Bedrenaetter.no

Annonse.

For et par uker siden mottok jeg en seng fra et nytt konsept og nettbutikk her i Norge; – Bedrenaetter.no      

Før jeg valgte å dele noe om sengen, ønsket jeg å “teste” den ut først en liten periode for å gi dere et ærlig og troverldig svar.

Hos Bede nætter finner du alt du trenger til soverommet til Norges garantert beste priser. De har elegante senger, komfortable madrasser, myke dyner og alt det du trenger for å få den beste nattesøvnen.- Jeg LOVER!

Bedre Nætter er et nettbasert firma, noe som vil si dere kan bestille himmelsengen rett hjem på døren. De har ingen fysiske butikker som vil si at de kan tilby deg fremragende priser på alle produktene de har. Bedre nætter skal ikke betale utgifter for leie av butikklokaler og alt som kommer med dette, når de da unngår unødvendig utgifter gjør du også det ( perfekt ikke sant?)  Sengene de tilbyr er av ypperste kvalitet og fordi de kun er online kan du få den nye sengen din til en utrolig lav pris. Jeg tok selv å testet dette, ved å lese igjennom teksten til sengen jeg bestilte og en LANG samtale med de som jobber der våget jeg å satse på det jeg leste og fikk vite. Jeg kvittet meg med min seng som ikke var mer enn ett år og valgte å finne en ny- med min nye patner riktignok. Vi har ikke angret et eneste sekund- fy søren den sengen vi nå har er en DRØM! Selv om Bedre nætter kun er online vil jo det si at du ikke kan prøve sengen før du sover i den. Dette skal du ikke la deg skremme av. Hos Bedre Nætter streber de etter å vite alt om søvn. De vet at du får mer ut av en engasjert samtale med en av dem enn om du prøver 10 forskjellige senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken.

For å garantere deg en god opplevelse, har de allikevel valgt at du får 30 dagers returrett på alle produktene deres. Hvis sengen ikke passer til deg, har du 30 dager til å levere den tilbake. De vil ha Norges beste kundeservice og en stor del av dette handler om å holde det man lover. Derfor lover de deg å finne en seng som passer til dine behov.

De er et nytt, arbeidsomt firma med et prikkfritt rykte, og det vil de gjerne beholde. Når de for tiende gang utleverer den samme typen seng til den samme gaten i den samme byen, så sier det seg selv at de   står på. Det de arbeider for, kommer deg til gode på ordet.

Sengen vi har finner du HER

Denne sengen er MAGISK å sove i og i itillegg satt ned 11 000,-  – et perfekt tilbud jeg faktisk kan stå inne for med hånden på hjertet.

Er du på sengejakt og ønsker god kvalitet til en flott pris anbefaler jeg deg å besøke Bedrenaetter.no , ta en tlf og finne veien videre til drømmesengen !

www.bedrenaetter.no

Den perfekte motebutikk for ungdom på nett.

Reklame.

Har du husket å fornye garderoben ungdommen i huset?  Jeg gikk for noen måneder siden inn i et samarbeid med Kidsbrandstore.no og har vel siden handlet meg både blakk og hyllene fulle.

Kidsbrandstore.no selger moteklær til de yngre på nett og er den perfekte nettbutikk for de som liker det lille ekstra med gode priser og med et STORT utvalg. Kidsbrandstore.no har nå 25-60 % rabatt på alt. ( Noen høstnyheter har ordinære priser) og tilbyr kvalitetstøy fra en rekke kjente merkenavn som følgende; Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance og Lyle & Scott.

KUN 2-4 DAGER levering. 

Kidsbrandstore.no selger moteklær fra 8 -16 år og er en av Nordens største nettbutikker med salg av kvalitetsklær, sko og accsessoies. Målet til Kids brand store er å bli størst i Norden på mote for barn og ungdom. De utvikler stadig sitt sortiment og arbeider kontinuerlig for å få en kundesupport i verdensklasse- noe de er på GOD vei til.

Besøk siden HER.

 

Nå ser dere hvor stygt det er….

