Den forbaska fasaden.

God kveld, og riktig god romjul!

Det er lenge siden jeg logget inn sist, faktisk 1.5 uke siden. Jeg kan nesten ikke huske sist jeg hadde en så lang pause, men så ble det slik nå. Når mine samarbeid var sendt på luften for desember, logget jeg meg ut, og har tatt eks antall runder med meg selv og om jeg vil være en del av dette “nett-samfunnet” lenger. Nå runder jeg snart 31 år, og føler meg relativt “ferdig” med å la meg bli hengt ut av mennesker som bare sitter å skyter rundt seg med stygge anklagelser, påstander av påstander, sammensatte løgner, sannheter som dras ut av virkelighet, og resten av dette mobbe tullet noen velger og holde på med frivillig av egen nytelse!

Noen må lære på den harde måten, og en av dem som har måttet det er meg! Det var ingen som ga meg en mal eller oppskrift når jeg startet å blogge for nærmere 10 år siden. Jeg kastet meg ut i en verden hvor jeg ikke eide filter fordi jeg ikke forstod konsekvensene av å sitte på nettet å dele. Jeg delte for å dele, inspirer, være morsom og “kul”, lite viste jeg om hvordan noen satt å tolket, hetset og godtet seg på andre mennesker. Jeg vil tro det skyldes at jeg selv aldri har vært en som sitter på nett med vonde hensikter og nettopp derfor ikke har klart å tenke den veien selv. Du tenker annerledes som 22/23 åring enn hva du gjør når du er 30/31. Du utvikler deg og du vokser på erfaringer og lærdom.

En kommentar jeg husker ekstra godt var en “anonym” som skrev : ” Du vil garantert sitte alene som 30 åring med en haug av løsunger” …. Denne kommentarer har fulgt meg siden den ble skrevet, nettopp fordi den på et punkt tok meg litt. Jeg har delt mye, jeg har skrevet innlegg jeg i dag skulle vært foruten, men sånn er det og jeg får ikke spolt tilbake og gjort ting ugjort. Enkelt og greit.

Jeg delte om skillsmissen min som om den var en lek, noe den ikke var. Likevel er fasaden så forbaska viktig å holde uansett hva. Det var den for meg. Skilsmissen min var vond, den såret meg, den såret mannen jeg hadde vært gift med. Vi ble skilt, vi gled fra hverandre og det etter mange år sammen først. Jeg forelsket meg på ny, drev butikk, pusset opp, styret og ordnet noe veldig, alt med bloggen som skyggen min etter meg. Når ting raknet er det ingen hemmelighet at jeg delte ekstra. For meg var det viktigere å holde den forbaska fasaden enn å bare melde pass. Pga jeg ALLTID har hatt et bilde som den store stygge ulven fikk jeg til slutt et behov om å forsvare meg selv, dele så jeg skulle bli sett og hørt! I andre enden satt det igjen personer som ble såret. Selv om jeg ble utrolig stygt såret selv, ga det meg likevel ingen grunn til å være like ufin tilbake!! Behovet for å “ta igjen” og “straffe” ble større enn å bare komme meg ut av den stygge og onde sirkelen jeg var kommet inn i. Det toppet seg ekstra for meg når jeg ble gravid med Lila. Selv om jeg idag kan tenke at en hver person ville reagert usaklig ufint i min situasjon, har jeg tatt meg i å bare si at nok er nok! Det er ikke om å gjøre å være den tøffeste eller den som løper stafetten raskes.Jeg har dritt meg ut, tatt dumme valg, sagt ting som jeg kunne bitt av meg tungen for.. Jeg er nok ikke så annerledes enn de fleste, forskjellen er bare at jeg har “delt” …Men med min bagasje nå har jeg mye dyr voksen opplæring med meg videre i livet. Tiden går, og livet går videre..

