Ut på tur……

Hei og god tirsdags ettermiddag! Ja, her har det gått i mail, og gjøremål mot reisen til helgen. Ungene gleder seg like mye som oss og nedtellingen har allerede begynt. Idag fikk jeg tak i litt tynnere soveposer, liggeunderlag og pulsklokker- samt ny turbukse og jakke til barna. Ironisk er Olíver like stor som meg i størrelse så jeg tar det settet som et ekstra sett til meg selv den dagen han ikke passer det lenger . *ler*

I tillegg har vi fått tak i en skikkelig god tursekk, og bæremeisen til Lila er på plass!

Disse klokkene skal brukes HELE tiden, både Kim og jeg har snakket om å fikse oss to, men først nå fikk hun mor ut fingeren… Måtte bestige Norges høyeste fjell og bli litt ( les : ekstremt) opptatt av natur og turer! Hvor har liksom hodet mitt vært alle disse årene? Jeg elsker virkelig å gå på skikkelig fjellturer, skogsturer og å se naturen, dette er virkelig den beste terapien og de beste opplevelsene!

Barnas nye turtøy, valgt det selv og veeeeldig krye!

Idag skal vi ta med lille jenta vår i den nye bæremeisen, gå et par mil, ha med litt mat og kaldt å drikke. Noe sier meg at hun kommer til å bli i 100 når hun ser hva hun skal få sitte å skue territoriumet rundt seg i. Hahaha…

Vel, nå skal denne frøkna hente en stk lita gullklump og deretter hjem å kle på oss tur tights og tursko før noen skritt skal bli gått i denne varmen her på østlandet.

Vi sees etterpå sweeties!

Glittertind og Besseggen…

God kveld kjære lesere, har dere hatt en fin dag?

Her har det gått i ETT, men nå sover Lila, de eldste er i seng så nå skal mor og far slappe av med en film! Hverdagen – takk til de øvre makter for nettopp den! Jeg er en skikkelig rutine og hverdags jente så jeg trives best med den vanlige hverdag. Ferie er godt, men etter 4 uker er jeg godt fornøyd.

Vi skal på en liten tur med barna til helgen som tidligere nevnt, altså de to eldste. Siden Kim og jeg begge er mer en gjennomsnittet glad i fjell luft og norsk natur er turer det beste vi vet. Nye(inngåtte) tursko er på plass til begge barna, samt turjakke, bukse og annet som hører med- vi skal gå Besseggen! Begge barna gleder seg til å sove i telt og vi gleder oss til å oppleve dette med dem. Vi har også bestilt ny ryggsekk Lila kan sitte i, så planen er å ta henne med oss fremover også, på små og litt større turer.  Neste reise etter dette blir nok Glittertind, så blir det nye reisemål som vil følge etter… Har dere noen gode tips på flotte reisemål MÅ dere sende meg en melding, det tas imot med stor takk!

Vakre hjem og interiør – jeg er klar for litt interiør inspirasjon <3

Jeg håper deres mandag har vært tipp-topp! Forsett å nyte kvelden så sees vi mer imorgen!

Tilbake i normalen…

Hverdagen kaller igjen, og jobboppgavene sakte, men sikkert kommet i balanse igjen. Etter noen timer til tror jeg MYE er gjort. Den siste uken har det gått veldig i ett med ferie og det å lade opp til den normale hverdag igjen. Jeg tror jeg trengte noen dager mellom bloggingen med stillhet og ingen bloggoppdateringer, noen ganger er det godt å bare trekke seg litt bort.

Vi har brukt dødtiden til noe nyttig, nemlig rydding i boder og på loftet. 2 kjøreturer på øra for å kaste søppelen og et lass med tøy til Fretex.  Når jeg kjøpte huset brukte jeg boden til å sette alle esker og ting jeg ikke orket å ta der og da, to år skulle det ta. Noen ganger tror jeg at jeg skal få bruk for alt, men nå har jeg innsett at den plassen ble brukt på tull så å få litt mindre ting og tang var godt.

Denne uken skal jeg en tur å kjøpe to kommoder på Ikea, ny juniorseng til Lila, nytt skrivebord til Oliver og litt stæsj for oppbevaring til badet. Enda mer system i sysakene skal bli godt.

Dere har sagt dere savner mer bilder av interiør og hjemmet, så jeg tenkte at dere skal få akkurat det dere ønsker MASSE interiør. Denne høsten blir så spennende på alle hold og jeg elsker jo å dele hus og hjem med dere. Nå er vi mer enn gjennomsnittet fornøyd med hjemmet vårt, små ting får det mer og mer komplett. Nå har jeg startet prosjekt ” finne større gulvteppe” til spisestuen, samme som under salongen, men bare 2×3 m…. Teppet er helt magisk å gå på, og det passet perfekt til resten i hjemmet vårt.

