Det er absolutt ikke noe for alle.

God kveld, plutselig var det kveld igjen.

Her sitter jeg å gjesper, øynene renner og jeg føler meg relativt sliten.. Victor legger seg jo tidligere nå, så han starter også dagen tidlig. 06 er han våken, en tid som for meg ennå kan virke som natten selv om det faktisk er morgen.

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle føle et så stort underskudd på søvn, men det tar tid å hente seg inn og nettopp det jobber jeg med nå. Det lite jeg tenker at jeg ønsker meg, men jeg ønsker meg en fast nattesøvn. Er det flere som kjenner seg igjen i det?  Jeg har følt at jeg har kommet meg tregere etter svangerskapet til Victor enn med Lila… Jeg er mye, MYE mer sliten, om det skyldes det enorme søvn underskuddet jeg har eller ikke vet jeg ikke(?). Victor sover bedre om natten nå, men jeg har en lei vane som er å ta med meg jobb ut i nattetimene. Den tiden på kvelden hvor han sover og jeg kan sitte heeeeelt stille og uforstyrret og jobbe med det jeg elsker høyest, den tiden betyr så mye for meg. Det som er negativt ved det er at jeg er i seng i 01/02 tiden og er oppe å hopper før 06 igjen.. 4/5 timer søvn om jeg er heldig er helt umenneskelig over tid.

Lila elsket å sove om natten, det gjør hun forsåvidt ennå. Hun er en drøm å legge, samt å være skikkelig treg med på morgenen. Victor er det stikk motsatte, han er en syngende morgenfugl før solen har stått opp, og selv om det er aldri så nydelig er det også aldri så slitsomt når man ikke har vært nøye nok på og legge seg tidsnok. Jeg synes det kan være tøft å klare å prioritere tiden rett, men det er sånn det bare er.. Det er ikke en enkel kabal å få til å gå opp når det ikke bare er en liten, men to. Og man skal dele seg å være til stede for alle, samtidig som man skal jobbe å være fungerende på de planene også!

De som sier småbarnslivet er en lek, de har enten fått noen skikkelig rolige unger, eller så har de ikke mer enn ett barn. De har garantert ikke gått frem og tilbake for å roe et gråtende barn igjennom flere netter med så å si 0 -søvn på mange måneder. De har ikke skittentøyskurven fylt opp til randen på en dag. De har ikke prøvd å sjonglere, for det er UMULIG å gi alle fire barna 100 % oppmerksomhet hele tiden. Vi må dele oss, og skal vi på ferie er det virkelig en hel dags jobb bare å pakke! Ferien for meg har blitt å være hjemme å slappe av.

Jeg ville aldri byttet ut denne reisen. Det å være mamma til fire barn er ingen selvfølge, og absolutt ikke noe for alle… MEN ! Jeg digger det, selv om jeg sovner sittende i sofaen midt under favoritt serien min med iskrem i skåla! Jeg våkner hver dag av en liten gutt som piller meg i fjeset med de søteste små lyder. Jeg har ei tulle som er ei veldig fin veslevoksen lita jente. Hun snakker som en foss, er blitt veldig selvstendig og utrolig kjærlighetsfylt! Jeg har to store som vet å få mammahjertet til å pumpe som det aldri før har gjort! For selv om de blir større blir ikke ting mindre skummelt med barna! Det blir nye utfordringer med årene, på godt og vondt. Jeg har begynt å bli grå i håret og rynkene mine sniker seg på mer og mer. Glem fasade og Instagram “vennlig” bilder, her er det genser på vranga, håret i en dott med to – tre dagers sminke som gjelder! Ser jeg “fresh” ut på bilder så har jeg virkelig ordnet meg også. Haha… For når venninnene dine sier ” neimen Camilla har du pyntet deg” når du kommer i jeans og genser uten bustete hår, ja da vet du at du har gjort inntrykk i joggedressen litt for mange ganger.

Ha en deilig kveld, nå er det natten her… Akkurat nå er det også helt magisk stille!

Unn deg selv litt luksus.

I annonsesamarbeid med Ellos.

