Noe fint under juletreet!

I annonsesamarbeid med Ellos.no

Hei og hopp!

Ja, har dere blitt ferdig med julehandelen? Hvis ikke håper jeg med dette innlegget å inspirer dere litt, ihvertfall på noen småting dere kan ønske dere!

Jeg har ofte vist frem ting og tang til hjemmet, og siden dere har spurt meg om jeg kan starte å vise frem litt tøy også tenkte jeg å slå til på dette nå. Jeg elsker mote, like høyt som hus og hjem og nettopp derfor er det litt stas å kunne få muligheten til å dele noen lekkerbisken til dere innenfor denne kategorien også! Kanskje jeg skal starte fast med Outfits?

Et outfit jeg elsker er det som jeg har funnet til dere hos Ellos i collagen over. Jeg har fått skikkelig sansen for skinn, det er alltid sprekt og man kan bruke det både til hverdag og fest. Jeg personlig liker å kombinere enkle overdeler og strikk til skjørtet, og synes kontrastene sammen er så Stillig. Jeg føler meg pyntet, selv om jeg går i behagelig tøy!

Skjørt HER, Cardigan HER.

Hverdager er det mest av, og for meg med små barn synes jeg det å kunne ta på meg en behagelig, men stilig kosedress/ joggedress alltid er det beste! Det er ikke til å komme unna at hverdags looken ikke alltid er den stiligste. For å føle at jeg likevel er “fin” har jeg alltid valgt å kjøpe behagelig tøy som ser fint ut, selv om det er aldri så enkelt!

Bare se på denne beige dressen. Enkel og lekker, med bittelitt sminke, et par tøffe sko og håret pent satt bort kunne jeg uten å nøle fint tatt på meg denne på jobb. Jeg er kjempe svak for behagelig tøy og kan ikke få nok av tøy som er en sikker favoritt å ta på året rundt!

Bukse HER, poncho HER.

Noen andre joggebukser/ kosebukser jeg elsker er disse. De er myke og utrolig deilige å ha på og er like fine vask etter vask! En sikker vinner uansett tid på året!

Finnes HER og HER.

Så tenkte jeg å vise dere en skikkelig NYDELIG pysj! Perfekt julegave til en man er glad i, eller bare til seg selv(?). Denne pysjen med noen skikkelig deilige sokker, en god morgenkåpe og en varm kopp kakao! Perfekt start på romjulkos!

Pysj shorts HER, pysj skjorte HER.

Morgenkåpe HER, kosesokker HER.

Jeg håper du fikk noen tips til årets julegaver om du ennå ikke har startet! Bruker du kode: 403462 på ordinære priser får du 30 % på ditt dyreste kjøp! Så her kan du spare MYE!

God shopping!

Et lite rom, med mye plass!

Reklame// Villakids // linker til nettbutikk. 

Riktig god lillelørdag! 

Ja, så har jeg fått rotet meg til noen bilder til dere fra Lila sitt rom, dette har jeg jo lovet dere et par uker! Beklager dette altså, men ja- tidsklemma er den avgjørende faktoren for at ting tar tid. Flere som kjenner seg igjen håper jeg?

Igår stod plutselig Victor i sengen og dro seg videre under armhulen for å komme seg videre.. Jeg fikk sjokk! Jeg trodde oppriktig jeg så syner! Han er jo “bare” 8 måneder og til nå vært så “lat”…. Nå har han fått rakett i baken og er så å si overalt til alle døgnets timer! Verdens søteste lille viltre krabat er hva han er.

Jeg elsker å skape fine barnerom, så at det skal bli stort og en dag ordne et til Victor også er det ingen tvil! Jeg har allerede planene mine klare! Enn så lenge sover han sidenav oss, og ser helst å samsove med meg, så noe eget rom til han er heldigvis ikke så viktig det første året ennå! De er små så liten del av livet så det å ha den nærheten det første året( gjerne også to år) er noe vi her hjemme verdsetter. Det er ikke ofte vi har sengen for oss selv, for Lila tusler stort sett inn i sengen vår ila natten hun også! At jeg ofte ligger med fingrer og tær i ryggen og magen er ikke å ta i, men så er jeg nå blitt litt vant til det også.. Haha, ungene mine sover *bankibordet* heldigvis om natten!

