Til deg som ville meg vondt, gratulerer!

God helg! Hipp hurra! Helg og BARE kos står for tur!

De siste dagene har bevist meg hvor mye det betyr å ha mange gode venner og en stor familie! Det har seg nemlig slik, at om noen som enten ikke kjenner meg, eller omgåes meg i det daglige kan være slemme mot meg- så velger de det! Sjalusi, spekulasjoner og ondsinnede rykter, er det som ofte er begrunnelsen til hvorfor anonyme personer ofte velger å være onde. Være den som kan sette kjepper  i hjulene, eller prøve å ødelegge for meg eller mine nærmeste! Jeg blir rett og slett paff ! Paff for at det å være snill, tenke godt om folk og være åpen for at vi mennesker er forskjellige, skal være så utrolig vanskelig. Det koster ikke en kalori å legge bort stygge tanker og ondsinnet sladder. Ingen  får det dårligere ved å være snill.

Jeg er heldig, for jeg har et knippe venninner og kjente som alltid vil meg mitt beste! Som setter himmel og jord i bevegelse for å gi meg oppløftende kommentarer, støtte, tillit og heiarop! Jeg har kjære som flytter fjell for meg, og som faktisk bruker masse tid på å vise meg at de er til stede for meg 24/7 uansett hva som skjer og når som helst på døgnet! Jeg har familie som setter seg selv i skuddlinjen for meg om det er det som må til.
Jeg har en mann som passer på meg, og barn som forguder meg!  I tillegg arbeidspartnere som alltid står bak meg og heier meg opp og frem hele tiden!  Det er så mye rikdom på kjærlighet og mennesker at jeg nesten blir rørt bare av å tenke på det! Tenk at jeg er så heldig, for det er ikke slik at jeg har vært  like flink til å sette stor pris på alt hele tiden. Det er lett å ta det for gitt, men det er jeg nok ikke alene om å gjøre. De fleste kjenner seg nok igjen i nettopp det.

Denne uken fikk en vond vending for meg. Fra å være superglad og i 110, ble jeg kastet rett i bakken, og det har så klart vært veldig veldig vondt! Jeg har nok følt meg skikkelig dårlig og urettferdig behandlet,og det er ingen god følelse! Når ukjente vil deg så vondt at de ønsker å se deg lide for å få en god følelse selv, da blir jeg nesten skremt over hvor langt noen er villig til å gå. Jeg lar meg ikke knekke, misforstå meg rett, men lei meg det ble jeg! Skikkelig lei meg ble jeg. Så du som ønsket meg vondt og vet hva jeg sikter til- gratulerer! Tårene mine trillet og snørra mi rant. Jeg håper at dette gjorde helgen din ekstra god og at det var verdt det. Til syvende og sist seirer sannhet og godhet, ikke løgn og ondskap! Det velger jeg i alle fall å tro.  Det er kjærligheten som binder mennesker sammen, ikke krig og elendighet !

-Med herlige venner og litt god mat ønsker jeg dere en deilig helg!

Jeg har gått ut av tellingen på hvor mange middags lunsjer vi har hatt de siste ukene, men MANGE har det blitt! Med og uten barna !

Nå skal jeg hente lille gullgutten min, ha kvalitetstid med han! Endelig helg og bare kos med mine kjære gutter! For uken står for tur med hele knippet mitt ! *smiler*

Orden i sysakene!

God torsdag!

Ja, så står helgen for tur, og jeg har idag faktisk brukt dagen KUN til husarbeid! Jeg har som nevnt tatt et skikkelig røsk i garderobene her i huset, og det ene drar det andre med seg. Er det en ting barna her i huset synes er tipp topp, så må det være å dra alt av hansker, luer, votter, skjerf og det som hører med, ut av skap og kurver! Victor er ekspert, så dere kan jo tenke dere selv hvordan mine fine brettekanter ser ut i de nederste hyllene når du åpner skapdøren! Et sekund tror jeg han bruker på å røske ut det som er, og det med verdens STØRSTE! smil om munnen. Altså, jeg er ikke noe god på å være “streng”, for han er rett og slett til å spise opp når han ramper! En nydeligere liten ramp vet jeg faktisk ikke om.

