Soverom

Hotell feeling.

God mandag! Ny uke allerede, og denne uken er jeg mer enn klar for å sette tidsfrister , lage nye avtaler og planlegge enda mer hus og hjem. Der kjenner meg, jeg blir jo absolutt aldri ferdig, for det er ALLTID noe som kan ordnes, gjøres og danderes.  *elsk* 

Vi har nå gjort klart så kun en nettpinne mangler til tvén så er vi klare for å innta morgenkaffen, god morgen Norge og roen i sengen hver morgen. Jeg har sånn smått begynt å titte på hus også.. Jada, jeg vet , jeg har sagt vi skal bo her til evigheten, men vi ønsker virkelig et større hus med tiden ( sier ikke at dette skjer med det første) og ønsket er å bo i en blindgate, gjerne ikke så tett med neste nabo. *drømmedrømme*  Det å drømme er ihvetfall gratis og det er lov, men ønsket er å realisere drømmen om noen år ihvertfall. Som tidligere sagt, dette hjemmet skal bli ferdig og bebodd lenger av oss først. Kanksje det aldri skjer at vi selger her også, vi får se - tiden får vise.  

Det som skal realiseres er å få tatt ibruk tvén på på soverommet, akkurat DET skal skje , så får resten komme senere. Hotel følelse på soverommet kan man jo ikke akkurat takke nei til... 


Hadde vi klart å få et fjerde soverom på huset hadde det endret alt helt, for da hadde vi tatt i bruk Lila sitt rom og gjort det om til en  garderobe og som damer flest er ikke det noe jeg hadde takket nei til.

Nå skal sant sies at jeg virkelig ELSKER dette hjemmet, det er lunt, stilrent, nytt i alle rom og det er akkuat slik jeg ønsket å få det. Den lille verandaen på utesiden av soverommet har jeg lyst til å kjøpe en søt liten god stol til hvor jeg kan sitte å nyte kaffekoppen når sommervarmen melder sin ankomst. Jeg håper dere har hatt en sålangt tipp-topp start på dagen! 

 

Endelig god plass på soverommet.God torsdag alle sammen. Hatt en fin dag så langt ? 

Igår snudde vi opp - ned på soverommet og ENDELIG fikk vi god plass! Soverommet vårt har den siste tiden vært en lagringsplass for alt,men etter at vi begynte å få opp hyller, skap og i tillegg orden kunne vi rydde rommet. Stativet og alt av tøy forsvant endelig ut og vi fikk opp en tv på veggen. Herremin som jeg gleder meg til å ligge i sengen å se på God morgen Norge med Lila i armkroken om morgenen. Idag er planen å få mailboksen ajour og komme meg på stell med den. Vipps flyr timene og døgnt så her gjelder det å ikke sitte på den "late" siden. Planen er å få vårne inn og vinteren ut, og det er virkelig befriede! 

Nyt dagen alle vakre, vi sees senere! 

Der vi voksene bor...

Soverommet, vel det er ingen tvil om at jeg elsker det!  Ettersom jeg lett forelsker meg i soverommene på de hotellene jeg har vært på, var det å skape litt hotelfølelse hjemme veldig viktig.  

For å oppnå best mulig resultat og en hotellfølelse valgte jeg få, men store ting og kun 2-3 farger på rommet. 

Lampefoten er fra Nomi og pærene fra Clas Ohlsen. 

Veggene malte jeg i fargen KUL fra Butinox.  Den kan i noen lys se svart ut og i andre mørk dyp blå, rett og slett perfekt til beige som er min favorittfarge. 

Gardinene er i fargen midnightblue, slik som hotellputene og sengeteppet. Dette har jeg kjøpt på Millemoi og dette er perfekt å kombinere med bomull og litt grovere lin. 

Sengegavelen er også fra Millemoi , og det er virkelig et smykke i rommet. På gulvet valgte jeg å gå for det lune, og her ble det derfor teppefliser i beige fra TK gulv i Fredrikstad. Fordelen med nettopp teppefliser hvis du legger de rett er at det blir like pent som vanlig teppe, men disse kan lett byttes om en skulle gå i stykker eller bli møkkete. 


Soverommet har rett og slett blitt perfekt og tenk at det lille søte rommet til Lila nå har blitt et lite vakkert søskenrom for to søte jenter... Bilder kommer, virkelig søtt blir det der- gleder meg til å vise dere bilder!! Kreativiteten lenge leve! 

Vi sees etterpå vakre lesere! 

Hvor smått kan det bli?

God helg, alle sammen! Åh, her ligger jeg på 2.time med smerter herfra til månen... Går dette på nå må jeg komme meg tilbake til sykehuset tror jeg, uff.. Hvorfor skal det å få barnet ut være så vondt ? 

I disse dager går jeg og må klype meg litt i armen. Tanken på at jeg nå på mandag er et fullgått svangerskap (fullgåtte 37-42) er en STOR seier! Alt viser en perfekt lita jenta på innsiden av magen min, og jeg er så stolt av meg selv og den jobben kroppen min har gjort ved å skape henne. Nå som hun driller seg nedover er det utrolig hvor godt det skal bli å bli ferdig. Jeg kan ikke si at det å gå med masse maserier er noe godt, spesielt når åpningen ikke har blitt noe større ennå. Det at legene har lovet meg å hjelpe meg videre er veldig godt, jeg hadde ikke taklet å gå slik som dette i 2/3 uker til. Nå skal jeg snart bare nyte tid med den vesle lille prinsessa mi. 

Huset har jeg gjort klart og i går kom siste rest på plass. Jeg har landet på en stil i huset som det står Camilla på herifra til månen. Alle som har vært innom ler litt, de sier; "dette er så Camilla dette hjemmet, og det lukter Camilla også"... Da må jeg le litt.. Jeg har alltid visst hva jeg liker, prøvd og feilet, men jeg er ikke maskulin, rosenrød eller romantisk. Prøver jeg meg på dette så glir jeg ut dager etterpå. Jeg er en god god blanding av det litt maskuline, krydret med det feminine og blandet med det som er litt glam og bohem. Soverommet og huset oser av den stilen jeg forguder, en god blanding av alt det fineste fra det jeg liker best. I huset har jeg kun 3/4 farger og det holder mer enn nok for sammen skaper de litt liv. Blått som dere vet, det og beige - vel, jeg elsker det! 

I dag pakket jeg ned dette antrekket til Lila, med en nydelig strikkejakke og angora-sokker fra mormor skal hun reise hjem i dette. Ønsket er en angora-jakke også, hmmmm... Kanskje mormor strikker det om Lila stirrer pent nok på henne. hihi... 

Har dere sett så smått og så søtt.? Mykt og deilig for den lille kroppen som skal inn. <3 Jeg håper dere vet å nyte dagen, det er helg og denne skal vi nyte med god mat, film og ro! 

Vi sees etterpå, bilder av rommet til Mathilde kommer som lovet, bare en dag seinere! Bedre seint enn aldri, er det ikke det de sier? 
 

My bedroom.

Reklame .

Soverommet mitt er endelig ferdig! 

Dette rommet føler jeg er akkurat slik jeg alltid har drømt om, fargene er rolige og interiøret har jeg prøvd å holde maskulint og romantisk.

Når jeg startet her var rommt i furu, hvitt, rødt og oransje og det trengte sårt litt oppgradering. 

Vi startet med å male og sprakle hele taket i kritthvitt 3 ganger, dette var en veldig kjedelig jobb, men jeg er så glad for dette nå. Deretter gikk vi løs på veggene og disse måtte sparkles, to av veggene grunnet jeg og den ene var behandlet fra før.  Hele soverommet ble malt i fargen S8005 og er en farge som er blå-sort. Dette varierer veldig fra hvordan lys det er på rommet og hvilken vinkel du står i på rommet. 

Før så rommet slik ut. 

Når veggene var ferdigmalt vasket jeg gulvet sikker 3- ganger og deretter la vi teppefliser som er helt supre! Disse ble lagt som et puslespill og kan lett skiftes ut om en skulle gått i stykker. Disse legges rett på gulvet som er og tenger ikke limes. Når gulvlistene ble lagt la jeg de over slik at teppeflisene ikke får mulighet til å flytte på seg. Du kan velge å kjøpe teip å feste de med dersom du ikke får vekt over, det er heller ikke noe vanskelig. Listene jeg har valgt til hele huset er store og ruver - for meg skulle listene smykke inn rommet og derfor var dette valget også VELDIG viktig for meg. 

Idag ser mitt soverom slik ut: Listen på alt jeg har er følgende: 

Sengegavl - Millimoi

Lampener - Nomi 

Nattbord - Bohus 

Seng - Jensen 

Sengekappe - Lexington 

Gardiner - Millemoi 

Puter - ukjent. 

Sengeteppe - Millemoi 

 

Teppeflise - beige fra TK Gulv og interiør 

Listverk - Byggdekor / oracdekor 

Maling - Kul S8005 Butinox helmatt glans 5% 


 

En slik kveld...Her og nå ligger tuppen og lillemor og sover og jeg har rigget meg til for kvelden selv. Dagene går i ett og idag har jeg måttet ta pause på mange timer fra telefon osv, jeg klarer ikke holde tempo med den lenger og merker jeg prøver å koble mer og mer ut fra den nå i ferien til småtrolla...

 

Stuen har blitt en plass vi elsker og jeg er utrolig fornøyd selv om den ikke er den største. Gardinene er bare midlertidig, men utrolig hvor hyggelig det var å få opp noe. Og taket skal ordnes helt og det kommer til å bli så fint <3


Jeg håper dere får en deilig natt videre <3 

The 2.´nd night ....God morgen sweeties! Ja, så er andre natten i huset gjennomført og jeg ELSKER å våkne opp til fuglekvitring og høre roen snike seg inn! Jeg våknet riktignok av snekkere som begynte å hamre til i underetasjen, men så er jo det litt av sjarmen ved å bo i boligen når den jobbes med! Jeg har ligget å nytet synet av den vesle lille babysengen til Lilami<3, heremin tenk at jeg kun har 57 dager igjen til min termin! Hvor sprøtt er ikke det da dere! Snart er det en personlighet til i huset og jeg kan nesten ikke vente til vi får henne <3 

Soverommet er så å si ferdig nå og jeg føler jeg fikk det akkurat som jeg ville også, en stolt og deilig følelse jeg ikke kan beskrive! 


Det er noe spesielt og rart ved at det snart er ferdig her , nesten så jeg må klype meg litt i armen. hihi... 

Men dere, jeg ser det renner inn med ulike spørsmål og jeg prøver å svare litt hele tiden, men jeg tenkte å lage -steg-for-steg innlegg på alle rommene her i huset så bare stil spørsmål så kan jeg ta de med meg og få svart dere best mulig ! 

Nå skal jeg få ordnet litt mer her i heimen, idag er listene i spisestuen på plass- SÅ deilig og utrolig moro! 

 

Et hjem for oss, et hjem for deg.

Som dere ser, her kommer ting inn på løpende bånd! Nå manlger kun lister og det elektriske så er rommene oppe klare for å bli bebodd. Jeg gleder meg veldig til dagen sengen min står på rommet, men koser meg veldig med å se at ting går unna. Stolt er bare et av ordene som kan brukes! Jeg skal sette sammen innlegg på de ulike tingene som er gjort her, mange spør jo. Så jeg tenkte kanskje dere hadde noen ønsker om hva dere ville se først og vite mer om?  


Innlegget idag skulle ut i går egentlig, men det har vært problmer med blogg.no, så innlegget lot seg ikke poste før. Nyt dagen, så håper jeg alt går bra så vi sees igjen her inne etterpå!  

Mitt soverom har fått sengegavl og speil.God onsdag alle sammen! I dag har jeg hatt en effektiv onsdag som startet med time hos legen for å sjekke at alt fremdeles så greit ut og i morgen er det på´n igjen. Etter legetimen var det tilbake til huset for å så bli med de store mannfolka for å hente noen møbler som stod og ventet på meg. Soverommet mitt blir så lekkert! Listene er her, men de skal limes og kuttes helt til på to av veggene og i taket så er det ferdig! Wiiiihiiii! Dette blir drømmehuset mitt og listene gjør krona på verket, bokstavelig talt! Nå skal jeg straks hente hjem tapeten og deretter blir det å få den opp inne hos Olíver før listene og nye brytere og kontakter skal monteres der! Titt-titt fra meg  og et møkkete speil - hihi...  Masse mer bilder av alt kommer senere idag, heremin som jeg GLEDER meg til å vise dere for jeg oser over av stolthet! Nyt dagen og kos dere masse videre i dag! Tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere legger igjen, det varmer et gravidhjerte! <3 

Mathilde ønsket seg ROSA sukkerspinn på veggen!Rosa Sukkerspinn!  

