Stue

Vi ser på nytt hus.
Helligdag igjen - hvor blir de normale ukene uten avbrekk av? Vel, jeg elsker sånne inneklemte fridager, men jeg liker ikke at det gjør meg så "treg". .. Igår tok Kim og jeg turen ut, spiste deilig middag og tok et par drinker, lo med venner og ja, generelt hadde en super kveld. Absolutt nødvending, men idag var det godt å bare skulle være hjemme.  

Jeg har ryddet og tusslet litt rundt i huset  idag, satt igang et par maskiner med klær og ellers bare dillet og dallet. Jeg elsker virkelig dette hjemmet, men Kim og jeg har store planer om å kjøpe noe større. Ikke akkuratt nå, men litt frem i tid. Vi får se hvor mye bedre plassen blir med et ekstra rom, men jeg tror nok det blir en enebolig til slutt?.

Idag blir det enda litt mer bilder fra heimen, dere har jo etterspurt og siden jeg først har rotet meg til bilder kommer det litt også. Hihi.. Jeg er som alltid veldig glad i detaljer og det er alt her hjemme et bevis på. 

Levende lys på dette lysfatet blir magisk.

Fikk dere med dere de nye brettene mine igår da? Herremin jeg ble så fornøyd jeg. Morsomt med noe nytt når man ellers nesten setter seg fast i alt man har fra før.... Svart er virkelig noe jeg er svak for - just love the kombooo! 
Jeg håper dere vet å nyte dage! Jeg er stup trøtt så gelder meg till shnupp skal sove idag.. HELTPUMPA er vel bare ordet.. haha...

Vi sees alle vakre. 

 

Den "nye" familiedagen.Søndager har blitt den store familiedagen her i huset. Olíver, Mathilde, Kim, Lila og jeg tok skoene på oss og gikk en deilig tur fra huset til Sprinkelet idag. Turen går igjennom skogen så vi måtte ha lillemor på magen. Lila sa ikke et ord, hun bare fliret og koset seg fra vi gikk ut døren. Været er fantastisk idag, men vinden er lei så den håper jeg snart forsvinner. 

Vel, etter 3 timer ute i frisk luft med mann og barn var det helt MAGISK å komme inn døren hjemme å kaste seg noen minutter på sofa´n. 
Igår skulle vi egentlig ha homemade burgers, men vi valgte å utsette det til idag istedenfor. Her skal vi grille masse snadder idag, lage oss en minifølelse av sommer og leke at vinden ikke er her.. 


Barna fikk akkurat huset fult av unger, så her lekes det høyt og lavt! Er nesten som et aktivt friminutt på skolen i huset nå, et tydelig tegn på at de koser seg

Nyt søndagen! 
 

Lukk øynene.

Inneholder reklame linker. 

God fredag alle sammen, hei og hå så fort denne uken her har gått.. Jeg har endelig brukt noen timer på å fikse-dille-dalle i huset og det var virkelig deilig. Sånn kosedalling som man ikke må, men gjør for trivsel og litt fornying. *elsk* 

Imorgen skal jeg ta alle speil, glass og vinduer i huset om været tillater meg det, for det er det eneste som står igjen her hjemme nå... Det må virkelig gjøres også for makan til skjoldete det har blitt er flaut. Vel, dere får lukke øynene for det akkurat nå, for jeg Må vise dere dem nye lyseblå putene <3 


Vannkaraffel her. 

Ser dere det fine blå i bakgrunn? Husker dere jeg nevnte til dere at jeg hadde bestilt meg masse lekkert i blå print fra Millemoi? Vel, idag kom alt opp og frem og jeg har endelig fått det på plass. Vurderer et par blå puter til i striper for dem var altså SÅ fine ! 
Sett så lekre? Alle putene finner dere HER, altså jeg er i putehimmelen ( igjen). Det OSER sommerfølelse herifra til syden og den følelsen var og er etterlengtet. 


 Nå skal jeg gjøre klart for lillemor som snart kommer hjem... Åh, som jeg savner henne idag <3 

Vi sees senere! 

Nå skal den selges!

God kveld i stuen. 

Idag har vi fartet land og strand og vi har ordnet med prosjekt garderobeskap. ENDELIG dere, endelig!! Nå er det i boks, vi får alt slik vi ønsker og nye løsninger har kommet frem ettersom vi har vært i gang. Gangen har fått en ny farge, trappen mangler ett strøk, huset på utsiden males av malere og vi har overraskende nok bestilt oss ny sofa. Jada, dere leser rett, så gale har vi vært. 

Salongen i stuen er perfekt, absolutt ikke noe å utsette på den, men vi har funnet en vi liker bedre og som vil passe bedre inn i den lille stuekroken. Liten sofa har vi ikke valgt, ingen mindre salong akkurat, men en anne type.... Vi har heller ikke skiftet stil, bare gjort den ENDA bedre. Salongen idag er fin og god den, men den har ikke den komforten vi ønsker til den bruken vår salong har. Så nå får dere ROPE ut om dere trenger en linsofa fra Home&cottage, vi selger den for 8000,- og den er mer enn halvert i prisen, da den er i 100 % lin. 

Denne gangen skal jeg ikke vise dere salongen før den står plassert i stuen vår, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle glede meg så mye til en sofa. Sofalykke på sitt beste, jo- mer kommer. Om jeg ikke husker helt feil har vi bestilt spisestuesofa også, en som passer perfekt på plassen den skal stå. Siden skjenken har forsvinnet har muligheten åpnet seg for en spisestuesofa- JIPPI! 

Som dere forstår, vi fornyer oss, ikke mye,men litt. Kim vil ha Hampton stil og jeg er litt mer hampton-bohem, så vi får se om vi kan møtes på midten.. Nå som vi begge har nøkkel til hus døren.. 

For ett år siden bodde jeg jo her... Det er så rart å tenke på forskjellen. Det er ett møbel her i huset Kim elsker, faktisk enda mer enn meg og det er spisestuestolene. Så enn så lenge, de blir enda stående. Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Jeg hadde rett.Fredag allerede og hva sa jeg om været igår? Jo, at jeg ønsket sommer,sol,blomster og bier.! Jeg har riktignok tatt i litt mye når det kommer til blomster og bier, men sol fikk vi idag! *SMILER* 

Dagen idag har vært forran pc´skjermen siden vi stod opp, det har rett og slett drysset inn med mail fra alle kanter siden igår. Denne helgen skal vi få ferdig det som skal males i første etasje, alt tar tid og vi ønsker å få ting skikkelig gjort en gang for alle. Det å ta frem malekosten med god samvittighet er aldri dumt det altså, da går alt mye lettere. 

Lila begynner endelig å bli bedre i formen så vi tenkte å kle på oss å gå en lang og deilig tur i dette været. Med blå himmel og sol kommer lysten for alt til overflaten. 


Nyt denne solskinnsdagen!

 

Tirsdags lykke.

Åh, har dere sett på det været! ? Idag våknet vi til sol og blå himmel! Jeg blir altså SÅ glad når det er sol og jeg føler at sommeren er nærmere enn vinteren. Sollyset gjør noe med deg, det er HELT sikkert. 

Vel, over til dette huset. Jeg blir aldri klok på det heller, men sånn er det vel uansett. En av dagene nå kommer det snekkere og skal se på noen små ting her hjemme og jeg har gjort litt om. Husker dere jeg skrev at jeg hadde gjor om i helgen? Vel, ser dere hva som har flyttet inn i stuen? Ja, dere ser rett - speil! 

Jeg har solgt vitrineskapet og flyttet bort det lekre sølvbordet mitt. trappen skal nå startes på og jeg HÅPER det blir kanon! 

Det er litt fargeløst her nå så jeg har planer om å få inn noen vakre rosa roser og hortensia! Nå kommer snart masse søte nye puter også, da skal de midnightblue byttes ut =) Nå skal vi snart avstd i familieselskap, håper dere har hatt en så langt deilig dag , vi sees etterpå! 

Ikke mye er som det var.

Det er så rart,veldig veldig rart. For et halvt år siden tok jeg over dette huset og startet min reise til drømme hjemmet. Nå er det rart å se tilbake, for ingenting annet enn platene i taket er det samme. 

Før så stuen slik ut: Idag ser den slik ut. Den har blitt bedre enn jeg hadde håpet, jeg simpelthen elsker den. Det eneste jeg mangler er er å få malt pipa øverst mot listene, taket skal det leggges duk i og det skal males, samt listene bli ferdig. Herremin så deilig det skal bli. Vi er snart  ferdig i alle rom oppe, men nede gjenstår ennå. Forutenom de små detaljene er huset ferdig på innsiden. 

Nå ser stuen slik ut: Jeg elsker at jeg har malt veggene mørke og at tak, lister og glulv er lyst. Det er urolig hvor moro det er å skape sin stil i sitt hjem.. Jeg blir aldri lei, men har heldigvis landet på en stil jeg stor trives med. Jeg synes det er veldig stas at så mange liker før og etter innlegg, det varmer hjertet mitt og er utrolig moro! 

Helg med de beste.

Endelig helg, åh... Denne helgen skal vi kose oss litt ekstra, det er noe vi trenger etter en hektisk uke. Idag har jeg fått vasket huset for helgen, og finnes det noen bedre følelse?  Her var det virkelig møkkete idag, jeg ble nesten flau over meg selv. Heldigvis er husvask god trim, så her har kroppen trimmet og sangstemmen fått kjørt seg.. Hoho, stakkars naboene våre. Jeg har en lei uvane, jeg synger nemlig ikke bare i dusjen... 

Vi skal denne helgen bare kose oss med deilig mat og ro, pluss masse film og godis. Nå fungerer alt av netflix, tv2 zumo, +++ så noen late dager i armkroken til Kim skal bli fantastisk nå. Begge tvéne i både stue og soverom er koblet til med internett så vi kommer GARANTERT til å være de lateste to menneskene på denne jorda hele helgen. Viktig å ta ting litt med ro når mannen ikke er helt i slaget og det ellers skjer MASSE rundt. Vel, jeg får kaste meg rundt, jeg står nemlig å lager en deilig overraskelses middag til mannen kommer hjem og den krever litt EKSTRA oppfølging. Jeg håper dere får en helt fantastisk helg, vi sees mer senere! 

Fra tre til seks.

Tirsdag og jeg har fått unna de viktigste gjøremålene sålangt, nå står orden i sysakene igjen på planen.Usj... Tenk at vi har gått fra 3 til 6 mennekser i denne boligen, det har virkelig vært en liten utfordring. Boligen min har ikke en eneste bod inne, men et sort loft og to boder og en garasje ute. Jeg har virkelig snudd hodet om på alt for å få plass til alle uten å overlesse huset med unødvending ting. Idag tenkte jeg å få ferdig systemet og vise det til dere.. Fra 3 til 6 på 115kvm, vel det sier sitt..

Ved å være nøye, gjennomtenkte og ved å lage system har jeg lært at ALT går, det krever bare en dæsj med tålmodighet.. Bilder og tips til hvordan vi har løst det tenkte jeg å dele med dere senere. 


Nyt dagen, vi skrives! 

Det støver noe helt sinnsykt!

Jeg har fått sort tv bord i stuen min, det er identisk med det jeg hadde der, det er bare litt mindre så plassen rundt er litt bedre ...Hvor lenge det står sånn vet jeg ikke, men akkurat nå gjør det ihvertfall det. Jeg måtte lage mer plass i julen og syntes helt ærlig det ble veldig pent.. Så da fikk det stå sånn da, forandirng fryder... MEN tv bordet er sort og det støve noe helt sinnsykt... 

Nå som nyåret er her skal vi få ferdig det som "mangler" og som jeg ikke orket eller rakk å få ferdig før vinter og jul.  Det er som man får en ny energi med et nytt år og det kan man ikke klage på akkurat. Trappen er mitt neste prosjekt her i huset, den skal gjøres ferdig, jeg tenkte å starte snart, samt male ferdig et par av veggene her i huset og det skal jeg dele med dere. Rommet til Lila skal gjøres ferdig, Mathilde sitt og Olíver sitt. Jeg har tavlemaling, nye farger og små endringer som skal gjøres! wiiiiihiiii!!  Perfekte tips til alle som ønsker små enkle forandringer som ikke koster så mye... 


Huset er ryddet og jeg skal nå få vasket litt støv- tv-skjenken ser grå og ikke sort ut, selv om jeg vasket den for et par dager siden.... 

Nyt dagen, den kommer like fort som den går!!! 

Ny arbeidsplass...

Endelig! Å bo seg inn tar tid, for meg er dette ikke noe annerledes. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal løse problemet med arbeidsplass,(?) For meg som sitter såpass mye forran pcén er det viktig med en data som fungerer som den skal og en plass jeg kan sitte behagelig på. Jeg har en stil jeg har landet på og som jeg elsker. Det og blande rette stramme linjer med bohem og romantikk er rett og slett det fineste jeg vet. Det å få gjennomført stilen gjør meg veldig sær på interiøret. 

Etter litt dandering ble kroken under trappen en kos plass som jeg nå simpelthen elsker <3 

Klokke, brett og engler finnes i nettbutikken til Millemoi.Jeg håper dere alle har hett en deilig dag! Kim har bedt meg gjøre meg klar for morgen dagen, en overraskelse venter og jeg er veldig spent på hva dette er. Nyt kvelden, her lader vi opp til - the walking dead, og prøver å få lillemor til å sove! 

Vi sees imorgen, god kveld! 

Et levende mareritt ...

Det startet igår og fortsatte idag. Det er typisk Kim og meg, for er det en ting vi elsker så er det å bare ta dagen med ro. Igår ble mitt første møte med American horror story og jeg elsket serien så jeg ble HEKTA! Makan til levende mareritt om det der hadde vært sant- usj... Om du ikke har sett serien - vel finn frem puten og gjør rommet mørkt.  

Jeg har fått frem mer og mer julepynt og til uken nå tenkte jeg å finne frem de små søte juletrærene mine også. Iår tror jeg at jeg kommer til å få den beste julefølelsen - den har allerede begynt å snike seg innpå etter at jeg hamstret litt julepynt hos Millemoi her om dagen. 

Sjekk de søte julestrømpene og lekre decor træra - just love it! 

De ulike bordlyktene har jeg forelsket meg HELT i, jeg synes de var SÅ søte å blande. 


Linselusa klarte å snike seg med på bildet, men jeg synes han passet inn ... hihi.... 

Spesielt med denne lille surpumpen på armen <3 Her er hun overtrøtt stakkars. 


Vel, nå skal jeg krype tilbake i armkroken til Kim, å se 1 ny episode til med American horror story.. - *hjelp* .... Vel, vi skrives etterpå, nyt søndagen. 
 

I did it my way!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for borddekorasjon, hus og hjem og jeg elsker å dille og dalle i heimen. Iår blir første julen som 3 barnsmor og første julen hvor jeg skal feire den med Lila. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde sett for meg dette i fjor. Det å gå fra 2 til 3/4 barn på et år er helt sinnsykt, men også helt fantastisk! 

Jeg elsker å be inn til middagsbesøk og imorgen får vi besøk av et vennepar, så idag lot jeg fantasien leve vildt. 

Bordet er dekket med sorte tray brett, jeg ønsket å prøve og gjøre noe litt utenom det vanlige og jeg synes de passet perfekt fremfor bordbrikker som ellers alltid blir brukt. De søte kongel- lysglassene har jeg blandet litt i ulike størrelser ,og fylt noen med lys og andre med svibler.

Kombinasjonen elsker jeg.  

Litt grønt pynter alltid opp, samt store lekre servietter. 

Jeg har nå startet litt med julen,og har gått for julepynt som er veldig lik , men i masse ulike størrelse rog fassonger.  Da slipper jeg for mye hummer og kanari og det passer meg perfekt.  Jeg har ikke verdens største hjem, men elsker likevel store ting, de nye lyktene på bordet er mine nye favoritter. Et must i alle hjem i julen.Alt av interiør er fra flinkeste Millemoi , jeg elsker virkelig den stilen og har landet helt,- ingen over - ingen ved siden. Jeg liker å gjøre ting på min måte ,og etter at jeg flyttet inn her og fikk bestemme alt selv fra start ble alt hundre ganger bedre enn jeg hadde turt å drømme om. 

 

Nå skal vi avsted til mor og far for kos, nyt fredagen, vi sees! 

 

Nb! Innegget mitt er ikke sponset. 
 

Litt grønt, julen er på vei inn.Idag har de grønne buskene kommet på plass, det å få frem litt jul i kranser og kvister er stor stas! Jeg skal snart ta frem de store pyntekulene mine også, først da føler jeg julen kan snike seg på. Sånn på ordentlig. 

På instagram ser jeg flere og flere viser julepyntet hjem, og jeg blir da like inspirert hver gang <3 

Jeg gleder meg aller mest til å få juletreet på plass, jeg har planer om verdens fineste juletre i år -oh dette blir så stas! Som dere sikkert forstår, julen er hjertelig velkommen !  

Ellers har dagen her i huset gått sin gang, med en veldig oppmerksomhetssøkende Lilus. Hun er mer og mer Våken og ELSKER oppmerksomhet mer enn noe annet om dagen. Hun sover, spiser ler og sover om hverandre! Igår la vi henne i 22-23 tiden og da sov hun til klokken var 10:30 idag, rett og slett en drømme babis. #bankibordet 

Vel, jeg får starte på middagen, vi skrives! Nyt dagen, vi sees etterpå! 

Omgjøring i stuen. Vips så fikk ting en ny plass. Idag fikk jeg karret meg ned i garasjen og inn i boden for å ordne litt. Jeg fant jo igjen SÅ masse som jeg trodde jeg hadde mistet, og det var virkelig deilig! 

Noen ganger er det godt å få ordnet om på ting, idag har jeg begynt å skape litt system, sette bort ting og finne frem ting jeg ikke bruker for salg. Bare i garderoben til Lila har jeg det ene lekre plagget etter det andre som har blitt alt for lite. Det ser jo nesten ikke brukt ut en gang så jeg skal sette sammen noen pakker på dette som kan pynte opp en annen jentebabis. 

Skuffer, hyller og skap er nå på god vei til tidenes system! Endelig! Omgjøringen i stuen er jeg strålende fornøyd med, se så fint! 


Vel, nå går turen avsted til mor og far, så vi sees senere! Nyt kvelden! 
 

Nå snør det!

Endelig - nå snør det her i byen også, og dette har jeg ventet på! Det har vært iskladt og det å få et teppe som er pent og hvitt må være den fineste førjulskosen jeg kan tenke meg utenfor husets fire vegger. 

Jeg skal straks begynne å ta frem litt grønne kranser og koble og ordne de to lampene over salongbordet. Jeg er så gira på å få ordnet litt her hjemme nå, men det får skje til uken. Vi blir fult hus i helgen og som jeg nevnte igår kom datra til Kim hit idag, noe som vil si at vi skal kose oss mest mulig med småtrolla og ikke husarbeid. 

Pusle litt er bare kos, så jeg har puslet litt med huset siden jeg stod opp. Huset så ristet ut når jeg startet på det idag , nesten fult KAOS i hvert rom! Nå er jeg snart ferdig og huset ser nytt ut- haha. Utorlig hvor mye litt rydding kan gjøre, i hvertfall når huset ikke er større enn vårt. Rot synes jaggu med en gang altså. 
Vel, jeg skal prøve å bli ferdig her , inntil det - kos dere! 

Ny jobb(?) - legge opp som blogger?

Dette vil forandre hele livet mitt, den hverdagen jeg har blitt så godt vant til - ja hele min hverdag. Det store spørsmålet jeg har stilt meg selv hundre ganger etter at jeg fikk Lila er ; hva gjør jeg den dagen jeg skal ut å jobbe fult igjen. Tre barn, mann, blogg og 100% jobb ? En ting som er sikkert er det at jeg aldri vil komme til å takke ja til noe som krever bloggen fjernet. Bloggen er noe jeg har STOR lidenskap for og noe jeg virkelig brenner for. Det er ingen hemmlgihet at jeg en dag skal ut å bruke hendene mine igjen. Jeg har lært at jeg er altfor rastløs til å kun ønske og blogge , det å bare sitte hjemme å blogge hadde skremt livet av meg.. Missforstå meg rett, jeg elsker det som sagt, men jeg MÅ bruke kroppen litt fysisk også. Det er ingen hemmlighet at jeg nå har fått noen spennende nye jobbtilbud, det tikker stadig inn noen. Dette er jeg såklart over lykkelig for og ikke alle omhandler interiør og styling.. hihi. Dere aner ikke hvor mye rart man kan få spørsmål på der ute,men det er godt å vite at folk har trua på meg. Selv om jeg ofte har tenkt - åh, det å kunne dra på jobb og deretter rett hjem igjen høres godt ut, er det likevel ikke det jeg -kan eller vil jobbe med. Jeg er avhengig av å ha tid til dere, denne boggen og liker at  dagene mine er litt forutsigbare.  Hvem vet-før eller siden så står jeg der med nettopp dén jobben... Det jeg kan røpe er at tiden i fremtiden blir velig spennende og jeg har allerede et par ting jeg nå vurderer og går igjennom. Kjempe spennende og utrolig moro! 

Tenk om jeg kunne tatt dere med inn i en enda mer crazy hverdag enn den jeg idag har (ifølge knoll og tott.)... Det hadde vel vært noe! ? hihi.neida.

En ting jeg vet sikkert - legge opp som blogger skal jeg ikke. 

Nyt natten vi skrives! 

 

Oj, snart er det tid for jul!

Iår bli det ekstra spesielt å feire jul, jeg har nemlig et helt nytt hjem som skal fylles med nye minner! Dere kan tenke dere jeg gleder meg til å henge årets krans på døra og mange lekre pynta fat, bake julekaker ´, synge julesanger og bruke masse tid med barna. 

Jeg har planer om å pynte med masse grønt og brunt iår, herremin så jeg gleder meg til å starte, juletiden er den beste tiden jeg vet om! 

Jeg har startet litt smått allerede, for når jeg fikk se disse søte lyktene hos millemoi KNAKK jeg.... Jeg hadde lovet meg selv å ikke handle julesaker før julen startet iår, men det løftet brøt jeg like fort som jeg ga meg selv det. Typsik meg. Her står det indisk og komedie på menyen idag, så vi sees etterpå! 

Klart for besøk.

Tittei alle sammen! Her har vi bare koset oss idag, Lila har vært noen timer hos Malin og jeg har fått gjort MASSE i heimen. Det er så deilig når man bare kan spile høy musikk, støvsuge, vaske og rydde uten å tenke over små baby ører som kan eksplodere av det. hoho.... Hu mor har nesten hatt discotek i stuen, ihvertfall virket det slik på lydnivået på musikken.... Snart venter vi ett vennepar på kosekveld og Mathilde gleder seg masse til å få besøk. De har nemlig ei jente på samme alder og dere kan tenke dere to jenter på 7 år har mye moro sammen! De er også litt samme typen og det er så søtt å se på, veslevoksene små jenter. hihi. Enda godt jeg fikk tatt husvasken før besøket kom idag da.. For MAKAN til skittent hus er det lenge siden jeg har hatt... Latskapen har eid meg litt vel mye de siste dagene. Vel, sånn kan det gå når man skal gjøre alt annet og lager 100 avtaler for mye. 
Jeg ser MANGE spørr etter fargen på veggene og peisen ennå.. Veggen er malt i fargen KUL og peisen Labrador fra Butinox. Møblene mine er fra Millemoi og det lekre gulvteppet er fra TK gulv i Fredrikstad, det samme er det flott gulvet mitt! Jeg skal opp å finne et stort teppe til snart og som dere sikekrt forstår synes jeg de er nr.1 på nettopp dette.  


Nå kommer beøket inn døra her, så vi skrives alle vakre! 

Inn i nattens timer.Det er lenge siden jeg har vært våken til klokken 0130, men det var jeg inatt. Det er alltid så koselig når man sitter å prater og ler,og det var slik det var igår. Vi spiste deilig indrefilet, fløtepoter, salat, hvitløksbaguetter og annet - namnam. Lila sov igjennom hele kvelden og våknet først kl 0830, perfekt for denne mora som la seg seint. 


Idag skal jeg ordne rommet til Lila, det henger litt etter her i huset og nå har hun fått så mye fint som må få komme opp og frem. Mulig jeg må ut å kjøpe et par hyller, men det får jeg se ann til jeg har fått startet. 


Nyt lørdagen alle vakre - vi sees litt seinere. 

Kveldskos hos familien..

Hei og hopp! Stellevesken til Lilus er pakket og jeg skal sette snuten mot mor og far for noen timer ikveld! Barna dro idag etter skolen noen dager til pappaen sin, og jeg og Lila har brått noen dager for oss selv. Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det er kjempe trist når de drar, det blir så tomt her hjemme. Tiden til de kommer hjem igjen skal nok gå raskt, for imorgen skal jeg på sykehuset med lillemor. Hun har mulig litt problemer med beina sine, men dette var ikke farlig, og kunne lett behandles om det skulle være noe som må behandles. - TAKK og LOV!  

Timene idag har bare flydd. Malin og Oliver kom på besøk, og vi har spist deilig lunsj, gått tur og skravlet. En fantastisk dag rett og slett.. Iitillegg har jeg fått planlagt masse til dåpen til Lila, tenk 6.november blir hun døpt - det blir en stor dag jeg allerede gleder meg stort til. Dagene går jaggu i ett, det er en ting som er sikkert! Før jeg vet ordet av det flyr Lilamor rundt i prinsessekjolen sin på gulvet og danser! Hun elsker musikk allerede og jeg tror hun blir nokså rytmisk. *smiler* 


Vel, over til et veldig ofte stilt spørsmål her om dagen, nemlig lyspærene. Lyspærene er fakitsk fra Clas Ohlsen ( husker ikke hvordan det skrives- haha) og passer til så å si alle lamper. Jeg synes de forandret lampeføttene og passet perfekt inn, ser nesten ut som diamanter der de står. 

Hvor sterk pære du ønsker inni velger du selv, men jeg har valgt litt dempet. 


 


Nyt kvelden og kos dere <3 

KUL og Labrador...Søndager er og blir kosedager her i huset. Lila holder showet som vanlig så jeg henger alltid litt etter på klokken, sånn er det når sjefen i huset helst vil kose på brystet eller armen hele tiden.  Hun blir helt utenfor når jeg legger henne ned, så her ha jeg skapt meg et lite "problem" med å vende henne til å finne roen litt alene.. Jeg skal ikke klage, hun sover natten igjennom og er bare søt og god, jeg merker bare at huset har fått en ny sjef. hihi... 


Tilbake til overskriften . KUL og Labrador. Her har jeg hatt ånden over meg og det har blitt rå-lekkert! Jeg klarte aldri bestemme meg før Lila kom, så jeg valgte å se det ann litt.. Det er jeg veldig glad for, for resultatet etter nøye tenking ble kjempe fint! Stilen min er blitt veldig selvsikker den siste tiden, jeg har virkelig landet og det er SÅ deilig! Blått og beige med ulike gråtoner er og blir hva jeg blander. 
Fargen jeg har malt med på veggene er Kul: en blå/ sort farge , Pastell grå : en lys gråtone som binder rommet lekkert sammen. Labrador - denne er rett og slett en utemaling som passer perfekt også å blande i innendørs maling! Jeg har brukt den på muren. Jeg har benyttet meg av halvblank fra Butinox. 

( gardinstangen har løsnet i festet sitt og jeg må kjøpe nytt imorgen, det er grunnen til at den henger på skakke... ) 


Veien blir til når jeg går og jeg blir mer og mer fornøyd med hjemmet vårt. Tenk alt som har skjedd her siden jeg flyttet inn. Jeg oser over i stolthet! 

Takrosettene alle spørr etter er fra Byggdekor- de har i alle mulige størrelser. Jeg skal ha enda fler opp også, men jeg venter nå til taket blir ferdig. 