Jeg husker jeg satt på verandaen i det gamle rekkehuset mitt, der hoppet de tre fine barna mine på trampolinen, de lo, de klemte hverandre og de var glade! Når jeg tittet inn stod en mann som elsker meg på kjøkkenet og satt inn i oppvaskmaskinen, og rundt meg hadde jeg alt jeg trengte! Hva spilte det for noen rolle om noen ville utebli, sette i gang forum, dele dritt, spre løgner eller overse meg på butikken? Helt ærlig, hva spiller det for noen rolle? Det var vel først da jeg forstod at det faktisk ikke betydde en dritt! Og siden har jeg delt mindre og mindre! Jeg skriver ikke at jeg har mye penger, at jeg har et pengetre i hagen som vokser, at jeg ikke møter motgang eller har det skikkelig kjipt til tider. Jeg føler oppriktig ikke at jeg fremstår som en rosablogger som lever det glamorøse luksusliv i en verden hvor alt dreier seg om meg. Jeg er ikke i et perfekt forhold hvor jeg går rundt å er nyforelsket 24/7. Jeg synes det er skikkelig tøft å være mamma til fire barn i den forstand at jeg har MYE å følge opp. Jeg synes det er tøft å ha en baby som nekter å sitte i ro. Jeg synes det er tøft å være stemor, eks, kjæreste, venninne, søster +++ Listen er lag! Det er ikke slik at mitt døgn har flere timer enn andre sine, og jeg skulle ofte prioritert annerledes jeg også! Men alt i alt, så har jeg det bra, jeg er fornøyd med veien jeg nå er inne på, barna mine og mannen min! Jeg er takknemlig for venner og familie, så får heller bare tøffe dager være en del av virkeligheten. For det er ingen som har sagt at livet er verken rettferdig eller enkelt til en hver tid.

Jeg har besluttet å ta en litt ny vending med bloggen, nettopp fordi jeg ikke “orker” å forsvare meg, mine og mitt daglig. Jeg har faktisk ikke lyst til å ha folk så tett innpå meg som hva jeg har hatt. Jeg har sakte, men sikkert delt mindre og mindre, og jeg har kjent og følt veldig ekstra på det siden jeg logget ut sist. Noen ganger vil jeg bare skrike ut alt jeg har gjort løpet av en dag fordi jeg har hatt en skikkelig fin dag og er super stolt av meg selv! Så kommer en “down” og jeg vil gråte høyt om hva som er tøft for å bli dratt opp igjen, men… Har jeg gjort det har det ofte blitt noe shit rundt det, og derfor merker jeg nå at jeg trives MYE MYE mer ved å holde meg tilbake ! Jeg har ikke et behov om at lesere av denne bloggen skal bekrefte for meg at jeg er pen, har flott kropp eller Norges lekreste hjem! Jeg har inget ønske om å kjempe om en tittel jeg ikke trenger fra andre enn de her hjemme.For meg er det viktig at barna synes jeg er trygg, bra og kjærlig. At mannen min kan daglig stå mot mine frustrerte utbrudd, men samtidig kjenne meg godt nok til å le litt av og med meg og likevel elske meg for den jeg er. At venninner kan ta en diskusjon med meg, men likevel føle at de vet hvor de har meg. Det er hva som betyr noe for meg. Ikke hva ukjente anonyme må lire av seg av dritt eller spre rundt seg for å få en bedre dag selv! Jeg er så mye mer enn ord som jeg må skrive ned på en blogg for å bli sett, om dere forstår?

Jeg er faktisk ikke en kjipt idiot, jeg gir faktisk av meg selv til det ytterste og det VET de som faktisk har med meg å gjøre! Jeg elsker å glede andre, se at andre lykkes og får det til! Jeg er typen som gir den siste hundrelappen min til noen bare for å hjelpe dem, selv om jeg hadde trengt den selv. Så jeg er alt annet enn hva jeg får høre at folk skal ha meg til å være for å sverte meg. Jeg tar til meg ting som folk tar opp skikkelig med meg, jeg eier evnen til å beklage meg, og ønsket om å rydde opp.

Jeg skal med dette innlegget ikke takke for meg, for jeg skal fortsette å blogge, men jeg har et behov om å gå litt ” nye” veier også her inne. Fra og med januar 2020 vil det skje gradvis!

” When someone says you can’t do it’. Do it twice, and take pictures !

NB! vinneren av luke to og noen nye beskjeder deles med dere ila morgendagen. 

Noen go´biter som alle vil elske!

Annonse /Nestle barnemat. 

God 17  desember. Tenk at de to første ukene i siste måned er unnagjort! Altså, hvor blir dagen av egentlig?

