For en dag……

God kveld sweeties! Her har vi nettopp kommet inn døren, vi har faktisk fartet i hele dag og storkoset oss fra vi stod opp! Lila er i 110, jeg tror hun virkelig nyter livet max her nede…. Det er jo ikke til å legge skjul på at man er litt mer sosiale når man er på tur, noe Lila elsker! Hun sjarmer det som er, de fleste blir ekstremt blide når de ser henne, og hun gjør seg bare enda mer til..

Lila har liksom blitt så “jente” den siste tiden, hun forandrer seg hver eneste dag, en utvikling jeg simpelthen elsker! Jeg digger at hun begynner å bli mer barn, har begynt med tydelig personlighet og meninger….. Når hun gjør seg til for å få oppmerksomhet er hun til å spise opp, skikkelig søt.

Hun er jo ikke stor, hun har bittelite ansikt og ennå venter vi veldig på alt håret som skal skyte ut.. Det har begynt å komme, noe hun mor synes er stoooor stas!

Vi dro før kvelden kom til sentrum for å spise en deeeeilig pepperbiff, og deilig var den! nam nam…

Dagen idag har virkelig vært skikkelig fin, sånn skikkelig -skikkelig fin. vi nyter livet, dagene og hver ENESTE time sammen her nede ! Og det finnes absolutt ikke kaldt, varmen er intens på dagen. Deilig fra morgen til kveld!

Nyt kveldens siste time – vi sees!

Fremme i varmen…

God kveld alle sammen, her sitter vi i varmen i Spania og nyter livet! Det er en av de tingene som er “litt” bedre her, kveldstemperaturen, for selv om det “bare” er 23 + grader er det lommert og ikke kaldt akkurat.

Vi dro på den indiske å spiste deilig middag, namnam…

Vi ladet i Murcia i 19:00 tiden, så flyturen tok idag ikke mer enn 3.5 time. Lila er den fineste lille jenta jeg vet om å ha med på tur, nå har nok Kim og jeg blitt vant til å reise med henne, for vi er helt samkjørte alle tre.. Hun hadde riktignok litt fart i stumpen, men hun var overraskende flink denne turen. Litt klaging på kanskje sammenhengende 15 min av hele turen, ellers 2 timer søvn og en times til med litt klatring og spising.

Når klokken var 21 var vi klare for middag og kos, og kom nettopp inn døren.

Jeg håper dagen deres har vært kjempe fin! Vi sees mye mer imorgen, nå skal jeg stupe i sengen… Helt pumpa etter en lang dag med reising.

Da drar vi..

Bilen er ferdig pakket, Lila har telt over lommepengene sine og jeg har sjekket at pass,bilett, kort, mobil + lader er med + alt annet vi trenger på turen såklart..Kim har gått over huset, alt er som det skal…

Nå skal vi reise ned til Spania for å kjøle oss ned litt, hihi…

Lila sovnet på armen min nettopp, hun har vært propell siden 07 idag. Jeg tror hun har forstått at vi skal noe, for hun har hele tiden sett at jeg har lagt tingene våre sammen. *smiler*

Jeg gleder meg til vi sitter på vår favoritt indiske restaurant ikveld, og vet vi har en deilig uke forran oss med kos og ro. Vi reiser med mor og far, noe jeg gleder meg veldig veldig mye til, for de har jeg ikke reiset med siden jeg var 15 år…

Nyt sommeren her hjemme,kos dere – så sees vi fra Spania! 

Banebrytende sammensetning.

Annonse: 

Ferdig og klart, og bilen er fylt opp med kofferter! Nå teller jeg timer, og merker jeg har begynt å få litt sommerfugler i magen.

Vi har to biler, Kim har tatt over den hvite Audien, for som dere sikkert husker så hentet jeg meg hjem en lekker sort Audi a4 hos Dahles auto i Fredrikstad i slutten av november 2017.

Min bil er såklart min favoritt, den er lettkjørt, enkel å komme rundt med, den er super med hensyn til drivstoff og den har GOD plass. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den bilen jeg har vært mest fornøyd med. Forrige måned fikk jeg på sommerdekkene, og det var rett og slett NYDELIG! Bilen flyter virker på veien, og jeg føler jeg har en sportsbil med god plass.

Den nye stasjonsvognen Audi A4 som jeg har, har enda flere tekniske løsninger, enda kraftigere motor og en komfort uten sidestykke, den er rett og slett magisk. Bilen min er utstyrt med start-stopp-system som standard. Samtidig har denne familiebilen den samme dynamiske utstrålingen som sine forgjengere, og er like komfortabel som den er sportslig, du føler du flyter på vegen og alltid har god kontakt med hver cm du kjører over. De elegante proporsjonene gir bilen et markant utseende.
Audi A4 stasjonsvogn har sin egen personlighet, og kan forandre egenskaper avhengig av kjøresituasjonen. Audi a4 har en standard som ellers bare er å finne i luksusklassen.