Mathilde er så stolt, jeg tror hun har problemer med å plassere seg for hun er helt i hundre over å ha eget rom snart! I morgen kommer den nye sengegavlen på plass og hun får skrivebordet sitt opp. Idag har de begynt å pakke litt, for de vil litt etter litt ha rommene sine ferdig. Siden jeg har de med meg er det godt at de har en plass å kose seg litt. Jeg er så takknemlig for at jeg har klart å "vinne" dette huset. Tenk at jeg eier mitt eget hus som jeg kan lage en hverdag i med barna mine og som alle har "sin" plass til sine ting <3

Da vi startet var rommet lyseblått, og trengte tydelig en makeover! I dag oser det Mathilde av alt .. Resultatet kommer, men her har dere en liten smakebit av Mathilde sitt nye rom. I morgen kommer lister og nye vinduslister osv., el-brytere og skap skal snart komme på plass også. Id ag valgte hun seg en ny lita bling-bling lampe også til taket. Dere kan tro hun har hatt mange meninger og elsker å se alt som skjer. 


 I morgen skal dere få se litt møbler og litt mer ferdige rom - tenk at vi straks er ferdig med alle rommene og gangen utenfor. Nå gjenstår bad og toalett oppe, samt stue og kjøkken. Dette blir SÅ bra at jeg tør nesten ikke klype meg i armen, for det er for godt til å være sant. <3 

Har dere hatt en fin dag da? 

Et babyrom blir til..

Rommet til Lila blir ikke stort, men det blir veldig delikat og hun får sin egen lille plass. Garderoben blir sakte, men sikkert et rom på 7/8 kvm. I dag har veggene kommet opp, og nytt teppet har kommet på plass. I morgen skal nye lister opp og veggene skal vaskes fri for møkk. I dag vil jeg vise dere resultatet av hvordan det har blitt, for nå begynner jeg å se et mønster her også. Oppsummering over hva som er brukt hvor kommer i et eget innlegg, men jeg klarer ikke vente som dere sikkert forstår, så måtte bare vise dere noen bilder i kveld.  I morgen skal siste rest med teppe skjæres til, lister kommer opp og deretter skal jeg faktisk sette opp babysengen <3 blir så koselig. 

Gutterommet, snart ferdig.

Hei og hopp igjen, alle sammen! I dag har jeg jobbet med å få rommet til Olíver ferdig for morgendagen. Nå har det blitt så fint, taket er malt, vinduskarmer og vegger, gulvet er på plass, så nå mangler bare verdensatlas, lister, nye stikk-kontakter og lysbrytere samt nytt garderobeskap. Før jeg startet så rommet slik ut som på bildet under. Det var tydelig at rommet trengte å bli fornyet og sjefen selv er i ekstase over å ha fått fargen han selv ønsket på veggen! 

Vi har malt og malt alt som er og det er UTROLIG hvor mye litt maling faktisk gjør med et rom. 

Imorgen blir ting enda mer ferdig i huset og jeg tenkte å vise dere bilder av det søte lille rommet til Lila også, for det blir også 100 ganger bedre enn jeg trodde. Jeg kommer med slaviske, gjennomgående innlegg når rommet kan vises som komplett, men frem til det er det bare å spørre om det dere evt. skulle lure på. Nå skal batteriene lades og jeg skal være klar for å ta imot snekkere imorgen! 

Nyt nattetimene - vi skrives! 

Fremover går det.God kveld i stuen! 

I dag har nok en dag gått i ett. Huset blir så fint, dere aner virkelig ikke. Jeg er litt over meg av lykke om dagen, en UTROLIG stor stolthet over å vite at dette huset er mitt og dette huset har jeg klart å få til selv. Jeg smiler fra øre til øre når jeg går rundt inni huset, tenk at jeg og barna skal bygge opp dette som vårt hjem! I dag har jeg startet på Olíver sitt rom, nå er alle veggene malt og jeg er utrolig fornøyd med fargevalget som blir i huset. Alt blir veldig gjennomført og vil passe perfekt til alle møblene som skal inn. 

Vel, som dere vet har jeg måttet gjøre om en garderobe til et soverom/lekerom til Lila. Det er bare 7 kvm, men jeg tror nok det vil bli kjempe fint uansett. En dør skal byttes ut med skyvedør slik at det går under "sovealkove", men inntill jeg har råd til å bygge boden ute inn i huset og lage et fjerde soverom blir det slik som dette. En ting er sikkert, jeg vet dette vil bli kjempe fint og veldig trygt og godt at mitt rom er på innsiden, i hvert fall de første årene. 


Jeg har valgt en dus rosa farge til veggene hennes og en nydelig lys tapet.. Åh, jeg gleder meg SÅ masse at dere aner ikke. Dette rommet vil dere ikke forstå er det samme som jeg jobber med, så jeg er helt i hundre over å skulle innrede det også <3 

I morgen er det opp i huset og om ikke lenge flytter vi inn. Jeg har et enormt nettverk som hjelper til så at så mange står på for at vi skal komme oss på plass er helt utrolig. I morgen blir det masse mer for dere å se, gleder meg til å vise dere rommet til Olíver... Og Mathilde sitt. Dere vil ikke kjenne dere igjen! 

Et hjem blir til

Nå begynner jeg å se hvordan ting faktisk vil bli, ikke helt, men litt. Jeg har hatt masse hjelp og det er utrolig deilig, og så langt har ting blitt 100 ganger bedre enn jeg hadde turt å håpe på. Til å starte med begynte vi å få ordnet panelen, den var behandlet med noe fra før så ting tok litt lenger tid med den enn vi først trodde, men det gikk utover det helt knirkefritt her. Jeg skal vise dere litt raskt hva som har blitt gjort her, mer detaljert og nøye kommer litt senere i prosessen når alt er på plass. Før vi startet så rommet slik ut, i mine øyne var dette et av det peneste rommene i huset så jobben her inne var ikke så stor som den er i de andre rommene. 

Alle vegger er grunnet og malt med fargen KUL, dette var en fantastisk farge som bikker over i blått. Den kan se litt sort ut på bildet, men den er helt avgjørende for lyset som kommer inn. Vinduslister og dørlister er malt i en hvit silkematt maling for listverk, vinduer og dører.  
Når tak og vegger var ferdig vasket, renset vi gulvet slik at det bare var å legge teppeflisene over. Gulvet som var der fra før var perfekt underlag så vi slapp heldigvis å rive det opp. Takhøyde og mål er såklart blitt tatt hensyn til her. 

Teppeflisene er kjempe enkle å legge og med en god tapetkniv gikk det på simsallabim! (Jeg vil dele fremgangsmåten osv. på dette i eget innlegg) 

Nå ser soverommet slik ut : 


Til uken blir nye LEKRE taklister bygget over de som er og RÅ fine gulvlister skal på, garderoben kommer om noen uker og ting går radig fremover. Dette var en liten oppsummering på ting som har skjedd her de siste 2 dagene. Etterpå skal jeg vise dere hvor fint rommet til Lila blir også. Så følg med - det er nemlig utrolig hvor mye små endringer og litt annen løsning gjør på det meste! Ha en flott dag! 

Et og et rom..

Reklame/ eget prosjekt. 

Ja, så var huset mitt.. Idag har det gått en smule varmt, alt har skjedd på en gang og jeg håper ting nå vil gå litt lettere for seg. Jeg merker jeg henger etter, jeg er ikke den som ikke pleier å kunne bidra så at jeg nå nesten bare kan se på er en smule forvirrende. Bra blir det og jeg synes det er morsomt at snekkere og andre gjør ting så fort at man ser forandringen såpass fort som jeg føler jeg allerede har begynt å gjøre. 


Soverommene og badet er de rommene vi nå ønsker å få først ferdig. Jeg er helt dårlig fordi jeg ser dette blir så fint og gleder meg til jeg kan vise dere litt mer. Idag tok jeg noen bilder av mitt kommende soverom. Gulv, lister,tak, møbler og garderobe skal bli lyst så veggene har fått en mørk farge som heter kul. Gulvet som nå ligger på rommet skal rives bort, så se bort fra det på bildet. Imorgen skal jeg få vist dere mer,  men jeg følte jeg måtte vise dere litt idag også før jeg legger meg. Jeg er helt skutt så jeg slokner sikkert hvert minutt..haha.. Nyt natten, så skrives vi mer imorgen - da tar jeg med nettbrikken min. 

 

Hampton inspirert babyrom

Hampton og cottage er min røde tråd på Lila sitt nye rom, eller i boligen generelt. Jeg har satt sammen en stil nå som jeg tror blir perfekt i huset, for jeg elsker virkelig den hampton pregede stilen, men med en touch av cottage. Jeg har valgt tapeter fra Riviera (Borge) og selv om det ser hardt ut så har jeg en ganske så god plan på hvordan tråden skal bli med hvitt og rosa til. Jeg gleder meg sååå til å begynne, det er nesten litt uvirkelig at det bare er 9 dager til nøklene er i mine hender! Wiiihiiiii!! Her ser dere en smakebit av hvordan det skal bli, men hvordan jeg skal sette det sammen må dere vente å se. 


Ellers har jeg i dag merket en enorm glede over å snart få lillemor i armene min, nå er hun bare 87 dager unna termin og jeg synes ikke det er lenge siden jeg sa jeg bare hadde 150 dager igjen heller. Tenk at om 3 måneder har jeg henne i armene mine <3  

Det har vært litt stille her inne, men jeg lever. Jeg har trengt noen dager pause, pause fra alt det som til enhver tid renner inn. Jeg vurderer nå å stenge kommentarfeltet, men jeg er ennå ikke helt sikker. Siden det er så mange som faktisk stiller spørsmål som kan være hyggelig å få svar på, synes jeg det oppriktig er leit at "en" ødelegger for alle. Så nå gjør jeg som Baloo - "tar livet som det faller seg og gir blaffen i bekymringer og strev...."

Vi sees for en kjempekoselig dag i morgen så nyt natten, så sees vi <3 

Soverommet mitt...

Den siste tiden har mange spurt etter litt soveromsbilder, og i dag tenkte jeg at det var på tide at jeg kom med litt bilder fra det rommet også. Det er jo ingen hemmelighet at rommet mitt er lite, det begrenser seg på 8/9 kvm hva man får inn på et så lite rom. 

Da jeg kom inn i leiligheten var rommet mitt innredet som et kott/gjesterom. Det er vindu og ingenting i veien med det, men det virket helt tragisk før jeg startet. Veggene var i caffelatte og fulle av spikerhull. Jeg måtte derfor sparkle og tapetsere og jeg endte opp med å male rommet i fargen marakesh. Fargen passet perfekt på rommet og jeg har ikke angret på fargevalget her inne en eneste gang. Lila skal jo ha sin lille vakre seng stående her inne hos meg, så jeg ble nødt til å fjerne det ene betongbordet og skyve sengen inntil veggen. Plassen ble mye bedre og nå har den lille, søte stokkesengen hennes plass her inne når den blir skrudd opp og flytter inn. Jeg har plass til sengen hennes mellom nattbordet og skapet mitt, men den vinkelen har jeg ennå ikke tatt bilde av. Jeg tenkte å vise dere ting når det først står plassert der inne. Jeg skal henge en sengehimmel fra taket og gjøre kroken hennes helt nydelig. Planen er at alt skal gå i kritthvitt, så jeg er på jakt etter det perfekte sengeteppe og vegg-til-vegg-teppe på gulvet for å få det litt mykere (dette vil jeg ha i en grå-beige tone). Det samme skal jeg på barna sitt rom, dette koster ikke allverden og teppene blir firkantede så de kan bli med videre når vi flytter. Rommene er jo ikke fulle av kriker og kroker heldigvis så jobben blir enkel. 

 Vel, jeg storkoser meg med mine små og store prosjekter og leiligheten blir bare finere og finere hele tiden. Føler meg skikkelig hjemme her nå om dagen. Jeg har vinglet veldig fordi jeg har følt alt har gått så galt hele veien rundt meg og minnene har ikke bare vært gode her. Dårlig form, ting som ikke har vært helt som de skal her, litt kaos i alle kroker, mørke tider og dårlig vær har ikke gjort trivselen så veldig bra her før. Nå som jeg begynner å skape gode minner, har folk på besøk, barna flyr ut og inn og kommer seg rundt samt at jeg har fått system på det meste, så føler jeg leiligheten er perfekt. Jeg skal jo bo her i et år til så trivsel er veldig viktig. De jeg leier av er også helt fantastiske. På fredagen fikk jeg melding om "leiefri" måned i mai bare fordi de var så fornøyde med hvordan jeg hadde stellet og ordnet det her. De sa de så at jeg hadde lagt masse tid og kjærlighet i leiligheten så det ville de belønne meg litt med! Jeg kan jo ikke klage, føler meg som verdens heldigste om dagen! Lysere tider, en liten tulle på vei, to store barn som begynner å bli store og litt hjelp i, naboer jeg snakker mer og mer med og gåavstand til fergen som hver time går til byen og gamlebyen gjør at jeg faktisk begynner å nyte nå. Det å våkne til måker og høre vinden fra vannet, se byen våkne og legge seg er helt fantastisk! Det å ha leilighet er veldig sosialt, speiselt her jeg bor, sentralt, men samtidig trygt og godt. 


