Rett og slett utrolig

Reklame// ROGN belysning og interiør.

Har dere hørt om Rogn Belysning og interiør?

Idag skal jeg dele litt om dem og deres historie med dere:

Rogn belysning og interiør er en butikk som åpnet 15. mars 1955 på Stathelle. Butikken hadde da sitt utspring fra ROGNs auto-elektriske forretning i Langesund – som ble etablert i 1925.  Rogn  har vært i sine lokaler i snart 50 år !
Strandgata 4 har sin egen lange historie, og ble bygget i 1898 av Stathelle Brænnevinsutsalg. Det var Arkitekt Børve som den gang tegnet huset  og han er bl.a. kjent for å ha tegnet Dalen Hotell og hovedhuset på Croftholmen. Mye av fargene og detaljer går igjen. I Rongs showrom i 2. etg finner du originale malte taker og andre detaljer, hvor vakkert er ikke det? Det har vært stor aktivitet i og rundt huset  da også det gamle ferjeleiet lå ved dagens brygge. I huset har det gjennom over 100 år vært blant annet Stathelle Kaffehus, Skipshandel, Kemner og Postkontor.

Rogns Belysning og interiør tilbyr konsulenttjenester innen interiør generelt og belysning, fra små kunder til de litt større !

Nettbutikken har et spekter av lekre varer, de tilbyr rask levering og har høy kvalitet i sin service. Under har jeg satt opp noen tips til dere, med alt fra den perfekte julebelysning og noen tips til de perfekte julegavene.

Ønsker du å ha julepynt som varer og er like pen år etter år? Da er noen av de utvalgte produktene under noe for deg.

En lekker snøkule som kan trekkes opp å spille av nydelig julemusikk vil garantert gi deg litt julefølelse.

Lekre klassiske julekuler fra designer Frederik Bagger

Den eksklusive julekulen vil gi juletreet ditt utseende av luksus. Perfekt håndverk av munnblåst og håndpolert glass basert på stolte tradisjoner. “The Crispy Glass Ball” fortjener et spesielt sted på juletreet ditt. Julekulen kommer med et vakkert svart silkebånd som gjør det til det ideelle ornamentet til juletreet, samt vinduet. Julekulen er i blyfritt krystallglass.(Glass fremstilt av sertifiserede råvarer for klarhet og glans.
FDA godkjent glass fritt for giftige tilsetningsstoffer.)

Nydelig advent stake i messing Ø38. Passer i enhver stue og kan pyntes med sesongens tilgjengelige materialer.

Det perfekt juletre —>

Naturtro PE/PVC juletre med 300 varmhvite LED lys.
Treet er noe slankere enn den tradisjonelle norske julegranen, glir rett inn i et hvert hjem.

Nydelig julestjerne, er en lekker og  fin metallstjernene i tidløst og rent design. Passer både i vinduskarmen og på en sjenk.

Deilig duftlys; Træ: Lukten av vinter og barnålstrær- deilig nå i juletiden.

Brenntid: Opptil 50 timer.

Finnes HER.HER.HER. HER & HER.

Videre har ROGN nå tilbud på de lekre lyslyktene fraa Tenderflame. Unikt system for tennvæske som ikke soter eller lukter. Finnes HER.

En lekker lyslykt på julebordet.

Videre har du de klassiske nydelige julestjernene som du finner HER.  

Sist men ikke minst er lysestakene Kubus lekre å pynte opp med til advent, samt at den er nydelig året rundt. Finnes HER.

De klassiske lekre adventsstakene fra Elflugan er år etter år alltid like pene, alltid klassiske og passer inn i et hvert hjem.

Denne finnes i våde sort og hvit, og vi vet alle hvor vakkert lys den gir i vintermørket nå i adventstiden.

Elflugan er en svensk klassisk designperle.
Designerduoen Mari Lundgren Carlgren og Kina Strandberg designet denne originalen i 1994, i 1997 var Elflugan slik vi kjenner den i dag klar!

12V – 3W, E10 Glødepærer som gir et vakkert lys i høst- og vintermørket
Transformator med innebygget dimmer – gir godt med lys
Mål på bunnplate: 500x125x25 mm.
Høyeste lyspunkt: 580 mm.

Elflugan har 19 separate lyspunkter som består av utskiftbare glødepærer.

Finnes HER.

Julegaver er ikke alltid like enkelt, idag har alle alt. Likevel er det noen ting som alltid vil stikke seg litt mer frem enn andre og under har jeg satt sammen noen produkter jeg synes har det lille ekstra.

Lekker gull-lysestake til fire kronelys fraKubus 4 – En ikonisk lysestake designet av Mogens Lassen i 1962 som fortsatt produseres i Danmark.- liker lekker idag. Et sprekt dekor brett fra

En høy og lekker lysestake til gulv eller skjenk, nærmere bestemt Grasil floor candle holder i sort med en solid marmorbase og utsøkte sorte detaljer har Grasil lysestaken et unikt utseende og overveldende eleganse. De naturlige variasjonene i marmoren er en flott base for hjemmets interiør.

