Camilla anbefaler

På middag til eksen.

Denne dagen har virkelig bare flydd, og følelsen av påske, kos og maraton med serier sniker seg innpå. Ikveld er det middag, og det hjemme hos min kjære, snille og gode eks mann. Taco- homemade, jeg synes den mannen skulle blitt kokk, for mat er noe han er VELDIG god på og det ligger garantert til familien han kommer fra. Vi har jo to "store" barn her i huset og samarbeidet må vi gå igjennom noen ganger i året, for barna og for vår skyld. Kim er såklart også med, han og Håkon kommer ekstremt godt over ens og det er så hyggelig. Slik skulle alle hatt det, det skulle vært en normal folkeskikk og samarbeide, vise respekt og ta vare på barna sine i fellesskap. Kim og Håkon er heldigvis gode venner og det er ingen selvfølge idag, men alfa o´mega når det går. 


Vel, idag har jeg en anbefaling jeg vil dele med dere lesere. Har dere hørt om appen Flipp? Det er nemlig en app som du kan laste ned å få fri tilgang på hele familiens favorittblader. De tilbyr 50 av Norges mest populære blader og flere kan være pålogget samtidig. ( 5 stk tror jeg) Jeg sitter ALLTID med en sovende baby på armen når hun skal kose flasken og siden det går MYE tid til amming og flaske kos passet denne appen perfekt for meg. Kim som viste den til meg, og at jeg ikke har oppdaget den tidligere er nesten litt rart. haha.. Hadde jeg hatt den når jeg var inn og ut på sykehuset i svangerskapet hadde jeg spart meg for mange laaange ventetimer hvor jeg ikke rakk å kjøpe med meg et blad først, og ble sittende å glo. Jeg viste rett og slett ikke om appen og oppdaget den nå nettopp. Helt genial!  Så er du den som elsker å lese ulike ukeblader slik som meg(?) anbefaler jeg deg å laste den ned på din tlf. Jeg slipper nå å kjøpe hundre ukeblader fremover - perfecto ! Også passer det jo supert i påska uansett hvor man er, tlf er jo noe alle alltid har med.  

Takk gud for at jeg fant deg Flipp! - bedre sent enn ikke... 


Nå skal jeg ta med meg mann og baby til eks mann, finne ut litt videre løsning på hvodan vi skal samkjøre idrett, skole og lekser... Det at mamma, pappa eller ste-pappa rollen blir lettere med årene tviler jeg på- barn krever strammere og strammere linjer og det er ikke bare, bare altså.
 

Nyt kvelden og kos dere!  

Vi jobber nå sammen !

God kveld i stuen, fredag og helg! 

Idag har jeg vært skikkelig sliten, sånn at begge beina har gjort alt annet enn å samarbeide. Noen som forstår hva jeg mener? Vi gikk nok MANGE mil når vi var i London, det var så mye å se på og veldig lange strekninger mellom alt.  Jeg tok meg i å skulle bli bedre med turgåingen her hjemme også, hvorfor skal jeg ta bilen hele tiden? Bare tull, rett og slett. 

Idag kom den nye vognen til Lila også, hun har en topp vogn i Emmaljunga vognen,men jeg har nå fått en enda lettere en også for litt annen bruk- imorgen henter vi den! wiiiiii! Også er det greit å ha to vogner når Kim har datteren sin på besøk også, alt er lettere når vi har dobbelt. Når jeg nevner Lila, vet dere hva? 

Lila har begynt å gå rundt bordene nå, hvor ble den babyen av liksom? Hun er så fin, så fin og jeg forstår rett og slett ikke hvordan et lite menneske kan bli så rar, så vakker og så perfekt(?). Hun har fått så sterk personlighet og er så aktiv at det nesten er litt skummelt. Den lille kroppen, men full av muskler. To bittesmå tannebisser, 8 deilige kg og det lysebrune håret hennes bak i nakken, det er UMULIG for meg som hennes mor å ikke være super stolt, slik som jeg er av de to eldste. Mammarollen gjør deg tussete... Vel, vel... Det har jo skjedd litt siden sist da, dere. Kim og jeg har vært kjærester i et helt halvt år. Tenk dere det, et halvt år med den mannen, jeg tror det nesten ikke selv.  Han er alt annet enn hvem jeg trodde jeg skulle ende opp med, men jeg har det bedre enn jeg hadde turt å drømme om også. 

3.4.17 var datoen vi kunne krysse av 6.mnder i kalenderen, og jeg tror at jeg snakker for oss begge når jeg sier at vi har et veldig innholdsrik halvår bak oss. Veldig mange har vært negative til oss, det er det ennå, men jeg tor det skyldes at jeg er meg. 

