En måned helt vekk!

Reklame // interiør veiledning.

God torsdag! Vipps, formiddag allerede og denne dagen gikk 100 ganger fortere enn jeg hadde lagt opp til. Idag startet jeg dagen med mailboksen og veiledninger, det må jo gjøres det også.. Idag er det offisielt den siste vinterdagen, tenk det da dere!! Vår og sommeren står for tur og det er virkelig noe å juble over! Det at jeg har ventet litt ekstra på denne våren er jo ingen hemmelighet! Eldstemann i huset fyller år imorgen, hele 12 år! Tenk at den lille gutten min nå er ett år fra å skulle bli tenåring- du og du… Er det virkelig mulig? Snart har han tatt meg igjen i høyde også, men jeg går likevel å ser på han som den lille gutten jeg måtte fly rundt med på armen. Sier jeg det til han flirer han bare av meg, men sånn er det vel stort sett med alle barn på den alderen? Eller hva?

Jeg har nå snart jobbet meg igjennom to vakre hjem, og jeg blir like inspirert hver gang en kunde åpner sitt hjem for meg. Det er nesten så jeg føler jeg må ta på meg silke hanskene, for et hvert hjem er jo noe av det mest private man har.

Jeg jobber aktivt nå de neste ukene for å klare å ta igjen dager med sykdom og slik at jeg kan ta meg “fri” med god samvittighet i noen få uker når Lillebror kommer.  Jeg kjører derfor fullt opp nå frem til 29.3 – da går jeg nemlig av i noen få uker med den fysiske jobben min.  Jeg vil oppdatere om hver og vind her inne og bruke tid nå i ukene fremover på å forhåndskrive det som er lagt opp, men noe jobbing på meg de neste 6 ukene da blir det ikke. Det er så rart å sitte å planlegge en hel måned fri, men samtidig litt godt også. Det er mye som MÅ og som SKAL være rett, ryddig og på plass før min fri måned kommer, men samtidig er det bare deilig å ha hendene fulle slik at jeg slipper å føle at tiden nå frem til han kommer står stille! Om 14 dager reiser jeg på min siste jobbtur til Bergen og blir borte et par dager, og det gleder jeg meg ekstremt til! Når jeg kommer hjem derifra har jeg bare et par uker med jobb igjen før jeg trer av og faktisk skal få den lille babisen min ut av magen.. HELT HELT SPRØTT!

Jeg kjører derfor de neste 4 ukene med jobb 15 % på alle mine interiør veiledninger, så står du å ønsker en liten mini makeover, en ny look til hjemmet eller en aldri så liten piff til å få startet på å forme ditt drømmehjem – kontakt meg på [email protected]  så kanskje nettopp DU er den som får ditt hjem perfekt denne våren/ sommeren! Noen ganger når man står fast er alt man trenger et lite dytt, eller hva?

Nå får jeg fortsette å dypdykke meg i jobben, men jeg håper dere har hatt og fortsetter å ha en deilig dag!

Før, men ikke nå….

God kveld alle sammen! 

Da har jeg landet i sofakorken etter en vellykket middag for pappaen min! Pappa har jo bursdag idag og det måtte jeg gjøre litt ekstra stas på! Bordet ble dekket, deilig lang stekt kalkunbryst med ovnsstekte rotgrønnsaker og søtpotetpuré – det smakte helt fantastisk om jeg kan få si det selv?

Jeg bakte i tillegg pappas favoritt – skolebrød og de ble også vellykkede ! *smiler*

