Skap en hotell følelse.

I annonse samarbeid med Ellos.no

 

Så var det Black Friday og den elleville shoppingdagen har kommet for en dag!  Skal man gjøre kupp, er dette tiden til å gjøre nettopp det. Ellos er som kjent min favoritt nettbutikk, og at de har mange gode tilbud som er verdt å få med seg da er ingen tvil! Hos Ellos finner man noe for alle og en hver. Kategorien på utvalget er stort og absolutt en innertier for interiør glade sjeler!

Jeg elsker ulike jordoner og beige og brune fargetoner blandet sammen gir et mykt og lunt inntrykk. Blander man inn litt natur elementer også blir spillet alltid lekkert.

Jeg har en svakhet for tekstil og på soverommet elsker jeg å få frem en hotell følelse uansett hvor stort eller lite rommet er. Soverommet skal være plassen man senker skuldrene og henter frem hvilepulsen for å lade batteriene til neste dag. Uansett størrelse, legger man litt tid i å lune opp soverommet blir det fint uansett.

Bare se på dette da, sengeteppet, vegglampen og dekorputen passer perfekt for å skape den lekre hotel følelsen. Sengeteppet er virkelig perfekt for å skape en lun og fin følelse, og puten gjør det mykere. Er du en som elsker hvitt er dette absolutt den perfekte sammensetningen for å få rommet lunere og koseligere nå i vinter. Velour mot ull og lin er rå lekkert, og ved å ta inn noen lamper i røff utførelse får du det maskulint og lunt på en og samme gang.

Senge teppe finnes HER, lampe HER & pute HER.

Under er det en litt enklere, men fremdeles en lun og enkelt stil. Her er også litt begunder rødt dratt inn, og nettopp det gjør fargen varmere enn om hvitt ble benyttet. Nå som julen står for tur er jo dette den perfekte måte å dra inn det røde på.

Finnes HER & HER

Det er ikke bare stuen du kan ha lekre tepper i, hva med å lune opp soveroms gulvet og ramme inn sengen med et lekkert gulvteppe?  Oss her har jeg inspirere av de lune tonene og falt for fargen kamel. Sengesette og sengekanten er satt sammen i matchende rolige toner, som uansett vil gi deg et lukseiruøst utrykk på soverommet sin helhet.

Sengesett HER. Teppe HER, Sengekappe HER

For de som liker de beige lyse tonene er nok dette mer rett. Her er lin og hvitt en sikker vinner, og at det alltid er fint er ingen tvil. Ved å trekke inn litt ekstra pute, en lekker sengekappe, og noe juledekor får du garantert en lun og god følelse uansett.

Alt finnes HER

Så om du står og vil fornøye litt til soverommet eller glede noen du er glad i med noe fint er dagen idag perfekt for nettopp det!

Hos Ellos finner jeg alltid noe jeg vil ha, de har jo så mye fint at det er farlig for lommeboken!

Nå har Ellos Black Friday i hele nettbutikken, og bruker du kode 405451 får du 5% ekstra på kjøpet ditt. Så nå må du virkelig klikke deg hjem noen favoritter! Koden gjelder mellom 29/11-2/12 .God shopping ! 

En plass med det lille ekstra!

Annonse// Sikkerstikk.no

Hei og hopp til deg som titter innom! Ja, har du startet på julegave shoppingen ennå? Vel, det har jeg faktisk gjort nå, og halve moroa med julen er jo gleden ved å gi noen man er glad i noe fint og personlig!

Husker dere jeg var å besøkte Sikkerstikk tidligere i år? Og som jeg delte med dere var dette en gjeng herlige mennesker som hadde startet en nettbutikk med det lille ekstra!  Gaver med personlig hilsen levert dirkete fra butikkhyllen hos sikkerstikk og til en du er glad i, hvor fint er ikke det(?) …

Jeg har valgt å sette sammen noen tips med mine favoritter :

 1. -Salt og peppersett i et design som gjør at det passer på de fleste bord.
  Utformet i glass og eik
 2. Kjempeskjønn kurv lagd av vannhyasint. Fin til bakst, kaker, brød og frukt!
 3. Skål i keramikk med mønster. Fin til nøtter og brente mandler nå i julen,marsipan, godis og annet snadder.