På rommet til Lila har jeg investert i en vakker og ny sengehimmel, og den er virkelig et smykke i rommet hennes! Jeg mener SE på den da =) Jeg bare Elsker hvor pent den faller, til tross for at Lila har en høy seng med rom under.

Altså, dette er sukkersøt glede! Hadde jeg hatt denne sengehimmelen når jeg var liten hadde jeg vært i 110! Det var noe jeg ønsket meg, men aldri fikk! Jeg husker jeg satt nåler i et teppe til taket når jeg hadde skråtak, men det ble liksom aldri noe greie på! Jeg skal ha for innsatsen den gangen i hvertfall! Jeg har tatt det igjen i voksen alder, så jeg har fått kompensert for det nå!

 

Senge himmelen finner dere HER. 

En lekker ny kjole har også flyttet inn! Og jeg vet med sikkerhet at Lila kommer til å falle helt om i lykke når hun ser den! Hun er så glad i glitter og tyll og nettopp derfor VET jeg hun vil DÅNE!

Hvilket barn som ELSKER kjoler og prinsesser vil ikke elske denne?

Kjoler og kostymer finnes HER! 

Sengen til Lila har mange spurt meg om, denne har jeg kjøpt brukt på finn.no for så å si ingenting! Jeg pusset den ned og malt den I fargen kalk! Det eneste jeg har nytt er madrassen, dyner og puter =)

“Mange har lurt på hvor datteren til Kim er når hun er her, og selv om absolutt ingen har noe med dette kan jeg skrive noen få ord om det. V er her annenhver helg, og Lila bor her fast. Dette er Lila sitt hoved rom, på samme måte som V har et stort og flott rom hos sin mor. Når V er her ordner vi det til, og fremfor at mye av gulvplassen skal forsvinne til en madrass 80 % av tiden har jeg satt denne bort i perioden V er hos mammaen sin, og henter den frem når hun er her. Så hun personlig merker ikke noe til dette, men Lila får brukt mye mer av rommet all den tiden hun faktisk er alene. “

Detaljer gjør alltid prikken over I´n på et rom, og en vakker stjerne og gyngehest ( kun til pynt) er satt frem!

Gyngehest og svane finner dere HER og HER!

pop pom som henger på senga finner dere HER og HER. 

Bambi lampen MÅ være tidens søteste lampe! Jeg gleder meg skikkelig til å se Lila sin reaksjon på den etterpå! Hun kommer jo til å elske den! Hun er jo også ekstremt mørkredd, så denne blir perfekt, den lyser akkurat nok til at det er en god tilleggs Lampe, eller en fin-fin nattlampe!

Verdens søteste Bambi barnelampe finner dere HER.

Prinsesserommet til Lila! Det er absolutt ikke størrelsen det kommer ann på!

For å utnytte plassen optimalt har jeg valgt møbler som gjør nytten sin! Som et skap har jeg en bokhylle fra Ikea hvor en hylle er byttet ut med en stang til å henge tøy. Slik sparer jeg plass i dybden, men bygger det i høyden!  Sengen til Lila går i høyden, men er junior så hun har plass til leker under sengen og får frigjort plass i rommet der. Skapet hun har som en tegne benk også rommer bøker, smålekre og kurver med duppeditter.  Under sengen har jeg satt et lite skap med søte glassdører hvor hun har alle de søte bamsene hun leker med utstilt! På veggen har jeg bokhyller som hyller til bamser hun ikke leker med, men likevel ikke vil kvitte seg med. Lila sitter mye under sengen sin å leger med Barbie og annet og bygger ofte hytte – sengen har vært en suksess for å utnytte rommet best mulig ! Ikke bare er den praktisk, men super for Lila som elsker å skape seg kose kroker under sengen og leve seg bort i ulike fantasi verdener !

-Så må jeg skyte inn- NEI, rommet ser ikke slik ut til daglig, men jeg har ryddet dette rommet for å vise dere hvordan det ser ut når Lila ikke leker på det! Til daglig er gulvet oversvømt med leker og ingenting står på noen fast plass. Haha…

Kalender luke 2.

