En snartur innom hytta.

God langfredag! Åh, er det ikke herlig da, dere… Påske og sooool, her skinner nemlig solen fra blå himmel og snøen ligger som et 1 m høyt teppe over landskapet. Ungene har stått på ski og lekt masse, akkurat slik det skal være

Jeg lovet dere jo noen bilder fra hytta, men med folk over alt begrenser det seg jo for hva som er mulig. Vel, noen bilder har jeg klart å knipse….

Svigermor har pyntet så koselig til påske, og det gir jo såklart litt ekstra påske følelse.

Billiard har barna spiltt så mye at jeg tror de snart kan slå ned ballene i blinde.

Olíver og Mathilde, dypt konsentrert.

Soverommet vårt, her sover jeg alltid like godt… Jeg tror det har noe å gjøre med den deilige luften som er her oppe…

Nå skal vi kose oss med litt påskegodt, se på Olsen banden og ta dagen med ro… Lila skal snart sove litt også, hun er ekstremt trøtt…

Vi sees senere, nyt denne deilige langfredagen til det maximale.

Familietid med mine…

God påske alle sammen, vi har kommet frem på hytten og har nettopp kommet inn etter å ha lekt ute med barna, samt pilket etter fisk… En fisk hadde bitt på agnet også, og det var jo stor stas!

Vi har det så fint her, en egen ro har inntatt kropp og sjel, og vi har bare tenkt til å kose oss her hele påsken.

Lila er ennå litt “hanglete”, men hun kommer seg litt etter litt. Legen fastslo at det ikke var verken virus eller betennelse på henne,og alt hørtes bra ut og alle prøver var fine… Det tar sikkert bare litt tid å bli frisk igjen, å være liten og syk er ikke bare – bare…. Mammajente som hun er blir det såklart ekstreme mengder med kos, så hun vet å utnytte situasjonen….

Mathilde synes det var litt trist å se Kim knekke nakken på fisken, jeg klarte ikke se på. Haha…. Jeg synes det er vemmelig å drepe en flue, så jeg skal ikke skryte på meg at det var noe jeg kunne gjort selv.

Olíver stolt av fangsten…

Isen var over en halv meter tykk, så det var løyper fra øy til øy. Imorgen skal vi gå til en av de små øyene og grille pølser tenker vi.

Lila min, herreminhatt så stor hun har blitt den siste tiden.

Vanessa synes det var kulest å ake, noe jeg kan forstå kjempe godt… De eldste dro jo henne rundt uansett hvor hun peket..

Tante Rikke og Vanessa.

Ikveld skal svigermor , svigerfar,Kim og jeg se påskekrim, spise godt og bare kose oss…

Svigermor har pyntet skikkelig til påske, se så søtt…

Jeg håper dere nyter påsken…. Jeg skal dele noen fine påskebilder fra hytta imorgen tenkte jeg, hytta er nemlig superkos og kjempe fin<3

Nå er det fri!

God onsdag- god påske! Endelig er det Påskeferie og de minste barna våre er hjemme med oss igjen.*jippi*. Solen skinner og vi har fått lekt litt ute, og det var helt fantastisk nå! Imorgen går turen til hytten. En påske på sørlandet med familien skal bli kjempe koselig.

Jentene storkoset seg ute, og nå forsvinner all snøen også. Jeg gleder meg stort til å få vasket huset, vinduer, veranda, hagemøbler, grill osv for sesongen…

Vi tenkte å beise plattingen i en lys-lys grå beis og nå kommer snart hekken opp mellom boligene også, og det skal bli helt topp! Da blir man automatisk litt mer for seg selv, og man får litt mer grønt opp mellom hver bolig. Akkurat slik det er nå er bittelitt trist, hihi…

Lila i farta…

Såpebobler…. Jenten elsket det og ble heeeeelt galenår Kim blåste de rundt! Løp etter som små raketter…

Jeg håper deres påske ser nydelig ut, vår skal nytes og vi sees mer litt seinere… Jeg må nemlig pakke litt mer idag.. Hyttetur og 6 mennesker, vel det er litt å ordne med…

En time bak, og system I alle skap.

Reklame/ Skapnett.no 

Det at vi har stilt klokken har snudd alt på hodet for meg idag…. Timene gikk plutselig så utrolig fort, og lyst var det jo lenge. Jeg merker jeg brygger på noe, halsen er ikke noe snill med meg og hodet verker… Usj, jeg håper det blir med det og at en god nattesøvn vil gjøre susen.

Idag har jeg stått på for å få system, og tre poser er kjørt til fretex med masse tøy og små barnesko. Som dere ser på bilder over, kaos i skuffer og hyller før hun mor fikk tømt det og ryddet det. Jeg ELSKER garderobeskapene våre fra Skapnett. De rommer faktisk ALT, og nå som jeg får ryddet i skuffer og hyller blir det jo enda bedre!

