Alle tiders familie.

God kveld alle sammen, for en fredag og for en dag <3

Jeg har bare koset meg i hele dag og barna våre har vært i full aktivitet med konkurranse… Kim og jeg var litt lei av tlf og tv spill, så her ble det konkurranse i hyttebygging, orientering og sang UTE.. Jentene stakk av med en GOD og delt 2.plass og Olíver vant 1.plassen!

Tenk at min sønn, min førstefødte og største første kjærlighet i livet nå blir 6.klassing. Bare TO år igjen på barneskolen!! Og nå er han nesten like høy som mora si, bare 9 cm bak meg. Jeg forstår ikke hvordan jeg kunne være så heldig å få en så perfekt unge, for han er virkelig helt perfekt. Snill, godhjertet, smart og kjekk,min beste uplanlagte lille kjekkas!

Sjekk hvor stor han har blitt da, dere ! Altså…Den lille gutten min har blitt en kjekk kar og er absolutt ingen liten gutt lenger. haha

Mine to eldste stoltheter!

Denne uken har gått så fort, og jentene har storkoset seg samme. Det kommer til å bli “tomt” når Rikke reiser tilbake til sørlandet igjen, og ungene forsvinner en uke avsted de også…

Men før det skal vi kose oss masse, helgen har jo akkurat startet.

I morgen kommer svigermor og svigerfar på besøk til oss, og de blir her i hele to dager! Jippi! Jeg er så glad jeg har fått en så fantastisk svigermor, for hun er virkelig drømmen! Olíver stikker en tur til mamma og pappa, så det blir bare jentene som er her. Jeg tror oppriktig han har fått sin “dose” jentefjås” og trenger en “time out.”haha… 

Venninner for livet!

Rikke er like gammel som Mathilde, så vi har det litt morsomt med “tante” rollen ovenfor alle barna her i huset…..

Vanessa elsket å komme tilbake igjen- full rulle fra hun kom inn døren. Og å ha lillesøster, storesøster OG tante til å løpe etter henne var absolutt ikke noe hun hadde noe imot. hihi….

Hun fikk også en time ekstra med dem etter at Lila gikk seng, og det var nok etterlengtet for dem alle. <3

Nå skal jeg gå opp å se om Kim har sovnet eller rett og slett bare har forelsket seg i en eller annen serie… Han pleier alltid å legge Lila, hun og han har sin kvalitetstid før Lila alltid sovner på brystet hans. hihi.. Lila er en smule bortskjemt med leggingen, men sånn har det liksom blitt og det å ta fra Lila den kosen vil vi ikke. Vanessa sover, de største skal snart inn og fredagskvelden skal fortsettes å nytes! Vi sees imorgen, denne helgen er det BARE kos og familietid <3

I farta-Marta.

Da var Glommadagene igang igjen, små og store har vært i farta-Marta! Lila digger sånne dager, Olíver og Mathilde svever på en sky og Rikke har kastet seg med på absolutt alt!

Jeg elsker tid med barna, og vi har virkelig koset oss idag. Imorgen går Lila også ut i sommerferie og det skal bli helt fantastisk! Selv om jeg iår også må ” dele” henne skal jeg nyte en ekstra uke med henne i august. Hun er virkelig til å spise opp, selv om hun har en vilje og stahet jeg kan føle er en skikkelig tålmodighetsprøve til tider.

Jeg klarte å legge igjen kameraet hjemme når vi dro, men man skal ikke undervurdere tlf og snapchat…

Kjolen min har jeg sikkert fått 100 spørsmål på, den er fra Høyer i Fredrikstad, og den er like behagelig å gå i som den ser ut… Min favoritt! Gult er kult vet dere.

Alle inklusiv meg selv tok karuseller på tivoliet, Lila var jo som forventet – umulig å få av igjen …

Kim kastet seg opp i den karusellen som jeg nektet å ta… Jeg vet ikke hvorfor, men når det ikke er en sele å feste rammen som fester seg rundt deg med føler jeg ikke for å sette meg ned i noe som kastes på hodet. Minnet om når jeg satt i en som åpnet seg vil ALDRI forsvinne.. Tenk om det hadde skjedd når jeg var flere m oppi lufta… Jeg er litt for glad i livet til at jeg tørr å sjanse på det altså. OG det var som jeg trodde, Kim hatet karusellen selv, han sa han holdt på å svime av.Hoho… Jeg er VELDIG glad jeg stod på bakken, for jeg hadde svimet av.

Ungene kastet seg rundt i litt “tryggere” karuseller og det var godt for hu mor.

