For ni år siden startet alt.

Kvelden har kommet, og jeg har hatt et par veldig hektiske dager bak meg. Nå er vi bare en dag fra februar og første måneden dette året er snart unnagjort.

Tenk at jeg om 3 uker blir 29 år, altså mitt SISTE år i tyve årene skal gjennomføres! Jeg blir nesten litt skremt,  nå er jeg straks like “gammel” som mamma var når hun fikk meg! Jeg er en liten attpåklatt, og jeg husker at jeg alltid tenkte at mamma og pappa var så “gamle” når de fikk meg.

Med årene lærer man, og jeg føler jeg har lært mer enn mange andre gjør i et helt liv. Selv om jeg skulle ønske at mange ting var løst på andre måter, valg ble tatt tidligere og situasjoner kunne forutses, er jeg veldig takknemlig per idag. Jeg har  mål jeg ønsker å oppnå før jeg fyller 30.år, men ved hard jobbing, ydmykhet og glede over det jeg får til tror jeg alt skal gå. Bloggen har blitt min nye prioritert, og på en måte er den en del av “familien” siden jeg hver dag legger igjen mye tid her inne.( Samt mine andre kanaler i sosiale medier.)

Idag er det faktisk 9 år siden jeg begynte å blogge, 9 år siden jeg valgte å trykke publiser på mitt første blogginnlegg. Det er rart og nesten litt skummelt, den gangen viste jeg veldig lite om hvordan nettverden fungerte. Facebook hadde jeg nettopp lært meg, og nettet generelt var helt nytt for meg. Den gangen gikk jeg også under et helt annet navn,  to år senere ble Villapaprika en lest blogg.

Tenk at navnet Villapaprika var ment helt ironisk(!). Jeg bodde i Paprika kroken, og eide en ende av en tomannsbolig. For å gli inn i interiørlandia lagde jeg meg et “villanavn” jeg lo godt når jeg lagde. Idag betyr dette navnet så utrolig mye for meg, det har liksom fulgt meg på reisen på godt og vondt. Som blogger har jeg hatt en bratt lærekurve, og jeg har lært mye jeg ellers aldri ville visst noe om. Denne bloggen har gitt meg så mye, men best av alt den følger meg ennå.

Jeg har lært at jeg kan dele, uten å dele alt og det har denne bloggen vært et eksempel på. Som livsstil og interiør blogger har jeg funnet min vei som passer for meg. Der jeg var for noen år siden er jeg ikke lenger nå, og jeg har nok blitt mer voksen og bevisst ettersom jeg har måttet stå i situasjoner alene. Livet mitt er ikke lenger like synlig, selv om jeg ikke er helt usynlig idag. Barna mine begynner å bli store og situasjonen rundt Lila angrer jeg dypt på hver eneste dag for at jeg ikke skjermet mer og bedre. Det er dessverre slik at jeg som alle andre må lære, fordøye, samt få oppleve hvilken konsekvenser valg i livet gir og tar. Det er ingen blogger som har en fasit, og lærdommen kommer med tiden.

Jeg begynte å blogge når jeg var 20 år. Det jeg den gang følte “greit” å dele, røsker jeg meg i håret av idag. Hadde jeg vist det jeg idag vet om nettet, og hvordan det har blitt ville jeg nok aldri latt folk komme så tett på meg som privat person. Når jeg begynte å blogge selvstendig her inne fikk jeg en større respekt for meg og de rundt meg som privat personer. Jeg lar meg ikke lenger provosere og engasjere til å dele, og jeg er veldig glad for nettopp det.

Det å ha en blogg jeg endelig føler meg trygg på, en blogg jeg føler er positiv, og til for å inspirere og dele er en helt annen verden. Jeg har en blogg som leses av flere tusen hver eneste dag, og jeg synes det å fremme andre, gi folk gode omtaler, inspirasjon til hus,hjem og familie er en flott måte å vise nettopp det. Det er så mange dyktige sjeler der ute, innenfor alt. Det finnes så mange flotte plasser og steder, og om jeg kan være med å dele, sette lys på og vise dette frem til andre føler jeg meg stolt !

