Reklame

Vi ser på nytt hus.
Helligdag igjen - hvor blir de normale ukene uten avbrekk av? Vel, jeg elsker sånne inneklemte fridager, men jeg liker ikke at det gjør meg så "treg". .. Igår tok Kim og jeg turen ut, spiste deilig middag og tok et par drinker, lo med venner og ja, generelt hadde en super kveld. Absolutt nødvending, men idag var det godt å bare skulle være hjemme.  

Jeg har ryddet og tusslet litt rundt i huset  idag, satt igang et par maskiner med klær og ellers bare dillet og dallet. Jeg elsker virkelig dette hjemmet, men Kim og jeg har store planer om å kjøpe noe større. Ikke akkuratt nå, men litt frem i tid. Vi får se hvor mye bedre plassen blir med et ekstra rom, men jeg tror nok det blir en enebolig til slutt.. 


Fikk dere med dere de nye brettene mine igår da? Herremin jeg ble så fornøyd jeg. Morsomt med noe nytt når man ellers nesten setter seg fast i alt man har fra før.... Svart er virkelig noe jeg er svak for - just love the kombooo! 

Jeg håpe dere vet å nyte dage! Jeg er stup trøtt så gelder meg till shnupp skal sove idag.. HELTPUMPA e vel bare fordet.. haha...

Vi sees alle vakre. 

 

En mester på rammer.

Reklame. I 1985 tok en mann å satset innen et yrke som ikke så mange andre gjorde, noe som skulle vise seg å bli både tøft og beinhardt. 

"- Vi måtte satse alt, det var enten eller, smiler den stolte eieren idag. "  I 18 år ha han drevet rammeverksted og styrer det idag med jernhånd. Jeg har aldri før visst jobben bak det å drive et galleri, langt mindre visste jeg om hvor mye som lå bak det å ramme inn bilder. 

Det er torsdag 11. mai og vi er på besøk hos eieren Georg og hans medarbeidere, stille lister vi oss inn i et lokale som viser seg å ha et rammeverksted på over 1000 kvm. Her er det god kvalitet og skikkelig utstyr som gjelder, alt handler om finish og sluttresultatet. Vi er å besøker Mester Rammer 

"- Vi har alt lagt opp for å ha best mulig effektivitet i jobben vi utfører og maskiner som skal kunne utføre det meste. 
Det er en tøff bransje og eieren har stor tro på at det å være prismessig rimligst lønner seg. Ved å importere lister direkte fra fabrikk kan de være meget konkurranse dyktige på markedet. For å alltid være oppdatert reiser de selv på messer til for eks Italia, for å få tak i lister som er litt annerledes enn alle andre, men samtidig er tidløse og elegante. 

-Paspaturmaskinene kan skjære 220-190 cm plater uten problemer og Mester Rammer er de eneste som kan tilby dette innen deres drift. Mester Rammer har valgt å bruke mye penger på et moderene verksted. 


-Til en hver tid har de over 5000m listverk på lager, noe som gir de muligheten til å alltid møte kunden med rask levering med varierte farger og profiler. 
Mester Rammer har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer, sølv rammer, gull rammer, grå rammer, trefarget rammer, fargede rammer, brede rammer, smale rammer, dype rammer, enkle rammer, profilerte rammer ,ja- og mye MYE mer. Utvalget er stort. 

Mester Rammer tilbyr oppspenning på bilderamme og plate og de spenner opp lerret, maleri, broderi og stoffbilder.  

Hos dem tilbyr de høykvalitets print i bredde opp til 110 cm. De skriver ut høykvaltetsprint til kunstnerkvalitet på 12 fargers maskin, noe som gir den store fordelen at det er ingen begrensninger som 4 eller 6-8 farger som man kan oppleve i annen trykkprosess. Fargene er klare med dyp sort, nyanserte gråtoner, og rene farger. Mester Rammer trykker på både aquarelle- og fotopapir. For kunstnere har denne trykkprosessen den fordelen at de kan trykke opp ved behov slik at de kan spare penger på å ikke trykke opp hele opplaget på en gang. De kan hjelpe deg å vegle det riktige glasset til ditt bilde og Mester Rammer tilbyr vanlig glass, plexi, matt glass, uvglass og refleksfritt glass.

.

Tilpasset innramming:

Mester Rammer rammer inn dine bilder basert på dine ønsker og tilpasset dine bilder.

Mester Rammer har lang erfaring, rask levering og tar imot det meste av innramming. Hos dem finner du fagkunnskap og et stort utvalg av rammeprofiler. Mester Rammer gir deg råd og veiledning i valget av riktig ramme til dine bilder.
 
 

-Når du innreder et hjem forteller det hvordan stil du har, men maleriene på veggen forteller hvem du er. 

Dette bildet var helt utrolig!  Det er virkelig fargerikt, men likevel forelsket jeg meg i det. 


 

Dette maleriet tok nesten pusten fra meg, -Accipitriformes , malt av Gunila Holm Platov


Artgate har egen nettbutikk hvor maleriene selges, besøk den HER. Mester rammer og artgate.no har hele 9 gallerier og har blitt landets største på privatmarkedet, men de leverer mye til bedrifter og gallerier også.  

Mester Rammer holder til:

 Sandvika - Skøyen - Majorstua -Nedre Vollgate - Sinsen - Lillestrøm - Jessheim -Røa - Øvre Slottsgate

Kreativ Innramming:

Alt kan rammes inn, ihvertfall nesten. Har du en maske, gitar, krigsmedalje, et flagg eller et par barnesko du gjerne skulle hatt framme? Eller et annet objekt? Hva med å ramme det inn?
Mester rammer kan hjelpe deg med kreativ innramming! Kreativ innramming hjelper deg å vise fram og beskytter på samme tid dine minner.

Deres erfaring, din trygghet - Mester Rammer kan innramming!

 

Tusen takk for besøket, og for gjestfriheten -og for at dere tok dere tid til å dele deres historie med oss. 


Mester Rammer kan dere følge HER på Facebook.  

Kvalitet i alle ledd.

Skal du ramme inn et kunstverk ? Bytte ramme? Eller, bare vil ramme inn et fotografi?  Kanskje du må ha noe som står i stil med resten av ditt hjem? Det er ikke alltid lett å vite hva man ønsker eller det å klare å bestemme seg. For noen er dette et lite prosjekt, for andre - en jobb der de kan være behjelpelige.  Det er da viktig å oppsøke de som vet å levere  -kvalitet i alle ledd. 

Følg med her inne fremover, jeg skal nemlig dele noe kjempe spennende med dere alle sammen, som jeg også har benyttet meg av. 

Med øye for detaljer og presisjon.  

To rom og kjøkken.

-Reklame.- 


Om du elsker utsøkt mat, med råvarer av ypperste kvalitet og smaker som virkelig pirrer smaksløkene er To rom og kjøkken absolutt en Restaurant du burde besøke i Trondheim. 


-To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd , fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler deres lidenskap for god mat og drikke på. To rom og kjøkken samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Vi spiste en fantastisk 4-retters, dette måltidet smakte ikke bare godt, men det var en opplevelse.  

Til forrett fikk vi deilig Pilgrimskjell :


Rett nr to var noe jeg før aldri har prøvd eller spist, men dette var virkelig fantastisk. 

