Spa på terassen.

Dette innlegget inneholder reklame lenker og er gjort i samarbeid med Skargards.no

Hverdagsluksus hjemme på verandaen i den perfekte badestampen.

Å bade i deilig oppvarmet vann under åpen himmel har alltid vært mitt ønske, drømmen om badestamp har derfor vokst mer og mer. Kan dere tenke dere noe mer avslappende enn å varme opp badevannet, lene seg godt tilbake og se på stjernene i sitt eget lille hjemmespa på en ellers hektisk dag?

Vi bestemte oss for en badestamp fra Skargards ( Badestampen kommer du til ved å trykke HER.)  siden jeg ønsket å ha en badestamp som ikke bare var pen å se på, men også praktisk og komfortabel. Hos Skargards fikk vi huket av på alle ønsker og personlig har jeg aldri før sett en så pen badestamp. Stampen er det peneste møbelet vi har på terassen og et smykke til huset, et lite samlingspukt for venner og familie. Det å fyre opp badestampen med ved gjør oppvarmingskostnadene mindre, denne kostnadsbiten var noe jeg helt ærlig har tenkt på når det kom til elektriske boblebad.Når du fyrer opp stampen skapes et naturlig undertrykk i ovnen som får badevannet til å sirkulere av seg selv. Ovnen i Skargards Regal er smart integrert i badestampen, slik at det kalde vannet på bunnen sirkulerer gjennom ovnen når du fyrer. På den måten oppnås en jevn vanntemperatur i hele badestampen og vannet varmes fort opp.

Siden vi mottok badestampen har vi brukt den nesten hver eneste dag, med barna, men også når de er i seng.

Ovnen, som er elegant integrert mellom trepanel og kar, skaper et rent bademiljø. Samspillet mellom de herlige, runde formene garanterer deg et behagelig bad i mange timer. I tillegg til utmerket sittekomfort har Skargards Regal også et behagelig armlene og et opphøyd barnesete. 

Vi er en hjemmekjær familie og er glad i å tilbringe tid hjemme med barna, og nettopp derfor har vi valgt å lage en egen liten oase og spa rett utenfor verandadøren. Allerede nå gleder jeg meg stort til å sitte kalde vinterkvelder oppi stampen og nyte – det at stampen kan brukes året rundt er absolutt ikke negativt. Vi valgte faktisk på de varmeste dagene og ikke fyre den opp, tempraturen var 25 grader i hele to dager etter vi varmet den opp og det var deilig å sette seg her i “normal” tempatur når solen koket. Ungene tror jeg var i badestampen et par timer og lekte og syntes tempraturen var PERFEKT ….

Badestampene fra Skargards er bygget for lang levetid. Som standard blir de produsert i de beste materialene.

Dette medfølger Skargards Regal:

Sirkulasjonsovn i saltvannsbestandig, syrefast stål
Ergonomisk kar bygget i fem lag med glassfiberarmert herdeplast
Kraftig underramme som kan settes rett på bakken
Røykrør i høyglanset, rustfritt stål
Miljøsertifisert, råtebestandig trevirke
Ovnsdør med glass.

Lurer du på noe om Skargards? Vel, da burde du fortsette å lese eller Trykke HER.

Skargards er en norsk bedrift som utvikler, produserer og markedsfører badestamper og bassengutstyr. Fabrikken dems ligger i Åmål, kun 18 mil fra Oslo ved Sveriges største innsjø, Vänern.

Skargards er en av Europas største produsent av vedfyrte badestamper og produktene deres selges over hele ti forskjellige land i Europa.

Som kunde kan du kjøpe en badestamp som er tilpasset dine ønsker og behov. Hver badestamp bygges nemlig med det tilleggsutstyr du som kunde selv ønsker. Deretter leveres badestampen helt hjem til tomten din.

Hver badestamp er produsert i glassfiberarmert herdeplast etter samme teknikk som moderne båtskrog. Skargards bruker kun miljøsertifisert trevirke til badestampene deres.

 

 

Prioritert kvalitetstid.

