desember 2013

Så har siste dagen kommet.

31.DESEMBER .2013 .... Tenk dere, siste dagen for iår er her og vi skal imorgen gå inn i neste år, starte vårt nye år med nye forentinger, tanker, opplevelser og føle på hver og en mnd på nytt...  Året 2013 har vært et år jeg aldri vil glemme, jeg har oppnådd så mye, blitt kjent med mange deilige nye menneske, lært mye nytt, reist og sett nye plasser, blogget mye, blitt kåret til norges mest søkte på Pinterest og 4. mest søkte blogg i google i hele 2013 ( husker ikke helt hvordanpintarest/pinterest skrives) , fått flere 1000 nye følgere her og på Instagram, vært på tv, fått oppmerksomhet rundtom og skapt mye, NY butikk . ny kjærste-  ja året 2013 har vært et helt merkelig og uvirkelig år... 

Jeg legger derfor ut siste interiør-bilde-marraton her inne for iår! Herremin så sprøtt det faktisk er... 

Adjø 2013 - velkommen 2014 ! 

Takk for følge iår, jeg håper du vil følge meg vidre i året 2014 og alle mine "gale" idéer , rare påfunn, spesielle meninger, morsomme historier og følelse utbrudd i den interiørfrelst interiør verden og en blogg full av det som hører meg til!!! 

 

 

Jeg ønsker godt nytt år til alle dere som bare titter innom og ikke legger igjen spor, jeg ønsker de av dere som bare vil legge igjen litt spydigheter alt godt i året som kommer, jeg ønsker alle mine trofaste og engasjerte følgere godt nytt år og sist men ikke minst - alle de jeg er glad i, som kanskje ikke vet det, men - http://myhomeismycastlebykari.blogspot.no/ ....http://lifeofsunny.blogg.no/   Jannicke, Mette k , Camilla, Janne , Helen, Kristine , Fredrikke( vår faste følger og kunde) Maiken,http://henriettelavik.blogspot.no/ Elin på trend ( min leverandør) ++++ Dere har gjort min bloggverden til en morsom reise med alt dere har delt , kommentert og fulgt meg på!!!! 

Jeg hever glasset ( mitt vannglass) og roper høyt her jeg står - takk for i år og ha et riktig godt nytt år! 

 

 

Oppussing og et nytt år...

Ja, så vinker vi snart adjø til 2013 da,dere.. Idag har jeg hatt photoshoot her i heimen og bilder kommer til dere imorgen før ejg reiser på jobben. Det ble mange flotte bilder så jeg gleder meg til å få delt de med dere, for de som elsker interiør vil elske de også! 

Idag startet vi på å få huset på stell her hjemme og nytt vegg-til-vegg teppet ble kjøpt inn til lille prins sitt rom, gjett om han kommer til å bli glad når han kommer hjem og ser det, han har nemlig ønsket seg det.. Før i tiden var det jo vanligere med vegg-til-vegg tepper på rom, jeg hadde det selv når jeg vokste opp og jeg kan med hånden på hjerte å si at det er jo ikke noe som er bedre å trå på når man tripper ut av sengen eller skal sitte å leke...  Dette teppet hadde en skikkelig gummi som skulle gi bedre varme undenifra også, og siden Olíver har rom i underetasjen og det ikke er varmekabler på rommet hans så passet dette ypperlig.... 

Rommet ble så fint og lunt, nå mangler en tavle på veggen ved skrivepulten så er vi i mål.. Mulig jeg skal lage den selv?? Hmmm...Når jeg får tid kanskje-? 

Oliver har to lekekasser udner sengen og en bokhylle bak døren sin, samt 3 kurver med leker og det han ser mest på, men tegnesaker og ting som klipp-og-lim er det han liker best å holde på med.. Olíver er nemlig veldig kreativ... 

Nye håndtak ahr kommet på alle dørene nede nå også, det ble altså SÅ pent!! 

Biltema er nemlig tingen - suverene på duppeditter! haha... 

 

Nå er det siste opprydding her før småtrolla kommer hjem imorgen - nyt kvelden mine vakre!! 

Vi skrives! 

 

Inn med blått...

God søndag og tenk, dette er den siste dette året.. Har dere tenkt litt på alt hva dette året har gitt dere?  Mitt 2013 har vært det beste og verste året i mitt liv, det har tatt fra meg personer som betyr mye for meg, men også gitt meg masse positivt! Jeg er litt overtroisk og gleder meg til å hoppe bort fra 13 tallet og inn på 14 tallet og synes egentlig det er helt sprøtt at 2014 snart står for tur, det var jo nettopp 2010... (?) 

Jeg har idag fått ut julepynten for i år, men jeg har latt det stå igjen litt "nyttårspynt" - det er jo viktig å ha noe pynt oppe. Jeg har begynt sånn smått å få inn litt blått igjen og kan nesten ikke vente til alle nyhetene fra Gant og Lexington kommer inn! 

Litt blått har så vidt flyttet inn og jeg elsker det! Imorgen skal tullipaner og andre deilige friske blomster også inn og pynte opp bordene  her hjemme- jeg gleder meg! 

Har dere fått ut jula? 

Jeg fikk jo julen inn siste uken i november så jeg skal ærlig innrømme at det nå var en sann GLEDE å få den ut igejn. hihi..... 

Nyt kvelden mine vakre, den flyr raskt av sted vet dere! 

 

Det burde bli bra...

Nå er romjulen snart erstattet med nyttår og nyttår byr på nye ting.... Imorgen står det to ting på planen, bilkjøp og husprosjekter og jeg skal til innkjøp av MASSE deilige nye blomster og velour ! Velour og ruter skal inn og jeg kan nesten ikke vente! Dere må bare vente og glede dere til ny inspirasjon, jeg har nemlig brukt hele dagen til å ihjeltitte nettet for inspirasjon og det har gitt meg så mye tips og ideer at jeg kan nesten ikke vente med å gjennomføre det forskjellige! 

På nett fant jeg to flotte bilder som fikk mitt "fargekart" til å leke vilt! 

 

Nå skal jeg fortsette planleggingen her hjemme, jeg kan love dere mer inspirasjon her det kommende året enn det har vært her inne før! 

Vi skrives!!!!Nyt kvelden

A great day...

God 2.dag!  Har dere hatt en lat og rolig morgen?  

Her går det i styling, klesvask , ryddings +++ , fridagen skal virkelig nytes og litt husarbeid som  tas i eget tempo er bare hygge, jeg nyter virkelig fridagen og denne jula..   Regner med at du gjør det samme??? 

Igår fikk jeg meg en GLEDELIG overraskelse, når jeg fikk se at vaskeromtipset mitt med paller har gått verden over og at 10 internasjonale bloggere alt har sendt meg bilder på sine "pallevaskerom" inspirert fra meg..Herreminhatt... Det er virkelig morsomt altså...  

Jeg her derfor tenkt litt, skal vi kjøre en liten konkurranse ?  Jeg har jo forstått i kommentarfeltet denne kalendertiden at det er mange der ute som har hentet og henter inspirasjon fra Villapaprika, så jeg lurer derfor på om dere vil være med i årets siste kunkurranse, så kanskje vi kan gjøre det en gang i mnd? 

Vi kjører gavepremie på et gavekort på 600,- kr i Villapaprika og det du må gjøre for å bli med er å sende dit inspirerte villapaprika bilde til byvillapaprika as - fortelle litt hva som har inspirert deg (?) send til byvillapaprika@hotmail.no

Kom igjen da- dette blir moro! 

 

On the top!

God kveld alle sammen!  Idag har dagen vært så deilig, vi har rett og slett bare koset oss... Jeg har de siste timene nå vært litt sammen med småtrolla mine, dere kan jo tenke dere de hadde mye å fortelle om fra gårsdagen... Mathilde gikk rundt å sang-høyt og engasjert! Olíver og Mathilde fikk nemlig hver sin ipod mini - inngravert med navnet sitt på av onkelen og tanta si... 

Vel, mange har jo lurt på om jeg har kunnet vise dere bilder fra leiligheten til Håkon, men jeg har liksom aldri fått meg til det, annet enn på instagram.. Men....(?) Den er jo rålekker så hvorfor ikke(?) ... Dere er jo litt nysgjerrige også, og jeg vet Håkon er hakket over -overstolt av den ! 

Leiligheten til Håkon ligger på høyden 5 min fra meg og naboen til min mor og far. Håkon har utsikt som er til å "dø" for, han ser byen våkne hver dag og har en lys,ny og trivlig leilighet på 85 kvm, med garasje og utebod..  Leiligheten består av 2-soverom, stort bad / vaskerom åpen stue kjøkken løsing, gang og hall... Vi bodde jo i nabo leiligheten når vi fikk Olíver og Håkon har alltid sagt at den dagen han skulle flytte fra et hus skulle han tilbake dit, det løftet holdt han for seg selv. hehe.... 

Her får dere noen bilder av leiligheten, Håkon venter på 8 eamse stoler og skal legge nytt vegg-til-vegg teppe på rommet til ungene, men leilighete er så å si ferdig... 

 

Nå er det nattan her i huset snart, men først litt mer humor og serie!! 

Nyt kvelden mine vakre og god natt! 

 

God 1.dag.

gOD 1.DAG.. Hvordan var deres julaften??? 

Min var fantastisk, selv om jeg var relativt tidlig i seng!  Idag er jeg lei av alt som heter julemat og skal rett og slett bare kose meg med en pizza... Alt annet enn julemat og jeg skal storkose meg.. hihi... 

Julefølelse har jeg nok av og storkoser meg med mitt julepyntet hjem og alle de vakre nye tingene vi har fått! 

Nå er det noen timer i sofakroken med min nye yndlingsserie -sideomdise  og le så ejg griner! 

