Godt & enkelt.

Riktig god NY og deilig uke! 

Dager som dette, hvor gradene på gradestokken har falt er det å få unna ting man har forskyvet litt DEILIG. Jeg har de siste ukene brukt MYE tid på kjøkkenet og nettet generelt , dette skyldes at jeg ønsker å ha litt innhold å lagre slik at jeg slipper å blogge hver dag. Vel, jeg har ihvertfall startet med en prosess og noen små prosjekter jeg såvidt har begynt å dele med dere – så jeg er i gang!

Jeg ble for litt siden tipset om noen SKIKKELIG GODE banan-lapper, og idag testet jeg de ut. Altså..NAM!  Disse smeltet i munn og var ikke kvalmende, som jeg ofte synes lapper kan være.

Det du trenger: 

  • 3 modene bananer 
  • 4 egg
  • 1 ts vaniljesukker 
  • 1 dl mel 

Ønsker du en bittelitt sunnere variant enn mine kan du jo ha i litt havre også.. 

Verdens beste banan- lapper toppet med melis og friske bær.

Til banan-lappene lagde jeg en deilig Dalgona- kaffe. Når trenden startet for noen uker sider i SoMe kastet jeg meg på den og ble faktisk “hektet”… Med litt hjemmelaget flytende karamell er den helt magisk. Jeg må innrømme at jeg noen ganger gjør den litt ekstra usunn… Jeg tar tre spise-skje av kaffepulver, hvitt sukker og varmt kokt vann. Deretter visper jeg dette sammen til det blir en krem. Jeg tar et glass med isbiter, helmelk, litt fløte og deilig karamell, toppet med denne kremen som jeg rører godt inn. NAMNAM. 

Jeg håper dagen idag er god med dere, vi skrives! 

Snill mot både miljøet og lommeboka, få det fint med FINN!

Reklame // kid.no // netthandelen.no // Jula// FINN.no( butikker som er nevnt på bloggen)

Hei på dere!

 

Jeg er for tiden inne i en kreativ prosess i forhold til innholdet i bloggen min. Ja for den er min og vil fortsatt være meg, Camilla, men med mer fokus på det jeg interesserer meg for, og jeg vil vise mer av den kreative siden i meg. Selvfølgelig vil det komme innlegg om hverdagen og familien min, men i en annen innpakking.

Jeg har mange gode ideer, men jeg må få en struktur og en fast plan på hvordan bloggen min skal fremstå for mine lesere. Dessuten må jeg gjøre en del research. Ikke bare for innholdet, men i forhold til opphavsrettigheter etc, her er det lett å gå i fella.

En av mine gode ideer, er at jeg skal vise dere hvor lett man faktisk kan møblere et helt hjem bare ved å handle på FINN eller andre bruktmarkeder. Det er utrolig hvor mange fine ting som til og med blir gitt bort. Jeg tenkte ta for meg et og et rom, og i ulike stiler. Nå som været viser seg fra sin beste side her i Fredrikstad, er jo uteplassen et sted man vil gjøre det koselig å være. Så mitt første “få det fint med FINN” innlegg vil ta for seg uteplassen.

Hvordan i all verden kom jeg på det her? Er jeg så blakk at jeg ikke kan kjøpe noe nytt? Nei, det hele startet med at vi flyttet til en mellomstasjon. Noen rom var mindre og noen rom større enn de vi flyttet fra, så jeg måtte tenke nytt for å få det funksjonelt for oss.Det er blant annet dårlig med skapplass her, men til gjengjeld er det et stort fint og tørt loft her. Så store dype skap fikk vi ikke plass til på soverommene, så da brukte jeg jeg flere varianter av “vitrineskap” som ikke var så dype, men likevel fikk plass til det man bruker mest og oftest. Stikkordet er system og orden! Da vi bare leier her, er jeg heller ikke interessert i å bruke masse penger på ting som jeg ellers ikke ville kjøpt. Da er det jo genialt å kjøpe brukte ting billig. Dermed var det bare for meg å sette i gang å saumfare FINN.no. Det gjorde jeg. Og finner man ikke den rette fargen, så er det jo bare å dra fram maling og pensel, så får man det slik en vil. Det er selvfølgelig litt jobb, men det er noe med den følelsen man får etterpå når man ser det fine resultatet, i tillegg gjort av en selv. Mestringsfølelsen er god, og litt stolt blir man også når andre synes at resultatet ble bra.

