Små lekre detaljer i høstmørket.

Reklame. 

 

Lykt 2 HER. Lykt 3 HER. Lykt 4 HER

Lang deilig sesong på uteplassen? Med rett belysning, varmelamper og lune gode tekstiler er du i mål!

Når høsten kommer har vi ofte mange fine høstdager, og er vi heldige kan vi nyte disse utendørs. Ved å kjøpe for eksempel rett utelys forlenger du ikke bare tiden du kan sitte ute, men også utearealet.

Jeg synes alltid det er like morsomt å pynte ute på høsten, fargekartet naturen tar med seg er vakkert, og man skaper gjerne en egen hyggelig atmosfære ved å pynte litt opp i høstmørket. Dette skal jeg komme tilbake på,men i kveld skal jeg først dele noen enkle tips om hvordan nettopp du kan pynte opp hagen eller inngangspartiet hyggelig nå i høstmørket uten å bruke for mye penger på det.

Lykt  HER.

Jeg har ofte gjester og når jeg skal ha middagsgjester synes jeg alltid det er kjempe koselig å pynte inngangspartiet litt ekstra, gjerne med levende lys eller fakler. Inngangspartiet er alltid det første gjestene ser, så hvorfor ikke ønske de skikkelig velkommen med levende lys. Jeg synes at det å pynte med fakkel ofte kan være skummelt, siden de ofte står helt åpne med levende flammer og barne løper rundt. Et godt alternativ-( som er mye tryggere), som også ser fantastisk flott ut er DENNE lanterne formede fakkelen fra Lampegiganten.

Tenk denne stående på trappen med en lekker stor grønn krans på døren- det er høst dekorasjon for meg.

Lanternen kan lett flyttes og fungerer like fint i hagen og på verandaen som for eksempel på trappen ved inngangspartiet.

Lykten fungerer slik at den runde beholderen av rustfritt stål som befinner seg inne i lampen, fylles opp med flytende brensel (bioetanol) eller brenngel som sikrer lukt- og restfri forbrenning. Dermed frigjøres ingen forurensende stoffer og flammen  slukkes trygt med det medfølgende lokket.
Lanternen fungere også perfekt ute ved go´stolen sammen med noen myke deilige pledd, et skinn teppe og myke ull puter. Og ved å være litt kreativ kan man forlenge sesongen og samtidig nyte den.

Et annet alternativ som kan være lekkert å sette i urnene, langs hekken eller kanten i hagen er DISSE lekre lykten med ledd lys. Ledd lys er et godt alternativ for de som kanskje ikke kan ha el-lamper så langt utover i hagen. Denne lekre lykten lyser ved at et oppladbart batteri 1 x AA sørger for den stemningsfulle lanternen og får lyset til å flimre i mørket- rett og slett et must til det “lille” ekstra.

Det er ikke mye som skal til for å skape litt ekstra stemning i høstmørket, og ved små enkel grep kan man skape en deilig atmosfære rundt seg uten å måtte tenke på å dra ledninger og annet ut. Disse to produktene et perfekt eksempel på nettopp det. Hos lampegiganten er utvalget enormt og man finner noe for en hver stil og et hvert hjem. Jeg tenkte å dele noen rå lekre utelamper med dere en av dagene nå også!

Lykt 1 HER. Lykt 2 HER. Lykt 3 HER. Lykt 4 HER

 

Besøk Lampegiganten.no HER og klikk deg hjem en lekker lykt!

Vel, nyt høstkvelden og pynt opp uteplassen!

Dette tar pusten fra meg!

Fredag og helg allerede! Idag har vi gjort oss ajour med mail og har tilbrakt dagen i Kristiansund. Jeg synes denne byen er så søt, liten, men utrolig søt! Fjellene og utsikten tar rett og slett pusten fra meg, tenk å ha et slik landskap rundt seg.

Vakre lille Kristiansund.