Nyt første juledag! Og tenk nå går vi snart inn i 2014 ! Bare noen dager igjen på 13-tallet og det e jeg glad for! =) ( noe overtroisk) 

 

Vinneren av den deilige genseren ble ; 

CHRISTINA

DEC 22, 2013 - REPLY

Gratulerer så masse med bursdagsprinsessa! For en utrolig pen jente hun er, og DEN kjolen da:) Skjønner at hun og du er stolt!!! Denne genseren hadde vært noe for meg som trenger flere farger i garderoben min! Den var vakker og man får en følelse av vår, og det er fantastisk selv om julen og vinteren også er en fin tid:) Kos deg med sashimi i sofakroken, det fortjener du:)

Og vinneren av gavekortet på 2000 kr ble:

VERONICA

DEC 24, 2013 - REPLY

Hei kjære Camilla! Jeg syns julekalenderen du har satt i gang er helt fantastisk! Har deltatt hver gang og prøver lykken igjen og for å si det rett ut håper det blir meg  ! Jeg har fulgt bloggen din i mange år og du inspirerer meg ikke bare som en flott interiør veileder, men også som bare CAMILLA og mamma  Jeg elsker interiør og det er en stor lidenskap i mitt liv, desverre som student så får man ikke råd til å handle så mye når barna må prioriteres og det er selvfølgelig helt greit, men derfor hadde det vært så ekstra stas å vinne dette gavekortet hos deg! Vi flytter i april og det hadde vært superstas å kunne fylle opp den nye plassen med litt nye ting og ikke bare loppemarked/gjenbruksting  Litt luksus i hverdagen hadde vært helt fantastisk  !

Jeg krysser fingrene hardere enn hardest på denne luken og ønsker deg og din familie en magisk juleaften Juleklem fra Veronica

 

Gratulerer begge to! Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no å vi skal å sendt dere gevinsten! 

 

Nyt kvelden- vi skrives! 

 

En ny jul..

GOD JUL!!!!  Har dere hatt en fin julemorgen? 

 
Her våknet vi opp til full julestrømpe, julemorgen og masse kos i sofakroken. Ungene våknet veldig spente og hadde store problemer med å legge seg igår kveld, de gledet seg nemlig så masse til alle pakkene som ventende under treet.  
Kl 10 00 kom pappa og da ble det julefrokost , pressanger, Askepott etterfulgt av leg og reisen til julestjernen... 
 

En perfekt -litt annerledes jul med de som betyr mest i Håkon og mitt sitt liv! Barna våre! 

 
 
 
 
 
 
Ungene er i hundre, de har fått Ipad, Furby, lego, tegneskaper , mirkrofin, prinsesse kjole ,dukker, spiderman ,filmer, brettspill , sminkedukker, robothund , nye reimadresser+hansker , klær +++ mye mye mer! Nå har de fått ting og tang for det neste året! hihi... 
 
Siden Håkon og Ungene skal i Halden og feire jul med hans familie, valgte vi at vi to skulle pakke opp pakker med de små hjertene våre på julemorgen og herreminhatt så vellykket dette ble! Ungene er nå bosatte på rommet, Håkon har fått kaffe og julekaker på bordet og reisen til julestjernen står på tv skjermen ! 
 
Nå skal jeg kose meg litt ekstra med småtrolla mine, så skrives vi etterpå- da kommer alle vinneren av luke nr 22 opp og vinneren av luke 23 og 24 kåres ikveld! 
 

Bak luke nr 23/24 gjemmer det seg et gavekort på kr 2000,- ! 

Hos Villapaprika! 

Si hva du synes om årets julegavekalender her inne og du er med i trekkingen av gavekortet! 

Nyt julen mine vakre - vi skrives etterpå ! 

God god jul!!!!!!! 

 

well done!

God kveld og god bittelillejulaften.. Nå er kvelden sneket seg inn her i huset, ungene er i seng og jeg har plassert meg i sofan. Bursdagselskapet ble veldig vellykket og prinsessa selv er mer enn fornøyd med dagens fangst av bursdagsgaver, jeg tror alt ahr blitt testet og sjekket til den minste detalj. Jeg har pakket bort alle kaker og skal straks kose meg med litt sashimi...  Pølser og kaker ble det ikke noe av på meg idag, jeg er nemlig ikke glad i sånt og vil mye heller kose meg med deilig frisk frukt og annet godt... 

Bak luke nr 22 ligger denne deilige genseren , fargerik og helt fantastisk- nyhet for neste år!! Det å se deilige farger igjen er rett og slett fantastisk!  Legg igjen en liten kommentar og du er med i trekkningen av den!  

Nyt kvelden mine vakre- vi skrives! 

 

Vinneren av forrige uke ble føgende ; 

CATHRINE

DEC 21, 2013 - REPLY

Hei C!

Tusen takk for en inspirerende blogg!

Dette er min første kommentar, og det er med skrekkblandet fryd jeg nå skriver.

Nå brytes en avstand mellom det å være en “kikker” og en “deltager”.

En gang skal være den første for alt!

Jeg oppdaget bloggen din i det jeg googlet Vince konsollbord fra living! Dette er nøyaktig et år siden og siden det har det vært daglig titting på bloggen:-)

Jeg fikk Vince i hus, og mer driv-ved møbler etter dette! Elsker det!

Store Tine K lamper, driv ved møbler og sølv = elsk!

Jeg har de to førstenevnte, men mangler det siste! Denne flotte vinkjøleren skal få plass på mitt tunge spisebord(av driv ved) under 2 flotte store Tine K taklamper! Tvi tvi til meg!

Med ønske om en riktig god jul!

Mvh

Cathrine

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no 

For 5 år siden...

Idag er det ei lita jente som har bursdag her i huset! Hun har alt holdt showet gående i noen timer her hjemme og venter spent på at besteforeldre,tanter og onkler skal komme å feire henne! 

Jeg synes det er så rart, min lille jente er 5 år, jeg føler jo at jeg fikk henne igår. 

Mathilde kom til verden en kald vinterdag 22.des kl 1559 og var 2630 , 48 cm og 32 rundt det vesle hodet sitt. En helt perfekt lita jente som skulle vise seg å bli ei skikkelig jåle med et enormt hjerte og en høylytt "papegøye" stemme... 

Hele familiens lille prinsesse! 

Bildet er tatt timer etter hun ble født for 5 år siden. 

Idag er hun en selvsikker og flott jente! 

Kjolen,Jakken og strømpebuksen er fra Filiokus i østfoldhallen og siden dem finner dere HER.  Jeg simpelthen elsker denne butikken og handler masse lekkert til barna mine her titt og ofte <3 

Nå får jeg fortsette å stelle i stand her hjemme , her blir det fult hus og da må det jo skinne! 

Nyt søndagen og siste søndag i advent- tnek 2 dager til jul! 

 

 

 

Det er jo snart jul...

God kveld mine vakre og god lørdag! 

Idag har dagen gått fra meg , nok en gang og igår fant jeg ikke sengen fort nok! Det er så mye rush nå før jul og det er så alt for mye som må på plass før alt annet skal gjøres..  Imorgen fyller som kjent ei lita prinsesse år og skal ha full selskapog huset må da ordnes i stand til familie kommer på mat og kaker !  Hu mor har kjøpt en over gjennomsnittet vakker prinsesse kjole til lille jenta si, så jeg tror Mathilde kommer til å "svime" av når hun ser den- snakk om overnydelig kjole altså... 

Julepakker er pakket inn, huset står klart til å ordnes og ungene ligger vel plassert i sengen etter et par dager hos pappaen sin... Akkurat slik de skal<3 

Imorgen venter ENDELIG soveroms bildene av den lekre nye gavelen og et ellers ryddig og deilig julehjem! Frem til det åpner vi luke nr 20 og 21 og der står en lekker champagnekjøler å venter på at en av dere skal bli dens nye eier! 

Hvor vil du plassere meg?

Svar i kommentarfeltet og du er med i trekkningen! 

Vinneren av luke nr 19 ble; 

Hei Camilla…

Gud såååå lekker den er, jeg får helt sommerfugler i magen på tanken å kunne vinne den:0)

Ligger her rett ut med noe virus, verker i kroppen og kvalm. Er visst noe som går nå, så når jeg leste du hadde blitt akutt dårlig tenkte jeg med en gang du kanskje hadde fått dette:0( Masse god bedring, sikkert nok å gjøre nå midt i innspurten før julen er her…

Jeg gleder meg til å komme innom den nye butikken, og blir så inspiret av deg og det du har fått til:0)

Ikke minst stilen din, koser meg når jeg leser bloggen din og ser på de fine interiør bildene dine <3

Masse gode tanker for året som kommer, God Jul til deg og dine…

Klemmer fra Drøbak, Leona Christina:0)

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt den denne vakre! 

Nyt lørdagen alle vakre- så skrives vi masse imorgen!!! 

 

 

God kveld!

Hei hei- idag er det lite blogging fra meg, selv om planen var annerledes.. Jeg har vært i butikken siden morgenen, men midt på dagen måtte jeg ta meg et par timer med handleblokka og kortet gikk varmt! Takk gud for at jeg nå er FERDIG meg julegaver til søsken, tantebarn, barn, mannfolk, svigeforeldre ,foreldre , beskjente +++ - jeg er over happy ! Det dukker alltid opp noe og jeg kan jo ikke -ikke handle flott gaver så iår har jeg slått på STORTROMMA ! Jeg gleder meg mer til å gi bort gaver enn å få, men med gaven som ligger under treet fra min mor og far er jeg likevel litt ekstra gira altså..... Jeg gleder meg som bare det og jeg vet hva jeg får også!! Jeg sparer jo som noen vet på denne Alessi serien, samt kitchen aid og georg jengsen-- den lysestaken er neste ønske på liste.. Jeg elsker menu staken min på kjøkkenet og ønsker meg så uendelig masse georg jensen lysestaken til spisestuebordet så det gjelder å spare en god stund til- jeg har jo bursdag om 2-mnder =) Uansett- Julegaven er helt utrolig lekker og jeg kan nesten ikke vente!! hoho.... 