Mamma og pappa reiser til Spania på fredag så det å få noen timer sammen nå i kveld var også veldig-VELDIG deilig! *smiler*  Vi har fått pratet om ALT mellom himmel og jord, jeg har fått liret av meg alt jeg har på hjertet, og gode råd har jeg knyttet til meg. Jeg har kommet dit i livet nå hvor jeg omtrent ikke snakker med noen om nære ting lenger, jeg føler virkelig at jeg stoler på svært få. Før kunne jeg dele ALT med alle, men nå føler jeg at det er så mye jeg bare ikke ønsker å snakke med noen om. Kun mannen og mine foreldre, kanskje alderen er grunnen til det? Jeg har blitt mye mer “lukket” og det hører jeg ofte at mange merker jeg har blitt også. Det er på ingen måte vondt ment, men jeg liker å holde mine kort tett til brystet. Det er mye som skjer i livet man ikke ønsker å snakke for høyt om, nettopp fordi det kan dra negativt og positivt til seg av oppmerksomhet man rett og slett ikke vil ha. Hadde jeg delt alt til en hver tid hadde jeg sikkert hatt en lesegruppe herifra til andre siden av kloden – haha…. Det er så mye så mange andre også kjenner seg igjen i, det er jeg sikker på.. Sånn sett hadde det sikkert vært greit å dele litt mer nært og sært, men nei… Privatlivet merker man til slutt at er hva som faktisk er PRIVAT.

Jeg skal nå nyt kveldes siste timer forran tv-skjermen med mac´en på fanget, før jeg imorgen skal stokke rundt på X-anntall gjøremål …. Noe sier meg at morgen dagen blir ekstremt hektisk, butbut…. I love it!

 

Ha en deilig kveld mine kjære lesere! 

Ikke helt svart hvitt.

God Onsdag alle sammen! 

Idag ble veslemor levert i barnehagen og blir hentet av H og skal være hos han frem til mandag! Vipps var dagene mine “tomme” igjen og mammahjertet ligger litt spredd. Jeg lurer på når jeg skal vende meg til dette, når det å skulle være uten barna mine skal være “deilig” slik som folk ellers sier?  Er jeg unormal som ikke føler det deilig å være bare meg så lenge? Det er deilig å ikke ha noe man “må” gjøre, sove lenger, være litt spontan uten å ha dårlig samvittighet. MEN deilig og ikke ha barna mine her, vel det synes jeg IKKE!  Jeg savner de så fort kvelden kommer og jeg ser sengene i andre etasje stå tomme.

Den største skuffelsen jeg har gjort i livet mitt er vel at barna mine ikke kan ha meg rundt seg 24/ 7 , men sånn føler vel stort sett alle mødre og fedre det som ikke lever sammen?

Formen min er på bedringens vei, men den er ennå LANGT fra fin, jeg er garantert ikke meg selv igjen før jeg er ferdig tenker jeg, men men…. Nesten begynner å løsne opp, halsen klør ikke lenger og hosten forsvinner mer og mer! *smiler* Det å føle seg i form ellers er uten tvil helt MAGISK!

Det søte lille tøyet til Victor begynner nå å fylle seg mer og mer opp, det er nesten litt rart å tenke på at en bitteliten kropp skal få plass inne i den bittelille bodyen.. Tenk så liten, men likevel så komplett han vil være- åh <3

Stellebordet er jeg sånn “delvis” fornøyd med.. Det er fint og enkelt, men jeg tror nok jeg ønsker å gå for et med skapdører etterhvert.. Det samler seg ekstremt mye støv under, og med tørketrommelen rett ved kan dere jo selv tenke dere hvordan det “hoper” seg opp… Problemet er bare det å finne et som ikke er så stort, nettopp fordi plassen vår ikke er så stor på badet. Jeg  ønsker ikke at det skal bli for dominerende, noe det lett kan bli her inne.. Sånn sett er dette perfekt!

Kurvene begynner endelig å fylle seg godt opp, det var en periode jeg nesten følte meg slem som ikke kjøpt noe særlig… Nå som han nærmer seg føler jeg at jeg endelig begynner å få litt av alt til han. Jeg har nok ikke shoppet så mye denne gangen som sist jeg gikk gravid, men det ser ikke så veldig “sort-hvitt” ut likevel. Haha… Nå gjenstår det å kjøpe litt små bodyer, pysjer og bukser så er jeg i mål! Jeg har ennå GOD tid, eller hva?

Et blått bord pyntes i underetasjen idag! Min kjære pappa fyller år og nettopp derfor ønsket jeg å sette litt ekstra pris på han! For hva gir man til noen som har levd i 64 år og har så å si ALT? Jo, man baker noe snadder, kjøper et kort og dekker et bord med mat han vil ELSKE! De beste gavene er de man lager eller gir med kjærlighet. Det materialistiske kjøper man seg stort sett selv igjennom hele året. Det er minner man blir rike på <3

Deler litt bilder etterpå, inntil det – nyt dagen!