Vi mangler to små lister på veggen mot trappen, men har store planer om å få det ferdig med småtteriet ellers innen høsten. Dere vet jo hvordan det er, man vender seg til pirket og vipps går det LANG tid før man får gjort noe med det. Haha…

Imorgen kommer vaskehjelpen vår tilbake også! Jeg gleder meg ekstremt, for hun skal vaske ekstra grundig nå etter sommeren og med tanke på hvor mange vi har vært her hjemme i sommer blir det FANTASTISK!

Noen etterspurte tv benken vår, om jeg kunne vise den…. Personelig synes jeg tv er skikkelig stygt, men min mann synes det stikk motsatte … Så hva gjorde han en kveld når han var på farten? Joda, han kom hjem til hun mor med en giga tv og sa at micro tv tiden var over.  I starten synes jeg tv var ALT for stor, men nå er jeg vant med det og synes den er helt super å se på – tv slaver som vi er.  Skuffelsen var stor når den ikke kunne henges på veggen, men ja- hva skal man gjøre med det? Jo- det beste. Tv-benken ser slik ut:

Nå skal Olíver og jeg hente Lila, og deretter reise hjem til mamma og pappa å spise litt mat.

Håper dere har hatt en nydelig dag så langt, vi sees!

Dagene som kom … Og som gikk….

De er selve livet….. 

God lørdag alle sammen, dere har ikke svettet heeeelt bort i varmen vel?  Inatt sov jeg så å si ingenting, varmen tok nesten knekken på meg. Selv med vifter på alle rom, var det å legge seg på et rom som solen hadde “grillet” hele dagen umulig. Itillegg har jeg blitt skikkelig forkjølet – typisk MIN flaks….

Besøket er her ennå, og reiser hjem imorgen. Det har vært en koselig uke, men så er jeg den som elsker familie og venner. Hektisk med 10 mennesker under samme tak, men utrolig hvordan man ordner til det mest utrolige.

Jeg har bevist tatt meg litt “fri” den uken som var, det å få ladet seg opp for full uke fra mandag med jobb er utrolig deilig.. Jeg har altså SÅ mye jobb liggende foran meg at jeg faktisk ikke helt vet hvor jeg skal starte, men starte må jeg. *smiler*  Lila elsket å være tilbake i barnehagen, hun er ei skikkelig barnehagejente som liker at det skjer noe stort sett hele tiden. Olíver og Mathilde har en uke til hos oss, de reiser nemlig til Spania med sin far,stemor og lillesøster neste helg så vi skal til helgen ta en weekend med de en plass- frem til det er det bare å jobbe på, men jeg skal skvise inn en kinotur og kveldsbad hver dag likevel… Alle koser vi oss gløgg!  Full fart fra morgen til kveld, is-spising 24/7, grilling, bading og generelt feriemodus til siste time ( imorgen kveld)

Igår tok vi alle et deilig kveldsbad og temperaturen i havet var fantastisk! Vi satt å så solnedgangen, rett og slett nydelig.

Idag har jeg kastet meg rundt med klesvasken, og Kim har skrudd opp to nye putekasser, samt fått på plass noen nye stoler på verandaen. Vi har tatt masse bilder av uken, så jeg skal dele mer litt seinere…. Nå skal jeg skifte på seng nr 2, henge opp en klesvask og kose meg med småtrolla mine, de eldste er på overnatting hos mormor og morfar og hadde ikke tid til å forstyrres… At de koser seg der er ingen tvil, haha…Mathilde gledet seg til å få “strikketid” med mormor og Olíver RO til å slappe av alene med morfar..Haha..

Ett rom er klart…. 3 til står for tur…

Nyt lørdagen finfolk <3 Jeg titter innom igjen før dere aner!

Som å si mine egene tanker høyt.

God torsdag! Først og fremst beklager for mitt fravær igår, men det skjedde så mye at jeg ikke fikk muligheten. Noen ganger kan man ikke alltid styre eller forutse ting, og igår var en slik dag her i huset.

