To fluer i en smekk!

God mandag!

Jadasååå, her har det gått i ett siden vi stod opp! Victor ble slått ut uken som var med forkjølelse og har vært skikkelig dårlig, noe som har ødelagt masse på å få jobb gjort! Små barn og sykdom er ikke moro, jeg føler ikke jeg har annet enn en eller annen sykdom i huset, og det er så kjedelig når det er så mange her og den ene ligger rett ut etter den andre! Victor sliter veldig med bronkiene sine, og har fått medisiner for dette.. Noe som betyr, er det noen som sliter med hoste og forkjølelse og Victor får så mye som en nys på seg bryter det ut x ti på han stakkars. Heldigvis er ikke O, M eller L mye syke, så de har svært lite sykdom med seg hjem “bankibordet!”…

Storesøster har også vært hjemme idag, og at de to vil få masse glede av hverandre er ingen tvil! For hver dag som går dannes et sterkere og sterkere søskenforhold, og jeg blir helt varm i hjertet når jeg ser dem sammen! Det er ingen som får lov til å røre Lila sin lillebror, og hun skal med stor glede og jubel følge han inn i avdelingen hans før vi skal gå opp til hennes!

Jeg tror mammalivet aldri vil slutte å overraske meg, det er så sårt og så fint, slitsomt og morsomt! Det er ingen ting jeg bærer med større stolthet, barna mine er absolutt alt jeg ånder og lever for- ingen tvil! Tenk at Olíver faktisk fyller 13 år om 1.5 måned ! Jeg har da en tenåring og en baby- et sprik på tolv år mellom størst og yngst !

Jeg sitter nå å skal jobbe meg igjennom jobbmailen, litt seinere idag enn ellers. Sånn går det når jeg først måtte dra på jobb noen timer på morgenen. Mannen og jeg måtte ta ungene på skift! Jeg vil gjerne at de skal bli friske, så jeg tror en ekstra dag hjemme med ro er godt for at minsten kan få hentet seg inn ! Vi fikk slått to fluer i en smekk, Teslaen ble hentet av Falcken – den ble jo så å si vraket på hele sjåfør side, så den kunne vi ikke kjøre ut på motorvegen rett og slett. Jeg tror jeg kjørte i 10 km/t hjem med den etter at det smalt! Litt små skjelven og fortvilet! Nå har vi en leiebil og endelig er bilen kjørt til verkstedet hvor den skal bli like god som ny igjen!

Småtrolla og jeg skal snart begynne på middagen, og mor skal se litt hotel cæsar.. Hahah….Jeg fikk brått litt lyst til å se de første episodene igjen, siden jeg ikke var ti år engang når det kom på skjermen for 22 år siden! Nå er jeg litt hektet ! Kim er helt oppgitt over a mor, men hallo!!! Hvem har sagt litt tv drama fra barn/ ungdoms tiden ikke er morsomt å se igjen! haha…

Jeg håper deres mandag har vært kanon! Vi skrives !!! 

Mat og ukes budsjetter.

God fredag!

Jeg må bare starte med å si TUSEN takk for så mange gode og varme meldinger i forbindelse med at jeg skrev at jeg hadde kræsja! Alt gikk bra med meg og lillegull ( bare frustrasjons og sinne “skade” på meg), men bilen derimot – den gikk det dårligere med! Uff og uff, men det er HELDIGVIS bare en bil, den kan repareres og erstattes, det kan ikke vi mennesker!

Vel, jeg la ut en story på instagram om at jeg satt opp husholdningsbudsjetter som jeg lurte på om dere ville ha en liten titt på. Det å spise mat vi liker, ha det vi trenger, og det til en fin penge det er noe jeg ELSKER og som jeg brenner etter å få til hele tiden! Det er ingenting som gjør meg mer giret enn å slå mine egne budsjetter hele tiden! Jeg var ikke god nok på dette i 2019, jeg sklei HEEELT ut, men nå har jeg siden 1.1. 2020 vært knall hard på alt. Ikke så mye som en snus over budsjettet kan Kim handle- haha..

