Nå har jeg landet..

Hei du fine- fine langhelg ! Her er du hjertelig velkommen for’a mor altså! IDag har jeg ikke sittet på skinka før nå- du verden som dagen bare har flydd!

Lillebror har vært på 6 ukers kontroll idag og alt går som det  skal❤️ Lillegutt har nå doblet seg fra vi kom hjem fra sykehuset og er visst en stor stor gutt med en relativt stor matlyst. At han er en sålangt glad liten gutt er jeg så takknemlig for, babytiden med Victor er så deilig og god- VI nyter!

Idag har det vært storkamp her hjemme, Victor -Kim og Oliver har alle heiet på sine fine BLÅ! Og jubelen var nå stor når seieren ble virkelighet!

Lila har vært med meg, hun og jeg har ikke helt den samme entusiasmen for fotball, men vi heier med gutta for og ikke falle helt ut! Haha…

Jeg håper deres dag har vært like fin som vår og at dere nyter den «inneklemte» fridagen imorgen❤️

To små prinsesser

God deilig tirsdag!

Har dere hatt en fin start på uken? Vår har vært en smule hektisk så langt, barna har avslutning på treningen(e) sin(e)og jeg merker at de går sakte, men sikkert inn mot feriemodus😝

Det blir en del kjøring hit og ditt, men med ny bil er det jo alltid litt ekstra stas å farte litt.. Hihi. Victor var en liten tur hos legen igår, for uheldig som han har vært har han blitt litt forkjølet😔 Det er aldri noe hyggelig når de små (eller barna generelt) blir eller er syke, så da gjelder det å kose MASSE! Victor har heldigvis ikke mistet matlysten, så han spiser godt.

Dere har jo etterspurt litt bilder av rommene nå som vi har kommet oss på plass, og idag tenkte jeg å vise dere det søte rommet til Lila og Vanessa🎀 De elsker rommet sitt og er vel også de to som har hatt mest glede av at vi flyttet hit.

Jeg har fått spørsmålet på om vi har angret for hussalget sikkert hver dag siden vi solgte, det gjør vi ikke! Vi var veldig i tvil på om vi kom til å kjøpe her en periode, det pga mamma og pappa. Det er ikke bare å «kaste» de ut heller, de må jo også selv ha ønske om å flytte. Pga de ikke blir yngre og vi er såpass mange har vi nå blitt enige om å kjøpe dette huset for takst. Det skal vi til neste år, om alt går som det skal- noe jeg er sikker på at det gjør💗. Vi stortrives her ute, nærme skole, butikk, post, svømmehall, idretts plasser, golf banen ( kun noen hundre meter borti gaten) og strender! Det er ingen annen plass vi ønsker å bo, rett og slett.

Alle ungene har din plass, og vi har verdens beste resultat i bunn- nemlig dette huset! Det er verdt å vente et år for å få det man ønsker fra innerst til ytterst 💗

Norge på kryss og tvers.

God mandag, ny dag allerde og vi drømmer oss tilbake til Geiranger. 3 netter på deilige Union Hotel la vi bak oss og snuten satt vi videre til Ålesund – en vakker by i et herskapelig landskap ! Fjell og kraftig natur møtte oss uansett hvor vi rettet synet og jeg ble fascinert over hvordan denne byen ” badet” mellom alle de store fjelltoppene.

Norge har imponert meg, nå har vi på et par år opplevd Norge på kryss og tvers. Jeg har ennå til gode å komme meg videre forbi Trondheim, og drømmen er Tromsø / Bodø / Lofoten +++ . Hvordan landet er videre Nord hadde vært spennende å se, og planen er å se mer!

Geiranger en en plass jeg kan kalle en perle – en helt unik perle! Vi har forelsket oss mer enn jeg hadde trodd jeg kunne la meg forelske av en plass. Det er noe rolig med plassen jeg ikke klarer å forklare – fjellene, dalene, fossene, naturen – absolutt ALT gir meg en indre ro.

Det var nesten en form for kjærlighetssorg som meldte seg inne i meg når vi stod klare for å reise… Jeg ville så gjerne pakke med meg Geiranger i bagen å ta plassen med meg hjem, men enn så lenge pakket jeg det med meg i hjertet og om ikke lenge reiser vi tilbake igjen! *heldigvis*

Hver morgen våknet vi opp til denne utsikten !