 


Vel, nå skriker en selskapssyk lita jente borti vugga si- sånn kan hun ikke ligge så jeg får nesten ta henne opp og kose litt med henne. Hun er 1.mnd idag vet dere, tenk dere det! Helt utrolig hvor fort denne tiden har gått.  

Vi sees! Nyt søndagen! 

Tilbake med Lillemor på armen.


Mandag og ny uke på´n igjen, her har timene idag bare flydd av sted og lillemor og jeg skal snart ut å trille den daglige turen vår. Idag har ny kledning til huset blitt kjøpt inn og til onsdagen allerde blir det levert..  Og endelig dere, nå er jeg klar for å komme tilbake til dere her inne. Jeg har som dere vet koset meg med barseltiden sammen med Lilamor og jeg trodde aldri jeg skulle kose meg så mye som jeg har gjort. Tiden eksisterer liksom ikke når man får små babiser, alt dreier seg jo om alt annet og slik skal det jo også være. 


Idag skal jeg og Lila på tuppewear party eller hva det heter, sånne home-partyes elsker jo jeg så det skal bli koselig! Her hjemme ordnes det i stand til høst, noen flere enn meg som har begynt å få den på plass ?

Vel, uansett... Jeg får ny tematikk for bloggen nå, jeg håper dere liker den og finner det jeg deler spennende fremover.

Vi skrives. 

 

Tilbake med Lillemor på armen.


Mandag og ny uke på´n igjen, her har timene idag bare flydd av sted og lillemor og jeg skal snart ut å trille den daglige turen vår. Idag har ny kledning til huset blitt kjøpt inn og til onsdagen allerde blir det levert..  Og endelig dere, nå er jeg klar for å komme tilbake til dere her inne. Jeg har som dere vet koset meg med barseltiden sammen med Lilamor og jeg trodde aldri jeg skulle kose meg så mye som jeg har gjort. Tiden eksisterer liksom ikke når man får små babiser, alt dreier seg jo om alt annet og slik skal det jo også være. 


Idag skal jeg og Lila på tuppewear party eller hva det heter, sånne home-partyes elsker jo jeg så det skal bli koselig! Her hjemme ordnes det i stand til høst, noen flere enn meg som har begynt å få den på plass ?

Vel, uansett... Jeg får ny tematikk for bloggen nå, jeg håper dere liker den og finner det jeg deler spennende fremover.

Vi skrives. 

 

Ammekroken..God helg alle sammen! 

Vips nok en uke unnagjort og jeg er mer klar enn noen gang på den uken som kommer, noe sier meg at den bli bli helt perfekt! 

Igår lovet jeg dere bilder av koseplassen, eller rettere sagt ammeplassen min. Jeg klarte å sove bort så å si hele dagen min igår, helt skutt og tom for energi. Uff, det siste året har jeg jo blogget så "dårlig", men sånn går det når man har mye som skjer rundt seg og ikke orker stort mer enn å henge sammen og bruke energi på barna sine.  Vel, nok om det .... Ammerkroken er så kos, dere kan tro jeg gleder meg til å moje meg oppi her med prinsessa mi på armen. Stolen er jo en himmel å sitte i, sovnet når jeg lå de igår og husker så vidt jeg kom meg opp i sengen inatt. haha... Jeg føler meg så trygg og avslappet her hjemme, jeg tror aldri jeg har slappet mer av i et hjem enn hva jeg gjør her før. Jeg vil jo ikke gå ut døra nesten, for jeg savner jo hjemmet mitt så fort jeg tilbringer litt tid vekk fra det. Det må vel være positivt? Ungene er helt like, de vil helst være her hele tiden og sier de koser seg så mye her, det varmer hjertet til hu mor. 

Sola flombelyser hele stuen og jeg står på farten til å komme meg til legen.. Siste legesjekk før lillemor kommer... Blir spennenden. <3 
Pass på å nyt helgen og kos dere maks sammen, jeg sender dere alle et smil og ønske om en flott helg! Vi skrives! 

soon a new day!Det er helt ok at tiden går nå, for jeg kan helt ærlig som nevnt ikke få den til å gå fort nok nå heller. Imorgen kommer Pappa til meg og rammer inn vaskemaskinene og det å få en skikkelig benk over maskinene skal bli godt, det er jo der jeg skal stelle lillemor. 

Jeg har de siste timene bare ligget å slappet av, jeg er så sliten og orker ikke så mye nå så salongen er den jeg bruker tid på nå, hihi ... Enda godt jeg elsker hjemmet mitt, for jeg koser meg veldig her selv om jeg er litt utenfor meg selv. 


Idag kom ny stol og vippestol på plass til Lilamor og jeg elsket det! Jeg er nesten en smule missunnelig på den lille nuppa mi jeg altså. 
Ting har stoppet litt opp her, men det er vel litt sånn det er når man må ta ting med ro... Jeg håper dere har hatt en deilig dag? Nå skal jeg snart komme meg i senga, blir spennende å se om jeg får noe søvn inatt. Jeg krysser fingrene for det! Sweet dreams og nattinatt alle vakre ! 
 

Kosekveld med smerte.

God kveld! Uff, beklager seint innelgg fra meg, jeg har ligget å sovet og duppet i mange timer idag. Nå merker jeg at alt går på reserve på meg og støtene verre og verre.  Mathilde sitt rom lar vente på seg, jeg orket rett og slett ikke rydde der når hun hadde lekt så jeg "sparer" det.. Sånn går det når jeg er i den formen jeg er og jeg blir hengende etter. 

Litt nytte har jeg fått gjort, jeg prøver jo å få tiden til å gå mest mulig så jeg har fått opp to malerier. Disse er malt i samme fargepaleet som resten av huset og jeg føler de passet rett inn.

 

Huset har blitt mitt drømmehjem, og jo mer jeg lander jo høyere elsker jeg det. Hvordan har deres dag vært? 

Her har jeg lagt meg til rette og bare venter på at smerten enten skal roe seg eller gå på. Jeg håper dere vet å kose dere og nyte kvelden videre! Vi skrives på´n igjen imorgen! 

En ny favoritt<3God fredag alle sammen! For en nydelig dag, ikke sant ? 

Her har blomster blitt snittet og kjøleskapet fylt opp til helgen - vips nok en helg står for tur! Ukedagene går fortere og fortere hele tiden, en litt "godrar" følelse. Jeg fant endelig pudderrosa roser på Rema 1000 igjen. Jeg må bare innrømme at de er og forblir mine favoritter! Alltid pent og nydelig til den midnightblue-fargen jeg ellers har i detaljer her i huset. Hvordan har deres dag vært? Bra, håper jeg ? 

Dere, jeg må bare anbefale dere et nytt duftlys, nemlig det på bildet under her fra Rituals... Jeg har blitt helt betatt av denne serien og duftlyset brenner helt fantastisk samt at det lukter helt nydelig. Rett og slett en ny favoritt her i huset! Jeg blir møtt med en helt fantastisk lukt når jeg går inn døren her hjemme og for meg som lett kan reagere på skarpe lukter og som har sverget til Durance de siste 4/5 årene, har nå fått en ny favoritt. Vel, dette er bare en liten anbefaling og ikke noe sponset. 

Dere får nyte fredagen videre, så sees vi her inne litt senere! God fredag! 

Den som venter på noe.... Mitt lille paradishjem!

Hipp hurra for en ny søndag! En ny dag i mitt deilige hjem! Jeg driver å legger på plass klæra våre nå og har alt fått unna to vaskemaskiner med klær! Det er utrolig hvor mye skittentøy som samler seg opp på en uke, ser jo ut som vi har vært på ferie! 

Jeg er over meg av begeistring over å vise dere hvor flott det har blitt her, for jeg er så stolt at jeg nesten sprekker! Når jeg kjøpte huset var det den gode følelsen jeg fikk som gjorde at jeg slo til og kjøpte huset. Jeg var en periode litt skeptisk til om det noen gang ville bli ferdig, det ene dro med seg det andre og jeg så mer problemer enn fremgang. Jeg skal ærlig si jeg var en smule redd, jeg var frustrert og jeg var til tider nesten menneskeond! Gravid og med tidspress på å komme meg ut av leiligheten ble frustrasjonen en periode større enn gleden. Hver eneste dag måtte jeg dra til leiligheten bare for å sove eller for å grine litt. Missforstå meg rett, jeg er og har hele tiden vært takknemlig og glad over kjøpet, men jeg sa til alle rundt meg at jeg følte jeg hadde mange meter med vann over hodet.  Inn og ut på sykehus med urinveisinfeksjon, kynnere, vondt bekken og annet som har vært med på å sinke meg har jeg til tider nesten ville legge meg ned å gi opp! Det er kjempe stas å pusse opp, men jeg har ikke kunnet gjøre mye selv og vært totalt avhengig av andre rundt meg og det har svidd på stoltheten min. 

Likevel har jeg alene lagt opp løpet og kommet frem til alle endringer som er gjort her.... Jeg vil nå med STOLTHET vise dere mitt og barnas koselige hjem! Litt listing står igjen, taket skal til høsten sparkels og males inne i hele huset og huset skal få seg en oppgradering på utsiden som på innsiden. 

Velkommen en liten tur inn til oss, gulvet er rent så husk å ta av dere på beina... hihi. Jeg har prøvd å skape en litt maskulin,rocka-eleganse og latt meg inspirere av duse farger og stramme linjer. Detaljene rammer inn en feminin touch med en  gjennomgåedne romantisk rød tråd. Veggen mellom kjøkken og stue ble revet og dette gjorde ikke bare stuen og kjøkkenet sosialt og åpent, men også lyst og luftig. 

  


Listingen på kjøkkenet blir ferdig imorgen- da blir det prikken på i´n her i første etasje ferdig! 


 

Jeg skal nå fortsette å brette på plass masse klær og deretter blir det stille og rolig på meg! Jeg går på halv maskin om dagen og kan nesten ikke vente til kroppen blir seg selv igjen og jeg kan nyte resultatet av alt jeg har vært igjennom! En ting er sikkert, tiden leger alle sår <3 

Nyt dagen, imorgens tarter jeg for fult med rom-for-rom innlegg igjennom oppussingen og jeg skal dele med dere alle om hvor alt er fra! Husk å skriv spørsmål så jeg klarer å få med meg mest mulig i innlegget.

Vi sees etterpå- kanskje med litt barnerom inspirasjon? 

Faller innom IGJEN.

God kveld alle vakre!  

Her går ting sin gang og jeg holder på med huset som vanlig. hihi.. Nå begynner ting å bli kosere og kosere her, ennå er det en del som gjenstår og denne delen er morsom! 

Husvarmen har satt seg og nå har tvén kommet på plass og jeg sitter nå å ser en typisk jentefilm <3 Badet oppe er nå ferdig så nå er det bare å få inn sevant og dusj så er jeg i MÅL der også! 

 

Jeg tenkte å vise dere soverommet imorgen, det har virkelig blitt LEKKERT! Gleder meg til å vise dere - wiiiiiiii!! 

Nyt kvelden alle lesere, jeg er så glad i hjertet mitt og jeg håper det smitter over på dere også! 

Se så fint det blir!

Herremin jeg sprekker snart av stolthet jeg altså, dette huset ( eller rekkehuset jeg blir fortalt at jeg må nevne det som)  blir LANGT over hva jeg turte å drømme om til å starte med! Alt klaffer mer og mer sammen og jeg må nesten klype meg selv i armen når jeg går inn døren. Absolutt alt rundt meg begynner sakte, men sikkert å falle på plass. Jeg følte i en periode at jeg hadde tatt meg vann over hodet, jeg var lei meg, stresset og utrolig redd for hva jeg hadde kastet meg ut i. Idag er jeg glad til! Huset til barna og meg er snart klart og Lila melder snart sin ankomst! Hverdagen blir nok en helt annen med en baby på armen hver dag, sikkert mange våkennetter og dager jeg vil føle meg som en zombie, men så er det dette livet jeg har valgt også!  

Når Lila melder sin ankomst nå skal jeg bare trekke meg helt tilbake og nyte det å ha en baby og to friske flotte storesøsken. Jeg gleder meg som en liten unge til å se henne og jeg gleder meg så utrolig mye til en hverdag i rolige omgivelser kan starte. <3 

Idag har jeg begynte å vaske huset, for gjett hva!!! På mandag flytter vi inn! Ja, dere leser rett! Kjøkkenet blir montert opp den kommende uken og badet neste tirsdag pga noen forsinkelser, men vi har toalett i underetasjen og vil bare kjøre opp til leiligheten for en dusj på kvelden. Nå er leiligheten pakket i esker og jeg har ikke noe lyst til å være der. Vi er ferdig med det verste her nå og flyttet sag og ting ut under tak så nå går det fint ann å bo her mens vi holder på!<3 

Jeg vil gi dere en liten sniketitt på den lekre  fargekomboen her i huset... På veggen skal tvén henge og imorgen skal jeg vise dere enda mer fra denne biten... 

Jeg titter innom ikveld igjen - så helt kvitt meg for dagen er dere ikke. hihi.. Jeg måtte bare vise dere hvor fint det nå blir <3 

Ha en fantastisk søndag så lenge! 
 

En delikat fargepalet.

GOD FREDAG! Oh, her har det gått i hundreogti i hele dag, jeg har ordnet i huset og ting begynner å bli ferdig sted etter sted! Åh, dere kan tro dette er moro! Jeg skal kjøre alt i samme fargepalet i hele huset, jeg har landet på farger jeg vet er "trygge" i min stil, men likevel skaper liv og setter litt stil på rommet. Det er litt vanskelig å gi dere et hundre prosent inntrykk, men jeg tar dere med på veien og den blir til mens vi går... 

Gulv og vegger skal stå i stil, lister, rammeverk og annet som er i huset skal være hvit.. Så he blir det bare 3 farger igjennomgående. Ting står litt hulter til bulter akkurat nå, men jeg føler en større og større lettelse over å se at rom tar form og de ulike brikkene faller på plass! 

Nå skal jeg kaste meg av sted til torp - ikveld er det datenight med Martine så vi skrives mer senere! jeg håper dere har hatt en så langt fin start på helgen! 

Litt etter litt..

Huset begynner å ta form nå, alt tar sin tid, men det er virkelig verdt tiden det har tatt så langt. Det har forandret seg helt her, ting har bitt mer lyst nå som det er rivd ned vegger og alt det mørke er malt hvitt. Det er rart at det idag er to uker siden jeg overtok huset, de ukene har gått veldig veldig fort, jeg forstår faktisk ikke hvor de har blitt av. Nå som nye veggplater har kommet opp, nytt gulv er lagt, tak malt, liste byttet ut, viduer osv er blitt hvite og trappen ha blitt pusset og begynt å bli lys begynner jeg å se et mønster. Jeg har alt plassert møblene mine i hodet og gleder meg til jeg kan begynne å innrede! 

Nå skal jeg starte med muren på pipa og deretter skal jeg rekkverket på trappen få et strøk til. Jeg må vise dere hvor fint det faktisk har blitt her, helt utrolig at det er samme stuen/huset egentlig. Jeg skal ta dere med på en skikkelig gjennomgang snart, men jeg har ennå litt som må på plass før jeg tenkte å gjøre det! For hver dag nå så ser jeg et mer og mer ferdig resultat.  

Håper dagen deres blir perfekt - vi skrives mer etterpå, her er det et lite kaos , men veldig kos! 

Slik går dagene

God kveld alle sammen! 

Denne helgen har vi fått gjort mye! Veien blir til mens man går og jeg sitter på min berømte krakk og maler og maler... Armene mine burde være trent for de neste ti år, haha... Vel, i dag har vi fått klart det aller, aller meste for uken som kommer. På mandag kommer tapeten som skal innpå barnerommene opp og vi besluttet i dag å sette opp panelplater i 1.etasje samt trappegang og heller male denne. Veggene er ikke pene uansett hvor mye vi pusser og jeg er svak for panelplater fra før, så da ble det slik. Trappen har blitt rensket for teppe og pusset helt ned. Taket måtte males 5 strøk, lister og gardinbrett nede er rivd helt av, gulvet er borte og en masse annet er gjort. Stuens vinduskarmer er malt hvite, taket hvitt - ja generelt, det begynner å gå fremover! 

Slik har det nemlig sett ut: furu, lysegule vegger, gammelt laminatgulv - ja, listen er lang. Det er ubeskrivelig å se hvor fint det vil bli.. 


Teppet i trappen var et lite mareritt å fjerne, men den som intet gir seg...! 

Huset vil bli enkelt og romantisk og listene under er hva jeg landet på <3 I morgen skal dere få se hvor fint det har blitt<3 nyt nattetimene <3 

Slik kan du skape et lunt hjem

Vi nordmenn er verdensmestere på hus og hjem, i hvert fall når det kommer til å tilbringe tid i hjemmene våre. Vi elsker å pusse opp, skape små og store forandringer og mikse og trikse for de ulike årstidene her i landet. Jeg har alltid elsket den glamorøse hampton-cottage pregede stilen. Mange mener den er på vei ut, men jeg mener den kun kan forbedres og bli med på å utvikles med andre stilarter som kommer og går. Når jeg innreder velger jeg ofte farger og toner som jeg synes harmonerer med og mot hverandre. Jeg elsker at de ulike tekstilene fremhever hverandre, at farger kan blandes i ulike toner og at man holder et hjem lunt og hjemmekoselig. 

Vi har alle ulike stiler, noe som er veldig bra ellers hadde ting vært veldig kjedelig. For meg er det ikke noe som er rett eller galt, men heller en smaksak. Jeg har alltid elsket og vært svak for beige og blått, jeg elsker mye tekstil som jeg tydelig viser dere i form av sofaputer, tepper ,gardiner +++. Da jeg innredet sofakroken min som så mange alltid spør om, var jeg opptatt av noen spesielle små ting : 

1 - at sofakroken ble en egen plass hvor folk faktisk har lyst til å kaste seg ned og krype oppi med en god bok eller en fin film. 2 -at stilen skulle ha en naturlig flyt til resten av rommet, spisestuen skal ikke se malplassert ut og sofakroken skal gli inn med resten.  

3 -at det ikke skal være farlig å bruke plassen. Vi elsker å spise middager, ligge på sofaen, se mye filmer osv... Så har jeg lyse møbler må de også kunne vaskes. 
Jeg velger alltid farger jeg selv synes skaper ro og som er behagelige, og jeg leker meg heller med litt blomster og putetrekk dersom jeg ønsker å brekke litt ekstra av en gang i blant. Det finnes aldri noen fasit, bare en egen mening og litt ja takk-begge deler-holdning og vips har man et resultat.

Kveldkos med baben minVips, kvelden kom fort i dag også den! Her sitter jeg med baben min, Sabrina. Vi har spist og spist, og ligger nå godt tilbake og ser på Paradise Hotel og drikker jucie fra balkongen... Vi leker såklart at det er et kaldt glass vin, men den tid kommer, den kommer. Vi venter jentene våre med 8 ukers mellomrom så det går mye i babyprat og tanker rundt det. Sabrina har termin 1 juli og jeg 1 september! Vi har begge kjøpt oss skinnvogner, mye av samme garderobe - ja generelt. Slik går det når man har ALT for "mye" å bedrive tiden sin med i denne før-tiden. haha.. 


Vognen står til pynt i stuen, blomstene er på bordet, lysene er nå tent (ikke på bildet) og kvelden nytes! Pass på å nyte kvelden - og sommerfølelsen! 

Romantisk kveld i et eget selskap.God kveld i stuen! 

Ja, tiden går alt for fort, idag har jeg ikke rukket å se på klokken før kvelden tok meg igjen! Imorgen er det avsted til legen og deretter rett hjem og videre til mer planlegging av ny bolig! Jeg har så mange ting jeg må ta mål av og notere meg når jeg er i boligen imorgen så gjett om dette skal bli moro! Om 3.mndér må jeg være ute av denne leiligheten, og da har et helt år gått her på Lenafjellet! 

Et år går fort, utrolig fort... 
Jeg må nesten le litt av meg selv, tenk at jeg hadde planer om å bli her med Lila og begge barna! Det ville gått, men nå som jeg ser hvor mye den lille nuppa mi bringer med seg av ting og tang er jeg glad jeg endelig har noe eget å flytte inn i som er bare mitt og barna sitt! 

Vel, nå skal litt vannmelons spises og deretter skal jeg legge meg, romantisk kveld i eget selskap. Imorgen er det nye dag- nye muligheter! 

Ha en deilig kveld! <3 

I siste minutt...God fredagskveld/natt.. 

Torsdagen gikk fra meg og dagen idag har gjort det samme, jeg har sprettet rundt som en strikk.. Ting i hverdagen har endret seg og jeg har 100 baller i luften, noe som såklart er kjemep stas! For å få ting på plass til den store bursdagen vår her i Norge på tirsdag reiste Mathilde,Martine og jeg på en aldri så liten shoppingtur! Jeg lovet Mathilde bunad iår og idag var det ei stolt frøken som fikk en ny bunad. Vi valgte en som hu mor må legge opp i skuldrene, men da har ihvertfall Mathilde antrekk til flere viktige anledninger det neste året! Små jenter i bunad er alltid så søte og Mathilde var noe av det vakreste jeg har sett- såklart siden jeg er mora. haha... 

Martine og jeg begynte å dekke bordet idag også, jeg skal så mye frem til 17.mai nå så greit å ha det meste på plass til tirsdags morgen. Ennå er ikke bordet ferdig dekket til fest på disse bildene , men som dere ser . her går det unna... haha.. 


 Nå skal jeg finne senga, bekkenet mitt er helt skjevt og jeg er en smule irritert for det . haha - typisk min flaks. <3 

Nyt natten og sov godt! 

Maritim sommerlook.Maritim glede i interiøret! 

Sommeren for meg har alltid vært maritim. Det er noe som får frem båtlivet og sommer-Norge i meg når jeg går denne tiden i møte. Det er ikke så mye som skal til enn litt utbytting av putetrekk og kanskje en gåtur på stranden for å plukke noen skjell og steiner som pynter opp dekorasjonsfatet eller glasslykten. Litt grønne planter, liljer og hemp hører også det maritime til, synes jeg. Samt at sort, hvitt, beige og blått er supre farger å blande sammen for å få sommerfølelsen. 

 Mine must have for sommeren er disse produktene fra Style by Norway og Millemoi. 

At duftlys er gjennomgående hele året er det ingen tvil om, og de søte små telyseholderene fra Lama er alltid fine å fylle med søte små blomser eller bare en eller annen miniplante. Jeg har valgt å blande mange ulike blåtoner sammen med beige og hvitt. Dette blir både rent og delikat. 


Kun 14 dager unna 17. mai og jeg har borddekorasjonene klare i hodet allerede! Kanskje det kommer et innlegg på dette snart, hva sier dere? Pynte det perfekte 17. mai-bord på budsjett ?  Nyt tirsdagen videre, nå tittet endelig solen fram igjen! 

God morgen!


God morgen fra stuen! Åh, idag skal jeg dele noe koselig med dere! Jeg skal nemlig i dette minutt kjøre til min venninne å hjelpe henne å innrede babyrom! Sabrina venter ei lita tulle 8. uker før meg og idag skal vi stæsje og ordne ting på plass for henne! Åh, gjett om jeg gleder meg! Jeg elsker jo slik! hihi. Før og etter bilder kommer så kamera er med på tur! 

Jeg har fått inn litt "maritim" look her i heimen nå, er SUPER fornøyd! Så legger med noen bilder til dere og håper de inspirerer bittelitt på en deilig søndagsmorgen! 

Pass på å nyt fridagen og lad opp batteriene til imorgen! 

Vi skrives etterpå, men lurer dere på noe- spør i vei!!  


 

Ha en deilig dag!!! 

Grå-blå forelskelse!

Annonselenker. 

God kveld i stuen. Her har det gått i ett i dag og vi har fått inn masse fint! Brikker, putetrekk, servietter +++. Ennå kommer det masse mer i ren bomull, mønster, lin, ull - ja, listen er LANG! Dette er en av seriene som har kommet inn i basic blått og grått. Perfekt til båten og uteplassen egentlig da vannet preller lettere av, men jeg synes der er like lekkert inne! Prisene er helt supre også, noe som gjør at man kan supplere og fylle på. 

Putetrekk 80x80 HER. 50x50 HER. 60x60 HER. 40x60 HER. Spisebrikke HER og Servietter HER

Blått og grått er alltid lett å plassere og passer til alle hjem, synes jeg! I dag pyntet jeg opp med noen rosa roser også. Så moro å se hvordan du ulike fargene fremhever hverandre! Jeg bare ELSKER det! Nyt kvelden, her skal jeg fortsette å dille og dalle! Vi skrives! 

Denne tapeten brukte jeg.Ja, bedre sent enn aldri! 

Innlegget på tapeten har dere spurt etter så lenge og jeg beklager at det har tatt slik tid. Jeg satt jo opp denne tapeten uken før jeg havnet på sykehuset, og etter det har det vært mye annet, så jeg har glemt det og gjemt det bort. Dette er ingen unnskyldning, men en forklaring. 

Tapetrullen legger jeg derfor med bilde av koden på. Den er kjøpt på Montér, og de hadde den på lager da jeg handlet den.  De som kjenner meg vet hvor dårlig tid jeg har til tider, men aldri så dårlig tid så det ikke er godt for noe. Jeg ville ha leiligheten lys og endte opp med å finne en med mønster, for å få litt spill siden jeg ikke har mye bilder på veggene mine ellers. 

Martine rev raskt ned tapeten ,og jeg sparklet noen spikerhull og førte opp denne rett etterpå. Kjempe enkelt fordi tapeten er myk og enkel å jobbe med. Pga. jeg ikke ville ha mønsteret i en rett linje gjorde dette jobben noe vanskligere, da blader og greiner måtte møtes og diffen på rullen ble mer enn beregnet på hver rull. Jeg har ikke tatt i rett mønster, men i bølger, dette er en smaksak man velger selv. Tapeten er enkel og lett å jobbe med, noe som gjorde at selve tapetseringen gikk radig. Vi var to og gjorde dette på en kveld. 

Resultatet er jeg strålende fornøyd med og den passer til absolutt alt! 
 


Jeg håper mandagen deres har vært fantastisk, min har gått i ett, men sånn er det litt til tider er det ikke? Nyt den videre og lurer dere på noe mer er det bare å spørre i vei! 

Lørdagskos i heimen.

Reklame. Dette er lørdagskvelden sin altså! Ro, koseprogram på tv, godis i skåla og brus i glasset! Vi har vært litt sunne i dag og spist deilig salat med kylling, og det var virkelig godt! NAMNAM... Nå sitter vi og ser på Sara og Selma. For et program, jeg ler så jeg griner. Mot i brøstet, Karl & Co - ja, alle disse norske programmene er så å si noe av det beste som finnes, er det ikke? Lørdager hvor man ikke har noe å gjøre er på vei til å bli av de beste, i hvert fall her i heimen. 


Som dere ser har jeg fått på plass pledd og puter fra Style By Norway i hele stuen, og dette er noe jeg såklart synes er veldig stas! Jeg har prøvd meg på å blande inn litt grått og jeg synes faktisk det ble veldig fint. Det var litt deilig å bryte av med en gråtone til alt som ellers er beige! Grått er jo rolig så det passer til det aller meste! 

Putetrekket og pleddet finnes HER og HER i nettbutikken. 


Nyt kvelden alle sammen! Nå er snart nok en helg omme og det gjelder å få mest mulig ut av den! 

Når det er blått, men grått!!!

God onsdag! Overskriften sier vel sitt? 

Ja, idag har jeg vært slikkelig sliten, sånn virkelig tungpustet liksom. Noen dager er jeg bare helt skutt, det er en ting som er slitsomt med å være gravid! Jeg har snudd døgnet helt og det er faktisk kjempe kjipt.Jaja, kjipt når det skjer....Det blir vel normalt igjen.? Jeg gikk rose bananas idag - handlet først noen roser -så enda flere!  Blomster og meg, jeg får jo aldri nok av det, elsker det. Den lille leiligheten min overdriver jeg med hele tiden, går det ann ? Ja ja, noen må liker blomster også. 