Vi bor ved grensen og siden jeg bor med en mann som dessverre snuser har vi måned budsjetter på dettte, så dette ligger i mitt ukes budsjett. Jeg har fått stygge kommentarer for at jeg skriver det, men- ( det får bli dere om det) jeg handler hver 14.dag i Sverige og der handler jeg kjøttdeig, kylling, polarbrød, melk, ost, dopapir, vaskemiddel, godis osv!  For at dere skal få en LITEN pekepinne i et budsjett her har jeg valgt å finne ca priser på dette her hjemme og satt det opp i et budsjett så dere skal se hva jeg bruker og at det går for dere som ikke handler i Sverige også. Jeg fjernet snusen vekk fra pairene så jeg ikke gjør noe galt i å dele noe som inkluderer dette til dere! Bleier handler jeg på Kiwi, siden hver 4. pakke er gratis.

Hver søndag ( sett dere EN dag i uken) setter jeg meg ned. Da går jeg igjennom skuffer, frys og kjøleskap, så jeg ser hva vi har og hva vi trenger.

Så setter jeg meg ned og går igjennom flinke matprofiler på nettet og finner ideer og tips til middager jeg kan lage til oss.

Til uken ser vår middags meny slik ut:

Mandag: Spagetti

Tirsdag: Lakse wraps med mango og chilli.

Onsdag: Pølse og Chips.

Torsdag: Blomkålsuppe

Fredag: Taco

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Barnas favoritt – pannekaker og tomatsuppe.

En ukes middagsmeny for oss ligger på ca 1100 kr, men da gjelder det at jeg holder meg til budsjettet også. ( 98% av tiden gjør jeg det)

På listene under ser dere hvordan jeg deler alt inn, finner ca priser og regner meg frem til alt.

Jeg har ukes budsjetter som skal dekke ALT på 2500 kr. Da inkluderer det alt et hjem trenger og til så mange som vi faktisk er. Matbudsjettet mitt er for 4 personer som spiser “normale” mengder, og for 2/ 3 småbarn. Denne uken ser jeg ut til å gå i pluss, så jeg er ekstremt fornøyd med måten jeg nå faktisk styrer med dette på! Det er faktisk skikkelig morsomt! For å motivere å vise dere at dette faktisk går legger jeg en gang i uken med kvitteringer! Det eneste jeg vil med dette er å motivere bittelitt!

Det som er moro er å kunne gå i pluss for da har jeg mere å kunne sette av til noe helt annet! Og det er sykt motiverende å sette seg ulike mål og ønsker for hver uke! Gi seg selv en skikkelig klapp på skulderen og en liten “gulrot” som belønning!

Vi spiser bare middager med masse god smak, og jeg lager stort sett det meste fra bunn. Pga jeg ikke legger med oppskrift her nå har jeg lagt med pris på produktene i listen så dere som ikke ønsker å lage fra bunn slipper å ta hensyn til dette om menyen virket ok for dere. Husk- at jeg har varierte menyer hver eneste uke. Så vi spiser ikke dette hver uke, men den kommende uken er det dette som fristet!

Jeg tenkte å dele litt middagsretter med dere fremover for jeg ser når jeg deler at responsen er så stor!

Ellers står jeg å skal tilberede middag snart! Svigers kommer på besøk, noe jeg gleder meg stort til!

Jeg håper deres fredag har vært kanon, og at dere får en fantastisk kveld!

Jeg kræsja!

Hei du fine torsdag!

Jadasåååå, her titter jeg innom først idag, igår orket jeg ikke klikke meg inn igjen!  Dagen igår tok en litt annen vending da jeg uheldig klarte å ødelegge hele bilen! TYPISK min flaks altså… Jaja, grunnen får jeg si en annen gang, men at det var helt uheldig  ( ingen menneskeskade osv altså, sånn var det ikke)…Men jeg var bare så SINNSYKT sur for det hele at tiden bare gikk helt opp i røyk!

Vel, her har jeg holdt på siden jeg våknet, men likevel føler jeg at timene bare har fjast avsted… Jeg har noen timer til igjen med arbeid idag før jeg kan runde av.. Kroppen min har også begynt å hangle ganske så mye, jeg sliter med mandlene mine og idag har halsen bare føltes sår og ubehagelig! Er jeg heldig slipper jeg noe mer, men jaaaaa….. Så heldig er jeg vel ikke!

Her hjemme har solen skint i hele dag, og det er jo deilig! Jeg gleder meg som en UNGE til våren er her, trærne er grønne og blomster urnene er fulle med deilige blomster igjen!  *drømmer*

I mellomtiden er det koselig å ha mange deilige blomster inne, for er det noe jeg synes er pent så er det å ha vaser fulle av roser og andre snitt blomster!

