Dager som kommer, og går….

Hei og hopp- du deilige søndag! Kvelden kom fort, og vipps står ny uke for tur! Jeg har virkelig ikke klart å holdt tett med noe den siste tiden etter Victor kom- barselboble dekux!  Jeg er vel ikke alene om å synes dagene flyr avsted med en ny liten sjef i huset, alt av dager går bare i ett..

Vi kom hjem fra Sørlandet tidligere idag, og det å få besøkt farmor, bestefar, tanter og oldeforelder var veldig koselig for Victor. Vi er jo alle helt håpløst forelsket i den lille gutten og jeg sprekker av stolthet hele tiden. Tårer og smil kommer om hverandre og jeg har utviklet mer redsel med årene som mamma- til tross for at jeg også har blitt tøffere!

Igår var vi en liten tur på sørlandsenteret og etter litt tittig her og der endte vi opp på Egon- alltid en sikker innetier .. hehe…

Idag bestemte vi oss for å ta strømstad -sandefjord båten hjem – mat , kos og shopping ble utført.. Personlig synes jeg ikke shopping er så moro lenger – tøy er så “rart” nå så jeg ender opp med å ikke finne noe jeg liker….. Typisk nå som jeg faktisk kan shoppe litt igjen…

Vel, lillegull har litt mageknip idag, så mor får nesten kose litt ekstra med han….

-Borte bra- hjemme best!

Tid for familie.

God fredags kveld kjære lesere! I skrivende stund sitter vi på vei til Sørlandet og skal nyte noen dager med familien. Victor er et lite bindingspunkt som gjør at jeg gjerne vil ned så mye som mulig -slik at han får et godt forhold til familien sin på pappans side også.. *smiler*

Ellers er det faktisk utrolige 14 dager siden vi fikk den vakre lille babyen vår , tenk hvor fort tiden har gått!! Jeg føler jeg har hatt han hele tiden, men også at jeg fikk han igår- åh! For en herlig tid dette er <3  Victor vokser fort, og på kun 10 dager har han lagt på seg 800 gram! Helsesøster mener jeg har fløtemelk, og det er jeg såklart veldig fornøyd med – amming er alltid et sårt tema før man blir skikkelig kjent med barnet sitt. Så lenge babyen spiser – vel, så er det hva som betyr noe!

Jeg håper dere har hatt en fin dag og start på helgen! Kameraet er med og jeg skal prøve å få blogget litt underveis !

Vi skrives! 

Nytt bord og nye stoler!

Reklame // innterommet.no

God tirsdag! Åh for en herlig dag- her går dagene i kos, kos og atter kos med vår vakre lille go´klump og røverfrøken !Nå har vi Lila og Victor sammen alene annenhver uke og det er såååååå koselig! Mine to små goínger! Neste uke blir vi fullt hus igjen så det er nok å holde fingrene i!

Idag har jeg holdt på litt i det gamle huset, det er mye vi må ha på plass for nå er det bare noen dager til huset skal overrekkes til nye eiere – det er heeeelt sprøtt! Tenk at mitt fine lille vakre hus skal bli noen andre sitt hjem…. Vel, vi storkoser oss på andre siden av byen og nyter dagene MAKS! Jeg er så takknemlig for denne tiden, vår og sommeren står for tur og vi beveger oss snart inn i mai!

Før jeg fikk lillebror forhånds skrev jeg en god del innlegg til dere – faktisk så mange som 30 stk, men om jeg får publisert alle blir jo en annen sak, haha….  Jeg prøvde å bruke ventetiden på lillebror så effektiv som jeg kunne for å klare å levere det jeg skal også! Jeg var en liten periode litt skepsis til om jeg skulle klare det, men nå er jeg evig takknemlig for at jeg klarte det ! Jeg måtte likevel legge til litt om dagen idag- for ellers blir jeg jo nesten heeeelt borte herfra.. haha…

Som dere vet elsker jeg nettbutikken til innerommet, hvorfor? Jo, fordi jeg elsker når jeg får mye for pengene, rask levering og produkter som tåler slitasje og bruk!

Innerommet holder en enkel og rolig stil, men likevel kan alle finne noe som vil passe -uansett stil.  Jeg blandet enkle stoler med et skikkelig stort og kraftig trebord og har nå lagt et nytt spisestuebord for stuen her på ønskelisten min- kanskje det brått står her?  hihi….