Glem lampa i taket – for garderobene i huset er på plass! Ja, de er faktisk på plass alle sammen og jeg er så happy at jeg kan faktisk ikke beskrive det med ord. Et år med NULL skap og kun åpene skuffrekker og stativ er nå forvandlet til garderober med skreddesydde innredninger og MASSE plass!

Vel, dere ser faktisk på bildet hvor STYGT trapperekkverket er, for vi har planer om å bytte det ut. Jeg har derfor ikke brukt tid på å gjøre det ferdig, noe jeg faktisk burde. Det er så mye som dukker opp når man har et hjem og er over gjennomsnittet opptatt av at alt skal bli 100 % slik som meg. Jeg tror jeg skal male rekkverket helt hvitt så slipper jeg at det er så stygt mens vi ser etter nytt. Det fine rekkverket jeg hadde i mitt tidligere hus er jo ikke å oppdrive lenger . hvorfor!!!!? Det er liksom det jeg vil ha… Vel, vel – det blir nok frem med malekosten en av dagene, slik det er nå kan det ihvertfall ikke være mye lenger.

Lampa i taket, vel den skal fjernes og nye skal opp -midt i rommet, ikke klint oppi garderoben.  Ellers…Vel, ellers er gangen oppe slik den skal, forutenom dørene, de skal byttes!. <3

Se bot ra detaljene som  skal fikeses- sjekk den fine garderoben! Lekker ikke sant?

Idag har dagen bare flydd, absolutt hele dagen har bare flydd! Huset stod på hodet når montørene var ferdig her og det var et kaotisk rot å rydde opp i alt etterpå. Hoho….. Vel, jeg kom i mål!

kos og barnehage prat…

God kveld alle sammen! Her kom vi inn døren rett før klokken slo 19:30, dagen har vært helt SINNSYKT og utrolig kul.

Vi tok oss rett og slett en fri dag, fri fra alt og tok med de to eldste barna til Tusenfryd. Lila går i barnehage så vi så vår mulighet til å få noen timer alene med dem uten babykos og mas.  Olíver og Mathilde er nå begge over 140 cm og glad i fart, så vi kastet oss rundt i absoulutt ALT.  Vi leverte Lila i barnehagen 09:30 og tok turen rett til Tusenfryd for å være der når de åpent, samt få flest mulig timer før vi skulle hente snuppelina vår igjen til kl 17;00.. Fem timer koset vi oss før vi satt snuten hjem og hentet Lila klokken 16:30… Når vi hadde hentet Lila dro vi og hentet Hazard og koset litt med han før vi dro et par timer avsted til byen for å titte litt. Vi hadde et håp om at Glommadagene hadde startet for fult, men der tok vi feil. haha… Bedre lykke til helgen.

Lila startet som de fleste vet i barnehage i mai, en rar følelse og en merkelig overgang.. Lila må være den fødte sosiale jenta, for hun ELSKER virkelig barna og de voksene. Barnehagen er rett og slett perfekt og mer enn jeg hadde turt drømme om. De ansatte er helt upåklaglige, makan til trygghet og glede de møter meg med har jeg før aldri hatt.

Mange har lurt på de praktiske tingene rundt det å la så “små” barn starte i barnehagen. Jeg har tidligere to barn som også har gått i barnehage. Olíver startet i en alder av to år, Mathilde i en alder av ni måneder. Det har blitt trygge, selvstendige og lykkelige barn av de begge. Mathilde har nok vært tidligere tøff enn hva broren var. Jeg har ingen negative tanker fra tiden de startet på noen av dem, heller tvert om.  Lila hadde jeg inget valg med, jeg måtte få henne ut i barnehage for å få en rutine på jobben min i tiden fremover. Det er mange som er heldige og har besteforeldre som kan steppe inn som barnevakt det første året, men det valget hadde ikke jeg. Mamma har hatt Lila masse for meg, men likevel ble det umulig for meg å belage meg på henne hver dag. Jeg har bare en side å støtte meg på her hjemme og da stopper det litt opp på hvor mye mamma alene kan ha henne for meg. Min venninne har også fungert som dagmamma, men når hun gikk ut i jobb igjen ble alt mye tøffere. Når jeg kom i kontakt med barnehagen Lila nå går i var valget å la henne starte veldig enkelt.  Hun går i en småbarns barnehage hvor barna er 0-3 år. Flere av barna vil hun starte på skolen med, og når hun er tre år blir hun flyttet til en annen avdeling i barnehagen for de som er større.