Jeg håper dere får en deilig dag videre, nå skal jeg jobbe ferdig og kosemose med lillegutten min! Han er sååååå god om dagen!

Graviditet og sånt!

God Lillelørdag! Midt i uken allerede! Jeg blir like overrasket hver dag, for dagene de går så EKSTREMT fort! Her har jeg en sprengt tidsklemme idag, men ja- ingen bombe! Jeg ELSKER å ha det fullt opp, det betyr bare at jeg har mange oppgaver som skal fullføres! *smiler*

Idag er likevel en sånn “sår” dag for meg… Lila skal til sin andre familie og de dagen hun er borte er alltid like tomme! Hun er liksom i sin beste alder nå, og sammen med Victor koser hun seg maks! Det er fordeler og ulemper med alt, og når man har barn med andre enn den man bor med blir det sånn.. Uken/dagene barna ikke er med meg må jeg bare stå på enda mer, enkelt og greit! Få tiden til å gå!  Jeg skal hente Lila og Mathilde på søndag allerede heldigvis, og da står Disney on ice for tur! En av julegavene i år! Jeg gleder meg liksom selv, haha! Jeg blir nok aldri så voksen at jeg ikke elsker Disney! Hehe….

Nå som været bare er grått, grått og atter grått går jeg å drømmer meg bort til vår og sommer! Og for tur nå står jo den tiden av året heldigvis!  Jeg er vel ikke alene om å føle meg både bleik og “trøtt” om dagen – hahah… Når omgangssyken herjet som verst her hjemme fikk jeg flashback til svangerskapet med Victor og Lila, fy fillern for en unødvendig følelse å slå folk ut med når det ikke er annet enn sykdom!  Mens jeg lå i fosterstilling og syntes ekstremt synd på meg selv på badet husker jeg at jeg sa så fint til Kim, når du får dette kan du tenke hvordan jeg faktisk hadde det i flere måneder ! Tenk at jeg faktisk klarte å overleve den svangerskapskvalmen i to svangerskap på under tre år! Altså, jeg kan ikke forstå hvordan jeg maktet, men men! Disse barna gjør vi ALT for! Metall smak i munn, dårlig matlyst, smerter på alle de merkeligste plasser +++, jeg tror vi kvinner er satt sammen av noe helt unikt! Haha….

 

Kjole/ genser -hm, jakke- hm, sko -hm, veske -LV.  

Vel vel, nok “skravling” på meg! Nå skal jeg gjøre småtrolla mine klare for barnehagen, og deretter komme meg hjem å få jobbet litt!! Vi skrives mer etterpå vi! RIKTIG GOD ONSDAG!

Forandring fryder!

Endelig tirsdag! Vipps en ny dag, og denne dagen startet med å rydde opp etter den grusomme vinden som bare har “kastet” blomsterpotter, og papp utover HELE gata- usj altså!

Det har siden gått i ett, jeg har stort sett sittet med firkantende øyne foran mac´n min og jobbet! Det er ikke for ingenting jeg bruker MYE tid på det jeg driver med nå, det er på en måte ganske så grunnleggende for å få ballen til å rulle…

Home, sweet home ! Har dere sett Instagram story min idag? Idag overgikk jeg meg selv sånn skikkelig, jeg klarte nemlig å få pushet ut hjemmet vårt på story! Det har nesten vært daglig spørsmål på om jeg har kunnet dele video herifra, og idag tenkte -shit au, kjør på! Og vipps var jeg i gang! * smiler*.

Her hjemme har jeg som dere vet fått inn en ny lekkerbisk – altså denne lekre puffen av et møbel! -I LOVE IT!

Puffen skal også få en ny bestevenn i gull, og noe sier meg at de sammen vil bli MAGISK fine! Er det bare meg eller er puffer tøffe, de gjør liksom så sinnsykt mye med et rom! Nå er puffer, spisestoler, gardiner, pynteputer +++ i velur , og sammen med en liten dose glitter, lin,ull og fuske skinn i salongen blir det så lekkert spill!

