Skal du pusse opp?

Reklame// interiørveilding.

God mandag!

Ja, denne helgen har bare flydd og i natt har jeg fått 10 timer med søvn, altså 10 TIMER!

Det å ha søvnunderskudd og småbarn er ingen enkel kabel å få opp, men jaggu altså! Får man søvn blir man også mye bedre! Idag har jeg satt av hele dagen til jobb og veiledninger , en skikkelig fin – fin start på uken!

Jeg har gjort et lite fyfy unntak idag, nemlig rigget meg til i sofakorken med pc´skjermen og her skal jeg sitte med pleddet over meg og jobbe. Solen skinner idag, og det gir en sånn go´go følelse. Det er rart med det, men bare det å kunne kose seg ved å gjøre små endringer synes jeg gir mer motivasjon og energi! Jeg blir mer kreativ og fornøyd, og det kommer jo alltid bedre med!

Jeg har fått mange mailer angående interiør veiledninger, og innboksen min på instagram er så å si full på alt fra små og større spørsmål. Jeg svarer ikke på veiledninger på Instagram, det fordi jeg jobber seriøst med dette og derfor legger tiden min i de som investerer i meg tilbake.

Prislistene mine er nå vekk fordi jeg ikke lenger har den gamle bloggen min, og siden den gang har det jo også forandret seg litt. Jeg reiser lengre og lengre for kundene mine, og har valgt å utføre flere veiledninger på nett nå enn hva jeg før følte jeg hadde tid til.

Jeg har flere og flere kunder som ønsker små veiledninger, og for disse veiledningene tar jeg såklart ikke like mye for som de som krever mer og er større.

Interiørveiledning  kan være så mangt. Det kan være en enkel  fornying av et rom, tips til interiør og plassering. Det kan være så enkelt som å endre på farge elementene i huset, dra inn noen små forandringer +++. Det kan være at du ønsker å gi hjemmet ditt et frisk og nytt løft basert på ting du allerede har. Her kan jeg hjelpe deg å sette ting sammen til en helhet og gi hjemmet ditt den lekre stile du ønsker å tilføre for å bli fornøyd. En vei blir til mens man går, og noen ganger er det kun et lite frisk pust fra utsiden som skal til for at nettopp du får det akkurat slik du ønsker. Små og store prosjekter – jeg tar det meste!

Pris fra 1590,- eks mva. 

NB! For denne prisen tar jeg ikke for meg mer enn helt enkel fornyelser dersom flere rom ønsker å bli ordnet.Prisen er satt for å sette sammen et helt rom.

Interiørveiledning Medium pakke. 

Større areal. Jeg hjelper til med å sette sammen fargevalg om man pusser opp i alt fra vegger og gulv. Valg av kjøkken, baderom, +++. Jeg har samarbeidspartnere som hjelper til om man skulle ønske dette og sammen kan vi skape et drømmehjem du vil elske!

Pris fra 2990,- eks mva 

For fullstendig veiledning hvor mer enn to rom med digital veiledning skal utføres kan pris diskuteres etter avtale. 

Kontakt meg på [email protected] om interesse. 

Jeg tar også fysiske jobber innenfor dette, men da er dette etter egne priser og avtaler. 

Ønsker du å fornye huset, kjelleren? Kanskje barndomshjemmet skal ha et lite løft eller familiehytta ? Trenger du å style en leilighet for salg eller pusse opp/ freshe mannens ungkars”bolig” .. Da hjelper jeg deg gjerne ! 

Idag er det et Ankes jeg driver å bryner meg på, ekstremt morsomt og kjempe stas!

Det blir en lang arbeidsdag idag, men det er bare moro! Jeg elsker jobben min! Ha en stråelende mandag! Vi skrives!

Flash back….

Søndag og familiedag! 

Her har vi hatt en lat og lang morgen, søndager er ofte sånn. Late og kose med minst mulig stress… Igår kjøpte jeg inn grillpølser, så planen er å komme oss ut og grille bittelitt etterpå! Lila har maset etter å dra ut siden hun stod opp, for hun har store planer om å se litt på bjørnene i bjørneparken, samt mate ender.

