Badnor, den perfekte badromsbutikk på nett.

Reklame/ annonse for Badnor.no

Skal du pusse opp et bad eller kanskje et toalett? Vel, da er dette innlegget noe for deg. 

Her hjemme har vi som dere vet planene klare, for som nevnt tidligere skal vi gjøre om toalettet nede til et bad, og rive veggen mellom toalettet og badet i andre etasje. Jeg kom når jeg satt å tittet på bad inspirasjon for et halvt år siden over siden til Badnor , en nettbutikk innenfor badrommet – perfekt for de som ønsker å sitte i ro og fred hjemme å finne drømmebadet.

En ryddig nettbutikk med god overstikk på alt man kunne ønske seg fra vegg -toalett, badekar, boblebad, baderomsinnredning og annet. Prisene er konkurranse dyktige, produktene leveres av gode leverandører med høy kvalitet med rask leveringstid.

Selv liker jeg det enkel og tidløse, og innenfor dette feltet selger Badnor et bredt utvalg av ulike innredninger. Alt fra det enkle og minimalistiske, til rolige og elegante.

Under har jeg satt sammen noen Collager på ulike innredninger og drømmer som vi har til vårt drømmebad.

Innredningen fra Mie er en sikker vinner og denne finnes i alle mulige mål. Under har jeg satt sammen en collage som inneholder tre ulike mål. Trykk på linkene og se mer om hver innredning.

Innredning 1 HER. Innredning 2 HER. Innredning 3 HER.

Alle kvinnfolk sin store drøm er vel et stort bad med et deilig badekar?Muligheten til å skape seg et SPA hjemme. Jeg regner ikke med at jeg er alene om den drømmen.? Mitt drømmebad skal ha et badekar, det vet jeg med sikkerhet. Jeg vet ikke om noe som frister mer etter en LANG dag enn et deilig varmt bad, levende lys og en iskald pepsimax. hehe….

De tre badekarene jeg virkelig har falt for er disse, et smykke på badet rett og slett.

Badekar 1 HER . Badekar 2 HER. Badekar 3 HER. 

Har man lyst og plass, burde man lage seg et skikkelig hjemmespa med massasjebad/ boblebad.! Åh, jeg blir rett og slett misunnelig på alle som har muligheten.Jeg har den siste tiden drømt meg bort på noen av de lekreste boblekarene jeg har sett. Nå som jeg er gravid, og for oss med små barn hadde boblebad/massasjebad passet perfekt. Selv vokste jeg opp med boblebad og jeg husker hvor stas det var, og deilig det var å kunne ta seg et bad etter skolen.

Boblebad 1 HER. Boblebad 2 HER. Boblebad 3 HER. 

Vi har ønsket og planer om et dusjhjørne i 1 etasje, og det er virkelig en spesiell look jeg har falt for, nemlig denne:

Det første dusjhørnet er 80×80 og det andre 90×90, selv kan vi kun ha 80×80 og den lekre rammen på dusjveggen er hva jeg falt for! Massiv, maskulin og lekker!

Dusj- hjørne nr 1 HER. Dusj hjørne nr 2 HER. 

Dersom et dusjhjørne ikke er mulig synes jeg det finnes mange lekre dusjkabinett som gjør seg vel så godt!

Dusjkabinett nr 1 HER. Dusjkabinett nr 2 HER. Dusjkabinett nr 3 HER. 

Vi skal også gå fra et vanlig gulv toalett til et lekkert vegg-toalett! Noe jeg gleder meg skikkelig til! Jeg synes det er SÅ lekkert, pent og stilig.

Disse toalettene var direkte tøffe, og det som ligner egget er min favoritt! Lekkert ikke sant?

Som dere ser finnes det en rekke lekre alternativer, og collagene over er mine favoritter.

Klikk deg inn, og finn din(dine) favoritter til deres drømmebad!

Litt om Badnor:

Badnor AS sin målsetting er å alltid være konkurransedyktig på pris, yte ypperste service overfor deres kunder, samt levere solide produkter av høy kvalitet!

