Snart på nye eventyr!

God kveld og søndag! 

Idag har vi omtrent rent bort i varmen, det har nesten grenset mot ubehagelig! Vi har jo kun noen få vifter og de har vi gitt barna, så dere kan jo selv tenke dere hvor sinnsykt varmt det har vært her.. Det at det kom et uventet lite nedbør Istad var faktisk bare deilig!! Det å nesten bli overopphetet er grusomt, selv om jeg mener at det å klage på varmen ikke skal være lov…

Imorgen reiser vi inn til flyplassen, tenk at vi snart sitter på stranden i Mallorca – det skal bli herlig det! Nye eventyr står for tur! Vi har ladet opp her hjemme, og badebaljen til ungene har blitt benyttet for avkjøling på terrassen, noe Victor har elsket! Jeg skulle nesten ønske jeg kunne krype oppi baljen selv, haha.

Vel, ikveld skal jeg starte på pakkingen, og jeg håper jeg husker å få med alt…. I den varme her er det jo nesten umulig å ha hodet på rett plass… Uff, jaja… Sånn kan det gå, det å få en ferie nå skal bli utrolig godt! Nå har det vært full fart med 3 små og jeg må ærlig innrømme at det hadde tatt livet av meg om det var permanent, hatten av for de som får 3 tette små, dere er rå!

Jeg håper dere nyter kvelden og koser dere!

 

Små endringer!

God kveld – du og du for et vær! Dette må være hva man kaller en i overkant varm dag? Eller hva ?

IDag merker jeg kroppen er skikkelig Kaputt! Jeg har blitt bitt av «spis sunt» basillen, og det er som om jeg har fått en ny hobby! Jeg ELSKER å lage mat, og det å i tillegg lage sunn mat er så morsomt! Jeg har aldri laget så mye forskjellig og smaksrikt mat som hva jeg gjør om dagen, og den fete usunne maten savner jeg ikke et eneste sekund!

Mange spør om det har «klikket» for meg, fordi jeg liksom er sååå tynn og bygger dermed opp til kropps- press. Vel-vel, hva kan jeg si? Dersom det å ønske å være den beste utgaven av seg selv og itillegg ønske å leve sunt er å bidra til kroppspress, vel da tror jeg heller de som mener det må gå i seg selv. Hva folk veier bryr jeg meg ikke noe med, men hvordan jeg kan få det bedre og leve sunnere gjør jeg det jeg kan for å få til. Jeg kutter ikke på noen måte ut mat, men jeg spiser variert, sunnere og har begynt å gå ekstremt mye! IDag har vi gått en mil i varmen, imorgen skal vi det samme! Det er rart med det, for allerede føler jeg meg så sinnsykt mye bedre!❤️

Små endringer kan gjøre store forskjeller❤️

Hvordan har deres dag vært? Fin håper jeg ❤️

sommerkvelder som aldri ender.

God kveld, har dere hatt en fin dag?

Åh, det har vi, altså… Hvor skal jeg begynne? Vi har vært ut absolutt hele dagen idag, og det har IKKE vært dumt. Været har virkelig vært nydelig, solen har skint i hele dag!

Vi tok nemlig turen til stranden for et aldri så lite kveldsbad, og jeg skal si det virkelig var deilig!

 

Vanessa vasset i en evighet, lagde x-antall sandslott som hun slo flate igjen, Olíver og Mathilde dykket, hoppet og svømte og Victor fikk dyppe tottelottene sine i vann for første gang, så i sanden. Han lagde de vakreste lyder og ble super ivrig- for en fantastisk alder han er i nå!

Det som er så magisk med sommeren er at alt stopper litt opp, og det gir en ekstremt deilig frihetsfølelse !

 

Bare tanken på at Victor faktisk nærmer seg 4 måneder er helt sinnssyk! Altså, hvor har tiden tatt veien med den lille prinsen vår? Han er riktignok en skikkelig go´klump, men en roligere og goder sjel finner man ikke. Han er så rolig, så fornøyd og glad hele tiden.. Victor #bankibordet gråter kun når han er stuptrøtt eller sulten, utover det er han alltid blid og nysgjerrig!

Nå er barna ferdig dusjet og klare for å legge seg, vi skal se en film og nyte kveldens siste timer før John Blund melder sin ankomst! Ha en deilig kveld, vi skrives!

 

Det skal ikke stå på kosen….

God torsdag godtfolk! Her har vi nettopp kommet inn fra en tur, åh været er jo rett og slett UPÅKLAGELIG ! Tenk å være så heldig som det vi er nå, sommer og sol i deilige Norge! Her ute vi bor er det ekstremt mange fine turområder langs vannet, og vi tripper ned på stranden på kun 10 minutter. Vi har ikke angret et sekund på valget om å flytte ut hit, selv om vi har litt kjøring uken de eldste er hos oss. Absolutt alt annet veier opp for det, så vi nyter virkelig livet vi har begynt å danne oss her ute!

