Mitt perfekte GLIS.

Reklame. 

Hele tre måneder har gått siden jeg hentet hjem mitt lille glis, og denne vinteren har virkelig vært en god vinter å få prøvd ut bilen på. Jeg har hatt mange biler til min “unge” alder, men jeg kan med hånden på hjertet si at dette er min favoritt. Den er lettkjørt, komforten er upåklagelig og plassen perfekt! Og i tillegg er den drit kul, gjett om jeg gleder meg til å få på sommerdekkene …

For meg som har mange barn, som ofte skal hit og dit er plassen denne bilen gir meg virkelig et must. Treningsbager og skolesekker, vogn, bilseter osv. Bilen er aldri tom, men jeg har alltid plass til det jeg trenger og barna sitter veldig bra i baksetet.

Jeg har valgt S line pakken på bilen min, med automat og skinninteriør. Bilen er sort og bakrutene er dempet litt i sort de også. Jeg valgte alt på bilen selv og fikk den skreddesydd slik som jeg ønsket hos Dahles auto i Fredrikstad. Alt i alt er bilen rett og slett perfekt.

 Dahles Auto Fredrikstad har har forresten en egen kampanjeside. Der finner du gode tilbud på flere av deres modeller. Du kan selv klikke på linkene under for å lese mer om tilbudene på de ulike Audi-modellene, slik at du kan sikre deg din drømmebil til en god kampanjepris.

Besøk Dahles auto Fredrikstad ved å trykke HER.

 

 

Like fornøyd etter 7 år.

Velkommen kjære lille lørdag.

Idag skal jeg gå til innkjøp av enda mer ULL! Det er meldt kaldt langt frem i tid og siden jeg alltid klarer å få hull i strømpebuksene mine, skal jeg koste på meg et par nye. Jeg husker når jeg startet butikken i byen i 2011 at jeg ofte følte meg så kald. En dag gikk jeg forbi min favoritt butikk i byen og der hang denne ulljakken. Siden har den fulgt meg hver høst, vinter og vår. Jeg ELSKER den og har alltid vært så glad for at jeg kjøpte den, til tross for at jeg da syntes den var ekstremt dyr. Haha— de siste 7 årene har gitt avkastning på det kjøpet nå.

Jeg har fått unna en god del jobb idag, og skal straks avsted i møte. På vei hjem fra jobb tenkte jeg å kjøpe med meg noen nye blomster. Selv om det er vinter på utsiden av huset, ønsker jeg våren velkommen inne. Det er så koselig og deilig å få litt vårfølelse inne, spesielt nå som det er bitende kulde ute.

På menyen idag står hjemmelaget kebab, en fantastisk GOD variant! Jeg tenkte å dele retten med dere etterpå, for den er lekende lett og fantastisk god!

Jeg håper dere får/har en fin-fin dag! Husk å kle dere godt! Vi sees! 

Utfordringer er til for å løses…

Hei og fin-fin kveld!

Idag har timeplanen vært SPRENGT!  Møte hit og dit, mail, mail og litt Ajour jobbing av oppgaver… Typisk LANG dag som endelig kan “roes” ned.

Jeg trumfet igjennom med sashimi ikveld- namnam.. Kim er litt “matlei” og ville bare ha noe enkelt så da slo jeg til! Her i huset er det nemlig bare meg som spiser det, så jeg NYTER det når jeg kan lage meg det…

Her det det absolutt ingenting som minner om vår utenfor døren, det er bitende kaldt! Det er ikke bare mange minus grader, men bitende kulde ute- helt grusomt! Brrrrrrr……

Vi har hatt besøk et par timer idag også, satt opp de minste jentenes ferieuker, og når man sitter å går igjennom kalenderen slik som vi gjorde føler man at dagene går ekstremt fort. Det å få “kabelen” til å gå opp med ferieuker og alle barna er en liten utfordring i seg selv.Hver utfordring er til for å løses, er det ikke det man sier? .. Fordelen er at vi heldigvis bare har to plasser å forholde oss til…. haha. Og det er jaggu ikke dårlig…

Nå skal jeg prøve å slappe av litt og lade opp til morgendagen… Jeg håper deres dag har vært fin, til tross for bitende kulde..

Alt skal bort….