Jeg håper dere har hatt en deilig dag - pass på å nyte den enda mer om dere ikke alt har begynt (?) ... 

Tid for å gjøre plass!


Jeg har som dere nå vet fått babyseng og selv om den ennå ikke skal opp på rommet, så tenkte jeg det var på tide å få ordnet litt på soveromskottet mitt. Den første periode til Lila, så bor vi jo her og jeg tror vi får det kjempe koselig. Soverommet er riktignok bare 8,5 kvm, men jeg valgte det minste soverommet, så barna skulle få rommet med stort vindu og best plass siden de er to. Når vi kommer inn i nytt, så får alle hvert sitt rom og det blir en ny verden! Den som venter på noe godt...

Vel, nå er sengen ferdig redd opp, soverommet vasket og luftet ut. Jeg merker at det å legge seg i kveld skal bli deilig! Jeg sover jo litt for godt om natta nå. hehe.. Nå har jeg "tøyet" lakenet med å ligge ned madrassen.. haha... Uansett hvor stort laken jeg kjøper blir det aldri stort nok etter vask... Typisk altså. 


Nyt dagens siste time og sov godt i natt! 
 

åh, senga mi!

Gjennomluftet soverom, nyoppredd seng og en trøtt kropp, er det noe som passer bede sammen? 

Jeg mener bestemt jeg har verdens beste seng og jeg veit å breie meg ut midt i sengen, haha... Idag har jeg vært småtrøtt hele dagen så nå meker jeg at det å legge seg og sove skal bli utrolig deilig. Jeg står opp x-antall ganger å tisser om natta, så mulig jeg blir litt ekstra trøtt av det også? haha, hva vet jeg.  

Planen var å egentlig se en film på senga, men jeg tror jeg må sløyfe det nå som john bund meldte sin ankomst. 

Imorgen blir det litt kjøkken inspo fra denne kanten, så håper dere titter innom da og lar dere inspirere! Frem til det, ha en deilig kveld og god natt! <3 
 

Den perfekte køyeseng!

Annonselenke / Stylebynorway. 

 

God ettermiddag alle sammen! 

Jeg har den siste tiden fått en god del spørsmål på køyesengen til småtrolla mine. Køyesengen er en helt enkel furuseng fra Ikea som heter Mydal. Jeg tror jeg fintittet nettet opp og ned før jeg endte på denne og grunnen til at det ble nettopp den var fordi den var ubehandlet noe som gjorde det veldig enkelt for meg å kunne male den i fargen jeg ønsket. 

Dette er slik den så ut: 


Bildet: hentet fra ikea.no. 

 

Siden rommet ble malt i fargen Marakesh ønsket jeg en slik beige farge på sengen også fremfor hvit. Etter 3 strøk var sengen brått en annen og jeg er så glad jeg gikk for fargen marakesh på den også. Det som er så bra med nettopp denne sengen er at den har god høyde mellom sengene. Begge ungene har romslig bit hver for seg. Jeg valgte å kjøpe to jensen madrasser, med overmadrass, noe begge ungene er glad for at jeg prioriterte. Med litt fantasi er det utrolig hvor fint det kan bli- det enkle er ofte det beste! 

Duftlys HER i nettbutikken. Anbefales på det sterkeste!  Har dere hatt en fin dag idag? Jeg håper det, jeg er frisk igjen og er SUPER glad og takknemlig for nettopp det! 

Nyt mandagen videre alle sammen! 

tidlig i seng.

Anonnselenker Stylebynorway. 

Vips sa det og bryteren min ble skrudd på! Helt skutt og utrolig trøtt, øynene mine renner og jeg gjesper annenhvert sekund! Igår ble det rentog pent her i heimen og idag tror jeg at ejg kunne sovet døgnet over om jeg fikk velge selv, men men.. Småtrolla må på skolen og hu mor må starte dagen sin, men jeg er skikkelig glad i å sove så jeg skulle ønske jeg følte meg fri for oppgaver og gjøremål for en dag slik at jeg bare kunne lade batteriene uten å få dårlig samvittighet! 

Rommet er iskaldt - haha.. Jeg sprenglufter rommet hver kveld før jeg legger meg, men med x-antall kuldegrader ute tror jeg vinduet stod litt for lenge åpent. haha... 

Deilig duft av cotton på sengesettet og duft av frisk lavendel inne på hele soverommet er ikke noe å klage for! 


De lekre beige lintrekkene finnes HER

Duftpinner finnes HER og Tekstilspray HER.  Klokken finnes HER.
Jeg ønsker dere alle en deilig natt, håper dere sover godt og får ladet alle batteriene deres<3 

våryr på soverommet..

Selv om kuldegradene stiger har jeg begynt å få full vårfølelse, farger som lyseblått, hvitt og pudderrosa har kommet mer og mer frem og jeg nyter at det er lenger og lenger tid iløpet av dagen som er lysere. jippi!! Jeg gleder meg enormt til mars iår , spesielt april/mai - da er våren her for fult og skal ta dere med på så utrolig mye stas! 

Vel, idag tar jeg dere bare med meg inn på soverommet for en titt... Jeg har selv rigget meg til i sofakroken og klar for å ta kvelden tidlig. Jeg er helt stup trøtt og sliten og nyter en helt rolig helg uten noe som helst av ting som skal skje!  Jeg har planer om å bli lenge i sengen, se masse netflix og bare late meg! Ute er det jo nesten 20 minus så tanken på å bevege meg ut døren er så godt som null! 

 
Så ikveld håper jeg dere som meg nyter roen og tar helgen helt med ro! Jeg har sprengluftet soverommet og det beste jeg vet er å ligger god og varm under dyna mi med frisk luft på rommet! Flere som meg? 


Nyt kvelden og sov godt alle vakre lesere! 

To barn som deler rom er ikke mindre lykkelig.

Har du to barn som deler rom? 

Vel, her hos meg deler småtrolla rom og jeg har ordnet frem og tilbake på hvordan de skal ha det for å ha mest mulig plass til alle tingene de har. Det at de hadde hvert sitt rom før vi flyttet inn her var for meg en utfordring, hvordan skulle dette gå? 

Heldigvis er det ikke mer enn 1,5 år mellom barna mine og selv om de er to veldig forskjellige småtroll har de en enorm glede av hverandre. Ungene og jeg vet alle at dette er forbigående, vi skal ikke bli her i leiligheten for alltid, men vi skal bli her lenge nok til å ta med oss masse gode minner. 

Per dags dato vil barna ikke flytte og de gjør seg ikke noe av å dele rom, vi har funnet gode løsninger for dem angående ulik lek og når de har med venner hjem .Når vi bodde i huset brukte jeg å sende barna ned, de måtte tilbringe tid nede og stuen var det aldri lek i. Idag bruker de hele leiligheten, har de med venner sitter gjerne Mathilde og venninner i stuen, Olíver og kompiser på rommet og spiller ps4. Jeg bærer gjerne dukkehuset inn på rommet mitt, så jentene kan leke der i ro og fred og vil de se en film får de gjerne ligge i sengen min å kose seg med det! Jeg kan ikke si jeg ikke forstår dem, de har det som plomma i egget og jeg har nok blitt mer bevist på å legge ting tilrette for dem også. Itillegg baker vi , vi har kryssord konkurranse, tegnelek osv, ungene elsker det! Så brått har jeg gått fra den "trege" mammaen til den kule.. Og jeg må ærlig innrømme, denne barndommen og hverdagen jeg nå idag gir barna mine er noe jeg er stolt over at de tar med seg videre i livet og kan huske tilbake på den dagen de selv er voksene og får barn. Jeg var nok en smule stormannsgal, før tenkte jeg at det var "stakkars"  barna mine som skulle begynne å dele rom. Jeg følte en form for ubehag i det hele, stakkars Olíver og Mathilde som skal dele rom. Når jeg fikk se leiligheten ble jeg positiv, de hadde et relativt luftig rom, det var plass til alt de trengte og de ville i tillegg ha plass til sakkosekker osv.  Jeg dro og kjøpte ny tv, nye møbler og madrasser til køyen .. Litt etter litt ble det et rom med personlighet. Jeg tok hensyn til at Olíver er gutt og Mathilde er jente og innredet rommet i fargen beige, med detaljer som fikk frem at det bor ei jente og en gutt der inne. 


Mathilde ønsket seg himmelseng og med en 3 m lang gardin lagde vi det. Oliver ønsket seg den øverste køya og vips var de fonøyde. Barna tilbringer masse tid på rommet sammen når de bare de to og selv er de mer fornøyde enn jeg før har sett dem. 

Etter vi flyttet inn i leiligheten var det som vi ble mye nærmere hverandre, barna våkner aldri med mareritt og har sagt jeg må love at når vi flytter skal de ha rom sidenav hverandre og en ekstra masdrass på rommet slik at de kan overnatte inne hos hverandre når de vil det. Jeg merker de er og føler seg veldig trygge.Idag mener jeg alle barn egentlig har godt av å dele rom. Det er ikke synd på barn som må dele rom, det er synd på oss foreldre som later som at det gjør noe. Jeg sier ikke at folk skal dra unger som har vært sitt rom ut av de for å spleise de sammen, men jeg mener vi som foreldre burde ha litt mindre krav... Det er ikke synd på barna fordi at de deler samme rom, tvert imot- de har hverandre og er heldig! Lykken er hva du skaper ut av det du har av mennesker og ting som betyr noe for deg, ikke hvor mange kvm du har å boltre deg på. Det har jeg virkelig lært! 

Slik får du det perfekte hotellrom hjemme.

Soverommet, hvem drømmer ikke om det perfekte soverom? 

Man trenger ikke et stort rom for å ha det pent , ei heller for å få en hotellfølelse. Alt handler om hvordan du innreder -ditt soverom uavhegig om det er Large, medium eller small. 

Jeg har vært mye ute å reist i mitt liv og det jeg alltid har satt pris på er de hotelrommene som får jeg til å slappe helt av. Jeg føler alltid en form for ro når jeg kommer til hotelrommet og den roen er hva jeg har tatt utgangspunkt i hjemme hos meg selv. 

Igjennom tidene har jeg prøvd ut litt forskjellig, men en ting jeg alltid ender opp med er -sengegavel og tapetvegg i hodeenden... Jeg har ALLTID malt soveommet i farger som er dempende og fylt på med tekstiler som myke puter og pledd. 

Lamper : Ha nattbordlamper som løfter rommet, og som gir godt leselys. 

Store hotelputer. Alltid like pent, alltid innbydende. Bland ulike tekstiler og miks , i alt fra lampeskjermer, putetrekk, sengetepper +++. 

Det gjedler å tenke kreativt og ikke la str på rommet styre hvordan du vil ha det. Velg heller å se muligheter, fremfor hindringer. 

Jeg har et lite soverom per.dags dato, men med fokus på å skape et romantisk og lukseriøst soverom lot jeg fantasien styre og ikke rommet.

-Striper strekker rommet, av den grunn valgte jeg å ha det også på soverommet som en kontrastvegg. 

- Sengegavelen setter prikken over i´n og rammer inn sengen ,her har jeg valgt en naturfarge for å holde fargnene på rommet rolig siden det ikke er så stort. Monotone farger er somregel enklest å jobbe med.

(idag er det ikke så lyst ei heller sol, bildene er derfor tatt med dårlig dagslys) 

-Betong røffer ting opp, med to store sølv-lampeføtter med beige rundeskjermer bryter jeg opp interiøret, men samler det sammen igjen ved å bruke tekstiler, farger og elementer som ellers er i rommet. 

-Gulvteppet er beige sissal, det grover det litt ned og skaper litt spill. Igjen har jeg valgt en farge som går igjen på rommet ellers. -Tekstiler i sengen får leke sitt eget liv,  her varierer det veldig, nå har jeg valgt å bruke jordtoner, med fordelen ved å ha et ellers nøytralt soverom er at man kan leke med ulike farger på puter, tepper og sengesett uten at det blir rotete og man slipper å binde seg opp mot en spesiell farge i rommet. 


Ellers har jeg valgt å ha et speil på veggen og en dekorknagg .. Speilet skaper større romfølelse og knagger er alltid praktiske og pene. Jeg velger heller få STORE ting, enn mange små. 
Hva skal til for at du skal få det perfekte soverom, prøv noen av mine tips så skal du se at du er langt på vei om du ikke allerede har det (?) .. 

 

Bedroom , sweet dreams.

Anonnselenker/ egen nettbutikk. 

 

Soverommet skal være en plass hvor man lader opp batteriene, derfor er det ekstra viktig at man skaper en atmosfære som gjør at man senker skuldrene og finner roen. 