Jeg synes det er så koselig her. Det er liksom så langt til alt, helt annerledes enn hjemme. Fredrikstad er jo ikke verdens største by det heller men det bor 3/4 ganger mer mennesker der enn i Kristiansund. I tillegg ligger vi 2 t fra Gøteborg og 1 time fra Oslo s – så det er når vi reiser slike plasser som dette man forstår hvor langstrakt og “lite” landet vårt faktisk er. Jeg får ikke ikke roset byen godt nok, men sant skal sies at Molde også er fantastisk! Har man ikke vært på Nordmøre, må man flytte på seg å se – det er rett og slett nydelig her.

Vi tok en deilig lunsj på Brasseriet Bar, jeg har aldri før fått så fantastisk laks, den var magisk.

Nå sitter vi plantet i sofaen på verandaen til Ann Karin og Roy, men snart skal vi gå en tur på Atlanterhavsveien! Sist jeg gikk der var jeg nyforelsket med mange mange tanker om fremtiden. Tenk, for et år siden gikk jeg å var nyforelsket i Kim, nå har vi vært her oppe et par ganger allerede og jeg elsker å lage minner sammen med Kim. Tenk hvor fort ting bare snur – og til det positive.

Jeg håper dere nyter dagen og lader opp til en fantastisk helg!

Vi skrives mer senere!

Velkommen til Margits Interiørtekstil.

Reklame. 

Trenger du skreddersydde gardiner, persienner- av det siste nye, gulvtepper, symaskin eller en bunad ? Vel, da er Margits interiørtekstil i Kristiansund plassen.

Idag har jeg tilbrakt min dag hos nettopp Margit, for ei dama og for et rivjern av ei kvinne. Jeg ble nesten stående å måpe, for aldri før har jeg møtt ei dame som har jobbet innen søm,tekstil og interiør i 50 år. Tenk, nettopp HUN har jobbet i 50 år innen dette faget og hun står ennå på og nyter gleden hun har ved jobben som driver henne. Tenk å være 70 år og fremdeles ELSKE å jobbe, jeg merket jeg fikk SKIKKELIG blod på tann og ble super inspirert av denne kvinnen. Når man legger hjertet sitt i det slik som dette, blir resultatet også bra, hvis man som Margits eier en smule sunn fornuft også! -Det gjelder å ha respekt for at ikke alt skal måtte bruks og lære seg å klare å se at man har penger på konto uten å måtte bruke de, sa hun.. Noe som er HELT sant, hadde jeg hatt den erfaringen jeg sitter med idag og ennå drevet butikk ville jeg hatt helt andre verdier og veksten ville artet seg en helt annerledes. Drift, kamp og lidenskapen i jobben viste Margit alt om, og med så mange tiår i bransjen har hun lært hvordan hun skal styre skuten.

Hun har reist land og strand, fra dør-til-dør, hun har erfart hvor tøff bransjen er, men idag koser hun seg mer enn noen gang! Snakk om å brenne for jobben sin.

Designer Guild er et av Margits merkevarer og hun tilbyr de lekreste puter,gulvtepper ( på bestilling) , gardiner etc. fra dem. Selv klarte jeg å “lure” med meg en pute hjem…. Stoff er hun nummer 1 på og utvalget er enormt.

Margits Interiør og tekstil ligger midt i den søte lille gå-gaten i Kristiansund. Margits har valgt og heller ha kvalitets produkter å tilby sine kunder enn å bruke tid på å konkurrere med alle de billig-butikkene. Dette er nok nøkkelen for å stikke seg litt frem i et ellers “het” marked hvor alle konkurrer med alle.

Jeg har funnet mitt drømme teppe fra Designer Guild. Se så lekkert da!!!  Det kan bestilles på mål og i en rekke ulike farger.

Det er få som har inspirert og imponert meg så mye som denne dama og hadde jeg hatt butikken hennes hjemme hadde hun måttet sy opp gardiner og puter til hele mitt nye hus.

