Strikk og baby outfits

Den store dagen.

God kveld alle sammen. 

Idag var den store dagen endelig her og flott ble den! Jeg kan ikke annet enn å si takk, for uten all hjelp hadde jeg ikke kommet i mål.Jeg har hørt at et bilde sier mer enn 1000 ord, så ikveld blir det å la bildene tale for seg. 


¨Lila Victoria takker og bukker for alle koslige gratulasjoner og lykke ønsker for hennes fremtid. Idag ha vært en minnerik dag. 

Dåpskjole til den store dagen.

Lille Lila mor er ikke lenger så liten, med sine 5 kg og bolleskinn har hun blitt en liten plugg.! Tenk at hun nå bruker 62-68 i tøy allerede, og hællenuffen så mye fint det er til små babiser i denne str. 

Jeg klarte jo ikke å velge, så jeg endte opp med tre helskjønne kjoler.  

1....2...3 .... Små prinsesse kjoler! 

Jeg tenkte å bruke en av de hvite i selve selskapet, i kirken skal hun ha mormors hjemmelagde dåpskjole som alle søskenbarna og begge storesøskene er døpt i. Dåpen er bare 2 helger unna, Lila døpes den 13.november og jeg tenkte å ta dere med på forberedelsene og helt i mål Jeg har fått låne et kjempe fint lokale og alt av detaljer skal gå i hvitt og dus rosa. Jeg skal lage hjemmelaget koldtbord med masse spekemat og annet snadder. Vi blir rundt 55 stykker og jeg har valgt de beste faddere jeg vet om til henne. Alle som kjenner meg vet at jeg elsker å gjøre stas på småtrolla mine og selv om jeg står alene om dåpen til lillemor skal det ikke bli noen forskjell. Jeg skulle ønske alt var gratis, men tenkte å prøve å få til mest mulig uten å betale for mye for alt- her gjelder det å være kreativ. Lille Lila Victoria forstår veldig lite av alt , men jeg skal ihvertfall skape et flott minne hun stolt kan se tilbake på. <3 

God helg , Norge!

Titt-titt! Her har vi vært på farta hele morgenen, legetimer og diverse og snart skal vi avsted til Hytta igjen! Denne turen skal Sabrina og Có være med også og dere kan tro vi gleder oss!. weeeeheeeee....

Lila har blitt så baby nå, jeg mener skikkelig baby-baby med babylyder, hyl så det skjærer og blik som bedårer mer enn noe annet.. 

Se så stor hun har blitt: Hun krever mer og mer, så ALT må planlegges hele tiden. Hun er super nysgjerrig og skal ha med seg absolutt alt og helst opp i høyden på armen hele tiden.  Denne frøkna vet å nyte livet , det er sikkert! 


Tiden går så fort og om bare 4 dager er Lila 2 mndér! Igår var hun hele 8 uker! De beste 8 ukene i livet mitt og ungene sitt. Vår egen lille prinsesse. 

Hyttekos.. Lilas første hyttetur.

God kveld i stuen! Dagen idag har bare flydd meg forbi, vi satt snuten mot sørlandet idag for noen dager med ro og kos på hyttetur! Turen gikk kjempe fint, Lila er og blir en bil-baby så langt #bankibordet.  Og gjett om hun var prinsesse på tur, hun er jo til å spise opp den lille prinsessa hun er. Hun pyntet seg for anledningen i tidenes duskelue , ennå er den litt stor, men den blir perfekt utover vinteren.. 

Nå står det poteter i ovnen og vi har fått fyr i peisen , herremin .. Denne hyttekosen er noe eget, det er helt sikkert. Imorgen skal vi på tittetur i Arendal og fine steder rundt der. Jeg har aldri vært her før, så dere kan jo tro jeg koser meg! På en uke nå har jeg sett så mange flotte plasser i Norge som jeg ikke viste eksisterte. En fryd rett og slett. <3  Dette er Lilas første hyttetur, så det skal bli spennende å se hvordan hun vil være. Oppfører hun seg som på turen vi hadde til Nordmøre går dette kjempe bra! Litt grinete har hun vært før hun sovnet og jeg er ikke kjent med at hun gråter så mye så det var nesten helt nytt for meg. Og litt skummelt. Hun sovnet til slutt på armen og jeg krysser armer og bein for at det var ukens første og siste "klaging " fra henne. Tenk at hun er 7 uker til torsdag, jeg fatter ikke at tiden virkelig kan gå så fort!! 

