En visjonær arbeidsmarkedsbedrift.

Annonse// Sikkerstikk.no 

Et godt arbeidsmiljø er avgjørende for å utføre en god jobb, og nettopp her kommer dagens lille bedrift inn. Som blogger har jeg hatt et brennende ønske, å fremme andre, og det å bruke min plattform til å få andre opp, ut og frem!  Noe jeg har brukt mye tid på det siste året! Det å se andre lykkes, vise unike og fine arbeidsplasser og nettbutikker er noe jeg virkelig finner en glede med! Jeg reiser gjerne land og strand for nettopp dette! Det å få høre historien, drømmen og gleden disse ulike bedriftene har for det de brenner for gjør at jeg som blogger blir stolt av å få dele!

Idag skal jeg dele en helt unik arbeidsplass med dere… 

I Arna like utenfor Bergen holder Bjørkhaug( sikkerstikk) til, en arbeidsplass som tidlig rørte ved mitt hjerte. Det å gi alle en sjanse og mulighet er viktig, og knytter vi samfunnet sammen er det ingenting vi ikke klarer. En god arbeidsplass med gode arbeidsforhold er ikke bare viktig, men det skaper en livskvalitet og mestringsfølelse! Og dette er hva Bjørkhaug/ Sikkerstikk tilbyr- nemlig en harmonisk arbeidsplass hvor hver og en blir sett, hørt og gitt arbeid de mestrer med glans!

Mars var måneden jeg skulle få besøke denne plassen, og det å få lov, mulighet og glede av å bli vist rundt, se og være en dag med disse menneske var så godt! Jeg ble rørt langt inn i hjerteroten og følte en enorm lykke inne i meg bare ved å se gleden de som jobbet her hadde for arbeidet sitt og det de utførte. De smilte, de lo, sa noen vitser og viste med stolt hva deres arbeidsdag bestod av.  Jeg huser jeg tenkte at dersom alle arbeidsplasser og mennesker hadde hatt det slik ville det vært harmoni i en hver person!

Hos Bjørkhaug arbeider det idag 28 arbeidstakere på varig tilrettelagt arbeid, og 12 som har arbeidsforberedende trening der.

Nettbutikken deres Sikkerstikk.no baserer seg på en ide om at gaver skal ha en nytteverdi og at de kan hjelpe nettopp deg når du skal finne en presang som du ønsker skal bli verdsatt av den som skal får den av deg. For å gjøre dette enklest mulig for deg, har de satt sammen ulike kategorier som skal gjøre det enklere å finne den riktige gaven.

Sikkerstikk tilbyr:

 • Gaven pent pakket inn.
 • Håndskrevet kort sammen med gaven ( her kan du skrive inn ditt ønske for tekst i boksen for “din kommentar.)
 • Sending direkte til mottaker! Dette gjør at du slipper å hente den på posten for å sende videre – som igjen sparer deg for utgifter til porto.

Noen unike godbiter sikkerstikk tilbyr i sin nettbutikk er følgende :

 1. Morsom tretavle formet som en laptop hvor man kan skrive beskjeder og barnet kan leke! Finnes HER.  
 2. Kalender i tre – søt på dekorasjonsfatet eller på hyllen. Finnes HER 
 3. Notatbok/planleger og blyanter Finnes HER & HER 
 4. Søte små lekebiler i tre! Finnes HER. 

Alt over for under 500 – lappen. 

Under har jeg satt sammen en litt rimeligere pakke på tips til gaver alle og en hver alltids får bruk for, og alt til den nette sum av under 200 kr.

 1. Kopp, skål og skje + gaffel For gutt eller jente! Perfekt dåpsgave eller bursdagsgave. Finnes HER. 
 2. Snacks skål for godisposen. Finnes HER – Denne skålen og en pakke Twist – og du har den perfekte vertinnegave!
 3. Krukke med lokk til for eks sukker/ te .. Finnes HER. Kjøp en pakke med deilig urte te og legg ved – en gave som alltid vil falle i smak!
 4. Krukke til kaffen. Finnes HER.  – Perfekt gave å gi med en pose nykvernet kaffe til!

Bak en hver pakke sitter det en gledesspreder med navn Victoria.

