desember 2012

Takk for 2012 og velkommen 2013 !

Først vil jeg takke dere alle for at dere har fulgt meg hele veien på reisen med Villapaprika blogg og butikk vårt første år 2012 ! Jeg vil takke dere for at dere leser min blogg, legger igjen små spor i form av kommentarer og klikk på min side. 

Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år!!! 

Nyt kvelden og kos dere med venner å familie! 

 

Og gratulerer til Trine B og Hanne Johanssen med to stk gavekort hos Villapaprika - vi har alt sendt dere en mail på den som er oppgitt og ønsker dere en trivelig handel!

Små detaljer, store inntrykk....

Jeg gleder meg til våren og alt det vakre den bringer av GLADE farger og nydelige detaljer. Tiden kan nesten ikke gå fort nok så vi får bare lade oss opp til alt det vakre som er ventet inn med tiden nå... 

Nydelige detaljer skaper store inntrykk! 

Blått, som dere ser-det kommer masse blått og lekkert inn nå og jeg har alt tatt frem alt som skal frem så fort vi har takket for 2012. Jeg har alltid vært svak for fargen og kommer nok det å være det så lenge jeg kan - jeg niholder på den rett og slett.  Imorgen når treet er ute skal jeg vise dere litt interiørbilder med det lyse blå i hjemmet, jeg kan nesten ikke vente altså! Jeg tenkte også å tipse litt om hvordan dere kan blande det inn, ved små detaljer så gjenstår det å se da, om dere vil like det? 

 

Bildemaraton kommer idag, innloggen på bloggen min var ende på wordpress igår så jeg klarte ikke få det opp igjen før idag tidlig så beklager det. 

Nyt dagen og den siste dagen i 2012 fult ut! 

Tør jeg si det?

Jeg må jo bare det(?) Vel, jeg føler meg noe bedre og har gud hørt min bønn blir jeg bare bedre og bedre i formen de neste dagene. Jeg har nå sakte, men sikkert begynt å få frem det blå i huset, siden møblene skal ut "stopper" det meg jo litt fra å være skikkelig kreativ, men blått er flott uansett. Etter syssel kos,eventyrlesing,piknik på stuegulvet  og barnelatter er ungene endelig i seng etter et stort te-selskap med yndlings bamsene-"titti og totti"  til lille prinsessa.. 

Små barneleker har mye sjarm .... 

Nå har jeg fått i meg en appelsin og skal prøve å se en hel film uten å sovne før jeg er i seng !!! Nyt lørdagen så sees vi til bilde maratonet imorgen! Ser dere forresten at jeg har fått opp kategorier under headeren? Fra nå skal jeg gjøre mitt for å få inn alt av de ulike innleggene mine der! Håper dere synes det hjelper litt! 

Nyt kvelden -det er jo faktisk LØRDAG og kun 2 dager igjen av året! 

Nesten to døgn i drømmeland..

Nå er jeg lei..Har man ikke syke barn blir man syk selv og er man syk selv blir mannen syk. Vi fikk barnefri i to døgn for å få jobbet og koset oss på søskenfest, en fest vi søsknene synes er morsomt å ta oss før nyåret kommer. Vel, akkurat søskenfest ble det ikke på oss, heller barnefri og oppkast,feber, halsinfeksjon og mas... Jeg spyr snart bare av ordet og føler meg helt skjelven etter alt kroppen har gått igjennom av sykdom de siste 48.timene. Ettersom jeg har måttet takke nei til det ene og det andre pga sykdom denne julen gleder jeg meg veldig til å starte året 2013 med blanke ark og en frisk kropp! 

Jeg forstår ikke hvorfor denne sykdommen ikke naturlig kommer seg ut av kroppen min snart, jeg er lei og kjempe sint for å ikke føle meg bedre.. En tur på butikken idag føltes ut som en mareritt, noe som ikke er likt meg å synes.... Æsj... Andre enn meg som har vært syke og som vet hvor lenge denne grusomme forkjølelsen og den intense kvalmen sitter i kroppen?. Jeg tror jeg har sittet å knasket Marie kjeks og sippet iste siden jeg stod opp, mat frister ikke!!  Vel, uansett sykdom eller ikke.. Iår var jeg så heldig å fikk masse lexington Håndkler til jul og det i grått og blått - ille deilig!!  Og fargen som heter "Himmelblå" har blitt en klar favoritt og kjempe lekkert å blande med Marine og lyseblå -når de nye møblene våre kommer i midten av januar skal det virkelig bli lekkert ! *smiler* Jeg får håpe jeg er frisk innen det,hmmmmmmm. ?  Vel, i mellomtiden kan dere jo få se fargen og hvor pent det ble på badet med den! 

Badet vårt er som dere vet ikke stort, men med små vakre detaljer og deilige farger er det nokså hyggelig... 

Nå har jeg tenkt til å prøve å gå meg en liten tur ute i frisk luft.. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd jeg hadde fått svineinfluensaen, men jeg vet jeg har fått halsinfeksjon og lungebetennelse etter legenes prøveresultater... Så da er det bare å håpe at penicillinen jeg har fått vil ta knekken på det som er av baseslusker i kroppen min.... 

Dersom noen har tips til-bli-frisk-i-kroppen -tar jeg de imot med et STORT takk! 

Husker dere....

For et år siden? 

Når alt var hvit, delikat og pent hjemme hos oss i det gamle huset vårt? 

Vel, en del har skjedd siden det, men jeg synes likevel det er deilig å se tilbake på noe annet... Eller hva sier dere? Lyst på et lite bilde maraton fra det gamle hjemmet vårt? ....

 

God fredag!

Etter en våkennatt med skyhøy feber har jeg kastet inn håndkle og lagt meg ned på sofaen med en varm kopp te. Jeg tror og håper formen kommer seg, men ettersom den har blitt dårligere fra igår har jeg planer om å kun ligge på sofaen og være det jeg kaller LAT, men med lov til det. Så lenge jeg ikke kaster opp skal jeg faktisk ikke klage, for det er desidert det aller verste jeg vet-uten tvil! 