Hei og hopp kjære lesere.

Nå nærmer vi oss slutten av februar også, og våren sniker seg sakte men sikkert på. Her hjemme har jeg begynt å gjøre klart for å ta den imot, og vår soveplass er nå i fokus. Siden vi har en åpen løsning til stuen, synes jeg det er ekstra viktig å gi rommet en hotellfølelse. Det er en følelse jeg elsker å skape, for det uttrykket gir meg alltid en ” good feeling”! Velur er noe jeg alltid velger, det gir en lun følelse og jeg føler det er noe som ofte også løfter et rom.

Ellos har nå sluppet en ny serie ; Staycation. Her snakker vi eleganse og ekslusivitet uten å betale en formue for det.

Jeg har sittet og drømt meg bort i timesvis nå, og iveren etter å starte her hjemme har virkelig meldt seg.

Denne gangen har Ellos Home virkelig truffet meg på alle punkter når det kommer til deres nye serie. Den er ikke bare lekker, men gir et tidløs og innbydende inntrykk. Den skiller seg ut med sin eleganse og med print, gulldetaljer, silke og velur, og da er jeg solgt.

Sengeteppet i beige er lekkert og kan enkelt røffes opp og dempes ned. Med matchende pute vil det garantert løfte hele rommet.

Putetrekk finnes HER & sengeteppe finnes HER.

Vil du ha en pute som skiller seg ut? hva med denne lekre “pølseputen”? Denne passer perfekt til sengeteppet, og med et elegant sengesett i tillegg, blir den prikken over i´n. Her er det bare å leke seg med ulike størrelser og fasonger på puter og dekor, miks og match og la hotellfølelsen komme til ditt soverom.

Pute HER, sengesett HER.

Det er ikke ofte et åpent klesstativ er lekkert, men dette er virkelig noe HELT eget. Perfekt for de med litt mindre plass, eller helt enkelt bare vi ha noe lekkert i hallen/ gangen.

Det er litt retro over det, litt 60 talls kanskje, men jeg bare elsker hvordan det skiller seg ut, og blir et møbel som setter et punktum i rommet.

Gulvteppet er “to die for”. Det er virkelig et teppe som vil ramme inn et hvert rom. Jeg ser for meg dette i fotenden av sengen vår, dersom vi vender enden på sengen vår mot stuen. Ved å ha det samme teppet  i stuen, vil rommene bindes sammen og skape en “suite” følelse . Det er noe jeg har prøvd å skape her hjemme.

Klesstativ HER, gulvteppe HER.

For å bryte det tradisjonelle synes jeg dette lekre printsengesettet kan være med på å gjøre det lille ekstra. Det gjør liksom ingenting å glemme og re opp sengen om dette ligger på.

Sengesett HER.

Nå er det på tide å få inn litt “luksus” i hverdagen.  Ellos har hele 30 % på den dyreste varen på ordinær pris( inkl. merkevarer) og 5 % ekstra rabatt på alle nedsatte varer. Det gjelder på alle nyheter med nedsatt pris, samt alle varer under salg.

Bruk kode: 415414 for å benytte deg av dette tilbudet.

Jeg håper dere så noe dere likte! Shop og kos dere! Nyt denne deilige kvelden videre, og unn deg litt luksus!

Tidlig morgen!

God morgen!

Har dere startet dagen?

Jeg stod opp med Victor når  han våknet klokken 06 idag, og har fått MASSE ut av dagen allerede. Har endelig, *bankibordet*, begynt å få litt leggerutiner på han, så han har begynt å legge seg i 20 tiden. Flink som han er sover han helt til 06-07 tiden , og det er altså en helt ny verden! *smiler*

Lila kom tuslende inn en liten halvtime senere, og vi bestemte oss for å lage hjemmelagde rundstykker/horn.

Disse lager jeg litt på øyemål fordi jeg har laget de så mange ganger, men oppskriften er veldig enkel :

  • 800 gram hvetemel + mel til utbaking.
  • 85 gr sukker ( jeg velger å ha i litt sukker for jeg synes de blir bedre, hver sin lyst)
  • 1 ts salt
  • 100 gram smeltet margarin.
  • 1/2 L melk
  • 50 gram gjær
  • La deigen heve, og deretter rull, trill eller form de slik du ønsker.
  • Stekes på 180 grader i 10-12 minutter.