Jeg startet idag så smått å jobbe igjen. Lila startet i barnehagen igjen idag og startet første dag etter sommerferien med å reise på Leos lekeland med barnehagen! Med andre ord, hun var ikke vanskelig å levere , haha… Et lite “sug” i magen, for hun har startet på større avdeling, og jeg merker jeg har kommet ditt hvor jeg føler tiden med henne går ekstra fort. Hun snakker, leker leker, har tanker og legger gjerne ord på følelser, for hver dag skjer det noe nytt. Jeg gleder meg så mye til reisen videre med henne i livet mitt, jeg er virkelig privilegert med verdens flotteste barn <3

Igår kveld dro Ann Karin, Jeanethe og jeg på Mamma Mia, en film ALLE burde se! Dette var en fantastisk film og oppfølger, faktisk syntes jeg denne var MYE bedre enn nr en. hihi.. Herlige nye ansikt som fikk deg til å le og føle med dem <3

Jeg lo og ble også litt rørt, for jeg fikk et par aha opplevelser underveis i filmen. Det å høre det som ble sagt i forhold til svangerskapet ” Donna” skulle gjennomføre alene var som å høre mine egne tanker bli sagt høyt fra min tid som gravid og forventningsfull mot livet som ventet meg med Lila. Jeg husker jeg følte meg så “alene” om å gå gravid uten partner, men faktisk ser jeg det er mange som har gjort og som gjør det. Ved slike scener i en film, hvor nettopp en slik reise blir delt med tanker og følelser ble mine øyne blanke. Kosen med Lila var EKSTRA god på morgenen idag og det på en GOD – GOD måte! Filmen var bare  fantastisk og jeg MÅ se den igjen <3

Ser dere vårt nye gulvteppe ? Åh, det er altså så fin-fint! Elsker fargen og hvor godt å lunt det er å gå på! Passet perfekt inn! Det vi hadde ble litt for langt og kræsjet i spisestuestolene våre, så å få et teppe som stoppet mer naturlig ble mye ryddigere. *smiler*

Nå skal vi spise litt pizza , så vi sees senere- hyggelig at dere tittet innom!

Vi har ventet en evighet…

God kveld kjære lesere. Ferien er på siste uken, og jeg merker jeg ikke rekker over alt. Prøv 4 barn, hus, middagslaging og annet og sjekk selv. Hehe….. Det er nesten umulig å få ting gjort, og ting går litt i ferietempo ennå.

I kveld får vi overraskende besøk fra Nordmøre, så jeg har måttet være litt kreativ på soveplassering, jeg kan ikke vente med å få bygget på. Herremin, vi har jo ventet en EVIGHET på svaret fra kommunen, men det skyldes sikkert sommerferien og litt lavere bemanning, ikke vet jeg?  Den som venter på noe godt…… Olíver venter veldig på nytt rom, og det å få jentene inn på et større rom skal bli en FRYD!

Fasaden forran er da som dere sikkert forstår ikke så veldig morsom å ordne med. Jeg vet jo at huset skal få et nytt inngangsparti, ytterdør, og boden skal bygges om slik at den blir pen. Slik det er nå synes jeg det er ALT annet enn fint, så jeg holder den bare vedlike frem til det skal bli nytt. Vi er 5 boliger på rekken og 3 av 5 har gjort nettopp det vi skal, det har virkelig enormt mye å si for huset og plassen. Tenk å få så mange kvm til- herremin det er jo nesten som å vinne i lotto for oss som er så mange! Jeg savner nemlig ikke større stue, kjøkken eller spiseplass, men 4 rom + et walk in (Lila sitt rom idag) hadde vært perfekt. Siden vi 50 % av tiden ikke er mer enn 3 stk føler jeg huset ellers helt perfekt, Kim og jeg elsker å reise mye og ønsker derfor å ha det enkelt og lettstelt.

Denne uken skal jeg ihvertfall få malt listene i 2 etasje rundt vinduene… Jeg har endelig fått alle lister og vinduskarmer nede pene og gleder meg stort til 2 etasje følger etter. Også skal vi få tatt rekkverket på den lille balkongen vår, den vi har nå er jo ikke akkurat fin nå som naboene ellers har fått sine ferdig. haha. Nå synes det liksom EKSTRA godt kan du si…

Utover det har jeg fått plantet, luket, og vannet – jeg har nok litt grønnere fingre enn jeg før har sagt… Jeg klarte å redde den fine blomsten jeg snakket om etter vi kom hjem fra Geiranger, og alle plantene mine har fått en NYDELIG grønnfarge.. *smiler* Stolt? JA!!! Jeg elsker å se at ting spirer å gror!

Enda flere hortensiaer har kommet på plass, og jeg vet ikke om noe vakrere altså.

