Litt nytt i heimen.

Hei du deilige fredag! Her i byen begynner det å bli mer og mer høst, til tross for at det ennå er lummert og varm temperatur. Det som jeg synes er ekstra koselig nå er at på “allén” bortover i gaten her har trærene begynt å få en skikkelig vakker farge og bladene flagrer i vinden.

Jeg har begynt å dra inn mer og mer Rust oransje, den fargen har jeg fått skikkelig sansen for. Jeg har jo forandret stilen min litt, og elsker å kunne sette mitt preg på ting igjen. Jeg har jo utviklet meg med årene, og liker ting noe strammere nå enn før.vDette er den perfekte tid til å kunne starte med innekosen igjen, og det nyter jeg ut til fingerspissene.

Idag får vi besøk av familie 0g det gleder jeg meg veldig til! Det er alltid litt ekstra stas å få besøk når man har kommet seg på plass i nytt hus!

Idag delte jeg litt bilder fra kjøkken, spisestue og stue -håper dere det inspirerte litt!

Enda en liten smakebit.

Lillelørdag allerede! Du og du som dagene går. 

De siste dagene nå har jeg brukt på å ordne her hjemme, det å få et helt hjem på plass tar alltid mer tid enn hva man tenker til å starte med. Uken har vært en smuuuule hektisk, da jeg faktisk har hatt litt jobb i tillegg til flyttingen og fire barn.

Nå har det koselige begynt,  jeg diller og daller med alt som er å kunne ordne med – ENDELIG! Det å henge opp søte plagg på stativet til Victor har vært koselig det også.

Jeg viser dere gjerne litt og litt mens jeg holder på, for mange etterspør mye bilder om dagen, så her skal jeg Absolutt bli flinkere!

Victor har fått sin egen lille krok, noe jeg synes det er veldig koselig å ha plass til. De andre tre rommene har blitt innredet så å si ferdig! Og gjett om de er fornøyde! Ingen av barna har veldig store rom, men nok til å dekke dobbeltsenger, køyeseng, skap og arbeidsbord uten at rommene virker små. Det er høyt under taket og det er hva som gjør plassen ekstra luftig!

Her ser dere en liten bit på litt av resultatet på noe som er ferdig her hjemme.

Sakte, men sikkert faller alle brikkene her hjemme på plass, og vi stortrives med nå vår første uke lagt bak oss!

Vil dere se mer? Vel, jeg skal ihvertfall dele masse med dere, både herifra, og fra små og litt større prosjekter jeg jobber med!

Hjem og interiør.

I Annonsesamarbeid med Ellos. 

God kveld i stuen! Da står månedens siste uke for tur og jeg merker jeg har en indre glede over å skulle ta imot denne høsten !  Nå som vi faller på plass i nytt hjem har jeg også fått inn litt nytt, og herremin så moro det faktisk er! Jeg har nå begynt å dra inn gull detaljer, nettopp fordi jeg elsker å mikse det inn i hjemmet nå!

Jeg har valgt hvite barkrakker med gullbein fra Ellos home til kjøkkenet! De er altså såååå lekre,  og jeg synes det har et enkelt, men samtidig litt romantisk utrykk.

Stolene finner dere HER hos Ellos.

På kjøkkenet nå har jeg bestilt litt praktisk kjøkken utstyr i gull! Samt den lekre fjølen, jeg bruker min til å ha vaskemiddel på. Litt morsomt og annerledes.

Visp finnes HER , Salatbestikk finnes HER og sett med siler finnes HER

 

Bestikksett finnes HER , Skjærebrett finnes HER & Måleskje finnes HER

Det er ekstremt morsomt å pynte opp med små detaljer som ikke det typiske som jeg har hatt tidligere.

Ellso har alltså sååå mye lekkert, og jeg har spritet opp litt i kjøkkenskuffen nå for rett over 1000 lappen! Jeg elsker når ting ikke koster flesk, men likevel er med på å sette den lille prikken over i´n <3

Ved bruk av rabattkode 405408 får du hele 30 % på ditt dyreste kjøp. ( gjelder ikke møbler)  frem til 31.8.19.