Med mangfoldige utstyrsmuligheter og fleksible løsninger vil din Audi A4 føles som flere biler i én. Samtidig har du mulighet til å gjøre din bil like unik som deg selv ved å “skreddesy” den. Nye Audi A4 er en stasjonsvogn, som imponerer med en banebrytende sammensetning av teknologi og design, den er lekker og tidløs, noe jeg elsker.

Siden bilen min er mest gunstig på mila og er enklest å parkere, har jeg bestemt at vi skulle kjøre min bil til Gardermoen imorgen. Noe mannen aldri er vanskelig på.

Bagasje plassen er det ingenting å si på, den er fantastisk:

Ønsker du mer informasjon om bilen eller hive deg på en fantastisk kampanje? Klikker du deg inn på Dahles Auto HER. Her vil du finne masse nyttig informasjon, samt finne informasjon til Dahles fantastiske selgere…

Som tidligere nevnt så  vant Dahles auto også prisen: «Best på kundetilfredshet Audi 2017» i fjor. En pris de er veldig stolte av å kunne vise til, samt en stor trygghet for kundene som tråkker innenfor dørstokken i håp om å finne den perfekte drømmebil/familiebil.

 

Det berømte selvbildet.

Hei og hopp skinnende tirsdag! Nå er jeg mer enn klar for Spania, jeg gleder meg altså SÅ mye nå at jeg omtrent ikke får tiden til å gå fort nok… Hihi..

Jeg har store planer om å få god farge på kroppen denne sommeren, for så fort fargen kommer litt føler jeg meg automatisk mye mer våken og vel. Flere som er slik?

Den siste tiden har vært en liten prøvelse, for jeg har vært skikkelig streng med meg selv siden jeg i tidlig våres bestemte meg å finne en levemåte jeg klarte å følge, leve med og trives i. Jeg tror nemlig alt MÅ gjøres med måte. Det å starte på et for strengt program er ikke noe for meg, for jeg vil da på en eller annen tid bare falle ut likevel. Jeg kom meg ned til mitt mål, og har nå klart å holde meg der i TO uker, til tross for mye fint vær, litt is og noen drinker i ny og ne…

Selvbilde handler ikke om hva andre mener du skal være eller føle, det handler kun om deg selv og hva du kan finne en indre trivsel med. Når jeg gikk igjennom min livs verste tid i 2015/16  raste mine kg rett av, jeg spiste noen ganger bare en gang om dagen, og jeg eide så å si ikke glede over noe. Masken min var på, men på innsiden skrek jeg. Graviditeten hjalp svært lite på, jeg fikk ekstrem svangerskapskvalme og måtte ty til vitaminer og måltider via kosttilskudd for å komme meg opp i vekt og for å gi barnet i magen nok til å ha det bra. Det var en periode i livet jeg tror lærte meg mest, for fra å være alene i 8 mndér til å bli sammen med min livs kjærlighet var to helt forskjellige verdener.

De berømte “kjærlighetskiloene” kom, men siden jeg hadde MYE å gå på følte jeg at jeg bare ble finere og finere ved å legge på meg. haha… Om så var.. Jeg tror jeg bikket et lite punk i fjor vinter og det fikk jeg føle på iår. Haha… Nå, -ja endelig ( om jeg kan si det?) har jeg ikke bare tatt grep på kiloene, men også meg som et menneske. Jeg har ikke lenger en baby på puppen, gulp på t-skjorten eller poser etter MANGE våken netter under øynene. Det er jo heller ingen hemmelighet at min mann, som jeg oppriktig er helt tullete i inspirerer meg. Nettopp han har inspirert meg til å ta vare på meg selv, for er det en ting han er god på er det nettopp det å ta vare på seg selv.

Gode hudprodukter, en litt for flink frisør, en ny garderobe som passet meg der jeg nå er i livet + en livsstil som tok av meg noen kilo og plasserte meg der jeg ville være, er hva som måtte til for at jeg faktisk ble fornøyd med meg selv. Jeg har kanskje noen strekkmerker rundt rumpa, ettersom den på to år ble “dobbelt” av hva den var ( haha) og noen cellulitter bak på lårene, men det er faktisk helt greit. Jeg har faktisk båret frem 3 fantastiske barn som har satt sine spor.

