Mote og antrekk

Blått nytt antrekk.

Blått, vel den fargen svikter aldri og når jeg fikk på meg den fargen følte jeg meg litt som våren selv.  Jeg elsker at babykulen er byttet ut med flat mage og at  bukser ikke må festes med strikk i livet. hihi. Jeg vet at Lila har vært på utsiden av magen i snart 5 måneder, men likevel følte jeg at jeg gikk gravid en evighet når jeg var det. Det er rart med det, evigheten eksisterer ikke. 


Ennå er det relativt grått ute, men jeg går å føler våren rett rundt hjørne likevel. 


Bukse - Vero moda. Genser- Vero moda. Sko- Guess . Poncho - acsessories . Veske - Chanel. 


Nå skal vi ta med barna ut å spise kebab og deretter spille litt bowling. Barna elsker bowling og vi har fått skikkelig "dreisen" på det alle sammen. Alle mot alle, vi er konkurranse mennesker.  Så lenge vi har det moro er det viktigst! 

Vi sees senere alle vakre, vi sees! 

 

Dette er med meg på sykehuset.

Ja, den berømte sykehusbagen til hun mor er nå ferdig pakket og jeg er klar!  Jeg har valgt å ha med de toalettsakene jeg bruker daglig, så får jeg heller bare se hva jeg eventuelt vil komme til å få brukt for. Jeg hater å mangle ting når jeg er borte så heller for mye enn for lite, jeg regner jo med å få reise hjem en eller to dager etter fødsel uansett. 

Jeg har valgt to bhér som er fine til å starte med når jeg skal amme og som passer perfekt til ammeinnleggene, samt et par "normale" truser. Strign orker jeg nok ikke med de store binda de første dagene tenker jeg. En god og myk joggedress, tøffler og et litt penere antrekk til hjemreisen er også pakket med. Jeg har valgt å legge jeansen min igjen hjemme, hvordan kroppen min er med en gang etter fødsel er jeg nemlig ikke sikker på, men siden jeg bare har magen vil jeg tro at noen romslige deilige skjorter er deilig å ha med. ( jeg må jaggu stryke skjorta igjen ser jeg) 


Om jeg vil få brukt for parfyme tviler jeg på, men jeg har den med, med Mathilde kunne jeg nemlig ikke benytte meg av det. Jeg har nå den store gode morgenkåpen min i maskinen så den skal også få blimed <3 

Tenk, nå er dette svangerskapet snart over, det er helt utrolig hvor fort det har gått. Legetimen min idag gikk kjempe fint, nå er det ikke flere turer på familievernkontoret, legen eller annet før Lilus er ute. Om en uke er hun her, det er faktisk helt sprøtt!! 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal prøve å få meg litt søvn, jeg er ennå helt slått ut, men utrolig lykkelig og glad for å snart ha prinsessa mi! 

Jeg håper dere nyter fredagskvelden - vi sees! 
 

Mor og barn på tur...

God lillelørdag! 

Allværsjakkene: Olíver - Schotch. Mathilde - Wheat
Her bestemte vi oss for å dra ut og spise en lunsj, for å få tiden til å gå rett og slett. Det plaskregner ute og jeg blir jo nesten GAL av å sitte inne å "vente" hele tiden. Vi bestemte oss for å leie en film til i kveld og har tatt ut middagen fra fryseren, så bare lagt opp dagen til kos og hygge! Skolen står straks for tur og vi har kun timer/dager igjen som kun oss tre og da må vi prøve å få mest mulig ut av. At en baby snur hverdagen på hodet er ingen hemmelighet, eller hva? 

Dagens outfits på mine to: 


Jakke name it. Skjorte Ralph lauren. 

I går ryddet vi i alt av tøyet til ungene. Masse lekkert kommer for salg nå snart, for at mine barn har vokst er ingen hemmelighet! De har skutt i været sant som det er. Olíver har jo blitt en liten minikæll, og har tatt meg igjen i skostørrelsen allerede. Skjorte- scotch , Genser Ralph Lauren, olabukse- name it. Vi ønsker dere en deilig dag og sees igjen etterpå! Nyt dagen ! 

Verdens fineste poncho!

Reklame / millemoi. 


Weeee!!! 

På fredag sikret jeg meg denne godbiten av en poncho og allerede har jeg brukt den masse!  Nå som jeg er gravid er det ikke mye jeg føler meg veldig flott i siden jeg føler magen begynner å bli større. Jeg har ikke kjøpt meg mye tøy i dette svangerskapet, men jeg prøver likevel å finne noen plagg som passer nå og senere. Bohem/klassisk som jeg alltid har vært er det ingen hemmlighet at denne ponchoen var perfekt for meg! Det er ikke slik at jeg ikke har bodd i slike plagg fast tidligere...hhi.. Men dere, hvordan har deres helg vært ? 

Min har vært rolig, jeg sliter med sterke kynnere og mye ned press i magen nå så jeg prøver å ta ting litt med ro, på tirsdag går jeg inn i uke 30 så nå merker jeg at magen blir tyngre og tyngre! Sovner tvert på sofaen tidligere og tidigere hver kveld og våkner lys våken midt på natta. Lila sparker som en GAL, så mye mulig jeg får en nattvåken baby. Hmmm.. Vi får se! 

Jeg håper dere vet å nyt søndagen!! Vi skrives litt senere! 

 

 

 

Oransje og pasteller

I en ellers beige og blå hverdag har jeg nå summet meg til med litt farge - ikke bare på dilldall, men på neglene av alle ting. Jeg fikk plutselig for meg at lyseblått og oransje var den perfekte farge komboen og endte opp med oransje neglelakk. Jeg elsker jo å leke med ulike farger så ingen bombe at jeg plutselig får for meg ting sånn ut av det blå!

Jeg går bare å gleder meg til å få lillemor nå så jeg endelig kan bli meg selv igjen, enda godt vi går sommeren i møte for jeg hadde fått panikk om jeg måtte kledd på meg lag på lag med vintertøy nå. Sommer---sommer kom til meg!! 
Jeg håper dere alle har hatt en flott start på uken! 

Dagene er til for å nytes!God kveld i stuen og happy pinsehelg! 


Her inne er det som om jeg logger meg inn i en evig liten negativ kommentarboble, den ene kommentaren etter den andre prøver å overgår hverandre med shit. Jeg kan ikke si jeg blir overrasket, jeg må bare leve med dere fremover. Det negative har tydelig en stor rolle i livet til mange og jeg er nesten imponert over de som har så mye frustrasjon til meg at de faktisk analyserer alt jeg skriver og gjør for å finne noe de skal kunne pirke på eller "ta" meg på. Ja, nåde meg om jeg skriver et ord feil, bygger opp en setning feil, svarer krass tilbake, legger ut bilde av barna, skriver om ting som er sårt, deler et bilde for mye eller for lite fra sofakroken min, og for ikke å glemme at jeg har blitt kjedelig og mælete her inne. Jeg må bare ønske dere velkommen, for forsvinne gjør de som holder på slik ikke. Det som er så fint er at jeg slipper å kaste meg på samme karusell og faktisk velger selv å tørre å drite meg ut, bli ledd av og fremdeles stå opp hver eneste morgen. Jeg er ikke den som logger meg inn på ulike forum og må sitte bak navn og anonyme navn her inne for å kunne si en ting i hvert fall. Jeg skriver det jeg gjør og ja, det kan være aldri så dumt til tider, men så har jeg valgt å si det likevel. Så enkelt og så greit. Om o´hellige Fredrikstad-folk eller Norges befolkning sitter og "ler" av meg må være deres sak, så lenge dere snakker om meg må jeg jo virkelig bety noe... ( Jeg mener for all del ikke at det bør være positivt.) Jeg har sett mye rart den siste tiden, ingenting overrasker meg lenger. Folk kan lage barn, stikke fra ansvar, familie kan boikotte hverandre, man treffer nye, penger er brått eierkapitalen til ufin kjeft, facebook-statuser deles for å "støte", ekser av nye flammer sender meldinger for å beskytte verden, meldinger på A4 sider tikker inn med lange sammendrag om hvorvidt jeg må gå "videre", datoer blir løyet om og VIPS er alt mitt problem - helt ok. Jeg må bare gratulere til de som oppdrar og ser på sine barn og familie holde på slik. Hva skal jeg si, jeg blir ikke overrasket... Før ble jeg sint, nå tenker jeg oppriktig - så leit å spinne seg inn i et slik nett. Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men stopper her og ønsker dere dette gjelder virkelig lykke til og alt godt for fremtiden. 


Uansett: Takk for at vi er en hel gjeng mer med positivitet som ikke er satt sammen slik.-. Jeg svever selv på en rosa sky om dagen, den følelsen er helt himmelsk - helt sant! Livet er en nydelig reise og jeg bare forguder det å være...  I disse dager går jeg og planlegger mitt nye hjem til den store gullmedaljen - god hjelp får jeg også! Jeg har så mye fra neste uke og uken etter jeg skal ta dere med på, så her kan dere bare glede dere! Det kommer masse interiør, men jeg har så mange nye ting jeg vil dele med de som synes interiør er toppen...  Så JO - det kommer! 
Ellers er jeg snart 25 fulle uker - wiiihiii!!! Magen er liten og søt og lillemor sparker som en GAL!  Formen er helt topp, men bekkenet er udregelig! Jeg trener og trener og det hjelper godt på. Jeg tror ikke jeg har vært så trent på lenge faktisk. Kondisen begynner å holde tett med meg nå og jeg bare elsker det å føle meg i god form! Bukse - Bikbok, topp - h&m, sko - spania, Jakke - Ralph Lauren. Jeg håper dere alle får en deilig kveld - jeg ser på Eurovision og koser meg med vannmelon... haha ... I morgen blir det blider av et ferdigdekket 17.mai-bord - vi sees! 

Nok en milepæl nådd!

Tirsdag allerede! I dag var jeg med en tur på stranden, at dette været skal vare evig håper jeg... Blir jo SÅ bortskjemt når sola skinner og himmelen er skyfri! Jeg var med Martine en tur på stranden fordi hun skulle utnytte finværet og ta nye bilder til nettbutikken, så der endte vi opp med å ta lunsjen og jeg ville nesten ikke hjem igjen. 


I dag er også en ny ukestart for meg fordi hver tirsdag går jeg inn i en ny uke i svangerskapet. I dag gikk jeg inn i uke 25, litt rart, men utrolig deilig også! Tenk at jeg har kun 15 uker igjen til termin. Noe som vil si 7,5 uke igjen alene og 7,5 uke igjen med de to småtrolla som alt er der før en ny person kommer og vrir dagen vår på hodet. Alt rundt er litt surrealistisk, for alt har blitt så annerledes enn jeg hadde trodd. Jeg gleder meg veldig til å få kroppen min tilbake, det å kunne spise hva jeg vil, kaste meg rundt og være litt smågal uten å måtte føle på det ene eller det andre til enhver tid. Jeg kan si så mye som at jeg liker den ikke-gravide Camilla best, men har likevel klart meg godt i formen og farta! 

Ut i fra appen min er jeg nå ferdig med 59,6 % av svangerskapet. Barnet er nå ca. 30 cm langt og veier fra 680g fra starten til 790g i slutten av uken. Det står nå skrevet at barnet vil bli forsøkt reddet om det nå skulle kommet - nok en milepæl nådd! Jeg gleder meg mer og mer til hun kommer og teller dager. Jeg har forhåndsbestemt at hun skal være prikk lik meg (bare på moro) , men er bildene av henne fra 3D korrekt, så er det i hvert fall sikkert at hun blir den vakreste lille nuppa uansett. Jeg skal på ny 3D 24.mai og ifølge legene vil jeg ikke få noen stor babis, men en bitteliten en... Så det gjenstår å se, perfekt er hun uansett. <3 


 

Nyt tirsdagen - vi skrives etterpå! 

Vår, frem med leggene!


 

Åh, dere... Se på det været og kjenn på den deilige tempraturen. I dag ble jeg bare tvers igjennom glad i hjertet mitt når jeg våknet og fikk se sol og blå, lettskyet himmel! Tempraturen var til å nyte og kjenne på, for jeg trengte ikke dra på meg strømpebukse og tykk ullgenser! Ute blir det lysere og lysere og jeg føler dagene er så mye lettere og mer behagelig! Jeg har begynt å ta litt sol, jogger og trener, steller meg og føler meg for første gang på evigheter veldig bra selv. Nå tenker jeg ikke på kun det ytre, men også det indre! Når man føler man kommer i bedre og bedre form så gjør det noe med hele deg som person! Magen virker ikke SÅ stor lenger, den er faktisk liten og nydelig nå. Og følger jeg de andre graviditene mine får jeg ei heller ikke noe mer enn magen min. At jeg sliter med bekkenet er det ingen som kan se på meg og jeg er så stolt at jeg nesten sprekker når jeg ser at magen ser gravid ut og ikke bare oppblåst, haha... Det ligger jo en liten babis inni der som er godt over halvveis nå så at magen kommer er jo ikke så rart. 

 


Kjole - bikbok. Jakke - Gina. Sko - Reebok. Veske - Michael Kors 


Nå skal jeg farte videre! Jeg har besøk av en venninne og jenta hennes på et år nå så vi er ute og nyter finværet og den deilige sola! 


 


Håper dere nyter dagen og koser dere masse!! Jeg sender en god klem og stort smil til dere alle! 

Torsdagsbliss med babymagen

God torsdag! Hei hvor fort tiden flyr, i morgen er et jaggu helg igjen. I dag har jeg prøvd å gjøre litt nyttig, men jeg merker bekkenet svikter meg mer og mer. Nå kan jeg noen dager slite med å komme meg opp av sofaen og bøye meg ned for å nå skoa mine. Uff. Ja, akkurat dette gleder jeg meg veldig til å bli ferdig med. Jeg har ikke hatt problemer med bekkenet mitt i tidligere svangerskap så dette er helt nytt for meg. Vel, alt for lillemor og det er utrolig hva man lar kroppen gå gjennom for de små barna våre. 

Bukse (mammabukse) H&M, Genser - H&M, sko Reebok. Jeg ser vi er mange som venter baby på samme tidspunkt! Det synes jeg er så hyggelig! Tenk hva vi alle har til felles, nemlig et lite barn. Det er så rart, vi går alle med ulike tanker, følelser og ønsker for fremtiden. Jeg går og drømmer og gleder meg til den kose tiden når babyen kommer. Den "blikjent"-tiden, hvor hun er ny for meg og jeg ny for henne. Hvor nærhet er det viktigste vi har og bånd knyttes. Den tiden hvor jeg bare skal ligge å beundre henne (det vil jeg alltid gjøre). Jeg har nå en liten følelse på hvordan hun vil se ut og hun vil nok ikke være så stor. Kroppen min har aldri produsert store barn, så tipper det kommer ei bittelita-dukke jente den 2. september. Jeg vet ikke hvorfor jeg tror nettopp den dagen, men har en liten følelse på den, hehe...  Hun skal pyntes i kjoler og vakre søte sløyfebånd fra dag en... Haha, altså så godt det lar seg gjøre i hvert fall..  Som jeg GLEDER meg! 