-Victoria er jenta som står for innpakkingen av de vakre pakkene som sendes ut, og ikke bare var hun nøye, korrekt og stolt over alle de fine pakkene hun pakket inn, men hun jobbet så konsentrert og glad at jeg er sikker på at hun sender med en god dose lykke til den som mottar pakken også!

For en  energisk person !

Bjørkhaugen tilbyr mange ulike arbeidsforhold,  en av dem er å lage ulike Pokaler, graveringsservice og medaljer. Se utvalget HER. 

Et nøye og godt håndarbeid utføres i et hvert arbeid. 

Dette er en arbeidsplass med plass til alle, og som virkelig ønsker alle sine kunder hjertelig velkommen til en trivelig handel ! En handel som tas imot med stor takk og et enormt smil!

-Skal du kjøpe en liten gave til en du er glad i? Ha med deg en liten oppmerksomhet til en flink vertinne eller ønsker noe fint til deg selv? Besøk Sikkerstikk.no og klikk deg hjem en godbit eller to! 

 

 

En unik mulighet!

Fortsatt GOD helg kjære lesere! Publiserer jeg dette betyr det at jeg har måttet ty til et forhåndskrevet innlegg igjen, men det regner jeg med at går bra! =)

Nå har vi kommet oss skikkelig på plass, huset er så å si ferdig til visning og jeg håper alt går som det skal. Jeg kan ikke si at jeg anbefaler folk å flytte når de er høygravide, men jeg hadde ikke noe valg. Valget om om flytte var et valg jeg tok fordi jeg på godt norsk var dritt lei av å ikke ha nok plass til barna, nå er det god plass og nå har barna hvert sitt rom – noe de fortjener! Jeg elsket huset vårt, men jeg merker jeg føler en lettelse over valget!  Folk har vært dirkete stygge mot oss og meg, til tross for at de ikke vet hvordan vi har det … Å slenge dritt er noe av det beste folk flest vet, og når jeg stod med et slik tilbud som dette har folk likevel måttet snu det til noe det ikke er… Jeg orker ikke detaljert gang på gang å fortelle hvorfor vi ønsket å ta dette valget. Vil folk tro det skyldes ting som ikke stemmer får de det,  jeg tenker det kanskje gir folk mer å snakke om uansett….  Er det en ting jeg merker jeg ikke bruker så mye tid på lenger, til tross for at jeg stadig før høre av folk at det skrives så mye forferdelig om meg er det netthat. Jeg har bare tatt avstand, leser ikke, godkjenner ikke, blokker og fjerner det fra min verden. Vil folk ha tak i meg og jeg har gjort noe galt får det skje utenfor anonyme form, og ihvertfall ikke over forum.

Det at vi bodde i rekkehus var feil. 

Det at vi var på boligjakt var feil. 

Det at vi valgte å bli i rekkehuset var feil..

Og… Det at vi grep en mulighet jeg ikke tror vokser på trær var såklart feil det også.  

Så uansett hva jeg hadde gjort hadde det vært feil. Hadde jeg hatt høyt boliglån og en glitrende bolig hadde folk snakket, selger jeg, står gjeldfri og med penger på konto – vel så er det også feil… Uansett hva som blir gjort, eller ikke..Vel, så er det i følge ting jeg får høre hårreisende, og oppdiktet med en annen fortelling enn sannheten uansett.

Stuen vår har blitt SÅ fin! Vi har faktisk ektorp sofa i stuen, men det skyldes at vi kanskje får en ny om 12 uker og ikke fikk plass til den vi hadde. Jeg er sååååå fornøyd med sofaen og stolen her, det passet nemlig perfekt inn <3

Bordet ble med, og fy filleren så fint det er!

Taklamper skal kobles opp, lister ved terskel skal på plass og noen hyller mangler på vårt lille kjøkken.

Tusen takk for ekstremt mange gode tilbake meldinger på det jeg har delt- dere er aåååå gode!

Nyheter på en ny plass!

Reklame // interiør Galleriet.

God helg kjære lesere, jeg håper dagen har vært fin med dere! Dette innlegget er ikke nytt når dere leser det, da jeg har forhåndsskrevet innlegget tidligere!

Ja, nå har vi begynt å komme oss på plass, ennå står huset igjen, nå males, fikes, styles og vaskes huset før det er visning på onsdag og i den forbindelse har vi jo litt igjen… Fy filleren for en jobb det er å flytte, en real møkkajobb, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så forkynt og lei av noe i hele mitt liv, men dette har toppet alt!