Så her skal blomster fylle opp det som er av bord og benker og jeg slenge beina på bordet og nyte resultatet til slutt!  

Her får jeg kaste meg rundt med rose opplegget mitt og få de to røverungene jeg har inn i dusjen.... Olíver har blitt så sjenert også , haha... Den alderen liksom.. Jaja. Nyt kvelden , vi skrives! 

Laaaang fredag!

Hei og hopp alle sammen! 

Åh, idag har jeg gjort klart til morgendagen. Imorgen skal jeg ha familien på lammelår og småtrolla skal komme å være litt sammen med meg! Jeg har idag vasket hele rommet dems og ordnet påskeegget slik at det ligger klart å venter på dem! Jeg tror det er to små hjerter som vil bli over seg av begeistring!! Idag var jeg et kapitel for meg selv når jeg lå i køya og skiftet på madrassene - fy for noe herk! haha... Men nå er rommet rent, ryddig og klar for bruk til de kommer hjem igjen! Uff, en uke er lenge å være borte fra dem altså, selv om jeg har sett de litt et par dager. De har så mye humor i hverdagen om dagen og forteller den ene vitsen etter den andre og ler før de har kommet til poenget. hihi.. Typisk barn <3 

Ellers, ja så er ting klart for morgendagen. Gjett om jeg gleder meg til lammelår da, nam nam!!!  Leiligheten er nå ren og pen, skittentøyskurven er snart tom og kjøleskapet er fylt opp med alt det deiligste av det deilige! 

Påske, langfredag og kos!! 


Nå skal jeg en liten tur til storesøster før turen går til min venninne ikveld - jeg håper dere koser dere og nyter påsken - ta godt vare på hverandre ! Smil og vær glad! 

Nyt dagen - vi skrives! 
 

Typsik meg.

Kunne jeg vært mer uheldig da, idag våknet jeg med tett rennende nese og et hodet som det føltes ut som skulle eksplodere! Jeg hadde hundre baller i luften idag, men har ikke orket å gjennomføre en enste en av dem, litt sånn på halv tolv egentlig. En ting jeg fikk rotet meg til var å hente salongteppet mitt -weeeee!! Det er så fint og passet perfekt til den fine sofaen min. *smiler*  Beige... Vel , jeg trenger ikke si mer... Det ble det og nå jobber jeg med å få på plass litt farger i blomster og putetrekk.. Vårfølelse - i like it! 

Ikveld blir det avsted til shnuppelura mi for litt skravling, beste tiden på døgnet er når stillheten og roen senker seg... Jeg har noen småplaner i påsken, så er jeg heldig får jeg gjennomført noen av dem. Brått gikk tiden litt fortere enn jeg hadde sett for meg! Onsdag allerede imorgen - vips er vi inne i april. Herremin, mndéne fra januar til nå har flydd og innen jeg vet om ordet av det er jeg mamma igjen.. SYKT å tenke på. Nå er hun jo et par hundre gram og snart er hun 20 cm lang. Altså, det er ikke småtteri som skal fylle seg opp inni magen, men moro er det! 

Sjekk det fine teppet da,dere! Lekkert ikke sant? Kjøpte det på mål fra Tk gulv på rolvsøy og der kan dere velge i MASSE fint! Mulig jeg må fikse et til(?) ...hmmmm. Jeg får tenke litt på det. Kos dere ikveld og nyt dagen videre! 

Fred og ro.

God kveld! 

Åh, nå ligger jeg rett ut på sofaen og koser meg med kald brus, og lader opp til Neste sommer og Helt perfekt! Perfekt avslutning på søndagskvelden. Det er så deilig med en god latter av sånne hjertelige serier! 

Ungene ble kjørt til Håkon da klokken var halv 7, og det siste de gjorde før de dro var å ordne ferdig for påske her hos meg. hihi..  Jeg skal heldigvis ha de litt i påsken og det skal bli godt. Selv om de er noen småtroll til tider, er det ikke noe som er tommere enn når de dra, derfor er det ekstra godt med litt kosetid innimellom de dagene de er hos Håkon. 

Det er rart med det, men til jul pynter man et tre med kuler, og nå har jeg jaggu blitt med på å pynte noen geiner med glassegg... hehe.. Snart skal vel påsken også ha et påsketre? Nydelig er det i hvert fall! 

 
Mange lurte på hvor jeg hadde fått tak i greinene jeg har hengt påskeeggene på. De kjøpte Mathilde og jeg på Mestergrønn, det samme gjelder glasseggene... 

Det er jo litt koselig med denne påsekepynten også, blir en egen stemning ut av det! Jeg håper dere har nytt dagen i dag! Våren er jo rett og slett fantastisk og det er ikke til å legge skjul på at man blir litt ekstra glad når man våkner opp til blå himmel og sol! 

Nyt kvelden videre og har dere tatt påskeferie - kos dere med kvik klunsj og appelsin ute i vårsolen når morgendagen kommer !! 

Vi skrives! 

 

Home birthday!

Er det noe jeg alltid synes er like hyggelig er det å lage til selskap til de jeg er glad i ! Olíver fylte år 1.mars, men siden formen min først begynte å bli veldig bra forrige uke har jeg ikke orket å stelle istand til famiieselskap før idag! Så idag har mamma og jeg bakt kake mellom slagene og jeg driver nå å dekker bord nr 2 til alle kommer!  

Idag måtte jeg holde frøken freken hjemme fra skolen.. Noe som viste seg å bare være veldig dumt- haha. Mathilde var så slapp og nesen rant, men så fort hun hadde fått i seg mat var formen hennes på topp igjen og ingen feber -enda godt! Så hun har hjulpet meg med å dandere til påske her hjemme. Vi har hengt opp små egg på kvister og fått frem årets søteste påskekylling ifølge Mathilde. 

Ultralyden gikk SÅ bra idag! Lillemor vokser som hun skal og er rett og slett helt perfekt!  Jeg er helt blendet i kjærlighet på den lille prinsessa mi! Idag så jeg fingrene hennes, små tær, at hun klødde seg og lå med beina i kryss. Herremin, tenk så vakker hun vil være da. Går bare å gleder meg til 3D jeg nå. hihi... Jeg har valgt å ta litt sein 3d, men ble også anbefalt at det var veldig bra tid for å få med meg mest! Så 24.5 kl halv 10 er det avsted for å se på den lille vakre prinsessa mi. Mndéne bare flyr og jeg kan nesten ikke tro vi går inn i april! Tenk at sommeren snart står for tur og VIPS er datoen til lillemor her!  Hun er ca 17 cm nå så det begynner faktisk å bli litt størrelse på henne nå. Helt rart og det morsomte var at termien min etter min mens var HELT rett også.. Snakk om å ha kontroll på ting a gitt... Jeg bare håper lillemor holder seg i magen til termi og ikke bestemmer seg å komme 5/6 uker før termi slik som Mathilde .. Da hadde jeg jo bare hatt 17 uker igjen .. hoho... Nei, jeg krysser det som krysses kan jeg nå altså. Det var nesten som å se et lite romvesen idag, for jeg fikk sett øyehullene, nesa og munn parti. Som dere sikkert forstår dreier alt i livet mitt nå seg om barna og henne !  Jeg må ha fått en gravidskade..hihi. Jeg er så opptatt av den lille spiren i magen at jeg ikke klarer å gå en time uten å tenke på henne. Jeg lurer mer enn noen gang på hvordan hun vil komme til å se ut, men vet med sikkerhet at hun blir verdens vakreste ... Bli hun som storebror og storesøster ( har jo litt meg i seg de også, hihi) vil hun være relativt hårløs og lys med store blå øyer. Både far og jeg er jo helt lyse egentlig så hun blir nok en bleikfis.. hihi.... 

Magen er ihvertfall stor fikk jeg høre så hun virker til å ta seg til rette i magen... Tenk på det- ikke lenge til jeg er halvveis!!! 

Ellers er huset ryddet til selskap og jeg fortsetter å kose meg med å dalle rundt frem til familie og venner kommer! 

Og dere gjett hva!!! idag fikk vi bekreftet leveringen på mine nye putetrekk for Style by Norway .. Innen en uke er de på plass!! Jeg gleder meg sånn!!  Jeg får nesten kaste meg rundt, kl 17 er det jo full res med store og små så nyt dagen! 

Å være tilbake er en lykke i seg selv!

Annonse/ Stylebynorway. 

Tirsdag ! 

Jeg nyter å være tilbake i jobb! Denne uken var jeg tilbake etter å ha ligget i mange herrans uker med oppkast og mye som ikke gikk som det skulle som rett og slett tok knekken på meg. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri ville føle meg lykkelig igjen, men nå !! Åh, herremin så deilig det er å være ferdig med gammelt og faktisk gå fremover!  Jeg tror nok jeg har blitt ekstra deprimert av å bare gå å dvele på det som har vært, fremfor å bare ta meg sammen og ta tak i ting og meg selv. 

Dere kjenner den lykkefølelsen når dere ser ting dere gjør faktisk går fremover (?) Jeg ser at jeg har en så stor positiv driv på så utrolig mye og det å klare å få ting på plass, opp og frem igjen er deilig! Jeg ser at jobben min er 100% avhengig av meg og når jeg brått blir borte noen mndér stopper det seg for dem også stakkars.. Martine er over happy på å se meg tilbake nå og kreativiteten bobler over i meg!  

Sol,sol og atter sol vet dere! Det er nøkklen til mye positivt! 

Nå kommer mer og mer farger! Og jeg har pyntet med deilig friske farger i blått og rosa og elsker det! Den fine beige puten finnes HER i nettbutikken og den blå lekre paisley puten finnes HER og spisebrikker HER. 

Jeg fikk hentet meg noen RÅ lekre blå puter til verandaen istad også, hipp hurra for at jeg synes blått er flott!! Wiiihiiiiiii!!! Jeg har noen fine blå puter i helt rett blåtone på vei inn nå også fra min kolleksjon hos Style By Norway i bomull , de er så lekre altså! Gleder meg! 

Vel, her skal vi spise god middag og dra på svømming når småtrolla kommer hjem, hvordan ser dagen deres ut ? 


 

Jeg kappet beina på barkrakkene og vips fikk jeg spisestuestoler!

God mandag alle sammen! I dag våknet jeg til sol, strålende sol! Herremin, så deilig det var! Jeg fikk skikkelig vårfølelse av det og jeg kan nesten ikke vente til det er litt varmere ut nå også! 

En liten tur ned på butikken for noen nye blomster og så hjem for å få de på plass!!! wiihiiii! Hvordan ser uken deres ut? Jeg tenkte meg inn en tur på Ikea for et større teppe under spisestuen. Det andre jeg skulle ha synes jeg helt ærlig ble for dyrt nå som jeg vet hvor geniale teppene fra Ikea er!  

Spisestuebordet er det MANGE som spør om, samt spisestuestolene. Det runde spisebordet er fra Skeidar. Jeg er litt usikker på hva det heter, men om dere evt. ringer Skeidar i Fredrikstad, kanskje de kan svare dere på det(?) Står på Camilla Øvestad i hvert fall. Spisestolene er fra Mille Moi. Jeg har valgt å kutte beina på dem med ca. 12 cm for normal sittehøyde. Jeg ønsket spisestoler med lav rygg og har elsket barkrakkene mine siden dag én, så derfor endte jeg på disse. Det å kutte beina gikk kjempefint og man sitter veldig godt i dem. Jeg har beiset stolbeina i sort (hold dere fast!) terassebeis i fargen mocca, kun to strøk! 

Ellers lovet jeg dere innlegg på tapeten, og det kommer en av dagene. Så da får de som synes det er fint følge med og de som ikke liker måten den er ført opp på se en annen vei. Jeg har tatt bilde av nummer på tapeten og jeg skal fortelle samt vise litt bilder av hvordan vi ordnet det når vi førte den opp.  

Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag så langt! I dag er jeg ikke kvalm og jeg begynner å føle mer og mer glede over å endelig føle meg "normal" igjen. Det rare er jo at man nesten blir bekymret når man ikke er så kvalm lenger, men jeg er jo 12 uker på vei, og da kan jeg jo være heldig å være av de som kvalmen avtar mer og mer på! Jeg krysser fingrene mine! 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives! 

 

På plass med møbler!

 

GOD torsdag! 

Endelig er sofa´n i hus og jeg er så fornøyd. Nå er det lyst og deilig i leiligheten og jeg føler størrelsen på rommet kom frem igjen! Leiligheten er jo egentlig ikke liten, for 80 kvm er ikke noe jeg anser som smått. Leiligheten har rett og slett bare vært overmøblert og da forsvinner plassen veldig synes jeg. Vegger er malt hvite, pusset for spikerhull og tapetsert. 

"Jeg skal bare kommentere EN ting før noen skal begynne å "bitche" om det. Jeg kjøpte 8 ruller med tapet og pga 4 av disse hadde et annet batchnummer måtte jeg trikse på slutten, jeg var nemlig så " dum" og ønsket å ha blomstene i bølge og ikke i rett strek pga litt liv og derfor kan noen synes at mønsterrapporten bli litt "feil" . Dette gjorde så den sisten rullen inn mot veggen dessverre ikke kune gå i samme bølge. Siden blomsten ellers ble møtt med mønster lot jeg dette passere, så jeg slapp fargeforskjell for å "slippe" unna. Dette er ikke stygt eller "slurvete" ført opp, men noen vil alltid finne noe å sette fingeren på når jeg gjør ting og av den grunn ønsket jeg å si hvorfor mønsteret ikke stemmer overens på neste lengde i vannrett plassering.."

Vel, jeg er KJEMPE fornøyd med alt og tro det eller ei, kjøkkenet ble jo noe helt anent plutselig det også. hihi.. Det er utrolig hvor forandret og annerledes leiligheten ble med en lysere og mer feminin stil. I love it!  

Idag nyter jeg bare synet av leiligheten! Føler jeg har fått et nytt hjem. hihi.. 

Jeg håper dere nyter dagen og storkoser dere masse videre idag! Snart står helgen for tur! 

Endelig Fredag!

Annonse /  Stylebynorway. 

 

Rosa vårfølelse!! 


De lekre putene finnes HER, HER og HER. Fredag- det er fredag-det er fredag! 

Helgen står endelig for tur! Denne uka har vært miksa, men nå er leiligheten ryddet og strøken.  Jeg elsker å gå helgen i møte med kun ro og kos og til søndagen kommer småtrolla hjem igjen også! Jeg savner de ille denne gangen for siste uke når de var hos meg var jeg så dårlig og fikk liksom ikke koset meg så veldig med dem. 

Rosa er jo årets farge og jeg skal ærlig si jeg har vært litt skeptisk til den, men nå som jeg endelig fikk meg til å prøve synes jeg det ble så vårlig og pent! Jeg har planer om å kanskje få gjort litt om hjemme, vi får se, jeg "bor" meg jo inn så nå får jeg bare bli kreativ ettersom formen tillater det! Vår følelsen kommer ihvertfall snikende på litt og litt hele tiden! 

Jeg håper dere får en deilig dag! Nyt FREDAGEN! 

Blå nye detaljer.

Hei og hopp alle sammen! Startet uken bra? 

Åh, jeg sitter klar for å dra til legen idag, faktisk så gruer jeg meg litt, fordi jeg synes aldri det er morsomt å dra til tannleger og leger. Alltid syntes det er en smule skummelt og vemmlig, men sånn er det bare. haha.. 

Igår lovet jeg dere noen bilder av de siste nyhetene våre og idag har jeg prøvd å ta noen fine bilder i ellers rotete kaos her hjemme! 

Sett så fine nyheter- åh, jeg elsker blått og denne fargen er kald så den passer perfekt hos meg! 

Hvordan er dagen deres?  Her har uken så vidt begynt -mandag og ny uke! 

Sofasliter på fredagskvelden..

God kveld alle sammen! 

Åh, jeg er altså helt pumpa etter en uke med bare sykdom. Snakk om grusom omgangssyke, verste jeg har hatt tror jeg. Jeg har ligget som et slakt i flere dager, kun kommet meg litt ut , men det er minimalt. Jeg føler meg ennå mørbanket i mellomgulvet etter å ha fått opp alt som har kommet ned og selv om jeg ikke har kastet opp på noen dager nå er formen helt mørbanket. 

Våren skal inn, som dere vet.. Så jeg startet litt enkelt med noen vakre rosa blomster idag-endelig frisk nok til å fjerne de døde tullipanene og lukten av liljer... Jeg klarer ikke liljer.. Brått gikk den lukten meg på nervene..Usj..

Vel, innom er jeg bare for å ønske dere en god,god kveld og natt videre.. Jeg har hatt kvalitetstid med Olíver og det var veldig etterlengtet for oss begge. Nå ligger den lille kællen min å sover og jeg skal se på litt film før jeg sikkert går i halvsøvne inn i sengen og ikke husker at jeg kom meg i sengen når jeg står opp igjen imorgen! 

Nyt kvelden, så skrives vi mer... Nå er formen snart normal igjen og da blir det mer å "henge" seg oppi her inne... hihi! Vi skrives- nattinatt! 

Plantasjen leverte IKKE.

God kveld i stugo! 

Åh, idag har jeg gjort ren leiligheten, æsj... Her var det møkkete , nesten litt flaut at jeg har hatt så mange hybelkaniner boende uten å ta en krone betalt fra dem... Vel, sånn kan det gå når man overser rotet man elver i.. Haha.. Jeg har luftet alt av pledd,puter,tepper,dyner , vasket alt fra gulv til tak, sprengluftet hele leiligheten og fått på plass rene putetrekk etter en tur i vaskemaskinen ...  Nå lukter det HIMMELSK her, rett og slett nydelig. Men så har jeg veldig god luktesans også.. Skuffelsen var STOR idag, jeg kjørte glad og fornøyd opp til Plantasjen klar for å hamstre med meg deilige nye vårblomster til alle mine tomme potter og vaser. Tror dere jeg fant noe da? Vel, det var beskjedent ... Jeg ble så skuffe for jeg var skikkelig gira på å få blomstene på plass her hjemme.... Uff. jaja, bedre lykke på blomsterbutikken imorgen, Floriss skuffer ihvertfall aldri! 


Jeg brude seriøst hatt klippekort hos blomsterbutikkene... Jeg handler så mye blomster og elsker å ha friske pene blomster i heimen. Jeg skulle ønske det var en lottospilling som gjaldt blomster, da hadde jeg blitt "rik" om jeg vant! For fy så dyrt det er å elske friske blomster! haha... Vel vel. en frisk bukett fikk jeg opp , så helt forgjeves var det heldigvis ikke, resten får komme på plass imorgen!! Å... Denne uka kommer det masse nyheter også!! Jeg gleder meg MASSE!! 

Nyt kvelden, det ble mange bilder fra sofakroken idag, men sånn ble det.. En spisestue uten blomster er bare trist så mer bilder kommer så fort blomstervasene er fylt opp igjen imorgen! Frem til det må dere NYTE kvelden! 

dekket bord for lillemor!

Happy friday! 

Så står helgen for tur, og det skal bli deilig også- for da kan jeg sove lenge! hehe.. Merker jeg er i koma etter å ha sovet så dårlig den siste uka, så nå skal jeg nyte ro og fred i heimen med de små trolla mine! 

Fredagstaco står på meny´n og jeg har dekket bord. Mathilde ville nemlig såååå gjerne at jeg skulle dekket et pent bord en dag , så jeg tenker hun bli fornøyd når hun ser jeg har gjort som hun ønsket. Litt stas på de små må jeg jo gjøre, haha... 

Jeg elsker spisestuen nå som bordet har blitt større, men jeg skulle ønske jeg fant noen fine beige stoler snart.. Jeg vil liksom ha noen litt enkle, samtidig som jeg har blitt bortkjemt på de lekre jeg har hatt. 
Jeg har tent deilig duftlys, ryddet leiligheten og nå skal jeg hente småtrolla hjem fra skolen.. Jeg vet de selv gledet seg til helg så jeg får vel kjøre å hente de så den kan starte! 

Jeg håper dere nyter dagen og får en nydelig kveld! Jeg titter innom litt seinere! See you! 

Jeg fikk de GRATIS!

Svært svært sjeldent finner jeg noe som passer hos meg og som er GRATIS, men idag ble jeg glad, rett og slett glad!  Jeg solgte igår mine spisestuestoler og en ivrig ny eier hentet de samme kveld!  Jeg har ikke kjøpt meg nye og vil gjerne vente litt så jeg får sett litt på hva jeg ønsker.. Derfor gikk jeg opp til mor ogfar, hentet to stoler i boden og vips, med barnestolene ble det jo SÅÅÅ koselig her!  Akkurat å skal jeg ikke kjøpe meg noen andre, disse likte jeg godt nå og har en råtøff linkappe og legge på når vi kommer inn i det nye året !  Jeg skal nok med tiden kjøpe noen i beige, men synes det var deilig og slippe å haste med det nå! 

Vel, spisestuebordet er litt som et par lekre sko.. Har du skoa- har du antrekket... 
Nå skal jeg kritisk titte rundt og plutselig sier det PANG og de rette stolene står rett forran meg! Inntil det skjer, skal jeg fortsette å piffe opp disse... 


Vel,idag var det enkle det beste og jeg nyter å ha spart meg god tid! 

Gold details

Annonselenke/ egen nettbutikk. 

Joda, det ble faktisk mye finere enn forventet.  Jeg var en smule negativ til gullbord, men nå er meningne min en helt annen. Gull er jo nydelig å blande inn med glass og grønt i denne førjulstiden, jeg synes virkelig det var pent! Det gjelder bare å finne en balanse man liker selv , så går resten av seg selv.. 


Dekor gullbestikket finnes i nettbutikken HER og de søte Gullstjerne rundt servietten finnes HER. 

Idag skjuler det seg dette lekre putetrekket bak luke nr 8. Det jeg lurer på idag er - hvor mange puter har du i sofa´n din og ville denne fått plass? 

Fortell i kommentarfeltet og MASSE lykke til! 

Siden innlegget på gårsdagens innlegg lar jeg innegget stå åpent til imorgen og trekker vinneren på dagen da! Så har du ikke fått lagt igjen en kommentar der er det på tide! 

 

Nyt kvelden videre, snart er det nattinatt! 

Vips var det 1.2 - 3 og kanskje 4.

Happy night! 

Vips var uken godt igang og kvelden kom i en rekordfart. Vi hadde planer om kino idag, men flyttet kinoplanen til imorgen fordi vi bare ville slappe av hjemme for en gangsskyld... haha.. 

Idag ble juletreet pyntet, jeg skal vise dere bilder imorgen av hvor pent det ble, det rakk å bli mørkt her før jeg fikk knipset noe som helst.. 

En liten sniktitt her inne skal dere uansett får. 
Vi har spist deilig kyllingsalat og idag smakte det himmelsk! 


Jeg er på den gode siden nå og leker veldig gjerne julenisse! Så idag åpnes luke nr 4,5,6 og 7... Bak disse dagene skjuler det seg følgende: 

Luke 4 & 5 er det deilig vaskemiddel og skyllemiddel + romspray fra durance i cotton. 

Luke 6 & 7 er duftlys, putespray, duftpose og sist, men ikke minst deilig ppvaskmiddel! 

Det jeg lurer på er hvor i landet du sitter å leser min blogg og hvor gammel du er ? 

Gleder meg til å vite litt mer om deg, nyt kvelden! 

 

Vinneren av luke nr 3 ble følgende : 

Gratulerer så masse, send oss mail på post@stylebynorwaystore.no så sender vi deg ditt gavekort. 

Victoria
03.12.2015 kl.23:49

Hadde eg vært så utrolig heldig å vinne ville eg kanskje brukt gavekortet på toalettrull holderen i tre/nikkel,eller et woodwick lys💙Kjøpte akkurat et linen lys hos dere å det lukter sååå godt❤️ Elsker å lese bloggen din å kikke etter inspirasjon,du har d så ufattelig koselig å fint❤️😘Når et lys slukkes tennes tusen andre.

Mandag, ny uke og nye muligheter! Jeg står nå og pynter julen inn, fjerner annen pynt.. Ja, dere vet den sysslingen som hører med og man bare koser seg med hele tiden. Idag tenkte jeg å overraske småtrolla med juletre når de kommer hjem og deretter tenkte jeg å ta de med meg på kino. De har så lyst til å se Julekongen og idga var det kalendergaven de fikk.. To VELDIG fornøyde småtroll som stod der og ikke trodde at vi skulle det - også på en vanlig ukedag a gitt. haha.. De er så søte de to der altså, vinner hjertet mitt på nytt hver dag... 

Her bringes julen inn! Og jeg har latt meg inspirere av SÅ mange juletrær i London..
Jeg håper dere titter innom snart igjen, for jeg begynner å bli kanon fornøyd med det vesle søte treet vårt! 


Nyt mandagen så lenge kjære alle vakre! Idag åpner jeg 3 luker i kalenderen så heng dere på! 

Hjem til jul og rød tradisjon.

Annonselenker/egen nettbutikk. 

Lukten av jul hjemme hos mamma og pappa er alltid med på å gi meg den rette julefølelse. Røde nisser, røde puter og lys, her har julen alltid vært rød og det vil den også alltid fortsette å være.

 Mamma liker best rødt og nissene som står rundt på skjenker og vinduskarmer har fulgt meg fra jeg bodde hjemme. Rart med det, det er alltid ekstra jul å komme hjem og i år skal jeg feire julen med mange av mine søsken hos mamma og pappa. Gjett om jeg gleder meg, familie og deilig juleribbe + kalkun, kan det bli mer bedre? 

Her er huset pyntet til jul og bordet dekket til middagsgjester.. 

Tenk at det er første desember.. Nå starter julekosen, eller hva? Julestrømpen HER, Gavepose HER.  Dekkebrikker HER. Servietter HER. Trestjerne HER. Lyslykt HER . Stjernegirlander HER. Stort snøfnugg HER. Juleegg HER

Alt av interiøret og langt mer finnes under kategori JUL i nettbutikken <3 

Duftlyset knitrer og finnes HER i nettbutikken. Juletrekule HER Hjerte HERJeg håper dere får en deilig dag, så sees vi mer etterpå! Nyt 1. desember !! 

Inn i nattetimene..

Åh, dere ... Hvor ble denne dagen av? 

Idag har ungene og jeg bare vært hjemme, vi har ligget rett ut og sett på julefilm (alene hjemme 1) og som hver førjulstid leverer den .. Haha.

Iår merke jeg ungene gleder seg mer enn jeg noen gang før har sett til adventstiden. De gleder seg til julekosen og alt i alt er det jo den som er viktigst. Julegavene er allerede handlet inn til dem, iår var det enkelt. De har oppriktig ønsket seg en ting hver nå i mange mndér og ettersom jeg kom over et godt tilbud slo jeg til før julekaoset tok meg! Jeg er endelig ferdig med julekalenderen til småtrolla også så nå gleder jeg meg til å kose meg med baking, familiebesøk +++ i desembermnd. 

Minitreet er på plass og gjett hva.. Jeg gleder meg STORT til å pynte det store juletreet også. Det skal bli fint det! wiii!! Du grønne glitrende tre-tralllalaaa! .... 

Brunt og grønt, pastellrosa... Nå blir det jul.

Åh, nå begynner jeg å få julestemningen -sååååå deilig! Tenk at det snart er første advent da dere! Vel, i år blir det enkel jul her i heimen, men det skal ikke være mangel på den likevel. Jeg orker ikke fylle opp hele leiligheten med nisser og alt annet, så jeg har lagt frem noen få nisser som alltid har fulgt meg og ei julestjerne. Utover det blir det dekorfat og blomster som står for resten av pyntingen... 