Diskusjonen om hva som er “riktig” interiørfagmessig å møblere med i forhold til romstørrelse etc, er noe jeg har fått mye kritikk for, men det som fungerer for deg fungerer nødvendigvis ikke for meg. I mine interiørveiledninger tenker jeg på en helt annen måte. Der tilpasser jeg selvfølgelig interiøret i forhold til størrelsen på rommet. Men her hos oss skal det være slik at vi trives med vårt hjem. Om de største barna fikk velge mellom en 90cm bred seng og god gulvplass, eller en bredere seng og mindre gulvplass, så er valget enkelt, en bredere seng, så da ble det sånn.

Jeg har tenkt mye på hvordan jeg skal gå frem for å vise at det jeg kommer med av forslag faktisk er realistisk, for her kommer dette med opphavsrettigheter til bilder inn. Jeg tenkte først velge ut et område, f.eks Viken, Oslo, Bergen, slik at alt jeg finner til et rom er innenfor et geografisk område, og ikke er spredd rundt i landet. Det hadde selvfølgelig forenklet jobben min og bare plukket fritt fra hele FINN, men jeg vil at det skal være realistisk og ikke bare en “ide”. Jeg tenkte først bare linke til FINNannonsen på de produktene jeg bruker til å innrede et rom. Det hadde jo vært enkelt og oversiktlig for både dere og meg, men det kan jeg dessverre ikke gjøre fordi FINN og selgeren har opphavsrettighetene til bildene som er brukt i annonsen. Jeg vil derfor finne bilder tilsvarende gjenstanden som jeg finner, så dere ser det bildet jeg har i hodet, og heller tipse til ord dere kan søke etter for å finne denne typen ting på FINN. Jeg vil lage en collage, så dere ser helheten. Et tips til alle er å lagre søkene deres etter spesifikke ting eller møbler, og å velge og bli varslet når det dukker opp nye annonser som matcher søkeordet ditt., Da slipper du gå glipp av gode kupp, for de fineste tingene til den beste prisen forsvinner selvfølgelig først. Så her gjelder det å være førstemann til mølla!

Det er ikke sånn at jeg mener at man bare kan eller skal kjøpe brukt, det er selvfølgelig fint å blande nye og gamle ting også. Det er mange billigkjeder som har mye fint. Finner jeg noen bra kupp når jeg er ute og titter, skal jeg selvfølgelig tipse dere!

Bonusen ved å tenke gjenbruk, er jo at det også er miljøvennlig, og for en bonus! Vi får muligheten til å gå foran som et godt forbilde med tanke på barna våre som vokser opp i et bruk og kast samfunn. Jeg skal være så ærlig å si at jeg ikke startet med dette fordi jeg ville være miljøvennlig som hovedfokus, men du verden så lett det er og faktisk gjøre noe bra for miljøet! Gjenbruk ved kjøp av for eksempel et skap, er jo i tillegg som et Kinderegg, miljøvennlig, nytt for meg og billig!

En annen ting som har slått meg i min FINN iver, er at når man først ser hvor mye fint det er å kjøpe brukt, så vil jeg faktisk se hva jeg finner på FINN før jeg kjøper noe nytt. Det er ikke sånn at jeg bare vil handle på FINN fordi jeg bor på en mellomstasjon, nei dette er noe jeg vil ta med meg videre. Og dere? dere kan til og med slippe å montere flatpakka IKEA møbler. Bra for husfreden også.

Dere får være litt tålmodig med meg, jeg må ha litt innkjøring, men det her skal bli bra og jeg tror dere vil like den nye veien jeg nå tar med bloggen min.

Happy shopping, og med “å få det fint med FINN”

 

Idag har jeg som jeg skriver over tatt for meg uteplassen. En uteplass bør ikke nødvendigvis  koste så mye for å være fin å se på, det er alltid detaljene som setter prikken over I´n. Noen fine puter og noen enkle pledd, samt en blomst på bordet vil gjøre plassen innbydende. Et lite tips som både er praktisk og dekorativt er å skru opp noen knagger til å henge pleddene på når man ikke bruker de. Ryddig og ikke minst veldig dekorativt!