Pannestekt Piggvar. 

Menyen var satt sammen med fantastiske ulik vin og alt av de ulike smakene passet perfekt sammen. 

Til hovedrett fikk vi deilig Andebryst fra Gårdsand. 

Kveldens dyktige og flinke kokk! 

Når de leter etter nye råvarer til deres menyer, henvender de seg  til lokale produsenter så mye som mulig. Det gjør at de har fått god kontakt med noen av Trøndelags beste matprodusenter, både når det gjelder grønnsaker, fisk, annen sjømat, kjøtt, vilt. ost og drikke. To rom og kjøkken liker å vite hvordan råvarene blir behandlet og tar med deres ansatte på besøk til deres samarbeidspartnere for å få bedre innsikt i dette. 

- Gode råvarer kommer fra et rent hav og en sunn jord. Dette er grunnen til at To rom og kjøkken ønsker å yte deres bidrag til dette igjennom deres miljøsatsning.Vi takker så mye for oss og den fantastiske servicen og oppvartingen vi fikk. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale andre reisende og matelskere om å besøke denne flotte restauranten. 


Skal dere besøke To rom og kjøkken kan dere reservere bord HER. 


 

Langt -langt borte.

Reklame 

Finner du den perfekte interiør og møbel butikk, spekket full med alt man kan ønske seg! For 50 år siden startet Berge Interiør AS opp, og med over 50 år i bransjen driver eierene av Berge Interiør butikken med stålhånd. Lokalene som er i en gammel stall er virkelig noe for seg selv, her har de drevet i 30 år. 1987 åpnet de dørene i St.Olavgt. 10, og i år kunne de krysse av hele 30 ÅR på samme plass. Berge Interiør AS har alt, salonger, bord, spisestuer, tepper, stoler, lamper, tapter +++ Utvalget er upåklagelig og utfyllende. Berge Interiør jobber tett med kundene sine og har stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging. De tilbyr møbelkunder som ønsker hjemmekonsultasjon dette kostnadsfritt. Berge interiør  tar da en grundig gjennomgang av kundens behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger, samt følger opp med rådgiving og montering. 

Merker som Missoni ,Secto, Søren Lund, Vitra, Ygg & Lyng ,String ,Mulberry, Jane Churchill, Designers Guild, dux og mange fler, er merker Berge Interiør har å tilby kunden sine.

Friske blomster pynter hver uke opp butikken, rett og slett prikken over i´n. 


-Butikken går over to plan og er innredet nøye og godt gjennomtenkt. 
Butikken er rett og slett en fryd for øyet og en godtebutikk for de som elsker interiør og møbler. 

Fargepaletten hos Berge interiør er leken og delikat, man blir rett og slett glad og kjempe inspirert når man besøker butikken. 
I underetasjen oppdaget de en skjult mur som de oppdaget ved en vannlekasje, og siden har den fått stå. 
Ulike stiler, for ulike hjem - her er det noe for alle. Berge Interiør AS ligger i Trondheim og er en butikk jeg anbefaler alle som kan til å besøke. 
Dere kan følge Berge interiør HER på facebook, eller se alt det fine de deler på deres Instagram profil @bergeinterior 

Jeg takker masse for besøket og den herlige gjestfriheten jeg ble møtt med, hjertelig takk for at jeg fikk lov og komme. 

Nytt Glis til sjefen.

-Reklame.-


 

Mountain Buggy Urban Jungle V3, Black 

For noen uker siden fikk vi en lekker sak på tre hjul inn døren. Vi bestemte oss for å skaffe oss en vogn til for en liten stund siden, vognen Lila har fra før er relativt tung og jeg ønsket en vogn som ikke bare var lettere, men et perfekt turfølge. 

Mountain Byggy er en praktisk 3-hjuls sportvogn med en rekke tilbehør og supre løsninger. 

Her legger jeg med følgende informasjon på vognen som står på Mimmis.no sin nettside:


 

 • Nytt fra sommer 2016: Forbedrede tekstiler!
 • Svært enkel 1-hånds Fast Fold sammenlegging
 • Blir svært kompakt sammenlagt - den nye modellen blir hele 15 cm kortere!
 • Lettvekts ramme - Nå kun 11,5kg
 • Praktisk plassert håndbrems system
 • Automatisk rammelås, gjemt
 • Ny og dypere handlekurv - med 10kg kapasitet og lommer i bakkant
 • Nytt roterbart fronthjul som kan låses med et klikk
 • Nye 5-punkts seler hvor alle 5 deler kan justeres individuelt. Enkel beltelås
 • Ny frontbøyle som enkelt kan vippes opp for å spare plass
 • Frontbøylen kan åpnes på den ene siden for enkelt å komme inn og ut av vognen
 • Justerbar skritt-stropp
 • Lengre seterygg
 • Nye tekstiler av topp kvalitet kanvas
 • Sitteunderlag medfølger (reversibelt)
 • Kikkehull med magnet
 • Vognen leveres med sølv ramme og sort basefarge på tekstil, sitteunderlaget og kalesjen utgjør fargen du kjøper på vognen og du kan selvfølgelig senere bestille deg et nytt "color-kit" (bestående av kalesje og matchende sitteunderlag), og dermed enkelt endre farge og stil!
 • Kan brukes sammen med den nye Carrycot Plus dypbaggen, som også kan brukes som reversibelt sete. (Kjøpes utenom)
 • Mye tilbehør tilgjengelig, deriblant det nye praktiske Food Tray (Kjøpes utenom)

 

Jeg er ute å triller flere timer i uken og denne vognen blir jeg rett og slett mer og mer fornøyd med. Den er lett, enkel å trille i ujevnt terreng, handlenettet kan bære en vekt på hele 10 kg. Vognen har en praktisk håndbrems og en håndsele jeg bruker hele tiden. Siden ryggen kan legges helt flat ligger og sitter Lila utrolig godt i den og stortrives i sportsvognen. 


 • Vognen har smarte lommer og en praktisk flaskeholder ved styret. 
 • Lett å trille 
 • Barnet sitter godt med myk medfølgbar sittepute. 
 • God å trille i ugjevnt terreng.
Jeg har valgt å bruke vognen en liten stund for å bli kjent med den og i tillegg få testet den skikkelig ut!  Dette er absolutt en vogn jeg med hånden på hjertet kan anbefale andre barnefamilier som skal over til sportsvogn. Den kan styles opp med en rekke tilbehør og er både tøff og maskulin å se på slik den kommer. 

Lila er en stor jente i en liten kropp og i denne vognen sitter hun både trygt, oversiktlig og godt. 


Vognen er enkel og lett å slå sammen og tar liten plass i bagasjen. Vognen er fra Mimmis.no og finnes HER i nettbutikken.  Fra jeg bestilte til den kom tok det bare noen få dager og den var kjempe lett å sette sammen. Et STORT pluss! 


Dere kan følge Mimmis på Facebook ved å trykke HER. 
 

Fra dype daler til interiør himmelrike


God torsdag alle vakre! I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet vårt i Trondheim. Vi kom til slutt frem til Berge Interiør as og her ble vi tatt imot av 4 store smil! Jeg skal dele mer med dere iløpet av noen dager, men jeg må likevel innom å si HEI og vise dere et par bilder fra butikken. 