Deilig smør og fersk gulost eller brunost, smaker MAGISK på rykende ferske rundstykker rett fra ovnen! Her har mannen langet innpå en anselig mengde, Lila har spist et par stk. og Victor har gumlet og kosa seg han også! namnam…

Lila elsker å hjelpe til med å bake, og hun og jeg verdens beste team. Det er virkelig koselig å gjøre sånne ting sammen med henne. Victor har begynt å ta små skritt nå, så han har labbet rundt omkring meg super ivrig!

Stolt liten bakemester !

Idag skal Lila til H og jeg sliter litt allerede.Jeg hater å levere fra meg den lille prinsessa mi. Lila elsker å være hos oss begge, og husker eller vet ikke om noe annet, så for henne er det akkurat slik det skal være. Likevel er hun en skikkelig mammajente. Hun er som min lille skygge 24/7. Jeg er så takknemlig for det gode samarbeidet mellom H og meg, for jeg hadde hatt det mye tøffere om vi ikke samarbeidet! Hun er det viktigste for oss begge, så hun er så fornøyd så! Lille solstrålen min!

Nå skal jeg gjøre klar småtrolla å få de i barnehagen, deretter er det hjem å jobbe med et par interiørveiledninger.  Så stas å se at dere sender inn og ønsker min hjelp, blir så stolt jeg!

Nyt dagen, vi skrives etterpå!

Nytt prinsesserom.

God kveld, god kveld.

Tiden har bare rast avsted idag, jeg føler at jeg nettopp stod opp.

For noen dager siden bestemte jeg meg for å utnytte rommet til Lila litt bedre, og det har jeg endelig fått til. Lila begynner å bli stor jente, og ønsket om et rom hun kan leke på uten at lillebror river ned det hun koser seg med, har blitt større den siste tiden. Rommene er ikke av de største her i huset, men jeg har likevel klart å utnytte plassen så godt som mulig.

Den store køyesengen er nå skrudd pent fra hverandre og satt opp på loftet ( inntil videre). Under sengen har jeg fått plass til tre kasser med leker, og det var en veldig stolt jente som kom hjem til “nytt” rom etter barnehagen idag.

Jeg har prøvd å skape et rosa “sukkerspinnrom”, og jeg håper og tror jeg har lyktes med det. Man trenger ikke rosa vegger for å få til det. Rosa tilbehør til den beige fargen gir en lun og fin følelse, og rommet føles rosa og veldig jentete. Et prinsesserom verdig.

Reklame// Sengehimmelen og wallstickers er fra Villakids, og ENDELIG kom det til sin rett! Det å få en mindre seng som ikke tar like mye plass i volum, var deilig på det lille rommet hennes. For første kveld på lenge valgte hun å legge seg til å sove i sengen sin. Hun har stort sett sovet mellom Kim og meg, men nå som hun kunne klatre enkelt opp og ut av sengen sin selv, var hun ikke vond be når jeg spurte om hun ville legge seg på sitt eget rom. Vi var litt stolte og fornøyde begge to.

Idag har hun sittet i over to timer og lekt med Barbie på rommet sitt, hun har tegnet, sunget og lekt mamma. Det har vært så koselig å se at gleden over forandringen i  rommet hennes var så stor. Tenk at en lavere seng, og litt system i lekene, skulle utgjøre en så stor forskjell og gjøre henne så glad og fornøyd! Lille jenta mi har blitt “stor” og vil leke på rommet sitt….alene.

Et bilde sier mer enn tusen ord. Se på det smilet da, og rotet!

Jeg håper deres dag har vært fin, nå skal jeg få rundet av, og deretter få noen timer søvn! Vi skrives!

Skal du pusse opp?

Reklame// interiørveilding.

God mandag!

Ja, denne helgen har bare flydd av sted, og i natt har jeg fått 10 timer med søvn, altså 10 TIMER!