Jeg fikk også lov å style litt i vinduet og satt sammen mine favoritt puter. Den gulfargen er rett og slett helt rå! Og med grått ble den bare SUPER fresh. Om jeg ikke husker feil kostet puten 300/400 kr…

Følg Margits interiørtekstil HER på facebook. 

Jeg har hatt en helt fantastisk dag og takker masse for at jeg fikk komme!

Tusen takk for meg!

 

 

 

PÅ plass på Nordmøre!

God morgen alle sammen, hatt en god natt og fin dag igår? Igår ble det umulig for meg å logge meg inn, brått skulle vi reise en annen rute enn planlagt til Nordmøre og vipps gikk timene i ett! Jeg måtte kose litt ekstra med Lila også, hun skal for første gang være borte fra meg i 4,5 dag – såååå LENGE! Ble helt kvalm jeg, men hun og jeg har bre godt av det.

Vel, vi sitter på Nordmøre og skal snart sette snuten inn mot byen – Kristiansund , vakker liten Norsk by-perle<3

Jeg skal besøke Margits interiør idag, og gjett om jeg gleder meg stort til nettopp det! Jeg håper å se noen fjes innom, det hadde vært så koselig siden jeg har SÅ mange lesere fra denne plassen!

Kameraet er med og jeg skal ta masse lekre bilder av den flotte butikken!

-Nyt dagen, kanskje vi sees! Jeg er på plass etter klokken 12:00

Vi skrives!

Jeg føler meg så rar og dum!

God kveld i stuen -igjen!

Har dere hatt en fin dag? Idag har jeg startet smått å pakke, men med miksa følelser. Kim og jeg reiser til Nordmøre for et par jobb oppdrag og familiekos hos Roy og Ann Karin. Det som gjør at jeg reiser med blandet følelser er Lila, hun blir ikke med og jeg sliter skikkelig med tanken på å være så langt borte fra henne. Hun skal være hos sin far og stemor og det blir den lengste tiden jeg før har vært fra henne. Jeg føler meg så rar og “dum” som er så sårbar for å skulle være 3/ 4 dager borte fra den lille nuppa mi, “dele” henne med noen og når det da først skjer er det en rar boble å havne i. Hun er det viktigste, så jeg må bare lære meg å sette pris på noen dager uten barn også, sammen med den rare gode mannen min- litt for meg selv.

Vi kommer hjem søndag og skal på turen oppleve litt Norsk natur og Nordmøre på sitt beste! Tur skoa er derfor pakket med for helgen. Det er godt å komme seg litt bort når man først har en fri helg, hjemme går jeg bare å sipper på rommet til ungene allikevel…. Snakk om selvpining. Uff, hihi. Tårene presser seg på bare ved å skrive at jeg faktisk skal være barnefri noen dager- at det går ann liksom. Er jeg helt rar, eller er det mammahjertet noe flere enn meg sliter med?

Huset er ryddet for uken som kommer, og imorgen kommer det masse fine bilder her inne jeg skal del med dere!

Vi sees imorgen, jeg håper dere har en fin kveld videre!

Fordi VI vil…..

I´m back! 

Ja, tusen takk for at dere ga meg noen dager “fri” , det trengte jeg sårt!  Det har skjedd så mye på så kort tid at jeg følte rett og slett jeg måtte puste litt, uten å dele noe spesielt i sosiale medier, tro meg det var nødvendig.  Før helgen bestemte jeg meg for å ta helt pause over helgen, bare for å kose meg med barna. Vi fikk besøk av kompisen til Kim og bare koset oss med god mat og null oppgaver!

Vel, det er ikke helt sant, jeg solgte faktisk vognen til Lila, gjorde den ren og har ordnet for hus salget! Nå er det ikke lenge igjen før huset skal ut for salg, vi regner med å få det ut ila denne uken!