Berge Interiør AS har holdt til i de samme lokalene i 30 år, og bedriften har holdt på i over 50 år. Det står stor respekt av så mange år i bransjen og jeg har virkelig gått rundt i en interiør boble i hele dag. Suget til meg inspirasjon langt inn i sjelen. " Do more of what makes you happy"


Jeg har storkoset meg i mange timer i denne flotte butikken og skulle ønske jeg kunne pakket den med meg i kofferten hjem til Fredrikstad. 
Nå skal jeg haste videre til nytt oppdrag og jeg gleder meg MASSE, mer om det senere! 

Nyt torsdagen videre, vi sees! 

Vi sender bort Olíver.

-Reklame. -


Jeg tror det er både smart og godt for små og store, for dette vil barna huske og for håpentligvis lære masse av. Hva er ikke bedre enn at barnet får en hel uke hvor det skal lære alt mulig? Og det hos noen som vet akkurat hvordan dette skal gjøres. 

Har dere hørt om Forskerfabrikken?  


Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag. For å nå dette målet tilbyr de kurs i forskning og teknologi, på lik linje med andre kultur- og fritidsaktiviteter som musikk, dans og sport (les mer om kurstilbudet de har HER )

Olíver skal på Forskerskolen en uke nå i sommer, litt om sommerskolen: 

Forskerfabrikken vil vise barna våre hvor morsomt og levende naturvitenskap og teknologi er! Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole skal Olíver gå inn i rollen som forsker. Der skal han undersøke eldgamle fossiler og lage heftige vulkaner. Han skal forske på morsomme kjemiske reaksjoner, som å få vann til å eksplodere og lage metamorfe karameller. Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole får barn oppleve alt dette og mye mer.

Sommerskolen arrangeres i alle fylker i hele Norge, og er for barn som skal opp i 5., 6. og 7. trinn til høsten. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder for å sikre seg plass.! Så ikke vent- meld på den lille forskeren dere har i huset. Du kan lese mer om Forskerfabrikkens sommerskole, kurssteder og melde barnet på HER


Forskerfabrikken er opptatt av at realfag ikke skal bli kjedelig og teoretisk.
 Å gjøre eksperimenter er jo realfagenes naturlige uttrykksform. Å se gleden og nysgjerrigheten barna opplever på deres kurs er motivasjonen bak alt de gjør. Barn har gjerne tradisjon for å trene kroppen på fritiden, men det er minst like viktig og gøy å trene hjernen. Morsomt for både små og store. 

Jeg tror det bor en liten forsker i oss alle og etter jeg bestilte hjem en pakke med litt små og morsomme eksperimenter har Mathilde også fått prøve seg litt frem og ønsker å lære enda mer. Min morfar var jo kjemiker, så kanskje Mathilde blir det også? 

Forskerfabrikken kjører nå også en konkurranse hvor man kan VINNE 2 plasser på Forskerfarbikkens sommerskole... 

Følg forskerfarbikken på @forskerfabrikken på instagam og bli med i konkurransen. Les gjerne enda mer om forskerfabrikken på deres nettside HER. 

Vi er ferdig.

Reklame link. 

Vel, ihvertfall nesten. Kun ett strøk gjenstår på rekkverket, men ellers er vi ferdig og fornøyde. Vi hadde store planer om å bokse inn trappen, lage en bod under, men her snudde vi i siste sekund.  Tegningen vi hadde på boden vi skulle ha under trappen var fin den, men den ville fjerne mye av åpenheten i stuen. Jeg ønsket ikke å få stuen til å virke så mye mindre, for det ville garantert ført til at trappen ble som en boks og ikke et pent møbel og stuen ville da virke mye trangere. 

På lørdagen dro vi litt spontant inn til Ikea og kjøpe et par kommoder. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsket med et par enkle hvite, nettopp fordi det er litt i samme utseende som kjøkkenet. 

Og mer skulle ikke til. To hvite kommoder, en hvitmalt trapp, mørke vegger og tadaaah- vi har fått utnyttet plassen likevel. 
 

Den hvite litt mer "romantiske" kommoden jeg hadde fra tidligere ble flyttet ut i gangen og den lekre sølvkommoden er tilbake i stuen. Den hører liksom hjemme der, jeg setter den ALLTID tilbake i stuen og nå håper jeg den får stå i fred - fri for mine små og store påfunn. 
Itillegg fikk vi ENDELIG opp skoskap! Jippi!! Jeg hater når sko står synelig i alle regnbuens farger, så det å få skjult det litt var akkurat det som skulle til for at gangen skulle se litt ryddigere ut. Vel, ellers har dagen gått sin gang her i huset. Før helgen fikk vi en pakke levert på døren og det fra Forskerfabrikken... Jeg skal nemlig sende mine to små herligheter på kurs hos Forskerfabrikken.no til høsten og dette tror jeg blir stor stas!  Pakken som kom på døren skal jeg vise dere imorgen, men jeg kan LOVE at Olíver og Mathilde synes det var kjempe stas! Kanskje det blir sommerskurs på de også, hmmm... Jeg vet jeg har noe veldig morsomt å dele med dere også, så følg med! 

Det er sjeldent de sitter så konsentrert som de gjorde med dette, så dette er noe jeg kan anbefale alle andre med barn også. 

 

Nyt kvelden videre , vi sees imorgen! 

 

Lillevinkel sko.

Reklame.

Norges BESTE skobutikk på nett! 


Husker dere jeg i mars viste dere de fine skoene mine fra Lillevinkel sko?  Det er virkelig det paret jeg har flyttet inn i også, da de er fantastiske for småbarnsmødre på farta som meg. Før elsket jeg å gå med høye heler, men når man er inn og ut av bilen med en liten på armen,ut og inn med vogn og alltid på farten er det å ha gode sko viktig. Det å finne sko som ikke er typiske joggesko å se på, men like gode å gå i er ikke alltid like lett. Jeg forelsket meg helt når venninna mi kom på besøk og hadde disse på til et skjørt, de var kanontøffe og jeg la merket til de med en eneste gang. 

Lillevinkelsko har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy variant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  

Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket og egne modeller som kun de selger. ( slik som collage over viser dere.) 

Ved å trykke på bildet under kommer du rett inn på modellen jeg har. 


Skoene er av meget god kvalitet. Skoene har to lag med flott, mykt skinn gravert og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og den er også trykket i skinn, noe som gir en god og stabil støtte til foten. Sålen på skoen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer , dette gjør skoen fantastisk å gå med! 

Her ser dere noen andre farger i modellen jeg har, kule ikke sant? De hvite er mitt siste kjøp nå..Tenk dere disse til brune legger og tøffe skjørt da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Trykker dere på bildet kommer dere rett inn på alle de ulike fargene denne modellen har og tilby. 

Lillevinkel sko har som nevnt et bredt utvalg av skoene fra NUDE og hele soritmentet de tilbyr fra NUDE finner dere HER i nettbutikken deres. OVER 147 modeller. 


Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varianter. 

Du kan også følge Lillevinkel sko på facebook HER. 

Nye lamper, fra lampetorget.

