Himmelske gode!

Hei du fine fine søndag!

Jeg var oppe å hoppet før fuglene idag, beste som er!  Kvalitetstiden på morgenen er gull verdt, nesten den beste tiden på dagen faktisk. Jeg koser meg såååå masse når ungene leker og koser seg, og jeg kan være rundt dem med noe trivelig på tvén, en lattekopp og ferske rundstykker i ovnen. Små hverdagsgleder.

Idag lagde jeg noen vanilje muffins – og de smakte himmelsk!

Oppskrift :

 • 3/400 g hvetemel
 • 200 g sukker
 • 3 ts bakepulver
 • ¼ ts salt
 • 1.5 ts vaniljesukker
 • 80 g smør
 • 3 stk egg
 • ½ dl helmelk

Frosting:

 • 300 g melis
 • 100 g smør
 • ½ dl helmelk
 • 1 ts vaniljesukker
 • tine naturell ost.

Slik gjør du:

 1. Ha hvetemel, sukker, bakepulver, salt, vaniljesukker, smør, egg og melk sammen til en jevn røre.
 2. Fordel røren i muffinsformer til de er litt under 2/3 fulle.
 3. Stek kakene på midterste plate i stekeovnen på 180 °C i ca. 20 minutter.
 4. Bland sammen det tørre til frostingen. Tilsett helmelk og eventuelt konditorfarge hvis du ønsker. Pisk kremen sammen på middels hastighet i kjøkkenmaskinen, helt til den er litt “fluffy”.

Disse muffinsene er dødsgode – de smelter i munn og forsvinner på et blunk her hjemme..

Sjarmøren min, kjekkeste lille gutten i verden.Tiden med han nå er så harmonisk og fin, snilleste lille gutten jeg vet om.

Lille livet mitt <3

Nå har jeg satt bort en god del muffins, imorgen kommer nemlig de eldste og Lila hjem og da står disse å venter på dem! Gjett om jeg gleder meg til det!!! Savner de maks nå! Hverdagene med full rulle er de best!

Nå skal vi ut en liten tur. Victor er litt rastløs og siden han elsker alt slags vær tenkte jeg å ta på oss og tusle en liten tur opp til bingedammen og kaste litt steiner i vannet. Det er nemlig det morsomste han vet om i disse dager, det og dyr… Små barn, små gleder!

Jeg håper dere har en magisk søndag, vi skrives på´n igjen!  IKveld skal jeg jobbe, jeg har nettopp begynt litt i “ny” jobb og det skal bli morsomt og komme skikkelig inn i det. 

Tre år liksom…..

Fredaaaag! 

Ja, nå har jeg hentet bilen min hjem fra service og til min STORE glede var det ingen feil eller noe galt med den.. Fine FINE sorte loppa mi. Er det en bil jeg har blitt skikkelig glad i er det den, det er den beste bilen jeg noen gang har hatt faktisk. Tenk at den blir tre år i november, og like fin ennå! Nesten ikke gått noe heller, også duger den til ALT!  Tenk at det er tre år siden jeg kjørte den ut fra butikken dette året, hvor har disse tre årene gått liksom?

Vel, her hjemme har jeg nå ordnet med litt blomster- hver fredag er det et must! Er det bare meg eller er det å pynte med friske blomster noe som hører helge innspurten til.

Idag våknet jeg helt svett når jeg slo opp øynene , jeg fikk nemlig for meg at det var mandag…… Der hoppet jeg ut av sengen og skulle til å løpe ned for å sette ut søppeldunkene. Etter å ha gått i halvsvime inn på badet for å kle på meg fant jeg ut at det var fredag.. Altså, igår hadde jeg skikkelig søndagsfølelse og idag skikkelig mandagsfølelse.. Er det bare meg eller er vi flere?

Vel, nå skal jeg sette meg ned å se en episode med  “A place called home”, har dere sett den serien? Hvis ikke, må dere se den, det ligger 3 sesonger ute på nrk sin app.. Beste serien jeg noe gang har sett, jeg er helt i lykke hver morgen en ny episode ligger ute! Jeg måtte se 3/4 episoder før jeg ble trollbundet, men etter episode 4 var jeg helt frelst!