Jeg har begynt sånn smått å handle maling til rommene hos mor og far, samt til stuen, og jeg er på sofajakt! Skal jeg være ærlig skal det bli godt å kunne bo hjemme hos mamma og pappa mens vi leter.. Jeg føler en ekstremt god trygghet rundt det å kunne lete etter hus og hjem nå som vi faktisk selger først. Det å kunne få pusterom uten noe press på tid er noe både Kim og jeg trenger, og vi er begge ekstremt giret på å finne et drømme hjem sammen! Jeg har sett for meg mange ulike hjem, og jeg lurer på hvor og hva vi ender opp i.. Reisen til drømmehuset har smått startet, og den reisen skal vi kose oss med. Det å denne gangen selge fordi jeg skal starte et nytt kapittel med drømmemannen min er helt surrealistisk. Jeg selger ikke for at jeg må, men fordi VI vil…  Til uken har Kim og jeg vært sammen et år, og hvem trodde det når vi delte nyheten? ALLE, absolutt alle trodde vi tullet og var ute etter hevn. Sannheten var heller den at vi ble forelsket når vi stod i et kaos og ved å bli sammen visste vi at det kom til å bli stormer vi kanskje ikke kom til å overleve , men vi gjorde det- og nå er vi sterkere sammen enn noen gang. Gjett om jeg er takknemlig for det.

Vi sees imorgen igjen, men nyt kvelden og kos dere!

Det er helt sykt!

God torsdag! Idag har min kjære mann bursdag og vi dro en tur til byen og spiste en pizza hele gjengen, deretter en tur til byen å shoppe bittelitt. Kim trengte en ny olabukse og ungene fikk litt som de var manko på, deretter dro vi hjem! Hun mor fikk ordnet seg nytt pudder, så nå er jeg klar for høsten med falsk “glød” . Haha. Ennå mangler jeg litt til barnehagen for Lila, hun har jo brått blitt så stor jente og vinteren kommer fortere enn man tror.  Imorgen må jeg finne noen skikkelige sko til henne, noen som ikke er for tunge, men som hun vil få en ullsokk oppi…. Tegn på at hun er skikkelig barnehage jente nå…

Ellers har det blitt tatt både salgsbilder og annet i huset de siste dagene..Det er helt sykt faktisk! Det å se bildene som skal ut på nett av huset.. For salg, jeg er så delt følelsesmessig av det hele faktisk, men likevel veldig positiv til det hele. De som kjøper her håper jeg vil elske huset like mye som oss. Dette er å blir MITT drømmehjem og stolthet, men likevel – jeg er klar for å begynne på et nytt kapittel i livet med gjengen min.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere. Akkurat disse kommer ikke i salgsprospektet, men de er tatt samme dag som de som skal ut!

Jeg håper dere har hatt en fin torsdag. Imorgen er det HELG! Og det gleder jeg meg til allerede nå, denne uka har vært utrolig hektisk! Nyt kveldens siste timer, vi sees!

Jeg flytter hjem til mor og far.

Lillelørdag allerede? Si meg, hva skjer med at dagene går så i ett? Idag har jeg hatt en aldri så liten fotoshoot her hjemme, og imorgen står 2.etasjen for tur. Dere kan tro jeg gleder meg til å se alle de utrolig fine bildene. Jeg har stylet, gjort ting litt “annerledes” kanskje? Ihvertfall litt mer Bohem.

Jeg vet mange lurer på hva vi driver med når det kommer til hus og hjem, men sannheten er at vi vingler mellom ny-bygg og eldre hus.. Jeg er så usikker, det eneste vi VET er at huset MÅ ha minimum 5 soverom og (helst)3 toaletter, samt en STOR gårdsplass og ja garasje. Jeg selger av en eneste grunn, vi MÅ rett og slett ha større plass og hopper like gjerne ut i det. Jeg selger først, jeg føler ikke jeg er tøff nok til å sitte med to boliger. Det har jeg gjort over LANG tid før, noe som var en skikkelig påkjenning og endte i et “desperat” salg. Den gang husker jeg at jeg sa- aldri en gang til. Det som er fint med livet og de ulike valgene man tar, det er at man gjerne lærer og bygger videre på lærdommen til fordel for seg selv videre i livet.