Vel, når jeg kom inn døren hjemme, merket jeg et støkk i hodet idet jeg skulle gå ned trappen til vaskerommet med skittentøyet. Før jeg viste ordet av det satt jeg på alle fire kjempe kvalm og svimmel. Nå ligger jeg rett ut på sofan med pleddet dratt opp over hele meg og bøtten klar på badet.... Uff..... Jeg er en smule stresse for dette har jeg ikke tid til iår.... 

Vel, kalendergave vil jeg jo dele og røpe vinneren på og idag er det gave for gårsdagen og dagen idag som skal deles!! 

Gaven idag er såååå fin at jeg er helt overgiret på å lodde den ut!! hihi. 

Luke nr 18 og 19 - 

Dressboy - verdens lekreste! 

 

Legg igjen en liten kommentar og bli med i trekkningen ! -Husk du kan ikke vinne hvis du ikke deltar. 

Og gårsdagens vinner av kalender luke 17 ble ; 

SH

DEC 17, 2013 - REPLY

Hei camilla!

Jeg har vært innom butikken din mange mange ganger, og jeg elsker den!! Nå etterhvert har hjemmet mitt blitt ganske så villa paprika og jeg har endelig funnet en stil jeg liker, takket være deg og all inspirasjon og tips du gir oss lesere!!! Jeg har ikke hatt mulighet enda til å besøke butikken i nye lokaler men nå som jobben skal legges til side og deilige fridager venter blir det så klart en vennindetur til fredrikstad!! Jeg gleder meg til å se hvordan dere har fått det:-) ha en fin kveld. Krysser fingrene for luke 18!

Ha en fin kveld. Klem fra meg<3

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg denne allerede imorgen! 

Nyt kvelden mine vakre- jeg kommer sterkere tilbake! 

Fra min side...

Av 100 positive kommentarer er det kanskje de 10 dårlige man husker, ihvertfall legger mest vekt på når man leser. Jeg har siden jeg startet å blogge delt -mye... Noe ganger mer enn andre, men hele tiden har jeg delt deler av meg selv her på nettet med dere.  Vi lever i 2013 og sjalusien er større enn kjønnsdrifta, men likevel, det å kunne unne andre å få til noe er en medfødt gave ikke alle har fått. 

2008 ble jeg med i "unge mødre" , noe som åpnet MANGE dører for meg, jeg var visst en person som folk fant spennende, på den ene eller andre måten.... 

Jeg startet familielivet og var gift og 2´barnsmor innen jeg var 20 år, dette var jo noe mange fant interessant og før jeg viste ordet av det takket jeg "ja" til en ny rundt med nye episoder på "unge- mødre" ... Det var sommeren før dette jeg startet å blogge, mest for å vise alle at jeg ennå hadde det helt fint, at barna hadde blitt store - herreminhatt jeg fikk jo ikke visst de frem til mange nok!!! Stoltheten over de var(og er) enorm!  Jeg gikk fra 0 - 2000 lesere på 2 dager. Og før jeg viste ordet av det var det ove 4000,-  mennesker innom HVER DAG. Dette for meg var ekstremt masse ukjente mennsker, og jeg hadde nesten litt vanskelig med å forstå at tallet var så stort til tider...... Hvor kom alle disse menneskene fra og likte de virkelig min blogg? 

Når stuen ble større SPRAKK min interesse for interiør og VIPS var det før jeg viste ordet av det flere som delte gleden med meg!  Bloggen vokste ukentlig og tallet på lesere ble større og større!    

Når vi kom inn i året 2011 valgte jeg å realisere min drøm og tenkte " shit-au" - går ikke dette har jeg ihvertfall prøvd meg innen interiørverden jeg også.... Man må jo prøve og se om man kan lære noe nyttig på veien- for meg var det ikke noen enkel vei jeg ønsket å ta.  Etter som åpningen nærmet seg , var praten i gang og folk rettere sagt viste skeptisk til dette, men alle sa at varne jeg solgte hadde gode priser og var flotte- noe for en hver stil... Dette gjorde meg tryggere, samt at jeg fikk litt smaken på den type interiør og et litt annerledes syn på styling. Villapaprika var jo bloggen, navnet kom fra gateadressen min som var paprikakroken på det tidspunktet, og siden jeg bodde i en tomannsbolig valgte jeg å være litt "ironisk" å kalte hjemmet mitt for "villa", ettersom det alt var mange i denne interiørverden som het noe med "villa" forran.... Villapaprika la seg på folkeleppene og før jeg viste ordet av det gikk jeg under "villapaprake" - det er hun villapapriak,!" Før synes jeg det var veldig rart, men nå har det blitt slik, ser folk meg forbinder de meg med Villapaprika og det er jo helt riktig for det er jo bebisen min.. 

Fra å hete ck-interiør når jeg startet til å så bli Villapaprika as var et stort steg å ta for meg- jeg måtte satse -da eller aldri..

Jeg husker at jeg følte meg "gal" og VELDIG redd før jeg åpnet butikken min i byen. Folk prøvde å skremme meg, men i ettertid har jeg fortstått at konkurransen var det de var redd- ikke at jeg ikke skulle klare meg. Jeg er positiv av natur og velger å se på en utfordring som en oppgave som skal lære meg noe nytt i livet , uten utfordinger utvikler jeg meg ikke og det er i motgang jeg har lært meg å bli sterkere.  Villapaprika er ikke noe noen kan komme å si hvordan skal være eller ikke, det sitter i hodet på meg og stylingen for sommeren er alt ferdig møblert i hodet mitt, fargekombinasjoner - alt ... Dette er noe jeg har lagt vekt på og som har blitt en egen oppbygging for Villapaprika, - nemlig fargesammensetning.   

Konseptet til Villapaprika er målrettet og sterkt - Vi har ønsket en butikk som har en "ja,takk begge deler" opplevelse mellom det enkle og det flotte. Stilen skal være hjemmekoselig og små detaljer skal gjennspeilet vårt navn. Man skal få en følelse av å gå inn på hytta på fjellet og huset ved vannet idé man går inn i butikken, det skal alltid være levende lys, lukten av ulike duftlys og atmosfæren og opplevelsen av butikken skal oppleves som avslappet og hyggelig. Alle som kommer innom skal få samme opplevesen. Ønsket med butikken er å gi hver kunde en form for inspirasjon. Uansett om de kommer for å handle eller bare for å dra til seg en titt på det "Siste nye" .... 

Idag er butikken i mnd´lig vekst, og vi har økt omsettingen vår med 37 % siden disse tider i fjor og siden vi startet over 600 % . Veksten har vært enorm og volumet på varer sinnsykt, runde rottingbriker har vi solgt 550 stk av, 300,- innmatsputer, 300 brikker , 100 london veggur -100 papirholdere , over 80 runde store lykter (av et slag) over 40 salongbord , over 400 lyspokaler , 120 små glassbrett med 5 små vaser - over 120 te lys holdere , over 150 minikaraffler , 80 lexington håndkler , 75 håndkler fra gant - dette er kun nettbutikk den siste tiden. Vi har da denne  mnd solgt over 300,- rottingbrett og over 140 ponchoer- dette er bare noe... ... Å vokse seg så "stor" så fort byr på STORE utfordinger og jeg skal ikke feie under noe at det å drive og skape suksess krever mye guts- det er en hard bransje og veldig dyrt ! 

Men jeg er av den typen - jeg skal gjøre det umulig mulig og gir meg ikke før jeg er på topp! Villapaprika skal bli det "neste ikea" og husk - alle må starte en plass! 

Mitt "lille" villapaprika er ikke så veldig lite lenger. 

Takke være Unge mødre , en blogg lest av over 17 000 leser i døgnet og stadig nye følgere har jeg klart å skape et navn innen interiørverden - Villapaprika AS! Tusen takk alle vakre, jeg er dere evig takknemlig og hjertet mitt er verdens lykkligste!  

Igår ble det vist at Villapaprika sin blogg er Norges 4. mest søkte blogg i google i 2013 - jeg er så takknemlig og over gjennomsnittet STOLT!!!  Tenk - lille villapaprika - er ikke så veldig liten lenger. 

 

Stjerner på brystet.!

Hei og hopp alle sammen! Nå nærmer julen seg, som dere sikkert har merket og formen min er idag helt ELENDIG, pusten har vært tung og hodet er 10 kg for tungt! !  Nå merker jeg at dagene har vært lange og at blogg og mail, samt nettbutikk tar mye mer tid enn døgnet har timer.  Vel,det hjelper ikke klage, ting blir ikke gjort av seg selv, eller? 

Vel, jeg har dratt på meg den deilige nye genseren min fra Villapaprika og elsker at klærene har begynt å få litt farge igjen!  Nesten et snev av vår i luften og vi er i desember , utrolig rart, men helt greit! 

Genseren er ny og den finnes HER i nettbutikken. 

Nå får jeg kaste meg rundt å få ut og på plass litt mer varer! Vi skrives mine vakre!! 

 

Jeg er helt SKUTT!

God kveld mine vakre! Jeg er helt totalt skutt idag, julehandelen tar virkelig på meg og jeg får ikke hengt med på alt. Julehandelen tar jo helt av og det er så morsomt å se, dere må bare fortsette dagene frem til jul for det er SÅ morsomt! -Etter også så klart! 

Vel, jeg vet mange ventet spente på soverommet idag, men med to små barn og en jobb som kallet hadde jeg rett og slett ikke mulighet til å gjennomføre det! Tiden strekker ikke alltid til, men da er det godt man har noe å gjennomføre senere også. Ikke sant? 

Mailboksen har også rent over ikveld etter at jeg postet at vi søkte etter en som kunne tenkte seg å jobbe litt i Villapaprika as fra 2014 på vår facebook side. =)  Les mer om dette HER. -Kanskje du ikke har sett det ennå(?)

Også er det tilbake til kalenderen vår da og idag tror jeg nok en gang at mange vil like det som ligger bak! 