Med litt levende lys, en god film og litt ro skal nok kroppen komme seg igjen,det er jo bare en veg å gå når man er syk og det er den FRISKE vegen.... 

Jeg sender dere alle et smil og ønsker dere alle en nydelig dag... OG Husk at det er masse prosenter i butikk og nettbutikk idag, ikke la det gå fra deg! 

Ha en flott dag <3 

Det er helt grusomt...

Kjære,vakre vene -denne dagen har vært brutal! Formen er helt for J....( ordet velger jeg å ikke uttale) og jeg har endelig fått ned feberen fra over 39,5 til under 38,3 -.. Likevel har jeg hatt full arbeidsdag idag og jeg skal ærlig innrømme at det er den tøffeste dagen jeg noen gang har hatt på jobb, uff.... Imorgen kommer nok en dag så jeg får bare passe på å bli frisk slik at kroppen blir seg selv igjen, du forstår ikke hvor heldig du er for å være frisk ellers når du først blir syk-føler meg plutselig så "stakkarslig".. 

Uansett, jeg har nå ordnet det slik at MANGE produkter i nettbutikken er satt ned med hele 20 -50% så dere kan nå gjøre skikkelig kupp på masse ulike produkter. 

Men, det gjelder å være rask vi har ikke store varelageret lenger pga julen, men er du heldig kan du jo ende opp med å få det du vil til en vennlig pris- så dere kos dere og god shopping! 

De første 10 som handler for over 200 kr i den fysiske butikken imorgen får med en liten overraskelse også ,og de ti første som handler for 300 på nett får et bonuskort på 100 kr ved neste kjøp. 

Nyt kvelden - vi skrives! 

Jeg slipper aldri unna....

Snufs,host-snufs! Jeg har idag blitt liggende på sofaen siden vi kom hjem, jeg er altså helt kjørt av feber og rennende nese.. Nå ligger jeg å lader opp batteriene for jeg må bare bli frisk til imorgen og alt som står på agendaen.. Slik er det bare.

Mange har etterspurt hva jeg har fått i julegave og det kan jeg jo forstå-det lurte jeg ille på også. Håkon og jeg har siden vi flyttet inn her valgt å ikke kjøpe noen dyr gave til hverandre, huset skal ( og blir) pusset opp og dette i seg selv er en dyr kostnad, vi har derfor gitt hverandre "huset" i julegave.

Men heldig som jeg er fikk jeg ny filofaks i fra mitt favoritt merke +  noe annet småtteri.  Siden huset vi bor i er fra 1979 er det en del arbeid som må gjøres her og pengene flyr fort når man starter, det ene drar med seg det andre og skjulte feil og mangler som for eks krana til vannet dukker opp støtt og stadig. Vel, nå er ikke dette noe vi ser på som ille, da vi vet at et eldre hus medfølger litt jobb, men det er likevel ikke gratis og må så å si alltid gjøres. Planene for huset er mange som for eks Gangen skal bygges på, carport skal settes opp, vaskerommet skal pusses opp og sette inn et dusjkabinett, kjøkkenet skal åpnes og vegger revet ned, nye toalett skal inn, nye dører, nye ytterdører og vinduene må litt etter litt byttes ut,underetasjen skal flislegges og gårsplassen opparbeides skikkelig. Nå sier jeg ikke at alt dette skal gjøres i 2013- men i løpet av en 5 år har vi ønske om å ha fått fullført mye av dette. 

Kjøkkenet for eks... Dette rommet ser veldig pent ut og for all del er det også det, jeg er veldig fornøyd med det, men dette kjøkkenet er ikke nytt. Skråga på kjøkkenet er fra 1979 og bærer store preg av dette i forhold til stor slitasje. Vi har lagt om det elektriske her inne for det var ikke bra, byttet det som byttes kan uten å betale så mye for det, men med tiden har vi planer om et nytt kjøkken og det  trenger med tiden en   oppfriskning uansett hvor pent det ser ut  på bildene jeg legger ut eller for øyet som ser. Vi merker jo at mye her inne er "gammelt" og rommet er ikke så stort så veggene rundt ønsker vi å fjerne for å få 1.etasjen enda mer lys og åpen. Skapene er slitte i hengefestene,manetene er slitt i stykker, - begynner man å lete etter feilene finner man dem en etter en slik er det med eldre hus og noe annet kan man nesten ikke forvente heller.  Vi har fått tegnet opp det kjøkkenet vi ønsker å sette inn når tiden er inne for det og flott blir det. Det er noe helt annet enn hva jeg ville valgt meg ut når vi gikk her inne første gangen, men man må "bo" seg inn for å kjenne huset og hvilken sjarm det skal ha og bli tatt vare på. Jeg synes jo kjøkkenet som er idag ser veldig pent ut så valget falt på noe likende, bare enda mer "romantisk". 

Dette er da vinkelen fra spisestuen -veggen ville da blitt fjernet. 

På enden hvor skapene slutter her ville den gamle benken vi idag har under vinduet blitt plassert som en øy. Veggen ved enden ville derfor ikke vært der -her ville spisestuen kommet rett etter øyen. 

Veggen hvor kjøleskapet ville støtt er ut i hallen av gangen og ville blitt fjernet. 

Vel, dette er planene vi har og mange flere vil nok komme, men slik er det jo med et hus, prosjektene skal gå over tid og man blir rett og slett aldri ferdig.. Vi har mye på listen som kommer før kjøkken, men det er vel lov å drømme litt om drømme kjøkkenet som en dag vil flytte inn når tiden er inne <3 

Er det flere enn oss som pusser opp og kjenner seg igjen med ulike prosjekter og ting som må ordnes. ? Har du blogg kanskje? Legg den igjen da,vel? Så Kanskje jeg kan være heldig å finne noe tips og gode råd hos deg! 

Nyt kvelden videre! Her i huset er det mr bean på tven -ler så jeg griner! 

 

To friske små barn...

Har nå løpt frem og tilbake over stuegulvet siden de våknet kl 1015 -snakk om små sovehjerter. Nå sitter vi i sofaen å ser på himmelblå, Mathilde sin yndling serie. Når jeg ser på serien får jeg nesten litt lyst til å flytte langt ut på landet og bo der ingen skulle tro at noen kan bo.. På film kan alt se så idyllisk ut, for ikke å snakke om Romantisk..  