Det som er ekstra stor stas ved dette boligkjøpet er at Kim og jeg faktisk skal kjøpe sammen. Vi har allerede vært på noen visninger, tittet og kjent på følelsen av å skulle ta et så viktig valg sammen. Vi har mulighet til å bygge, men så er det dette med ny-bygg og kostnader. Det blir ALLTID mye dyrere enn mann tror og jeg er litt redd budsjettet vi har satt oss vil ryke så vi ikke får gjennomført det vi ønsker. Derfor…… Vi selger, finner vi noe kjøper vi og i mellomtiden om huset går fort flytter vi inn i toppetasjen hos mor og far! Vi vil da disponere 94 kvm som består av egen stue, 4 soverom, kontor, og bad! Vi må bo på mamma og pappas kjøkken ved måltidene, men med et hus på 400 kvm kan jeg si at vi ikke vil bo trangt eller i veien for hverandre den tiden vi vil bo der. I toppetasjen er det satt opp en vegg med egen inngang og vi får da som nevnt en egen etasje for oss selv. Jeg har nesten ikke ønsket å si noe om dette, av den enkle grunn- at det skulle bli snudd til noe det IKKE er. Vi får ikke bare muligheten til god hjelp i tiden vi bor der, men vi står “trygt” i det når vi skal kjøpe. Noe som er utrolig viktig når man skal gjøre et så viktig kjøp. Det og da ikke ha noe “press”  med salg og i tillegg vite hva vi har er noe vi setter som et must når vi nå skal se etter et hjem vi faktisk skal lande og bli i! Et hjem barna skal gro fast i med venner og med tiden kjærester , barnebarn og ja hele kompaniet. hehe.

Vel, det er den helt enkle og nakene sannhet om det som skjer. Jeg vil nok ikke si så mye om hvor vi titter eller hvor vi faktisk ender før vi står med kontrakten på ny bolig i hånden! Det fordi, jeg har delt for mye for fort før og sett baksiden av det. Akkurat dette følte jeg at jeg MÅTTE dele, ellers ville dette blitt gjort om til at vi hadde gått i en eller annen påstått luksus felle(?). Det er gjerne det folk vil tro ihvertfall, men ja sånn har det jo bare blitt… Dette er sannheten, enkel, men også veldig godt gjennomtenkt.

Bil salget som folk har spekulert i har ingenting med noe bolig å gjøre, men der også trakk vi oss… Sannheten er at jeg har ny bil som kommer i desember og Kim skulle egentlig ha en annen bil til jobben. Vi har heller bestemt å sitte med begge, altså den vi har og den jeg får. Det er for stort “tap” å selge etter så liten tid og så om å gjøre var det altså ikke.

Vel, dette var litt svar på alle anklager og spekulasjoner rundt oss. Om det folk sprer av spekulasjoner og anklager skal fortsette for det bli dem om det…. Jeg har ikke noe “farlig” å skjule,men jeg prøver å holde kortene litt tettere til brystet enn hva jeg har og derfor skriver jeg ikke så detaljert om alt rundt oss lenger! Det eneste jeg kan si er at det ihvertfall ikke blir kjedelig for oss i tiden fremover og jeg gleder meg til å ta dere med på reisen – litt mer på “avstand” , men likevel innenfor veggene.

Jeg prøver ikke skjule det.

Timene ikveld har gått så fort og Lila har nektet å forlate fanget mitt. Jeg lurer veldig på hva som faktisk lurer seg av tanker i det lille hodet, hun har jo allerede en så sterk vilje. Jeg har brukt kvelden på å gjøre klart et reklame innlegg som skal postes imorgen, men med ei lita frøken på 10 kilo på fanget tror jeg at jeg brukte 3 timer på å få det unnagjort.

