desember 2014

Klart for det nye året!

Julen er over for denne gang, imorgen er til "neste" år og jeg har fått ryddet huset klart for et nytt år!  Jeg skal sette meg ned å sette sammen et innlegg med bilder fra hjemmet i 2014. Morsomt er det, for forandring har det blitt! Herremin så glad jeg er når jeg ser hvor pent vi har fått det, stilen er slik Hans og jeg har ønsket og tro det eller ei, men Hans har hatt en mening i alt han også. Han har tatt mange avgjørelser som jeg ikke har tenkt på og når jeg ser hvor fint det han har ønsket har blitt blir jeg så stolt av han.. En interiør"gal" dame som meg har en skikkelig "interiørflink" kæll... haha..... 

Vel, før maratonet på 2014 kommer det et maraton på hjemmet slik det endte opp! Jeg er så stolt av hvordan vi har fått det! 

Stilen vår er en blanding av maskulint og "bløtekake" , cottae og hampton, mykt og stramt , en stil satt sammen av det beste fra alle... Akkurat slik vi liker det! 


Her var det et "lite" bilde maraton fra meg... Jeg håper dere nyter siste dagen i 2014! Vi skives med "mimrings" bilder litt senere! 

En liten snik titt!

Imorgen skal jeg vise dere mer bilder, men først skal dere få en liten sniktitt! Julen er allerede tatt ut av huset og jeg gleder meg stort til å vise dere hvor "hvitt" og pent det har blitt her, det er så "rent" nå som jeg har fåt vekk alt, rart med det, men deilig er det! 

Jeg malte veggen på kjøkkenet med krittmaling og en mer genial maling skal man lete lenge etter.... Jeg skrev en liten tekst på veggen og det geniale er at jeg bare kan vaske den bort når jeg er lei... Også blir veggen så personlig når man først "kludrer" litt på den og elegant når man vasker det bort! Jeg skal vise dere i daglys imorgen, men først- nyt den nest siste kvelden i 2014!!! Nyt den! 

Kun 2 dager igjen.

God tirsdag alle sammen <3 

Nå er det bare 2.dager igjen av året , dette året har gått kjempe fort! Jeg føler jeg husker alt fra året utrolig godt og at jeg senest ogår satt på vannet i båten vår, men nå er det allerede 4 mndér siden. 

Året 2014 har vært lærerikt, vanskelig og spennende!  Jeg har fått føle på følelser i kroppen som jeg ikke viste jeg hadde, at enkle ting kan gjøre innmari vondt og at små ting kan glede enormt!  Livet er en reise og reisen er uten kart så jeg vet aldri hvor jeg ender opp, men det er vel nettopp dette som gjør det så spennende også(?).... 

Hva har skjedd i mitt 2014? 

Jeg har vært i London, spania , mange småtrurer til torpet i sverige og hytta på blefjell, mange lange gode båtrurer på vannet og badning har det blitt MASSE av!  Jeg har jobbet og vært ganske så langt nede, jeg har mistet tante og morfar på under et halvt år, jeg har har sett hvordan ting kan snu i løpet av et sekund. Det er ikke ofte jeg skirver at ting er tøft, men dette året har vært kjempe tøft for meg psykisk, jeg tror jeg har hatt min dose med nedturer iår. Nå består heldigvis livet mitt av masse positivt også, men når man har det trått og leit er det ofte enklest å "grave" seg ned!  

Noe av det beste som skjedde iår har vært forlovelsen, 20.6.2014,da fridde kjæresten min til meg, etter 9,mndér sammen og i julie kjøpte vi huset vi bor i sammen, mndéne etterpå har gått til oppussing og planlegging av vår felles fremtid, en fremtid jeg gleder meg stort til! Villapaprika har fortsatte og vokse og vi har planer for 2015 som vi endelig skal sette til live! Tenk at jeg har startet på mitt 4.år som butikkeier! Helt sprøtt! Men sant skal sies at dette har vært en kamp i 2014. Jeg har sett hvordan folk bare er ute etter å "loppe" deg, overlesse og ha styringen og nå er jeg "ferdig"  med å stå med "lua" i hånden og "krympe" meg, nå er jeg klar for å skinne og det skal smitte over på alle dere!!! 

Jeg har brukt de to siste mndéne på å planlegge, finne løsnnger på å komme meg i mål og sørge for at jeg nå skal stå så sterkt og rak at jeg vil skinne! Dette er alt på god vei og innen en 4-8 uker er jeg i mål! 2015 er et år jeg vet bringer MASSE positvt! 

INteriøret skal jeg dra til et nytt nivå og stylinger og tips skal rekkes til dere som perler på en snor! Iitllegg har jeg masse annet spennede jeg skal begynne å dele, for dette er noe jeg vet er noe dere liker.


De av dere som følger meg på instagram ( under navnet Villapaprika finner dere meg) vet at jeg har endret litt på soverommet. Vel, det er ikke snakk om store greiene, men jeg har malt mye i huset den siste tiden.. Og soverommet har fått seg en litt mer "maskulin " løft!  Jeg merker jeg ikke er glad i mye farger her i heimen, så den blåfargen klarte jeg ikke slå meg til ro med og av den grunn valgte jeg å male alle de 3 veggene i rommet sorte og i samme slengen tok jeg lister og vinduskarmer! Rommet virket helt nytt og deilig var det! 

Senegavelen har Hans snekret bein på så den ble litt høyere og det løftet rommet veldig synes jeg! Jeg liker ikke når ting virker "flatt" så dette følte jeg ble prikken over íén .... 

Nå skal ejg kaste meg rundt på prosjekt nr 2- få ut julen! Jeg håper alle dere nyter dagen og koser dere med de to siste dagene i året! Kanskje jeg rekker å vise dere en liten ting til før jeg skal på hockey kamp med kællen... 

Vi skrives, nyt dagen! 

Juledagene kommer og går..

God søndag! Nå er det snart ny uke igjen, hvor ble denne juleuken av? Vel, imorgen skal jeg hjem og starte på noen små prosjekter, jeg tror dere vil elske det,jeg håper det ihvertfall ! Jeg er faktisk VELDIG innstilt på å få ordnet til året 2015 nå og gleder meg enormt til alt som skal ordnes med, er det flere enn meg ?? 

Vel, idag har vi vært i bakken, men siden ungene synes bakken var en "smule" skummel endte vi opp med å ta oss en tur på langrenn hvor ungene hadde kappløp, delte noen triks og akte i bakkene. for meg var dette trim til tusen for nå ligger jeg rett ut å lurer på hvor kondisen min har tatt veien? Mulig mitt mål for 2015 skal være å få bedre kondis (?) .... Hmmm, det er jo aldri for sent å starte... 

Hvordan har deres dag vært så langt? Hatt en fin romjul?  

Nå skal jeg slappe av inne og kose meg med familien min. 

Det håper jeg dere også gjør , ihvertfall slapper av og koser dere<3 

3.dag jul!

Og vi er trygt framme på fjellet og her skal vi være i noen dager med barna! Barma gleder seg stort til å kjøre ned bakken imorgen med nytt akebrett og jeg gleder meg faktisk til å henge etter... La barnet lenge leve, er det ikke noe som heter det?  

Vel, før vi reiste klarte jeg å gjøre meg ferdig med alt husarbeid! Kjøkkenet ble vasket, klesbunken tømt, rene klær brettet og lagt på plass i skapene og begge etasjene støvsuget! Å komme hjem til ryddig og rent hjem er ALDRI dumt! 

Når jeg kommer hjem skal julepynten ut. Jeg har en tradisjon på at den skal være ute 1.nyttårsdag -altså 1.januar 2015, men jeg synes julen iår har vært nydelig! Sant skal sies at jeg allerede har funnet frem alle de nye putetrekkene som skal opp og frem,brikker, -you name it!  Og det er faktisk helt greit!  Vel, det er ennå juledager og det nyter vi fult ut.! Hus og hjem er jo jobben og hobbyen min så ikke så rart jeg koser meg med alle mndéne i året! 