Etter tivoli og bod-titting var det hjem igjen… Hjemme lagde vi milkshake og koset oss med planleggingen av morgendagen. Ungene skal nemlig ha konkurranse imorgen, noe de er ekstremt gira etter! TVITVI!!! 

Vi sees på´n igjen imorgen.. Ha en deilig natt<3

Konflikt med min beste venn….

Vi har alle den vennen, den som vi omtrent ikke kan se for oss livet uten… Jeg har idag hatt en skikkelig konflikt med nettopp min venn igjennom hele min voksen tilværelse. Jeg har skaffet hjelp, hver eneste uke, men pga ferien måtte jeg trå til og få ting gjort selv- idag var dagen.

Jeg snakker såklart om støvsugeren – husets beste venn! Uten han vet jeg ikke hvordan jeg skulle klart meg, for vi har en lei vane av å dra absolutt ALT inn i huset.Idag pryder min beste venn første bildet på bloggen, noe han fortjener etter all møkkajobben han må tåle hos oss… En ting er sikkert, vaskehjelpen min er sååååå gull verdt, jeg fatter ikke hvordan jeg klarte meg uten. haha. De neste 3 ukene skal bli en liten påminnelse om nettopp det.

Jeg har nå TØMT alle bord og hyller, salongen er ryddet for puter og vaskebøtten er fylt opp. og støvsugeren skal svinge seg rundt med meg de neste 3-4 timene !  Trim-trim -trim!  Det er jo en god treningsøkt å få dette huset på skinner igjen..

“SOMMERKROPPEN “står på for full guffe,unger er i aktivitet og hu mor skal synge seg hes under dagens husvask! Viktig med litt humor i hverdagen …

Jeg håper dere har en fin dag- ferie eller ikke! Jeg skal ikke jobbe før ikveld, så dagen til vask er virkelig etterlengtet!

Vi sees senere alle sammen!

Hipp hurra for Chloe!

Riktig fin-fin kveld! 

Idag har vi feiret Chloe, som fyller to år idag! Tenk at denne fine jenta som jeg er så heldig å være fadder til idag er to år gammel! Jeg synes det er helt sprøtt, for jeg husker ennå at vi gikk gravide med disse jentene som om det skulle vært igår.

Vi spiste grillpølser og kaker til vi nesten sprakk og koset oss fra vi kom til vi dro.

Lila er jo ingen jente -jente, men heller litt “gutte-jente” om det er noe som heter det? Hun elsker jente ting og slik, men hun digger biler, fotball og alt som har med gutteting å gjøre.. Så når hun fant en rød Farrari på verandaen ble hun frelst og hun var umulig å få ut av den. Haha.. 

They see me rollin
They hatin
Patrolling they tryin to catch me ridin’ dirty…..

Lila min <3

Andre sine leker er alltid kjempe kult, rart med det der…. Lila har x-antall kasser med leker, dukker, biler, doktorutstyr +++ , men hun kjeder seg alltid . Så fort hun er hos noen andre, vel…Ja, da er ALT kult! Selv det hun har hjemme selv.

Ettermiddagen og kvelden idag har vært kjempe fin. Imorgen er det å få unna MASSE husarbeid! Fy fillern som ting hoooper seg opp, det er vi i huset her et typisk eksempel på.

Nyt kvelden og nattens timer- vi sees!

Endelig…

Hei og hopp alle sammen! Hatt en fin start på dagen? Allerede er vi midt i uken og Lillelørdagen er på plass! Kun to dager igjen til ferie offisielt starter. *jippi* ENDELIG!

Her i huset står det meste på hodet, vi er så å si fult hus og dagene forsvinner jo like fort som de kommer. Jeg skal i ettermiddag sette snuten inn mot Moss og feire en perfekt lita ei som fyller hele TO år idag. Jeg forstår ikke hvordan det er mulig, at jentene allerede har blitt et par år, de ble jo født igår. hihi…

Vel, frem til “kaoset” har lagt seg her i heimen, og hun mor har fått ordnet litt deler jeg noen “gamle” bilder… Jeg har sikkert tatt 1 million bilder i min tid, så da er det jo alltid koselig å “mimre” litt… Og tenk, det bildet øverst er et av de mest delte og likte på nettet som jeg har tatt, og det er så koselig å tenkte tilbake på.

Juli 2015:

året 2013/-14…

 Jeg håper dere nyter dagen til det fulle! Her skal et møte gjennomføres og snart ei lita nuppelure hentes i barnehagen ! Vi sees mer senere!

Fin fin dag med jentene mine.

God kveld sweeties!