Riktig god kveld alle sammen, her har endelig ( les; til slutt) begge jentene sovnet.. Jeg tror de var foret på en eller annen form for energibombe for begge to var helt propell. Lila har nå knekt koden i å sette sammen et par ord så hun har gått rundt å sagt ” æsj-bæsj- nei -mamma”  og ” æsj – mamma-bæsj -ikke-jeg”…  Setningen blir sagt med stor entusiasme og engasjement, og hun holder på å dø i latter av seg selv på siste ordet hver gang..  Små hverdagsgleder jeg setter stor pris på..

De neste ukene fremover nå kommer til å bli så spennende, vi får jo nye møbler og jeg merker jeg er skikkelig spent. Det blir liksom helt nytt, og jeg vet jeg har valgt møbler som holder helt følge med stilen jeg har utviklet de siste to årene. Det å “forlate” det beige til fordel for det mørke blir litt rart, men likevel deilig.

Nå er jeg rett og slett “ferdig” med å kjøre bare beige, jeg merker jeg ikke får de nye møblene fort nok rett og slett.

Er du på jakt etter sofa, salongbord, tv skjenk +++ er det bare å sende meg en mail på [email protected] Møblene kan hentes omgående og ALT må bort..

Nå skal jeg legge meg på sofa´n, se på en morsom komedie og bare late meg heeelt! Vi sees imorgen, fra onsdag er det på´n igjen med litt annonser/ reklame og gode tilbud skal deles, men inntil det er det meg, mine og mitt. Vi skrives på´n imorgen !

Små avgjørende detaljer.

God mandag, for en kald start på dagen dette har vært! Jeg trodde jeg så syner når det stod – 14 grader på termostaten.. Det er ingen tvil om at vi på Østlandet er litt pinglete på minusgradene, for så fort vi ser mer enn -6 tror vi at vi skal fryse ihjel. haha.. Eller jeg skal ikke snakke for alle, men jeg føler det sånn.

Har dagen deres vært fin? Min har vært så fin altså, jeg har nemlig fått unna alle mailene mine. Det var en periode jeg følte jeg aldri skulle komme ajour, men idag kom jeg meg i null. *SMILER*  Jeg har vært “plaget” med at mailer legger seg på søppelpost når det skal sendes til meg, noe som har vært skikkelig mas å rydde opp i. Reklame, reklame , mail,mail og enda mer reklame. Jeg vet noen har vært uheldige å havne her når de har sendt meg mail, men nå som ALT er tømt kan jeg si- send meg mail om det er noe for nå skal jeg klare å ikke blande mailene mine.

Vel, noen av dere har vært så søte og gitt meg noen ønsker på innlegg, og idag skal jeg starte med å dele et av dem.

Badet:

Badet vårt er ikke noe ” ekstra” , det er enkelt, men varmt og pent. Vi skal få noen pene skap med sprosser over benken(der er det tragisk nå), men de over skapene selges på Ikea, og inn dit har jeg ikke orket å kjøre…Kanskje jeg skal mase litt på gubben ila helgen?

Planen er skap som går fra tak og til benkeplaten i hvite – slik som på bildet under bare i glass.

Bildet lånt fra : ikea.no 

Utover det er badet slik vi skal ha det. Det er ikke noe jeg ønsker å gjøre om på der inne, men jeg elsker å pynte opp med detaljer.

Personlig synes jeg at knagger og pene godlukter, krem, såpe osv er koselig å ha stående fremme om man har mulighet. Detaljer er alltid enkle å gjøre om på og skaper litt personlighet.

Også er det litt greit med hyller som synes, da holder man automatisk litt mer orden…

Jeg er svak for å være litt “jålete” i interiøret så jeg synes vakre parfymer er kjempe fint fremme…

Noen søte håndduker, søte parfymer, duftlys, duftpinner osv, og vipps et mye koseligere bad.

Nyt dagen, vi sees litt senere!

 

Familiesøndag!

Hei og hopp – god ettermiddag! Jeg står nå å baker deilige søndagsboller med vaniljekrem! Mannen ser på fotballkamp og ungene løper rundt meg som små raketter. Denne søndagen har vært SÅ fin altså, vi har bare tatt det med ro og koset oss. Trilleturen ble det dårlig med, Lila sovnet nemlig på armen min, og da sier det seg selv at mammahjertet mitt smeltet helt. Lila er alltid veldig kosete, men at hun sovner på armen min skjer ikke ofte.” sukk”….