Men dere, over til noe annet... 

Har dere sett så søt kåpe da? Den er fra PAZ og kan kjøpes på Filiokus i Fredrikstad ( det samme kan luen), en godis butikk for mødre med barn om man vil bli "fattige" .. Vel, jeg kan drømme meg helt bort når jeg går der inne, en dag vinner jeg forhåpentligvis i Lotto... Neida...Joda. 


Jeg håper dere koser dere, nyter kvelden og smiler litt ekstra - det gjør jeg. 
 

Det perfekte helse teppet.

Mandag, ny uke og snart oktober ! Ojojoj... Nå er det snart tid for å finne frem julepynten igjen, og det gleder jeg meg veldig til å få frem. Julen iår blir ekstra spesiell for meg ,og det forstår dere sikkert hvorfor. Nytt hus, masse nye venner og best av alt et nytt familiemedlem- Lila mor. 

Idag får Lila og jeg besøk av ei venninne og hennes sønn, planen er å gå en tur, men jeg er litt usikker på været.  Hyggelig blir det ihvertfall, Lilamor og jeg koser oss uansett. 
Jeg har fått mange spørsmål på de vakre helseteppene til Lila, nesten daglig. Jeg er veldig heldig for jeg har en mor som elsker å strikke og hekle, og Lila har dermed fått masse lekkert! Siste tilskudd i teppesamlingen til Lila var nå et nytt heklet teppet, men i ull. Lila har hvit skinnvogn med beige stoff, og etter å ha lagt frem ønsket om et beige heklateppet til vognen for min kjære mor ble ønsket oppfylt. 

Jeg har siden så mange har spurt om oppskirft fått min mor til å enkelt fortelle meg hvordan dette gjøres, og skal nå dele dette med dere. 


Følgende gjør du: 

Legg opp seks luftmasker og bind sammen til en ring. 

Neste omgang er da 3-staver , 2-luftmasker,  dette skal være totalt 4. ganger. 

Den neste omgangene er da 3-staver , 2-luftmasker, 3-staver i luftmaskebuen. Deretter 1-luftmaske og det samme gjøres i de neste luftmaskebuene mellom stavene.

Neste omgang skal du ha 3- staver - 2luftmasker og 3-staver i hvert av hjørnebuene.  Økningen vil da skjer mot at det er 3-staver og 2-luftmasker og 3-staver i hvert av luftmaskebuene i hjørnene. Utenom om hjørnene hekler man 3-staver og 1-luftmaske mellom de tre stavegruppene. 

Vi har benyttet oss av babyull og bomull , med strikkefasthet med 27-30 masker pr.10 cm. Disse hekla-teppene elsker jeg og jeg får skryt på dem hele tiden. Myke og gode, lette og vaske og nydelige uansett om man bruker det som sengeteppe,koseteppe, vognteppe osv... 


 


Jeg håper dette ga de som lurte svar og er du god på å hekle er dette den perfekte julegave, gave til den nyfødte eller lille! Og super søte å lage i mini versjoner til dukkevognen. 

Nyt mandagen, vi skrives!

Høstgarderobe til Lila på plass.

Annonse 

Søndagskvelden har kommet og nok en uke skal startes på, faktisk er det helt fantastisk for denne uken er det så mye hyggelig som skal skje. På torsdag var jeg å hentet ut den nye høstgarderoben fra Lindex til Lila, og jeg må si at det var som julaften å pakke opp alle de flotte søte plaggene. Lindex har nå fått inn de søteste nyhetene i Newborn -kolleksjon i en myk og bærekraftig bomull, perfekt for den lille babykroppen. 

