desember 2015

Fra helt standard til det lille ekstra.

slik så kjøkkenet ut når jeg fikk nøklene til leiligheten. Det var i god stand, sakper pene, men såklart en smule "slitt" og tregt å se på. Et typisk 2006/07 Sigdal kjøkken som ble brukt i denne blokken. 

Slik så det ut: Når man har et enkelt utgångspunkt er det å starts med å gjøre de små grepene mye morsommere. Skapene var jo fine så de fikk seg et strøk med samme maling for å gå over alle hakk, merker og riper. 

Så startet moroa! Siden jeg kom fra et nyoppusset kjøkken hadde jeg ideene med meg. Først var det at jeg ønsket mer bekeplass.. Etter mye surfing endte jeg opp på ikea sine hjemmesider og håndtak, batteri og kjøkkenøy ble kjøpt ( batteriet har jeg ikke fått montert ennå) 

Jeg lot meg inspirer av dette utgangspunktet: 

 

Bildecred;  del gjerne info, finner ikke eier. 

Men måtte bryte med sort på annet enn vegger og skap, så jeg endte opp med å male kjøkkenøyen sort og bestille sort stekeovn. Jeg ville ha litt røffe arbeidslamper og jeg ville blande sammen to-tre stiler jeg alltid landet på. 

Kjøkkenet fikk hvite fliser, jeg har valgt å bruke mye kurv , gulvene i i parkett så jeg har også valgt å ta den igjen i ulike interiør rundt om i leiligheten og beholde fargen på benkeplaten og kjøkkenøyen slik at alt tar opp hverandre i rommet. 
To store gode barkrakker er plassert til kjøkkenøyen som ekstra spiseplass og arbeidsplass for barna når de gjør lekser. 

Stekeovnen byttes snart ut til en sort og det vil utgjøre stor forskjell på dette "enkle" kjøkkenet. 
Når dere innreder et kjøkken eller vil ha det lille ekstra er det viktig at dere tenker litt på hjemmet ellers slik at det blir en rød tråd og at dere inreder etter deres behov. Mitt kjøkken er innredet slik jeg liker det, og jeg elsker å jobbe på det!  

Som dere ser.... Etter hvite fliser, kjøkkenøy, nye håndtak og de hvitevarene jeg liker har jeg satt det sammen på en annen måte. Jeg ville ha det røft, romantisk og elegant.. Og  det føler jeg at jeg klarte ved bruk av de ulike tingene satt sammen! Nå vnete rjeg spent på å få på plass det nye batteriet på vasken og den lekre nye ovnen min! 

Bruk knagger, tekstiler, friske blomster , deilig duftlys, og krukker fremme for å sette en "kvinnelig" touch på det til slutt! 

Jeg fikk de GRATIS!

Svært svært sjeldent finner jeg noe som passer hos meg og som er GRATIS, men idag ble jeg glad, rett og slett glad!  Jeg solgte igår mine spisestuestoler og en ivrig ny eier hentet de samme kveld!  Jeg har ikke kjøpt meg nye og vil gjerne vente litt så jeg får sett litt på hva jeg ønsker.. Derfor gikk jeg opp til mor ogfar, hentet to stoler i boden og vips, med barnestolene ble det jo SÅÅÅ koselig her!  Akkurat å skal jeg ikke kjøpe meg noen andre, disse likte jeg godt nå og har en råtøff linkappe og legge på når vi kommer inn i det nye året !  Jeg skal nok med tiden kjøpe noen i beige, men synes det var deilig og slippe å haste med det nå! 

Vel, spisestuebordet er litt som et par lekre sko.. Har du skoa- har du antrekket... 
Nå skal jeg kritisk titte rundt og plutselig sier det PANG og de rette stolene står rett forran meg! Inntil det skjer, skal jeg fortsette å piffe opp disse... 


Vel,idag var det enkle det beste og jeg nyter å ha spart meg god tid! 

Igjennom tidene....

Vips og snart er 2015 et avsluttet kapitel - endelig! 2015 skal ærlig innrømmes at har vært det grusomste året jeg noengang kunne hatt. Så mye tull, elendighet, forandring og skuffelser .. Endelig har jeg klart å sløyfe inn årets siste mnd med noe positivt og 2016 skal bli året jeg skinner! Jeg har så masse fint å dele med dere, så mye positivt og nytt som skal skje. Gjett om det skal bli deilig da! Starte med blanke ark, nytt år, ja jeg har stor tro nå! 

For å mimre litt på tiden som har gått her på bloggen legger jeg med noen av de mest delte bildene mine rundt om i sosiale medier. 

Her fra selveste "villapaprika" huset... 

 

Stilen min ser jeg er den samme, bare en smule utviklet.. 

 

Så fra drømmehjemmet mitt, det huset jeg aldri ble klok på, men alltid elsket! Det var lyst, det ble mørkt, det var beige og det var grått.. Huset var i bevegelse og forandring -akkurat som meg. 


Julen 2013.. En fantastisk tid! 


Kjellerstuen, når den var på sitt flotteste! 

Håper du fant noen bilder som inspirerte deg. Imorgen kommer nok et innlegg med inspirasjon, og da står kjøkkenet for tur! 


Nyt kvelden alle vakre følgere-det fortjener dere! 

Slik får du det perfekte hotellrom hjemme.

Soverommet, hvem drømmer ikke om det perfekte soverom? 

Man trenger ikke et stort rom for å ha det pent , ei heller for å få en hotellfølelse. Alt handler om hvordan du innreder -ditt soverom uavhegig om det er Large, medium eller small. 

Jeg har vært mye ute å reist i mitt liv og det jeg alltid har satt pris på er de hotelrommene som får jeg til å slappe helt av. Jeg føler alltid en form for ro når jeg kommer til hotelrommet og den roen er hva jeg har tatt utgangspunkt i hjemme hos meg selv. 

Igjennom tidene har jeg prøvd ut litt forskjellig, men en ting jeg alltid ender opp med er -sengegavel og tapetvegg i hodeenden... Jeg har ALLTID malt soveommet i farger som er dempende og fylt på med tekstiler som myke puter og pledd. 

Lamper : Ha nattbordlamper som løfter rommet, og som gir godt leselys. 

Store hotelputer. Alltid like pent, alltid innbydende. Bland ulike tekstiler og miks , i alt fra lampeskjermer, putetrekk, sengetepper +++. 

Det gjedler å tenke kreativt og ikke la str på rommet styre hvordan du vil ha det. Velg heller å se muligheter, fremfor hindringer. 

Jeg har et lite soverom per.dags dato, men med fokus på å skape et romantisk og lukseriøst soverom lot jeg fantasien styre og ikke rommet.

-Striper strekker rommet, av den grunn valgte jeg å ha det også på soverommet som en kontrastvegg. 

- Sengegavelen setter prikken over i´n og rammer inn sengen ,her har jeg valgt en naturfarge for å holde fargnene på rommet rolig siden det ikke er så stort. Monotone farger er somregel enklest å jobbe med.

(idag er det ikke så lyst ei heller sol, bildene er derfor tatt med dårlig dagslys) 

-Betong røffer ting opp, med to store sølv-lampeføtter med beige rundeskjermer bryter jeg opp interiøret, men samler det sammen igjen ved å bruke tekstiler, farger og elementer som ellers er i rommet. 

-Gulvteppet er beige sissal, det grover det litt ned og skaper litt spill. Igjen har jeg valgt en farge som går igjen på rommet ellers. -Tekstiler i sengen får leke sitt eget liv,  her varierer det veldig, nå har jeg valgt å bruke jordtoner, med fordelen ved å ha et ellers nøytralt soverom er at man kan leke med ulike farger på puter, tepper og sengesett uten at det blir rotete og man slipper å binde seg opp mot en spesiell farge i rommet. 


Ellers har jeg valgt å ha et speil på veggen og en dekorknagg .. Speilet skaper større romfølelse og knagger er alltid praktiske og pene. Jeg velger heller få STORE ting, enn mange små. 
Hva skal til for at du skal få det perfekte soverom, prøv noen av mine tips så skal du se at du er langt på vei om du ikke allerede har det (?) .. 

 

Winter wonderland

3.Juledag - det snør og det snør! Endelig kunne jeg ta med småtrolla ut i snøen og hvor heldig er vi ikke som fikk oppleve snø midt i jula? Alle gode ting er tre og på det tredje skal det skje! 

Endelig snø! 

