Reklame

Puter i alle mulige farger og toner!

Reklame linker 

Lilla, rosa, pudder , bringebær..... 

Lila elsker putene, og skal få noen på rommet sitt, akkurat som storesøster. 

Ja, nå driver vi å runder av, turen går starks avsted til sørlandet og DEILIG, deilig sol følger oss på tur. *smiler* 

Jeg kom bare innom nå for å si hei og hå! For jeg måtte jo før noe annet vise dere alle de deilige og lekre putene i ulike rosa/lilla toner fra Millemoi som jeg skal få inn på rommet til jentene også.Mathilde skal ha mange lekre lilla og knall rosa puter, åh jeg tror det blir SÅ fint <3 Gleder meg allerede til å innrede med de! 

Putene ser dere de ulike tonene på i dette innlegget og finnes HER , HER , HER, HER, HER, HER  og enda flere finner dere ved å tykke dere videre igjennom pute kategorien. Lekre ikke sant ? 


Vel, vi skal rekke en båt og innom Millemoi på veien før vi drar, nyt dagen- så skrives vi fra det vakre sørlandet! 

Imorgen er vi i Kristiansand, meld dere på eventen dere også.

Imorgen den 24.mars besøker jeg de flinke damene i Gardin Studio og jeg gleder meg stort til å se alt det fine for våren og sommeren. Gardin Studio er så søte og har laget en event og den ligger nå åpen på facebook HER. Gardin Studio kan alt om årets trender og farger som kommer for fullt og imorgen kan også du finne ut mer om dette hvis du velger å komme.

Gardin Studio AS. 

Jeg håper vi sees om du er i nærheten! 

 

Jeg endret mening.

Reklame. 

God onsdag! Ja, her er vi klare for å dra til sørlandet imorgen, åh herremin som vi gleder oss! Jeg håper været er pent der, det hadde vært koselig å tittet litt ute i byen når vi først skal dit. Til sommeren skal vi ta med alle småtrolla en ukes tid og dyreparken står på topp en.. Kim og jeg er like spontane og opplevelses syke så dette året blir ekstra stas! Vel, før vi reiser må jeg vise dere alle de grønne fine nye putene i sofakroken. Egentlig skulle de inn til Olíver,men så prøvde jeg for moro i sofakroken og vipps ... Der ble de. 

Grønt og skjønt 

Sjekk denne deilige komboen... Helt forelsket jeg. 

Som sagt egentlig skulle jeg ha blått, men så hentet jeg det grønne og klarte ikke dy meg, hehe. Olíver får nok vente litt, for jeg er hodestups forelsket i denne grønnfargen. Hvem hadde trodd at grønt kunne være så fint? Ikke bare er det fin, men det er livlig også!


Den runde og stripete er min favoritt... 

Den stripete finner du HER og den runde HER.

Mønter puten i 60x60 finner dere her og 50x 50 finner der her! Lekre de også, de kan også blandes med den tøffe firkantet velour puten i grønt finnes HER.. Da blir mønsteret litt roligere. 


Miks og trisk i sofakroken din, for med den nye kolleksjonen til Millemoi kan du trikse med alt og alt er absolut like fint. Vil du roe ned mønsteret litt, men samtidig ha litt liv kan du holde deg til for eksempel ett mønster og blande inn den lekre runde velour puten. 


Miks og match og skap litt sommer følelse hjemme, det er strengt talt etterlengtet, eller hva? 


Nyt dagen videre, vi sees! 

Forandring fryder.

Reklame! 


Pikerommet, åh herremin dette er så moro! Jentene og Mathilde får en liten makeover på rommet sitt, først ut er Mathilde. Jeg har siden vi flyttet inn lovet Mathilde å ordne rommet hennes, men jeg skal helt ærlig innrømme at det var ikke det som stod på listen når jeg var så dårlig på slutten av svangerskapet og i barseltiden med Lila. Nå har jeg virkelig fått gnisten over meg og det er rett og slett kjempe stas å få det slik den lille jenta mi har hatt et stort -STORT ønske om fra starten. Skikkelig prinsesse-diva-ungdom rom!  Jeg gleder meg stort til å vise dere resultatet. 

Nede skal jeg blande inn disse fargene fra Butinox, lekre sammen ikke sant ?  Hvem som skal brukes på hva vil dere se fremover, men en ting er sikkert og det er at KUL ikke er byttet ut =) 
Vel, er dere klare for interiør i tonnevis fremover? Jeg har mange lekre farger fra Butinox jeg skal vise dere i tiden fremover her hjemme, gleder meg stort! 

Nyt dagen - sjolahopp! 

Jeg bytter ut hele huset...

Reklame. 

Mille moi bar gjort det igjen! 