Har du noen tips til bekkenplager tar jeg de i mot med stor takk! Og hvis du er gravid, når venter du en liten? 


Nyt dagen alle sammen! Jeg skal i dag lage deilig stek til middag og begynne på en ny filmserie, ligge rett ut på sofaen og kose meg med bær og vaniljekesam! Namnam! 

Vi skrives! 
 

Kveld med jentene.Fredag og det er helg! Vet dere, jeg synes ukene går utrolig fort! Det var akkurat helg og nå er det helg igjen, hvor blir den berømte hverdagen egentlig av? I kveld får jeg et par venninner på besøk. Vi skal spise fondue og skravle.Typisk jentekveld med mye moro, det er hva jeg vet sikkert! Jeg tenkte meg avsted i butikken for å handle inn resten av tilbehøret som jeg så at jeg hadde glemt. Jeg er super distré om dagen, så klarer jo å glemme alt mulig. hihi. 


Bukse og skjorte -Støy. Kåpe - Bikbok. Sko- Zara 


Jeg håper dere alle får en deilig fredag med de dere er glad i! Nyt helgen! Vi skrives! 

Det begynner å gå opp for meg.


God onsdag!  Ja, startet dagen ennå? De fleste er vel godt i gang med dagen, inkludert meg selv. 

I dag har jeg vært litt på farten og skal straks videre på noen undersøkelser, slik går nå dagene! Martine og jeg måtte noen ærend i byen i dag, og da vi satt og tok en liten lunsj kom det en trillende med barnevogn og satt seg rett ved oss. Jeg har gjennom hele livet hatt babyer rundt meg, men i dag var litt spesielt. Hun løftet opp en utrolig vakker liten gutt og jeg ble bare sittende å stirre med sidesynet mitt. Jeg overhørte at den lille babygutten hadde blitt dobbelt så stor nå enn hva han var da han ble født og det fikk meg virkelig til å tenke. Om 4,5 måned er det min tur og det blir jeg som kommer trillende på babyvogn, bærende på en baby og på turer med en liten baby hvor enn jeg går. Helt surrealistisk å tenke på egentlig. Fra å være innstilt på å ikke skulle få flere barn til å nå stå her i en alder av 27 år og vente nummer tre er helt uvirkelig for meg ennå. Magen er der, hun sparker, men at det faktisk skal komme en liten baby og "stjele" hverdagen min kommer til å bli utrolig rart. Det begynner å gå opp for meg at jeg skal bli trebarnsmor, men jeg tror at jeg først i dag merket den klumpen i mellomgulvet som faktisk bare ville ha meg til å bryte ut i full panikk. Det er lenge til hun kommer sier jeg til barna og meg selv, vi har GOD tid. Det rare er jo at det faktisk ikke er så lenge til, for en ting er sikkert og det er at ukene går fort og innen folk vet ordet av det postes det en liten babylank på siden min. 


Jakke- hm. Kjole - Bik bok. Skjerf- Acne. Sko- Reebok. 


 


Jeg skal få hygglig besøk i dag, men før det ville jeg innom for å ønske dere en god onsdag! Håper dere får en nydelig dag med alle dere er glad i! 

I farta.Lørdag og vi har endelig kommet hjem etter å ha vært på farta i hele dag. Ungene hadde gavekort på lekebutikken, så jeg ble nødt til å kjøre de opp etter å ha lovet det i en uke nesten. En ting er sikkert, barn glemmer ikke. Mathilde sikret seg perler og Olíver tok med seg en figur til disney-spillet sitt på Ps4. Lørdagen er reddet, selv om været er dårlig! Skjørt twist & tango. Genser Bik bok. Kåpe Bik bok . Skjerf Close to my heart. Pumps Acne . Veske Michael Kors. 
Nå skal jeg lage en deilig dessert, perfekt for de med cøliaki og de som ikke har det! Martine skal nemlig på besøk og siden hun har nettopp dette er det koselig å lage noe hun også kan spise! 


Oppskrift kommer til uken, kos dere så sees vi etterpå! 

 

I love my body!

God morgen lesere! 

Jeg setter snart snuten inn mot Oslo igjen, idag er det inn til Nettavisen og jeg gleder meg!  

Igår gikk dagen like fort som den kom, formen min er jo helt på topp nå og jeg nyter det å se den fine magen min vokse! Den begynner å bli god og rund nå, det føles veldig spesielt og utrolig deilig! Jeg elsker kroppen min nå, ikke så rart når jeg går å bærer på en liten go´klump. Det som er veldig rart er at jeg våknet her en morgen og tenkte fy f..... Så utrolig fin mage jeg har begynt å få. Lår og rumpe er endelig på vei tilbake, jeg er ikke svimmel noe mer og koser meg og trener for å hode meg i form! Det å komme seg over denne kvalmen er som å få livet i gave på nytt. Og hvor ofte får man egentlig det? Jeg skal kaste i meg noen skiver nå før jeg må sette snuten inn mot Oslo , jeg håper dere nyter dagen og finværet  så sees vi litt senere! Vi skrives! 

Foggy wednesday!Skjørt- bikbok Genser HM , Skjorte- twist&tango Sko reebok. 
 

Foggy Wednesday alle sammen. Her ligger tåken tett og jeg føler dagslyset har latt vente på seg, det er jo så veldig mørk om dagen. Typsik denne tiden på året før snøen daler og det hvite legger seg som et lyst teppe. Drømmen hadde vært snø til jul, åh.. Det hadde vært kjempe koselig ikke sant?  Idag startet dagen med å skli med bilen , det har jo regnet og fryset på og det fikk jeg smertelig erfare når ungene skulle kjøres på skolen idag tidlig. Min bror skal få lov til å sette på piggdekk, den lille fjatten min er alt for "lett" i stumpen til å ikke ha det.. hoho.. Neida, vi får se , jeg mæler ihvertfall etter noen pene felger på vinterdekkene min så får tenke litt på det... 

Jeg håper dere har en kanon dag og nyter dagen selv om den er litt grå! 

 

 

Magisk mandag...

Har dere sett så nydelig vær ute ? 

Sola skinner og det var virkelig ikke dumt idag, selv om bilen min var nedfrosset og pilen gikk i minus.. Enda godt jeg ikke hadde dårlig tid, for idag brukte bilen 20 min på å bli varm. Vinter ? Vi er jo snart i desember og det hadde vært hyggelig med snø på julaften.. 

Nå verker jeg etter å starte på julepyntingen, har dere smått begynt ennå ? 

Jeg hadde planer om å starte å pynte litt til helgen(?) hmmmm. Når starter dere ? 


Her skal jeg kaste meg rundt å hjelpe til med pakkingen... Hvor skal jeg begynne (?) Vel, det er vel bare å sette igang. Nyt dagen, så skrives vi etterpå alle mine bloggfugler! 

26 år og gal...

Jeg er nok en smule gal, denne helgen har vært helt utrolig... Anita og jeg startet helgen med nye vipper og negler for å deretter ha tidenes vinkveld med Mads.. Haha.. De gale har det godt! Det å finne sengen når klokken er nærmere 05 er ikke daglig kost for oss så Son spa ble noe redusert.. Vi var Magda en og to som drakk brus fremfor vin i hele går.. haha..  Egentlig helt greit, lunsj, behandling,sauna ( tror det heter det) og 3- retter middag , vi hadde tidenes venninnekveld , men sovnet som to dupper rett over middnatt... 
Alt i alt en helt FANTASTISK helg jeg ikke ville byttet ut med noe.. å være 26 år er ikke å klage over... Enda godt jeg er ung og ahr hele livet forran meg for nå starter moroa .. 

Vi sees imorgen, nyt kveldens siste timer før natten tar dere til drømmeland! 

 

 

Bare rot overalt!

 

Annonnselenker/Stylebynorway. 

Nå er det straks helg!

Idag måtte jeg bare komme meg ned på jobben, i leiligheten min er det bare rot... Jeg har jo pakket med meg det meste fra huset nå til kjøkkenet og er på jakt etter et pent vitrineskap (!) Har du en butikk og selger noen fine i 40 cm dybde -GAP ut! Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av alle stettglass, serivse osv... Her må jeg prøve å tenke ut noe kreativt (?) hmmmm... Akkurat nå er det jo bare rot overalt! 

Jeg skal snart komme meg i butikken å handle inn til Tacokveld- nam nam! Hjemmelaget fra bunn fakitsk , det skal bli godt det!! Ellers har jeg en sterk følelse av at denne helgen kommer itl å bli slitsom, jeg må nemlig få tømt enda mer i huset før jeg kan vaske mer. At jeg i utgangspunktet har hatt SÅ mye ting, vel, en liten del av meg føler seg litt mer fri nå som ikke alt rundt meg er fylt opp med ting jeg ikke trenger.. Det jeg har bruker jeg og det er helt greit og veldig deilig. 


Strikkajakken finnes HER i nettbutikken og armbåndene HER. Var ikke dem fine? 


Jeg håper dere får en deilig helg, og send meg gjerne MASSE energi så jeg kan fly rundt som en turbo i huset denne helgen! Årets hit på strikk!

Annonselenke/reklame. 

Jeg sier det rett ut altså.. Idag var det faktisk helt ok med litt regn.  Det å juble over regn gjør jeg så å si aldri, men idag hadde jeg GOD grunn for å dra på meg strikk. Jeg synes det er veldig sjarmerende med denne høsten jeg altså.. Tøffe jeans, strikk og høye sko eller støvletter - i love it!  Jeg elsker å kjøpe strikkatøy, det er alltid fint og kan brukes til alt-alltid! Nå bruker jeg strikken min til litt pynt også*fnis*, jeg synes det er tøft å slenge de tøffe strikkjakkene over stoler, oppi en kurv ++ .. Hvorfor ikke(?)  Denne strikkajakken fra Joytag finnes HER i nettbutikken. Alle farger er på lager og den kommer i str one size. Jeg vil påstå at alle passer den, den faller enkelt på. Vi har solgt den til alle aldere og størrelser, fra S-L (xl) passer den kjempe fint. Dette er i fargen kamel - lekker ikke sant?  

Jakken kommer i en nydelig creme farge og koksgrå. Alle fargene er like fine og prisen er kanon- kun 799,-  Når man får så fine strikk jakker til godt under 1000,- lappen er det ekstra stas! Idag er jo alt så utrolig dyrt og det er nesten umulig å finne ting under 1000,- lappen. Jeg har vasket min og den er like fin ennå! *smiler*  

Jeg vil også tipse dere om at du får 100,- i avslag på ditt neste kjøp for hver tusenlapp du handler for hos oss,- og du får fri frakt på alle ordre over kr 1000.. ! Wiiii hiiiii!!!   Jeg står å pakker idag så ring meg om du lurer på noe dersom du skulle elske jakken like mye som meg og vil sikre deg en, men har spørsmål. Tlf 45849084!!  Jeg hjelper deg gjerne med eventuelle spørsmål!! 

Strikk som er hit denne høsten/våren.  
Jeg håper dere nyter dagen, den skal nytes til det maksimale her! Vi sees litt senere alle sammen!

Autumn

Annonselenke / min nettbutikk. 

Høsten er her, luften er ikke lenger så tung og det å sove med vinduet åpent på soverommet er FANTASTISK (kaldt) ....Jeg elsker høsten, det har jeg alltid gjort, levende lys, varme deilige pledd og et lite glass vin oppi en myk og deilig sofa forran tv´skjermen. 

Jeg har nå funnet frem alle de deilige strikkajakkene mine, jeg elsker strikk i jakker og genser og tyr alltid til myke deilige strikkplagg på denne tiden av året. 
Favorittene for dagen: 

- sko ; Bianco .   Veske; LV   Jakke; HER. Ellers skal jeg snart av sted for å ta masse lekre nye bilder til nettbutikken.. Jeg er så lei av produktbildene til levrandørene, de er jo å se i alle nettbutikker så nå skal jeg gjøre noe eget på dette.  Stylingene blir noe for seg selv---- jeg skal nemlig på -drømmeplassen og knipse bildene.! 

Nyt høstværet og kos dere! 

TUESDAY...
Strikketjakke - Style by norway. 

Skjørt + genser Zara. 

Sko Bianco . 

Veske LV. 

 

Tirsdagen er alltid en sånn  "landeforukendag" og jeg har vel kommet sånn halvveis i mål med å vite hvor mye tid jeg faktisk har denne uken.. Igår var det bare KAOS og jeg fikk mer eller mindre gitt meg selv dårlig tid. Været ute nå er upåklagelig, jeg elsker å se solen skinne og idag våknet jeg til sol inn vinduet på soverommet! Helt nydelig! Det må vel bety at det blir en fin dag, tror dere ikke? 

Ellers er jeg på jakt etter tullipaner, er det noen som vet om noen som sleger i dus-dus rosa ? 

Nyt dagen i sola! 

 

Små moteløver

God helg! 

Her i heimen har vi spist froksot, dusjet og de små er levert på skolen! 

Jeg er en mor som elsker å dresse opp de små barna mine, det har jeg alltid vært. Jeg elsker interiør, men har en like stor forkjærlighet for klær så at jeg kan dresse opp en liten tøffas og ei lita prinsesse er alltid like stas! Barna bærer tydelig preg av at jeg har holdt på med dem og har blitt relativt beviste selv, spesielt Mathilde. Hun har blitt verdens flinkeste lille jente til å ordne hår og sette sammen farger og tøy! Olíver er litt mer guttete, han vet hva han vil, men han er litt mer "vimsete...Han kan ta på to ulike sokker, eller genseren feil vei og det ler vi like godt av hver gang! Igår ryddet vi skapet til de begge. Mathilde har nå brettet og ryddet ut alt som ikke lenger passer og har nå kun ting som passer henne i skapet! Barna vokser så fort og jeg har selv tatt meg i at jeg går å henter 110 i klesbutikken til henne. Hver gang blir hun like oppgitt over meg.. haha... 

Mathilde elsker STORE tyllskjørt,  kjoler med masse blonder ,glitter, små detaljer , strikk og fuskepels! Hun elsker det! 


Olíver er den kjekkeste lille "kællen" jeg vet om. Han er seg selv lik i alt han går i og tar på, og han elsker caps og luer ...  Han vil at alt skal være mykt og behagelig og er litt "skatertype" Luer på snei, litt "bustete" hår ( til min STORE fortvilelse) Hette gensere , litt "slitte" bukser av utseende og joggesko ... Han elsker fargene rødt, blått , orange, grått og hvitt og synes striper er rå kult! Jeg tømte nesten hele skapet til Olíver igår.. Han har vokst seg ut av 134 og noe 140 og har nå 154 i tøyet sitt.. Jeg er helt sjokkert. Den ungen har vokst så fort, hvor ble liksom den lille røvergutten min av? Neste prosjekt nå er å finne noen kule hettegensere til Oliver, samt tøffe tynne gensere . Olíver har bedt om å få noen i litt sterke farger så jeg vet ikke hvor jeg skal finne noe her i byen(?) .. haha.... Små moteløver, med livlige personligheter! 


Antrekket til Olíver er fra Hm og Name it. 

Antrekket til Mathilde er noe arvet og litt Hm. 

