe god, litt annerledes og som virkelig kan anbefales.

På LØVE Restaurant og bar er hver matrett satt sammen for å gi nettopp deg som kunde den aller beste matopplevelsen, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Til dessert fikk vi servert en frisk og søt sak som bestod av Norske friske jordbær med kamille, pasjonsfrukt, sprø marengs og havresmuler. Mmmmm, dette var rett og slett den beste desserten jeg noen gang har spist.  Ikke for søtt, eller syrlig, men rett og slett nydelig.

Se så nydelig servert – i mitt 30 årslag neste år har jeg faktisk en liten drøm om å klare å få til noe liknende.

Vel, dette var noe av hva Løve restaurant og bar kan trylle frem. Det kom meg nemlig for øret at de kom med en deilig høst meny nå etter sommeren, så noe sier meg at jeg MÅ tilbake neste gang jeg er i Oslo..

Løve Restaurant og bar ligger perfekt plassert på det Norske teateret. Lokalene er innbydende,åpene og lyse, servicen upåklagelig og maten.. Ja, hva kan jeg si? Den er  himmelsk. Løve restaurant og bar har åpent hverdag og helger til viste tider.

A

Bordbestilling, eller andre henvendelser klikk HER. 

Denne gjengen står på hver dag og kan garantere nettopp deg en fantastisk matopplevelse og ønsker deg hjertelig velkommen!

Besøk Løve restaurant og bar sin hjemmeside HER og husk å legge neste besøk hit hvis du er i Oslo og ønsker en flott matopplevelse.

Da gjenstår det bare for meg å ønske dere BON APPETIT! 

Velkommen skal du være.

0 kommentarer

Siste innlegg