På FINN.no trykket jeg inn Viken som fylke og søkte på “hagegrupper” i søkefeltet.

Gruppen på bildet er tilsvarende en jeg fant til 1000 kr for bord og fire stoler på FINN.no. En ny slik gruppe koster fra 5-6 tusen og oppover hos for eksempel netthandelen.no, Jysk, Bohus eller Skeidar.

Rundt bort er alltid fint, det er sosialt og trivelig, og alltid enkelt å få koselig.

Det finnes også en rekke andre produkter, men her har jeg valgt å vise et eksempel som jeg falt for til dere. Jeg vil senere ta for meg andre stiler også.

På FINN.no kan du også gjøre en rekke gode kjøp på urner og krukker til uteplassen. Ofte selges dette samlet, og man kan gjøre gode kupp.

Jeg søkte i fylket Viken, og søkeordet jeg brukte for å finne disse var “utepotter“, og da kom det opp et sett med  “utepotter i kunstrotting”. Flere potter i ulike størrelser og former, i god stand for kun 700 ,-  Disse kan dere også finne tilsvarende hos JULA og Jysk til ny pris.

Husk når du kjøper på FINN.no er det alltid lov å prute.

Jeg søkte på Viken på Finn for å finne noen lykter. Det må enhver uteplass ha. Jeg fant dessverre ikke noen jeg synes passet til denne stilen, men jeg har en god nyhet, for det er 50% på alle lykter på Kid. Jeg legger med noen som jeg syns hadde passet.

 

Håper dette innlegget har vært til nytte for deg, eller gitt deg inspirasjon til å følge med på FINN. eller andre bruktmarkeder.

La kreativiteten i deg komme frem!

I annonsesamarbeid med Ellos.

Sommertiden er like rundt hjørnet. Solen titter tidligere frem, været er varmere, dagene lengre og humøret bedre. Denne tiden på året bringer ofte frem kreativiteten i oss, vi henter den gjerne frem etter en aldri så liten “nyttårsdvale”.

Farger, enkle tekstiler, blomster og friske dufter blir tatt inn og tunge, varme og “lune” elementer pakkes bort frem til høsten.

Nå er det flere og flere som tør gå for en mer personlig stil, samt variert.

Når jeg innreder liker jeg å gå for “trygge” baser og heller leke meg med elementer som puter og tekstiler. Det å kunne gå for noe skikkelig vågalt uten å legge halve månedslønnen sin i det er noe jeg liker godt. Da er jeg mer kreativ og jeg koser meg med de små forandringene jeg klarer å skape ut av enkle små grep.

Interiørmoten ser jeg er blir generelt varmere og dette er noe mange appellerer til. Likevel sier jeg som jeg alltid har sagt, innenfor interiør finnes det ingenting som er “rett” eller “galt” , det viktige er å velge det som er rett for deg. Det er like fint med det lyse som med det mørke, det er smaken som avgjør hva vi ønsker.

Har du sett stilen på 70.tallet? Vel, da er dette året for deg, titter du en ekstra gang rundt i fargepaletten og mønsteret rundt om i interiøret ser du at fargen for denne epoken har kommet tilbake i ny drakt.

Blå fløyel pute HER, pledd HER, lykt HER.

Lekre tekstil i fargen rust, mørkt tre og mønsterrike detaljer kommer mer og mer frem i de fleste hjem. Enten i store elementer, eller små kontraster. Begge deler like lekkert.

Pudder farger, blandet med dempet blåtoner, grønntoner og jordtoner er noe jeg alltid er pent.

Beige putetrekk HER, Brunt putetrekk HER , BLÅ/GRÅ putetrekk HER. Vase HER.

Piff opp go´kroken på balkongen/terassen med noen deilige mye velour puter, skap en oase som gjør det godt å tilbringe tid der. Er det noe som alltid er stas er det å dra frem utemøblene etter en lang vinter. Tenn masse levende lys, kos deg med å hente frem all den deilige energien sommertiden skal deg!