Nå går jeg å vugger på mitt siste vers også, jeg er sliten og veldig tung nå. Magen føles gedigen og jeg gleder meg skikkelig til å bli ferdig. Noe sier meg at han ikke er langt unna, skinna mine er rosenrøde og pressene nedover blir mer og mer intense. Det gjelder å få unna ALT vi skal nå før han faktisk kommer, noe sier meg at det kan jo skje når som helst ….

Jeg har begynt å få ting på plass og nyhetene fra Interiør galleriet har endelig funnet sin plass. Åh, jeg bare ELSKER de nye tingene jeg bestilte meg før vi flyttet- endelig er de på plass og kom helt til sin rett.

Altså SE så lekkert!

Vin stativet har jeg ønsket meg LENGE og endelig fikk jeg rotet meg til å bestille det hjem også! Finnes HER I nettbutikken. Sølvfatet er også nytt og det finnes HER. det er lekkert til pynt på kjøkkenet, samt til parfymer og annet på badet.

Denne kurven er også ny, den bruker jeg til kjøkken redskaper og i tillegg er den jo lekker til tegnesaker og enda mer. Finnes HER  i nettbutikken.

Jeg er skikkelig fornøyd og elsker alt som kommer på plass her. Og en ting kan jeg si med sikkerhet – Riviera Maison passer perfekt inn i dette huset – alt blir så lunt og koselig så fort litt kurv og sølv kommer på plass! Eller hva?

Jeg håper dere liker det dere ser!

Kjøkkenet på bildet er det som er i hovedetasjen, det er jo her jeg står mest og lager mat, styrer og ordner…Men vi har et lite eget oppe også, slik at vi slipper å gå ned hver gang vi skal spise noe, ha noe å drikke, ta en kaffe +++ .Selv om jeg skal innrømme at jeg koser meg veldig når mamma og jeg står å lager mat sammen! Det er altså såååå koselig! Nesten så jeg vil at vi skal bygge på her og bli boende sammen med dem! Det er så koselig og unikt ! Man lever en gang, og ja jeg forstår at alle ikke kan bo under samme tak, men her har vi så sinnsykt god plass at det er umulig å føle at plassen er et problem!

Nyt helgen kjære lesere, jeg skal bruke min på å få ferdig kjøkkenet oppe, få inn skap til eldstemann, samt noen flere hyller!

 

Nå ser det slik ut.

God kveld, god kveld! Ja, her går tiden virkelig FORT! 

Natt til mandag var siste natt for oss i Rødåsen og nå er vel se å si ALT tømt, ja, vel utenom noen småting dag…Noen turer på øra seinere, flere kjøreturer og eks antall timer med sortering fikk vi endelig tingene våre på plass… Nå har vi fått på plass de lekre teppene våre ( som jeg før helgen skal dele mer om til dere) , og ting er ryddet ut på alle soverom, stue, bad og boder, imorgen skal vi få opp benken og da kan jeg endelig få opp litt kopper og krus, krukkene våre, kaffemaskin, fylt på kjøleskapet og ja generelt få ut siste rest på det vi skal ha opp og frem!

MANGE har ønsket en sniktitt på hvordan det har blitt her, og nettopp derfor har jeg knipset et par bilder enn så lenge! Mer kommer allerede imorgen! *smiler*

Imorgen skal jeg få på plass tøyet til Mathilde ,Lila og Olíver også, samt få sortert resten av tingene våre inn i boden her… Det er ingen hemmelighet at ting tar tid når man flytter, og selv jeg som har kastet sååååå mye har allerede kastet en henger til! En ting er sikkert, system ut til fingerspissen blir det! SUUUPER deilig!

Vel, vi storkoser oss og idag startet jeg også på uke 38! Tenk at jeg nå er et fullstendig svangerskap og ironisk nok har jeg hatt den beste uken hittil, til tross for at magen er tung og bekkenet litt kranglete!

Vi sees mer imorgen!

 

Nå ligger hjemmet vårt på Finn.no

Reklame// privat salg. 