Vel, over til orden i skap, skuffer, hyller og kurver!

Når jeg startet på disse budsjettene mine var det en ting jeg syntes var ekstremt viktig, og det var nemlig det å kunne ha fullstendig kontroll på ALT! Hvor hver minste binders fikk sin plass, til hvor vi har lyspærer, batteri, medisinsaker +++, alt fikk sin plass! Jeg vet ikke med dere, men jeg vet ikke om noe mer irriterende enn å for eksempel stå i butikken og skulle betale noe, og så spør personen bak kassen om jeg trenger batteri? Altså… Jeg har hatt eks antall bomkjøp på sånt, og det gjelder generelt ting man til daglig kanskje ikke bruker eller trenger. Det er jo bare dødkapital.

Når man får så stålkontroll på alt, drar det med seg alt annet også. Jeg har holdt på oppe på loftet, der har jeg fått system i alle mulige kurver, i kjøkkenskap og skuffer . Alt har blitt tømt, sjekket, ryddet og ordnet! En deilig ordensfølelse som faktisk gjør meg glad!

Jeg har i mitt ukesbudsjett satt av noen tusen, og av dem har jeg i løpet av en måned satt av relativt lite til shopping. Trenger ungene noe nødvendig handler jeg det, men den trenden som var, å “handle for å handle”,er over. Det blir jo en overflod om jeg skal handle noe nytt absolutt hele tiden, og vi trenger slik som denne vinteren har vært, VELDIG LITE!  Victor har fått vinterdress og ytterjakke, Lila har fått foret gummistøvler og nye vintersko.

Idag ble skapet hennes vasket, ryddet og sortert. Nå har jeg notert opp hva hun faktisk trenger litt av, og pakket bort det jeg skal gi bort, og det som skal selges!  Jeg fikk gått over alt som er ull og hjemmestrikket ( det beste jeg vet å ta på barna mine), og det har jeg lagt i hyllene ute i gangen!

Nå skal jeg sortere litt sokker, er det en som ofte mangler partneren sin, så er det sokkene her i huset!

Vi skrives mer senere! Nyt kvelden!

Fra kjøkkenbenken til businesswoman på en to tre.

Reklame // ad link// NA-ED 

Hei og hopp fra musehuset!

I en travel hverdag, kan det for den som ønsker å starte dagen hjemme med å slenge rundt i behagelige klær, for så og måtte gjøre et viktig ærend som krever et litt mer “høytidelig” antrekk, være viktig og ikke vil bruke så mye tid på det. Her er et eksempel på hva man kan kombinere på kryss og tvers! Her kan du gå direkte fra kjøkkenbenken til businesswoman på en to tre. . Kombiner et antrekk med sneakers å få et røft antrekk, eller velg et par lekre boots, og du går fra røff og tøff, til stilig og elegant.

NA-KD Classic//MANGO//Trendyol//NA-KD//MANGO//MANGO//Trendyol//

NA-KD

Her har jeg satt sammen noen av mine største favoritter, og er det ikke mye lekkert?  Som dere vet og ser, er jeg i overkant glad i beige og jordtoner, men med et enkelt blått skjerf så spriter man opp antrekket! Det er ikke så mye som skal til!

Alle har vi en jeans, og hvordan vi styler den utgjør helheten. Med en lekker trenchcoat et skjerf og boots, ser man ut som en businesswoman på sekundet.

NA-KD Classic//NA-KD Shoes//NA-KD Accessories//NA-KD Accessories//Donnaromina x NA-KD//NA-KD Basic//Kae Sutherland x NA-KD//NA-KD by YOU

Ikke alt går som planlagt, og idag var en sånn dag for meg. Jeg kommer tilbake i morgen med budsjettoppdateringer og gleder meg til å dele det med dere!

Ha en deilig natt and sweet dreams!

Dette er så moro!

God lillelørdag!