Men akkuratt nå ser det slik ut... 

(døren venter vi fremdeles på hengsler til, men satser på at de kommer på nyåret) 

Idag har Villapaprika 50 % på alle klær, bare et lite tips på denne lørdagskvelden! Nyt den og kos dere <3 


 

Vinneren av de siste lukene ble følgende: mail sendes til villapaprika@outlook.com

Av luke nr 

19,20 og 21 ble følgende:

Andrea

21.12.2014 kl.22:45

Hei! Jeg elsker å lese bloggen din. Når sant skal sies er det bare denne bloggen jeg titter innom, daglig. Tips til en som har alt: jeg bruker å tenke på ting som det forbrukes mye av, og akkurat når er det tennbriketter. For å gjøre gaven ekstra spesiell (isteden for å kjøpe en kjedelig boks tennbriketter på Rema..) så lager du den selv. Enkelt! Det du trenger er hyssin/garnrester, avispapir og lystumper. Smelt lysene i vannbad. Rull avispapir i små rør og knyt en hyssing rundt. Dypp de i den Flytende stearinen. La de tørke på avispapir. Voala! Så har du tennbriketter til kulda setter inn. For ekstra pynt, legg de i et norgesglass og pynt med fint tau rundt og kort/merkelapp. Dette er en gave som alle har bruk for, den varmer, og når den er laget selv så betyr det ekstra mye. I tillegg får du kvittet deg med avispapir, gamle stearinstumper og tråd :) God jul!

Av luke nr 22,23 og 24 ble : 

Martine

24.12.2014 kl.23:46

Åh, for en fantastisk gave dette er! Jeg har lenge ønsket meg det vakre Gant-pleddet som er i butikken din, men jeg tar meg aldri råd til noe til meg selv. Med veldig dårlig råd så er det andre ting jeg må bruke pengene mine til. Hadde jeg vært så heldig å vinne, så vet jeg i hvert fall at jeg skulle tatt meg en tur til deg og drømt meg bort blant alt det vakre du selger <3 Flaksen er sjeldent med meg, men kanskje jeg er så heldig i dag på selveste julaften? DET hadde gledet hjertet mitt stort! Jeg hadde delt gavekortet med min mor som har brukket foten i vinter. Hun fortjener litt ekstra kjærlighet også. Håper du får en fantastisk romjul og et godt nytt år, kjære deg! Nyt hver dag :) Stor klem fra Martine

Dabber bare rundt..

God 2.juledag! Her går jeg å dabber rundt i bare strømpebuksa og lang og romslig genser, håret er satt bort med en liten strikk og alle lysene er tent! Ungene har idag snudd hele underetasjen på hodet , det ga meg den gyldene mulighet til å bruke en times tid på å rydde opp noe av rotet i stuen.  Ungene har virkelig snudd opp ned på alt her i huset! Vel, nå skal jeg begynne på middagen, Mathilde ønsket å hjelpe til og det tenke jeg å utnytte meg av, hun er nemlig "bælflink" den jenta der!  

Jeg vet ikke om noe kosere jeg enn å lage deilig middag, sitte med en god film på tvén og nyte at man har fri og bare kan kose seg <3 

Jeg håper dere vet å kose dere like mye som oss, kos dere videre ikveld så skrives vi etterpå! 

SofaslitingGod 1.juledag! Vel, her i heimen går det "tregt" idag, vi bare ligger rett ut og koser oss, men det er vel det julen er til også?  Akkurat nå står huset på hodet, alt står sånn "halvveis" på plass etter at ungene har lekt på bordet, i sofa´n, under bordet, på kjøkkenbenken -ja så å si overalt for ikke å snakke om all legoen som ligger utover som halvprosjekter!! Jeg har STORE planer om å la alt ligge og ikke gjøre noe mer her nå før jeg skal vaske julen ut neste uke, altså en uke etter at jeg vasket den på plass... Enkelt og greit!  Jeg bare nyter lyden av at barna koser seg med alle lekene sine, tvén som ruller, knittrende lys og fornøyde små unger som nyter en uke med fri , jeg tror ikke jeg har vært så avslappet i julen noen gang, mulig fordi vi koser oss veldig iår og jeg vet at det nye året venter så utrolig masse nytt for oss! Mer om det skal jeg dele med dere senere! 

Akkurat nå håper jeg dere nyter juletiden med de dere står nære og at dere roer ned! 

Ha en fantastisk dag, imorgen røper jeg vinnerene av de to siste kalendergavene ! 

 

God jul!

Bedre sent enn ikke! 

Her i huset har vi nytet denne dagen til det fulle! Vi har koset oss med julemorgen, strømpe, tre nøtter til askepott,reisen til julestjernen+++ Ungene har vært overraskende snille og rolige og siden de har vært i 110 hele uken var det veldig overraskende! Vi har hatt en deilig dag og kveld, spist deilige mat! Som faktisk bestod av en nokså utradisjnell julemiddag! Noe som skyldes at vi har spist ribbe, pinnekjøtt, grøt og alt av julemat hele adventstiden igjennom og har blitt "lei" om jeg har lov å si det, vi hadde det senest igår så smaken på detidag var ikke der. Itillegg så var min storebror med idag og han liker ikke ribbe så da ble det sånn... Vi hadde deilig helstekt indrefilet, poteter, grønnsaker og saus og vet dere, det er første gang det har smakt SÅ godt!!!  Haha... Alle sammen finspiste opp alt sammen og det ble så å si ikke noe mat igjen! hihi....... 

Jeg håper dere har nytet denne deilige dagen, imorgen er det 1.dag og det er de neste 4-5 dagene nå jeg gleder meg allermest til for de dagene er så familiekjære og rolige! 

Fra meg til alle dere! Ha en riktig god jul, det fortjener dere! 

 


 

Bak luke nr 23 og 24 ligger et gavekort i min nettbutikk på kr 1000! 

Legg igjen en kommentar så er du med i trekkningen!! 

(NB! de av dere som har vunnet i kalenderen og ikke fått svar, dere vil få det i løpet av kort tid, mange av mailen mine har havnet på søppelpost så jeg har ikke sett de i alt julekaoset, men jeg så noen ubesvarte mail der igår så jeg tar tak i det så fort julen har roet seg litt) .... 

Lille julaften.

Spenningen er høy, ungene er i hundre, mor synger julesanger og stryker juleantrekket! Idag er julaften for oss, eller vi feiren den idag og imorgen så disse to dagene er "hellige" for oss. Ungene har så mange forventinger og er høyt og lavt til en hver tid, jeg forstår jo at de gleder seg, de er jo så små og har gått siden 1.desember å ventet spent på dagen idag og imorgen.. 

Jeg har pyntet bordet for julen og det aller meste er nå klart for besøket imorgen! 

Jeg håper dere er klare for dagen og nyter denne tiden med familien eller de som står dere nær. 

Hele 6.år!

Tenke seg til, 6 år har gått siden jeg ble mamma for 2.gang til ei lita prinsesse! For 6.år siden meldte vakre Mathilde sin ankomst og med sine 2,6 kg var hun verdens vakreste lillejente!  Jeg husker dagen som den var igår og skulle gjort så utrolig mye bare for å stoppe tiden litt!  Årene flyr så alt for fort og Mathilde er allerede skolejente, en selvstendig lita tulle med mye å gi! 

Jeg har nesten litt vondt med å forstå, tenk at jeg har barn som begge to har begynt på "begge" hendene sine. Før jeg vet ordet av det er de nok ungdommer og jeg sitter da som en "gammel"  "Treg" og streng mamma.. hihi.. 

Lille vakre jenta mi Gratulerer med dagen din!  Du er den beste jenta jeg vet om og hele familien sin lille solstråle! 

Kvelds med gubben..