Ni års reise ligger nå bak meg, og mitt tiende år starter faktisk nå! Helt sprøtt, utrolig morsomt og veldig stas! 

Den beste servicen.

Reklame./Reklamelinker. 

Hei og god tirsdag! Idag tittet endelig solen frem igjen og snøen har lagt seg som et teppe over landskapet. En ting er sikkert, det er et utrolig vakkert land vi lever i til tross for skiftende vær og mange sure dager.

Idag har jeg vært å fått pris og gjennomgang  på bilen min, altså Q7´n vår hos Dahles Auto i Fredrikstad. Jeg har nemlig besluttet å selge den da vi nå har ny bil og ikke trenger to så “store” biler slik livet vårt idag er. I november fikk jeg meg splitter ny bil og etter dette har vi så å si nesten ikke brukt den store bilen til mer enn til og fra de ulike jobbene våre. Det er litt kjærlighetssorg, men også litt godt å få solgt den og heller får kjøpt oss en litt mindre bil nr to.

Dahles auto Fredrikstad er rett og slett den bilforhandleren jeg er mest fornøyd med av alle jeg har vært i kontakt med. Servicen er upåklagelig, hjelpen de tilbyr er unik. Jeg har handlet totalt 3 biler hos Dahles de siste 10 årene, og alltid havnet tilbake hos dem. For meg er det å bli sett, hørt og lyttet til som kunde mer viktig enn noe annet, spesielt når det gjelder så store kjøp som et kjøretøy. Det er ingen hemmelighet at de virkelig lever opp til og jobber hardt for å være bedre enn konkurrenten på salg og service.

I fjor vant Dahles auto også prisen: “Best på kundetilfredshet Audi 2017” . Dette er en pris de er veldig stolte av å kunne vise til, samt en stor trygghet for kundene som tråkker innenfor dørstokken i håp om å finne drømmebilen eller den perfekte familiebil.

Jeg krysser nå alle fingre for at salget av min Q7 går kjempe fint, men med god hjelp fra Dahles auto vet jeg at dette vil gå så bra som det kan !

Er dere på jakt etter en ny familiebil er det en lur ide å titte innom Dahles Auto Fredrikstad sin hjemmeside. Her kan du se de ulike tilbudene, samt bestille en aldri så liten prøvekjøring, få tips og råd om salg/innbytte, gode bruktbil garantier samt god veiledning på hva som passer deg og ditt bruk.

 Trykk dere inn og les mer HER

Jeg kan nesten ikke tro det selv, for en forskjell.

Reklame. 

Mandag, det snør og det ser ut som om vinteren er på vei tilbake nå. Uff, det er leit å si det nå i januar, MEN jeg hadde et liten håp om at våren var “bittelitt” nærmere enn hva den var nå som sol og bar bakke begynte å stikke frem igjen. Vel, her gjelder det å bare smøre seg med tålmodighet, for våren den står jo faktisk for tur, det samme gjør sommeren!

Jeg vil også takke dere for all den gode responsen jeg har fått på bildene jeg delte av huset før og etter. Jeg blir så glad når så mange liker det jeg deler, det betyr utrolig mye for meg.

Boligen har jo vært igjennom en oppussing, som tok får seg sikkert 2-3 tiår. Jeg husker ennå følelsen jeg satt med når jeg overtok huset, en blandet følelse av lykke og redsel for om prosjektet rett og slett var for stort. Huset er ennå ikke ferdig, vi har ennå mange drømmer, men det er også det som er så bra og stort – nettopp at vi kan drømme og sakte men sikkert realisere dem en etter en.