Nå skal jeg sette igang en maskin med litt klær som er forsmå. På søndag braker det jo løs med salg! 

Nyt dagen, vi skrives! 

Høst!

Annonselenke.

God mandag alle sammen! 

Så er det en dag igjen av denne mnd, imorgne er det jo altså høst. 1.sep - tenk dere det! 

Sjalet fra lama finnes her. Det er altså SÅ lekkert! Et must for høsten!

Idag skal jeg  banken, og imorgen flytter jeg!! (wææææææ) Gledeer dere, dere til å se leiligheten min da? Herremin, nå er jeg helt i hundre og veldig skjelven ... Haha... Positiv som dagen er lang, hihi! Den kommer jo til å bli så fin og koselig!! 

Jeg kommer snart tilbake, nå venter banken, nøkler og nytt hjem !! Vi skrives! 

 

Ut på tur!

Annonselenker. 

For et vær liksom... Her åpnet himmelen seg og jeg hater det, hvorfor kommer alt på en gang? Vel, snart helg så jeg får vel bare smile uansett. Det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær(?) ..Det er vel det jeg kan skylde på sånn som jeg går kledd idag. Ulljakken har kommet frem igjen og imorgen skal vi se om vi finner noe fint til garderoben også.. Innkjøpene gjøres på løpende bånd nå og det er ille stas! 

Ellers har vi verdens fineste lip gloss(er) på salg! Wiiiii!! Den er så god og jeg bruker den hele tiden! 

Lip gloss(er) HER.Har dere hatt en så langt fin dag da? Jeg har planer om å ta alt med ro senere idag, nyte litt kvalitetstid forran tv´n...Først av alt MÅ jeg prøve å finne ut av hva som skjer med mailen min, den er det noe rare greier med... Mailer lagrer seg overalt- kjempe slitsom! 

Nyt dagen da alle sammen, uansett vær og send over litt sol om det lar seg gjøre (?) 

Jentedag på jobben...

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

Jeg sitter i en del, Martine i den andre... Jeg tror vi begge har vært like gira på å se klokken gå idag, det er jo sommer nå! Til mandagen skal vi på stylingoppdrag, så gled dere - det gjør vi! Vi har så mye fint å vise frem og selgerne rundt i landet har spennende oppdrag foran seg. Jeg gleder meg enormt til å se bidragene de skal jobbe med også! Tenk at vi er et team på 9 stk, det er så moro det! Jeg er heldig som har så mange flotte folk jeg jobber med! 


Idag tok Martine og jeg lunsjen ute og siden vi så at begge hadde på seg klær vi selger ut i butikken ble vi brått hobby-modeller.. Slå den da... haha... Jada, vi vet å ha det moro på jobben og det er ikke dumt når alle andre ligger på stranden rundt oss.. De som tok ferieukene sine nå har virkelig vært smarte altså! *missunnelig* 

Varmen er det INGENTING å si på, den er her og det er SÅ deilig. Denne kjolen kjøpte jeg meg til Spania når jeg dro dit, men det er først nå jeg har tatt den i bruk igjen... Den er jo super nydelig i modellen, lett og luftig...Kjolen finnes HER i nettbutikken. 

Martine har en lekker bluse på og jeg bare elsker mønstret når jeg ser det på... Kanon lekkert! 

Blusen finnes HER i nettbutikken og den er også satt ned. 
Nå skal jeg snart pakke sammen sakene mine og komme meg avsted, en tur ut på vannet står for tur og det skal bli perfekt idag!!! 

Jeg håper dere har en deilig sommerdag uansett hvor dere befinner dere. 

Køya tar over!

Så sant det er skrevet, nå skal jeg hoppe i køya... Den skal bli veldig deilig idag, jeg tror jeg har hatt 100.baller i luften siden jeg sto opp så nå er jeg relativt sliten... haha... 

Jeg tok en litt spontan tur ut for en liten hyggekveld med den ene av mine to søstre så nå skal jeg kaste meg på tlf å få med meg den andre søstra mi ut en dag også... Jeg er nemlig så priveligert at jeg har hele to store søstre og i årenes løp har vi blitt mer og mer knyttet. Selv om vi ikke snakker sammen hver dag har vi hverandre der hele tiden og det er jeg så takknemlig for. 


Ha en deilig natt så skrives vi imorgen <3 

Back to business

Annonselenker / egen nettbutikk. 

Bukse HER , Sko converse , olaskjorte- met 
Så var denne dagen snart over og jeg er seriøst over happy! Det er så moro med nettbutikk og showroom! Makan til handling på dere, herremin som varene flyr ut døra her- jeg har ikke sett makan i hele min tid.. Nettbutikken har nå mange hundre varelinjer og det tror jeg dere liker litt bedre! Ihvertfall virker dere kjempe fornøyde med alt og det er vi også!  Det er ventet inn masse fint fremover nå, jeg gleder meg som en unge til å få enda mer ut og inn i "shoppingsentret" vårt på nett.  haha.. 

Vel, idag er det grått og sommeren ser ut til å ha forsvinnet - hvor den har vært til å begynne med er jeg litt usikker på, men den kom og gikk samme dag tror jeg! 

Men, back to the question - Er det noen varer dere  " Savner" i nettbutikken? Da må dere si til oss, vi kan kun bli bedre med hjelp fra nettopp dere! 

Uansett... Ha en FANTASTISK dag videre! Vi skrives!! 

Opprydding!

Dette innlegget innholder reklame av produkter fra min egen nettbutikk. 

Klær,klær og atter klær! 

(kjolen min er fra bik-bok)

Nå har jeg rotet på hele klesrommet mitt, jeg har utrolig mye jeg har blitt for liten til som skal selges.. Jeg har på få uker gått ned mange kg bare siden mai/juni og det har ført til at bukser, gensere og annet er for stort, jeg bader jo nesten i medium så nå har jeg vært å handlet litt nytt til høstgarderoben min, SÅ mye fint! 

Nå veier jeg bare 54 kg , og med den nye garederoben min stortrives jeg med meg selv! Jeg var nesten litt fortvilet over at bukser og skjørt hang og slang på meg så nå kan jeg endelig vise at jeg ennå eier former! Det er altså SÅ pent med former, eller hva? Stor eller liten, så lenge man trives er det absolutt det vktigste ikke sant? 

Jenter å klær... Det skulle ikke vært lov , jeg kan noen ganger skamme meg litt... MEN - jeg selger jo videre og gir bort til andre som trenger og da er ikke samvittigheten like dårlig... *smiler* 


 

Jeg har pyntet litt før jeg begynte å rote ... Noen nye lykter fikk komme på plass på kontorpulten.. Nå er lysene tent, ute regner det og jeg synger meg hes imens jeg ordner med alt av klær og sko... Koser meg rett og slett! 


Finners HER i nettbutikken. 


 

Nå skal jeg kose meg videre og bli enda hesere.. Nyt kvelden, vi skrives! 

It´s friday!

Rebecca black -friday!!! denne spilles på youtube og det er helg!! 

"It's Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin' down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend

 

Åh, helg! Idag er det en fantastisk følelse å vite at det er helg for jeg har nemlig noen planer denne helgen! Litt kos er vel lov?  Olíver og jeg har idag vært på mor og sønn dag å spist lunsj sammen, den ungen er helt rå! Han sier ting rett ut, at unger er ærlig er ingen tvil- eller hva? Jeg har bare gått å smilt i hele dag, faktisk så mye at jeg nesten er "støl" i musklene i ansiktet - haha... 

Jeg begynner å føle ting veldig bra igjen- ENDELIG! 

Jeg har gått ned masse de siste ukene og hatt generelt liten matlyst, jeg tenkte å snu det til min fordel for en liten stund siden så nå jogger jeg igjen, spiller musikk, synger i dusjen og har byttet garderoben til en som passer den lille personen jeg begynner å bli.. haha... Jeg trives igjen- sterk og faktisk overraskende glad og lykkelig!  Kanskje jeg hadde godt av dette (?) hvis jeg prøver å snu det til noe positivt.. Jeg har jo lært den harde veien nå, greit det ikke er å anbefale, men du velger tid med måte etter noe slik som dette... Jeg er faktisk mer enn bra nok og egentlig er jeg nokså morsom også! 

Det handler ikke om å hvor dypt du faller eller hvor mange ganger du gjør det, det som gjelder er å reise seg igjen! Uansett om det gjelder privat eller jobb! 


Bukse, topp - bik bok , jakke nike, sko - reebok.

 

Bruk dagen godt og husk å smile! - vi skrives etterpå! 

Onsdag.... En dag med damene!

Så var vi midt i uken igjen og en ny dag har så vidt begynt! Jeg har planer om å dra på damelunsj idag og mulig jeg tar meg et aldri så lite bad også. Kommer solen skal dere ikke se bort ifra det! Jeg har også fått meg to nye urner jeg snart skal hente meg hjem.. Herremin.. Dere nå skjer det ting, fotografen kommer torsdag den 23. og da må huset være klart for å bli tatt bilder av! Uff, jeg gru/gleder meg altså... Jeg er spent på om huset blir solgt fort, eller om det vil ta lang tid(?) Vel, tiden får vise! Idag blir uansett en fin -fin dag!! 


 

Imorgen er det avsted til en ny bank, så får vi se hvor jeg ender ov hva jeg ender opp med nå da.. Jeg er overraskende possitiv .. Akkurat som jeg nå har våknet på rett side av sengen ... Hva tror dere? 
Sko- Neon , veske LV, Kåpe- vintage by fe.  shorts og topp- bikbok 


Jeg har bestemt å ta dere med på alle opp-og-ned turer fremover så dere får bare holde ut med meg.. Heldigvis er det valgfritt å trykke seg inn her og jeg blir hele tiden en erfaring rikere enn hva jeg var... Til å være et halvt år fra 27 år føler jeg at jeg har gjort mye på mine 26... Haha... 
 

Nyt dagen alle sammen, vi sees etterpå - gjør vi ikke(?) 

Dagens ..... Den beste!

God TORSDAG! 

Idag har jeg slukt tid med noen vakre damer, spist bursdagslunsj med min mor og søster  og hatt en veldig fin dag! Kan man egentlig be om noe mer? Kvalitetstid, det kan jeg ikke få nok av... 

Jeg tror jeg kunne tisset på meg i latter, noen ganger vet jeg nemlig å ta ting litt bokstavelig så når de sa de hadde funnet en leilighet til meg ( på tøys) ble jeg super giret og super nysgjerrig .... haha.. Tenk å tulle med meg slik, jeg ble klar for å innrede med en gang jeg.. Vel, vel... Slik kan det gå.. Jeg har idag jobbet med noen bilder til den kommen nettbutikken, herremin dere-den blir lekker! Gled dere! Det gjør jeg! 

Frem til ting er oppe å går knipset jeg enda flere bilder av noen lekre bluser! Så kan dere få kapret dere litt mer fra vårt tilbuds sortiment på mail! 

Denne blusen er satt ned fra 995,- til 495! Og finnes i str 36,38,40 og 42. Denne lekkerbisken er også satt ned til 495,-  finnes i str 34,36,38 og 40! Send meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com om du vil sikre deg noe av dette! 

 

Nå skal jeg hente to småtroll på sfo- kun 3 dager igjen for dem før sommerferie!!!! Vi skal avsted til byen, de skal på død og liv ta karuseller, her i sentrum er det glommadager ! wiiiiii!! 

Nyt solen! Vi sees etterpå! 

List it!

Så var mandagen her for full rulle og jeg har dratt til meg noen sommer favoritter som sleges ut til over 50 % og de tenkte jeg å dele først med dere på nett! Jeg har lovet mange av dere å dele med dere, så jeg tar 3 og 3 varer for meg av gangen så jeg får svart og sendt ting på raskest mulig tid!  Da slipper jeg rot og dere får svar fort! - Dobbel glede! 


 

Først ut er denne myke deilige silkeblusen,  den koster i ordinærpris 1899,-  nå 899,-  finnes i s,m l og xl  Perfekt til all bruk og alle str. 

Årets desidert lekreste skjørt med splitt. Ordinær pris  1099,-  nå 499,-  Finnes i str s,m,l og xl. Myk og deilig beige genser med lekre stramme armer. Finnes i s,m og l. 

Genser før 1296,- nå 599,- Ser dere noe dere likte (?)  Jeg sitter på mail og tar imot alle bestillinger og svarer dere på de spørsmål dere evt. må ha. Vil du sikre deg en go´bit send meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com så skal jeg sørge for at du får ritkig str sendt hjem i postkassen din! 


 

Dagen her går i mailer og varebestillinger - det er så mye som jobbes med og designet på alle de kommende bildene i den nye nettbutikken tar tid- WOW. Jeg trenger ikke si mer enn at Norge er et vakkert land med en vakker natur alt for få benytter seg av!  Heldige meg som bor rett ved både skog og sjø! 

Siden det regnet, tordnet og lynte om hverandre idag tar jeg det som et tegn på at nå kommer sommeren! Båtlivet står for tur, gjett om vi gleder oss! Hans har skremt meg med sverdfisk så jeg lurer på om min reddsel til å bade på ypt vann nå er større enn noen gang, TYPISK den kællen min- han vet å skremme meg!! 

Med solen som titter frem ønsker jeg dere alle en DEILIG dag og start på uken!! 

 

Noe helt nytt.

God kveld!

Åh,  idag har vært en helt fantastisk dag, jeg har koset meg så ubeskrivelig mye, kan nesten ikke huske sist jeg hadde det så hyggelig !  Jeg satte idag snuten inn mot Drøbak, der stod Lise å tok meg imot.. Vi har begge mye til felles og nå har vi startet et tett og utrolig spennende samarbeid sammen! Dere kan seriøst glede dere!!  Lise er i produksjonsfasen av noe nytt og spennende og jeg gleder så utrolig over alt!  Jeg har MANGE baller i luften nå, dere har fantastisk mye å se frem til! 

Vi skal nå sikre oss kun noen hundre damer her i landet som kan være med å snu produksjonsprosessen på hodet! Mer om hva dere kan være med å stemme frem som deres favoritter kommer jeg tilbake på! Jeg var modell for damekolleksjonen idag - jeg har min favoritt.. Den skal jeg dele med dere snart! Imorgen er det nye spennende ting på planen! Jeg håper dere har hatt en deilig dag! Til tross for regn! Vi skrives imorgen -- i see you! 

My walk in!

Orden i sysakene , det er aldri dumt! Jeg er så glad vi bygde rom til lillemor i underetasjen for det førte til at jeg fikk et deilig walk in helt for meg selv *heldigemeg* . Det er utrolig hvordan vi jenter er, lager oss egene rom for bare klærene våre(?) Vel, jeg tilbringer MYE tid her inne så jeg er evig takknemlig jeg har det! 

Etter å ha brettet en kruv med rene klær, stryket et par skjorter og vasket og støvsuget garderoben ble den SÅ fin! Duften av at ting lukter rent, finnes det noe bedre(?)  .... Vel,nå skal jeg ta emg en dusj og prøve å holde meg våken til kl har passert 00.. Håper jeg klarer det , for jeg synes det er helt forferdelig! Nyt kvelden, vi skrives! 

Out and about!