Jeg vet ikke hvor mange mil vi har gått her, men det begynner å bli noen, idag gikk vi ut mot Saltnes og skrådde ned mot havet, deretter fulgte vi havet hjem. Helt MAGISK!

Vi har ennå ett par uker igjen med ferie, og til tirsdag reiser vi til Mallorca, det blir en litt roligere tur. Turen til Bulgaria nå var en tur med masse ting som skjedde hele tiden, nettopp fordi vi hadde med de eldste. De ønsker jo gjerne litt fart og spenning hele tiden og nettopp det fikk de masse av i Bulgaria.

Vi skal ha med Victor og Lila, men de er liksom der vi er uansett siden de er så små. Vi reiser til Alcudia på tirsdag, jeg har ikke vært der siden jeg var lita jente, så det skal bli kjempe stas! Mallorca er jo så fint, ihvertfall hva jeg kan huske. Vel, først skal vi nyte varme og deilige dager her hjemme, Vanessa er hos oss denne uken så vi prøver å finne på litt morsomme ting for henne også. Det er jo rene sydenværet her hjemme også, så vi bader, spiser is og koser oss maks her også! Det skal ikke stå på kosen, det er en ting som er sikkert!

( For de som lurer: Vanessa kan ikke fly av helsemessige årsaker, og av den grunn kan vi ei heller ha henne med oss på slike turer)

Nå skal jeg få “slikket” enda litt mer sol, før jeg skal starte på middagen!

Jeg håper deres dag har vært knallfin og at dere fortsetter å NYTE finværet.

 

 

Hjemme igjen!

God lillelørdag, har dere hatt en fin dag sålangt da? Sommeren er en fin tid den, og vi kom hjem på mandag og denne gangen i normal tid. Flyet var forsinket, men “kun” to timer denne gangen. Jeg lengter allerede tilbake til Bulgaria, jeg var på INGEN måte klar for å dra hjem, men likevel er det alltid koselig å komme hjem også. Vi elsker å reise, noe vi utnytter oss veldig av nå som vi er sååå heldig å har den livssituasjonen vi har per idag! Alt har sine fordeler, og man lever kun en gang… Jeg har faktisk ALDRI hatt det bedre enn det jeg har per idag, noe jeg tror barna mine merker på meg også.

I Bulgaria har vi levd hver dag fullt ut, ikke kjedet oss et sekund! Det å bli beriket med en reise som blir så vellykket er virkelig deilig. *smiler*  Nå er drømmen en liten Norges ferie ganske snart, for det finnes ikke noe vakrere enn “lille” Norge, og Victor begynner å bli en nokså reisevant baby. Noen mener man bare skal være hjemme med barna det første året, jeg mener at et barn ikke har vondt av å være med på reiser. Det blir født barn i hele verden og de plassene vi reiser er aldri noen “øde” plasser likevel så det er aldri noen “lugubre” plasser vi ferierer som er farlig for barna våre. Drømmen min nå er telt, og tursekk og bæresele/bæremeis  i Norsk natur med Victor og Lila. Olíver og Mathilde gidder ikke like mye, så det blir mer de små turene i fremtiden- haha… Jeg anbefaler virkelig ALLE som elsker Norsk natur og landet generelt å pakke tursekken, ta på seg turskoene og komme seg ut i naturen! I fjor gikk vi til Preikestolen, Galdhøpiggen og Besseggen og ble bare giret på enda flere turer!

Vel, idag blir det kun en en gå-tur her hjemme, men det er godt det også!

Jeg er nå “tilbake” fra ferie, noe som betyr at mitt fravær her ikke skal være så slapt som hva det var når jeg var i barsel og i ferie modus…

Jeg håper deres dag blir kanon, vi skrives senere! 

Vårt paradis i Bulgaria

Reklame// eiendom i utland.

Hei og god helg fra meg i Bulgaria. Her nede går dagene ekstremt fort, så jeg rekker ikke å blunke før jeg starter på en ny.

Vi har det så utrolig fint på ferie, ungene nyter hver minutt og hver dag lærer vi mer om landet og plassen her enn hva vi visste. Menneskene her nede er så varme og gode, så vi føler vi blir behandlet som «grever» hver eneste dag.

Mange spør og graver veldig om Bulgaria og hva jeg virkelig synes om landet, for jeg vet jo at det har sine rykter og inntrykk hos mange.