Jeg overtok et hus med kun 2 garderobeskap, dog ikke noe varig så nytt måtte til.  I en lang periode hadde jeg kun kurvsystem, og i fjor sommer fikk jeg endelig en bolig med hele fem skreddesydde garderobeløsninger levert av Skapnett. 

Skapnett kom etter mitt ønske på befaring, her målte de opp, kom med forslag og delte sin ekspertise på innredning med meg for at jeg skulle få mest mulig ut av plassen jeg hadde til rådighet i denne boligen.

Gangen i andre etasje har alltid vært “vanskelig” å møblere, og det er ut her jeg har ( bokstavligtalt) kastet ALT jeg ikke har vist hvor jeg skulle sette. Esker, kurver med vinterdresser +++, det ble nesten som en liten rote plass i boligen. Hvor jeg skulle ha sengesett, vintertøy osv var et mysterium og jeg følte jeg aldri uansett hva fikk benyttet meg godt nok av plassen boligen hadde.

Først kom en garderobe opp, det var en drøm som faktisk gikk i oppfyllelse. Plutselig hadde jeg et skap hvor vi kunne henge bort vinterjakker og parkdresser. Garderoben rommet også støvsugeren, den ene garderoben ble plutselig huset sin bod.

Så kom garderobe nr to opp, og gangen i andre etasje fikk plutselig god utnyttelse og vi kunne endelig brette alt av sengesett, og andre tekstiler inn i hyller og skuffer. Og det er jo heller ingen hemmelighet at gangen man møter når man kommer opp er mye lekrere enn tidligere.

Idag er dette Kim sin garderobe og vi har alle hver vår garderobe i huset. For noen er dette en selvfølge, for oss var det en drøm. Jeg kjøpte jo huset til meg og mine tre barn og når vi da brått ble to mennesker til ble det også mindre plass der vi før hadde beregnet plassen.

En etter en ble garderobene satt opp, og hver garderobe er innredet slik at den har hyllesystem på hver side med oppheng i midten. Kim sin garderobe og garderoben i gangen nede er de to minste med kun en side med hyller og en med oppheng. Siden vi nå også har en godt unyttet bod og innredet loft har lagring blitt mye bedre og garderobeskapene rommer kun klærne våre.*smiler*

På bildet over ser dere selv hvor mye speildører gjør, gangen og rommet til Lila fremstår som lyst og lekkert.

Det er ikke vanskelig å se at forskjellen er enorm og en garderobe er rett og slett en møbel jeg ALDRI ville vært for uten. I starten var ikke det første pri, men idag forstår jeg ikke hvordan jeg har klart meg uten all lagringsplass vi har fått det siste året, nettopp pga gode gjennomtenkte garderobeskap.

Vi har valgt kun speil og glassdører fra Skapnett, hvor ALLE kommer med sikkerhetsfolie. Det er softclose og børstedempere på alle dørene slik at det hindrer dørene å slå mot veggen. Alle profilene og skinnene er i aluminium og har solide hjul med avsporingsikring.

Jeg har valgt speildører på alle våre garderober nettopp fordi det skaper en større romfølelse, spesielt i rom som ikke har vindu. Rommet virker lyst og større med en gang, noe som for vår del var ekstremt viktig.

Skapnett har en super nettside hvor du kan tegne din egen garderobe. Ved å tegne sine egne garderober får man ofte utnyttet plassen i rommet maksimalt fra gulv til tak. Velger du fronter som samsveiser til resten av hjemmet blir helthetsinntrykket også helt perfekt og gjennomført. Tegne programmet til Skapnett er ikke bare lekende enkelt, men supert for de som vil sitte hjemme i ro og fred ved planleggingen av garderoben. Tegneprogrammet finner dere HER. 

Du kan følge Skapnett på facebook ved å trykke HER. 

 

 

Verdens beste Tandoori.

Er det en ting jeg synes er bedre enn noe annet er det indisk. Ungene elsker indisk like mye som oss, og de velger det ALLTID når de får avgjøre hva vi skal ha til middag.