Tenk nå står vi på den nest siste dagen i Juli og August står for tur. Tenk at om under 4 uker fyller Lila 1 år. Dette året har gått så fort, det har rett og slett bare flydd av sted. Idag har vi bare slappet av hjemme, roet det helt og spist kebab.. haha. Ikke sunt, men sinnsykt godt idag. Jeg var på en utrolig koselig jentefest igår og det kan kanskje forklare at jeg hadde litt ekstra lyst på det idag.

Jeg merker jeg har helt andre verdier nå enn før. Camilla er ikke lenger “Camilla”, jeg har helt andre verdier, ønsker og gleder i livet nå enn før. Og til det bedre vil jeg selv si… Jeg ble nesten “verpesyk” når jeg snakket med ei på jentekvelden igår som ventet baby i januar. haha, Ideen på en lillebror eller lillesøster til Lila er ihvertfall ikke fremmed for verken Kim eller meg. – Vi har MANGE år på oss…

Først ut nå er Lila sin 1 års dag. Tenk nå går hun, og hun har begynt å si mange ord.

Mamma, pappa. hei, nei, ja, uffa , au, ysj( hysj) offa ( voffen) , nanninann ( flaske ) ja, og en rekke andre ord kommer for hver eneste dag. Hun snakker nok flytende innen et år om hun følger meg og sine storesøsken.. hihi.

Vi var ikke før ferdig med verandaen da regnet kom, heldigvis har vi hatt deilig vær når vi har ordnet her hjemme – vi har fått litt farge alle sammen. Sommeren har virkelig vært deilig i år. Gresset var neste helt gult så jeg tror regn var etterlengtet.

Ikveld skal vi bare ligge rett ut på sofa´n og ta livet heeeelt med ro. Kim skal se fotballkamp , spille en runde og jeg skal få lagt opp timeplanen min for uken. Tilbake i jobb igjen, ferien er delvis over og jeg er veldig klar for en hverdag hvor rutiner kommer på plass igjen.

Jeg håper dere har en koselig kvle og har hatt en flott ferie! Vi skrives mer seinere – ha en deilig kveld!

Veggene er på plass!

God lørdag! Åh, nå er skilleveggene FERDIG og vi har kommet så godt som i mål- endelig! Det å endelig se et resultat som er fullstendig er så deilig og utrolig stort for oss. Kim har virkelig stått på, han har ikke gitt seg før han var ferdig og det gjorde at tempoet ikke stoppet – DURACEL i full speed! Vi har vært enige over alt og hørt på hverandres ideer, og resultatet er bedre enn vi trodde det ville bli. Benken vi satt sammen ut av en felles idé  ble når den ble et møbel vi føler gjorde uteplassen enda finere.

Litt urter og stæsj gjorde susen…

Små detaljer.

 

Fargen vi har malt huset i heter 0954 Aske ( NCS: s7502-y) Den er mørk, men samtidig bevarer den et rent preg over hus slik som vårt. Vi kunne ikke hatt sort hus på rekken, da det ville fått boligen til å se gammel ut. Jeg valgte å male kjøkken benken i samme farge for at det skulle skli i hverandre. Plattingen skal beises i en farge som heter Hvaler til neste år,og til brosteinen og fargen på boligen tror vi at den vil bli perfekt.

Fargen dekker godt og jeg føler den er veldig ren og enkel til alle farger. Spesielt blått,hvitt og beige som vi bruker masse av ute, ingen av fargene blir harde.

Mellom oss og naboen skal en kasse opp, den skal det plantes thuja i. Kassen skal fotsette fra der skilleveggen stopper og videre ut forbi plattingen de har satt opp. Mellom oss og den andre naboen skal kun et enkelt rekkverk opp. Trampolinen vår skal nå flyttes og rekkverket i 2.etasje skal skiftes til slik som resten av rekken har. – Jeg tror det blir kjempe fint!

Vi er alle kjempe fornøyde og synes alt har blitt kjempe fint! Nå er jeg litt heldig som har venninna mi vegg-i-vegg,  og ellers bare søte naboer. Vi har funnet ut at vi kunne like gjerne kalt oss den “lykkelige gaten” haha….

Jeg håper deres helg har startet fint, jeg skal på jente fest i ikveld og gleder meg SÅ masse!