Kim er snill, han er omtenksom og veldig morsom, jeg ler alltid godt med han og det går ikke en dag uten at latteren trer ut. Akkurat nå ligger han på sofa´n å sover, det ser utrolig fristende ut. Jeg har lest mye stygt om han og jeg synes at det er leit hvor mye stygt folk spyr ut i påstander, så lenge de ikke vet noe korrekt og sikkert. Kim sitter ikke bare på sofaen i bokseren og ser på meg, for vet dere hva? Vel, vi jobber sammen 100 % (syklene kommer i tiillegg) og jeg har nå endelig fått to ansatte, vi tar jobben vår VELDIG seriøst og derfor er jeg svært nøye på hva jeg viser frem til dere av det vi gjør fremover også. Mer om jobben senere, nå skal jeg prøve å få mannen opp i sengen, og sove noen timer selv. Imorgen kommer malerene og skal male ferdig i huset, om 1,5 mnd kommer snekkerne å ser på boden som skal bygges om og vinduene skal byttes ut.. Om vi gleder oss! Vel, nok et "tullete" innelgg fra meg,men det blir litt sånn når man er overtrøtt...

 

Nyt kvelden! 

fornøyd.

Turen ble idag gjennomført i sol og deilig vårvær. Tenk når vi bare kan ta på oss en tynn jakke og gå lange turer, begynne å grille ute og kose oss.. Jeg kan fakitsk nesten ikke vente...

Kjærestepar på gåtur. Vakre lille solstråla vår. <3 Jeg har de siste ti dagene fått veldig mange spørsmål på leppene mine, spesielt mange spørsmål tikket inn når jeg valgte å skrive med korte ord at jeg har fikset leppene mine og "hevet" blikket. 

Jeg har alltid slitt med "skjev" overleppe og aldri blitt fornøyd når jeg har fikset dem. Jeg har gang på gang prøvd meg frem på en haug av anbefalte plasser, men hver gang har jeg ent opp med "dolly" lepper og det har gjort meg til dels flau... Jeg hadde nesten tenkt til å gi opp for jeg orket ikke å stikkes i for et "dolly"resultat igjen. For meg handler det ikke om å få STORE lepper, men en formet og pen leppe som er symetrisk. 

Mange tror sikkert jeg lyver, og av den grunn ønsker jeg å vise dere før og etter bilder så dere skal forstå at dette handlet mer om form og symentri for meg enn størrelse og ml som fyltes inn. 

Før: 

Her ser dere selv hva jeg snakker om. Min høyre side av overleppen min har alltid vært skjev og tyngden har ligget som et "nebb" på midten av leppen min. NÅ:Jeg har valgt å ordne leppene mine hos cmc-youth factory. Ikke bare synes jeg det er trygt å gå ditt fordi cmc Youth factory har mange år bak seg som sykepleier, men cmc Youth Factory er veldig opptatt på å gi kunder 100 % fornøydgaranti og et natrulig resultat. For cmc youth factory er dette svært viktig og veldig avgjøreden for at de skal bli fornøyde med det de har utført.. Hundre % fornøyd garanti betyr at Cmc-youth factory er ikke fornøyde før du som kunde er det. Cmc Youth Factory er nøye, presise og best av alt, opptatt av at kundene skal få et så naturlig resultat som overhode mulig.. Jeg har vært tilbake (etter deres ønske) en gang for å jobbe videre med formingen av leppen min, det fordi jeg som nevnt har veldig skjev og usymetrisk overleppe som har krevd litt jobb. Jeg har for første gang gjevn , rett og symetrisk leppe og kunne faktisk ikke vært mer fornøyd.  

Jeg kan helt ærlig anbefale cmc - youth factory på det sterkeste - og det uten å være sponset eller annet. 

 

Den perfekte Mascara.Det er ikke ofte sminke overrasker meg, men dette er en mascara som jeg på det sterkeste ønsker å anbefale. 

Jeg fikk min første Cherry Blooms Mascara til jul i julegave og etter det har jeg blitt hektet.  Vippene mine blir fyldige, kraftige og mye lenger å se på, det ser faktisk ut som om jeg setter på meg løsvipper.  Slik gjør du: 

I esken kommer det to mascaraer, en liten og en stor. Step 1 - påfør mascaraen som normalt 15-20 ganger per øye, Step 2- Så fort du har gjort dette påfører du mascara nr 2 fra midten av vippene og ut. For å passe på at macaraen setter seg påfører du mascara nr en på ny og du vil se mens du jobber med mascaraen at resultatet kommer. NB! Husk å ikke ha olje eller annet på vippene når denne skal påføres. 

Jeg har aldri tenkt til å sette på vipper igjen, dette er altså den beste mascaraen jeg noen gang har brukt og jeg får store flott øyenvipper hver gang. 
Dette er IKKE et sponset produkt, men en ren anbefaling etter mange etterspørsler. 


Ha en deilig lørdag! 

hits