Tid sammen.

Dagen idag, vel den kom like fort som den gikk.

Vipps var det kveld og jeg sitter å nyter roen, stillheten og lader batteriene for morgendagen! Da skal årets første julebord dekkes og jeg skal kjøpe inn til julemiddag. – Jeg gleder meg til å vise dere masse bilder på dette imorgen og igjennom helgen som kommer.

Denne julen har vi bestemt oss for å legge vekt på opplevelser og familie. Mine barn har alt, de har aldri manglet noe og jeg synes ikke noe om å bare kjøpe ting for å gjøre det, det vil denne jule være et bevis på.

Jeg har besluttet at pakke kalender – vel det stryker jeg i år! De har fått en sjokoladekalender til kr 10,- , men det er mer for å la de holde følge med dagene i desember. Vi skal heller gjøre ting sammen, bake, ha juleverksted, se julefilmer, spise julegodt osv. Jeg har merket at mine barn setter mye mer pris på ting vi gjør sammen og derfor skal vi i år heller prioritere det.

Juletreet elsker jeg, ikke et sekund har jeg angret for at det kom opp når det gjorde. Barna beundrer det hver dag og hver morgen gir det en ekstra kos med lyset fra treet frem til solen står opp.

Jeg har så langt nytet denne uken, for jeg har en deilig julefølelse i meg – noe jeg tror smitter.

En episode med Eventyrlig jul er nettopp over, et program som ga meg enda mer go´følelse. Nesten så jeg vil invitere masse folk hjem selv for å sitte slik å mingle rundt et latterfylt bord selv <3 Så fantastisk koselig !

Vel, vi sees mer imorgen, idag var jeg sent ute både her og der. Nyt kvelden og nattens timer <3

Christmas time!

God kveld i stuen!

Nå har endelig barna sovnet søtt etter en helt fantastisk ettermiddag og kveld med dem. Når Kim kom fra jobb dro vi på mc Donalds og bowling! Lila fikk til og med prøvd seg, men de største slo skikkelig til og var kanon flinke! Familietid, alltid like koselig !

Vel, jeg har tittet litt igjennom bildene mine i jule tiden min som blogger, og jeg sitter altså med så mange gode minner, samtidig som jeg gleder meg til det kommende året og årets siste måned for å skape nye.

På søndag skal vi ha tante, onkel, mor,far, søskenbarn og barn på julemiddag her hos oss! Jeg skal serveres husets første juleribbe og det gleder jeg meg til! Det siste året har min kjærlighet for mat og baking vokst utrolig og jeg elsker jo familie tid. Helt siden jeg var lita jente har familie og venner vært en del av høytider og jeg sitter i min alder av 28 år igjen med ekstremt mange gode minner!  Nå er det på tide for Kim og meg å skape våre, med vår familie, og det er jeg så takknemlig for.

Tenk at vi (Kim og jeg)skal feire vår 2. jul sammen, det er så koselig! Nå kjenner vi hverandre skikkelig, har felles ønsker for julefeiringen og vi legger planer i felleskap.

Bilder julen 2015, selv leiligheten ble pyntet vakkert til jul.

Denne julen er den såreste julen jeg har hatt, idag tørr jeg si det.

Julen 2016. Dette er den julen jeg har satt mest pris på i hele mitt liv, nettopp fordi jeg hadde sett og følt  hvor sår nettopp juletiden kunne være for meg.

Julen 2017 . Iår feirer vi julen med barna 17 desember. Og det fordi julaften iår faller på den helgen de ikke er hos oss. Heldigvis er Olíver og Mathilde kjent med dette, og Lila vet jo ikke forskjell på datoer- så det blir hva vi gjør det til. Vi skal ha den best julen noen sinne, og vi gleder oss!  Julaften skal vi ha med  familien med full julemiddag hos oss!  Tradisjon jul er for meg i vårt hjem og det blir det i år også. Den blir rolig, men jeg vet den også vil bli magisk for Kim og meg.