Reklame // kalender. 

God kveld, ja her logger jeg inn litt seinere enn jeg hadde planer om.. Men ja. sånn går det til tider. Idag har jeg jobbet siden jeg stod opp egentlig, og jeg merker at øynene mine er firkantet og fingrene litt tunge! Imorgen kommer en ny container inn, så da ( hold dere fast) skal jeg tømme 1.2 tonn, altså en full container skal tømmes og jeg merker jeg er en smuuuule svett allerede. Haha… De spagettiarmene mine skal få kjørt seg for å si det sånn, om jeg ikke får tidenes muskler da så vet ikke jeg.

Jeg lovet jo dere bilder av det nå altfor søte rommet til Lila, men så ble det mørkt før jeg kom hjem og da stoppet det seg litt selv. Jeg har ikke det beste kamera til å ta interiør bilder med når kvelden kommer, så da holder jeg fast på dagtimene til det.! Jeg skal få det gjort i morgen, så vet de som venter det!

Men dere er vel en SMULE nyskjerrig på dagens luke i kalenderen, eller hva?

I luke 2 ligger en søt bambilampe og venter på en eier! Jeg har selv kjøpt denne lampen til min lille prinsesse,og gleder meg til å vise den frem til henne!

Kan kjøpes HER

For å delta må du følgende :

Følge Villakids.no og Villapaprikablogg på instagram

Tagge minst 3 venner i luke 2( på instagram.) 

skrive hvilken by du kommer fra! 

 

Vinneren av kalender luke 1 ble følgende ;

Gratulerer SÅÅÅÅÅÅ masse!!!!! 

Kontakt Villakids.no på instagram, så kan du velge deg en fin wallstickers! 

 

NB! Varene loddes ut av Villakids.no 

En annen farge!

Reklame // reklamelink – gyngestol / minestyling.no.

God tirsdag godfolk! 

 

Har dere hatt en fin stat på dagen?

Jeg skal snart få avbildet litt bilder av Lila sitt rom til dere, jeg VET mange har ventet et par uker på dette. Som sagt lovet jeg å gi bånn gass fra i går på denne bloggen, så jeg tenkte å prøve å holde det jeg lover dere for en gang skyld nå.. Etter at jeg fikk Victor har jeg omtrent gått med følelsene utenpå kroppen, og som nybakt firebarns mamma tok det litt lengre tid enn jeg trodde å komme meg inn i en rutine med den lille klumpen min! Jeg kan ikke si at det å dirigere fire barn har gått knirkefritt, men alt går – er det ikke det man sier? Jeg elsker små babyer, men må ærlig innrømme at jeg liker å få de litt større. Nå er alt mye lettere og jeg kjenner Victor på de ulike grynta hans. Haha… Noe som gjør meg mye tryggere også! Det å få et barn uavhengig om man har fra før er alltid nytt. Det er et nytt menneske, en ny personlighet og det barnet har kanskje behov og ønsker kanskje det/ de andre ikke har.

Igår gikk det varm på den lekre gyngestolen og det at så mange elsket grønnfargen var ekstremt morsomt å se! Mange sendte meldinger å ønsket å se den grå også, noe jeg tenkte å vise dere idag!

Her ser dere den grå gyngestolen, er den ikke lekker ? Koksgrå er alltid en trygg farge å velge, nettopp fordi stort sett alle har noe som passer til denne fargen.

For mål og informasjon, klikk HER! 

Gyngestolen har en god komfort og er ekstremt behagelig å ligge i. Hjemme hos oss slåss vi om den alle sammen, hihi….

Nå skal jeg få unna litt varer, så skal jeg få knipset noen bilder av hvordan rommet til Lila faktisk ble til slutt! Vi skrives litt seinere idag alle sammen, og husk!! Idag trekkes vinneren av forrige luke og ny luke åpnes!

Ekstremt stas!

Reklame // reklame linker // gyngestol 

Riktig god mandag, folkens! 