Jeg var i dag og kjøpte meg nye DUSrosa tulipaner, så vakre og delikate. I tillegg fant jeg frem en del julekuler, dekorkongler og grønne kvister. Det er ikke så mye som skal til, ikke sant? 

Vakre rosa tulipaner og svibler, nydelig ikke sant? ...
I champagnekjøleren kjøpte jeg et lite juletre og plantet mose rundt.. Ble jo SÅ julestemning med en gang. Denne julen skal bli den beste noensinne og om 1,5 uke skal tildemor og jeg på mor- og dattertur til London for julegaveshopping.. Gjett om det er ei lita jente som gleder seg, hun er i ekstase! 

Har dere hatt en fin dag? Her regner det, så jeg har jobbet inne i heimen  idag - sååå deilig! 

Vi skrives etterpå - nyt dagen deres! 

Kveldens timer..

Annonselenker/ egen nettbutikk.

Ja, de går mot slutten.. Jeg sitter nå og føler direkte ubehag, walking dead er på skjermen og det er den j....ligste serien jeg vet om, men også den beste.. haha..  At jeg kommer til å drømme om det i natt er ingen hemmlighet, det vil så absolutt skje..

Imorgen skal jeg dandere og ordne litt i heimen, jeg skal vise til litt juleinspirasjon så nå må jeg nesten få startet.. Og gjett hva jeg bestilte i dag- adventskalender fra Durance -ett duftlys for hver dag. Åh, det skal bli perfekt! Får kun noen få, så dere må forte dere å bestille, om dere vil sikre dere en slik kalender! Denne finner dere HER
Sofakroken er en fin ting , så jeg skal fortsette å nyte (la meg skremme)så snakkes vi imorgen!

Er det noe som heter fin på vin... ?

Annonnselenker/egen nettbutikk. 

God morgen alle sammen! 

Idag våknet jeg med en ekstra klang i hodet, igår ble det litt for seint og et glass for mye med hvitvin... Anita og jeg var å ordnet oss litt fjonge igår og dro hjem til latter,musikk og moro rett etterpå. Klokken rakk å bli 22 før vi var hjemme og jeg kjørte rundt og rundt for å finne Mc Donalds som Anita ba meg svippe oppom... Snakk om surrehode, går det ann? Jeg fant jo ikke frem på 15 minutter og akkratt når jeg skulle til å gi opp var det rett forran meg.. haha.. Vinterbro er ikke stort, men til mitt forsvar er jeg fra Fredrikstad og ikke lommekjent her... 

Vel, over til igår... Jeg hadde gjort klart innlegget til posting, men må har gjort noe feil (?) Postet ble innlegget ikke og jeg oppdaget det først idag..

Vi fikk jo inn våre egene duftlys igår, gjett om det var stas!  Vi har fått inn to ulike dufter som lukter helt himmelsk, de første som kom gjorde vi om på og disse luktene har jeg valgt ut selv.. Nydelig duft som sprer seg i hele rommet, og nei, den er ikke kvalmende. 

De lekre pærelampene i taket finnes HER. Jeg er SÅ fornøyd altså, de er jo så enkle og minimalstiske, men dere kjenner meg.. Jeg ELSKER å blande de ulike stilene.. Det er jo alltid morsomt å bryte litt... 

Duftlyset finnes HER i nettbutikken til KUN 169,- kr.... Med 50 t brennetid er det ikke dårlig, spesielt for duftlys elskere som meg.. 


Salongbordet finnes HER og er pr.d.d  på lager hos oss.. Så skal du unne deg et bord til jul er nå tiden for det, vi har jo hele 20 % i nettbutikkenved bruk av kode "crazyweekend" helgen ut... Så nå gjelder det å gjøre kupp-på-kupp.... 
Nå skal jeg ligge å dra meg på salgongen hos Anita frem til hun står opp... Hun er syvsover og jeg lader opp til Son spa og kos! Nyt dagen, vi skrives fra deilig son!!! Da skal vi nok en dag bli fin på vin... *smile* Dere vet... Sånn jentehelg som aldri brude ende med skrevlings og god mat, kan man få nok av det? 

Det perfekte førjulsbord...

Annonselenke/egen nettbutikk. 

God kveld alle sammen! 

Ikveld har jeg dekket bord, det er så moro å gjøre det pent og siden jeg får gjester på besøk er det ekstra stas å gjøre det litt fint. Vi går jo mot julemnd og derfor valgte jeg å pynte bordet med litt julepreget stæsj.. Som jeg gleder meg til å få gjester på besøk her nå. Jeg er jo så stolt av denne leiligheten nå at jeg nesten sprekker, det er jo blitt så fint her! 

Brikker, servietter, serviettringer +++ er alt fra Stylebynorway- nydelig ikke sant? Alt finnes HER under julepynt i nettbutikken. 


Jeg håper dere har hatt en fin dag, min har vært beriket med litt shopping, dekorasjon +++ ...Blomster måtte jo handles inn og det drar jo gjerne med seg litt annet også <3 Nyt kvelden, så skrives vi! 
Siste innspurt.

Annonselenke/egennettbutikk. 

Nå er det bare 1.døgn igjen og huset er ikke mitt lenger. Såååå rart og deilig på en å samme gangen... Idag ble det en rolig morgen på meg, litt jobb lå igjen og jeg hadde en god del jeg måtte få unna nå før vi skal kjøre siste haug med søppel på øra. At det går ann liksom, jeg kan vel nå m hånden på hjerte si at alt jeg har bruker vi så nå er ikke boden lenger fylt opp med flere runder med søppel.. Mine siste 10 år har blitt skrenket inn og kun ting jeg hadde brukt for ble med videre.. 

Noen detaljer og ting blir man jo glad i, ikke sant? 

Jeg elsker dette trebrettet og de sylindervasene våre, bruker de til alt.. Finnes HER i nettbutikken forresten.. Nå skal jeg få på meg arbeidstøyet og komme meg opp i huset.. Nyt dagen alle vakre, det fortjener dere!! 


Kveldkos i heimen.

Annonse/Stylebynorway . 

God kveld alle sammen! 

Nå driver jeg å vaster litt i heimen faktisk, men hellstrøm på tvén. Jeg har kuttet opp masse grønt og laget dipp, egentlig altfor mye. Jeg er jo ikke vant til å lage for bare en så det er en "vane" sak å bare ordne til meg selv.. Sånn er det, livet går ikke alltid den veien man vil, men det betyr ikke at det stopper av den grunn..Eller hva? 

Idag hentet pappa den nye tv benken min til meg, åh.. Den er så fint og nå gleder jeg meg til å få på plass alt av det flotte serviset mitt, samt de pene gassene mine<3  Jeg solgte begge stolene veldig radig igår, og planen var å kjøpe en sjeselong. Ettersom jeg har en sofa til spisestuen min valgte jeg å skyve den bort til tvén. Det ble så fint. Den passet jo perfekt og plassen ble jo 100 ganger bedre.  Nå skal jeg kjøpe inn litt deilig nye blomster til leiligheten å komme meg skikkelig på plass med det som skal på plass i boden! 

Noen søte blomsterløk ble med hjem idag, synes det er så moro å få tak i dem igjen, nå skal jeg finne tullipaner også.. Jeg elsker blomster , hihi... *smiler* Lykter, lysestaker, champagnekjøler og dekorstjerne alt finnes i nettbutikken vår som dere kan finne HER. 

Jeg ønsker dere alle en flott kveld, ta vare på hverandre <3 

I love GLAM.

Annonselenker/ stylebynorway.

 

 

Happy night! 

Gud hvor fort tiden idag har gått, jeg droppet å se på klokken en liten stund idag trodde jeg, men på den "lille" studen jeg droppet å sjekke klokken fløy 2,5 timer! Snakk om dag som gikk uten at jeg nesten merket da a´gitt.. hihi... 

Jeg har fått inn litt GLAM i glitter og blandet inn litt gull, jeg elsker det! I tillegg lader jeg opp til julen og har allerede pyntet litt med fine glitter og glam kuler.. Tidlig(?) Hmmm. Kanskje, men det er lov så lenge jeg synes det er vakkert! 

De lekre nye kulene finnes i nettbutikken HER. Julen kommer fort og folk begynner alltid tidligere så her gjelder det å ikke drøye for lenge.. Den store lekre kulen koster også kun 139 og den fine sløyfen kun 99,- .. I love it! Så dere hvor søtt det lekre egge var da? Kan åpnes på midten og fylles med godis... Alt finnes under julevarer HER i nettbutikken. Vi har også lekre putetrekk på 30 % idag, har dere sett det? De finner dere HER og HER. Verdt å få med seg!! 
En ting er helt sikkert! Jeg merker jeg gleder meg VELDIG til jul iår, hva gjør dere? 


Fortsett å nyt kvelden, det skal jeg! 

Jeg satser på at det ikke blir en skandale(?) ...

Endelig kveld og roen har senket seg.. Idag har jeg stått på hodet og vasket i mange timer, det er trim til tusen, men utrolig tregt!  Imorgen en gang får jeg besøk av de som eier leiligheten og jeg gleder meg til å vise dem hvor fint det har blitt her.  Jeg håper jo så klart de liker leiligheten enda bedre nå, det ville jo vært skandale om hun ikke likte det jeg har vist henne på bilder enda bedre i virkligheten.. 

Jeg elsker hver cm. 
Jeg håper deres dag har vært super! Jeg har forresten fått på plass hagemøblene mine, imrogen skal jeg vise dere hvor pent det har blitt, jeg har nemlig ordnet noe veldig, haha... 

Nyt kvelden, vi sees! 

Mitt favorittmateriale

Annonselenker/stylebynorway

Etter 5,5 uke med venting begynner ting endelig å komme på sin plass i leiligheten. Jeg hadde helt ærlig ikke sett for meg at det kom til å bli så bra som jeg føler det har blitt etter at jeg startet å svinge meg rundt med malepenselen.

Jeg elsker å trikse og mikse  med materialer,  og ett materiale jeg har forelsket meg i er betong.  Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker å kombinere  ulike tekstiler, materialer  og farger. Det er leiligheten min et bevis på.

Noen syns det kan bli litt mye,andre elsker det, noen er skeptiske og andre faller for det med en gang. Jeg tror det er litt sånn vi mennesker er.

Min stil er i utvikling og etter min mening er det  ingenting som er rett og galt innenfor interiør. Det faller mer på hva du liker og ikke liker. Jeg synes det å blande grove elementer med litt mer tidløse gjenstander  gir ett  spill jeg synes er veldig lekent og spennende når det kommer til styling av forskjellig interiør .

Jeg elsker hvordan det nye betongbordet kompletterer de grove skjærebrettene og papirposene fra IO. Disse kan man bruke til alt fra brødkurv,potteskjuler og oppbevaring.

Betongbordet finnes HER i nettbutikken- vi har disse på lager per dags dato.  

 

Glassvasene fra madame passer perfekt til de nydelige kubbelysene fra La Vida som vi har vært så heldig å fått inn. Jeg har snittblomster i den ene for å brekke av med litt naturlige friske farger. Duflysene fra durance ha vi nå fått inn i 7 ulike deilige dufter, mange etterspurte flere dufter så jeg håper noen vi har valgt ut faller i smak. 

Den lille søte betongurna fra IO passet perfekt til refilbeholderen fra durance, jeg valgte å sette den oppi de søte lille urna for å ha noe annet enn blomster i alt. hihi 

Liten miniurne HER. Refilen HER- husk å bestille med pinner.. 


Sofakroken fikk endelig på plass det lekre betongbordet det også, har dere sett noe så lekkert! Finnes HER i nettbutikken. 

Nyt dagen , jeg håper du så noe du likte. <3 
Dette er helt rått!

Jeg jubler!! Jeg har fått VERDENS lekreste spisestuebord og salongbord! Det er 100x finere enn jeg hadde turt å håpe på, akkurat nå er jeg en smule stolt over min sammensettning av møbler. 

Hvem har sagt man ikke kan bryte alt av(?) Jeg har ihvertfall gjort det denne gangen og det er helt -helt rått! 

En liten smakebit, mer kommer! 

Vi skrives snart søtinger! 

Hello mr. Gray

Grå/blå spisestuestoler, kosestoler, sort lin sofa, sort skjerm, blått og pudder som yndlingsfarger og betongbord ventet inn.. Ja, veggene fikk seg et strøk med grå,blå maling ...Rettere sagt Matrix med en dæsj av blått i... langveggene i leiligeheten har fått seg to strøk med kritthvitt ( ble jo aldri ferdig der) og kontrastveggene gikk fra den varme marakesh fargen til en kaldere grå. Det å blande den beigefargen med møblene gikk, men det var ikke monotont og jeg liker ikke når ting virker "rotete" pga farger.. Etter en prat med min store inspirasjon innen interiør for noen dager siden ble det klart for meg at jeg bare måtte "kaste" meg ut i det.. 2t. senere var leiligheten forvandlet fra kjempe fin til shit-lekker!!! 

Say Hello to MR. Gray! 

Kjøkkenet har blitt løftet med nye kritthvite fliser! Nytt blandebatteri til vasken og ovn i samme farge og stil som SMEG skal snart på plass også... Sakte, men sikkert blir dette helt fantastisk!  Tenk at så lite kan utgjøre så mye! 

Kjøkkenøya skal få seg en liten finpuss etterpå- åh, det kommer til å bli kanon lekkert! 
Overraskende nok ble det hvite mer hvitt nå og leiligheten ble mer maskulin og lekker... Tenk til mandag får jeg spisestue og salongbord !!Også har jeg bestilt meg nye barkrakker - helt rå!!! 

Jeg skal vise dere oversiktsbilder når leiligheten er møblert ferdig.. Når man har ventet 1.5 mnd på bord står auromatisk annet også på vent.. hihi... Jeg er over gjennomsnittet kreativ om dagen og dere skal bli peppret med mye fremover... haha! 

Nyt dagen- vi skrives! 

Weekend!

God fredag og snart helg! 

Jeg har halvveis kommet meg i helgemodus så potet med fyll og senkveld står på menyen.. Denne helgen skal bare nytes hjemme i fred og ro. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet jeg kommer til å dille og dalle på kjøkkenet, nå er jo det ferdig! Jeg KLØR i fingrene etter å vise dere hvor utrolig fint det har blitt! Hele kjøkkenet forandret seg, nå venter jeg bare på en ny stekeovn i samme creme farge som resten av mine hvitevarer og to lamper som skal komme opp over kjøkkenøyen. Salongbordet og spisebordet ble idag bekreftet at kommer på mandag så jeg må bare smøre meg med tålmodighet å vente i spenning- ikke sant? 

Litt jobb i sofa´n på en ellers rolig morgen. 


Vi jobber nå med å fylle opp nettbutikken med kjempe fine nyheter i alt fra oppvaskhåndkler , putetrekk, grytevotter og grytekluter, samt serviettringer! Det er kommet SÅ mye lekkert så følg med! 


Jeg håper dere har hatt en flott start på dagen ! Vi skrives fra kjøkkenkroken min etterpå! 

Kveldstimen...

God søndagskveld! 

Vips sa det og denne dagen kommer til en slutt. Jeg har brukt helgen med min venninne Anita, vi har hatt jentekveld/helg ... Herlighet så utrolig mye rart vi får for oss.. Igår tok vi litt vin og vips var vi i gang med å gjøre om på soverommet og deretter satt vi i stuen å pratet til klokken var halv 3 i natt.... Slike helger skulle man hatt oftere, for det å kunne snakke om dype og lette tanker er veldig godt! 
Ungene kom hjem når kl ble 19, da var det enda mer kos og hygge som stod for tur..De starter med full skole igjen imorgen så her nyter de siste time før leggetid. 

Nå sitter vi alle i stuen å ser på farmen- elsk på det programmet! Flere enn meg som følger med på det ? 

Pass på å nyt kvelden, så skrives vi imorgen igjen, jeg håper dere titter innom da også! 

Endelig tid..

Idag spratt jeg opp kl 0915 , klar for å starte dagen og få gjort litt rent! Leiligheten har blitt stående stille den siste uken pga alt som har vært på timeplanen, men idag var dagen hvor jeg endelig tok litt vare på den igjen... 

Jeg skal få opp et par lamper, men ellers har jeg planer om å vaske litt tøy og kose meg. Vi fikk bekreftet at betongbordet til spisestuen og salongen ble sendt i slutten av denne uken, glede på jord! Det å få skyvet spisestuestolene under bordet skal bli veldig godt, hagebordet er jo lavere enn et standard spisestuebord så armene på stolene treffer bordplaten hele tiden... Siden vi har fått inn så utrolig mye fint nå har jeg kjøpt meg mange nye puter og interiør, og alt passet perfekt i fargene til stolene, sofaen og interiøret ellers! 

Nå har jeg endelig litt tid fremover, til å puste, le og smile og kose meg med bloggen min! Jeg har nesten ikke hatt tid til å sjekke min privatmail eller tlf heller så nå skal det bli uendelig godt å få hverdagen tilbake! 

Har deres dag vært fin så langt? 

 

RO i sjelen..

God kveld! 

Nå er jeg endelig på plass , klar for å gi bånn gass! Her om dagen gikk kameraet mitt i stykker, etter 5 lange gode år sammen tok det kvelden. Reperajonen av det ble nesten like dyrt som et nytt, så idag tutret jeg opp og kjøpte meg nytt kamera... Wiiiiiii!!  Nå skal bildene bli KANON fremover!  Jeg har ennå ikke satt meg inn i det, så nå må jeg lære litt nytt..  Det er jo SÅ moro! Jeg håper dere har hatt en kanon dag, vi sees imorgen, da starter moroa med 100 x bedre blogg her inne! Vi sees da, inntil det, nyt kvelden og kos dere! 

My dining room.Så var det tid for å vise dere litt av spiseplasse her i leiligheten! Idag har jeg for første gang siden jeg flyttet inn ordnet litt her, pga jeg ennå venter på mitt spisestuebord har ikke interessen for å ordne på den biten så stor! MEN, neste uke regner jeg med å få det så nå kan dere tro jeg gledere meg!! Igår fikk jeg opp ny lampe , nytt brett, litt deilig friske blomster og nye puter ... Ting kommer sakte, men sikkert på plass!! (Snart skal nytt teppe på plass under spisestuen også. ) 

My dining room, i love it! Jeg er den som liker store møbler og ting, noen synes dette er overmøblert, jeg simpelthen elsker det! Spiseplassen er noe vi bruker ofte jeg elsker å ligge i spisestuesofa´n å slape av... Nå gjør jeg det MYE oftere enn før. Vi bruker rommet masse og alt i leiligheten av møbler elsker jeg ! Jeg føler det å velge store møbler "ruver" og dersom man holder seg til rett linjer og ton-i-ton farger kan man bruke, brekkeav og tilføre alt mulig ! Har du en spisestue som kan inspirere? Tag #bareminspisestue på instagram så kan vi få litt inspirasjon av hverandre. Det er jo SÅ moro å dele og tipse hverandre! 

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon og kommer innom for en titt til litt senere idag! 

Beina på bordet.

Hei og hopp! 

Så var det bare å legge seg tilbake med beina på bordet- herremin så godt det er! Idag er jeg sliten, sliten på alt , men mest fordi jeg har gruet meg sånn til visningen her. Nå er den ENDELIG overstått og jeg skal bare kose meg med helgen vi har forran oss! Fredag er det avsted med guttakrutt og Martine for litt inspirasjon, deretter er det "Bølgen" premiere og middag. Lørdag kommer teamet på besøk og vi skal bare kose oss! Åh, gjett om jeg gleder meg! 


Nå skal vi bare slappe av å se hva som skjer, ungene er i seng og jeg gleder meg stort til å innta den ikveld jeg også! Nyt kvelden, vi skrives imorgen! 

Happy day!

God tirsdag alle sammen! Wow, som denne dagen har flydd av sted, hvor ble den av egentlig? 

Nå må jeg si jeg har sommerfugler i magen altså. Imorgen er det visning her og jeg er helt skjelven.. Går å tenker alt mulig liksom, alt fra at det ikke kommer til å selges ved første visning til at det kanskje går med en gang. Jeg er nok en smule overfølsom med alle antenner ute nå, men jeg skal ærlig si at dette salget er tøffere enn jeg hadde trodd altså. Jeg er nok mer glad i dette vakre hjemmet enn hva folk nesten tror. Vel, home is where the heart is ? er det ikke det man sier? 

Friske roser, nyvasket hjem - velkommen til visning imorgen. Jeg håper dere koser dere idag og nyter dagen, til tross for regn. onsdagsbliss!

Annonse/ egen nettbutikk. 

God onsdag alle sammen! 

Så var vi midt i uka igjen og igjen ble dagene borte, blir ikke klok på dette.. Jeg har idag fått unna en treningsøkt før jeg kom meg videre på jobben, snakk om aktiv morgen.. Jeg har endelig fått smaken på treningen så nå skal jeg bare gi bånn gass 3 -4 dager i uken om jeg klarer å opprettholde det ( noe jeg er sikker på at jeg klarer.)  Jeg går rundt å skryter på meg muskler på magen allerede, snakk om å tro på julenissen over resultater liksom... Ja ja, bedre føler jeg meg ihvertfall. 

Vel, over til litt interiør og annet.. Nå står visninger og ting for tur i heimen.. Og jeg har nå huset klart for de som evt. kommer utenom også, jeg er mer enn klar nå på å få dette unna! 

Nyhetene har jeg ikke klart å styre meg unna, så jeg har pyntet opp, da er det ihvertfall pent il visning ! 

Putetrekkene finner dere HER og HER i nettbutikken. 

Jeg håper dagen deres blir kanon!Her skinner sola så jeg smiler bredt! 

Litt mer maskulint

Dette innlegget inneholder annonselenker.


 

Idag har jeg begynt å pelle bort og gjort rent ting og tang som skal selges . Jeg har som plan å selge mye jeg har hjemme fra tidligere butikk og bruke pengene på å kjøpe inn varer fra butikken min nå . Frem til jeg kommer inn i noe nytt får jeg smøre meg med litt tålmodighet, det letteste er jo å selge unna så jeg slipper å pakke ned så mye.. hehe.. Neida. Men idag sikret jeg meg litt nytt ihvertfall.. 


Er det noe jeg synes skaper et maskulint perg er det betong og rett linjer , det gjør rommet så stilrent og enkelt, men også lunt og koselig dersom du bryter av med litt mykere tekstiler og levende lys. 

Litt blomster og annet er også med på å få frem litt av det feminine, og det liker vi jo også! 

Alle urner og lykter finnes HER i nettbutikken. 

Så vil du ha det enklere og ton-i-ton. Velg farger i samme nyanse, ikke bland for mye smått og bruk gjerne heller 1 eller 2 store ting enn alt for mange små. Sett ting i miljøer og bruk fantasien. 

Nå skal jeg se litt tv og slappe av- forhåpentligvis er det snart litt mat. Idag tror jeg at jeg vil leie meg en film og spise indisk.. Hmmm? Ja, det gjør jeg. Nyt kvelden vi skrives! 

Litt glam er lov!

(Deler av dette innlegget er reklame for min egen nettbutikk / stylebynorwaystore) 

Hei og hopp! 

Vel, så er snart nok en dag over og denne uken kan krysses av på -komoggikk.... Jeg føler det nettopp var helg og imorgen er det fredag igjen, snakk om uke som bare har flydd! 

Jeg har nå fått inn litt nytt i heimen, åh... Jeg er helt i ekstase! Snakk om lekre ting som har kommet og jeg kan nesten ikke vente med resten.. Jeg har nå planene klare på hva som skal pryde det nye hjemmet mitt, spørsmålet er bare litt hvilken av husene jeg har tittet på jeg ender opp med .(?) ... En ting er sikkert, jeg kan love dere at det blir noe eget! 

Jeg er jo litt "bohem" av meg, det har jeg alltid vært så jeg skal nok få den siden litt mer frem.. Gjett om jeg gleder meg !!! Betong, strikk, ull,  glitter og glsm,lin, glass, tre +++ I love it! 

Så vil dere ha en bit av alle stiler, bland de sammen, oppskriften er så enkel! Nytt pledd og puter ... Jeg Elsker det! Alt til salgs hos Stylebynorway! 

For ikke snakke om alle de lekre nye lyktene <3 Lyktene finnes HER og HERPleddene finnes HER og HER. 

Nei, nå skal jeg få unna oppvasken.. Den går ikke av seg selv inn i oppvaskmaskinen! Nyt kvelden, vi skrives! 

Reklmae 

Sunday..

Og nok en uke starter, nå gleder jeg meg til ungene er tilbake i normalen med skolegang osv, de kjeder seg veldig og gleder seg til skole starter igjen. 

Jeg har idag bare slappet av og gått en tur med en kompis , helt i orden å få luftet hodet og tenke på helt andre ting - aldri dumt! Jeg går bare å tripper, den kommende uken nå blir spennende! Jeg får nå svar på mange spørsmål og jeg kan begynne å planlegge fremtidne litt- det skal bli befriende! 

Men litt interiørbilder skal dere jo få, jeg elsker virkelig de nye spisestuestolene- de er rett og slett en drøm! Hvordan har deres helg vært? fin håper jeg!! 

Spennende tid

God kveld alle sammen!!! Her har dagen flydd så fort at jeg ikke har rukket å sette meg ned før nå! Snakk om mange ting på planen a gitt... Den siste tiden har det skjedd mye rundt meg og at det er mye ufrivillig er ingen tvil! Å endre alt på kort tid krever mye og hussalg er vel det siste jeg egentlig tenke på for bare et par uker tilbake. 

Nå er det slik at man ikke kan spå ting og valg i livet og veien blir til mens man går.. Slik er virkeligheten på godt og ondt! 

Jeg har nå et hus å få på plass for salg, et drømmehjem -virkelig! Så det skal bli spennende å se hvem som kommer til å ta over her etter oss! Selv om jeg har blanede følelser på dette gleder jeg meg til å få dette unna.. Selv har jeg "alltidiverden" så jeg skal ihvertfall IKKE haste salget... Jeg skal vente på den rette <3  haha..... 

Nå må dere tipse, dele og følge meg på ferden videre, jeg titter på alt fra eneboliger i rekke, til tomannsbolig og romslige leiligheter. Jeg har sett 3 eneboliger som er helt nye, de har jeg virkelig forelsket meg i pga plassen de ligger på og str på boligen... Samt at de er veldig lettstelte! Å male en vegg er ikke hvor problemet ligger, det er heller det at jeg vil ha ting så enkelt som overhode mulig ... Jeg er ingen handyman akkurat..Så ærlig må jeg være! Så DENNE og neste uke vil det skje mye spennende, så følg med. En ting er sikkert, jeg synes de som ender opp med dette huset er HELDIGE! 

Her er alt så perfekt du kan få det ut fra mine øyne! 

Laurdag!

Ja, så gikk fredagen og lørdagen er også snart et avsluttet kapittel! Hvordan har helgen deres vært så langt?  Jeg fikk litt spontanbesøk av Anita og ungene igår , vi koset oss med ungene i mange timer og Jacob ble helt frelst av Olíver, jeg må nesten gi min sønn litt skryt... Han er så flink med de mindre og for Jacob på 5 år var det å leke med Olíver kjempe kult! Bare tenk dere selv! 

Etter ungene var i seng lagde vi oss en helt fantastisk *viputteraltviharioppi* kyllingsalat - helt nydelig! Jeg tror klokken ble nærmere 1-2 før vi var i seng, pumpa begge to!!! Idag var det kos og mer prat på planen, hva jeg skulle gjort uten Anita nå vet jeg ikke...Tenk å reise fra Vinterbro til Fredrikstad for å snakke og være der for meg, for ei venninne! 