God kveld kjære leser, da har vi landet i sofaen hjemme etter to skikkelig laaange dager! Vi har nå flyttet ALT, kun møbler og senger + litt tøy står igjen. Garasjen skal tømmes og kjøres med henger til øra, boden ute er sortert for søppel og skal ryddes på plass i ny bod og loftet er systematisert og skal plasseres med kofferter, julepynt og sommerdyner på nytt loft! Altså, jeg ljuger ikke hvis jeg sier jeg har kvittet meg med halve huset mitt, og hvorfor jeg har samlet på så mye dritt tidligere vet jeg ikke. Herreminhatt så deilig det er å nå ha 100 % system og kontroll i hver krik og krok! Hvorfor lagre på så mye hele tiden? Flytting er virkelig en bra ting når det kommer til å få ting skikkelig på stell i hvertfall! Jeg tror aldri jeg har vært mer bevist enn denne gangen, selv ikke når jeg flyttet inn i den lille leiligheten var jeg så nøye på hva jeg faktisk skulle ha med meg videre. Jeg føler nesten jeg har fått en system-ånd over meg !

Nå ligger huset vårt ute for salg og jeg er veldig glad vi tok dette valget, til tross for at jeg i et års tid har benektet at jeg noen gang ville komme til å flytte.

Huset er nå klart for å stelles i stand til vising, og denne gangen er jeg GLAD vi ikke bor her når det ligger ute for salg. Det å ha fremmede folk tittende rundt i mine ting og mitt hjem liker jeg ikke. En ting er å vise møblene mine på bilder, men å ha folk gående i min stue for å se på hjemmet mitt er ikke noe for meg. Nå er det kun vegger,tak og gulv som er igjen etter oss, alt annet er til vising vasket, ryddet og stylet for nettopp den tiden hvor huset skal vises frem. Maleren kommer til fredag og skal gå over badet, trappen samt små pirk, vaskehjelpen skal vaske huset før vising, og flyttingen på vårt resterende blir tatt imorgen, tirsdag og onsdag.  Så ryddig og åpent det er her nå tror jeg aldri før det har vært…. Personlig synes jeg det er viktig at huset ikke er “overlesset” med stæsj når det skal vises frem. Og med 4 barn og to voksne sier det seg selv at vi har hatt ekstremt MYE ting, sikker mer enn en familie på 4 har.  Jeg kvittet meg med masse før fotografen kom og bare da følte jeg at alt ble så luftig og deilig- hehe…

Er du på boligjakt, ønsker å bo på en plass med trivelige naboer, stille nabolag, et veldig lunt og koselig hjem med en solrik uteplass, liten opparbeidet hage og fine turområder i skogen og til strender – nærme skole, barnehage og nær butikker  – da er dette garantert et hjem du vil kunne trives kjempe godt i! Jeg har elsket hjemmet mitt fra jeg fikk nøkkelen i hånden for første gang juni 2016. Nå er tiden inne for meg og mine å flytte på oss, få et litt større hus og lande med barna våre. Om ikke mange ukene er vi 7 personer – 5 barn og 2 voksene, og nettopp derfor har vi valgt å låse døren i Rødåsen for aller siste gang!

Og med det ønsker vi dere hjertelig velkommene til visning Onsdag 3. April !

Kjenner du noen, eller selv er på jakt- vårsåsnill å del annonsen vår videre. Absolutt ingenting rundt dette hussalget er sponset eller gitt til oss gratis!

Jeg krysser fingrene for at de som ender opp her vil elsket dette hjemme like høyt som oss, for er det noen ting et hjem alltid trenger er det omsorg, kjærlighet og pleie!

Annonsen til boligen finner dere HER på finn.no

 

NB!!!! Øverst i innlegget har jeg valgt å skrive reklame, pga jeg linker opp til vårt boligsalg i denne annonsen.

Nå kan man se en helhet!

God helg kjære lesere! 

Her hjemme går ting veldig unna nå,  jeg bruker mye tid på å stokke, brette og få på plass tingene våre… Det tar alltid mye mer tid enn man først tror, men likevel er jeg overrasket over hvor bra alt blir – jeg koser meg!

Jeg synes virkelig rommene til ungene blir så fine og Lila sitt er vel det jeg har kommet lengst med. Pga vi skal ha inn vegg-til-vegg tepper på alle de 4 rommene må vi vente til det er på plass til uken før vi får inn senger og garderobeskap. Det å få ting helt ferdig og ikke slurvete utført er så utrolig viktig. Jeg gleder meg sånn skikkelig til å vise dere helheten, for enn så lenge ser dere bare en liten del av rommet til Lila. Lila og Vanessa skal nemlig dele rom ( vi har jo Vanessa bare annenhver helg ) så jeg har plassen i andre enden fri for hvor dere garderobe, dukkehus og to senger kommer opp!