For å være med i trekkningen må du legge igjen en liten kommentar og jeg lurer ille på- har du eller skal du besøke(t) Villapaprika as ? 

Gårsdagens vinner ble følgende; 

HILDE

DEC 16, 2013 - REPLY

Jeg prøver meg igjen! Mitt første ønske var at propellflyet ble en kalendergave – det har gått i oppfyllelse. Nå er mitt neste ønske å vinne!  du har så mange flotte ting i butikken din! Har mange juleønsker derfra i år siden jeg har et nytt hus som må fylles!

Julen i år betyr etterlengtet ferie og kos med de jeg er glad i. Har bare hatt to uker ferie i 2013 så julen og feriedager er hjertelig velkommen 

 

Nyt kvelden og sweet dreams! 

 

NB! vinneren trekkes torsdag og dobbel kalendergave blir da loddet ut- gled dere!

 

Endring i planene..

Sånn... Når man har butikk blir det brått litt endring i planene nå i juletiden- butikken er full av folk og det er så morsomt!!  Julemusikken spilles og varer pakkes bort,ned og ut av butikken ! 

Etterpå er planen å få ut bilder av den lekre nye sengegavelen vår, den er rett og slett noe helt annet enn resten jeg har hjemme synes jeg og til all den grove linene og store tingene mine passet den helt perfekt inn!!  I just løøøw it! 

Nå skal jeg få pakket inn noen få pakker til før jeg beveger meg bak på lageret for mer pakking - nyt dagen mine vakre, så skrives vi igjen- en uke til jul vet dere!!! 

 

Verksted i stua...

Idag var jubelen STOR når ungene ble hentet i barnehagen og viste at det var juleverksted de skulle hjem til! Jeg tror ikke de har snakket om annet det siste døgnet! Vi har laget julegaver til besteforeldre og alle kjente- en smule krye småtroll som satt i ro med dette i over 2 timer.. 

Små hverdagsgleder! 

Jeg vet om to små troll som gleder seg ENORMT til å gi bort årets julegaver ihvertfall.. Om de klarer å vente helt til julaften med det <3 

Og dere-gjett hva!(?)... Jeg har fått på plass ny sengegavel fra TM design og er over lykkelig over å ha den i hus! Snakk om lekkerbisk a´gitt... 

Her får dere en liten smakebit av den- MASSE bilder av soverommet kommer imorgen <3 

Da skal jeg style soverommet så da blir det bedre bilder og nyheter som legges ut i nettbutikken også! Supere gaver man kan kjøpe seg hvis man er heldige å få noen kroner under juletreet eller gavekort fra Villapaprika ! 

Vinneren bak luke nr 15 ble ;

CAMILLA JOHANSEN

DEC 15, 2013 - REPLY

Jeg masær og masær i denna kalendern, men …

ÅÅÅ!! Satt akkurat og kikket på de i nettbutikken! Kanskje jeg slipper å bestille de? Har liksom veldig mye å bruke penger på denne julen, og det hadde vært såå gøy og vinne!

Ikke hadde jeg pakket de bort etter julen heller, finner alltids en plass å ha de hengende hele året ;););)

Uansett, som sagt før er hjemmet mitt villapaprikafisert, og denne hadde gjort seg som prikken over i’en på juletreet mitt i år!!!!

Nattaaa 

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt deg de lekre lysekronene før jul! 

Og som kjent når en lukes lukkes -åpnes en ny!  Bak luke nr 16 skjuler dette lekre propellflyet seg! 

 

Legg igjen en liten kommentar og fortell meg- hva betyr julen for deg ! ? 

Nyt kvelden -vi skrives! 

 

 

Kjøkken mys..

Idag er dagen jeg tok for meg litt av huset -igjen!  Etter 4 dager med full jobb i butikken var det å ta litt husarbeid idag deilig! Nå lukter det deilig lavendel i hel huset og alt av skaper,pynt og glass er vasket rent og pent og står å skinner på benken..  Idag tenkte jeg å komme med et lite tips faktisk... Mange har jo lurt på hvordan jeg styler det forskjellige her hjemme, det er jo ikke noe hokkuspokkus, men lite gjør mye på en kjedelig kjøkkenbenk.. 

Først og frems er jeg veldig opptatt av detaljer og små ting kan gjøre det ekstra lille kose. Hvem synes en oppvask klut eller zalo flaske er hyggelig å ha fremme i signalgrønn og gult på benken(?), jeg bruker derfor kun produkter fra Durance- de er dyrere, men drøye og for interiørfreak som meg et must på benken, man kan jo bare fylle opp denne med "zalo" neste gang om man ikke vil ta seg råd til en ny. - sant skal sies at Durance sine produkter er alfa o´mega og ledende i Norge.

er det "smalingsplassen" da, jeg har kjøpt meg et lite brett (som dere finner HER ) som jeg har valgt å sette på vaskekómsiden slik at vasken som jeg synes er "mindre pen" ikke er fokus. Dette brettet har jeg fylt opp med alle de tingene jeg bruke rog synes er pene. Krukker med kaffe og sukker, hjemmestrikka kluter, oppvaskhåndkler ,serviettringer og oppvaskmidlene. For å gjøre det litt ekstra nydelig og "jålete" har jeg knytt en sløyfe rundt håndtaket på brettet.. Det gjør jeg også med lysestaker og potter. For meg er det det lille ekstra som skal til for å sette et lite preg på noe helt enkelt. 

 

Grytevottene ,grytelappene og de lekre runde lyktene finnes HER. 

 

Som dere ser, er det ike så mye som skal til, men detaljer gjør mye... Prøv dere frem- dere kan ikke gjøre feil uansett! 

Idag er jo den 16.desember - noe som betyr full arbeidsdag for oss i villapaprika-siste kveld med pakking på GARANTERTE sendinger før jul så husk å shop det du har glemt før jul idag!!! Mest sannsynelig kommer varene frem uansett, emn vi blir anbefalet av posten og tollpost å be folk bestille idag dersom du vil være sikre på at det kommer frem før jul.

Nå skal jeg lage meg litt mat før ejg fortsetter med mailen min-nyt dgaen mine vakre- vi skrives etterpå!!

Endelig min tid...

Det blir egentlig litt feil å skrive at det er "min" tid, for jeg ser barna så å si hver dag, jeg var jo sammen med dem på jobb igår -siden Håkon og Hans skulle pakke og ungene ville være med på lagert. Men så er det den "faste" uka da, den som betyr min sånn om natten ihvertfall.  

Mathilde var litt trist istad, hun grått litt og sippet mye, mest for å få oppmerksomhet. Hun syntes det var så trist at pappa skulle dra hjem å savne henne, men sannheten var at Håkon nesten stod å trippet for å komme seg avgårde for å møte gutta krutt til sånn spill greier de "møtes" i denne dataverden angående.... Det er enda godt disse mannfolka vet å dra tiden ut med noe"fornuftig" på kveldene.... Vel, nok om det, etter litt snakk om juleverkstedet vi skal ha her hjemme etter jobb imorgen var Mathilde blid som en sol og Olíver klar som ett egg! 

Mine små hjerter<3 

Idag er det ny luke-nye muligheter og jeg tar rådet deres med meg og gir bort 4 vakre små lysekroner til jletreet! 

Hvor vakker er ikke denne? 

 

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en liten kommentar her inne!=) så kanskje de henger på juletreet ditt på julaften.... 

Vinneren av luke nr 13 og 14 ble følgende; 

MYHOMEISMYCASTLE

DEC 14, 2013 - REPLY

Nei, nei, nei….

Jeg har sagt det før og kommer til å mase helt til jeg får det som jeg vil !!!

Villa Paprika MÅ komme til Kristiansand !!! Nå har dere 1 butikk på Østlandet, så nå er det Sørlandet sin tur 

Kan jo først få en butikk i hver landsdel først, ikke sant ?? Hehe 

Det skjerfet så bare heeelt nydelig ut <3

Og butikken da…. Sukker her jeg sitter og ser på bildene… Ikke mer enn man har fått lagt inn en bestilling i nettbutikken, så viser du frem nye ting som en bare MÅ ha 

Ønsker deg en finfin helg du skjønne <3

Klemmm

Nyt kvelden mine vakre vi skrives!! 

 

Å være tro....

God søndag og god 3.søndag i advent!  Tenk dere 9 dager til jul og julegaver , noen som gleder seg til pakker? 

Jeg er i det hjørnet nå, hvor jeg bare å går å gleder meg til julemorgenen og julepakker med mine små go´klumper..  Håkon og jeg skal spise julefrokost/lunsj og ha julaften med barna smammen på julemorgenen. Så strømpa og 3-nøtter til askepott samt reisen til julestjernen ( som er et must) skal sees sammen. Så skal Håkon til Halden med barna til sine foreldre og jeg bli igjen i Fredrikstad. Siden vi har blitt enige om denne løsningen føler jeg ikke at det blir noe "problem" og det er så deilig for Olíver og Mathidle synes idéen og løsningen var helt topp!! 

Vel, nå er kl 12 og jeg begynner om et par timer på jobb-guttakrutt skal pakke varer så imorgen går det STORE sendinger med varer ut fra oss! *Deilig* Før noe som helst jobb og butikk skal en deilig lat frokost nytes med et par serier av Fleksnes- verdens morsomste serier!! hihi... Huset skinne rog er rent og pent og som lovet kommer noen bilder fra kjellerstuen som har fått på plass et nytt mini arbeidsbord, slik blir det når eldstemann tar skrivepulten fra mammaen sin og mammaen ikke klarer å ta det fra han igjen- hihi... 

Som dere vet - BEIGE ,sølv og kurv er min "greie" og kjellerstuen er intet unntak .... Det gjelder å være "Tro" mot stilen sin og jeg har bare blitt ti ganger mer fornøyd med huset etter at jeg gjennomførte det beige i alle rom, men en ting er sikkert- det lyseblå som jeg simpelthen elsker er tilbake som små fargeklatter på nyåret!! 