Sist,men ikke minst Kubus bowl serien, denne serien er basert på orginale skisser av Mogens Lassen (1901-1987) og rommer elementer fra Bauhaus, en inspirasjon til Mogens.
Kubus Bowl produseres i Danmark med fokus på høy kvalitet og et solid håndverk. Bowl er også en forlengelse av de ikoniske Kubus lysestaker som ble designet av Mogens i 1962. Kubus Bowl er anvennelig året rundt og kan pynte med f.eks. frukt, urter eller blomster.

HER, HER , HER & HER. 

Videre har Rogn belysning lekker belysning til et hvert hjem, alt for en hver stil, smak og etter et hvert ønske.

Noen av mine favoritter er de delt under, tidløse og tøffe uansett stil eller årstid. 

HER, HER & HER.

Praktisk informasjon på lampene.

YUH – Bordlampe:

Armaturen gir primært direkte, blendfritt, nedadrettet lys. Vinkelen på skjermen kan justeres for å optimalisere lysfordelingen. En tynn åpning øverst i skjermen gir en myk, oppadrettet allmennbelysning. Et mekanisk system gir stor bevegelsesfrihet, slik at lyset alltid kan stilles inn på det perfekte stedet på arbeidsplassen, i stuen osv. Innebygd LED-teknologi gir høy lyskvalitet med trinnløs dimming ved 15 til 100 %. Tidsurfunksjon som automatisk slår av lyset etter et gitt antall timer, kan velge mellom av/4 timer/8 timer. Funksjon for å angi et fast lysnivå hver gang lampen er koblet til strømnettet. I den øvre delen av røret er det en knapp som fungerer som på/av-bryter og dimmer.

YUH – Vegglampe:

Armaturen gir primært direkte, blendfritt, nedadrettet lys. Vinkelen på skjermen kan justeres for å optimalisere lysfordelingen. En tynn åpning øverst i skjermen gir en myk, oppadrettet allmennbelysning. Et mekanisk system gir stor bevegelsesfrihet, slik at lyset alltid kan stilles inn på det perfekte stedet på arbeidsplassen, i stuen osv. Innebygd LED-teknologi gir høy lyskvalitet med trinnløs dimming ved 15 til 100 %. Tidsurfunksjon som automatisk slår av lyset etter et gitt antall timer, kan velge mellom av/4 timer/8 timer. Funksjon for å angi et fast lysnivå hver gang lampen er koblet til strømnettet. På/av-bryteren og dimmeren er plassert på veggboksen.

Romeo Moon S2

Romeo Moon S2
Designet av Philippe Starck i 1996

En kjempeflott lampe med tanke på vakker design og god funksjon. Romeo Moon gir et godt lys men også behagelig og dempet lys.

Lampen har en frostet glasskule i skjermen som gjør at du får et mykt lys. Skjermen er i presset klart glass.

Videre har jeg forelsket meg i disse putene hos Rogn, dype blåtoner i ulike størrelser og fasonger. Lekre sammen med puter i samme kvalitet eller i samme lekre fargetoner.

HER, HER & HER. 

I tillegg til julepynt, dekor, tekstil og lamper har Rogn mange deilige dufter ! Fantastiske deilige håndsåper til kjøkkenet eller badet. Jeg er selv avhengig av deilige dufter og disse er noen av mine favoritter.

HER & HER. 

Dette er noe av ALT det lekre ROGN belysning har å tilby sine kunder, flere ti-talls sider med varer opp og ned finnes i nettbutikken, så her er det bare å kose seg, lukte på de perfekte julegavene og finne masse inspirasjon!

ROGN Belysning og interiør kan du besøke HER.

Se hva han overrasket meg med!

God fredag kjære lesere, har dere hatt en fin dag? Vår har vært kaotisk, ekstremt mye har vært på listen og pulsen har vært høy! Siste dag før advent, før desember og før julen offisielt er i gang. Du og du hvor fort tiden faktisk går….

Jeg har vært nede hos kommunen å hentet noen papirer, så nå er alt klart for at tilbygge drømmen kan starte! Plutselig har vi kommet dit at det blir realitet og ikke bare drøm og snakk… Når jeg kom hjem stod det 24 små pakker på peisveggen å ventet på meg, og det ikke fra hvem som helst, men fra min kjære mann. Åh, er ikke jeg heldig?

Dette er min første kalender siden jeg bodde hjemme, så jeg må si jeg gleder meg! Den mannen min vet å imponere og score poeng! Nå skal sant sies at han og ALLE barna får pakkekalender i år de også. Så det ligger små pakker i kurver under treet og til de minste jentene har jeg hent de på et snekret juletre. SÅ koselig!

Alle julegaver er ajoure, huset er pyntet til julekos, så nå kan julekosen begynne! Jeg er såååå glad jeg fikk unna alt av gaver, pynt og julehandel før desember. Nå kan vi bruke desember til å bake, spise masse god mat og bare kose oss! Det er nemlig det julen er, tid med familien.

Nå skal denne frøkna få i seg mat, mannen har nemlig også laget middag! *SMILER*

De perfekte tips og julegaver til hjemmet!

Reklame// interiør galleriet.