Når man endelig får alt på plass.

Reklame // annonse innlegg i samarbeid med Desenio.no 

God kveld kjære lesere! 

Her har jeg sittet med en sprellende tass i magen å satt de nye bildene våre fra Desenio i rammer! Det er alltid like moro å ordne med bilder, spesielt når du føler de gjør noe ellers med interiøret. Jeg er jo i mitt “blå” hjørne om dagen, så bildene bærer tydelig preg av naturens blå toner og slående landskap…

Planen er å henge disse bildene på veggen ved den gamle skjenken til oldefar, men før jeg henger de opp har jeg satt de opp langs veggen ved peisen og der skal de få stå til jeg har bestemt meg helt.

Dette bildet er mitt favoritt bilde, nettopp fordi jeg føler noe eventyrlig over det. Det er som det tar meg tilbake til turen vi hadde igjennom Norge i fjor sommer… Høye fjell, speilblanke vann og en himmel som skimtes over fjelltoppene!

Denne gangen har jeg valgt litt størrelse på bildene, nettopp fordi jeg føler at underetasjen krever litt synlighet når det kommer til bildene som skal pryde veggene –  stuen og kjøkkenet er jo hjertet i huset! Det tar tid å bo seg inn med bilder, og med tiden har jeg prøvd og feilet en god del, men nå føler jeg at jeg har landet mer og mer ettersom stilen vår er og forblir lun, og blå…=)

Besøk desenio ved å trykke HER. 

I samarbeid med Desenio.no har jeg fått den store gleden av å gi alle mine kjære lesere hele 25 % på sitt/sine kjøp hos Desenio fra idag den 26.februar t.o.m 28.februar ved bruk av rabatt kode  VILLA25 .Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters/Personlige posters. Trykk HER

Ønsker du å sette sammen din egen lille bildevegg kan du selv lage en slik vegg HER før du bestiller, det gjør alltid jeg og det er  veldig stas å se de ulike tankene mine prøvd sammen før jeg bestiller det hjem.

Utvalget er enormt, og det er bilder for en hver stil, et hvert hjem og et hvert rom! Det er kun fantasien som kan sette grenser! 

Jeg håper dere som meg finner noe dere liker og at dere blir like fornøyde som meg!

 

www.desenio.no 

Slik som dette blir det!

God tirsdag!  Endelig fikk jeg noen timer til bloggen igjen! Hipp hipp hurra!

Det nærmer seg med stormskritt til vi kommer inn i April og at det har skjedd MYE siden sist jeg snakket om lillebror sin ankomst er absolutt ingen tvil!

Veldig mange har sendt meg meldinger på dette rundt fødsel, da jeg har vært helt åpen om min fødselsangst. Mange mener jeg tuller, at jeg bare finner unnskyldinger og “later” som jeg har denne angsten for å slippe “billig” unna. Til det kan jeg understreke at NEI dette er ingen unnskyldning!

Med min vakre og fine prinsesse Lila fikk jeg et svangerskap og en behandling på slutten ingen fortjener, og sykehuset Kalnes har på vegne av opplevelsen de ga meg faktisk vært så lei seg for hva jeg ble utsatt for ( uten å gå innpå hver detalj) at de har bedt meg om unnskyldning på det sterkeste! Jeg har vært til MANGE samtaletimer og jeg har virkelig kun ET ønsket for denne “avslutningen” og det ønske er å få en fin og ROLIG fødsel uten å bli møtt med overlegenhet. Jeg følte meg i utgangspunktet i “veien” med mitt svangerskap når jeg gikk gravid med Lila, det var liksom bare feil, slemme og ondsinnede påstander ute å svirret i luften overalt og dette førte vel mer eller mindre til at jeg ble et lite “nervevrak”.  Det er så mye mer som skjer enn alt som ble og blir delt.