 

Our home -sweet home! Heldig som vi er, så bor vi med natur rundt oss selv om vi bor i 2.etasje i en blokk så det å gå ut å leke litt, ake og finne små huler var bare noen av de få tingene vi kunne gjøre idag som jorda var kledd i hvitt. 

O´jul med din glede... Tenk at vi 3 har fått være sammen hele julen. Egentlig skulle småtrolla være hos pappaen sin, men ville være hos mammaen sin istedenfor ( vi lar barna bestemme) Gjett om det var en stk mamma som fikk årets julegave! Ingenting materalistisk kan stille seg opp mot det å få ha det kjæreste man har rundt seg i en slik høytid. Imorgen skal de tilbake til pappaen sin, og faktisk gruer jeg meg litt.. haha.. Selv om de gleder seg stort til å se pappaen sin igjen blir det utrolig tomt i leiligheten uten dem. De skaper et hjem og uten de her er det litt mer som et "skall" ... Vel, jeg har noen overraskelser jeg skal trumfe igjennom med når de er hos papsen sin .. Nemlig noe VELDIG lurt for å "dele" rommet litt mer opp for dem...  

Men nå idag.... Vel.. Vi har bare sett på masse familiefilmer, spist , drikket kakao, lekt i snøen.. Rumpeake- hvorfor ikke? Jeg tror "hula" vi fant var dagens høydepunkt.. Små barn små gleder , i dette tilfellet stemmer det på en prikk!  Ungene har gått å spurt om vi kan leie en hytte, så nå sitter jeg å titter litt rundt på nett, noen som vet om noen fine som er ledig en eller kanskje to-tre helger iløpet av de neste 2-3 mnd. ?  Ja, da må dere HYLE ut .. 

Send meg gjerne en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com , jeg betaler gladelig og er VELDIG ordentlig av meg. Jeg har bare veldig lyst til å overraske mine små med en hyttetur! 

Med et håp om at snøen blir litt til skal vi om det er snø når de kommer tilbake finne frem akebrettene og skia ... Endelig har vi det ALLE mann.. 


Jeg håper dere har hatt noen fine juledager.. ? Fortsett å nyte, tiden går såååå altfor fort! 

Stor romjulsklem fra meg til alle dere! 

1.juledag og morgen kos.

God 1.juledag, tenk at det nå kun er 6 dager igjen av dette året? Og at julaften allerede er over, dagene denne desember har gått så fort... Hvor ble førjulstiden av? 

Vel, igår feiret jeg julaften med mine små og familien, det var så deilig å få være med barna denne julaften likevel. De skulle egentlig til Halden til Håkon sin mor og far og feire med dem der, men siden Håkon og jeg er så gode venner og familien vår også er gode venner bestemte vi litt på sparket for å feire dagen samlet pga barna <3  For min del var det helt topp å få være med småtrolla hele gårsdagen, jeg var helt uteav meg for en uke siden, det å feire alene uten en å holde hardt i hånden eller barna kvelte meg nesten fra innsiden og ut. 

Selv om det var tomt å våkne opp første julemorgen helt alene , har jeg brukt morgenestimer på en god frokost, sofa med dyna over meg, film og levende lys. Utenfor herjer vinden for fult og jeg er takknemlig jeg har et trygt, godt og varmt hjem å gjemme meg bort i når ikke noe annet frister. 

1.juledag og kos.. 
Iår har jeg ikke klart å bli lei julen, jeg begynte jo å ta den frem i november, men selv om jeg begynner å bli lei tidlig ellers er jeg nå betatt av den vakrejulepynten og nyter den hele tiden. 


 

Jeg håper dere har en deilig 1.juledag... Det fortjener dere alle! 

 

God Jul..

Riktig god jul! 

Så er den store dagen kommet, dagen man skal tilbringe med sine kjære, spise god mat og pakke opp pakker! Denne før-julen har vært annerledes, trist og veldig tung å komme seg igjennom. Nå står julaften og romjulen for tur og jeg tror faktisk den skal bli nokså bra, annerledes, men bra! 

Igår og idag har jeg lagt alt som heter megselv til side og kun konsentrert meg om barna, jeg lever litt igjennom de nå og det er veldig deilig! Tid til å glemme og tid til å fokusere på noe annet.Når du får barn får du på en måte en ny giv i julen og jeg har nå levd litt igjennom barna og sett høytiden litt igjennom barna mine sine øyne. Forventinger , tanker, julesanger og filmer blir som i barndommen, nettopp fordi det er det som en julen.. De små gledene , forventingene og stemningen, plutselig er man "8" igjen og pluselig er julestrømpen det som er julemorgen og putselig gleder man seg til å se klokken slå mot middagstider for da vet vi at vi er samlet! 

Julefrokosten har vi koset oss med,askepot er på tvén og barna leker litt med den første pressangen! Julen er her, den har startet og den startet akkurat nå.God jul, nyt dagen! 

Kveldsro i heimen

God kveld i stuen alle vakre!  Vips var den 22.12...Rettere sagt bittelillejulaften over og jeg kan endelig sette meg tilbake og starte på julen. Pga småtrolla ble litt rød jul her også, Mathilde ønsket seg røde roser og røde julekuler så her var det bare å gi etter.  Vil de ha rød jul, må det bli rød jul også, ikke sant? 

Mathilde har smilt og spredd godt humør i hele dag, hun har vært så glad , så lykkelig og jeg har lest alle bursdagshilsner til henne! Skal si hun ble stolt , for vi så også på de ulike profilene så hun har følt seg som ei lita stjerne .. haha...

Jeg var litt sein med kamera idag så noen hadde alt dratt når det kom frem, men vi ble 16 stk og det var overraskende god plass rundt bordene...Godt å vite, for da vet jeg til en annen gang at å ha familieselskap ikke er noe problem her i heimen heller. 

Mathilde valgte maten idag så jeg lagde taco og farmor og mormor bakte kake .. Alt ble vellykket ! 
Nå skal jeg nyte en time med stillhet.. Imorgen skal vi ha kosemorgen, se på julefilmer og spise masse mat ! God bittelille julaften alle sammen! Stor kveldsklem fra meg! 


Snart er hun 7 år.

Tenke seg til, for 7 år siden på denne tiden var timene før prinsessa som endret hverdagen vår kom. Hun kom til verden med et hyl, liten, kompakt og perfekt med sine 2,6 kg. Hun var helt nydelig og idag stråler hun en godhet og kjærlighet til alle rundt seg som ingen andre jeg kjenner. Hun er alt jeg aldri har vært , hun er en forbedret versjon av meg selv.. Hun snakker alltid pent om alle, beskytter alltid alle uansett og snakker varmt om alle som har beriket livet hennes. Hun er snill, morsom og har mark i baken, men hun er mest av alt hjertevarm. Idag har hun kjeftet på meg for de som ikke kommer , hun har satt meg på plass, smilt, grått, kranglet med storebror og dekket bordet samt handlet blomster. Denne tiden er litt annerledes for oss, Mathilde er jo 7.år imorgen så hun forstår ikke alt og lurer veldig på alt som har skjedd og skjer. Hun savner, minnes og tenker og det jeg skulle ønske var at jeg kunne tryllet alt bra og alt vondt ugjort bare for denne ene dagen hennes. Vel, det viktigste er som hun sier selv ;

"Er vi snille og oppfører oss pent mamma, får vi stjerne på himmelen og den kan alle sammen dele!" ..  

Hun sa hun inatt ba til Gud om et ønske og tenker jeg rett var ikke det ett ønske om en matralistisk ting. Tenk at denne lille jenta uansett hvor negativt noe er har hun evnen til å se det positive i noe ved det. Når vi skulle selge huset sa hun at vi var heldige for vi flyttet sammen på litt mindre plass og fikk av den grunn vært mer sammen. Når Hans flyttet ut løste hun problemet med at hun fikk masse tid til å savne han og da var det ekstra godt å se han igjen...Når vi var kommet på plass i leiligheten og hun forstod at dette nå var vår nye hverdag fant hun gleden i at vi hadde vannet å våkne opp til hver dag og alle de vakre lysene fra byen. Det å dele rom med storebror gjør ingen verdens ting, han er jo der for å passe på henne og de kan ligge å snakke sammen til de sovner. Når jeg har vært lei meg holder hun rundt meg og sier at alt alltid løser seg. Hun er gjennomgående snill, har evnen til å alltid gi skryt og gir alt av seg selv alltid. Gratulerer med dagen jenta vår, jenta mi. Du er min lille klippe, min lille bestevenn. storebror sin øyensten og familiens solstråle!  Jeg er så stolt av deg, hadde alle vært som deg hadde verden vært en fredfull og -aktiv plass!  Du er mer enn jeg fortjener, du er alt vi ønsker og jeg elsker deg høyre enn himmlen og dypere enn havet.. Du spørr alltid hvor mye det er, men det kan jeg ikke svare deg på.. Eneste måte jeg kan prøve å fortelle det er å be deg føle på kjærligheten som du er beriket med fra meg hver enste dag! Vi har fått pakket inn pakker, dekket bordet nå skal vi feiere Mathilde og jul!!! Hipp hipp hurra for verdens fineste jente som 22.12.2008 kl 1559 så verden 5 uker før termi, 2630 gram, 48 cm ! Ingrid-Mathilde <3 

Julen følger med inspirason

God mandag! 