Jeg vet ikke om det bare er hos oss, men jeg føler ALLTID det samler seg opp så mye dritt(beklager ordet)  så fort jeg ikke følger med. Det er ikke lenge siden jeg gikk over garderobeskapene våre sist, men selv idag bugnet det av plagg jeg ikke forstår hvorfor jeg ikke har kvittet meg med tidligere.

Plutselig fikk jeg skikkelig trang til å fjerne alt jeg ikke kunne huske sist ble brukt… Og nå er det ryddig og pent igjen. Jippi!

Garderobeskapene kan åpnes med stolthet og brettekantene kan telles…

Etter at veggene ble beige kom garderoben frem på en mer elegant måte..Det er ikke så “hardt” rundt den lenger, og fargene er veldig myke.. Jeg blir rett og slett mer og mer forelsket i garderobeskapene våre fra Skapnett…..

Sjekk skapnett sin hjemmesiden ved å trykke HER ,og facebook ved å trykke HER. Er du heldig kan du få med deg et par gode tilbud også nå i påsken.. De har sykt mye fint.

Imorgen står resten av huset litt for tur, men kvelden er ennå ung! Vi har jo faktisk stilt klokken frem en time, og jeg henger en time BAK….

Nyt kvelden og natten, sov godt og drøm søtt.

Fra lys til mørkere….

God mandag? Har dere fått startet påsken ennå? Her har jeg tatt sånn halvveis “påskefri” , i sofaen med macen på fanget…. Jeg har begynt på en helt ny serie nå som har frelst meg heeeeelt, den er SKIKKELIG vemmelig, så jeg rigger meg til under koseteppet og drar det over når det blir for “skummelt. Haha…

Tidligere idag tok Mahilde og jeg oss en tur til frisøren, og endelig er jeg “påskefin” på håret… Jeg var så lei av de gule pigmentene som ALLTID kom etter 3-4 uker så nå gjorde frisøren meg litt mørkere igjen..

Her ser dere før og etter:

Jeg har gått for en mørk blondfarge, og jeg er super fornøyd. Nesten så jeg føler meg bittelitt som meg selv igjen. Haha…

Været snudde jo helt om, så idag blir det skrekk-serie og kos i verdens beste sofakrok med de deiligste puter og pledd over og rundt seg…

O

Genser – Vero moda. Bukse- hm. Sko- Bianco.

Jeg håper dere har hatt en knall start på dagen og uken Jeg har som nevnt igår forhåndsskrevet et innlegg, så vi sees!

Omgjøring i timeplanen…

God kveld!  Her har timene bare flydd sin gang… Jeg har sittet å jobbet med innlegg som jeg har valgt å poste ut imorgen. Jeg må ta noen flere bilder for minnepennen min med bildene mine vil ikke la  seg åpne, så jeg står plutselig uten de fine bildene jeg tok for noen dager siden.. Jaja, da er det bare å ta enda bedre bilder imorgen. haha….

Planen var å vise disse påskeeggene imorgen, men jeg håper det går greit at jeg stokket om og deler ikveld istedenfor.

Jeg valgte i år å lage personlige påskeegg til barna og ble igår kveld ferdig med påskeeggene til de to minste snuppene våre. Lila sitt malte jeg med Ole Brumm og vennene hans, til Vanessa malte jeg Hello Kitty, og inni fylte jeg opp med alt de elsker av snop.

Søte ikke sant?

Jentene elsker jo farger og tegne figurer, så jeg malte de med masse farger, fremfor bare pastell..

Sløyfen og fjæra har jeg bare limt på.

Ellers har vi bare tatt det helt med ro idag, og det har vært utrolig deilig.

Vakre Mathilde min…

Vel, imorgen står jobb på timeplanen, på onsdag er det påskeferie og da skal jeg ikke ha noe uferdig….

Nyt kvelden, så sees vi imorgen… 

Ego Camilla….

Søndag og påskevær! Nå snakker vi påske også, for solen den hører jo med. Det er liksom en følelse om at våren har kommet skikkelig.

Vi har kun de store barna i noen dager, de minste er å koser seg hos sin andre part… Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er godt å få rigget til påsken med de minste – og de store når jeg kan holde på i ro og fred. Mathilde vekket oss idag klokken 09:30  med frokost på sengen, og det var rett og slett fantastisk.

Vi skal ha de minste jentene denne påsken også, men for meg er jo påsken familie og kos. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å være en party jente, så noen afterski og høyfjell- fyll har aldri vært min greie.. Nå startet jeg på mammalivet i en alder av 18år og det er nok hvorfor jeg vil ha høytider med barna om jeg kan velge selv.. Jeg sliter per idag med og ikke ha de hos meg hver dag, jeg tror aldri jeg kommer til å bli komfortabel med det. Det er ingen hemmelighet at jeg misunner de som synes “barnefrie” helger og uker er fantastisk, for selv blir lengselen alltid litt for stor i mitt tilfellet. Kim og jeg er flinke til å “nyte” tiden sammen uten barn, misforstå meg rett, men jeg liker meg best med småtrolla mine rundt meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så “rar” ( som mange sier) , men det beste svaret mitt er at jeg har ikke fått barna mine for å sende de ifra meg.. Om dere forstår hva jeg mener? Når man har barn med en part man ikke lever med har man jo ikke noe valg, slik har ting blitt og man kan ikke leve sammen med noen pga barna heller…. Det viktigste er at barna har det bra, men jeg er nok litt “ego” når det kommer til å ville ha de for meg selv likevel. Haha…. “Selveste ego Camilla…”

Denne påsken skal vi ha alle barna med oss på hytten, og idag tok vi med de to eldste og spilte bowling….