Dette spisestuebordet er ikke bare praktisk og fint, men det er også en KANON pris på det!

 

Bordet koster kun 3490,- og kan bestilles HER. 

Info på bordet:

Det er ikke uten grunn at Cambridge spisebord er en av innerommets bestselgere. Med solide kryssbein, passer det like fint i spisestuen hjemme , som på hytta. Spisebordet fremstår som elegant, med en flott finish på bordflaten.
Bordet er 2 meter langt, i tillegg følger det også med en senterklaff.  Bordet blir med dette 260 cm langt, god plass til store familiesammenkomster. Bordet er lakkert og dermed lett å vedlikeholde. Innerommet kan varmt anbefale Bradford Spisestol grå med grå ben til dette spisebordet

  • Gråbeiset og lakkert topp, hvitlakkert understell.
  • L200xB100xH75
  • MDF, askfinèr, gummitre
  • Leveres flatpakket. 1 Kolli

Stolene som er stylet til på bildet over finnes HER. 

 

Info på bordet:

Dekk opp til fest med dette flotte spisebordet. Spisebordet er rundt for det sosiale laget, lekre detaljer både på bordplaten og bordbena. Ja, hva mer kan man ønske seg av et spisebord. Å velge et rundt spisebord, gir et spennende og sosialt møbel til spisestuen. Dette runde spisebordet gir plass fra 4-6 personer. Innerommet anbefaler varmt både Bristol Spisestol blå med hvite ben og Halifax Spisestol antracit med grå ben til dette runde spisebordet.

  • Hvitlakkert ben, mørk grå lakkert topplate
  • D120xH75
  • MDF, eikefinèr
  • Lev. flatpakket. 1 kolli.

For de som ønsker samme bordet i rundt er dette bordet! Har nå et spesial tilbud, satt ned hele 2000 kr. Koster nå kun 3990,-

Bordet kan bestilles HER.

Ikke bare har innerommet spisestuebord med kanonpriser, men også en rekke lekre spisestue stoler fra 590 kr og oppover!

Jeg anbefaler følgende :

#1 Finnes HER (645,-) #2 Finnes HER (790,-) #3 Finnes HER (690,-) #4 Finnes HER (1290,-)

 

Vel, dette var noen gode tips fra meg til deg – håper du likte noe av dette!

Nå skal jeg nyte litt sofakos med lillegutt og lillemor <3 —vi sees!

 

 

Tid for fornyelse?

Reklame // interiorkupp.no

God mandag, selv om dagen føles mer ut som en søndag!

Her har dagen gått i å få hagemøblene fra gamlehuset og opp på terrassen her. Endelig kan jeg sitte ute å nyte vårsolen jeg også! Det har vært etterlengtet oppe hos oss, selv om vi har hatt et par solsenger i ventetiden. Nå er neste prosjekt å finne et pent rundt bord, men ja…. Det er ikke første prioritering nå uansett. Nå er Victor og Lila det som tar mitt fokus om dagen, jeg føler timene bare forsvinner. De eldste dro til sin far idag og Lila kom hjem fra et par dager på hytten med sin andre familie – tror hun har storkoset seg MAX!

Hverdagen begynner som normalt igjen imorgen, noe som skal bli helt MAGISK! Jeg er mer glad i hverdager enn helligdager, spesielt når det blir så mange etter hverandre.

Vel, nok “pjatt-pjatt-prat” fra meg, idag tenkte jeg å dele noen fine tilbud med dere! Som dere sikkert har fått med dere har vi lagt vegg-til-vegg tepper i toppetasjen vår fra interiørkupp, noe som forandret HELE etasjen. Vi er så glad vi valgte tepper, nettopp fordi vi synes det er så godt og mykt å gå på, og for de minste jentene som sitter å leker mye på gulvet!

Ineriorkupp.no selger ikke bare vegg-til-vegg tepper, men gulv, terrassegulv og tapeter etc… De har noe for ALLE hjem og stiler og det at de selger via nett gjør jo handelen veldig enkel for de som ikke ønsker å fly land og strand rundt for å bestille seg gulv eller tapeter.

Noen forslag som også er satt ned nå har jeg delt i collagene under.Tips til deg som skal legge nytt gulv, tapetsere en vegg eller freshe opp terrassen hjemme eller på hytta!  Linker til hvert produkt finner du under hver collage!