Fantastisk Lykkelig.

God kveld i stuen alle sammen. Vel, her ligger jeg i skrivende stund med pcén på fanget og skal snart lukke øyene. Idag kom regnet, men det stoppet ikke Kim fra å fortsette på vegg nr to. Og gjett hva, nå er den oppe! Jeg er så stolt av den mannen, han har jo snudd og blitt den handy mannen. Jeg mente uteplassen ikke kunne bli bedre, men jeg tok feil for den veggen gjorde sitt! Jeg kan nesten ikke forstå at dette er vårt hjem lenger?  Har vi virkelig et så vakkert hjem?

Svaret er helt klart JA. Og det er takket være min bedre halvdel og fremtidlige mann.

Idag er jeg i lykkerus…. Jeg har i snart i 15 mndér slitt en kamp jeg ikke har fortalt om til noen( kun mine aller -aller nærmeste). Den har vært brutal, tøff, smertefull og nesten tatt alt som heter nattsøven fra meg. Jeg har grått og grått, vært livredd og sett for meg at alt rundt bare skal si stopp. Det at jeg har tre barn som er totalt avhengig av meg har gjort dette ekstra tøft og skummelt. Idag fikk jeg en god nyhet, og kan for første gang på 15 mnder legge meg trygg på at det vil gå bra for meg, trekke pusten og puste lettet ut..Jeg kan psykisk gi meg den oppturen dette er for meg, og for Kim som har stått som en stødig påle ved min side fra han kom inn i livet mitt. Jeg har av dette lært hvor viktig det er å spille med åpene kort, se verdien i de små gledene i livet og hvor viktig familien og barna er for meg. Jeg har lært meg å forstå hvem nettopp jeg er som person og hva som faktisk betyr noe når alt kommer til alt. Dette er nok også mye av gunnen til at jeg har blogget så mye om barna mine, og livet akkurat nå. Det har vært det eneste som har holdt meg oppe, bokstavelig talt. Idag gråter jeg ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så glad – helt sinnsykt glad! For ikke å snakke om lettet. Nå kan jeg endelig smile over fremtiden og livet uten å gå med en klump i mage som hele tiden skal påminne meg på det som har fulgt meg som en sort skygge.

Takk til mamma og pappa, uten dere vet jeg ikke hvor jeg hadde vært. Dette har vært minst like tøft for nettopp dere. Å stå hjelpesløse som en forelder å se på dette kan ikke ha vært lett. Dere er limet i livet mitt.

Tusen takk Kim for at du har fulgt meg igjennom hver eneste cm av dette marerittet. Du har selv hatt vanskelige perioder fra året startet og fra før du traff meg. At du har klart å snu dager jeg ha grått ustoppelig om til det positive er virkelig unikt.

Barna mine!! Herremin, uten de hadde jeg aldri klart å ikke gi opp… De er nummer en grunn for at jeg kjempet med alt!

Venner og resten av min nære – tusen takk for all støtte, hjelp og feedback! Dere gjorde meg sterk!

Endelig kan jeg klare å sette sammen “normale” dager uten å falle ut i reddsel og panikk. Endelig kunne jeg fortelle alle dere at grunnen til mitt fravær og “laber” blogging her inne skyldes noe mye dypere enn kun kommentarer og forum. De har ikke gjort det lettere, for jeg har sittet såret å måtte lese alle type rare skjermdropp… Nå kan folk si hva de vil, for jeg tror jeg nå har vært igjennom det meste og jeg står her fremdeles! Endelig LYKKELIG for absolutt alt! – Camilla is back! Bare litt mer ydmyk og plantet på jorda… Etter 15 måneder med “dårlig” blogging kan jeg konsentere meg – for jeg slipper å sitte å være redd. Og har man ikke vært redd før, vet man ei heller ikke hvor mye nettopp den vonde følelsen kan ødelegge.

Tusen takk for tålmodigheten <3 

I dagslys!