Kvelden nytes i sofakroken med snøhvit... Den virkelige filmen og Hans og jeg sitter begge som tente lys å ser på!! Jeg elsker slike eventyrfilmer og den hyggen vi har i tvkroken nå gir meg en skikkelgi god julefølelse! Den er så deilig den! hihi.... Imorgen skal jeg en tur til hovedstaten å hente hjem min siste julegave og et par ting på rm så er jeg i mål for den deilige juletiden hvor jeg bare skal nyte stillheten og roen i hjemmet md de vakreste små barna jeg vet om! Tenk at Mathilde fyller 6 år imorgen... At det nå er 6 år siden jeg gikk å ventet spent på min elskede lille prinsesse er helt uvirkelig og jeg er så takknemlig for at ejg ble mammaen hennes ( og til Olíver så klart) .... 

Vel, her sitter nå jeg da og nyter kveldsroen! Blid som en sol og klar som et egg til å ta fatt på den deiligste uken i året! Juleuken <3 

Bak luke 19.20 og 21 ligger en goodiebag på husvask, såpe,håndkrem og oppvaskmiddel fra Durance og det du må gjøre for å være med er å gi meg et godt "gavetips" til en som har alt og av det kvinnlige kjønn... Jeg har en pakke igjen og aner ikke hva jeg skal finne på til denne personen! hihi.... Tips tas imot med takk! 


 

Vinneren av kalderluke 17 og 18 ble følgende: 

Send oss mail på villapaprika@outlook.com 

 

 

Marthe

19.12.2014 kl.00:58

Prøver lykken igjen :)

Har hørt de skal lukte veldig godt, men har ikke tatt med råd til og kjøpe dem selv, derfor det hadde vært ekstra gøy og vinne :) jeg som også er så glad i lavendel lukt, da hadde det vært deilig med litt lavendel duft av de nyvaskede klærne, er ikke gøy å vaske klær i seg selv men vet man at klærne lukter godt når man er ferdig så er det jo litt motivasjon :)

Siste julegave innspurt!

Her ser dere mitt prosjekt for denne morgenen! Jeg skal lage meg en diger dekorasjon til julebordet på julaften og svibler er det fineste jeg vet!!! Idag er det 4.søndag i advent, altså den siste og jeg skal straks på jobb og jobbe noen timer (14-18)  jeg gleder meg faktisk for søndag er en utrolig koselig dag å jobbe på i juletiden! Vi har nettopp sittet å koset oss med mot i brøstet og frokost og jeg får aldri nok, morsomste serien vi har hatt her i landet! 

Nå får jeg komme meg inn på badet for å kle meg! Bare en halv time til jeg åpner og jeg må dra herifra om 10 minutter! Vi skrives etterpå! 

Happy weekend!!

Skrev ikke jeg at de var mandag igår?  Vet dere, jeg har ikke "system" på dagene uansett hvor mye jeg ønsker, de har en helt "sinnsyk" fart! Idag har jeg lagt opp en liste med ting jeg skal dele med dere, det er så mye jeg skal dele med dere fremover og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det er vel "bare" å begynne, eller hva? hihi... 

Idag tittet endelig solen frem igjen, jeg bare nyter det jeg altså.. Sola kan komme oftere for min del, savner den når den reiser på vinter og nyårs ferie. Det å kunne knipse rundt med kameraet i dagslys og sol er best! Mørket , Nja.... det er vakkert med levende lys, men ikke da det blir best bilder akkuratt. Hans Kristian skal på julebord med gutta idag, så jeg har store planer om å nyte kvelden på sofan med film og null stress.. Stillhet i mitt egetselskap er så deilig, den indre roen jeg får da er rene aha-opplevelsen.  haha.. 

Uansett hva noen måtte mene, jeg elsker puter og så enkelt er det.... Men før det skal jeg skrolle over de siste oppgavene mine før jeg tar "helg" .. Jeg håper dere koser dere og nyter denne fredagen, det er jo snart jul! 

Victoria´s secret fashion show.

For et show, for noen damer og for noen stemmer! 
Hvert år sitter jeg klistret frran skjermen og venter spent, hvor mye gitter og bling er det iår(?) , hvordan farger og hvordan er vingene? Ja, jeg er som en liten unge på julaften når dette programmet starter.. Jeg elsker fashion, glitter og glam! Er det noe jeg synes er flott er det å sitte bak skjermen å se på dette.  Iår tok det pusten fra meg!  I love it! 

Taylor Swift er som alltid vakker og stemmen hennes er helt fantastisk, noen flere enn meg som liker henne? 

 

Vel, uansett fashion eller ikke... Ikveld kan jeg fortelle det at bak luke 17 & 18 ligger det 1 stk skyllemiddel og 1 stk  vaskemiddel fra durance i lukt av lavendel! Legg igjen en liten kommentar og dere er med i trekkningen! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

God torsdag!

Idag er jeg i ekstase!!! For idag er det det årlige must see -Victoria´s secret fashion show. Og ikke nok med det, men det er tangerudbakkens julekonsert!  Flere enn meg som skal sitte forran tv og være tv slave ikveld? 

Igår gjorde jeg det utrolige - hihi.. Jeg fikk på plass litt rødt i heimen og det ble så koselig. Det ble den "årlige" gant puten og litt sløyfer, det ble altså så koselig! Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle få inn litt rødt hjemme, men det tok jeg feil, igår syns jeg det bare var koselig og når jeg stod opp tidlig i morgens synes jeg det var like nydelig ennå. 

Hva synes dere?  Det ble jo "litt" mer jul. Jeg skal så klart ha røde linservietter og roser på bordet på julaften, men enn så lenge synes jeg det var koselig med litt røde detaljer her og der selv om det ikke er mye. Nå skal jeg kaste på meg skoene og komme meg på jobb. Noen timer skal nytes i Villapaprika før jeg blir hentet av kjærsten på jobb <3  Føler jeg er så lykkelig om dagen og det er en fantastisk følelse! Går å smiler og ler, kanskje fordi jeg ser ting går riktig vei!  *smiler* 

En god klem sendes fra meg til deg på denne herlige torsdagen! Nyt den hvor enn du er! 

In my dreams!

Hei og hopp! Så var nok en desemberdag snart "over" ... Eller kvelden er ennå ung, men dagene i desember går av en eller annen grunn lit ekstra fort! Idag overrasket Hans meg med middag ute og det ble intet annet enn indisk! Jeg elsker det og idag smakte det ekstra godt! nam nam! 

Idag har jeg vært effektiv, jeg har fått vasket her hjemme, brukte riktignok bare 3 timer på morran så var ferdig med det meste før kl var 09 00.... Deilig altså! 

Jeg ønsker dere en deilig kveld, nå skal jeg slappe av med kjæresten min <3 nyte litt stillhet og ro <3

Dere hva ønsker dere at jeg skal lodde ut i kalenderen nå? Noe spesielt dere har i tankene? Også før tidne går ifra meg er det tid for å dele vinneren av luke nr 14 som ble følgende: 

cecilie

14.12.2014 kl.22:37

Ååh, dette var en suuper gave til adventskalenderen. *ønsker meg*

Jeg skulle selvfølgelig ønske at du åpnet en butikk akkurat hvor jeg bor...Men siden det er ute på en øy i havgapet i nordland så skjønner jeg jo at dette ikke er helt mulig ( Takk og lov for herlig nettbutikk da;) )

Men uansett vil jeg gjerne komme med et bedre forslag, nemlig Trondheim :)

Dette er såpass langt nord at interiørfrelste som meg faktisk kan finne på å ta turen nedover bare for å besøke din butikk..( En kjøretur som tar ca 5 timer ) Det kan man ikke hvis man må kjøre i 17 timer som nå..:/

Så håååper det hadde vært mulig, husk at vi er mange interiørfrelste oppi nord også ;) ;)

Tvi tvi, både for det ene og det andre ;) Og GOD JUL ♥
Og vinneren av luke nr 15 og 16 ble følgende: 

Edel

17.12.2014 kl.00:43

Den så utrolig god ut og ikke minst fin:-) For første gang siden vår eldste jente kom for snart 5 år siden skal vi feire jul hjemme og da kommer samboerens foreldre, to brødre og besteforeldre og min søster har kommet fra nord for å feire med oss, 11 stk blir vi:-) Vi er klare for å skape vår egen tradisjon, selvom det har vært godt å bli skjemt bort av mamma eller pappa, hehe:) Samboeren min jobber natt til julaften, så da spiser vi julefrokost før han må sove noen timer, etter frokost regner jeg med at jeg og jentene koser oss med julestrømpe og tre nøtter til akepott, så er det bare å gjøre i stand til julemiddag som i år blir ribbe og pinnekjøtt:) Jeg kjenner jeg gruer meg litt, for vi går igjennom noen leie dager for store og små, vi måtte dessverre avlive vår elskende hund for er par dager siden, hun var jo et familiemedlem og med to jenter som er oppvokst med henne så blir dette en ekstra tom/trist jul, men kose oss det skal vi:-)
Send mail til villapaprika@outlook.com! 
 

endelig lys!