Badnor leverer bla.:
– VVS- utstyr til baderom (baderomsmøbler, badekar, dusjer, toaletter, servanter, blandebatterier +++).
– IceCoast spas – utendørs spa/ massasjebad.
– Pleiemidler og utstyr til utendørs spa.
– Arctic peisbord og terrassevarmere.

Sjekk Badnor sine priser før du handler! Sannsynligheten er stor for at du kan spare på å bestille fra dem!

Badnor skal være en seriøs leverandør som kundene kan stole på!
Hos Badnor kan du stole på at du får den hjelpen du trenger – når du trenger det.
Fornøyde kunder er “de beste selgerne”!

Badnor leverer kjapt!
Badnor har stort varelager. Mesteparten av varene er lagervare.

Det skal lønne seg å handle hos Badnor!
__________

For å holde prisene nede har Badnor ikke butikk. Kun lager/ kontor.
For de som evt. ønsker å se produktene, kan dette ordnes på deres lager etter avtale.

Dersom du ikke finner produktet du leter etter – ta kontakt!
Badnor kan skaffe de aller fleste produkter og de aller fleste merker!

For de som ønsker, tar Badnor også imot bestillinger via telefon og e-post.
Badnor kan også sette opp pristilbud til deg dersom du ønsker det! 

Bedre, enklere og tryggere kan det ikke bli!

Klikk deg inn på Badnor sin hjemmeside HER. Bruk god tid, husket hjemmespa er hjertet i et hvert hjem. 

Jeg selger unna..

Reklame, privat salg. 

God søndag alle sammen! Som mange sikkert har fått med seg har jeg lagt ut masse for salg på nettet idag. Alle tror ofte det er noe “galt” eller at jeg skal bytte stil når jeg selger slike mengder.

Jeg velger å selge unna mye som bare står og tar opp plass, eller som vi nå ikke vil få plass til i tiden fremover nå. Vi skal i vinter ha inn en ordentlig peis, og pga det har vi besluttet å kun ha spisestue stoler og heller kjpt noen flere av de vi har der. Sofaen tar opp for mye plass og kommer i veien for pipen vår. De gamle spisestuestolene selges unna, puter, interiør , lamper og mye mye mer. Jeg kan lett bli sånn “samle” kvinnfolk, og siden vi ikke har et stort stort hus må vi begrense hva vi faktisk har plass til, siden nytt stort sett hele tiden kommer inn døren i forbindelse med bloggen min.

Om du er interessert i å kjøpe noe er det bare å sende meg en mail på [email protected] eller sende meg melding på pm =)

Jeg håper dagen deres har vært god med dere!Her hjemme blir det SÅ fint nå, og jeg er sååååå fornøyd! Gleder meg til å vise dere forandringen..

Vi skal ha en/ ei………

God lørdagskveld kjære lesere.

Ja, nå sitter jeg glad,fornøyd og METT i sofakroken og ser på “skal vi danse”, og jeg sitter å danser i sofaen selv… Kim mobber meg litt, for se for dere en Geletårn som blir dyttet på- det er slik jeg ser ut, haha.

Vi har en rolig helg, slik blir det når denne frøkna er gravid og mannen er oppslukt med fotball og annet. Deilig å få ladet batteriene som om et halvt år helt sikker kommer til å gå på reserve med to småbarn i hus.

Jeg føler jeg har vært dårlig på dele det som er i svangerskapet, nettopp fordi kvalmen har tatt fokuset mitt, forståelig nok. Mange har spurt oss om vi vet kjønnet på babisen, når terminen er og om huset skal byttes ut med et større?

Som 4.gangsgravid har jeg en sterk følelse på hva jeg går gravid med nå som de tre svangerskapene jeg har bak meg. Og jeg har til gode å ta feil ( kanskje denne gangen blir den første), men om det ikke viser seg å være feil tror jeg at vi skal ha en liten gutt. Jeg har INGEN ønske om et kjønn, men jeg føler dette svangerskapet er så identisk med Olíver sitt. De sier kvalme skyldes ei jente, men jeg har vært kvalm i hvert svangerskap, så dette er ikke nytt for meg.  Uansett gutt eller jente, vi gleder oss skikkelig til å få det bekreftet. Jeg føler automatisk at svangerskap blir med “virkelig” i det sekundet jeg vet hva som gjemmer seg på innsiden.