Reklame. Åh, denne årstiden er altså den årstiden jeg OSER over i kreativitet og fornyelse, små som litt større. Når man blir samboere, får et felles hjem, ja da starter man ofte litt på nytt. Det er to personligheter som skal møtes og ikke bare en. Jeg husker jeg sa at ingen mann skulle inn i dette huset, men der tok jeg feil. Heldigvis for meg har jeg funnet en mann som ELSKER hus, hjem og det jeg brenner for -nesten- like mye som m e g. Det skal godt gjøres, men det gikk!  Jeg har det siste året landet veldig på min stil, den jeg elsker og merker jeg bare vil forbedre og ikke bytte ut, en blanding av Hampton og bohem. Nå som vi har begynt å få ting ferdig her hjemme, altså alt det ugjorte gjort, drar det jo med seg en ørliten forandring her og der likevel. 

Idag kom den nye lampen vår opp, gjett om jeg har gledet meg til å få den opp,da dere. Jeg ble helt i ekstase når esken kom her på torsdagen og til uken skal elektrikker koble den til for oss! 

ABC MÅNE fra Lampetorget.no Denne lampen fant jeg på Lampetorget, en lampebutikk på nett som har upåklagelig kundebehandling og veldig rask levering. Lampetorget.no er en av Norges største nettbutikker innen lamper, lyskilder og varme. Nettbutikken eies av Lampetorget AS og de har sitt hoved kontor i Ulsteinvik. 
Denne lampen er ikke så veldig ruvende og stor, noe som er litt avgjørede for oss som har den forran tvén. Jeg forelsket meg helt i den, og det enkle preget. Den er mye og lite på en og samme gang. Den kan nesten minne litt om mormors kjøkkenlampe, noe jeg simpelthen elsket. Lampen er satt ned nå til kun kr 990,- og dere finner den HER. 

Dette var ikke den eneste lampen jeg fant på Lampetorget.no, jeg fant også den perfekte lampe til Mathilde sitt rom. Hun falt nesten i bakken når hun pakket den opp og jeg må si meg enig, for den er rett og slett rå kul. 

Sjekk denne taklampen, bling -bling og hvilken jenter elsker ikke det? 

Lampen finner dere HER. 

Lampetorget er en nettbutikk som ikke bare har alt mulig av ulike innelamper, men de selger de lekreste utelamper også. 

Jeg har idag lagt min elsk på disse, tenk så fine de vil bli utenfor til den nye lekre gråfargen på huset:Disse har kjempe fine priser, kun fra kr 700,- og oppover, og de ser kjempe flotte ut.  Dette er tre av en rekke ulike utelamper, så jeg anbefaler dere å besøke nettbutikken www.lampetorget.no selv for å se hvor mye fint de har. 

I tillegg til at lampetorget.no har et bredt utvalg i belysning, er det en ekstra pluss for meg at de kan faget om belysning og kan hjelpe til med de spørsmålene man kan ha rundt belysning  et hjem. For meg har lamper blitt et eget smykke i hjemmet, og jeg er veldig glad det finnes nettbutikker slik som dette, som tar seg tid til kundene sine , hjelper og svarer på alle spørsmål kundene måtte ha. 

Lampetorget har en kjempe konkurranse gående nå, hvor man kan vinne en av disse to innelampene jeg har kjøpt meg. Trykk følg på Lampetorget.no og legg igjen en kommentar på bildet postet med meg på facebook HER.

 

 

 

London er plassen.


 

Vel, husker dere at jeg handlet en tur til london med følgende fotballkamp til min kjære til jul?. Vi har valgt å ikke dele noe mer om det for å roe stormen litt rundt oss, men så er vi også glad i å dele kose ting som skjer så noe deling blir det. hihi . (med måte)

Idag besøkte vi en kjent og helt fantastisk indinsk plass og alt og alle var så gjennomgående gode med oss. Lila var rundt på alle sin arm og jeg fikk høre 100 ganger at hun var den søteste babyen de hadde sett og dullet med. Alltid tillitsfull og glad ! Maten var helt fantastisk og at det var populært der var tydelig. Vi kom "tidlig" , 18, etter klokken her nede, så vi fikk i starten hele plassen for oss selv nesten. 

Koskos og atter kos.  Se så fint det er her! Lila har vært rundt på alle sin arm, jente som VET å sjarmere de rundt, vakreste lille babyen vår <3 

Noen av de kjente fjesene som har vært her før oss. er Tom Jones, Will Smith, Morgan Freeman og selveste muskel mannen Sylvester Stallone .. 


Restauranten heter La Porte des Indes og er en innetier på å servere ekte og gjennomført indisk mat! Du føler du besøker India, for atmosfæren er fantastisk der og er skikkelig WOW når du kommer inn i spisesalen. 


Vi har tittet og koset oss masse på ulike plasser her nede , fy søren som jeg elsker London. <3 Jeg har forelsket meg. Byen er vakker! Også besøkte vi Kina,- det hadde vært noe. haha, neida, men det føltes sånn. 
 

Dagen har rett og slett vært perfekt, og det håper jeg deres har også! 

Jeg skal dele masse mer med dere på turen, litt om hotellet kommer imorgen <3 

Masaga - En litt annerledes nettbutikk.

Reklame Linker. 

Er du som meg glad i produkter med det lille ekstra? Produkter som gir resultater og som virker? Vel, da er dette innlegget noe for deg!  Ved en periodes bruk av dette vil du føle du kommer fra spa, hver gang du har dusjet og brukt disse. Jeg lover og jeg ANBEFALER! Håndlaget, naturlig hud- og hårpleie i over 10 år.

Masaga er en litt annerledes nettbutikk med håndlagde produkter, laget fra grunnen av etter egenutviklende formler. 

Jeg liker å unne meg selv gode, kvalitetsrike produkter og hos Masaga har jeg landet mer og mer. Produktene er fantastiske, de er naturlige og inholder kun det beste av det beste. 

Mathilde er født med atopisk eksem, og vi har vært igjennom alt i flere år. Etter å ha lest nettet rundt oppdaget jeg Masaga og hvilken produkter de hadde å tilby. Når jeg leste vidre om deres historie om dem , (den finner dere HER) følte jeg meg fort veldig trygg på produktene de kunne tilby. Nå har ikke bare Mathilde fått bedre hud, men hun klager aldri på at salven klør ved påføring, er seig eller klissete og dette er noe som er helt nytt. Vi har prøvd absolutt alt, men dette er første hun ikke klager på, og selv velger å smøre på når hun føler seg tør i huden, da også gjerne på haken og rundt nesen. 

Jeg sliter med tørre ankler, og denne kremen hjalp meg masse. Resultatet var positivt med en eneste gang, allerede etter første bruk merket jeg forskjell. Biovoks og Honning salven -er en universalsalve som helt naturlig uten kunstige tilsetninger av noe slag. Salven er super på sprukne lepper, munnsår, til små sår, utslett, tørre hudpartier, og irritasjoner av mange ulike slag. Prøv den på eksem og psoriasis, såre brystvorter, og den er også fin til hund og katt ved sårbehandlinger og tørre poter etc. 
 

Jeg har begynt å bruke denne salven på stumpen til Lila, samt at jeg har en egen for resten av husholdningen, som vi alle bruker. Jeg bruker ikke andre kremer på tørre plasser lenger, nettopp fordi denne har vist så gode resultater over en liten periodes bruk til nå. 