Er vi ferdig med å slenge shit nå? 

Vel, jeg bare trakk meg ut et par dager, for hvis jeg skal være ærlig spydde dere ut så utrolig mye drit bare fordi dere så jeg stod å holdt en tapetrull og hadde "nye" planer.. Jeg er nesten ikke overrasket, for jeg ber ifølge noen i "publikumsalen" om "bråk" ved å kjøpe meg et par tapetruller for å vise dem frem. Jeg skal ikke bry meg, det vet jeg, men likevel blir jeg så lei noen ganger at jeg bare velger å ikke klikke meg inn her. Ikke er jeg til skade for noen, jeg er for det meste hjemme i hjemme mitt og syssler og ordner med noe ingen tar skade av. Skulle jeg tatt skade er vi vel såpass beviste på situasjonen at vi forstår jeg er "skadet"med dette interiør og forandring sydromet allerede og har vært det de siste 10 årene..  Jeg har ingen interesse av å sitte å ta imot litt smådrypp av shit her eller av gamle kjente.. Så værsåsnill, ikke klikk dere inn mer om det dere ønske er å finsjekke kommentarfelter for noe å "ta" meg på eller for å irritere dere over meg... 

Uansett..

Vel, bilder på resultater kommer, det har blitt kjempe fint og jeg har gjort litt om på litt stæsj og møbler også, deilig fordi imorgen blir det familieselskap her så jeg var nødt for å ordne plass til hele gjegen som kommer å skal feire verdens snilleste hjertligste lille prinsesse. Til inspirasjon i disse juletider har jeg disse bildene , og tipper jeg rett elsker dere bildene like mye som meg hvis dere liker den samme stilen som meg elers i hverdagen..Mathilde skal dekke ferdig bordene så hun kommer nok til å stolt ønske å vise de frem litt senere idag... 

[bilde fjernet av blogg.no]

Julestemning hyler ut av disse deilige bildene av et fantastisk hjem! 

[bilde fjernet av blogg.no]
 

Bidler:pinterest. 

Idag blir det peppekakebaking her og ungene er i fyr og flamme! Vi skal ha på julefilm, spille julemusikk og spise julegøt!! Vi sees, Olíver og Mathilde ville nemlig ta litt bilder på en skikkelig måte etterpå sa de.. haha.. Ikke sånn " ryddig" som jeg gjør så da ser det ut som vi starter den berømte interiør og familieblogg fra idag! 

Vi skrives! 

Jeg order.... Vi fyller opp...

Reklame. 

God fredag! 

Beklager den rolige dagen igår, men som dere sikkert fikk med dere har vi solgt oss så å si "tomme" ( ennå er det såklart varer igjen) og vi har hatt alt for mye å gjøre med nettbutikken med flere hundre utsendinger... 

Nå er vi ferdig pakket ( så å si) og vi har startet og oppgradere nettbutikken og varebeholdningen, samt at vi lager tilbudskategorier dere ikke har sett makan til.. woohoooo!!! Vi har jo lyst til å ta imot 2016 med masse deilig nytt og allerede idag kom den første nyhets pallen... Bare sjekk den tøffe knaggen! Jeg MÅTTE bare sikre meg den og holder på med litt spennende nytt her i heimen nå så følg NØYE med! Jeg spiller dere et lite puss på bildene... 


Er dere klare for helgen? Jeg kommer tilbake etterpå, vi skrives!!!! Nyt dagen! 

bånn gass!!

Nå pakkes det så jeg nesten ikke husker å puste.. Vi satt 50 % på hele nettbutikken igår og idag pga vi ønsker å få ut det meste før julaften og det har ført til full KAOS i handlekurver, lister osv... Vi har jo lovet dere å sende alt med posten IDAG, og det krever veldig mye konsentrasjon, nøye planlegging og palleplassering.. Herremin... Jeg har aldri før opplevd et slik trykk... Jeg tror nok vi er relativt tomme på lager med alt som heter varer når første uken i Januar kommer og da vil buitkken stenges for en liten periode.. IKKE for at den ikke skal åpnes igjen, men fordi vi skal ha opp en siste vegg, få inn nye varer og møbler.. Vips vil butikken bli en annen og jeg håper det utseende vi viser vil være av intr.. For Vi blir nok en god blanding av cottage og maskulin og butikken skal være noe annet enn hva vi har vist så langt.. Vi har jo måttet prøve oss frem og bygge stein for stein... Veldig spennende.. 

Så jeg smiler, ler og er det du kan definere som lykkelig! 

Ikke bare selger vi masse, men nye kunder kommer til og "gamle" tilbake gang-på-gang.... Dere titter mer og mer innom, napper mer og mer tak i meg og kommer hele tiden med gode tips og ideer samt lykkeønskninger.. 

Dere er FANTASTISKE, om ord kunne foklart hvor takknemlig jeg er ville jeg snakket i det uendelige! 

Så TUSEN TAKK!  ...

Vinneren av gavekortet på k 1000,- ble følgende: Kristine
15.12.2015 kl.23:46Interiør betyr alt. For at jeg skal kunne trives i mitt eget hjem er nøkkelen å ha fine, behagelige ting rundt meg 🎄 Gratulerer! Nå skal jeg på en time få unne 18 ordre.....Vi skrives! 

Date night...

Mitt eget selskap er undervurdert... Jeg lader nå opp til morgendagen, over 100 pakker skal pakkes og det krever full konsentrasjon uten mulighet til å puste normalt imorgen. Klokken er på og jeg starter før det blir lyst tenker jeg. Med de to kjekkeste mannfolka jeg veit om, enda godt jeg har to grepa karer rundt meg som heller ikke er redd for å brette opp armene litt.. 

Så nå nyter jeg tirsdagens siste time med et glass vin og mitt eget selskap i den deilige leiligheten min som jeg har det så altfor bra i! 

Jeg har nå blitt livsnyter.. Jeg fikk for meg at livet er kort for litt siden, lever jeg i 80/90 år er snart 30 unnagjort allerede og det er jo livet jeg tar med meg i graven. Så imorgen er det avsted for litt aromamassasje på meg når dagen er over. Deretter går turen til Star Wars premiere og middag ute.. Kan ikke kalge da? 
Så et glass vin, en myk og deilig sofa  og ro er den perfekte oppskrift når man trenger å stresse helt ned... 

Men dere, jeg tenkte å at siden jeg har noen uåpnet luker nå vil jeg dele ut en litt større gevinst, nemlig.... Et gavekort på hele 1000,- i vår nettbutikk.. 

Jeg lurer på hvor mye interiør betyr for deg og håper du kan legge igjen en liten kommentar på det i kommentarfeltet... Lykke til alle sammen! 

Da er det på plass..

Husker dere jeg sa bloggen skulle bli bedre og litt ny? 

Vel, fra nyåret nå kommer dere til å få en haug med nye temaer fra meg. Villapaprika vil bli en blogg hvor de aller fleste skal kunne få inspirasjon og tips til mer enn dekket festbord og en putefylt sofakrok. Jeg skal dekke emner som barn og unge, flere gode oppskrifter og masse annet snadder. 

Dette har tatt litt lenger tid enn forventet pga mye jobb i Style by Norway og mye annet som har måttet ordnes. Jeg trives veldig godt i den nye hverdagen min og det ønsker jeg at dere skal få ta del i også. 