Det å kunne handel litt gutt eller jente tøy skal bli stor stas, herreminhatt…Tenk at jeg skal få gleden av å oppleve dette igjen da. Jeg er til tross for frustrasjonen rundt kvalmen overlykkelig. Magen min er jeg kjempe stolt over, og jeg synes det er kjempe stas å se at den vokser. Igår kom mormor med de første sokkene, og bare det å få et par sokker i hus gjorde alt mer virkelig. Tenk at to små tottelotter skal fylle disse, jeg blir jo helt rørt! Hormonene mine har satt alle følelsene mine på utsiden av kroppen, så jeg blir rørt av den minste ting.

Vi har navnene klare og det stod mellom noen få:

Jente:

Aurora. Lilie. Emine. Tomine. Amie og Julie.

Gutt:

August. Victor. Milian. Edwin og Eden.

Hva tror dere vi velger på gutt/jente ?

Vi skal ikke flytte, ihvertfall ikke på en GOD -GOD stund. Jeg vet folk tenker at en babis til i det huset? er det plass? Vel, vi har faktisk ikke noe problem med plassen her hjemme, og ikke merket den som noe negativt. Vi har besluttet å bygge på. Babsien skal ha rommet til Lila, og Lila skal få rommet til Olíver. Olíver skal få nytt rom nede, og Mathilde beholder det hun har. Vi skal rive deler av toalettet nede, slik at vi får et par kvm mer og kan sette inn et dusj – hjørne. Gangen skal rives, og bli større, slik at vi får et romslig inngangsparti. Da vil vårt hjem innholde to bad, 4 store soverom + en alkove ( de 7 kvm til babsien) .. For meg er det viktig at barna har egne rom, og ved dette valget slipper vi å flytte, og vi slipper å rive barna ut av hjemmet de er glad i.  Skulle dette med årene bli for “lite” får vi ta valget om et større hjem når det viser seg å bli et problem. Jeg har flyttet så mye i mitt liv, rivd barna mine ut av hjemmet de har elsket flere ganger og det ønsker jeg ikke nå. Vi får se om vi rekker å bygge på før babisen kommer, men jeg tror ikke vi starter før til våren. Akkurat nå orker jeg ikke tanken på noe “mas” og om det står klart i nov eller mars/april har ingen betydning. – der det er hjerterom er det alltid husrom<3

Vi har termin i april,  og gleder oss til påsken 2019 <3

Den 4. barnesykdom …..

God fredag! 

Idag ble det seint på for min del, jeg har hatt en skikkelig hektisk dag.

Lila måtte holdes hjemme idag stakkars, hun har nemlig fått den 5. barnesykdom og ikke vært i slaget. Sår, sliten og med feber,utslett og stygge munnsår som hun har vært skikkelig plaget av. Kim og jeg reiste til legen med henne og fikk det konstatert, samt sjekket skikkelig. Jeg er så redd for den lille jenta mi, så når hun ikke er seg selv slapper jeg ikke av før jeg vet det er “ufarlig”. Her i huset har vi derfor ligget å sovet på sofaen, koset oss med MASSE is og sett på mummitrollet en million ganger. Lila elsker det, Ole brum og “kabeltabelmann”, noe jeg er sikker på at hun kunne sett på døgnet rundt om hun fikk fri rolle over Ipaden sin. Hehe…

Formen min har vært dårlig, men jeg tror vi mødre har en evne til å bare fjerne oss fra “oss selv” når barna ikke har det bra. Jeg ble skikkelig redd idag når jeg oppdaget sårene i munnen til Lila, og jeg fikk oppriktig ikke ro i meg før legen sa det var et virus som var vanlig blant barn. Jeg er så redd for den ungen, med årene har jeg blitt skikkelig bekymret for alt jeg før aldri tenkte over som noe galt. Feberen har vært målt jevnlig og kun vært høy en gang , jeg har klemt på utslett hver gang jeg har oppdaget noen få prikker, kun fordi jeg har hørt skrekk historier knyttet opp mot hjernehinnebetennelse.