Noen myke puter, deilige pledd og fine lyslykter og du har en uteplass som fungerer som din lille oase! Det er kun fantasien som setter sperrer for hva du kan få til!

Dette lekre pleddet og putetrekket får frem den maritime følelsen jeg elsker å leke med når utetid står for tur!

Med mine kode 415444 får du hele 33 % rabatt på den dyreste varen på alle ordinære priser ( gjelde også eksterne varemerker) i tillegg til + 5% ekstra rabatt på alle nedsatte priser. Koden er gyldig frem til 30.4.2020

Klik deg inn på Ellos, og kos deg med alt det lekre de har å tilby! La kreativiteten i deg leke og kos deg med litt deilig innredning !

God shopping!

Når en dør lukkes….Åpnes en ny. Takk for meg.

God tirsdag.

Da er det tid for litt blogging, litt tid til å vise liv her inne.

Jeg vet jeg har vært frem og tilbake med bloggingen det siste året spesielt, det skal jeg ikke legge skjul på. Det å blogge og bli analysert utifra noen tekster og bilder her inne synes jeg har tatt mer av meg enn hva jeg har hatt ønsket om.

Mange har fått helt feil inntrykk av meg, for er det en ting som ikke er viktig for meg er det å bli gjenkjent, det at folk vet hvem jeg er. Noen mennesker synes dette er stor stas, mens jeg har de siste årene blitt mer og mer “privat”. Jeg har falt ut av bloggen i sekundet jeg har følt at jeg har blitt for synlig. Misforstå meg rett, det at folk vet hvem jeg er på grunn av interiør og det jeg utfører innenfor dette, bakst og mat – det synes jeg er kjempe koselig. Det er ingenting som gleder meg mer enn å være til inspirasjon.

Jeg har likevel kommet ditt nå at jeg har prøvd å blogge, for å så falle ut. Jeg har prøvd igjen, så falt ut igjen. Jeg har faktisk elsket befrielsen jeg har hatt når jeg ikke har blogget. En slags indre ro om å merke litt hva jeg vil ha.

Hadde jeg delt halvparten av det som skjer i livet og hverdagen vår her inne hadde jeg nok også hatt ekstremt mange flere lesere, det vet jeg av erfaring. Men det er ikke mitt eller vårt ønske, vi har rett og slett kommet frem til at vi trives best med og ikke utlevere vår hverdag. Hvorfor skal naboen vite mer om min hverdag enn hva h*n kan analysere seg til igjennom et kjøkkenvindu? Hvorfor skal folk sitte å lese om min hverdag på andre siden av landet?  Jeg kommer ikke på en eneste god forklaring på det, absolutt ingenting nyttig føler jeg kommer ut av å utlevere oss.

Når jeg snakker om å utlevere oss snakker jeg om å dele oss og barna i tekst, fortelle om oss, dele om oss og gjøre dere enda mer kjent med oss i detaljer og hverdagen vi foretar oss. Jeg mener ikke at jeg ikke kan dele et bilde av meg og barna mine en gang i ny og ne, skrive noen ord om å være mamma eller tips til koselige ting å gjøre som en familie. Det å utlevere er så mye mer enn et bilde hvor et av mine barn smiler. Det går ikke lenger sport i å dele eller utlevere oss, jeg har så å si stoppet.

Det er så delte meninger om dette med eksponering og deling i sosiale medier at jeg føler at det er nytteløst å ha en mening mot noen som har en annen. Det blir rett og slett bare “bråk” ut av det, for kan man angripe eller fyre løs på noen som ikke tenker eller gjør akkurat som det man skal gjør mange det.  Jeg forstår godt de som aldri har delt noe om barna sine, og kunne jeg gått tilbake i tid hadde nok også jeg gjort mye annerledes.

Dette året har jeg delt lite, mindre og fjernet oss mer og mer. De siste ukene har jeg nesten fjernet oss helt, og den siste uken…. Vel jeg har faktisk ALDRI hatt det bedre. Det å kunne bare være den mammaen jeg er/ kjæresten jeg er UTEN å ha folk som puster meg i nakken har vært MAGISK!  Jeg føler meg roligere, tryggere og mye mer til stede. Jeg gjør ikke noe fordi jeg er påvirket av andre sine meninger, men fordi jeg har kommet til det punktet selv.