Leppepomade øko peppermynt : Denne leppepomaden er helt vannfri og inneholder fysisk solfilter som gir deg 8 ganger lenger beskyttelse ute i solen. Den er proppfull av næringsrike, økologiske oljer og fett som tilfører kjærkommen pleie. En leppepomade som garantert ikke tørker ut leppene i lengden! Gir leppene tilbake sin naturlige fuktighet og leger sprukne lepper, sitter lenge.

Et must på skituren eller i båten!

Smaker mildt av økologisk Peppernynte! 

Leppomaden er FANTASTISK, den holder leppene mine myke og gode og jeg sprekke endelig ikke opp lenger, et must uansett hvor jeg oppholder meg. 

Kakao Body Butter med kakaosmør, sheasmør, nattlysolje og jojoba, - alle av høy og økologisk kvalitet. Har du tørr hud og problemer med å finne et produkt som hjelper over lengre tid? Dette er et body butter laget kun av naturlige råvarer og gir en myk og smidig hud, -lenge. Passer til alle, damer, menn, barn og gravide, med tørr til meget tørr hud. Trekker godt inn i huden uten å virke fet. Kan også virke forebyggende på strekkmerker ved å tilføre fuktighet og næring for å bevare hudens elastisitet og spenst. Prøv den også ved cellulitter. Tilsatt litt eterisk Lavendelolje som gir en svak og deilig duft. mmmmm

Denne gjør deg avhengig og makan til deilige bodybutter har jeg med hånden på hjertet ALDRI før prøvd ut. 
Barbersettet til menn, perfekt gave og fantastiske produkter. 

 

Barberkost i sortlakkert tre og syntetisk bust, denne er skånsom og myk mot huden,  og itillegg kan den stå fremme og være dekorativ. I tilegg har Masaga en barbersåpe for menn som riktignok er vårt nyeste kjøp. Såpen skal riktignok skumme akkurat slik ekte barber såpe skal -tett, kremete myk og fyldig. Såpe gir god glid og holder seg tykk lenge uten å løse seg opp. Duften er i frisk lavendel! Økologisk kokos såpe for hud, hår og skjegg. Dufter av lavendel. Denn er perfekt å buke i håret på små barn og i skjegget på menn. Lila bruker denne såpen og jeg simpelthen elsker den, det vesle lille håret i hodet hennes blit så mykt og godt og samvittigheten min er ekstra god når når jeg vet den er i 100% økologisk kokosolje. 

Ved bruk av kode : VillaP-xjyk( samme om dere bruker små eller store bokstaver) får dere hele 15 % på ALLE produktene i nettbutikken.  Produktene nevnt over er ihvertfall å anbefale om du ønsker å prøve ut noen. 

Besøk masaga HER.


Ha en deilig søndag! 
 

Shopping på nett!

Innelgget innholder reklame linker. 

God onsdag, eller lille lørdag!  Her har jeg brukt morgenen til å gå igjennom sommergarderoben til Olíver og Mathilde, det været som har vært nå har jo gitt en forsmak på sommeren. Vi skal nå i sommer ENDELIG  ta med alle barna ned til vårt nye ferieparadis i Spania og vi gleder oss stort! Herremin så stas det er! Sommer og sol , ferie og kos! 

Vel, først står påsken og 17. mai for tur her hjemme med forhåpentligvis MANGE deilig varme dager!  Olíver har så å si nesten INGEN klær for vår og sommer, jeg hamstret jo kun vintertøy til han. Jeg har vært fast kunde hos Kidsbrandstore et halvt år nå og jeg tror jeg sjeldent handler klær til ungene andre steder, spesielt Olíver. Hos Kids brand Store får jeg varene mine raskt, fraktfritt over 599,- og alltid gratis retur. Veldig enkelt og greit. 

Dette har jeg bestilt til Olíver nå, pluss litt mer.  

Tenk dette på skole avslutningen da, dere.Grønt og blått er rett og slett rå kult på gutter!  Som dere vet har jeg jo innredet rommet til Olíver i marine og grønt og nevnt denne fargekombinasjonen til dere hundre ganger fra RL når jeg innredet med nytt interiør. hihi... 
 

Grønn RL jakke HER , shorts fra RL HER

Sjekk denne tøffe shortsen, rødt og rosa er supert pent på gutter også:  

Denne pluss mange andre tøy shortser har jeg hamstret til Olíver, ikke bare i RL, men jeg er svak for dette merket og synes Kidsbrandstore har ekstremt mye lekkert til gutter fra dem ( jenter også, såklart) Shortsen finnes HER

T-shortene jeg alltid har brukt på Olíverer år etter år er denne modellen, og Mathilde har fått de etter at han har brukt dem, siden den er så enkel i modellen. Nå bestilte jeg den i fargen rød, grå, marine og hvit. Disse er like fine vask etter vask! Finnes HER

Jeg har endelig vært så heldig og kan nå dele ut en rabattkode til alle mine lesere, dette er jeg super stolt over og kunne dele her på bloggen. Ved å bruke VILLA20 får dere hele 20 % på kjøpet deres, noe jeg vet vil komme godt med dersom dere skal handle litt, slik som meg. Tilbudet varer helt frem til søndag 2.april. shop to you drop! 
 

Perleplassen for et drømmebryllup!

Reklame / besøk. 

Stand Hotel Fevik

Et brennende positivt smil, en god følelse og et fantastisk sted er hva som møter deg når du går inn døren på Strand Hotel FevikJeg har opp igjennom årene hørt mye om sørlandet, men personlig har jeg selv ikke opplevd det. Etter at jeg traff Kim har jeg sett mer av sørlandet enn jeg hadde på mine 27 år før og helt ærlig, jeg ELSKER det! 

For å avsluttet den fantastiske sørlands turen vår, tilbringte vi en sist dag og natt sammen i romantiske og fantastiske omgivelser på Strand hotel fevik. Vi dagdrømmer om mye og sa begge at dette er plassen å ha et bryllup! Når vi kom var det et annet par som hade giftet seg der dagen før og etter å ha tittet igjennom bilder så jeg det ene drømmebryllupet etter det andre i sanden på stranden. Kim har sagt hundre ganger at strand bryllup er det han ønsker, men jeg har ikke forstått det selv før nå. Strand bryllups hos Strand hotel Fevik hadde vært helt perfekt! Tenk å gå ned her, til mannen i livet sitt og si ja med sanden mellom tærene og bølgende slående opp mot stranden... *drømme drømme* 


Hotellet ligger med en nydelig strand med klart blått vann og kritthvit sand, det er rett og slett en perle! 

Til middag fikk vi en fanastisk tre-retters, som bestod av fiskesuppe, NYDELIG biff og creme brulé . Måltidet var rett og slett magisk og jeg tør påstå å si noe av det beste VI har spist før. 

Hotellets suitte var det heller ikke noe å si på, og at den var innredet med Riviera Maison gjorde så mitt hjerte eksploderte i kjærlighet, samt at vi fikk fantastisk sjøutsikt! 

Jeg sverger jeg kunne sittet slik for bestandig. 


Sjekk det skapet, jeg skulle øsket jeg hadde kunnet tyllet det med meg hjem. Vi våknet til lyden av sommer, til solen som stod opp og til deilig babylyd fra siden. 

Alt i alt er dette en plass jeg håper alle på et tidspunkt vil oppleve, for det er rett og slett en fantastisk plass! 

nummer 1 for det lillle ekstra. Gardin studio AS.