Denne helgen skal jeg dekorere tidenes fineste julebord – og jeg skal dele alt med dere! Kanskje dere kan snappe opp et tips eller to! For de neste to ukene nå blir det mye bord pynting  på meg!

Nyt den nest siste kvelden i november ! Vi sees imorgen <3 

Full rulle fra tidlig morgen!

God morgen – lillelørdag allerede! Du verden så fort denne uka her har gått, jeg tror dette året bare har hatt rekord fart på alle uker!

Idag var det kose morgen med minste hjertet mitt. Kos, kakao, rundstykker og kromkaker var morgen kosen til “God morgen, Norge!  Lila elsker å ta livet med ro på morgenen og det pleier vi å være veldig flinke til, nettopp fordi vi alltid er oppe før solen og kan ligge å slappe av lenge på sofa´n før de eldste må opp og mannen avsted på jobb.

Når Olíver og Mathilde var på denne alderen var jo alt annerledes. Når Olíver var 15 mndér var jeg gravid og skikkelig dårlig. Når Mathilde var 15 mndér var det to små rundt og hverdagen var ekstremt hektisk. Denne tiden med Lila prøver jeg derfor å nyte ekstra mye, for det er en så ” rolig” barnetid jeg aldri før har hatt. Hun flyr rundt å pusler med sitt, kommer og koser litt på fanget og er ellers veldig glad i å ligge i armkroken.

Idag var det møte på helsestasjonen og full sjekk på den lille frøkna. Lila er i følge helsestasjonen langt fremme, både forståelse og når det gjelder ord hun kan si. Morsomt var det, for Lila satt sammen flere ord når vi satt der! Jeg ville så klart bare sprekke i stolthet, men hvem mor vil ikke det? hihi… Vekt og lengde var perfekt og alt var helt supert med lillegull. Ei aktiv, nysgjerrig lita jente!

Vi våknet jo til bittelitt snø idag og det var det ekstra morsomt å ta, å føle på syntes Lila. Alderen hun er i nå er så fin, hun oppdager noe nytt hver dag og viser stort engasjement rundt alt !

Lila er levert i barnehagen, de to eldste hjertene mine på skolen og mannen på jobb. Jeg skal selv få unna noen morsomme nye ting som skal ut på bloggen fremover, så jeg får bare kaste meg rundt!

Nyt dagen- og kos dere masse! 

Outfit for de små.

Innlegget inneholder produkt informasjon.

God kveld alle sammen, da var nok en dag snart unnagjort.  Ungene er hjemme fra turn, fotball og Lila er endelig hjemme igjen! Herreminhatt så deilig det var å få henne hjem igjen. Lille blidfisen min, NÅ er mamma hjertet komplett igjen!

Nå over til overskiften -Outfit for de små! Jeg får mange ganger i måneden spørsmål på hvor klærne til Lila er ifra og fremover tenkte jeg å dele litt outfit med dere!

Jeg handler alltid det jeg synes er søtt, om det er et merke eller ikke betyr ikke så mye for meg! Jeg elsker å blande det billige med det litt finere – det er alltid like morsomt!

Antrekket under er antrekket for morgendagen, med et par blonde sokker og et vakkert hårbånd er Lila klar for barnehagen! Jeg elsker å kle opp den lille snuppa mi, hun er jo bare til å spise opp!

Hele antrekket er kjøpt på Hm.

Idag fant jeg vakre UGS til henne og ny vinterjakke – så nå er hun klar for å ta imot kulden uten å fryse denne vinteren.

Ikveld skal vi bare ligge slakt på sofa´n, nyte roen, lade batteriene og slappe av!  Imorgen har Lila legetime før barnehagen så timeplanen er temmelig full!

Jeg håper dere har hatt en fin dag, vi sees mer imorgen!

Tilbake igjen.

Gud så tregt tiden går når man savner noen, og det siste døgnet har jeg vært helt tusset. Lila reiste på fredag og idag kommer hun hjem igjen! ENDELIG! Hun er ennå så liten og navnlestrengen har jeg ikke klart å kutte så jeg sliter like mye hver gang. Jeg vet at hun bare er sammen med mennesker som er glad i henne, så det gjør det jo litt enklere.