Små nydelige cardigan jakker i søtt mønster er noe av det som har fylt opp garderoben. Vakker dusrosa kombinert med søte blåtoner . 

Som travel småbarnsmor er det oftere og oftere jeg benytter meg av å handle i nettbutikker. Det at jeg kan sitte hjemme å bestille det jeg trenger i fred og ro og deretter få det rett hjem i postkassen min er noe jeg liker godt. Jeg elsker å bruke lang tid på å sitte,titte og klikke hjem det jeg finner uten dårlig tid eller annet som stresser meg. Tre barn krever sitt og det er ingen hemmelighet at det ikke alltid er like lett å få med de små, de er ikke alltid de mest velvillige.  

Kvaliteten på Newborn-kolleksjonen hos Lindex er upåklgelig og jeg må innrømme at det er flott å finne så gode og myke klær som barnet kan vokse i til en slik prisklasse. 


 

Som jeg nevnte over kan barnet nå vokse inn i tøyet og med oppbrettbare mansjetter og dobbelt sett trykknapper i skrittet kan babyen vokse en størrelse i det samme plagget. Jeg slipper å kjøpe nytt hver gang hun vokser litt og jeg beholder bodyen dobbelt så lenge!

Omslagsbodyene finner dere HER hos Lindex.  Gammelrosa er en av fargene jeg elsker å kle opp Lila i, og med alle de vakre figurene, de ulike motivene og søte mønsterne er det moro å kle henne opp! 

Ved å handle på nett kan du velge å få varene levert til din nærmeste Lindex- butikk. Lindex spanderer da frakten for deg. Lindex har en enkel og oversiktlig nettbutikk og størrelsene på tøyet er helt normale. 


Denne serien er like fin til en liten gutt som til ei lita jente og i alle disse bodyene kan barnet vokse en størrelse. Bomullsdressen er myk og god å ha i alt fra vognen og bilsetet, og de søte ørene på hetten smelter hvert et morshjerte- garantert.  Dressen har pysj, bodyer og mykt bomullsteppe i samme serie som kan kombineres sammen. 
Med alt det vakre man kan klikke seg hjem idag er det nesten litt farlig å ha små barn. Spesielt når man forelsker seg slik i de ulike kolleksjonene. Mathilde pyntet opp Dukken sin og jeg måtte le litt. Hun så jo nesten ut som tvillingbroen til Lila i dette babyantrekket. 


Mine favoritter for denne høsten har jeg avbildet ove her og jeg håper jeg ga dere noen outfits tips til den lille. 

Sponset/Annonse 
 

Klompelompe og babystrikk.


 

Hei tirsdag! Er det en ting som er sikkert er det at jeg har en mor som er verdens flinkeste til å strikke og hekle. Alle barna mine har hatt de flotteste jakker, bukser, tepper, luer, votter og sokker og når Mathilde begynte å leke med dukker og Barbie ble garderoben til disse også fylt opp. Lila har allerede fått en flott garedrobe og de fineste vognteppene jeg vet om. Når Lila ble født lagde mamma vakre hekla helsetepper, disse har jeg brukt hele tiden siden hun meldte sin ankomst og forrige uke sa mamma at hun nå heklet et i ull til henne også- et litt varmere mot høsten. 

Jeg har lagt min elsk på oppskriftene i boken Klompelompe og hadde jeg vært tålmodig nok hadde jeg kastet meg rundt med strikkepinnene selv. De nyeste tilskuddet til garderoben til Lila nå er dette, verdens deiligste små alpakka sokker og bukse. Mykt,varmt og godt nå som vi snart får litt kaldere tider her hjemme. 

Se så vakkert strikkasett <3 

Nå skal jeg kle på lillemor og bli med mamma ut for å handle litt blomster, etterpå skal jeg knipse litt bilder herifra <3 Vi skrives etterpå <3

hits