Happy day folkens!  Wiiii, langhelg står for tur, deilig ikke sant? Vel, jeg jobber faktisk en dag i butikken denne uken og det er på lørdag! Åh, gjett om jeg gleder meg til å jobbe blant alt det vakre vi har fått inn, jeg er helt i hundre jeg! Den lyseblå og beige genseren fikk vi inn i en LEKKER laksefarge idag også, den har jeg nå satt på ønskelisten min, merker lommeboken blir fort tom når vi får inn nyheter- hihi...

Idag er det fotballkamp på denne dama, kællen har spurt om jeg vil bli med på stadion og se FFK spille på hjemmebane idag og ettersom det nå er MANGE år siden sist bestemte jeg meg for å bli med !  Kan jo hende det blir artig, hmmmm... (?)  Vi skal ut å spise Pizza og ta noen drinker etter kampen siden barna er hos Håkon så da blir det fotballkamp og date i samme slengen ... Det kan jeg like =) 

Antrekket er funnet frem og idag tenkte jeg å kjøre lyseblått.. Den nye genseren har jeg jo flyttet inn i så da blir det slik... 

Den finnes HER i nettbutikken og er like fin til alle fassonger - s-l  og den lekre nye boyfriend jeansen er helt topp, den er litt stram på leggen og siden den ellers er litt "baggy" synes jeg det er finest. Den er helt "normal" i str. Jeg er en 27 og tok den i den str. Passet perfekt!  Finnes HER i nettbutikken. 

Den nydelige vesken min skal også brukes idag! Lyseblått er å blir min farge altså<3

Armbåndet finnes HER i nettbutikken. Jeg har fått dilla på jogge-sko! Helst i pastell eller hvite! Og mitt siste kjøp ble disse fra Reebok.. Siden dama får bestemme skal kællen matche , så idag fikk også han nye sko! Herreklær er ille moro det også altså- hihi... Vi har fått en helt RÅ butikk for mannfolk i byen nå, -Chaplins , finnes forresten HER på facebook. Bare et lite tips fra meg...  Det at flere og flere satser i gå-gaten i Fredrikstad står det stor respekt av, byen vår begynner å bli VELDIG fin nå <3 


Hans Kristian har blitt kjempe bortskjemt... Jeg handler alt til han fra sko,bukser,parfymer,+++ Det eneste han må tenke på er å bruke det.. Iitllegg står jeg for husarbeid og matlaging.--Mannfolk livet er tungvindt dere. haha.. Vel, han er god på ting jeg ikke duger til igjen så det heter vel og GI og TA , ikke sant? 

 

Vel, nyt dagen.. Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til kamp! Vi skrives! 

 

 

ArmCandy news

God mandag og ny uke! Har dere sett for et flott vær vi har her idag! Jeg blir så glad når sola skinner, himmelen er blå og værmeldingen for dagen er PERFEKT! Idag ahr jeg fylt opp nettbutikken med masse armbånd, vi fikk de inn på fredag, men da fikk jeg ikke lagt de ut så idag startet jeg med det! Jeg elsker stæsj og disse armbåndene er rålekre til kanon priser! Litt bohem og glam - perfekt for sommeren og enkle antrekk! Også har de dusker! hihi

Jeg klarte nesten ikke bestemme meg, jeg elsker jo alt!  Detaljene er så nydelige og detaljer er noe jeg synes setter prikken over i´n! Mine et par av mine favoritter er disse: 

Men , ja dette er par 3 av egentlig ALLE... 

Nå skal jeg få ferdig det som ligger her, dagen går så utrolig fort så her gjelder det å ikke ligge på latsiden! 

Nyt dagen alle vakre, masse solskinnsklemmer fra meg! 

Sveisen hos Frisøren!

Herremin så DEILIG!!! Idag har jeg fått klippet håret mitt og det har jeg gjort hos den flinkeste frisøren jeg har vært borti- nemlig Roberto på Beauty House i Oslo! Makan til flink og nøye mann, for ikke å snakke om morsom! Jeg ønsket kort bob og det fikk jeg. 

Det er så deilig å sitte i stolen hos noen som virkelig vet hva de driver med, Roberto er ikke bare veldig flink og nøye, men han forstod så godt hva jeg ville og var veldig nøye med hvordan alt skulle være-super deilig!!! 

 

Pssst!! Jeg sovnet nesten når han vasket håret mitt, dette var hodemassasje jeg gjerne skulle hatt hver dag! 

Håret begynner å ta form! Endelig har jeg en frisyre igjen! 

Denne kjekkasen stod for klippen min hos Beauty house ! Nesten så jeg tok han med meg hjem... Neste gang skal han begynne på fargen min, men jeg må "spare" ut fargen min så den nye kan startes på! 

I slike skjønnhetsalonger kunne jeg bodd. Hår,make-up,vipper, brynnapping , restylan, fillers, negler, hud ++++  drømmeplassen, spesielt når man elsker sånt! 

Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, jeg skal til legen imorgen (tidlig)og gruer meg litt.. Jeg har en frykt for leger spesielt når det er en haug med blodprøver som skal bli tatt... Jeg skulle tatt de ferdig før påske, men klarte ikke gjennomføre det når jeg først stod der... ( tenk om noe er galt) Så imorgen er det bare å bite tenna sammen... uffufff..... 

Nyt kvelden vi skrives! 

Søte blonder!

Igår var været upåklagelig, idag var det helt på bånn igjen! Hvor ble våren av? Imorgen er det meldt snø så enda godt vi ikke har satt på sommerdekkene ennå(!) Jeg skal nemlig inn til Oslo imorgen, Side2 har 10 års fest og dette skal feires med mange av folka i Side2 -- wiihiii! Gleder meg ille altså! 

Våren er vel forhåpentligvis rett rundt hjørnet og garderoben min fylles sakte, men sikkert opp med nyheter! Jeg har planer om å selge unna masse av det som allerede ligger i garderoben, jeg har jo 3 kleskap og fyller flere hyller med klær i kjelleren så på tide å kvitte seg med litt nå!

Siste nyhet er denne nydelige blondekjolen fra Twist & Tango som akkurat kom inn døra på jobben nå! Tenk dere denne til søte ballerinas og brune sommerlegger ! *smiler* Vel, hvem har sagt at man ikke kan tyvstarte våren litt(?) ... 

(

Finnes HER i nettbutikken! Nå skal kosetid med barna nytes før de skal legge seg og jeg skal ha en date med drømmeland! Nyt kvelden vi skrives! 

Små doller og ballerinas...

Idag har jeg vært på ballerina og liten herremann shopping.. Hans skulle på synsundersøkelse i Østfoldhallen og da hang jeg meg på., jeg elsker nemlig å titte på Filiokus, det er den fineste barnebutikken jeg vet om, ingen over-ingen vedsiden... Idag fikk jeg øye på de nydeligste ballerineskjørtene og den fineste blanke hvite og gull regnjakken fra billie blush.... Åh, jeg smelter!  Jeg ser for meg den lille jenta mi med en gang, hun er nemlig helt GAL! etter ballerinaskjørt,glitter og stas! Det er noe mora synes er veldig moro også så klart!  Til den lille herremannen min ble det nye blezer, røde og orange bukser og en knalltøff print t-shorte i orange..  Jeg kunne tittet meg ihjel på alt det fine, men nå som Olíver er str 152 og Mathilde 134 forstår jeg at de begynner å bli "store" ... Hvor ble str 98 og 110 av?  Jeg klarte ikke styre meg selv fra å titte på de små babyklærene , de hadde nemlig ballerinekjørt til bittesmå- kan dere teke dere noe nydeligere på bittesmå babiser .. haha... Eller de små søte lyseblå buksene til små gutter, spørs nok ikke om jeg ville gått amok der oppe om jeg fikk en babis igjen noen gang... haha.... Det er lov å dagdrømme litt vel? hihi... 

Se på dette dolly skjørte, nydelig ikke sant? 

For ikke å snakke om dette: Og sist, men ikke minst den nydelige regnjakka... 

Nå skal jeg komme meg i seng, imorgen er det avsted på jobb og deretter er det helg med nok et selskap her hjemme, men først skal jeg overkose med de små barna mine når de kommer og skal sove over hos mammaen sin i en natt.. Siden jeg savner de sånn må jeg ha de en natt i uken til Håkon, savnet blir nemlig litt for stort til tider. Mammahjertet vet dere.. 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Print love.

God lillelørdag alle sammen!! Jeg er pyntet og klar for en dansetur på byen, hæla i taket og tenna i tapeten... haha..

Neida... Akkuratt sånn blir det ikke idag, jeg har planer om helt andre ting og det å få knipset noen nye bilder til nettbutikken er en av dem.. Det er jo en fest i seg selv, så kanskje ikke så overdrivende likevel? Jeg danser, nynner og holder på når jeg skal ordne med ting - glede er tingen vet dere! 

Kjolen min er ny og klar for å bli med meg i bagen til spania, vi reiser om under 2 mndér på en liten ferie til Spania og gleder oss til å nyte en uke i Marbella.. wiihiii! I juni/juli reiser vi til enten ferie huset til mor og far eller  mallorca med småtrolla så denne sommeren skal bli FANTASTISK!  Kjolen er fra flinkeste Twist & tango , perfekt å dra på seg og kan desses opp og ned. Lekker over bikini på dagen g tøff med pumps og noen gullarmbånd på kvelden.

Kjolen finnes HER i nettbutikken. Nå skal jeg fortsette og jobbe på her, nyt dagen så skrives vi- fest eller ikke.. haha  Idag skal jeg på bolig styling for et hus som skal selges ( jeg driver mer og mer med dette også) så kanskje jeg skal vise før-etter bilder.. 

Happy tirsdag!

God morgen alle sammen! Startet morgenen ennå? 

Jeg har timeplanen fullbooket idag og har ganske mange "skype" møter før jeg kan starte på mailboksen så idag er dagen ganske sprengt på timer! Jeg var så tung i hodet igår etter å ha jobbet så mange timer forran pc´skjermen at jeg sloknet forran tv skjermen tidlig igår.. Med så mange timer på øyet var det ikke noe problem å starte dagen tidlig idag heller.. jeg føler jeg får så mye mer ut av dagene nå som jeg står opp tidlig og heller legger meg i "normal" tid. 

Og vet dere hva, forrige uke fikk vi inn verdens stiligste skjørt fra Senze of joy, rett og slett rålekre ! Jeg elsker jo disse -bytimo skjørtene og da er det kanskje ikke så rart at dette falt i smak. Litt lenger på siden , men fremdeles med den tøffe splitten og myke kvaliteten. Finnes i grått og sort og jeg har kapret meg begge til sommersenognen og uteover nå!  Nå er jeg klar for brune legger, lette topper og små jakker - Vår, Vår  kom nå værsåsnill! 


 

Finnes HER og HER.

Genser - hm, Sko -chanel, skjørt- senze of joy ( kjøpes i villapapirka. ) 


Nyt dagen alle sammen, selv om den ennå er litt grå i lufta.. !! Ihvertfall her i Fredrikstad er den det! Vi skrives! 

Helt perfekt!

Endelig er den min! Se på denne da, dere! Jeg klarte ikke styre unna. 

Denne kommer jeg til å bruke masse fremover, for de som kjenner meg vet man at jeg elsker glitter og paljetter så denne er helt perfekt utover mot våren og sommeren nå! Er helt forelsket jeg!  Og dere, følger dere meg på instagram ( villapaprika_no) så kan jeg si at jeg selger mye jeg ikke bruker fra garderoben min om dagen, og imorgen selger jeg masse!! Følg med! Vel over til noe annet.. 


Har dere hatt en fin lørdag! Jeg ligger nå på sofa´n og lader opp batteriene mine litt, Mathilde er hos ei venninne og Oliver er i disney verden i underetasjen! Han fikk velge ut bursdagsgaven sin idag og er i hundre over alt han har fått! i Disney 2.0 til sin Ps4,skal si det er gutt som er i hundre!  Tenk at han imorgen er 8 år, den lille gutten min begynner virkelig å bli stor nå. 

Jeg håper dere har en fin dag, jeg nyter det å ha barna hjemme, slappe av og ta livet med ro! Kan jo ikke klage da . hihi.. Nyt dagen, vi skrives! 

Senze of joy og vårens nyheter!

De gjør det igjen, OVERRASKER!  Vi har nå tatt varekjøpet for høst/vinter 2015 og jeg er så i hundre for nyhetene! Jeg elsker senze of joy og føler de har øyet for de små detaljene som gjør det de har så unikt og spennende .. 70´tallet er på vei inn igjen for fult, det har vi jo sett, men det at velour kommer i klær som i interiør blir en sann glede!! Den sprekeste buksa og kjolen + mye mer, dere kan glede dere!!!  Denne høsten kommer det masse paljetter, velour og fargen SILVER herjer for fult! Perfekt for de som liker det lille ekstra, for det er det virkelig! 
Dere skal se de lekre skjørta vi får inn, disse kommer inn nå også om vi er heldige i lysegrå og sorte * krysser fingrer* Jeg holder nå på å ordne litt om i butikken, det er våren som skal frem selv om været er elendig! Og fargene kommer sakte men sikkert... Jeg har litt tips til dere og det skal jeg dele etterpå. Imellomtiden ønsker jeg dere en nydelig dag vidre! 

Tenk velour, glam og maskulint, det er koden nå-hihi .... 

 

Spania!God søndag fra deilige Porto Banus , her skinner sola og livet leker Vi har tatt denne morgen helt med ro, spist deilig frokost og slappet helt av! Heldig for dere så har jeg med meg hun som maser på meg at jeg må blogge og hun passer på at kameraet er med overalt! Nå står vi på farta ut i solen ! jeg skal være aktiv her på instagram så dere får bare følge med! Å starte februar med mange + grader, sol og ballerinas gjør absolutt ingenting! 

Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

Klar for Spania!!

Da setter jeg snuta mot Spania og jeg er kjempe klar for å jobbe og nyte noen dager der nede! Jeg tror også at det er "litt" bedre vær der enn det er her så å dra herfra i surt vær gjør absolutt ingenting! Ungene fikk jeg susset litt ekstra på igår så det ble lite innlegg fra meg etter jobben. Jeg måtte bruke tid på de kjæreste jeg har for jeg vet jeg kommer itl å få en stor lengsel etter de selv om jeg ser de alle om 5 dager igjen! <3 

Reiseantrekket er på, nye blusen fra senze of joy ( ligger i nettbutikken) er den ikke lekker?  ... Så nå håper jeg bare jeg kommer meg hel ned, litt "flyskrekk" nerver vet å melde sin ankomst, men det skal nok gå bra <3 hihi... 


Vi skrives fra Spania alle sammen, nyt helgen og hverandre! 

Endelig helg!

God fredag alle sammen! Imorgen reiser jeg til Spania - wiihiii!!! Der skal jeg gjøre noe lurt så dere får nesten bare henge dere på om dere vil bli med- hihi.... Igår så jeg bilde av en vakker solnedgang der nede og det ga meg ikke mindre lyst til å dra akkurat. Helt dårlig jeg! Blir bare borte 4 dager så blir ikke akkurat late dager og ferie! 