Far i huset elsker å kle opp Lila når det er kamp, og hun synes oppriktig selv hun er drit kul…  haha…

Hårbåndet dro hun av, og siden håret ennå er kort ble hun automatisk litt guttete der hun løp rampete rundt …

Alderen er jo helt unik, ordene kommer på løpende bånd og sangen “bæbæ,lille lam” synger hun på hele tiden.. Jeg må liksom le litt av henne også, for hun er så rytmisk og ivrig at hun omtrent ikke vet hvor hun skal gjøre av seg…

Idag har jeg bestilt kebab til middag, oppvaskmaskinen vår har sagt takk og farvel for siste gang.. Etter å ha vært frem og tilbake, reparert og holdt på ga vi opp. Sist uke kjøpte vi ny oppvaskmaskin som kommer og blir montert i slutten av den kommende uka! JIPPI!!!

“Neste sommer” og “helt perfekt” starter på nytt idag og gjett om det skal bli moro! Søndagskveldene vil ble helt perfekte fremover , det er jo rett og slett de beste seriene jeg vet om- typisk min humor… hoho…

Sjekk denne søskenkjærligheten da, dere. Sett noe så søtt! *smelter*

Nå skal jeg ordne ferdig bollene, håper dere koser dere og har hatt en tipp-topp søndag med familien <3

Vi sees sweeties!

For en avslutning !

Hei og hurra for Marit Bjørgen og GULL!  Altså, for en start på dagen og avslutning på OL.

Vi har nå fått i oss frokosten og skal snart ut å gå en tur i det fine snøværet! Lila elsker å trilles når hun skal ha sin daglige lur, og det å sove ute i frisk luft er alltid like populært!

Planen er å få gjort litt husarbeid når hun sover, det har vært 6 barn her i snitt denne helgen og det synes for å si det sånn.  Hahah.. Huset står rett og slett på hodet og rot flyter over alt, for ikke å snakke om klesvasken- uff! Jeg har ikke orket å løfte en finger, og det synes litt for godt for å si det sånn.

Imorgen begynner prosjekt – hus og hjem. Jeg har nemlig vært gjennomgående lat på huset den siste tiden,så alle planer har vært skyvet  foran meg hver dag. Nå har jeg fått ånden over meg igjen og gleder meg til å “fornye” meg litt, små forandringer er alltid like moro!

Jeg kommer alltid inn i en sånn “stopp” periode hvert år, det slår aldri feil. Jeg tror det skyldes at jeg har brukt så mye tid på hus og hjem i ukene før jul at når nyåret slår inn, kommer hverdagen med “balnke ark” litt fortere enn forventet.Nå føler jeg vinteren begynner å gå mot en ende og det er lenger og lengre lyst for hver dag! Tenk at vi 25. mars skal stille klokken EN time frem! Wiiiihiiiii! Sommertid-sommertid kom til meg!

Jentene mine! 

Nyt søndagen og kos dere, her skinner solen fra blå himmel og dagen blir nok garantert FANTASTISK! 

Full fart hele tiden.

God lørdag alle sammen, hatt en fin dag?

Idag har vi vært litt på farten, og på listen stod trappegrind!  Lila har nå begynt å interessere seg for trappen og det å ha en vi ikke kunne feste skikkelig til veggen ble for risikabelt. Nå har vi kjøpt to stk stål grinder som ikke vil rikke seg av flekken uansett hvor mye hun drar i de.

Vi reiset så en tur til byen og fikk gjort noen små ærend der også, og avsluttet turen på Egon…

I skrivende stund står Kim å monterer trappegrindene, et lite prosjekt i seg selv i trappen vår! Lila er super nysgjerrig, og vil helst henge i beina på han hele tiden.. Kan dere tenke dere noe mer stressende? Enn en liten en som skal ha ALL oppmerksomhet akkurat når noe skal måles opp?  haha….

Vanessa og Lila – knoll og tott.

Vanessa er i en magisk alder,  hun har nemlig passert trasstiden Lila har beveget seg inn i. Men noe i meg sier at Lila vil bli en ekstrem utgave, hun digger å gjøre Nei nei ting absolutt HELE tiden.