Finner HER, HER HER. 

At jeg elsker natur/tre ting ,glass og gull er ingen hemmelighet!

 1. Et avlangt trebrettet gjør seg like god til matbordet som til dekorasjon. Og nå som advent står for tur, tenk dere å pynte dette opp med store lekre kubbelys, grønt, kongler og julekuler! 
 2. Se på de lekre glasslyktene, at det nå er rett tid for levende lys hvor man pynter med lykter som har det lille ekstra er ingen tvil! Og til for eks det avlange trefatet passer disse lyktene ekstremt godt!
 3. Runde brett er også alltid en sikker vinner, og nå som juletiden er her og mye god mat skal serveres synes jeg dette brettet er helt ypperlig ! 

Finnes HER, HER & HER. 

Gull har blitt noe jeg er ekstremt svak for, jeg ELSKER detaljer i gull blandet inn med det lune. Det kommer alltid så godt frem og skiller seg litt ut fra resten.

Under har jeg plukket ut noen praktiske favoritter som ikke bare fungerer til bruken sin, men som også er lekkert stående fremme når det ikke blir benyttet.

 1. Pepperkakerformer i gull, disse er jo såå fine å ha liggende fremme på et fat om hengende i en snor på kjøkkenknaggen. 
 2. Såpedispenser, altså.. Denne taler for seg, sett bort Lano såpen og fyll innholdet på en slik. 
 3. Vannkanne, ikke bare er den praktisk, men også utrolig dekorativ i designet sitt. 

Finner HER, HER & HER. 

Litt om sikkerstikk/( bjørkhaug) om du ikke fikk med deg mitt tidligere innlegg : 

-Bjørkhaug er en arbeidsmarkedbedrift som ligger i Arna, rett utenfor Bergen. De er 28 arbeidstakere på varig tilrettelagt arbeid og 12 som har arbeidsforberedende trening hos dem. Nettbutikken derers baserer seg på en idé om at gaver skal ha en nytteverdi og at de kan hjelpe til når du skal finne en presang som blir verdsatt av mottakeren. Dette er årsaken til at de har satt sammen ulike kategorier som gjør det enklere å finne den riktige gaven for nettopp deg.
De ønsker også å tilby fine produkter fra andre vekstbedrifter. Disse finner du under kategorien samfunnsnyttig

Det er enkelt å velge dem, da de tilbyr:
– Gaven pent pakket inn i gavepapir
– Håndskrevet kort sammen med gaven, bare skriv inn ønsket tekst i boksen for “dine kommentarer”
– Sending direkte til mottaker, du slipper å hente den på posten for så å sende den videre, noe som også sparer deg for utgifter til porto! 

Fantastisk konsept ikke sant? 

Så skal du gjøre julehandelen er dette plassen du kan glede de som jobber der like mye som du gleder de du gir gaven din til! Ved å bruke kode VP får du 20 % på alle ordre på over 599,- , kr i perioden 28.11-8.12!

Jeg håper dere finner noe dere liker – god shopping! Du kommer til nettbutikken HER! 

 

 

Baking for liten, og baking for stor.

Hei du deilige lillelørdags-kveld! Her ble det seint idag, for jeg hadde litt jobb jeg måtte ha unna før jeg kunne sarte med peppekakebakingen, men vi rakk det! Altså, jeg blir nesten smårørt, for jeg må ha de fineste jentene i verden! Lila skulle helst sett at vi kunne bake peppekaker natten igjennom, og Mathilde elsket resultatet sitt!

Begge jentene ELSKER baking og at jeg har latt de få bli mye med på kjøkkenet. Den tiden vi bruker sammen på å lage mat, bake, eller spise frokost har blitt veldig spesiell for oss, da er liksom vi så sammensveiset og kan tøyse og prate om ALT!