Nyt søndgaen mine vakre, vi skrives mer etterpå når ejg er tilbake fra jobb, butikken holder nemlig søndagsåpent nå fra 14-18. ! Vel, vi skrives, montro hva som skal ut i kalendergave idag(?) Forslag? 

 

Lørdagskos!

Ny dag-nye muligheter! 

Idag er det lørdag og det betyr lørdagskos for min del! Jeg har alt rukket å få i meg latten min og skal snart starte på kopp nr to, jeg har blitt avhegig rett og slett... 

Siden mange har lurt på om jeg kan legge ut litt nye bilder av butikken, tenkte jeg å gjøre det idag!

Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er veldig stolt av Butikken jeg har stylet og klart å skape ! Kanskje kommer en til ,eller to? Vi har STORE planer om nettopp dette, men jeg vil jo ikke røpe hvor og når(?!) ... Så hvor kunne du ønske Villapaprika butikk nr 2 skal komme? 

En ting som er helt sikkert er at det er jeg som kommer til å åpne neste butikk også, og den vil være identisk så godt det lar seg gjøre med denne, det er nemlig en ting vi er strenge på!  Villapaprika er jo et konsept og et varemerke vi skal holde hardt om når det er så mange andre flotte butikker der ut, samt de som til en hver tid starter opp noe og gjerne vi "koipere" Villapaprika og (også andre)... 

Vel, igår ble det dårlig med innlegg nr 2 her inne, innloggingen bare "kastet" meg ute hele tiden så jeg kom meg ikke inn og det ble veldig sent før vi fikk orden på det, men ingen grunn til å deppe av den grunn, jeg har valgt å gi bort et EKSTRA pent skjerf idag .. 

Så bak luke nr 13 og 14 ligger dette deilige skjerfet !! 

For å delta må du legge igjen en liten kommentar til dette innlegget og fortelle meg- i hvilken by skulle du ønske at Villapaprika AS skal åpne dørene sine?  

Vinneren av luke nr 12 ble følgende; 

HENRIETTELAVIK

DEC 13, 2013 - REPLY

Dyktige deg søte, av og til skulle døgnet ha flere timer.. Håper du får en bra helg og tid til kos med din kjære.

Duftlys er et must, ingenting er som og komme inn i et hus hvor duften sier velkommen. Her hjemme hos oss er det stadig duftlys som brenner.. Og alltid flotte kommentarer om en god lukt i hjemmet.

Klem Henriette

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sent deg ditt julelys !! 

 

Nyt dagen mine vakre- vi skrives! 

 

 

God helg!

OJOJOJ- som det går!  Her er det full fres og alle skal ha siste ting og tang til de mange julegavene.. Jeg har ennå nesten ikke fått startet på butikken, her har det vært kaos og masse mennsker - kjempe koselig rett og slett. Jeg elsker førjultiden - den er jo så sosial og herlig! 

Nå skal jeg starte med å få varer ut i butikken -igjen. Idag kom det inn 4 paller med varer så ejg er litt i hundre for å si det sånn! hihi..... Julaften og påskaften på en og samme gang vet dere!! Blir som en liten ungen jeg da.. Også har jeg fått meg nytt databord og lagd meg arbeidsplass i kjellerstua igjen!! Masse bilder på det kommer etterpå- ble nemlig "Grise" fint altså.... 

-Vi skrives etterpå- nyt fredagen og masse god helg!

 

Jeg er helt SLÅTT UT!!

Jeg er helt pumpa!!!!! Rett og slett slått ut!!! Dagen idag har vært super hektisk og jeg har nesten ikke rukket å henge med klokken i det hele tatt, fra jeg stod opp til nå har tiden gått unna på rekord tid. 

Butikken har vært stappfull av kunder fra vi åpnet dørene - Det er MANGE som får mange flotte gaver under juletreet iår- ingen tvil på det!!! 

Vel, det er jo ikke noe som er mer morsomt enn å få solgt masse i juletiden, det gleder hjertet mitt så utrolig masse!  

Og når jeg er glad i hjertet mitt er jeg også ekstra gavemild -  vinneren av luke nr 11 ble følgende ; 

INA KVARSVIK

DEC 11, 2013 - REPLY

Vakker genser på vakker jente  Ja jeg elsker ull på vinteren, det er jo nesten obligatorisk i dette landet.. Nå er jeg ganske varmblodig av meg i utgangspunktet, men jeg og kjæresten har nå vår andre vinter i et skikkelig ishus av et gammelt trebygg, med toalett nede i kjelleren… brrrrr.. Kombiner dette med at vi ikke har fått satt inn vedovn som planlagt – æ fryyyyys, hehe…. Det er også seriøs mangel på ullplagg i klesskapet mitt om dagen, så jeg hadde blitt så glad for denne genseren. Du stråler Camilla  Ønsker deg og dine en nydelig førjuls- og juletid samt et strålende nyttår hvor du fortsetter å gå fra suksess til suksess  Klemmer fra meg

Gratulerer så mye-send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no 

Og luke nr 12 åpnes og bak den ligger dette; 

Legg igjen en liten kommentar og si litt om hva duftlys betyr for deg! 

Lykke til alle sammen- og god kveld! 

 

 

Det skal godt gjøres...

God torsdag og god ettermiddag! Idag har jeg overraskende nok klart å vaske unna 3 maskiner med klær- herremin så stolt jeg er, når jeg kommer hjem ikveld er det bare å henge opp maskinen og vips er klesbunken tom- dere vet jo hvor full den en periode var- den bestod av TÅRN!  

Idag er det som kjent nattåpent i byen og Villapaprika holder derfor dørene oppe til kl er 22- så shop iveg idag!! 

Jeg har med alt det "vanlige" på jobb og skal nok  få oppdatert dere litt mer iløpet av dagen idag! Har dere tips til en kalendergave for kveld? hmmmm... Trenger litt innspill fra dere jeg altså...  

Jeg leser hver og en kommentar ned til bunn og koser meg med alle de flotte kommentarene dere legger igjen- dere må bli flinkere på å kommentere til vanlig også altså, dere er jo så gøyale og søte alle sammen! 

 

Nå skal vi opp å kjøpe lucia lys til eldstemann her i huset, det er juleavsluttning på skolen idag og det gleder vi oss masse til alle sammen , Olíver er jo en smule kry over dette da... hihi.... 

også til denne "mystiske" kællen da..... 

Denne kællen er da den "mystiske" mannen dere har lurt slik på de siste mndéne - Hans - Kristian heter han og han er et års tid unna å runne 30 !  Verdens snilleste mann som jeg har blitt så uendelig glad i! 

Nyt dagen - vi skrives etterpå sweeties! 

 

In my Heart.

God kveld <3  Når man står med en dårlig egenskap om å få gjort alt ugjort på 10 minutter er man dømt til å "tape", selv om man er en dårlig taper... Jeg er så dårlig på å planlegge noen ganger at jeg nesten blir litt lei meg selv,er det mulig liksom.?  Vel, uasnett... Idag har vi vært ute å spist deilig juletalleken, dessert og storkoset oss, familien til Hans-Kristian er rett og slett helt fantastiske og har tatt meg og ungene så utrolig godt imot. *Heldigeoss* .. Jeg er stapp mett ennå, nesten litt farlig med julemat, jeg kaster jo i meg alt i et svelg! hoho... 

Med jul og vinter er det deilig med varme klær og de nye gensrene vi har fått inn i butikken og nettbutikken nå er rett og slett upåklaglige og verdens nydeligste med de flotte detaljene som dette hjertet. !  Finnes HER i nettbutikken.. 

Siden genseren er en one size tenkte jeg å slå til med denne lekre lekkerbisken i julekalenderen idag.. For å være med må dere som vanlig legge igjen en bitteliten kommentar i dette innelegget, flytter du inn i ull om vinteren også? Jeg BOR i det hele vinterperioden. 

Gårsdagens vinner ble ; 

LINN

DEC 11, 2013 - REPLY

Ajajaj! De var vakre! Sånne ønsker jeg meg!

Tenne lys? JA! Jeg tenner hauger og lass av lys (både telys, kubbelys og stearinlys) hver kveld. Klassen til datteren min vant en konkurranse om å samle inn flest brukte telys, og på foreldresamtale fikk jeg høre at Mathilde hadde hatt med seg over halvparten alene…  Så ja! Lys går det mye i!

Ha en strååålende dag, Camilla!!

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no og vi sender deg lyslyktene. 

Nyt kvelden alle vakre- nå er det snart nattan her og oppladning til nattåpent i Villapaprika as imorgen! 

 

Et lite Julebord - små detaljer.

Idag har bordet blitt dekket for julen og Nettbutikken fylt opp med masse småtteri og dilldall til den perfekte bordstylingen. 

Jeg simpelthen elsker julen og er i det perfekte julehjørne idag ! Bilder sier mer enn 1000 ord så her kommer noen inspirasjon bilder fra meg! 

Små detaljer kan sette prikken over I´n! 

Det er ikke alltid så veldig mye som skal til! Og alt på bordet finnes i nettbutikken --for ikke å snakke om den lekre lille glass lysekronen til å henge i treet! - så vakker og nydelig!

 

Bedre sent... enn ... IKKE..

God kveld mine vakre, har dere hatt en fin dag?  Vel, min har vært magisk , jeg har rett og slett storkoset meg, fått ut varer i nettbutikken, fått på plass varer i butikken og fått unna annet, helt magisk rett og slett nå oppi jula! Etter jobben gikk turen hjem til middag og hygge med store og små, litt sånn jueltiden skal være rett og slett. Mathilde er jo helt dårlig stakkars, hun venter jo livet av seg på bursdagen sin og det å kunne si at hun er 5 hele år.. hihi...-lille lurifaksa mi.... 

Etter middag og kos dro Håkon og ungene hjem til han ( siden det er Håkon sin uke) og Hans-Krisitan og jeg dro vidre til sverige og deretter på et lite besøk til søsteren hans.. Hun venter en liten babis i mai så du kan tro vi gleder oss til å vite hva det er som skjuler seg i magen - gutt/jente? ....