Vel, 2.juledag har det blitt og vi skal nå til mamma og pappa og hilse på. Vi har jo ikke sett de siden før julaften så det skal bli ille godt å se de igjen og kose seg litt "hjemme" i noen timer før morgendagen kommer og jobben venter. 

Nå skal jeg ta med meg denne batmann og få på han noe annet slik at vi kan komme oss av gårde ! 

Nyt dagen-vi skrives etterpå! 

Vi selger ....

Vi selger to stk ørelapp stoler+puff, salongbord og stol. Siden vi har valgt å kjøpe en større salonggruppe til stuen vår ønsker vi en daybed til slik at sitteplassene blir mer samlet i stue vår. 

To stk ørelappstoler selges for kr 6900 ,- i grov beige lin og beige lin

puffstol beigelin selges for kr 2600 ( ny pris 5199,-) 

Bord selges for kr 2800,- ny pris 4000 (ingen skader på bordet) 

Ta kontakt på ckinterior@hotmail.no dersom noe er av interesse.... 

Interiør 2013-hva kan du forvente?

Siden jeg vet de aller fleste ennå er i julemodus og i familielag tenkte jeg -hva er ikke bedre enn å lese noe nytt,friskt og spennende når øynene faller tilbake på dataskjermen for et lite avbrekk? 

Vel, jeg tenkte å ta for meg nyhetene vi er ventet fra nyåret nå, fargene som kommer og litt hva dere kan vente dere å se av varer i Villapaprika så fort vi åpner dørene igjen etter romjulen og nyttår. Vi i Villapaprika tenker pastell, men ikke babypastell-heller mer "gamle" duse farger som tar pusten fra deg og det tøffe maskuline som setter prikken over det. 

Alle som leser bloggen min og som har lest den en stund nå vet jo at BLÅ i LYSE og MØRKE farger er trygge når det kommer til sikre farger dere kan ta frem igjen. Jeg har siden mine første lyseblå liftgardiner fra Jorunns interiør kom opp hos oss i 2010 vært trollbundet av det blå, så lenge de går over i det kalde så klart. 

Bildene er fra ingen andre enn Lexington-de vet hvordan de skal få deg til å rynke på smilebåndet og tenke "friskt" .. Vi skal når nyåret kommer "pusse" opp litt i butikken, med spennende farger, soner og nytt på nytt med interiør -det er bare å glede seg-det gjør ihvertfall vi! 

Jo, vi kan jo ikke glemme de andre fargene som kommer.....Vel....

Rosa, er også en sikker farge for året, som det også tidligere har vært og vi har bestilt inn våre egne  nyanse nå som er ventet inn like rundt hjørnet med mye tøft i grått. Jeg kan love dere at dere vil elske rosa-og har dere ikke gjort det før vil dere gjøre det nå! 

Itillegg til rosa vil sommeren  2013 by på mange KNALL farger som er enda mer knall enn hva de var ifjor,men før vi havner der vil nok mange hjem ta inn en, kanskje to spennende nye farge som mosegrønn  og BRINGEBÆR rødt... Vel, nå gjenstår det bare å se nå da...Hvor vågal nettopp du blir og hvor langt du lar deg forføre av disse deilige fargene(? ) Og husk -sort er det siste nye nå, men skapt ut av detaljer, ikke overdrivet. 

Ha en fortsatt deilige romjul! 

 

 

 

 

 

Det tok en dag .............

Og en togtur fra Halden. 

Idag nærmer min kjære og jeg oss 10 år som kjærester, ennå et par år igjen, men den 25.des.2005 ble Håkon og jeg et par, hadde vi hatt Facebook ville det stått in a relationship with...... , men den gang var det ikke teknologien så bra! (haha)  .....Uken etter nyttår ble vi samboere, sommeren 06 fant vi ut at vi skulle bli foreldre og kjøpte vår første leilighet sammen og idag har vi to barn, hund,stasjonsvogn,hus,aktive jobber og ....Hmmm. Nei, det må jeg nok komme tilbake på ettersom tiden blir litt mer sikker.  Vi feirer dagen med to små barn-en frisk gutt som bygger Lego og spiser julekaker og ei lita jente som sover ,har feber,kaster opp og er syk... Uff.. Skulle ønske at vi ikke hadde sykdom i hus, men når vi først har det er det godt å være sammen.

Tenk deg det Håkon, etter så mange å ønsker jeg like mange nye, samt opsjon for flere dersom du skulle ønske det-haha =) 

Ikveld blir det Bridget Jones fra sofaen i huset vårt - elsker deg skatt! 

Gledelig jul 2012

Lalalalalalala-lalalala-lalalah-lala....( askepott melodi) 

Nå er kalkunen partert og ligger i kasserollen å koker seg saftig og god , potetene er delt i to,dampet i hvitløk og krydret med salt,pepper og smurt inn i sitronkraft. Grønnsakene er skjært opp og sausen skal ettersom kraften på kalkunen begynner å bli ferdig prøve smakes! Håkon og jeg har valgt å lage vår egen julemiddag som vi forbinder med julen, vanlig kalkun,ribbe og pinnekjøtt spises før julaften og i romjulen titt og ofte hos familie og venner så vi har valgt å finne vår egen julemiddag som ikke er den typiske julematen som vi spiser så mye av ellers. Selv forbinder vi jo dette med jul nå som vi har valgt å gjøre det slik, men for andre er det nok ikke så vanlig.

Julen er tiden hvor vi henter frem de gamle barndoms minnene, mins tilbake og finner den indre julestemningen som vi fra små forbinder med julen !

En spesiell tid for STORE og SMÅ.

De små spesielle øyeblikk og små forventningsfulle barn. 

Dukke huset stod høyt på ønskelisten fra Håkon og meg -Resten av tilbehøret kommer til kvelden....

Søskenkjærlighet er alfa o´mega i julen <3 

Nyt julen og ta vare på hverandre! 