Lila har fortalt ALT hva hun ønsker seg til JUL, og jeg tror de fleste småbarnsmødre med barn som elsker Frost kjenner igjen ønskene – hun ønsker seg ALT fra dukker, hårbørster, strikker, Leppomade, neglelakk, klær og truser i frost! Iveren og entusiasmen var enorm når ønskene ble sagt høyt! Vel, oppfører hun seg pent og Nissen ser at hun er en snill jente er jeg ikke så usikker på at det ligger noen store ønsker under juletreet i år!

3års alderen er rett og slett helt MAGISK! Jenta har vilje og har en fin liten personlighet, men at hun har et varmt hjerte med mye kjærlighet og omsorg for andre rundt seg er ingen tvil! Jeg blir så stolt at jeg til tider kan sprekke når jeg ser hvor god hun er! Hun er en liten kopi på Mathilde, og at Mathilde er har vokst opp og blitt ei flott jente er absolutt ingen tvil!

Mathilde er Lilas store forbilde, og båndet de knytter er så fint!

Når en pepperkakebaker ….trallalalalaaa.. 

Verdens beste TYKKE peppekaker, laget av to veldig fornøyde jenter!

Årets pepperkaker, neste nå er pepperkakehuset, det gleder jeg meg veldig til å lage i år, dere husker vel det jeg lagde i fjor?

Nei, nå skal jeg straks finne loppekassa, vi sees imorgen! God natt! <3

En GOD nyhet!

Julen har kommet seg ordentlig på plass her hjemme nå, og det liker jeg skikkelig godt! Nå går vi jo Desember i møte med stormskritt, og det at julen er på plass hjemme da syne seg er helt tipp-topp! Jeg var på apoteket og kjøpte vitamindråper til Victor Istad, han hater tran så jeg har måttet gå over til alternativ to etter hva helsestasjonen anbefalte. Og rett foran meg så jeg de solgte kongerøkelse, altså !! Det minner meg skikkelig om barndommen og førjulstiden!

Iår har jeg også laget to adventsfat, i kjent “Camilla stil” liker jeg å overdrive, med alt fra julekuler, sløyfer og dilldall- i jula får jeg ikke nok av slik!

Dette er et av fatene jeg har dekorert! Lysene kjøpte jeg på halv pris og pyntet med velour bånd fra KID interiør. Også ELSKER jeg de grønne velur kulene mine, de stod det mer eller mindre mitt navn på, hihi…. 

Idag har jeg også måttet gjerde inn peisen, den lille tøffasen av en liten kæll som cruiser rundt på gulvet her hjemme og skal pelle på absolutt ALT.. Det er bare et spørsmål om til før jeg faktisk må sette alt på stuebordet opp i høyden!  Ingen av mine småtroll før har vært så veldig opptatt av bordpynten, men Victor er så nysgjerrig at han er typen til å ende-vende ALT for å få en titt… Mitt verste mareritt er at ting skal velte over han, at han skal klemme seg , falle ned en trapp eller brenne seg, så her i huset har skal nå stikkontakter, ting med vekt bort, trapp og annet sperres vekk fra han sitt rekkevidde!

Altså verdens kjekkeste lille gullunge! Nå er han rundt bordene her hjemme – hvor blir babyen min av!!!!

 

Dette er altså den rareste lille kællen jeg vet om! Han har så sterk personlighet, og skal (*snufs*) begynne å være TRE dager i uken hos dagmamma fast i et år fra neste måned ! Dypvognen er byttet ut med sportsvogn, sengen er større, han bruker faktisk 86 i tøy og er høyt og lavt hele tiden! Nå sier han mamma, baaaba, her, booo og Nana! Altså lille prinsen min, om 4.5 måned fyller han 1 år!!!

Julestjerne henger så fint i vinduet, de skaper så kos stemning! Også har venninna mi tatt samme i vinduet i hennes del av boligen, så nå er det jul i alle vinduer fra veien!

Også har jeg en liten gledelig nyhet til dere som titter innom her, jeg skal nemlig ha adventskalender her inne i år! Jeg er i ekstase! Det er absolutt ingenting som er mer stas enn å sette litt pris på dere som titter innom, og nå er det tiden på året for det!!