God kveld, da var nok en dag over og kvelden står for tur. Denne kvelden tenkte jeg å dele enda en liten skatt i interiør verden med dere, nemlig, interiør Galleriet. Interiør Galleriet er en butikk/ nettbutikk som holder til på torget i Mosjøen, og som fører kjente og kjære merker som; Riviera Maison, Lene Bjerre, Voluspa, hot Lava +++

Jeg har alltid elsket lune, stilrene og klassiske ting og tang, og nettopp derfor skal jeg gi dere noen perfekte shopping-tips til å skape den perfekte looken.. En sikker vinner innenfor interiør er Rivera Maison og Millemoi, og her tilbyr Interiør Galleriet masse fra dem begge, men Rivera Maison spesielt.

I collagene under har jeg linket til hvert og et produkt hos Interiør Galleriet, så sett deg ned, ta en titt, shop litt lekkert til deg selv eller noen du er glad i. Hos Interiør Galleriet får du rask levering, super kundebehandling og varesortimentet er SORT! Benytt deg av rabattkode “camilla”og få 10 % på kjøpet !

Siste kjøpet jeg har gjort nå er etasjefatet fra Rivera Maison, nettopp fordi jeg har angret siden jeg kvittet meg med det. Jeg elsker jo å ha selskap til middag, samt stelle i stand til bursdag – og hva er ikke finere enn dekorfat og etasjefat da? Samt en tøff champagnekjøler nå til å ha på julebordet -perfekt året rundt.

HER, HER & HER. 

Videre har du de fantastiske duftlysene til Voluspa , samt dekorative og lekre skjære fjøler – tøffe til servering og til pynt…

HER, HER & HER. 

Noe jeg har forelsket meg helt i er de søte små serverings fjølene, nydelig til tapas, kaker og små smørbrød.. Samt at bordbrikkene er helt nydelige, for de er fine året rundt.

HER, HER & HER. 

Alle som har fulgt meg vet at håndtakene og knagger er noe jeg elsker…. Jeg synes det er kjempe fint med knagger og håndtak som kommer frem, så under har jeg lagt med MINE favoritter som jeg per dags dato har og som har fulgt meg i en årrekke.

HER,HER,HER & HER. 

HER, HER & HER. 

Myke og gode puter med et deilig varm pledd- perfekt til de kalde vinterkveldene når man ønsker å pakke seg inn..

HER, HER & HER. 

Mine favoritt lamper MÅ bli de under, spreke uansett hvordan man ønsker å ha dem. Spesielt bord og vegg lampe – sett så tøffe? Også den lekre tøffe taklampen og arbeids lampen – sett så sprekt da?

HER,HER,HER & HER

Sjekk den tøffe puffen og lekre vinhylla… Altså ELSK på dette.

HER,HER,HER & HER. 

Det fine juletreet til for eksempel godis MÅ være et av mine største ønsker for denne julen, tenk så nydelig å fylle de med konfekt sjokolade da…. Og rottingfatet er den perfekte jule gave, finnes si stor og liten. Den “tradisjonelle” juletrepynten er også lagt med- fint ikke sant?

HER,HER,HER ,HERHER 

Som dere ser er det umulig å ikke finne noe man elsker eller liker hos Interiør Galleriet, her er det noe for alle!

Jeg håper du liker noe av det lekre jeg har delt i de ulike collagene – for dett MÅ være mine favoritter, som også er på ønskelisten min. Kos dere på shopping i denne flotte nettbutikken- nemlig Interiør Galleriet!

 

Prosjekt utbygging igang…

God torsdag alle sammen!

Leste dere overskriften? Ja, for dere leser rett. Vi er igang, nå har vi startet på “prosjekt” tilbygg.

Tenk det vi har drømt om i 2 år snart skal bli virkelighet!

Huset vårt vil nå bestå av 4 soverom + en alkove, 2 bad, 2 boder, stue kjøkken og en romslig gang + at vi i fjor innredet hele loftet med gulv.På loftet har vi jo fått tidenes beste lagringsplass, samt plass til julepynt og sesongvarer vi ikke trenger å ha fremme hele året. Utover det har jeg brettekanter i skapene og veldig lite ekstra ting liggende rundt – jeg hater å ha masse rot rundt meg og liker å ha system på hvor jeg har hva. Vi har planer om å bli her i noen år, så det vi gjør nå vil gjøre alt mye bedre og lettere for oss.

Vi har blitt litt ” mobbet” rundtom fordi vi skal bli en til i dette huset… Verden har blitt så materialistisk og mange har så store krav på hvor stor bolig man skal ha for å kunne “forsvare” om man har ett eller ti barn.

Før i tiden vokste det opp 10 barn i en stue og i andre land bor man gjerne flere familier i et hus. Min far vokste opp med å dele rom med sine brødre og han husker sin barndom som fin og god. Min farfar hadde 8 eller 9 søsken og de bodde flere på et rom, han lagde seg faktisk sin egen lille “gutte plass” på loftet, og aldri har jeg hørt han snakke om sin barndom som noe negativt når han levde. Idag skal barna ha små hybler nesten, og i tillegg om mulig skal det medfølge STORE garderober med tøy som omtrent ikke får plass. De er gjerne hundre kasser med leker og flatskjermene henger på veggene med alt av spillekontroller og nettbrett i umiddelbar nærhet.