Fra hotellet gikk vi fossen ned til butikken og her kjøpte vi verdens beste sjokolade, tok båten ut i fjorden, spise deilig kanelbolle, tittet innom de søte små butikkene og deretter gikk vi-masse!  

Vi har siden vi ble sammen sett sørlandet fra kysten og opp i fjellene, vi har gått til Preikestolen og luktet på høyden. Vi har bod på Røisheim Hotel og spist eventrylig mat, vi har besteget Nord-europas høyeste fjell- Galdhøpiggen, vi har bod på små hytter i Lom, klatret i høye fjell på engen rute, vi har sittet på dalsnibba og tittet ned på Geiranger, vi har bod i telt, i hytte og på hotell i Geiranger, leid små el-biler, gått natur stier, opplevd utsikten fra Ørnesvingen, vi har kjørt på sommerdekk med to meter høye snøkanter på vår side, vi har stått på vidda å sett på åpent naturlandskap, vi har tatt båten inn og gått Besseggen, vi har sovet under åpen himmel. Vi har kjørt Atlanterhavs vegen og sett solnedgangen, vi har på 24 timer kjørt til og fra Trondheim, vi har spist deilig mat på bryggen i Kristiansund, og bodd på seilet i Molde. Vi har sett Bergen fra tidelig morgen til sene kvelden og bod på et herskapelig hotell, og vi har vandret i gatene i vakre Ålesund for å så noen timer seinere sitte i sofaen vår hjemme i Fredrikstad. – Vi har opplevd MYE og vi har sett så mye mer!

Nå skal vi oppleve mye mer, og det med vår lille søte turvenn og sønn!

Norge er kanskje lite, men du verden sååå vakkert og flott! Jeg gleder meg til å se så mye mer, vi har så vidt begynt.

Fresh opp uteplassen!

  1. I annonsesamarbeid med Ellos.

Lite annet frister mer enn å pynte ute og style uteplassen og hjemmet for sommeren! Allerede har vi fått en god forsmak med noen dager med sommervarme og de har jeg brukt til å style litt ute – ennå gjenstår MYE!

Dette hjemmet er veldig Hampton preget og krever en uteplass som ruver litt- da Hagen er 1.4 mål..
Planene er allerede tredd i kraft og vi har såvidt begynt å plante bed, vaske verandaen(e) og fylle urnene med blomster og grønne planter.

Siden jeg er veldig på det lune, tøffe og maritime om dagen har jeg satt sammen en god del lekre collager til dere med lekre produkter fra

Er det et møbel som aldri, og da mener jeg ALDRI slår feil er det disse ribbon stolene med puff/bord og pute. Disse er maritime og enkle og passer alltid inn. De luner opp, strammer inntrykket og vil garantert stikke seg frem. Stolen, puffen og puten finnes HER, HER og HER.

Ved å dra inn tekstil i ulik variasjon i strikk og bomull skaper du et morsomt utrykk og har produkter som det er like morsomt å ta frem år etter år. Finnes HER

Ønsker du en badekåpe i samme stilen ? Kanskje du har er lite badehus ved vannet? En sprek båt eller et bad du ønsker freshe opp? Da er dette noe du bør sikre deg! Disse produktene finnes HER

Detaljer er alltid med på å gjøre det mer spennende og hva med å pynte opp med disse søte lys lyktene? Terrakotta urner eller tidens fineste vannkanne?
Finnes HER

Lamper ute har jeg før aldri vært skikkelig flink med, men nå- ja nå har jeg virkelig funnet noen jeg har forelsket meg hodestups i! Det er jo absolutt ingen hemmelighet at jeg er svak for tekstil og tekstillamper også ! Disse utelampene passer perfekt i en utestue, en uteplass med tak osv..
sjekk så lekre!
Disse flotte produktene finnes HER

Jeg håper  noe av dette falt i smak ! (?)

Ved bruk av kode 460008 får du hele 40% på din dyreste vare! Tilbudet gjelder t.o.m 31.5-2019
Klikk deg inn på Ellos HER og klikk deg hjem noen fine god biter du også!

-Vi skrives seinere ! 

