3/4 år seinere…

Reklame//

Lillelørdag allerede. Idag har jeg ordnet slik at jeg har brukt litt av dagen til annet enn jobb. Det blir litt sånn at hverdagen også tar litt tid, spesielt når jeg velger å ta jobb på kvelden når de små er i seng. Jeg kan liksom noen ganger føle at kvelden er den tiden på døgnet hvor jeg kan sitte mer uforstyrret. På dagen har jeg mailen, veiledninger, og jeg prøver å skvise inn venninner og ting som husarbeid osv i tillegg, så jeg føler kveldene blir mine når jeg kan sitte i fred, stillhet og ro å ta innover meg alle inntrykkene for dagen og inspirasjonen jeg har fått i løpet av det siste døgnet.

Mange Spør meg titt og ofte om hvordan jeg kan lande en stil, og hvordan jeg tenker når jeg styler.

Først og fremst, jeg liker å tenke at jeg skal ha det lenge, så jeg prøver å ha en “base” jeg føler meg tilfreds med. Får du en rolig base hjemme er det å forandre litt i små ting aldri noe problem. Det er ikke alltid det trenger å koste all verden for at man skal føle man fornyer litt og får frisk pust i interiøret.

Jeg har alltid elsket beige, men farger har jeg stort sett alltid slitt med. Jeg elsker mange farger og kan få skikkelig lyst på de selv, men når jeg får de inn i huset blir det aldri slik jeg ønsker.

For noen år siden fikk jeg inn fargen midnightblue, og siden har jeg ikke viket bort fra den. Til mine jordtoner er den farge absolutt den jeg føler alltid løfter interiøret. Det er dyp, rolig, stilren og maskulin.

Jeg kjøpte midnight blue gardinene fra millemoi i 2016, og per idag henger de fremdels oppe. Tenk at jeg har hatt samme gardinene i 4 år snart og ennå er det ingen andre jeg vil ha.

Under ser dere en collage på mine favoritter, og mitt siste tilskudd er ennå den tøffe puten min! En pute som skiller seg litt ut, men samtidig er helt rolig!

Gardiner HER. Shiny putetrekk HER, Spisestuestol Millemoi, Foggy pute med kant HER. 

Basen min er den samme nå som for 3/ 4 år siden når det kommer til fargevalg, og jeg elsker den bare mer og mer! Den er enkel og fiffe opp, og den er enkel å dempe ned. En klar favoritt og must have her i huset!

0 kommentarer

Siste innlegg