Tips til innredning på budsjett.

Skal du kanskje flytte inn i din første leilighet? Kanskje du skal innrede en kjellerstue eller loftstue? Stiler på hjem er som stiler på klær, den ender seg og ingen er helt like. Etter mange ønsker fra lesere på at jeg skal sette sammen noen tips til innredningen av en stue( samt andre rom) på budsjett har jeg satt sammen noen ulike collager på det. I dette innlegget vil jeg ta for meg den lyse stilen. ( Andre vil også komme)

Uansett størrelse synes jeg dere skal tenke 1) enkelt 2) praktisk. Praktisk i fargevalg og bruk, enkelt i design og bunn. Personlig synes jeg det er mye lettere å leke med ulike farger og stiler jo renere “bunnlinjen” er. Da kan jeg lett skifte ut farger, tekstiler og fremme de ulike sesongene vi har her i landet.

Sofa fra Ikea med navn farlov 3-seter er absolutt en jeg ser mange benytter seg av i mine prosjekter, spesielt de som liker den hampton-cottage stilen. Sofa´n er enkel og prisen er ikke til å si noe på. ( 6695,-)

Ingen sofa uten myke gode puter og deilige varme pledd! Det å krype oppi sofakroken en litt sur høstværsdag med kaffekoppen, kan dere tenke dere noe kosere?

Om du har plass til mer enn en salong vet ikke jeg, men i dette innlegget går jeg utfra en 3-seter. Det å “ramme” inn stuekroken med et stort teppe er alltid pent. Ønsker du et stort salongteppe, men er på budsjett kan jeg anbefale dette fra IKEA som er 2×3 m for 995,-

Jeg liker å kunne brekke av litt, og blått er som dere vet en farge jeg elsker. Til slike lyse ton-i-ton farger vil det stramme litt opp, men samtidig ikke virke for dominerene.

Blå pute fra KID (100,-), Pledd KID(199,-) , cremefarget putetrekk IKEA(99,-).

Har du plass, velg sidebord! På ikea har de et som for det første har et design som er veldig i vinden om dagen, men med lokket på toppen kan man også oppbevare ting i det som puter, pledd, magasiner -osv. ( på bildet over)

Mange velger nok noe annet, men selv har jeg hatt lackbord i tv-skjenk og salngbord tidligere og er det en ting som er bra med nettopp den serien er det PRISEN! Bordet er enkelt, men med noen fine kurver på hyllen under og kanskje et massivt lekkert trefat fylt til randen med kubbelys,duftpinne og uftlys vil det lett få et mer eksklusivt preg. Bord 349,- tv-skjenk 398,-

Puffen under er genial – har du barn? Den er nemlig perfekt til oppbevaring av barneleker – eller annet som dvdér, kontroller, spill , skolesaker+++ rett og slett alt som vi ikke liker å pynte med fremme. I tillegg er puffen fin å se på og perfekt å ha beina på om man vil “moje” seg litt ekstra godt på sofa´n.

Puffen er fra Ikea og heter ektorp, pris kr 695,-

Alt dette kan kjøpes til prisen av 10 000,- … Noe som vil si at man får mye for pengene om man klarer å se litt ideer i enkle møbler og stiler.

 

Håper dere fikk et lite tips eller to til innredningen – nyt dagen!

 

 

Messetid.

God kveld – god kveld!

Her startet jeg dagen etter at barna var levert i barnehagen for meg på interør messen. Utrolig morsomt og så mange fine stander! Tanken på å innrede et større hus sniker seg mer og mer på oss og jeg gleder meg enormt til vi står der med nøklene i hånden og sammen har kjøpt noe. Det er ingen hemmlighet at prosessen nå er utrolig spennende den også. Nå skal vi bruke høsten på å se om vi finner drømmehjemmet vårt og selge det vi har! Herremin, så moro! Når jeg solgte huset jeg eide sist var jeg veldig delt, det å leie var ikke noe jeg før hadde gjort. Vel, den biten hopper vi over nå, leie skal vi ikke.  Vi har en reserve løsning om huset skulle gå fort og vi ikke har funnet noe, så tak over hodet får vi om vi skulle være så heldige at huset går fort. hihi…

På messen idag drømte og plasserte jeg alt jeg likte i et lite “illusjonshus” .. Skikkelig hjem og hus boble rett og slett. Millemoi skuffer aldri, herremin så lekkert sortiment de har- sesong etter sesong – år etter år. !