Her har sommeren virkelig vært vakker de siste dagene, eller hva?  Nå ligger jeg rett ut og skal se to episoder med “best før” og jeg regner med at jeg kommer til å bli nokså pinlig berørt selv. Elsker de seriene, ler så jeg nesten kan tisse på meg.

Tidligere ikveld tok jeg med meg jentene ned på stranden, og det var en veldig fornøyd Lila med på sykkeltur. Jeg tror ikke hun vet om noe som er kulere enn å sykle, så at hennes 2 års gave vil være en ny sykkel er ingen bombe.. Hihi. Hun elsker jo naboen sin sykkel, så jeg tror hun vil elske å få sin egen også. På stranden badet jentene og koset seg, og på vei hjem stoppet vi i barnehagen å spiste kanelboller og Marie kjeks. namnam… Skikkelig koselig.

Jentene har ellers badet i boblestampen, solet seg på verandaen og syklet til butikken, så jeg har forstått at de har hatt en aldri så liten “spa” dag sammen. Jeg kan jo selv huske at jeg var 10 år, og hadde vi hatt boblestamp hjemme hadde jeg nok også elsket å bruke den..

Solen har nesten tatt liv av plantene mine igjen, så imorgen tidlig må jeg frem med vannslangen igjen, slik at de ikke dør fra meg.

Jeg håper deres dag har vært fin. Min har vært helt nydelig ! Håper morgendagen blir like fin! <3

Vi sees!

Viljen er på plass.

God tirsdag! nok en deilig dag å våkne opp til, med sol og varme!

Idag fikk Lila drømmen om sykkeltur til barnehagen oppfylt! Hun har maset etter sykkeltur siden hun så sykkelen igår, og idag var det en bestemt frøken som holdt seg fast i sykkelen for å sikre seg en sykkeltur! Hihi, jeg må liksom le av henne også, viljen er på plass i den lille kroppen. Turen ned var deilig, for vi hadde litt deilig bris i ryggen.

På vei hjem syklet Kim og jeg innom butikken og kjøpte med oss deilig fersk loff – namnam. Ingenting er bedre enn sommer, loff og iskald Pepsimax.

Igår var det bursdagen til mamma, så jeg tok meg derfor turen ut til henne idag. To av møtene mine har blitt utsatt pga fellesferien og jeg merker at selv jeg er litt på “halv” tank, selv om jeg ikke kan ta meg helt fri og ennå har jeg mange oppgaver som må gjøres før ferien kan nytes. Mamma og pappa bor i et hus med verdens hyggeligste uteplass, og her skal jeg sitte å jobb med mailen de neste timene i fred og ro! Hjemme er huset fult av unger, noe som gjør det nesten umulig for meg å gjøre noe sm helst. Jeg blir avbrutt hvert 2.minutt og det funker svært dårlig når man har tidspress på noe av det som skal gjøres.

 

Fineste Caspar. Han er Lila sin lille vakthund, hihi. Når jeg gikk gravid var han vakthund for magen og alt rundt den, og etter at Lila kom til verden vokter han henne med nebb og klør.

Milla er mamma og pappas lille baby, og Caspar sin beste venn, så huset er aldri tomt…

Jeg håper dere får en super fin dag, og at solen skinner hvorhen dere er! Vi sees!

 

Helt magisk.

Sørlandsidyll, det er ingen tvil om at svigermor og svigerfar har verdens vakreste sommerparadis!

Vi kom “hjem”til Arendal  i 23 tiden igår kveld, etter x-antall omkjøringer, og ekstremt treg trafikk. Vel, med Kim i bilen blir det absolutt aldri tregt, så tiden gikk likevel fort. Vi levde på opplevelsen fra Preikestolen og hadde kjørt hele veien igjen for å oppleve det igjen! Jeg merket jeg var en smule sliten i leggen idag, men etter de bratte veiene ned fra Preikestolen var ikke det så uventet.

Svigermor har virkelig grønne fingre, hagen blomstrer virkelig og sommeren var fantastisk å stå opp til med denne utsikten<3

Vi overrasket Mathilde og tok med oss Rikke ( Kim sin lillesøster) hjem til oss i en uke. Jentene er jo like gamle og har klikke godt fra dag en. Så nå blir det nok mye fnis, litt danseshow og turnshow de kommende dagene.  Og til helgen kommer Svigermor og svigerfar på besøk, og allerede nå gleder vi oss til det! Familietid er så koselig…

Vi var hjemme i 13:30 tiden og sitter nå å skal få unna litt jobb før lillemor kommer. Herremin som jeg gleder meg til å få henne hjem igjen, skal bli så godt å susse på hun nå også.