Vel, jeg håper deres dag sålangt har vært fin, noen har kanskje tatt langhelg allerede ?

Nei, vi skrives mer seinere <3 

Hvordan har jeg klart meg uten?

Tirsdag og dagen har bare flydd avsted.

Her hjemme har dere skimtet noen nye stoler i bakgrunn når jeg har lagt ut insta story, samt litt annet .. Siden jeg ønsket å bruke alle 6 spisestue stolene mine rundt spisebordet måtte jeg finne noen andre å ha på kjøkkenet. Gjerne i samme stil slik at jeg enkelt kan supplere med disse stolene når det er behov for det.

Veien blir til mens man går og det praktiske med disse er at jeg kan kaste trekkene i maskinen på 60 grader uten problemer om de blir flekkete/møkkete. Siden jeg har så mye “enkelt” av interiør synes jeg det er ekstra fint å ha den “lune” delikate stilen i bunn. Det å leke seg med ulike farger på puter og blomster er mye enklere når alt flyter i hverandre.

Helt ærlig kan jeg ikke forstå hvordan vi klarte oss uten spisestuen, det å ha et lite rundt kjøkkenbord og en romslig god spisestue er så deilig. Vi bruker mye tid rundt bordet som en familie og nettopp derfor er det å ha et god plass rundt bordet viktig for oss.  Lila perler og tegner mye, og Victor følger etter med sistnevnte så bordet på kjøkkenet blir godt brukt og tåler alt!

Mange har lurt på hvordan jeg klarer å holde de lyse møblene våre rene med huset fullt av unger(?) . Vel, hemmeligheten min er så enkel som at jeg bare har møbler med trekk jeg kan ta av og vaske. I tillegg spiser vi kun måltider ved kjøkken/ spisebordet og det sparer meg nok for litt vil jeg tro. Jeg er utover det blitt en reser på å ha pledd i salongen som enkelt kan vaskes og det gjør det har spart meg for mye unødvendig klin. Jeg er heller ikke redd for møblene mine, bare nøye. Alt kan vaskes og erstattes, det viktigste er at vi trives med det vi har.

Jeg kan ikke telle timer jeg har tilbringer inne på kjøkkenet, men jeg vet med sikkerhet at det en en god del. Her lager jeg alle mulige måltider, baker, leser og nå blogger jeg hver eneste dag!

Nå skal jeg kaste meg i bilen, de minste venter nok på mammaen sin nå kjenner jeg de rett. Hihi..Vi skal ut til “bonus bestemor” og kose oss noen timer, noe barna vil hoppe i taket av begeistring for.

Ha en deilig dag, vi skrives mer etterpå!

Aldri si aldri….

Hei du fine mandagskveld!

Ny dag, ny uke og nye muligheter! Idag har jeg fått lagt listen for resten av uken, og noe sier meg at denne uken vil bli helt nydelig! Jeg har planer om å få gjort en hel del mer enn jeg tror er mulig, så jeg må rett og slett bare brette opp armene.

Dagen vår igår var så fin, vi spiste masse deilig mat, hadde besøk, lo,pratet og ungene fikk koset seg med alt mulig godsaker! De var sååååå pumpa når hodet traff puten og sovnet så hardt at jeg misstenker de ikke hadde merket om et jordskjelv hadde inntruffet… Haha…

Idag har jeg også lovet de to minste ( eller ihvertfall Lila) å gå til innkjøp av en søskenvogn til sykkelen min, vi skal nemlig begynne å sykle til barnehagen, for den turen er kjempe fin! Også en god -GOD trim for hun mor.

Jeg har den siste tiden fått utallige spørsmål på om vi kommer til å flytte tilbake til Gressvik, og hva som skjer. Etter å ha levd av å utlevere meg litt ubehagelige mye til tider før holder jeg noen kort tett til brystet denne gangen. Reisen vår er igang allerede den, men hvor langt unna mål vi er får dere se når jeg føler det greit.