Ja, her har dagen flydd avsted til å få jobben gjort!  Idag valgte jeg å kose meg noen timer på morgenen med de minste før barnehagen og jobb! Litt Peppa gris, varme rundstykker og et varmt og deilig bad før barnehagen var perfekt start for små og store! Jeg kom såklart i siste sekund inn før Lila skulle på tur, så hun var maks fornøyd over at jeg var der og kunne kle henne samtidig som de andre! Tenk å ha  Idag har vi bare minsten, og nå skal jeg bruke noen dager til å bare kose med han.. I en søskenflokk på 5 kan kampen om oppmerksomheten alltid være der, så langt har vi HELDIGVIS ikke merket noen søsken sjalusi! Takk og pris for det <3

Igår tok jeg et skikkelig tak i garderoben til de minste, og nå har jeg endelig fått silet ut tøy som er for lite, tøy som skal gis til fretex og tøy som kan selges til noen andre som ønsker pent brukt tøy til en billig penge! Jeg har brukt denne uken til å få med meg noen gode salg på tøy, og herremin så moro det er når man føler man får skikkelig mye for pengene! <3 Skikkelig stas er det!

Her hjemme har jeg fått inn noen nye god biter av putetrekk fra Hm, i litt bohem preget stil! Noe jeg elsker skikkelig, jeg får rett og slett mer og mer sansen for denne bohem stilen, og dette hjemmet føler jeg kler det skikkelig!

Lammeskinnet er fusk og kjøpt for kun 50 kr stk på Nille! Knall pris ikke sant? Kanskje de har disse ennå, ihvertfall -løp og kjøp! De er rå lekre og jeg har vasket de flere ganger og gredd de fluffy med en hår børste!

Jeg mener – se på de lekre duske trekke her!

Nei, nå skal jeg kaste meg rundt og få hentet lille gull gutten min! Jeg håper dere får en skikkelig fin onsdag videre! Lag dere en fin en !

Budsjett innlegg kommer litt seinere kveld, nå skal jeg overkose den lille gutten min litt! Vi skrives!

Som jeg gleder meg!

Reklame// AD link / / NA-KD

God kveld i stuen. Ja, her har jeg landet etter noen timer hjemme hos mor og far! Det er ingenting som er bedre enn å komme til dekket bord, er det vel?

Jeg har nå gått til innkjøp av litt nytt, etter to relativt tette svangerskap har kroppen min forandret seg og behovet for litt nytt har meldt seg. Er det en ting jeg elsker er det tøy som er enkelt, og det å sette sammen det helt enkle med noe litt mer fancy. Jeg er en veldig komfortabel person, jeg liker ikke tøy som er stivt eller som er tungt på kroppen. Så jeg handler stort sett tøy som er mykt og godt.

Dere har sagt dere liker min stil, og dere ønsket mer av outfit og outfit  collager med tips fra meg! Det ironiske er at jeg elsker mote og outfits nesten mer enn hjem og interiør!

Disse lekkerbisken sikler jeg på nå, og et par godsaker har jeg også bestilt hjem!

Adorable Caro x NA-KD//Gerda x NA-KD//Linn Ahlborg x NA-KD//Trendyol//Adorable Caro x NA-KD//Trendyol

NA-KD Shoes//NA-KD Accessories//NA-KD//Trendyol//NA-KD Accessories

Mye lekkert ikke sant? Jeg kan ensten ikke vente til det jeg har bestilt ligger på posten!!!

Jeg har sett mange er opptatt av mine spareplaner og hvordan jeg gjør alt, så vet dere…Jeg tenkte å dele litt mer om dette med dere imorgen! Jeg er helt tydelig ikke den eneste som har ting jeg kan spare på og saker jeg kan bli flinkere og flinkere på! Og når engasjementet er sååååå stort er det ekstremt moro å dele litt mer rundt det også! *smiler*

Vi skrives imorgen! – Nyt kvelden siste time! 

Velg å være snill!

God tirsdag!