Denne gangen har jeg fått rett hjelp, om jeg kan kalle det for det? Jeg har hatt fine samtaler med jordmødre og i tillegg fått min stemme hørt på morgenrøden. Dette har hjulpet meg MASSE! Jeg har gått fra å ønske keisersnitt til å faktisk ønske en normal fødsel igjen! Hvorfor? Jo, fordi jeg har fått en kjempeflott fødselsplan som rolige informerte jordmødre ønsker å hjelpe meg igjennom. Det å presset ut barnet er ikke hva som skremmer meg, men reisen til det skal skje.

Dato for igangsettelse blir hva jeg skal jobbe mitt, og om halvannen uke skal jeg tilbake på samtale – for å ikke skremme meg brot fra dette igjen!

Lyset i enden av tunnelen er at jeg får babyen min rett på brystet mitt! Og at jeg får en “normal” fødselsopplevelse med min kjære mann. Det er og var ikke slik at keisersnitt var et enkelt valg for meg, eller at det å sitte å nekte fødsel var kult – tvert om! Jeg følte meg delt i alt. Og nå en måned etter samtalene begynte ved å få meg hit har jeg også kommet hit!

Dette blir en skikkelig fin liten påske baby! Vi har til og med en fødselsplan om fødselen skulle starte av seg selv før vi rekker å igangsette meg! Jeg tror dette blir bra, eller …Vent! Jeg VET dette blir bra! Og jeg er så takknemlig for at jordmødrene tok meg på alvor denne gangen, at jeg blir sett og hørt og fulgt opp slik at reisen føles trygg!

Idag er jeg 32 + 6 , noe som vil si a jeg er fullgåtte uke 33 !! Imorgen starter jeg på uke 34 !! Om 5 uker +/- har jeg uansett den lille gutten min!  ÅÅÅÅ som jeg gleder meg til det!  Tenk at nettopp stae og redde meg skulle klare å bli så positivt innstilt på det jeg fryktet aller mest!

Ikke den starten jeg ønsket.

Riktig god mandag kjære lesere!

Da er en ny uke godt i gang og for å få ryddighet i alt hat jeg startet på min fulle kategori uke nå. Jeg har gledet meg til å komme igang leeenge, men helgen ble en dårlig start nettopp fordi jeg har blitt kjempe syk. Tidenes forkjølelse har nesten knust meg i 1000 biter. Jeg har før sagt at :”neida influensa og forkjølelse er ikke noe jeg hadde lagt med ned for”..Nå trekker jeg tilbake ALT, absolutt ALT! Jeg hadde aldri klart å leve om jeg skulle levd slik, det vet jeg med sikkerhet! Hosten min har satt meg på astma medisiner, lungene mine er heeelt ødelagte og jeg har hatt så høy feber at jeg har sett dobbelt og vært helt i ørsken!

Det at jeg har influensa er en ting, men å få det samtidig som man snart er relativt høygravid er et mareritt !

Igår delte jeg at jeg var lagt inn, mange trodde jeg var i aktiv fødsel, men det kan jeg si nei til. Jeg har ny oppfølging imorgen med jordmødre, og får vite mer da, men slik som situasjonen er nå er det ikke en lege i verden som ønsker å ta ut lille gutt. Så lenge jeg kan “behandles”, spiser, og han viser god vekst og er fornøyd med sin mellomstasjon i magen behandler legene meg med det jeg kan behandles med uten at det skal være skadelig for babyen. Om jeg gleder meg til å komme i mål? JAAA!

Dette svangerskapet har satt følelser og tålmodigheten min på en prøve! Typisk min “flaks”…..

Jeg kommer sterkere og  innholdsrik tilbake fra neste innlegg, men siden mange har vært engstelige og sendt mange meldinger ønsket jeg å dele litt med dere. Jeg liker ikke å føle at jeg skjuler ting for dere, men helgen har vært helt grusom og absolutt ingen fin helg pga formen min.

Jeg føler ( uten å tørre å si det høyt) at medisinene mine har begynt å virke og det er som å få livet i gave på ny !

Enda et sett ligger å venter på lillebror, og han, oss og det som skjer skal denne uken handle mye om! Vi sees med ekstremt masse spennende innhold – takk for at dere har holdt ut med meg den dårlige bloggingen min de siste dagene!