Gressvik, vel jeg har lært å ALDRI si ALDRI i livets løp, men etter valgene vi nå har tatt kommer vi ikke til å flytte tilbake til Gressvik. Grunnen er at jeg føler det ligger for mye “historie” i “veggene” der og vi har helt andre ønsker om bosted med barna! Alt til sin tid, vi blir i fine vakre Fredrikstad ihvertfall <3

Idag fikk jeg meg en lang og deilig tur med mamma og pappa i finværet også, det var ekstremt koselig <3  Små ting i hverdagen så betyr så mye !

Jeg håper deres start på uken har vært nydelig – nyt kvelden!

Klart til den store dagen!

God 16.mai!

Idag fikk jeg sove helt til klokken 08:30, en deilig deilig følelse!  I 10 tiden tok Kim med jentene avsted og jeg har holdt på siden. Det å dekke bord, og handle inn til 17. mai har gått til tross for at jeg har en meget aktiv liten 1.åring om dagen. Høyt oppe, pelle og dra i alt, alderen taler for seg selv. *smiler*

Jeg har pyntet det enkelt og kanskje ikke i hundre prosent 17.mai stil, men med matfatene, Norske flagg og kakene blir nok dette både rødt-hvitt og blått til ære for landet vårt! Jeg skal pynte med et par flagg på bordet, men de må strykes først så jeg har ikke fått de på plass ennå. Utover det ble jeg kjempe fornøyd, bordet ble nydelig, delikat og enkelt- helt i kjent “Camilla stil” hihi….

Vi blir 8 voksene imorgen pluss barna, og siden jeg alltid lager koldtbord til 17.mai sier det seg selv at jeg har en liten jobb foran meg idag. Jeg skal lage pai, spekefat, kylling salat +++, samt Pavlova og muffins!

Nå skal jeg prøve å få ryddet bittelitt før den lille aktive go´gutten min våkner og skal fotfølge meg rundt alt jeg gjør. Vi skrives – nyt dagen!

Det skal feires!

God morgen, og riktig god og fin helg!

Så står 17. mai helga for tur, og jeg må ærlig innrømme at det er skikkelig rart å gå en annerledes 17.mai i vente. For meg har det liksom alltid vært morgentoget med skolen og barnehagen, koldtbord, bytur med is og sukkerspinn, tivoli med gassballonger og gira småtroll…

Iår skal vi feire, men en annerledes 17.mai blir det for oss som resten av landet. Jeg skal lage en deilig frokost med alt det beste vi vet om, Bake STOR kake, mine foreldre skal komme , vi skal til byen å kjøpe is og tusle ned å se på båt-toget! Vi skal spise raklett til middag, kose oss med masse snop og lek! Jeg har bestemt meg for å lage den beste 17.mai noen gang til mine barn! Det fortjener dem, for mine eldste synes det og ikke skulle gå i toget med klassen faktisk er trist. Alternative gjennomtenkte ideer kan bli VELDIG bra de også, selv om det blir litt annerledes.

Idag skal de minste feire litt 17.mai i barnehagen, noe som var stor stas!  Praten gikk i ett om dette hele veien til barnehagen, og koselig var det! Tenk å være liten å begynne å forstå hva som skjer, tenke tanker om ting som gleder de små hjertene, det er koselig det!

Lila har blitt kjempe flink til å perle, hun kan sitte lange å kose seg med nettopp det og lagde stolt matchende armbånd til oss. Mitt står det mamma på, hennes Lila.

Se så nydelig! 

De minste begynner å bli store nå, tenk at det ikke lenger bor noen babyer her hjemme, men små “minimennekser” med så fine personligheter.  Det er så koselig med alderen de beveger seg inn i, nå har minsten også begynt å si noen ord- det er utrolig hvor fort tiden går!

Jeg tenkte å dele 17. mai bordet med dere! Jeg skal gjøre innkjøpet til det allerede idag…. Planene er som vanlig MANGE, det skal ikke finnes tvil på at det er landes nasjonaldag !

Jeg titter innom igjen, med både bakst og borddekking +++ – Vi skrives!

Også… kom lykke…

God kveld i stuen!

Her har jeg endelig landet med beina høyt og brusglasset fylt med isbiter! Jeg lovet jo å komme tilbake kveld, og det løftet hadde jeg bestemt meg for å holde! Alle må jo starte en plass, ikke sant?