Nei, nå skal jeg fortsette å få ting i skap her – et evighets prosjekt!! Nyt kvelden.

En spesiell dag, i et nytt hjem.

God søndag, og dagen idag er ikke en hvilken som helst søndag! Min lille solstråle, min livsforlenger og hjerte fyller idag 3 år! Tenk at det idag er 3 år siden hun tittet frem og ble en del av denne verden hun også! Lille go´jenta mi, som alltid er så hjertelig, sår og kjærlig! Min sjenerte lille tulle som vet hva hun vil og ikke vil, sta, snill og nysgjerrig!

Verdens fineste lille Lilus , ble idag vekket med lys, kake, sang og gaver på sengen – av heeeele gjengen sin !

Det er rart hvordan det å bli mor i voksen alder forandrer en, for det er virkelig en gave å få oppleve noe så fantastisk som å bli mamma. Hverdagen blir aldri den samme igjen og livet blir et helt annet. Jeg husker det som at det skulle vært igår. Gangene på sykehuset hadde en egen lukt, inntrykkene rundt var så såre og sparkene så sterke. Jeg strøk meg på magen, og visste at reisen mot noe stort stod ved en ende.Hele jobben jeg hadde lagt i svangerskapet skulle nå gi meg min belønning. De siste sparkene på innsiden, de siste samtalene med magen og de siste timene før jeg endelig skulle få se henne var kommet!

Idag ser jeg tilbake på alt med ekstremt stor takknemlighet, stolthet og glede! Tenk hvor sterk en mamma er for sitt ufødte barn, så mye en mor tillater seg å gå igjennom bare for at hennes barn skal ha det bra! Jeg gikk kanskje alene og en smuuule nervøs inn på føden med fødebagen min, men jeg gikk ut med den fineste lille jenta jeg kunne fått!

Takk for at du valgte nettopp meg til din mamma Lila mi, du er det sårete punktet i livet mitt og den fineste lille søsteren og storesøsteren i verden! Vi elsker deg ubetinget, og er det en ting nettopp du er så er det KJÆRLIGHET! Du er den jenta som knyttet oss alle sterkere sammen.

Idag blir en stille og rolig dag med mye kos med barna! Mannen spiller golf turnering med klubben og jeg sysler og ordner i huset! Vi har flyttet, i det stille, og vi elsker hjemmet vårt!  Ingen dramatikk, bare et valg som ble tatt en deilig sommerkveld!

Jeg håper dere er klare for mye bolig, boligstyling og interiør SPAM de neste månedene – det er jeg! <3

 

Min nye start.

Riktig god kveld og god uke! Nå har skolen startet igjen og en ny hverdag har møtt oss. Mine barn gikk opp til sitt nest siste og sitt siste år på barneskolen idag, det synes jeg er ekstremt rart for de var nettopp så små.

Vi tok oss en tur på Ikea idag, nye garderobeskap ble sikret til alle rom, vi fikk kjøpt skufferammer til bestikk ( om det heter det?) og noen lekkerbisker til kjøkkenet vårt. Ny knagger til flisene på badet, og nattbord! Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere alt det fine jeg har holdt på med de siste dagene / ukene – for det er alltid morsomt med litt fornyelse !

Jeg har gått for mange lekre gulldetaljer og faktisk litt dype gultoner i puter og tepper! Litt ny start kan man vel kanskje si?!

De kommende dagene nå skal jeg dryppe litt og litt for dere, og før helgen skal dere få se verdens fineste sofakrok <3

Nå får jeg fortsette å sortere her – vi skrives!

Magisk balanse!

I annonsesamarbeid med Ellos.