Fra den 22.desember snur sola igjen og selv om jeg synes det er veldig koselig med denne tiden gleder jeg meg til at det ihvertfall er lyst når jeg kommer hjem fra jobben, jeg føler jeg drar og kommer hjem i mørket og det kan bli nok så frustrerende når man er avhegig av litt lys når man skal ta bilder. 

Idag fikk jeg ENDELIG tid til litt dagslysbilder og solen har tittet frem i ny og ne og den er hjertelig velkommen til å titte frem enda oftere også! 

Lysestakene finnes HER i nettbutikken Nå skal jeg fortsette å knipse mer bilder i dette deilige dagslyset!! Vi sees etterpå!! 2 julekalendervinnere skal jo deles! 

Nyt dagen my sweeties! 

Når mørket sniker seg på.

Riktig god kveld dere! Jeg står på tippet til å legge meg, men lover jeg å komme innom igjen kommer jeg innom igjen! Jeg hadde planer om å ta litt bilder i dagslys idag, men siden jeg ikke var hjemme før det ble mørkt får det vente til imorgen, da skal jeg være flink til å få ut masse bilder til dere og jeg gleder meg faktisk veldig til det! 

Jeg har endelig fått ut det ekstra bordet, stolene har kommet på plass igjen og sofaen tilbake til plassen sin, konsollbordet blir stående på kontoret frem til jeg har fått ut juletreet, for slik det er nå krever det sin plass og jeg orker ikke å ha det trangt her hjemme. 

Jeg har satt sammen en 4 dagers gave for kalenderen hvor jeg lodder ut to lekre chasmere gensere - en i beige og en i blå og .. Det dere må gjøre er å fortelle meg hva dere skal på julaften og på torsdag trekker jeg en  HELDIG vinner! Gensrene du kan stikke av med er følgende DENNE

Vinneren av forrige kalderluke må jeg dele litt senre, for den jeg har trukket ble borte og ejg vet ikke hva jeg har drevet med så jeg må nesten finne den riktige vinneren igjen! 

Inntil det, nyt kvelden og natten! 

På vei til jobb!

Og frisøren! Før kl er 10 skal jeg i frisørstolen å få "finstusset" håret mitt litt til jul.. Jeg har endelig blitt lys igjen, men håret gror uheldigvis ikke like fort som jeg vil og siden jeg har kjempe tykt hår er det umulig å holde det i pen fassong om jeg ikke er ofte hos frisøren og "tynner" det litt... Så idag skal jeg "tynnes" og fikses på! 

Ette det går turen til butikken hvor jeg skal jobbe og kose meg noen timer før jeg skal hjem og kose meg i sofakroken og dele en av kalenderens fineste gaver.  Den strekker seg over 2 dager så dere kan bare glede dere, vinneren av denne blir nok i ekstase! 

Vel, frokosten er inntatt og siste rest på oppvasken fra igår står i maskinen! Å komme hjem til et rent og pent kjøkken er så utrolig deilig! Også er jeg en smule stolt av kjøkkenet mitt også da, den følelsen har ennå ikke forsvunnet og det vil den heller ikke! Nyt denne deilige tirsdagen og kom gjerne innom villapaprika om du er i byen! 

Staselig feiring!

Puh.... Endelig er feiringene for prinsessa ferdig! Nå skal jeg ikke ha folk her før på julaften igjen og det er faktisk helt greit! Jeg har nå de siste to ukene planlagt og lakt opp de to bursdagene som har vært for prinsessa vår og det er ikke noe som går på 5 minutter når mora er meg, haha.... 

Hun fikk alt hun ønsket seg og enda litt mer og var strålede fornøyd over at alle kom å feiret henne. Stolt som bare det! Og når hovedgaven fra meg og Hans kom holdt hun seg helt for munnen og mistet nesten pusten, for dukkehuset hun hadde ønsket seg så veldig ble pakket opp!  Nå står Hans og skrur det opp og hun skal innrede med alt hun eier og har av dukketing + alle de nye tingene sine <3 

Den 22.desember fyller Mathilde 6 år, jeg merker jeg sliter litt, hun og Oliver blir så store nå og jeg kan nesten ikke forstå at hun har vokst opp å blitt en så flink og selvstendig jente. Tenk at hun har  vært så liten som 2,5 kg ... 

Jeg føler det var igår jeg kom hjem fra sykehuset og var faktisk litt "redd", 19 år og tobarnsmor, det var rart, fantastisk og veldig spesielt. Jeg hadde på under to år fått to perfekte og friske barn, en liten gutt og ei lita jente. Nå er dette snart 6 år siden allerede, hvor har tiden tatt veien?  

Mathilde har alltid vært ei jåle og ballerinaskjørt har hun flydd rundt med siden hun klarte å gå... Det og englevinger.. Jeg husker jeg hadde hvite fjær etter alle de englevingene til Mathilde og sorte etter kapteinsabeltann hatten til Oliver.. 

Jeg er glad jeg alltid har vært glad i å ta bilder, for bilder det har jeg masse av og de er så viktig for meg <3 Forevige minner <3 

Rolig kveld!

God kveld i stugo! Herremin så slapp jeg er idag, den søndagsfølelsen gjør meg overraskende slapp altså! Flere som kjenner seg igjen? 

Alt er endelig klart til selskapet imorgen, nå er bordet ferdig dekorert og imorgen står det matlaging på menyen-sterk gryte! Nam... Dette er altså noe av det beste jeg kan få servert, jeg vet helt ærlig ikke om noe bedre og imroge skal jeg lage gryte av hele 9 kg kjøtt, gjett om jeg har en stor jobb forran meg. 

Bordet ferdig dekorert, mangler bare noen julekuler, men resultatet ble jeg strålende fornøyd med og det samme ble Mathilde! 

Og siden vi er i denne aldri så fine "borddekrasjonmnd!" tenkte jeg å ha 6 rottingbrikker og serviettringer i luke nr 14. 

Fortell hvor du kunne ønske at Villapaprika åpnet butikk og du er med i trekningen! TVI TVI.... 

Og vinneren av luke nr 12 og 13 ble følende:  KOntakt oss på mail villapaprika@outlook.com og vi sender deg den før den 16 ! 

Isabelle

14.12.2014 kl.16:20

Disse var kjempe stilige!!

Jeg har vært med på julekalenderen din ifjor, og er også med i år men har aldri vunnet noen av gangene desverre, lever i en drøm om at en dag skal vinne en av disse fantastiske gavene :-) men akkurat denne gangen må jeg innrømme at jeg krysser fingrene litt ekstra mye, fordi jeg nettopp har kjøpt et lyseblått sengesett med svarte ´´remser´´ på sidene som akkurat denne puten hadde passet p-e-r-f-e-k-t til !

En hilsen fra butikken!

God søndag og ikke minst 3.søndag i advent! Nå er det ikke lenge til jul dere! 