Som mange diskuterer om dagen er det nå situasjonen rundt nettopp Lila. Jeg forstår kjempe godt at dere stiller spørsmål, men siden det gjelder hennes liv med en part som ikke ønsker å nevnes her på bloggen MÅ jeg velge å respektere det.

Dette er ikke noe jeg har skjult for mine lesere, stikk motsatt. Situasjonen rundt Lila har vært veldig fortvilende og veldig spesiell, men nå er det kun å få dette til å fungere som betyr noe.  Det må gjerne skrives forum, blogger og annet for å spekulere i hvorvidt jeg lurer mine lesere og at min boble sprakk. Det at Lila kan vokse opp med begge sine biologiske sider ser jeg ikke på som en boble som sprekker eller som noe negativt.  Jeg er faktisk glad på Lila sine vegne at ting rundt henne blir bra på alle hold. Det er ikke en “seier” å oppdra et barn og ikke ha alle som burde være der for barnet der, det er det stikk motsatte. At jeg som Camilla ikke liker noen kan være, men jeg må som Lila sin mor velge å legge den “egoistiske” tankegangen bort og ikke legge vekt i det. Veien blir til mens man går, også i slike situasjoner. Så jeg håper de som skal håne dette kan holde seg til å kun håne meg, ikke en uskyldig lita jente eller sladder om en sak ingen vet noe om egentlig. Jeg prøver ikke skjule noe, det er bare ikke alt jeg kan eller ønsker å dele noe om. Spesielt tydelig har dette blitt etter jeg virkelig fikk se hvordan folk vrir om på alt jeg skriver for å ha noe å skrive om eller skape en sak ut av.

Ting er veldig bra på alle hold nå, ikke bare er mammahjertet mitt takknemlig for Lila, men jeg ser hard jobbing gir resultater og det er motiverende.

Jeg skal nå se en episode med Shameless og deretter finne sengen og drømme meg bort!  Ha en god kveld/ natt .

Kan det bli søtere ?

God tirsdag! Idag dag er en sånn dag hvor jeg bare smiler og HÅPER at det smitter igjennom skjermen og over på dere også! Jeg trodde jeg skulle svime av i lykkerus når jeg gikk fra postkassen idag, dere kjenner kanskje den følelsen av å være helt kvalm av glede!

Den er så deilig og den følelsen skulle jeg ønske jeg gikk med 24.7 … Dagen idag har bare rast av sted og straks skal jeg hente hjem de minste jentene, lage middag og kose meg med barna mine. Jeg tenkte å bake litt boller også, det er nemlig det beste de her hjemme vet å få, så da må jeg slå til! Jeg er sikker på at Mathilde og Vanessa vil ta for seg det meste av lagingen, de er nemlig super flinke til å hjelpe til.

Apropos å hjelpe til, gjett hvem som ryddet ALLE garderobene før høsten nå, joda meg! Og Mathilde kom hjem og hjalp til hun også! Nå er alt babytøyet solgt, garderoben til alle jentene og Olíver er klare for høst og vinter og jeg simpelthen ELSKER alt det fine som er å få tak i om dagen! Bare se på mitt siste kjøp til Lila:

Kjolen er fra PompDElux og er rett og slett den søteste kjolen hun noen gang har hatt. Jeg kan nesten ikke vente med å pynte henne opp i den!

Fargen som er litt “lakserosa” er virkelig en favoritt..

Newbie serien er virkelig verdens søteste – sjekk denne søte kosedressen! Med søt blonde body og sokker kan det jo ikke bli vakrere.

Også denne da. Fra Pompdelux  rosa med søte små diamanter! Vet dere, jeg blir jo helt blakk av alt det fine man kan få tak i til de små, er det virkelig mulig?

Innlegget er ikke sponset, jeg MÅTTE bare vise dere de søte plaggene, de er jo så vakre!

Jeg håper dagen deres har vært tipp-topp! Nå får jeg løpe ! Vi sees etterpå!