Jeg har som dere vet delt Diverse tips når det kommer til Nestle barnegrøt. Det å gi barnet sunne gode måltider, med riktig innhold er en ekstremt viktig brikke i oppveksten til de små! Jeg velger å gi Lila barnegrøt hver morgen ennå, og for henne som ikke er så veldig glad i frokost generelt har dette vært en sikker og trygg måte å få i henne mat på.

I sommer delte jeg en oppskrift med dere på instagram på noen deilige lapper. Disse lappene lagde jeg på barne grøt, og hver gang har de vært en sikker vinner som til og med vi voksene ELSKER!

Jeg har lagd de når vi har skullet dra på små turer og til frokost/ lunsj når vi har hatt lyst på noe ekstra godt, men også litt sunt. 

Lapper på barnegrøt / oppskrift;
30 porsjoner:
3 dl hvetemel
3 dl Nestle barnegrøt
6 egg
4 dl melk
2 1/2 ss sukker
1 ss vanilje sukker
3 ss smør
1/2 ts salt
1 ts bakepulver.

Stek de opp som små lapper og tilbredt med noe du ELSKER!

Denne grøten egner seg ypperlig på nettopp lapper!

Forutenom disse deilige lappene har jeg også laget x-antall muffins og boller på barnegrøt. Det også har vært like spennende og godt!

Sjokolade muffins har vært noe alle ungene har elsket, også de eldste! Og det å bytte ut litt av annet for å tilføre Nestle barnegrøt har vært kjempe enkelt og morsomt for de minste! Nestlé Grøt er beriket med jern, vitamin D, Jod og Kalsium og er uten tilsatt sukker og med kun naturlig sødme fra melken, kornene, og eventuelle tørkede fruktbiter og det er jo ikke noe negativt med å ha det i grøten!

-Tenk å ha grøt i muffinsen, det er stas det! 

Oppskrift:

 • 300 g smør
 • dl vann
 • 6 ss kakaopulver
 • 3 stk egg
 • 3 dl lettrømme
 • 2 ts natron
 • 4 dl sukker
 • 5 dl hvetemel
 • 3 dl barnegrøt

Slik gjør du: 

 • Først koker du opp fløte og tilsetter hakket sjokolade. Så drar du kjelen av platen og rør inn fløten til sjokoladen har smeltet. Sett deretter sjokoladefløten i kjøleskap noen timer (helst over natten om du kan).
 • Smelt smør, og ha det i en bolle. Ha i de øvrige ingrediensene til muffinsene og rør inn melet og deretter barnegrøten til slutt.
 • Sett muffinsformer på et stekebrett eller former. Bruk gjerne doble former eller et muffinsbrett slik at muffinsene holder fasongen litt bedre. Hell røren i muffinsformene, ca 3/4 dels fulle.
 • Stek muffinsene på 190 °C i ca. 20-25 minutter. Sjekk med en trepinne eller gaffel om muffinsene er ferdig stekt ved å stikke pinnen in, hvis ingenting fester seg er de ferdig.

Ei stolt lita baker!

Forutenom lapper, boller og muffins spiser barna grøt til frokost og kvelds! Victor er nå 8 måneder straks og grøten er et av han sine favoritt måltider!

Det er viktig at de små superheltene våre skal vokse og få i seg riktig med vitaminer og fiber! En porsjon Nestlé grøt dekker hele 37 % av barnets daglige jernbehov. Det synes jeg er godt å vite, spesielt det at mine barn får i seg rikelig av hva kroppene trenger deres trenger. For meg som har aktive barn som helst ønsker å spise fort og leke masse er grøt et trygt måltid å gi. Jeg vet at Lila og Victor får i seg mange viktige næringsstoffer, samt godt med væske- siden grøten lages på melke / vann.  Jeg som de aller fleste andre mammaer/ pappaer der ute er opptatt av at barna mine får i seg rikelig med de næringsstoffene kroppen dems trenger og nettopp derfor startet jeg tidlig å introdusere begge mine barn for grøt. Dette har gjort at måltidene aldri heller har vært et problem!