Jeg har reist MYE i mitt liv, mer enn veldig mange. Som liten reiste mine foreldre på turer flere ganger i året, og det til alt fra små Greske øyer, til spanske destinasjoner. Når jeg var 13/14 år kjøpte mine foreldre bolig i Spania og fra da til jeg var gammel nok til å reise andre plasser selv gikk turene til Spania,- Torrevieja. Jeg har sett mye av fastlandet i Spania, alt fra hippe plasser, kystbyer, små øyer, innlandet og fjell- landsbyer.

Når vi fikk spørsmålet om å se Bulgaria og gjøre plassen litt mer sett via min blogg var svaret etter et besøk her nede- JA!  Jeg elsker å framsnakke både mennesker, plasser og land- hvorfor skal man ikke det hvis man har mulighet til å nå frem til er publikum? Om en familie eller fem forelsker seg like mye i for eks Bulgaria slik som oss pga min blogg er det verdt det! Ting sprer seg, og er det en ting jeg vet sikkert er det at denne plassen vi viser frem og har hatt visninger på er vakker! Alt er ikke for alle, slik er det ikke bare med mote og interiør, men mennesker og land også.

Jeg personlig liker at plasser har et «ja-takk, begge deler» tilbud. En dag liker jeg at ting er stille og rolig, en annen dag vil jeg kanskje oppsøke litt folkeliv. Jeg liker at ting føles trygt og godt, at jeg lett finner frem til det og dit jeg skal, og at ting passer med barn og ikke barn. Jeg liker å føle at jeg sitter igjen med noe og at ting ikke koster for mye penger for at jeg skal det.

Bulgaria er ca halvparten av Spania på priser, i alt fra prisen av en solseng, taxi, restaurant, butikker,mat, drinker –  ja generelt alt som gjelder. Maten er ikke dårligere, solsengen er ikke verre, strendene er like fine og standarden på det du har er like god. Bulgaria blir mer og mer kjent på folkemunn og turismen større og større.

Nå har jeg vært her mange ganger og vi har forelsket oss veldig i landet. Ikke bare fordi vi har hatt fordeler her, men fordi landet, menneskene, naturen og byene vi har sett er fantastiske!  Noen steder så føler du at du er tilbake på 70.tallet, for ennå er det plasser her som ikke har hatt økonomi til å bli freshet opp. Likevel, føler jeg det som en del av sjarmen når vi kjører inn ditt hvor faste beboere lever. Her, og nedover kysten har turismen vært med å bygge opp plassen så har er det såklart en helt annen standard. Finanskrisen og krigen har satt landet litt på pause noen plasser i mange år.Likevel, slik er det også i Spania og Hellas. Bulgaria har en natur som er upåklagelig, kysten har krystallblått vann så langt øyet kan se , det er vin- åkere, solsikker enger, og tur plasser som kan ta pusten fra deg.Det er flotte golfbaner, og om vinteren er det også perfekt for jakt-folk her nede.

(Bildet fra bassenget tatt tidig tidlig morgen)

Plassen vi bor er på er leilighets kompleks på en plass som heter Byala, noen få kilometer fra obzor- en helt fantstisk sommerby! Her leiligheten ligger har vi det vi trenger i umiddelbar nærheter som lekeplasser, strender, supermarked, bank, noen nydelige spiseplassen og det man generelt trenger og ønsker å kunne gå til. På komplekset vårt har vi basseng, og en liten bar/ restaurant man kan bestille små deilige lunsjer, spise is til man sprekker, få seg en kald brus eller en drink for de som ønsker det. Greit oppsummert – alt man trenger for å føle at man er på ferie❤️ Itillegg bor det også bare nordmenn her, noe som gjør det sosiale miljøet veldig bra for voksene og barn.

ønsker dere mer informasjon kontakt [email protected]

 

14 timer tok det !

God kveld fra Bulgaria!

Igår og søndag ble det lite lyd fra meg her inne!  Søndagen gikk til pakking, det å pakke for 6 hoder var en aldri så liten utfordring…. Vel, alt gikk til slutt og jeg ble nokså stolt over hvor flink jeg var.. haha. Jeg holdt meg godt under vekten som var tillatt, samt at jeg hadde to kofferter frie, de skal fylles opp her nede nemlig.

Bulgaria er virkelig et land Kim og jeg har forelsket oss Max i, og Svigers er med å lukter litt på plassen de også!  IDag har vi tatt de med litt rundt og vist dem byen – Obzor, imorgen går turen inn til Sunny beach.