Jeg jukser så å si alltid når jeg lager denne, nettopp fordi jeg har prøvd å lage den fra bunn og personlig likte jeg pakken fra toro best.  ( youghurten har pleid å skille seg for meg, dessverre.)

Jeg bruker to pakker for at det skal bli nok for oss,men for 3-4 personer skal en pakke holde.

Pakken ser slik ut: 

Jeg finhakker ALLTID fersk hvitløk og finhakker 1-2 båter som jeg blander inn i marinaden.Kyllingen lar jeg ligge i marinaden 2-3 timer ( det går helt fint å lage den direkte også) . De gangene Kim og jeg spiser denne retten alene finhakker jeg en chilli som jeg rører inn i marinaden.Du kan også blande inn nøtter og skal barna spise dette er brokkoli og gullerøtter noe som er greit å blande inn i gryten. Istedenfor å kun bruke vann, tar jeg 50/50 vann/melk og i rømmen/ créme fraiche bruker jeg litt av hvitløken og rører inn før jeg benytter meg av den i kasserollen.

Jeg kutter alltid opp en frisk og stor salat til den og i den har jeg avokado, mais, rødløk, tomat, agurk, salatblader, chilli,mango og erter og over presser jeg en fersk lime og til slutt dysser jeg over litt havsalt.

Vi bruker så å si alltid NAN brød, men vanlig baguetter med hjemmelaget hvitløkssmør er også kjempe godt til(vi bytter gjerne litt på.). Nanbrødet er også kjempe godt med hjemmelaget hvitløkssmør på toppen- namnam..

Dette er jo ikke en hokkus -pokkus rett, men ved å få sin egen lille vri på den er det utrolig hvor god den blir!

Har du ikke prøvd denne før, anbefaler jeg deg å gjøre det. Har du laget denne før og kjenner til denne retten anbefaler jeg deg å prøve denne vrien !!

Jeg har fått hundreogti spørsmål på denne retten og selv om den er lekende enkel å lage håper jeg de som ønsker en vri på retten eller aldri har smakt den snappet opp et par tips og prøver den!

Litt av sjarmen.

God søndag alle sammen! Har dere fått i dere frokost og ellers hatt en rolig start på dagen?

Denne helgen har det vært fult kjør siden vi hentet barna i barnehagen på fredag. Ungene har alle ønsket å farte hit og ditt, og vi har hatt fulle timeplaner fra morgen til kveld! Først nå har jeg hatt muligheten til å sette meg ned for å si hei og hå til dere! Jeg har “endelig” fått Lilamor til å sove luren sin, og det beste hun vet er å ligge ute i vognen sin å lade batteriene sine.

Vi startet helgen med familieselskap, igår var vi  på farten og idag har vi stort sett bare tatt livet helt med ro… Eller..Med ro og med ro, vi har lekt masse og det er full fart, men slik er det vel for alle med barn? Litt av sjarmen er jo denne energien de små har og forventer at vi voksene også skal ha. Haha…

Igår tok jeg meg fri fra bloggen min, og det vil jeg nok fortsette med i helger tror jeg, ikke hver dag, men en dag sånn innimellom. Det er ingen hemmelighet at det tar tid med små barn, og macbooken er da det siste jeg tenker på å drasse med meg rundt.Vi har alle barna samlet annenhver helg og da skal vi helst rekke alt vi har snakket om, timene forsvinner derfor alltid like fort.

Nå skal Vanessa hjelpe meg med litt husarbeid, hun har fått egen klut og digger å vaske vegger, bordplater og alle mulige ting jeg aldri tenker på… Som for eksempel under bordplaten, ryggsekker osv- listen er LANG!  HihI…

Den kommende uken er veldig full den også, jeg har masse jobb og x-antall innlegg som skal postes så ikveld må jeg sette av et par timer til å gå igjennom  alt slik at ingenting blir glemt eller dårlig levert.