Det å gi barnet grøt hver morgen og kveld har vært ekstremt viktig å starte med så tidlig som mulig, og idag er jeg ekstremt takknemlig for at grøtmåltidene har blitt så populære! Husk det er “bare” fantasien som ka stoppe deg!

Vil du lese mer om Nestle sin barnemat klikk HER ! 

 

NB!! Vinner av luke to, samt ny luke vil åpnes imorgen fremfor idag! Den luken vil du IKKE gå glipp av- så klikk deg gjerne inn igjen imorgen! Vi sees imorgen formiddag!

Den røde julen!!!

God 3.søndag i advent!

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Den kommer fortere og fortere, helt ærlig så henger jeg ikke heeelt med! jeg tenkte å starte på julegaver til uken, noe jeg faktisk synes skal bli veldig koselig! I år er jeg ekstremt treg, men men. Når jeg får gavene er jo egentlig det samme, så lenge barna har gavene under treet når de skal feire jul med oss! *smiler*

Jeg fikk igår inn en del rødt, noe jeg absolutt ikke hadde sett for meg, men jaggu ble treet fullt opp med både glitter og kuler! Jeg må ærlig innrømme at jeg personlig synes det ble mer “jul” over treet og hjemmet så snart det røde flyttet inn! Jeg er jo vokst opp med rød jul hjemme, så den røde julen sniker seg gjerne inn mot slutten!

Denne helgen har vi sett Amalies jul, Skomakergata og Jul i svingen , gode koselige julesrier som gir en skikkelig god -god julefølelse!  Frokosten ble inntatt litt seinere enn vanlig også, vi har vært skikkelig trege i dag rett og slett!

Nå står ribben i ovnen, og barna gleder seg skikkelig til julemiddagen! For oss har ribben blitt en liten tradisjon i julen, det er jo SÅ godt! Så her skal kvelden nytes med julemat, julefilm og familie hygge rundt spisebordet! Er det en ting denne familien er god på er det å nyte måltidene sammen rundt bordet!

Imorgen skal gjengen tilbake til sine andre sett, men Lila og Victor blir igjen med oss! Enda godt for mammahjertet mitt, jeg er helt avhengig av familien min, og de minste er jeg ikke god på å være borte fra mer enn fra en dag til en annen! De store får jeg liksom telefoner og meldinger av mange ganger av om dagen, men Lila får jeg ikke snakket med så de dagene uten henne blir laaaaange! Men sånn er det vel når de er så små, eller hva?

Jeg håper deres 3. søndag i advent har vært helt magisk med dere! Uken som kommer er fylt til randen med oppgaver og jobb! Men Hei så moro det er!

Noe fint under juletreet!

I annonsesamarbeid med Ellos.no

Hei og hopp!

Ja, har dere blitt ferdig med julehandelen? Hvis ikke håper jeg med dette innlegget å inspirer dere litt, ihvertfall på noen småting dere kan ønske dere!

Jeg har ofte vist frem ting og tang til hjemmet, og siden dere har spurt meg om jeg kan starte å vise frem litt tøy også tenkte jeg å slå til på dette nå. Jeg elsker mote, like høyt som hus og hjem og nettopp derfor er det litt stas å kunne få muligheten til å dele noen lekkerbisken til dere innenfor denne kategorien også! Kanskje jeg skal starte fast med Outfits?

Et outfit jeg elsker er det som jeg har funnet til dere hos Ellos i collagen over. Jeg har fått skikkelig sansen for skinn, det er alltid sprekt og man kan bruke det både til hverdag og fest. Jeg personlig liker å kombinere enkle overdeler og strikk til skjørtet, og synes kontrastene sammen er så Stillig. Jeg føler meg pyntet, selv om jeg går i behagelig tøy!

Skjørt HER, Cardigan HER.

Hverdager er det mest av, og for meg med små barn synes jeg det å kunne ta på meg en behagelig, men stilig kosedress/ joggedress alltid er det beste! Det er ikke til å komme unna at hverdags looken ikke alltid er den stiligste. For å føle at jeg likevel er “fin” har jeg alltid valgt å kjøpe behagelig tøy som ser fint ut, selv om det er aldri så enkelt!