I helgen har jeg vasket rommet hennes, skiftet på sengen og nå er alt klart til lille nuppa mi kommer hjem igjen. Også har jeg i tillegg fått på plass et lite juletre, noen søte nisser i vinduet med en liten julestjerne!

Den neste helgen skal jeg bare nyte å ha huset fylt opp med de fine små barna våre, jeg trives best når jeg har alle hjertene mine sammen med meg. Altså, finnes det noe bedre?

Etter at Lila fikk “eget” rom har hun sovet mye bedre om natten og hun elsker virkelig å tilbringe tid der. Hun vil helst opp å leke så fort hun er hjemme og det er jo et positivt tegn, ikke sant?

Oppgavene for dagen går ikke fra meg, så jeg får nesten komme meg tilbake til alt sammen! Nyt dagen, så sees vi mer etterpå!

Mine alt.

Uansett hvor mange man blir eller barn man får, blir man aldri mindre glad i den ene eller den andre. Desember står for tur, og dette er måneden som er litt ekstra spesiell for min snille gode datter, Mathilde. Hun fyller 9 år 22.desember og hver desember teller hun dager til bursdag og bitte-lille-julaften. Tenk at den fine jenta mi fyller hele 9 år, jeg føler det var igår hun beriket livet mitt og nå har hun vært her i snart 9 år.

Mathilde er ei jente jeg beundrer, for hun er så snill. Hun har nesten gitt meg grå hår til tider, når hun og hennes bror slår på stortromma og har fått hjertet mitt til å hoppe ut og opp av halsen. Jeg kan stå å beundre den lille jenta mi og jeg har virkelig mye å lære av henne. Tålmodig, hjelpsom,takknemlig godhjertet og god tenkende om alt og alle. Hun er også verdens fineste og tålmodigste storesøster. Lila er hjertet til Mathilde, det er ingen tvil, men hun har nå to bonus søstre også. Disse tar hun så godt vare på, og det har blitt livlig å være hos både mamma og pappa, men dette sagt med positivitet!

Som mamma har jeg lært meg å se verden igjennom barnas øyne, og at mine tre har gjort meg bløthjertet og sårbar som person er absolutt ingen tvil. Jeg har nå snart 11 år på baken som mor til kjekkasen på bildet over, og jeg skulle så gjerne stoppet tiden litt. Livet vårt nå er så godt, harmonisk og gledelig.

Jeg har helt klart tre fantastiske barn og har nå levd over et år med en mann som er så god ! Itillegg har jeg gjennomført mitt første år som stemor <3

Familien min er mitt alt, og denne julen skal nytes til det fulle med de alle <3 Jeg er så takknemlig, for hver og en av dem ! Desember står for tur og det skal feires med bursdag og høytid !

 

Juletreet vårt!

God mandag, ny uke og en uke nærmere jul! Vel, jeg vil ikke at denne juletiden skal gå så fort jeg da, jeg synes det er så godt å bare nyte denne førjulstiden, den er så magisk. Igår kom vårt nydelige juletre på plass, oh yes! Etter litt frem og tilbake fikk jeg på plass vårt grønne glitrende tre! Siden 4.søndag i advent faller på selve julaften føler jeg oss snytt for en hel uke denne juletiden, så jeg gjemmer meg bak det nå som treet er på plass. hihi…

Det ville jo vært kjedelig om jeg var tregest ute med alt også, eller hva? Nå kan alle andre få en god jule følelse i magen ved å la seg inspirere og deretter få på plass juletreet sitt når de føler tiden er inne for det.

Nå står mine TRE fine advents brett og kranser klare og på søndag skal jeg lage juleribbe med familien til bords! Det blir koselig det! Da tennes det første julelyset og julen er i gang på ordentlig !

Mitt favoritt advents fat! Se så vakre de små kransene er, åh <3

Jeg håper jeg inspirerte dere bittelitt med ihvertfall ET bilde ! Vi sees mer litt seinere ikveld, små og store må ha mat i magene sine her! Nyt ettermiddagen så lenge!