ENDELIG er speilet mitt på plass i stuen også – dette har stått i gangen, men siden vi har gjort litt om føler jeg det ble sååå mye finere!! Forandring fryder, er det ikke det folk sier? Speilet hører liksom hjemme i stua det – haha… Det at speil skaper litt større romfølelse er jo heller ikke så negativt synes jeg!

Nå har jeg ENDELIG SKAP til å få vekk sengesett, duker, brikker +++, alt som helst ikke skal stå framme, og godt er det!

Nei, nå skal jeg lage middag, gjengen hyler nesten etter mat her ! Vi skrives!!

Hade-på -badet!

God kveld i stuen! Ja, her sitter jeg med ei lita jente som sovnet påfanget mitt litt seint på sofaen ikveld, hun klarte å sovne i bilen på vei hjem fra barnehagen Istad! Typisk! Da er det liksom gjort, noe som aldri slår feil!

Victor har hatt tilvenning i barnehagen idag, skikkelig rart, for nå er han offisielt blir barnehagegutt – på ordentlig ! Lille gull gutten min, altså- hvor har tiden blitt av?

Mange har jo lurt på badet, om vi har et. Haha… Og såklart har vi det! Jeg ELSKER badet, varmekabler på gulvet er luksus – haha…. Det har ALDRI vært kaldt på gulvene våre, men varmekabler på badet hører liksom hjemme har jeg konkludert med!

Vi har vaskemaskinen på badet, men det er jeg vant med fra før, så sånn sett går det alltid greit! Jeg har overraskende lite skittentøy, til tross for at vi er relativt mange til tider. Det gjelder bare å få unna en maskin eller to hver dag, og VIPPS – null overfylte skittentøysdunker!

Skittentøys kurvene er fra Jysk! Og de er helt geniale ! KUN 100 SPENN! Altså, når jeg finner fine ting til en billig penge, ja da er jeg i himmelen! Jeg har tre stk, nettopp fordi jeg liker å sortere vasken min, så jeg har en til sort, hvitt og farget tøy! Genialt og super greit, slippe å sortere fargene for hver gang.

Stelle kommoden til Victor er bare en vanlig kommodefra Jysk, jeg ville ikke ha noe stort klumpete stellebord og ønskt noe enkelt og til en ok pris.

Alle som ELSKER Rituales har sikkert badet fyllt opp med produkter, og er det en ting jeg ELSKER her hjemme så er det de deilige produktene derifra.! Det luker ALLTID spa på badet når noen går ut etter å ha dusjet, og duftpinner og duftlys gir en rolig og behagelig lukt! Til og med mannen i huset her er hektet på disse produktene =) Haha..

Vel, nå skal jeg finne sengen, få meg noen timer på øyet før ny dag venter!

Nytt & gammelt!

Reklame // 

Når småtteri gjør det lille ekstra! 

I romjulen bestilte jeg meg hjem en puff, en puff jeg simpelthen ELSKET ved første øyekast, det stod navnet mitt på den. Her hjemme liker jeg å blande lun velur med grov lin og ull, det blanke med det matte, rett og slett la kontrastene møte hverandre. Det å skape en lunhet, synes jeg er ekstremt viktig. Stiler og trender kommer og går, men trivsel er ekstremt viktig om man ønsker å få en god følelse på det man skaper.

Simplicity is the keynote of elegance. 

Nå drømmer jeg om en puff i gull også, så jeg kan hente opp alle de lekre gull detaljene her hjemme! Det synes jeg nemlig er skikkelig fint! Så det er ikke umulig at det flytter en til inn nærmeste fremtid altså!

Jeg mener, SE PÅ DEN DA!!

Ved å kjøpe et brett, kan puffen benyttes som bord også perfekt for de som ikke har verdens største plass og synes det er en god løsning!

Puffen finner dere HER.

I gagen mot stuen har jeg valgt å sette to mindre puffer. Disse er geniale å dra med seg rundt ettersom ungene ofte har med seg venner hjem og kanskje trenger en ekstra sitteplass… Også synes jeg de er skikkelig fint med puffer og kurver som en detalj til interiøret her hjemme!

Jeg er over gjennomsnittet fornøyd med hvordan ting begynner å bli her hjemme! Sånn skikkelig! En av de nærmeste dagene nå flytter en skjenk inn i gangen, med et speil, det store speilet flytter inn i stuen ( hvor det hører hjemme) Oliver får et nytt garderobeskap på rommet sitt, og ja, rommene blir komplette! *smiler* Jeg har fått ting, og kjøpt ting brukt, og med litt kjærlighet blir det finere enn om det skulle vært kjøpt nytt! Gjenbruk blandet med nytt er så fin miks, det blir liksom noe helt eget over det!