Ja, idag har jeg stort sett brukt dagen på å få ting på stell! Altså, er det bare meg eller står det “Camilla” med store bokstaver på alt av husoppgaver? Med et lite fotballlag av barn hvor eldstemann vet å ta med seg vekter og tilbehør inn i stuen, skal sant sies at det FORT blir rotete! Jeg kom hjem til en stue som var ommøblert, mat og oppvask utover benken, tøy kastet rundt på gulvene og toalettet var ikke trukket ned! Jeg tror jeg nesten så SVART! Et liiiiite sekund ! haha…

Vel, mange har spurt meg hvordan jeg stiller meg til stormen på tøy og merkevarer som nå har slått rød alarm i sosiale medier! Noen har visst sett at mine barn har merke tøy, dyre ytterjakker, at de har både tlf og nettbrett, flatskjerm, datamaskin og alt man kan få! Nå skal sant sies at mine barn ikke bare får sånt, de har måttet ønske seg, spare, bruke av bursdagspenger og gjøre oppgaver for å oppnå noen av disse tingene. Men ja, at vår generasjon har en oppgave som er å sette litt mer grenser tror jeg så absolutt! Selv har jeg tatt tak for lenge siden, det sier seg selv! Jeg har fire barn, og jeg kan ikke gå å handle det nyeste og dyreste til dem bare fordi noen andre kan det til sine barn! Selv er jeg ansvarlig for å få mine barn til å forstå hva verdien av penger er, uavhenging av hva naboen velger å gjøre. Mine eldste har vært de som har merket dette mest, da jeg stort sett alltid har valgt å handle det de ønsker seg til dem -FØR. De har kvalmt nok aldri manglet noe, noe som også er helt greit så sant de er snille og gode mennesker.

I høst kom de hjem, begge med et ønske, de ønsket seg air pods. Dette var nemlig noen øre propper som var uten ledning som kunne kobles til tlf. (og det skulle de helst ha samme dagen.) Selv visste jeg faktisk ikke hva dette var å sa ; ” Ja, men det kan vi sikkert ordne” … Jeg tenkte- hvor dyre kan noen ørepropper være liksom?

Når jeg tuslet inn på butikken å så prislappen på disse air podsene noen dager seinere ble jeg lettere sagt slått i bakken.. AirPods til kr 2999 eller 1799, altså…Ørepropper som kostet mange tusen kr, som “alle” andre hadde.. JA SÆRLIG ! Jeg forklarte helt enkelt at det å få ørepropper til mange tusen kr i en alder av 11 og 12 år var heeeelt uaktuelt! Og uten noe om og men ble dette ønsket gravlagt! Og det er her hver enkel mor/ far / familie må ta tak! Om en familie ikke setter grenser, eller gir barnet forståelse over at ting til noen tusen kr er dyrt ( jeg synes ting til noen hundre lapper også kan være dyrt) kan man heller ikke forvente at barnet vil forstå. Noen har råd til å ikke tenke på summen som står på slutten av kassalappen, men jeg må det og stort sett er dette noe de aller fleste må.

Jeg ble glad når jeg så dette temaet ble tatt opp, satt litt i lyset, for det er sant – unger eier ikke forståelse over penger. De flyr rundt med smart tlf, ugs, Levis bukser, gant joggedresser, dyre jakker, bager, sekker osv …De ønsker seg bursdagsselskaper på plasser som koster flere tusen, dyre ferier hvor det nesten går sport i hvem som har vært hvor… Selv har jeg barn som har alt de trenger og mer enn det, men ikke på den måten jeg ble hintet inn på av mange leser som begynte å “ta” meg.

Jeg kjøper brukt, jeg kjøper på salg, jeg kjøper gaver og jeg har gitt bort mye av mitt eget som ikke lenger passer meg. Jeg forteller barna mine at det koster penger, og om de skal ha et par ” dyre” joggesko blir det ikke 4 til den sesongen. Jeg lar de få bruke egne penger, og jeg lar de føle på det å måtte ønske seg, spare og fysisk gjøre en jobb for det de vil ha. Hadde jeg tatt mine barn i å mobbe andre som ikke har det samme hadde jeg sett rødt! Jeg hadde blitt sint, og det hadde fått konsekvenser. Jeg synes det er en stor forskjell på å kjøpe noe til barna mine som koster litt så lenge de er innforstått med at det er et valg mellom meg og dem, og ikke noe man skal forvente eller si at andre skal måtte gjøre også for å bli akseptert! Om det står HM, Cubus eller gant i ryggen på jakken skal ikke være avgjørende for hvordan de er eller hvem de skal være sammen med. Det gjelder begge veier, barn skal ikke lære seg at dyrt er fint og rimelig ikke er det. At merker og dyre ting er kun hva som betyr noe.