Høsten er i anmarsj og her hos oss merker jeg at de dype gule fargene kommer mer og mer inn. Jeg elsker den lune gode atmosfæren fargepaletten gir, den oser lune deilige høst kvelder med en varm deilig te-kopp foran peisen. Eller hva?

Serviettringer finnes HER og Putetrekk finnes HER

Skrikende farger er ikke det som flytter inn hos meg, men denne fargen – vel!! Denne er til å bli varm i hele hjertet av!Jeg føler navnet mitt stod på denne fargen og har nå sett for meg sengesett, baderomsteppe, håndklær, putetrekk, spisebrikker og pledd i denne fargen! Blandet med gull detaljer ! Hva tror dere? Flere som får mer og mer sansen for litt nyere farger? Jeg har jo alltid vært glad i beige og de typiske jordtonene, så at dette er en fin match er ingen tvil! Denne fargen synes jeg er helt magisk å blande med blåtoner også!

Med høsten er det alltid ekstra stas å fornye? Det skal ikke så mye til, et par putetrekk i sofakroken, et tøft nytt håndhånkle på badet eller noen lekre spisebrikker – ja, stort mer må ikke alltid til for å få en litt annen touch.

Håndkle 30×50 finner du HER , badehåndkle 70×140 finner du HER  og Baderoms matte finner du HER

Hos Ellos finner du alltid noe, om du liker det skapet, maskulint, enkelt, lyst eller romatisk, you name it! De har alt. Tipsene mine idag er alle hentet fra dem, og er ikke collage fine? Ellos Home har noe for alle, og prisene er det heller ingenting å si noe på. Vil du se mer?  Sjekk ut alt det fine EllosHome har HER og klikk deg hjem noen sprek nyheter for høsten du også!

 

-Ved bruk av rabattkode 405408 får du 30% de dyreste varen (gjelder ikke møbler) frem til 31.8.19

Vel, jeg driver å pakker I full fart her, mye som skal på plass! Vi sees, og om noen dager skal jeg vise dere verdens lekreste sofakrok!

Denne høsten her!

Dere kjenner følelsen når tiden IKKE strekker til, når unger skal hit og dit, timeplanen sprenges til bristepunktet og du legger deg med hodet kvernende på alt som skulle vært gjort.. Det har vært min uke, i korte trekk! Vi har fått en syk liten tass i huset, og Dåpen har vi måttet utsette noen uker.  Kjedelig, men sykdom og helse kommer FØRST! Jeg har vært helt zombie de siste dagene,  og sovnet stående når jeg har vugget på vognen. Det er ingen hemmelighet at det er en liten kabel å få til å gå opp når vi er hele gjengen, selv om mine eldste stort sett nå er med venner og på ting og tang. De eldste krever sitt, og det blir ikke mindre å gjøre selv om de vokser til, idretter, skole, kjøre- hit-ditt,  for ikke snakke om puberteten. Ja, de fleste med barn på samme alder som meg vet nok GODT hva jeg snakker om, så det at jeg er en blekksprut og faktisk dirigerer ungene som jeg aldri skulle gjort annet er helt tydelig ! Jeg er faktisk kjempe stolt av meg selv, 4 unger og nå jobbing- mer og mer – VEL, ikke tror jeg sitter å kjeder meg. haha…Fra nå og utover har jeg mer å gjøre med alt enn hva jeg noen gang før har hatt.

I tillegg går reisen mot et sunt kosthold som en DRØM! Jeg begynner å bli meg selv mer og mer.. Kjærlighets kiloene mine er så å si vekk, og kondisen er voksende! For meg har det ALDRI vært noe alternativ at jeg skal mistrivs med meg selv bare fordi jeg har fått fire barn og skal bruke det som en unnskyldning. I mitt liv er det ingen unnskylding- men motivasjon! Jeg er jo i min beste alder vet dere, og jeg “rydder” jo generelt opp etter 20 åra.. haha.

De neste ukene nå kan dere faktisk glede dere til!  Begynner allerede den kommende uken!

4måneder.