Jeg har alltid vært opptatt av å få en hotelfølelse når jeg kommer inn på soverommet, litt den deilige følelsen du får når du sjekker inn på et hotel og skudrene senker seg sekundet du setter nøkkelkortet i døren og åpner.. En slik følelse skal ikke avgjøres av størrelsen på rommet, men heller hvordan man innreder det. 

Små detaljer, synelige elemtner... Sammen er det perfekt! Jeg hadde kun 9 kvm å innrede på når jeg skulle innrede soverommet , men jeg klarte likevel å få inn den gode følelsen å skape den atmosfæren jeg ønsket. Det lekre pleddet og putene finnes i nettbutikken , som du finner HER. 


 

Jeg har valgt å bryte av med litt betong mot sølv, og rammet det inn med lin , glitter og strikk. Sammen synes jeg kombinasjonen er pefekt, den skaper liv, setter en liten touch og er med på å gjøre rommet innbydende... 


Ikke se hindringer , men heller løsninger.. Da kommer du MYE lenger.. 

Små rom, samme følelse...

Annonse/reklamelenker. 

Soverommet har alltid vært et prioritert rom for meg, jeg synes det er viktig å skape en hotellfølelse og lunhet når man innreder et soverom. Jeg har ikke større rom en 9 kvm, men jeg har klart å få inn en 180 cm seng, to nattbord,lamper, garderobeskap og hengestativ.  Er man litt kreative når man innreder får man til det meste. 

For å få rommet slik jeg ville måtte jeg tenke og gruble i lang tid, det er 210cm bredt og sengen med sengegaven var det på cm. Pga gulvlistene ble dette er utfordring, men etter å ha lagt sengen på plass -lag-på-lag , madrass etter madrass gikk det og jeg er overhappy for resultatet. Tenk at et kjedelig lite rom kunne forvandles til et smakfult lite hotellrom! 

Jeg har valgt betongkrakker/bord , for å gjøre rommet litt røffere og bryte med den elegante.  

Den lekre nye skittentøyskurven i fargen beigelin med skinnhåndtak finnes HER.

Sengen er oppredd med nytt sengesett i hvott og lyseblåde striper , vi har settet i nettbutikken og det koster kun 599,- pr sett med putetrekk. 
Inatt skal jeg sove godt,  nyluftet rom, ren og oppredd seng med deilig lukt av cotton! Trenger jeg si noe mer? 

Bedroom!

Hei og hopp alle samme, god søndag! 

Igår skulle dere sett oss, Anita og meg.. Vi fikk det lille innfallet om å snu sengen, og siden rommet er 208 cm bredt har usikkerheten på om det lot seg gjøre med sengegavelen bak hindret (?) ... Etter å ha presset gavelen mellom gikk det på håret og jeg kan ikke annet enn å smile bredt! YES! Nå har jeg endelig nattbord ( har planer om litt høyrer pga sengen) , men dere- nattbord er LUKSUS! 
Jeg bor meg inn, men endelig er nattbord på plass igjen med verdens fineste lamper! I love!!! Bare det å kunne ha vannglasset i umiddelbarnærhet er glede på jord! haha... 

Nyt dagen, vi sees senere!! 

Cozybedroom.

Annonselenker. 

Jeg har ENDELIG fått nye lamper på veggen, herremin som jeg knotet med å få de opp, gips plugger +++. Jeg tror de glosene som kom på rad og rekke ikke burde repeteres.. haha... 

Jeg er SÅ overraskende fornøyd med soverommet , nå har jeg fått ryddet helt opp i skapet mitt og har kun et skap i boden med festkjoler og andre klær som ikke brukes like ofte.. Jeg tenkte meg inn på ikea en dag igjen også, de har nemlig smale garederobeskap som vil være perfekt for undertøy og annet... Vel, jeg bor meg inn, og trives mer og mer for hver dag som går. Lampe og glitterputen finnes begge i nettbutikken. HER og HER.

Lampen falt jeg pladask for! For meg som ikke kan ha nattbord med lamper som jeg ellers alltid har hatt måtte jeg lete litt, og den som ikke gir seg! 

Ellers var ungene og jeg en tur i byen idag, det ble mc donalds, ny frisyre på Olíver og nye timberland skinnsko- knalltøffe! Mathilde fikk nye øredobber og Hunter støvler med ullsokker! Det at hun gledet seg til litt regn imorgen sier sitt.. haha... 

Nå skal vi se på fear the walking dead, 4.episode ... Kanon bra serie, spesielt dersom du som meg liker walking dead... 

Fortsett å nyte kvelden, det skal jeg! 

Mitt lille soverom.

Siden jeg bor i en liten leilighet (80 kvm)har utfordringene stått i kø på hvordan jeg skulle få plass til alt -jeg ville ha med meg og på plass. Jeg bestemte meg for å gi barna det største rommet og tok det minste på 8/9 kvm selv. Jeg burde egentlig kjøpt meg en 150 cm seng, men fordi jeg ga ganske mye for denne sengen og har verdens beste seng ønsket jeg ikke å bytt den , 180 cm skulle inn.  Ny sengegavel ble bestilt og fikk komme opp og to stk vegglamper på hver side rammet den litt inn. Jeg malte rommet i fargen marakesh og tapetserte den ene veggen slik at rommet ikke ble så "tungt", jeg fikk inn et vanlig skap og et hengestativ på veggen. Ved litt smarte innredinger fikk jeg plass til det meste nødvendige av tøy på soverommet mitt og fylte mine 3 skap i boden med alt jeg ikke bruker så ofte... Tanken på at det måtte 4 skap og 3 hengestativer til sier sitt.haha... 

Slik så rommet ut før: Slik ser det ut nå: 

Ikke så stort, men perfekt for meg <3 

Lille garderoben min.. Jeg skal IKKE klage. ( den hvite ekstra hyllen jeg har hengt opp må dere se bort fra rotet i) Alt i alt gjelder det bare å tenke litt praktisk, samt gi slipp på ting som bare ligger å tar opp plass! Jeg bor meg inn og merker jeg slapper mer av her enn jeg noen gang har gjort noen annen plass. Tanken på at det er orden i alle skap, ingen rot i noen bod og ikke en hel haug av ting som må rekkes over er deilig! Jeg kan fakitsk anbefale alle det! 

Jeg har tatt den plassen jeg nå har, malt den i farger jeg liker, fått inn min lukt, pyntet med ting jeg elsker og frisket opp med deilige friske blomster. Jeg storkoser meg SÅ mye!  Ungene elsker rommet sitt , sier de stortrives! Det varmer mammahjertet, som dere sikkert forstår. 

Barnas rom

To rom i huset som jeg alltid synes er hyggelig å gå inn på er barnerommene, de er ikke store, men de har en egen lukt og varme. Oliver merker jeg blir mer og mer gutt, han vil i det nye huset ha FATBOY, og PS4 på rommet, han vil ha hyller til å stille ut legoen sin og mindre leker også ønsket han seg en stor skrivepult til å lage nye drakter osv.. Han er så spesiell og fin den lille kællen der, med klare egne meninger. 

Rommet til Olíver begynner å bære preg av "storgutt" , men under sengen har har to store kasser med lego, og i hyller masse tegnesaker. Han er en veldig kreativ gutt og han elsker å lage ting. Mathilde sitt rom består av dukker, bamser og barbie- hun er helt vill etter det.. Hun sier hun ønsker seg rosa rom med somerfugler når vi flytter og en rosa eller hvit kosestol.... Hun er helt vill etter alt som har med prinsesser og alt annet å gjøre... Snakk om jente-jente... Ingen har noe de skulle sagt, meningene har hun klare selv.. Vindus maling er et must, og som dere sikkert ser har Mathilde dekorert vinduene sine og nåde meg hvis jeg prøvde å fjerne det.  hehe.. *søtt* 
Jeg elsker å ordne til på barnerommene, så de nye barnerommene kommer til å gå som en lek!! Og det fine er at de som evt. kjøper dette huset har jente og gutterommet klart dersom de har en av hver! 

En sånn dag!

God start på uken, har dere fått stell på den ennå? 

Her har det gått i ulike husoppgaver og andre småting.. Jeg merker jeg har mange ønsker for å få ting ferdig før salg, men tempoet er ikke helt som det pleier.. Vel, vel jeg skal IKKE klage, det blir kanonbra for alt som blir gjort! Idag har jeg fått på plass nye Lin puter på soverommet. Nå var jeg VELDIG lei de gamle bomullsputene så jeg trengte litt puteforanding - haha..... De små tingene vet dere... 

Nå ståre stuen og underetasjen igjen, her må det dilles og dalles litt ekstra nå.. uff dette hussalget kunne jeg VIRKELIG vært for uten...Vil ikke selge dette huset i det hele tatt... Men med så mye historie i veggene takler jeg ikke tanken på å måtte ha det alene, det gjør for vondt.. Vel,se så pent soverommet ble - jeg virkelig ELSKER fargene, tonene og detaljene mot hverandre her inne! 

Lin er og blir en favoritt, jeg elsker det, samt velour! Og idag forelsket jeg meg i noen deilige putetrekk også ...Mer om det kommer etterpå!!Puteterekkene finner dere HER . Nå skal Olíver og jeg starte på taco´n.. NAMNAM!! 

Jeg håper dere har hatt en fortreffelig dag og nyter sommeren !! 

08.07.2015

Happy day alle sammen!!  Hatt en fin dag idag? Har sommeren kommet tilbake til dere? Her har den kommet å gått hele dagen! Jeg og ungene har vært på storbesøk idag, de elsker å være med rundt og mora er akkurat like dan... haha..... 


Den spreke shortsen finnes HER i nettbutikken, perfekt siden den ikke er så alt for kort og den er også god og myk! kanon pris på den nå! 

 

Vi lever etter lyset og ikke klokka nå i ferien! "Endelig" begynner ungene å bli så store at jeg kan ha de med på alt, etter mange år med barnevogn, små barn og to veldig tette er det litt befriende å ha de med på ting uten å måtte planlegge alt så grundig først!Den tiden hadde sin sjarm, denne har en egen!  Mathilde og Olíver elsker jo å være med på ting også så det er ikke akkurat vanskelig å ta de med meg! Vi lopper rundt i fjatten og idag spiste vi lunsj nede hos gutta boys på jobben! Perfekt start på dagen !!! Snart skal vi loppe videre! 

Nyt dagen- her har den nesten akkurat startet! ( føler vi som ikke ser på klokken) 

Dream bed!

Jeg står på alle 4 og planter blomster! Så utrolig deilig det er!  Nå er hverdagen her igjen snart og det er noe jeg synes er veldig deilig, jeg skal begynne å prøve ut en ny sove teknikk nå somjeg har blitt anbefalt av profesjonelle.. Jeg er så lei, en natt sover jeg som en sten, neste 3-4 netter  ligger jeg våken fra 3/4 og får ikke sove igjen... Jeg har fått beskjed om å begynne å legge meg litt senere, for når jeg legger meg i ti/elve tiden og våkner kl 3/4 har kroppen min fått noen timer søvn og da bestemt seg for å være våken! Nå skal jeg prøve å dra den til tolv/halv ett -ett så jeg får sovet til morgenen og slipper å våkne på natten! Noen andre som har prøvd dette før? 

Idag skifet jeg på sengen og fikk på ny sengeløper fra Florence som vi har i butikken nå, jeg synes fargen er så lekker! At blått er min favorittfarge er jo ikke akkuratt noen hemmelighet (?) .... 

Det lekre nye seneteppet finnes HER i nettbutikken og idag er det også fri frakt på kjøp over 500,- Håper alle sammen har en fin dag idag- nå skal jeg fortsette i alle blomsterbeddene mine- og jeg har IKKE grønne fingre så dette er noe herk! Haha.... Nyt dagen! 

Gutterommet!Jenterommet falt i smak så nå beveger jeg meg over gangen og inn på rommet tl Olíver. Olíver har selv bestemt tapeten og fargene her inne og er en ganske så ryddig gutt av seg, han liker orden i sakene sine selv om han vet å sette rommet på hodet! hihi...  Jeg elsket jo å ha det lyseblått her inne, men det var ikke Olíver like enig i, han ville ha det mer "guttete" 

Jeg har valgt mye kurv for oppbevaringpå rommet til Olíver, det fordi han har så mye forskjellig, i tillegg har vi kjøpt to lave kasser som han har legoen sin i under sengen. På veggen som ikke kommer med står det en bokhylle som han har bøker og annet rart i. 

Vi har vegg-til-vegg sissalteppe her inne, vi vurderte å legge nytt gulv, men synes det ble lunt og koselig med vegg til vegg teppe siden han ikke har varmekabler på gulvet sitt. Dette teppet har vi valgt å i tillegg ha i hallen nede og skal i tillegg legges i trappetrinnene når vi får surret oss til å ordne de. 