Jeg får nesten “kaste” meg rundt, Lila våkner nok ila en times tid og da må alt være på plass ellers er det bare å glemme å få det ferdig idag.

Vi sees igjen etterpå, med en aldri så liten indisk oppskrift! 

Endelig på plass!

Sponset / reklame. 

Endelig har veggene her hjemme smått begynt å fylle seg opp med bilder, og mange av de lekre bildene vi nå har på veggene er fra Desenio. Siden jeg ikke er alene om å bestemme alt i huset lenger var det en veldig stolt mann som fikk en finger med i spillet.

Dette bildet elsker jeg, det er en ro over landskapet på bildet. Det finnes HER .

FOREST MOUNTAIN.

Bildet under synesjeg er så vakkert. Havet har alltid fascinert meg, i et øyeblikk er det stille og speilklart, i neste øyeblikk kan det vise full storm og kraft. Bilder finnes HER.

WAVE POSTER.

Her i huset er vi begge veldig glad i natur og landskap og etter å ha tittet igjennom mange lekre bilder fant vi fant et par “mystiske” naturbilder vi følte passet inn hos oss.Jeg tror det blir til at vi fyller opp veggen på vei opp i andre etasje etterhvert med disse bildene og mange flere,men inntil videre pryder disse bildene stueveggen med stolthet.

Bruker du koden “VILLAPAPRIKABLOGG” får du også hele 25 % på ditt kjøp!

Vi valgte å kjøpe rammer som passet hvert bilde perfekt når vi bestilte hos Desenio, og det var jeg veldig glad for når jeg hentet ut bildene! Rammene kan dere titte mer på ved å trykke HER. 

Våre tre ny favoritter fra Desenio. 

Jeg har fått for meg at jeg ønsker å fylle opp veggen på toalettet med bilder av ulike kjennetegn rundt om i verden i svart og hvitt, og først ut er et lite stykke PARIS. 

EIFFEL TOWER.

Bildet finnes HER. 

Hos Desenio har de nå 20 % på alt av posters, men hvis du bruker min kode; “VILLAPAPRIKABLOGG” mellom 26-29 januar får du 25 % på kjøpet ditt.

-Koden gjelder ikke på rammer, og noen utvalgte håndlagde produkter. 

Gå inn på Desenio sin nettside ved å trykke HER og klikk deg hjem en plakat eller to. 

Inspirasjon til heimen.

God kveld,god kveld!

Idag har dagen gått utrolig fort, den kom også gikk den igjen.

Her hjemme skjer det litt forandringer fremover, og glad som jeg er gleder jeg meg til hver og en av dem. Jeg har fått mange spørsmål på hva jeg skal fornye, forbedre eller forandre dette året, om vi har noen nye “planer” her i huset.

Stilen min er ikke som den en gang var, mye er,men jeg har også landet mer og mer på hva jeg merker er en del av min stil og ikke. Før elsket jeg søte blonder, masse smått av duppeditter, sløyfer på så å si alt +++, idag vil jeg ha det mer firkantet og enkelt. Jeg liker å blande det enkle med det grove og vil vel kalle min stil for bohem-maskulin- cottage, en stil som består av flere ulike røffe, men enkle stiler på en og samme gang. Tekstil og blomster er mine favoritter, jeg blir rett og slett aldri lei av å eksprimentere med det.

Jeg har under satt sammen de bildene jeg henter og har hentet masse inspirasjon av den siste tiden.

Jeg har mange spennende planer for hus og hjem som jeg skal dele med dere, det blir stas det!

Bilder hentet fra Google og Pinterest. 

Kosetur med mammi.

God torsdag! 

Idag har jeg vært på en aldri så liten bytur med mammi,  og det var rett og slett deilig å lufte hodet litt. Vi har spist en liten lunsj og jeg har endelig fått surret meg innom bodyshop! De selger nemlig den beste body lotion i verden som jeg har blitt avhengig av!