Bare se på denne beige dressen. Enkel og lekker, med bittelitt sminke, et par tøffe sko og håret pent satt bort kunne jeg uten å nøle fint tatt på meg denne på jobb. Jeg er kjempe svak for behagelig tøy og kan ikke få nok av tøy som er en sikker favoritt å ta på året rundt!

Bukse HER, poncho HER.

Noen andre joggebukser/ kosebukser jeg elsker er disse. De er myke og utrolig deilige å ha på og er like fine vask etter vask! En sikker vinner uansett tid på året!

Finnes HER og HER.

Så tenkte jeg å vise dere en skikkelig NYDELIG pysj! Perfekt julegave til en man er glad i, eller bare til seg selv(?). Denne pysjen med noen skikkelig deilige sokker, en god morgenkåpe og en varm kopp kakao! Perfekt start på romjulkos!

Pysj shorts HER, pysj skjorte HER.

Morgenkåpe HER, kosesokker HER.

Jeg håper du fikk noen tips til årets julegaver om du ennå ikke har startet! Bruker du kode: 403462 på ordinære priser får du 30 % på ditt dyreste kjøp! Så her kan du spare MYE!

God shopping!

Et lite rom, med mye plass!

Reklame// Villakids // linker til nettbutikk. 

Riktig god lillelørdag! 

Ja, så har jeg fått rotet meg til noen bilder til dere fra Lila sitt rom, dette har jeg jo lovet dere et par uker! Beklager dette altså, men ja- tidsklemma er den avgjørende faktoren for at ting tar tid. Flere som kjenner seg igjen håper jeg?

Igår stod plutselig Victor i sengen og dro seg videre under armhulen for å komme seg videre.. Jeg fikk sjokk! Jeg trodde oppriktig jeg så syner! Han er jo “bare” 8 måneder og til nå vært så “lat”…. Nå har han fått rakett i baken og er så å si overalt til alle døgnets timer! Verdens søteste lille viltre krabat er hva han er.

Jeg elsker å skape fine barnerom, så at det skal bli stort og en dag ordne et til Victor også er det ingen tvil! Jeg har allerede planene mine klare! Enn så lenge sover han sidenav oss, og ser helst å samsove med meg, så noe eget rom til han er heldigvis ikke så viktig det første året ennå! De er små så liten del av livet så det å ha den nærheten det første året( gjerne også to år) er noe vi her hjemme verdsetter. Det er ikke ofte vi har sengen for oss selv, for Lila tusler stort sett inn i sengen vår ila natten hun også! At jeg ofte ligger med fingrer og tær i ryggen og magen er ikke å ta i, men så er jeg nå blitt litt vant til det også.. Haha, ungene mine sover *bankibordet* heldigvis om natten!

På rommet til Lila har jeg investert i en vakker og ny sengehimmel, og den er virkelig et smykke i rommet hennes! Jeg mener SE på den da =) Jeg bare Elsker hvor pent den faller, til tross for at Lila har en høy seng med rom under.

Altså, dette er sukkersøt glede! Hadde jeg hatt denne sengehimmelen når jeg var liten hadde jeg vært i 110! Det var noe jeg ønsket meg, men aldri fikk! Jeg husker jeg satt nåler i et teppe til taket når jeg hadde skråtak, men det ble liksom aldri noe greie på! Jeg skal ha for innsatsen den gangen i hvertfall! Jeg har tatt det igjen i voksen alder, så jeg har fått kompensert for det nå!

 

Senge himmelen finner dere HER. 

En lekker ny kjole har også flyttet inn! Og jeg vet med sikkerhet at Lila kommer til å falle helt om i lykke når hun ser den! Hun er så glad i glitter og tyll og nettopp derfor VET jeg hun vil DÅNE!

Hvilket barn som ELSKER kjoler og prinsesser vil ikke elske denne?

Kjoler og kostymer finnes HER! 