Jeg skal IKKE si så mye, for alle mine / våre barn får sine rom, de har flatskjerm på veggen, de har alle mulige tv kanaler å velge imellom, nettbrett,iphone, de har skapene fylt opp med tøy og leker for et hvert bruk.. Så at vi faller under samme kategori på å gi barna “alt vi kan” er ingen hemmelighet. Det jeg reagerer på er at for at vi ikke har to store stuer, store walk in garderober og plass til en familie til -så må vi forsvare oss for folk når vi sier vi skal bli i dette huset de neste årene. Kommentarer som;  “Stakkars, skal Lila og Vanessa dele rom?” og får ikke Victor et større rom? Uff, dere trenger mer plass?  “har dere dårlig råd? ” ..Dette er noen av kommentarene vi får når hus og hjem blir nevnt, og til tider kan jeg nesten se rødt. Er det størrelsen på rommet til ungene som avgjør om de er lykkelige? Eller hva de eier av ting? Eller kvm på boligen som avgjør vår økonomisk situasjon?

I min verden er det kjærlighet, trygghet og tillit som avgjør en barns lykke, og struktur og ryddighet som avgjøre vår situasjon til det økonomiske.

Ikke ting, ikke leker og i hvertfall ikke størrelsen på rommet eller hjemmet. Alle har ikke mulighet eller ønsker å bruke alt de eier på bolig, og noen slik som oss ønsker å bygge seg opp best og mest mulig før noe nytt hjem skal skapes og kjøpes. Vi har blitt veldig bortskjemte her , ikke fordi vi har det “feteste” huset i gata, men fordi vi ikke har noe stort boliglån eller bokostnader. På grunn av det har vi mulighet til å sette av, spare og bygge oss opp til den dagen noe annet skal kjøpes. Vi kan ta med barna på ferier, vi kan finne på ting uten at det går på bekostning av noe her hjemme. For oss er det viktigere med den friheten enn et stort hus der vi idag står. Annenhver uke er vi også kun oss tre( snart 4) og plassen er hva du velger å gjøre den til.

Vår drøm var i første omgang å få et rom til, og den drømmen blir nå realisert! Drømmen min for tre år siden var å få meg et hjem jeg eide selv… Så å oppnå det, samt få huset akkurat slik jeg/vi vil er stort for meg (oss)

Så fremover nå, vel….. Tanker, planer og reisen til påbygge skal starte og dere skal henge på! Kanskje vi inspirerer noen andre på veien også- det hadde vært koselig!

Som bildene over viser –  planene er klare!

Nå drar vi snart! Blir dere med?

Reklame

Hei, mange av dere har sikkert fått med dere at vi har delt mye fra Bulgaria nå i sommer. Slenger med en liten oppdatering for dere som ikke har vært mye pc/tlf i sommer ferien.

Litt info om Bulgaria:

Egen ferieleilighet Bulgaria – for hele familien!
Lange sandstrender på 130 km, kystlinje på over 350 km, ca 1700 soltimer fra mai til oktober, varme dager og netter, naturskjønne omgivelser, hyggelig og jordnær lokalbefolkning, fantastisk lokalt kjøkken, ferske grønnsaker og frukt, muligheter for jakt, fisking, golf, besøk til historiske severdigheter, shopping, mange lekeplasser for barn, diverse barneaktiviteter… Og alt dette til meget lave priser. Dette gjør Bulgaria til mer enn bare et fint reisemål innenfor de europeiske grenser – for det er ikke uten grunn at Svartehavskysten blir kalt “Den Nye Syden”.

Naturskjønne omgivelser
Bulgaria er et land med et naturskjønt landskap og har et svært variert topografi. Landet kan deles inn i sletter, platå, åser, fjell, bekken, juv og dype elvedaler. Vekslende områder med høyt og lavt terreng over hele landet gjør turmulighetene uendelige. Bulgarske Svartehavskysten har et fuktig subtropisk klima, med maritime og kontinentale påvirkninger. Områdets gjennomsnittlige lufttemperatur om sommeren er ca 28 grader, og vanntemperaturen ligger på ca 26 grader. Det er mer enn 240 soltimer i mai og september, og mer enn 300 timer i juli og august.*

Turisme i vekst
Bulgaria er et land i vekst, og spesielt i turistområdene på Svartehavskysten er veksten stor. De siste årene har det skjedd en blomstrende utvikling i landet, og mange sammenligner Bulgaria prismessig med Spania for 25-30 år tilbake.
Bulgaria er det billigste landet i Europa å feriere i, og i tillegg har landet blitt kåret til det beste europeiske landet å investere ferieeiendom i. Mange har allerede sett mulighetene i utviklingen og investert i feriebolig ved Svartehavskysten. Sammenlignet med andre europeiske land har Bulgaria svært lave driftsmessige kostnader på fast eiendom, elektrisitet og vann – og i tillegg er levekostnadene generelt meget attraktive (30% av norske priser).** Landet har stabile politiske forhold og lav nasjonal risiko.