Reklame / besøk. 

Har du drømmehjemmet eller hytten, men mangler det lille ekstra?  Vel, da er Gardin Studio AS plassen for deg. 

Jeg var på fredag å besøkte de flinke damene som hver dag jobber hardt for å gi kundene sine akkurat det de vil ha, prikken over ién. Imponert og giret ble jeg i det sekundet jeg stod innenfor dørstokken, en varm og god mottakelse er hva jeg fikk.  Det var bøker på bøker stilt opp med ulike tapeter, fra enkle BORGE tapeter til lekre tapeter fra JAB. Utvalget var enormt og tekstilene stod til hele utvalget. Farger i alle regnbuens farger kunne de tilby, alt fra det sarte og enkel til det røffe og moderne. Her var det rett og slett umulig og ikke finne noe, uansett hvilken stil man har. 

Bare se så mye fint <3 Gardin Studio AS er et gardin interiør arkitekt firma som har spesialisert seg på gardiner, gardinoppheng og innvending solskjerming. De har i tillegg til dette et STORT utvalg av tepper som kan bestilles på mål samt en rekke kjente leverandører på tapter. 


Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg og da er det ingen hemmlighet at det er ekstra godt å få god veiledende hjelp. I hele prossese tar Gardin studio hensyn til kunden sitt behov og legger til rette for fine kombinasjoner som garantert gir hjemmet til kunden et personlig preg. De kommer hjem til kunden, måler, bergner, syr og monterer. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitekt og flere dyktige interiør konsulenter. Dette betyr at de som firma tenker helhetlig, hjelper med farge sammensetninger samt interiør utrykk og stiler. 

Jeg lot meg inspirer masse selv og fikk bestilt mine etterlengtede liftgardiner til gutterommet, badet og kjøkkenet. Trendene videre for 2017 er jord, luft og vann, nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen. Derfor vil det bli MYE blått, grønt og brunt med masse natur inspirert print å se fremover.  


Noen av de som kom innom var flinke elever fra Tangen vidregående skole, de skulle bli alt fra arkitekter til produsenter. 

Jeg takker for meg for denne gang og anbefaler alle som er på jakt etter gardiner, solskjerming, tepper eller tapeter om å ta seg en tur innom Gardin studio as. 

Nytt for dem er at de nå har en nettbutikk de nå selger mange av deres produkter HER. Der kan dere finne et stort utvalg av tekstiler, tapeter og lekre gardinstenger. Alt kunden ønsker skreddesydd hjelper Gardin Studio til med! 

Tusen hjertelig takk for gjestfriheten, lunsjen og all inspirasjon dere har gitt meg! 

Noen av levrandørene de tilbyr er følgende: 

Pluss mange -mange flere. 

NB! Gardin Studio AS er nå også på instagram og vil dele en rekke inspirasjonsbilder, tips til trender og ideer innen interiør.  FØLG --->@gardinstudio og la deg inspirere. 

Puter i alle mulige farger og toner!

Reklame linker 

Lilla, rosa, pudder , bringebær..... 

Lila elsker putene, og skal få noen på rommet sitt, akkurat som storesøster. 

Ja, nå driver vi å runder av, turen går starks avsted til sørlandet og DEILIG, deilig sol følger oss på tur. *smiler* 

Jeg kom bare innom nå for å si hei og hå! For jeg måtte jo før noe annet vise dere alle de deilige og lekre putene i ulike rosa/lilla toner fra Millemoi som jeg skal få inn på rommet til jentene også.Mathilde skal ha mange lekre lilla og knall rosa puter, åh jeg tror det blir SÅ fint <3 Gleder meg allerede til å innrede med de! 

Putene ser dere de ulike tonene på i dette innlegget og finnes HER , HER , HER, HER, HER, HER  og enda flere finner dere ved å tykke dere videre igjennom pute kategorien. Lekre ikke sant ? 


Vel, vi skal rekke en båt og innom Millemoi på veien før vi drar, nyt dagen- så skrives vi fra det vakre sørlandet! 

Imorgen er vi i Kristiansand, meld dere på eventen dere også.

Imorgen den 24.mars besøker jeg de flinke damene i Gardin Studio og jeg gleder meg stort til å se alt det fine for våren og sommeren. Gardin Studio er så søte og har laget en event og den ligger nå åpen på facebook HER. Gardin Studio kan alt om årets trender og farger som kommer for fullt og imorgen kan også du finne ut mer om dette hvis du velger å komme.

Gardin Studio AS. 

Jeg håper vi sees om du er i nærheten! 

 

Jeg endret mening.

Reklame. 

God onsdag! Ja, her er vi klare for å dra til sørlandet imorgen, åh herremin som vi gleder oss! Jeg håper været er pent der, det hadde vært koselig å tittet litt ute i byen når vi først skal dit. Til sommeren skal vi ta med alle småtrolla en ukes tid og dyreparken står på topp en.. Kim og jeg er like spontane og opplevelses syke så dette året blir ekstra stas! Vel, før vi reiser må jeg vise dere alle de grønne fine nye putene i sofakroken. Egentlig skulle de inn til Olíver,men så prøvde jeg for moro i sofakroken og vipps ... Der ble de. 

Grønt og skjønt 

Sjekk denne deilige komboen... Helt forelsket jeg. 

Som sagt egentlig skulle jeg ha blått, men så hentet jeg det grønne og klarte ikke dy meg, hehe. Olíver får nok vente litt, for jeg er hodestups forelsket i denne grønnfargen. Hvem hadde trodd at grønt kunne være så fint? Ikke bare er det fin, men det er livlig også!


Den runde og stripete er min favoritt... 

Den stripete finner du HER og den runde HER.

Mønter puten i 60x60 finner dere her og 50x 50 finner der her! Lekre de også, de kan også blandes med den tøffe firkantet velour puten i grønt finnes HER.. Da blir mønsteret litt roligere. 


Miks og trisk i sofakroken din, for med den nye kolleksjonen til Millemoi kan du trikse med alt og alt er absolut like fint. Vil du roe ned mønsteret litt, men samtidig ha litt liv kan du holde deg til for eksempel ett mønster og blande inn den lekre runde velour puten. 


Miks og match og skap litt sommer følelse hjemme, det er strengt talt etterlengtet, eller hva? 


Nyt dagen videre, vi sees! 

Forandring fryder.

Reklame! 


Pikerommet, åh herremin dette er så moro! Jentene og Mathilde får en liten makeover på rommet sitt, først ut er Mathilde. Jeg har siden vi flyttet inn lovet Mathilde å ordne rommet hennes, men jeg skal helt ærlig innrømme at det var ikke det som stod på listen når jeg var så dårlig på slutten av svangerskapet og i barseltiden med Lila. Nå har jeg virkelig fått gnisten over meg og det er rett og slett kjempe stas å få det slik den lille jenta mi har hatt et stort -STORT ønske om fra starten. Skikkelig prinsesse-diva-ungdom rom!  Jeg gleder meg stort til å vise dere resultatet. 

Nede skal jeg blande inn disse fargene fra Butinox, lekre sammen ikke sant ?  Hvem som skal brukes på hva vil dere se fremover, men en ting er sikkert og det er at KUL ikke er byttet ut =) 
Vel, er dere klare for interiør i tonnevis fremover? Jeg har mange lekre farger fra Butinox jeg skal vise dere i tiden fremover her hjemme, gleder meg stort! 