Det å ha søvnunderskudd og småbarn er ingen enkel kabal å få til å gå opp, men jaggu altså! Får man søvn blir man også mye bedre! Idag har jeg satt av hele dagen til jobb og veiledninger , en skikkelig fin – fin start på uken!

Jeg har gjort et lite fyfy unntak idag, nemlig rigget meg til i sofakroken med pc´skjermen, og her skal jeg sitte med pleddet over meg å jobbe. Solen skinner idag, og det gir en sånn go´go følelse. Det er rart med det, men bare det å kunne kose seg ved å gjøre små endringer synes jeg gir mer motivasjon og energi! Jeg blir mer kreativ og fornøyd, og det kommer jo alltid bedre med!

Jeg har fått mange mailer angående interiørveiledninger, og innboksen min på instagram er så å si full, alt fra små og større spørsmål. Jeg svarer ikke på veiledninger på Instagram, det er fordi jeg jobber seriøst med dette, og derfor legger tiden min i de som investerer i meg tilbake. Jeg kan ikke leve av å gi tips dessverre.

Prislistene mine er nå vekk, fordi jeg ikke lenger har den gamle bloggen min. Siden den gang har det jo også tjenestene jeg yter forandret seg litt. Jeg reiser lengre og lengre for kundene mine, og har valgt å utføre flere veiledninger på nett nå enn hva jeg før følte jeg hadde tid til.

Jeg har flere og flere kunder som ønsker små veiledninger, og for disse veiledningene tar jeg såklart ikke like mye for som de som krever mer og er større.

Interiørveiledning  kan være så mangt. Det kan være en enkel  fornying av et rom, tips til interiør og plassering. Det kan være så enkelt som å endre på fargeelementene i huset, dra inn noen små forandringer +++. Det kan være at du ønsker å gi hjemmet ditt et frisk og nytt løft basert på ting du allerede har. Her kan jeg hjelpe deg å sette ting sammen til en helhet og gi hjemmet ditt den lekre stilen du ønsker å tilføre for å bli fornøyd. En vei blir til mens man går, og noen ganger er det kun et lite frisk pust fra utsiden som skal til for at nettopp du får det akkurat slik du ønsker. Små og store prosjekter – jeg tar på meg det meste!

Pris fra 1590,- eks mva. 

NB! For denne prisen tar jeg ikke for meg mer enn helt enkle fornyelser, dersom du har flere rom som du ønsker å få ordnet.Prisen er satt for å sette sammen et helt rom.

Interiørveiledning Medium pakke. 

Større areal. Jeg hjelper til med å sette sammen fargevalg om man pusser opp alt fra vegger og gulv. Valg av kjøkken, baderom, +++. Jeg har samarbeidspartnere som hjelper til om man skulle ønske dette, og sammen kan vi skape et drømmehjem du vil elske!

Pris fra 2990,- eks mva 

For fullstendig veiledning hvor mer enn to rom skal gjøres ved hjelp av digital veiledning, kan pris diskuteres etter avtale. 

Kontakt meg på [email protected] om interesse. 

Jeg tar også fysiske jobber innenfor dette, men da er dette etter egne priser og avtaler. 

Ønsker du å fornye huset, kjelleren? Kanskje barndomshjemmet skal ha et lite løft eller familiehytta ? Trenger du å style en leilighet for salg eller pusse opp/ freshe mannens “ungkarsbolig” .. Da hjelper jeg deg gjerne ! 

Idag er det et aneks jeg driver å bryner meg på, ekstremt morsomt og kjempestas!

Det blir en lang arbeidsdag idag, men det er bare moro! Jeg elsker jobben min! Ha en stråelende mandag! Vi skrives!

Flash back….

Søndag og familiedag! 

Her har vi hatt en lat og lang morgen, søndager er ofte sånn. Late og kose med minst mulig stress… Igår kjøpte jeg inn grillpølser, så planen er å komme oss ut og grille bittelitt etterpå! Lila har maset etter å dra ut siden hun stod opp, for hun har store planer om å se litt på bjørnene i bjørneparken, samt mate ender.