WOW- vel, det er ikke så mye mer å si for all responsen vi har fått. Jeg våknet til 53 snapper idag, 27 meldingsforespørsler på facebook, x antall kommentarer på instagram og mail. Når man får så mange gode tilbakemeldinger på det man gjør blir man stolt. Det at dere liker å se at jeg er “tilbake” med interiørbloggen er veldig koselig å se, interiør,hus og hjem er jo hva jeg brenner for!

Siden så mange ønsket bilder av boligen i dagslys, tenkte jeg å starte dagen med nettopp det.

Huset har fått en kraftig oppgradering, vi valgte og ikke starte på noe som ikke ville bli ferdig. Forandringen er vikeli helt enorm, jeg kan nesten ikke forstå at dette er det samme huset det var for bare litt over et år siden.

Dette er hvorfor mål og drømmer er så viktige, om man drømmer stort nok og jobber hardt nok gir det resultater .

FØR:

NÅ:

Mellom oss og naboen skal gjerde og hekk opp, og badestampen skal nå rammes inn med den siste skilleveggen, slik at vi blir sittende i fred, og naboene i fred fra oss.

Nå kan dere tro jeg gleder meg til fellesferien er ferdig og brosteinen forran huset kommer på plass. Det bli ferdig med begge sidene av fasaden vil absolutt gjøre seg. Nå begynner huset å bli like pent på utsiden, som på innsiden og det er veldig moro!

Huset skriker etter å bli pleiet litt på innsiden idag, så nå skal jeg kaste meg rundt med skurebøtten å få det skinnende rent til helgen. Nyt dagen til det fulle, vi sees etterpå!

Vi nærmer oss mål.

God kveld, eller god natt alle kjære lesere.

Hvordan gikk denne dagen såååå fort? Sikkert fordi dagen har vært så fin, rett og slett deilig. Mathilde og jeg var å så på filmen – Ballerina. Den MÅ alle med små jenter se, den var nemlig kjempe fin- vi elsket den. Mathilde satt som et tent lys igjennom hele filmen, og heldig var vi for mamma ble med oss på Kino. Det syntes Mathilde var ekstra stas, både mormor og mamma for seg selv- det skjer ikke hver dag. hihi….

Når vi kom hjem ble jeg møtt med en FERDIG skillevegg som ble helt sinnsykt bra!

Det er nesten litt uvirkelig at dette huset har bli så fint som hva det har blitt. Ingen trodde meg når jeg sa det kom til å bli så fint, men idag håper jeg at jeg har vist de som tvilte at de tok feil. Folk “mobbet” meg å sa jeg hadde kjøpt meg en rønne, at siden jeg var blitt “alene” var dette hva jeg liksom klarte oppnå. En ting skal jeg ha- jeg har til dags dato kun bodd i boliger jeg har gjort til det bedre. Likevel, dette er det hjemmet jeg har vært mest stolt av!

Ja, for tenk- dette er det SAMME huset.

Det var rødt, hvitt og blått, og i tillegg trengte det MASSE kjærlighet.. Jeg føler ikke bare det har blitt penere, men det har blitt så hjemmekoselig. Jeg vet med sikkerhet at jeg har gjort en god innvistering og økning på boligen, og det at resten av rekken også har pusset opp er et PLUSS! <3

Nå står nytt rekkverk i andre etasje igjen, pluss en skillevegg på siden badestampen står, utover det … Vel, så er fasaden på denne siden ferdig. ( ny verandadør nede + nytt vindu på rommet til Oliver skal byttes)

Rart jeg er stolt?

En “kjøkkenplass” ute blir til…

Onsdag allerede ? Idag skal jeg ta med meg Mathilde på kino, litt mor og datter tid. Etterlengtet alenetid mellom henne og meg. Det å finne på ting med en og en innimellom er for oss VELDIG viktig, spesielt barna. Det at de føler seg litt ekstra sett og hørt, samt at oppmerksomheten kun ligger hos den ene av dem er i ny og ne kjempe viktig. Lila blir jo veldig mye i fokus pga hun er minst og ennå relativt hjelpesløs, nettopp derfor har vi vært flinke til dager med kvalitetstid. Olíver skulle få ha Kim for seg selv i kveld, noe han teller timer til, stakkas… Goíngene mine.