Nyt dagen - sjolahopp! 

Jeg bytter ut hele huset...

Reklame. 

Mille moi bar gjort det igjen! 

Sjekk disse putene da, dere! Jeg har nok en ekstrem kjærlighet for puter, jeg føler det gjør SÅ mye med et rom. Jeg har nå tenkt å vise dere noen av godbitene jeg venter inn dørene her hjemme, ikke bare skal nye puter inn, men kjæresten og jeg driver å bytter ut litt også. Nå er ikke Kim så veldig opptatt av alt, men her hjemme har han en klar mening likevel. Blått er en favoritt farge her i huset, ingen bombe kanskje. ? Det kommer masse bilder fra heimen, men det er en grunn til at jeg ikke viser dere alt så fort lenger. Vi venter på en del ting som garderobe, møbler, tapeter, maling osv. Før og etter bilder kommer det MASSE av for hvert rom som faktisk er ferdig, men ikke før. hihi... Jeg bytter ut så mye i huset nå, og det er helt fantastisk å gå sommeren i møte nå! 

Så over til nyhetene da dere, putene over er basic og sommer putene til Millemoi og dere ser selv hvor tøffe de er når man mikser de ulike mønstrene.. Jeg elske det! Disse skal flytte inn i spisesofaen, det er INGEN tvil! Disse putene passe rett og slett i ALLE hjem! 

Sofa kroken skal holdes blå fremdeles, men for å gjøre den litt mer "sommerlig" skal jeg ha inn mange stripete puter blandet med de midnightblue putene mine og noen lyseblå velour puter om jeg finner. 

Første etasje skal holdes blå, men jeg skal mikse inn masse lekre blåtoner i ulike nyanser, farger og mønster. 

To av mine helt klare favoritter for sofakroken. 

 

Rommet vårt skal jeg dra inn litt ulike rosatoner til mot det blå, samt at rommet til Mathilde skal få sengen fylt opp med disse. 

Disse kan man mikse og kombinere mot nesten alt, sett noe så sprekt da? 
Åh, jeg elsker de. Prisen er også veldig fin, fra kun 298,- pr velvet trekk... På tide med litt Mix & Match! 

 

Dere husker jeg tok inn marineblått og grønt hos Olíver, vel det skal det bli ENDA mer av.  Litt sånn Ralph Lauren inspirert. 


Hva tror dere, mye lekkert ikke sant? Rart jeg DÅNER? 

Alt dette kommer fortløpende ut i nettbutikken til Millemoishop, samt at jeg skal hente meg hjem å vise dere litt inspirasjon til fornyingen.. 

Nyt mandagen, vi sees vi vel(?) ... 
 

Event og hundre unger i hus!

Reklame. 

God søndag godtfolk! Igår tok jeg meg "fri" og det var SÅ deilig! Vi har hatt alle ungene denne helgen, og selv om det alltid er veldig koselig skal jeg ikke nekte for at det er veldig godt å ha en uke til å "lade opp" på igjen når de er hos pappaen og mammaen sin på andre siden. Den siste uken har vært over gjennomsnittet full og med tre barn her på fulltid 50 % og fire 30% kan jeg  ikke annet enn å bøye meg i støvet til de som faktisk har fire barn på heltid. Olíver og Mathilde går på trening tre dager i uken og Lila har vært speedy hele uka. Hun har knekt koden på å dra seg oppover bord, puffer, tepper.. Hun er under bordet, mellom stolbein, under trappa, mellom salongen og bordet, ja generelt over alt! Jeg har en følelse av at hun vil komme til å ha rakett i stumpen i hele oppveksten! hihi..

Vel, så over til overskriften - Gardin Studio. Den kommende uken reiser vi til Kristiansand og blir borte 4/5 dager - gjett om vi gleder oss! vi skal på to oppdrag og i tillegg besøke familien vår. Jeg gleder meg sånn, for jeg skulle gjort hva som helst for å ha familien til Kim boende i nærheten. 

Første stopp er Gardin studio på fredag 24.3 og i den forbindelse vil jeg invitere alle dere også! Jeg kommer og skal være der fra kloken 12-17 og jeg håper noen fra Kristiansand velger og komme å ta en titt, la seg inspirere og få gode tips og ideer for interiør i tiden fremover. Litt om Gardin studio. 

Gardin Studio AS er et gardin Interiør arkitekt firma som spesialiserer seg på gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming. De har også et stor utvalg av tepper som bestilles på spesial mål, og tapeter fra flere kjente leverandører. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitet og flere interiør konsulenter. Det betyr at de tenker helhetlig, hjelper deg med fargesammensetninger, interiø, utrykk og stiler. Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg, og da er dert godt å få den hjelpen som er rett for deg og dit hjem. Gardin studio holder seg alltid oppdatert innen deres produktområder. I hele prossesen tas det hensyn til kundens behov. De er helt råe til å legge til rette for fine kombinasjoner som gir hjemmet til deg som kunde et personlig preg. Gardin studio kommer gjere hjem til kunden og tar mål, beregner, syr og monterer. Hovedsett retter de seg mot privat marked, næringslivet og offentlig institusjoner. Nytt for dem er at de nå selger deres produkter på webshop. Her kan man finne et stor utvalg av tekstiler, tapeter,og gardinstenger, og det er mulig å få skreddesydde gardiner, puter,sengetepper -helt etter egne mål og ønsker. 
 

Gardin studio vil sette opp en event på facebook imorgen og jeg kommer til å dele den her så de som ønsker kan melde seg på!

 

Nå skal vi i busdag, nyt dagen alle vakre, vi sees! 

Nude of Scandinavia.

Reklame. 

Lille vinkel sko! 

God onsdag godt folk! 

Som overskiften sier-NUDE. Jeg har de siste to ukene fått mange spørmål på hvor skoene mine er ifra og om jeg er fornøyd md denne modellen og merket(?). Skoene er fra Nude of Scandinavia. Et svensk ektepar med lang fartstid i skobransjen startet merket i 2010 og kombinerer skandinavisk design med italiensk kvalitet. Når et ektepar står for et jobb-eventyr sammen synes jeg automatisk det er litt ekstra stas, jeg vet jo hvor hardt Kim og jeg jobber sammen mot vår drøm..Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket. 

For å se alle fargene skoene kommer i trykker du bare på bildet under
Skoene er av meget god kvalitet:
De har to lag med utrolig flott og mykt skinn garvet og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og også trukket i skinn, og gir derfor god og stabil støtte til foten.
Sålen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer, og er derfor utrolig god å gå med!

Jeg sverger mer og mer til lave sko, spesielt etter at jeg fikk Lila, og må komme meg fort rundt. Det å løfte rundt på henne, stellevesker og vogn er ikke like praktisk i høye heler. Nude har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy veriant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  Eller hva? 

NUDE of Scandinavia er sko jeg har forelsket meg helt i. 

Her ser dere noen andre farger også, kule ikke sant? De hvite skal jeg ha nå som sommeren kommer.. Tenk dere disse til brune legger da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Link inn til skoen jeg har får du ved å trykke på bildet. Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varinter.  

Følg lille vinkel sko på facebook HER. 

Ha en deilig dag videre alle sammen! Her skal tiåringen vår feires.