Vel, jeg glemmer jo ikke kalendergaven deres selv om dagen min idag har bestått av for få timer så som kjent - når en luke lukkes -åpnes en ny! 

Vinneren av luke nr 9 ble følgende ; 

NINA

DEC 9, 2013 - REPLY

Jeg prøver igjen, ja jeg gir ikke opp.

Jeg gleder meg til hver luke, ja og snart er det stopp.

Jeg bruker ikke dette til vanlig nei, men hadde jeg vunnet hadde vasken gått unna i en fei.

Jeg krysser både fingre og tær, at jeg kan bruke dette til mine nyvaskede klær 

Send oss din adresse på mail så vi får sendt deg de flotte produktene dine <3 

Og bak luke nr 10 kan dere stikke av med dette ;

Verdens søteste to små lykter! 

 

Har du lyst til at disse skal bli dine- skriv en liten kommentar til dette innelegge- jeg lurer ille på om du liker å tenne lys? 

Nyt kvelden mine vakre- vi skrives imorgen! 

Barnas stasjon

Hei og hopp hod tirsdag alle sammen!! 

Har dere fått startet dagen ennå? Vel,d e fleste har vel kanskje det nå som kl er over 13, men noen har kanskje også fri og pynter til jul hjemme <3 

Idag kom det to søte damer inn i butikken til oss i Villapaprika fra Barnas stasjon og for de som lurer på hva dette er er det rett og slett en plass hvor vi som har mulgiheten til å gi andre noe -en plass hvor man kan levere en liten ting og dette blir da gitt vidre til familier som trenger dette denne julen. En kjempe flott og god gjerning alle burde bidratt med og til! 

Vi valgte å gi bort to flotte gaver  idag og det er så deilig å kunne være med å bidre til slike ting, selv om vi lever i Norge er det ikke alle familier som har det like lett og det er noe mange burde bli flinkere til å huske på, spesielt i denne juletiden som skal være en fin tid. De har en gruppe på Facebook som dere kan følge med på HER 

Alle burde være med å gi noe til en god sak! 

¨

 

Da får man en stjerne på himmelen, det er ihvertfalld et jeg forteller mine to små hjerter hjemme! 

Nyt dagen- vi skrives!!

Enda en luke...

Nå er vi snart halvveis i kaledeneren dette året og jeg synes tiden har gått så utrolig fort, hvor ble den av liksom? Imorgen er det den 10.desember og jeg er klar for en dag med bilder og arbeid på butikken for å få fylt opp nettbutikken et lite tak før julen setter helt inn. Har dere fått handlet ferdig julegaver ennå, står noen få venninnegaver igjen kanskje? Eller en liten gave til søster?  Kanskje noen av disse forslagene kan komme til nytte? 

Julegavene er perfekte uansett smak, og hvem liker ikke durance eller de søteste vakre sjokoladeskålene! 

Finnes HER, HER, HER & HER.

 

Etter ønske fra dere åpnes luke nr 9 med deilige vaskemidler fra Durance.

Bak luke nr 9 ligger vaskemidler fra Durance -mykningsmiddel og vaskemiddel... 

Det du må gjøre for å være med i trekkingen er å legge igjen en liten kommentar og fortelle om du bruker dette til vanlig ?  

 

Vinneren av luke nr 8 ble følgende ;

 

CATHRINE

DEC 8, 2013 - REPLY

Det brettet ville jeg rett og slett plassert på badet! Driver å pusser opp nå, det skal være enkle hvite fliser, men vil ha litt luksus der inne også, så planen er å ha en “kosekrok” på badet med en god stol og bord med dette brettet på..:) Og selvfølgelig litt stasj og durance lys osv.. Drømmer meg nesten bort her :p Kos deg med filmen, jeg syntes den var bra 

Gratulerer SÅ mye med det lekre brettet-send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg ditt brett ! 

Nå skal jeg gå over nettbutikken og gjøre den klar for morgendagen - nyt kvelden vi skrives! 

 

 

En vakker mandag!

Jeg elsker når jeg våkner opp å ser snøen dale ned utenfor stuevinduet , idag kom den siste resten på julefølelsen hos meg og jeg føler meg så heldig som faktisk har fått den iår, for den har tidligere vært borte noen år.  Idag står mailboksen og nettbutikken på agendaen, mulig dere har sett litt av det nye som nå har kommet inn?   Vel, vi går jo å venter på de nye nettbutikken som skulle vært oppe å gått i november, men jeg har ikke tro på at dette faller på plass før på nyåret så jeg bare skyter ut med varer på den som er i mellomtiden , dobbeljobbing har man vel bare godt av!?  hihi... 

Tenk dere, 9.desember alt, og snart bare 14 dager igjen til jul... 

Også over til alle spørsmålene som har rast inn i innboksen min på facebook og på mail, samt gratulasjoner.  Jeg har nå valgt å dele at jeg har blitt sammen med en fantastisk mann, en mann som jeg aldri hadde trodd fantes. Jeg er overlykkelig og forelsket , tullete og dum.  Mange har sikkert trodd at Håkon og jeg kom til å finne tilbake til hverandre, men vi var i sommer bestemte i valget vårt og er ennå fornøyde over valget vi har tatt. Dette er ikke noe som skjedde igår og vi er voksene mennesker som kun lever en gang.  Jeg håper jeg slipper mye tullete prat og forumdebbater om barna for de har det helt supert, er glade og høyt elsket!  Jeg har nesten ikke ønsket å dele denne delen av mitt liv her på nettet, men siden jeg har delt det jeg så langt har gjort vil jeg velge å være ærlig!  

Om Håkon har en ny jente eller om denne mannen er grunnen til vårt brudd kan jeg si at bruddet vårt skyldes andre årsaker og vi er selv om mange ikke vil tro på det, gode venner som har masse og være stolte av sammen. Mine 8 år med Håkon har oppdratt meg, gjort meg sterk og gitt meg masse glede, jeg har bare godt å si om han og det skulle bare mangle. Vi kommer til å ha en godt bånd livet ut og Håkon er også bare positiv angående min nye kjæreste. Så jeg håper dere som bare leser denne bloggen kan se litt mellom linjene og legge litt mer sammen enn hva dere "synes" - tenker" -"tror" og "harhørt" angående dette. Jeg er lykkelig og ser ingen som helst grunn for hvorfor nettopp mitt liv må være som en eksamensoppgave selv om jeg er en blogger. Det er til syvende å sist de som står meg nærest som jeg må stå til ansvar for og det håper og tror jeg de fleste som leser denne bloggen kan være voksene nok å forstå. 

Nå skal jeg i møte - vi skrives etterpå! 

 

 

Søndag og full kos!

Nå er småtrolla i seng, huset vasket fritt for møkk og jeg sitter godt plassert i armkroken til gutten min og skal se pioner- har noen sett den? Hørt den er bra, men også skummel? Vel, det blir spennende å se den ihvertfall. 

Senkveld ikke dumt det, men siden denne helgen bare har gått i 110, har jeg ihvertfall vært trofast med kalenderen og kåringen her, så idag blir intet unntak og imorgen er jeg litt mer tilbake,jeg har så mye jeg vil vise dere -dele med dere osv!  

Men først til vinneren av luke nr 7 ; 

ANETTE KOLLE

DEC 7, 2013 - REPLY

Hei Camilla 

Prøver lykken i kalenderen igjen. Skulle gjerne hatt en slik stjerne på pyntefatet mitt det mangler noe det lille ekstra for at det skal bli helt perfekt  Jeg har i tilegg bursdag på denne datoen så det hadde gjort denne bursdagen helkt perfekt  Vil bare takke for den flotte jobben du gjør her på bloggen du er utrolig flink og er til stor inspirasjon for meg. Har alltid ønsket å jobbe med interiør, men så er det å tørre å satse da  Du har en utrolig flott stil og du er så flink til å mikse det røffe med det elegante  lekkert har du det og neste gang harryhandel står for tur må jeg svinge innom Fredrikstad for å nyte butokken din der  er så lei alle kjedebutikkene som selger interiør de har alle de samme produktene 

Gratulerer så mye -send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg den vakre julestjernen! 

Og som kjent - når en luke lukkes åpnes en annen! 

Bak luke nr 8 ligger et stort firkantet rottingbrett... Hva skulle du brukt det til? Legg igjen svaret ditt i en liten kommentar og du er med i trekkningen av dette brettet! 

Nå er det movie time her- nyt søndagen alle sammen! Vi skrives alle vakringer! 

 

Rydde sjau !!!

Da er den STORE ryddehelgen kommet, jeg driver å tømmer bodene her i huset for "gamle" produkter og selger ut det jeg ikke lenger bruker eller har brukt for til fine priser. Så langt har jeg klart å rydde den ene hyllen min og har ennå bøttevis med mer.. Det er så deilig å få ting jeg ikke bruke ut og heller ha bedre plass till andre ting, jeg har rett og slett kjøpt meg alt for mye igjennom tidne og det jeg ikke bruker mer , kommer jeg ei heller til å bruke, da jeg er ille glad i de tingene jeg har i huset og nå har blitt litt mer "sær" på hvordan jeg vil blande det ulike med hverandre her hjemme.  Så følg med om dere vil gjøre noen VELDIG gode kjøp... 

Vel, dere har vel nesten trodd jeg har glemt dere, for jeg har ikke hatt kjanges til å blogge tidligere idag-full trykk  butikken og masse på hjemmefronten etterpå! hoho... 

Jeg har nok ikke glemt dere og har alt kåret en vinner av luke nr 7!