Igår kom lintrekkene våre inn!! ENDELIG!!!! Og flere er under produksjon!!! jeg byttet til creme i sofakroken-fint ikke sant? Finnes HER i nettbutikken... 
Vel, nå skal jeg legge beina på bordet og kose meg med en god film! Lørdagskveld og ro! Nyt kvelden-vi skrives! 

Kveldshygge!

God kveld ,snart natt! Herremin, hvor ble denne dagen av liksom? Nå sitter jeg å ser på the kardashian, ungene la seg veldig sent så jeg tror nok ikke de er tidlig oppe imorgen.. haha... Vi ble sittende i stuen å se på film og endte opp med sen kveldsmat! Brød og pålegg.. Olíver mente jeg hadde blitt en mye kulere mamma idag.. Sånn ut av det blå.. haha... 

Olíver : Mamma, nå er du utrolig snill og kul, du har vært best idag! 

Meg; Idag, har jeg ikke alltid vært det? 

Olíver; Nei, mamma.... (Stirrer dumt på meg) Du pleier å være litt kjedelig faktisk selv om du er snill. Men å se på film med oss sent på kvelden er bra! Det synes jeg vi kan gjøre hver dag..... 

Meg: Vi kan ha en kosekveld i uke... Resten av uken blir mamma kjedelig *flirer*.... 

Olíver: mamma, nå er du dust! 

Vel, den ungen får sagt det.. haha... 

Hvordan har dagen deres vært? Imorgen skal vil lage egg og bacon, se på askepott og være late... Ferie er helt TOPP!!! Nå skal jeg kose meg med film, legge beina på bordet og nyte at det er HELT STILLE!! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Girs day!

Hei og hopp alle sammen! 

Jeg svipper bare innom, her jobbes det med den nye nettbutikken ( noen bilder har gutta bare kastet ut, de blir byttet ut) og jeg gleder meg til å vise dere hvor bra den blir! Nå er den oppe å går med "lagerutsalgsvarer" så trykk dere gjerne inn å kjøp dere noen godbiter! 

Her hjemme blir det idag jente kveld, Hans skal til en kompis og jeg får Anita på besøk- gjett om jeg gleder meg STORT! 

Men først av alt skal Hans og jeg ta med småtrolla en tur til byen å ta litt karuseller! Nyt dagen, vi skrives! 

Perfekt base!

Onsdag og jeg henger litt etter... Jeg har nemlig tilbringet hele natten på akutten, jeg er SÅ trøtt at jeg stuper!  Vel mer om det senere dagen går jo videre!  Igår fikk jeg mange spørsmål på putee jeg viste frem, noen synes de så de litt dårlig så idag tok jeg tipset deres til meg og knipset noen bilder av dine fine putene ! Blå tonen og de ulike fagene er tatt i lys så fargen ikke skal lyve noe for dere! 

Puter som lager den perfekte base. 

Selv har jeg de blå på verandaen , fargen er nydelig ute nå. Jordtonene har jeg i sofaen min, spesielt godt elsker jeg de i beige ! Disse ulike fargene er ALLTID fine sammen og kan brukes inne som ute! -Ja, takk begge deler! Vi får disse så klart ut i nettbutikken vår, men ønsker du at jeg skal sende noen til deg nå kan du sende meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com så skal jeg hjelpe deg å sette sammen en leker pakket på disse! 

 

Nå skal jeg prøve å få hvilet denne gamle slitene kroppen litt, den vet å dra på seg smerte- usj! 

Nyt dagen i varmen-solen skinner og livet smiler! 

Some details

Så var det duket for litt detaljer, jeg har jo som vist fått i hus Norges lekreste spisestuestoler og de fortjener litt omtale av de som har samme drøm om å få de i hus slik som meg! 

Spisestuestolen har en todelt farge , jeg sier todelt nettopp fordi den er grå i noen lys og mer blå i andre, en fantastisk farge som leker i hjemmet. 

Denne stolen passer inn i hjem som holder en maskulin stram stil med rette linjer samtidig som den glir inn i hjem med litt mer romantisk undertone. Stolen bryter med sin farge og gir en varme i miljøet den står plassert i. Stolen glir inn i de fleste naturtonede hjem , de er klade i fargen, men bryter over i en varm fargetone når solen skinner på dem.  

Sittekomforten er upåklagelig, du sitter godt samt at slitestyrken holder en forhåndsvis høy martindale. For mer informasjon send meg gjerne en mail; camilla.stylebynorway@outlook.com  . Vi har stolene på 2/ 3 ukers levering så kanskje du kan sikre deg de hjem denne sommeren og dekke årets lekreste sommerbord med nettopp disse rundt bordet! 

 

Oh, hallo there

Åh, jeg må bare vise dere våre nye spisestuestoler Dette ble 10 X BEDRE enn jeg hadde trodd, helt sant!  Ryggen er lavere og sittekomforten er upåklagelig, Hans har vel for første gang faktisk vært like klar for nye spisestuestoler som meg- haha... Etter 3/4 uker uten spisestuestoer kan jeg ENDELIG glede meg over at de er her! wiiihiiiiii... 

Jeg må derfor ikveld vise dere bilder av en komplett stue med skreddesydde møbler som gir stuen både luft, åpenhet og den kose følelsen vi elsker ! 


Elsker hjemmet vårt! Det er faktisk drømmehjemmet!  


 

På farta med kamera!

God onsdag alle sammen! Åh, idag regner det, nå som vi hadde det så fint med blå himmel a´gitt... Uansett, det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær ! Jeg har idag fåt ordnet litt i heimen på morran, deilig emd alt som er gjort! Jeg har gjort plass til de nye spisestolene mine som ble sendt til meg idag - wiiiiiii!!!! Imorgen er de på plass!! Nå gleder jeg meg til å be inn til middagsbesøk og selskaper igjen, utrolig hvor "tomt" det er når ting ikke er der! Jaja-- den som venter på noe godt! 

Igår fikk jeg som jeg viste dere på plass rosebusker og andre -buskevekster på plass og idag har jeg fått på plass roser og andre stilkblomster på plass inne <3 *smiler* 

Nei, nå skal jeg komme meg avgårde! Nyt dagen så sees vi etterpå!! Da skal jeg vise dere litt av hva jeg driver med idag! 

Vi skrives! 

 

Nye herligheter!

Jeg kan ikke bli mer fornøyd!! De nye spisestuestolene kommer alle sammen på plass før helgen, herremin så rå de er! Jeg har nå gjort klart til resten og den nye modellen her er som skapt for plassen den skal stå på! Rommet er mye mer luftig og fargen er noe for seg selv.. Jeg begynner å bli mer og mer glad i mørke stoffmøbler blandet til alt det lyse.. Planen er et nytt spisebord også, men ennå har jeg ikke kommet over noe jeg liker (?) hmmmmm.. 

Stolene kommer for salg om et par dager med full info og leveringen er på et par/tre uker om jeg ikke bommer helt nå.. De ligger på mellom 3000-3500 og kan droppes rett hjem på døra de!! 

En nyanse av velour i stoffet og slitestyrken er upåklagelig!! En maskulin herlighet vel og merke! 

Jeg har så mye å dele med dere fremover, noen vil "hate"n noen vil forstå meg og andre vil respektere meg, men jeg lever en gang så jeg kan ikke ri på neste bølge resten av livet mitt!  Jeg er er menneske og lærdom får jeg aldri nok av, men slik er det strengt talt over hele linja med alle sammen.. Det er bare det at det er så mye lettere å fortelle "alle" andre hvordan ting skal være når man står på sidelinja selv.. Vel, smil og vær glad så går all ting bra! 

Vel, nå må jeg fortsette meg pliktene - vi skrives alle sammen NYT dagen!  

ENDELIG er de her!

Idag fikk vi ut de lekre nye linputetrekkene fra florence ut i nettbutikken! I´m in love! Jeg elsker mønster og disse er perfekte å blande til alt mulig synes jeg! Og de etterspurte beige velour putetrekkene er også ute for salg nå.. Putene finnes HER og HER i nettbutikken. 

Lekre ikke sant(?) - i KNOW! 

Ellers idag har vi vært på farten fra morgen til kveld,jeg har som "vanlig" 100 baller i luften og det er ikke alltid like enkelt! Vel vel, jeg kom bare innom for å si hei og ønske dere en fin fin kveld! Nyt den. <3  Idag har jeg gjort huset mer maritimt- jeg gleder meg til å vise dere masse bilder nå, for jeg har endret litt på det som er her hjemme og fornyet litt forskjellig - ille stas! Uansett -nyt kvelden, vi skrives! 

Snart til SPANIA!!!

God helg alle sammen! Igår kom jeg meg ikke inn her, jeg hadde så mye jeg drev med og hadde besøk av flink Tina som la nye negler på  meg ( mer om dette senere idag)! Nå har jeg LANGE røde negler og prøver å vende meg til de... haha... 

Vel, jeg har vært litt "gal" og bestilt meg nye spisestuestoler, i samme farge som sofa´n min faktisk! Disse er litt nettere til spisestun og gir oss litt bedre plass rundt bordet! Itillegg er de helt RÅ!  

Jeg har et dårlig bilde, men jeg må vise dere de!  TI x finere in real! Vel, jeg skal nå ta meg en etterlengte og sen lunsj ... Dagen før avreise er ALLTID så full av ting som MÅ gjøres! 

Jeg håper planene deres for 17.mai er i boks! Tenk at vi allerede er i midten av mai mnd! Tiden går så fort!!! 

Nyt dagen vi får nesten skrivs litt mer senere!!! 

Alt avhenger av fargevalg.

Idag tenkte jeg å starte uken med noen enkle farge tips til dere, mange vil ha fargetips på puter og stæsj så jeg skal gjøre så godt jeg kan med tipsene til dere! Kanskje hjelper dette deg når du skal innrede(?) 

 

NR 1. Planløsning,str og lys er viktig! 

NR 2. Vegger må ikke holdes lyse, men personlig liker jeg at veggene er lyse slik at rommet føles lysere og mer åpent! 

Nr 3. Møbler, velg enkelt og ha samme farge tone i alt du har av tekstiler og farger i hjemmet.. Holde fargepaletten ton-i-ton... 

 

Farger jeg elsker å blande: 

Beige,lin,creme, blått,midnight og grått! 

Jeg elsker linfargen, den passer til alt og kan lett styles opp og brukes som base. Vi nordmenn bytter ut putetrekk til alle årets tider så å ha en "base" i en fargetone og heller en eller to kontrastputer holder stilen ren og enkel.  

Velger du mørke møbler kan det være en fordel å bruke lys tekstil ellers i interiøret, da fremhever du de ulike tonene og får linjene til å virke "strammere" i det mørke. 

Store møbler og store detaljer i interiøret skaper dybde i rommet og er med på å få rom til å virke enklere og mer spennende.. 

De store putene er perfekte tl å "heve" høyden på midtpunktet i sofakroken, også er de veldig gode å lene seg på også <3  Finnes HER for forhåndsbestilling i nettbutiken. 
Bruk gjerne store gulvtepper til å ramme inn de ulike miljøene i hjemmet her er det også viktig å tenke på fargepaletten dere ellers har i hjemmet. Håper dere fikk noen tips denne mandagen! Nyt dagen! 

our livingroom!

Så har kveldens time kommet og jeg sitter å ser på Svenske Hollywood fruer!! Beste programmet jeg vet om, drama, sitater +++ alt på en plass- i love it! Idag har vi bare koset oss med småtrolla våre, Mathilde henger på Hans som en klegg og kommer med den ene søte kommentaren til han etter den andre.. Olíver har hatt kompiser på besøk så her har det gått i ett med taco og middag utover hele! Jaja, er vel sånn bortover også vel(?) .... 

Idag kom de nye varene inn og jeg har allerede pyntet opp i heimen med de lekre nyhetene! Sjekk de fine lysestakene da !!! 

Ser dere den nye lampe mi også(?) .... Alt ligger ute i nettbutikken og er på lager hos oss p.d.d =) Nei, her flyr klokken fra meg, jeg får vel susse natta på småtrola mine.. Vi skrives imorgen!!! 

God morgen!

ÅÅh, for en deilig dag <3 

Solen skinner og jeg står ferdig påkledd for å starte ute! Det ser fremdeles ikke ut her hjemme, ting henger litt etter, men det blir bra til slutt!  Idag har jeg vært den drapsmorderen , men ikke av eget ønske! Jeg har de siste dagene bodd på vaskerommet og der nede bor det edderkopper -MANGE og STORE! For bare et år siden var jeg livredd edderkopper, nå er jeg blitt mer og mer klar over at de er der go prøver pent og pyntelig og ikke knuse dem, men heller plukke de opp kaste de ut eller i do.. Idag ble det sistnevnte! Uff.. Det var to veldig store edderkopper som hoppe frem og jeg merket at den beveget seg i papiret og endte derfor med å kaste den i panikk rett i do!! haha.. Hans er mer pingle enn meg så i han er det lite å hente av hjelp når jeg oppdager de flerbeinte sorte sakene... 

Vel, som nevnt over.. Nå skal jeg ut og ordne og styre litt ute.. Her er det MYE som må gjøres, men men.. Hus er hus! Dere kjenner sikkert til stoltheten over å se et ferdig resultat, vise det frem og følels det gir!  Den er priceless og SÅ verdt det! 

Igår kuttet jeg friske roser, la deilig nyvaskede putetrekk på plass i sofa´n igjen! Hele huset er nyvasket og nesten alle klærene er ferdig vasket og brettet i skapene våre! Det å skulle holde på litt ute idag blir derfor bare moro!! 
Nyt dagen, jeg har bare en time på meg nå, vi skal i komfirmajson idag så her gjelder det å bruke tiden godt frem til det! 

Vi skrives! 

 

 

Love Paisley

Kvelden idag kom fort synes jeg, men sånn er det bare! 

Paisley er blitt min nye svakhet nå, jeg simpelthen elsker det og synes det er knallfint å kombinere inn med de ulike tekstilene jeg har hjemme ellers. Siden jeg er av de som alltid har vært litt "redd" for mye farger hjemme synes jeg det er litt ekstra stas når jeg får inn litt liv uten å overdrive med for mye mønster,farger og tekstile.. Jeg har bestemt meg for å klare å få inn litt orange også, men alt til sin tid.. haha... 

Det er utrolig hvor mye så lite kan gjøre , ikke sant?  Og dere, gjett hva.. De STORE 80x80 putene våre i beige lin ligger nå ute for forhåndsbestilling så vil du sikre deg noen er det ikke så dumt, de går veldig fort. 

Direkte link finner dere HER til nettbutikken. 

Betongurnen på bordet har gått ut, men vi har fått inn en ny variant som finnes HER i nettbutikken. 

Den lekre paisley puten finner dere HER i nettbutikken, den blåklokkeblå finnes HER i nettbutikken. Jeg skal straks sette meg ned å se på en rute jeg tenkte å gå imorgen, hmmmm. Jeg får se på været. hihi... Nyt kvelden vi skrives! 

Kveldshygge!

God kveld i stuen!  Nå har ungene akkurat kommet seg i seng, de er så gode og jeg koser meg sånn med de så tiden bare flyr av sted! Mathilde slo på stortromma idag og lagde ikke bare ett, men tre armbånd til meg, så nå blir jeg smykkefin fremover! 

Nå sitter jeg lent tilbake og skal kose meg med kveldens programmer før jeg om et par timer skal hoppe i seng selv! 

De nye lyktene finnes HER og den LEKRE stolen finnes HER!  

Idag har vi hatt  besøk av Ludvig, en røver av en liten pelssdott! Mathilde er en stolt storesøster, jeg en mor som prøver å pent fortelle henne at " ikke mas med han" Mathilde sier så pent da at -" åh, mamma, du er bare SÅ dum assa, han kan ikke mases med!"  Vel, sånn går no dagan.. haha...  Alltid stas å skulle gå frem som et godt eksempel når ungen er så mye "smartere" haha.. 

Billige er lyktene også! Kun 79,- - da er det morsomt å fornye vettu! Jeg håper dere alle har hatt en deilig dag og kveld! Nyt kvelden! Vi skrives! 

Lyseblått!

Det blir lyseblått i år som i fjor.. Og jeg må bare vise dere en liten smakebit <3 
Nyt dagen, etterpå skal jeg vise dere helheten hvis jeg rekker, ellers kommer den imorgen! ! Vi skrives! 

Endelig 1.april

God 1.April! Tenk dere det, nå er vi ferdig med de "verste" værdagene med snø, kuldegrader +++, nå er det lysere tider med sommer i vente! Herremin, som jeg gleder meg!  Hans og jeg skal snart sette snuten mot søtebror, men først har vi måttet få unne littt opgaver her hjemme... Påsken starter for fult idag og det blir SÅ deilig altså! 

Jeg tenkte derfor bare å komme innom for å si HEI til alle dere! Og for å vise dere valget vi falt på når det kommer til taklampen i tv stuen... Jeg ville ha samme som resten av etasjen siden vi har åpen løsning! Og i sølv ble det RÅ fint!  Vi har ikke fått koblet den til ennå, men dere ser selv hvor enkel og pen den er! 

Jeg håper dere har mange fine dager forran dere! Nå skal jeg gjøre meg ferdig her i heimen! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

Søndag!

Vel, jeg blir nesten litt dagsblind jeg altså.. Påskeferie, kanskje ikke så rart? Vi ahr hatt en helt FANTASTISK søndag, ligger rett ut på sofa´n og koser oss med tv og ro..Hans kom akkurat hjem med kebab-skikkelig sunt? =p haha.. 

Huset ble igår vasket og ryddet rent så det å ikke skulle annet enn å slappe av idag gjør absolutt ingenting! Igår nevnte jeg jo at jeg hadde fått frem litt påskepynt og påskekyllingen min har kommet frem .. Synes den fortjente hedersplass på kjøkkenøya- haha.. 

Si HEI til den tøffe kompisen min denne påska! 

Fineste rottingbrettet finnes HER i nettbutikken. Nå er det romantisk komedie på skjermen, beina på bodet og bare ro, ro og atter ro! Nyt søndagen alle sammen, vi skrives etterpå! 

Påske-kykkelykyyy!!

Gul(?) Søt dus gul er rett og slett helt nydelig nå i påsken, det å fjær! Haha.. Også masse små egg...  Jeg har faktisk begynt å pynte til påske her hjemme, det er jo hyggelig å markere disse høytidene våre og hvorfor ikke bli flinekre til det.. (?) .. Jeg husker mamma alltid lot oss barna sette ut hjemmelaget påskekyllinger på alle bord og skjenker når vi var små, for ikke snakke om alle de kjøpte gule påskekyllingene! Jeg har ikke vært flink til det samme her hjemme, men når Mathilde kom med sitt kunstverk fra skolen ble jeg nesten litt i overkant stolt av henne.. Hun hadde sittet med de søte små fingrene sine og tenkt på hva jeg likte av farger og lagd pynt til bare meg, er ikke det søtt? Fjær, påskepynt, harepuser+++ har nå fått komme frem , til og med GULE blomster! Skal vi ha påske så får vi vel starte... 

Jeg elsker blomster og denne var bare midt i blinken i den fine vinkjøleren vi har i glass.. Jeg elsker ting som kan brukes til alt mulig! 

Søt ikke sant? 
Finner HER i nettbutikken. Hans har hatt ungene med seg på Eventyrfabrikken, jeg har hatt mine små oppgaver her hjemme idag så deilig å få noen timer for meg selv før det blir fult hus og venner på overnatting! Best av alt - de kommer hjem med ferske kyllingvinger -- namnam! Magen min gaper etter mat og siden middagen ikke er før kl 20 ikveld måtte jeg slå til med det forslaget for lunsj.. Helgen er deiligen dere! 

Nyt lørdagen så skrives vi mer etterpå! 

Dekket til fest!

Hallo i luken! God helg og fredag! 

Idag har tiden bare ikke eksistert føles det ut som, den har gått UTROLIG fort, nesten skremmende.. Vi fikk inn noen esker i idag og i et par av dem lå det nye varer fra bondep - wiiihiii! Det kom så mye fint og jeg skal få alt ut i nettbutikken til dere ila helgen! 

Imorgen skal mannen i huset ha noen venner på middag og jeg har begynt så smått på bordet... Mannfolk er jo ikke like nøye på det som oss kvinnfolk, men jeg liker likevel å ha det pent når folk kommer, hehe.. 

De nye putene finner der HER og HER I nettbutikken. Olíver skal i bursdag så jeg får nesten kjøre han, nyt kvelden så skrives vi senere! 

Bånn GASS!!

God søndag alle sammen! ÅÅÅh, så deilig å være "tilbake", jeg har faktisk savnet dere veldig masse, tro det eller ei... Jeg er ikke "fan" av å ikke blogge, mne denne helgen har det vært prioritert 30 årslag og familiesamling litt på etterskudd for Olíver. Ikke alle i familien fikk gitt gave og gratulert på bursdagen han hadde så derfor kom noen idag og fikk litt pizza.. Jeg var helt kjørt og utorlig sliten når jeg skulle begynne på selskap nr 2 for helgen , jeg tok med meg småjentene mine på askepott og prøvde å koble litt ut tidligere... Halsen har begynt å hovne opp, nesen er tett og hode veldig tungt, et resultat av at jeg har vært helt uintr. i å høre på min kropp tidligere denne uka. 

Vel, det har vært masse god mat i hele helgen, for ikke å snakke om kaker.. Nå er alt ryddet bort, hverdagen er hjertelig velkommen tilbake! Også vil jeg vise dere hvor pent det ble med det nye rekkverket vårt nå som møblene har kommet på plass og i dagslys!  
Jeg håper dere har hatt en flott helg og at dere har fått ladet batteriene litt! Nyt kvelden, husk ikved er det neste sommer og helt perfekt.. En perfekt avsluttning på helgen! 

Da var han 30 år!

Tenk, den gode, snille, kjekke og morsomme kjæresten min fyller 30 år idag! Hipp hipp hurra!  Han er litt i ekstase, han har nemlig fått MC lappen av meg og han begynner allerde på kurs på mandag! Her går det fort unna når ting skal bli gjort.. Sykkelen står klar å venter på han så jeg håper for han sin skyld at han får unna teori +++ så han rekker oppkjøringen før til høsten ... men men... At gaven falt i smak vet jeg ihvrtfall med sikkerhet ! Ungene har ordnet en ting til han de også så dere kan jo tenke iveren etter å få gitt han gaven er STOR!  Tror de har lagt det de har av vilje til for å få gjennomslag der også! haha.. Vel uansett.. Idag, eller nå må det bli instagram bilder.. Disken på Macén min er ute å kjører så jeg må rense maskinen før jeg får lagt inn mer bilder tror jeg, men men, det skal jeg nok få gjort så fort vi er tilbake fra sveige!Håper det går greit! Mat må handles inn og selskapet er i morgen, ( ihvertfall det ene av det) ..Vi skal servere deilig fondu, +++ MASSE deilig tilbehør! Jeg gleder meg veldig ! 

Bordet er dekket, kun noen hvite roser mangler, ellers er ting på plass for morgendagen! Og dere, sjekke så flott trappen vår ble ( nok en gang) jeg er så stolt jeg! Jeg ønsker dere alle en deilig dag! Kos dere og nyt den! 

Stolt som ei hane!

Nå er vi endelig nesten ferdig og dette ble finere enn jeg kunne håpet på! Tenk at vi har snudd opp-ned på hele huset siden vi kjøpte det og nå har alt blitt nytt og slik vi vil ha det! Stilen i huset skal passe til huset sin byggestil og det føler jeg at huset vårt nå gjør. Jeg har nå funnet et bilde fra hvordan trappen var før noe ble gjort her og jeg akkurat hadde fått nøkkelen. 

2012 så det slik ut: 

2,5 år senere (2015) og ferdig! Vi mangler bare å legge listen mellom stolpene og feste rekkverket ned. 

Trappen på avstand før. 

Trappen nå!  Litt rot rundt nå, men dere ser jo forskjellen selv om toppen på stolpene manger på dette bildet.. Også har jeg ikke brukt vidvinkelkamera! Jeg skal vise dere MYE bedre bilder imorgen! Nyt kvelden vi skrives! 

Nydelig skyggeblå.

God tirsdag! Igår gikk dagen min iett, så takk for at dere har hatt tålmodighet med meg.  Nå har jeg faktisk prøvd meg på en ny farge her hjemme, en lekker skyggeblå farge, den er råfin og jeg gleder meg bare mer og mer til sommer når jeg ser denne fargen. Er ikke alle giret på den nå da?  Jeg har akkurat ordnet med 30 års gaven til min kjære Hans og jeg tror den gaven vil falle i smak.. haha... Tenk at den kællen min er 30 år om 2 dager,  halvveis til 60 år og greier og det må gjøres skikkelig stas på! 

Vel, tilbake til farger, jeg har faktisk vært "gal" og blandet inn pudderrosa i den gråblå, det er i mitt syn nesten litt fyfy, da jeg ikke liker å blande rosa med lyseblå farger, men jeg hadde ikke hjerte til å fjerne de nydelige rosene mine heller så nå ble det slik .. haha... 

Se på den deilige blåfargen da, også i lin, helt nydelig rett og slett. 

Brikkene Finnes HER , putetrekket finnes HER. Nå skal jeg kaste meg litt rundt før jeg skal dra vidre for massasje, kroppen trenger det nå etter mye løft og feil sittestilling forran dataskjermen. 

Ha en nydelig dag! Vi skrives! 

Orange is the new black

God lørdag alle sammen! Her sitter vi og er skikkelig sofaslitere, vi har nemlig begynt å se på -orange is the new black og vi er helt hektt! Vi har tenkt oss en tur til  svigers på middag når kl blir 18 og der skal vi bare kose oss ikveld .. Denne helgen nyter vi så godt vi kan og jeg trengte virkelig bare å slappe av for til uken må jeg gi mer enn bånn gass for å komme vidre der jeg slapp igår. 

Jeg gjorde forresten litt om her hjemme igår og jeg er SÅ fornøyd altså, det å få det lekre kontorbordet ut i stuen var ikke bare deilig, men fint også synes jeg.. 

Se så fint! Jeg håper dere har en fin helg og koser dere! Imorgen skal jeg selge unna masse rart så følg med ! Vi skirves alle sammen! 

Middagskveld

God lørdag alle sammen! Har dere hatt en fin helg så langt? Dagen min igår ble nytet fult ut, deilig middag som bestod av deilig fondue og sanframsico og pepsimax, NAMNAM! Jeg overspiste meg så veldig så det endte med at jeg sovnet i sofa´n når klokken var halv 11 og våknet forfjamset opp kl 02 og måtte vekke Hans som også hadde sloknet.. Haha... Snakk om mat"dopet" da dere, vi ble aldri ferdig med å spise heller så det ble jo til at vi spiste til det faktisk ble tomt- haha.. 

Jjeg fikk alt jeg ønsket meg og masse masse mer og noe av det bakreste må jeg vise dere nå: 

Se så vakker gren, noe av det nydeligste jeg har fått altså, for ikke å snakke om alle de pene rosene jeg fikk <3 Huset er fylt opp med mange deilige friske blomster og når man går til helg er det helt fantastisk! 

Ikveld skal jeg på middagskveld med mine fantastiske kollegaer, deilig mat, hyggelig selskap og god drikke, det kan jo ikke bli bedre! 

Nyt dagen så skrives vi!!!! 

Hipp hurra!

For meg selv, for idag har jeg bursdag! wiiihiii! Også har jeg fått MANGE fine gaver allerede!! Jeg er heldig jeg !Jeg har også verden beste selskap i godeste lille Eliott, han er i farten og jeg merker jeg ikke har små barn lenger, for ofte må jeg liksom tenke litt etter på hvordan ting er og var... Jeg har "store" barn nå , det er en ting som er sikkert.. hihi 

Bordet mitt har blitt behandlet og beiset i mocca, det samme har beina på stolene så nå går alt i ett av det som er av gulv og treverk! *smiler*Vi synger bursdagssanger, spist masse mat og skal snart få mer babybesøk!! Nyt helgen vi skrives etterpå vel!!! 