Sjekk disse putene da, dere! Jeg har nok en ekstrem kjærlighet for puter, jeg føler det gjør SÅ mye med et rom. Jeg har nå tenkt å vise dere noen av godbitene jeg venter inn dørene her hjemme, ikke bare skal nye puter inn, men kjæresten og jeg driver å bytter ut litt også. Nå er ikke Kim så veldig opptatt av alt, men her hjemme har han en klar mening likevel. Blått er en favoritt farge her i huset, ingen bombe kanskje. ? Det kommer masse bilder fra heimen, men det er en grunn til at jeg ikke viser dere alt så fort lenger. Vi venter på en del ting som garderobe, møbler, tapeter, maling osv. Før og etter bilder kommer det MASSE av for hvert rom som faktisk er ferdig, men ikke før. hihi... Jeg bytter ut så mye i huset nå, og det er helt fantastisk å gå sommeren i møte nå! 

Så over til nyhetene da dere, putene over er basic og sommer putene til Millemoi og dere ser selv hvor tøffe de er når man mikser de ulike mønstrene.. Jeg elske det! Disse skal flytte inn i spisesofaen, det er INGEN tvil! Disse putene passe rett og slett i ALLE hjem! 

Sofa kroken skal holdes blå fremdeles, men for å gjøre den litt mer "sommerlig" skal jeg ha inn mange stripete puter blandet med de midnightblue putene mine og noen lyseblå velour puter om jeg finner. 

Første etasje skal holdes blå, men jeg skal mikse inn masse lekre blåtoner i ulike nyanser, farger og mønster. 

To av mine helt klare favoritter for sofakroken. 

 

Rommet vårt skal jeg dra inn litt ulike rosatoner til mot det blå, samt at rommet til Mathilde skal få sengen fylt opp med disse. 

Disse kan man mikse og kombinere mot nesten alt, sett noe så sprekt da? 
Åh, jeg elsker de. Prisen er også veldig fin, fra kun 298,- pr velvet trekk... På tide med litt Mix & Match! 

 

Dere husker jeg tok inn marineblått og grønt hos Olíver, vel det skal det bli ENDA mer av.  Litt sånn Ralph Lauren inspirert. 


Hva tror dere, mye lekkert ikke sant? Rart jeg DÅNER? 

Alt dette kommer fortløpende ut i nettbutikken til Millemoishop, samt at jeg skal hente meg hjem å vise dere litt inspirasjon til fornyingen.. 

Nyt mandagen, vi sees vi vel(?) ... 
 

Event og hundre unger i hus!

Reklame. 

God søndag godtfolk! Igår tok jeg meg "fri" og det var SÅ deilig! Vi har hatt alle ungene denne helgen, og selv om det alltid er veldig koselig skal jeg ikke nekte for at det er veldig godt å ha en uke til å "lade opp" på igjen når de er hos pappaen og mammaen sin på andre siden. Den siste uken har vært over gjennomsnittet full og med tre barn her på fulltid 50 % og fire 30% kan jeg  ikke annet enn å bøye meg i støvet til de som faktisk har fire barn på heltid. Olíver og Mathilde går på trening tre dager i uken og Lila har vært speedy hele uka. Hun har knekt koden på å dra seg oppover bord, puffer, tepper.. Hun er under bordet, mellom stolbein, under trappa, mellom salongen og bordet, ja generelt over alt! Jeg har en følelse av at hun vil komme til å ha rakett i stumpen i hele oppveksten! hihi..

Vel, så over til overskriften - Gardin Studio. Den kommende uken reiser vi til Kristiansand og blir borte 4/5 dager - gjett om vi gleder oss! vi skal på to oppdrag og i tillegg besøke familien vår. Jeg gleder meg sånn, for jeg skulle gjort hva som helst for å ha familien til Kim boende i nærheten. 

Første stopp er Gardin studio på fredag 24.3 og i den forbindelse vil jeg invitere alle dere også! Jeg kommer og skal være der fra kloken 12-17 og jeg håper noen fra Kristiansand velger og komme å ta en titt, la seg inspirere og få gode tips og ideer for interiør i tiden fremover. Litt om Gardin studio. 

Gardin Studio AS er et gardin Interiør arkitekt firma som spesialiserer seg på gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming. De har også et stor utvalg av tepper som bestilles på spesial mål, og tapeter fra flere kjente leverandører. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitet og flere interiør konsulenter. Det betyr at de tenker helhetlig, hjelper deg med fargesammensetninger, interiø, utrykk og stiler. Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg, og da er dert godt å få den hjelpen som er rett for deg og dit hjem. Gardin studio holder seg alltid oppdatert innen deres produktområder. I hele prossesen tas det hensyn til kundens behov. De er helt råe til å legge til rette for fine kombinasjoner som gir hjemmet til deg som kunde et personlig preg. Gardin studio kommer gjere hjem til kunden og tar mål, beregner, syr og monterer. Hovedsett retter de seg mot privat marked, næringslivet og offentlig institusjoner. Nytt for dem er at de nå selger deres produkter på webshop. Her kan man finne et stor utvalg av tekstiler, tapeter,og gardinstenger, og det er mulig å få skreddesydde gardiner, puter,sengetepper -helt etter egne mål og ønsker. 
 