Jeg vil dele mer om dette næremere helgen! Så det er bare å følge med!

Nå skal jeg kjøre å hente Lillemor i barnehagen! Jeg har ordnet pepperkakedeig så er det ei som blir i hundre her i dag så er det henne! Lille gull-jenta mi! Kveld blir det pepperkakebaking med alle barna mine- verdens fineste knippe unger ( i mine øyne)! *smiler*

Mitt siste prosjekt!

I annonsesamarbeid med Desenio

Husker dere jeg sa at jeg hadde et lite prosjekt på gang her hjemme, og at jeg ventet på noe nytt til hjemmet? Vel, her ser dere resultatet!

Huset vårt består av store hvite vegger med god takhøyde, og nettopp veggene har vært mitt lille prosjekt! Jeg har skikkelig sansen for detaljer, og etter å ha tittet litt inn på nettsiden til Desenio fant jeg noen posters med rett motiv! Jeg elsker å tusle på ulike cafeer med kaffe og kaker i fokus, og hva er ikke finere da enn å forstørre kaffebønner, kaker, tekst og oppskrifter i ulike formater opp på kjøkkenveggen!

Jeg ønsket en tidløs bilde-vegg hvor jeg fikk litt lunere følelse på kjøkkenet. Hvite høye vegger kan fort bli litt kalde, og kan også være en smule krevende å få stylet. Jeg synes fort bilder med for mye forskjellig kan bli rotete, men ved å samle bildene ved å lage en bildevegg løste jeg det problemet.

Jeg har valgt ulike poster i litt forskjellige størrelser for å få litt “spill” i utrykket på bildeveggen. Jeg har også prøvd å holde en rød tråd på hva jeg har valgt ut i tekst og bilder! Og “kaffejenta” som jeg er passet veggen meg perfekt! 

For de av dere som ikke har laget en bildevegg tidligere vil jeg anbefale dere å titte litt på DENNE eksempel bygge-veggen hos Desenio. Her kan dere få både tips og ideer på hvordan dette gjøres på 1-2-3, samt la dere inspirere! Det som er så kjekt er at man kan prøve å se hva som passer best sammen og hvordan man vil ha det før man bestiller hjem de ulike motivene.

Jeg kan i dette innlegget gi dere et ekslusivt tilbud i forbindelse  med black-week som nå har startet!  Bruker du min kode: VP40 får du hele 40 % på ditt kjøp hos Desenio. Nb! Dette gjelde ikke rammer, handpicked/ personlige posters.

Så benytt deg av mitt eksklusive tilbud og lag deg en spennende bilde-vegg fra Desenio.no!

Jeg elsker virkelig min bildevegg, og håper du vil det samme! Ha en deilig dag og god shopping! 

Mine favoritter

I annonse samarbeid med Ellos.

Hei og hopp! 

Har du begynt å planlegge noen julegaveønsker? Vel, jeg har noen klare favoritter på min ønskeliste, så jeg tenkte å dele de med dere!

Planen er noen nye lamper på soverommet, og de jeg har falt mest for er disse. Vegg lamper er ikke bare praktiske, men også ryddig og lekkert! Disse holder et tidløst og lekkert design, og passer god til stilen ellers her hjemme! Perfekte leselamper, for meg som har store planer om å ligge på sengen å lese bøker!

Vegg lampen finnes HER

Jeg har også veldig lyst på denne lekre, kraftige lampen. Den robuste tøffe foten, og fine velour skjermen hadde passet perfekt! Denne hadde passet rett inn her hjemme!

Lampen finnes HER

Til sofakroken har jeg funnet noen beige favoritter!

Lekre ikke sant ? 

Er det en ting jeg liker er der tå blande ulike tekstiler med hverandre, det skaper alltid et liv i sofakroken, og med en rolig fargebalanse blir det ikke rotete. Jeg har ser for meg å ligge midt i salongen med et deilig mykt fleece teppe over meg omringet av myke deilige puter.