Så om du er en mamma med et sårt mammahjerte og skal begynne tilvenning i barnehage, kan jeg si- senk skuldrene! Det er absolutt ikke noe å grue seg til. Lila har vært mammajente hele tiden, men barnehagen har gått kjempefint! Idag speller, smiler og gaper hun for det meste av glede når vi går inn porten til barnehagen. Litt leit er det noen ganger når jeg går, men det går over likefort som det starter…

Jeg er heldig for Lila starter stort sett ikke før klokke slår 09:30/ 10:00 hver eneste dag, og hentes i 15/16 tiden… Dagene hennes er ikke så lange, men nå i starten er det veldig greit… Idag var nok den lengste dagen, men det var en stk blidfis som smilte når vi kom inn døren likevel.

 

Hvis lykke kunne beskrives…

Ja….Da hadde det vært GARDEROBESKAP!

Idag har vi hatt huset fult av montører, for ENDELIG er garderobeskapene på plass! Jeg driver i skrivende stund å sorterer, rydder og henger opp tøyet til Lila. Den ungen har mye tøy, absolutt ikke noe å si på det. Hun er jo så heldig å får så mye fint hele tiden og det har ført til at hun måtte ha et eget skap. Rommet hennes ordnes skikkelig nå, blir så søtt at jeg nesten blir litt hoppende glad! Jeg hadde jo nesten gitt det opp, men ved litt kreativ plassereing og en skikkelig garderobe ble det bra!

Jeg skal vise dere bilder av rommet hennes og alle de andre når jeg har ryddet ferdig! Nå må jeg bare kaste meg rundt før barna skal i seng …. Tre skap ferdig- to til står for tur… haha.

Vi sees da dere! 

The incredible FACE MASK

 

Reklame.          

“The incredible face mask er en ansiktsmaske som ikke bare renser huden,men som også gjør huden finere, mykere og renere. Selv har jeg aldri brukt mye hudprodukter, jeg har vært for lat og av den grunn kun brukt billige renseserier fra butikken. Hva kan jeg si? Vel, huden min har nå etter snart 30 år sagt stopp og jeg har funnet verdens beste ansiktsmaske som ikke bare er enkel å påføre, men en fryd å bruke, nettopp fordi den er helt magisk og renser porene bedre enn noe annet.

Jeg har alltid slitt med porene mine samt tørr hud, og det er slik jeg kom over ansiktsmasken fra May Beauty. Etter kun EN behandling merket jeg forskjell, huden min var ikke bare glatt og silkemyk, men også skinnende og frisk å se på. Jeg bruker denne hele tiden nå, da er det ikke akkurat noe negativt at lesere og følgere sier de ser en ekstra glød i huden min om dagen. En bekeftelse på at resultatet synes.

Facemasken er magisk nettopp fordi den suger ut talg og gjør porene mindre synlige etter bare en behandlig. Jeg merker også at fargen blir penere når jeg soler meg, og det skyldes at den løfter bort døde hudceller og annet som setter seg fast i huden. Dette gjør at man får en jevnere og mer langvarig brunfarge, spesielt hvis man bruker den før man soler seg. Ansiktsmasken forebygger Acne, fjerner hudormer, og sammen fører dette til at man får et rent og strålende resultat. Dette er ikke bare supert for oss damer,men også for menn. Min kjære mann bruker denne etter å ha sett hvor godt den har gjort min hud.. Og gjett hva, til og med han merker forandring ved bruk av ansiktsmasken.

Masken er kjempe enkel å påføre, og du påføre den med en myk god kost. Ungene skrek ut i latter første gang de så meg med den, det er nemlig et lite syn i seg selv.  Masken holder ansiktet på plass og det føles nesten ut som en gummiballong som strammer til for å holde ansiktet på plass.