Igår brukte jeg ti timer på å gjøre rent huset, jeg tok rett og slett å fjernet alt og vasket grundig under, over og ved siden av alt vi har. Alle hvitevarer ble grundig rengjort, skuffer, skap, hyller osv ble vasket og deilig var det!  Dere kjenner den følelsen når dere merker en indre glede av å ha gjort noe dere egentlig ikke har hatt motivasjon til, men sårt har tenkte på OFTE! Den følelsen hadde jeg igår og det var så sykt deilig! Idag følte jeg nesten som om vi hadde et helt nytt hjem, og jeg tok meg i å åpne skuffene bare for å beundre hvordan jeg hadde gjort det i systemet jeg hadde laget. HAHA…. Idag blir det kos med barna og MYE jobb før ny uke skal bli tatt imot.

Endelig begynner jeg å føle våren nærmer seg, med det ruske været som har herjet utenfor husveggene har den virket fjern. Så fort solen titter frem og vinden ikke bøyer trærne får jeg lyst på tur med gjengen min med en gang!

Jeg våknet til minne på tlf min idag, og en liten “flashback” kom som et lyn igjennom kroppen min. Jeg tittet bort på Lila og tenkte; ” du og du hvordan reise du har vært lille venn”.I dag er det nemlig fire år siden jeg ble lagt inn på sykehuset med ekstrem svangerskapskvalme. 12.5 uker og helt dehydrert og avmagret. Tenk at jeg gikk ned nesten 10 kg med Lila og nå er 16 kg mer enn jeg var på mitt minste med henne. Jeg husker dagene på sykehuset som om det var igår. Jeg var livredd, sliten, lei og følte jeg kjempet meg igjennom en betongvegg. Det var grusomt. Hadde jeg vist hvor mye livet skulle endre seg på det tidspunktet, og at jeg fire år seinere ville sitte lykkelig og stolt over å forgude dette livet som storesøster og verdens fineste 3.5 åring, hadde alt vært MYE enklere!

Svangerskapet mitt med Lila var alt annet enn en enkel reise, men når jeg ser hvor fin hun har blitt er jeg ekstremt stolt av jobben jeg har gjort med henne. Hun er omsorgsfull, snill, rampete, sår og ei ekstremt varm jente. Jeg er så stolt av henne at hjertet mitt eksploderer nesten!

Den kommende uken har jeg så mye som skal gjøres, og ved å lade opp med knippet mitt tror jeg den kommende uken skal gå knirkefritt! Jeg gleder meg faktisk litt, for jeg føler noen skikkelig fine ting vil skje!

Prinsessa mi!

Nå skal jeg kle på småtrolla så vi kan komme oss av sted!

Nyt søndagen og fastelaven ! Lag dere en skikkelig fin dag, det skal vi!

Sa du tretti EN?

Hei du deilige 31! 

Igår var en skikkelig fin dag, og idag våknet jeg mye mer uthvilt! Victor har sovet bedre i natt og noe sier meg at både han og jeg trengte det! Han virket nesten ( jeg tørr nesten ikke si det) “frisk”! Det er utrolig hvor mye man tar for “gitt”.. Bare dette med sykdom, selv om jeg har fått konstatert at Victor ikke har noe kritisk, og at det han har mest sannsynlig kan behandles enkelt er det å ha syke småbarn noe av det tøffeste som er! All ÆRE til dere foreldre som dag ut og inn står i det med syke småbarn, dere er magikere som tryller frem energi på de såreste plasser. <3

Min første helg som 31 år står for tur! Tenk dere det, nå er jeg i trettiårene. Det er faktisk veeeeldig rart at jeg er 31 år, jeg føler meg liksom ikke “gammel” på noen måter, men likevel veldig bevisst og mye mye klokere. Jeg føler jeg alltid har vært her, men likevel som om jeg var 18 år og høygravid igår. Når jeg var yngre så var de som da var i tretti årene og oppover “gamle” i mine øyne, selv føler jeg meg som en ung jente i en mer voksen kropp med de viktigste årene foran meg! Nå er jeg liksom SKIKKELIG voksen, og mitt neste tiår er førti årene liksom.. Jaja, enda godt jeg er i starten av trettiårene ennå, for jeg har så mye jeg vil utforske med dette tiåret!