God kveld -god kveld! Her har det gått en smule varmt idag, jeg har virkelig merket hvordan tålmodigheten kan få kjørt seg! Jeg har alltid ønskt meg rundt spisestuebord, nå har endelig den drømmen gått i oppfyllelse , og jeg gleder meg til å style det til ulike middagsselskap!

Nå har mine arbeidsdager kommet sakte, men sikkert tilbake – og jeg er så takknemlig for at jeg har fått en så rolig baby som er så fornøyd uansett hvor han er med. *smiler* Nå står mye på agendaen, og jeg har begynt med noen ekstremt spennende små prosjekter jeg gleder meg til å dele med dere på veien…

Uten å si for mye om noen ting er den lille prinsen vår idag 4 måneder og til helgen døpes han. Jeg gleder meg til å dele borddekorasjoner, kake +++ jeg har allerede sett for meg ALT i hodet mitt og mamma har tredd blå sløyfer i den fine dåpskjolen hans.

Imorgen står litt jobb og dåpsmøte for tur, og jeg skal planlegge litt stæsj til kjøkkenet !

Jeg håper dere får en nydelig kveld og natt!

De er tilbake!

Reklame // 

-Gode ​​nyheter for Squishies-glade barn og foreldrene deres:
Squishies er tilbake i butikkhyllene. 

Nå er virkellig høsten her alle sammen, vipps en ny måned og vipps er sommermånedene forbi. Hvor sprøtt er ikke det? Dette året har bare FLYDD i rekord fart, hvor har dagene blitt av?

Vi har koset oss med noen deilige late dager nede på Mallorca som delt tidligere, det er virkelig vakkert der!

Når vi  dro på tur hadde vi  med oss noen nye leker og denne gangen hadde vi de nye Squishiene. Før vi reiste fikk Lila ENDELIG de nye Squishies´ene sine ! Når de var populære sist var hun å stjal fra storesøster sin store samling hele tiden. Det å kunne klemme dem flate for å se at de eser ut igjen er visst kjempe stas!

Se så tøffe! Perfekt gave for alle barn som skal ha med seg en sikker vinner i bursdag !

Elle, melle….

Lillebror synes også Squishiesene er fine-  de med skarpe farger er nemlig ekstra spennende å feste blikket på.

“Kjenn så deilig de er å klemme på, lillebror!”

 

Skumleken Squiahies er nemlig tilbake igjen! Og det til stor jubel for de små ! Personlig synes jeg squishies er helt supre, de kommer i mange ulike farger, fasonger og varianter ! Det er en leke som garantert er morsom for de aller fleste! Gi dem en “klem” ,bland mange artige figurer og lag din egen squishies samling!  Gode, myke og fargerike leker kan ingen barn få for mange av, dt tror jeg vi foreldre kan si med sikkerhet! Squishiene finnes HER.-Mange barn elsker/elsket de myke Squishies-figurene, og nå kan de se frem til Squishies ENDELIG snart kommer tilbake butikk hyllene. I fjor sommer var det noen Squishies, de fant medisiner i større mengder enn det som va/er tillatt. Det fikk alt salg av de populære lekene til å stoppe. Nå har den ledende nordiske importøren, PROXY, i samarbeid med deres produsent, utviklet en ny versjon av Squishies som er grundig testet og fått et blått stempel fra det danske konsulentselskapet Altox, som spesialiserer seg på sikkerhetsvurderinger av leketøyprodukter.

Mange foreldre og besteforeldre vil vite hva som ligger i leken før de kjøper det til barna og barnebarna. Og det er det god grunn til. Når det gjelder de nye Squishies, kan du nå trygt la barna trykke og klemme de myke, fargerike karakterene. En ny og grundig testet versjon er på vei til butikker over hele landet.