Angrepet i søvne!

God kveld kjære lesere, jeg håper dere har hatt en fin dag!

Jeg har fått ekstremt mange spørsmål på salatene mine når jeg deler bilder på story, og nettopp derfor tenkte jeg å dele min favoritt salat med dere idag!

Jeg elsker ferske salater, og eksprimenterer gjerne med ulikt tilbehør ofte! Jeg kan spise salat hele tiden, og bruker det stort sett til absolutt alt jeg serverer eller spiser.

Kylling og mango salat!

Du trenger : 

Mango. 

Tomat. 

Agurk.

Vårløk. 

Salatmix 

Chilli 

Avokado 

Fetaost 

En fersk kylling.  

Skjær alt i terninger og bland dette sammen med saften fra en lime og havsalt. 

Ferdig blandet !

Det som er så godt med denne salaten er at den er litt syrlig, samtidig som den er salt og smaksrik!

Dagen for utenom dette….

-Ellers har dagen idag virkelig bare gått i ett, fra jeg åpnet øynene. I natt holdt Lila et brakende show når hun våknet litt forfjamset og mente håret mitt var en eneste stor edderkopp – jeg ble angrepet i søvne! Haha… Hun fikk ikke sove igjen med det første og holdt showet gående et par timer! Jeg var helt zombie når jeg før halv 7 måtte stå opp for å ordne meg før resten av huset våknet! Jaja, søvn er oppskrytt er det ikke det folk sier? Etter besøk hos barnelege spesialist med Victor fikk nå ENDELIG svar på hva den stygge hosten hans skyldes ! Så nå kan vi endelig ta tilbake nattesøvnen og Victor vil GARANTERT få en mye bedre hverdag! 

Nå venter kveldens late time foran tv-skjermen. Den nye IT har kommet ut og Kim mener den skal bli sett i kveld! Hmmmm, noe sier meg at jeg vil sovne før første kvarter er unnagjort… Baksiden av å bli holdt oppe om natten, samt angrepet i søvne!

Nyt kvelden, så skrives vi!

En drøm i byen…

God kveld. 

Dagene bare flyr av gårde, jeg vet nesten ikke hvor timene blir av. Nå er det bare snakk om noen dager før jeg får litt mer tid til å jobbe strukturert og sammenhengende på dagtid, gjett om jeg gleder meg!  Småtrolla tar sin tid, det er det ingenting å si på.

Etter at vi fikk vekk barstolene ble det til at vi ønsket å benytte oss av plassen til et kjøkkenbord! Bordet vårt er fra Jysk og har en ileggsplate, noe som gjør at vi enkelt kan få det litt større når vi er fler. Og det sjekke er at til daglig trenger vi ikke mer enn fire stoler rundt og slipper at så mye av gulvplassen forsvinner.

Sofaen vendte vi mot tv´n og stuen ble mye bedre på sekundet! Salongen vår er stor, hele 3.8 m på lengden og sjeselongen er 2 m, dybden er 1 m – så at vi har valgt en enorm sofa er ingen tvil! Vi tilbringer jo ekstremt masse tid hjemme på salongen, så at vi har valgt en stor salong er jeg ekstremt glad for!

Det som er veldig trivelig er at stuen og kjøkkenet er bunnet sammen, så det er alltid sosialt og koselig å stå på kjøkkenøyen å lage mat.

I huset har jeg valgt å ha sorte elementer, og det å blande det litt rustikke sammen med det myke og romantiske føler jeg gir interiøret særpreg!

Her hjemme har jeg kun midnightsblue, jordtoner og pudderrosa, farger jeg føler harmonerer veldig sammen, og som skaper et lunt og lyst utrykk.

Fra stuen og inn på kjøkkenet!

Det at vi har det høyt under taket gjør at rommene automatisk virker mye større, og ved å få inn speil, ha det lyst og enkelt blir det automatisk en mer åpen følelse!

Det jeg elsker ekstra mye her er at det er så lyst! Sollys kan jeg aldri få for mye av! På denne tiden av året er det også deilig å få utnyttet sollyset maks!