Etter 30-45 minutter ( jeg har den på i 45 minutter ) er masken tørr og kan fjernes. Når du skal fjerne den kommer den av i en del, og de små restene som er igjen er lette å vaske vekk med vann og klut. Følelsen du får når du fjerner er helt magisk, du føler deg så ren og myk med en gang og du kan lett se at huden har blitt “jobbet” med.

På masken kan du se hudormer og død hud henge med… Æsj, tenk at alt dette har vært i og under huden min.

Hvis du kunne tenke deg å prøve denne ansiktsmasken har jeg fått lov til å gi dere lesere en rabattkode på hele 30 %, men for en begrenset periode. Bruk koden Villapaprikaface eller kjøp ved å trykke direkte på linken HER.

 

Ting har blitt bra nå.

Lørdag! Åh, idag har vi hatt en dag som har vært full fart fra vi stod opp. Igår hentet vi Vanessa i barnehagen og dere kan tro Lila ble i hundre når hun så henne. Jentene er blitt bestevenner, og våker på hverandre hele tiden. Skikkelig søtt. Jeg tror de vil bli knoll og tott når de blir eldre, det skiller jo bare to år mellom dem.

    

Spørsmålene om hvordan ting er nå ruller daglig inn ser jeg, og av den grunn vil jeg fakitsk si litt om hvordan situasjonen idag har blitt.

Ting har blitt bra nå, Kim og jeg har god dialog med Vanessa sin mamma. Det var ampert i starten, men idag er vi venner og det er faktisk veldig hyggelig. Ihvertfall med tanke på de små jentene våre, jeg vil oppriktig bare ha ro og hygge og skal man ha det må alle svelge sitt å gå videre. Hvem hadde trodd det?  Vel, kanskje ikke vi, men så fikk vi det til likevel. For ett år siden hadde jeg absolutt ikke sett for meg dette livet, idag storkoser jeg meg .Vi ha valgt å satse på å være snille med hverandre og verne om å spre godhet – det tror jeg er det beste. Kim og Håkon kommer over ens og Vanessa sin mor og jeg, og fy filleren så deilig det er!  Krangling og dårlig stemning er ikke min “greie” lenger, mulig det måtte 27 år til for at jeg skulle forstå nettopp det.

Situasjonen har ikke vært lett for noen av oss, vi har alle følt på de/den som står oss nærmest. Lila har vært et sårt punkt for meg, men hun er ei solstråle og lykkelig. For meg er det absolutt alt som betyr noe, kjærlihetsliv og foreldrerolle er to helt forskjellige roller. Barna mine har det bra og det er det viktigste. Jeg er jo også drit heldig ( beklager ordet) for jeg har de beste vennene og kjæresten i verden, også er familien min helt rå!

Jentene har fått lov å være lenge oppe idag, men nå er de i seng og sover i hver sin ende på soverommet. De ønsker bare å være på trampolina når sola skinner- spesielt Vanessa. Trampolina er nummer en hvis hun får velge.. Så ikveld var de helt pumpa!

Jeg bli jo helt svett etter ti minutter med jentene oppå der. De hopper jo ikke så høyt, men de vil turne, fly, og rulle ball med kun få sekunders mellomrom.. haha

Idag fikk Hazard lov til å komme opp han også ( da hoppet vi såklart IKKE) og han løp rundt som en liten galing. Han er super sosial, elsker jentene og det er jo slik det skal være <3

Nå skal jeg og Kim feire det som er igjen av St.hans kvelden – håper dere gjør det samme!

Favoritt serier.

Fredagskveld og St.hans helg!

Ikveld har vi rigget oss til på salongen og skal nå kose oss med et par episoder av Bates Motel. Dere, den MÅ dere se! Jeg er helt oppslukt i serien… Den er så SINNSYKT spennende og absolutt en serie for de som liker litt skrekk og gru..

Godissåklen er fylt opp og jeg har rigget meg til i verdens beste armkrok for kvelden. Jentene er i seng og sover endelig søtt. Nå er det kveldstid og voksentid, en tid som for oss har blitt veldig viktig. Vi er ikke de dere ser henger på puber eller i baren annenhver helg, vi er nok litt for hjemmekjære tror jeg. haha.