Dagen har vært helt tipp topp og nå skal vi grille årets første grillpølser – namnam! Det er SÅÅÅÅ godt!

Bukse : bikbok. Skjorte: Lexington. Jakke: New Yorker. Sko : Bianco. Genser : Vero moda. 

Jeg håper dere får en fantastisk søndag videre og har hatt en helt herlig en så langt. Jeg tenkte å vise dere de fine påske-eggene jeg har laget til de minste. Vi sees!

Påskeforberedninger.

God lørdagskveld!

Beklager dårlig blogging fra meg igår, men jeg hadde et par venninner på besøk og før det jobbet jeg meg heeelt svett. hihi….

Idag har jeg hatt en venninne og hennes søte datter på besøk fra tidlig morgen til kveldingen. Åh, tiden flyr alltid så fort når man koser seg med besøk, ikke sant?!

Mathilde og jeg sitter nå maler påskeegg, jeg ønsket at påskeeggene skulle være hjemmelaget iår. Tenk så koselig for de minste jentene våre å vokse opp med personlige påskeegg ( og de store, bedre sent enn aldri), jeg vet jeg hadde ELSKET det. Det er viktig å gjøre litt stas på de, så her får alle hver sine, men Mathilde får ikke se sitt selvfølgelig…

Prinsessa mi.

En stk fornøyd jente, som elsker håndarbeid.

Jeg gleder meg til å vise dere det ferdige resultatet, for jeg tror eggene blir kjempe søte.

Nyt lørdagskvelden, her har ungene påskeferie og det nytes med litt kosetid til sent på kveld. Vi sees imorgen….

Nytt yrke…

Torsdag og snart helg(igjen)… Idag er det faktisk en uke siden vi kom hjem fra Bulgaria, og jeg henger ekstremt etter med jobben. Minstemor har vært hjemme fra barnehagen frem til idag, men ennå er hun ikke helt seg selv… Jeg gleder meg til hun er seg selv igjen, for det er ingen hemmelighet at syke barn over såååå lang tid er veldig veldig krevende. Det blir mye sutring og tegn til utilpass, slik er det bare… Kos og kjærlighet er og forblir den beste medisinen.

Idag kom Olíver og Mathilde hjem også, de valgte å bli hos sin far til sykdommen var ute av hus. Gjensynsgleden var enorm, Lila har vært helt limt fast i dem siden hun kom hjem…

Torsdag her i huset er fullspekket dag , de største skal på trening og det til helt forskjellige tider… Jeg skal derfor være taxisjåfør til den STORE gullmedalje… Det er ingen hemmelighet at det skal bli fantastisk når syklene kan bli tatt frem igjen!

Men gjett hva, jeg har fått pyntet bittelitt til påske idag.. Wiiihiiii!!!Noen søte egg og kvister, nesten blitt  “tradisjon” slik som selveste juletreet i julen. haha… Imorgen skal jeg starte på påskeeggene, jeg tenkte å lage 4 helt personlige påskeegg til alle barna….

Kjekkeste sønnen min, tenk at han har blitt hele 11 år, fy filleren altså… De 11 årene har gått ekstremt fort !!!

Nå får jeg kaste meg litt rundt , Mathilde skal på turn, Olíver fotball… Hu mor må ut i sin gule taxi og starte taxikvelden, mitt nye yrke! Vi sees!

Sykdom dagen lang…..

God bittelille onsdag… Her sitter jeg nok en dag med minstemor på fanget å prøver å få unna litt jobb… Det går ikke så fort, men jeg får ihvertfall gjort noe..Igår fikk jeg tatt soverommet vårt og ryddet Lila sitt, men før jeg var ferdig var det mørkt så jeg ventet med bildene til idag…. Det er helt utrolig hvor fort det faktisk samler seg opp støv og rot hvis man ikke får gjort det man pleier hver dag.. Jeg har liksom blitt kastet litt tilbake med minstemor, og det rundt stopper liksom litt opp når hun er syk dakkars..

Personlig venter jeg bare på en sykdomsfri periode, for nå er jeg virkelig “sliten” på sykdom og alt som følger med det… Om bare noen uker nå er vel litt av snøen borte også…. I hope!

Jeg håper dere har en fin onsdag og at dere holder dere friske!

Vi sees mer senere, nyt dagen videre … Her må lillemor koses med- litt sinna på macbooken min, haha…