Huset ligger for seg selv, med kun 10 minutters gåtur til Fredrikstad sentrum! Utenfor døren har vi en deilig stor hage, stor gårdsplass og absolutt ingen innsyn! Skjermet og rolig, selv om vi bor midt i sentrum!  750 M bort i veien har vi skogen og bingedammen, 15 minutters gåtur lenger går vi på stien opp til skihytten, bjørneparken og de fineste turstiene!

Mitt tips til dere som ønsker å skape en hygge hjemme, er det å skape hygge med bruk av masse deilig og myke tekstiler, levende lys/ duftlys og friske vakre blomster!

Små ting, kan likevel gjøre mye! 

-Skapet på kjøkkenet har jeg kjøpt på Jysk, et skap jeg elsker mer og mer – til tross for at jeg var en SMULE kritisk før vi fikk det opp! 

Om 1 uke er denne karen barnehagegutt! Lille gullet vårt, tenk så fort tiden har gått!

Putehimmel-noe jeg alltid har elsket!

Med en god dose kjærlighet blir det aller fleste hjem – et drømmehjem! For oss- En drøm i byen!

Lykke på hver kvadrat.

God tirsdag, ja så var det tirsdag og en nokså fin en også! *smiler* 

Idag har jeg tenkte å dele litt med dere, for er det en ting mange lurer på er det hvordan vi har løst ting her. Altså, dette er en “mellomstasjon” vi bor i, men hvor lenge vi blir her er avgjørende for hva jeg kan klare å begynne å sette av. For planen er å totalrenover huset vi skal bo i, og den tiden aner jeg ikke hvor lang tid vil ta.

Her skaper vi minner på hver kvadrat meter, vårt eget lille kjærlighetsrede! 

Jeg elsker å blande ALT, brukt, nytt, dyrt og billig. Før kunne jeg bytte ut ofte, men nå er jeg mer knyttet til tingene mine. Jeg føler alt begynner å få en historie, det er mer gjennomtenkte valg på det jeg ender opp med å kjøpe- noe jeg tror skyldes alderen min.

Første gang jeg gikk inn i dette huset viste jeg, her skal jeg bo- det er ingen tvil! Her kan jeg lande til vi får det vi ønsker og har råd til det. Jeg har ikke angret et sekund på den avgjørelsen – og jeg elsker hjemmet mitt! Huset nærmer seg med stormskritt 100 år, men det er hva som gjør ALT så utrolig trivelig her. Huset bærer preg av nettopp alderen sin, i tillegg til at alt er nyoppusset og i dagens standard. Jeg har en “good feeling” på hele boligen og det er deilig! Nå som alt er på plass her hjemme gjelder det bare å jobbe, stå på , for utgifter og fremtidige drømmer. Det er en ting jeg er nøye på nå, det er å bruke hver dag så godt jeg kan. Livet er ingen selvfølge og nettopp derfor prøver jeg å nyte og kose meg så mye som overhodet mulig.

Sove plassen vår.

Vi har valgt å gjøre den ene stuen om til et soverom, det har vi gjort ved å sette opp garderobeskap som en skille mellom oss og gangen ut til gangen, badet og de andre rommene, samt gjennomgangen inn til stuen og kjøkkenet.

Baksiden av garderobeskapet har jeg tapetsert med en enkel stripete tapet ( denne skal skiftes ut nå en av dagene). Jeg har sett at garderobeskapene vi har, har topp skap som kan bygges på, på toppen av skapet- så de tenkte jeg å kjøpte.

Vi har en stor seng ( 2×2 m, så den går noen cm ut på hver side av sengegavlen), i tillegg til nattbord og sengen til Victor. Vi har valgt å skape litt hotell følelse, så vi har ikke blitt plaget av løsningen en enste gang! Pga de store skapene er vi helt skjermet og det er jeg veldig glad for!

Store pynteputer med matchene sengeteppe til resten av interiøret gjør at ingenting virker rotete!

-Vi er mange, og mange mennesker krever kreative ideer! 

På bildet under ser dere hvordan vi har løst det og skjerme sove plassen vår fra alt annet.

Dette er ingen permanent løsning, men inntil annet er på plass fungerer dette kjempe fint! Det handler om å være fornøyd med det man har her og nå- veien blir til mens man går!