Igår brukte jeg ti timer på å gjøre rent huset, jeg tok rett og slett å fjernet alt og vasket grundig under, over og ved siden av alt vi har. Alle hvitevarer ble grundig rengjort, skuffer, skap, hyller osv ble vasket og deilig var det!  Dere kjenner den følelsen når dere merker en indre glede av å ha gjort noe dere egentlig ikke har hatt motivasjon til, men sårt har tenkte på OFTE! Den følelsen hadde jeg igår og det var så sykt deilig! Idag følte jeg nesten som om vi hadde et helt nytt hjem, og jeg tok meg i å åpne skuffene bare for å beundre hvordan jeg hadde gjort det i systemet jeg hadde laget. HAHA…. Idag blir det kos med barna og MYE jobb før ny uke skal bli tatt imot.

Endelig begynner jeg å føle våren nærmer seg, med det ruske været som har herjet utenfor husveggene har den virket fjern. Så fort solen titter frem og vinden ikke bøyer trærne får jeg lyst på tur med gjengen min med en gang!

Jeg våknet til minne på tlf min idag, og en liten “flashback” kom som et lyn igjennom kroppen min. Jeg tittet bort på Lila og tenkte; ” du og du hvordan reise du har vært lille venn”.I dag er det nemlig fire år siden jeg ble lagt inn på sykehuset med ekstrem svangerskapskvalme. 12.5 uker og helt dehydrert og avmagret. Tenk at jeg gikk ned nesten 10 kg med Lila og nå er 16 kg mer enn jeg var på mitt minste med henne. Jeg husker dagene på sykehuset som om det var igår. Jeg var livredd, sliten, lei og følte jeg kjempet meg igjennom en betongvegg. Det var grusomt. Hadde jeg vist hvor mye livet skulle endre seg på det tidspunktet, og at jeg fire år seinere ville sitte lykkelig og stolt over å forgude dette livet som storesøster og verdens fineste 3.5 åring, hadde alt vært MYE enklere!

Svangerskapet mitt med Lila var alt annet enn en enkel reise, men når jeg ser hvor fin hun har blitt er jeg ekstremt stolt av jobben jeg har gjort med henne. Hun er omsorgsfull, snill, rampete, sår og ei ekstremt varm jente. Jeg er så stolt av henne at hjertet mitt eksploderer nesten!

Den kommende uken har jeg så mye som skal gjøres, og ved å lade opp med knippet mitt tror jeg den kommende uken skal gå knirkefritt! Jeg gleder meg faktisk litt, for jeg føler noen skikkelig fine ting vil skje!

Prinsessa mi!

Nå skal jeg kle på småtrolla så vi kan komme oss av sted!

Nyt søndagen og fastelaven ! Lag dere en skikkelig fin dag, det skal vi!

Sa du tretti EN?

Hei du deilige 31! 

Igår var en skikkelig fin dag, og idag våknet jeg mye mer uthvilt! Victor har sovet bedre i natt og noe sier meg at både han og jeg trengte det! Han virket nesten ( jeg tørr nesten ikke si det) “frisk”! Det er utrolig hvor mye man tar for “gitt”.. Bare dette med sykdom, selv om jeg har fått konstatert at Victor ikke har noe kritisk, og at det han har mest sannsynlig kan behandles enkelt er det å ha syke småbarn noe av det tøffeste som er! All ÆRE til dere foreldre som dag ut og inn står i det med syke småbarn, dere er magikere som tryller frem energi på de såreste plasser. <3

Min første helg som 31 år står for tur! Tenk dere det, nå er jeg i trettiårene. Det er faktisk veeeeldig rart at jeg er 31 år, jeg føler meg liksom ikke “gammel” på noen måter, men likevel veldig bevisst og mye mye klokere. Jeg føler jeg alltid har vært her, men likevel som om jeg var 18 år og høygravid igår. Når jeg var yngre så var de som da var i tretti årene og oppover “gamle” i mine øyne, selv føler jeg meg som en ung jente i en mer voksen kropp med de viktigste årene foran meg! Nå er jeg liksom SKIKKELIG voksen, og mitt neste tiår er førti årene liksom.. Jaja, enda godt jeg er i starten av trettiårene ennå, for jeg har så mye jeg vil utforske med dette tiåret!

Jeg startet den første dagen som 31åring med å freshe opp garderoben min bittelitt, og det med SKIKKELIG god samvittighet! Jeg har bestemt meg for å sette meg selv litt i forsetet fremover. Mamma er jeg, men det å vise “Camilla” litt også tror jeg kan være godt. Det blir mye mammarolle- ting i løpet av en dag, og bloggen tror jeg kan være “friplassen” litt innimellom hvor den rollen kan få lov til å hvile litt. Ihvertfall føler jeg det som en god ide inni meg, og da må det betyr noe?