Jeg startet den første dagen som 31åring med å freshe opp garderoben min bittelitt, og det med SKIKKELIG god samvittighet! Jeg har bestemt meg for å sette meg selv litt i forsetet fremover. Mamma er jeg, men det å vise “Camilla” litt også tror jeg kan være godt. Det blir mye mammarolle- ting i løpet av en dag, og bloggen tror jeg kan være “friplassen” litt innimellom hvor den rollen kan få lov til å hvile litt. Ihvertfall føler jeg det som en god ide inni meg, og da må det betyr noe?

BUKSE : FREEQUENT 

JAKKE: MINIMUM

SINGLET: FREEQUENT 

SKO: HM

BELTE: VERO MODA

VESKE: LV. 

Vel, her hjemme står helgen for tur, og jeg har egentlig full timeplan med veiledninger i hele morgen. Noe jeg virkelig ELSKER! Det er faktisk noe av det morsomste jeg vet om, for det å se et hus bli til et hjem kundene mine forguder selv er en magisk følelse som ikke kan beskrives!

Nå skal jeg få huset litt på stell før fredagen kan slå inn! <3

Stakkars liten…

20.02.2020 ..

20.februar er en fin dato det, det er nemlig bursdagen min og en dag jeg knyttet mange gode minner til.

Det ble helt stille fra meg her igår, jeg har som dere vet vært alene med mitt firkløver og det i seg selv har vært en smule hektisk. De eldste har hatt treninger og de minste har fått være hjemme å slappe av med meg.

Jeg valgte å dele litt med dere på instagram igår angående Victor, og planen var å skrive noen ord om det her inne også, men så langt kom jeg ikke. Victor har siden har var 6 uker slitt med dårlig immunforsvar, han rekker aldri å bli frisk før en ny sykdoms periode slår til igjen. Noe som såklart er både sårt og tøft for oss rundt, men også han. Jeg har vært inn og ut hos leger med han, og hver gang har jeg blitt kastet tilbake til start. Prøvene til Victor er ikke dårlig og alt tyder på at han får i seg ALT han skal. Jeg har tre barn fra før og når noe sier meg at dette ikke er rett tar jeg også svært sjeldent feil. Nå venter Victor på svar angående han sitt immunforsvar, for om det viser seg å være som legen tror kan det se ut som Victor er født uten immunforsvar for luftvegsinfeksjoner ( jeg håper så klart dette ikke er tilfellet) , samt at vi nå venter på innkallelse for å få fjernet polyppene /mandlene på Victor. Det sistnevnte tror jeg vil gjøre mye! Jeg har nemlig lesthvor mye det har av innvirkning på et immunforsvar.

Jeg har nesten ikke hatt overskudd fordi jeg stort sett hver natt må gå rundt med Victor på armen for å roe han. Kroppen til Victor jobber hardt og det er tøft for meg å være mammaen hans og ikke kunne knipse han helt frisk. Jeg føler jeg har vært ute å reist i en uke uten søvn, for jeg er stup trøtt etter noen harde netter med mye trøst, kos, kjærlighet og suss.. For er det en ting den lille gutten min ikke kan få nok av er det nettopp det!

Vel, mannen kom hjem med en lekkerbisk av en herlighet til meg i bursdagsgave. Nemlig en griselekker louis Vuitton veske jeg allerede har. “flyttet  ” alt jeg har av kort og penger over i! Stor stas!!!! Selv om jeg ikke er materialistisk og kjøper meg slike ting  selv lenger, var det ekstremt stas å bli tatt på sengen med en slik bursdagsgave! Jeg har gitt mye av meg selv og jobbet hardt det siste året så denne gaven ble tatt imot med et smil herifra til andre enden av kloden.