Nå skal jeg ut å vanne litt med den nye vannkanna mi… Sånn går det når man har forbud mot å la sprederen stå å gå. Jeg ser på det som litt “gratis” trim…

Nyt kvelden alle vakre – jeg titter PLUTSLEIG innom igjen og neste uke..Vel, så er normalen og “hverdagen” tilbake igjen…

Bare ugress og shit.

Kvelden kom fort, men mandagen har vært skikkelig fin.

Vi har holdt på mye ute den siste tiden, for vi har som dere nå vet snudd opp ned på hele uteplassen siden vi begynte med huset. Det har vært litt av en dritt jobb for å være ærlig, for her har det ikke vært så mye som har blitt gjort noen gang.

Skråning var det som var avslutningen på tomten vår, en igjen- grodd skråningen med bare ugress og shit…. Kim har grav opp røtter på ugress, fjernet alt som har grodd, ryddet, lagt duk, lagt stein og plantet blomster og busker til meg. Nye hekker er satt opp mellom oss og naboer, små solcelle lamper, en sti er laget ned til gangfeltet og fotballbanen, plassen er rett og slett en fantastisk plass nå.

Flinke mannen min.

Vi var uheldig med halve hekken vår, så idag ble den rivet opp og bark lagt rundt beddet istedenfor. *smiler*  Vi har fått plantet noen nye hortensiaer, luket, klippet plen og fått uteplassen til å skinne igjen! Det er virkelig viktig å ta godt vare på hjemmet sitt, så jeg er veldig glad for at min kjære er like glad i hus og hjem som meg. Jeg blir bare mer og mer glad i hjemmet mitt.

Imorgen skal jeg være flinkere med dere, dele enda mer, men fra jentene kom hjem har det vært dem som har vært i fokus her..

Vi sees imorgen alle kjære, håper dere har hatt en skikkelig fin start på uken.

Endelig hjemme…

Hei søndag! Vi er vel hjemme igjen, og reisen gikk veldig -veldig fint. Jeg skal ikke lyve å si at jeg sov godt på flyet, men jeg kjøpte meg hodepute, noe som hjalp en god del. Jeg kan ikke huske at vi lettet, og våknet på vei ned pga dotter i ørene. Så flyturen gikk radig, jeg fikk med meg totalt 17 minutter av den-haha.

Idag har vi ligget rett ut med hver vår store hodepute og sett på FEM nye episoder med “the Affair.” Åh, jeg simpelthen elsker den serien, bare kjedelig det ikke var flere episoder når jeg endelig begynte å få enda flere svar. Fortsettelse følger vil jeg tro…

Nå har jeg sittet et par timer å jobbet, det er ekstremt mye å gjøre om dagen og jeg klarer ikke legge fra meg det som er for det er SÅ spennende. Elsker hva denne høsten har å tilby også.

Kim og jeg henger nok “litt” etter idag.. En blanding av en aktiv uke med mye kos og farting, og en lang natt med reising.

Vi tenkte å ta oss en aldri så liten tur på Kino før vi tar kvelden.

Imorgen kommer alle barna hjem igjen og mine tre skal vi ha sammen med oss i et par uker! ENDELIG! Jeg er ikke skapt for å være så mye vekk fra barna mine, selv om jeg ærlig skal si at ukene i sommer med Kim helt for meg selv har vært sinnsykt magiske! Vi blir bare mer og mer forelsket og jeg er så takknemlig for alle de fine minnene vi har skapt sammen.

Nå er det barna som skal være i fokus fra de kommer hjem! Olíver og Mathilde har jeg snakket med på tlf, så der får jeg balansert savnet med muntre samtaler og gledelige latter i andre siden av tråden+ en god -god DEL snapper. Lila derimot- vel der har savnet gått litt ut av kontroll fra min side. Den lille fisen min, åh, – herreminhatt som jeg gleder meg til å ha henne hengende på armen min igjen… Alle barna skal bli skviset med klemmer og suss når de kommer!

Huset er på stell og imorgen blir det interiør og inspirasjon – vi sees!

Leiligheter med alt på en plass.

Reklame: 

God -god lørdags morgen kjære lesere! Her ble det tidlig opp med jobb idag, og jeg satt vel også til klokken var 01:40 med jobb også etter at vi kom hjem. Til tross for at vi jobbet unna et par timer på morgenen også før vi reiste til Sunny Beach. Det blir en livsstil, for det å koble bort all jobb synes jeg hadde vært skikkelig ubehagelig. Jeg sjekker first-thing-first på mailen min når jeg står opp og det blir det siste jeg ser at er Ajour før jeg legger meg. Jeg har den siste måneden gjort veldig mange veiledninger, spesielt digitalt og da blir det mye mail og kommunikasjon med kunder der for å finne en balanse, et resultat og utrykk de ønsker og ser for seg.