Idag er jeg på plass i butikken, styrere og ordner den fin og flott til jeg drar, den må jo skinne. Nyheter kommer frem og jeg bobler over av glede!  Jeg blir å henge her i en 7 timer til ihvertfall så er du i byen stikk innom! Så sees vi kanskje! 

Litt nytt...

God kveld alle sammen! Nå har vi akkurat kommet hjem fra litt besøk her og der! Vi var på besøk hos Håkon og så hvor langt han hadde kommet også og herremin så fint han får det, ungene har fått hvert sitt fine rom og det unner jeg de utrolig! De er så stolte og stråler når de skal vise det frem, Mathilde har tydelig arvet noen av mine gener for hun er så flink jente, ting står ryddig plassert over alt, rosa på en plass, blått på en annen og "kaninører" på alle putene sine - hihi.... -Som mor som datter <3 

Imorgen skal jeg jobbe i butikken og gjett om jeg gleder meg! Det er så sjeldent jeg faktisk står i butikken så imorgen skal det ordnes og styres noe veldig der.Jeg hadde egentlig avtaler i Oslo imorgen, men butikken kommer først. Nye bluser kom inn idag og disse måtte jeg kapre meg- fra Senze of joy! De er altså så lekre, absolutt det lille ekstra! 

Lurer på hvem jeg skal ha på meg imorgen? hmmmm... Så husk å komme innom butikken imorgen om dere er i byen! Nyt kvelden, vi skrives! 

Følesen av vår?

Eller høst? Det er absolutt ingenting som minner meg om vinter utenfor dørene nå, været er grått, veiene er fulle av vann og himmelen åpner seg støtt og stadig! Gleden ved den grå tiden vi er i nå er at vi går lysere tider i møte! Vi har som nevnt smått begynt å få inn litt vårvarer og en favoritt jeg har klart å kapre meg nå er denne spreke ponchoen! Jeg blir bare mer og emr glad i den jo mer jeg bruker den, perfekt til sånn "farte" bruk som jeg trenger det til! Vi har fått den i sort også så jeg lurer på om det ikke blir enn slik i tillegg, hmmm.. Vi får se! 

Om jeg får tak i flere kan jeg jo legge de ut på nettet også, hva tenker dere? 


 Timene går så alt for fort så nå skal jeg hive innpå med litt kveldsmat og deretter hoppe i seng! Jeg håper dere har hatt en nydelig dag !! Vi skrives imorgen! 

Absolutt en favoritt!

God lille lørdag alle sammen, hatt en fin dag? Dagen min har gått i 110 og jeg har derfor blitt stående på jobb, men storkoset meg har jeg fra jeg kom! Jeg har puslet litt rundt i butikken, ryddet, tatt litt bilder som jeg skal legge ut i nettbutikken av ponchoer, putetrekk +++ er sååå morsomt å fylle opp med nytt nå, det er helt knall! 

Idag kom nye myke og deilige for ikke å snakke om spreke ponchoer inn døra - creme og sorte! Absolutt en ny favoritt! 

Jeg elsker at  Senze of joy er så flinke på detaljer, de får ting spennende uanstt hvor "enkle" de er. 


Nå skal jeg straks stenge dørene og komme meg hjem! Jeg håper dere har en flott dag! 

Victoria´s secret fashion show.

For et show, for noen damer og for noen stemmer! 
Hvert år sitter jeg klistret frran skjermen og venter spent, hvor mye gitter og bling er det iår(?) , hvordan farger og hvordan er vingene? Ja, jeg er som en liten unge på julaften når dette programmet starter.. Jeg elsker fashion, glitter og glam! Er det noe jeg synes er flott er det å sitte bak skjermen å se på dette.  Iår tok det pusten fra meg!  I love it! 

Taylor Swift er som alltid vakker og stemmen hennes er helt fantastisk, noen flere enn meg som liker henne? 

 

Vel, uansett fashion eller ikke... Ikveld kan jeg fortelle det at bak luke 17 & 18 ligger det 1 stk skyllemiddel og 1 stk  vaskemiddel fra durance i lukt av lavendel! Legg igjen en liten kommentar og dere er med i trekkningen! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

God kveld!

Denne dagen har ikke vært med meg, tidne har gått så alt for fort!Idag har jeg sittet forran pc´skjermen noen timer før jeg tok meg turen til byen og tittet innom butikken min og deretter tok meg turen opp til hm for å handle litt til småtrolla og meg selv. Ungene trengte strømpebukser, høyhalsa gensere og litt stæsj og idag var dagen jeg fikk unna litt gjøremål som det! Jeg skal starte med julekalenderen til neste uke, her i huset har de allerede begynt å glede seg til den. Men hun mor, altså moa! Hun endte opp med å brenne kortet i sin egen butikk, er det mulig liksom? Jeg har lenge siklet på en tøff jakke vi har inne og idag klarte jeg ikke motstå lenger! Typisk meg, men er det en ting jeg er svak for er det sorte jakker som kan brukes til ALT! Jeg skal en av dagene nå bli feridg med garderoben min på gjeserommet, men det er noen ting som må på plass først så alt går ikke like fort som jeg vil hele tiden- haha.... 

Har dere hatt en fin dag ? 

Home again!

Hei og hopp! Denne dagen har gått unna, timene har helt ærlig bare flydd. Vi dro på jobb når kl var 16 og kom inn dørene rett etter 21, fem aktive timer! Den tiden som kommer nå blir nok ekstra aktiv, men vi er fra idag 3 på pakking ut november og desember så jeg satser på at vi får masse å gjøre! 

Jeg skal imorgen vise dere noen julegavetips, for kvinnen i huset! Er det en ting jeg har blitt fortalt er det at mange av dere lesere har en lang ønskeliste hos oss og nå skal jeg legge ut julegavetips hver dag med prosenter på nettopp det produktet, dette gjelder ikke alt, men mye! Jeg tror dette vil være gaver som kommer til å ligge under mange juletrær denne julen nemlig! Jeg er SÅ giret på å få startet med dette og jeg håper dere vil elske det! 

Med den sure vinterluften har jeg nå flyttet inn i skappel-jakkene mine igjen.. 2.sesong... Alltid en nr 1! Boots- nelly. Jakke - homestrikk . Lang bluse-Villapaprika 

 

Og dere... Vet dere om noen produkter jeg skulle delt i julegavetipset med noen prosenter, kom med forslag! Så kanskje jeg tar de med =) 

Besøk av en liten hårete en...

God mandag !! Fy så surt vær vi har idag, ihvertfall her i Fredrikstad... Jeg har fyret for måkene hjemme idag, tanken på å komme hjem til kaldt hus er uaktuell! Jeg tror jeg nesten så skyer og skummadrasser når jeg våknet, smart som jeg var igår begynte jeg å se på walking dead når kl var 00 og jeg klarte ikke å skru det av! At det blir tidlig kvelden idag er ingen tvil, for jeg har ikke klart å våkne helt ennå.... Vel, uansett... Idag har jeg besøk, lille Ludvig er å hilser på meg på jobben, liten vakker røver det! Så utrolig kosete og god liten gutt. Han vil bare sitte på armen å kose, men det er jo ikke noe problem... Uansett besøk av "armsittere" eller ikke  så må jeg vise dere den nye bluse/kjolen min fra Twist & tango som er for salg Villapaprika .Perfekt til strømper og høye heler som jeg bor i om dagen!  Elsker detaljene og at knappene er sorte.
Dagen er ennå ung, og timeplanen min er full !!! Nyt dagen,så skrives vi! 
 

weekend!

God Lørdagskveld!  I skrivende stund sitter jeg å planlegger hvordan jeg skal få orden på klesrommet jeg skal lage meg her i huset. Det må bli ett sikkelig system der for at jeg skal få plass til alle tingen mine. Det er jo ikke til å legge skjul på at ting hoper seg opp når man pusser opp og her har det virkelig gjort det! Jeg tror jeg har funnet en god løsning, men det gjenstår bare å se når ting kommer på plass. haha... 

Når man selger klær er det jo ikke til å legge skjul på at det blir mye nytt i garderoben hver sesong og jeg er ikke god på å "kvitte" meg med noe så nå må jeg bare ta meg sammen!  Nå som jeg har fylt opp med så mange lekre nye gensere i strikk må jeg bare, jeg har jo virkelig slått tIl og det siste  kjøpet mitt var denne: Jeg har brukt den mye med hvite skjorter under og tøffe jeans, men idag kombinerte jeg den til fluffyskjørtet mitt... Vel, jeg får bare fortsette, her går kvelden og jeg skal kose meg litt i sofakroken idag også! 

Christmas dress.

Kjolen finnes HER. 


 


Medvarm "damp"  ut av munnen så fort man puster ute forstår man fort at nå er vinteren her. Høsten er så og si forbi og jeg er alt i "førjulmodus" og garderoben fylles opp! Nå er jeg den som elsker glitter og dilldall og når vi da fikk inn paljettkjoler i gull var juleantrekket sikret!  Det er ikke mye som skal til, men en glitterkjole for en dilldall jente er perfect!. 


Vi har idag brukt dagen med familien, morfar sin begravelse var idag og selv om dette var helt grusomt var det godt å bli ferdig og se vidre fremover. Jeg er så takknemlig for at jeg har så mange flott mennesker i livet mitt og alle dere vakre følgere her inne så jeg skal ikke klage. Inspirasjon har jeg hentet mye av de siste dagene i alt og fremover nå skal jeg få alt opp og frem.  Man må bare kjøre på! 

Nyt kvelden, nå skal jeg nyte litt kosetid med Hans- Kristian. <3 *heldige meg* 

Slik som høsten.
Genser HER. GlitterBukse HER.


Vinden har virkelig herjet de siste dagene nå, jeg føler at jeg noen ganger letter når det stormer som verst.  Det ble en morsom dag forran kameraet når det lille håret jeg har blåste i alle ender! Uansett hvordan jeg stod tuklet vinden det til for meg og da hjelper det svært lite å prøve å "dra" det ned igjen. Jeg følte jeg lignet på karius og baktus på hodet, men pytt pytt! 

Dagen idag har vært krevende,jeg har sittet i flere timer å planlagt løpet fremover. Det å skrive ting ned er noe jeg skal og må bli flinkere til, å notere beskjeder i minnet glemmes likefort som det sies. Ofte føler jeg at jeg har minne som en gullfisk og det er til tider en smule irriterende. Vel, veien blir til mens man går og snarveier er ikke et alternativ!  Når huset blir ferdig er jeg så heldig å får meg en stor arbeidsbenk som jeg kan koble opp den store skjermen min på slik at jeg slipper å sitte på en macbook hele tiden uten noen form for god "data" arbeidplass.

Nå skal jeg starte på en av 100 oppgaver så skrives vi! 

Høsten er herlig!

Har dere kjent på den deilige høstluften ute? Jeg er så glad sola endelig skinner igjen for nå har det vært mange dager med grått og trist vær. Om dagen sjonglerer jeg mellom jobb og hjem å titter derfor innom for å tipse dere om det store høstsalget vi har denne uken. 

Vi har ut denne uken 10 % på alt fra Gant, Lexington og alt av klær!  Her kan du sikre deg godbiter som jocelyn jacket, deilige myke håndklær og spreke putetrekk! Hvorfor ikke begynne å ta julehandelen nå? 

Jocelyn jacket svikter aldri og jeg elsker denne. Den er perfekt til været ute nå vår som høst og tidlig vinter! Absolutt en liten anbefaling om du liker jakker som er gode og myke .Finner HER i nettbutikken. 

Nå skal jeg kaste meg vidre rundt og komme meg hjem! Kjøkkenet kom idag og jeg er i hundre! 

Litt "jentegreier" ..

Masse god kveld!  

Nå er bagen pakket og vi er klare for å sette snuten mot Blefjell og familiekos! Svigermor og svigerfar er alt oppe og ungene gleder som som bare det til å vise de det ene og det andre.. Jeg gleder meg til fjellluften og det å komme meg vekk for et par dager, etter all jobbingen de siste 2.mndéne nå skal det bli godt å ta ting litt med ro en plass hvor jeg ikke kan svippe nedom butikken når jeg får det for meg. Det er ikke så mye som skal til, men et par dager er balsam for sjela.. 

Og idag freshet jeg opp neglene mine med den nye neglelakken fra Dior- fargen er rett og slett nydelig! Og jeg må anbefale dere den nye burberry parfymen , jeg elsker burberry og denne er en klar og ny favoritt! 

Nå skal jeg nyte kvelden før sengen kaller... Er det en ting som er sikkert er det at den skal bli veldig god! 

Nyt kvelden... Det fortjener dere!

Kun en frisør!

Og det er Therese Hoff dame og herre frisør i Fredrikstad sentrum..  Vakreste Silje har idag gått løs på meg med stell av bryn,vipper,farge og hår! Jeg er kjempe fornøyd og føler meg som "megselv" igjen.. Herremin som jeg har savnet den "gamle" meg, hvor jeg faktisk tok vare på meg selv, nå er den "gamle"(som jeg nettopp var) Camilla borte og den nye Camilla kommet frem.. Det er utrolig hvor mye selvfølelsen har å si på en, på meg har den alt å si !  Ikveld har tenne fått en omgang og blitt hvite også og jeg har ryddet i all sminken min.. Jeg kjøpte nemlig ny sminke idag også! Nå skal jeg prioritere meg selv fremover!! Man lever en gang og nå er jeg snart 26-altså nærmere 30 enn 20 så kanskje på tide... 


 

Vel, nå skal jeg se en episode walking dead - Hans har sett hele sesong 1,2 og 4, men ikke 3 - så nå har han startet på den.. Usj, rå og vemmelig serie altså..Føler den nesten virkelig jeg.. haha.. 

Nyt kvelden mine vakre! 

På med strikk- det er høst!

God tirsdag! Vet dere, jeg er ajour!!! Helt sant, jeg er helt ajour!!! Nesten litt uvirkelig å kunne skrive det , jeg har for første gang på 3 år rukket over alle mine oppgaver og dette har tatt med nesten 1,5 mnd med inntens jobbing fra tidlig,tidlig morgen til sent på kveld /natt hver dag... Jeg har nå endelig tid til å ta denne bloggen til nye "høyder" .. Jeg er så glad at jeg nesten sitter her å gråter!!!!  Det å skulle rydde opp etter folk som ikke har gjort jobben sin er ikke å anbefale, men man blir en lærdom rikrere og jeg sitter nå og har alle muligheter til å løfte dette... Og en ting er sikkert- jeg gir aldri fra meg den kontrollen igjen... Nå skal jeg vise alle hvor mye mer jeg har å komme med, for en ting er sikkert- det er mye!  


Idag er det på med strikk, det er jo høst og det har blitt nokså surt ute- vips sa det så var det kaldt! Jeg synes egentlig det er helt topp, for med en helt ny høstgarderobe fylt opp med de deiligste gensrene som finnes er det bare morsomt! 

Senze og joy er helt rå på strikk og at strikkgensrene kan minne litt om " dorthe skappel" gensrene er ikke et minus for meg som rett og slett bodde i de ifjor... 

