Riktig god morgen!

Idag startet vi på en ny uke i lockdown, ny uke om uvisshet over det hele. Minnene på tlf fra i fjor på samme tid viser en helt annen tid, tenk alt vi har tatt for gitt. Selv om jeg er godt vant med å være hjemme, inne, aldri er på byen eller ute å flyr generelt er denne vakuum boblen vi lever i likevel skikkelig rar. Når blir ting normalt igjen? Og hvordan blir den nye normalen? Akkurat nå føler jeg dette vil vare evig, snart 14 dager inne med unntak av turer i skogen uten barnehage, skole, venner , familie +++.

Jeg gleder meg til å kjøre på små turer igjennom landet, se bortgjemte skatter, sove over å spise frokost på små og store hoteller, gå på restaurant og bestille meg en deilig lunsj, Ta meg en tur på Kino, ta med barna på lekeplassen, jeg gleder meg til et Norge som fungerer igjen! Og av dette har jeg lært å sette mer pris på landet vårt, jeg savner det rett og slett. Jeg savner et normalt land uten å lese om sykdom,smitte og død hver dag jeg åpner avisen! Jeg savner det positive, det som er bra!

Jeg håper det fortsetter å være lave dødsfall i Norge, at vi får alt under kontroll.. Denne uken fortsetter vi å bare være hjemme, vi fortsetter å bruke hansker på butikken, vaske hendene godt, holde oss unna folkemengder og lage en normal ut av det “unormale”…  Jeg håper mest av alt at det gir resultater.

Ny uke, nye muligheter.

0 kommentarer

Siste innlegg