Jeg håper dere har en deilig start på helgen og nyter st.hans helgen!

En safaribursdag

Frost Bursdag:

Disco bursdag:

Fotball bursdag:

Jeg er i full planlegging om dagen, Lila fyller om to måneder 1 år. Det skal feires med boller og saft og som alltid skal jeg styre på litt ekstra! Som dere som har fulgt meg i noen år vet er jeg veldig glad i å ordne til selskap for barna mine( og de jeg er glad i), det har vært mange lekre bursdagsbord som barna har elsket. Lila ELSKER dyr, så jeg tenkte å ha safaribursdag for henne… Hmmm? Tenk å ha en liten “zoo” dag hjemme med de små vennene sine? Må jo være midt i blinken.

Tenk snart et år! Et år og med så mye godhet og kjærlighet i den lille kroppen.

Siden Lila er så liten er det lite innenfor dilldall elles hun forstår noe av. Dyr er spennende og veldig fascinerede og det tror jeg er noe hun ville elsket! Det å bli et år er STORT! Tenk, hennes første bursdag <3 Er det forresten noen av dere som vet om en god nettside hvor de har bokstavballonger og tema ballonger ville jeg blitt kjempe glad om det kunne deles med meg.

Jeg håper dagen har vært god mot dere, vi har nettopp begynt å se en serie som heter Bates Motel, fy fillern for en serie!  Jeg tenkte å sette sammen noen gode serie forslag til dere en av dagene nå, det kan jo hende dere ikke har sett alt jeg har tittet igjennom det siste året.

Nyt kvelden så sees vi!

Sommer fin på håret.

Torsdag allerede, helg fra imorgen! Mamma fyller denne helgen 60 år, fine gode mammaen min. Jeg tror jeg har verdens flotteste mor og kan nesten ikke vente med å feire henne! Jeg skal hjelpe mamma og lage et deilig koldtbord, med masse deilig snadder. I tillegg skal jeg bake kake, lage fruktfat og pynte det klart for selskap.

Idag har jeg gjort unna en del ærend til nettopp mamma sin 60 års dag. Jeg kommer til å vise dere litt av alt underveis. Mamma er min ivrigste bloggleser så jeg MÅ vente til hun har sett hva jeg tenker selv. Hun har nemlig en litt for ivrig datter når det kommer til det å pynte og ordne. hihi…..

Ellers har jeg vært hos min gode venninne, nabo og frisør Amanda og ordnet meg sommerklar på håret. Jeg har valgt å bli lys igjen etter nesten 2 år som brunette. Pappa hater hver gang jeg har valgt å komme hjem med mørkt hår og mener oppriktig at jeg kler best mitt lyse hår. Mulig han har et ønske om å trylle meg om til ei lita jente igjen. hihi. Jeg trengte en forrandring og deilig er det, – sommerfornøyd og glad!

Jeg og Hazard er jo som hånd i hanske når jeg lufter han nå. Det ser nesten ut som pelsen til Hazard har vært inspirasjon til min hårfarge.. haha.

Hazard er den blideste og godeste lille kompisen jeg noen gang kunne vært så heldig å få. Tenk å være så heldig å få lov å få en slik go´klump med hjem. Barnas og vår lille bestevenn. Hazard er en liten pomme, så han blir ikke så mye større, men ikke la størrelsen lure deg…. Denne lille guttebassen tror til tider han er en stor sjefer. haha.  Lila og Hazard er bestevenner, de er uadskille og de lar hverandre ikke være i fred et sekund. -På en søt måte ( såklart får Hazard/Lila fred om han/hun ikke vil). Lila forstår nok at han er liten, for hun har allerede lært seg å klappe pent og ikke lugge i han.

Så langt er det mest kos, -noe mas, men mest kos.

Nå skal jeg gjøre ferdig to innlegg som skal sendes til godkjenning før publisering , lufte råtassen igjen og hente ei lita tulle i barnehagen. Denne uken har jeg bare henne så idag skal Lila og jeg på LANG trilletur og kose oss før sengetid.

Bukse og topp -Bikbok, sko – michael Kors, klokke Michael Kors . Veske -LV . Belte – Vero moda.  Briller – London.