Helgen har vært magisk, virkelig fantastisk og uken blir brennende med jobb, men jeg ELSKER det! Vi sees litt senere- nyt sommervarmen <3

Jeg klarte det!!!

Preikestolen – yes we did it ! Og jeg som har SKIKKELIG høydeskrekk, sånn skikkelig også… Kim klarte å få meg opp, men jeg overrasket både han og meg selv når vi først kom frem. Jeg satt faktisk med beina mot tuppen flere ganger og turte å stå oppreist  kun 1.5 m unna tuppen… Jeg merket jeg skalv skikkelig i beina, men det var liksom litt deilig også!

På fergen over merket jeg nervene presset seg på, men herremin så moro!

Vi gikk opp på under 1.t 15 min og ned på 1.20 min, så tempoet på oss var radig – og jeg DIGGER sånn trim!

Jeg er glad vi elsker å gå mye, og er aktive, for ellers tror jeg vi hadde slitt bittelitt på turen. haha… Det gikk bokstavelig talt RETT OPP  OG RETR NED …

Opplevelsen det er å ha besøkt Preikestolen er stor, og vi har ekstremt mange kjente og noen litt mindre kjente plasser vi har store planer om å besøke.. Kim og jeg ELSKER jo natur, og Norsk natur og landskap er virkelig vakkert! Jeg gikk å måååpet flere ganger.. Fy filleren så fint.

Utsikten var unik nesten overalt, men målet var fantastik.

Preikestolen <3

Denne utsikten er virkelig unik, her sitter jeg faktisk 15-20 cm fra tuppen!

Selv Kim merket at høydeskrekken beit han i rumpa… Haha…

I skrivende stund sitter vi i bilen på vei tilbake til Arendal. Imorgen kommer barna hjem, så vi tenkte å reise hjemover i 10 tiden.I god tid til å ta de imot<3

Jeg er så stolt! Vi klarte et- jeg klarte det! *smiler*

Reisen blir til underveis…

Herremin for en fin dag dette har vært!

Når min kjære var tilbake fra sin daglig runde golf  kjørte vi avsted. Kim elsker golf, og har nå 5,8 i handicap, men er langt fra fornøyd ennå. I August skal han spille på Norgesmesterskapet og det gleder jeg meg stort til på hans sine vegne! Etter at han fikk sitt drømme golfsett av meg i merket Taylormade (ikke at jeg forstår forskjell, men det var hva han ønsket seg) har jeg nesten ikke sett han på kveldstid eller før solen står opp… Han bor riktignok på golfbanen… Haha..Vel, nok om golf for idag…

Vi hadde ingen planer om å reise langt avsted, så vi satt oss i bilen og kjørte til vakre Hvaler. Her spiste vi lunsj og tittet et par timer før vi reiste hjemover igjen…

Det er ingen tvil om at Hvaler er en vakker perle i Østfold.

åh!<3 Vet dere- søte bod-telt var satt opp og jeg bare elsker følelsen av å gå rundt, spise is og glo. De søte teltene minner meg litt om markedene i Spania, konseptet er jo det samme- og det er så søtt… Masse “ræl” man ikke trenger, men kjøper likevel. – Mathilde og Olíver digger slik, så på Glommafestivalen vil de nok gå amok med ukepengene sine i de ulike bodene..Tingene varer stort sett kun en dag eller to, men hei du som de lyser opp når de kan shoppe vilt i bod etter bod… *Smiler*

Se sååå fint <3

Når vi satt i bilen på vei hjem begynte vi å snakke om turer vi ønsker å gå, opplevelser og plasser vi ønsker å se. Og VIPPS før vi viste ordet av det var bagen pakket og vi på vei mot Sørlandet og hytta på Vegårshei. Imorgen tidlig reiser vi videre til preikestolen og skal gå turen opp til den- tror dere vi gleder oss eller? Oh, yes! 

Vi har nettopp spist en deilig og enkel middag og ligger rett ut og koser oss med beina på bordet…

Jeg har aldri gått opp til Preikestolen før, så jeg er veldig spent og gleder meg som en liten unge på julaften… Det at vi valgte å sjekke inn på hytte fremfor hotell passet meg perfekt! Jeg liker best å lage middagen min selv, gå uten sminke, daffe rundt i joggebuksa og kosejakka mi… Da er jeg i mitt ESS! Også er det St.hans aften og den nyter vi maksimalt.

Jeg håper dere nyter kvelden – og jeg håper vi sees fra Preikestolen imorgen!