Kort oppsummert er Bulgaria et meget godt valg fordi:
– Bulgaria er et vakkert land med et naturskjønt landskap.
– Bulgarske Svartehavskysten består av 130 km med nydelige sandstrender og nyter over 1700 timer med sol fra mai til oktober.
– Klimaet er meget behagelig for skandinavere, med gjennomsnittlig lufttemperatur om sommeren på 28 grader, og temperaturen i vannet ligger på ca 26 grader.

– Fantastisk lokalt kjøkken og tilgang til fersk frukt og grønt året rundt
– Varierte aktiviteter for enhver smak: fisking, jaktmuligheter, turer i naturskjønne omgivelser, historiske severdigheter, lekeplasser for barn, golfmuligheter, shopping, familieaktiviteter…
– Enkelt og billig med direktefly (Oslo-Burgas/Varna, ca 3 timer)
– Levekostnadene i Bulgaria er de laveste i Europa (ref. Forex Bank, sommer 2015).
– Bulgaria er medlem i NATO og EU som gjør valutaen stabil.

– Trivelig og jordnær lokalbefolkning som får en til å føle seg “hjemme”.

Mat og drikke er utvalget fenomenalt, fantastisk høy standard. Og prisene er utrolig billig i forhold til Spania og andre ferie land. Vi gikk ofte ut og spiste middag for to med  noe godt å drikke for under 100 norske kroner totalt.

Og for alle oss som er glade i shopping finnes det lange lange gater med handle gater i alle retninger. Det er kjempe FLOTTE kjøpe sentere hvis man ønsker en pause fra varme eller er her nede utenfor strand sesong.

Leilighetene vi selger her ligger i Byala, en stille -tilbaketrukket plass med alt i nærheten. Kun en 40 minutters spasertur fra Obzor, eller 5 minutter i taxi. Selve Byala er et lite tettsted, men også her finnes det koselige restauranter, små butikker, flere matbutikker, apotek, frisører og bank, + en masse fine lekeplasser for barn. Sist, men ikke minst koselige strender. – Dette strekker seg rundt hele landet.
Obzor er byen som ligger plassen nærest, her får du ALT, og dette er garantert en plass man kan kose seg med og uten barn- her er det noe for alle. Jeg skal sette sammen et eget innlegg på restauranter til dere, for vi har prøvd ut en del forskjellig med god mat.

Litt bilder fra leilighetene og komplekset her vi selger:

Er 15 leiligheter igjen av 49 stk. Og alle som bor her er norske, god atmosfære og utrolig mye hyggelige folk. Området har bra sikkerhet og vakt tjeneste 24 timer i døgnet året rundt.

Prisoversikt/str/utsikt på noen av dem ledige leiligheter:

LEILIGHET M2 PRIS UTSIKT SOVEROM BAD
D 1  116 kvadrat, 810000 kr, BASSENG utsikt ,2 soverom  , 1 bad .
D 3 81 kvadrat,  580000 kr,  BASSENG utsikt,  1 soverom ,  1 bad.
D 4 117 kvadrat,  810000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  2 bad.
D 5 107 kvadrat,  750000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  1 bad.
E 25 223 kvadrat, 2450000 kr,  PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom, 2 bad.
E 26 172 kvadrat,  1850000 kr, PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom,  1 bad.

Er mange flotte leiligheter igjen i alle forskjellige størrelser.
Så ønsker jo vi selvfølgelig og vise dere alle dem flotte områdene i nærheten av Byala. Ønsker dere å bli med på visningstur får dere på bo på anlegget i hver deres leilighet og føle på den gode norske stemningen. Vi møter dere på Gardemoen og blir med dere alle dagene for å vise rundt dem fantastiske områdene som plassen tilbyr. Hvor mange dager dere trenger der nede velger dere selv. På leilighets komplekset er det en norsk megler som tar dere imot og viser dere dem forskjellige leilighetene som er til salgs sammen med oss, ellers så er vi med dere rundt forbi for å vise dere områder, byene, stender osv. Ønsker dere å kjøpe en leilighet tilbyr også Camilla hjelp til å møblere og style leiligheten deres hvis det er ønskelig.

Har ledige plasser på visningsturer etter nyttår

Noen som har lyst å være med og ta en titt? Hadde vært utrolig gøy med enda flere hyggelig naboer 🙂

For påmelding eller mer info så sender dere en mail til [email protected]

Ha en flott helg!

Mvh Kim 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå stikker vi snart! Blir dere med?

Reklame

Hei, mange av dere har sikkert fått med dere at vi har delt mye fra Bulgaria nå i sommer. Slenger med en liten oppdatering for dere som ikke har vært mye pc/tlf i sommer ferien.

Litt info om Bulgaria:

Egen ferieleilighet Bulgaria – for hele familien!
Lange sandstrender på 130 km, kystlinje på over 350 km, ca 1700 soltimer fra mai til oktober, varme dager og netter, naturskjønne omgivelser, hyggelig og jordnær lokalbefolkning, fantastisk lokalt kjøkken, ferske grønnsaker og frukt, muligheter for jakt, fisking, golf, besøk til historiske severdigheter, shopping, mange lekeplasser for barn, diverse barneaktiviteter… Og alt dette til meget lave priser. Dette gjør Bulgaria til mer enn bare et fint reisemål innenfor de europeiske grenser – for det er ikke uten grunn at Svartehavskysten blir kalt “Den Nye Syden”.