Sengen til Lila har mange spurt meg om, denne har jeg kjøpt brukt på finn.no for så å si ingenting! Jeg pusset den ned og malt den I fargen kalk! Det eneste jeg har nytt er madrassen, dyner og puter =)

“Mange har lurt på hvor datteren til Kim er når hun er her, og selv om absolutt ingen har noe med dette kan jeg skrive noen få ord om det. V er her annenhver helg, og Lila bor her fast. Dette er Lila sitt hoved rom, på samme måte som V har et stort og flott rom hos sin mor. Når V er her ordner vi det til, og fremfor at mye av gulvplassen skal forsvinne til en madrass 80 % av tiden har jeg satt denne bort i perioden V er hos mammaen sin, og henter den frem når hun er her. Så hun personlig merker ikke noe til dette, men Lila får brukt mye mer av rommet all den tiden hun faktisk er alene. “

Detaljer gjør alltid prikken over I´n på et rom, og en vakker stjerne og gyngehest ( kun til pynt) er satt frem!

Gyngehest og svane finner dere HER og HER!

pop pom som henger på senga finner dere HER og HER. 

Bambi lampen MÅ være tidens søteste lampe! Jeg gleder meg skikkelig til å se Lila sin reaksjon på den etterpå! Hun kommer jo til å elske den! Hun er jo også ekstremt mørkredd, så denne blir perfekt, den lyser akkurat nok til at det er en god tilleggs Lampe, eller en fin-fin nattlampe!

Verdens søteste Bambi barnelampe finner dere HER.

Prinsesserommet til Lila! Det er absolutt ikke størrelsen det kommer ann på!

For å utnytte plassen optimalt har jeg valgt møbler som gjør nytten sin! Som et skap har jeg en bokhylle fra Ikea hvor en hylle er byttet ut med en stang til å henge tøy. Slik sparer jeg plass i dybden, men bygger det i høyden!  Sengen til Lila går i høyden, men er junior så hun har plass til leker under sengen og får frigjort plass i rommet der. Skapet hun har som en tegne benk også rommer bøker, smålekre og kurver med duppeditter.  Under sengen har jeg satt et lite skap med søte glassdører hvor hun har alle de søte bamsene hun leker med utstilt! På veggen har jeg bokhyller som hyller til bamser hun ikke leker med, men likevel ikke vil kvitte seg med. Lila sitter mye under sengen sin å leger med Barbie og annet og bygger ofte hytte – sengen har vært en suksess for å utnytte rommet best mulig ! Ikke bare er den praktisk, men super for Lila som elsker å skape seg kose kroker under sengen og leve seg bort i ulike fantasi verdener !

-Så må jeg skyte inn- NEI, rommet ser ikke slik ut til daglig, men jeg har ryddet dette rommet for å vise dere hvordan det ser ut når Lila ikke leker på det! Til daglig er gulvet oversvømt med leker og ingenting står på noen fast plass. Haha…

Kalender luke 2.

Reklame // kalender. 

God kveld, ja her logger jeg inn litt seinere enn jeg hadde planer om.. Men ja. sånn går det til tider. Idag har jeg jobbet siden jeg stod opp egentlig, og jeg merker at øynene mine er firkantet og fingrene litt tunge! Imorgen kommer en ny container inn, så da ( hold dere fast) skal jeg tømme 1.2 tonn, altså en full container skal tømmes og jeg merker jeg er en smuuuule svett allerede. Haha… De spagettiarmene mine skal få kjørt seg for å si det sånn, om jeg ikke får tidenes muskler da så vet ikke jeg.

Jeg lovet jo dere bilder av det nå altfor søte rommet til Lila, men så ble det mørkt før jeg kom hjem og da stoppet det seg litt selv. Jeg har ikke det beste kamera til å ta interiør bilder med når kvelden kommer, så da holder jeg fast på dagtimene til det.! Jeg skal få det gjort i morgen, så vet de som venter det!

Men dere er vel en SMULE nyskjerrig på dagens luke i kalenderen, eller hva?

I luke 2 ligger en søt bambilampe og venter på en eier! Jeg har selv kjøpt denne lampen til min lille prinsesse,og gleder meg til å vise den frem til henne!

Kan kjøpes HER

For å delta må du følgende :

Følge Villakids.no og Villapaprikablogg på instagram

Tagge minst 3 venner i luke 2( på instagram.) 

skrive hvilken by du kommer fra! 

 

Vinneren av kalender luke 1 ble følgende ;

Gratulerer SÅÅÅÅÅÅ masse!!!!! 

Kontakt Villakids.no på instagram, så kan du velge deg en fin wallstickers! 

 

NB! Varene loddes ut av Villakids.no 

En annen farge!