Messetiden på høsten er alltid like spennende og jeg ELSKER å være tilbake… Men ikke som butikk- det var deilig nå idag.

Jul- dere nå er det snart jul igjen! Du og du som tiden flyr!

Også boblevasene var på plass- sikker vinner! se så vakre de blir sammen også <3 …

Jeg ble rett og slett “dårlig” – nå kommer det så mye fint utover. Grønt og blått er ennå mine favoritter, men at jeg digget den nye rød fargen sier sitt!

Jeg håper dagen har vært god med dere, nyt kveldens siste timer.

Alle drømmer varer ikke evig.

Og det gjorde ikke denne heller.

Hjemmet mitt..Kjære, kjære hjemmet mitt. I over et år har du gjort meg stolt, ja- du har gitt meg seier følelsen gang på gang! Du har forvandlet deg til en vakker stolthet, en skinnende diamant. Det å få lov til å være med på reisen du som et hjem har gitt meg er helt fantastisk – jeg er heldig.

Vel, vår tid går nå mot en ende – ja en ende jeg tror likevel vil bli bra!

Takk for tryggheten du har gitt meg når jeg var alene og kun din låste dør kunne passe på meg. Takk for mulgihetene du har gitt meg ved å utforske hvor godt et resultat kan bli! Takk hjemmet mitt- TAKK hjemmet VÅRT!

Når en dør lukkes åpnes en ny!

2017 – ble likevel året vi skal finne vår ende stasjon ! Ja, dere leser rett – vi skal selge huset og vi skal flytte! Jeg er den som hele tiden har holdt fast ved at her, ja her skal vi bli…MEN, det er ikke til å skyve bort, huset er for lite og vi trenger mer plass! Jeg skal også innrømme at jeg ønsker å flytte på meg, bort fra Gressvik og bort fra å være så tett på mennesker som jeg oppriktig ikke vil møte på under forhold slik som nå mer enn jeg absolutt må. Lila blir større og større og alt rundt henne må bli bedre, å bo så tett på mennesker som ikke ønsker relasjon til Lila er veldig rart og noe vi ønsker å fjerne oss litt bort ifra. Begynne helt på nytt, dra på matbutikker som ikke er på samme plass osv. Dette er noe vi merker ekstra godt nå som Lila faktisk blir større og av den grunn ønsker å ta hensyn til. Mange vil sikkert spekulere i skolegang på Olíver og Mathile og hvordan dette ordnes med Håkon. – Dette har vi en enighet på med Håkon og barna skal ikke være mindre hos meg! Mer enn det vil jeg ikke dele rundt dem. Av hensyn til barna vil jeg ikke dele mer en et hyggeg familie bilde eller annet slik. Jeg vil heller skjerme de litt, selv om jeg ikke skal “fjerne” de fra å dele små “overfladiske” ting.

Reisen mot vårt nye hjem vil jeg dele her på bloggen, men hvor vi skal bo i Østfold ønsker jeg ikke dele og det pga jeg dessvere har opplevd uønsket besøk her hjemme flere ganger! Så da er katta ute av sekken, huset selges! Og vi er offesielt på boligjakt!!  Og herremin så stor stas dette er- dette er en reise i seg selv for Kim og meg!

 

 

 

Dette skjer i høst!

God mandag da, dere! Nå står jeg her å har prøvd 110 ganger å komme meg inn på bloggen, men jeg har hele tiden blitt overkjørt av noe som har tatt bort fokuset mitt. Sånn kan dagene gå, typisk hektisk hverdag… Hvem har ikke vært utsatt for det til tider?