Vel, etter et par timer med søvn fikk Lila nytt liv i seg, og har vært blid og fornøyd.

Mamma og pappa kom idag på middag, noe jeg faktisk syntes hjalp litt. Det å få fokuset over på noe annet enn å sitte å kjenne etter på kvalmen har vært godt. Jeg har spist middag, og jeg spiste mer enn på LENGE! Akkurat nå er jeg kun sliten og irriterer meg over metall smaken som jeg konstant har i munn. Det å gå med “blodsmak” i munn 24/7 er rett og slett nok til å få brekningene mine til å starte uten at jeg ellers er kvalm.

Jeg serverte ovnstekt indrefilet, ovnstekte poteter, fersk salat og baguetter.. Namnam- dette smakte SÅ godt! *SMILER*

Jeg håper dagen deres har vært SUPER, og at helgen deres blir magisk og fin <3 Tenk nå har snart enda en uka passert og det er snart en uke siden jeg delte nyheten med dere, fy altså…Tiden går fort!

Bann på at jeg blir en av dem…..

God kveld kjære lesere! 

Jeg har sittet å jobbet i hele kveld, helt pumpet i hodet for å være ærlig! De to dagene hvor ALT kollapset nå har ført til mye ekstra jobb. Mail og alt gikk balubas og hundre ulike koder har vært sendt hit og dit. Alt med bloggen har gått på bekostning av annet og det har de to siste dagene vært et levende bevis på. Imorgen står 3 interiør veiledninger på planen, blogg og det å få sendt unna noen mail som skulle vært sendt for et par dager siden.

Ellers har dagen min vært skikkelig kjip i forhold til formen. Fra jeg våknet til nå har jeg vært konstant kvalm og jeg er rett og slett skikkelig lei av å gå med konstant metallsmak i munnen, uggen oppblåst form og følelsen av å være konstant fyllesyk- sånn skikkelig fyllesyk! Alt er verdt det til slutt, det vet jeg, men likevel når det står på er det nesten umulig å være positiv! Kvalme er det verste jeg vet om, jeg vet ikke om noe jeg synes er verre enn å spy, være kvalm og uvel. Jeg gleder meg som en unge til dagen kvalmen forsvinner heeeeelt, og jeg drømmer om det hver gang/ dag jeg føler formen er bedre! Det å si det høyt er nesten skummelt i seg selv, for da kan jeg banne på å være syk dagen etter! Etter uke 16 forsvinner det for de fleste og i uke 22 er det et fåtall som har vedvarende kvalme. Bann på at jeg blir en i statistikken på det fåtallet, jeg har nemlig allerede begynt å telle dager til uke 16 !!! haha…

Jeg håper dagen deres har vært kjempe fin og god mot dere!

Er det så rart?

God morgen.

Inatt har jeg ligget med verdens beste armer rundt halsen, Lila våknet nemlig klokken 03:30 og ville kun opp i sengen mellom oss. Vi har alltid kosetid en halvtimes tid før vi står opp, men idag våknet jeg før henne.Vil jeg sove lenge er det riktignok bare å ta henne med opp i sengen vår for da kan hun sove til både 08:00 og 09:00 …

Tanken på at vi skal få en liten til i huset har ikke helt begynt å gå opp for meg ennå. Jeg er glad for lille hjertet i magen, men jeg har ikke helt klart å plassere meg med en baby til.  Veldig mange har nesten fått hjertestopp når jeg har sagt vi skal ha baby, og når jeg sier det er min nr 4 skulle man trodd folk fikk beskjed om at vi skulle stå opp fra de døde.