Gardin studio vil sette opp en event på facebook imorgen og jeg kommer til å dele den her så de som ønsker kan melde seg på!

 

Nå skal vi i busdag, nyt dagen alle vakre, vi sees! 

Nude of Scandinavia.

Reklame. 

Lille vinkel sko! 

God onsdag godt folk! 

Som overskiften sier-NUDE. Jeg har de siste to ukene fått mange spørmål på hvor skoene mine er ifra og om jeg er fornøyd md denne modellen og merket(?). Skoene er fra Nude of Scandinavia. Et svensk ektepar med lang fartstid i skobransjen startet merket i 2010 og kombinerer skandinavisk design med italiensk kvalitet. Når et ektepar står for et jobb-eventyr sammen synes jeg automatisk det er litt ekstra stas, jeg vet jo hvor hardt Kim og jeg jobber sammen mot vår drøm..Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket. 

For å se alle fargene skoene kommer i trykker du bare på bildet under
Skoene er av meget god kvalitet:
De har to lag med utrolig flott og mykt skinn garvet og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og også trukket i skinn, og gir derfor god og stabil støtte til foten.
Sålen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer, og er derfor utrolig god å gå med!

Jeg sverger mer og mer til lave sko, spesielt etter at jeg fikk Lila, og må komme meg fort rundt. Det å løfte rundt på henne, stellevesker og vogn er ikke like praktisk i høye heler. Nude har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy veriant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  Eller hva? 

NUDE of Scandinavia er sko jeg har forelsket meg helt i. 

Her ser dere noen andre farger også, kule ikke sant? De hvite skal jeg ha nå som sommeren kommer.. Tenk dere disse til brune legger da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Link inn til skoen jeg har får du ved å trykke på bildet. Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varinter.  

Følg lille vinkel sko på facebook HER. 

Ha en deilig dag videre alle sammen! Her skal tiåringen vår feires.

Varemagasinet Hovs, en fantastisk perle i Revetal.

Reklame. 

God søndagskveld.  Har dere hatt en fin søndag idag?  Vel, jeg har som dere vet malt litt og i tillegg satt sammen masse fine bilder fra den flotte butikken jeg besøkte på fredag, nærmere bestemt Varemagasinet Hovs. 

Varemagasinet Hovs er opptatt av å tilby kunden et bredt sortiment av ulike varekategorier. Hos dem finner dere alt fra leker, barneutstyr, kjøkkenartikler, interiør, foto og annet. 

Varemagasinet Hovs fører merker som:

Le creuset,

kitchen aid,

George Jensen,

Alessis,

eva solo,

Hardangerbestikket

Samt en rekke andre merkevarer.


Traktøren Kjøkken er et av Varemagasinet Hovs sitt nye tilskudd og er et av de fire ulike avdelingene butikken er delt inn i. 

De ulike avdelingene butikken er delt inn i er følgende: 

Siden butikken er delt inn i ulike avdelinger er det både enkelt og lettvindt å finne frem til de ulike varelinjene Varemagasint Hovs har å tilby. 

Butikken strekker seg over hele 1000 kvm og har over 10.000 ulike varelinjer.  


Varemagasinet Hovs er en fresh og spennende butikk med som nevnt mange ulike varegrupper: Gaver, Interiør, Kjøkken, Glass, Leker, Fotofremkalling/utstyr - samt sesongvarer som hagemøbler, fritidsutstyr, og fyrverkeri (romjulen). De representerer også leketøyskjeden Yes! -Vi leker
Siden 1988 har det vært gavebutikk i underetagen på Revetal-senteret. I 1995 overtok Varemagasinet Hovs butikken, og den har i årene siden den gang økt gradvis i areal og varespekter. Nåværende eier overtok butikkdriften i 2002. Butikken fremstår i dag som et moderne varemagasin for hele familien og skiftet nylig navn fra Hovs Marked til Varemagasinet Hovs. .  
Tassen serviset er et av mine favoritter! Som jeg sa til Kim - den sure tassen hadde kledd han sin morgen kaffe... Det er nemlig INGEN hemmlighet at Kim kan være en smule morgengretten...Haha..Den koppen hadde passet han perfekt og jeg tror jeg allerede vet hva han skal få i gave når han fyller år i september... Den som venter på noe godt..-Nemlig verdens fineste kaffekopp... haha 

Georg Jensen Jeg synes virkelig butikken er verdt et besøk og fant selv noen skatter jeg ikke klarte å motstå. 