Deilig vårnytt!

God mandag alle sammen, long time no see!  Vel, her har helgen forsvinnet til 60 årslag og siden nettverket var veldig dårlig der vi var ble det ikke mye blogging på meg. Regner med at dere hadde nok med å se premieren på fifty  shades of Gray?  Den så vi igår og jeg er av de som ELSKET filmen jeg da, men jeg håper jo det kommer en eller to til for jeg var helt i "bok+film" verden når jeg se den... Flere som fikk sett den? 

Idag fikk vi inn litt nytt og det er så deilig, putetrekk,lykter +++ , herremin så moro det er! Nesten som på julaften dette her... haha,,,,, De fleste nyheten ligger alt ute i nettbutikken så her er det bare å klikke seg hjem noen deilige nyheter for de som er på jakt. Glam og glitter , kan det bli bedre(?) ... 

Dette finnes HER i nettbutikken. Nyt dagen, vi skrives mer etterpå, jeg har litt å rydde opp i her etter nesten en dag uten blogging.. Sånn er det når man er borte fra jobben en dag mer enn planlagt. haha.. Vi skrives sweeties! 

Lavendel på en sprayflaske!

God morgen og god torsdag! I skirvende stund er jeg på vei inn på jobb i Oslo, pendling til og fra Oslo er noe jeg må begynne med en til to ganger i uken fremover fast, men det gjør meg absolutt ingenting for jeg trives bak rattet!  Idag er det mye som skal på stell for imorgen setter vi snuten mot Beitostølen og 60 årslag -hipphipp hurra! Hele helgen skal tilbringes der oppe, men det blir utrolig hyggelig<3 

Jeg har hatt en effektiv morgen, betalt regninger, fått unna noen mailer og hengt opp en maskin, kjørt unger på skolen og ryddet litt i huset! Det å stå opp mellom kl 0630-07 er noe jeg må begynne med fast tror jeg, jeg får så utrolig mye ut av dagen min <3 Å se stolen ståopp nedi åsen, finnes det noe vakrere? 

Idag tenkte jeg å tipse dere om verdens beste duft på sprayflaske , den er rett og slett utrolig og gir en fantastisk duft i rommet du sprayer den i! Jeg har blitt hektet- hihi<3 Også er de jo så søte til dekor også <3 Jeg anbefaler Lavendel og cotton, men det er jo et hav av deilige dufter så det kommer jo helt ann på hva dere liker(?) Finnes HER i nettbutikken. 

Se på de søte stjernene også da - nydelige ikke sant (?) Jeg har brukt disse til serviettpynt når jeg har dekket bordet og de var de fine til- det gjelder å bruke fantasien ikke sant(?) Finnes HER i nettbutikken. Jeg ønsker dere alle en deilig dag, vi skrives mer etterpå - enn så lenge nyt hver minutt ! Mamsen´s dag eller bare morsdag.

God morsdag alle fantastiske flinke mødre der ute!  Hatt en fin dag så langt? Vel, jeg tar ikke dagen så høytidlig, ungene kom med hver sin tegning og kællen lå å sov lenge mens jeg ryddet og ordnet i rotet mitt. Nå Lukter det deilig i hele huset også for jeg har valt å bruke de morgentimene som var på å vaske huset Jeg har så mye på planen denne uken og to møter i Oslo så denne uken MÅ jeg være ferdig med slik. Egentlig er søndags morgen den perfekte "vaskedag" , ingen butikker er åpene, ungene er filmsyke, kællen sover og jeg kan holde på i min egen lille boble uten dårlig samvittighet for noe som hels!  Perfekt ikke sant? Søndag er ikke en typisk rød dag  for meg likevel så har jeg mulighet da så hvorfor ikke. 

Spisestuen er nå skinnende ren, og jeg skal nå gjøre meg ferdig med walk-in garderoben min før vi skal sette oss i bilen og levere et par morsdagsgaver <3 

 Nyt dagen og slapp av <3 

Stuen før og etter oppussing.

Er det en ting jeg vet er det at dere elsker før og etter bilder og siden jeg også er så fornøyd med hjemmet mitt er det med stor stolthet jeg viser frem hva vi har gjort med huset. Idag tar jeg for meg stuen . 

Stuen var i fargen fersken med furu så og si oversalt og et veldig slitt tregulv!  Dette er et hus fra 1979 og når ting da ikke har vært vidre pusset opp siden den tid sier det seg selv at prosjektene kommer! Når vi begynte å rive inne dro det med seg alt, nye vegger, nytt tak, nytt gulv, nye lister, nytt av alt av stikkontankter til, lysbrytere, el-anlegget ble sjekket og oppgradert, ny varandadør og vi venter nå på nye trapp også. 

Stuen før så slik ut. Dette er et par av bildene i prospektet så de har brukt en annen kameralinse enn meg, i tillegg har vi større og mer pompøse møbler. Stuen og kjøkkenet utgjør ca 70 kvm. Slik ser stuen ut nå som den er ferdig! (vi mangler kun 1 strøk til med hvitmaling på taklistene i sofakorken) 

Sofaen er himmelrike på jord. Med puffen vi har satt fast til resten av sofaen er den ove 3x3 m begge veier og nesten 1 m dyp så den er virkelig STOR og romselig!  Jeg har alltid vært glad i puter og pledd og det er noe jeg alltid også kommer til å være!  Det nydelige lyseblå putetrekket finnes HER i nettbutikken. Jeg skal vise dere bilder fra de andre rommene i huset før og etter senere ! Jeg håper dere har en flott dag, nå skal jeg rydde opp i alt rotet mitt, Hans kommer snart hjem med litt mat til meg, slik som formen min har vært idag har jeg ikke klart tanken på å stå på kjøkkenet.. 

Nyt dagen, vi skrives! Følelsen av vår i stuen.

God kveld i stuen <3 Nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha sett Håkon sin flotte nye leilighet / tomannsbolig- ble så utrolig missunnelig på han! Alt var nytt, flott og plassen var jo upåklagelig ! Endelig bor barna i gåavstand mellom oss ! 

Vel istad fikk jeg på plass litt nye blomster og det var utrolig deilig! Vårfølelsen lengter jeg etter så jeg prøver å skape den litt i friske blomster i hjemmet nå. 

Det lekre rottingbrettet finnes HER i nettbutikken- lekkert ikke sant (?) Hans og jeg sitter å grubler ut en liten ting --- mulig vi skal være litt "gale" vi får se... Haha.. viser isåfall alt til dere da .. Nyt dagen nå skal vi nyte sofatid - den tiden er gull verdt <3 Nyt kvelden -vi skrives! 

kveldkos med tjukken og lillemor...

Er det et program jeg elsker å se på så er det Tjukken og lillemor, det er så morsomt og herlig og jeg ler så tårene triller når gullkorna kommer(!) ... Jeg har tent noen lys og fylt opp glasset med pepsi max- nammis..  Søndagsmys er noe som jeg alltid koser meg med, men idag leverte jeg barna fra meg til Håkon og selv om vi har storkoset oss med dem klarer jeg aldri å bli vant til å levere de ifra meg.. Når de ikke er her og Hans gjør sine greier som han alltid har gjort er det liksom bare meg her hjemme og det er noe jeg uansett hvor "normalt" noen mener det er ikke klarer å vende meg til... Ofte føler ejg meg så "alene" ,huset virker så tomt og upersonelig.. Rommene er tomme og jeg rydder det rent og pent for at det skal være klart til de kommer hjem igjen..Å vinke hade frem til neste gang er noe jeg ikke er noe flink til,jeg savner de i minuttet jeg kjører og de står å vinker på trappen til meg! En like stor klump i magen hver gang! Selv om de er "store" er de likevel ikke så store og det er først nå jeg føler de her kommet dit i alder hvor jeg virkelig har  fått et sterkt bånd som er gjensidig på en helt annen måte enn før...De som er skilt og ikke lever med barnefar vet helt sikkert hva jeg mener <3 Selv om jeg er skilt og trives med det er ikke det å skille lag noe jeg anbefaler noen så lenge det er barn i bildet, problmer er til for å løses så kan man det gjør det! Men er man ikke bra for hverandre så skal man jo så klart ikke leve sammen heller.. Dere forstår sikkert hva jeg mener.  

Nå skal jeg få ledd litt med tjukken og lillemor ( opptak) deretter litt mer filmkos før sengetid <3 Litt levende lys og latter er en flott avsluttning på helgen. 


Nyt kvelden, vi skrives! 

PS i love you.

God lørdag alle sammen! Her i huset ligger vi alle sammen rett ut på sofan , været er elendig ute og ingenting annet enn å kose seg inne frister.. Jeg har en følelse om at denne helgen blir en sofahelg altså, noen ganger blir jeg bare litt ekstra lat- haha... Sjeselonge er verdens beste plass og jeg elsker alle de deilige putene mine.. Alle de dere ser på bildet her finner dere snart i nettbutikken + enda flere!! Jeg håper dere alle har en deiig dag, jeg nyter min med mine kjære! 

Vi skrives litt senere godt folk! Nyt dagen og husk det er galtt ute! 

Endelig helg

Jippi!! Endelig helg og den skal virkelig nytes med mine søte små. Olíver og Mathilde ville gjerne ha taco idag så da tenkte jeg og lage det så det er klart til jeg henter de så vi bare må varme opp lompene og skjella! *namnam*  

Idag har jeg gjort litt rent her hjemme, fått inn litt godlukt i huset igjen, finnes det noe bedre da?  Nye deilige blomster har kommet på plass, kjøleskapet er fylt opp for helgen og jeg er klar for å ikke ha noen andre planer enn å slappe av for en gangs skyld. 

Alle nyhetene fra Millemoi er jeg så fornøyd med, jeg elsker dilldall jeg altså.. hihi 


Nyt helgen alle vakre , det er så fortjent! 

Helge kos

God lørdag alle sammen! Idag er en dag hvor jeg har ligget rett ut, hodet har verket, halsen er sår og jeg merker jeg brygger på noe! Er typisk denne tiden på året og for meg som aldri har tid til sånt, flere som kjenner seg igjen? 

Vel, igår ble det lite blogging på meg, jeg tok meg rett og slett "Fri".. Vi dro til Oslo for å feire svigerfar på Maaemo! Det må jeg si, det var litt av en matopplevelse altså, helt utrolig hvor mye smak de kokkene klarte å få ut av hver eneste rett de serverte.. En opplevelse jeg kommer itl å ta med meg igjennom hele livet mitt.. 

Jeg nevnte så smått til dere at jeg ikke følte jeg fikk frem de nye tingene så godt på de "mørke" bildene mine, så jeg tok noen nye.. Vet ikke om forskjellen er stor jeg altså, men at jeg er fornøyd med de siste kjøpene mine er INGEN tvil.. hihi Som dere ser har veggene blitt kritt hvite, noe noen nesten halshugget meg for, resultatet er jeg så overhappy med, (de sorte er ennå sorte) endelig går tak ,lister og vegger i ett og jeg slipper og ha mange ulike farger i same etasje. Om en uke eller to nå kommer det masse nytt av tekstiler også og gjett om jeg skal fylle opp sofakroken vår med nye putetrekk! Små gleder for interiørfrelst jente som meg .. Er det rart jeg elsker jobben og hjemmet mitt (?) ....  Jeg kan gå å pusle og dulle med det til en hver tid, går aldri lei og koser meg mer og mer. <3 Jeg håper dere koser dere masse idag og nyter helgen! <3 

Klar for våren!

Hei og hopp! Nå er helgen snart her igjen og jeg går å gleder meg itl morgendagen, vi skal nemlig på Maemo og jeg har hørt at det er en plass hvor du får litt av en matopplevelse! Svigerfar fyller år så vi skal dit å feire han! Hipp hipp hurra! 

Idag har jeg fylt opp nettbutikken, har dere sett det? Jeg håper dere er like giret som meg på nyheter nå for jeg er nemlig helt DÅRLIG! hoho... 

Snart er det mørk så dere ser ikke så godt hvor fint det har blitt med nyhetene, men litt ser dere jo.. Alt ligger i nettbutikken og er på lager så jeg har litt av en jobb forran meg med å passe på- hihi... Nyt denne deilige dagen så skrives vi! 

Hvit og rent!

Happy sunday! 

God søndag og god kveld! Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en super helg med familien, bare ro og avslappning for sjelen og ikke noe mas hit eller dit,noe som var veldig etterlengtet!  

Idag har jeg jobbet noen timer på Villapaparika og lagt opp programmet for den kommende uken! Bloggen har ikke samarbeidet med nettverket mitt og uansett hvor mye jeg har prøvd har jeg "falt" ut igjen hver gang jeg har prøvd å legge inn bilder eller poste et innlegg, så jeg håper dette kommer ut! 

Her i huset står prosjekt stuevegger igjen, 3 vegger som bare står å roper etter å bli ferdig(!)... Når vi pusset opp og skulle ha opp ferdigmalte veggplater stod vi mellom 3 ulike farger og i butikken så fargen helt topp ut, kald og rolig,- perfekt for å bryte av litt. Etter at platene kom opp har jeg ikke klart å slå meg til ro med dem, de er rett og slett for "lilla" og grå, en farge som ikke passet til resten av huset. Jeg har gang på gang prøvd å overbevise meg selv at - neida, dette kommer til å bli perfekt , bare vent litt.. Men så feil kan jeg ta. Jeg føler de nå går over i "rosa" og klarer ikke få ting til å stemme når de står å virker kalde og varme om hverandre, derfor gjorde jeg det enkelt for meg selv, jeg malte de likegjerne hvite.... Nå skal andre strøk bli tatt og endelig virker veggene " klare" og fine og ikke så masete.. hihi.. Tak,lister og vegger går nå i ett, rent og pent og perfekt til de sorte kontrastveggene vi ellers har i huset!  Nå skal jeg fortsette å male, kjæresten er på innebandy så håpet er å overraske han når han kommer hjem! Han klarte nemlig å si i en bi-settning at veggene virket lilla igår.. Vel, da var det gjort... haha.... 

Nyt kvelden mine vakre! Nå venter det mye spennende på planen og dere skal bli tatt med på ferden! 

Helg!

God lørdag godtfolk!  Igår ble det lite blogging på denne kanten, jeg fikk ikke lastet opp bilder og ga til slutt opp! Jeg hater når ting henger seg og bestemte meg for å ikke bruke mer tid enn jeg måtte. Idag har jeg brukt hele 2 timer på dette innlegget også, da bildene ikke lot seg laste opp med en gang nå heller. Jeg sitter nesten å hopper i fustrasjon når slik skjer. Typisk meg... 

Vel, her i i huset har vi spist en deilig frokost og hatt en ellers avslappet morgen, det er virkelig ikke noe som er bedre i helgene  eller hva? 


Nå skal lillemor i bursdag og vi i butikken og handle litt mat! Nyt dagen og kos dere!!! 

Dabber bare rundt..

God 2.juledag! Her går jeg å dabber rundt i bare strømpebuksa og lang og romslig genser, håret er satt bort med en liten strikk og alle lysene er tent! Ungene har idag snudd hele underetasjen på hodet , det ga meg den gyldene mulighet til å bruke en times tid på å rydde opp noe av rotet i stuen.  Ungene har virkelig snudd opp ned på alt her i huset! Vel, nå skal jeg begynne på middagen, Mathilde ønsket å hjelpe til og det tenke jeg å utnytte meg av, hun er nemlig "bælflink" den jenta der!  

Jeg vet ikke om noe kosere jeg enn å lage deilig middag, sitte med en god film på tvén og nyte at man har fri og bare kan kose seg <3 

Jeg håper dere vet å kose dere like mye som oss, kos dere videre ikveld så skrives vi etterpå! 

Siste julegave innspurt!

Her ser dere mitt prosjekt for denne morgenen! Jeg skal lage meg en diger dekorasjon til julebordet på julaften og svibler er det fineste jeg vet!!! Idag er det 4.søndag i advent, altså den siste og jeg skal straks på jobb og jobbe noen timer (14-18)  jeg gleder meg faktisk for søndag er en utrolig koselig dag å jobbe på i juletiden! Vi har nettopp sittet å koset oss med mot i brøstet og frokost og jeg får aldri nok, morsomste serien vi har hatt her i landet! 

Nå får jeg komme meg inn på badet for å kle meg! Bare en halv time til jeg åpner og jeg må dra herifra om 10 minutter! Vi skrives etterpå! 

God torsdag!

Idag er jeg i ekstase!!! For idag er det det årlige must see -Victoria´s secret fashion show. Og ikke nok med det, men det er tangerudbakkens julekonsert!  Flere enn meg som skal sitte forran tv og være tv slave ikveld? 

Igår gjorde jeg det utrolige - hihi.. Jeg fikk på plass litt rødt i heimen og det ble så koselig. Det ble den "årlige" gant puten og litt sløyfer, det ble altså så koselig! Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle få inn litt rødt hjemme, men det tok jeg feil, igår syns jeg det bare var koselig og når jeg stod opp tidlig i morgens synes jeg det var like nydelig ennå. 

Hva synes dere?  Det ble jo "litt" mer jul. Jeg skal så klart ha røde linservietter og roser på bordet på julaften, men enn så lenge synes jeg det var koselig med litt røde detaljer her og der selv om det ikke er mye. Nå skal jeg kaste på meg skoene og komme meg på jobb. Noen timer skal nytes i Villapaprika før jeg blir hentet av kjærsten på jobb <3  Føler jeg er så lykkelig om dagen og det er en fantastisk følelse! Går å smiler og ler, kanskje fordi jeg ser ting går riktig vei!  *smiler* 

En god klem sendes fra meg til deg på denne herlige torsdagen! Nyt den hvor enn du er! 

endelig lys!

Fra den 22.desember snur sola igjen og selv om jeg synes det er veldig koselig med denne tiden gleder jeg meg til at det ihvertfall er lyst når jeg kommer hjem fra jobben, jeg føler jeg drar og kommer hjem i mørket og det kan bli nok så frustrerende når man er avhegig av litt lys når man skal ta bilder. 

Idag fikk jeg ENDELIG tid til litt dagslysbilder og solen har tittet frem i ny og ne og den er hjertelig velkommen til å titte frem enda oftere også! 

Lysestakene finnes HER i nettbutikken Nå skal jeg fortsette å knipse mer bilder i dette deilige dagslyset!! Vi sees etterpå!! 2 julekalendervinnere skal jo deles! 

Nyt dagen my sweeties! 

Så var det fredag!

Hei og hopp alle sammen! Vel, så er det fredag igjen og jeg kom hjem fra jobb for et par timer siden! Idag har jeg fått på plass mange nyheter, ryddet og stylet så nå er butiken klar for de siste dagene før jul! Tenk at det bare er 12 dager til jul nå, hvor har denne mndén blitt av? Flere som synes dagene i desember bare har flydd! ? 

Vel, jeg skal denne helgen holde på litt her hjemme, ting står ikke helt som jeg vil, men jeg orker ikke starte på noe ennå så da planlegger jeg litt ekstra , jeg skal dekke langbord til 24 stk denne helgen for på mandag skal vi feire Mathilde med familien! Gjett om hun gleder seg da! Heldigvis slipper jeg å dekke frost selskap denne gangen også, men flott langbord skal vi lage til den lille prinsessa vår! Nå skal jeg kose meg i sjeselongen med et par episoder med Karl & Co , godis skålen er på plass og ungene leker og koser seg! Deilig deilig fredag! 

Jul i åsen...

God morgen fra meg , eller formiddag blir vel mer riktig ?  Nå er forbredelsene for helgen i gang for fult her i heimen, Mathilde og hennes venninde skal feire jentebursdagen sin samme og her blir det tema Frost hvor bursdagsjentene ber alle  prinsesser i hele "kongeriket" også! Jeg skal lage "isverden" i stuen så jeg har googlet og styret noe veldig! Elsa kjolen til Mathilde henger klar og stæsjet er sånn ca i boks.. Desember er bursdags mnd hos oss, Mathilde skal jo feires med store og små og da er jo det viktig å legge fokus på det koselige ved det oppi alt julekaoset, som vi lett lar oss stresse av. Her i åsen blir det sakte, men sikkert mer og mer jul og deilig er det! 

Idag kan jeg dele den glade nyheten over at sofan vår er for salg i Villapaprika og kan nå bestilles hjem over nett om ønskelig. Jeg hadde selv ikke prøvd denne sofaen tidligere, men str og kvaliteten og kjennskapet til leverandøren bak gjorde at jeg ikke var i tvil om at den ville falle i smak! Den er stor og sittecomforten er upåklagelig. Dette er en skikkelig "krypeoppiogkoseseg" sofa som du "flytter" inn i. 

Det at vi gikk for mørk sofa denne gangen har jeg ikke angret et eneste sekund på! Det ble mer "maskulint" og stilrent i vårt hjem. Også passet den jo perfekt inn med de lyse møblene ellers i huset. 

Den nye skinnputen min fra Senze of joy passet perfekt inn med resten av putegjengen.... Det å blande ulike tekstiler sammen er noe jeg simpelthen elsker, spesielt når jeg ser det spillet det lager sammen. 

Finnes HER i nettbutikken. Når jeg startet morgenlatten min til dette fikk jeg følelsen om at julen faktisk er på vei! Tenk det.. Nå er vi i desember og det er det bare å nyte <3 Jeg håper dere får en fantastisk dag, nå skal jeg faktisk støvsuge og jage ut noen "hybelkaniner" som ikke betaler leia si.. haha.. Vi skrives! 

En god start.

Så var det tirsdag og 2.desember allerede. Jeg har en følelse på at denne julen kommer til forsvinne like fort som den kommer, timene i døgnet flyr jo unne! Idag har jeg pyntet det lille juletreet vårt, og jeg må virkelig si jeg syntes det ble nydelig! Noe av min morfar og mormor sin juletrepynt har gått i arv til meg og den blir tatt frem år etter år, jeg synes det er utrolig hyggelig å få opp spesielt den pynten.. 

Duen, balettdanseren, bjellen, den regnbuefargedekulen og sølv kulen er fra mormor og morfar , resten har jeg fått av andre. 

Nå skal jeg straks finne plass til den nye store blomsterdekorasjonen min, herremin den ble altså så stor!! Enda godt jeg liker STORE ting. hihi.... Hmmm.. hvor skal den stå mon´tro ? 

Jaja, det får jeg vel tenke litt på...Frem til det får dere glede dere til trekkningen av 1.luke i villapaprika sin julekalender! 

Vi skrives! 

Rolig morgen.

Idag kan dere tro jeg var glad for at jeg våknet, jeg har nemlig hatt det verste marerittet på lenge!  Helt ute av noe som helst sammenheng og bare en masse tull... Jeg drømte at jeg hadde kjøpt meg hus alene langs veien med bekken renende under huset som jeg måtte gå over, her inne spøkte det og jeg var helt fortvilet fordi jeg ble dytte, lugget og skremt hele tiden og tepper ble røskt bort under beina på meg... Ungene var hos Hans og jeg skulle ha dette som et blogghus og alt jeg ville ha frem av varer forsvant fordi det alltid var mørkt der inne... Snakk om hummer og kanari!  Jeg har virkelig mye rart jeg drømmer om altså... haha.....

Vel kl 07 var det opp og starte dagen før jeg vekket opp ungene!  Jeg har så langt fått gjort klart 7 kalendergaver for julekalenderen her på bloggen! Jeg gleder meg enormt til å starte på den for jeg tror dere kommer til å elske gavene iår! Det er noe for alle og en hver !!! Og mange tips fra dere på pakker har jeg benyttet meg av!

Nå skal jeg lese litt i maison interiør, spise en liten tidlig lunsj og kose meg med enda mer juleforbredelser! Om ikke lenge går turen ned til byen og butikken , idag er det black friday og om jeg ikke tar feil blir det MYE å gjøre! 

Nyt morgenen og fredagen så skrives vi litt senere idag! 
 

 

Endelig helg!

Idag var jubelen stor når jeg fikk se hva som stod å ventet på meg her hjemme når jeg kom inn døren etter at jeg hadde vært i butikken- nemlig sofaen vår! Snakk om glede! Jeg trodde jeg var heldig om den kom på mandag, men den kom jo idag!!!! Helt i ekstase var og er jeg!! Den fineste sofaen jeg vet om og den er DIGER! Over 3 m den ene veien og 2 m den andre veien!! Snakk om lykkerus!! 

Denen gangen falt valget midt på en grå/blå mørk bomull/velour sofa og jeg er så glad jeg smørte meg med tålmodighet å ventet på den! Nå er jeg lei av den "sukkersøte" tiden hvor alt skal være bare helt lyst... Siden jeg aldri har slått meg til ro med det skal jeg nå virkelig nyte det at vi har fått det akkurat slik vi vil! 

Litt små ting står igjen, nye tepper osv, men alt kan ikke gjøres på en gang så vi kommer sakte , men sikkert i mål! 

Nyt fredagen!  Det skal jeg!

 

Time for dinner...

God torsdag ! Idag har jeg dekket bordet hjemme klart for middag, når denne tiden på året kommer synes jeg det er mye mer stas og dekke bord, samt styre og ordne med slik! Mange har jo lurt på rotting brikkene og serviettringene i rotting så idag tenkte jeg å vise dere hvor fint og "sikkert" det er å dekke med det! 

Dekkbrikker finnes HER, Rottingringer finnes HER, Serviettpakker HER.Idag kjører vi 20 % på alle klær og 10% på alt interiør ( ikke bestillingsvarer og møbler) i anleding julegateåpning i byen vår!  Gjør et lite kupp idag der du kan ! Aldri dumt med noen prosenter i førjulstiden eller hva? 

Nyt dgaen, vi skrives ! 

Kveldsmys!

Nå blir det mørkt tidlig, rett etter klokken er slått 16 faller mørket på! Jeg synes bare det er koselig jeg da, lysene tennes og jeg blir en liten" hulebeboer" i husboblen vår. hihi.... Denne tiden har sin sjarm og jeg nyter at vi har så mange gode uker forran oss i førjulstiden !! Denne tiden er jo en av de tidene vi interiørfleste elsker mest, eller hva?  

Som lovet igår og idag tidlig -litt stæsj, og idag litt mer "julestæsj".....Og det til FINE priser! 

Alt ligger i nettbutikken og er på lager per.dags dato. Jeg bare gleder meg til enda mer fremover, det er jo så moro å få alt det fine frem og spesielt stas er det å stæsje med det hjemme! 

Vaske dag!

Hei og hopp!  Her har det gått non-stop siden jeg stod opp idag. Vi har spist en deilig frokost og nå vasker jeg huset! Det er 8. gang jeg skifter vannet i bøtta, men nå blir det rent her!  Jeg vil påstå å si at dette er trim til tusen, jeg har ligget på alle fire å vasket gulvet, hele 3 ganger faktisk! Nå skal jeg starte på badet, deretter følger soverommet og gjesterommet( som nå blir min garderobe) og til slutt -nede! Der er det heldigvis ikke så ille! Jeg har vasket romMene til ungene flere ganger den siste tiden og holdt alle dører igjen nede når vi har holdt på oppe så det har hjulpet litt ihvertfall.

Det er ikke mer enn noen dager til den nye sofaen vår kommer og jeg er helt dårlig! Det å få ting komplett skal bli en sann fryd! Trappen og verandadøren står igjen, men det er så "lite" at det ikke er anent enn moro at ting skal skje der også!

Som dere ser mangler vi å få opp 4.dører på vitrineskapet og et over kjøleskapet, men hengslene kommer til uken så da gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet  så lenge. Hans skal montere lampene etterpå så idag blir det endelig lys i lampene våre! 

 

Endestykker til benken der de er kappet skal settes på til uken. Også har vi endelig fått på plass masse ved!!!! Det er så koselig å fyre i peisen igjen dere, flere som har begynt med det? Nei, nå må jeg kaste meg rundt vidre med skurefilla- nyt dagen vi skrives! 