Det å være en ung "alenemor" med barn som ikke lenger er på bleiestadiet bringer med seg nye utfordinger hver dag, det er HELT sikkert. Alt ifra komiske situasjoner, STORE uenigheter er noe som vil ble delt her inne, VIRKELIGHETEN selv. Så som dere skjønner vil jeg ikke holde noe tilbake, men heller dele den virkelige hverdagen med dere.  

Interiøret vil fortsette å være en STOR del av min hverdag, noe jeg vet dere setter pris på. MEN jeg lever også et liv utenom pynteputer og fine lysestaker. Det blir mer give aways , konkurranser og annet gøy for dere lesere og engasjere dere i! Kamera vil nå følge meg oftere både her, instagram og snap. Jeg vil dele mer og bildene vil bli flere og MYE bedre.

 

Så velkommen hjem til den EKTE Camilla som ikke lenger holder tilbake pga noen andre... I do it MY way! 

Så er dere klare?  

Jeg sitter for det meste på rumpa...

God kveld i stugo alle vakringer ... Hatt en fin dag idag? 

Jeg har gjort unna litt julegaver, samt kjøpt julegave til meg selv.. Til meg selv, fra meg selv.. Noen ganger lurer jeg på om jeg skal invitere alle venner samt familie til mitt eget bryllup.. Det å gifte seg med megselv ville jo vært å evigvarende , tror dere ikke?  

Å lage det romantisk rundt meg selv er jeg ihvertfall god på.... 
Vel, dumt hadde det ikke vært, men siden jeg alt er bindt opp til megselv tror jeg at jeg dropper det å lage for mye mas rundt meg og mitt. Det klarer jeg fint med bare å åpne munn ellers...

Imorgen har jeg SÅ mye spennende som skal på plass, herremin dere.. Vet dere hva !!!(?)... Jeg fikk her om dagen en liten åpenbaring , eller hva man kan kalle det for noe.(?) Jeg forstod brått at jeg jobbet feil vei, så nå har jeg satt fokus en litt annen vei og føler kursen mye stødigere allerede.. Bloggen er jo en plass dere ønsker å vite mest mulig om meg, og på instagram. Jeg føler jo jeg deler det meste med dere, men nå vil jeg nok dele litt mer etterhvert... Dere får bare bære over meg, for jeg lever en gang og sitter ikke i ro. Min mor og far mener jeg er født med mark i baken, noe som ikke alltid er feil. Bare noen ganger.... 

Jeg kommer tilbake om en times tid eller imorgen med litt kaledernews... Inntill det, noe dere ønsker dere i kalderen min ? Da må dere isåfall ikke være redde for å gi et lite hint... 

Litt forskjell, koster ikke allverden.

En ting jeg elsket med leiligheten var badet. Det å ha GOD plass på badet var noe jeg savnet, så når jeg flyttet inn i en mindre leilighet var badet likevel MYE større. Ulempen var og måtte ha vaskemaskinene på badet, det var nemlig noe jeg ikke var så veldig glad for. Vel, man kan ikke få i pose å sekk og veien blir til mens man går, ikke sant? 

Ettersom jeg ordnet det til i leiligheten ble det å bygge litt i høyden noe jeg måtte tenke mer og mer på. Det å ha store tørkstativ stående på gulvet var ikke et alternativ og hvor jeg skulle gjøre av vaskemiddel, strykebrett +++ ble et lite mysterium... 

Vel, først kom tørestativet opp på veggen... Det praktiske er at det kan slås flatt når jeg ikke henger noe på det. (Jeg har en stor bod i etasjen under meg og har også et stativ som jeg henger noe på dersom jeg må der inne. )Så ble hyllen byttet ut med komode og håndkler plassert ved dusjen i en kurv og de vi bruker hengt på stige, nyt batteri i dusjen og små endringer som nytt hvitt dolokk kom også på plass. Det å få undertøyet på badet var etterlengtet og komoden passet også perfekt til resten av interiøret der inne. Nye skapdører og håndtak måtte også til. 

Deretter kom beken over vaskemaskinene, og for å skille litt av og få en penere overgang til resten av badet valgte jeg å ha en plate som også gikk som en vegg ned fra taket fremfor å kutte den til under benkeplaten. 

Et lite praktisk strykebrett ble kjøpt inn og søte små glassbokser ble fylt med vaskepulver for å slippe OMO - eskene. 

Benkeplaten ble festet med vinkler hvor den som går fra taket ble malt hvitt som resten av badet. 
Vips var badet mye penere, ting har sin plass og er praktisk. Skallet ble pusset, grunnet og malt hvitt igjen, jeg fikk ikke sort til å stemme med benkeplaten over maskinen og de grå flisene.. Vel, så fikk jeg prøvd det også, godt jeg ikke tok liv av noen.. Hoho.. Nå har jeg malt innredningen så nøye at halvparten kunne vært nok og snakk om å få innredningne til å bli fin.. For den kritthvite fargen var 100 ganger finere enn den som gikk over i gult...  Noen feil må til, også for meg .... haha.... Tror jeg var dekket med sort pussestøv over hele meg og ALLE veggene måtte vakses.. MAKAN til støv , men så ble julevasken også satt igang..  
Det enkle kan ofte ble det beste , selv på et så standard kjedelig bad som det jeg startet på.... 

Stillheten har sin grunn

Idag stod vi opp og bakte muffins , snuppemor og jeg. Olíver var for sliten til å gidde det så han ble liggende å le til opptaket av Fredagskvledens film nr 1! Nemlig Mr bean.. Mathilde var innom rommet mitt 100 ganger før jeg stod opp, skal si det var jente som gledet seg stort til bakingen .. Og gjett hva, shnuppa ordnet de med ostetopping helt selv og pyntet  med strøssel osv... Snakk om jente som hadde mye å drive med idag... Hahah... 

 Resulatet ble hun strålende fornøyd med selv og som hennes stolte mor må jeg si hun var flink... MEN det fineste av alt, var shnuppa selv, kjolen og kronen vi kjøpte når vi var i London ble idag dagens festantrekk... Som mor er jeg blendet med morskjærlighet og idag ble jeg stormenede forelsket i min lille datter på ny... Idag feiret hun dagen med ALLE jentene på trinnet og om 10 dager fyller hun 7 år.. Så idag har je vært opptatt med småtrolla.. Olíver var i gutte bursdag, Mathilde hadde bursdag så ja, dagen har flydd avsted... Nå sitter jeg å halvsover i sofa´n, sliten etter en minnerik dag! 

Kvalitet.

Ikveld er det kvalitetstid med mine små... Olíver har sittet å spilt ps4 og Mathilde og jeg har rullet oss i latter på gulvet med Mr Bean på skjermen.. Mr Bean svikter aldri, alltid morsom! Litt seint har det blitt ikveld, men de er jo bare hos meg annenhver helg og ukene flyr så fort så viktig å kose seg litt ekstra... 

Vel, luken for igår og idag slår jeg på dagen idag og lodder ut 2 stk gavekort på kr 400 ,- igjen siden det var SÅ mange som ble så glad for den sist!! Fortell meg hva som er viktig denne jula for deg , og du er med i trekkningen!

Vinneren av durancesåpene i luke nr 9 ble følgnde: 

Send oss mail på post@stylebynorwaystore.no så får du såpene sendt hjem til uka! 

Tine
10.12.2015 kl.08:03

Har fulgt denne bloggen i flere år :) Er innom daglig og blir alltid så inspirert av bloggen din :D I de årene jeg har fulgt bloggen din har det vært glede, inspirasjon, tårer, sorg og den siste delen styrke...Det er noen av de tingene man føler når man leser bloggen din for man leser om livet til noen andre og hva de går igjennom i både med og motgang..Og det slår meg så manger ganger hvor sterk du er men også hvor ærlig du er mot oss lesere, du gjemmer deg ikke og du viser livet ditt sånn som det er og det har vært så sterkt og ikke minst godt å lese bloggen din<3 Den gir så mye og du gir så mye av deg selv og du fortjener en klapp på skuldra og en applaus :) Denne bloggen er en blogg jeg anbefaler heletiden for mine venner og familie..Jeg har over disse årene blitt veldig glad i bloggen din :) Jeg ville bare si hvor mye din blogg betyr for så mange og hvor mye den har hjulpet meg opp gjennom årene på så mange måter :)

Du gjør en så utrolig god jobb, og jeg håper virkelig du vet at det er veldig mange i forskjellige aldersgrupper som ser opp til deg og ditt på gangsmot<3

Håper du får en strålende desember :)

2016... Nå blir det andre boller...

Reklame/egen kolleksjon. 