Naturskjønne omgivelser
Bulgaria er et land med et naturskjønt landskap og har et svært variert topografi. Landet kan deles inn i sletter, platå, åser, fjell, bekken, juv og dype elvedaler. Vekslende områder med høyt og lavt terreng over hele landet gjør turmulighetene uendelige. Bulgarske Svartehavskysten har et fuktig subtropisk klima, med maritime og kontinentale påvirkninger. Områdets gjennomsnittlige lufttemperatur om sommeren er ca 28 grader, og vanntemperaturen ligger på ca 26 grader. Det er mer enn 240 soltimer i mai og september, og mer enn 300 timer i juli og august.*

Turisme i vekst
Bulgaria er et land i vekst, og spesielt i turistområdene på Svartehavskysten er veksten stor. De siste årene har det skjedd en blomstrende utvikling i landet, og mange sammenligner Bulgaria prismessig med Spania for 25-30 år tilbake.
Bulgaria er det billigste landet i Europa å feriere i, og i tillegg har landet blitt kåret til det beste europeiske landet å investere ferieeiendom i. Mange har allerede sett mulighetene i utviklingen og investert i feriebolig ved Svartehavskysten. Sammenlignet med andre europeiske land har Bulgaria svært lave driftsmessige kostnader på fast eiendom, elektrisitet og vann – og i tillegg er levekostnadene generelt meget attraktive (30% av norske priser).** Landet har stabile politiske forhold og lav nasjonal risiko.

Kort oppsummert er Bulgaria et meget godt valg fordi:
– Bulgaria er et vakkert land med et naturskjønt landskap.
– Bulgarske Svartehavskysten består av 130 km med nydelige sandstrender og nyter over 1700 timer med sol fra mai til oktober.
– Klimaet er meget behagelig for skandinavere, med gjennomsnittlig lufttemperatur om sommeren på 28 grader, og temperaturen i vannet ligger på ca 26 grader.

– Fantastisk lokalt kjøkken og tilgang til fersk frukt og grønt året rundt
– Varierte aktiviteter for enhver smak: fisking, jaktmuligheter, turer i naturskjønne omgivelser, historiske severdigheter, lekeplasser for barn, golfmuligheter, shopping, familieaktiviteter…
– Enkelt og billig med direktefly (Oslo-Burgas/Varna, ca 3 timer)
– Levekostnadene i Bulgaria er de laveste i Europa (ref. Forex Bank, sommer 2015).
– Bulgaria er medlem i NATO og EU som gjør valutaen stabil.

– Trivelig og jordnær lokalbefolkning som får en til å føle seg “hjemme”.

Mat og drikke er utvalget fenomenalt, fantastisk høy standard. Og prisene er utrolig billig i forhold til Spania og andre ferie land. Vi gikk ofte ut og spiste middag for to med  noe godt å drikke for under 100 norske kroner totalt.

Og for alle oss som er glade i shopping finnes det lange lange gater med handle gater i alle retninger. Det er kjempe FLOTTE kjøpe sentere hvis man ønsker en pause fra varme eller er her nede utenfor strand sesong.

Leilighetene vi selger her ligger i Byala, en stille -tilbaketrukket plass med alt i nærheten. Kun en 40 minutters spasertur fra Obzor, eller 5 minutter i taxi. Selve Byala er et lite tettsted, men også her finnes det koselige restauranter, små butikker, flere matbutikker, apotek, frisører og bank, + en masse fine lekeplasser for barn. Sist, men ikke minst koselige strender. – Dette strekker seg rundt hele landet.
Obzor er byen som ligger plassen nærest, her får du ALT, og dette er garantert en plass man kan kose seg med og uten barn- her er det noe for alle. Jeg skal sette sammen et eget innlegg på restauranter til dere, for vi har prøvd ut en del forskjellig med god mat.

Litt bilder fra leilighetene og komplekset her vi selger:

Er 15 leiligheter igjen av 49 stk. Og alle som bor her er norske, god atmosfære og utrolig mye hyggelige folk. Området har bra sikkerhet og vakt tjeneste 24 timer i døgnet året rundt.

Prisoversikt/str/utsikt på noen av dem ledige leiligheter:

LEILIGHET M2 PRIS UTSIKT SOVEROM BAD
D 1  116 kvadrat, 810000 kr, BASSENG utsikt ,2 soverom  , 1 bad .
D 3 81 kvadrat,  580000 kr,  BASSENG utsikt,  1 soverom ,  1 bad.
D 4 117 kvadrat,  810000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  2 bad.
D 5 107 kvadrat,  750000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  1 bad.
E 25 223 kvadrat, 2450000 kr,  PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom, 2 bad.
E 26 172 kvadrat,  1850000 kr, PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom,  1 bad.