Reklame // reklamelink – gyngestol / minestyling.no.

God tirsdag godfolk! 

 

Har dere hatt en fin stat på dagen?

Jeg skal snart få avbildet litt bilder av Lila sitt rom til dere, jeg VET mange har ventet et par uker på dette. Som sagt lovet jeg å gi bånn gass fra i går på denne bloggen, så jeg tenkte å prøve å holde det jeg lover dere for en gang skyld nå.. Etter at jeg fikk Victor har jeg omtrent gått med følelsene utenpå kroppen, og som nybakt firebarns mamma tok det litt lengre tid enn jeg trodde å komme meg inn i en rutine med den lille klumpen min! Jeg kan ikke si at det å dirigere fire barn har gått knirkefritt, men alt går – er det ikke det man sier? Jeg elsker små babyer, men må ærlig innrømme at jeg liker å få de litt større. Nå er alt mye lettere og jeg kjenner Victor på de ulike grynta hans. Haha… Noe som gjør meg mye tryggere også! Det å få et barn uavhengig om man har fra før er alltid nytt. Det er et nytt menneske, en ny personlighet og det barnet har kanskje behov og ønsker kanskje det/ de andre ikke har.

Igår gikk det varm på den lekre gyngestolen og det at så mange elsket grønnfargen var ekstremt morsomt å se! Mange sendte meldinger å ønsket å se den grå også, noe jeg tenkte å vise dere idag!

Her ser dere den grå gyngestolen, er den ikke lekker ? Koksgrå er alltid en trygg farge å velge, nettopp fordi stort sett alle har noe som passer til denne fargen.

For mål og informasjon, klikk HER! 

Gyngestolen har en god komfort og er ekstremt behagelig å ligge i. Hjemme hos oss slåss vi om den alle sammen, hihi….

Nå skal jeg få unna litt varer, så skal jeg få knipset noen bilder av hvordan rommet til Lila faktisk ble til slutt! Vi skrives litt seinere idag alle sammen, og husk!! Idag trekkes vinneren av forrige luke og ny luke åpnes!

Ekstremt stas!

Reklame // reklame linker // gyngestol 

Riktig god mandag, folkens! 

Idag har jeg faktisk fått unna litt julegaver, og imorgen skal jeg få unna jobb! Victor er hos dagmamma noen dager i uken nå, noe jeg så klart synes er SKIKKELIG – SKIKKELIG rart! Heldigvis er dere bare ut en dør, og inn en annen – så er han der han skal være! Noe som gjør prosessen i og vende han til å være uten oss litt lettere. Nå og utover er det bare bånn gass, det er så mye å gjøre, og det er noe jeg så klart ELSKER! Jeg skal få til dette, og jeg skal ikke sette meg før jeg er der jeg skal være! Nå skal ingen gravid mage, kvalme eller raknende forhold ta energien ifra meg.. Og det er veldig deilig !

Det vil såklart bli delt masse lekkert her inne! Det er jo ekstremt stas å vise frem ting man er i hundre over, eller hva?

Se hva som flyttet inn foran peisen her hjemme idag!  Det å ligge på denne deilige gyngestolen når man skal slappe av skal bli en fryd! Jeg må nok skyte inn at jeg allerede har sett en episode med Solsidan på den, og det med deilig fyr i peisen! Jeg fikk automatisk en sånn ro over meg! Jeg forstår hvorfor små babyer liker å vugges, for noe så deilig a´gitt!  Jeg skulle hatt denne når jeg ammet lillegull, men kosestund skal vi nok få i gyngestolen uansett!

Denne gyngestolen kom på lager før helgen, og er på lager i fargen koksgrå og grønn ( slik som på bildet).

Gyngestolen finnes HER og HER.  

Ønsker du å slippe frakten og hente stolen selv på lager er dette mulig mot at ordren er gjennomført på nettet.

Jeg valgte grønn nettopp fordi je ghar fått helt DILLA på grønt og i tillegg er peisen vår grønn! Så sånn sett kunne det jo ikke passet bedre ! *smiler*

Nå skal jeg starte på en litt sein middag! Det blir litt sånn nå om dagen. Vi er liksom ikke hjemme fra trening og skole før klokken bikker 19:00. Vi er så glad i å sitte sammen og kose oss med mat, og derfor velger vi å ta noe enkelt tidligere på dagen og noe skikkelig godt før kvelden! En perfekt avslutning på en veldig fin dag!