Jeg føler at jeg har fått mye av iver´n tilbake igjen, ENDELIG ! Jeg har fått med meg en snill venninne på lasset nå også! Endelig skal det å blogge være moro igjen ! *smiler* Det og måtte legge vekk det jeg har jobbet med i mange år, og som faktisk er en del av meg, fordi man ikke tror man er bra nok, er bare trist egentlig. Villa Paprika er jo Camilla…. meg! Jeg har forstått at jeg etter 10 år faktisk har en trofast og fin gjeng med følgere, og de skal jeg ta vare på, å dele små og store ting med!

Jeg hører mange sier ” Endelig er Camilla tilbake” , og vet dere – det er veldig koselig å høre, for nå er jeg tilbake. Interiør, bakst og outfit for små og store skal deles ! Jeg har endelig fått liv i den kreative siden av meg, og den er litt “over the top” om dagen. Det er ingen hemmelighet at det er 100 ganger mer moro å logge seg inn her når jeg gjør det fordi jeg har lyst, og ikke fordi jeg føler at jeg må!

Spisestuestolene skulle vi egentlig hatt allerede når vi flyttet inn, men så hadde vi ikke plass på det tidspunktet fordi vi prioriterte å ha et soverom ekstra.. Jubelen var STOR når jeg kunne sette de opp, og faktisk ha plass til dem. Jeg kan sitte timevis i stolene, de er rett og slett supergode. For å få en rolig fargepalett har jeg valgt å holde det meste helt nøytralt. Da er det alltid mye enklere å bytte på utrykket på mindre elementer.

Ettersom veggene her hjemme er hvite, har jeg lagt vekt på litt “tyngde” i interiøret. Det er derfor jeg har valgt mye sort.

Prikken over i´n er alltid de små detaljene, de som utgjør siste finishen …  Siste tilskudd her, er dette Lykke tray fatet, matt, sort og stort! Tenk dere dette til jul med masse mose og kubbelys på… Altså, det er noen ting som gjør det lille ekstra, og for meg er dette fatet  nettopp det. får nesten litt sånn sommerfugler i magen følelse!

Kjenner øynene blir veldig tunge her nå, tror Jon Blund melder sin ankomst!  Jeg håper deres dag har vært kjempefin, og jeg gleder meg allerede til vi skrives i morgen.

 

Speil, speil på bordet der…..

Hei og hopp torsdag! 

Har dere hatt en fin dag så langt?

Uff, har dere merket det sure været som er ute? Det har vært skikkelig surt og ingenting annet enn de vakre blomster på trærne har minnet om at sommeren nærmer seg. Utover det har det virket som om vinteren har angret seg og kommet tilbake ..

I stuen har jeg fornyet bittelitt, jeg har lenge siklet på de lekre speilbordene hos Millemoi, og igår flyttet de ENDELIG inn..

Her hjemme går dagene i ett, til tross for at hverdagen endelig sakte, men sikkert kommer tilbake! Jeg har hatt ekstremt mye å sette meg inn i. Sånn er det når jeg skal klare å få kabalen til å gå opp med unger og det å få mine kanaler opp igjen også. Jeg må bare skryte, for denne uken har jeg klart å blogge TO ganger… Jeg skal nemlig komme tilbake med et til to innlegg her også i døgnet, og jeg setter så stor pris på at jeg klarer å finne litt tid til det igjen! Til tross for at alt ellers hjemme også skal holdes i sjakk… 

Den søte blomsten til Lila står ennå, den ene har visnet litt, men ellers står blomstene å blomstrer på det lekre nye bordet vårt!

Disse bordene svever, selv om de tar litt plass føler jeg ikke at de tar så stor plass som de faktisk gjør. De er enkle, lette å plassere, for og ikke snakke om dekorative! Når jeg tenner lysene på kvelden blir lyset magisk pga speilplaten.

Nå skal jeg få unna litt klesvask og rydde litt på kjøkkenet før jeg skal avsted å handle inn til dagens middag som jeg tror skal være poteter, grønnsaker og kjøttkaker – skikkelig husmannskost! NAMNAM…

Vel, vi sees seinere! Nyt torsdagen videre!