Vel, dere... 2016, jeg skal gå inn i det nye året med begge beina!  2015 har vært det året jeg har lært så godt hvor stor fallgruven er og hvor hard oppoverbakken er etterpå. Husker dere jeg sa jeg jobbet med en stor hemmelighet? 

Nå er produksjonen i gang og jeg har alt fått flere kontakter på ulike fabrikker i østen og vesten.. Vi har alt fra badehåndkler, matter, pledd, sengesett,,sengetepper, putetrekk til kjøkkentekstiler og spisebrikker med servietter. Vi har startet med en container, og gleder oss enormt til å dele alt som kommer denne våren og sommeren med dere!  Vi har valgt de klassiske rolige naturfargene til årets spennende farger og ulike tekstiler og mønster. Nå er vi ute etter å skape noe eget, som folk forbinder oss med og derfor kommer vi til å fortsette med et stort mangfold av leverandører, samtidig som vi utvikler vår egen merkevare.  

2016  vil by på spennende nyheter av flere nye leverandører og varer , som dere vet..... 

Som fuglen Føniks som stiger opp av asken.......Jeg gjennoppstår og er mer sulten enn noen gang. Interiør er et fantastisk yrke og vi har vår måte vi vil ha det lille ekstra på, og da må man gjøre det selv.  Blander vi miksen sammen blir helheten og de ulike tankene et PERFEKT resultat.Håper dere nyter helgen, jeg kommer med nok et par lukeåpninger etterpå, igår var jeg ikke hjemme før veldig-veldig sent. Så ja, da sløyfer vi denne helgen perfekt inn istedenfor.! 

Vi skrives alle snille gode lesere. 

Trendy å være gråhåret!

Året er 2015 og man betaler penger for å bli grå i håret.. Jeg følte meg en smule "gal", igår ble jeg nemlig grå i håret... Jeg følte meg faktisk GAL når jeg tillot meg selv å bli det frivillig... Hva skjer med verden vi lever i og herremin så mye rart vi inklusiv megselv har for oss... Grått hår, lilla hår, blått hår, før var det jo SKANDALE om håret var grått.. haha... Så dere, i en alder av straks 27 valgte jeg igår å farge håret mitt grått... Mamma måtte le litt av meg, men selv hun som er SUPER krtitisk til alt og helst vil ha meg 100 % naturlig til en hver tid sa jeg var fin.. Så, da var det vel ikke så "ille" som det høres ut som.. haha...  Hun sier nemlig ALLTID " Men Camilla, det peneste er når du smiler naturlig og er naurlig, for du er jo så fin med det lyse håret dit".. Altså, aldri har jeg hørt at hun har vært beigeistret over mine rare påfunn... Og ord som " hva var det jeg sa" kommer ofte avslutningsvis hele tiden.. haha.. 

Jeg har nå store ønsker om å få fjernet "sinnarynka" mi i panna, samt få markert leppene uten å pumpe de store... Vel, jeg trodde et par minutter gjorde meg selv arveløs.. Mamma holdt på å få hetta.... Det var IKKE aktuelt eller greit. Så jeg får vel revurdere dette dersom jeg vil fortsette å komme på frokost til hu mor uten å bli kjeftet ihjel hver gang eller hintet innpå hvor mye "søtere"  det er å være naturlig... Profilbildet på facebook var i følge min mor -alt for sminket... haha.. Så ja, hva skal jeg gjøre med min datter den dag det er hun som begynner. Har min "generasjon" større forståelse for dagens "fixup!" trend eller vil vi bli "teige" med årene vi også? Jeg holder i dette øyeblikk på med en liten makover... Butikken MÅ jo styles ferdig og fylles med varer til kundekvelden ikveld, noen av dere som kommer forresten? Vel, jeg får fortsette... Idag er jeg treig...VELDIG treig, men jeg får prøve å få lopper i blod å gi bånn gass!! Send gjerne over litt kreativitet, i need it! Nå går jeg under navnet "gamlemor" og gråtopp.. så ja,sånn går nå dagen.... 

It´s a home now....

And it´s mine <3 

Nå er det snart ferdig rundt maskinene og gjett om det var deilig da, endelig litt plass til å brette tøyet på når det er ferdig.. Jeg må si det altså, nå begynner det å bli et hjem her, vi har bodd oss litt inn og jeg merker hvordan jeg vil ha det og ikke. Jeg har lenge gledet meg til å få opp platene rundt maskinene og resultatet ble bere enn jeg trodde. 


Jeg venter ennå på et par hyller som skal kuttes til og opp på veggen i samme stil, men det orker jeg ikke få begynt på ennå.. Jeg er veldig fornøyd, stilen i leiligheten har nå en rød tård så nå henger rommene godt sammen. 

Jeg håper dere koser dere og nok noen luker skal røpes og nok en luke skal åpnes!. 

Vinnerene av kaledrene er følgende : 


Luke 4 og 5 :

Mette
08.12.2015 kl.00:11

Hei. Jeg er 46 år, og bor i Frogn kommune i akershus. Jeg bor i passe avstand og har besøkt butikken gjennom flere år. Alltid fine ting å handle, og i ulike prisklasser. Er innom bloggen ukentlig om ikke daglig. Jeg blir inspirert av ditt pågangsmot, din evne til å trylle med tekstiler og levende blomster og litt nips i blant. Og at du presenterer rom for rom i bloggen, med gode tips til innredning og hjemmekos. Så takk til deg, og god adventstid. Beste hilsen Mette

 

Luke 6 og 7:

Vigdis
08.12.2015 kl.09:51

Jeg bor midt i landet og er 53 år. har fulgt bloggen din i 4 år. Bloggen er jeg innom vær dag og for meg som er ufør og dårlig råd,har det nesten vært en av dagens høydepunkt :) jeg har alltid vært intrisert i interiør. finner masse inspirasjon hos deg, selv om det blir billigere utgaver enn det du har :) Det hadde vært utrulig gøy å vunnet noe fra stylebynorway. jeg krysser fingre og tær og håper at noe kan falle i min postkasse til jul :) å så må jeg si makan til flink og reflektert dame skal man lete lenge etter. tross din unge alder er du bare super. Klem

Luke 8 : 

Sara k
09.12.2015 kl.18:03

For ett lekkert bord 😍 Jeg har bestandig vært skeptisk til gull .. Men etter dette innlegget må jeg bare si at dette skal virkelig prøves ut i hjemmet 😍👏🏻

Å den flotte luken 😍❤️ Har 4 puter i sofaen min men drømmer om mange fler.. Har lagt min elsk på denne puta du gir bort.. Men med trang økonomi har jeg ikke tatt meg råd til å kjøpe den .. Selv om den hadde vært verdt det 🙊 Den er så utrolig lekker at hadde jeg vunnet den hadde den stått fremst på hedersplassen 😍 

 

Og bak luke nr 9!!! 

Håndsåpe og håndkrem fra Durance ! 

Jeg lurer på hvor lenge du har følgt denne bloggen og hva som gjør at du kommer tilbake igjen ? 

Skriv litt om det i kommentarfeltet og lykke til! 

Gold details

Annonselenke/ egen nettbutikk. 

Joda, det ble faktisk mye finere enn forventet.  Jeg var en smule negativ til gullbord, men nå er meningne min en helt annen. Gull er jo nydelig å blande inn med glass og grønt i denne førjulstiden, jeg synes virkelig det var pent! Det gjelder bare å finne en balanse man liker selv , så går resten av seg selv.. 


Dekor gullbestikket finnes i nettbutikken HER og de søte Gullstjerne rundt servietten finnes HER. 

Idag skjuler det seg dette lekre putetrekket bak luke nr 8. Det jeg lurer på idag er - hvor mange puter har du i sofa´n din og ville denne fått plass? 

Fortell i kommentarfeltet og MASSE lykke til! 

Siden innlegget på gårsdagens innlegg lar jeg innegget stå åpent til imorgen og trekker vinneren på dagen da! Så har du ikke fått lagt igjen en kommentar der er det på tide! 

 

Nyt kvelden videre, snart er det nattinatt! 

Du grønne glitrende ...

....Tre go´dag... .