Jeg elsker barn, men mine største er også “store” så det er ikke slik at jeg har mange bleiebarn eller 3 småbarn. Jeg husker alle sa at tilværelsen som alenemor når jeg gikk gravid med Lila kom til å bli kjempe hektisk. Jeg kan per idag med hånden hjertet si at Lila for meg har vært en drøm siden hun ble født.Hun sover om natten, hun er EKSTREMT kjærlig og hun er godt kjent med og måtte leke masse selv. Jeg tror man for hvert barn man får blir “immune” for det man med første kanskje opplever som et sjokk. Det er også forskjell på folk, noen passer ikke til å ha barn, andre har et liv der mer enn ett eller to barn ikke fungerer for dem, men for meg er det å skulle leve et helt liv med Kim uten et genetisk felles barn helt utenkelig. Det var ikke slik at jeg ønsket baby med Kim når jeg traff han, da hadde jeg en nyfødt en og nok med tanker rundt det å akkurat ha blitt mamma igjen. Tid er hva folk trenger, og tid er hva som drev oss til ønsket om et felles barn. Ønsket ble sterkere og sterkere, selv om vi tenkte at vi kanskje også kunne risikere og ikke være match å få barn sammen. Det er ingen selvfølge for noen å få barn, og selv om jeg har tre fantastiske barn er det ikke gitt at det å få barn går som en drøm. Jeg er stolt, takknemlig og ekstremt ydmyk for at babisen så langt har det kjempe fint i magen og at alt ser ut til å være helt perfekt med den.

Jeg har likevel tenkt mye over folk sine meninger, for jeg forstår ikke hvorfor det er mer akseptert å si at man er gravid med nr 3 enn nr 4. Når man sier 4 faller folk nesten i bakken, og svarer som man skulle trodd at livet vårt var over. “Husk det er hektisk med to små barn!” , vel altså … Jeg hadde to barn før jeg var 20 år, og kun et skoleår mellom dem. Nå er det snart 12 år siden jeg fikk min første og 10 år siden jeg fikk min andre, Lila blir over 2.5 år innen den nye babyen kommer, så jeg tenker det er den perfekte alder mellom barna. Det å ha under 2 år mellom barna og nærmere 3 år vet jeg med sikkerhet er en forskjell. Jeg har fått to “kull” med barn og jeg gleder meg hver eneste dag til dagen som 4.barns mamma skal starte. <3

Jeg har ikke 4 barn permanent i hjemmet( dessverre). Jeg er 4 barnsmamma annenhver uke på fulltid i hjemmet, annenhver uke har vi bare Lila og annenhver helg kommer vi til å være alene med babisen vår. Kim har såklart sin datter annenhver helg og den helgen er det 5 barn, men i den rollen er jeg stemor og ikke en mamma. Hun har en egen mamma, og den rollen kunne jeg aldri tatt. Slik tenker jeg jo selv på mine barn også, som igjen har stemødre.  Det er en forskjell på å være stemor/ stefar og det å være en mor /far, selv om hjertet alltid har plass til de barna som kommer og får sin plass.  Det er ikke snakk om rangering eller plassering av barna, men heller hvilken rolle man kan ta i barnets liv og ikke. Det er jeg som er mammaen til mine barn uansett hvor fantstisk stemor de har, slik er det og den rollen tar jeg å ofrer hele livet mitt for og den kan ingen ta ifra meg.

Ennå synes jeg det er godt å ha noen måneder på meg før vi blir en til, for det er mye som skal på plass før 4.mann kommer. De 9 månedene får vi for en grunn. Vi skal gjøre oss fysisk og psykisk klare, og det å bygge rede, tilrettelegge det nye livet og hverdagen som kommer.

Som 4 barns mor kan jeg kanskje ikke leve med hæla i taket og tenna i tapeten, men jeg får ikke barn for å gi slipp på noe annet. Vi får barn for vi ønsker å få det og for at det er det livet vi ønsker. Jeg synes det er overraskende mange “negative” meninger om det å få mer enn to / tre barn , er det virkelig så rart at vi ønsker oss en til?

Fjerde barn på vei, men jeg er like bekymret, like nysgjerrige, like lykkelig og like stolt!

Jeg griper hvert minutt.