Som foreldre skal man kunne gi barna sine hva man ønsker uten og måtte forsvare, stå til ansvar eller skamme oss for det. Det er hvilken mennesker vi oppdrar de til å bli, signaler vi gir og verdier som blir lagt i bunn som avgjør hvordan de vil bli som voksene. Og det har ingenting med hvilken merket som står på jakken å gjøre!

Mine barn er høflige, de er en håndfull og de er både morsomme og vanskelige, men de definere ikke seg selv eller andre for hva de har eller hvilken bakgrunn de har. De er venner med de som er snille med dem! Mobbing har det vært i generasjoner, og det er vi foreldre / voksene som er ansvarlige for å lære våre små og ikke gjøre det!

Noe alle burde tenke på og som jeg forteller mine barn; i en verden hvor du kan være hva du vil- VELG Å VÆRE SNILL!

Til syvende og sist er det de små øyeblikkene i livet som ikke koster penger som betyr noe!

 

Det er bare å se hvordan jeg ble feid under en kam nå, det kostet nemlig noen personer ingenting å dømme meg og mine barn nå, tenk litt på det…

Er vi fremdeles sammen som et par?

God kveld i stuen!

Ja, her sitter vi henslengt i sofakorken å ser på “quick”, en film som fikk hodet mitt til kverne! Kim er en mann som på død og liv alltid skal se alle sånne type filmer, og hadde helst sett at mine romantiske komedier ikke kom innimellom.

Jeg fikk før jul mange spørsmål på om forholdet mellom Kim og meg var over. Om vi hadde gjort det slutt, gått hvert til vårt osv.. Siden jeg aldri valgte å skrive så mye om det ble spekulasjonene bare enda større! Som andre har vi vårt, og at vi har stått i stormer større enn mange andre er ingen hemmelighet.

Jeg er liksom der nå at folk kan si å mene hva de vil, for det å beklage, forsvare eller forklare meg selv er noe jeg bare ikke orker… Kim og jeg er fremdeles sammen, vi har det så bra så. Ting som å få alle kabler til å gå opp er en utfordring, den kan være nokså krevende for et forhold, men likevel- vi får det til! Vi er begge fylt til over hodet med jobb oppgaver, lite nattesøvn, så å si aldri barnepike/hjelp, kjøring hit og dit +++ så når kvelden kommer, og timene i døgnet begynner å gå mot en slutt er sofakroken, film og en deilig armkrok hva som betyr noe for meg. Ikke forum, ikke spekulasjoner, og ei heller sladder!

We have been through it ALL & were still smiling!!

Så etter å ha startet på vårt 4.år har vi ingen planer om å bryte opp!  Og takk og pris for det! Vi er kanskje ikke så kliss, klass lenger. Ikke så “se på oss” par eller så dokumenterende på oss, men det skyldes den enkle forklaring! Vi er ikke så opptatt av meninger om oss. Haha… Så er vi fremdeles sammen som et par? – Helt klart !

Jeg greide det!

Ja, så var nye uke igang, og med nye uke følger nye matplaner og budsjetter. Jeg klarte sist uke å holde meg til budsjettet mitt. Kim røk budsjettet med han sin del på 100 kr pga snus, men utover det – GREIDE JEG DET!  Jeg merket når jeg gikk inn i nettbanken idag og fikk se at det faktisk stod pluss fra sist uke på husholdingskontoen vokste jeg 10 hakk! Bokstavelig talt! Litt sånn, dette skal jeg slå denne uken motivasjon! Jeg synes det er så deilig å ha tatt tilbake kontrollen!

I en god stund ga jeg fra meg alt, og det resulterte i et helvetes oppvask tilltak hvor jeg tror jeg satt i 4 måneder å jobbet ræva av meg for å få alt i alt tilbake til der det skulle være! Først NÅ er jeg i flyt og kan planlegge ting og ha det godt med meg selv igjen! Kanskje en smule mer “Nazie” enn før, men av god grunn også!