Det å komme seg hit igår virket som en evighet, vi ble nemlig utsatte for å få flyet kansellert…. Vi var helt skutt alle sammen, så det var et lite mareritt!!  Flyet vårt skulle egentlig gå klokken 07:25, men pga teknisk feil med flyet ble det utsatt på ubestemt tid. Der stod vi, i ankomsthallen på Gardemoen og fikk beskjed om å sette oss ned på krakken å vente til ny informasjon ble tilgjengelig klokken 10;00. Når vi fikk den beskjeden var klokken 05:25. Et sant helvette når man reiser med unger. Vi ble tatt litt vare på tips slutt og det var deilig. Turen endte med å ta 14 timer og ikke 3, så vi var temmelig pumpa kan dere to…

Dagen IDag har vært magisk❤️

jeg håper dere koser dere, vi nyter livet❤️

En tur på bryggen

God kveld alle sammen, har dere hatt noen fine dager i sommervarmen?

IDag er en fin dag, Victor er nemlig 3 måneder nå og det er helt sinnsykt sprøtt å tenke på. Hvor ble de siste månedene av? Han var jo i magen igår, selv om det føles ut som vi alltid også har hatt han.

Gjett hvem fantastiske jobb jeg har hatt idag? Jeg har nemlig måttet vaske 100 maskiner, så nå er alt tøyet rent før vi skal ut å reise…FOR EN JOBB!!!

Vel, jeg vet å «belønne» meg selv, for så fort jeg satt igang siste maskin fikset jeg meg og hoppet i bilen. Ikveld har jeg nemlig hatt en aldri så liten date med min kjære venninne Jeanethe❤️ Vi har vært turister i egen by, sett på båter, spist mat, is og alt for mange karameller 🙈nam nam.

Det er Tall ships race i byen nå,  og det er skikkelig mye som skjer hele  tiden ❤️ En perfekt dag, og dette er topp for små og store ❤️ jeg var her nemlig  igår med barna også.

Jeg håper dere har hatt en kanon dag❤️

Hvor skal jeg starte?

God kveld kjære lesere, beklager mitt sprett inn og ut, men så er det delvis ferie her også. IDag føler jeg meg som en grilla tomat, til tross for at jeg har smurt meg hele tiden.

Ferien har gripet litt tak i meg, for jeg går rundt å føler det er lørdag hver dag. Litt deilig også, for jeg nyter det å slappe av meg god samvittighet❤️

Hodet er litt i pakkeland til tross for at jeg føler jeg bare slapper av. Vi reiser til Bulgaria om 5 dager og med så mange kropper å pakke til må det litt logistikk til, akkurat den biten er litt vrien… Jeg vet bare at jeg har MYE som skal ned i de koffertene, 6 mennesker – vel hvor skal jeg starte ? Haha…

Jeg gleder meg sånn skikkelig til vi reiser, det skal bli helt magisk ! Det at jeg får med meg alle barna er så godt, da vet jeg at mammahjertet mitt vil føle seg komplett❤️

Til de som har spurt hvorfor ikke Vanessa skal være med kan jeg dele at vi ønsket å ha henne med, men pga helsemessige årsaker kan ikke Vanessa fly ennå og må derfor bli hjemme.

 

Nå skal vi se en episode til med bonus familien… som vi riktignok kjenner oss bittelitt igjen i, haha…  jeg skal nyte et lite glass og en stooor og iskald Pepsi maks! Nyt kvelden ❤️

Uken før uken…

God mandag kjære lesere!

Vel, idag måtte jeg faktisk jobbe litt, sånn er det når man ikke har tid til å ta seg en skikkelig mammaperm. Jeg skal IKKE klage, for om en uke reiser vi til Bulgaria og det gleder jeg meg kjempe masse til! Victors første sydentur og Lila sin andre tur dit! Store å små gleder seg, for Bulgaria er virkelig en fantastisk plass vi har forelsket oss mer og mer i ettersom vi har reist ned noen ganger nå!

Denne uken runder også Victor 3 måneder, tenk at han har vært i livet vårt i tre måneder allerede! Herremin så fort tiden faktisk går, jeg blir nesten skremt av å tenke på det! Lille fine gutten vår!

Vi kom oss hjem fra sørlandet på fredag, etter 5 deilige dager på hytten. *SMILER*

Vi reiste ned med Moren til Vanessa og hennes kjære også, og jeg skal si det er to små jenter som har hatt det som plommen i egget! Tenk at ting har roet seg slik at alle kan være venner, absolutt ingenting er bedre enn det! Uvennskap og dårlig stemning er aldri løsningen for et godt samarbeid , selv om både Linda og jeg har vært enige om at vi absolutt aldri hadde trodd vi skulle klare å smile så mye sammen.. Tenk så feil kan man ta av hverandre, og jeg er takknemlig for jeg lot fortiden begraves.

Vi skal snart ut å trille i tur i finværet, Victor elsker å trilles i vognen sin, så her skal go´været nytes!

Jeg håper dere har en fin mandag og dersom dere har startet ferien vet nyte den!