BUKSE : FREEQUENT 

JAKKE: MINIMUM

SINGLET: FREEQUENT 

SKO: HM

BELTE: VERO MODA

VESKE: LV. 

Vel, her hjemme står helgen for tur, og jeg har egentlig full timeplan med veiledninger i hele morgen. Noe jeg virkelig ELSKER! Det er faktisk noe av det morsomste jeg vet om, for det å se et hus bli til et hjem kundene mine forguder selv er en magisk følelse som ikke kan beskrives!

Nå skal jeg få huset litt på stell før fredagen kan slå inn! <3

Stakkars liten…

20.02.2020 ..

20.februar er en fin dato det, det er nemlig bursdagen min og en dag jeg knyttet mange gode minner til.

Det ble helt stille fra meg her igår, jeg har som dere vet vært alene med mitt firkløver og det i seg selv har vært en smule hektisk. De eldste har hatt treninger og de minste har fått være hjemme å slappe av med meg.

Jeg valgte å dele litt med dere på instagram igår angående Victor, og planen var å skrive noen ord om det her inne også, men så langt kom jeg ikke. Victor har siden har var 6 uker slitt med dårlig immunforsvar, han rekker aldri å bli frisk før en ny sykdoms periode slår til igjen. Noe som såklart er både sårt og tøft for oss rundt, men også han. Jeg har vært inn og ut hos leger med han, og hver gang har jeg blitt kastet tilbake til start. Prøvene til Victor er ikke dårlig og alt tyder på at han får i seg ALT han skal. Jeg har tre barn fra før og når noe sier meg at dette ikke er rett tar jeg også svært sjeldent feil. Nå venter Victor på svar angående han sitt immunforsvar, for om det viser seg å være som legen tror kan det se ut som Victor er født uten immunforsvar for luftvegsinfeksjoner ( jeg håper så klart dette ikke er tilfellet) , samt at vi nå venter på innkallelse for å få fjernet polyppene /mandlene på Victor. Det sistnevnte tror jeg vil gjøre mye! Jeg har nemlig lesthvor mye det har av innvirkning på et immunforsvar.

Jeg har nesten ikke hatt overskudd fordi jeg stort sett hver natt må gå rundt med Victor på armen for å roe han. Kroppen til Victor jobber hardt og det er tøft for meg å være mammaen hans og ikke kunne knipse han helt frisk. Jeg føler jeg har vært ute å reist i en uke uten søvn, for jeg er stup trøtt etter noen harde netter med mye trøst, kos, kjærlighet og suss.. For er det en ting den lille gutten min ikke kan få nok av er det nettopp det!

Vel, mannen kom hjem med en lekkerbisk av en herlighet til meg i bursdagsgave. Nemlig en griselekker louis Vuitton veske jeg allerede har. “flyttet  ” alt jeg har av kort og penger over i! Stor stas!!!! Selv om jeg ikke er materialistisk og kjøper meg slike ting  selv lenger, var det ekstremt stas å bli tatt på sengen med en slik bursdagsgave! Jeg har gitt mye av meg selv og jobbet hardt det siste året så denne gaven ble tatt imot med et smil herifra til andre enden av kloden.

Jeg mener, bare SE på den.. Rosa og vakker — akkurat slik jeg har ønsket meg <3 ( Selv om jeg på ingen måte har forventet meg en)

Jeg har fått så mye fint idag og er så takknemlig for de menneskene jeg har rundt meg! Idag har jeg merket mye kjærlighet og det er såååååå deilig! Jeg har fått lekre blomster, litt duppeditter og penger, som jeg har fått STRENG beskjed om å KUN bruke på meg selv. Jeg har nemlig en lei vane av å handle til barna når jeg skal handle meg noe..Haha, sikkert flere som kjenner seg igjen der? Også kom min bestevenninne med fra ytre Enebakk med hjemmelagde makroner til meg BARE fordi jeg elsker de hun lager. Snakk om å tenke på meg da..

Vesker, ting, penger osv, ting betyr egentlig ingenting, men når godheten i menneskene rundt er på plass er det stas å få så fine gaver likevel. <3

Alenemor igjen…

God kveld i stuen.