Denne genseren finnes i flere farger og ligger HER i nettbutikken. Nå skal jeg planlegge en deilig middag, idag er jeg "snoken" på noe godt... Og jeg som igår sa at jeg ikke todde jeg ville bli sulten igjen.. haha 

Nyt dagen, vi skrives! 

Todays! Sko - ukjent. Veske- LV, Skjorte - Lexington, Bukse- twist & Tango , Jakke MOXY


God kveld i stuekroken! 

Da er jeg vel hjemme fra drammen, det er riktig nok noen timer siden, men her har det gått i ett! 

 

Hans og jeg dro på shopping rett etter jobben og dere kan jo tenke dere jeg hadde mye å drive med da... Nå er fliser til vegg,gulv,dusj og ,bad,toalett,dusjvegg og gulv til hele toppetasjen i boks! Vi har igjen å kjøpe veggpanel og takpanel, men det kommer på plass i løpet av et par-tre uker... Vi fikk vite at det kun er 2/3 uker bestilling på kjøkkenet så jeg er helt kvalm av glede!  Tenk at nå skjer ting her, alt vi har planlagt og gledet oss til!  Jeg er så glad i dette huset at her vil jeg bli til jeg må bæres ut! Det å få det akkurat slik vi vil gjør at forelskelsen for hjemmet blir enda sterkere! Det morsomme var at Hans stod å smilte bredt selv, han kom med meninger og var med på alt og det gjør jo dette mye morsommere!!! Jeg bestemte ikke ting helt selv faktisk, hvem hadde trodd det? Hans hadde meninger og ideer han også og sammen blir dette perfekt! 

Jeg kan ikke annet enn å smile bredt! 

Her får dere noen bilder: 

Hva tror dere?  Jeg garantere at dette blir helt utrolig fint! Gleder meg til å starte på badet nå!  

Nyt kvelden, vi skrives imorgen! 
 

 

Her og der, men det er stas!

God torsdag ! Fått noe ut av dagen ennå? Idag har jeg sjonglert mellom mailboksen og Oslo. Dagen har hatt et tempo på 100, men har heldigvis mange timer igjen!  Jeg skal snart ta imot megleren i leiligehten til Hans og deretter går turen til jobben hvor jeg skal få pakket noen timer før jeg skal hjem og jobbe litt med mailen og bloggen igjen!  Jeg har så dårlig samvittighet ovenfor dere siden jeg har hatt så liten tid til å svare på kommentarer osv, men full skjerpings på det fra nå så heretter lover jeg å svare dere her inne også.. Det har bare vært veldig mye for meg den siste tiden så luften har vært slått ut av meg.  Vel, det er ingenting å "klage" på , bare et tegn på å bli mer effektiv og enda bedre i jobben sin! 

Innkjøpet idag bestod av poncho, skjerf og annet for vår 2015 .. At dette er noe jeg gleder meg til er ingen hemmlighet! Pastel-pastel -pastel! Hele veien! Og jeg som elsker det da... sarte duse toner, kunne jeg vært mer fornøyd ? haha....  Jeg har jo en forkjærlighet for alle de flotte skjerfene våre fra Close to my heart og har siden jeg fikk mitt første beige i 2012 ikke kart å bruke andre.. Jeg faller nemlig alltid tilbake på cashmere skjerfet mitt... om sommeren kastet jeg det rundt på stoler og sengen, men nå er det med meg til en hver tid rundt halsen igjen... 

De siste vi fikk inn nå var i en deilig lyseblå og litt tøffere gråfarge... Dere - sjekk denne blåfargen ... Pent ikke sant? 

Jeg har tatt det med hjem og nå henger det enten over stolen eller rundt halsen... Kan man få noe penere da? 

Idag var det på med tights og ulljakke og det sløyfet jeg inn med et grått skjerf av samme familie... For de som ikke liker farger som lyseblå er gråfargen lekker også... Og at høsten har mye grått er vel ingen tvil.. Etter denne sommeren er jeg bare glad i grått faktisk! Å mikse og trikse i ulike nyanser og tekstil- i love it! 

 

Vel, tiden renner ifra meg, men er dere ibyen ta en titt innom butikken, at den bugner av nye fine varer er ingen tvil!  Skjerfene finnes HER og HER... Dere!!  ----det er ikke noe å lure på! Jeg vet dere vil elske det like mye som meg.. *smiler* ... 

Nyt dagen vidre, vi sees etterpå! 

 

Nok en ny mandag!

Så har jeg to skolebarn!  Idag begynte nemlig lille Mathilde på skolen, stolt og kry over å skulle starte i 1.klasse.  Tenk at den lille jenta mi nå har begynt på skolen... Jeg synes nettopp hun satt på amrmen og var liten ... Jaja, de små vokser til og godt er det! 

18.august. nå begynner høsten å levere kaldere og kaldere vær og jeg flytter litt etter litt inn i alle de deilige nye klærene mine fra Villapaprika.  Poncho  er plagget som har blitt den "nye" bunaden her i landet og jeg kan rett og slett ikke få nok... Når jeg da kom over denne fra Lexington klarte jeg ikke holde meg, jeg vet med sikkerhet at dette er noe ejg bruker igjennom hele høsten,vinteren og deler av våren så hvorfor ikke ?  ... Den finnes HER i nettbutikken.  Se på den fine fargen og fine strikken! 

Vel, nå skal vi ta med ungene en liten tur på krosnes ... De ville en tur i badestampen og Hans klarte ikke si nei så da blir det en tur! Nyt kvelden... Vi skrives! 

 

Snart mørkt!

Så var kvelden her igjen! Herremin så fort den kommer.... Nå kommer mørket fortere og fortere og nå merkes høstluften, sakte, men sikkert igjen! Er det ikke deilig! Nesten så jeg gleder meg til å dra frem julepynten! Flere? Vel, ikke fult så "galt" er det, men den tiden kommer fort nå! 

Idag kom ullgenseren på igjen og denne er ny og fra Florence! De er så flinke på klær (og interiør) og alt som kom inn idag la seg på ønskelisten min til min egen garderobe! *smiler* .. Jeg unnet meg denne herligheten av en gensern og deilige skjerf! Høsten kan i mitt tillfelle bare komme for fult! Garderoben er klar! *hoho....*   

Imorgen kommer denne herligheten ut i nettbutikken og dere BURDE klikke den hjem! Makan til fin genser for høst/vinter! Vil dere sikre dere den før den kommer ut er det bare å ringe å legge inn bestillingen manuelt frem til den kommer ut... 

Jeg bare smiler, ting skal bli og er så bra om dagen! 

Smile-- life is gooood!

Vi skrives imorgen, nyt kvelden!

 

Endelig hjemme!

Etter å ha sittet på innkjøp i mange timer for vår og sommer 2015 hos Gant og fått vite at det kommer mange PALLER med varer fra Gant home i løpet av uken nå også! Herremin som jeg gleder meg, det skal bli helt utrolig! Nyheter skal vi også på innkjøp for imorgen også, men da går turen til Lexington! Denne tiden er travel, men jeg elsker det! 

Nyheter faller inn i butikken og nettbutikken hele tiden, jeg jobber jo med at disse to skal ha ca det samme varelageret så nå har jeg begynt å legge det ut samme dag om varelageret tillater det! (?)... 

Se på denne tøffe shortsen da.. Er den ikke fin? og ponchoen ... samt armebåndet! Alt på plass i nettbutikken! 

Vel, man blir ganske så slitene etter en lang dag med innkjøp og kjøring så nå skal jeg ligge rett ut en times tid før ejg kaster meg over enste arbeid! Nyt kvelden mine vakre!

 

Når det regner!

Mandagen startet med at himmelen åpnet seg.. Jeg hadde egnetlig planer om å sette meg på sykkelen og sykle til butikken, men med det nedbøret skippet jeg det. Idag kom det inn mange deilige nyheter fra Close to my heart og jeg ble som "vanlig" blakk igjen. hoho..De nye lyseblå jakkene, ponchoene , gensrene -you name it..... Ja, jeg klarte ikke stå over (!) Typisk meg midt i mnd.. haha...Hva synes dere? nydelig jakke?  Yaj ot naj for nettbutikken! ?  Skjerfet er tilbake igjen og nå i MANGE deilig nye farger.. Høsten- åååh.. jeg er forelsket! 

Ellers har jeg fått inn masse deilige nye blomster i heimen og skal nå tilbringe de neste to timene i kjellerstuen! Kællen ser på fotball og jeg koser meg med en skikkelig jentefilm... <3 

Og, dere- tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på vaskerommet mitt.. Dere vet å legge igjen ord som varmer! 

Nyt kvelden, det er lov å sitte litt inne igjen nå.. Bare nyte ! 

 

Hoppende rundt!

Ny dag nye muligheter, og denne dagen har jeg alt sittet mange timer forran skjermen for å ta igjen gårsdagen.. Tar man seg en dag fri får man gjerne " svi" litt for det dagen derpå.. haha.. 

Idag kommer Fredrik fra Trend på besøk til oss og skal vise oss høstens nyheter! Dere kan tro jeg gleder meg for denne høst/vinteren kommer det MYE fint! Jeg er helt dårlig! Neste uke kommer det fra Gant også og jeg går bare å teller dager.. Interiør og klær fyller opp hyllene hver dag nå og jeg får ikke tittet meg mett..

Dagens antrekk er et av mine siste kjøp, denne buksen ... Fargen er helt "ritkig" og jeg har alt funnet frem alle de røffe Dorthe skappel jakkene og gensrene mine som kommer til å passe perfekt til denne buksen med et STORT mykt deilig skjerf =) Men er det sommer ennå, så er det,det-.... Imellomtiden hopper jeg rundt i den med Toms´skoa mine på .... 

Jakke og topp- bik bok , sko toms , bukse Villapaprika , veske LV. Armebånd Villapaprika.

Buksen kan bestilles manuelt på tlf 46641748 ...

Nå får jeg komme meg videre til jobb og møte- vi skrives!! 

 

Ikveld skal tiden nytes!

God kveld godtfolk!  Idag har det bokstaveligtalt gått en smule varmt på jobben og imorgen er det tilbake for å bli ferdig ! Herremin som jeg ELSKER butikken min, den er virkelig em del av meg,rart som det er!  Hans har fri ut denne uken så imorgen skal de på krosnes og kose seg noen timer mens jeg er på jobb. Forholdet mellom ungene og Hans er helt utrolig, de forguder han og han forguder dem og det varmer hjertet mitt så utrolig.  Det å være trygg er så viktig, de er jo det kjæreste jeg har alle sammen! 

Vel, ikveld har Hans disket opp med ost, kjeks og vin og vi nyter kvelden på verandaen! Jeg var ikke hjemme før etter klokken 20 så jeg stuper vel før klokken er 12. haha...  Men akkurat nå, akkurat her skal jeg nyte stillheten, roen og kosen!  I den nye fine genseren min fra Senze of joy!  Den kommer på nett i løpet av dagen imorgen.. Helt nydelig på for den stikker ingenting! *jeeej* 

 

Fine detaljer sant? 

 

Så gjelder det bare å lade opp til morgendagen da.. For da skal jeg avsted med Min "manager" og hilse og høre på Gabrielle! Og vil du også komme, har jeg litt info om nettopp morgendagen her: 

Fredag den 26.7.14 kommer Gabrielle til Fredrikstad og jeg skal dit . 
5 fine frøkner har nettopp solgt til Gull med over 2 millioner avspillinger av 5 fine frøkner. Jeg bare digger den låta og hele dama. Hun har sanger som jeg aldri klarer å sitte stille til.. haha.... 
Det er "manageren" min Inge som arrangerer det og det er på City Scene 
 
Aldersgrensen er 18 år og billetten koster 250 ink bill avgift. 
 
For de av dere som skal på månefestivalen og lurer på om dere kan få med dere begge deler : Ja - det kan dere. 
Konsertene i Gamlebyen er fedige senest kl 23.00 og konserten begynner ikke før klokken 12 på kvelden. 
 
Billetter fås i billettluka på city scene og du kan bestille de her : http://www.billettluka.no/cityscene

Ny i garderoben..

Gosh- i´m in love! Nå begynner høst varene å fylle opp butikk hyllene og vi fikk vår første sending sist uke og de klærene er altså helt rå! Senze of joy har virkelig treft min smak i klær denne gangen og jeg har alt lagt min elsk på denne jakken ! 

 

Jeg gleder meg allerede til å fiffe den opp med tøffe støvletter og pumps, jeans og topper.. sen sommer- høst og vinter jakke! 

Jakken finnes HER i nettbutikken. 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

Monday- ooh happy day!

Mandag igjen, hvor ble det av søndagen?  

 

Skjørt - bik bok, genser - zara , sko converse , veske LV og armbånd - Villapaprika! 

Jeg våknet til sol, men så kom regnet! For et tropevær? Jeg føler det så lommert og klamt at det skulle ikke vært mulig, men jeg har lovet å IKKE klage på varmen uansett!! Idag har jeg noen små prosjekter forran meg, en av de er sommet til Olíver, deretter kommer Mathilde og hennes nye rom på listen... Å få begge barna ned- sann glede! Dette har de ventet lenge på altså!!  Og hun mor er mer enn klar for sin nye walk -in garderobe!! wihiii... 

Vel, jobben må gjøres her, det er monday! Ny uke- nye muligheter!! Grip dem og nyt dgaen! 

 

Maritim perfeksjon !

 

Shorts - bik bok, topp- Fillippa K. Sko - Toms - Jakke ralph lauren.

Denne jakken er ren perfeksjon, jeg er rett og slett en smule forelsket i den! En jakke som er maritim og stilig uansett- det er perfeksjon i mine øyne altså! -Vel, noen ganger finner jeg noe jeg ikke klarer motstå slik som denne. Jeg kjøpte den i vinter, men nå har jeg virkelig fått brukt den også! *jippi* 

Snuten settes i dette øyeblikk mot Lier, mer om det etterpå! 

Nyt dagen, vi sees da! 

 

OUR house!

1.juli og jeg er SÅ glad!

  Kl 10 00 idag signerte Hans-Kristian og jeg papirene for huset ( det vi bor i) og nå er det på offisielt vårt sammen!  Ikke mitt eller ditt, men vårt! Jeg smilte fra øre til øre når vi gikk ut døren på Dnb og makan til god kundebehandling skal man lete lenge etter! Nå starter et nytt kapittel i livet vårt sammen og jeg har aldri sett Hans Kristian smile bredere!  Stolthetsfølelsen av å faktisk eie det hjemme vi bor i sammen, kunne vi vært heldigere? 

Jakke-ACNE . Topp og bukse Zara. Sko- h&m. veske Hermés. Briller -siste utgave av Elle.Armbånd -nora ( Villapaprika) 

Vel, idag har jeg for oppgave å sette opp budsjetter, få unna litt mailer og forbrede neste innlegg.. Jeg har jo ikke fått vist dere vaskerommet etter at fliseren ble ferdig. Det ble altså så mye mer "helt" . Her ser dere en liten bit av det. Meningen var vaskeromsinnredning, men etter at vi kom på noe helt annet og fortsatte på mitt "mesterverk" forsvant den lysten rett ut - enn så lenge får dere en liten titt. Jeg merker jeg er så giret at jeg kunne skrevet en stil om det å være glad, men jeg avslutter her! - Vi skrives etterpå! 