Det å stå opp å se juletreet stå der pyntet med det nydligste lyset og kulene var en fryd. Jeg bare satt å ble varm og glad i hele meg når te´koppen ble nytet på morgningen idag. Julen er vakker dere, bare vi har mulighet til å sette pris på den -ikke sant? Neste uke får jeg den sorte nye ovnen min og batteriet til vasken, så da blir kjøkkenet sååå fint! også skal en liten moro ting til skje her, så gleder meg til å vise dere resultatet! Tror dere vil like det! (?)... 
Ellers står det borddekking for tur -- tenkte å vise dere det perfektet juledekkede bordet til jul i .... Hold dere fast - GULL...

Jeg håper dere nyter denne dagen, så sees vi etterpå, med Gullbordet ferdig dekket for fest! 

Vips var det 1.2 - 3 og kanskje 4.

Happy night! 

Vips var uken godt igang og kvelden kom i en rekordfart. Vi hadde planer om kino idag, men flyttet kinoplanen til imorgen fordi vi bare ville slappe av hjemme for en gangsskyld... haha.. 

Idag ble juletreet pyntet, jeg skal vise dere bilder imorgen av hvor pent det ble, det rakk å bli mørkt her før jeg fikk knipset noe som helst.. 

En liten sniktitt her inne skal dere uansett får. 
Vi har spist deilig kyllingsalat og idag smakte det himmelsk! 


Jeg er på den gode siden nå og leker veldig gjerne julenisse! Så idag åpnes luke nr 4,5,6 og 7... Bak disse dagene skjuler det seg følgende: 

Luke 4 & 5 er det deilig vaskemiddel og skyllemiddel + romspray fra durance i cotton. 

Luke 6 & 7 er duftlys, putespray, duftpose og sist, men ikke minst deilig ppvaskmiddel! 

Det jeg lurer på er hvor i landet du sitter å leser min blogg og hvor gammel du er ? 

Gleder meg til å vite litt mer om deg, nyt kvelden! 

 

Vinneren av luke nr 3 ble følgende : 

Gratulerer så masse, send oss mail på post@stylebynorwaystore.no så sender vi deg ditt gavekort. 

Victoria
03.12.2015 kl.23:49

Hadde eg vært så utrolig heldig å vinne ville eg kanskje brukt gavekortet på toalettrull holderen i tre/nikkel,eller et woodwick lys💙Kjøpte akkurat et linen lys hos dere å det lukter sååå godt❤️ Elsker å lese bloggen din å kikke etter inspirasjon,du har d så ufattelig koselig å fint❤️😘Når et lys slukkes tennes tusen andre.

Mandag, ny uke og nye muligheter! Jeg står nå og pynter julen inn, fjerner annen pynt.. Ja, dere vet den sysslingen som hører med og man bare koser seg med hele tiden. Idag tenkte jeg å overraske småtrolla med juletre når de kommer hjem og deretter tenkte jeg å ta de med meg på kino. De har så lyst til å se Julekongen og idga var det kalendergaven de fikk.. To VELDIG fornøyde småtroll som stod der og ikke trodde at vi skulle det - også på en vanlig ukedag a gitt. haha.. De er så søte de to der altså, vinner hjertet mitt på nytt hver dag... 

Her bringes julen inn! Og jeg har latt meg inspirere av SÅ mange juletrær i London..
Jeg håper dere titter innom snart igjen, for jeg begynner å bli kanon fornøyd med det vesle søte treet vårt! 


Nyt mandagen så lenge kjære alle vakre! Idag åpner jeg 3 luker i kalenderen så heng dere på! 

Det har ikke vært lett.

Noen ganger er det å skulle skrive her inne vanskelig, ikke bare fordi temaer skal være ulike, men fordi man som blogger i de gode tidene deler mye. Lykken er overveldende, den er fantastisk og den får deg til å se alt så flott pakket inn, gjerne i det berømte silkepapiret. 

Jeg liker ikke å måtte falle, det er da smerten blir så vond og den flotte pakken som var i det nydelige silkepapiret er røsket opp og ligger i fillebiter overalt. Alle virker likegyldig og snakker bare om at det var for det beste det ble slik, men "alle" vet ikke alt. For at man skal kunne bygge en bro, må man ha to sider, nå skal jeg fortelle hva som delte seg på min side av denne bruen, 

Norge er et lite land, ord sprer seg fort. Det kan føles ut som alle viker likegyldige og fortstår ikke hvordan ting sårer meg. For det gjør vondt, veldig vondt. 

Jeg husker jeg satt å følte meg som verdens heldigste, jeg hadde den "pakken" alle drømte om, dere vet den som ligger der så pent pakket inn at du nesten blir blendet av hvordan innpakning har blitt gjort. Jeg var lykkelig, han var min og vi var sammen. Alle sa ting gikk for fort, men selv sa han hver gang jeg spurte at jeg ikke skulle høre på alle. Tiden gikk, som den alltid gjør, han lært seg å kjenne meg, mine svake sider, men jeg lærte hver dag noe nytt om han også. Måten han holdt rundt meg på fikk meg alltid til å føle meg trygg, han hadde en måte å klemme rundt meg på som alltid fikk nervene mine til å slippe taket. Jeg tenkte ofte at jeg levde i en drøm, og som dere vet varer ingen drømmer evig. 

Året 2015 var året som skulle bli vårt og 2016 var året vi snakket om å gi hverandre vårt ja, et ja som for meg var så evig. Turbulentet startet med uenighet, pluss og minus og mange motbakker. Jeg vet ikke hva som gikk fra å være oss til å bli så minus og så pluss. Når den ene hoppet stod den andre rolig. Jeg tror ofte det skyldes at vi var for like, for vi kunne ofte si det til hverandre. 2015 var ikke vårt år, vi hadde nedturer og jeg lot ofte det negative gnage på meg selv om jeg kjempe så innmari for å holde masken. Maksen ble bare tynge og tyngre, det var som om jeg kjempe for "oss" alene og alt jeg trodde var "oss" var ikke lenger oss ,men meg. 

Plutselig var jeg roten til alt det som ikke funket, jeg har ikke telling på hvor mange legebesøk og panikkanfall jeg har hatt, men når verden faller hjelper det lite at det siste grepet du har slipper og du faller. Jeg husker jeg sa hver gang han spurte meg om jeg stolte på han at jeg ikke viste eller turte. Jeg så ofte hva som ble skrevet om meg "bak" min rygg og om jeg hadde hatt en fallskjerm hadde jeg ikke turt tenke på om den hadde holdt hvis han skulle vært den. Jeg gikk fra å være jenta han gjorde alt for til å bli den som begynte å tvile, ikke til meg.. Til meg var talen alltid den samme, men til andre ble det sagt at nå var det slutt. Kranglen som utløste bølgen som fikk det til å velte hard, men  sannheten ble vridd og det ble snudd rundt til at jeg stod i med andre menn i diverse forum, selv om det ikke gjaldt et sidespang fra meg. Siden jeg var den "rampete" av oss ble det likevel slik. Jeg tror folk syntes det virket mye lettere å tro at jeg boltret meg med flere menn enn å tenke at sannheten var en helt annen. Siden jeg gikk fra min første mann ved å forelske meg i en annen var det jo nå helt naturlig at jeg hadde tullet det til igjen. Han hadde det ikke lett og jeg tror han følte seg dratt mellom to plasser. Folk sa jeg var for rotløs til å passe med han, men sannheten var at jeg prøvde å slå ihjel den tiden jeg tilbringet ofte alene med noe jeg syntes var moro. Som å male en vegg, snu om på interiør eller dra på små utflukter. Det ble sagt at presset ble for stort for han og at jeg krevde for mye, men her brude folk heller gitt meg ros for hvor mye jeg ordnet med hver dag og han for at han var flink med barna og aldri var redd for noe... 

Vi var nok i et kjæresteforhold forskjellig, jeg mente at hus og hjem og familie var noe vi var sammen om, ikke hver for oss. Jeg var nok for glad i å bruke tid med han, så når han begynte å trene igjen husker jeg at jeg en periode sa at jeg syntes det var leit å sitte alene hver søndagskveld. Jeg var jo så glad i de søndagene vi tuslet rundt på besøk eller var hjemme og så søndagsfilmen sammen. Jeg måtte ta meg i nakken å jeg lover jeg tenkte at det var bare jeg som overdrev og jeg endte opp med å kjøpe nytt treningsytstyr til han for å motivere han og beklage meg. Likevel ble tiden vi var sammen mindre og mindre. En uke har 7 dager og jeg følte meg heldig hvis jeg fikk et par dager, kanskje noen ganger også tre dager. Helger forsvant til han sine venner og jeg var den som kom på parmiddager vi var invitert på alene fordi han måtte til en eller annen som jeg ikke kunne bli med til. For meg ble dette for tungt, vi var ikke lenger oss, men han og meg. Jeg begynte å sperre han ute tilbake, men klarte det gjerne bare en dag eller to. Hjertet mitt bristet hver gang og jeg savnet det vi hadde hele tiden, dette var jo mannen jeg ville være sammen med. Den mannen som lo av alle vitsene mine, alltid heiet meg frem, kom smilende inn døren og barna forgudet. Han som alltid sendte meg go´morgen melding og hadde mye rart for seg.. Jeg kjempe for han, ikke det vi var blitt mot hverandre. 