Dette lekre gulvet har en kanonpris ut dagen idag!

Info på produktet : Saga Elegant Oak Pearl tåler gulvarme. Dette er en lekker parkett til svært gunstig pris. Parketten kommer med 20 års garanti, og har følgende mål. Tykkelse: 14 mm. Lengde: 1800 mm. Bredde: 155 mm. Slitesjikt: 2,5 mm. En pakke inneholder 7 bord, antall kvadratmeter i hver parkettpakke er 1,95m2. Parketten Elegant eik har en rustik sortering med kvister som gir liv i treverket. Den er behandlet med hvit beis og lakkert 9 strøk med uv herdende lakk. Leveringstid er 4-8 dager. Kan hentes ut på Jessheim. For mer informasjon trykke HER. 

Info på produktet:

BERGO XL er samme produkt som Bergo Royal, men større fliser. BERGO XL ER UTVIKLET FOR FORHOLD DER EN HAR BEHOV FOR ET PENT, MANGESIDIG GULV MED DRENERENDE OG FUKTAVVISENDE EGENSKAPER. SLITESTERKT, TÅLER HØY BELASTNING, DEMPENDE, SKLISIKKERT, LETT Å RENGJØRE, GODE DRENERINGSEGENSKAPER OG LETT Å LEGGE/FLYTTE. TIL TERRASSE, GARASJE, VÅTROM, BADSTUE, SVØMMEBASSENG, GARDEROBER OSV. Platens str: 377,2 x 377,2 mm. Plattans tjocklek: 10,1 mm. 1 m2 pr pakke – Leveringstid ca 15 dager – Prisen er inkl.mva. Ved kjøp av hel pall = 90 m2 blir priser kr 219,- m2.

Dette lekre terrassegulvet + en hel del andre finner dere ved å trykke HER. 

What´s up kolleksjonen er noe eget – overrask barna dine med en tapet fra What’s up sin kolleksjon, noen av tapetene er til og med selvlysende i mørket. Hvor kult er ikke det? Du kan kombinere tapetene og lage  din egen stil på rommet. Lengde: 10,05 m. Bredde: 53 Cm. Mønsterraport: 0 cm. Farge: Lyse grått tømmer. Leverings tid Ca. 14.dager.

Disse kule fiber tapetene finner dere ved å trykke HER. 

Som dere sikkert ser er det en rekke lekre og spennende produkter å finne om du ønsker å fornye hjemme, hytta ved sjøen eller på fjellet..  I tillegg til Interiørkuppsine prosenter får dere ved å bruke paprika10 hele 10 % EKSTRA på ditt kjøp! 

 

Skjærtorsdag, og familie idyll på 7…

En gjeng er vi der vi kommer gående, store og små… Oliver sprettende med en fotball, Mathilde hoppende og turnende, Lila sittende i vognen med kulerunde øyne, Vanessa klamrende til vognen og Victor sovende som en liten prins. Vår gjeng, som kan være nokså håndfull når alle vil noe…

Disse dagene har det gått i ett, for hjemme ventet firkløveret vårt og alle har de holdt, susset og klemt på lillebror..

Verdens fineste lille Lilamor – tenk at hun er storesøster <3

For meg har det å omstille meg fra at Lila er den minste vært veldig rart. Plutselig var den vakre lille prinsessa mi stor, til tross for at hun er lita ennå. Hun ble rørt når hun fikk se lillebror for første gang, den lille babyen var nok mye mindre enn hva hun hadde sett for seg. Det å ha to små igjen er veldig rart, og når Kim sin datter itillegg kommer merker jeg at vi skal få noen “morsomme” perioder foran oss. De helgene er det jo faktisk tre småbarn her. Alt handler om å få en rutine på alt, Lila har jeg jo “innarbeidet” og hun kjenner jeg så godt at jeg faktisk ikke er bekymret for noe —- hun og Victor vil få MASSE glede av hverandre… Det rare er heller den at jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke være tilstrekkelig nok, selv om jeg vet at barna ikke mangler verken kjærlighet, synlighet eller klem… Olíver og Mathilde er såpass store så ordner seg selv, men hver alder har sitt og de må følges opp på annet enn de minste…

Den lille babisen min- jeg får ikke susset nok på han…..