Siste dagen i Geiranger!

Endelig helg og den nyter vi inngangen til på hotellet!

Sånn startet dagen vår…. Vi sov side om side og pappa Kim satt å så på…

Idag er Victor 6 uker, tenk dere dett -6 UKER! I 6 uker har han styrt nettene og døgnet – og en aktiv liten krabat er han! Vi forguder han og får ikke nok! Hvordan vi har klart å leve uten han er helt umulig å forstå, han er virkelig det som knytter oss alle sammen på alle hold! Også er han jo Kim og min sin lille hjerteknuser! Han er en typisk kose gutt og er til å spise opp! I sin alder av 6 uker har han klart å legge på seg flere kilo allerede! Han spiser godt, sover godt og er mer og mer våken!

Vi har aldri latt barn stoppe oss i å reise steder, vi tilpasser bare oss etter forholdene og så langt har det gått skikkelig bra! Vi reiser og planlegger reiser med alle og vi deler barna litt opp så vi får mer tid med hver og en også! Vi reiser for eksempel til Bulgaria med de eldste og Victor til sommeren, mens de minste jentene blir igjen hjemme… Når vi kommer hjem reiser vi på tur med de minste – og deretter alle sammen.

Idag tok vi Victor med oss på sightseeing i Geirangerfjorden ….. *SMILER*

Er du på tur hit er dette virkelig å anbefale! Her opplever du fjorden på sitt beste!

Vi har bodd på Union hotell i Geiranger siden onsdag, og dette er et hotell jeg kan anbefale på det sterkeste! Maten er helt nydelig her, det er en fantastisk spa avdeling og et fint lekerom for de minste ! ( JEG ER IKKE SPONSET) Jeg anbefaler virkelig en avslappende aromamassasje her.

Fra hotellet kan man tusle ned til Geiranger “sentrum” på kun 5 minutter og turen ned er et “smykke” i seg selv!

Imorgen reiser vi videre til Ålesund og har dere noen tips til et fint hotell her -kom gjerne med anbefalinger! Det MÅ egne seg godt for oss med spedbarn og  ha god mat!  ( mat er viktig) -Send meg gjerne tips på Instagram eller Facebook.

Nå skal vi spise deilig middag ( igjen) og kose oss siste kvelden vår her på Union hotell for denne gang!

Jeg håper dere får en deilig fredagskveld!

Fra en dag til en annen..

God torsdag og hei fra Geiranger! 

Vi har idag bare koset oss, spist fantastisk mat, gått masse, sett mye, ledd hele tiden og susset konstant på lille gull. Jeg har nettopp kommet meg opp etter en time med aromamassasje – helt fantastisk! Det å bare nyte stillheten og roen er magisk og Victor nyter oppholdet her med oss! Litt urolig har han vært idag, men jeg tror nesten varmen har blitt litt intens for han… Han er jo så tjukk og god, og blir fort veldig varm så idag har han ligget i bleien å sovet luren sin!

Været har vært på vår side, så Geiranger må like oss godt! Solen kom når vi skulle ut å gå og før vi nådde bunn var himmelen blå og solen skinte! *smiler*

Et aldri så lite bildedryss fra dagen vår!

Nå skal vi snart ned å spise en deilig deilig middag! Maten her på hotellet er MAGISK, alt her er det! Geiranger er et eventyr, hotellet et paradis – sammen er dette himmelriket! – plassen anbefales ( og jeg sponses ikke for å kunne skrive det)

Jeg håper dagen deres har vært magisk – vi skrives mer seinere, her gjelder det å nyte!!

På nye eventyr.

God kveld❤️

Her sitter jeg foran peisen på vakre hotel union i Geiranger, en plass vi har forelsket oss hodestups i begge to. Jeg tror vi enkelt kunne bodd her om vi fikk en gård oppe i fjellene – tenk så idyllisk.

I fjor sommer besøket vi plassen sammen for første gang, det var kjærlighet ved første blikk for oss begge.

Vakre vakre Geiranger – paradis på jorden. 