I vinter takket jeg(vi) ja til å bli med på å selge og style leiligheter i utlandet. Dette har vært en reise jeg ikke kan sette ord på, rett og slett helt fantastisk og utrolig moro. Det å møte folk som vil kjøpe, bli kjent med veldig mange nye mennesker, samt få lov til å innrede er ekstremt moro. Dette prosjektet har vært min (vår) lille utfordring, for jeg har måttet gjøre leilighetene presentable med midlene som allerede var på plassen. Noe som betyr at jeg må ordne en helhet ut av møbler, farger og ting jeg ellers aldri har jobbet med. Det er nå 14 leiligheter igjen for salg, og ved salg tilbyr vi også at jeg reiser ned uken før kunden får nøklene sine og møbler, innreder og handler inn ALT kunden trenger, ønsker og vil ha på plass før de overtar. Jeg fyller opp med alt fra kjøkkenartikler, bad – og baderoms artikler, møblerer og styler, samt får igang alt slik at når kunden kommer ned er leiligheten komplett.

Leilighet D4 er siste jeg ordnet for å vise frem til dere. Den inneholder 2 gode soverom, hvor et soverom har dirkete inngang til eget bad. To bad, åpen kos stue-kjøkken løsning med utgang til balkong på bakkeplan. Denne er super for de som evt. er dårlig til beins, ønsker mye leilighet for pengene og som vil ha en tre-roms med absolutt alt til og med utsikt.

Hele 19 kvm romslig balkong.

Utsikten fra balkongen:

Plantegning av leiligheten D4:

Leilighetene er fra 50 kvm og oppover på komplekset og fra kroner 350 tusen og oppover.

Leilighetene vi selger her ligger i Byala, en stille -tilbaketrukket plass med alt i nærheten. Kun en 40 minutters spasertur fra Obzor, eller 5 minutter i taxi. Selve Byala er et lite tettsted, men også her finnes det koselige restauranter, små butikker, flere matbutikker, apotek, frisører og bank, + en masse fine lekeplasser for barn. Sist, men ikke minst koselige strender. – Dette strekker seg rundt hele landet.

Obzor er byen som ligger plassen nærest, her får du ALT, og dette er garantert en plass man kan kose seg med og uten barn- her er det noe for alle. Jeg skal sette sammen et eget innlegg på restauranter til dere, for vi har prøvd ut en del forskjellig med god mat.

Idag skal vi tilbake til Obzor og stranden der nede – inatt går flyet vårt hjem så vi skal bare ta dagen med ro, handle litt mer til barna og nyte våre siste timer her i vakre Bulgaria!

 

Nysgjerrig på leilighetene, plassen eller annet – kontakt [email protected] så får du svar på alt du skulle måtte lure på. 

Strandlivet og bylivet.

Oh Sunny Beach- du har vært fantastisk! Fredag- og vi har nytet nest siste dag i ferien vår på stranden. Vi hoppet i drosjen når klokken var 10:00 til morgenen idag og ble liggende på stranden til klokken passerte 16:30 – da kom det et aldri så lite regn skur..

Idag har jeg sikkert badet mer enn jeg har solet meg, vannet var heeeeelt magisk og det å ligge for lenge på solsengen ble alt for varmt. Det gikk seg til bittelitt utver dagen, men det ble for varmt til tider.

Vi satt oss til litt oppi baren også, noe jeg synes var utrolig koselig for det ble brått mer sosialt med en eneste gang.. hihi..

Igjen bestilt vi frukt pipa vår, noe som smaker ekstra godt i varmen.

Etter noen timer på stranden ble det både strikkhopping, karuseller som kastet oss på hodet og husker som svingte oss rundt høyt oppi luften +++ mye- mye mer.

Til tross for en liten regnbyge ble været helt nydelig igjen, regnet varte vel ca 30 minutter – og det var faktisk litt deilig.

Denne karusellen tok vi, men etter å blitt kastet rundt i strikk og på hodet i andre artigheter ble denne litt “kjedelig” … Men moro var det!

Sunny beach er virkelig en artig plass å være når man er på ferie! Legger man reisen til Bulgaria og plassene i nærhet med Sunny Beach vil man garantert aldri kjede seg et sekund. Shopping så langt øyet kan se, gode restauranter fra ende til annen og morsomme aktiviteter for store og små.

Nå skal vi lade batteriene, imorgen er siste dagen vår her nede og den skal NYTES til siste sekund.

Vi sees alle sammen, nyt fredagskvelden-natten.