Siden jeg fikk velge lunsjen idag falt valget på Thai marked. Alltid en sikker vinner og de serverer den beste thai maten jeg vet om! Kylling i rød curry og biffsalat er det beste jeg vet på menyen og idag ble det først nevnte.

Jeg husker jeg så å si hver uke når jeg jobbet i butikken kjøpte meg lunsj på Thai, og det er vel en av de få tingene jeg savner med butikk livet. hehe…

Selv om jeg er veldig streng med hva jeg dytter i meg, er jeg ikke hysterisk! Jeg ligger på et jevnt kalorinIvå hele tiden, og det går overraskende bra med det. Jeg har klart å ta av meg ca en halv kg i uken og det er jeg fornøyd med. Nå vil jeg ikke ned mer, men holde meg her jeg er.

Idag fikk jeg meg en liten “sukkerbombe” for vi avsluttet byturen med en aldri så liten youghurt is… Karamell og jordbær – nam nam.  Så nå er det null godsaker før lørdagen på meg….

I skrivende stund står jeg å snitter roser, en av mine ukentlige gjøremål. Friske blomster er et must i hjemmet og ca hver uke kjøper jeg roser. 10.pk for 69,- på Rema! Altså – jeg har handlet MYE roser i mitt liv og disse står i 10-14 dager hver gang så jeg handler så å si roser aldri noe annet sted lenger.

Vel, her er det snart matlaging før lille tulla skal hentes og de to eldste skal gjøre lekser og dra på trening… Vi sees, tenkte å boooste dere med interiør ikveld!

Inntil det, kos dere!

Pellestova hotell, et hotell med sjel på toppen av Hafjell.

Nb – dette oppholdet er sponset og inneholder reklame lenker. 

På fjelltoppen av Hafjell  der vegen stopper finner dere Pellestova Hotell,et hotell med sjel for at gjestene skal føle seg som hjemme. Med fokus på trivsel og det å gi gjestene en liten bit av “hverdagsluksus” finner man roen med en gang man trår innenfor dørstokken.

Hotellet har en historisk sjel, en sjel du nærmest merker sniker seg inn på deg og gir deg en fantastisk glede over å tilbringe tid på Hotellet. Hotellets vegger er fylt opp med bilder fra tiden før Pellestova ble et velkjent høyfjellshotell og man reiser nærmest tilbake i tid om man titter igjennom bildenes flere 10 års historie.

Vi satte kursen mot Pellestove torsdag formiddag. Etter mye sykdom og tunge dager var det helt utrolig godt og kunne finne roen og stillheten i en aldri så liten “power trip” .

Atmosfæren når du ankommer er magisk og de ansatte møter deg med et bredt smil og sørger for at nettopp du og dine kommer til dekket bord.

I resepsjonen står en flott skulptur av “Pelle” som startet eventyret -Pellestova.

Historien er fantastisk og er følgende :

Pelle Skalmstad (døpt Magnus Vladimir Illarionovich Sladnjev) 1919-1990, var sønn av en ukrainsk krigsfange (WW1) og som giftet seg med datteren på gården Skalmstad i Øyer. I 1944 ble han av helsemessige årsaker anbefalt å tilbringe en sommer i fjellet. Han tok med seg det kasserte grisehuset fra gården Skalmstad, og satte det opp på den beste beliggenheten han fant på Hundersetra i Øyerfjellet. I 1945 fikk den vesle bua navnet “Pellestova”.

Pelle viste seg å være en god forretningsmann, og i 1946 åpnet han vinduet på den lille Pellestova og solgte kaffe i sprukkent porselen. Som den gode øyværingen han var, så han fort et potensial i dette, og historien om Pellestova som fjellstue og overnattingsplass var i gang.