Vi reiset en tur innom plassen med Oliver og Mathilde også, og til sommeren skal vi ta med Lila. Nå, denne helgen er det oss tre som reiset hit og med ny bil var det jo såklart litt ekstra stas med en slik tur. Fra Fredrikstad til Geiranger hadde vi kun et ladestopp- så reisen gikk som en lek❤️ 

Imorgen står SPA, tur og kos på planen – og vi gleder oss til dagene her med vår lille gutt❤️ Jeg håper dere hjemme nyter denne lille-lørdagskvelden fullt ut- vi skrives 😊

Perfekt for ditt barn.

I annonsesamarbeid med Philips AVENT.

I en nybakt baby- mamma tilværelse må jeg innrømme at jeg har prøvd meg frem med det ene og det andre når det kommer til flasker og sutter. Jeg vet ikke om dere husker den runde sutten jeg hadde til Lila? Den er super praktisk med tanke på at man hjelper barnet med å føre sutten inn, dersom barnet ikke napper den med en gang. Lila elsket den sutten og Victor gjør det samme.

For meg som har barn som ammes har det å finne den “aksepterte” tåteflasken vært en liten utfordring. Det er godt å kunne pumpe seg og overlate den lille til far eller besteforeldre noen timer en gang i blant også. Det er ingen hemmelighet at man blir veldig låst som mamma så lenge barnet skal ammes. Det er praktisk i mange tilfeller, men noen tilfeller slik som for meg som ikke har 100 %permisjon er det å ikke kunne overlate den lille til pappaen et problem. Vi begynte derfor med en eneste gang å vende Victor til flasken, så hver eneste dag får han to-til tre flasker av pappaen sin. Jeg har da pumpe meg først, noe som har gjort det hele bedre for meg som produserer ekstremt mye melk.

Jeg benytter meg av Philips AVENT sin manuelle brystpumpe.I motsetning til andre pumper trenger du med denne pumpen ikke å lene deg fremover for å sikre deg at all melken havner i flasken. Pumpen har en myk, varm, stimulerende massasjepute. Pumpen kommer med Phillips naturlig formede smukk, slik at babyen din enkelt kan mates med flasken som fra bryst. Jeg skal dele mer om pumpen senere, idag har jeg veldig lyst til å dele med dere hvilken flaske jeg er mest fornøyd med..

Flaksen som har gjort det enkelt for meg å kombinere det med amming er Phillips AVENT Natural sin, denne er naturlig bløt og mykt formet, noe som gir barnet ditt en god og behagelig -uavbrutt matstund. Denne kan du koble rett til pumpen og deretter kan man sette flaske sutten direkte på. Produktet finner du under foreldre og barn HER

#philipsaventnordic ! Bruk Rabattkode: Spring19 (som gir 25% på Philips Avent produkter for foreldre og barn. Gyldig fram til 30 juni 2019).

Trykk HER og klikk på foreldre og barn på menyen!

 

 

Små, men enkle grep!

Hei du deilige regnfulle dag!

Ja, her bøtter det ned og den fine forsmaken på sommer ønsket ikke titte frem idag.

Vel, mange har sett det har vært ekstremt stille her inne, 0 -aktivitet på en hel uke nesten! Dette skyldes et virus som kom fordi koden som tidligere tilhørte blogglisten ennå lå i systemet, pga blogglisten er vekk og den ikke ble fjernet fra min blogg stoppet til slutt systemet i nettleseren opp. Nå er dette endelig fikset og vi blir klokere og klokere på denne bloggen for hver gang vi må rette opp i noe fra tidligere. * smiler*

Idag tenke jeg å vise dere noen før og etter bilder av spistestuen i dette huset. Mamma og jeg har ikke helt den samme smaken når det kommer til innredning, men likevel er vi enige om ganske mye! Mine foreldre har alltid vært supre med meg, noen snillere mennesker kjenner jeg ikke. Så sist uke reiste jeg opp på millemoi og handlet alt jeg viste mamma ønsket seg! Min mor er nemlig ikke typen til å endevende på alt, men at hun ble et eneste stort smil når hun kom hjem å så hva jeg hadde gjort er INGEN hemmelighet!

Slik så det ut før jeg fikset og trikset litt :

( se bort fra tøyet mitt på spisestuebordet, det ligger der ikke til daglig)

Etter litt enkel fornying så spisestuen slik ut, og ennå venter vi på nytt spisestuebord!