Imorgen går turen min først til Porstgrunn, så til tønsberg, deretter drammen og hjem! Lang dag, vel ikke snakk om det. haha… En ting som gikk knirkefritt var de nye lampene.. Meningen var egentlig noen helt andre, men så fikk jeg tak i disse i siste lita – lucky me…

Det har vært en “stor” endring nå det kommer til interiøret – det blir strammere, ting blir større og færre, annet blir enklere og mindre ruvende. Sort er “the it” i interiøret, noe jeg selv faller mer og mer mot selv i lykter, brett og tekstiler. Grønt kommer mer og mer tilbake, samt en helt rå gul farge.. Velour- her snakker vi alt fra silke til bomull. Denne uken skal jeg ta dere med igjennom høsten og vinterens nyheter, og gjett om jeg gleder meg! – Dere MÅ glede dere! Itillegg skal jeg ta dere med hjem til 10 fantastiske hjem, og flere bolig stylinger! Jeg skal dele interiør på budsjett og vise dere hvordan dere lett kan skape andre utrykk og stiler ved helt enkle grep!

Forandring fryser, også i innholdet her på bloggen, høsten 2017 blir knall!

Nyt kvleden vi sees!

Den hotteste reima.

Reklame. 

Kveld allerede? Det er helt sykt hvor fort denne helgen har gått, siden vi kom hjem torsdag kveld har dagene bare flydd. Det er jo ingen hemmlighet at det er litt å ta tak i etter en ferie, spesielt nå som høsten har kommet.

Husker dere jeg viste dere den fine klokken jeg har fra Daniel Wellignton ?

Vel, visste dere at man kun kan skifte reimen? Jeg er litt sånn at jeg liker å ha en klokke som passer til antrekket mitt, og som de fleste vet blir det fler dager med joggebuksen på enn penstasen når man er hjemme med barn. Jeg føler en Rosé faget lenke kan bli litt stivt når man flyr hjemme, derfor passet det meg perfekt å klikke hjem noen ulike remmer – slik at jeg enkelt kan bytte på til de ulike antrekkene mine uten å måtte kjøpe en ny klokke hver gang.

Den hvite skinnremmen har jeg falt sikkelig på, den får frem klokken og er rå fin -spesielt nå som jeg endelig har litt farge.

Ved bruk at koden VILLAPAPRIKA15 får dere hele 15 % på sortimentet til www.danielwellington.com  og tilbudet varer helt frem til 3. september! 

Sjekk ut www.danielwellington.com og klikk deg hjem en go´bit du også!

Små gleder…

God søndag alle sammen!

Idag startet jeg dagen med å bake boller, samt servere mannen frokost på sengen. Husmorspoeng? Ja, jeg tror det. hihi…. For et vær vi har hatt idag,  deilig sol og det måtte vi nyte med å være ute!  Jentene har storkoset seg på lekeplassen, de har virkelig flydd rundt som to raketter. Så søte, hjertet mitt blir så glad av å se all gleden de små kroppene klarer å gi. <3 Nå som Lila går er alt også MYE lettere, speseilt når vi er på tur, det at hun kan gå rundt selv elsker hun virkelig!

Søstrene sisters!

Sklia var suksess!! Ny favoritt på lekeplassen!

Det skal ikke mye til for at de små viser glede, en tur på lekeplassen og de stråler!

Vel, nå skal jeg hente Mathilde i bursdag – vi sees etterpå! Nyt søndagen.

Alle gode ting er 5!

Lørdag med alle barna – denne helgen er det fult hus (igjen)… Har man ikke mer en en unge vet man ikke hva det vil si å ha barn- prøv 4 stk i forskjellige aldere og med KUN ulike interesser. haha.

Jeg klager IKKE, for jeg elsker oppriktig barn.