Rommet går i blått og beige, perfekt med kurv og annet, itillegg er det tidløst og morsomt å jobbe med! 


Jeg håper dere  har hatt en fin dag! Vi skrives litt senere! 

Rosa-helt Prinsesse!

God torsdag! Idag tenkte jeg å komme med noen søte rosa enkle tips til prinsesse rommet! 

Mathilde sitt rom er ikke stort, men det er veldig praktisk og funksjonelt og best av alt, hun elsker det selv. 

Ifjor flyttet hun ned, 9 kvm av kjellerstuen ble gjort om til et soverom til henne og er det et sted hun tilbringer mye tid er det her nede!  Mathilde har alltid ELSKET rosa og det er noe jeg som mor synes er veldig stas! Jeg har prøvd å lage en "drømmeverden" på rommet hennes, det skal virke litt som rommet svever på en sky, det skal være duse rolige farger i alt. 

Sengen er hoved møbelet, men jeg har prøvd å skape en feminin stil på alt hos henne, det er litt "bløtekake" , men det er slik hun liker det! I utgangspunktet var sengen min Morfar sin, han og mormor hadde hver sin med et nattbord imellom. Når han flyttet på eldre hjem før han døde fikk jeg lov til å få dem, og med gode nye madrasser ble det to litt unike og flott senger til småtrolla mine. 

Mathilde sin malte jeg i hvit kalkmaling og fikk sydd opp en vakker sengekappe og matchende hotellputetrekk  i rosa lin hos Jorunns interiør i Fredrikstad,  Dette var en investering for barnrommet, da sengekappen kan følge henne opp til en 120 cm seng. 

Siden rommet er malt i lys sand bruker jeg bare hvitt, creme, lys rosa og beige på rommet hennes. Sengehimmelen er med på å skape et prinsessepreg! 

Pulten har vi fått av min kollega Nina og den med samme stil i kommode og hyller gir rommet skikkelig prinsesseptreg! 

Mine tips for å skape et prinsesserom:

Lette pene gardiner, myke tekstiler, vakre lamper og kurv til barnelekene, funksjon ! Men det viktigste er ROSA! 

Idag vil jeg derfor tipse dere om disse lekre ROSA putetrekkene som er på dagens tilbud i butikken og på nett! Har dere sett noe vakrere før? *ELSKER* HER og HERNå skal jeg styre vidre på her i heimen! Nyt dagen, snart helg igjen vet dere! Tiden går fort! 

 

 

Sweet dream, dreamzebra!

Annonse. 

God mandag folkens, her er jeg tilbake igjen! Henger litt etter på tid, men skal nok klare å ta meg inn igjen! 

For et par uker siden mottok jeg en ny madrass fra dreamzebra.Dreamzebra er en moderne og ung bedrift med en ny innovativ madrass av høyeste kvalitet. Den er spesielt utviklet for de med nakkeproblemer og stressene hverdag, derfo synes jeg det virket spennedne å prøve den. 

Madrassens nederste lag består av en skumbase som gir madrassen stødighet og riktig fashet. Det mellomste lagets bladning av seigskum og latex gjør at madrassen puster og holder brukeren kjølig. Det tredje og øverste laget som består av latexskum, skaper ikke bare ekstra komfort men bidrar også til madrassens evne til å puste.

 

Dreamzebra mener at alle fortjener en god natts søvn. Derfor gir Dreamzebra 5 pund for hver solgte madrass til en ideell organisasjon som hjelper hjemløse ungdommer. Alle som kjøper madrassen får prøve madrassen hjemme i 40 dager. Iløpet av denne stunden får du sove på den, slappe av på madrassen og drømme om den. Om du av en eller annen grunn ikke faller pladask for dreamzebran din, kan du bare retunerer den på dreamzebra sin regning og du får pengene du betalte for den tilbake , uten noe problem! Du har derfor ingenting å tape på å prøve og det er det som er så bra!  Itillegg kommer madrassen i en håndterlig innpakkning levert rett hjem på døren der du bor! Genialt og VELDIG deilig! Den kommer i alle str og jeg kan virkelig anbefale den på det sterkeste! Jeg har ikke sovet så godt på LENGE! Derfor har jeg ordnet så dere får 50 euro avslag på faste priser ved å benytte deg av koden VILLADREAM! 

 

 

 

Annonse. 

Hotelfeeling!

Happy morning! 

(foto: Erik Hagen Fredrikstad blad) 

Se på dette været da dere, herremin så deilig! Igår ble det litt sånn til og fra, jeg koser meg så mye ute om dagen at jeg helt glemmer bort å ta meg tid til dere, en dårlig vane denne jenta må vende seg av meg- haha... Nå er det meldt dårligere vær fra helgen av ( om jeg bare kunne tryllet skulle det vært sol hele tiden) og det gruer jeg meg til! Jeg har STORE planer om å bli ferdig med mitt mini prosjekt- krakk og bord idag .. Hans bare rister på hodet av meg, men jeg skal nok vise han! Åkjøpe et 3 m solid bord kostet flesk, så å snekre det selv ble min løsning når jeg prøver å være litt økonomisk.. 

Idag fikk jeg se en  minifilmen fra huset vårt på f-b.no, så om noen vil se hvordan vi har det hjemme på film og høre litt av mine tanker bak våre valg kan dere se den HER. 

Vel, nok "skravling" på meg, idag har jeg satt sammen et lite -gjør det selv innlegg. Soverommet er et rom jeg ofte får spørsmål om så idag starter jeg dagen med noen enkle tips og grep dere kan ta der inne!  

 

Hotelfølelsen, vi kjenner alle til den?  Pent oppredd seng, mykt og deilig sengetøy og gjerne mye lekkert av tekstil. 

Hjemme blir ofte soverommet bortprioritert, som regel har vi 100 andre baller i luften før vi starter på nettopp DET rommet som vi ofte bare lukker døren. 

Tips nr en: 

Tenk rolig, lett og dempet . Hvilken farger får deg til å slappe av og hva skal til for at nettopp dette rommet skal bli det rommet du finner en indre ro og kan lade batteriene.? 

Jeg liker rolige dempet kontraster, gjerne i samme farge tone. Beige og hvitt er gjerne mitt "lerret" så fargene bruker jeg  alltid til slutt. 

-Blått er en farge jeg synes er dempet og delikat, den kan være alt fra veldig sommerlig til god og lun i vinterperioden. 

Puter! Jeg elsker det!  Et godt tips til å få frem sengen er en lekker sengegavel og et par STORE hotellputer,ønsker du mer kan du pynte opp med mindre pynteputer etterhvert. - Lek med ulik tekstil og bland det sammen, det skaper spill og liv i interiøret. 

Små detalje er alltid fint og ulike rammer på alt fra familiebilder til veninnebilder er alltid fint å blande inn som en del av interiøret. 

Velg en enkel base å jobbe med, men husk! Et soverom er i utganspunktet et rom som er enkelt å få pent uten å legge for mye penger i det. Kjøp et spann med maling,  tapetser en vegg eller to ( jeg foretrekker en vegg på et soverom pga det er morsomt å bytte litt på) , kjøp en pen sengekappe til sengen din, et par store lamper og nattbord som er praktiske, deretter kan du leke deg med tekstil i alle mulige farger og typer! 

Et duftlys er også greit, da lukter det alltid himmel når du går inn og den rette aha opplevelsen sniker seg inn og du kan stolt vise frem dit private hotelrom! 

En tommefingerregel er å ALLTID re opp sengen før du forlater den når du har stått opp, vi synes vel alle at det er hyggelig å komme til oppredd seng når vi skal legge oss for kvelden! 

 

Ha en deilig dag! 

Blue love

Blått er min favoritt farge-INGEN tvil! Nå er vår/sommer nyhetene på vei til oss og jeg gleder meg til å fornye litt i heimen med alt det fine som kommer inn! Det er en glede å få inn litt farger og det første stedet jeg har startet er på soverommet!  

Soverommet skal for meg være delikat, og ton-i-ton, samt holde en hotellpreget følelse! For meg er dette et av de viktigste rommene, da det faktisk er plassen vi tilbringer MASSE tid! 

Igår la jeg rent på sengen, luftet ut på soverommet og i natt sov jeg bokstavelig talt som en dronning.. haha.. Dere kjenner nok til følelsen, ferdig dusjet, gjennomluftet rom, ren seng- ingenting slår det! Jeg sovenet på sekundet .. haha... 

Nå tenkte jeg å få litt orden på kjøkkenet, det er utrolig hvor fort det blir rot når kælle skal holde system.. haha... Flere som har slike mannfolk? Vel, det viktigste er at de gjør så godt de kan selv om bestikket havner i feil skuff, glassene plasseres i tårn og stekespader ligger litt overalt hihi...

Nyt dagen mine vakre! Vi skirves!  

Sjøblå lykke. PUTEKRIG!

Kvelden har kommet og jeg er i hundre og ti, så mange planer -så mye fint!!! Jeg fikk de fineste putene på plass i sengen idag, rå fine -just my style !  Vår, vårtoner, deilig lukt av lavendel på sengetøyet og frisk luft på rommet , det er en SIKKER innetier!

Jeg må bare vise dere de, de små søte detaljene som de søte små duskene setter prikken over i´n, jeg ELSKER detaljer ! 

Se den klare pene sjøblå fargen, vakker ikke sant?  Også er de tofarget med like fine fargetoner på begge sider =) 

Haha, vet dere hva jeg klarte og gjøre(?).. Vel, jeg klarte å legge meg ned på sengen to minutter og oppdaget da at jeg ikke hadde tatt av lappene- AU!!Det var ikke lurt.. Typisk meg og glemme slik, for jeg blir alltid så ille ivrig når jeg skal starte på noe! haha... 

Finnes HER og HER i nettbutikken! Imorgen skal jeg vise dere litt nips og tips til kjøkkenet , jeg har plutselig blitt KJEMPE kreativ og det er så deilig! Endelig føler jeg at jeg er "tilbake" til meg selv igjen! wiii!!! Nå er "kjærringa" gira og da er truboen satt i bånn! 

Jeg håper dere har en fin dag, nå skal jeg nyte en time med litt sofasliting før sengen og drømmeland blir neste stopp! 

Snart bursdag!

God torsdag alle sammen, for en "trist" grå dag dette har vært, synes liksom aldri solen har tittet frem idag, men sånn er det jo bare! Gjett hva, imorgen har jeg bursdag og selv om jeg blir gamlere gleder jeg meg like mye til å fylle år , haha... Nærmere 30 enn 20 - hoho, årene går så utrolig fort, hvor blir de av? Alle mndéne går så utrolgi fort og jeg synes at dagen igår ble borte før jeg rakk å stå opp, har det noe å gjøre med at jeg har blitt mer opptatt og eldre mon´tro?  Vel, nå skal jeg prøve å få gjort litt husarbeid ( vakske tøy og støvsuge) ...Dette huset fylles jo opp med støv og skittentøy fortere og fortere for hver uke, mulig jeg begynner å bli "gammel" når det kommer til tempoet mitt her også ..Gikk nok fortere med meg før -haha... Sengen har ihvertfall  fått nytt sengesett på og hele første etasje har blitt gjennomluftet ! Og dere, sjekk de lekre nye putene da, jeg bare ELSKER dem altså, passet perfekt i sengen som ellers i heimen.. Meg og puter, jeg trenger ikke si mer(?) ... Heldigvis er de myke og utrolig gode å ligge på, det er unnskyldning nok til å fylle opp med de overalt! 

Den mørkeste fikk jeg lagt ut igår, finnes HER, jeg hadde jo helt glemt den når jeg skulle legge de ut og det var det heldigvis noen av dere som sa ifra om=) Tusen takk for det! Vi har forresten fått inn krukkene fra Madamé igjen i nettbutikken så nå er det bare å klikke de hjem på kjøkkenbenken ! Elsker å fylle de opp, de er jo kjempe fine å bryte av med.. Krukker og puter... Hva blir det neste ? 

Nyt dagen alle sammen, selv i dette grå været!!! 

Back on track!

Så var vi tilbake fra reise og jeg har allerede prøvd å rydde litt opp i det ene og det andre på arbeid, nok av ting skal på plass denne uken og det er ikke gjort i en håndvennding.. Så her sitter jeg å begynner å bli firkantet i øyenen etter noen timer forran skjermen. Det gjelder å være kreativ og bruke hodet! Jeg fikk pakket ut av den ene bagen igår, skiftet på sengen og vaske et par maskiner, her hjemme stod huset på hodet og da må bare brette opp armene. 

Nå som rommet er luftet ut, vasket og ryddet gleder jeg meg enormt til å legge meg ikveld for da har jeg sikkert fått unna alt somhenger over meg for idag også. Borte bra-hjemme best 

Og jeg har endt opp med enda flere deilige putetrekk i lyseblå, nå havnet et par på soverommet også og skapte vårfølelse med en gang! Finnes HER i nettbutikken. 