Jeg er denne uken alene med hele gjengen min, og jeg skal ikke lyve å si at jeg synes det har gått helt ubemerket. Haha.. Alene mor for noen dager, hvordan kal dette gå? Bra? Vel det er jeg helt sikker på. Jeg og de eldste hadde litt kosetid tidligere på dagen idag, og de minste fikk en liten tur i barnehagen. Jeg tok hele gjengen min med  meg på mc Donalds når de minste var hentet, til alle barna sin stooore glede! Haha.

Jeg tenke på det når jeg satt der at nå skulle mammapolitiet sett meg. jeg hadde vel med de 100 andre som var innom med unger blitt buret inne tenker jeg. Haha, neida, men siden jeg er anklaget for så dårlig kosthold er jo et besøk der ikke det sunneste. Vel, noen dager må det være lov å skeie litt ut, det er jo litt kos også.

Nå lader jeg opp til en hektisk dag imorgen, og jeg HÅPER på en god natt søvn ! Det er egentlig helt utrolig hvor mye jeg klarer å dirigere alene, på en måte er jeg nesten litt stolt av meg selv! Jeg fikk til og med Lila og Victor i baljen samtidig, noe jeg nesten var overrasket over! Haha.. De satt og lekte og var såååå søte sammen, det er så koselig å se hvor mye Victor forstår og hvor flink Lila er. Jeg merker hjertet mitt blir helt bløtt når jeg ser på dem, de er altså så utrolig søte sammen.

Vel, nå skal jeg se “kjendis farmen”, slappe av og deretter finne sengen! Idag ble det litt stille fra meg, men noen dager blir litt sånn…. Derfor ville jeg bare innom å si god kveld og hei på dere!

 

 

Det dere har lurt på…

God kveld!

Ja, ikveld tenkte jeg at jeg skulle dere noen svar på noen av de mange spørsmålene som har tikket inn i helgen, spørsmålene er mange og så lenge de er konstruktive synes jeg det bare er hyggelig å gjøre dere litt mer “kjent” med meg.

Har du noen gang angret for at du begynte å blogge? 

Jeg har ofte tenkt at jeg ville gjort mye annerledes om jeg kunne startet på nytt, holdt hånden litt mer om oss. Jeg har ikke angret, for bloggen har gitt meg så mye, men også “tatt” mye fra og av meg. Hva fremtiden har å komme med innenfor SoMe vet jeg ikke, men det vil nok bare bli større om jeg skal tippe, og da blir det jeg har delt en liten fjert i det hele.

Hva hadde du blitt om du ikke hadde blitt blogger?

Jeg jobber mot det målet nå og er allerede godt i gang. Hadde jeg ikke jobbet så mye med interiør som jeg gjør idag hadde jeg nok blitt sykepleier og deretter jordmor tenker jeg. Jeg er veldig glad i mennesker og liker å føle at jeg gjør noe for noen.

Angrer du for at du startet tidlig med barn? Og hva tenker du om andre unge som får barn? 

ABSOLUTT IKKE! Jeg har vokst på rollen, og blitt den jeg er pga barna mine. Olíver er det beste som kunne skjedd meg sammen med resten av gjengen min. Jeg har vært heldig for med oss har det gått veldig bra, og jeg har hatt en mor og far som har hjulpet meg økonomisk inn i voksen livet. Dette har såklart gjort ting lettere, men jeg har alltid måttet jobbe og stå på selv om de har banet veien for meg.  Jeg vil på ingen måte anbefale andre å starte tidlig med barn, et barn er et ansvar man bærer resten av livet. Jeg anbefaler at unge får vært unge, reist og opplevd masse før de starter med barn. Deretter oppleve og leve livet med barn og hva det medfølger! Likevel, er man ung og gravid er det bare å brette armene opp og ta imot en hverdag som aldri vil bli den samme igjen- på en veldig bra måte!

Hvorfor deler du mindre av barna nå? Føler du ikke at skaden allerede har skjedd siden du alt har delt barna dine? 

Jeg deler, men deler mindre fordi jeg har sett hvor stygt nettet er. Jeg skjermer de mer, og vil nok fortsette med det og kanskje også mer. Jeg prøver å dele ting mer i tekst og bilder i en setting og mindre og mindre “portrett” og fokus bilder på dem. Noen bilder vil jeg jo dele, men før kunne jeg dele mange av dem hver dag, nå begrenser jeg det selv om jeg synes innta story er moro til tider. Jeg føler ikke en “skade” har skjedd for at bilder er delt, de er delt og sånn er det. Men det sitter mer gjennomtenkt og dypt å dele bilder i dag, noe jeg tror er sunt.