Baggy - jeans!

Bukse please, bluse Villapaprika, sko- tommy hilfiger, armbånd Villapaprika , belte -hermés ,veske Chanel. 

God kveld søndag! Vi har hatt en fantastisk dag idag , det ble indisk til middag og jeg mett nok en gang- verdens beste mat og litt ekstra kos har man lov til om sommeren. Vi vinket farvel til torpet kl 12 idag, etter 2 deilige dager med familien, finnes det noe hyggligere egentlig? 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, dagen imorgen kommer alt for fort så det gjelder å være opplagt. Jeg er endelig tilbake i normalen, og har fått en god flyt- det kan jeg bli vant til! 

Ha en fin søndagskveld vidre, så sees vi imorgen! 

Den lille sorte.

 

Idag kom de lekreste toppene fra twist& tango inn døren - myke og gode TOPPER med det perfekte snittet og lekreste åpne ryggen.. For meg som ofte kan slite med å finne en lekker overdel passet denne perfekt- denne sommeren skal den bli flittig brukt til alt fra søte skjørt til røffe jeans... Og gjett hvor mye jeg har brukt DENNE vesken, det er rett og slett en av de fineste vesken jeg har.. Jeg elsker å ha ting som er litt ulikt "alle" andre og selv om jeg har Mange dyre merkevesker er dette vesken jeg føler meg litt "alene" om og som jeg alltid får oppmerksomhet over... For meg som alltid har med et form for skift til småtrolla, kamera, toalettveske -you name it++,Plassen i denne vesken svikter aldri og kvaliteten er upåklagelig....

 

 

 

Så kom vi til lillelørdagen ...

Det hat jeg faktisk aldri forstått, hvorfor onsdag er lillelørdag? Mulig jeg er helt dum, men synes ikke det henger på grep.. haha...  Vel, nok en dag har kommet og igår fikk jeg ikke kommet meg inn igjen før kvelden tok meg igjen og jeg måtte se paradis .. Jeg sier det jeg, folk som melder seg på dette er "gale", men SINNSYKT underholdene  - takk gud for slike serier! Jeg elsker å være flue på veggen til slik og det er jeg garantert ikke alene om heller. Vel, etter en god dose underholding sovnet jeg på sofan-pumpa etter dagens slitsomme og tunge arbeid.. 

Vel, vårfølelsen er på plass og jeg er så takknemlig for at vi går den tiden i møte mer og mer nå, hadde jeg jobbet ute måtte jeg kledd meg bedre, men siden jeg jobber inne kan jeg nyte vårfølelsen litt på forskudd!! 

 

Skjerf, stoffveske,bukse og jakke er fra villapaprika, blusen er fra zara, og veske mulberry, sko toms. 

 Nå er det snart lunsj og vi får levrandørbesøk - mat står på menyen!! haha- italiensk! 

 

Ny uke, nye muligheter.

God mandag alle sammen! Her startet uken med et "pang"!! Butikken måtte etter helgens shoppegale mennesker fylles opp igjen! Jeg har fått på plass mange flotte nyheter i både skjerf og poncho og jeg elsker virkelig vårens nyheter fra close to my heart...

Idag har vårfølelsen endelig kommet litt tilbake igjen ettersom at snøen forsvant forrie uke, vinden er sur, men gud hvor godt det er å ikke plumpe bortover i snø. Nå venter jeg på litt mer varme så alle ballerina skoene mine kan bytte plass med UGSa.. hihi.... 

Skjerfet er nytt og finner HER. 

Dere må ha en fantastisk dag alle sammen!!! Vi skrives mer etterpå!! 

 

Full Tirsdagsrulle...

Hei og hopp- i "møkkaværet"..... Her har det vært grått siden jeg stod opp, jeg er altså så lei av kulde og grått vær- kan ikke bare solen komme fra en skyfri himmel! (?) ....  Vel, jeg har uansett tatt frem vårgarderoben og begynt å kose meg med tanken på at med regnet forsvinner snøen, så får jeg bare håpe den holder seg borte hvis den først skal regnes bort nå... Jeg er nok ikke den eneste som er lei av "sørpete" føre (?).... 

Butikken bugner av nyheter og jeg koser meg med å dulle rundt i butikken min <3 

Har dere hatt en fin dag da? Isåfall pass på at den fortsetter å være det! 

Nyt den- vi skrives! 

Små Moteløver

God morgen fra Fredrikstad!  Her er det kaldt, snø og skikkelig vinter, ingen tvil! Vel, jeg nevnte jo for litt siden at det ville komme litt barne "outfits" her på bloggen og hvem er det ikke morsommere å se lyse opp enn barna selv? 

Jeg har alltid vært glad i å kle småtrolla mine i pene klær, men også vært nøye på at det skal være godt og behagelig for de å ha på.  

H&m og name it er plassen jeg finner det meste, likevel er jeg veldig opptatt av å finne skatter andre plasser når jeg er ute å reiser, på shopping eller trumfer igjennom nettet. Ingenting slår hjemmet strikket ullsett fra min mor og ullundertøy , dette har ungene mye av og dette får ma aldri nok av.

Olíver er skolegutt og veldig "skikket" i stilen sin for alderen sin og glad i å ha på seg pene tøy, sånn har han blitt og det ser ut til å fortsette.  Han liker å ha skjorter under gensere så her går det i myke bomullsgenere med krage som han elsker. Olíver missliker nemlig "stikkeklær " og "stive skjorter"  som de fleste andre barn ..  Joggedresser kan "sprites" litt opp og detaljer er ikke ulovlig for de små heller, her kan kanten på et par tøffe sokker være nok. 

Outfit for Olíver; 

  Bukse -slimfit marineblå  bomull fra H&M ( pris ca 199) Genser i ull med stor tøff detalj knapp fra h&m( pris ca 199) Sokker 3-pakk h&m, belte-  Napapijri og genser med krage -name it. 

Outfit for Mathilde;

Mathilde har på seg verdens nydeligste ullsett i Marius mønster fra Childerenboom.  ( Her er det januarsalg nå så her gjelder det å gjøre kupp)  Ull-under genser fra name it, shorts- h&m , hårbøyle fra H&m. 

God onsdag!

Hei og hopp alle sammen, nå står jeg på farten for å hente juletreet vårt ! wiihiii!! Her skal julen enda mer inn idag og stas er det! 

Denne mnd kommer til å forsvinne i en rekord fart og med bursdag på lille mor og julen tett oppi hverandre har hu mor nok å sette fingrene i her i huset altså.. Idag har jeg fått unna litt småplukk jobb, igår ble det så sent at ting her hjemme måtte prioriteres litt før jeg fikk satt meg ned forran skjemren.-vel varer komme rut på løpende bånd og vi starter med en nye tøffe genseren fra RUGA - soooo in love ! Gensrene er i str one size, men helt himmelske og fasoongen passer de som er en s til l siden den er vid og kun stram i armene.. 

Fantastisk til et hvert antrekk uansett om du liker det avslappet eller litt tøffere! 

Finnes HER i nettbutikken. 

Nei, nå får jeg komme meg avgårde -klokken står ikke stille! 

Husk å komme med tips til kalendergaver nå også, som dere ser prøver jeg å ta med deres ønsker i kalenderen og det er noe jeg synes er ekstra stas!! 

Nyt dagen- det skal jeg med mine kjære <3 

 

Midt på dagen...

Når man står opp tidlig som det jeg gjorde idag føler man at det er midt på dagen når kl så vidt har passert 10.. Jeg bare elsker det å stå opp tidlig om dagen og føle at jeg får flere timer  enn hva jeg kanskje har- hihi.....  

Igår ble det seint, jeg var ikke hjemme fra pakkingen før kl var 23 10, men når man først setter igang er det vanskelig å stoppe, vi skulle liksom bare ta EN til og så bare en til etter det.. Deilig er det, idag går det enda flere ordrer ut og nok en kveld med pakking har jeg forran meg, noe som er helt greit for da går tiden litt fortere, imorgen kommer nemlig småtrolla mine hjem igjen * lykkepåjord* ... Da har jeg lovet de å bake pepperkaker og annet snadder så jeg tror de kommer til å løpe rett inn på kjøkkenet.... 

 Nå skal jeg få unna litt jobb på Villapaprika også, klokken har jo passert halv 12 så nå er det midt på dagen og på tide å komme seg avgårde!  Men før jeg løper ut døra, mange har lurt påd en lyseblå kjole-skjorta jeg bruker fra Lexington(?)... Det er en koseskjorte egentlig, men for de som er som meg og liker lange skjorter passer den utrolig godt til jeans og høye sko.. Lurer på om jeg skal legge den ut på nett, tror dere det hadde vært noe?

Den er helt enkel, men fargen er bare helt nydelig duslyseblå ! 

Skjerfet er også fra Villapaprika og komme rut etterpå- deilig 100 % myk-ikkestikkeullgarn... Helt fantastisk i denne vinterkulda.. 

Dere får passe på å nyte dagen og kose dere, her inne skrives vi mer etterpå! 

 

Blue day!

Hei og hopp!! Idag skulle man nesten tro man skulle få vind under beina og lette! For en "storm" det har vært inatt og idag, men med stormen kom solen og deilig er det! 

Her i butikken går dagene unna, butikken tømmes og vi gjør oss klare for å ta over det nye lokalet - bare gled dere!! Jeg tenkte å ha kameraet emd på ferden når vi holder på, så dere skal nok få giret dere litt opp på mye lekkert! 

Idag har jeg tatt på meg ulljakka,gummistøvler og yndlings skjerfet mitt som dere finner HER.

Nå kom Nina inn døra her med ribbe,sennep og fersk loff-om jeg har fått dilla? JA! namnam!

Nyt dagen, vi skrives! 

GOD mandag!

Hei og hopp alle sammen, hatt en fin dag?  Idag har jeg vært våken noen timer, jeg stod opp for å lukke vinduet, men endte med å sette meg ned med mailen min istedenfor.  Denne uken er veldig hektisk og siden jeg har noe på planen hver dag denne uka har jeg ikke mulighet til å ligge på den "late" siden.  Igår gikk Kameraet mitt tom for strøm, av en eller annen grunn sliter jeg med å lade opp batteriet igjen, mulig det har sett sine bedre dager og jeg må kjøpe meg nytt(?)  Vel, det ladet litt så jeg tenkte- idag starter jeg med å vise frem det nye skjerfet og den tøffe nye genseren vår .. Mange har jo spurt etter den siden jeg la den ut på instagram- den "perfekte" visefrem plassen - hihi.....  Det å se at så mange følger meg der inne er ekstremt moro altså, blir jo som en miniblogg, bare litt mer lettvindt.. hihi....

Skjerfet er også nytt nå og finnes i 3 deilige og forskjellige farger, det samme gjør genseren... Jeg skal få inn linker til genseren når jeg kommer på jobben, frem til det håper jeg dere vil nyte dagen og kose dere! 

Grip uka- den går VELDIG fort! 

 

70 % SILKE 30% VISCOSE

God fredag alle sammen! Her har det gått en "smule" varmt idag, masse varer har nok en gang kommet inn og vi jobber med å få dette på nettet idag også! En favoritt som kom inn døra idag er et skjerf, og det i de flotteste farger-regnbuens farger...  

Se så vakkert da dere!!! 

 

Skjerfet finnes HER i nettbutikken 

Jeg er en som er veldig "dårlig" på farger, men denne høsten og vinteren skal jeg virkelig bruke det altså.. Jeg vet ikke om noe flottere enn å "sprite" opp et ellers beige,grått eller stort antrekk med det rette skjerfet og de rette skoene samt stæsj som smykker,ringer og armbånd....Man kan nesten gå i hva som helst hvis man bare har det rette tilbehøret... 

Nå får jeg neste kaste meg rundt -igjen! Dere vil vel ha mer ut på nettbutikken tenker jeg ? 

Nyt dagen! 

 

 

 

På med skjerf og genser....

Idag har det pisket ned med regn, været har vært skikkelig grått og jeg har nesten gått litt rundt meg selv.  Jeg har lenge gått og gledet meg til å få tatt i bruk alle de flotte skjerfa mine, Villapaprika har jo verdens flinkeste leverandør på slik så det er EKSTREMT! morsomt når det kan bli tatt i bruk.  Jeg har rett og slett flyttet inn i alt det nye og dette skjerfet ligger nå også ute på nett.. 

Jeg bruker det som skjerf,sjal og lite pledd, det er stort og er like flott over en stol som rundt halsen. Det er jo kjempe stas når man kan bruke noe man liker til mer enn en ting - ikke sant?

 

Skjerfet finnes HER

Nå får ejg haste vidre, jeg hadde tenkt til å få unna et par timer i butikken idag før jeg skal starte på nok et "lite" prosjekt her hjemme... Blir gira som bare det når det er høst jeg altså.. hoho... 

Nyt dagen mine vakre! Vi skrives på igjen etterpå! 

 

 

Søndags outfit..

Hei og hopp og god søndagsmorgen! 

Har dere hatt en fin helg da? Her har helgen vært rolig, vi har bare vært hjemme med småtrolla våre, litt godt det også. Idag er det fult program igjen og ungene gleder seg stort over å skulle kose seg litt hver for seg, Olíver hs onkel Cato og Mathilde hjemme med Kusina si Marie, jentedag rett og slett... 

Jeg har nå telt over alle de nye klærene våre og herreminhatt hvor mye fint det kommer ut i nettbutikken der i løpet av morgen dagen. Vedens deiligste gensere, bukser, kjoler- you name it. 

En av de nye genserene som kommer inn på nettbutikken er denne deilige marineblå genseren fra Senze og joy- perfekt til det hverdagslige antrekket,myk og god... 

Nå står en liten gutt å tripper sidenav meg, han er så giret på å dra til onkelen sin at jeg ikke kommer meg fort nok av gårde med han -- hihi.. Lille raringen min.. 

Nyt søndagen mine vakre, vi skrives !

 

 

 

Klar for høsten...

Nå som vi har pusset opp garderoben er det å legge på plass nye klær en glede, en STOR glede ! Tenk at jeg har fått meg walk-in  med skikkelig STIL ! I´m sooo proud! Vel, idag kom masse deilig nyheter fra Twist & tango inn i butiikken og enda mer lekkert ventes inn- klærene flyr jo ut med en gang i tak med interiøret og det er ekstremt MORO! 

Ny GLITTERTIGHTS og genser ... 

I LOVE IT! 

 

Jeg tror Garderoben min denne høsten har spritet seg opp 10 hakk, ettersom jeg har kommet meg tilbake i min "form" , faktisk gått ned fra 64 til 56 kg på 3 mnér og er KJEMPE stolt og føler meg som meg selv igjen... Jeg er jo ikke store jenta, det har jeg aldri vært, men jeg måtte faktisk jobbet hardt for dette og må fortsette å gjøre det for å holde meg her... Enda godt kondisen og helsen har godt av sunt kostholdt og mye beveglese. 

Nå skal jeg fortsette å pløye igjennom mailboksen min, og dette kommer SÅKLART ut på nett =) 

Nyt dagen-vi skrives!! 