Her om dagen snakket Kim og jeg om det berømte ” skal vi ha barn” tema. Kim er så søt og er den av oss som gang- på- gang tar opp tema. Ja, vi har jo vært sammen i et år nå snart så det begynner å haste.. Neida, jeg bare tuller, men tema det snakket vi om. Vi traff hverandre med hver våre barn, jeg med tre, ha med ei. Vi har mine to eldste 50 prosent, og samværet mellom Håkon og meg når det kommer til barna har aldri vært et problem. Vi forguder jo barna våre like mye selv om vi ikke er sammen. Kim har datteren sin en langhelg annenhver uke og ellers har vi Lila 100 % .  Hun går jo som “vår” siden vi er sammen, og det er Kim som fungerer og har rollen som Lila sin far idag, det pga situasjonen.

Tema: ” skal vi få felles barn?” har jo nå begynt å komme inn på banen. Lila har passert året og tiden for når jeg evt. skal fjerne spiralen snakkes jo om.. Skal vi vente 1 år, 2 år , 5 år, eller skal vi “kline” til.?  Reisen som babymamma i alderen jeg er i nå har vært helt fantastisk, og å få en som er en del av oss begge også hadde vært kjempe koselig! Vi får se, vi har begge ekstreme mengder med jobb forran oss i tiden fremover, men hvem vet? Alle gode ting kan jo være 5?

Ellers har dagen vært aktiv og veldig veldig fin. Vi har storkoset oss fra vi stod opp! Imorgen er det frokost i sofakroken og “Bossbaby” på skjermen… Gleder meg allerede!

Jeg trodde det skulle bli mye mer hektisk med 4 barn, men jeg trekker det tilbake. Olíver og Mathilde er såpass store at de merkes faktisk ikke lenger. De er ute med venner og på trening hele tiden, det eneste jeg ser til dem er den timen med lekser og kosen (noen ganger litt seint) på kvelden. Lila er en veldig snill og rolig jente ( joda hun har litt mark i baken hun som andre) og datteren til Kim er like rolig. Det er stort sett Kim og jeg som girer de opp… Gir man Lila en kortstokk sitter hun i en time uten å si et ord, det samme med duplo og duppeditter.

i FARTA- nesten så man kun ser skyggen.

Oliver og Mathilde var bestevenner og er ennå verdens snilleste mot hverandre. Lila og Vanessa er like, de elsker virkelig å leke sammen og er som erteris…

Min ALLTID flinke kjøkkenhjelper. Denne lille frøkna dekker alltid på bordet og er kjempe flink – glemmer INGEN!

Idag kom det inn noen nye lamper i heimen- imorgen kommer to av de opp – gleder meg til å vise dere! Kim digget dem, samme gjør jeg!

Nå kom Mathilde inn døra her, hun har vært sammen med et par venninner siden klokken var 12:00 idag.. Klar for litt mammakos den neste halvtimen før hun må i seng!

Nyt lørdagskvelen!

Til Lila Victoria fra pappa

 

Idag er min lille engel blitt 1 år og dette året har vært et eventyr for meg takket være akkurat deg. Dette året har vært en krig mot mennesker som gjør alt for å dra mamma og meg bort fra hverandre. Noen mennesker har faktisk et så trist liv at dem rett og slett ikke ønsker oss noe godt, hvorfor? Ikke vet jeg. MEN en ting er sikkert, folk kan holde på så lenge dem orker. Dem skjønner ikke hvilken kjærlighet vår nye familie har sammen, fordi de har ikke opplevd den.

Du og mamma har ikke bare gitt meg en ny flott familie. Også Vanessa som forguder deg og alltid er redd for at du ikke har det bra. Hver eneste gang jeg har hentet Vanessa og du ikke sitter i setet ditt, blir hun livredd, titter og roper etter deg. Din lille kropp har verdens største hjerte. Og jeg er heldig som har fått plassen i hjertet ditt, det føles ut som jeg  har vunnet verdens største lotto trekning.