Idag har jeg faktisk fått unna litt julegaver, og imorgen skal jeg få unna jobb! Victor er hos dagmamma noen dager i uken nå, noe jeg så klart synes er SKIKKELIG – SKIKKELIG rart! Heldigvis er dere bare ut en dør, og inn en annen – så er han der han skal være! Noe som gjør prosessen i og vende han til å være uten oss litt lettere. Nå og utover er det bare bånn gass, det er så mye å gjøre, og det er noe jeg så klart ELSKER! Jeg skal få til dette, og jeg skal ikke sette meg før jeg er der jeg skal være! Nå skal ingen gravid mage, kvalme eller raknende forhold ta energien ifra meg.. Og det er veldig deilig !

Det vil såklart bli delt masse lekkert her inne! Det er jo ekstremt stas å vise frem ting man er i hundre over, eller hva?

Se hva som flyttet inn foran peisen her hjemme idag!  Det å ligge på denne deilige gyngestolen når man skal slappe av skal bli en fryd! Jeg må nok skyte inn at jeg allerede har sett en episode med Solsidan på den, og det med deilig fyr i peisen! Jeg fikk automatisk en sånn ro over meg! Jeg forstår hvorfor små babyer liker å vugges, for noe så deilig a´gitt!  Jeg skulle hatt denne når jeg ammet lillegull, men kosestund skal vi nok få i gyngestolen uansett!

Denne gyngestolen kom på lager før helgen, og er på lager i fargen koksgrå og grønn ( slik som på bildet).

Gyngestolen finnes HER og HER.  

Ønsker du å slippe frakten og hente stolen selv på lager er dette mulig mot at ordren er gjennomført på nettet.

Jeg valgte grønn nettopp fordi je ghar fått helt DILLA på grønt og i tillegg er peisen vår grønn! Så sånn sett kunne det jo ikke passet bedre ! *smiler*

Nå skal jeg starte på en litt sein middag! Det blir litt sånn nå om dagen. Vi er liksom ikke hjemme fra trening og skole før klokken bikker 19:00. Vi er så glad i å sitte sammen og kose oss med mat, og derfor velger vi å ta noe enkelt tidligere på dagen og noe skikkelig godt før kvelden! En perfekt avslutning på en veldig fin dag!

Jeg håper deres dag har vært kjempe fin, så sees vi igjen litt seinere!

Derfor ble jeg stille…

God 2.søndag i advent!! 

Ja, nå har det vært litt stille på meg den siste uken, jeg har måttet ta meg et aldri så lite pust i bakken. Jeg vet jeg burde blogget mer, så tro meg – jeg skal gjøre mitt for å ta meg sammen på det punktet. Jeg har mye jeg driver meg om dagen og nettopp derfor har bloggen kommet litt i bakerste rekke..

En person som tar MYE tid av dagene mine, det er han dere ser i vinduet under her….

Tenk at han nå bare er 4 dager fra å runde 8 måneder!  Nå har jeg ingen liten baby lenger, men en ekstremt nydelig liten gutt som utforsker verden og alle mulige kriker og kroker! Jeg vet ikke hvorfor han elsker det sånn, men han ELSKER virkelig å sitte i vinduet å skue ut på alt utenfor. Dere kan tenke dere hvor søtt jeg synes det er når jeg kommer kjørende og det lille hodet titter opp mellom julestjernen og gardinen.

Verdens søteste lille puselank <3

Det er utrolig hvor fort denne baby tiden har gått, for selv om jeg har nytet hvert minutt med denne lille klumpen av en liten gutt, føler jeg likevel at dagene bare har raset av sted! I fjor gikk jeg å ventet, tenkte og fantasert veldig på hvordan livet med Victor skulle bli. Så kom våren og han og nå er julen her igjen- med han!

Men vet dere hva jeg har gjort de siste dagene ? De som følger meg på Instagram og snap har sett at jeg har holdt på med en god del julebakst, og julebakst har det blitt! Jeg har bakt sandnøtter, pepperkaker, kakemenn og pepperkakehus.

I år som i fjor har jeg laget et tak-løst pepperkakehus, av den enkle grunn at jeg vil ha adventslysene der!