Ellers, jeg sa jo på mandag at jeg skulle vise dere et annet moro prosjekt, men rakk dessverre ikke tilbake… Jeg tror jeg har gått helt inn i “home&garden” modus – haha. 

 

Igår lagde Kim en benk til oss, vi er jo en stor familie og har også MASSE venner så når vi griller er det stort sett ALLTID for liten plass til å sette fra seg ting rundt grillen, samt at jeg gjerne vil kutte salater og annet ute, lage litt vaffler osv uten å alltid måtte stå inne. Drømmen er jo en vask her også, men det blir ikke med de første…. Så langt har vi fått en solid og kjempe fin benk til grillen. Endelig et lite “utekjøkken” på verandaen.

Vi har et par ting til vi skal lage før vi er ferdig på veradaen, og jeg bare gleder meg til å vise dere alt!

Pappa og Kim driver nå og setter på den siste delen til skilleveggen på denne siden før Kim skal starte på neste side. Jeg skal vise dere helheten etterpå, men først må mannfolka bli ferdig.

Vi sees etterpå – jeg lover!  Nå må jeg hoppe i dusjen og ta med meg den største prinsessa mi på Ballerina <3

Prosjekt to av ti ferdig….

God mandag alle sammen! Igår gikk kvelden fra meg, vi gjorde ferdig prosjektet ” varmepumpehus”… Jeg er litt stolt av det, for etter å ha sittet på alle mulige nettsider å tittet, lest og “lært” hvordan avstand rillene forran måtte ha, hvordan den vil “miste” funksjon om den ble helt tett begynte jeg å tegne litt… Varmepumpen vår går over vinduet ( idiotisk plassert) så å lage et “bord” eller benk over har vært mitt ønske. Jeg tegnet opp en U, lagde den som en åpen boks på basiden, slik at den kan skyves over og enkelt skyves bort. I tillegg ikke bli TETT slik at luften slippes ut forran og bak….

Etter å ha fortalt min bedre halvdel om planen tok han frem drillen og iløpet av 1 time hadde vi skjult varmepumpen med et selvtegnet pumpehus.Vel, jeg stjelte flere ulike ideer fra nettet og satt det sammen på en egen måte. Huset ble mye bedre enn jeg så for meg, tegnet av meg – satt sammen av Kim.- Dreamteam. 

Vi ryddet den lille boden, malte den på nytt, satt på et lite håndtak og VIPS nå kan pumpen til badestampen skjules og den irriterende durre lyden forsvinner. JIPPI!

Jeg shoppet litt på Europris her om dagen og hjem ble en hengekøye med meg – kun 99,- kr… Da kan man ikke klage. Idag skal jeg kjøpe cabinkroker til den, men jeg har hengt den opp for “synet” skyld i mellomtiden. hihi…

Før så boden og plassen til varmepumpen slik ut som i bakgrunn på bildet under:

Resultatet nå er vi strålende fornøyd med, de som følger meg på snapchat ( villapaprika) fikk jo med seg hvordan vi valgte å sette sammen varmepumpehuset.

Nå står prosjekt skillevegger på planen – vi sees mer etterpå – jeg skal vise dere noe annet fint også. Nyt dagen <3

Et lite pust..

God søndag!

For et vær! Har dere sett, her nyter vi bare været til det fulle. Jeg tok meg denne helgen en -velfortjent pause, jeg merket jeg måtte ha litt ro, trekke pusten og puste rolig ut. Jeg har hundre ganger sagt at jeg aldri skal la meg vippe av pinnen, slutte å blogge, la de som burde vasket munnen sin med såpe vinne. Likevel.. Kim skal ha ALL ære for at jeg har valgt å logge meg inn igjen- gang på gang. Idag våknet jeg med en ivrig følelse, en følelse om å ønske å blogge , dele å ta dere med på vår reise her i livet. Jeg har gang på gang falt ut fordi det som har blitt sagt har provesert meg, selv om jeg dagen i forveien har tenkt .. Jaja- shit happen….