Er mange flotte leiligheter igjen i alle forskjellige størrelser.
Så ønsker jo vi selvfølgelig og vise dere alle dem flotte områdene i nærheten av Byala. Ønsker dere å bli med på visningstur får dere på bo på anlegget i hver deres leilighet og føle på den gode norske stemningen. Vi møter dere på Gardemoen og blir med dere alle dagene for å vise rundt dem fantastiske områdene som plassen tilbyr. Hvor mange dager dere trenger der nede velger dere selv. På leilighets komplekset er det en norsk megler som tar dere imot og viser dere dem forskjellige leilighetene som er til salgs sammen med oss, ellers så er vi med dere rundt forbi for å vise dere områder, byene, stender osv. Ønsker dere å kjøpe en leilighet tilbyr også Camilla hjelp til å møblere og style leiligheten deres hvis det er ønskelig.

Har ledige plasser på visningsturer etter nyttår

Noen som har lyst å være med og ta en titt? Hadde vært utrolig gøy med enda flere hyggelig naboer 🙂

For påmelding eller mer info så sender dere en mail til [email protected]

Ha en flott kveld videre,

Mvh Kim 🙂

 

 

 

 

 

Perfekt for oss nå….

Reklame // informasjon på hvor møbler er fra – classicliving, millemoi og bohus.

Det handler ikke om hva som er rett eller hva som er galt. En hver smak er forskjellig, og et hvert øye ser annerledes. Jeg har ikke alltid vært like sikker i min stil jeg heller, jeg har før lett latt meg påvirke av andre sine meninger på hva jeg burde like. Det er først de siste to/tre årene jeg har landet mer og mer. Jeg har ikke den typiske cottage stilen eller de maskuline og rene stilen til Slettvoll. Ingen av disse er min stil ene og alene, men elementer, linjer og farger har truffet men ikke den ene eller andre stilen for seg selv.

Jeg elsker at ting er enkelt og rent, men jeg blander alltid inn det sukkersøte og romantiske likevel. Det er noe med den feminine touchen det gir som er noe jeg føler jeg aldri vil komme til å styre vekk fra. Jeg liker det mørke mot det lyse, den grove mot det slike myke.

Jeg har blitt mer og mer glad i velour, det er noe med den lunheten som det skaper.

Mange speil, i alle ulike størrelser og varianter gir mer åpenhet samt mer romfølelse.

Sofaen min er fra Classic Living ( HER) , og fy filleren så fornøyd jeg er med den! Beste kjøpet vi noen gang har gjort på salong – myk, god og ekstremt komfortabel. Skikkelig “moieseg” soga som er perfekt for alle som elsker å ligge/sitte godt  salongen. Divan-delen kan bestilles etter ønske, vi bestilte den slik at vinkelen ikke skulle være ut i rommet, men langs veggen.

Salong borde vårt, speil  og så å si ALL pynt er fra Mille moi. 

Salong teppet vårt er kjøpt på Bohus. 

Jeg er super fornøyd med stuen nå som den har blitt litt lunere. Også er det super deilig å ha møbler som funker bra med små barn i hus. Vinn-vinn for hu mor!

Jeg håper dere har hatt en fin-fin dag!

Vi skrives mer litt seinere idag, jeg skal nemlig ut å være sjåfør i kveld – ikke det alt jeg gleder meg akkurat. hihi… Sånn er det med barn som har aktiviteter og hobbyer som skal følges opp.

Jeg tror du vil digge det

Reklame // innerommet.no

God kveld kjære lesere. Kvelden kommer fortere og fortere for hver dag nå, men jeg tror det skyldes at jeg har så mye å drive dagene med at tiden aldri står stille. Det er faktisk helt ok, for jeg gleder meg jo mer og mer til April for hver dag som går og da er det jo fint at reisen ditt blir minnerik, god og koselig.

Apropos koselig, husker dere jeg for et par uker siden presenterte en ny nettbutikk for dere ? Det var en nettbutikk dere elsket like høyt som meg, og det synes jeg var ekstremt koselig – nye butikker fortjener å komme frem og de fortjener å bli sett. Det er en stor del av jobben min, nemlig det å presentere dere for butikker og ting som kanskje ikke alle vet om og kjenner til fra før.

Nå står julen for tur, og i den forbindelse vil jeg veldig gjerne vise dere noen flere produkter fra innerommet, dette er butikk jeg virkelig elsker fordi prisene er så vennlige for lommeboken og produktene er noe for en hver.

Under har jeg satt sammen noen spreke collager med noe for en hver, så trenger du noen julegavetips til noen du er glad i er det bare å ta en titt.

Lekker skinnstol HER. 

Sort Loungestol HER 

Sist, men ikke minst, de lekre sorte Blackwood lampene til bord og gulv. Finnes HER  & HER

Lekre santo hyller finnes HER & HER. Dekorativ på kjøkkenet, badet, rommet eller kontoret. 

Vasen som er lekker som både vase og lykt Mizo finnes HER

I tillegg er dette fatet og lykten noe passer så å si i et hvert hjem. Lekker som årets adventsfat og lekre lyter til vintermørket. Finnes HER & HER. 