Jeg ville ikke byttet deg ut med noe som helst, vi har ikke samme dna, men det spiller ingen rolle for meg. Rollen som far er mye mer en det, og den rollen er jeg evig takknemlig for at jeg fikk. En vakker dag skulle jeg ønske at folk hadde forstått at ingen av oss er ute etter å lage kvalme eller krangle om fortider. Jeg har aldri vært perfekt, det kommer jeg aldri til å bli. Heldigvis er det aldri for seint å rette opp i feil og bli bedre på alle mulige måter. Og for meg er du verdt alt, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli den beste pappa`n du fortjener og få.

Jeg husker første gang jeg traff deg og mamma, du var 4 dager gammel og tittet opp på meg fra vogna med dem søteste små øyene jeg noen gang hadde sett. Det var kjærlighet ved første blikk… Du smeltet hjertet mitt.

Hver morgen våkner jeg opp til verdens søteste lille Lila som smiler og kiler pappa på kinnet,og det finnes ingen bedre måte å våkne opp på. Pluss den nydelige mamman din som har forvandlet livet mitt om til et eventyr. Camilla du er virkelig en engel som fant meg akkurat når jeg trengte det mest, jeg kan fortsatt ikke fatte hvor utrolig heldig jeg er som har deg, Lila, Oliver,Mathilde,Vanessa og resten av den UTROLIGE familien din som har tatt meg imot med åpne armer.

Idag var din første bursdag jenta mi, jeg er kjempe stolt av deg og takk for at du er akkurat den du er.  Uansett hva som skjer i fremtiden, vil jeg alltid være der for deg. Om jeg er far eller en stefar er ikke så viktig for meg, at jeg har hjerte ditt er nok for meg. Håpet er at alle en dag kan smile til hverandre og VOKSE OPP og ser hva dette lille mennesket er verdt. Hun er verdt GULL, og F**N TA DERE som har prøvd å gjøre livet vårt surt. Våkne opp nå værsåsnill og begynn og smil, alt blir mye bedre da…

Ønsker alle en god helg og beklager for mine dårlige skive kunnskaper! 🙂

Jeg elsker deg Lila Victoria Øvestad og takk for at jeg har dere Camilla <3

 

 

 

 

 

 

 

Et helt år med deg.

Idag er det 1 år siden Lila kom til verden. Klokken 21:04 sa hun tittei til verden for første gang. Så liten, perfekt og fin. Den fineste lille skapningen jeg kunne tenke meg, helt perfekt. Herremin så vakker, den fineste lillesøsteren og vakreste babyen. Etter å ha bært henne med meg overalt i magen var det så rart å plutselig ha henne der- på utsiden. Jeg husker ennå lukten, blikket og lyden hennes. Tårene mine trillet ustoppelig, de ville ikke stoppe. Ni måneder så BOOOM, der var hun! Tenk at noe kan gå fra så fjernt og ønsket til så nært og elsket! Elsker henne gjør jeg hver dag, hvert minutt-  og sekund.

Lille vakre “store ” Lila, tiden går så utrolig fort, jeg vil bare få tak på den og stoppe den. Kunne jeg fryset tiden hadde jeg gjort det, bare for litt. Siden hun kom har den gått så fort, et helt år og vips starter vi på år nummer to.

De myke deilige små skinnene kysser jeg på hver dag og jeg tror aldri jeg vil gå lei. Lille skatten som jeg hver dag beundrer.

Jeg ser den lille kroppen og må ofte klype meg i i armen for at nettopp jeg får være mammaen hennes. Der går den lille kroppen rundt, beundringsfull til alt verden viser henne. Ofte med hendene foldet, labbende bortover går hun, forsiktig titter hun rundt, opp og ned på alt som er rundt henne. Hva verden vil gi henne vet jeg ikke, men jeg håper den vil fortsette å være snill mot henne.

Hver dag er en ny “start” og det har det første året i livet til Lila bevist.

Hun har lært oss så mye, tenk at en så liten person kan tilføre så mye godhet og håp for livet.