Fredagskveld!

God kveld vakre lesere! Nå er det endelig fredag og vi er nettopp ferdig med en sen middag! Jeg er så takknemlig for oppvaskmaskin , stekeplater, ovn -ja, alt sammen! Tenk at vi har levd 3 uker uten kjøkken og mulighet for å lage oss en skikkelig middag hjemme, men idag ble det nydelig! Taco av alle ting, men gud så godt det var idag! 

Nå er lysene tent, peisen varmer og senkveld står på tvén og akkurat nå er hver dag med svette, fustrasjon og spenning verdt det! For når jeg ser resultatet, smiler jeg fra øre til øre! 

Imorgen skal vi få koblet lampene i taket så da blir det mer lys! Og gjett hva - på onsdag kommer sofaen vår, jeg gleder meg veldig til det - nesten 3-4 m sann sofaglede! 

Nå blir vi ferdig!

Nå skal jeg vaske litt! Snekkerne har vært her idag å gjort ferdig kjøkkenet. Jeg gleder meg enormt til å vaske ut "shitten" !Dere kan tro jeg skal teppebombe dere med masse bilder etterpå!!!!! 

Mange har lurt på vitrineskapene og her kommer noen bilder av de, jeg er så fornøyd at jeg nesten sprekker av stolthet! 

Ja, som dere ser styler jeg med stige, støvsuger +++ ... Ille pent vettu-- haha ! 

Nå får jeg fortsette å "sjefe" litt her , det er ennå litt igjen! 

Tv benk.

Imorgen er snekrene ferdig med kjøkkenet og i slutten av uken blir sofaen sendt fra Holland dersom ting stemmer av informasjon. Jeg gleder meg til å få den i hus så jeg kan vise dere den også, det kommer til å bli så fint!  Ting går fremover og idag ble veggene ferdig platet og den nye tv benken vår kom opp. Vi bestemte oss for å lage en tvbenk som gikk i et med det andre i huset, slik at alt henger mer sammen når vi bestilte kjøkkenet.  Vi valgte en benk til tvén med vitrineskap slik at vi kan ha litt søte skåler og annet i det. Jeg har en stor kurv jeg skal ha ved peisen i tillegg til de hyllene som er og fylle det opp med ved og jeg tror det blir helt perfekt. 

Gutta fra KKbygg gjør en upåklagelig jobb, jeg er rett og slett imponert over hvor radig og nøye disse gutta er. Også kommer de med så mange gode ideer og tips underveis! 

Tv benken droppet de sokkel og bein på slik at jeg kommer under med støvsugeren! Jeg er så glad de foreslo nettopp det, da blir det ikke så "kjøkken" aktig preg over det! (det mangler et skap nede i enden) 
Imorgen kommer listene i taket og gulvet opp, og elektrikeren kommer å skjuler alt av ledninger !! 

Så dere imorgen kommer ferdig bilder av kjøkkenet ! Gjett om jeg gleder meg til å vise dere det!!! Sluttresultatet sier liksom alt! 

Friske blomster!

Selv om huset står på hodet klarer jeg ikke motstå litt blomster, idag fikk jeg fylt opp vasen i kurven med vakre roser og det er virkelig sant at blomster gjør en glad. 

Lysestaker HER. 

Gulvet er så pent, jeg blir bare mer og mer fornøyd med valget vårt og nå skal snart veggplater og takplater opp også før vi får på plass kjempe fine gulv og taklister. Men "ordensmenneske" som jeg er  har jeg fått plassert spisestuesofaen og det lille hjørnebodet på plass. Dette kommer til å bli knall! Jeg ser for meg resultatet hele tiden. hihi.... 


Snart kommer mamma og pappa og hjelper oss litt, pappa har fått i oppgave å være litt "veileder" på noe riving her så da blir det full gass resten av kvelden! Jeg har aldri rivet noe i hele mitt liv, men har en liten tro om at dette blir morsomt. Mulig jeg skal bytte yrke om det faller i smak å ødelegge litt forskjellig. haha... 

Nyt kvelden, vi skrives -plutselig sweeties! 

Gant, nå snakker vi.

Skinnputer, vi snakker :"det lille ekstra" , hva er ikke lekrere enn å røffe opp sofakorken litt(?) Gant , de blir flinkere og flinkere.... Vel,dette er et av de siste bildene dere får se bilde  av i min "kjedelige" sofakrok.... Nå begynner opppussingen her i heimen, vegger rives her og åpnes i gangen og gjett hva(?), der blir det fliser!! woohooo!!! Den innredingen som kommer i tv stuen til tv er helt rå, så jeg kan nesten ikke vente..... Nå blir det så mye mer helt og åpent her hjemme og jeg bare går å tripper, nesten ikke moro med noe her nå som ting blir snudd på hodet... haha.... 


 

Hva synes dere om str på bildene mine? Jeg synes selv det er helt topp med store bilder og føler alt kommer bedre frem!  Bloggen er som dere ser oppe å går, ennå er ting nytt for meg her inne, men det setter seg vel til slutt(?) I hope..... =) 

 

Nå skal lillemor i bursdag, klar som et egg... Barne gleder, finnes det noe mer hjertelig ? 

 

 

Småtteri og dilldall!

Endelig kveld og jeg er ferdig på jobb!! Nok en haug av ordere er ferdig pakket, men jeg skal ta mer imorgen.. Jeg har ret tog slett ikke mer å gi idag så det tapet må tas igjen imorgen!  Huset derimot.. Der ble jeg ferdig! "yes"... Også har jeg fått ut noen nye artikkler i nettbutikken også!!  Skroll deg vidre ned på siden så skal du få se !! 

O U R    L I V I N G R O M: 

Denne nye lykten, hva synes dere?  Er den ikke nusselig og fin?  Finnes HER i nettbutikken. 

Også dette kakefatet... Jeg synes bare det var SÅ vakkert!!! Også koster det ikke rare greiene. Finnes HER. 

Håper dere koser dere idag, jeg har nettopp poppet meg popkorn-nam!!! Og ferskpresset jucie! Kvelden er i boks! 

Nyt kvelden så skrives vi! 

 

En touch av blått!

Og ikke noe annet enn lyseblått!  Klarer jeg å komme meg unna den fargen?? Vel, det tviler jeg på, jeg føler meg nesten låst fast i denne fargen og hjemmet hos oss er det ingen farge som passer bedre heller... og beige da... Jeg er jo beige! Alle som kjenner meg kaller meg bare beige, jeg er skapt slik at ting må være monotont og da er kalde duse ton-i-ton min greie.haha...! 

Sjekk den nye arbeidsplassen min da, rett og slett himmelsk! 

 

Jeg har flyttet inn i god stolen og har fått ut mange deilige nyheter på nettbutikken fra koseplassen! Itillegg har jeg dytte i meg 3 boller.... Går det ann liksom? Jeg kommer til å rulle rundt snart , spise jo så mye rart om dagen og lyster på alt! flere som blir matgiret på høsten? Vel, det er vel bare å ta frem joggeskoa igjen vel.... De har ligget i sakpet litt for lenge nå.. !  Gode myke sitteplasser frister liksom alltid litt mer ...hihi......

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt (?) ... Vi har vært i lekebutikken å handlet modeleire til småtrolla så her har det blitt laget mange rariteter idag! 

Nyt dagen, det fortjener dere !!  det er jo trossalt laurdag! 

 

Helthet!

God fredag! 

Idag har jeg fått hentet de nye spisestuestolene mine og herrremin så fornøyd jeg ble! Makan til gode stoler altså! Som jeg nevnte tidligere så har vi fått en ny levrandør, nemlig Millemoi. Og at de har mye fint er ikke til å legge skjul på! Ikke nok med et, men vi har også fått inn MANGE flotte putetrekk fra Florence idag og de ligger faktisk allerede i neddbutikken! Idag er det fredag og da må det vel være lov å unne seg litt pene putetrekk til sofakorken, eller hva ? 

Her ser dere noen bilder av mine nye spisestuestoler! Lekre ikke sant?  Jeg simpelthen ELSKER dem! 

 

Finnes HER i nettbutikken. 

 

Dette er mine nye yndlingsputer! Sett noe så fint? Velour puter i beige og creme... Jeg sier det, BEIGE har kommet inn i heimen for å bli! Finnes HER og HER i nettbutikken! 

Håper dere har en fin fredag! Her i huset lager kællen 3-retters.. Tror han prøver å imponere og det gjør han!  hihi..

Vi skrives! 

 

Jeg tror jeg rammer inn høsten!

Dette må være enn av de beste høsttidene noen gang for makan til lekre nye varer skal man vel lete lenge etter!  Idag kom 4 paller med varer fra Trend, selv om 1,5 pall alt var solgt kom det ENDELIG inn mange fine nyheter! * jippi* ... Og jeg er klar som et egg og skal ta med meg smil og godt humør ned på jobb, pakke pakker og rett og slett få unna en HAUG av varer! * jippi*... Og det med spagettiarmene mine - sjoohoo! Jeg blir den neste Arnold jeg nå- are you ready for me? 

Nok et par nyheter ble med hjem idag og noen av disse ligger alt godt plantet og plassert i sofakroken. Jeg føler fantasien min virker dårlig når jeg legger ut bilder av stuen idag også, men jeg må bare vise dere hvor fine putene ble på plass.. Litt "skryt" og fremsnakk av noen puter på en aldri så aktiv mandag... 

Sjekk denne lekkerbisken da dere! Jeg sier det.. Denne puten fikk meg nesten til å miste pusten (ikke ta meg for bokstavelig) ... Så tøff, myk og annerledes på en og samme gang!  Og er dere "raske" rekker dere nok å sikre dere en også, disse har vi ikke fått inn så veldig mange av så her gjelder det å ha øynene åpne! Finnes HER i nettbutikken ...

Og beige som jeg er må det også til ... Finnes HER i nettbutikken!  Er du som meg og elsker jordtoner garanterer jeg at du blir kjempe fornøyd! 

Vel, jeg får hive innpå med litt mat, vi skrives etterpå!!! Nyt ettermiddagen vidre! 

 

Født i feil kropp!

Wow! Altså har dere sett på det programmet? Jeg bøyer meg i støvet, for et program, for noen historier og tøffe folk! Dette er et program alle burde se, jeg satt nesten å gråt under noen av historiene... Jeg sier det, vi mennesker må virkelig lære å espektere hverandre for de vi er ikke de folk synes det ser ut som at vi er.... 

Det å være tilbake i hverdagen og kunne sitte i sofakroken og kose seg meg nye tv´program og kveldsmat etter at ungene sover godt er helt fantastisk! Tilbake i "normalen" og godt er det! 

Lysene er tent og jeg sitter og lader batteriene mine, imorgen er det på´n igjen med kaospresset timeplan! 

Men det er helt ok og deilig ....

 

Jeg har gjort om!!!

God kveld god kveld!! 

Idag har jeg vært på innkjøp hos Lexington og gjett om vi her også fant MYE fint! jeg er dårlig året i forveien! haha... Jeg kan si så mye som at lyserosa og sjøgrønn kommer for fult!! Masse pastell!! *weeeehiiih!!!* 

Og dere, gjett hva? her om dagen snudde jeg opp ned på stuen min og prøvde meg på noe nytt! Etter at jeg så at flinke Jeanette på instagramkontoen hjerte_lie hadde to ulike sofaer blandet med spisestuesofaen i salonggruppen sin ble jeg rett og lsett giret til å prøve det samme! Jeg klipset fra hverandre sofaen min og satt de i forskjellige miljøer! Jeg ble så fornøyd!! 

Også har vi fått nye lekre putetrekk i velour fra lexington! Hva synes dere, lekre ikke sant? Finnes HER i nettbutikken! 

 

Nå skal jeg kaste meg rundt! 

Nyt kvelden! vi skrives

 

 

Helgen har kommet.

God fredag! Så var det helg igjen og jeg bare gleder meg til å komme hjem fra jobb imorgen, for da har jeg fri noen helger fremover. Nå har jeg jobbet tors,fre og lør 3 helger på rad og er en smule lei av å ha låst hver helg så å få verdens beste Mona på jobb igjen slik at vi kan bytte på skla bli fantastisk! Hans og jeg har en leilighet vi skal få solgt og først må den pusses på ! hoho... Deretter starter vi på de morsomme små prosjektene hjemme... *jippi* ... 

Men ikveld skal jeg bare kose meg i stua mi, i verdens deiligste sofa med snop og fanteri på menyen og "den perfekte stormen" på skjermen ----- FREDAGMYS!!!

Nyt kvelden... Det skal jeg alene på sofaen uten å måtte løfte en finger... !! Deilig!! 

 

Da var kvelden kommet.

God kveld!  Nå er det bare å innta sofakroken og nyte stillheten av sovende barn, ro og nyte et stille og rolig, rent og pent hjem!  At sofakroken var så god å myk hadde jeg nesten ikke trodd! Det er noe med at alt er på stell, den følelsen er fantastisk og gir meg ro! 

Idag kom familiebildene på plass og det er så koselig! 

Nyt kvelden, nå skal jeg komme meg i sengen! Vi sees! 

 

sånn går no dagan....

God mandag og ny uke! Dagene går i hverandre og vi orker ikke stort mer enn å ligge rett ut!  Over 30 varmegrader er litt i det varmeste laget for meg, men jeg må si at vi er heldige med det flotte været altså! Snakk om sommer! 

Jeg har idag fått gjort "mandagsdillingogdalling" i huset, vært en tur på jobben +++ dagen har absolutt vært deilig!  nå sitter jeg å renner bort stapp mett i magen etter dagens grilling! 

Idag har jeg fylt på med blomster, men de fine "vissne" blomstene i urna klarer jeg ikke kaste... haha.. 

Absolutt alt hjemme hos oss finnes så å si i nettbutikken...  si ifra om det er noe dere ikke finner i såfall.. ÅÅ, iløpet av dagene nå kommer masse fra Lexington ! 

Nyt kvelden, jeg stikker plutselig innom igjen! 

 

Sommer kos fra sofakroken.

God kveld! 

Idag har det vært et fantastik vær og vi har gått kveldstur med småtrolla, de hadde hver sin sparkesykkel og hadde det ille morsomt med den! Vi gikk forbi "villapaprika! - altså der bloggen startet i mitt "gamle" hjem. Rart var det, for det så ut som før, bare litt mer grodd igjen og tomt, men så var jeg mester på å "overdrive" med alt mulig rart også da.. haha... 

Nå ligger vi rett ut på sofaene og jeg skal straks hoppe i dusjen, jeg føler meg helt seig og vemmelig etter all den solkremen som jeg har smurt meg inn med idag.. 

Men først ønsker jeg dere en deilig kveld fra sofakroken! 

Fredag og helg!

Da har vi kommet ovenpå med huset igjen, det har vært litt av et prosjekt å få ryddet dette opp for makan til mye støv skal man lete lenge etter! Huset er nå delvis ferdig nede, nå står bare siste krona på verket igjen på vaskerommet den kommende uken så starter vi i september med toppetasjen... Nå må vi ha litt pause først. 

Men som lovet igår - det nye salongbordet mitt! 

@ Jeg er veldig kry for jeg har laget det helt alene og selv. 

Tøft ikke sant?.. hihi... 

Nå setter vi snuten mot torpet, så skrives vi mer fra sommerparadiset ! 

 

Å våkne opp til sommerferie.

God morgen mine skjønne mennesker! 

Blomsterfin mandag! 

Idag våknet vi til sommerferie her i huset, ihvertfall delsvis. Jeg har ikke ferie, men tar dagene litt "rolig" med resten av gjengen. Hans-Kristian gikk til sommerferie på fredagen og ungene har 3 uker fri med oss nå. Sfo åpner 1.8 og inntil det skal vi bare finne på masse moro!  Sånn er det når hun mor ikke kan koble ut fra jobb uke etter uke pga ferie, men om været holder seg skal ikke jeg klage altså! hihi... 

Idag skal vi ut med båten om været tillater det. Det regnet jo som bare det igår og skjer det idag også er ikke sjøen plassen jeg ønsker å være... Fra sjøen og inn i stuen, nå har jeg faktisk fått dekorert skjellfatet mitt og spisestuen ble mye mer sommerlig med en gang. 

Jeg håper dere alle får en fantastisk mandag, ny uke nye muligheter!  

Nyt dagen, vi skrives! 

 

Søndags kveld..

Nok en helg er straks over og denne har vært fantastisk- eller hva? 

Vi ble sittende på verandaen til kl var 0030 igår, været var jo upåklagelig så vi måtte bare nyte det så lenge som mulig! Jeg bare håper de neste kommende helgene blir like fantastiske! Ikveld er det varmt, men noe kaldere enn igår så jeg har bare tent litt lys og planlegger en litt sen middag.. Vi skal bruke kvelden i sofakroken, se film og spise god mat.  Dagen idag har nemlig bestått av tid med Barna mine og jentetur til nordby med Mathilde! De resier tilbake til Farmor og farfar i Halden tidlig imorgen så jeg valgte derfor å bruke dagen idag kun på de små! 

Og med ting på stell i heimen, hadde jeg ikke dårlig samvittighet for å la alle gjøremål ligge =) 

Nyt kvelden, nå må denne pcén lades litt! Så vi skrives mine søte! 

 

Litt G L A M

Shjoolahopp alle ihopa! Fått noe fornuftig ut av dagen deres?  

Idag har jeg pakket opp varer fra Nomi og Senze of joy og jeg er like i hundre hver gang.. Herreminhatt så utrolig mye lekkert agitt.. Jeg er svak for glitter og glam, jeg synes det setter prikken over i´n når det kommer til interiøret! I en periode nå har vi ikke hatt så veldig mange glitter puter, men nå er det og skinn inne i butikken igjen! Jippi!  

Fra jeg kom idag til jeg dro hjem har jeg stått opptatt med kunder og leverandører og idag har det kommer 3 -spontan besøk innom oss fra Nora, Nomi og Trend - snakk om aktiv dag altså... Og like hyggelig er det hver gang!  

Vel, over til overskriften G L A M! 

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er noe "eget"  med å blande det elegante mot det tøffe, det grove mot det myke, det unike med det som er helt trendy. Få mikset og trikset mellom alt! Sammensettningen blir tøff og egen og det liker jeg! 

La det være litt G L A M! Det er ihvertfall ikke kjdelig! 

Kveldkos...

God kveld! Nå har vi svingt oss igjennom hele den siste sesongen med Walking dead... Og fy,altså... Den serien er så skummel at jeg holder på å bli kvalt bak puten jeg gjemmer meg bak...  haha... 

Vi jobbet til kl var nærmere 20 idag så vi valgte derfor å lage oss litt "ekstra" god middag.. Og etter en time satt vi å dyttet innpå med deilig bakepotet med masse deilig fyll! 

 

 

Glasslyktene finnes HER.

Nå skal vi se opptak av "neste sommer" og "helt perfekt".... Klar for en skikkelig dose med latter! 

  Nyt kvelden så skrives vi!

PS! De fleste kommentarer blir esvart imorgen !

En snartur i tv-kroken.

Så var det på´n igjen med nye uke, nye muligheter for hver uke er det ikke slik man sier? -ny uke-nye muligheter? 

Vel, her har det gått i ett, vi får megler hit på torsdag og nei, huset skal ikke selges bare "kjøpes" av Hans-Krisitan  og meg sammen, så da må ny takst til på huset for banken sin del- jippi!  Jeg har derfor satt igang å gjort meg ferdig med ett og ett rom slik at alt er på stell til megler kommer, det å skulle eie huset med Hans-Krisitan skal bli helt topp! Da blir ting litt mer felles og vi får muligheten til å startet på kjøkken og vaskerom/bad - ikke alt på en og samme gang så klart, men da får vi ihvertfall startet og det sammen for å skape "vårt" felles. Vi elsker huset og storkoser oss med det som er av små og store prosjekter og har nok å gjøre de neste 10 årene før vi sikkert på må starte med noe på nytt.. Vel, sånn er det vel med hus, er det ikke? 

Idag flyttet noen "gamle" og nye ting inn i nettbutikken og huset mitt og jeg bare elsker det elegante og enkle mot hverandre slik som lyktene og vasen.. 

Nydelig ikke sant? 

Mange har lurt på det nye bordet mitt, vel, ja, vi måtte ha ett litt "mindre" bord da det vi hadde ble for "mye... Og siden jeg simpelthen elsker det nye bordet fra Nomi, ble det ikke noe annet som fikk flytte inn... Fineste bordet med verdens beste pris også- 2500,- da er det lov å falle litt ekstra for noe... hihi  Finnes HER i nettbtuikken. 

Lykten finner dere HER i nettbutikken ... Passer alle stiler og best av alt, den har en KJEMPE pris !  Det samme gjelder den vakre sølvpotten, den finnes HER.. Forelsket meg veldig i den, vakker og elegant liten potte <3  Jeg synes duftsprayene til durance er så vakre at de får stå fremme, imorgen skal jeg sette et lite duftlys der også, for det lukter jo alltid SÅ godt! 

Nå får jeg fortsette med mine små prosjekter her hjemme, det er nok som må på plass til torsdagen! 

Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

Litt interiør fra min stue..

Det har igjennom årene blitt forskjellig stylinger fra min stue og jeg synes selv det er veldig morsomt å se tilbake på de ulike stuestylingene mine! Jeg er tro mot min egen stil, selv om den ofte har vært i bevegelse! Det ser dere veldig godt på bildene mine, dette er bilder tilbake til året jeg startet butikken min 2011.. 

Min stue igjennom 3 år! .

 

Idag ser det slik ut , ennå mye av det samme selv om noe er byttet ut! 

Kanskje jeg skal gjøre slik med andre rom også, hva syens dere? 

 

Funny monday!

Mandager er alltid så fulle av ting som skal gjøres for uken, den perfekte "to do " list er oppe å går og jeg håper timeplanen blir krysset av på fredag som -done. Idag har jeg måttet ta tak i "kjedelig" jobb som var på mailboksen, den "perfekte" fasaden har alltid to sider vet dere- en enkel og litt vanskligere.. hihi... Nettbtuikken har (igjen) blitt fylt opp med noe nytt, jeg synes det er 10 x morsomere å legge inn varer enn å fjerne de. Forventingene bak hvert produkt er alltid så stor og da er det bare konkurransen med seg selv som kan bli nervepirrende nok... hoho.. Har ejg tatt inn for mye lelr for lite av dette produktet.(?).. 

Nyheter er alltid stas, spesielt når jeg får de inn huset og frem på plassen sin. Idag fylte jeg på nye deilgie puter i sofakroken, vannkaraffelen står fremme hele tiden, jeg klarer ikke sette den vekk for den er såååå FIN!! Med sin tekst "mineral whater"  står den alltid på bordet med vann.. Sammen med lysestakene mine og det deilige nye duftlyset som lukter deilige frisk sommer lang vei.(!) 

 

Nydelig ikke sant? 

Vannkaraffel finnes HER!
Fineste putene mine - i løpet av uken kommer de store 80x80 putene fra -byvillapaprika inn igjen også! Love it!  De nye strikkaputene passer perfekt til med alt linet jeg klasker inn i huset. Finnes HER i nettbutikken og er med innmat!
 
De lekre høye lysestakene finnes HER og sommerens deiligste duftlys HER.

 

Pleddene mine finer der HER og HER. Topp ti på listen for perfekte tepper for de som er som meg og elsker å bre det over seg og ellers vil at de skal se pene ut i sofakroken ... 

Nå skal jeg få hentet et par små bærter og få de vidre i bursdag og deretter den lille " store" gutten min på fotballtrening!! 

Funny monday! 

 

Nye dører i hus!

Og gjett om det vil løfte huset 100 hakk! Disse dørene er helt fantastisk, jeg lover å vise dere de etterpå.. Akkurat nå er de på vei hjem hit og jeg står nesten å tripper.. Dette har jeg maset om siden jeg flyttet inn her og ventet på siden august så dere kan tenke dere forventingene mine er STORE! Jeg har jo nesten "glemt" hvordan de ser ut- haha.... 

Vel, huset shines og ordnes for her har det vært stor malejobb siden tidlig fredag.. Jeg er altså så fornøyd, huset er så lyst og møblene trer så godt frem nå! De lyse sommer gardinene mine har også kommet opp, det er rart hvor åpent ting virker når det blir helt lyst og alt lyset slipper inn av vinduet. 

Den nye strikkputen har jeg lagt min "elsk" på, fargen er så lekker kombinert med det grå og beige og strikken tøff blandet inn med all linen ellers her i huset. Puten finner HER i nettbutikken.. LEKKERbisken sjæl .. hihi.... 

Kl 18 er det styremøte så frem til det skal jeg få kastet meg litt rundt før neste blogg innlegg bomanderer dere med ny ytterdør!!! wiihiii!!!! Jeg gleder meg til å lukke opp døra, lukke igjen døra og lukke den opp og igjen -igjen!! Også trekker det ikke om vinteren - tommel opp til hyggligere strømpriser for en kråkefyrer som meg!  

Den døra den døre, når kommer den ? hmmm. mulig jeg hører bilen i gaten nå....

Eller..? Jeg får løpe opp å se vi skrives! 

 

Sa du vår?

Idag våknet vi opp til plaskregn og grå himmel, så åpnet den seg og himmlen ble blå og solen tittet frem! Gjett hva jeg oppdaget når den skinte igjennom vinduet mitt? Joda, møkkete vinduer! Det slår aldri feil at de er møkkete på disse tider av året, spesielt etter en stormfull høst og vinter! Likevel.. Våren er fantastisk og idag fikk jeg på plass alle de deilige nyhetene fra Villaparika ! Jeg tror det er år og  dag siden jeg koset meg så mye med styling sist! Jeg har alltid koset meg med styling, missforstå meg rett, men idag var det ekstra kos! 

Nytt lekkert alu fat! Ingen bombe at det står på salongbordet. hihi Finnes HER.

Den lekre nye klokken finnes HER.. Har dere sett da, blir jo bare finere og finere ting å få tak i der ute! 

Lekker linstol finnes HER

Nå skal jeg straks pakke bagen min. Imorgen setter vi snuten mot Kr.sand for innkjøp og kos med vår kjære levrandør! Det er alltid kjempe stas å bli invitert, spesielt når vi koser oss sånn på tur som vi gjør! Det å reise på tur er noe jeg og Nina er best på, vi vet å kose oss altså.. Funnet stam steder for stoppeplasser på veien også- haha.. 

Vel, uansett, nå skal jeg kose meg litt i sofakroken .. Nyt Mandagen og kos dere! 

 

Biggabooo!

Hei og hopp!  

Nå er jeg endelig tilbake- etter en helt "grusom" hektisk" start på dette året! Jeg var frem ov tilbake til oslo-drammen-lillestrøm hver dag forrige uke, samt at vi fikk inn flere paller med nye varer+++- Vel, idag er den O-STORE vaskedagen her i huset og ikveld kommer mine vakre småtroll hjem igjen... Herremin som jeg gleder meg til å bare storkose med dem, lese nattaeventyr har blitt en sann glede og kvalitetstid har vi blitt SÅ veldig mye flinkere på! Mathilde og Olíver er bare til å spise opp altså.....  Jeg skal de neste dagene nå få bakt boller,horn med innbakt ost og skine og starte på små bokstaver med Olíver, Mathilde skal få være en aktiv elev hun også, de begynner nemlig å bli SÅ flinke og Olíver leser fantastisk bra nå! 

Vel, en mor kunne nok sittet å pratet om sine små stoltheter i timesvis, men jeg må kaste meg rundt før de faktisk kommer hjem igjen og snur hele huset på hodet- akkurat slik det skal være! Nettbutikken har fått noen nye varer på plass og jeg har mer på lager... 