Pute 1 – HER.Pute 2 HER, fleece pledd HER.

Drømmen er det rette gulvteppe, og nå er jeg veldig nære ved å bestille meg disse hjem! Grå beige tepper, eller brunbeige? Hmmmm.. Jeg er sååå usikker, men ekstremt lysten på å bare prøve å se hvordan sistnevnte blir ? Tepper gjør jo rommet litt lunere, også er det med på å ramme inn de ulike sonene i huset.

Løper HER, Salong teppe HER

Hos Ellos finner jeg alltid noe jeg vil ha, de har jo så mye fint og det er farlig for lommeboken!

Nå har Ellos Black Friday i butikken, og bruker du kode 405451 får du 5% ekstra å kjøpet ditt. Så nå må du virkelig klikke deg hjem noen favoritter! Koden gjelder mellom 25/11-2/12 .

Jeg håper du finner noe du liker- god shopping! 

Når små rom skal innredes.

God mandag, så så er dette den siste mandagen i november og desember står snart for tur!  Jeg sier som jeg har sagt en million ganger- hvor blir dagene av? Året har vært et av mine tøffeste sålangt, og noe sier meg at det vil fortsette å være det så lenge jeg  puster. Noen ganger føler jeg hjertet mitt bare skal stoppe, men så snur jeg meg, ser på hva jeg har som er ekstremt fint og det gjør liksom alt så bra igjen! Idag kommer Olíver, Mathilde og Lila hjem, og jeg kan nesten ikke vente med å få livet tilbake i huset! Til tross for at Victor har vært ekstremt god på å holde oss i sjakk!

Idag står rommet til Lila for tur, her inne har det aldri blitt ferdig, jeg fikk det ryddig og der stoppet det på en måte. Rommet til Lila er bare 7 kvm, så ja, det er IKKE stort ! Vel, er det en ting jeg er godt kjent med er det å få små rom praktiske og godt utnyttet! For oss som er en familie som trenger 5 soverom er det å faktisk finne hus med 5 store rom umulig! Vi har planer ,men de neste to årene nå vil vi ikke få gjort stort med størrelsen på rommene til barna! Barna elsker huset og rommene sine, så noe må jeg ha gjort rett hos dem. haha… De har sin plass, kan lukke døren til sitt rom og vi har hverandre – stort mer trenger man vel egentlig ikke? Livet er nå, og akkurat nå lever jeg det så godt jeg kan!

Så nå skal jeg kaste meg rundt, få orden på lillemor sitt rom før hun kommer hjem og skal endevende det og sove! Jeg skal så klart ta MASSE bilder, så kanskje du også får noen tips til hvordan små rom skal utnyttes?

Inntil videre – nyt mandagen og kos dere!

Helgens utfordringer!

God kveld! Ja, en relativ “rolig” helg ligger bak oss. Eller rolig og rolig,Victor har vært skikkelig dårlig og jeg har nesten ikke visst hva jeg har skulle gjøre. Igår tilbrakte vi derfor noen timer på legevakten, til absolutt ingen nytte! Victor har nemlig ikke feber, han puster helt fint, han spiser, har god allmenntilstand og ellers i fin form. Hosten har likevel vært et stort problem, han har noe legene kaller tørr hoste, og det skyldes stort sett noe bakterielt eller et lite virus ( om jeg ikke missforstod) og det ville mest sannsynlig gå over av seg selv. Idag virker han bedre, og han har faktisk sovet noen timer på dagen – noe som er et godt tegn!

Idag har jeg ellers fått inn litt rødt, altså!! *SMILER* Jeg trodde ALDRI jeg skulle få det inn i dette huset, men så gjorde jeg det likevel! Det ga meg faktisk MAKS julefølelse !  Tenk at neste søndag er 1. søndag i advent! Idag er det faktisk bare en måned til julaften! Har dere tenkt på det?

Jeg fikk også opp juletre nr to igår, å det ble så utrolig koselig! At jeg elsker julen er vel absolutt INGEN tvil, eller hva? Jeg simpelthen elsker julen og denne tiden på året sånn skikkelig! Det er alltid så koselig stemning, familietid og ting som skjer!