Jeg mener, bare SE på den.. Rosa og vakker — akkurat slik jeg har ønsket meg <3 ( Selv om jeg på ingen måte har forventet meg en)

Jeg har fått så mye fint idag og er så takknemlig for de menneskene jeg har rundt meg! Idag har jeg merket mye kjærlighet og det er såååååå deilig! Jeg har fått lekre blomster, litt duppeditter og penger, som jeg har fått STRENG beskjed om å KUN bruke på meg selv. Jeg har nemlig en lei vane av å handle til barna når jeg skal handle meg noe..Haha, sikkert flere som kjenner seg igjen der? Også kom min bestevenninne med fra ytre Enebakk med hjemmelagde makroner til meg BARE fordi jeg elsker de hun lager. Snakk om å tenke på meg da..

Vesker, ting, penger osv, ting betyr egentlig ingenting, men når godheten i menneskene rundt er på plass er det stas å få så fine gaver likevel. <3

Alenemor igjen…

God kveld i stuen.

Jeg er denne uken alene med hele gjengen min, og jeg skal ikke lyve å si at jeg synes det har gått helt ubemerket. Haha.. Alene mor for noen dager, hvordan kal dette gå? Bra? Vel det er jeg helt sikker på. Jeg og de eldste hadde litt kosetid tidligere på dagen idag, og de minste fikk en liten tur i barnehagen. Jeg tok hele gjengen min med  meg på mc Donalds når de minste var hentet, til alle barna sin stooore glede! Haha.

Jeg tenke på det når jeg satt der at nå skulle mammapolitiet sett meg. jeg hadde vel med de 100 andre som var innom med unger blitt buret inne tenker jeg. Haha, neida, men siden jeg er anklaget for så dårlig kosthold er jo et besøk der ikke det sunneste. Vel, noen dager må det være lov å skeie litt ut, det er jo litt kos også.

Nå lader jeg opp til en hektisk dag imorgen, og jeg HÅPER på en god natt søvn ! Det er egentlig helt utrolig hvor mye jeg klarer å dirigere alene, på en måte er jeg nesten litt stolt av meg selv! Jeg fikk til og med Lila og Victor i baljen samtidig, noe jeg nesten var overrasket over! Haha.. De satt og lekte og var såååå søte sammen, det er så koselig å se hvor mye Victor forstår og hvor flink Lila er. Jeg merker hjertet mitt blir helt bløtt når jeg ser på dem, de er altså så utrolig søte sammen.

Vel, nå skal jeg se “kjendis farmen”, slappe av og deretter finne sengen! Idag ble det litt stille fra meg, men noen dager blir litt sånn…. Derfor ville jeg bare innom å si god kveld og hei på dere!

 

 

Det dere har lurt på…

God kveld!

Ja, ikveld tenkte jeg at jeg skulle dere noen svar på noen av de mange spørsmålene som har tikket inn i helgen, spørsmålene er mange og så lenge de er konstruktive synes jeg det bare er hyggelig å gjøre dere litt mer “kjent” med meg.

Har du noen gang angret for at du begynte å blogge? 

Jeg har ofte tenkt at jeg ville gjort mye annerledes om jeg kunne startet på nytt, holdt hånden litt mer om oss. Jeg har ikke angret, for bloggen har gitt meg så mye, men også “tatt” mye fra og av meg. Hva fremtiden har å komme med innenfor SoMe vet jeg ikke, men det vil nok bare bli større om jeg skal tippe, og da blir det jeg har delt en liten fjert i det hele.

Hva hadde du blitt om du ikke hadde blitt blogger?

Jeg jobber mot det målet nå og er allerede godt i gang. Hadde jeg ikke jobbet så mye med interiør som jeg gjør idag hadde jeg nok blitt sykepleier og deretter jordmor tenker jeg. Jeg er veldig glad i mennesker og liker å føle at jeg gjør noe for noen.

Angrer du for at du startet tidlig med barn? Og hva tenker du om andre unge som får barn? 