Jeg har derfor besluttet og avslutte min reise som en delt mammablogger / hverdagsblogger.

Bloggen vil jeg ikke slette, men vi jobber nå med nytt og spennende innhold som vil inspirere, være til hjelp og nytte. Jeg har valgt å gjøre noe jeg burde gjort for lenge siden.

Dette valget har jeg faktisk ikke trengt å gå mange runder med meg selv for å ta. Jeg har bare blitt “for gammel”, og vokst vekk fra denne delen på bloggen villapaprika.blogg.no 

TI år med mange millioner visninger, flere ti-tusen meninger, hundrevis av forum og titalls med uhyggelige situasjoner har gjort at jeg har kommet hit.

Tusen takk for at dere har fulgt meg og vært med å “oppdra” meg til den personen jeg er idag i sosiale medier. Jeg ville ikke vært dere foruten. På grunn av alle dere er jeg nå trygg, stabil, glad, lykkelig, rolig og ekstremt fornøyd med avgjørelsen min. På grunn av dere har jeg lært, sett og forstått hva jeg vil fokusere på og hva JEG er god på!

Jeg skal gjøre alt jeg kan i min makt for å gjøre denne bloggen så god som jeg kan, få et nytt liv- et voksent liv i den! For er det en ting Villapaprika.blogg.no fortjener er det å være til inspirasjon!

Tusen takk for meg!

Velkomme tilbake for en ny og spennende inspirasjons plass hvor villapaprika.blogg.no skal skinne i en helt ny drakt!

Ny dele glede!

God 2.dag påske.

Jeg tok meg rett og slett en skikkelig pause denne påsken, og deilig var det. Jeg har nå begynt å få iveren tilbake, gleden av det som før alltid har betydd verden for meg, nemlig å dille og dalle, ta bilder og kose meg. Jeg tror alle kommer inn i en fase i livet der man er lei, enten om det gjelder privatlivet eller arbeidslivet.  Nå merker jeg at jeg kjenner meg selv mer og mer igjen! Jeg har hamstret interiør magasiner, sittet timesvis på Pinterest og lagt opp så mange gode ideer for meg selv jeg håper jeg klarer å formidle det ut her inne også! Det å se at det er et sååå stort engasjement på hus og hjem er ekstremt morsomt!

Nye spisestuestoler ventes inn… Og igår kom det et nytt kjøkkenbord på plass på kjøkkenet. Eller nytt og nytt… Det er kjøpt brukt på Finn.no <3 At jeg synes gjenbruk er F A N T A S T I S K er ingen hemmelighet. Det å finne noe man faller for, til en pris man ikke føler seg ruinert av, altså – det er en deilig følelse altså!

Her hjemme har påsken gått kjempe fint, vi har storkoset oss med den lille pjokken vår som igår(12.4.2020) fylte ETT år! Tenk dere det da, et år siden vår lille gullgutt kom til verden! Du og du hvor fort tiden har gått!

Årets Påskebord.

Påsken 2020 har vært veldig fin hos oss, stille og rolig, men harmonisk og god! Vi har spist masse god mat, jeg har bakt og bare laget mat til den store gullmedalje!

Idag skal jeg få huset på stell for den kommende uken. Nok en uke med fullt hus og hjemmeskole, den “nye” hverdagen vår fungerer sålangt veldig bra for både store og små!

Vi skrives mer litt seinere, men i mellomtiden håper jeg dere lager dere en kjempe fin dag!

Jeg er ingen blogger lenger.

Long time no see. Ja,hvordan går det med dere?

Jeg valgte før helgen å ta noen skritt tilbake, eller det har jeg valgt over en lengre periode nå. Det å alltid få en pekefinger, mening og et annen sitt synspunkt rettet mot seg kan til tider bli litt slitsomt. Jeg står virkelig på etter beste evne i det jeg holder på med, og da blir det ekstra slitsomt å måtte sitte å få løgn, på løgn, på løgn kastet rundt om meg uten at det har noe for seg. Det å trekke meg tilbake, kose meg med ungene, samt prøve å få en normal hverdag ut av noe som har vært helt surrealistisk har vært mitt valg. Jeg kan bare innrømme det, jeg er ikke god på å underholde dere slik som mange forventer av meg. Jeg er bare en veldig stolt 4 barns mamma som brenner lidenskapelig for hus og hjem, familie, bakst og matlaging. Det er liksom meg, mer hokkuspokkus er det ikke.