Deilig mykt skjerf finnes HER. Nå skal jeg en tur ned i butikken før jeg skal tilbake og rydde litt mer opp i oppgavene mine , jeg håper dere har en fantastisk dag! Vi skrives etterpå <3 

I´m in heaven!

God tirsdag, idag blir det saker her, endelig ser jeg et lys i enden av tunnelen i dette kleskaoset! hihi... Vi har gjort om litt her hjemme, vårt tidligere soverom har blitt til en 14 kvm walk in garderobe og mitt tidligere kontor har blitt soverommet vårt. Siden vi hadde to STORE garderobeskap på soverommet fant jeg ut at jeg ville samle det som er på det største rommet og bruke det på 12 kvm som soverom og resultatet ble bedre enn jeg hadde sett for meg! wiihiiii... 

Tapeten er et smykke og med sine duse blå farge og elegante preg elsker jeg den! 

Jeg brukte ganske lang tid på å få de opp, det fordi dette skulle gjøres skikkelig og i tillegg var mønster!  

Mønster er noe jeg tror det kommer mer og mer av og vakkert er det! Om ikke så alt for lenge skal dere få se walk in garderoben vår også! Jeg er over gjennomsnittet stolt!!! Bad,soverom og walk in i min umiddelbare nærhet- kan det bli bedre da(?)... 

Vi skrives alle sammen! 

Starten på noe nytt.

God søndag godt folk! Herremin, idag er jeg skikkelig sliten etter 2 dager med fest og moro! Det er lenge siden jeg har hatt det så moro og jeg tror jeg lo så jeg gråt flere ganger! Akkurat slik en jentekveld skal være! Men, å blande vin og drinker er ikke å anbefale! Jeg blir ALDRI dårlig om jeg holder meg til kun vin eller bare drinker , men så fort jeg blander sier det PANG! Jeg har hatt min egen påskyldte omgangssyke i natt med oppkast, heldigvis går det fort over igjen!  9 timer søvn gjorde underverker og før jeg viste ordet av det støvsuget jeg hele 1.etasje! wiihiii! Nå er jeg klar for å ta meg en liten treningsøkt før mine to små hjerter kommer hjem igjen! Dette har vært 5 LANGE dager , jeg har savnet mine småtroll så mye denne tiden at jeg har vært helt tullete! 

Vel, nå er huset på stell etter gårdsdagens moro og jeg nyter lyden av tørketrommelen som står nede og tørker nest siste maskin med klær før bunken er tom og jeg er ajour! 

Også har jeg fått på plass MANGE flott puter i senga vår, det å blande inn glam og glitter med interiøret ellers er så fint, jeg bare elsker det! 

Jeg håper dere nyter søndagen, imorgen er det full jobb igjen og ejg gleder meg til å komme tilbake på jobb med full energi tank! 

 

 

Kun 2 dager igjen.

God tirsdag alle sammen <3 

Nå er det bare 2.dager igjen av året , dette året har gått kjempe fort! Jeg føler jeg husker alt fra året utrolig godt og at jeg senest ogår satt på vannet i båten vår, men nå er det allerede 4 mndér siden. 

Året 2014 har vært lærerikt, vanskelig og spennende!  Jeg har fått føle på følelser i kroppen som jeg ikke viste jeg hadde, at enkle ting kan gjøre innmari vondt og at små ting kan glede enormt!  Livet er en reise og reisen er uten kart så jeg vet aldri hvor jeg ender opp, men det er vel nettopp dette som gjør det så spennende også(?).... 

Hva har skjedd i mitt 2014? 

Jeg har vært i London, spania , mange småtrurer til torpet i sverige og hytta på blefjell, mange lange gode båtrurer på vannet og badning har det blitt MASSE av!  Jeg har jobbet og vært ganske så langt nede, jeg har mistet tante og morfar på under et halvt år, jeg har har sett hvordan ting kan snu i løpet av et sekund. Det er ikke ofte jeg skirver at ting er tøft, men dette året har vært kjempe tøft for meg psykisk, jeg tror jeg har hatt min dose med nedturer iår. Nå består heldigvis livet mitt av masse positivt også, men når man har det trått og leit er det ofte enklest å "grave" seg ned!  

Noe av det beste som skjedde iår har vært forlovelsen, 20.6.2014,da fridde kjæresten min til meg, etter 9,mndér sammen og i julie kjøpte vi huset vi bor i sammen, mndéne etterpå har gått til oppussing og planlegging av vår felles fremtid, en fremtid jeg gleder meg stort til! Villapaprika har fortsatte og vokse og vi har planer for 2015 som vi endelig skal sette til live! Tenk at jeg har startet på mitt 4.år som butikkeier! Helt sprøtt! Men sant skal sies at dette har vært en kamp i 2014. Jeg har sett hvordan folk bare er ute etter å "loppe" deg, overlesse og ha styringen og nå er jeg "ferdig"  med å stå med "lua" i hånden og "krympe" meg, nå er jeg klar for å skinne og det skal smitte over på alle dere!!! 

Jeg har brukt de to siste mndéne på å planlegge, finne løsnnger på å komme meg i mål og sørge for at jeg nå skal stå så sterkt og rak at jeg vil skinne! Dette er alt på god vei og innen en 4-8 uker er jeg i mål! 2015 er et år jeg vet bringer MASSE positvt! 

INteriøret skal jeg dra til et nytt nivå og stylinger og tips skal rekkes til dere som perler på en snor! Iitllegg har jeg masse annet spennede jeg skal begynne å dele, for dette er noe jeg vet er noe dere liker.


De av dere som følger meg på instagram ( under navnet Villapaprika finner dere meg) vet at jeg har endret litt på soverommet. Vel, det er ikke snakk om store greiene, men jeg har malt mye i huset den siste tiden.. Og soverommet har fått seg en litt mer "maskulin " løft!  Jeg merker jeg ikke er glad i mye farger her i heimen, så den blåfargen klarte jeg ikke slå meg til ro med og av den grunn valgte jeg å male alle de 3 veggene i rommet sorte og i samme slengen tok jeg lister og vinduskarmer! Rommet virket helt nytt og deilig var det! 

Senegavelen har Hans snekret bein på så den ble litt høyere og det løftet rommet veldig synes jeg! Jeg liker ikke når ting virker "flatt" så dette følte jeg ble prikken over íén .... 

Nå skal ejg kaste meg rundt på prosjekt nr 2- få ut julen! Jeg håper alle dere nyter dagen og koser dere med de to siste dagene i året! Kanskje jeg rekker å vise dere en liten ting til før jeg skal på hockey kamp med kællen... 

Vi skrives, nyt dagen! 

In my dreams!

Hei og hopp! Så var nok en desemberdag snart "over" ... Eller kvelden er ennå ung, men dagene i desember går av en eller annen grunn lit ekstra fort! Idag overrasket Hans meg med middag ute og det ble intet annet enn indisk! Jeg elsker det og idag smakte det ekstra godt! nam nam! 

Idag har jeg vært effektiv, jeg har fått vasket her hjemme, brukte riktignok bare 3 timer på morran så var ferdig med det meste før kl var 09 00.... Deilig altså! 

Jeg ønsker dere en deilig kveld, nå skal jeg slappe av med kjæresten min <3 nyte litt stillhet og ro <3

Dere hva ønsker dere at jeg skal lodde ut i kalenderen nå? Noe spesielt dere har i tankene? Også før tidne går ifra meg er det tid for å dele vinneren av luke nr 14 som ble følgende: 

cecilie

14.12.2014 kl.22:37

Ååh, dette var en suuper gave til adventskalenderen. *ønsker meg*

Jeg skulle selvfølgelig ønske at du åpnet en butikk akkurat hvor jeg bor...Men siden det er ute på en øy i havgapet i nordland så skjønner jeg jo at dette ikke er helt mulig ( Takk og lov for herlig nettbutikk da;) )

Men uansett vil jeg gjerne komme med et bedre forslag, nemlig Trondheim :)

Dette er såpass langt nord at interiørfrelste som meg faktisk kan finne på å ta turen nedover bare for å besøke din butikk..( En kjøretur som tar ca 5 timer ) Det kan man ikke hvis man må kjøre i 17 timer som nå..:/

Så håååper det hadde vært mulig, husk at vi er mange interiørfrelste oppi nord også ;) ;)

Tvi tvi, både for det ene og det andre ;) Og GOD JUL ♥
Og vinneren av luke nr 15 og 16 ble følgende: 

Edel

17.12.2014 kl.00:43

Den så utrolig god ut og ikke minst fin:-) For første gang siden vår eldste jente kom for snart 5 år siden skal vi feire jul hjemme og da kommer samboerens foreldre, to brødre og besteforeldre og min søster har kommet fra nord for å feire med oss, 11 stk blir vi:-) Vi er klare for å skape vår egen tradisjon, selvom det har vært godt å bli skjemt bort av mamma eller pappa, hehe:) Samboeren min jobber natt til julaften, så da spiser vi julefrokost før han må sove noen timer, etter frokost regner jeg med at jeg og jentene koser oss med julestrømpe og tre nøtter til akepott, så er det bare å gjøre i stand til julemiddag som i år blir ribbe og pinnekjøtt:) Jeg kjenner jeg gruer meg litt, for vi går igjennom noen leie dager for store og små, vi måtte dessverre avlive vår elskende hund for er par dager siden, hun var jo et familiemedlem og med to jenter som er oppvokst med henne så blir dette en ekstra tom/trist jul, men kose oss det skal vi:-)
Send mail til villapaprika@outlook.com! 
 

Luke nr 5 lukkes og luke nr 6 åpens!

God kveld i stuen, denne dagen har jeg nesten ikke vært innom bloggen, jeg har hatt 100 ting å gjøre så jeg tenkte at jeg fikk gjøre det jeg holdt på med ferdig først, men klokken går så her må jeg være litt radig! 

Vel, jeg er bare innom for å dele vinneren av luke 5 og åpne luke nr 6! 

Ikveld blir det bildeløst innlegg, for bak luke nr 6 ligger et gavekort hos byvillapaprika på 500 kr ! 

Det jeg lurer på ikveld er, hva ville du brukt det på? 

 

Vinneren av luke nr 5 ble følgende :  Send oss en mail på byvillapaprika@outlook.com så skal vi få sendt deg skålene dine ! 

Angela

06.12.2014 kl.09:08

I fjor startet familien min en ny tradisjon. Vi feiret julen på hytta vår i Valdres. Det skal vi gjøre i år også. Det fins ingenting bedre enn å våkne i en varm hytte med peiskos, julestrømper som henger på veggen og barna som koser seg med barnetv under en stor dyne. En pappa som står på kjøkkenet og lager god mat og en mamma som går rundt å tenner lys og nynner på julesanger. En mann som er ute å måker snø, mens jeg observerer det vakre synet jeg har rundt meg og tenker på hvor utrolig heldig jeg er som har alle disse fantastiske personene i livet mitt. Vi spiser grøt med mandel til lunsj og kalkun og pinnekjøtt til middag. På kvelden kommer selvfølgelig julenissen en tur på besøk og barna er helt sikre på at de vet hvem det egentlig er. Resten av kvelden nytes med kake og andre godsaker. Åhhh, som jeg gleder meg. Med denne julekalenderen bidrar du til økt julestemning. I skrivende stund sitter jeg med en glede over hva som venter meg om ikke lang tid. Tusen takk:)
Jeg håper dere har hatt en ellers fin, fin dag ! Imorgen blir det normal blogging fra meg igjen, men inntil det, sov godt og drøm søtt! 

Slik som mamma.

Det å lære de små å bli huslige i en nokså ung alder er ikke en dum ide, Mathilde tar oppgavene på strak arm og elsker å få små oppgaver utdelt, idag stod klesvasken på planen! Den lille shnuppa har brettet, sortert og ryddet i alle klærene og har nå fått i oppgave å fortsette der hun slapp nå imorgen etter skolen. 

En meget så husflink lita jente! Her i full dans med musikken på i bakgrunn når hun ordner med klærene! Lille solstråla! 

Jeg må jo ha gjort noe riktig da, siden verdens vakreste lille jente sier hun vil bli "slik som mamma" <3 Imorgen skal jeg vise dere noe nytt som kom inn døra idag! Jeg skal kose meg med litt styling imorgen så da håper jeg å inspirere dere litt også! 

Kveldskos !

God kveld!  Vel, nå sitter jeg godt plantet i sofaen og spiser krokanis! nam nam! Huset er skinnende rent og det lukter himmelsk her inne! Hva er ikke bedre enn å starte uken med rent hus? Ikke vet jeg(?) .....  Nå har vi levd i et totalt kaos i så mange uker at det å få huset på plass igjen er en sann fryd og glede!  Jeg har skiftet på sengen, ligget på alle fire og vasket under sengen, lister,tak,lamper +++ har fått seg en god vask! Og det å legge seg i rent sengesett og lukte rent hus skal bli fantastisk! 