Pelle utvidet i takt med pågangen, og Pellestova ble etter hvert et lite hotell. Hans usedvanlige personlighet dro alle slags mennesker til fjells, og han ble etter hvert nærmest legendarisk i sin egen tid. Pelle ble blant annet kjent for å holde hus til verdens beste skiløpere i mange år, under oppkjøring til en ny skisesong. Historiene er mange og frodige. Pelle døde i 1990.

Da drivkraften ble borte kom nedturen fort. Ingen klarte å videreføre Pelles livsverk, og i 2003 ble Pellestova stengt. Bygningsmassen var råtten, økonomien var dårlig og gjestene uteble. Ingen så da muligheten til å få den gamle storheten på bena igjen. I 2006 ble restene av Pellestova solgt som et prosjekt. Bygningene var da så dårlige at sauene hadde “sjekket inn”. Etter mange år med store utfordringer ble Pellestova gjenåpnet i 2009. Eierstrukturen har endret seg og eies i dag av Bjørn Rune Gjelsten. Etter store investeringer fremstår Pellestova i dag som et topp moderne fjellhotell Øyerfjellet. Alle er helt sikre på at Pelle ville vært fornøyd med resultatet.

Det har blitt gjort et dypdykk i gamle bildearkiv, og blåst opp et utvalg bilder i storformat. Bildene pryder nå veggene rundt om på hotellet. På denne måten ønsker Pellestova hotell å knytte sammen fortid og nåtid og ta vare på deres del av norsk kulturhistorie.

Heldige som vi var fikk vi en aldri så liten titt på hotellets flotte vinkjeller. Pellestova Hotell har nemlig fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Hotellet har en gjennomgående lunhet, og i peisestuen/baren kan du sitte og nyte det flotte landskapet med peisen varmende foran deg.

Pellestova er meget stolte av restauranten på Hotell. Der serverer de utsøkt mat med kortreiste råvarer, hvor hver eneste smaksløk blir pirret.

Jeg har satt sammen et lite bilde galleri, med de fantastiske middagsretter vi fikk på hotellet. Jeg får vann i munn bare ved å se på bildene.

Når vi kom fikk vi  til forrett en smak av Pellestovas kjøkken, som bestod av gravet elg fra Skarsmoen. Til hovedrett fikk vi  Hjortefilet av hitrahjort med mandelpotetmos, tyttebærjuice, pannestekt skogsopp og løk. Desserten var en frisk sitronterte  med syltet Hardanger pære, valnøttis og sjokoladeseil.

Til frokost var det deilig buffet med egg, bacon, frukt og masse deilig pålegg. Absolutt ALT smakte fantastisk på hotellet, jeg har faktisk ingenting å si på noe, kun at jeg er veldig positivt overrasket over hvor godt man kan trives på et hotell.

Skiløypene ar fantastiske og det beste er at hotellet ligger kun 3/4  minutter med bil fra Hafjells flotte Alpinanlegg. Det nypreparerte løypenettet starter altså rett utenfor døren på hotellet.Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet for kos og hygge.

Noen av hotelles vakre detaljer: 

Den blå timen, – et vakkert landskap så langt øyet kan se.

Mr & Mrs Øvestad. 

Som dere ser, hotellet er rett og slett fantastisk. Jeg får ikke roset det godt nok nettopp fordi det er en opplevelse å være gjest på Pellestova Hotell.

Hotellet har per idag hele 40 hotellrom og vi var så heldige og fikk en stor og romslig suite. Her hadde vi to soverom, hvor det ene bestod av dobbeltseng og det andre køye med dobbeltseng. På badet var det badstue, og her satt jeg faktisk i nesten en hel time og varmet meg etter en hel dag ute i bakken.

Hotellrommet. 

Sengene på Pellestova hotell er fantastiske ! Myke og god senger som gir deg en fantastisk nattesøvn.

At hotellet må oppleves er ingen tvil, med så god historie, fantastiske ansatte som tar vare på deg som gjest og lun og god atmosfære over 970 m.o.h kan oppholdet ikke bli annet enn perfekt. Jeg vil allerede tilbake og gleder meg allerede nå til mitt neste opphold!