Idag har jeg jobbet siden kl 14 og i juletiden er det ikke til å legge skjul på at det er litt ekstra hyggelig å jobbe i butikken, så mange hyggelige kunder, litt liv og røre og folk ser faktisk ut til å kose seg med julehandelen iår, ihvertfall når de er hos oss!  Selv har jeg slått på stortromma med julegaver iår! Jeg elsker å glede andre og jeg lever jo abre en gang så da har jeg valgt å at så lenge jeg kan skal jeg gi fantastiske gaver til de rundt meg... Jeg er så heldig å har så utroig mange flotte mennesker i livet mitt og de liker jeg å vise at jeg setter stor pris på! Julen er ikke akkurat den tiden på året jeg er mest "gnien" hihi... 

Siden det nå er en liten stund siden tenkte jeg å legge ut litt nye bilder av "babise min!" nemlig butikken, Jeg blir bare mer og mer glad i den og den utvikler seg jo i takt med meg, samtidig som den skal holde seg tro i sin sjangel ....  

Nye puten vi fikk inn på fredag, lekker ikke sant (?) .... Jeg bare digger den ... Vel, nå nærmer det seg stengetid her i butikken, jeg får ta imot de siste kundene før jeg stneger dørene så kommer jeg innom her om noen få timer igjen! Kan tro det er mange som gleder seg til kalender vinneren! 

Vi skrives! 

Skinn+ sort = Gant.

Så skal den nye vinneren deles og den nye kalendergaven fr dagen igår og idag deles! Nå håper jeg dere holder dere litt fast og henger dere på kalenderen! 

Nå ligger jeg å ser på pretty women, jeg vet ikke om en bedre film altså, den skuffer ALDRI!  Vel, bedre sent enn aldri, jeg har ikke glemt dere, men klokken går så fort og jeg klarer helt ærlig ikke holde følge med den.... haha

Lekker ikke sant? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så er du med i trekkningen! 

Og vinneren på den blå strikka puten i blå ble følgende : Gratulerer SÅ mye, send mail til villapaprika@outlok.com 

Carina

11.12.2014 kl.23:19

Er så enig med deg. Det går nesten alt for fort! Alltid noe man ikke rekker. Så får håpe man kommer i mål før jul. Om ikke blir det vell Jul likevell:)

Lekkert putetrekk <3

Måtte telle antall puter her jeg sitter.. her er det 8 pynteputer + 5 småputer som hører til sofaen:O Å ja,det er bare sofaen. Minst 4 puter i hver seng. + litt i noen stoler her og der. Så har noen:) Vært kjempe kjekt med ekstra putetrekk da. Er så kjedlig de gangene man mangler når noe er til vask. Mannen i huset blir like oppgitt hver gang jeg kommer med noe som helst som har med puter å gjøre. Men et nytt trekk i ny og ned må han tåle:) *krysser fingre og tær for litt vinnerlykke denne gang*

Lørdag mys og julepynt!

Du grønne glitrende tre ......

God lørdag alle sammen! Nå har vi pyntet juletre, langbordet tar form og jeg skal snart rydde ferdig før jeg skal vaske over gulvene!  Ungene har vært i ekstase , høydepunktet er å pynte treet og denne helgen syne sjeg det var på sin plass! Jeg ser mange pyntet juletreet i slutten på november og helt i starten på desember, men siden jeg ikke føler det er "riktig" å pynte det så passt helgen til 3.søndagen i advent perfekt! Nå har jeg den gode gamle julestemning inni meg, det å se ungene danse og synge mens de pyntet juletre var en deilig følelse!  Det er når man gjør ting med barna i julen den riktige julefølelsen kommer! 
Langbordet er klart for å pyntes ferdig og all dekor har jeg laget selv, faktisk er jeg en "smule" stolt av meg selv siden jeg ikke er noen blomster dekoratør, men jeg klarte å lage pynt som jeg selv synes ser fin ut ... hihi.... Nå skal jeg fortsette å pynte julehuset , jeg kommer innom etterpå med kaledergave og vinner! 

Vi skirves! 

Så var det fredag!

Hei og hopp alle sammen! Vel, så er det fredag igjen og jeg kom hjem fra jobb for et par timer siden! Idag har jeg fått på plass mange nyheter, ryddet og stylet så nå er butiken klar for de siste dagene før jul! Tenk at det bare er 12 dager til jul nå, hvor har denne mndén blitt av? Flere som synes dagene i desember bare har flydd! ? 

Vel, jeg skal denne helgen holde på litt her hjemme, ting står ikke helt som jeg vil, men jeg orker ikke starte på noe ennå så da planlegger jeg litt ekstra , jeg skal dekke langbord til 24 stk denne helgen for på mandag skal vi feire Mathilde med familien! Gjett om hun gleder seg da! Heldigvis slipper jeg å dekke frost selskap denne gangen også, men flott langbord skal vi lage til den lille prinsessa vår! Nå skal jeg kose meg i sjeselongen med et par episoder med Karl & Co , godis skålen er på plass og ungene leker og koser seg! Deilig deilig fredag! 

Fortvil ikke, en ny luke åpnes!

God kveld alle vakre! 

Ja, så er det dags for å åpne luke nr 11.. Er det flere enn meg som synes denne mndén går fort? Luke nr 11 allerede.. 

Vel, bak luke nr 11 ligger dette lekre putetrekket fra Gant og for at det skal bli ditt må fortelle meg -hvor mange puter har du i huset? Og har du plass til enda en? 

TVI TVI!

Vinneren bak luke nr 9 og 10 ble følgende : Gratulerer så mye, send oss mail til villapaprika@outlook.com så skal vi få sendt deg urna de! 

Siv Torill Hauge

10.12.2014 kl.22:42

Fordi jeg har ønsket meg den urnen kjempelenge, den hadde passet så utrolig godt i karnappet i stuen. Har vært innom nettbutikken flere ganger og lagt den i handlekurven, men så tatt til fornuft og slettet den. Den er relativt kostbar, særlig for en familie med 6 barn, så jeg har ikke hatt samvittighet til å kjøpe den. Og det er vanskelig å spare seg opp noen kroner når mesteparten går til husholdningen. Jeg krysser fingrene og håper VIRKELIG denne skatten blir min, jeg tenker på den daglig 😳 Ønsker deg masse god bedring😊 Husk at kroppen trenger hvile for å bli frisk, så ta heller en dag ekstra fri fremfor å styre og stelle før du er i form😊

Nesten frisk!

God kveld i stuen godtfolk! Da begynner min form endelig å komme seg! Jeg har sovet for det meste idag og det har vært den beste medisinen jeg kunne fått i dette tilfellet! Endelig føler jeg meg som et menneske igjen, og det er som å ha fått livet i gave på nytt! 

Ungene er ennå i form, så er nok noe jeg fikk tenker jeg og hvis de kan slippe tar jeg imot alt som er for å holde de i topp form! g at ejg faktisk ahr klart å lage middag og spise middag har vært helt fantastisk! Vel, Mathilde skal på juleavsluttning på skolen så jeg får gjøre henne klar! 

Jeg håper dere har hatt en fin dag! 

Så tregt!

God kveld i stuen! Dere må ha beklager fra denne kanten, dette er ikke en varig rolig trend altså, men jeg har fått omgangssyken og ligger helt ut med en helt ELENDIG form! Jeg har prøvd å ta meg sammen og komme meg på jobb osv, men det stoppet seg helt for meg istad så idag har jeg måttet komme meg i seng veldig tidlig! 

Det blir derfor bare en STOR gave for gårsdagens luke og dagens så jeg håper dere tilgir meg for at det ellers er litt stille innpå her! 

Bak luke 9 og 10 er denne flotte urnen!  

Hvorfor skal den bli din(?) .... Legg igjen en liten kommetnar i kommentarfeltet så kan det hende den blir det også! Nyt kvelden, vi skrives! 

Rask tur innom...