Denne dagen har virkelig flydd, flere timer i døgnet tas imot med stor TAKK!

Jeg har ENDELIG fått unna mange etterlengtede telefonmøter idag ,og det å kunne krysse av et og et ferdig gjennomført møte er en fantastisk følelse! Jeg har ikke fått unna så mye som idag på evigheter! Ønsket om å strekke til har såklart vært der, men formen har strittet imot. Jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så gira på å bare jobbe, jobbe og atter jobbe! *smiler*

Huset har bare bugnet av rot, rot uansett hvor jeg har snudd meg eller sett. Jeg har karet meg opp trappen for å få unna møkkete tøy, men det er stort sett det jeg har orket av husarbeid også. *flaut* Jeg tror de fleste hadde ledd godt om de så hvor mye vi faktisk klarer å rote, for her ser det faktisk ut som om det har vært krig. I kveld er planen å få ryddet det verste, men kjenner jeg meg selv rett blir det nok jobb istedenfor nå som formen faktisk er så mye bedre! Jeg griper hvert minutt, i frykt for at kvalmen skal slå til igjen. Det sies at kvalmen forsvinner mer og mer etter de første 12 ukene har passert, så jeg drømmer om at det stemmer i mitt tilfellet også! Det er vel lov å håpe ?

Magen har begynt å bli synlig, men akkurat idag kledde jeg meg så den nesten ble litt usynlig. Utrolig hvordan denne tiden faktisk er, jeg føler meg skikkelig oppblåst rundt magen og alt annet enn “flott” . Jeg gleder meg til magen blir større så jeg føler meg mer gravid enn “tjukk”. En måned frem i tid nå vil nok gjøre mye, forhåpentligvis.

Middagen skal startes på og lillemor skal hentes! Jeg håper deres dag har vært kanon! Vi sees!

 

Inspirasjon fra andre vakre hjem!

Reklame/ millemoi og nevnte andre butikker/ navn. 

God morgen, Norge.

Vipps en ny dag, ny dag og nye muligheter. Idag har jeg tett program, en deilig følelse å ha etter så mange uker med kun tanker om søvn og det å beherske kvalmen. De av dere som selv sliter med kvalme i svangerskapet, eller som har gjort det vet hva jeg snakker om. Jeg lyver ikke når jeg skriver at jeg har surfet nettet opp og ned for og i håp finne noe som kunne fjerne kvalmen. Uff, rett og slett en grusom start på hele svangerskapet. Håpet er at jeg skal bli i kanonform videre, samt kose meg masse! Noe jeg har stor tro på- jeg skal gi bånn gass på alt! -Wiiiihiii!

Bloggen har byttet server -endelig! Pga hele serveren falt ned på søndag ble hele bloggen min fjernet. Jeg fikk meg en skikkelig oppvekker, og ble rett og slett lei meg når jeg satt på dag to og ennå ikke kom meg inn. En del av hverdagen min manglet, og det følte jeg nok fordi jeg ikke valgte å holde meg borte selv. Jeg skal ikke falle ut igjen, og jeg skal gjøre alt for å bli bedre! Det lover jeg.

Folk har ønsket litt før og etter bilder av rom og hjem som ikke er bare mitt, og siden jeg har mange fine hjem jeg har hatt gleden av å kunne gjøre små og litt større stylinger tenkte jeg å dele noen ulike hjem med dere. Blir det populært og godt mottatt av dere kan vi jo gjøre det til en fast greie =) Jeg har hjulpet MANGE kjente, nære og folk jeg ikke kjenner .Eierene uansett om jeg kjenner de eller ikke, velger jeg å ikke dele her på bloggen. Det er mange som ønsker å være anonyme og derfor velger jeg å ikke si noe om eierene uansett hvem de er.

Idag skal jeg dele et soverom som jeg for en stund siden fikk frie tøyler på!

Rommet var ikke slik eierene ønsket ha det, og rommet trengte både kjærlighet og pleie. Eieren ønsket et tidløst og lyst soverom, men med den lune hotell følelsen.