Det er ingen hemmelighet at vi Nordmenn kaster MYE og bruker unødvendig MYE penger på mat vi også bare velger å kaste! Jeg skal ikke skryte på meg en god historikk her, og det valgte jeg å gjøre noe med!

Jeg har nesten ikke kastet noe de siste ukene, jeg har brukt mye på å lage opp de deiligste lunsjer og matpakker på restemat, noe store og små har vært veldig glade for!  Kjøpene på butikken er gjennomtenkte, hvor jeg handler er gjennom tenkt og hva jeg lager er gjennomtenkt!  Jeg har valgt å kutt veldig ned på rødt kjøtt, og gått mer over på fisk og kylling, noe jeg trodde skulle bli vanskelig, men som har gått veldig greit!

Denne uken er vi “bare” Kim, meg, Lila og Victor frem til onsdag, og fra onsdag bare Kim og meg +Victor. Budsjettet på mat har jeg da også valgt å sette ned. Fremfor 2500 i budsjett på husholdning har jeg satt 1800,- , og om jeg er like strukturert denne uken vil jeg nok klare å gå i pluss nå også!

Til de av dere som lurer så setter jeg over et fast beløp i uken til min konto( såklart ikke 2500, dette er kun noe jeg har satt som budsjett på husholding ), de skal dekke ALT vi skulle måtte trenge eller ønske. Og jeg fører da den delen jeg går i pluss mindre over til meg selv påfølgende uke! Og slik holder jeg på! Og sånn som januar nå har jeg klart å “spare” noen tusen på husholding om jeg holder samme struktur ut uken! Dette er da kun husholdnings penger, resten av mine inntekter går til regninger og sparing! Fremfor å føre en pott på hele beløpet en gang i måneden har jeg pga egen vilje valgt å dele det opp. Da blir listen for hva man bruker penger på nøyere gjennomtenkt og sløset blir mindre! Om dere har 5,10,15, 20,30  +++eller annet å bruke etter regninger og sparing i måneden anbefaler jeg dere å dele summen opp i ukes budsjetter! For meg har dette gjort hver kr mer verdifull og jeg føler meg ikke like ” åpen ” for å bare bruke!

Idag lagde jeg meg en deilig sandwich , en deilig deilig lunsj som ALDRI svikter!

Jeg brukte baguette, kylling, chilli, vårløk, avokado, tomat, cottage cheese, salt, pepper samt litt mango dressing. Altså, dette er virkelig godt!

Denne uken står følgende på middagsmenyen : 

  • Mandag: Kylling i pita. 
  • Tirsdag : Pasta med ovnsstekte grønnsaker. 
  • Onsdag: Hjemmelaget burger med potetbåter. 
  • Torsdag: Hjemmelaget pytt i panne. 
  • Fredag: Taco 
  • Lørdag: Hjemmelaget italiensk pizza
  • Søndag: Kjøttboller i brun saus.  

Jeg håper deres start på uken har vært kanon! Vi skrives mer litt seinere, nå skal jeg få unna prosjekt -mailboks… 

Ha en fin mandag, lag dere en fin!

 

Pastell møter natur.

Reklame// I annonsesamarbeid med ellos! 

 

Home, sweet -home!

Hei og hopp! Nå regner jeg med de aller aller fleste har fått julen ut, og deilig er det! Lysere blir det fra dag til dag og med lyset kommer også iveren etter å få inn litt nye farger og dilldall til hjemmet!

Tekstiler dere, det er noe jeg er ekstra svak for, jeg får liksom aldri nok av det jeg! Velour, ull,lin og bomull, ulike kombinasjoner blandet sammen- ååååå! Det er alltid morsomt å få inn i heimen!

Iår føler jeg duse farger slik som denne grønntonen er noe jeg vil se mer av her hjemme! Jeg satt faktisk i romjulen å bestilte meg disse! Og når de kom på plass sklei de rett inn også!  Jeg kunne ikke få inn litt nyheter fort nok nemlig!