Jeg håper deres dag har vært kjempe fin, så sees vi igjen litt seinere!

Derfor ble jeg stille…

God 2.søndag i advent!! 

Ja, nå har det vært litt stille på meg den siste uken, jeg har måttet ta meg et aldri så lite pust i bakken. Jeg vet jeg burde blogget mer, så tro meg – jeg skal gjøre mitt for å ta meg sammen på det punktet. Jeg har mye jeg driver meg om dagen og nettopp derfor har bloggen kommet litt i bakerste rekke..

En person som tar MYE tid av dagene mine, det er han dere ser i vinduet under her….

Tenk at han nå bare er 4 dager fra å runde 8 måneder!  Nå har jeg ingen liten baby lenger, men en ekstremt nydelig liten gutt som utforsker verden og alle mulige kriker og kroker! Jeg vet ikke hvorfor han elsker det sånn, men han ELSKER virkelig å sitte i vinduet å skue ut på alt utenfor. Dere kan tenke dere hvor søtt jeg synes det er når jeg kommer kjørende og det lille hodet titter opp mellom julestjernen og gardinen.

Verdens søteste lille puselank <3

Det er utrolig hvor fort denne baby tiden har gått, for selv om jeg har nytet hvert minutt med denne lille klumpen av en liten gutt, føler jeg likevel at dagene bare har raset av sted! I fjor gikk jeg å ventet, tenkte og fantasert veldig på hvordan livet med Victor skulle bli. Så kom våren og han og nå er julen her igjen- med han!

Men vet dere hva jeg har gjort de siste dagene ? De som følger meg på Instagram og snap har sett at jeg har holdt på med en god del julebakst, og julebakst har det blitt! Jeg har bakt sandnøtter, pepperkaker, kakemenn og pepperkakehus.

I år som i fjor har jeg laget et tak-løst pepperkakehus, av den enkle grunn at jeg vil ha adventslysene der!

Enkelt og utrolig koselig, når pepperkakehuset kommer i hus, ja da er det juletid!

Jeg håper deres uke har vært skikkelig fin, fra og med Imorgen så skal jeg gjøre mitt for å være mer på “plass” … Vi skrives mer da, nå skal jeg lage Club, piske litt krem og se en julefilm!

Kalender luke 1

Reklame//

Hei og riktig fin 3.desember!

Igår rakk jeg ikke innom for noen oppdatering, dagen bare forsvant i kjent stil! Uff, nesten litt flaut at det ofte skjer, men ja, dagene mine har ikke flere timer enn deres så jeg får ikke tiden til å stå stille jeg heller, selv om jeg ofte skulle ønske at jeg klarte det. Hehe…

I kveld blir det deling av årets første kalender luke, og hver tirsdag frem til Julaften blir det kalender luke her på bloggen! Jeg har fått med meg Villakids, så har du små tantebarn,søsken,barnebarn,barn eller barn på vei er dette den perfekte kalender for nettopp deg! Ikke alle kan vinne luken, dessverre. For å gi en liten gave til ALLE leserne mine har jeg fått lov til å dele ut en rabattkode som gir deg10 % på hele sortimentet hos Villakids.no. Ved å oppgi kode “villa10” så får du 10 % .

Perfekt for de som vil gjøre unna noen julegaver og i tillegg få litt avslag på det!

Det du må gjøre for å delta i julekalenderen er å følge:

 • Villapaprikablogg og Villakids.no på instagram
 • Tagge minimum 3 venner i kalender posten.(jo flere man tagger, jo større vinnermulighet)
 • Fortell hvilken som er din favoritt.

 

Wallstickrs finner dere HER. 

Ønsker du noen tips for å finne de perfekte julegaver for under 200,- lappen? Vel, her har jeg satt sammen noen gode forslag !

Lekene finnes HER, HER, HER,HER OG HER. 

Finnes HER, HER, HER , HER & HER. 

 

Vinneren trekkes tirsdag 10.12.19 og vil bli delt her inne! Lykke til og god shopping!