Idag har vi vært ute hele dagen…Vært på lekeplassen, trillet tur og en tur nede på barneskolen og i ballbingen. Solen og været er på vår side— og det er jeg sååååå glad for !

Vi har spist sjokolade og potetgull, spist is og tatt påskeuken til oss med et SMIL!

Det å sprette rundt uten å føle en cm med ubehag er såååååååå fantastisk! Jeg skal likevel innrømme at jeg synes det tar litt på å ha fullt hus med så mange når jeg nettopp har kommet hjem fra sykehuset, så jeg skal nyte stillheten og roen neste uke! Jeg merer at jeg fødte for 5 dager siden, for kroppen er ennå litt i “dvale”.. Haha…

Nå skal vi snart spise middag og kose oss med enda litt mer utelek…..

Vi sees litt mer seinere -nyt dagen !!

Vår første uke sammen…

God kveld, så var vår første uke startet med den lille nye sjefen i huset! Vi slåss alle om han, og vi blir ikke mette på å forgude han i senk! Det er ingenting som kan måle seg med denne følelsen i livet, hvor alt er nytt, spesielt og bånd knyttes sterkere for hver dag.

Idag kom Olíver og Mathilde, påskeferien har startet og Victor har ligget på fanget til begge på skift.. Hihi..Mor og far slipper nesten ikke til.

Victor er så god at jeg nesten ikke tør tenke på hvor heldig jeg er. Barselstårene mine renner hele tiden, jeg er så emosjonell og sår – LIVREDD for at det skal skje han noe… Mammahjertet mitt er så fylt med kjærlighet at jeg nesten sprekker, nesten så jeg ikke kan forstå hvor heldig vi er. Tenk å sitte med fire så fantastiske barn som det jeg gjør, er det virkelig sant?  Om et par dager kommer Lilamin også, og jeg går rett og slett bare å teller timer. Hvordan vil hun ta det? Hva vil hun tenke, hvilken reaksjon vil hun ha? Jeg er så nysgjerrig og spent… Det å være hjemme igjen er deilig, men det å komme hjem å se rommet til Lila stå tomt fikk frem tårene og jeg fikk et ekstremt stort savn! Det å få hjem min minste prinsesse igjen skal bli godt for mammahjertet mitt! Komplett mammalykke skal bli godt!

Jeg håper deres dag har vært magisk og at påsken blir nytt til det fulle!

Velkommen til verden, Victor.

Vi har blitt foreldre – igjen og det til en perfekt liten gutt!

På onsdag holdt jeg ikke ut lenger, etter nesten en uke med maserier som gjorde med både kvalm, trøtt, sliten og helt utslitt dro vi til sykehuset. Jeg tror det må ha vært den lengste bilturen jeg kan huske, for smerten var så intens og jeg trodde på et punkt at jeg kom til å føde i bilen.

På føden ble vi tatt imot av to fantastiske jordmødre, men vi var langt fra så nærme som vi trodde. Jeg hadde utslag på maserier, men disse kynnerne / maseriene var ikke gode nok og legene besluttet derfor å sette meg igang.

Jeg må virkelig SKRYTE av jordmødrene på Kalnes, fy filleren for en jobb de gjør hver eneste dag. Jeg ble møtt med stor forståelse og god hjelpe hele veien. Det har jeg i hele dette svangerskapet. Jeg har siden jeg begynte å gå til morgenrøden og samtaletimer på sykehuset i forhold til min fødselsangst og vanskelige svangerskap, fått så god hjelp og motivasjon – de har heiet på meg fremfor å få meg til å føle meg oversett. De har lyttet, forklart, tipset og rådet meg etter beste evne hele veien og ALDRI vært negativ mot meg.

Jeg ble satt igang onsdag formiddag den 10.4 og planen var kartlagt fra start til slutt. Det var en ting vi fikk vite med sikkerhet – vi skulle ikke hjem igjen uten babyen vår.