Jeg valgte en lys tapet fra Borge med mønster i lyse jordtoner. For en lun følelse valgte jeg å anbefale vegg-til-vegg tepper. Teppet er slitesterkt, enkelt å holde rent og det er lunt og mykt å trå på. Teppet er fra TK gulv og perfekt for familier som ønsker kvalitet til en god pris. Fargene beige, hvitt, grått og blått går igjennom hele rommet og gjør rommet både innbydende og elegant!

Før jeg startet på soverommet så det slik ut:

Idag fremstår soverommet som maskulint, tidløst og varmt. Dette er en opp-pussing til ca 8000,-

Sengeteppet millemoishop, Blå velour puter millemoishop,  Nattbord lampene er fra LAMA, sengegavl BOHUS. 

Ved å velge farge i form av tekstil, ikke gulv og vegger kan du enkelt skifte inntrykk og utseende uten å måtte betale en formue eller endre på alt.

Nå skal jeg i to møter, så en tur avsted for å levere noen varer og kjøpe inn nytt til kunder – vi sees! 

 

 

 

Livet som skal knytte oss alle sammen

God kveld kjære lesere!

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken hjemme, etter et kjempe fint foreldremøte i barnehage. Åh, dere jeg må si det, barnehagen til lillemor er rett og slett unik og så hjertelig! Jeg blir både glad, trygg og stolt over at hun går i en så flott barnehage. Det har alt å si for meg at barna trives, og det at barnehagen er en så trygg å fin plass for lillemor er så deilig for meg som mor å vite.

De siste ukene har jeg vært skikkelig dårlig, kvalmen har virkelig psykisk tatt knekken på meg til tider. Jeg vet ikke om noe som er verre enn å være kvalm, og de siste ukene er mat alt jeg har tenkt på og ikke orket tanken på. Den intense kvalmen har fjernet all mat glede uansett hvordan jeg har prøvd. Det som har gått ned, har kommet opp minutter senere, søvn og hvile er det eneste som har fungert. Hormonene har svingt i ett sett, jeg har grått, sippet og vært trist for å ha følt meg utilstrekkelig for barna, Kim og bloggen. Det å stå opp før klokken 07:00 når man bare vil sove videre og er super kvalm er noe jeg ikke unner noen. Olíver og Mathilde er bortskjemte med matpakkene sine, men selv de deiligste matpakker har fått meg til å stå med klype på nesen og bringebær sukkertøy i munn for å ikke merke lukt eller starte brekning. Overraskende nok får man til det man må når alt butter imot, og jeg har faktisk klart å kjøre unger til-fra skole ( været har vært så dårlig) kjørt til treninger, laget middag, gjort lekser,badet og lagt barn. Selvfølgelig har jeg hatt GOD hjelp i Kim. Sta som jeg er liker jeg ikke at jeg ikke får ordnet med barna mine selv så jeg gjør det vanskelig å la andre strekke til. Dessverre.

Nå noen uker seinere er formen bedre, ikke helt fin, men bedre. Jeg havnet sist uke på sykehuset med ekstrem svangerskap kvalme, og fikk helt upåklagelig hjelp av de fantastiske legene og jordmødrene som jobber på føde/ pol.klinikken på Kalnes. Etter å ha fått piller som faktisk hjelper meg fikk jeg også et bedre liv. Jeg har gått opp noen kg, får i meg de vitaminene jeg SKAL ha i døgnet og mat nok til at det ikke er noe fare med meg. *smiler* Jeg har begynt å drikke brus igjen, og takler å åpne kjøleskapet uten å brekke meg.

Vi har sett det lille hjertet vårt to ganger allerede, en gang for å få konstatert svangerskapet, og om det var en eller to i magen. Deretter en gang på sykehuset! Armer og bein var på plass og jeg er like nervøs nå som for 3 år siden.