My memory lane …..

God søndag!

-Igår ble en stille dag på meg, jeg skal ikke gå dypt innpå alt som skjer om dagen, for det er mye… Jeg skal likevel si såpass at jeg er veldig dårlig, og har hatt noen veldig krevende dager. Dette svangerskapet er rett og slett det verste jeg har vært utsatt for på alle hold. Immunforsvaret mitt er helt knekt og smertene som følger med er ubeskrivelig vonde. For og ikke bli tatt for å være en som er utakknemlig vil jeg påpeke at jeg er ekstremt takknemlig for lillegutt i magen og at jeg har en kropp som faktisk bærer han frem. Det er ikke babyen i magen sin feil at min kropp er satt sammen slik som den er.. Fire svangerskap merkes godt på kroppen, spesielt siden jeg er av de som får både kynnere, ligament smerter, sure oppstøt, muskel smerter og dårlig bekken. Jeg vet med sikkerhet at dette er mitt siste svangerskap, og jeg gleder meg veldig til jeg sitter med den lille gutten min i armene mine, og får min egen kropp og styrke tilbake! Lyset finnes heldigvis i enden av tunnelen. *smiler*  ….

Hus og hjem har jeg lovet dere masse bilder av, og nettopp derfor tenkte jeg; Hva med en lite memory lane down the road ? “

Det som er moro er å se hvor mye farger, fasonger og en stil gjør med et hjem- det kan gi et hjem hundre ulike utrykk. Er det en ting jeg synes ekstra stas er det å se hvordan stilen utvikler seg, er i bevegelse og blir forandret.

Idag har vi valgt møbler som er litt bedre å bruke nå enn før, nettopp pga vi har plass til alle rundt bordene, har møbler som lettere kan holdes i orden.. Også er det ikke til å komme unna at jeg liker å ha litt cottage preg blandet inn….

Fargepaletten har jeg landet på, men det har vært noen blind skudd i mørket, men sånn er det vel for alle!

Jeg håper dere har en fin søndag !

Mitt nye rå fine sofabord

Reklame// innerommet.no 

Fredag og det betyr helg!

Helg betyr fri, og fri betyr tid til ro, avslapning og det å hente seg opp med NYE batterier! * smiler*

Nå starter vi på vår første tema uke her på bloggen og jeg tenkte å starte med hus, hjem, interiør og styling! Noe jeg regner med vil falle i god jord hos de aller-aller fleste leserne her inne. Det skal bli så mye interiør og interiør snakk at jeg ihvertfall skal klare å mette dere “bittelitt” på den fronten.

Nå er det to uker siden vi fikk det lekre salongbordet vårt i hus, et bord vi har forelsket oss mer og mer i ettersom vi har fått det på plass og i bruk! Bordet er grovt, det er tøft, maskulint og enkelt – alt hva vi ønsket.

Når vi skulle ha bord var plassen vi kunne få ut av det noe av det som hadde høyest prioritering for nettopp oss. Vi er snart 7 mennesker i huset og nettopp derfor har det betydd så ufattelig mye for oss å kunne bruke hver plass i huset fornuftig. Som dere vet bor vi i et søtt og koselig rekkehus, og her har vi virkelig funnet oss til rette alle sammen. Alt går bare man ser på løsninger fremfor hindringer, eller hva?

Sofaen vår er stor, den rommer oss uten problemer, og ofte liker vi når de minste er lagt å ta middagen med oss foran tv skjermen. Problemene vi hadde når vi før hadde et mindre bord var at vi ikke fikk plass til det vi ønsket. Det å finne et salongbord med tilleggsplate var noe vi kunne anse som UMULIG.  Nettopp derfor falt vi slik for dette bordet. De små bordene gjorde det mulig for oss å samles alle rundt salong bordet uten problemer! Plutselig kunne pynten stå igjen på bordet UTEN at den ble i veien og plassen rundt valgte vi mer eller mindre selv. Pga de små bordene er plassert under hovedbordet tar de ei heller plass og man kan leke med litt variasjoner i stylingen.