God tirsdagskveld! Her kommer det et sent innlegg fra meg, ufrivillig og ikke med meningen. Jeg våknet til at nettbutikken hadde 100 oppgaver å lempe over på meg og til så lite som 40 innpakkninger av gaver hvor 34 skulle til et hotell allerede imorgen ...De siste dagene har formen min vært elendig og jeg har så å si ikke klart å spise mat og idag ble herr toalett min nye tidstyv! Uff, hater slik og har absolutt ikke tid til å ligge rett ut nå i disse tider.! Jeg satser på at jeg er på bedringens vei og slipper unne oppkast og mas, det holder med en vei..... 

Sofaen har blitt min bestevenn og jeg lover jeg skal svare dere på alle spørsmål og komme med kaledergave i løpet av kvelden, jeg må bare "summe" meg litt... Nå går det trill rundt i hodet på meg.... haha..

Nyt kvelden og hold dere friske! 

I skrivende stund.

God kveld alle sammen! 

Her i heimen har dagen vært preget av dårlig form, jeg er nemlig helt ødelagt i formen min! Kroppen verker og hodet er utrolig tungt, itillegg er jeg så trøtt og direkte sliten at jeg føler jeg har e puls på 500 bare jeg snur på meg! I skrivende stund prøver jeg å få i meg litt mat, men den vokser bare i munn på meg så jeg tror jeg brygger på noe. Typisk i disse tider, jeg er den eneste som ikke har vært skikkelig forkjølet av oss her i heimen så mulig det er min tur nå! Uff, jaja, jeg tenkte å legge meg nå snart så jeg kanskje sover det av meg! 

Jeg må vise dere veggen bak tvén nå, for nå har jeg endelig fått den sort, det tok sin tid. Jeg ble så lei oppussing når vi var ferdig nå at den veggen bare har blitt stående, men anntall timer jeg har "irritert" meg over at jeg ikke gjorde meg ferdig før de smalt opp tv seksjonen har tatt mer av tiden min enn den timen det tok å male veggen.. Jeg be så fornøyd og nå går alle endeveggene i ett i huset i den sorte fargen. Deilig! Men før jeg finner sengen skal jeg fortelle dere hvem som stikker av med luke nr 6 og 7/8 ! 

 

Vinneren av gavekort ble følgende : 

 

Hanne

07.12.2014 kl.01:47

Wow! Gavekort på 500,- DET hadde kommet godt med nå før jul! Også fra Villapaprika! Jeg hadde blitt sååå utrooolig glad! :-) :-) Makan til fin blogg og nettbutikk skal du lete lenge etter! Jeg nevner bloggen og nettbutikken din ofte på jobb, tror min stakkars kollega begynner å bli litt smålei av at jeg alltid nevner "du vet den interiørbloggen jeg følger ja???? Igår så...." eller... "Ja, det blir fint! Det så jeg de gjorde på Villapaprika en gang!" :-) Du og dine er jo så flinke! ... og jeg MÅ sjekke bloggen din hver kveld før jeg legger meg!

Om jeg skulle være så heldig å vinne, ville jeg kjøpt meg en Washington lyslykt eller to brune linputer! Eller kanskje rottingbrettet,(For det vet jeg mamma ønsker seg! Jeg har det alt.:-) ) Det ville blitt såå vanskelig å bestemme seg!! Nå begynner jeg å tenke på durance og noen glasskrukker også.... Det ville med andre ord ikke blitt noe problem å bruke opp gavekortet!! Krysser fingrer og tær :-)Jannicke

Vinneren av poncho ble følgende : 

08.12.2014 kl.16:40

Tålmodig, etter å ha fulgt min tøffe 6,5år gamle sønn gjennom en 6års lang kamp mot kreft og har nettopp startet enda tøffere behandling.

Lykkelig over å ha nettopp en så tapper gutt😍
Gratulerer til dere begge, kontakt meg på mail villapaprika@outlook.com så skal vi få sendt dere gaven med en gang! Gratulerer! 
Har dere noen gode forslag på kalendergaven for imorgen kom med de!! Hva som ønskes der er dere best på å vite ! 

Mandag!

Hei på dere! Så var det mandag! Idag kommer det noen fine bilder fra denne kanten, men siden jeg ser at innlegget mitt fra igår ikke ligger ute må jeg innom å dele det nå, opdaget det først nå nylig så ble litt stresset... 

Vel, som kjent, når en luke lukkes åpnes en ny og siden det igår ikke ble noen ny luke som ble åpnet her inne gjør jeglitt ekstra stas ut av det idag, høres ikke det greit ut og deler vinnerena v luke nr 6 og 7/8 etterpå , men slår luke 7 og 8 sammen. 

Bak luke nr 7 og 8 ligger denne ponchoen fra Gant  med medfølgende strømper. Det du må gjøre er å skrive to ord om deg selv ! 

Lykke til og tvi tvi! 

 

 

Planlegger morgendagen..

Så var det kveld igjen, kan noen fortelle meg hvor dagene blir av? Jeg klarer ikke holde kontroll på timene, de bare flyr! Vel, nå er jeg igang med å få gjort klart for mitt lille mini prosjekt! Eller, jeg skulle ha gjort det for lenge siden, men har gjort alt jeg kan for å "forskyve" det. hihi.. Når vi pusset opp her ble jo alt av lister nytt og spikerhull er det styggeste jeg vet så imorgen skal de fjernes og listene bli hele og fine! Itillegg til det har jeg gjort ferdig noen andre småting her hjemme som dere skal få se resultatet på!  

Ikveld fikk jeg vasket kjøkkenet rent og pent og etter alt glitteret som lå igjen etter frost bursdagen var det helt fantastisk! 

Jeg håper dere har hatt en deilig 2.søndag i advent og at dere fortsetter å nyt den! 

Klart for julen.

God søndag og 2.søndag i andvent! Nå har jeg akkurat kommet inn døren, jeg har nemlig jobbet litt på utsiden av huset! Uff, jeg synes denne årstiden gjør veggene så stygge, huset burde jeg "vasket" bedre når vi pakket bort sommeren, men uansett om jeg hang over rekkverket med svamp og høytrykkspyler har det blirr litt "grønt" igjen.. Usj.... Er vel været som gjør det slik tenker jeg, ser husene oppover gaten er slik de også så vi er heldigvis ikke alene... 

Vel, jeg har ryddet det jeg kan og nå er det klart for noen søte lys og julen. Jeg har satt sammen en enkel krans og fikk litt grønt opp på døren og side jeg ikke er noen blomsterdekoratør ble jeg nokså fornøyd med den vakre lille kransen min. 

( lyset ble 10 x mer gult i lampen på bildet enn i virkeligheten, hvorfor vet jeg ikke, jeg så det nå..)  

Nå er trappen klar for jul! Jeg elsker grønt iår og det får alt jeg ordner med "lide" av... hihi... Vel, nå skal vi på en liten runde, etterpå kommer småtrolla våre hjem igjen og det skal bli helt fantastisk!! Endelig litt liv i huset igjen! 

Jeg håper dere nyter denne deilige søndagen, det gjør vi! 

Luke nr 5 lukkes og luke nr 6 åpens!

God kveld i stuen, denne dagen har jeg nesten ikke vært innom bloggen, jeg har hatt 100 ting å gjøre så jeg tenkte at jeg fikk gjøre det jeg holdt på med ferdig først, men klokken går så her må jeg være litt radig! 

Vel, jeg er bare innom for å dele vinneren av luke 5 og åpne luke nr 6! 

Ikveld blir det bildeløst innlegg, for bak luke nr 6 ligger et gavekort hos byvillapaprika på 500 kr ! 

Det jeg lurer på ikveld er, hva ville du brukt det på? 

 

Vinneren av luke nr 5 ble følgende :  Send oss en mail på byvillapaprika@outlook.com så skal vi få sendt deg skålene dine ! 