 

Golf weekend...

Sånn er det med mannfolk og deres trang til å gå mange deilige mil på golfbanen i uka.. Er det en liten unnskylding for å komme unna kone og unger?  Jeg skal ikke påstå for mye, min mann velger å si det som det er- en golftur er en deilig avkobling. Når mannen for halvannen uke siden fylte år fikk kan golfweekend på Kragerø resort og spa av meg og ungene, med 3 retter middag, fri vinmeny +++ you name it... Han reiser ned imorgen formiddag med sin beste kompis, golfbagen står klar og jeg har ryddet klart til min beste venninne kommer.. Vi konene må jo ha støtten i hverandre når mannfolka våre reiser på golftur og vi sitter igjen med 4 små barn ... Jeg tror nok det skal gå så bra så.... 

Golf er ikke helt min greie, men det er jo lov å tulle litt... 

Blusen er ny i butikken nå og er alt ute i nettbutikken.. ønsket str skriver dere bare som en "merknad" i kommentarfeltet, vi jobber med å få lagt de inn, men det er noe som har skjedd i nettbutkken så det henger litt etter, str som finnes er 36,38,40 og 42. Blusen er  romslig i str og veldig lett og myk på. Finnes HER. 

 

Nå skal vi spise SEEEEN middag, her er kvelden ennå ung så vi skrives mer imorgen .... Nyt kveldne og natten mine vakre!  

Happy Monday!

Hei og hopp og riktig god mandag-ny uke !!! 

Her står ikke tiden stille og jeg har nå kommet meg på jobb, fått unna litt mail, tatt meg av noen kunder og skal straks få i meg mat-NAM!  En liten ulempe er at jeg idag er helt ødelagt kvelden igår ble alt for lang vel og merke.... Jeg anbefaler INGEN å starte på en ny serie kl 23 på kvelden , det blir et realt mareritt å avslutte og man klarer ikke stoppe før man er i "mål" ..... Vi satt opp til 0230 , herremin hvor trøtt jeg var da klokken ringte kl 0630- min dumhet-i know......  Vel, jeg lå klistret på daybeden med øyne store som flatskjermer...Enkelt og greit. 

Under the dome er virkelig en serie jeg kan anbefale alle på det sterkeste! Den var virkelig helt RÅ!  Idag har jeg et lite håp om å bli ferdig med jobben og lukke dataskjermen før kl er elve, ingen tvil om det! At jeg jobber fra jeg står opp til jeg nesten legger meg er ingen tvil lenger.... 

Todays  outfit Details .... 

(Jakken og genseren samt armbåndene er fra Villapaprika, bukse h&m sko spain! )

Nei, nå skal jeg få i meg litt mat, ellers lader batteriene HELT ut.... 

Vi skrives! 

 

Back to NORMAL!

 

 

And back on track! 

 

Vips så var denne helgen over og jobben kaller på nytt imorgen.. Denne uken får vi inn masse nytt fra leverandøren vår også, alt har gått så SINNSYKT tregt hos alle denne sommeren, nesten litt utholdig! Vel, slik får man ikke gjort noe med og da gjelder det bare å holde hodet kalt og finne løsinger i mellomtiden.. 

Olíver reiser faktisk fra oss i mange dager nå og jeg merker at mammahjertt mitt sliter veldig med det- herreminhatt så redd jeg er for å ikke ha kontroll på han eller at det skal skje han noe... Vel, han gleder seg kjempe masse og skal helt til nordmøre med farmoren og farfaren sin, stolt og stor gutt på sin første lange tur fra mammaen og pappaen sin.... Ukedagene kommer fort nok tilbake så det gjelder å la de små få kose seg litt med ferien også, jeg skal nemlig bare jobbe... 

(Øredobber,genser,smykke og armbånd fra villapaprika -shorts -malene birger. )

 

Jeg har flyttet inn.... Og maskinen flytter snart ut!!!

Jeg er helt hodestups forelsket i min deilige nye poncho fra Villapaprika, disse kom inn for noen dager siden og sending nr 2 kom idag! Disse er i deilig mirino ull og er helt fantastisk på -sommer som vinter. Etter MANGE etterspørsler fra dere lesere på om den kommer ut på nettet kan jeg idag si at jeg har fått den ut-den pluss masse annet fint!  Finnes HER i nettbutikken. 

Idag låste maskinen vår seg og jeg har en ny vaskemaskin som IKKE fungerer, uheldig er jeg også for AEG ringer jo ikke opp igjen som de skal heller og jeg blir sikkert tatt for å være den største masebøtte noen ganger hver gang jeg ringer og etterlyser en som kan kontakte meg å få orden på denne maskinen... . I full fustrasjon  over å ikke få vasket klær gir jeg opp alt som går på strøm!  Æsj altså.... Den gamle billige maskinen vår var det aldri noe galt med før den etter 7 år tok kvelden.... Denne .. Vet nesten ikke hva jeg skal si jeg, aldri hatt mer feil med noe i mitt liv så å gi mangfoldige tusner for en maskin var bare UFF! !! Nå må jeg ringe hu mor og få henne til å vaske litt klær for meg, noe jeg håper hun gjør.(?) vil du hjelpe meg mamma?

 

Nei jeg får gå ned å vri opp de klærene som var i maskinen før den tok kvelden... Hipp hura for ødelagt maskin og SMELL på skatten..... Imorgen blir nok en bedre dag, haha....

Nyt kvelden mine vakre!  

 

Blue monday.

God morgen,dere, eller god (man)dag! Idag har jeg hatt den typiske søndagsfølelsen i meg siden jeg stod opp, fridager kan nesten gjøre meg litt "surrete" .. Jeg har valgt å finne frem skurefille og støvsuger, huset bærer tydlig preg av en uke med mye besøk og inn og ut flying. Sommeren har tatt en liten "pause" idag så varmen er ikke den samme, men jeg satser på at den kommer tilbake fort.  Jeg tror nok ikke jeg er den eneste som ønsker en god og varm sommer her i landet, vi vet å sette pris på været når det kommer ihvertfall. Vel,før hus og hjem skal startes på går turen en liten tur ut..Antrekke for dagen min ble dette.; 

Bukse -zara. Genser-privat. Smykke -Villapaprika Veske HER -Villapaprika ,SKO-(spania) armbånd-sif jacobs. 

Genseren fikk jeg en beskjent til å strikke til meg før våren kom. En Dorthe Skappel genser i bomull og i min favoritt farge Lyseblå!  Det er noe med hjemmestrikket jeg elsker og denne genseren tror jeg vil bli perfekt til korte sommershorts og tøffe jeans! 

Nå kom regnet så jeg får dra på meg regntøyet-vi skrives! 

 

 

Inntatt sofan..

Etter å ha holdt på med små og store prosjekter i hele helgen var det å sette seg ned idag helt FANTASTISK! Det er masse deilig filmer på tvén, beina ligger godt plantet på bordet og hodet godt tilbake i sofaputene.... 

Litt på farten ikveld har jeg jo vært, og etter en kopp kaffe for mye ble jeg nesten KVALM...Dette var første kvelden ute i høye åpne sko---ENDELIG! 

Nyt kvelden alle sammen og tusen takk for alle nydelige kommentarer -dere er vakre! 

Vi skrives! 

Jakke-MET, bukse-H&M, sko-BUFFALO, veske -hermes, genser -American Vintage /Villapaprika , skjerf- Hermes ...

Vi elsker vår!

Nyt vårens nyheter og sprit opp garderoben..... 

Skjørt -vintage by fe / villapaprika, topp- American Vintage/ villapaprika , silkebluse lang -Vintage by fe/ villapaprika, smykker og øreringer - lily & rose /villapaprika (alt finnes også i nettbutikken) . 

 

Idag har ting gått SLAG i SLAG i butikken, jeg har fått ut masse på nett, tatt masse nye bilder, kunder har shoppet vilt og vi har fått frem enda mer nyheter!!  Mange lekre nye putetrekk har kommet inn og noen er alt ut i nettbutikken ... Det er altså så morsomt å se at så mange handler nytt når det legges ut - det gleder mitt hjerte! Klærene og interiøret i butikken selges om hverandre og det er ikke noe som kunne vært bedre! 

Masse deilig nytt i putehimmelen! ....

Noen andre enn meg som elsker de nye linputetrekkene? 

 

En LANG dag...

Hei og hopp -bikinikropp..... Neida, den var drøy for der er vi ikke ennå, ihvertfall ikke jeg, men klar for å innta sofaen og kvelds middagen med min"lover" ... Idag er det to nye program på agendaen og gjett om jeg gleder meg da, elsker at den god *sittisofaenogværelat* tiden har kommet tilbake, nå mangler bare sesong 4 av walking dead så er vi i mål!  Idag har det gått i 110 i butikken, jeg og Trude har ordnet og styret og fått opp alle de deilige smykkene og verdens søteste kunder har vært innom å tatt i bruk sine tips fra meg. Jeg har nå endelig fått plassert baken i sofaen etter et langt møte og et lite intervju så nå skal jeg nyte sofaplassen min.... Og dere,smykkene mine fikk skryt til himmels !Vakre og nydelige Hanne som hadde intervjuet med meg skulle hjem å bestille seg noen øredobber med en gang så det må jeg si !!! *smiler* 

Alt i alt har dagen idag vært nydelig . Nå skal resten av kvelden nytes og data´n lukkes... Imorgen er det nok en aktiv dag og styremøte ..Mon´tro hva Nina og Arild har å komme med nå, blir alltid ris og ros på de møtene, jeg jobber jo faktisk med å bli voksen...Ihvertfall "mer" voksen"....

Antrekket og tilbehøret alt fra Villapaprika og mye av det finnes alt i Nettbutikken, den finner du HER. 

 Nyt kvelden- nå skal jeg se på tv3 ;) haha.... God kveld! 

Love Ester Elenora

Og tatt av vinden... 

noen ganger lønner det seg å følge den, uansett hvor den bringer en...

Idag har jeg hatt langt hår, nesten litt uvant, men jeg liker godt det også.. Hva mener dere,langt eller kort ?

Topp Ester elenora- Villapaprika 

Bukse bikbok. 

Clutch - ester elenora - Villapaprika 

Min nye favoritt..

 

Det at jeg virkelig har falt for farge blå er ingen tvil, jeg er svak for den rett og slett. De nye skinnbuksene mine har virkelig blitt en favoritt i klesskapet mitt,jeg bor nesten i dem.. Vel, joggebuksen er enda kveldens og sofaens favoritt, men at jeg behagelig kan bevege meg rundt i disse er absolutt et pluss! 

På fredag fikk jeg inn 2 nye små sminkepunger i fargen jeansblå og marineblå fra LAMA . Jeg tok med meg en av hver hjem,men den marineblå er med meg overalt - i just love it!  Pris kr 89,- + frakt. 

Buskene er fra Come as you are, bluse fra Høyer, sko Bianco, skjerf- Ferner Jacobsen, sminkepung - Villapaprika. 

PGA sykdom her i hus, poster jeg ut ukes menyen imorgen, en perfekt start på uken ;)

 

Teller timer......

Om 24 timer er vi sikkert på vei ut døren, med to stk trøtte gullunger og en bil full av bagasje... 12 deilige late dager i Spania skal bli ubeskrivelig deilig, bare det å få mange dager alene med familien min skal bli veldig deilig.. Svigers er også i Spania så at det blir litt turer til dem er ikke umulig.

Jeg har pakket og pakket til den store gullmedaljen, men siden jeg vet at jeg kommer til å få med meg litt småtteri hjem igjen i bagasjen så ha jeg pakket med omhu.. =) HELDIGVIS... Ifjor var det et mareritt å få med seg alt hjem igjen nemlig... Jeg har ingen planer om at det skal skje igjen.Det var et lite mareritt altså.... uff...

Ettersom Håkon startet ferien sin idag tok vi oss en bitteliten tur ut og koset oss litt... Litt kjærestetid er aldri dumt..Antrekket var enkelt satt sammen av klær jeg ennå ikke har fått pakket ned. Shorts - h&m . Topp-h&m , pumps -buffalo, silkebluse - tiger Det å skulle friske opp sommergarderoben litt i Spania blir ikke så altfor dumt jeg merker jeg tenger det nå... Det at værkartet ser nydelig ut og temperaturen der nede er godt over 30 lover godt og veldig VARMT.. =)

Jeg kommer til å bo i bassenget og på stranden om jeg kjenner meg selv rett..

 

 

Sånn ble det

Endelig har jeg fått ut løshåret og håret er ikke lengre en GAL blanding av gulfarger.. Jeg må si jeg synes det er litt uvandt med dette korte håret, men jeg synes også det er veldig deilig. Bare det å sette børsten inntil hodebunn igjen var magisk.

4 timer satt jeg i frisør stolen mens min herlige venninne Malin ordnet det. Jeg klarer ikke gi henne nok skryt, hun er så utrolig flink med hår og jobber veldig for å få håret mitt "friskt" igjen etter alle de behandlingen jeg har trumfet igjennom på det. Jeg er av person som aldri får bestemt meg for hårfarge osv , men denne gangen merker jeg at jeg har kjempet for å få det lyst uten at det blir gult og det har vært en kamp jeg ikke skal utsette meg selv for igjen.

For alle dere som lurer ligger salongen til Malin under min butikk, jeg kan absolutt anbefale henne for alle som bor i nærområdet!  Ikke bare er hun flink med hår, men hun yter en enorm service for kundene sine og du koser deg fra du kommer til du går ut igjen. Atmosfæren er avslappet og salongen er rett og slett nydelig! Dere kan besøke Malin på bloggen hennes ved å trykke HER .

Skjørt - Gina , Genser - Malene Birger, Pumps - Zara, Smykker- ck - interiør merket bibi .. Smykkene kommer nok etter verdttil salgs på nettbutikken min også, men i morgen skal jeg poste ut et eget innlegg på mye av de flotte smykkene og armbåndene her på Villapaprika.no .

Nå gleder jeg meg bare til å få litt sol på kroppen og til å krølle håret mitt litt imorgen.. Litt Marilyn Monroe frisyre er ikke dumt nå på sommeren når håret er kort. Om 2 dager reiser vi ned mot varmere strøk, gjett om jeg gleder meg .

Jeg håper dere alle har hatt en strålende dag og kveld, nå skal jeg slappe litt av før sengen kaller på meg.

 

FAVORITTKJØP !

Det beste med å være på shopping er å finne alt i riktig str og at alt passer. Igår hadde jeg virkelig en lykkedag alt jeg så etter fant jeg. *wiiihii* ...Siden vi om få uker setter snuten ned mot varmere strøk var sommerklær og shortser det som stod på handlelisten. Mellom alle de lange buksene fant jeg shorts etter shorts, skjørt etter skjørt..OG det beste(!) alt var i lyse delikate farger med blonder..I´m in heaven!

Favoritt kjøpet ble denne søte shortsen.

Jeg har rett og slett forelsket meg i de nye søte sokkene mine.. Føler meg som en "ballerina" når jeg tripper rundt i dem.

Shorts- vero moda, jakke- marc by marc jacobs ,topp-bik bok. Pumps - Bianco . Sokker - Gina tricot.

hits