Ser du noe du liker?  En god nyhet er at Varemagasinet Hovs gjerne tar imot en bestilling på mail om du ser noe du vil ha. Du kan også sende meg en mail på booking@villapaprika-blogg.no om du trenger min hjelp til shoppingen hos Varemagasinet Hovs.  Jeg kan hjelpe deg å sette sammen de fineste gaver og små forandringer til hjemmet. 

Barneprodukter som Bla-fre og Sebra er et par av MANGE varemerker jeg er kjempe svak for, og her hadde Varemagasinet Hovs et bredt utvalg små gutter og jenter eller mødrer som meg... 

Her setter vi sammen en helt nydelig lekematte fra Sebra til små jenter. Denne finnes også i fargen blå og grå, og koster 599- 
Denne lekebilen står på ønskelisten min til Lila, sett noe så søtt ? Ble helt forelsket jeg. Denne sekken har jeg selv sikret meg til Lila, for hvor søtt er det ikke når hun kommer gående med denne første dag i barnehagen. 

Jeg hadde et fantastisk besøk og takker Varemagasinet Hovs for at de valgte å vise og dele deres butikkhistorie med meg og mine lesere på Villapaprika. 

Tusen hjertelig takk for besøket for denne gang. 

 

Jeg reiser landet rundt.

Reklame. 

God torsdag. Idag har dagen gått i ett, jeg har nettopp satt opp arbeidslisten min for de kommende mndéne, og det er ingen hemmlighet at jeg har mye morsomt og hard jobbing forran meg. Imorgen setter jeg snuten mot andre siden av fjorden for å besøke en helt fantastisk interiør butikk, nemlig Hovs Marked. Her skal jeg være fra kl 12:00 16:00 i morgen 24. februar og jeg håper kanskje noen av dere velger å titte innom. Ta med deg et bilde eller TI av et rom du ønsker å fornye og jeg kan hjelpe deg å piffe opp sofakroken, spisestuen, soverommet , kjøkkenet eller badet med mine tips og ideer. ( så klart er hjelpen gratis.) 

Jeg har som dere vet offesielt begynt å jobbe KUN med bloggen, dette har bidratt til mange besøk rundt om i landet. Jeg gleder meg som en liten unge til å dele alt med dere, det er så mye jeg ennå ikke har kunnet dele, nettopp fordi det skal deles på rett tidspunkt. Reisen har jeg endelig startet på for fult og dette er så givende, spennende og lærerik. 

Så her sitter jeg akkurat nå, og har booket inn et par nye besøk. Hovs Marked har et bredt sortiment av flotte levrandører, og noen av dem er : 

PIPstudio. AU maison. Sia. Trend Design. Herregård Design og en rekke med andre solide merkenavn.Jeg håper å se så mange som mulig imorgen. Jeg har med meg kameraet og skal såklart vise dere alt det lekre de har å tilby! 

 Adressen finner dere HER. 


 

Guttas nye glis!

Reklame. 

God fredag, og aller mest HELG! 

Nok en uke unnagjort og nok en helg står for tur, jeg klarer ikke forstå hvordan det er mulig at dagene går så fort. Vel, tiden den står ikke stille, så det er vel ikke så rart(?). Nå er det vinterferie rundt om i landet, har dere planer for deres ferie? Her står det mange bursdager for tur, Jeg har bursdag om bare tre dager *hjelp-hehe* og Olíver fyller 10.år 1.mars. - rundt tall, det er spesielt. 


Hva kjøper man til barn idag ? Jeg føler oppriktig at slik det har blitt er det nesten ingen barn som mangler noe i de aller fleste hjem her i landet. Mine barn er intet unntak, de har det de skal og mer til. Kim har et levende barn i seg ennå ,og hans siste innkjøp trodde jeg var tull rett og slett.. Han har kjøpt seg en traktor, den var til han OG Olíver. Det var ikke snakk om en stor traktor altså, men heller en liten elektrisk kul sak. Noen liker tog og togmodeller, andre liker elektriske biler og duppeditter. 
Jeg fant endelig det perfekte lekestativet til barna som jeg SKAL ha i hagen til sommeren. Sjekk disse da! 

Jeg har funnet alt dette på glm.no , dette er rett og slett den perfekte lekebutikk for voksene og barn! De har et flott sortiment og selger kun produkter i god kvalitet. De er en ledende levrandør på et bredt spekter av modelljernbaner og tilbehør innenfor flere skalaer. 
Ta en titt på nettbutikkn ved å trykke HER. 


Ha en fantastisk fredag videre, takk for at dere velger å titte innom. Jeg skal hente frøken Mathilde på SFO nå, ikveld skal jeg på søskenkveld med søstrene mine, gleder meg SÅ masse. Vi sees! 

 

hits