Varemagasinet Hovs, en fantastisk perle i Revetal.

Reklame. 

God søndagskveld.  Har dere hatt en fin søndag idag?  Vel, jeg har som dere vet malt litt og i tillegg satt sammen masse fine bilder fra den flotte butikken jeg besøkte på fredag, nærmere bestemt Varemagasinet Hovs. 

Varemagasinet Hovs er opptatt av å tilby kunden et bredt sortiment av ulike varekategorier. Hos dem finner dere alt fra leker, barneutstyr, kjøkkenartikler, interiør, foto og annet. 

Varemagasinet Hovs fører merker som:

Le creuset,

kitchen aid,

George Jensen,

Alessis,

eva solo,

Hardangerbestikket

Samt en rekke andre merkevarer.


Traktøren Kjøkken er et av Varemagasinet Hovs sitt nye tilskudd og er et av de fire ulike avdelingene butikken er delt inn i. 

De ulike avdelingene butikken er delt inn i er følgende: 

Siden butikken er delt inn i ulike avdelinger er det både enkelt og lettvindt å finne frem til de ulike varelinjene Varemagasint Hovs har å tilby. 

Butikken strekker seg over hele 1000 kvm og har over 10.000 ulike varelinjer.  


Varemagasinet Hovs er en fresh og spennende butikk med som nevnt mange ulike varegrupper: Gaver, Interiør, Kjøkken, Glass, Leker, Fotofremkalling/utstyr - samt sesongvarer som hagemøbler, fritidsutstyr, og fyrverkeri (romjulen). De representerer også leketøyskjeden Yes! -Vi leker
Siden 1988 har det vært gavebutikk i underetagen på Revetal-senteret. I 1995 overtok Varemagasinet Hovs butikken, og den har i årene siden den gang økt gradvis i areal og varespekter. Nåværende eier overtok butikkdriften i 2002. Butikken fremstår i dag som et moderne varemagasin for hele familien og skiftet nylig navn fra Hovs Marked til Varemagasinet Hovs. .  
Tassen serviset er et av mine favoritter! Som jeg sa til Kim - den sure tassen hadde kledd han sin morgen kaffe... Det er nemlig INGEN hemmlighet at Kim kan være en smule morgengretten...Haha..Den koppen hadde passet han perfekt og jeg tror jeg allerede vet hva han skal få i gave når han fyller år i september... Den som venter på noe godt..-Nemlig verdens fineste kaffekopp... haha 

Georg Jensen Jeg synes virkelig butikken er verdt et besøk og fant selv noen skatter jeg ikke klarte å motstå. 

Ser du noe du liker?  En god nyhet er at Varemagasinet Hovs gjerne tar imot en bestilling på mail om du ser noe du vil ha. Du kan også sende meg en mail på booking@villapaprika-blogg.no om du trenger min hjelp til shoppingen hos Varemagasinet Hovs.  Jeg kan hjelpe deg å sette sammen de fineste gaver og små forandringer til hjemmet. 

Barneprodukter som Bla-fre og Sebra er et par av MANGE varemerker jeg er kjempe svak for, og her hadde Varemagasinet Hovs et bredt utvalg små gutter og jenter eller mødrer som meg... 

Her setter vi sammen en helt nydelig lekematte fra Sebra til små jenter. Denne finnes også i fargen blå og grå, og koster 599- 
Denne lekebilen står på ønskelisten min til Lila, sett noe så søtt ? Ble helt forelsket jeg. Denne sekken har jeg selv sikret meg til Lila, for hvor søtt er det ikke når hun kommer gående med denne første dag i barnehagen. 

Jeg hadde et fantastisk besøk og takker Varemagasinet Hovs for at de valgte å vise og dele deres butikkhistorie med meg og mine lesere på Villapaprika. 

Tusen hjertelig takk for besøket for denne gang. 

 

Jeg reiser landet rundt.

Reklame. 

God torsdag. Idag har dagen gått i ett, jeg har nettopp satt opp arbeidslisten min for de kommende mndéne, og det er ingen hemmlighet at jeg har mye morsomt og hard jobbing forran meg. Imorgen setter jeg snuten mot andre siden av fjorden for å besøke en helt fantastisk interiør butikk, nemlig Hovs Marked. Her skal jeg være fra kl 12:00 16:00 i morgen 24. februar og jeg håper kanskje noen av dere velger å titte innom. Ta med deg et bilde eller TI av et rom du ønsker å fornye og jeg kan hjelpe deg å piffe opp sofakroken, spisestuen, soverommet , kjøkkenet eller badet med mine tips og ideer. ( så klart er hjelpen gratis.) 

Jeg har som dere vet offesielt begynt å jobbe KUN med bloggen, dette har bidratt til mange besøk rundt om i landet. Jeg gleder meg som en liten unge til å dele alt med dere, det er så mye jeg ennå ikke har kunnet dele, nettopp fordi det skal deles på rett tidspunkt. Reisen har jeg endelig startet på for fult og dette er så givende, spennende og lærerik. 

Så her sitter jeg akkurat nå, og har booket inn et par nye besøk. Hovs Marked har et bredt sortiment av flotte levrandører, og noen av dem er : 

PIPstudio. AU maison. Sia. Trend Design. Herregård Design og en rekke med andre solide merkenavn.Jeg håper å se så mange som mulig imorgen. Jeg har med meg kameraet og skal såklart vise dere alt det lekre de har å tilby! 

 Adressen finner dere HER. 


 

Guttas nye glis!

Reklame. 

God fredag, og aller mest HELG! 

Nok en uke unnagjort og nok en helg står for tur, jeg klarer ikke forstå hvordan det er mulig at dagene går så fort. Vel, tiden den står ikke stille, så det er vel ikke så rart(?). Nå er det vinterferie rundt om i landet, har dere planer for deres ferie? Her står det mange bursdager for tur, Jeg har bursdag om bare tre dager *hjelp-hehe* og Olíver fyller 10.år 1.mars. - rundt tall, det er spesielt. 


Hva kjøper man til barn idag ? Jeg føler oppriktig at slik det har blitt er det nesten ingen barn som mangler noe i de aller fleste hjem her i landet. Mine barn er intet unntak, de har det de skal og mer til. Kim har et levende barn i seg ennå ,og hans siste innkjøp trodde jeg var tull rett og slett.. Han har kjøpt seg en traktor, den var til han OG Olíver. Det var ikke snakk om en stor traktor altså, men heller en liten elektrisk kul sak. Noen liker tog og togmodeller, andre liker elektriske biler og duppeditter. 
Jeg fant endelig det perfekte lekestativet til barna som jeg SKAL ha i hagen til sommeren. Sjekk disse da! 

Jeg har funnet alt dette på glm.no , dette er rett og slett den perfekte lekebutikk for voksene og barn! De har et flott sortiment og selger kun produkter i god kvalitet. De er en ledende levrandør på et bredt spekter av modelljernbaner og tilbehør innenfor flere skalaer. 
Ta en titt på nettbutikkn ved å trykke HER. 


Ha en fantastisk fredag videre, takk for at dere velger å titte innom. Jeg skal hente frøken Mathilde på SFO nå, ikveld skal jeg på søskenkveld med søstrene mine, gleder meg SÅ masse. Vi sees! 

 

hits