Hvordan synes de eldste barna dine at det er at du har delt så mye av dem? 

De eldste barna mine bryr seg ikke negativt om det. De har et veldig avslappet forhold til det som ble delt når de var mindre. De ønsker ikke lenger å bli tatt bilder av hele tiden nå som de er større, og det respektere jeg( men jeg får likevel lov en gang i blant).

Hvordan har tilvenning i gått for Victor i barnehagen? 

Victor er den fødte barnehagegutt! Han er bare blid, aktiv og fornøyd hver eneste dag får jeg høre. *smiler*  Victor koser seg med barn på egen alder og får utfoldet seg godt. Jeg var nervøs og engstelig for barnehagetiden for ingen grunn. Høydepunktet er når jeg henter han, da kommer han som en krabbene rakett med det største smilet om munnen, og han klemmer de hardeste og deiligste klemmene han kan gi!

Hvorfor flyttet dere dit dere bor fremfor å bli i huset til dine foreldre? 

Vi flyttet fordi mine foreldre ikke ønsker å selge og vi tok noen andre veivalg enn først antatt. Dere får følge med! Fremtiden blir veldig fin den…

Hva tenker du om alle ryktene som hele tiden blir spekulert i rundt deg? 

Rykter blir det uansett, så jeg prøver å ikke henge meg opp i de ryktene som blir spredd, jeg får liksom ikke stoppet dem.

Har du og Kim flyttet hver for dere ? 

Ja, Kim har flyttet til Kina…haha.. Neida, vi bor sammen, jobber og koser oss med hverdagen og livet.

Hvorfor har dere fått “mammapolitiet” på dere ? 

Det har vi fordi noen som følger meg ikke ønsker oss godt, enkelt og greit. Det er bare leit hvordan disse utnytter et system som allerede er overbelastet slik det er. Der er også kjempe trist hvordan noen misbruker det for å ønske oss og barna våre en unødvendig påkjenning. Jeg håper bare vi kommer oss styrket ut av dette også.

Hva er favoritt sangene dine? 

ÅH! Jeg har såååå mange sanger jeg elsker, men per idag liker jeg :

Lukas Graham – lei. 

Billie Eilish – everything I wanted. 

Haim – now I´m in it

Taylor swift – only the young 

keiino – colours. 

Ja, dette var noen, flere er det…

Har dere husdyr? 

Nei, det har vi ikke.

Har du noen ønskede destinasjoner du vil oppleve ? 

New York  

Bahamas 

Italia 

Skottland

++++ listen min er laaaaang! 

Vel, dette var de jeg hadde å svare på akkurat nå, send meg pm på instagram om du lurer på noe, så kanskje jeg får svart nettopp deg!

Ha en deilig kveld !

 

 

 

Slått ut… Igjen..

God søndag!

Jeg har rett og slett ikke vært innom tidligere denne helgen på grunn av en liten gutt som har trengt mammaen sin. Det er ingen hemmelighet at Victor har et immunforsvar som ikke har mye motstand, til tross for at jeg gir han både tran og vitaminer, melk, mye fisk og kylling. ( Vi begrenser vårt “rødt” kjøtt inntak her i huset.) Victor elsker frukt og grønt, han er den av mine barn som spiser alt han får uten å ense en grimase. Likevel eier ikke den lille kroppen hans stor motstand, han blir fort forkjølet. Nå har han i tillegg startet i barnehagen, og noe sier meg at småbarns foreldre som også har hatt barn som starter i barnehagen vet hva jeg mener. Første barnehage år er gjerne det typiske sykdoms året, eller hva?

Vel, en lang historie kort, Victor har fått påvist en virus infeksjon og de siste to dagene og nettene har vært et levende lite mareritt! Jeg har følt meg SÅ hjelpesløs og ekstremt bekymret, det og ikke klare å roe ned barnet sitt er så vondt for mammahjertet. Jeg skulle ønske jeg kunne knipse alt av sykdommer og shit over i min kropp når barna er syke.