Jeg må få den kose og gode “viben” over meg på bloggen igjen, og jeg håper jeg får til det til. Jeg føler liksom ikke jeg er noen blogger lenger…Det er dessverre slik at de som ønsket å fjerne noe av den fra meg fikk det til. Jeg har nesten kviet meg for å finne tid til bloggen, dele… For jeg har liksom prøvd alt og uansett hva har det vært feil. Jeg vil derfor ikke prøve mer, jeg skal se hva jeg får til. Om jeg vil blogge slik som før igjen får tiden vise meg. Skal jeg slutte å blogge? Nei, det tviler jeg på, men jeg skal bruke tiden fremover nå på å finne frem bloggpennen min, slik at det å skrive blir enklere.

Her hjemme stortrives vi med den nye løsningen, vi sover såååå mye bedre om natten, vi har god plass og koser oss med dagene så godt det lar seg gjøre!

Imorgen skal det handles inn for påsken, og selv om denne påsken blir litt annerledes føler jeg den blir veldig fin også!

Jeg håper dere har hatt noen gode dager siden jeg tittet innom sist!

Nå skal jeg få gitt minsten kvelds mat, så blir det å få han og lillemor i sengen! Jeg håper dere får en skikkelig fin kveld!

Påsken 2020.

God kveld, god kveld.

Her har dagen vært fylt opp med kos, og jentene har laget lekker påskepynt til meg, samt at vi har startet bittelitt på påske pyntingen. Imorgen skal vi bake litt samt lage makroner og jeg har allerede vann i munnen. Ettersom vi gjorde om denne uken har jeg ikke hatt tid til å bake, og det har nesten vært et lite savn. Jeg gleder meg skikkelig til å bake imorgen, nesten så jeg har hatt en lite savn.

Iår skal jeg pynte skikkelig til påske, denne blir nokså spesiell. Vi skal være hjemme og bare spise deilig mat, bake, spise godis, se gode filmer og serier, gå turer, sove, og være sammen. Vi skal bare være hjemme og vi skal bare kose oss!

Jentene mine.

Ellers har vi gjort unna masse skolearbeid, jeg har fått unne litt klesvask og gått igjennom mailboksen min. Nå skal vi se “fjols til fjells” og kose oss.

Jeg håper deres kveld har vært fin og fortsetter å være god med dere. Vi skrives!

Perfekt for de minste.

I annonsesamarbeid med Ellsos. 

Hei og hopp!

Nå er våren virkelig her, og etter noen uker med mye turer i skog og mark har jeg valgt å oppgradere de minste sin vårgarderobe litt. At de minste vokser fort er en ting som er sikker, og derfor må garderobene titt og ofte oppgradere litt også. I barnehagen pakket jeg med meg vinterdressene når jeg tok med meg vintergarderoben hjem. Våren har meldt seg med både sol, regn og det som hører med de siste ukene og med ny årstid må også vårgarderoben på yttertøy fornyes.

Med to barnehagebarn i hus gjelder det å gjøre gode kjøp, de vokser veldig fort og trenger stort sett nytt hver sesong. Det å finne tøy som har god kvalitet og tillegg ikke koster allverden er noe jeg alltid prøver å finne. Jeg har nå bestilt yttertøy fra áhkká hos Ellos og dette gleder jeg meg virkelig til å ta i bruk på barna.

Under har jeg delt noen av mine kjøp.

Denne soft gel jakken og buksen bestilte jeg lik av til dem begge.

Dette er myke og gode yttertøy, som passer perfekt for barn i lek. Jakken har mykt softshellstoff med god stretch som gir barnet god bevegelsesfrihet. Innsiden er i myk fleece.  Jeg valgte lik bukse til dem begge og mest sannsynlig kan Victor arve buksen fra Lila til neste år. Alt som kan gå i arv er perfekt! Jakkene valgte i i rosa til Lila og Blå til Victor.