Imorgen skal jeg vise dere litt nyheter som kommer ut i nettbutikken, så det er bare å glede seg og komme innom-""" O´jul med din glede""" , det er så mye fint som kommer! Gled dere! 

Harmonisk ...

God søndag godtfolk! Så er straks en ny uke over og vi har denne uken utrolig mye på agendaen som må gjøres.. Vi skal få dratt opp gulvet som ligger i 1.etasje, fliser skal legges med varmekabler, og underetasjen startes på! Soverommet vårt er feridg og vi er kjempe fornøyde med fargevalget her inne. Alt kom mer til sin rett nå. 

Idag kommer småtrolla hjem, men før det skal vi fortsette å holde litt her hjemme, Nyt dagen my sweeties! 

 

Info malingkode: 4109/ S3010- R80B - Farge gustavsblå jotun -standard. 

Tapeten er fra Borge. 

Gulv : klikk-laminat fra Coop obs. 

Nattbord; Ikea. 

Tekstil; Villapaprika 

Lampe: Villapaprika  

Speil: Villapaprika (slutt solgt) 

Knagger: Villapaprika  

Sengegavel: Villapaprika 

FRIDAY!

God helg alle sammen!  Endelig helg igjen og denne uken har gått fort eller hva?  Vel, igår var jeg på damenes aften hos Byggmakker på Østsiden i Fredrikstad og Villapaprika stilte ut en masse lekker tekstil fra Gant,Lexington og palma- utrolig artig! 

Jeg hadde STORE planer om å blogge når jeg kom hjem, men klokken gikk helt fra meg og det beklager jeg virkelig... Idag har jeg pakket litt her hjemme og skal straks sette snuten mot jobben for å jobbe med nettbutikken og alt som faller naturlig der. Jeg valgte i en hektisk hverdag og gi meg selv en rolig og deilig morgen og har koset meg med min daglige dose korn, te og banan.. En relativt deilig frokost. haha... MEN , gjort litt ekstra stas på. 

Brett ,lykt, kopp og knagg HER, HER,HER OG HER. 


Pledd HER, Velourpute HER og slike bomullpute HER. 

 

Jeg håper dere har tatt litt godt vare på dere selv idag og at dere får en nydelig helg! Vi skrives etterpå, da ha rjg litt å vise frem-igjen! haha... 

 

God morgen.

Så har høstluften kommet og varmovnen kommet på! Det er rart med det, den ene dager er du kjempe varm og føler det er sommer og over natten faller gradene ned til 3 + og luften er en helt annen dagen etter. Igår var det skikkelig surt ute og jeg merket jeg frøs når jeg gikk igjennom gågaten i byen i bare genseren... Det er jo mange mndér siden sist. 

Idag har tatt morgenen litt ekstra med ro, flyttet macén med meg ut i sofakorken, svart på mailer og hatt på "God morgen Norge" i bakgrunn. En perfekt start på dagen, rett og slett! ... 

Idag skal en spisestue pakkes bort og en ny opp i butikken, og den nye gleder jeg meg veldig til. Itillegg kommer det litt interiørnytt inn i butikken, noe som skal bli UTROLIG morsomt å plassere! 

Vi skal se på gulvfliser etterpå- gjett om jeg geder meg da!! joohoooo!!   Tips til noen kjempe fine store beige fliser noen plass??? 

Hotelfølelse på soverommet!

En plass vi nordmenn burde bli flinkere til å skape hygge og stil er soverommet! Her lader vi batteriene og tilbringer mye tid, det er det siste du ser før du sovner og det første du ser når du våkner. Dette rommet har lett for å bli litt "bortprioritert" , det er lett bare lukke døren og ikke gi det noe spesiell omtanke. Det er faktisk få steder vi tIlbringer mer tid enn på soverommet, så hvorfor skal vi ikke gi det nettopp det-litt omtanke.?

Ta hotelfølelsen med deg hjem? Det er vel ingentvil om at vi liker følelsen et pent hotelrom gir oss og det er ikke vanskelig å skape den trivselen på soverommet hjemme. 

Litt koselige tekstiler, sengeteppe, mykt sengetøy og store puter-vips så har du den! 

Har du noen gang tenkt på hvordan sengen på hotellet du elsker er redd opp, eller hvordan alt føles så rett der? Her er det alltid mye inspirasjon å hente og stilene varierer jo alt fra hvor man ei landet/verden.Sans inntrykkene og lek, det er et hav av ulike muligheter,det handler bare om å se de rette som passer for nettopp deg. 


Jeg bruker alltid å ha putene plassert etter str og sengeteppet kun i fotenden av sengen. Tekstil gjør mye og her er det bare å leke seg. 

Sengegavelen for eksempel er med på å "løfte" sengen og har du ikke plass til det kan to store hotelputer være med på å gi sengen det "lille" ekstra. Mange maler også euro-paller hvite eller beiser dem , dette er så å si gratis og veldig dekorativt og kreativt. 

Nattbord lamper er noe som setter prikken over í´n og her velger jeg alltid å gå for litt "store" lamper.. Har du lampefoten kan en nyere lampeskjerm være det eneste som skal til for litt forandring.

Mal veggen eller tapetser veggen,dette brekker litt av og rammer inn der sengen skal stå.

Lyse sarte toner gi et rolig og dempet uttrykk og er med på å skape den lunheten man gjerne ønsker... Jeg blander helst fargetonene lin,beige,hvitlin, hvitt, lyseblå og gråblå med naurlige tre elementer og sølv. Bland lin og velour,silke og bomull, kombinasjonen er nydelig og alltid en innetier ! 

 

 

Litt på kanten..

Først og fremst må jeg takke dere, alle de utrolige hyggelige kommentarene dere har lagt igjen de siste dagene, blir jo helt rørt jeg! Vel, denne helgen har vært litt på kanten, jeg har slitt med en utrolig hodepinne og har til tider nesten ikke klart å holde øyene mine åpne. Lyset fra skjermen har derfor vært vondt så jeg har helt ærlig ikke klart å ta den opp før nå...  Jeg har likevel fått skiftet på sengen og fått på plass nye lamper.. Vi trengte noen litt "mindre" i tykkelse så jeg falt på disse... Itilegg har jeg fått ryddet i skapet og fått unna en hel haug av maskiner med skittentøy! *jeeej* .... 

Uka kan trygt begynne!! hihi.. 

Jeg må vise dere de nye lampene mine, lekre ikke sant? Følte de var nette og fine samtidig som de er elegante og stilfulle! 

 

Også har jeg fått de fine Gant putene inn på soverommet! Følte de passet perfekt der inne nå... Forandirng fryder! 

Nå skal jeg nyte litt indisk! NAMNAM"!!! Mat og tv´kveld, kand et bli bedre liksom? Nope, trokke det! 

 

Akkurat som jeg ville...

Soverommet har nå "endelig" fått inn litt tyngde. Jeg er jo egentlig veldig blå, men når høsten kommer og Gant kommer med puter som rett og slett gir det lille ekstra klarer jeg ikke motstå fristelsen til å få fiffet opp soverommet litt. Det å kunne bytte om på tekstiler og "små" ting ettersom årstidene endrer seg er noe jeg aldri går lei. Jeg elsker å trikse og mikse med det forskjellige og rett og slett blande inn noe helt annet. Disse putene minner egentlig veldig om Ralph Lauren sine , bare disse er hakket kaldere så jeg føler de er enda litt enklere og plassere... 

 

Mine anbefalte produkter ... Elsker dem!  Putetrekk HER , Knagg HER. 

Nå skal jeg lage meg kveldsmat, se på "født i feil kropp" og lade opp batteriene til nok en arbeidsdag imorgen! 

Ha en deilig kved! 

 

Fra min mormor,til min mor,til meg til min sønn...

Er det noe jeg elsker det ting som går i arv og igjennom mange år. Jeg fikk et vakkert lite konsollbord fra min mor for noen år siden, den ahr jeg beholdt, pusset ned, malt og brukt i mange ulike rom her i huset. 

Forrige uke ble Olíver sitt skrivebord sendt av sted til en ny eier, det var rett og slett for stort på rommet og han ønsket seg et mindre et. Vi skulle egentlig bare bruke det som en "reserve" løsning, men så sa han så fint at han ville beholde det og slik ble det! Nå har han god lekeplass på rommet sitt, men jeg merker han har blitt større for han ønsker at jeg skal få det litt mer mørkeblått og rødt. Så når vi kommer fra Spania må jeg nok prøve å finne på noe med det lyseblå... Tenk at han begynner i 2.klasse.. Tiden med lyseblått er liksom " forbi" , så dere, nyt den så lenge dere kan, de små får fort egene meninger! Men EN ting er min sønn glad i akkuratt som sin mor- puter og pledd! hihi....

Nå er jeg snart på beachen i spania og nyter livet! 

Nyt helgen dere også, vi skrives MASSE! 

 

Endelig helg (igjen)

Skrev ikke jeg nettopp at det var mandag og ny uke? 

Vel, den er jo snart over denne uken også og nå står pinsen for tur, herremin så fort tiden går(!)  Jeg har tro på at dette blir en VELDIG fin sommer, alt ligger til rette for det og innen sommeren er omme skal jeg dele litt mer med dere, så det er bare å glede seg... 

Denne uken har vært fylt opp med oppgaver, jeg har pakket, stylet, jobbet, regnet - ja rett og slett gjort alt en kan få gjort på en plass, det positive er jo at jeg lærer så UTROLIG mye og kan bare bli bedre og bedre hele tiden.. Itillegg fikk jeg om onsdagen en tlf fra en  journalist som ville bruke mitt soverom i mulige flere aviser +++, kjempe stas og så klart henger jeg meg på slik.. Kan jeg inspirere, hvorfor ikke? 

Nå er jeg veldig nspirert av sommeren selv og elsker alt som er kritt hvitt og blått.. Og så klart beige! 

Sommeren er vakker dere og Juni er og blir den beste mndén! 

Nå skal jeg få startet denne helgen med å få ut litt stæsj på verandaen , regnet har foråpentligvis gitt seg for helgen.. hihi..Nyt dagen, vi skrives etterpå vi - ikke sant ? 

 

Our bedroom

Soverommet er det rommet i huset hvor utgangspunktet til huset ble tatt. (samt kjellerstuen)  

Et soverom skal skape en følelse av ro og derfor er fargen på det forskjellige veldig viktig. Jeg er en person som alltid har falt mot jordtoner og heller valgt å "fiffe" det opp med tøffe farger på tekstil dersom lysten har vært der. Det er så mye en farge på en pute eller et sengesett kan gjøre, men står du å skal innrede soverommet ditt? Vel kanskje noen av disse tipsene passer for deg(?) . 

* Finn et mønster og tenk rolige farger , knalle farger kan fort ble litt rotete og masete på et soverom. 

*Benytt deg av ton-i-ton farger og skap en hotelfølelse av å velge "store" ting, -senge gavel, store hotelputer i myk bomull og velg heller en stor leselampe på nattbordet enn masse smått. Passer du på å velge nattbord med skuffer,skap eller hylle kan ditt "private" gjemmes bort der. 

*Mye tekstil i alt fra puter, sengetepper +++ Det tar deg 5 minutter mer i døgnet å re opp en seng enn å la den ikke være redd opp og jeg LOVER deg at du vil la døren til soverommet stå oppe. 

 

Sengegavel HER, nattbordlampe HER, beige stjernepute HER 

 

Jeg elsker beige og har innredet rommet i beige toner fra topp til tå, det er alltid pent og gjør det veldig lett å leke med andre farger om man skulle ønske det. 

Skap dit eget hotelrom i hjemmet ditt - det er lov å gjøre noe ekstra ut av det! 

 

 

Jeg ser stjerner...

Da var soverommet rengjort og stjerne putene mine har fått flytte inn der, de beige----åååå de er SÅ flotte! Jeg elsker stjerner og selv om mange er "ferdig" med det blir stjerner som blått for meg- aldri ut på mote!  Nye lamper har flyttet inn på nattbordet, disse kan justeres, noe som passer bedre for meg som ofte leser på sengen. 

Maritimt og stjerner... ******

 

Stjerne puten i beige finnes HER i nettbutikken .. Er du glad i beige og det går i kalde toner ( altså ikke over i gult) er denne puten å anbefale , den gjør liksom litt ut av seg-ikke sant(?) .... Det synes ihvertfall jeg! Den rålekre nye maritime lampen i grov drivved og sølv finnes HER. 

 

Nå står en tur til butikken min på timeplanen- idag skal Hans- Kristian og jeg en tur til min mor og far kose oss litt etter jobb så en fordel å få tig unnagjort først! Men først avsted for å hilse på Nomi - de er nemlig å "fintitter" butikken- neida... Men på besøk er de! 

Nyt dagen sweeties! 

Kvalitets tid..