 

Idag kan du stikke av gårde med et gavekort på hele 3000  og et nr 2 på 1500 kr hos oss i villapaprika as! 

Legg igjen en kommentar og bli med i trekningen av et gavekort som du kan bruke på alle de deilige nyhetene som kommer nå i starten av januar! 

Vinneren blir tregt på nyttårsaften!  

Lykke til og GOOOOOOOD JUL!!!!!

 

God Jul!

Nyt tiden med familien og venner -det er jul! 

 

Vinneren av luke 21 ble følgende ; 

Gratulerer til 

LINN

12/22/2012 - 3:03 pm

Åh!! de er di peneste putene eg noen gang har sett..

Hadde passet PERFEKT inn i min stil!

Håper virkelig eg vinner, dette må være det har falt meg mest i smak! 

*tvi tvi*

 

Send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så skal vi få sendt deg de deilige putetrekkene etter romjulen! 

Lille julaften....

ÅÅÅ, nå er det snart julemorgenen her og idag er den neste beste dagen før selveste julaften! Vi startet denne dagen med deilig frokost og kaker -snakk om julekos dere! hehe.... Det er så deilig med jul og juleferie-jeg har faktisk fri helt til torsdag, jeg kan ikke huske sist jeg har hatt så mye kos i julen altså!  Familiehygge og litt overivrige små barn som går å klør i fingrene etter å få se hva som gjemmer seg bak papiret på de ulike gavene hører med... 

Nå skal jeg pakke inn de siste gavene, rydde litt før jeg  morgen kommer tilbake å røper denne julens julekalender gave  og vinneren av luke 21!! 

Nyt dagen og siste søndag i advent !!! 

Puste lettet ut...

PUH... *sittepårumpensinogslappeavisofanmednottinghil*....Du store min for et vellykket selskap for lille prinsessa vår! Mathilde har bursdag idag og har blitt hele 4 år -stor jente vel og merke.! Dagen startet med et ;-dunkdunkdunk -tripptripptripp-knirkknrikknirk -Mamma-pappa jeg har bursdag kl 04 10 --- som mor måtte jeg jo bare stå opp, men vi gikk å la oss på sofaen og sovnet der sammen før hun våknet igjen kl 07 30 -MAMMA!!!!!!!!! Nå er jeg fire år og jeg har bursdag! Hun løp inn i senga-hoppet opp til Håkon mens Olíver og jeg kom syngende inn på rommet igjen med "hurrafordeg" og Mange STORE pakker! ...... 

En STRÅLENDE fornøyd jente med nytt prinsesse slott,prinsesse hest og vogn,tegnesaker og 4 filmer ...

Selskapet ble veldig vellykket , alle koset seg med deilig koldt bord, nesten litt julebord følelse bortsett fra bursdagsbarnet og alle de rosa pakkene som kom inn døren... 

Bordene ble dekket til hele 23 stk -kjempe hyggelig! 

Det er noe veldig hyggelig ved å ordne til slike selskaper for de små også-minner skapes, deilig mat nytes, familien treffes og samtaler utveksles! Og en ting er helt sikkert -Mathilde blåste ut alle lysene på kaka og smilte fra øre til øre av stolthet! Hun fikk ønsket sitt oppfylt ifølge henne selv - "mamma, jeg trengte ikke ønske meg noe jeg for jeg har alt jeg ønsket meg til bursdagen min".... 

Snakk om fornøyd frøken ! 

Gratulerer med dagen jenta vår -nå er du ENDELIG 4 år! Hipp hipp Hurra! 

Gratulerer til!!!

CARRIN

12/19/2012 - 10:58 pm

Tvi tvi kryss på tvers og tjo og hei; NÅ må det være min tur da?!

De posenen var utrolig flotte. Likte spesielt at de var sorte  og så enkle! Digg 

Ha en fortreffelig fin dag! Endelig ferie her i huset, så nå skal dagene nyyyytes 

Gratulerer så mye som vinner , send oss en mail slik at vi får sendt deg din pakke før nyttår! Vi stopper nemlig sendingene i romjulen . 

 

Bak dagens luke ligger ;

Disse to deilige grå putene til en verdi av 739,- 

Legg igjen en kommentar og bli med i trekningen !!! Lykke til og TVI TVI!!

 

En liten prinsesse blir 4.

Imorgen fyller vår vesle prinsesse 4 år -tenk dere det-min kjære lille prinsesse begynner å bli en stor liten jente! Den lille babyen min som faktisk ikke er noen baby lengre, hun er en vesle voksen liten jente som så pent sier -" nei mamma, jeg vil ikke ha en potet, men jeg vil gjerne ha to poteter " - pent og korrekt -der har jeg noe å lære altså. 

Det som er rarest å tenkt på er at jeg for første gang i mitt liv føler jeg har " store" barn , jeg gikk en periode i livet fra en babytid og inn i en ny, nå har jeg en gutt på snart 6 år og ei jente på 4 år imorgen...Om to år går babyen min på skolen, dakkars, hun er jo så "liten" selv om hun faktisk begynner å bli stor nå. 

104 cm lang - 15,5 kg -26 i sko og 104 i klær hvor ble str 86 og våken nettene av? 

Nå har hun blitt en ekte ballerina og er verdens vakreste lille jente i mine øyne! 

og her er hun med sin beste venninne Marie på danselofte i Fredrikstad-  stolt jente som den 22.des 2008 kom til verden 1559 kun  2630 kg, 48 cm - Mathilde ville ut en mnd før termi, men har siden hun kom til verden alltid hatt dårlig tid ! Mathilde elsker å synge og danser gjerne noen danser for oss og er det en ting Mathilde liker er det å gi av seg selv.  Ei lita jente med et hjerte av gull. 

 

Bord 1 av 3 er dekket for bursdagsselskap i morgen og jeg holder på med husvasken ennå -alt må være klart til koldtbordet imorgen kl 1700. Da skal vi feire familienes lille gullprinsesse Mathilde !

Små glimt!