Personlig synes jeg det ble MYE bedre, og det samme gjorde hun mor! Ved å dra inn litt mørke elementer ble det mye lunere og ting kom bedre frem. Store, enkle ting og levende blomster gjør alltid underverker!

Idag skal jeg ellers bare kose meg med mine to minste,  det å kun ha de sammen noen få dager nå skal bli koselig det også! Jeg tror Lila trenger mammaen sin litt for seg selv nå også, når de er to små og en babis kan det lett bli litt sjalusi og frustrasjon…. Idag har jeg lovet henne kose kveld med meg, og det var hun i ekstase over <3

Jeg titter innom igjen etterpå, frem til det – nyyyyt dagen!

Uansett hva er de mine…

God mandag kjære lesere! Ja, ny uke-NYE muligheter!Jeg skal virkelig prøve å titte innom litt oftere, det at jeg har tatt litt fri skyldes rett og slett at jeg har vært veldig oppslukt i hverdagen! Det er jeg ennå, men en hverdag innarbeides og når den innarbeides er det også enklere å få ting gjort!

Idag hentet jeg hjem de to eldste, og Lila får jeg litt seinere idag! Åh, det å få hele fotball laget mitt hjem igjen er utrolig godt – det er som jeg har skrevet tidligere da jeg trives best!  Mange lurer på hvordan det er å ha fire barn og en hverdag med nettopp det. Nå er vi ikke alle hver dag, men jeg må si at alt går overraskende bra! Jeg føler at det å bli mamma er det beste jeg noen gang har fått oppleve, og med fire ulike-unike og fine barn koser jeg meg gløgg! Det er ikke det samme å ha fire barn, som det å “låne” det. Jeg har mine barn “innarbeidet” og selv om jeg må være alene med de til tider føler jeg det som det mest naturlige i hele verden. Det eneste jeg synes var en utfordring var når vi var i Nordmøre sist helg og jeg skulle pakke klær til SYV mennesker! Der ble jeg en smule sliten når jeg skulle få alt til å stemme med finstaser, skift, bleier og toalettsaker, men det gikk!

Fire barn, betyr fire ganger mer moro, det er faktisk sant! Jeg har to små snart små tenåringer i huset og to små, og det er faktisk ikke det samme å ha de så “sprett” i alder som jeg har, som det det ville vært å fått fire med jevne mellomrom på for eks 8år. Det ville nok vært hakket mer hektisk og kaotisk her i huset.  Det er en logistikk å få til å gå opp med bil og antall soverom, men utover det er det faktisk tøffere å få nr to enn nr fire synes jeg. Overgangen for meg der var større, selv om jeg hadde en. 

Så langt har jeg faktisk vært veldig “heldig” med barna mine, ingen av dem er noe spesielt masete. Lila er stille og rolig som dagen er lang, hun vil gjerne bare ha meg eller en av sine der så sitter hun mer enn gjerne i ro med underholding i tegnesaker, dukker eller den berømte Ipaden! Om natten sover barna og sålangt er Victor stille og “bedagelig ” haha…. Vi får 99% av tiden høre at vi er en rolig familie, men ja…Mine barn kan de også, ikke tvil på det.. Haha.. Oppdragelse for meg er ekstremt viktig, barn SKAL ha klare rammer og linjer, føle seg elsket og sett. Finner man en fin balanse på alt tror jeg det meste går av seg selv…

Har du fire barn eller ønsker deg et lite fotballag må du gi deg selv en smule god tålmodighet!

For meg har det å være mamma like mye for hver og en vært en kabel jeg har jobbet med å få til å gå opp… Jeg har vært så redd for å ikke føle meg tilstrekkelig nok, men nå føler jeg det har gått seg til. *smiler*  Barna krever ikke mindre fordi de blir eldre, men de krever helt andre ting og der er det man må finne en balanse mellom de små og de store.

Jeg har selv vokst opp i en søskenflokk på seks, og der vi har vært har vi alltid vært mange! Jeg har idag  søsken opp i 40 årene og i 20 årene, og jeg har alltid noen å besøk, spørre om hjelp, snakke med og være rundt – det håper jeg mine barn også får i hverandre!

Uansett hva og hvor mange, de er ikke naboens sine, de er mine…