Tre nr to <3

Og tre nr EN! <3

Vel, nå skal jeg snurre en julefilm, og rydde i klesskapet mitt! Jeg må bare innse at noen ting ikke passer lenger, så bedre å få system i klær jeg passer og bruker!

Ha en deilig kveld da dere, vi skrives!

Ikke lenger avhengig.

Reklame//

Hei og hopp kjære leser, er formen din bra? Hvis ikke er vi to, min har nemlig ikke vært mye snill med meg de siste dagene. Denne årstiden er typisk for min del, jeg blir stort sett ALLTID forkjølet, det slår ALDRI feil- dessverre. Jeg er tung i hodet, sår i halsen, varm i kroppen og tett i nesen.

Jeg er en av de som ønsker å bruke en naturlig nesespray uten legemiddelsubstanser. Når vi startet med Physiomer for barn på Victor, oppdaget vi raskt at denne hadde de til voksne også – noe som nesten var for godt til å være sant. Kunne jeg finne en nesespray som jeg kunne bruke så lenge jeg vil?

Litt produkt informasjon: Physiomer Strong Jet er en som brukes ved stort ubehag ved pusting.

Physiomer Strong Jet har en sterk stråle og er spesielt tilpasset til kroniske symptomer og til bruk etter operasjon i nese og bihuler. Den sterke strålen skyller kraftig rent nesen og bihulene. Physiomer nesespray rengjør nesegangene og letter pustingen. Den fukter og reparerer neseslimhinnen og forebygger sekundære infeksjoner i øre, nese og hals.

Du bør bruke produktet over vasken. Bøy hodet til den ene siden. Før nesesprayen forsiktig opp i nesen og trykk ordentlig på munnstykket en gang. La produktet virke i noen sekunder. Gjenta i andre neseboret. Snyt deg forsiktig. Jeg lover deg at det er et skikkelig trykk på denne nesesprayen som gjør at man virkelig kjenner at nesen renses for snørr, slim og sårskorper.

Selv om man er syk, vel så gjelder det å gjøre det man kan for å slippe å bli dårlig. Finnes det noe verre enn helt potte-tett nese og propper i ørene når man ellers ligger med feber og sår hals? Physiomer er redningen og har du ikke prøvd den er det på tide å få prøvd  det neste gang nesen streiker.

Går du inn å bestiller nå får 30% rabatt på ditt kjøp!

Nesesprayen finnes HER.

 

Physiomer er medisinsk utstyr. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Perrigo Norge AS

 

Hint – hint!!!

God kveld kjære deg! Ja, altså hvor ble denne dagen av egentlig ? Jeg stod opp, også forsvant dagen et sted mellom lunsj og kvelds! Klokken var nettopp syv og nå var den jo plutselig halv ti!! Jeg ble nesten helt svett når jeg så timene hadde blitt borte uten at jeg merket det!

Nå sitter jeg å prøver å roe en liten og sliten -overtrøtt gull-gutt! Victor er dårlig på å finne roen hvis han føler det skjer mye ellers rundt han, så han følger med i hele rommet og har IKKE tid til å sove, selv om han er ekstremt sliten! Lille gullklumpen som har lært seg å si Hei, mamma og pappa, han er altså til å spise opp når han presser frem stolt som en hane de små ordene!

Ellers har jeg fått i hus årets RÅESTE julekuler! Grønne velour kuler! 3 for 2 hos Skeidar !! ALTSÅ!!! Går det Ann å bli forelsket i julekuler da? jaaada, det gjør det! Kveld skal jeg få ordnet huset råeste bildevegg, og rydde i alt rotet før nattetimene tar meg igjen! Her kan man ikke ligge på den late siden, for da blir ingenting gjort!

For ikke å snakke om årets lekre gull stjerner fra kid! – 50 % på alle advents produkter – hinthint!

Jeg håper dere får en deilig avslutning på denne torsdagskvelden – senk skuldrene og nyt roen!