Julebordet ble dekket og solgt -så fort går det unna, men jeg fikk tatt noen bilder før rushet og jobber på spreng med bordekkingen her hjemme for å vise dere et OVERSIKT bildet og tok derfor med meg masse annet hjem så jeg kan vise til varer vi faktisk har  og ikke har gått utsolgte på. Men et bilde sier mer enn 1000 ord og bordene jeg har dekket idag har virkelig blitt vakre- her ser dere bordet i butikken... 

T-lysholderene finnes HER i nettbutikken-ååå tenk dere disse med masse sølv til nyttåret da---LEKKERT!!! 

Bare å følge med videre-nå dekkes bord nr to ---- og det blir ihvertfall ikke plukket og pillet på -haha...Inntil veldig snart-nyt fredagen! Jeg må kaste meg rundt for å rekke å få til den siste lille "duppeditten" på bordet... 

Julebordet -hvordan skal det være ?

Det perfekte juledekket bordet finnes det?  De aller fleste av oss ønsker å jo å dekke et julebord med det lille ekstra, men likevel skal det jo ikke koste all verden.. Vel,jeg tenkte å dekket et "budsjett" julebord som de aller fleste av oss klarer å få til.. 

Og noen av materialene jeg skal bruke er disse; 

Jeg kommer til å legge inn link til de ulike produktene jeg skal bruke for dette kan du dekke på med til nyttårsbordet også -bare med en annen liten vri, som jeg kommer tilbake på etterpå. 

 Hva er ikke bedre enn å kunne dekket et bord stilfult og lekkert uten å legge så mye penger i det og best av alt - kunne bruke dekorasjonene igjen-og -igjen-og-igjen og -igjen ....

Vi skal gjøre dette det med stil, tilføre det lille ekstra og leke med det som lekes kan! 

Frem til jeg er ferdig ønsker jeg dere alle en fantastisk dag! 

 

Ps innlegget mitt igår natt ser ikke ut til å ha kommet ut... men det kommer med nok en vinner og nok en lekker... eller vent-TO lekre luker! 

Sen kveld...

Jeg er fy fille´rn meg så sliten idag dere- nesten litt for sliten... Jeg hadde med meg macbooken på jobb, men pga det trådlåse nettverket ikke fungerte som det skulle fikk jeg ikke logget meg på å blogget noe fra butikken.. Mange har de siste dagene etterspurt kjellerstue bilder og bildene tok jeg før jobb istad for å ha de i dagslys til dere =) Beklager at de kommer så sent , men hva er det ikke de sier-bedre sent enn aldri? 

Har ikke jorden gått under ser dere i løpet av en time vinneren av kalenderen luke 18 og 19. =)  Før det er det KEBAB -jeg føler jeg fortjener det nå...haha

Siste dagen?

God morgen og god torsdag! Idag er dagen hvor vi har fått unna masse jobb på morgenen, spise frokost sammen, sett barne tv og lest alle statusene til folk på facebook angående denne dommedagen hvor jorden nå i natt kl 00 den 21.12.12 skal gå under.. Noen som tror på dette? Vi får vel håpe og tro at dette bare er feil og ikke har noen rot i virkeligheten. Det ville jo vært veldig trist om det skulle ha stemt!

Vel, her hjemme er det ihvertfall ikke noen spor etter at jorden skal takke for seg, sola skinner, luften er klar og julefølelsen er på plass! Nå er det i mitt tilfelle kun 2 arbeidsdager igjen før juleferien skal nytes med deilige late familiedager...  Først må litt jobb til, mange venter på bestillings varer fra våre leverandører og pga utrolig stor sendingspågang nå  i julen har det vært mye forsinkelser som vi ikke klarer å gjøre noe med... Jeg har derfor gitt jobben over til noen som er flinkere til å følge opp,purre på og sjekke til en hver tid hvordan det ligger ann.... Jeg har siden slutten av november bodd i mailarbeid og rekker ikke over alt alene, så da må man ta imot hjelp og råd. Noe jeg forsåvidt synes er veldig fint , det er jo så mye en lærer hver dag og flinkere kan man jo alltid bli...Sette seg mål og slå sine egne rekorder tror jeg er kjempe viktig..... 

Huset skinner og lukter rent og jeg gleder meg til å komme tilbake på jobb i 2013 -- tenk dette blir det andre driftåret vårt-oj som tiden flyr! 

Jeg håper dere alle får en nydelig torsdag og kommer innom butikken om dere bor i nærheten for litt julegaveshopping! Nå skal jeg fortsette kontorjobbingen og levere barna i barnehagen.... 

Vi skrives! 

In love....

I min nye jakke, min nye veske, skinntights ,ring,armbånd og poser alt fra Villapaprika !!! 

Posene ble mye finere enn forventet og det å så vår logo på posene våre er så utrolig stas ! Jeg er altså så stolt over de-poser liksom! haha.... Men det er noe med det at vi har vårt eget varemerke på posene våre som gjør det så stas! Logen som er Villapaprika sin !!! En logo jeg er veldig stolt over å stå bak! 

I dagens luke kan du være så heldig å stikke av med en veske, et armbånd +  en liten hemmelighet som gjemmer seg i en pose fra oss! 

Så legg igjen en kommentar så kanskje du er heldig å stikker av meg 3 deilige gaver i en enste luke! 

 

Gratulerer så mye til ;

KINE

12/18/2012 - 9:59 am

Jeg prøver igjen og krysser fingrene for at vinnerlykken er på min side denne gangen, har utrolig lyst på både champagnekjøler og sølvkonglene! 

Send oss en mail og vi skal sende deg din gave! 

En tur i butikken....

Idag har vi nok en dag hatt en travel dag i butikken..... Julehandelen merkes og vi i Villapaprika føler det ille morsomt siden dette er det første skikkelige året vårt med julehandelen.. Og dere gjett hva? Idag fikk vi inn de råtøffe klokkene dere har spurt slik etter siden jeg viste dere gangen min for noen uker siden. 

Velkommen til oss "tøysekoppene" i Villapaprika ...