Idag har den første frokosten blitt spist ved det nye spisebordet og jeg er  SÅÅÅÅÅ forelsket i det !  3 m og over 100 kg bord lykke! hihi..... 

Nyt søndagen alle sammen, jeg håper dere får en fantastisk en ! 

Morgen glede.

God morgen og god torsdag! 

Idag var det en sann glede å våkne, for jeg har våknet til mitt grønne glitrende tre ! 

Nå står jeg på farten for å komme meg på jobb og idag skal det ordnes og styres noe veldig der - følg meg på Instagram ( camilla kvarsvik finner du meg under der inne) for der blir det mye oppdateringer i løpet av dagen.. Torsdag er jo langdag så idag er jeg nok ikke hjemme før kl er nærmere 20, men det gjør absolutt ikke noe når man har verdens beste arbeidsplass!  

Men dere, se på den fine nye Gant puten min da, grå ull med pusestjerne - kan det bli vakrere  for pute elskere som meg!! hihi <3 Tror ikke det altså.. hihi.... Finnes HER i nettbutikken 

Nyt dagen mine vakre- husk å fortsett å komme med kalendergavetips!! 

Vi skrives!! 

 

Du grønne glitrende!

Juletreet er pyntet og jeg er så forelsket i det, tenk å få lov å være så forelsket som det jeg er om dagen- det er en deilig følelse det,dere! Julentiden er rett og slett herlig! Jeg pynter ennå til jul og jobber med alt somskal ut på nettbutikken, dessverre har timene mine en lei "vane" av å gå litt for fort, men jeg legger meg ikke før jeg er ferdig - hihi.... 

Juletreet vårt- er det ikke vakkert? 

Nå kan jeg også tenke meg at dere lurer ILLE på hvem som har vunnet luke nr 3 og hva som skjuler seg bak luke nr 4(?).... 

Vi starter med det første og bak luke nr 3 vant;

NICOLE

DEC 3, 2013 - REPLY

Åh,bare eeeeeelsker Gant puter! De senere år har jeg styrt litt vekk fra rødt. Men ble litt inspirert av deg til å prøve meg fram. Og føler en slik pute vil gjøre susen! Trenger et lite farge innslag i sofaen og øverst på ønskelisten i år står nemlig puter fra Gant og Lexington. Har akkurat flyttet til litt større hus og mye som trengs,dermed blir alle mine interiør ønsker litt tilsidesatt av mannen for mer praktiske ting(blæh!) jeg fikk vel øynene opp for bloggen din da jeg søkte litt rundt for å finne interiør blogger som inspirerte meg. Og nå er jeg jo helt avhengig av lese hver dag! Er dagens høydepunkt når barna har lagt seg,krype opp i sofaen og lese

Send meg din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt deg puten din! 

Så til kveldens HØYDEPUNKT DERE! lUKE NR 4- GJETT HVA DENNE GANGEN!! ? 

Bak luke nr 4 ligger 2 stk store og 2 stk små håndkler fra Lexington. For å være med i trekkningen av disse må du legge igjen en liten kommentar og idag lurer jeg veldig på- Hva betyr / er Villapaprika for deg ?  

 

Lykke til og tvi tvi alle sammen!!! 

Kos dere ikveld så skrivs vi mer imorgen! 

 

Moro vettu..

Når Dido med Christmas day  (Nydligste sangen HER) spilles med høyt volum er det julefølese hos meg, rart nok kom den litt mer idag.. Jeg sverger til kurv og beig med noe rødt denne julen, det er jo meg så da blir det liksom sånn. Mange har alt fått frem juletreene sine, for meg er det et par uker fortidlig, men ellers er jeg ikke bedre enn andre, jula har begynt å komme frem her hjemme nå... 

Moro vettu!!!

Nå skal jeg snart få dratt på meg noe annet, idag kommer en kjær leverandør av oss til Fredrikstad på overnatting for å se butikken og bli med oss ut å spise på Fabel, byens desidert BESTE spiseplass! 

Vi skrives mer ikveld- nyt dagen! 

 

God fredag..

Idag er det fredag og det er altså SÅ deilig!  Denne helgen skal jeg fortsette på huset og bare kose meg med hjemmet mitt, det har blitt nokså koselig her hjemme nå og bedre blir det hele tiden ettersom jeg legger mer og mer av hjertet mitt i det<3  Nå som jeg bor i huset alene er det jo ennå noen "tomrom" som må fylles og til uken skal jeg få på plass en ny sofa i kjellerstuen, frem til det står den ren og tom,nesten litt rart....  

Men stuen skinner mer enn noen gang ! 

Spisestoler HER og Lysekrone HER.

Klokken på veggen finner dere HER..  Det lekre teppet HER 

 Nå skal jeg kaste meg vidre rundt her hjemme- nyt fredagen så langt mine vakre! 

God mandag!

Ny dag, nye muligheter.. Idag har morgenen vært nokså effektiv, mailen er gått igjennom, nettbutikken har fått pakklister og ungene spiser frokost klare for en ny dag i barnehagen og på skolen. Jeg skal på jobb og gleder meg som bare det å ta et skikkelig tak slik at jeg får ut det som skal på nettet og ryddet opp i det som alt er der, det er mye å håndtere og om 2 uker nå begynner vi å flytte butikken! 

Før dagen startes på har jeg sittet å tatt meg en deilig kopp te også, dagen blir ikke helt den samme uten, hihi.... Jeg har sittet å forgudet alt det nye vi har fått inn i butikken og elsker det brune hjemme hos meg blandet med resten nå som det er høst ute!  De nye "torpe" lyktene min var nok til å skape litt lun stemning i et ellers sølvbelagt "miljø!" hihi.... 

 

Torpelykt finnes HER, duftlys Her og glassboks med trelokk HER.

Nå skal jeg få inne frokosten her u huset så skrives vi igjen om noen timer! Ha en deilig mandag! 

 

Noe går ut, annet kommer inn.

Idag har jeg sittet i møte etter møte og omtrent ikke vært innenfor dørene her hjemme. Pga alt osm skjer med butikken osv om dagen er det mer enn mans kulle tro å ta tak i! Men igår var jeg å hentet meg nye spisestuestoler her hjemme, de "gamle" tar Håkon så da bestemte jeg meg for å ta noen litt mer " classic" som passet perfekt til sofaen.. Ennå er det litt hummer og kanari her hjemme, men etter litt mer tid til pusling blir det nok så bra atter... 

 

Det lekre teppet finner dere HER i nettbutikken. Stolene finnes HER, Lysekrone HER

Masse mer bilder kommer senere, her kaster jeg meg rundt og storkoser meg... Det er ikke noe som er mer stas enn å kose seg med hjemmet sitt og stæsje rundt der!  

Nyt dagen, vi skrives på´n igjen! 

 

Nye gardiner.

Idag har jeg kastet meg fra den ene til den andre enden her hjemme, nye gardiner kom opp igår og nyeputetrekk,tepper, interiør og blomster idag. Jeg fikk plutselig et oppgavehefte ut av en anne verden på ettermiddagen idag så innen jeg kom frem med kameraet var det mørkt! Jaja.... Det kommer en dag imorgen...  Til uka får jeg mine "endlige" spisestoler fra leverandøren vår LG og gjett om jeg gleder meg da,dere!  Det kommer til å løfte stuen sikkert 10 hakk når det kommer til komfort når vi skal sitte å spise... hihi... 

Vel, nå er det skal vi se skal vi danse før nye ting skal krysses av på timeplanen... Nyt kvelden, vi skrives! 

 

Back home...

Etter over 4 timer i bilen idag har jeg kommet hjem og her stod det masse jobb å ventet, jeg tror nok ikke jeg er ajour på noen dager ennå.... Jeg "kastet" meg rundt så fort beina var innenfor dørstokken, her snakker vi tempo .... tehe... En time senere har jeg fått på plass alt det nye, herreminhatt så fint det er.!  Jeg elsker jordtonene om dagen, det er jo HØST!  Likevel har vi funnet frem verdens lekreste linputer i lysgråblå og grov strikk som vi imorgen skal gjøre noe moro med. Vel, hjemme hos oss er ting alltid i forandinrg, slik er det når man jobber slik som meg.

Se på all den deilige nye tekstilen da dere, jeg får ikke nok jeg altså! Og best av alt prisene er KANON og alt er på nett alt =) 

For ikke snakke om disse vakre småsakene... 

Har dere sett.. Jeg er forelsket jeg altså <3 

Finnes HER og HER 

Nå skal kvelden rammes inn med et deilig glass vin- min favoritt vel og merke og verdens lekreste vinglass fra Villapaprika!  Store vinglass- ikke dumt altså.. 

 

Nyt kvelden min vakre lesere, - shop to you drop! 

Villapaprika Style...

God tirsdag alle sammen, hørt hvordan det har lynet og tordnet idag da? Her har det buldret og braket noe VELDIG altså, samt at himmelen har åpnet seg helt et par ganger.. Jeg har fåttmeg 3 dusjer idag, to "elnatura" og en i "eldusja" - haha....  Vel, jeg kan jo ikke klage for jeg har idag fått på plass så UTROLIG mye flott i butikken, eller vi venter dette inn imorgen tidlig, denne gangen tenkte jeg å få det ut på nett litt før det står i butikken.... 

 

Verdens søteste pokaler , finnes i liten og stor Her. 

 

Verdens vakreste glassfat med 6 minivaser finnes HER, kun 149,- kr ...Vakreste jeg har sett på LENGE. 

Nydelig ikke sant ? 

Storkoser meg jeg altså,når jeg får inn så mye fint er det ikke mulig å ikke gjøre det ! 

Nyt dagen , nå skal jeg fortsette å style litt,masse mer kommer ut etterpå! Mye å gjøre for her i huset har mannen bursdag og når han nå nyter sine siste 3 år i 20 årene må han jo gjøres litt stas på! 

Vi "prekæs"  som vi sier her i Fredrikstad - ille stas det se! 

 

Glitter og glam!

 Nå står August for døren, nesten litt rart, sommeren har jo flydd av sted i en rekord fart... At vi har hatt en fantastisk sommer er ingen tvil, vamrt og deilig sommervær, herlig liv og et hjem vi storkoser oss med å pusse opp og forme til ettersom vi bor oss mer og mer inn... I fjor på disse tider solgte vi vårt "gamle" hjem og endte opp med å flytte 300 m opp i nabofeltet- et år går så sinnsykt fort...

Idag har vi hatt tilvenning i barnehagen og jeg har måttet pakke og ordne noe veldig til nettbutikken, imorgen står 40 esker klare for å hentes og nye 88 skal pakkes, dere shopper ENORMT mye altså... Morosmt er det for jeg får bare mer og emr blod på tann og større og større arbeidslyst når det er hardt og raskt tempo som må følges.  Vel, nå står vaskerommet for tur, herremin, det er til å grine av altså... Vi har nå et TÅRN av skittentøy , hvordan kom jeg ditt liksom?  -Jo! Det var nok når jeg sa til meg selv at ; " Camilla, idag kan du ta pause fra vaskerommet" og dagen etter sa det samme igjen.. Vel,vel den går ikke noen plass, selv om jeg "later" som det noen ganger....

Skittentøy eller ikke skittentøy, idag kom ENDELIG glitterputene inn i butikken igjen- herrmein som jeg har gledet meg til jeg ksulle få hjem to til og idag flyttet mrs hvit og mr gull inn i daybeden - puter er virkelig min svakhet .... Finnes HER og HER i nettbutikken... Gliter + høsten iår = glam PERFECTO! 

 

Nei, nå får jeg jage meg selv inn på vaskerommet og få inn litt lavendellukt i tøyet- vi skrives på mine vakre! 

 

Jeg går for RUTER!!!

Vel vel, jeg kan ikke si annet enn at jeg simpelthen elsker det- ruter altså.... Det er noe med stilen det skaper og her passet det perfekt! Vi får så SINNSYKT mye flott på veg inn til butikken min nå, men noen ting må jeg bare kjøpe andre steder og jeg endte opp med disse spisestue stolene fra TM design.  Vi har jo fra før spisestuesofaen som jeg rett og slett FORGUDER og det å da finne de rette stolene som fremhever den og ikke "skjuler" den har nesten vært litt vanskelig... For å være HELT sikker på hva som passer landet valget mitt på disse stolene, samme stil og i RUTER!!! Jeg er helt i "svime" og følte bordet,lysekronen og sofaen til spisestuen kom mer til sin rett med de - jeg venter jo nå inn en STOR daybed en av dagene fra TM design så jeg vil holde de rette linjene med en liten romantisk touch i spisestuen- den liker jeg at bryter det litt fra  det grove nemlig! 

Bilder i dagslys kommer imorgen og da kommer det mange flere..Er jeg heldig kommer vitrineskapet mitt (som vi kommer til å ha for salg i butikken) også.... Det er i samme stil som spisestuebordet- Helt riktig og helt meg! 

Nyt kvelden-vi skrives! 

 

Blått er ille flott...

Nå skal sant sies at blå er min favoritt farge, lys som mørk og når vi da får inn en farge som er -jatakk begge deler , blir jeg mer enn super fornøyd. Det er noe med stemningen det blå skaper, jeg synes det passer perfekt til grått og beige og siden jeg er den som liker jordfarger blir jeg bare mer og mer glad i det blå. Nå har jeg i et par år "maset" veldig med og om det blå, mange viste jo skepsis når jeg kom ut med de første putene i nettbutikken. Likevel tror jeg mange har snudd på det og blitt like glad i fargen som meg.  

Denne helgen venter vi fin besøk fra et vennepar som kommer på middag og overnatting her hos oss-gjett om jeg gleder meg! Vel, siden jeg jobber fredag og lørdag benyttet jeg meg av muligheten å dekke bordet idag- jeg elsker å ta meg god tid til slik og storkoser meg mens jeg holder på! Vi har fått inn så mye fint og nytt i Butikken og da kan jeg jo si så mye som at det er litt EKSTRA stas! 

Nydelig og blått! 

 

 

 

 

Nyhet pute Dark heaven blue finnes HER.  Serviett beige bomull HER. Spisebrikke beige bomull HER ( Disse har perfekt str og rommer glass og tallerken på) Sølvlysestake HER , Deilig duftlys HER , lyslykt HER  

Nå skal jeg kaste meg i bilen å hente småtrolla mine -nyt dagen,vi skrives etterpå! 

Nesten uvirkelig...

Og akkurat som at det var igår..... 

For et år siden var vi på jakt, jakt etter et hjem vi skulle flytte til og september 2012 var nøklene til dette hjemme i våre hender. Det er nesten helt uvirkelig å tenke på(?), tenk at vi fant det vi lette slik etter og var så heldige å fikk se det med våre egne øyne. Jeg husker jeg så for meg alt, alt fra farger til hvordan jeg skulle plassere det forskjellige. Alt var nytt for oss, og lukten -den var så rar! Det luktet ukjent, det var ukjent og det var snart vårt. Nå snart 1.år senere kunne jeg aldri tenke meg noe annet, ikke om jeg en gang vant 10 millioner i lotte. Jeg har blitt en av de som har stiftet røtter, slått meg til ro og funnet mitt hjem, et hjem jeg former til ettersom jeg lærer det å kjenne. 

Dette var stuen før vi startet, fersken vegger, furu over alt,gardinbrett,nedslitt gulv og atter furu. 

 

Så startet mora med rom nr en-stuen. Vi begynte med å male taket, i hvit betongmaling fra Pure & original og ALLE vegger, hele 44 L hvitmaling i fargen kritt hvit ble brukt og blank hvit oljemaling til alle vinduer og taklister, her gikk det 8 L. Så ble det nytt gulv og deretter nye gulvlister og stikkkontakter,dimmere og brytere samt vekk med alle ovner. . 

Vi har tatt et og et rom og stuen har vi brukt rundt regnet 80 000 på. Vi har ennå planer om nye vinduer og dobbel verandadør, men det skjer om et par-tre år. Når man kjøper et hus som er nesten 35 år gammelt koster det mye, og vi ønsker at det vi gjør blir gjort skikkelig slik at vi ikke om et år må starte på nytt. Og med sine 60 kvm var det GOD plass til STORE møbler! 

Etter mange dager med kun oppussing ble resultatet helt "perfekt" og akkurat slik vi ønsket. -Lyst, delikat,stilrent og enkelt! 

 

 

Imorgen kommer det liknende innlegg på et par andre rom! 

Vi skrives! 

 

En dag fri.....

4 dager(nesten) fri og jeg har sovet LITE!  Det er liksom så typisk eller hva? Den langhelgen du får jobber du og har 100 gjøremål,noe som vil si at man ikke har hatt mulighet til å sette seg ned å slappe av.. 17 mai opp tidlig,18 mai opp tidlig,19 mai opp tidlig -20 mai opp sent! Imorgen skal jeg sove til jeg ikke vil sove lenger!! *jippi* 

I dette minutt sitter jeg å nyter litt stillhet og venter på litt sushi.. Idag har Håkon og jeg vært i dåpen til mitt tantebarn /fadderbarn, en liten babis på bare 4 mndér..At Olíver og Mathilde har vært så små er nesten litt rart, tenk hvor fort tiden går!  Nå står Olíver samme med kompisen sin i skogen å bygger hytte og Mathilde har overnattingsbesøk av sin kusine Marie- brått SÅ store! 

Vel, som nevnt over skal jeg snart nyte litt sushi , det er noe av det beste jeg vet om og ikveld skal jeg ligge rett ut på sofan og kose meg med det, film og brus! Men før den tid tenke jeg å vise dere noen bilder av tvkroken med verdens nydligste nye pledd eller rettere sagt teppe i sofaen!!

De støvete rosa fargetonene er rett og slett helt nydelige og ettersom dere har etterspurt et tips innlegg med tekstiler og stæsj har jeg nå satt sammen et. 

Det er jo gjerne slik at vi nordmenn elsker å gjøre om på puter,lys,blomster +++ vi elsker hus og hjem og ting som faller under dette. Jeg er en typisk jord jente, jeg elsker rett og slett jordtoner høyest og er rett og slett ikke så veldig glad i farger hjemme i stuen min. Jeg er alltid supergira på farger når jeg står i butikken min, der er alt SÅÅÅ lekkert og jeg har lyst til å ta med meg alt hjem hver gang. Skuffa blir jeg nesten hver gang også, for når  jeg setter inn en farge går det maks et par dager så åker det ut igjen. To -tre farger har jeg faktisk klart å lande på og beholde her hjemme, altså blått,bringebærrødt og pudderosa , disse fargene er såpas "støvete" og delikate at jeg ikke blir lei og heller vi få inn mer! Idag pyntet jeg den ene dekktallerken min med pudderosa roser, duftlys, perlehjertet mitt- det ble så vakkert og fint! Jeg har valgt å bruke et rosa pledd/teppe i sofan for å få inn litt mer farge og med lys sofa er tepper helt topp! Dette teppet er egentlig et sengeteppe fra Tine K, men jeg synes at det at det er så stort er helt topp! 

Jeg har valgt å blande følgende tekstiler under i min sofakrok ; 

Grov beige linpute med mamma dekor ,(finnes også  med pappa dekor). Dette er e pute jeg ikke blir lei,og jo mer jeg har vasket den jo tøffere og mer " slitt" føler jeg den har blitt, den blir bare finere og finere. Finnes HER i nettbutikken. 
 
En beige Linpute med knytting. Denne blir også finere og finere ved vask, jeg har vasket min litt "hardt" for å den litt tøffere i linet-skikkelig koseputetrekk! En flott base uasnett . Finnes HER! 
 
For litt farge kan jeg anbefale de av dere som liker bringebærrødt denne, lekrere og mer delikat putetrekk når det kommer til farger finnes ikke. Denne blir helt RÅ ved vask ( ingen bombe) den blir liksom mykere og grovere og får en mye tøffer look... Siden fargen er så "støvete" går fargen over i det grå( altså er den kald) og gjør fargen lite skrikende, men veldig synlig! Finnes HER.  
 
Dersom dere setter disse putene sammen vil dere nok garantert bli fornøyd- basen kan du bruke om og om igjen og den bringbærrøde puten er tøff som den enste kontrast fargen i sofakroken denne sesongen! 
 
Ønsker du et sprekt teppe i sofakroken eller over sengen kan jeg så klart anbefale sengeteppet fra Tine K, men husk å ikke bland for mye, dette teppet passer perfekt til den bringebærrøde puten, men jeg ville vel holdt sammensettningen rolig slik at det ikke blir for mye ulike fargetoner. 
 
Ellers er Lysestakene mine å finne HER, Rund rotitngbrikke HER, dusftlys fra durance HER og salongbord HER!
 

Ha en DEILIG kveld alle sammen!!!

 

Det kommer MYE fint...

Farger, jeg tror aldri jeg helt har vært så glad i det, blått har jeg elsket fra første stund, men nå har jeg fargedilla.. I fjor maset og sjaset jeg om bringebærrød, idag flyttet den fineste puta inn i sofakroken min. Forskjellige beige toner dominerer hele huset i alt fra møbler til tepper,pledd og puter, men idag fikk denne ENE puta lov til å flytte inn. Det at den er så "støvete" i fargetonen er det beste, den er knall og dempet på en og samme gang og alle hjem burde ha ihvertfall en farget pute som skiller seg ut i årets farger...

Se så lekker bringebærrød pute da,dere! 

Puten finner dere HER i nettbutikken og de lekre brikkene på bordet HER..Vet ærlig ikke noen vakrere enn disse altså. 

Lysestakene finner dere HER , Salongbordet finnes HER- generellt annet av pute tekstiler finnes HER.

Nå skal jeg nyte litt planleggingstid, her må mye planlegges og ordnes til en hver tid-så følg med! 

Nyt kvelden-vi skrives soon! 

 

I naturens støvete farger...

Velkommen inn til meg, hvor jordtoner møter himmel og hav farger, det beige går over i det grå og det morsomme møter det kjedelige. Det skal være delikat, glatt og røft, det skaper en spill i interiøret og det er absolutt ikke kjedelig... 

Når vi kjøpte huset var fargen på gulvet og veggene veldig viktig, jeg tenkte kalde monotone toner og var veldig besvist på mitt fargevalg ellers i hjemmet. Jeg har en forkjærlgihet for det enkle, men med drypp fra det romantiske, glamourøse og industrielle.. Jeg er veldig "rolig" når det kommer til farger, jeg liker at ting holdes i enkle duse og støvete farger slik at det skaper en form for dynamikk.. Tekstiler elsker jeg å leke med, her tripper jeg ofte utenfor den rolige og enkle stilen min og slår mer en gjerne til med glitter og glam, grovt og slitt, tøft og crazy... 

Det trenger ikke være akkurat... 

Mine "must" ting til Interiøret. ; 

-Tenk base og jordtoner. 

-Bruk monotone toner.

-Kjøp heller en eller to store ting fremfor masse smått.

-Bland grovt og enkelt sammen i interiøret. 

- Masse blomster, blomster er deilige fargepalétter i hjemmet og gjør mye i hjemmet. 

-Tenk kvalitet og bruk god tid på inredningen i hjemmet. 

-Tenk deg og det DU synes er fint, moten kommer og går så her gjelder det å stole på seg selv. 

 Det meste av interiøret mitt er fra www.byvillapaprika.no og dere husk det dere kjøper på Klarna idag kan dere betale i August.. Genialt for de som vil fornye og ønsker å bruke feriepengene på det!!

 

En helt vanlig Tirsdag...

Hei og hopp alle sammen, har dere det bra? 

Idag har jeg handlet MASSE blomster, jobbet MANGE timer, stylet og ordnet i huset og nå endelig kommet meg opp i sofan med beina på bordet og macbooken på fanget....

Vel, mange har etterspurt et blogginnlegg med litt tekst på hvor de ulike tingene i huset er fra og derfor tenkte jeg...Hvorfor ikke begynne med kosekroken i stuehjørnet. 

Sofaen min er fra Living, puffen fra Nomi( villapaprika har dette merket) . Teppet fra Jorunns interiør. Salongbord fra Villapaprika.. Sofabordet har jeg fått MANGE spørsmål på og om noen lurer så er det -ja MYE finere i virkeligheten og dette sender vi rundt om i hele landet dersom kundene ønsker det. Finnes HER i nettbutikken. Lampen i taket er fra Watt & veke, men hvilken modell det er vet jeg ikke, men jeg tror det er den største og min er i brun lin. Alle putene i sofan er fra Villapaprika og siste nyhet i disse dager er den lekre glitterputen fra senze og joy/ Villapaparika-finnes HER. Det lekre rotting brettet mitt er også fra Villapaprika og finner HER. Sølvlysestakene er fra ikea, det er også det hvite teppet på puffen. 

Stuebordet finnes også i mindre og finnes HER. 

 Nå skal jeg få kommet meg igjennom mailboksen min- ha en fortsatt nydelig kveld! 

Tid for egenpleie....

Etter noen timer med husarbeid etter jobben skal jeg nå få brukt litt tid på me, myself and i , så denne kvelden blir nok helt perfekt! Imorgen braker det løs med mer husarbeid og jobb før jeg til onsdagen skal ned i butikken å gjøre om-planene er klare og det blir nok KJEMPE lekkert!  Vaskerommet stod for tur idag og gjett om det ble ryddig å pent der etter litt vask og skrubb, jeg elsker at rommene i huset begynner å bli mer og mer ferdig! 

MEN, ingenting slår koseplassen min,altså sofan...Noen bedre plass finnes ikke her i huset(forutenom min seng) jeg simpelthen elsker alle putene og pledda mine og de STORE rottingbrettene (finnes HER) som jeg har rundt omkring i hele huset... 

Nå skal jeg ta meg en dusj, tenne litt lys og ordne klart til verdens beste venninne kommer på besøk og vi skal ta ansikt maske +++..Ha en HERLIG kveld,da dere!  

Vi skrives! 

Nytt husmedlem

 

Den blå stolen.......

Hei og hopp alle ihopa!!!

Her i huset kunne vi igår ønske velkommen til stuens nye familiemedlem -den blå stolen! Den har blitt min og Mie sin så langt, men kjenner jeg mannen godt nok har han vel overtatt den før jeg får satt meg ikveld.  haha.. Idag har jeg sittet benket opp foran pc´skjermen og nå har jeg endelig nådd bunn på mailboksen. 237 mail..8 timer med svaring- jeg er overlykkleig over å være i mål og håper at jeg ikke vil grave meg sånn inn med mailer igjen på en liten stund... Idag kommer det ut noen nye putetrekk i nettbutikken, samt et par brett.. Men før den tid skal jeg ta meg en aldri så liten "pause" og slappe litt av med småtrolla frem til de skal i seng om 1 time... 

Vel, jeg titter innom om et par timer igjen- så nyt kvelden enn så lenge!! 

Vi skrives!!! 

 

Det meste av interiør er fra www.byvillapaprika.no

Tør jeg si det?

Jeg må jo bare det(?) Vel, jeg føler meg noe bedre og har gud hørt min bønn blir jeg bare bedre og bedre i formen de neste dagene. Jeg har nå sakte, men sikkert begynt å få frem det blå i huset, siden møblene skal ut "stopper" det meg jo litt fra å være skikkelig kreativ, men blått er flott uansett. Etter syssel kos,eventyrlesing,piknik på stuegulvet  og barnelatter er ungene endelig i seng etter et stort te-selskap med yndlings bamsene-"titti og totti"  til lille prinsessa.. 

Små barneleker har mye sjarm .... 

Nå har jeg fått i meg en appelsin og skal prøve å se en hel film uten å sovne før jeg er i seng !!! Nyt lørdagen så sees vi til bilde maratonet imorgen! Ser dere forresten at jeg har fått opp kategorier under headeren? Fra nå skal jeg gjøre mitt for å få inn alt av de ulike innleggene mine der! Håper dere synes det hjelper litt! 

Nyt kvelden -det er jo faktisk LØRDAG og kun 2 dager igjen av året! 

hits