Og den Heldige vinneren ble ikveld ; 

MIA BAKKE

DEC 6, 2013 - REPLY

God Kveld Camilla, eller skal jeg si god natt  .. interiør nattevandreren som jeg kaller meg.. er vel mest kreativ om natten!! Denne stjerne puten var et stort ønske fra meg i din gavekalender! Skrev altså dette i forrige innlegg at jeg ønsket meg denne! Grunnen for det er at hjemmet mitt er rett og slett et stjerne hjem! Går man inn i hjemmet mitt, så ser man at jeg elsker stjerner! SPESIELT stjerne puter! Det er noe jeg virkelig ikke kan få nok av, ønsker meg flere stjerne puter for jeg har hittil bare 2 stk.. da pengene desverre ikke strekker til flere! STORT ønske fra meg! Du spør idag om jeg har julestemning å det er et veldig enkelt svar fra meg at: JA, absolutt! Jeg leser bloggen din HVER dag og opptil flere ganger om dagen.. Elsker måten du pynter på og hvordan du har det i hjemmet ditt! Å gå inn på bloggen din er en ren julestemning i seg selv.. Det er hvertfall gjort en stor del av julestemningen min! Er jo også vært litt snø og i tillegg at jeg går rundt å traller på julesanger allerede mens jeg lager ting til hjemmet. Vil også legge til at du er en stor inspirasjon for mange der ute! Jeg vet hvertfall med meg selv, at hvis jeg lurer på noe eller trenger inspirasjon eller ikke får det helt til går jeg alltid inn på villapaprika og titter etter inspirasjon og enklere måter å få til ting på! Dette er noe du virkelig kan å jeg er ikke i tvil om at dette virkelig er ditt yrke, å det er rett å slett deg!

Krysser fingrene tusenmillion ganger for at jeg er den heldige denne gangen å vinner denne flotte stjerne puten! <3 Juleklem fra Mia Bakke – Stjerne elskeren 

 

Gratulerer så mye -send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg puten !! 

Vel, når en luke lukkes åpnes en ny!! 

Idag gjemmer en "liten" juletjenre seg bak luken og alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar i dette innlegget og du er med i trekkningen! 

Nå skal jeg fortsette rydde sjauet mitt- vi skrives imrogen mine vakre! 

 

Sent på kvelden.

God kveld alle sammen, trodde dere jeg hadde glemt dere nå? 

Vel, neida - det har jeg ikke.  Jeg har bare vært sammen med småtrolla og hatt mye å gjøre idag så jeg har rett og slett ikke hatt tid- uff....Men nå er jeg her og sitter å ler litt med senkveld 10 år, beste programmet altså, ler så jeg griner jeg.. 

Vel, vinneren av luke nr 5 ble følgende ;

KRISTINE

DEC 5, 2013 - REPLY

Hei!:))

Jeg er ei jente på 24 år fra Tønsberg. Går siste året på sykepleierskolen og jobber både på sykehuset og i hjemmesykepleien ved siden av for å få endene til å møtes! Jeg elsker å jobbe med mennesker – det å kunne hjelpe andre er bare en glede i seg selv.:) Ved siden av studier og jobb har jeg min lille familie: ei tulle på 2,5 år, bonussønn på 7 år og min flotte og hotte samboer:P Vi lever igrunn et ganske kjedelig liv om dagen, det er hektisk og lite tid til hverandre, men når vi er sammen er det ikke noe som er bedre enn det!:)

Er veldig veldig intessert i interiør – elsker å style, fikse, ommøblere, ordne og styre og da er jo selvfølgelig bloggen din til stor inspirasjon!!. Mangler bare å vinne i lotto, så kontoen kunne vist seg fra en litt bedre side sånn at jeg kunne handla enda mer interiør!,:) Har heldigvis en hobbysnekker i hus, som lager det meste jeg ønsker meg(spisebord, stuebord, tvbenk osv) så da blir det både billigere og personlig. Men, innimellom unner vi jo oss ferdiglaga også:) Må innrømme at vi har kopiert stuebordet ditt – ble knallfint!

Vinner jeg gavekortet, vil jeg bestille meg kurvbrettet – har ønsket meg det i en hel evighet, men enda ikke tatt meg råd.!

Stå på videre, jeg heier på deg!:)

Gratulerer - send oss en mail med din adresse på byvillapaprika@hotmail.no 

Ikveld åpnes luke nr 6 g bak denne luken ligger denne lekre ønskede puta fra dere ! 

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en liten kommentar i dette innlegget og idag lurer jeg på en "liten" ting til - har du fått julestemmning ? 

 

Nyt kvelden så skrives vi imorgen! 

 

 

Mamma hjertet.

God kveld i stuen alle sammen, dere har ikke blåst bort vel? 

Herremin for en vind og for en storm , jeg trodde seriøst at jeg skulle lette istad, men det skjedde heldigvis ikke-hoho.... Vel, dagen idag har vært et lite mareritt for oss, for Olíver hadde falt på skolen idag under lek og slått hodet sitt slik at han kastet opp..  Han var relativt slapp og fjern når han ble hentet, men kvikknet heldigvis litt til hos Legen. Deretter gikk turen vidre til akutten for vidre undersøkelser og sjekk på den lille prinsen vår. Han måtte ligge 4 timer til observasjon og ble sjekket så godt det lot seg gjøre før han fikk lov å reise hjem... Med en mor som meg er det å følge litt for mye med nesten en ulempe- "hostet han nå" -"brekker ha seg igjen" -" snakker han klart, han har ikke vondt? " osv, jeg har vært og er ennå overbeskymret.. Lille gutt fikk en hjernerystelse, men har de siste 5 timene vært i full fart selv om jeg har prøvd å roe han ned.. Uff, det er helt GRUSOMT når det skjer de små hjertene våre noe, jeg blir nesten helt panisk  så enda godt Håkon er så rolig som det han er.. 

Etter en time med prat om verdensrommet og alle planetene samt dinosauruser sovnet han rundt 22.. Jeg har alt vært nede å sjekket pulsen hans og sett om han puster normalt osv, om en time må jeg vekke han og deretter hver andre time i natt etter legens ønske . Olíver skal derfor bæres opp i sengen til meg i natt, jeg er så egnstelig så jeg må ha han ved siden av meg så jeg får fulgt litt ekstra med for mye nattesøvn blir det nok ikke på meg inatt.... 

Mammahjertet og de små, jeg vet ikke om noe sterkere.. 

Så over til det kose i denne juletiden- julekalenderen her på Villapaprika. Igår åpnet vi luke nr 4 og kåret vinneren av luke nr 3, men hun har ennå ikke gitt lyd fra seg, så om vinneren ikke dukker opp i løpet av morgendagen på mail går premien vidre så da deles den imorgen også! På nytt....  

Vel vinneren av luke nr 4 ble ; 

MARTE THERESE

DEC 4, 2013 - REPLY

Villapaprika betyr glede i min hverdag. Glede og inspirasjon. Jeg må følge med på nettsiden hver eneste dag, morgen som kveld. Jeg ble faktisk hoppende glad når jeg så at du hadde malt din stue mørk. For min er nemlig mørk, og jeg var så usikker på om det var det “rette”, men nå kan jeg legge fra meg den tanken. Da er jeg ikke “gal”. Jeg har nemlig syntes at det har vært noe annet med min stue, enn mange andre av mine venninner sine stuer. Men ble litt redd for at det ble for mørkt. Jeg selv syns vare at det gjorde stuen mer personlig  Jeg følger med på alt bloggen din og nettbutikken din gjør og legger ut. Jeg tar til og med inspirasjon fra hva finish barna dine har på seg. Håndklèene hadde passet perfekt på mitt grå “slitte” bad, så hadde vært så stas å endelig kunne ha vunnet noe. Tusen takk for daglig inspirasjon og stå på vilje. Du får meg enda mer engasjert i interiør og får meg til å pushe på i hverdagen, gå mot mine mål. Stå på i motgang. Tusen takk 

Gratulerer så mye -send oss din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg håndklene dine ! 

Og når en luke lukkes åpnes en annen, luke nr 5! 

Gavekort på valgfritt produkt i vår nettbutikk på en verdi av kr 500,- + gratis frakt! 

Det du må gjøre for å være med idag er legge igjen en liten kommentar og fortelle litt om deg selv- er du gutt/ jente , mamma/ student - ja, du forstår sikkert!  Det er noe av gleden bak denne kalenderen - nemlig å bli "bittelitt"  kjent med deg/dere! 

Tvi tvi- og masse lykke til mine vakre! 

 

Morgen glede.

God morgen og god torsdag! 

Idag var det en sann glede å våkne, for jeg har våknet til mitt grønne glitrende tre ! 

Nå står jeg på farten for å komme meg på jobb og idag skal det ordnes og styres noe veldig der - følg meg på Instagram ( camilla kvarsvik finner du meg under der inne) for der blir det mye oppdateringer i løpet av dagen.. Torsdag er jo langdag så idag er jeg nok ikke hjemme før kl er nærmere 20, men det gjør absolutt ikke noe når man har verdens beste arbeidsplass!  

Men dere, se på den fine nye Gant puten min da, grå ull med pusestjerne - kan det bli vakrere  for pute elskere som meg!! hihi <3 Tror ikke det altså.. hihi.... Finnes HER i nettbutikken 

Nyt dagen mine vakre- husk å fortsett å komme med kalendergavetips!! 

Vi skrives!! 

 

Du grønne glitrende!

Juletreet er pyntet og jeg er så forelsket i det, tenk å få lov å være så forelsket som det jeg er om dagen- det er en deilig følelse det,dere! Julentiden er rett og slett herlig! Jeg pynter ennå til jul og jobber med alt somskal ut på nettbutikken, dessverre har timene mine en lei "vane" av å gå litt for fort, men jeg legger meg ikke før jeg er ferdig - hihi.... 

Juletreet vårt- er det ikke vakkert? 

Nå kan jeg også tenke meg at dere lurer ILLE på hvem som har vunnet luke nr 3 og hva som skjuler seg bak luke nr 4(?).... 

