1. desember i casa del Bydalen!

Riktig god og stråelende 1.søndag i advent!  Tenk at vi nå har har gått inn i årets siste og etter min mening, FINESTE måned i året! Desember 2019, velkommen! Jeg kan ikke si at jeg synes 2019 har vært så fint, men det har skjedd mange fine ting så verdifullt er året for meg! Det er ikke for ingenting man må oppleve tunge tak, de får man for å bli sterkere! Selv om man ofte føler ting urettferdig er det likevel ingen som har sagt at livet er rettferdig!

Dette huset våknet til at rampenissen hadde vært her å gjort rampestreker, han hadde tatt dopapir rundt hele spisebordet og laget et skikkelig rot,men han hadde også med kalender gaver til de minste jentene, for de har nemlig stusset veldig over at det ikke lå til dem i kurven… Rampenissen hadde med en hjelper, og den nissehjelperen skal stå på hyllen hver dag for å se at de er “snille” – da vil han nemlig sørge for at rampenissen kommer med pakker neste dag også.! Her har de minste vært eksemplariske og stusset veldig på hjelperen og hvor stille han følger med. *smiler*

Altså unger og fantasi – det er så nydelig at man blir jo EKSTRA gira på å finne på noen sprell med denne rampenissen når man ser hvor stort og stas det er!

Første lys i adventsstakene er nå tent, og julefilmene har snurret på rekke og rad de siste timene ! Her i Bydalen er vi i SKIKKELIG julestemning!!

Bordet er enkelt pyntet, nettopp fordi den lille tassen vår gjerne vil rive ned ALT! Så her må jeg ha ting på speilet jeg klarer å løfte bort uten at alt går i bakken og tar 100år! Hahah..

Nå skal vi spise egg og bacon og drikke hjemmelaget kakao med pisket krem! NAMNAM! Etterpå skal jeg ta med ungene å gå til Gamlebyen, det er julegateåpning der idag og det skal vi få med oss! Det gir så god julestemning, også er det ekstra stas for de Lila!

Nei, jeg får innta litt mat med resten av gjengen min! Vi skrives litt seinere!

0 kommentarer

Siste innlegg