Denne serien er også på tilbud- perfekt ikke sant?

I perioden nå frem til 9.desember kjører innerommet en konkurranse med premier til en verdi av 3500,- —–>

Innerommet skal nemlig gi bort alt det som er på bildene til en av dere. Verdien på dette er som sag 3500 kroner. Vi trekker ut en vinner 9 desember og vil deles her på bloggen. For å delta og for å være med i trekningen må du tagge en venn i kommentarfeltet på konkurranse bildet(inne på min Instagram eller Facebook side) og følge Innerommet.no på Facebook og på Instagram. Jo flere du tagger jo større er sjansen for å vinne -lykke til!! 

Vår drøm i fremtiden, kanskje den blir realisert.

God tirsdag! For en vinterdag dette har vært, jeg synes oppriktig det er kjempe deilig, for ikke snakke om hyggelig med vinter. Når det ligger et frostlag som et teppe over naturen og man merker man blir røde i skinna, da er vinteren et faktum. Jeg håper at værgudene gir oss skikkelig vinter i år også, når det først skal være kaldt og vinter kan vi like gjerne ha frost og snø også.

Idag holdt vi Lila hjemme fra barnehagen, og når jeg var ferdig med møte koblet jeg et par timer ut med kun henne i fokus. Hun er så fin-så fin, forteller at hun er glad i folk, smiler og klemmer -ei skikkelig go´jente !

Lila ville ut for en trilletur, kom så fint å sa hun ville ut å trille tur i vognen. Og etter å ha pakket henne inn i ull fra topp til tå, pakket henne inn i ulltepper og dundyne var det bare å kle på oss også. Friskt og deilig var det.

Vi har en liten løype vi liker å gå rundt i de ulike feltene her, og det er så mange fine hus å drømme seg bort på mens man går å titter. En dag kanskje vi har flyttet på oss? Til tross for at vi elsker hjemmet vårt, har jeg ingen tro på at vi vil ende opp med å bli der når de minste blir større og også kanskje vil ha egen større plass. Jeg tror liksom ikke at Victor blir på det lille rommet før vårt til han blir tenåring. Drømmer for fremtiden er bare sunt, kanskje vi en dag også realiserer dem…

Det er deilig å gå med fremtidsdrømmer.  Det gir på en måte en liten gnist til et mål man vil oppnå, en reise man vil nyte- om dere skjønner?

Jeg merker jeg har en indre positiv følelse på ting generelt om dagen, og det er så deilig, for ikke snakke om koselig.

Jeg håper dagen deres har vært fin, innholdsrik og positiv ! -fortsett å lage dere en fin en.

Hvordan er det mulig?

God kveld! Har dere hatt en fin dag? 

Idag har dagen vært skikkelig kort føler jeg, timene har rast og døgnet har bare forsvunnet. Idag startet jeg dagen til skikkelig spark fra lillegutt i magen, plutselig var jeg der i svangerskapet igjen… Plutselig har sparkene blitt tydelige og plutselig merker jeg liv hele tiden, spesielt når jeg drikker noe kaldt med sukker.

Dette har vært en veldig rart svangerskap så langt, nettopp fordi jeg har vært og er så redd hele tiden og i tillegg har glemt litt på veien at jeg er gravid. Plutselig kan jeg ta meg i å tenke, ” men Camilla du er jo gravid”…. Hva skjer med den sinnsykt vimsete gravide hjernen min, hva skjer med alt som forer jeg hodet av tanker ila dagen, alt er jo såååååå annerledes nå. Er det fordi jeg er voksen? Er det fordi vi er to? Er det fordi jeg brått har en mann der som vil vite alt hele tiden? Hva gjør dette så veldig annerledes? Hvorfor føler jeg så mye denne gangen, tenker på alt jeg aldri før tenkte …. Har alderen tatt meg igjen? Har jeg blitt en av de som har vokst på meg litt nerver for det jeg før aldri tenkte noe på?

Gravid med nr 2 som 19 åring. Jeg eide liksom ikke noen følelser på at ting ikke skulle gå bra. Jeg hadde regelmessig blødninger, men likevel var jeg trygg på at Mathilde kom til å komme til verden. Jeg tenkte ikke på alt som kunne gå galt, jeg tok det mer som en “selvfølge”….

Jeg trodde heller aldri at jeg skulle få to barn til, jeg var sikker på at Olíver og Mathilde var mitt “kall” til livet. At de var de barna jeg skulle få, jeg hadde liksom en av hver….

Nå er de store…. De har fått være med på ultralyder og oppleve å bli storesøsken… Ikke bare en, men to ganger.

Vipps har jeg ikke bare to barn lenger, men snart fire!

Tenk det, tenk at jeg går gravid for mine FJERDE gang…

Denne gangen voksen, litt mer redd, mer analyserende og mer bekymret, trygg og sikker … Hvordan er det mulig ? Hvordan kan jeg forandre meg så mye fra nummer en til nummer fire? Er det alderen, lærdommen, tankene ? Hva er det som gjør det slik?

Ikke vet jeg, men en ting vet jeg, sparkene – de kjenner jeg igjen <3