Jeg tror tid må til for å vokse på de ulike plassene, og det å vokse på og bli shitkastet om tror jeg er en “egen” fase det også… Spesielt i bloggverden. En dag gjør det på en måte ikke vondt lenger, det kan ikke bli sagt mer stygt enn hva det har og forumene det meste foregår får heller være en plass -like barn leker best. Noen er dessverre ikke født med evnen til å la de menneskene de ikke liker i fred, og noen er også født med negativ munndiaré.

Idag merket jeg det var en god dag å starte med den godfølelsen jeg har i meg. Jeg er så lykkelig om dagen og føler jeg svever på en liten sky. Det er jo noe å starte på, er det ikke?

Om en mnd fyller den lille røverjenta i huset 1 år. Jeg merker jeg nesten begynner å gråte bare av tanken. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg er så takknemlig over all gleden hun har bringt med seg. Olíver, Mathilde og jeg ble alle tre knyttet på en unik måte i svangerskapet mitt med Lila.Det første døgnet på sykehuset med Olíver og Mathilde når Lila kom til verden vil alltid  huskes som den mest spesielle tiden i mitt liv noen sinne… Så kom Kim og gjorde verden vår komplett.

Tenk, dette er vår første sommer som en familie og jeg bare nyter… Ser på hva jeg har, de som er i livet vårt og nyter. Jeg er heldig, eller vi er!

Små øyeblikk…

En ting er sikkert, i år kan vi IKKE klage på sommeren vi har hatt.. #BANKIBORDET.

Idag skal vi bare kose oss, ta den helt med ro. Egentlig skulle vi på stranden, men vi vil ikke forlate den deilige uteplassen vi har laget oss- så vi ble hjemme.

Nyt dagen, sola skinner og det er verdt et smil og en god følelse bare det!

Lotepus og Petter…

Har du merket hjerte slå fort, du blir både nervøs, kvalm, glad, tullete og rødmende på en og samme gang? Det er slik jeg følte det første gang jeg traff han her. Nå ett år senere har vi hatt vår livs sommer! Jeg vet jeg snakker for oss begge når jeg skriver akkurat det.

 

Vi har hatt noen dager nå hvor vi har flørtet mer enn noen gang.. Er det varmen kanskje? Jeg vet seriøst ikke om noe mer sprekt på menn enn de som er skikkelig handy…. Nå har jeg en mann som ikke bare kan skru en kommode og male, men han kan etter å ha lært av verdens flinkeste læremester – sage, skru, og snekkere!! Og motivasjonen var den flotte uteplassen vi hadde i drømmene våre! Roy har ikke bare lært Kim å være handy, men også gitt han gleden i å prøve seg frem… “Familiens Lotepus og Petter”

Drømmen vår var en liten oase utenfor stue døren og vi har kommet oss på GOD vei.

Idag før klokken var 10:00 kom badestampen vår – ENDELIG! 200 kg – ja..Det var 4 mennesker som måtte løfte mer enn hva de kanskje hadde godt av. haha ( Innlegg på badestampen kommer)

Det er ingen hemmlighet at både Kim og jeg er drit fornøyde, nesten så vi må klype oss litt i armen.

Kim skal imorgen snekkere opp skilleveggene mellom oss og naboen, ihvertfall starte. Jeg tror det vil sette prikken over i´n, for det vil ikke bare skjerme oss, men ramme inn uteplassen også.

Siden vi ikke har mer enn en kontakt ( denne brukes til markisen) måtte jeg i ventetiden finne på noe “lurt” – batterilamper fra Europris ble handlet inn til den nette sum av 50 kr. Og om de har fler skal 4 til kjøpes imorgen.

Også ønsket mannen seg hengekøye…. Og det fikk han. Døren inn til den lille boden vår skal skjæres til imorgen, samt at varmepumpen skal som nevt bygges inn… Også skal vi med tiden få et lite selvlaget utekjøkken… Nå som Kim er snekker av selvlært yrke vil vi nok få gjort MASSE i sommer. Så lenge man koser seg og ting er moro kan man ikke klage akkurat.

Turtelduene skal virkelig gjøre gråstein til gull… Og det er ILLE morsomt!

Nyt kvelden, nå skal jeg kose litt med beina på fanget til den flinke kjæresten min <3