Enkelt og utrolig koselig, når pepperkakehuset kommer i hus, ja da er det juletid!

Jeg håper deres uke har vært skikkelig fin, fra og med Imorgen så skal jeg gjøre mitt for å være mer på “plass” … Vi skrives mer da, nå skal jeg lage Club, piske litt krem og se en julefilm!

Kalender luke 1

Reklame//

Hei og riktig fin 3.desember!

Igår rakk jeg ikke innom for noen oppdatering, dagen bare forsvant i kjent stil! Uff, nesten litt flaut at det ofte skjer, men ja, dagene mine har ikke flere timer enn deres så jeg får ikke tiden til å stå stille jeg heller, selv om jeg ofte skulle ønske at jeg klarte det. Hehe…

I kveld blir det deling av årets første kalender luke, og hver tirsdag frem til Julaften blir det kalender luke her på bloggen! Jeg har fått med meg Villakids, så har du små tantebarn,søsken,barnebarn,barn eller barn på vei er dette den perfekte kalender for nettopp deg! Ikke alle kan vinne luken, dessverre. For å gi en liten gave til ALLE leserne mine har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode som gir deg10 % på hele sortimentet hos Villakids.no. Ved å oppgi kode “villa10” så får du 10 % .

Perfekt for de som vil gjøre unna noen julegaver og i tillegg få litt avslag på det!

Det du må gjøre for å delta i julekalenderen er å følge:

  • Villapaprikablogg og Villakids.no på instagram
  • Tagge minimum 3 venner i kalender posten.(jo flere man tagger, jo større vinnermulighet)
  • Fortell hvilken som er din favoritt.

 

Wallstickrs finner dere HER. 

Ønsker du noen tips for å finne de perfekte julegaver for under 200,- lappen? Vel, her har jeg satt sammen noen gode forslag !

Lekene finnes HER, HER, HER,HER OG HER. 

Finnes HER, HER, HER , HER & HER. 

 

Vinneren trekkes tirsdag 10.12.19 og vil bli delt her inne! Lykke til og god shopping!

1. desember i casa del Bydalen!

Riktig god og stråelende 1.søndag i advent!  Tenk at vi nå har har gått inn i årets siste og etter min mening, FINESTE måned i året! Desember 2019, velkommen! Jeg kan ikke si at jeg synes 2019 har vært så fint, men det har skjedd mange fine ting så verdifullt er året for meg! Det er ikke for ingenting man må oppleve tunge tak, de får man for å bli sterkere! Selv om man ofte føler ting urettferdig er det likevel ingen som har sagt at livet er rettferdig!

Dette huset våknet til at rampenissen hadde vært her å gjort rampestreker, han hadde tatt dopapir rundt hele spisebordet og laget et skikkelig rot,men han hadde også med kalender gaver til de minste jentene, for de har nemlig stusset veldig over at det ikke lå til dem i kurven… Rampenissen hadde med en hjelper, og den nissehjelperen skal stå på hyllen hver dag for å se at de er “snille” – da vil han nemlig sørge for at rampenissen kommer med pakker neste dag også.! Her har de minste vært eksemplariske og stusset veldig på hjelperen og hvor stille han følger med. *smiler*

Altså unger og fantasi – det er så nydelig at man blir jo EKSTRA gira på å finne på noen sprell med denne rampenissen når man ser hvor stort og stas det er!

Første lys i adventsstakene er nå tent, og julefilmene har snurret på rekke og rad de siste timene ! Her i Bydalen er vi i SKIKKELIG julestemning!!

Bordet er enkelt pyntet, nettopp fordi den lille tassen vår gjerne vil rive ned ALT! Så her må jeg ha ting på speilet jeg klarer å løfte bort uten at alt går i bakken og tar 100år! Hahah..

Nå skal vi spise egg og bacon og drikke hjemmelaget kakao med pisket krem! NAMNAM! Etterpå skal jeg ta med ungene å gå til Gamlebyen, det er julegateåpning der idag og det skal vi få med oss! Det gir så god julestemning, også er det ekstra stas for de Lila!

Nei, jeg får innta litt mat med resten av gjengen min! Vi skrives litt seinere!