Info angående bordet:

  • Brunbeiset, matt svart metal
  • L120xB65Xh47 / L55xB55xH40 ( 2 stk)
  • Massivt gjenbrukstre, jern
  • Lev. montert. 1 Kolli

Jeg har nå vært så heldig at jeg kan tilby mine lesere hele 20 % avslag på bordet dersom dere oppgir kode –Blackwood.  Noe jeg regner med passer perfekt om nettopp dette bordet er et du ønsker å sikre deg også! Leverignstiden er rask, jeg hadde mitt på en ukes tid.!  Bordet finner dere ved å trykke HER. 

Bordet finnes også i andre størrelser og fasonger så her kan dere velge hva som passer best for dere såklart!

Jeg håper dere ser noe dere likte og at helgen deres blir magisk med dere! Vi sees! 

www.innerommet.no 

En voksen start….

God kveld, god kveld! 

Her sitter jeg og har brukt de siste dagene på å planlegge litt detaljert rundt denne bloggen. Er det en ting jeg vil er det å dele, bruke tid og forbedre meg på bloggen min. Det har sakte, men sikkert blitt bedre… Likevel dreier alt seg om et spor man er godt vant med å være i, ting blir en vane og gammel vane er vond å vende… Er det ikke det ikke det folk sier?

Jeg skiftet bloggplattform sommeren 2017 og siden har jeg brukt mye tid på å finne en rød tråd for bloggen. Jeg må innrømme at det har ikke vært så veldig enkelt, nettopp fordi jeg har hatt så mye på hjertet og et stort ønske om å dele så god jeg kan.

Jeg har jeg jobbet mot et lite prosjekt jeg satt meg for en tid tilbake, men også her har jeg utsatt og utsatt!! Typisk dårlig “vane” . Nå skal bloggen få andre bein å gå på. Jeg vil ikke slette noe, men heller begynne å legge til ulike temauker! En uke dreier det seg kanskje om familie, barneutstyr, tips ,ideer, outfit til de små og ting som har med familieliv å gjøre. Uken etter kan det dreie seg om interiør, hus, hjem, styling osv. Deretter vil det være en uke som dreier seg om bakst, mat og temaer knyttet opp mot dette.  Så skjønnhet, mote og reiser ++++…. Tema periodene vil skli over i hverandre naturlig, men jeg tror at ved å være mer variert, “enklere” og mer visende til det som er noe alle liker vil bloggen automatisk bli mer “ryddig” for lesere å ta del i. Det å skulle igjennom hundre kategorier på 7 dager blir bare rotete og bloggen blir da mer “stressende” og uten noen form for en rød tråd.

Jeg tenkte å gripe tak i mitt nye tiår med en mer voksen og sofistikert blogg! Dette starter allerede imorgen- tvi tvi for at dere vil like det også! Planene er m a n g e og det er så moro å føle seg klar for å gripe tak!

Nå er jeg 30!

God lillelørdag! Vel, idag er det ikke hvilken som helst lillelørdag for idag er det den 20.2 og MIN 30 års dag! Jeg ble overrasket med deilig frokost, boller og kaker! Namnam! Mann og barn vet å gjøre stas på meg når jeg har bursdag og det er koselig! Vel, det blir ikke noe 30 årslag på meg nå, som snart høygravid og veldig lite overskudd har jeg sagt ifra om at festen tar vi til sommeren når jeg også kan være med på moroa! Hehe…. Idag blir en rolig dag med barna, men vi skal likevel kose oss ikveld! Det er jeg ikke redd for, barna har skrevet fantastiske kort til meg, gitt meg gavekort på en aldri så liten SPA massasje – en veldig heldig mamma er hva jeg er!

30 år og jeg føler meg ikke det grann eldre – haha… Dette tiåret vil jeg gripe tak i ved å ta med meg den dyre, vonde og GODE tiden min i 20 årene! Jeg er sikker på at dette ti året blir fantastisk! Og den fineste lille gaven som jeg går å venter sånn på får jeg jo nå i løpet av 5-7 uker!

Jeg håper deres dag er og blir magisk videre! Nå skal jeg hente den lille snuppa mi, kose meg litt med henne og de to eldste før jeg skal avsted en aldri så liten kveldstur etterpå!

Vi skrives !!