Ballongen ble ført inn, og vi fikk et dobbeltrom med tv og tid til å slappe av. Nå var det opp til min kropp hvor fort reisen videre mot fødsel skulle gå.Jordmødrene kom titt og ofte inn og jeg følte meg denne gangen så sterk og trygg! Kroppen min jobbet godt med meg hele veien, til tross for smerter og vondter hadde jeg en fantastisk igangsettelses opplevelse! Jeg ble også fulgt opp timene før fødselen av samme Jordmor som tok imot Olíver – noe som var både spesielt og utrolig koselig. Tenk at hun tok i mot mitt første barn og fikk en del av reisen på mitt siste. *smiler* 

Et døgn gikk og ballongen falt ut. Torsdag kveld klokken 18 ble vi flyttet inn på et føderom, og jordmoren som hadde tatt godt vare på meg store deler det siste døgnet håndplukket en fantastisk jordmor til meg som skulle være med meg igjennom fødsel.

Fødselen min ble det som kan kalles en drømmefødsel og jeg sitter igjen med en følelse av enorm lettelse, stolthet og glede over å ha gitt alt en sjanse, jobbet med min egen frykt og lykke for å ha klart alt!

Pga at alt var så “nøye” planlagt og at kroppen jobbet slik den gjorde fikk jeg en fødsel jeg ikke klarer å se noe negativt tilbake på. Eller ikke bare jeg, men vi begge gjorde det. Jeg fikk epidural på 5 cm og dette var nok avgjørende for min trygghet i denne fødselen. Selv om smerten er der, forminskes den såpass mye at kroppen jobber roligere og jeg klarte nettopp derfor å hente meg inn, jobbe med og ikke imot riene.

Fra vannet mitt ble tatt til babyen vår var ute tok det 6.5 timer, men selve utpressingen gikk på 6 minutter. En veldig rolig fødsel fylt med mye kjærlighet og ei jordmor som virkelig gjorde alt for meg.

Klokken 00:36 tittet lille Victor frem! Aldri før har Kim og jeg grått og smilt mer sammen enn i dette sekundet. Plutselig hadde vi sønnen vår der! Vår lille go´klump <3

3380 gram & 50 cm med ren og kjær lykke!

Jeg er så takknemlig for alt nå, samt super emosjonell! Den støttespilleren min kjære var for meg igjennom hele igangsettelsen og fødselen var helt utrolig! Aldri hadde jeg trodd at en mann kunne sette seg slik inn i en fødsels reise slik som Kim, men det gjorde han. Han klemte, susset, strøk og roet meg hele tiden, jeg følte meg elsket som jeg aldri før har følt og det var så godt!

Far og sønn – et bånd knyttes for resten av livet!

Idag er vi vel hjemme, og lillebror spiser godt og har allerede snudd vekten oppover!

Vi slapper av og nyter hvert minutt sammen! Nå gleder vi oss til å samle resten av flokken og knytte alle bånd!

Endelig er vi komplette og verdens lykkeligste familie på 7 ! <3

Vår prins <3

Absolutt ingen ting i hele verden slår dette ! Vi kunne ikke vært lykkeligere!

-Tusen takk for alle gratulasjoner , jeg har lest hver og en og klarer ikke slutte gråte eller smile!

Helt perfekt

I annonsesamarbeid med Ellos.

Hei og hopp!

Ja, er dere som meg klare for den fine tiden som ventes ute nå fremover? For er det en ting jeg gleder meg ekstra til er det å få beiset uteplassen, få ut hagemøbler og pyntet det vakkert med blomster, lykter , puter og pledd!

Jeg har nå sittet å drømt meg bort i det lekreste interiøret hos Ellos Home, og lysten på å sette igang med en gang KLØR i fingrene mine. Tenk at nå kan uteplassen startes på, og sene kose sommerkvelder venter!

Huset her er hvitt, og nettopp derfor føler jeg den maritime stilen er hva som vil bli det fineste her. En Hampton preget styling hvor blå tekstil, STORE lykter, rotting, store busker og enorme blomster slåss om oppmerksomheten.!

Hos Ellos er ikke prisene bare veldig fine når du ønsker å få mest mulig for pengene, men produktene er så enkle å mikse og matche sammen! Under har jeg satt sammen noen av mine favoritter:

Sjekk mer HER.

Puter HER , Spisebrikker HER og Lys HER

 

Lekre spisebrikker med machende puter og store frostet lykter!! Lyktene ser jeg for meg å kunne bruke til både potter og lykter. De tøffe håndklærne er lekre å kaste rundt på stolene og solsengene, med puter i samme kombinasjon. De røde terracotta  pottene tenkte jeg å ha på et avlastningsbord i en klynge med mange deilige urter i.  Ved å trykke HER kan du se enda flere godbiter!