Poenget mitt er, tynn, tykk, stor -liten! Det handler ikke om det, for det handler om å finne en bane i livet som passer for nettopp deg… Har man det bra på innsiden, skinner man opp på utsiden- alt handler om det “berømte” selvbilde. Ikke la noen fortelle deg at du ikke tynn nok, tykk nok +++ , trives du med deg selv er du mer enn perfekt akkurat slik du er.

Kjole- Ganni.

Full spa på sofaen.

Kveld og filmdate med de eldste. Vi har rigget oss til med barna og endelig fått minstegull til å sove. Kim og jeg reiser sammen onsdag, og Lila skal være med uten de største så de har fått velge kosen ikveld. Jeg skulle virkelig ønske de kunne blitt med, men nå er det kun 3 uker igjen før sommerferie så vi får heller bare glede oss over ALT vi skal oppleve denne fine sommeren!

Mathilde har gitt meg full “SPA” ikveld, fine “lille” massøren min. Hun er altså SÅ flink og jeg er sikker på at hun åpner Fredrikstads fineste SPA & skjønnhetssalong i 2028…

Det er litt rart, eller VELDIG rart faktisk, at jeg begynner å få så store barn. Mathilde skal bli fadder til høsten, og Olíver starter på sitt nest siste år på barneskolen… ALTSÅ! Mathilde og Olíver begynner å bli barn som utvikler seg mer og mer mot reisen som ungdom og tenåring. Helt sprøtt, for jeg husker sinnsykt godt når jeg ble 13 år.. 10 År også… Jeg husker faktisk helt tilbake til lillebroren min ble født, og mamma har bekreftet mange ting jeg har nevnt til henne fra jeg var lita…

Mathilde og jeg skal nå servere hjemmelagde boller med vaniljekrem, til Kim sin STORE glede!!

Imorgen er det full rulle med å jobbe inn reklame innleggene som skal forhåndsskrives før vi reiser- hele 5 stk.. Så her skal derfor kvelden nytes før en altfor hektisk dag imorgen!

Klare for avreise.

God mandag alle sammen! Nå er koffertene pakket og klare og vi er klare for å komme oss ned til Spamia, for kos og hygge. Gjett om vi gleder oss! Jeg er helt tussete, for nå har vi jo ikke vørt der på snart ETT år!

Lila er en smule kry, for hun har nemlig fått ny koffert av meg. Hun så en slik for en liten stund siden og ville ha den med seg hjem fra butikken, så når hun idag kom hjem stod det en ny å ventet på henne. Hun har selv pyntet den med klistremerker, hihi.. Litt hultertilbulter, men så nydelig også. Jeg tror hun synes den ble EKSTRA fin selv..

De største kom hjem for litt kos med oss før vi reiser, og det trengs virkelig ! Mathilde og jeg har gjort norsk leksene for hele uken og nå er det bare kos med mat, barn og film før vi skal sette snuten mot Gardermoen. Når ferien til de eldste står for tur skal vi på mange turer med de også, så de gleder seg til skolefri og sommerferie !

Vipps kom regnet, noe blomster, gress og busker her i huset trengte sårt!

Jeg håper dagen deres har vært god med dere så langt, vi sees etterpå!

Jeg får frysninger.

God kveld alle sammen, så var nok en helg snart over og vi skal den kommende uken nå bevege oss inn i juni. Tenk at vi nå snart er halvveis i året 2018 allerede! Altså kan noen fortelle meg hvor det siste halvåret har blitt av?

Denne helgen har vært helt magisk, rett og slett helt himmelsk. Kim og jeg har bare nytt livet på stranden og brukt hvert minutt til kos. Vi har vært på to romantiske små utflukter ( forteller mer om den ene snart) og virkelig landet i livet sammen. Det at vi har vært så heldige å ende opp sammen er rett og slett nesten for godt til å være sant. Som jeg tidligere nevnte til dere her idag, så fikk dere blogghjertet mitt til å slå på ny med den flotte bekreftelsen dere ga meg.

Nå er timeplanen spikret for uken, dere kan gjøre dere klare! Jeg tente nemlig å ta dere med i kofferten til Spania, for en aldri så liten ferie tur med oss.

Ikveld skal vi bruke resten av timene på å se psykiateren – den serien er virkelig helt sinnsyk!

Serien tar deg med tilbake på slutten av 1800 tallet om jeg ikke har lest feil og absolutt ALT rundt virker sinnsykt dystert og mørkt! Bare tøyet får meg til å få frysninger, det er noe med HELE stemningen og måten serien er satt sammen på.

Til filmen nyter vi et glass med vin, litt kjeks og snop… Perfekt avslutning på en super deilig helg!