Angela

06.12.2014 kl.09:08

I fjor startet familien min en ny tradisjon. Vi feiret julen på hytta vår i Valdres. Det skal vi gjøre i år også. Det fins ingenting bedre enn å våkne i en varm hytte med peiskos, julestrømper som henger på veggen og barna som koser seg med barnetv under en stor dyne. En pappa som står på kjøkkenet og lager god mat og en mamma som går rundt å tenner lys og nynner på julesanger. En mann som er ute å måker snø, mens jeg observerer det vakre synet jeg har rundt meg og tenker på hvor utrolig heldig jeg er som har alle disse fantastiske personene i livet mitt. Vi spiser grøt med mandel til lunsj og kalkun og pinnekjøtt til middag. På kvelden kommer selvfølgelig julenissen en tur på besøk og barna er helt sikre på at de vet hvem det egentlig er. Resten av kvelden nytes med kake og andre godsaker. Åhhh, som jeg gleder meg. Med denne julekalenderen bidrar du til økt julestemning. I skrivende stund sitter jeg med en glede over hva som venter meg om ikke lang tid. Tusen takk:)
Jeg håper dere har hatt en ellers fin, fin dag ! Imorgen blir det normal blogging fra meg igjen, men inntil det, sov godt og drøm søtt! 

Frost bursdagen ble velykket

God lørdag alle vakre! Idag har vi hatt full rulle her hjemme med Frost bursdagen og Mathilde og Ida Marie har vært så fine og fornøyde! Pølser, muffins, kakaer, gele , julebrus og godis har gått ned på høykant! Jeg er av den "skole" at jeg liker hjemme bursdager fremfor bortebursdager (så sant man her anledning)  og liker at barna kan leke og kose seg selv! Jentene storkoset seg og hadde en fantastisk feiring med alle klassevennindene sine, snakk om vellykket feiring! 

Mathilde og Ida Marie klare for selskap! Allle samlet rundt bordet klare for mat og kaker! 

Lysene ble blåset ut ! 

Ida Marie tok de på et forsøk, Mathilde stod igjen med to "kjærester" ... 


For meg er det så viktig at jeg alltid gjør stas på de som fyller år, bursdager skal feires og det er så vitkig at slik blir husket og tatt vare på! Disse jentene fyller jo 6 år en gang og det må jo markeres! Mathilde gleder seg allerede til neste år sa hun og Ida Marie hadde den beste bursdagen noen sinne<3  Så lenge sjefene er fornøyde er jeg glad!

Nå ska jeg kose meg med et glass vin sammen med min bedre halvdel.

Nyt lørdagen! Vi skrives!  

Luke nr 4 lukkes og luke nr 5 åpnes!

Så var det kveld igjen, og jeg er sent ute igjen.. Idag er vi barnepike for mitt tantebarn Maja og jeg storkoser meg med babypass og kos! Babylukten er i huset og dagen idag ahr bestått av kos, sussing, mat, gulping og soving... Maja er så snill at jeg har ikke ord, stakkars hun bare ligger der og ser på meg med de største øynene og de vakreste lydene kommer når hun finner stemmen sin<3  Nesten så jeg vil ha en liten babis igjen vet du... Hihi.. Det er lov å "drømme" litt vel.. Jeg kan nesten ikke vente med å få småtrolla mine hjem igjen nå så jeg får barnelatteren inn i huset igjen.. Det er nemlig litt for stille her når de ikke er her! 

 

Vel, nok om det... Nå er nok dere nysgjerrige på hva som lurer seg på luke nr 5 og idag er det denne lekre dessertskålen fra Gant i mosegrønn. Hele 4 stk. Perfekt for godis, frokostblanding og annet snacks! 

Idag lurer jeg på hva du skal på julaften? 

 

Og vinneren av luke nr 4 ble :

Send oss mail med info på villapaprika@outlook.com så skal vi sende deg lyktene dine <3 Gratulerer sååååå MASSE til!

 

KRISTINE GANGFLØT

05.12.2014 kl.02:07

Jul for meg er familie,å dele, glede, samhold, barn, god mat, lykke, smil, latter og kjærlighet. Julen for meg er også tiden å sette fokus på de som ikke har det så bra, de som ikke vet hva jul er omtrent (Du vet, sangen: "Do they know it´s christmas time at all?"), de som savner noen, de som er alene, barn som er redde når foreldrene drikker... Julen er ikke bra for alle, og det er viktig å ta med seg, selv om jeg personlig synes julen er fantastisk koselig! Om man opplever julen som positivt så sett pris på det, det er ikke alle som har det sånn..

 

Frost party - ferdig!

Hei og hopp og fin fin fredag! Igår rakk jeg å bli ferdig med å gjøre i stand til Frost party for de to ventende bursdagsjentene.. Jeg skal så klart lage trylledrink, frost-trylle géle og cupcakes med samme tema ! Men det får jeg ikke startet på før senere idag! Jeg håper den lille prinsessa mi blir stotl når hun ser hvordan det har blitt, kjolen henger klar og musikken er lastet ned ! 

To små prinsesser gleder seg stort til morgendagen! 

Nå venter jeg snart ei lita shnuppe som skal sove over hos oss til imorgen, det skal bli så koselig<3  4 mndér gammel liten jente som Hans og jeg var så heldige og fikk være faddere til! 

Jeg håper dere har en fin dag! Nyt dagen til det fulle! 

Luke nr 3 lukkes og luke nr 4 åpnes.

God natt der ute! Her kommer en sent, men ventende innlegg! Jeg har vært på jobb og ble stående der litt lenger enn ventet og etter det sittet å pratet med moren til Ida Marie de siste timene, tiden flyr når praten går! 

Vel, nå skal luke nr 3 lukkes og nr 4 åpnes!! 

Bak luke nr 4 ligger det nok en flott gave og denne gangen er det to stk av denne nydelige glasslykten med tilbehør ! 

Idag lurer jeg på hva som er jul for nettopp deg? 

Vinneren av luke nr 3 ble følgende: 

Gratulerer så masse , send oss en mail med din adresse på villapaprika@hotmail.com så skal vi sende deg lykten din! 

Charlotte

04.12.2014 kl.16:31

Heisann 😊 det hadde vært så utrolig stas å vinni en ting av de 1000 fine tingene du har 😊 elsker lykter å hadde vært super glad 😊 litt vanskelig spm å svare på om hvorfor akkurat jeg skal vinne, for syntes mange her har veldig gode grunner for å vinne :)) men jeg er ei jente på 22 år som nylig flyttet for meg selv og trenger litt påfyll av pynteting :) har ikke fått fylt opp enda i å med at jeg kunn kjøper ting jeg vil ha og interiør er dyrt så må ta litt etter litt 😊 krysser fingrene ☺️ Stå på videre, snill og god er du ☺️

Frost bursdag!

God dag alle sammen! Her står jeg midt i i kaos, jeg ordner nemlig til frost bursdag!  Mathilde og Ida Marie ( disse jentene er naboer, bestevenninner, går i samme klasse og fyller 6.år på samme dag)  Derfor ble Hans og jeg enige med foreldrene til Ida Marie om at  vi slo to fluer i en smekk og feiret dagen til jentene sammen! Dette er to prinsesser så de er veldig opptatt av at dette skal bli en skikkelig frost bursdag med alt som hører med! Og detalje "gal" som jeg er har jeg surfet nettet for amrikanske "Frozen birthday party" slik at vi få det helt som i filmen.. hihi.... 

Dette blir nok knallbra til slutt! Om dette ikke blir Frost nok for jentene kaster jeg inn håndkle ! haha... 

Jeg får fortsette og dekorere her, jeg må trylle frem litt mer snø på bordene og hvis dere vil kan jeg vise dere resultatet når jeg er ferdig! 

Nyt dagen vi skrives! 

Luke nr 2 lukkes og luke nr 3 åpnes!

Så kom denne kvelden fort også, jeg vet rett og slett ikke hvor denne dagen har blitt av, den har jo forsvunnet så alt for fort! Vel, nok en luke skal åpnes og nok en luke skal lukkes... Det er jo så moro med denne julekalenderen, jeg elsker å være julenisse og koser meg med å dele ut så mange fine ting til dere.. Er dere fornøyd med gavene hittil? 