Normalen tilbake (?) ….

Hei og hopp kjære trofaste leser(e) .

Nå kan jeg som mange andre snart få “normalen” min tilbake, til onsdagen starter de eldste på skolen og gjett om de gleder seg. Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke er noen lærer, men i denne tiden har man nesten måtte hente frem det som har ligget langt bak på harddisken for å kunne hjelpe til. Jeg føler jeg har gått litt 6. og 7. klasse igjen, men alt har gått veldig bra.

Med “normalen” tilbake kan også min hverdag bli fyllt opp med annet enn tilrettelegging og oppfølging av alt et barn skal i løpet av et døgn. *SMILER*

Jeg falt litt ut av bloggen en periode, det har vært lite samarbeid i coronatider, lite motivasjon, lite hjelp og lite tid. Alt dette inkludert mye stress på å få fulgt opp alt som skal følges opp har stoppet alt litt for meg. Det å klage på “lite” tid når barn er på skole og i barnehage er bare tull, for det er først når man har hatt fire barn hjemme 24/7 man forstår hvor mye dette betyr for dem og for at min hverdag skal kunne gå rundt. Husker dere når dere klikke dere inn her for inspirasjon ? Interiør bilder, tips og ideer? Vel, det er dit jeg vil igjen, og med dagtiden min fri skal jeg faktisk ta den gleden tilbake inn her <3

Er det en ting jeg har lært i coronatider er det at ALT kan skje, og verden kan stoppe opp, tid og livet er sårbart. Enkelt og greit.

Igår kom lila hjem, og gjett hva hun hadde med til meg(?) Jooooo- blomster! Se så fine, og lille jenta mi var så stolt når hun ga de til meg også. Snakk om hjertevarm gulljente!

Med GOD hjelp fra Lila, dro jeg ned å kjøpte noen flere i byen idag!  Dere vet den følelsen dere får når dere føler på kroppen at sommeren nærmer seg… Vel, den fikk jeg av disse blomstene!

Mathilde overrasket meg også med deilige amerikanse pannekaker til lunsj, og de var SINNSYKT gode <3

Kanskje Lila blir en blomsterdekoratør og Mathilde en baker/kokk? Hvem vet? Så langt skiller de seg ut på disse områdene!

Ha en deilig tirsdag! Vi skrives!

En god start….

Hei og riktig fin FIN 7.mai til deg og dine !

2020 har vært et rart år for MANGE, også for meg. Dette året føler jeg har endret hele samfunnet og en liten del i meg tenker at det også har vært til det bedre!

For meg er det inget ønske å skjule noe, så det er ikke det jeg prøver på med å dele mindre. De som spør skal få svar, så sant spørsmålet er konstruktivt. Jeg har bare lyst til å finne min “greie”naturlig her inne igjen, om dere forstår?

Jeg elsker jo å ta bilder, det er så moro! Så jeg har tenkt å prøve å formidle det jeg liker best her inne via nettopp det. Det er ihvertfall en start – ikke sant?

Spisestuen er ny, og disse stolene er rett og slett MAGISKE. De er en drøm å sitte i, jeg tror faktisk aldri jeg har sittet mer rundt ett bord enn hva vi har den siste tiden. Stolene er nok ekstra gode nettopp pga de høye ryggene som gjør at man kan sette seg godt tilbake og hvile. Når man har middagsgjester eller skal nyte et bedre måltid er det å sitte godt rundt bordet en stor bonus! Man vil jo gjerne bli sittende og mingle, le og spise så lenge man kan !

Idag har jeg dekket bordet litt ekstra, til tross for en helt vanlig torsdag. Er det en ting jeg synes er ekstra stas er det å dekke bordet og samle de jeg er ekstra glad i rundt det med meg.

Og dere…..Endelig er peoner tilbake i blomsterbutikken, en av mine favoritt blomster når sommeren kommer! Det å snitte de og sette de rundt i små vaser er ALLTID like pent synes jeg. For ikke å snakke om levende lys!  Blomster og levende lys er alltid pent uansett hvem tid på året det er <3

Jeg håper deres dag har vært god mot dere, fortsett å nyte den!