Se så tøff den er der den henger -"ille" kul uansett stil den liksom.... Finnes HER 

Som dere ser er butikken ennå full av deilige varer som gleder seg til å ligge under juletreet til mange av dere der ute .... Vi er veldig stolte av butikken vår og det teamet vi har blitt i Villapaprika !  Og heldig er vi for vi har så mange fantastiske kunder vi som sagt ikke får takket nok for all tilbake responsen vi får ! Igår kveld kom posene våre og det kan dere tenke dere dette var stas-Villapaprika poser -våre poser,vår logo og vårt varemerke på posen -ille ille stas altså! 

Nå skal jeg spise en bedre middag-vi skrives etterpå ! Gled dere! 

Gosh det er blått!

Og som dere vet synes vi Villapaprika -blått er flott! 

Idag har jeg nye bilder å vise dere fra min kjære kollega og reserve mamma Nina sitt hjem. Hun og jeg har to helt ulike hjem, men er det en jeg fanger opp inspirasjon hos er det nettopp henne og siden vi driver Villapaprika er det jo masse av dette i hjemmene våre og Nina sitt er intet unntak. 

Man kan se at Villapaprika bor i hjemmene våre også.... 

Her er det en kjempe tøff blanding av det grove og pene, naturlige og enkle ... Deilig og enkelt, men veldig delikat! 

 

Nå skal jeg kaste meg rundt med litt husarbeid før mailen og datakroken skal inntas igjen og dere-kalendergaven for 18 og 19 er Helt rå og vinneren av luke 17 kommer etterpå-vi skrives!! 

 

God ONSDAG! 

Help me!!!

Kan jeg være mer uheldig ???? Har dere noen gang vært på toalettet prøvd å trekke opp å fått null respons? Vel, i mitt tilfellet hadde jeg kun tisset ( takk gud) men ville det trekkes opp-hmmm -NEI! Fru Kvarsvik var nemlig tidligere på morgenen ute med vofsen sin og hva ser hun ----- joda hele vannslangen stod å spyttet ut vann i MENGDER ..Og flink mann som jeg har skulle han skru av stoppekrana til vannet ute og det Håkon trodde var hovedstoppekrana til ytterkranen var stoppekrana til hovedhuset og hva skjer når han skrur den av-joda vannet forsvinner og Camilla forstår ingenting!!! Helt topp!!!! Så kommer vi til moroa .... Pæra på badet går og min kjære mann bytter da denne pæra, jaja-dette vet jeg høres enkelt ut med det ble det altså ikke!!! Når den nye pæra ble satt i hva skjer? joda... iNGENTING,absolutt ingen ting! Hjelp igjen..... Fru Kvarsvik setter himmel og jord i bevegelse og elektrikeren kommer for å se hva som kan ha gått i stykker og pinligere skulle det virkelig bli!!! Elektrikeren kom å sa at pæra var for LITEN!! Dere, hvor pinlig er ikke det-pæra er for kort liksom ...... Går det? Jada, det gjør det! 

 

Ting ordner seg og etter besøk av både rørlegger og elektriker er huset i rødåsen på stell igjen..... Jeg må få diplom i å kunne få folk til å tjene bra på latterjobber...... Og nå har jeg også gjort meg ferdig med jobben for idag.... Den har vært benket foran skjermen og jeg har nesten ikke gjort annet enn å vende meg til de firkanta øynene mine....

Vel, du får ikke mer jobb enn det du skaper selv--haha.....

Julehandel,julebord,julejobbing,barnehage,lucia......++++......Jula er herlig dere! Den merkes ihvertfall! Så dere --har dere hatt en liknende dag som meg? PLEASE si at dere er akkurat like flinke på rør og elektrisitet....!  

Opp en trapp og inn en NY dør....

Å vinneren av denne kalenderen ble følgende ; 

Submitted on 2012/12/17 at 11:05 am

Wow! Knall tøffe! Prøver lykken igjen! Har ille ille lyst til og vinne ! Tvi tvi 

 

Gratulerer så mye! send oss din adresse på ckinterior@hotmail.no så skal vi få sendt deg putetrekkene fortløpende ! 

Bak den nye luken ligger en ny deilig gave og det er ingen over eller under disse! 

julekulene -leker hele året til dekorasjon, og bak denne luken gjemmer 4 stk av disse seg med en liten champagnekjøler ! Legg igjen en kommentar og lykke til!!!! 

Til salgs.

Gode kvalitets dresser og jakker som har blitt få små til mine småtroll selges her ; 

Reima dress rosa til jente str 86 selges for kr 250 ,- ( + 40 porto som kjøper må betale) Ingen hull eller rifter finnes i dressen,men den er brukt. 

Jakke reima jente str 86 kr 200 -porto 40 ,- som kjøper må betale . Ingen hull eller rift. 

Brun ullkåpe fra name it str 92 kr 150 porto 40 som kjøper må betale. Ingen hull eller rift. 

Reima dress Blå til gutt ( eller jente) kr 250 ,- ( porto kr 40 som kjøper må betale) Ingen hull eller rift i dressen. str 86. 

Jakke grå rutete str 104 kr 150 ,- fra name it. Ingen hull eller rist-porto 40 kr som kjøper må betale. 

Itillegg til dette selger jeg 17 t-håndtak og 12 knotter i samme serie  fra ikea for kr 400 total + porto 65 kr ,-

Kontakt meg på ckinterior@hotmail.no dersom noe av dette er av interesse og legg med ditt tlf nr-kjøperen vil få tekstmelding fra meg og ikke mail, da jeg kun ønsker seriøse henvendelser. 

NB! alle skriftlige kjøp er bindende 

Helt pumpa...

At julen er her er ingen tvil for jeg har stått å pakket julepakker i hele dag -skikkelig kos! Om en uke er det julaften og det gleder jeg meg stort til, tenk at om litt over 2 uker har vi tredd inn i 2013. Jeg er nesten litt forbauset over at dette året har gått så fort og jeg gleder meg stort til gave og interiør messen alt -tiden kan nesten ikke gå fort nok! Da skal butikken fylles opp med alle de deilige fargetonene vi tror kommer til å slå ann tro det eller ei- vi har alt nyheter for våren 2013 på vei til vår butikk i disse dager, de skal settes frem så fort vi har kommet inn i det nye året og julen har blitt lagt bort! 