Imorgen skal det jobbes og annonser, reklame og innlegg generelt skal ut og jobbes med. Pga alle helligdager i tiden før har alt blitt stående på vent nesten. Så når “hverdagen” nå er tilbake skal alt ut, og det med glans! Jeg gleder meg!

Vi sees, nyt kvelden, hverandre og ja… Sofakoroken.. haha. Skrives!

Jeg vant- jeg vant!

God søndags morgen alle sammen! Hatt en fin morgen så langt?

Her er bagen pakket og klar for nok et strandbesøk idag, og deilig skal det bli. Jeg tar den fargen jeg kan få nå får jeg til uken setter meg på flyet ned til Spania og “kjøler” meg ned litt der nede i varmen. Jeg fikk jaggu litt farge igår, men lite i forhold til andre som bare kan se på solen og bli brune. Denne frøkna må nemlig jobbe hardt for fargen.. Det er sikkert bare meg og Lila som flyr rundt med hvit solkrem på oss nede i Spania tenker jeg.. Haha. Som mor, som datter.

Her om dagen fikk jeg meg en veldig koselig overraskelse. Jeg ble nemlig tidligere i våres nominert til “årets foreldreblogg 2018”  og helt ærlig hadde jeg ingen tanker om at jeg noengang skulle få med meg premien og vinne den tittelen.

Jeg har ALDRI vunnet noe på denne bloggen, aldri vært nominert til noe som helst, og helt ærlig har jeg liksom alltid følt at jeg har vært helt alene i bloggverden. Andre bloggere snakker sammen, løfter hverandre opp og er generelt flinke til å ta vare på hverandre.*Beundringsverdi* Jeg, hmmmm. Hva kan jeg si? Jeg har aldri følt meg verken inkludert eller som en del av “gjengen”. Med det mener jeg ikke at noen har stengt meg ute, men heller at jeg alltid faktisk har holdt meg for meg selv og gjort lite ut av meg. Jeg har aldri vært flink til å møte opp på eventer, hatt meninger om noen eller prøvd å få min”plass”. Jeg har valgt å stå alene, på mine egne bein og blitt “Wiggo gjengløs” haha….

Når jeg nå fikk beskjed at jeg faktisk var blitt nominert ble jeg skikkelig rørt, sånn langt inn i hjerterota mi. Jeg trodde ikke helt på Kim når han leste opp mailen for meg å sa at jeg faktisk hadde vunnet.

Tenk at en så “liten” ( stort for meg) sak kan bety så mye for noen. Jeg er ydmyk og takknemlig for dere lesere. Tusen takk til hver og en av dere som har valgt å stemme på meg, og være med på å heie meg frem til mål! Dette ser jeg på som en pokal jeg må leve opp til, og vise min takknemlighet for! Dette var nok noe jeg trengte, ikke bare for å føle meg “sett” i den jobben jeg har lagt ned i denne bloggen i 7/8 år, men for at jeg skal virkelig skal få tilbake “spiriten ” i det som en gang var så levende her inne! Ironisk nok… Jeg har nå faktisk tatt dette så positivt til meg at jeg har jobbet med hvordan reisen videre skal bli både innholdsrik og spennende for dere som liker bloggen å bli med på! Jeg har fysisk og psykisk faktisk merket hvor viktig det er å bli satt pris på, bli roset og sett. Det har virkelig mye å si, for når man velger å dele er det veldig lett å la det negative sette en stopper for det som en gang var så positivt.

Så nok en gang – tusen tusen takk! Dette varmet et “gammelt” blogghjerte som nesten hadde sluttet å slå, så tusen hjertelig takk, jeg skal IKKE skuffe dere videre!

PANG- VI SEES ETTERPÅ!!

Just like summer..

Eller…Det ER sommer! 

God lørdag alle sammen, åh for et deilig -DEILIG vær dette landet gir oss nå. Vi startet dagen på espresso house, så handlet vi kofferter og dro rett på stranden! Vi var helt tydelig ikke de eneste som ville ligge på fjellkanten for å slikke sol, for det vrimlet av mennesker!

Kim er litt mer gal enn meg og hoppet rett ut, jeg… haha, Jeg dyppet meg bittelitt, for tang er ikke noe jeg liker å bevege meg rundt.

Vi spiste lunsj, jeg drakk litt vin og spiste jordbær ! Namnam

Deilige Mærrapanna…. 

Imorgen tenkte vi å dra tilbake, for å nyte litt mer sol!

Nå har jeg fått besøk av ei venninne, så vi koser oss litt for mye!! Jeg håper dere også får en deilig kveld, med de dere er glade i!

Vi sees!