Nå kan dere likevel skimte hvordan stilen faktisk blir, så jeg tenkte å vise dere noen søte bilder! Mer kommer når sengehimler, senger, skap og vegg-til-vegg tepper er på plass!

Denne helgen står rydding og flytting på planen, så følg med- mer bilder kommer !!! Håper dere synes det er kjekt å få være emd på denne reisen også!

Det kommer seg!

God kveld, fy filleren nå er jeg heeelt skutt! Her har det gått i ett siden jeg startet dagen og nå er hele kjøkkenet ribbet, boden er tømt og huset ser IKKE ut! Takk og lov for flytte og vaskehjelp!!!

Idag har jeg fått ting inn på det nye badet, kun det vi må bruke står igjen, men siden vi flytter allerede til uken har jeg valgt å ta det “trege” først denne gangen. Alt i skuffer, hyller, boder og skap blir tømt og flyttet, så kun møbler og stæsj står igjen til vi fysisk kjører de store flyttelassene våre. Jeg er overraskende fornøyd med ting allerede, det blir virkelig kjempe fint. og selv om jeg mangler ting for den “siste” finishen ser jeg nå hvordan alt blir- og det er fint!

På toppen av hyllene skal jeg ha noe annet, men enn så lenge har jeg fått ordnet system!

Imorgen skal jeg ordne enda mer, så mer bilder kommer da!

Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg!!!!

Rommet til Lila!

Reklame // Villakids.no

Det blir så fint, det blir et ekte prinsesse rom- akkurt slik lillemor vil ha det. For og ikke få noen “sure” miner på” hun og han” prat  vil jeg legge til at Lila digger biler, men hun forguder dukker, dukkehus, rosa og lilla. Hun elsker langt hår, hårspenner, glitter og stas- og nettopp et slik rom skal vi gi henne!

Fra å ha et lite rom i mellompassasjen inn til vårt rom har hun nå fått sitt helt egne store jenterom! Stort i forhold til hva hun har hatt, og rommene er større enn hva noen av oss har hatt tidligere  Rosa, beige, hvitt og grått er fargene det skal gå i og gjett om dette er stor stas! Jeg elsker å dille, samt dalle med dette og når dere ser resultatet er jeg sikker på at dere vil forstå meg kjempe godt!  Akkurat nå ser det jo ut som et evig kaos utad og ingen forstår helt hvordan vi får det eller skal bo det neste året.. Nettopp det er hva som gjør dette så sinnsykt morsomt, for dette blir alt annet enn hva som spekuleres i.. Hihi….Om en uke bor vi her!

Igår delte jeg noen bilder med dere av litt stæsj som var ventet inn på rommet til Lila, og før klokken var 16 hadde jeg hentet ut et par forsendinger på nettopp dette. Åhhhh, jeg skal si det var ei frøken som var i 110- fyr og -flamme!

Vi fikk opp verdens søteste wallstickers og Lila hjalp begeistret og engasjert til med å klistre på de nydelige stjernene som løst ble klistret opp. Det å få hjelpe til selv var STOR stas! Samt ekkoet i rommet, det å høre sin egen stemme i gjenklang var kjempe stas!

Nye vegg-til- vegg tepper skal legges i alle rom, og at det blir godt og mykt å leke på er ingen tvil!

Wallstickers til vegg HER. 

Nytt interiør har også blitt pakket opp, smykkeskrinet med en vakker melodi er Lila sin nye favoritt! Hun vridde om, og opp , tok på og hørte på denne ballerinaen som gang på gang spinner rundt til den nydeligste melodien. På nøkkelen som kan låse skrinet sitter den en søt liten dusk og slike nydelige detaljer elsker jeg!

Smykkeskrin finnes HER.

Jeg skal starte på badet idag også, få inn litt håndklær og annet stæsj! Så hva sier dere, klare for noen flere snik-titt bilder ?

-I HOPE SO!!!!

Vi sees litt seinere! 

Nå starter uke 37, og tiden er knapp.