Victor er en skikkelig kosegutt, og er alltid blid så når han er grinete er det noe som plager han. Jeg har nesten ikke sovet på to døgn, jeg har liksom sittet å våket på han hele tiden. Det er ingenting kritisk, men likevel, når småbarn har feber og er utilpass følger man ekstra godt med. Kan litt ekstra byssing, sussing og kos hjelpe bittelitt på at små syke føler seg en smuuuule bedre, er det sååå verdt å legge all min tid i kun det!

Mammas gutt! 

Sykdom og den tiden på året som er nå er noe dritt for å være ærlig. Jeg føler den ene sykdommen tar den andre, som forelder  må man forvente det, men det er likevel tøft når det står på.  Lite søvn er tøft for kroppen og jeg merker jeg går på reserve. Nå skal jeg bruke tiden lillegutt sover til å få litt søvn selv…

Ønsker dere en deilig dag! Vi skrives mer litt seinere! Nå er det litt søvn på ho mor, så jeg er 100% når lille hjertet våkner!! Jeg krysser fingrene for at etterpå blir litt snillere mot gullet og oss!

Vi skrives!

 

Oppe før solen !

God morgen og god fredag! Helg og alle hjerters dag, har dere gitt deres kjære det “lille” ekstra i kos, klem, suss eller noen søte ord da?

Her startet vi dagen før solen idag, Victor hadde et stort ønske om å starte dagen tidlig idag og da ble det også sånn. Den lille røverungen min er altså såååå rar, og viljen er det ei heller noe å si på. Haha…En kaffekopp rikere på meg og litt mat på minsten og vi tok klesvask, ryddet i hanskene kurven og brettet en ny klesvask før klokken ble 07:00! Utrolig hvor mye man får ut av dagene når man starter de tidlig. Jeg tipper det er hva som er grunnen til at Victor våknet blid som en sol også. Det er rart med det, når man har små barn er det nesten så man har et ekstra gir. Det er ingen spøk å sove “lite”, men utrolig nok går det overraskede bra likevel!

Idag skal jeg kose meg med noen nye interiør veiledninger, jeg blir såååå glad når så mange spør meg og ønsker min hjelp! Jeg håper dere har hatt en deilig start på dagen og at dagen deres blir skikkelig fin!! Vi skrives!!

Trenger du hjelp fra meg?

Reklame// Interiør veiledning. 

God kveld!

Siden jeg ofte får spørsmål  på hva jeg utfører innenfor boligstyling og veiledning, tenkte jeg å skrive litt om det.

Jeg har alltid brent for hus og hjem, jeg gleder meg over å se kunder fornøyde og legger alt til for at kunden skal få mest mulig ut av det de har og budsjettet de setter seg. Ofte er det ikke så mye som skal til, kanskje bare noen små justeringer eller fornyelser. Jeg lar meg inspirere av årstidene våre, av naturen og av personer jeg møter, alt har en historie og er i bevegelse – noe jeg elsker.

Kanskjer står du fast, du klarer ikke sette fingeren på det. Uansett hva du gjør slår du deg ikke til ro og uansett hvordan du prøver får du det ikke til. Vi har lett for å “stå fast” i vårt eget, og ettersom man går rundt i hjemmet hver dag er det ikke så rart.

Jeg utfører enkle bolig stylinger hvor jeg blir enig med kunde om hva ønsket nøyaktig er, hvor de føler de står fast, hva de ser for seg ( bilder og illusjoner får jeg ofte tilsendt) og sammen jobber vi oss mot en helhet og et mål kunden blir fornøyd med. Om det gjelder en stuekrok eller et stort hus. Om det gjelde styling av et hus som skal selges, eller hjem som skal innredes. Uansett hva ønsket er møter jeg alltid kunden for en prat, enten per tlf eller oppmøtet. Jeg utfører jobber nært og fjernet, og interiør veiledninger via nett har de siste to årene blitt mer og mer populært. Jeg er ikke avhenging av at kunden bor i samme del av landet som meg, via nett, bilder og tlf kan man utføre stort sett alt.

Jeg prislegger hvert prosjekt med en fast pris ( gjerne per rom og kvm) som kunden og jeg blir enig om før jobben utføres.

Jeg har akkurat begynt å fylle opp ukene mine med interiør veiledninger igjen, så øsnker du min hjelp er det bare å sende meg en mail, skriv litt hva du ønsker hjelp med og sammen kan vi skape din drømme stue eller drømmehjem!

Kontakt meg på [email protected] om du ønsker å ta fatt på drømmehjemmet sammen med meg!

Liten plass? Da er dette innlegget noe for deg.