Julereet og det meste av julepynten er solgt,samt litt møbler-herremin som jeg gleder meg til å få på plass de nye møbel gruppene til nyåret..Fantastisk er det ihvertfall å se at butikken tømmes for varer og at vi faktisk går tomme... Da kan nyhetene handles inn med god samvittighet ! *herlig* 

Vel, missforstå meg rett butikken er ennå full av deilige varer og idag knipset jeg rundt med kameraet når jeg var en tur på jobb... 

Jeg har også den gledelige nyhet å meddele at vi ikke er noe " dårligere" enn de andre nettbutikkene her på nettet og som de tilbyr vi 15 % på alle varer i nettbutikken ut dagen idag ved bruke av kode JUL(med store bokstaver) - så gjør unna siste rest av gaver idag og kommer bestillingen din inn før kl 21 pakkes varen din ikveld - vi står nemlig hver kveld til og med den 19 å pakker og sender varer ! Og ikke glem det at det itillegg er fri frakt på alle vare over 1000 kr =) Nettbutikken finner dere HER ...

Nyt kvelden-vi skrives etterpå! 

lukene åpnes og luker lukkes....

Gratulerer så mye til ;

JANNE

12/15/2012 - 10:18 pm

Å jøye meg… Om du ikke får mange gaver av nissen i år, du som er såååå snill, så er det ingen som får det

og

HEIDI

12/15/2012- 13:23 pm 

Herregud det må jeg si Camilla!!!!! Velg meg!!! Jeg elsker bloggen din og stilen du kjører og med et stramt budsjett denne jula blir det lite til huset. Hadde du valgt meg hadde jeg skjemt meg selv og hjemmet mitt litt bort! Jeg drømmer og krysser fingrene mine! Ha en fortsatt fin søndag Camilla med familien din. 

 

Send oss en mail så vi kan sende deg gavekortet deres slik at dere kanskje rekker å få pakken deres til jul. 

 

Luke nr 16 åpnes og nå kan dere være heldig å stikke av med to deilige putetrekk i blå marine fra byvillapaprika ... Legg igjen en kommentar og du kan være så heldig å få disse hjem i posten.. Putetrekkene er siste "skrik" fra vår kant og vil bare fortsette å komme for fult til nyåret! 

Lykke til!

Litt sånn dilla....

Svart ? hva skjer med meg liksom... Jeg har virkelig blitt forelsket i det sorte, det er liksom så maskulint og flott, lett å jobbe med og stilrent uansett hvilken farge man skulle ville bryte av med.. Det er mer "hissig" enn det pene hvite liksom.

Grønt -her er det grønt over det hele, naturlig grønt og det lukter skikkelig grantre og det er JUL! 

Juletreet er STORT så jeg jobber med plasseringen av møblene, vi skal ha mange familieselskap i julen og bordet skal derfor forlenges og da er plassen høyst viktig -hmmmm, jeg tenker og tenker.... Når resultatet er på plass skal dere få se, men inntil alt står hvor det skal får dere en liten smakebit av resultatet... Jeg har valgt kun røde nisser og kuler på treet, da blir den røde pynten mye mer delikat enn det blir ikke så mye som dersom man bruker blomster,lys,duker,brikker osv -jeg har faktisk blitt glad i alle de rød tøynisene våre og med det beige blir det rett og slett kjempe nydelig. Det beige "roer" liksom ned det røde så jeg føler ikke det så "skrikende" som jeg tidligere har gjort......... 

Nå skal jeg fortsette å rydde her i huset, det er alltid KAOS når jeg begynner..... Flere som roter og rydder på en og samme gang slik som meg? 

3.advent og du grønne glitrende tre!.....

Idag er dagen vi har spist deilig delfiakake,sett på Amalies jul luke nr 15 og 16,hentet frem all julepynten vår og pyntet hus og juletre! Nå er Julen her og familien Kvarsvik har kommet i skikkelig julestemning ! Her i Rødåsen har julen flyttet inn for fult! Det å pynte treet på lillejulaften ble jaggu ikke tilfellet likevel, selv om vi hadde planer om å vente pga voksenselskapet til lillemor på førstkommende lørdag, men der "sviktet" vi altså- hehe...... 

Juletreet har iår skikkelig sjarm -vi har Norsk gran pyntet av Olíver og Mathilde og fra 1.m og opp fruen i huset.. Juletreet har mest pynt i høyden til småtrolla, men det synes jeg bare er søtt og de er så stolte! 

Tenk at til neste lørdag den 22.12 kl 1559 fyller hun 4 år og jeg så slik som dette ut for 4 år siden på disse tider; 

Se så vakker jente hun har vokst opp å blitt! Alderen til ungene er fantastisk <3 

Du grønne glitrende ....

Rampe gutten vår som fyller 6 år om 2,5 mnd... Herre er det bare jeg som synes tiden går fort? 

Nå skal vi på middag-kalkun-nam! Etterpå skal jeg om jeg rekker poste ut bilder av et SKIKKELIG  julepyntet hjem! Vi skrives alle vakre!

Ny luke ---enda mer

Gratulerer til 

MONICA

12/14/2012 - 6:32 am

Hei Camilla

Jeg prøver lykken i dag også på de lere glassbeholderne. Jeg er fra Fredrikstad, og er innom bloggen din daglig. Du er utrolig inspirerende, og jeg har spesielt likt videosnuttene om åssen du tenker når du “bygger “opp noe…som feks da du hadde en snutt om hvordan du la puter i sofen  Det trikset adopterte jeg tvert  Kommer flere snutter tro?

Må bare si at det er ikke kun interiørkunnslapene dine som smitter, men også humøret, stå-på-hviljen og posititviteten. Det er nesten så man får god energi gjennom pc´n  Og sist men ikke minst…..jeg elsker at du er så ærlig;-)

Da kan jeg bare krysse fingrene for glassbeholdere ( siden jeg ikke har flaks når det kommer til å vinne) og så ønsker jeg dere en fortsatt deilig førjulstid i det deilige, flotte nye hjemmet deres 

Stor klem fra Monica

 

Ny luke åpnes når en lukkes så idag tenkte jeg å kline til med to gavekort på kr 1000,-  (i villapaprika)noe som vil si DOBBEL vinnelykke! 

legg igjen en kommentar og kanskje du er den heldige vinneren av et gavekort på 1000 kr og husk -det skal loddes ut to! 