ABSOLUTT IKKE! Jeg har vokst på rollen, og blitt den jeg er pga barna mine. Olíver er det beste som kunne skjedd meg sammen med resten av gjengen min. Jeg har vært heldig for med oss har det gått veldig bra, og jeg har hatt en mor og far som har hjulpet meg økonomisk inn i voksen livet. Dette har såklart gjort ting lettere, men jeg har alltid måttet jobbe og stå på selv om de har banet veien for meg.  Jeg vil på ingen måte anbefale andre å starte tidlig med barn, et barn er et ansvar man bærer resten av livet. Jeg anbefaler at unge får vært unge, reist og opplevd masse før de starter med barn. Deretter oppleve og leve livet med barn og hva det medfølger! Likevel, er man ung og gravid er det bare å brette armene opp og ta imot en hverdag som aldri vil bli den samme igjen- på en veldig bra måte!

Hvorfor deler du mindre av barna nå? Føler du ikke at skaden allerede har skjedd siden du alt har delt barna dine? 

Jeg deler, men deler mindre fordi jeg har sett hvor stygt nettet er. Jeg skjermer de mer, og vil nok fortsette med det og kanskje også mer. Jeg prøver å dele ting mer i tekst og bilder i en setting og mindre og mindre “portrett” og fokus bilder på dem. Noen bilder vil jeg jo dele, men før kunne jeg dele mange av dem hver dag, nå begrenser jeg det selv om jeg synes innta story er moro til tider. Jeg føler ikke en “skade” har skjedd for at bilder er delt, de er delt og sånn er det. Men det sitter mer gjennomtenkt og dypt å dele bilder i dag, noe jeg tror er sunt.

Hvordan synes de eldste barna dine at det er at du har delt så mye av dem? 

De eldste barna mine bryr seg ikke negativt om det. De har et veldig avslappet forhold til det som ble delt når de var mindre. De ønsker ikke lenger å bli tatt bilder av hele tiden nå som de er større, og det respektere jeg( men jeg får likevel lov en gang i blant).

Hvordan har tilvenning i gått for Victor i barnehagen? 

Victor er den fødte barnehagegutt! Han er bare blid, aktiv og fornøyd hver eneste dag får jeg høre. *smiler*  Victor koser seg med barn på egen alder og får utfoldet seg godt. Jeg var nervøs og engstelig for barnehagetiden for ingen grunn. Høydepunktet er når jeg henter han, da kommer han som en krabbene rakett med det største smilet om munnen, og han klemmer de hardeste og deiligste klemmene han kan gi!

Hvorfor flyttet dere dit dere bor fremfor å bli i huset til dine foreldre? 

Vi flyttet fordi mine foreldre ikke ønsker å selge og vi tok noen andre veivalg enn først antatt. Dere får følge med! Fremtiden blir veldig fin den…

Hva tenker du om alle ryktene som hele tiden blir spekulert i rundt deg? 

Rykter blir det uansett, så jeg prøver å ikke henge meg opp i de ryktene som blir spredd, jeg får liksom ikke stoppet dem.

Har du og Kim flyttet hver for dere ? 

Ja, Kim har flyttet til Kina…haha.. Neida, vi bor sammen, jobber og koser oss med hverdagen og livet.

Hvorfor har dere fått “mammapolitiet” på dere ? 

Det har vi fordi noen som følger meg ikke ønsker oss godt, enkelt og greit. Det er bare leit hvordan disse utnytter et system som allerede er overbelastet slik det er. Der er også kjempe trist hvordan noen misbruker det for å ønske oss og barna våre en unødvendig påkjenning. Jeg håper bare vi kommer oss styrket ut av dette også.

Hva er favoritt sangene dine? 

ÅH! Jeg har såååå mange sanger jeg elsker, men per idag liker jeg :

Lukas Graham – lei. 

Billie Eilish – everything I wanted. 

Haim – now I´m in it

Taylor swift – only the young 

keiino – colours. 

Ja, dette var noen, flere er det…

Har dere husdyr? 

Nei, det har vi ikke.

Har du noen ønskede destinasjoner du vil oppleve ? 

New York  

Bahamas 

Italia 

Skottland

++++ listen min er laaaaang! 

Vel, dette var de jeg hadde å svare på akkurat nå, send meg pm på instagram om du lurer på noe, så kanskje jeg får svart nettopp deg!

Ha en deilig kveld !