– Det er med stor glede at det  nok en gang kan legge Squishies i butikk hyllene.. Nå kan butikker tilby Squishies i en kvalitet som oppfyller de europeiske leketøyreglene og oppfyller kravene som er satt, og at vforhandlere har en garanti for at produktene er i orden. Dette sier administrerende direktør Marianne Lyngby Pedersen. Direktør for Indeks Retail, som er bokkontoret for Book & Idea og Play-kjeden.

SÅ- Gå for CE-merkede leker
De nye Squishiesene kommer blant annet. som hunder, katter, is og burgere, og de vil være i butikker fra i dag. De har gjennomgått en grundig vurdering hos Altox og har blitt testet for kjemiske stoffer og avgassingsnivået.

– Når det gjelder leker som barn har i hendene og kanskje til og med putter i munnen, er det strenge krav på europeisk nivå om hva lekene må inneholde. Hvis du vil ha sikkerhet som forbruker, er det en god ide å lete etter leker fra en troverdig leverandør, som er CE-merket og derfor ikke anses som farlig eller skadelig etter europeiske standarder. Flere danske studier viser også at produkter kjøpt online direkte fra Kina ikke oppfyller de strenge lovkravene, sier Peter Waksman, miljøkjemiker og partner i Altox.

Les mer om Squishies på Miljøstyrelsens nettsted: https://mitmiljo.dk/

 

 

En liten sniktitt…

God søndag godtfolk! Vipps er nok en uke straks ferdig, hvor blir dagene våre av egentlig ?

I skrivende stund har jeg sittet helt limt fast i PAX garderobene til Ikea, vi skal ha 7/8 enheter med dette og for å være ærlig er det MYE å ta hensyn til.  7 mennesker og garderober til så mange – vel, moro er det!

Jeg har som jeg har delt med dere ikke ønske om å dele vårt mest private noe mer, det skyldes alle påstander og anklager som har eksistert igjennom tiden. Noe vil det alltid komme, sånn er det bare. Jeg har ikke angret et sekund på valget, det er deilig å føle at jeg ikke skal og må dele alt så detaljert og under huden på oss noe mer.  Det å si at jeg må tåle shit fordi jeg selv har valgt å blogge eller dele i SoMe blir for tynt, det gjør ikke meg til noe mindre menneske. Det gir ikke folk noen rett til å være dirkete slemme mot meg og mine av den grunn. Når kun 10 % av ting som blir skrevet av folk er sant og 90 % ondspikket shit føler jeg at ting blir nytteløst – ihvertfall så lenge anonyme forum eksisterer. Vel, nok om det….

Her hjemme gjelder det å pakke rett tøy bort, og nok en gang har jeg funnet frem ekstremt mye jeg bare skal selge unna.. Det at jeg har handlet mye igjennom livet mitt er ingen tvil, det er helt sikkert at jeg har en lang vei å gå på å bli flinkere der også. Bedre har jeg blitt, men flink nok er jeg på langt nær…. Hvem eske skal bli med videre og hvem eske skal legges ut for salg? Hmmm. Det gjelder å gå ekstremt nøye igjennom alt som er – det er helt sikkert! Jeg vet bare at jeg gleder meg som en gal til å henge tøyet mitt på plass i helt nye garderobe skap!

Soverommet vårt har vært veldig fint og praktisk, men med tanke på at vi har vært klare over at dette bare var midlertidig har vi ikke gjort det helt som vi har ønsket her. Det har vært litt “kjedelig”,men deilig og stort!

Nå er jeg på jakt etter nye nattbord, så om noen vil kjøpe våre – skrik ut! Selger de for 500 samlet ( så vet dere) ….

Jeg har lovet dere bilder på interiør fronten, og bilder – det LOVER jeg at det vil bli MASSE av! * smiler*   Soverommet vårt blir det en liten “vri” på, men jeg vet det blir dødsfint! Pr nå ser dere bare en liten sniktitt på det på bildet under! Gjett om jeg gleder meg til å få på plass gardiner, seng, lamper, skap ++++ … Denne høsten blir så fin så fin !