Årets adventkrans!

God søndag! Ja, så er det akkurat 1 uke til første søndag i advent og jeg kan som dere nå har hørt 110 ganger – IKKE VENTE!

Jeg tenkte å vise dere årets adventskrans, iår blir det bare baks og naturpynt her i huset og jeg sparer ikke på noe. Jeg mangler en stor sløyfe på kransen min og litt detaljer, men det ble naturkrans som årtes adventsstake for min del.

Årets julekrans!

9.desember skal vi ha stort julebord med venner og familie her hjemme, tror dere vi gleder oss? Vi kan nesten ikke vente! Deilig juletapas, masse gode drinker og godis, godt selskap, dans og musikk! Jeg har som mål å bli ferdig med alt innen den dagen – så som nevnt igår – juletreet så for tur!

Er det noen som har tips til fine kunstige juletre ?

Ikveld skal jeg bare ligge rett ut på sofa´n. Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg, det har vi!

Vi sees litt seinere!

Når en pepperkake-baker….

-Og til slutt i gryta slepper man til slutt en kilo pepper. Også rører man omkring og tømmer deigen på en fjøl!

Vi har laget peppekaker, vi har laget marsipangriser og vi spiser julegrøt! Dere iår har jeg fått den- JULEFØLELSEN! Det er en haug av år siden sist, men nå, ja nå er den ENDELIG her! Jeg spiller julemusikk, synger meg litt små hes,og det går bjelleklang i hele huset. Jeg tror Kim synes jeg er litt rar, men så er jeg født unormal også. Hihi.

Har dere startet på julen? Jeg har pyntet huset så å si ferdig og idag ble Kim og jeg enige om å kjøpe oss et nytt STORT juletre, for det vi har er så innmari lite. Så til neste uke kommer Juletreet på plass! *smiler*

Jeg har hatt en kjempe fin kveld med meg selv og julemusikken i kveld på kjøkkenet. Kim har sittet lenket forran skjermen til fotballkamp! Jeg ville nemlig ikke ut når vi kom hjem igjen, etter 6/7 timer på farta er jeg mettet…… MEN vi ble ferdig med absolutt ALLE julegaver, sinnsykt deilig!

Nå skal jeg kose meg i verdens beste armkrok og se på en film – jentene er i full dansesving i toppetasjen så det høres ut som at taket skal falle i hodet på oss!

Vi sees mer imorgen dere, nyt kvelden alle vakre!

Julegave shopping!

Hei hei og riktig god lørdag!

Denne helgen startet så fint igår, og dagen idag ser ikke dum ut den heller.  Jeg endte opp med å sovne på sofa´n, slik som jeg alltid gjør. Jeg våknet så klart lysvåken i 03:30 tiden og ble liggende å høre på at det haglet ute. Jeg elsker virkelig å ligge i sengen, høre at regn og sludd treffer vinduet- det er en så behagelig lyd. Er det bare meg?

Jeg har nettopp fått unna litt “rot” og vi setter snart snuten mot mamma og pappa for lunsj, deretter går turen til byen hvor vi skal få unna noen julegaver, jeg har bestemt meg å bli ferdig tidlig iår. Det er jo ikke noe som er bedre enn at lønna som kommer midt i desember med halv skatt er fri julegave kostnader. Jeg blir så uøkonomisk når jeg står i siste lita å skal handle, så idag skal mannen få være med for å bære poser.. Dere kan tro han gleder seg, hihi. Vi har jo Mathilde og Rikke denne helgen, så vi skal se om vi kanskje går ut å spiser en pizza med de ikveld eller om vi blir hjemme, spiser fondue og ser på tv… Vi får se hvor pumpa vi ender opp med å bli!

En liten fugl visket meg i øret at mannen vil på O´learys å se kampen tidlig i kveld også, så vi får bare ta kvelden litt som den kommer.

Vel, jeg får ta med meg min bedre halvdel på lunsj og shopping. Nyt lørdagen, så sees vi mer etterpå!