Lila er en forsiktig jente, hun er rolig og veldig snill. Hun går ofte rundt å synger og er alltid et evig lite smil. Blid og hjertelig er de to ordene hun kan beskrives med. Hun har evnen til å knytte seg fort til mennesker, noe som har gjort barnehagestarten veldig fin. Hun elsker de som jobber der og vet å fordele hjertet sitt ut til alle.

Som hennes mamma skulle jeg ønske jeg kunne gi henne alt, gjort veien videre inn i fremtiden trygg og skånsom. Mine ønsker for Lila er at hun skal bli elsket og akseptert for den jenta hun er med den sjelen hun har fått. Egenskap i å elske er en jeg håper hun bygger videre på – et hjerte er aldri for lite for å elske noen og ingen skal stenges ute.

Kjære Lila – du har lært meg å se gleden i de små tingene og du bringte frem nyforelskelsen i meg -igjen. Med deg rundt meg smiler jeg alltid, selv når jeg har følt ting urettferdig og feil. Din personlighet må oppleves, for den er oppriktig helt unik. Det at jeg fikk lov å bli din mamma er mer enn hva jeg fortjente, men en god mamma er hva du fortjener og det er en rolle jeg hver eneste dag prøver å fylle så godt jeg kan. Du ser kjærlighet i hver minste ting og har nok lært å være godhjertet ved å se på dine storesøsken. -Alle tre har de knyttet seg til deg og mellom dere som søsken skaper dere  -solide og gode bånd for fremtiden. Som din mamma håper jeg at jeg legger grunnlaget for at  du eier styrken i å tilgi, like mye som ved å elske.

Kjære Lila min – jeg ga deg livet ditt, men du har bringt så mye mer enn det til livet mitt.

Gratulerer med dagen Lilami, idag fortjener nettopp du alle gratulasjoner du kan få – fordi uansett hva så fyller du ET år idag!

 

 

Det er rart hvordan ting ender opp.

God kveld i stuen alle sammen!

Nå er vi klare for hjemreise, bagene er ferdig pakket og huset ferdig vasket! Denne ferien har vært helt fantastisk, rett og slett magisk.

Lila har vært en helt utrolig lita jente på hele reisen. Hun har storkoset seg fra morgen til kveld, og sovet som en stein om natta. Idag badet vi mange ganger i sjøen og Lila elsket det mer og mer. Det er rart hvordan ting ender opp, jeg hadde ikke sett dette livet for meg i fjor. Jeg hadde innstilt meg på å være alene med barna,vel sånn ble det ikke.

Det at Lila fyller et år på fredag er helt merkelig…Den lille babyen? Hvor har hun blitt av ?  Hun som sov hele dagen, bodde på puppen og alltid ønsket nær kontakt.. Nå har hun ikke tid, hun løper, hun synger, hun prøver å prate, hun deler så mye glede at jeg noen ganger lurer på om en slik glede er normalt? Så glad HELE tiden, hvordan er det mulig? Hun eier så mye personlighet i den lille kroppen at jeg ikke kan forstå hvor hun henter alt fra?  Noen sider ved henne er et lite mysterium, noen sider er helt ukjente, men sånn er det….. Hun er en egen liten person satt sammen i et helt eget format. hihi…

Et år er lenge, det skjer mye på ett år. For noen er det hele livet, og for Lila er det hele hennes tid her med oss. Jeg merker hun “lengter” hjem. Så fort hun ser eldre barn, som kan minne om Olíver og Mathilde vil hun bort til dem. Det er ihvertfall helt tydelig at hun savner storebror og storesøster.

Denne ferien er satt sammen av ufattelig mange gode minner, vi har lært hverandre å kjenne på nye måter, sett nye sider av hverandre og skapt en minnerik reise å se tilbake på. Jeg er takknemlig og glad for alt.

Imorgen kommer vi hjem igjen, selv om jeg ikke ville denne ferien skulle ende… Vel, så skal det bli godt å komme hjem i sengen sin og huset sitt igjen! Og mest av alt -BARNA MINE!