Det å gi det en siste sjanse 100 ganger for mye ble en del av min hverdag, komfortsonen min var jeg utenfor for lengst, så jeg hadde ikke mer å tape nå. Jeg kjente ikke meg selv igjen, følelser jeg aldri hadde merket på kom til overflaten og hver helg var en ny panikktid. Det å komme til meg i ukedagene ble plutselig en "vane" og helgene ble lagt opp etter ungkarslivet. Jeg viste ikke hvor jeg stod, hva som skjedde og det å bo hos min venninne ble noe jeg måtte. Jeg klarte ikke sitte alene, det var da angsten tok meg og jeg falt på nytt. Alle ellers var helt ubrydde og snakket om oss som et rot, men ingen klarte å heie på oss. Det å oppfordre til en splid var det som skjedde og idag sitter nok ikke han igjen noen lykkeligere enn meg. Jeg vet jeg elsket den mannen så høyt at jeg kunne bodd i campingvogn med han bare han var der med meg, men det var ikke godt nok. Folk har lagt ord i min munn, gjort om på det meste av hva som har blitt sagt bare for å sverte meg opp mot han. Det som jeg idag synes er trist er at det ikke bare meg som svertes i den praten og at ting som ble gjort i utfall mellom oss ikke var like greit hver gang. Jeg blir så klart lei meg når den jeg elsker snakker stygt til meg eller viser tempament og bringte frem mitt, men han blir også lei seg av å få så mye pepper at det ble et utfall. Jeg klarer helt fint å se begge sin side, men det klarte ikke vi. Jeg valgte å gå nå fordi vi ikke var bra for hverandre, men at han var den mannen jeg elsket ubetinget er ingen tvil uavhegig av hvor sinte vi har vært på hverandre. 

Å gjøre veien tyngre å gå for noen er ikke det som er å hjelpe. Men så vet jeg jo også det, så lenge -jeg er i bildet er vel det å heie frem noe uaktuelt. 

Jeg elsket han og jeg jager ofte etter pusten, men så får jeg satse på at siden jorden går rundt hver eneste dag vil mitt liv det samme. Det virket aldri som om noen forstod hvor mye det såret meg, fordi det var meg var det jo dette lett. Jeg unner han og han sin familie alt godt og jeg håper folk som legger ord i munn for meg i fremtiden kan tenke seg to ganger om og en "venn" som sitter der å mottar ditt dypeste på dit såreste er ikke den rette til å straffe deg.. Så da håper jeg nå med dette innlegget som var en smerte å skrive får de som snakker til å slutte, om ikke alle ihvertfall noen. Byen er liten, ord sprer seg fort og det gjelder alle ikke bare meg.

Jeg har det ikke godt, jeg savner "oss" , men jeg kan ikke trylle eller be folk om å leve med meg.. Et forhold skal være gjennsidig og ikke bare en drahjelp fordi noe annet virker skummelt. 

Så ta godt vare på din kjære, gi han eller hun en ekstra klem og si du elsker personen en gang for mye enn en gang for lite. Jeg skulle gjort mye annerledes om jeg kunne gått tilbake i tid, fjernet personer fra livet mitt, situasjoner og utfall. Men som vi nå vet er ikke det et alternativ og man kan bare få straffen sin, bygge videre og håpe at en dag blir ting veldig bra. Alt skjer for en grunn. Selv om det ikke har gått så lang tid, tror jeg at å se tilbake på det som var bra er det du bygger deg best på i livet. Vi hadde noe veldig bra og jeg takker gudene for at je fikk nesten to år med den mannen, som jeg elsket og "hatet" mer enn noen andre.  

Du er din egen lykkesmed <3 

 

 

 

 

Eventyrshopping

Hei og hopp alle sammen!

Her i London går det unna, Mathilde er i hundre og vi storkoser oss! Flyturen var en veldig bumpete opplevelse Pga mye vind, noe Mathilde syntes var veldig morsomt siden det var en veldig "skrap" landing.. Haha
Nå er vi i Oxford street å titter og jeg har handlet SÅ fine julegaver.

Jeg elsker å gi bort presanger og Iår blir det ekstra stor stas! Mathilde har handle mange fine gaver også, spørsmålet blir bare hvordan vi skal få det med oss hjem ?:)
Jeg håper dere får en nydelig helg så sees vi etterpå når luke nr 4 skal åpnes!

Nyt dagen !

I lufta når luke nr 3 åpnes,

Da er vi i skrivende stund på flyet, men ikke tenk at jeg har glemt dere av den grunn.. Idag har dagen flydd fra meg, men sånn er det vel alltid når man skal ut å reise, eller hva? Mathilde og jeg ønsker ikveld og lodde ut et gavekort i nettbutikken på 400,- som kan brukes på hva vinneren måtte ønske! Jeg vet bare selv at når jeg kan velge selv er det alltid veldig deilig, så siden det er 24 luker må jeg jo ty til litt "enkle" gaver også.. hihiFor å være med i trekningen av gavekortet i luke nr 3 må du fortelle kort hva du ville valgt å bruke det på i kommentarfeltet. Lykke til! 

 

 

Vinneren av luke to ble følgende: 

Masse gratulerer og send oss en mail på post@stylebynorway.no så skal vi sende deg duftlyset dit! 

"Stine
02.12.2015 kl.23:22

God tur til London.

Jeg anser meg som ganske dårlig til å tenne lys i hverdagen og kunne ønske jeg var flinkere. Helger og førjulstiden forbindes med kos og dermed blir det mer lys da.

Jeg må innrømme st jeg kjenner en slags lykkefølelse av å sitte inne under pleddet i desember og tenne lys, spesielt med en deilig duft. Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne en duft fra woodwick ville jeg hatt en duft du anbefalte:-) har ikke prøvd woodwick før :)"

 

Nyt kvelden så sees vi imorgen sweeties! 

Klar for London!

Annonselenke/egen nettbutikk. 

Hei og hopp!! 

Åh, nå er det bare noen timer til avreise og gjett om vi glede oss! Julegaveshopping, deilige mat og kos! Jeg reiser sammen med min søster og hennes datter også. Mathilde og Marie er jo født med bare 6 uker mellomrom og går i samme klasse, så du kan tenke deg hvordan de har gått å snakket den siste tiden. haha... 

Vi er ikke nede før ikveld, men vi vet å kose oss på selve reisen også, så her har vi nok av ting å skrvale om, tegnesaker og ukeblader med oss.. Mathilde har fått seg liten trillekoffert så hun har virkelig hatt meninger om alt til denne turen.. Tale-Stine skulle også bli med, så ja... Haha, her skal dukka får oppleve London også, ifølge Mathilde og Marie var det å ha med dukkene første pri.. 

Kofferten ferdig pakket, reiseantrekket henger klart og snuppa skal snart hentes på skolen! 

Før jeg hopper i dusjen MÅ jeg vise dere hva www.styebynorwaystore.no har i kalderluken sin idag. Vel,idag er det denne jakken.. Og det i alle fargene!! 

Finnes HER i nettbutikken.. Nyt dagen så sees vi med en kjempe spennende klaederluke her på bloggen senere idag! Jeg har forhåndskrevet innlegget så det er klart.. Også sees vi fra London! 

Knittrende åpning av luke nr to.

Titttei og vips var det kveld! 