Idag er den STORE kvalitets dagen med småtrollene mine, natt til fredag reiser Hans-Kristian og jeg til London og tiden frem til det skal kun gå til barna og butikken <3 

Idag kom som tidligere nevnt nyheter inn dørene i butikken - igjen.... Jeg ble i ekstase når jeg så eskene kom inn døren og fikk ikke ordnet hjemme fort nok !  Når jeg kom inn døren ble sengen byttet på og nye hotell putetrekk, puter, sengeteppe lagt på, jeg kan ikke si annet enn at jeg ble mer fornøyd enn jeg hadde trodd.. Nå er det bare å vente på tapeten som kommer om noen uker og resten av prosjektene som kommer i løpet av mndéne nå! 

Lyseblått og flott! 

Se så nydelig det lyseblå er, jeg føler våren virkelig kan komme nå altså! Og best av alt- alt ligger i nettbutikken - så kos dere!!! <3 

Nyt kvelden, nå skal jeg lese eventyr for mine små hjerter som har badet i over en time! 

 

Grovt og elegant..

Når jeg bestemte meg for å male en kommode og to nattbord tok jeg likegjerne resten også. Tapeten bak sengen ble ødelagt sist når gavelen gikk ned og siden jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil ha opp igjen klinte jeg til å gjorde veggen grov med maling... Gjett hva det ble altså SÅ kult, til alt det "elegante" ellers i huset her var det tøft med et lite avbrekk! 

Alle rommene ellers i huset er jo preget av en Hampton-cottage stil, her inne ble det noe helt annet, selv om tepper, knotter, lampet og knagger rammer inn den ellers elegante stilen her i hjemmet... 

Soverommet mitt- jeg synes det ble ille kult! hihi , men veggen bak blir nok beige av et eller annet slag med tiden... 

Det nye teppet i sengen og den grå nye puten er fra Gant og ligger nå i nettbutikken! 

Nå skal jeg fortsette å ordne her hjemme, her blir jeg jo "aldri" ferdig, takk gudene for det for dette elsker jeg virkelig ! 

Nyt dagen! 

 

Soverommet.

Det er luftet, vasket, skiftet på og ryddet og flyttet tilbake, nå begynner huset å komme på stell igjen og det er helt fantasitsk!  Soverommet har flyttet tilbake til "normal" plass og det er nesten litt rart hvordan ting nå er-uvant og merkelig. 

Jeg elsker at ting faller mer og mer på plass og imorgen skal jeg style enda mer! Hihi.... 

Nå skal jeg kaste beina på bordet og se på åndenes makt. vi skirveS! 

 

Å begynne på nytt....

På gutterommet. 

Ettersom vi har delt ting i 2 her hjemme har også nytt måttes handle inn og gjort om... I dette tilfellet har jeg blitt sånn ca ferdig med rommet til Olíver!  Han ville ned på sitt gamle rom igjen og etter noen runder opp og ned trappen ble det til slutt et gutterom igjen... Nå skal kjellertuen innredes på nytt igjen og på rommet til Olíver har ny seng, arbeidsbord, og tv og vips var det ting på rommet igjen! 

Til søndagen kommer lille gutt hjem igjen---åååå som jeg gleder meg til å få de hjem igjen, det er vel nesten det som er mest uvant, men slik kommer man seg inn i , denne helgen innreder og ordner jeg huset, det er jo så mye som måtte skaffes på nytt..Men det blir ILLE fint her og en ting er sikkert, dette huset blir jeg bare mer og mer glad i uansett.. 

Vi skrives mer etterpå med masse mer bilder!! 

Igår fikk jeg ikke blogget pga macbooken min manglet lader og da var det bare å kaste seg rundt for å få tak i en ny! Bedre sent enn aldri... 

Hus under forandring.

Huset er stadig under forandring og i disse dager er huset i forandring av meg, jeg har flyttet om på det ene og det andre,malt og begynt å få ting skikkelig på stell her hjemme- helt fantastisk og  utrolig deilig!  Imorgen gleder jeg meg til dagslys slik at jeg kan knipse i de fleste rom her hjemme, det er lenge siden nå, men et rom jeg har fått system på er gjesterommet / kontoret, det har blitt så koselig her,gangen også, alt rett og slett!! 

Nå skal jeg fortsette å "kaste" meg rundt her hjemme, imorgen kommer MASSE interiørbilder så jeg har ikke mange timene på meg altså.. 

Nyt fredagen, vi skrives! 

Nyheter kommer og nytt er på plass....

Jeg tror  jeg har fått ny energi etter innkjøp nå, selv med rennende nese og hodepinne til tusen er jeg over gjennomsnittet opptatt av å storkose meg med å få på plass alt det fine som nå ventes inn dørene!

Idag kom det masse lekkert inn til oss og gjett om det skal på nett da dere, men først skal jeg vise dere noen bilder fra den LEKRESTE puffen jeg har fått på soverommet vårt! De nye tingene mine elsker jeg og sammen "utfyller" de hverandre-hihi....  Det er jo sammen ting skaper en effekt. 

(Puffen finnes HER.) 

 Og dere vi har rett og slett fått inn så mye fint , alt kommer jo ikke på likt, men det som kommer er finere enn jeg sist husket  og det må jo være et bra tegn. (?) Dere spør jo ofte om hvor mange av tingene mine er fra, og det meste er så å si alltid fra Villapaprika, men så klart må også jeg handle andre steder en gang i blant -er det ikke litt sånn da? Vel, uasnett, mine favoritt ting fra Villapaprika  på soverommet kommer her som  perler på en snor, kanksje du også liker noe av det??  

Dette nye teppet -mykt og deilig nytt delikat teppe fra Senze of joy - også liker jeg at det er synlig strikk i det.. *in love* Finnes HER i nettbutikken. Disse damene er altså SÅ flinke! 

 

Sminkeplassen min, nytt speil skal opp , jeg må bare se hva som kommer inn fremover- enn så lenge har jeg satt frem mitt "gamle"...Litt lite, men det gjør jobben sin =) 

 

De nye nattbord lampene er jeg ille glad i, de gir et fantastisk godt lys og jeg elsker stilen de skaper på soverommet. De gjør liksom litt ut av seg og det er vel det beste med de =) Finnes HER i nettbutikken.

 

Også må vi ikke glemme den vakreste lille klokka vår( finnes HER) , den er jo ikke store tassen, men jeg har skikkelig sansen for den, der den tikker og går.. hihi... 

Den nye puffen har ENDELIG kommet på nett også, den er jo bare "to die" for.

Nå skal jeg fortsette å pløye igjennom mailboksen, med rennende nese og forkjølelse på gang gjelder det å bli ferdig så jeg får lagt meg i normal tid idag ! Vi skrives jo mer etterpå- håper dere har hatt en deilig mandag så langt! 

 

 

Tre soverom og et kontor...

Og ikveld skal jeg vise dere bilder fra de tre flotte rommene jeg har klart å skape her hjemme., kontoret skal styles før det vises her på bloggen. Vi er storfornøyd, jeg har jo skapt en "suite" til Håkon og meg-  haha.... Litt sånn småromantisk og litt for oss selv, rommet ble perfekt med den nye fargen ,blanke lister og deilikat og rolig interiør med en touch av glitter og cottage.. 

Her har dere noen bilder og litt tekst så kan de som vil og kan hente inspirasjon og tips.. 

Slik går jeg frem. 

Jeg tenker nemlig base når jeg starter på et rom, hvilken atmosfære ønsker jeg å oppnå? Et soverom burde derfor innredes slik at atmosfæren i rommet er avblansert og rolig. Her skal man sove og finne roen og det er noe jeg setter litt i fokus når jeg skal innrede et soverom. Stilen min er jeg oppslukt i, det er meg og det er det jeg liker og jordfarger har da alltid vært min "greie" spesielt beige i ulike varianter.  Nå falt fargevalget mitt på fargen sand, den har en lys unnertone av gråbrun og går ikke så veldig over i gult, fargen passer derfor til de med grå stil og de med brun. 

Jeg tenker på naturen når jeg innreder... Se for dere et åpent landskap , hvor det svale og dempende er i bunn og avbrytningen da ligger som en "blomstereng" på toppen. Tenk deg nøye om når du skal style, hvilken farger har du, skal du bytte stil? ønsker du å oppnå noe annet eller vil du bare "spe" på med litt tilbehør slik at stylingen kan sette prikken over i´n.  Ikke heng de opp i trender, du kan alltid bytte en farge på et putetrekk, men maler duhele stuen blå eller grønn er det noe mer jobb og gå "tilbake" igjen, så tenk deg to ganger om før du begynner på prosjektene dine. 

Vårt soverom er i fargene beige sand, natur , hvit, kamel og marine - det skaper en morsom "twist" og et rolig inntrykk. 

På barnerommene har jeg valgt å la barn være barn og samlet alle leker i like kurver og på en plass. Jeg er opptatt av blått og rosa og har derfor ikke gjort folk i tvil på hvem som bor hvor.. 

Man trenger ikke lage rommene så "barnslig" selv om det bor barn der, gjør det morosmt og la barnet vokse med rommet uten at alt må byttes ut av farger og ting...

Oliver sitt rom.. 

 

Og Mathilde sitt rom.

Skap en balansert rød tråd i hele hjemmet ditt og gjør det slik som du vil... 

 

 

Et rom, litt utenom det vanlige...

Jeg tror vi har snudd opp ned på det meste her hjemme, alt av lister males i bengalakk og veggene i hele kjelleren har nå blitt beige .. De som følger denne bloggen vet at vi har en stor stue i underetasjen på 30 kvm... Vel, siden vi ønsket å få samlet barnerommene å gi Olíver et større rom, Mathilde har et rom på 14 kvm og Olíver har "bare" hatt 9 kvm . Vi har lenge tenkt- hvem skal ha rom hvor? Vi har jo nesten 200 kvm å boltre oss på, men kan kun sitte i en stol å se på tvén og en plass og spise middagen , kjellerstuen har derfor bare blitt brukt av Håkon og meg. Idag har det jo blitt slik i de fleste hjem at små barn har alt mulig på rommene sine, våre har alt fra STORE senger ,tvér,dvd,skrivebord,lekekasser og boltreplass, det blir derfor ikke til at de drar med seg alt ut i stuen lenger .... Oliver har nå fått vårt "gamle" rom på 15 kvm og de 6 kvm skal jeg si dere hadde mye å si altså.....

Siden stuen i underetasjen er så stor som 30 kvm bestemte vi oss for å ta i bruk stuen litt ekstra , nå har vi soverom i den ene enden og kosekrok med tvén i andre enden og best av alt-peisen er i fotenden, samt at en ny puff skal inn og i fotenden av sengen... 

Her har der een liten smakebit... 

Oliver sitt tidligere soverom har nå blitt innredet som et skikkelig kontor med overnattingsmuligheter og bodene er malt med hvit heltblank bengalakk og "spritet" opp 10 hakk til garderobe for denne frua ... Masse før og etterbilder vil komme- jeg er i full sving....

Happy Monday!

God mandag og god kveld! Har dere hatt en fin dag og start på uken? Vel, jeg håper det . Idag har jeg jobbet med å style butikken for høst, det må jo gjøres og moro er det!  Jeg er den værste på friste meg selv med nyheter og varer og idag ble ingen "lettere" dag på det området, jeg endte jo så klart opp med noe mer.. Rett og slett det kuleste sengeteppet med de kuleste Glitterputene til, noen som viste at jeg var "into" glittter og glam? Haha, vel det kom nok ikke som noen bombe? 

Jeg elsker når ting bare faller på plass av seg selv og sengeteppet er en drøm! Jeg har jo hatt det blå i et par år nå så nå var det EKSTRA stas med noe nytt på soverommet også! 

Nå har prosjekt "gulvteppet" startet, noe grovt og kult som passer til resten og som er varig ... Hmmmm.. Jeg får tenke litt på det, dette sengeteppet kommer ihvertfall ut på nett etterpå! 

Vi skrives! 

 

1.mai.

Hei og god morgen alle sammen, 1.mai og snart sommer(?) Idag våknet jeg til to stk unger som kom syngene inn i senga på PSY og Gentleman.....En ting er sikkert, de sangene setter seg på hjernen om man vil eller ikke.. Vel, vi har massa prosjekter på huset nå og første del nå er uteplassen, inne er det liksom ikke så mye mer å gjøre før nytt kjøkken og vaskeromsinnredningen skal opp og frem. Den siste tiden har jeg jobbet med så mange hus prosjekter at jeg nesten ikke orker tanken på å komme hjem til nye prosjekter... Alt til sin tid, er det ikke noe som heter det? 

Jeg har ihvertfall fått skiftet på sengen og sprengluftet hele 1.etasje så nå er det nesten litt "kaldt" her inne.*Brrr...*

Nå skal jeg kaste meg rundt... Butikken må ordnes og jeg må ta alt alene så da har jeg ikke noe tid til overs! 

Ha en nydelig dag! 

hits