Vi starter med det første og bak luke nr 3 vant;

NICOLE

DEC 3, 2013 - REPLY

Åh,bare eeeeeelsker Gant puter! De senere år har jeg styrt litt vekk fra rødt. Men ble litt inspirert av deg til å prøve meg fram. Og føler en slik pute vil gjøre susen! Trenger et lite farge innslag i sofaen og øverst på ønskelisten i år står nemlig puter fra Gant og Lexington. Har akkurat flyttet til litt større hus og mye som trengs,dermed blir alle mine interiør ønsker litt tilsidesatt av mannen for mer praktiske ting(blæh!) jeg fikk vel øynene opp for bloggen din da jeg søkte litt rundt for å finne interiør blogger som inspirerte meg. Og nå er jeg jo helt avhengig av lese hver dag! Er dagens høydepunkt når barna har lagt seg,krype opp i sofaen og lese

Send meg din adresse på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi få sendt deg puten din! 

Så til kveldens HØYDEPUNKT DERE! lUKE NR 4- GJETT HVA DENNE GANGEN!! ? 

Bak luke nr 4 ligger 2 stk store og 2 stk små håndkler fra Lexington. For å være med i trekkningen av disse må du legge igjen en liten kommentar og idag lurer jeg veldig på- Hva betyr / er Villapaprika for deg ?  

 

Lykke til og tvi tvi alle sammen!!! 

Kos dere ikveld så skrivs vi mer imorgen! 

 

God onsdag!

Hei og hopp alle sammen, nå står jeg på farten for å hente juletreet vårt ! wiihiii!! Her skal julen enda mer inn idag og stas er det! 

Denne mnd kommer til å forsvinne i en rekord fart og med bursdag på lille mor og julen tett oppi hverandre har hu mor nok å sette fingrene i her i huset altså.. Idag har jeg fått unna litt småplukk jobb, igår ble det så sent at ting her hjemme måtte prioriteres litt før jeg fikk satt meg ned forran skjemren.-vel varer komme rut på løpende bånd og vi starter med en nye tøffe genseren fra RUGA - soooo in love ! Gensrene er i str one size, men helt himmelske og fasoongen passer de som er en s til l siden den er vid og kun stram i armene.. 

Fantastisk til et hvert antrekk uansett om du liker det avslappet eller litt tøffere! 

Finnes HER i nettbutikken. 

Nei, nå får jeg komme meg avgårde -klokken står ikke stille! 

Husk å komme med tips til kalendergaver nå også, som dere ser prøver jeg å ta med deres ønsker i kalenderen og det er noe jeg synes er ekstra stas!! 

Nyt dagen- det skal jeg med mine kjære <3 

 

Luke nr 3... Hva er det?

Hei og hopp alle fantastiske! 

Idag har jeg jobbet fra 09-2130 og det merkes for å si det slik- puh! Helt svett jeg altså.... Nå skinner butikken for julen og det er altså så utrolig deilig! Imorgen blir nettbutikken oppdatert med nytt både innen tekstil og interiør- bare å glede seg altså! Også kommer juletreet mitt og minejuletre til potter ut i nettbutikken-- hihi... Vel, jeg er sikker på at dere lurer ille på hva som lurer seg bak luke nr 3- og hvem som vant luke nr 2.. 

Gratulerer til vinner av luke nr 2 i min julekalender! 

STINE

DEC 2, 2013 - REPLY

Får aldri nok av Durance! Har blitt helt avhengig både av lys og tøyvask produktene! Jeg er 22 år fra Fredrikstad, og krysser fingrene for at jeg har vinnerlykken med meg  Uansett morro å være med i trekningen av så flotte produkter hver dag!

Send oss en mail på byvillapaprika@hotmail.no så skal vi sende deg varen så fort vi kan! 

Og til dagens nye høydepunkt da,dere- luke nr 3!  I år har jeg bestemt meg for å slå til med bare lekre flotte produkter, her  kan dere være heldige å få noe VELDIG ifnt sendt hjem før jul!   Jeg tok rådet deres med meg og velger å gi bort en lekker rød Gantpute! 

Hvit og rød rytete pute! 

Vel, for å være med i nok en trekking må dere legge igjen en liten kommentar og ikveld lurer jeg på - hvordan oppdaget du min blogg? 

Lykke til vakringer- tvi tvi! 

 

God jul!

Vel, snart god jul!  Her i Villapaprika har jeg hørt på julemusikk og pyntet til jul så å si i hele dag, med avbrekk av kunder imellom slagene- ille stas! Det å få inn litt rødt nå synes jeg er veldig stas, tenk at jeg pynter med rødt da dere.. hoho... Det hadde jeg ikke trodd om meg selv ifjor.  

Nå er det jul igjen og det er egentlig veldig stas!! 

De små juletreene er jo så klart pyntet så nå skal jeg straks starte på spisesbordet, det må jo dekkes slik at det kan vise seg fra sitt beste her i butikken! 

Ny luke åpnes etterpå, har dere noen nye ønsker-kast de på i kommentarfeltet - jeg synes nemlig det er ille morsomt å være julenisse i år altså og elsker å gi bort gaver til dere der ute!  Hadde lommeboken min vært utømmlig hadde alle fått en ting hver! 

Og dere- husk å handle julegaver i nettbutikken da, jeg pakker inn så mange flotte pakker om dagen og det er så stas!! 

Nyt dagen- vi skrives mine vakre! 

 

 

Vi åpner nr 2.

God kveld i stuen, dere!  

Idag har jeg konsentrert meg om mailboksen min og huset, imorgen braker det løs i butikken igjen og det gleder jeg meg faktisk veldig til! Hyllene til lageret kom idag, så jeg tenkte å jobbe sent imorgen slik at vi får ryddet lageret og får unna en sending ekstra denne uken her. 

Vel, når ungene kom fra barnehagen dro vi å kjøpte oss funky frozen yogurt ,var en tur på krossnes og deretter tok vi turen vidre hjem til bading, kveldsmat, lekser og neglelakk på lillemor! 

Kose dag med verdens beste småtroll som har hatt mark i stumpen og innebygde høytalere i hele dag! 

 Lita jåle jente! 

Vel, idag åpnes en ny luke og jeg er så stolt av alle de flotte gavene jeg gir bort!  Så til de som ikke vant luke nr 1 - dere har ennå 23 muligheter til! Og det er ikke noe dårligere varer som venter bak lukene. 

Gratulerer til vinner av luke nr 1; 

CAMILLA EGGEN

DEC 1, 2013 - REPLY

Dette brettet er nok det som er høyest opp på ønskelisten min om dagen og mange ganger vært innom nettbutkken og lagt det i handlekurven men må vente til desemberlønningen. hihi

Jeg bor på Hadeland i Oppland, opprinnelig fra Elverum men flyttet pga kjærligheten. Jeg leser bloggen din for du er en stor inspirasjon på interiør fronten, det du har oppnådd i så ung alder, og balansen du har på bloggen din iforhold til å legge ut både om interiør og de flotte barna dine  )

Stor juleklem fra camilla 

 

 

 

Send oss mail på byvillapaprika@hotmail.no så vi kan sende deg brettet! 

Og idag -luke nr 2! 

 

 

Idag ligger det to stk duftlys fra Durance -et helårslys og et julelys! De er HELT fantastiske !   Idag lurer jeg på nok en liten ting, siden jeg synes det er litt stas å bli kjent med dere også - hvor gammel er du?  Legg igjen en liten kommentar og du er med på trekknignen av nok en deilige juleluke! 

Nyt kvelden mine vakre !!!

Tvi tvi!

 

 

Et julehjem...

Nå står vi på den 2.Desember og har begynt på siste mnd i dette året! Hvor sprøtt er ikke det ? Her har dagen gått til å få ting på plass, rundt meg skjer det enormt mye om dagene og timene går litt for fort enkelte dager .. Jeg går veldig å venter på juletreet mitt om dagen, det kommer rett og slett ikke fort nok, alle har jo pyntet treene sine alt så jeg merker jeg også gleder meg veldig til å få mitt opp!  Det skal være grønt og det skal være beige!!

Akkurat som resten av hjemmet mitt og akkurat slik jeg liker det..

Nå skal jeg snart få på plass luke nr 2 og deretter finne frem til vinneren- men har dere noen ønsker om diverse kalendergaver da, hadde jo ikke vært dumt med litt innputt fra dere! 

Nyt dagen mine vakre, vi skirves etterpå!!

Og husk bestiller du julefaver i nettbutikken og vil ha de pakket inn gjør vi gjerne det for deg gratis for kjøp over 500,- ( den fysiske butikken gjør vi det i uansett -såklart) 

 

 

1.desember og julekalender !

God 1.søndag i advent dere og god 1.desember! 

Jeg har ikke glemt dere, selv om jeg har følt at mange tror det!  Vel, dere vil ikke tro det, men min blogg har vært hacket og prøvd slettet!!! Noen missliker denne bloggen så ille at de har prøvd å ødelegge hele bloggen for meg, veldig trist, men nå er alt oppe å går som det skal-heldigvis! 

Idag har vært en dag som skulle gått over 3.innlegg egentlig -for kalender har jeg i år som i fjor!! Er ikke det stas da?!!! Det gjelder derfor å følge med, for fine gaver blir det !! Vel, vi har vært i dåp, laget pepperkakehus,pyntet til jul,danset,spilt julemusikk og nå ligger de små å sover og jeg skal legge meg godt tilbake på sofaen å følge med på de av dere som skal være med på julekalenderen og beundre de små peppekakehusene som står på spisebordet -ungene sin stolthet! 

Mine vakre små engler! 

Jeg starten luke nr en med et produkt jeg elsker, ikke har byttet ut sidne jeg fikk det på bordet mitt og som jeg faktisk ALDRI blir lei av. -Stort rottingbrett med håndtak. 

For å være med i trekkingen av luke nr en -Legg  igjen en liten kommentar i dette innlegget., hvor i landet bor du og hvorfor leser nettopp du min blogg! 

Vinneren trekkes imorgen når luke nr 2 skal åpnes! 

Lykke til og MASSE god kveld!! tvitvi! 

 

hits