,

Det er ingen hemmelighet at Ellos er en av mine favoritter, jeg finner ALLTID noe der! Prisene er helt upåklagelige og utvalget stort!

Mine nye puter finner dere HER

Dersom dere ønsker å gjennomføre denne fargen finnes det noen skikkelig fine duker og servietter i matchende farge også! Denne fargen blandet inn med pudderrosa og beige er rett og slett NYDELIG ! Selv har jeg blandet den inn med midnightblue og beige, og det også ble kjempe fint!

Duk HER og  Servietter HER.

Denne varme beige fargen er også kjempe fin til det grønne. Den er også lekker dersom dere har litt strikk til, så jeg la med et pledd jeg syntes så deilig ut å dra over seg i sofakroken.!

Pledd HER, pute HER.

Nå står tiden hvor det lyse og fargerike flytter mer og mer inn, men liker du det trygge og enkle syne jeg likevel serviettene under piffet opp bord dekningen pga den røffe sorte søm-kanten!

Små detaljer kan gjøre så mye, slik som i dette tilfellet.

Biege serviett HER, beige linduk HER

Det som er morsomt nå er at vi nærmer oss tiden på året hvor vi også trekker oss ut! Disse linduken er jo like fine på terrassen til sommeren som på kjøkken/ spisebordet! Vel, dette er bare noen ting jeg har lagt min elsk på akkurat nå, klikk deg inn å fin noen favoritter og frisk opp hjemmet med du også!

RABATTKODE:

Med rabattkoden 415414 får du hele 30% rabatt på den dyreste varen i handlekurven din t.o.m. 31. Januar. Rabattkoden gjelder på alle ordinære priser på Ellos Home + 5% ekstra på Ellos (fashion og home!) , men den gjelder ikke på møbler.

Inntil det … Hejdå!

Min søndag:

God søndags formiddag!

Her våknet jeg lys våken når klokke var 05, jeg var seriøst LYS våken! Hva skjer med meg? Alle lå å sov, snorket og purket rundt meg, og når jeg da kunne snudd ryggen til å sovet videre våknet jeg! Jeg vet ikke hva det er med meg, men bare det å sette seg ut i stuen, i en helt stille stue og se lyset komme var nesten litt magisk! Jeg tror jeg begynner å bli gammel! Er det ikke det gamle personer gjør, legger seg tidlig og står opp før solen?  Ikke vet jeg, men jeg følte meg nesten som en bestemor der jeg gikk trippende rundt med kaffekoppen før resten av byen hadde stått opp..

Victor er nå 9.5 måneder og han er ekstremt aktiv om dagen! Jeg vet ikke hvor han henter energien fra, men mye mulig han gjør det fra søstrene sine ? Det er ikke slik at vi kan snu ryggen mye til ila dagen i hvertfall!

Min lille go´klump! Jeg har kommet heeeelt ut av tellingen på alle sussa Victor får løpet av en dag, men at det er sånn typ 10 000 er ingen tvil! Tiden hvor Victor bare lå der, sov og ikke gjorde mye ut av seg er forbi…Nå river og røsker han ned ALT, helt ærlig! Alt går i gulvet og min fine bordpynt finner ikke sted lenger! Hver krik og krok blir utforsket og jeg flyr rundt å støvsuger mange ganger hver dag!  Min største frykt må være at han får noe småtteri i munn, og at barbie tingene fra Lila har gått  titt og ofte i støvsugeren er ingen tvil!

Akkurat nå er det heeeeeelt stille i huset! Kim er på fotballkamp å ser Olíver spille med de minste jentene og jeg har laget meg min 3. kaffekopp idag som skal nytes..

Mine fine!

Åh,søndager ….De er faktisk ganske så deilige når huset er rolig som nå.. Haha….

Imorgen er det bokstavelig talt FULL rulle, hele uken er så fylt til randen at jeg føler jeg må trekke pusten bittelitt! Akkurat nå skal jeg snu ryggen til alt, se en episode med Hotel Cæsar ( hektet som pokkker) og nyte at det er stille, behagelig stille!  Etterpå blir det fullt kjør med ungene, men inntil det…. Hejdå !