 

Bukse HER. Rosa jakke HER

Blå jakke HER.

Ennå er barna mye ute i skogen og der er det både vått og tørt om hverandre. Jeg valgte derfor noen sko som ennå er gode og varme, høye på foten med borrelås til Lila. Perfekt frem til været er litt mer stabilt og varmen er på plass. Små barneføtter skal ikke være kalde, det er viktig.

Jeg fant også en kjempe fin fleece jakke som er god for de minste og kaste på seg når de skal leke ute i solen. jakken har høy krage og praktisk glidelås. Det som er deilig med fleece er det at det holder barnet varmt og er super enkelt å vaske. Mine barn bruker stort sett fleece og ull året rundt.

Sist, men ikke minst den tøffe vatterte lettvektsjakken fra áhkká. Jakken gir en herlig dunfølelse og er vannavvisende på overflate, og har avtagbar hette. Jakken har høy krage med børstet polyester på innsiden ved haken, glidelås og to glidelåslommer. I tillegg har jakken elastiske båndkanter rundt hetten, erme- og nederkanten. Jakken kan knappes inn i skalljakken “Shell Jacket Mr fra áhkká”. Ved å utnytte seg av denne kombinasjonen får du en varmfôret jakke til barnet ditt som er tilpasset kaldere vær.

 

Sko Rosa HER. Fleece jakke Rosa HER. Vattert jakke Rosa HER.

Sko Blå HER. Fleece jakke Blå HER. Vattert jakke Blå HER.

áhkká har satt sammen en serie som passer like godt for barn i og utenfor barnehagen og har hentet inspirasjonen på designet fra Snow board verden.

Med min kode: 415444 får du hele 33 % på den dyreste varen av ordinære priser. Du får i tillegg 5 % ekstra på alle nedsatte produkter.Dette tilbudet er gyldig frem til 30.4.2020.

Jeg håper du fikk noen gode tips om du skal oppgradere litt i barnegarderoben/turgarderoben.

Riktig god Shopping!

Ny stue -Forandring fryder.

God morgen Norge.

Jeg håper det går bra med dere, og at dere kommer dere igjennom denne tiden så godt som mulig. Dagene går nokså greit her hjemme, vi har snudd opp ned på det meste og ordnet i rotet. Nå tror jeg ikke man kan få bedre orden enn hva vi har, alt er sortert på alle plasser og det er ekstremt deilig!

Nå er rommene gjort om på og vi har fått det så mye mer luftig! Det å ha en stor spisestue nå er rett og slett magisk! Vi er jo mange og god plass rundt bordet er veldig deilig å endelig ha.

De minste sover enn så lenge på rom med oss, sånn har vi hatt det hele tiden så for oss er ikke dette noe nytt. Ingen av de minste ungene har akseptert å sove alene på rom før, og siden de likevel skal sove ved oss har jeg valgt å ordne en del av stuen til en lekekrok. Skulle dette endre seg har vi den “gamle” løsningen å falle tilbake på uansett. Da flytter vi ut av rommet med sengen vår og de får dele det største rommet. Verre er det ikke, men om verden ikke stopper helt har vi store ting å glede oss over! Og ennå er de minste små og veldig mamma/pappa dalt. Jeg skal dele bilder av alle rommene med dere, så dere får se hvordan vi har løst det, for det ble overraskende veldig -VELDIG bra!

Som dere ser har jeg også fått på plass et nytt salongteppe, og jeg bare ELSKER det! Det å få inn litt i fargen rust synes jeg gjorde seg. Jeg tenke å få inn noen midnightblue gardiner i spisestuen også, men enn så lenge har jeg hengt opp de beige.

Jeg tilbyr fremdeles interiør veiledninger til 990 ,- eks mva per rom. Jeg har noen ledig tider denne uken så send meg gjerne en mail på [email protected] om du ønsker min tips og ideer.

Nå skal ungene og jeg lage oss en deilig lunsj og se på film! Etterpå skal vi lage litt påskepynt! Ha en deilig dag!