God kveld kjære lesere! Har dere hatt en fin dag? Her går dagene unna til å gjøre i stand i vårt nye hjem og til den lille prinsen vår.  Lila og jeg reiste ut å fikk ordnet litt på rommet hennes også, hun er jo i ekstase over å få sitt eget store rom.. Dakkars, tenk at hun nå faktisk forstår så mye som hun gjør og at hun viser en så stor glede rundt det!

Igår gikk jeg ut av min siste dag i uke 36, og idag startet jeg på uke 37! Tenk at jeg nå har startet på min 37. uke i dette svangerskapet.. Prinsen vår er nå ferdig utviklet og ligger rett og slett bare å “godgjør” seg til han snart skal komme ut å hilse på oss. Vår lille go´gutt som jeg snart i 9 måneder har gått å båret på, kjempet for og gitt hele meg selv for. Min lille go´gutt som kommer å skal gjøre oss som familie komplett. Tenk at han skal knytte alle bånd sammen og at Lila faktisk skal bli store søster<3

Idag shoppet jeg bittelitt til prinsen, den siste tiden har jeg virkelig gått “all in” og handlet så masse fint til han. Det er jo ikke slik at butikkene stenger når han kommer, og denne gangen gleder jeg meg faktisk veldig til å handle til han når han først er her også. Det er kanskje derfor jeg ikke har gått helt bananas denne gangen, hihi……

Vel, lillegutt mangler ingenting og jeg har handlet så masse nusselig.. Jeg elsker typiske babytøy og nettopp derfor går det i veldig “baby-baby” farger, blonder og alt som hører med.

Nå gleder jeg meg til å starte på ammehjørnet og sengeplassen hans i huset –  tenk at når han kommer har vi kanskje rukket å flytte inn der vi skal lande. Huset her skal styles for salg neste uke, så vi har akkurat med tid ! *smiler*

Litt nytt til hennes nye rom!

Reklame linker – villakids

God morgen – eller formiddag!

Her er jeg i full planlegging, jeg har nemlig satt bort så å si ALT! Det eneste jeg skal gjøre er å ordne med tøyet vårt og tingene våre på badet. Nedpakking, vask og flytt har jeg satt bort! Hadde jeg ikke vært høygravid eller hatt en baby i vente hadde jeg brettet opp armene på alt dette, men nå -neeeeei!! Jeg føler jeg må kjenne mine begrensninger nå, og det er ikke vits å be om og bli dårligere enn hva jeg er heller.

Veldig mange har lurt på nøyaktig hva som skjedde i helgen.. Jeg er 4.gangs gravid, jeg bærer nå frem mitt 4.barn, noen gravide får plager uten at det nødvendigvis er veldig gode forklaringer på dette. Jeg har noe legene kaller en “irritert” livmor, noe som gjør at jeg sliter med kraftige kynnere, vonde tak og skikkelig hard mage ( altså magen er betongkloss å ta på). Jeg er ikke stor i den forstand at jeg har “god plass” , og nettopp derfor merkes alt så mye bedre for meg. Jeg er dårlig på å ta ting med ro, og nettopp derfor kan jeg over drive alt jeg skal gjøre når jeg føler meg fin! Da glemmer jeg for en liten stund at jeg er gravid og ønsker å få gjort ALT! Når kroppen min da blir “sliten” hopper den ut av komfortsonen den har plassert meg i og rett inn i en sterk påminnelse om at jeg har dratt stikken for langt.  Det er hva som skjedde i helgen…. Jeg fikk skikkelig tak, men dette er da tak som ikke nødvendigvis fører til fødsel, men de er likevel vonde og kalles for “maserier” “…  Jeg har tatt blodprøver, urinprøver, sjekket alt som kan sjekkes og per akkurat nå er alt veldig-veldig fint med lillegutt og det gjør meg skikkelig glad!

Jeg koser meg derfor ihjel med å bare nyte det å ordne i stand, disse sakene har jeg nå bestilt til Lila sitt rom ! Det å innrede et skikkelig rom til henne nå er virkelig moro altså! Er jo helt i innredningsmodus om dagen – haha…

HER, HER, HER & HER. 

Hva tror dere ? Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere hvordan alle rommene blir, spesielt vårt også- for det blir lekkert! Vi får denne gangen et STORT STORT …