Bak luke nr 3 ligger det en slik lekker lykt til en verdi av 599,- 

Det jeg lurer på er hvorfor nettopp du fortjener å få denne ? Vinneren av luke nr 2 ble følgende: 

Send oss en mail på villapaparika@outlook.com så skal vi få sendt deg lysestakene dine allerede imorgen! 

Ingrid

02.12.2014 kl.23:43

Mitt navn er Ingrid. Er halvt norsk og halvt finsk og bor på den fantastiske Averøya😃 Er 25år og 110% alenemamma til mine 2barn Andreas 7,5år og Marie Elise på 11mnd😃 Er ofte innom nettbutikken din og sikkler på alt jeg har lyst på. Men med et hus alene og 2barn alene går mine penger til huset og barna. Så hadde vært koslig med noe nytt og pynta stua med😃 Og jeg må du at du er virkelig er et forbilde. Du et så utrolig flink! Stå på👍😊

Jul i åsen...

God morgen fra meg , eller formiddag blir vel mer riktig ?  Nå er forbredelsene for helgen i gang for fult her i heimen, Mathilde og hennes venninde skal feire jentebursdagen sin samme og her blir det tema Frost hvor bursdagsjentene ber alle  prinsesser i hele "kongeriket" også! Jeg skal lage "isverden" i stuen så jeg har googlet og styret noe veldig! Elsa kjolen til Mathilde henger klar og stæsjet er sånn ca i boks.. Desember er bursdags mnd hos oss, Mathilde skal jo feires med store og små og da er jo det viktig å legge fokus på det koselige ved det oppi alt julekaoset, som vi lett lar oss stresse av. Her i åsen blir det sakte, men sikkert mer og mer jul og deilig er det! 

Idag kan jeg dele den glade nyheten over at sofan vår er for salg i Villapaprika og kan nå bestilles hjem over nett om ønskelig. Jeg hadde selv ikke prøvd denne sofaen tidligere, men str og kvaliteten og kjennskapet til leverandøren bak gjorde at jeg ikke var i tvil om at den ville falle i smak! Den er stor og sittecomforten er upåklagelig. Dette er en skikkelig "krypeoppiogkoseseg" sofa som du "flytter" inn i. 

Det at vi gikk for mørk sofa denne gangen har jeg ikke angret et eneste sekund på! Det ble mer "maskulint" og stilrent i vårt hjem. Også passet den jo perfekt inn med de lyse møblene ellers i huset. 

Den nye skinnputen min fra Senze of joy passet perfekt inn med resten av putegjengen.... Det å blande ulike tekstiler sammen er noe jeg simpelthen elsker, spesielt når jeg ser det spillet det lager sammen. 

Finnes HER i nettbutikken. Når jeg startet morgenlatten min til dette fikk jeg følelsen om at julen faktisk er på vei! Tenk det.. Nå er vi i desember og det er det bare å nyte <3 Jeg håper dere får en fantastisk dag, nå skal jeg faktisk støvsuge og jage ut noen "hybelkaniner" som ikke betaler leia si.. haha.. Vi skrives! 

Luke nr 1 lukkes og luke nr 2 åpnes!

God kveld i stugo! Nå har jeg sittet å lest meg igjennom hver og en kommentar, tårene har trillet fordi dere er så gode mot meg! Makan til flott blogggjeng jeg har bak meg som faktisk liker denne bloggen. Jeg har litt vanskelig med å forstå hvor mange mennesker jeg trer ut til, mye av det skyldes at jeg sitter å skriver i vei med bloggpennen min og ikke tenker på mengden av mennesker som faktisk leser denne bloggen! Det at jeg kan fylle opp oslo spektrum noen ganger er litt sykt... Det er fantastisk mange personer! 

Vel, idag lodder jeg ut nok en lekkerbisk og gleden er stor når jeg kan røpe at det er disse lekre lysestakene som kan bli nettopp dine!  Det jeg lurer på idag er hvor er du fra og hvor gammel er du? 

 

Tvi tvi og masse lykke til! 

 

 

Vinneren av luke nr 1 ble  Kontakt meg på villapaprika@outlook.com så skal vi sende deg stjernestakene dine.  

Karanne

01.12.2014 kl.22:36

Kan vel beskrive deg med mange ord, men ett jeg syns passer deg er fantastisk. Du gir så mye av deg selv via blogger dag ut og dag inn. Du virket som en flott jente med beina godt planet på jorden. Etter å ha lest blogger din en stund, men faktisk ikke kommentert noe. Så syns jeg det var på tide, ikke pga julekalenderen men pga jeg syns du gir så mye. Du må virkelig ikke bry deg om all den dritten du får, tåpelig folk som sitter bak en skjerm og tror de er så mye mer verdt enn. Møkka folk kalles det!

Stå på det gode arbeidet du gjør. Riktig god jul til deg og familien=) Mange klemmer fra en som virkelig får inspirasjon av deg!!!!!
Gratulerer såååå mye! 

En god start.

Så var det tirsdag og 2.desember allerede. Jeg har en følelse på at denne julen kommer til forsvinne like fort som den kommer, timene i døgnet flyr jo unne! Idag har jeg pyntet det lille juletreet vårt, og jeg må virkelig si jeg syntes det ble nydelig! Noe av min morfar og mormor sin juletrepynt har gått i arv til meg og den blir tatt frem år etter år, jeg synes det er utrolig hyggelig å få opp spesielt den pynten.. 

Duen, balettdanseren, bjellen, den regnbuefargedekulen og sølv kulen er fra mormor og morfar , resten har jeg fått av andre. 

Nå skal jeg straks finne plass til den nye store blomsterdekorasjonen min, herremin den ble altså så stor!! Enda godt jeg liker STORE ting. hihi.... Hmmm.. hvor skal den stå mon´tro ? 

Jaja, det får jeg vel tenke litt på...Frem til det får dere glede dere til trekkningen av 1.luke i villapaprika sin julekalender! 

Vi skrives! 

Første luke 1.12.14

Da er det tid for Villapaprika sin første luke i julekalenderen og idag gjemmer det seg to nydelige herligheter bak luken. Dette skal ikke være komplisert, men dere må skrive noen ord så jeg kan bli litt kjent med dere også!

 Bak den første luken befinner disse to vakre t-lysestakene i stjerne seg, dette er de to største i frostet glass. 

Det du må gjøre for å være med i trekkningen er å fortelle meg hva villapaprika gir deg og hvorfor nettopp du leser denne bloggen? Er det for inspirasjon, tips, ideer- ja , dette vet du svaret på.(!)Legg igjen din kommentar i kommentarfeltet og du er automatisk med i trekkningen! 

Lykke til og tvi tvi! 

Vinneren trekkes imorgen! 

Ekspress fart!

God mandag, beklager sent innlegg fra denne kanten.. Idag har det gått en smule varmt og butikken har fått en liten påbegynt makeover!  Det er helt utrolig hvor "ribba" det så ut etter helgens salg, men etter noen timer med oppakking av mer varer løst det seg igjen.  Det må jo til det også og halve jobben er jo nettopp det! 

Idag kom ENDELIG lyktene våre inn igjen, disse har jeg trippet etter de siste ukene nå og ventet spent på siden jeg la inn min bestilling på disse.. Snakk om hverdagsglede å pakke de opp! 

Sølvlyktene på plass igjen, nå forsvinner de ikke ut av huset vårt igjen, aldri har jeg angret mer på et salg enn hva jeg gjorde på slaget av de jeg hadde tidligere. 

Som dere vet starter jeg med julekalender her idag, det er ennå noen få timer unna, men nå kan dere glede dere til 24 dager med masse deilig gaver som 24 stk av dere skal være så heldige å få sendt hjem til dere <3  

Frem til vi skrives igjen etterpå håper jeg dere har en deilig mandag!! Og at dere titter innom for juekalenderen etterpå! 

Vi skrives!!! 

hits