Pellestova er et fantastisk familiehotell, et hotell som passer ypperlig til jobb og konferanse, eller bare for et par som vil bort og nyte stillheten, roen og gleden av å være på et hotell som er i ett med Norsk vakker natur på sitt beste.

Du kan besøke Pellestova sin nettside ved å trykke HER, eller ved å trykke deg inn på www.pellestova.no

Pellestova Hotell terningkast 6 av 6! 

Et hjem før og etter. DEL II

Happy tirsdag ! 

Hvordan har deres dag vært så langt? Igår lovet jeg dere litt mer bilder og først ut idag er toppetasjen. Dette huset har vært et eventyr, en sann glede fra dag en til nå. Jeg er så glad jeg kjøpte et hus som måtte  bli gjenskapt, for jeg vet med sikkerhet at jeg ellers aldri hadde fått et “ferdig” hus slik jeg hadde ønsket.

Jeg lyver ikke når jeg sier at stort sett ALT er gjort om, og resultatet er blitt så mye bedre enn jeg hadde håpet på.

Gangen før: 

Idag fremstår gangen som noe helt annet. En garderobe er satt opp i gangen for at alle skal få hver sin garderobe. Veggene er malt i fargen Blek sand, taket er malt 5 ganger, nytt listverk er satt opp og gulvet er byttet ut. Itillegg er alle dører malt og håndtak skiftet ut. Ønsket er å bytte dørene med tiden,men enn så lenge er det ikke en prioritert.

I andre etasje har vi 3,5 soverom, et toalett og et bad.

Badet før: 

Badet idag: 

Vi venter nye skap på veggen inne på badet( der hyllen er), de samme skal også gå fra benk og opp til taket over vaskemaskinene.

På badet har vi lagt fliser, nye vegger, lister, vask og speil og dusj . Benk er satt over vaskemaskinene og mer kontakter og strøm er lagt til badet.

Toalettet før: 

Toalettet nå: 

Her har jeg kun malt, men nye fliser (slike som på badet) skal legges så snart våren er her og listene langs gulvet skal legges.

Rommet til Mathilde før: 

Her måtte alt gjøres, gulv, vegger,lister,tak , garderobe – alt ble nytt.  Alle rom i huset hadde et tydelig preg av at svært lite var gjort siden tidlig 80.tallet.

Rommet til Mathilde idag:

Hva kan jeg si? Mathilde elsker rommet sitt, det er et sted hun virkelig tilbringer MASSE tid med og uten venner!

Rommet til Olíver før: 

Dette hadde vi mye moro med, nettopp fordi teppet var så “skrikende” . Teppet ble byttet, vegger tapetsert og malt, gulv malt og ny garderobe satt opp.

Rommet til Olíver idag: 

Olíver har tydelig blitt større,  og det beviser rommet hans også. Han har bøker, tegnesaker , tv og ps4. Det er hva det går i, og han har hver uke han er hos oss med kompiser hjem. Jeg er veldig glad de eldste barna elsker rommene så mye som de gjør, det har vi også fått bevist.

Rommet til Lila før: 

Før var rommet hennes en gjennomgående garderobe. Idag er det gjort om til et lite minirom som vi må igjennom for å komme til vårt rom. Planen er at Lila og Vanessa skal dele rommet vårt og det minste når vi får bygd på nede. Inntil det har vi det slik.

Lila sitt rom idag: 

(loftet har luke opp fra Lila sitt rom) 

Rommet vårt før: 

Rommet vårt idag:

Idag er vegger malt, taket er malt, lister byttet ut og gulvet er byttet.

Planene for huset er mange og vi gleder oss masse til vi skal gjennomføre de litt etter litt. Enn så lenge er jeg evig takknemlig for at nettopp dette er vårt hjem, for vi stortrives!