Nå får jeg nesten hjelpe mannen før han kaster trappegrinden ut av huset.. Han mener nå at trappen er skeiv… haha- i et snart 40 år gammelt hus forundrer ikke det meg altså.

Nyt lørdagen alle sammen, vi sees snart igjen!

En tankevekker….

God fredag alle sammen!

Idag har dagen gått i ett og vi nyter at helgen står for tur. Ungene har hatt vinterferie denne uken og det har ført til at vi har vært litt på farten- både her og der. Helst skulle vi vært på fjellet, men med barn som kommer i ulike tider og full mailboks har det vært umulig.  Idag når jeg våknet ble jeg liggende å nyte tiden med den lille jenta mi. Olíver og Mathilde har jo såklart IKKE lyst til å ligge mellom oss i sengen, så jeg prøver å nyte tiden med Lila så mye jeg kan. Idag var en liten tankevekker for meg, for idag er det faktisk to år siden jeg ble lagt inn med ekstrem svangerskap kvalme som kunne gått skikkelig galt.

Det er rart hvor fjernt og skummelt den tanken og tiden er, men alt som skjer, det skjer for en grunn. Jeg takker gudene for at jeg fikk Lila hver eneste dag, for selv om hun ikke “passet” inn i min kalender der og da, hadde jeg gjort ALT en gang til for henne.Hun har beriket livet mitt så mye, og det å bli mamma i voksen alder har fått meg enda mer bevist på morsrollen og hva som betyr noe i livet mitt. Olíver og Mathilde har liksom alltid vært der, de gikk naturlig inn i hendene til meg og H den dagen vi fikk dem. Lila følte jeg at jeg måtte kjempe så mye for, og at veien til å få henne i armene var så mye vanskeligere. Svangerskapet var en prøvelse pga all smerten. Det å gå med ekstreme smerter i kroppen, ekstrem svangerskaps kvalme, bekken plager, åpning og blødninger i 38 uker var tøft. Jeg var inn og ut på sykehuset flere ganger i uken og jeg følte oppriktig jeg ble psykisk,fysisk og mentalt satt på prøve. Fra jeg fikk min første skikkelige ultralyd til dagen jeg fikk henne har jeg vært LIVREDD for henne. I sekundet jeg fikk Lila på brystet var alt glemt og forelskelsen kom PANG på meg. Den lille kroppen, et bitte lite menneske med så vakre øyne…. Jeg er så takknemlig, så glad og stolt over å få lov til å være hennes mor.. Tenk så heldig jeg er, for jeg mener selv idag at hun og hennes søsken er for gode til å kunne være sanne.

Mammahjertet er en hel egen ting, det er bløtt, sårt og veldig sterkt og barna er jo uansett hva det viktigste vi har i livet vårt.

Nå er det helg og vi skal hente hjem V også… Noe sier meg at Lila vil fly i taket av lykke, de to er nemlig knoll og tott.. #SØSKENKJÆRLIGHET. 

Det er ikke lett…

God kveld alle sammen.

Ja, nå er jeg heeelt PUMPA! Lila har vært hjemme fra barnehagen idag, hun hadde nemlig feber på dagen igår. Idag har hun vært feberfri hele dagen og rett og slett vært en rakett med ekstremt mye energi!  Høyt, lavt, opp og ned en million ganger og null tid i verden for å sitte i ro. hihi.. Hun driver å får tenner og det er tydelig at det har slått ut litt på henne. Uff, hun sitter og skal bite i ting hele tiden og sier auá når hun peker inn i munnen sin. Dakkars lita, det er ikke lett å bli stor jente, og hun har jo ikke tid til å være liten et sekund lenger enn hun må heller.

Ikveld har jeg derfor besluttet å ligge langflat ut på sofaen… Jeg må rett og slett lade batteriene til imorgen…

Det å få snuppelura i barnehagen, og de eldste i aktivitet skal bli godt. Jeg elsker tid med barna mine misforstå meg rett, men jeg liker å ha “hverdagstimene “fri til å holde mailboks og jobb ajour.

Jeg håper dere vet å nyte kveldens siste timer.. Om et par uker nå får vi ny sofa og salongbord,så om noen vil kjøpe møblene mine er det bare å si ifra!

Vi sees imorgen sweeties! Nyt kvelden <3