Vi vet begge når det lille hjertet er ventet, men termin vil vi holde litt tett til brystet ennå. Vi koser oss veldig med den voksende magen, og det å ha en mann som er nesten mer opptatt av magen min enn jeg selv er er helt surrealistisk. Kim forguder den “lille” voksende kulen, og leser om mini uke for uke- skikkelig koselig!  Lila har allerede begynt å stake på magen, og de eldste synes såklart at det er veldig stas! Det er en lettelse å endelig ha delt dette, for jeg har følt meg så “dum” for å ikke ha svart dere ærlig når dere har spurt. Jeg tror de fleste gravide vil passere de første 10/ 12 uker før de deler noe som helst, og det samme gjaldt oss.

Vi gleder oss ekstremt mye, og jeg gleder meg skikkelig til å ta dere med på en lykke reise i dette svangerskapet. Vi er så klart redde for at det kan skje noe- slik som alle er, men jeg kan ikke ta mer hensyn enn jeg gjør og livet må leves selv med en voksende kul. Jeg kan ikke gjøre mer enn å verne og passe på magen min, ta hensyn til kroppen og være til stede. Vi får god oppfølging pga tidligere svangerskap som har vært tøffe. Det at jeg er i lykkerus og ikke i kjærlighetssorg har STOR innvirkning på hele opplevelsen. Siden dette er mitt siste svangerskap skal jeg nyte hvert døgn, hver uke og måned, og jeg gleder meg til babisen som vil knytte alle våre bånd sammen skal bli en del av oss <3

Når kjærligheten er et bankende hjerte.

God søndag kjære lesere! 

Denne helgen har gått fort og tiden har ikke eksistert! Vi har vært sammen med barna våre, den beste følelsen vi begge vet om.

De siste månedene har vært nokså spesielle, de har bært preg av drømmer, tanker, valg og nye eventyr som skal berike vårt liv. Vi har sett Norge på sitt vakreste, brukt masse tid med barna og hatt verdens beste år sammen -reist masse! To år har gått og de har gått fort!

Jeg husker så godt tiden jeg forelsket meg i Kim, den var spesiell, intens og magisk og den har aldri stoppet opp heller. Det å forelske seg mot alle odds har vært en skikkelig spesiell reise for meg, det å skulle “beklage” at man forelsker seg for at andre har meninger var en svak side vi begge hadde. Det tok tid, men når jeg fikk tid på meg lærte jeg at andre sine meninger om mitt kjærlighetsliv var helt uinteressante. Det er det beste jeg noen gang kunne lært meg selv, for som mor og kjæreste tror jeg ikke at jeg kan bli noe mer eller bedre, og det kan ikke Kim bli heller. Våre nære og kjære kjenner oss, og de kjenner seg selv igjen på oss noe som betyr at vi alle er mennesker lagd og bygd på følelser.

Følelsene for hverandre har bare blitt sterkere, vi er blitt helt u-adskillige, kleint som det er. *smiler*

Dere lurer på hvorfor vi ikke giftet oss i sommer? Hvorfor jeg plutselig ikke skriver som jeg burde etter alt det positive som har skjedd?

Vel…..

1+1 = 3 og vi 6 skal bli til 7!

Til neste vår melder ett lite hjerte sin lille ankomst til verden og vi skal få gleden av å bli foreldre igjen. Barna har sammen med oss vist dette i noen uker og sammen gleder store og små seg masse! VI to gleder oss! 

Planen var å vente til vi kom halvveis før vi ønsket å dele dette, men magen min kan jeg ikke skjule lenger og siden jeg har vært veldig dårlig har jeg hatt dårlig samvittighet ved å ikke svare dere ærlig på dette. Jeg har gått rundt som et levende skjellet og kvalmen har ikke vært god med meg i dette svangerskapet heller.

Vi ble begge sjokkerte når lillehjertet meldte sitt veldig overraskende *titttei*, men vi kan nå ikke være gladere og mer stolte over det lille hjertet vårt som vokser i magen. Dette blir mitt fjerde og siste barn, og Kim sitt andre. Jeg skal forsiktig ta dere med på reisen vår, og gleder meg stort! Formen har begynt å bli bedre og om ikke lang tid får vi vite om det er en hun eller han som ligger på innsiden <3