 

Pute HER, Blomster potte HER og Håndkle HER

 

Sjekk de lekre nye store sol putene – altså disse passer perfekt til en benk og for de som ikke har plass til en stor solseng. De minste tenkte jeg å bruke i de små tre stolene våre, slik at jeg kan ta opp alt som er rundt ellers.  Og de blå frostet lyktene, bare se de for dere på et stort spisestuebord eller på bordet ute når solen begynner å gå ned!  Tenk så vakkert.

 

 

Puter i fløyel: HER , Puter: HER og Lys HER

 

Nå får du hele 20 % hos Ellos i hele April på alle ordinære varer dersom du bruker kode 395414.  

20 % er jo absolutt noe å få med seg, eller hva? Jeg er sikker på at du som meg klarer å klikke deg ut mange godbiter til pynte opp i heimen med!

Vil du se mer av Ellos sortiment, trykk HER og kos dere med litt nettshopping.

Dette er Olíver sitt rom….

God lillelørdag alle kjære lesere!

Jeg lovet dere bilder av rommet til Olíver, men min gårsdag bestod av ren og kjær avslapning og mye søvn! Planen var å få ut dette igår kveld, men ja… Hva kan jeg si? Jeg er litt i zombie modus om dagen, hehe….

Veldig mange har spekulert i om Olíver faktisk har et eget rom, og ryktene skal ha det til at han deler rom med sin kjære lillesøster  uten at jeg “tørr” innrømme dette fikk jeg høre. Vel, det er ikke tilfellet, men de har rom vegg-i vegg så heeelt avskilt er de ikke. Rommene til ungene er i dette huset større enn de som de hadde tidligere, MEN… Jeg mangler å få kjøpt et garderobeskap til Olíver, tiden har rett og slett ikke strukket til så her har han hatt tøyet sitt i noen kurver de siste to ukene. Når lillebror er ute skal jeg få unna både garderobeskap og hyller til kjøkkenkroken vårt, få på plass kopper og krus + en hel del annet som venter..

Enn så lenge er størstemann selv kjempe fornøyd med rommet sitt. Lite minner om den lille gutten han før var, nå går det i pc, ps4, Netflix, fotball og kickboksing ….  Tenk at han til neste år er tenåring !

Det er rart hvor fort tiden går, selv om den akkurat nå føles veldig “stille” for meg.

Planen er å få startet på uteplassen her, og tips til den vil jeg dele litt seinere idag !

Jeg håper dere får en deilig dag – vi sees! 

Nå vil jeg det skal si PANG!

God tirsdag! 

Jeg tripper rundt og venter spent, imorgen starter jeg nemlig på uke 40 !

Lillebror i magen har det kjempe fint, han vokser, er aktiv og nyter livet i sin lille hule.. Mammaen er det litt verre med, hun er en UTÅLMODIG høygravid mase “kjerring” .. hihi .. Neida, joda…Neida, men det er jo slik at når man kommer så langt som det jeg har nå begynner tålmodigheten å minske og man venter jo på enda mer smerte. Ironisk nok er dette smerten jeg fryktet frem til uke 36, men nå, ja nå vil jeg bare at det skal si PANG!  Maserier er bare frustrerende og vondt, de fører på en måte ingen vei og nettopp det er så kjedelig -spesielt nå.

Det var nok meningen at vi skulle klare å komme oss på plass, få unna det som skulle gjøres og lande. Akkurat det er jeg takknemlig for, og at lillebror trives i magen er jo helt fantastisk – kroppen min gjør tydeligvis en GOD jobb. *smiler*

Det små tøyet hans er nå vasket rent, håndklær brettet i lyseblått og hvitt, og de søte små bleiene ligger i kurven.

Jeg har aldri fått “store” barn, så jeg lurer veldig på hvor stor Victor viser seg å være? Matlysten min har vært helt på topp siden slutten av november og jeg har vel ei heller ikke hatt så “stor” mage som nå før. Alt i dette svangerskapet har vært annerledes, så at ingen svangerskap er like er IKKE tull, for mine svangerskap har vært ulike alle sammen.

Her skal jeg fortsette å “vugge” rundt idag… Mange har spurt om bilder av rommet til Olíver, så jeg tenkte kanskje å få knipset noen bilder derfra også! Den som venter får se ….

Vi sees seinere, nyt denne deilige vårdagen!