 

Ja, så var det kveld igjen, denne dagen har flydd avsted- på en god måte! Idag har jeg sittet låst med interiørveiledninger  på nett og herremin så moro dette er! Det er så moro å hjelpe andre å bli fornøyd, for ikke å snakke om spennende å møte mange på midtveien å finne en stil de elsker ! *smiler* 

Imorgen går turen til London med Tildus ... Så ikveld har jeg hatt kvalitetstid med Olíver, vi spise mc mat, var på tur og hadde litt mor og sønn tid.. Viktig for mammahjertet altså. Vi ble enige om at vi skulle pynte juletreet når vi kommer tilbake fra London, så søndag den 13.desember blir det full jul i stugo! wiiihiii! <3 

Minijuletreet mitt gjør nytten så lenge, føler nesten jeg henger litt "etter" med juletreet iår, men 3.søndag i advent tror jeg blir en kos dag å sette det opp på her i heimen.. Imellomtiden henter jeg tonnevis med inspirasjon fra alle dere andre flinke tre-pyntere <3 


Dere sitter nok spente å venter på dagens kalender og idag har jeg valgt å åpne luke nr to med en valgfri duft fra woodwick til en av dere! Det du må gjøre for å delta er å fortelle litt kort hvor viktig levende lys er for deg i denne høytiden og hviken duft du ville prøvd? 


Lykke til alle vakre! 

Knittrednde deilig duftlys , med fantastiske dufter! Vinneren for igår ble følgende: 

Send oss en mail på post@stylebynorway.no så sender vi deg stæsjet dit! Gratulerer <

"Elin B
01.12.2015 kl.21:35

Jeg har fulgt deg og bloggen din omtrent siden starten!😍 Elsker stilen din og det at du hele tiden oppdaterer stilen så ingenting blir kjedelig! Rullerer alltid på ting, slik at de får nytt liv, alltid bugnende krukker med søtsaker, friske blomster og masse gode myke puter i sofaen! Simpelten elsker det!❤️

Jeg blir kjempeinspirert og besøker bloggen omtrent daglig! Får så lyst og det klør i fingrende etter å pusse opp enda mer her hjemme etter å vært innom bloggen din, til gubbens store fortvilelse!😂 Dessuten synes jeg du er ei supertøff dame med bein i nesa! Stå på og fortsett slik du gjør!👍 Håper jeg får tatt meg en tur over fjorden så jeg får besøkt showroom-butikken deres en gang! 😁 Ønsker deg og dine en søt førjulstid! Klem fra meg"

Julegaveshopping.

Reklame. Bonusinnlegg for Stylebynorway. 

Vi har fått mange spørsmål om vi kan ha en eventkveld før jul. Selvfølgelig kan vi det!

Torsdag 10. desember fra kl. 18.30 til kl. 21 inviterer vi til kundekveld i vår butikk, Pancoveien 30, 1624 Gressvik.

Første 50 kundene som handler over 400,- får goodiebag, og er med i trekningen av to premiepakker med en samlet verdi av kr. 5000,-
Det vil bli lett servering med bobler i glasset til de som ønsker det, samt gode tilbud som kun vil gjelde i butikk denne kvelden!

Dersom du ønsker å komme, send oss en mail på post@stylebynorwaystore.no, så vi vet ca. hvor mange som kommer! Pga. plassmangel har vi satt en grense på 100 påmeldte. Merk at påmelding kun via facebook IKKE er gyldig - du må sende en mail.

Vi håper så mange som mulig kan komme og gleder oss til en julehygglig shoppingkveld med deg! 

 

Den perfekte gave til henne..Eller bare til deg selv.

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

Julaften er bare 22 dager unna og mange er nok i gang med julegaveshoppingen, kanskje de er ferdige også.  Jeg har nettopp begynt og synes det er kjempe moro med tiden som er forran oss. Med en butikk full av lekkerbisker har det så klart blitt noen gaver derifra. Selv har jeg mine favoritter , i alle prisklaser og idag vil jeg tipse dere og mannfolka deres om noen ulike julegavetips. 

Armbånd i gull med tekst. Perfekt til hun som liker å kombinere flere ulike sammen og gjerne noen ganger vil ha det enkelt, men likevel pent. 

Armbåndet i gull med skrift  finnes HER. Og best av alt. Idag åpnet Stylebynorway luke 2 i sin kalender og der skjulte det seg 40 % på alle smykker og armbånd.. 
Dusjsåpen fra Durance i lukten cotton er UTROLIG, absolutt en anbefalt dusjsåpe til alle som elsker cotton. Jeg er svak for cotton, har ALLTID vært det. Den nye kremen og såpene er utrolig. Det lukter himmelsk av hender og kropp lenge etter du går ut av dusjen eller har vasket hendene og kremen er fantastisk. Spesielt for mine tørre hender som lett kan reagere på butikksåper. 

Dusjsåpen finner du HER og håndsåpen finner du HER. Den deilige håndkremen finner dere HER.Dette var bare noen få gavetips fra meg på en ellers grå onsdag. Senere idag åpnes luke 2 og vinneren i luke 1 trekkes.. Noen ønsker for dagens kaldendergave? 

Nyt dagen, vi sees! 

Barnasrom, slik de liker det. Og første luke åpnes.

Annonselenke/ egen nettbutikk. 

Hjertet i heimen er barnasrom, her er det alltid harmoni og barnelatter.. Sett bort fra at jeg 50 % av tiden har et rom stående tomt.. Usj, det er ikke noe koselig, men det er alltid godt når de små kommer hjem til mammaen sin igjen og sier de har savnet meg og rommet sitt. 

Barna tilbringer mye tid her inne, de elsker rommet sitt, nå er det komplett og ting er som det skal. Det at en jente og gutt deler rom har bydd på noen få utfordringer. Oliver vil jo ikke ha dukker og rosa barbie liggende fremme og Mathilde ønsker ikke at rommet skal være fylt med action figurer og "gutte" lego....  

Rommet er 12 kvm, så jeg måtte tenke litt paktisk og i høyden for å få plass til alt. Sengen er en eikeseng fra ikea, som var ubehandlet noe som gjorde det lett å male den i ønsket farge. Jeg malten den i fargen Marakesh fra Jotun og kjøpte noen bokstaver og vimpler som ble skrudd og hengt på. Til sengen kjøpte jeg skikkelig madrasser og overmadrasser fra Jensen og VIPS var sengen en helt annen. 

 

Med lekekasser under sengen, to enkle lekekurver i tøy , en bokhylle med tre hyller til her, et skrivebord de begge kunne jobbe på og en tv de kan ligge i hver sin saccosekk å se på , ble rommet komplett og de har ikke klaget en eneste gang. De virker trygge, rolige og vedig fornøyde.  

På lørdagen hadde de venner på besøke og vips var mitt rom et lekerom på dagen. Hvorfor ikke(?) jentene satt stille i et par timer og lekte og gutta fikk ps4 fred. -Perfekt løsning... 

Rommet har blitt pyntet til jul og julestrømper er hengt opp, nisser kommet frem og adventsstaken kommet opp. Strømpen finnes HER i nettbutikken. 


Dere må passe på å nyte kvelden og ha en deilig 1.desember videre. 

 

Idag er det første dag i desember og det betyr at første luke skal åpnes. 

Bak første luke gjemmer det seg et sett med grytelapper, dekorkjelke og oppvaskhåndkle. For å delta må du legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet og fortelle hvorfor nettopp du liker å titte innom denne bloggen. 

Vinneren trekkes imorgen og da sendes gaven iløpet av 1. døgn!  MASSE LYKKE TIL! 

 

Hjem til jul og rød tradisjon.

Annonselenker/egen nettbutikk. 

Lukten av jul hjemme hos mamma og pappa er alltid med på å gi meg den rette julefølelse. Røde nisser, røde puter og lys, her har julen alltid vært rød og det vil den også alltid fortsette å være.

 Mamma liker best rødt og nissene som står rundt på skjenker og vinduskarmer har fulgt meg fra jeg bodde hjemme. Rart med det, det er alltid ekstra jul å komme hjem og i år skal jeg feire julen med mange av mine søsken hos mamma og pappa. Gjett om jeg gleder meg, familie og deilig juleribbe + kalkun, kan det bli mer bedre? 

Her er huset pyntet til jul og bordet dekket til middagsgjester.. 

Tenk at det er første desember.. Nå starter julekosen, eller hva? Julestrømpen HER, Gavepose HER.  Dekkebrikker HER. Servietter HER. Trestjerne HER. Lyslykt HER . Stjernegirlander HER. Stort snøfnugg HER. Juleegg HER

Alt av interiøret og langt mer finnes under kategori JUL i nettbutikken <3 

Duftlyset knitrer og finnes HER i nettbutikken. Juletrekule HER Hjerte HERJeg håper dere får en deilig dag, så sees vi mer etterpå! Nyt 1. desember !! 

hits