Reklame//

Har du liten plass og ønsker du å skape mest ut av det du har? Da er dette innlegget noe for deg !

Små hjem betyr nødvendigvis ikke at vi “må” velge mindre ting eller begrense oss til å ikke kunne velge det vi ønsker. Alt handler om å kunne velge smart og “godt”.

Ofte får jeg høre at mørke farger gjør rommet mindre, men dette vil jeg påstå at ikke er tilfellet. Selv har jeg ofte hatt mørke rom, og det jeg føler mørke toner gjør med et rom, det er å skape en lunere dybde. Velger du å alle små rom mørke er det hvordan du innreder det og lar helheten bli som avgjør hvordan inntrykket vil virke.

Utnytt plassen så godt du kan:

Ved å benytte hver kvadratmeter riktig er det utrolig hvor mye man kan få inn på noen få kvadratmeter, personlig har jeg alltid likt å “bygge” lure løsninger inn i et rom og jeg har alltid utnyttet hver eneste mulighet til å lage lagringsplass med skap og skuffer. Har man mulighet er det å bygge i høyde og til taket ofte perfekt. Dersom man ikke kan ta seg råd til å bygge nytt for å få mer oppbevaring, så utnytt dødplassen over skaper og hyller til bruk av kurver for å skjule tingene, da ungår du at andre ser “rotet” ditt.

Jeg elsker ulike kurver og jeg bruker det til alt fra klær, luer-skjerf-votter, blader- bøker, leker og annet. Kurver gir et mer naturlig inntrykk enn for eksempel firkantet plastikk kasser.

Ved å bruke få og store synlige møbler kan du få rommet til å virke større. For meg har det alltid vært viktig at hovedmøblene harmonerer med hverandre.  For å skape et blikkfang i rommet har jeg alltid valgt én gjenstand eller ett møbel som får fokuset og som blir rommets hovedpunkt. Som for.eks valg av runde bord, store lamper, tøffe bilder eller et speil eller to for å “lure” synet og gi inntrykk av større plass.

Mitt tips er – velg speil på vegger, og plasserer du et stort speil som reflekter et vindu i andre enden av rommet vil du merke at rommet øyeblikkelig virker større! Dette er noe jeg har valgt å benytte meg av her hjemme hos oss.

Jeg har også brukt mye puffer, de kan brukes til å sette et brett på, som fot skammel eller som en ekstra sitteplass når vi er flere. I tillegg syes jeg det gjør helheten mykere og mer leken.

Jeg har også brukt et stort og rundt veggspeil som brett på hodet. Dette er alltid ekstra pent når man på kvelden pynter speilet med levende lys og får speilbildet på lysene slått tilbake.

Velg å ha gulvtepper som rammer inn de ulike sonene som for eks spisestue/ stue, da får du et ryddigere inntrykk og rommet får en naturlig fordeling.

Ved å henge gardiner fra taket, strekker du rommet og det virker høyere under taket. Hvorfor henge stangen på vindunslisten ? Det å strekke et rom vil automatisk få rommet til å virke større.

Ikke del rommene opp i for mange farger, og ha gjerne samme farge på taklister og gulvlister som på veggene.

Velger du møbler som harmonerer med hverandre vil du få et inntrykk du garantert vil klare å slå deg til ro med! Jeg har valgt å bruke møbler som møter hverandre med en rød tråd i alle rom, kriker og kroker.

Et hjem hvor hver og en får muligheten til å ha sin plass.

Rom med ønske om å finne roen i sjelen og trivsel.

Små detaljer kan også bli en del av helheten i interiøret.

For meg har det vært viktig å ha et hjem som også kan invitere til selskap og feiring!

Jeg elsker at vi har et stort kjøkken med masse benkeplass for matlaging og baking- og ved å bruke krukker og brett kan man enkelt flytte rundt på interiøret også,

Jeg har utnytte hver krik og krok slik at alt her en funksjon, enten om det gjelder  oppbevare av ting eller for møbler !

 

Som dere ser, man trenger ikke alltid stor plass for å kunne ha det slik man ønsker! Det er kun fantasien som setter stopper!

Reklame // interiør veiledning. 

Trenger du hjelp med innredning eller små forandringer ?

Jeg jobber hver dag med hus og hjem, både nært og fjernt. Send meg gjerne en mail på [email protected] så kanskje vi kan skape ditt drømmerom eller drømmehus sammen!