 

TVITVI-LYKKE TIL! 

Vi kutter den rød og kaller den blå ....

Akkurat som nevnt over har jeg kuttet den "røde" tråden her hjemme og valgt å kalle den blå-synes liksom det er en bedre beskrivelse av mitt hjem... haha.. Jeg elsker blått og det kommer jeg til å gjøre i lang tid fremover -fargen kommer det masse av! 

Kontrast - det er noe jeg kan definere min stil som. Jeg er en myk kontrast person som liker å finne stiler som kan blandes sammen. Vi har jo alle hver vår stil, noen liker mye av det samme -andre liker å skape sin egen. Stilen min velger jeg å kalle "villapaprika" stil, jeg har i lang tid alltid valgt å slå "ører" på putene mine( det kan dere se i arkivet) Jeg har aldri vært super "fan" av å brette teppene i sofaen, men heller tilfeldig plassering -litt sånn som at det ser ut som du nettopp har sittet der selv om putene står helt perfekt plassert. Jeg elsker det glamorøse for det får frem det feminine i stilen min, blank sølv blandet med børstet, glitter blandet med glass hvor treverket jeg velger å bruke til det er tungt og tydelig slik at det blir en myk overgang fra det feminine til det maskuline som hentes opp med rette linjer som strammer og rammer inn hele stilen.  

Jeg blander aldri varm og kaldt dersom det ikke er noen form for grunn ...-Rødt å blått er FY i samme rom-norskeflagget passer ikke inn som rammeverk i stuen min.. Fiken å rødt --Her må jeg sette ned foten,blande man disse fargene "drepes" det kalde preget og det vil virke rotete. Brunt og beige er standard -prøv noe nytt-lin og beige samt kamel for eksempel... Farger som er pene sammen og som alltid er sikre er rødt +rosa... Lin+lyseblått+grått+sand. Rosa+brunt +kamel+sand. Marine+beige+hvit, men her gjelder det å være kritisk til fargen på det mørke blå. Fiken+grå+sand = dette er herlige farger sammen, men husk å velge kalde farger, går det over i grått vil det alltid være lett å supplere med mer. (du må jo like det også da) 

Soverommet vårt går det i blått, men jeg ønsket likevel ikke overdrive det. Ting skal være stort i mitt hjem ( det har dere sikkert hørt meg si 1000 ganger før) da virker det ryddigere,eksklusivt og mer "pompøst" selv om det kanskje ikke er så dyrt. Det er liksom noe jeg elsker -å få ting til å se kjempe flott ut selv om prislappen er lav-mye for pengene kaller jeg det!  

Vi har valgt å legge penger i en skikkelig seng og lys tette gardiner fra jorunns , men ellers har jeg valgt Ikea nattbord, princess sengekappe som er hvit ( den er jo alltid trygg) Sengegavelen er fra bohus og kostet 2000 kr, lampene er fra LAMA ( tidligere produkter i Villapaprika) Hotellputene kjøpt hos RYEN i østfoldhallen,grove linputer i marineblå fra Byvillapapirka ( disse koster bare 239,- og er i 100% lin) teppe på gulvet er fra Villapaprika og kan kjøpes på bestilling, sengeteppet er fra Villapaprika og er fra vår tidligere leverandør LAMA ( alt lama selges på 20 % ) .de søte små klokkene var noe jeg kjøpe på IKEA for moro.. haha....  

Her inne har jeg holdt meg til fargeskalaen jeg ha nevnt over, det blir jo så ryddig og delikat og sist,men ikke minst -lett å like! 

Dagens lille Interiørtips fra meg; 

Tenk enkelt og ikke bland for mye, hold det stilrent og ha ting daglig rundt deg, da blir rommet elskbart! ;) 

 

Ps; dette er mine meninger, det betyr ikke at dette er riktig selv om jeg mener og synes noe,kun tips for å få en "villapaprika" stil. 

Prinsesse bursdag....

Igår klarte jeg å falle ned trappen og slå meg skikkelig i ryggen - uff. Jeg føler det litt bedre idag, men sovnet på sofaen med pcén på fanget så det ble lite fra denne kanten igår. Nå har 12 små prinsesse vært i barnebursdag hos Mathilde, og gjett om det har vært høyt nivå her-jeg mener det når jeg sier det all ære til de som jobber i barnehagen ! Det yrket hadde jeg ikke klart tror jeg, men det er ennå godt det er mange som mestrer dette yrket så fantastisk bra! 

Vår lille prinsesse ! 

Og alle prinsesse venninnene ! 

De nye lekre taklampene på kjøkkenet...

Nå skal jeg rydde i alt rotet - dere kan jo å prøve å tenke dere hvordan det var her når barna hadde gått.. haha.

Og dere GLED dere til kalenderegaven -for den er noe for seg selv! og noe jeg VET dere vil ELSKE! Den gjelder for igår og idag så innlegg kommer etterpå + vinneren skal røpes på luke nr 13 =) 

Frem til det-nyt lørdagen -vi har nesten snødd inne! 

Snart helg og prinsesse bursdag..

Jeg føler jeg så vidt har lagt meg her jeg går rundt, men med masse å gjøre, en mailboks å besvare masse kommentarer på og sist,men ikke minst litt planlegging ang.bloggen har tiden bare flydd ifra meg. Idag har jeg 100 ting til på planen som må i boks før helgen kan starte for min del og når uken kommer nå har jeg masse å få på plass før julen kan snike seg på-hvor blir dagene av? Vel, jeg skal ikke klage, alt går så veldig bra om dagen -butikken viser til et godt vekst år, kundene virker fornøyde og jeg får lov å jobbe og utvikle drømmen min for hver dag.. Tenk at jeg til neste år skal på tv-skjermen igjen og kanskje får dere følge med meg i hvordan ting går for seg ? hvem vet ? hehe... 2012 har gitt meg så mye, lært meg så masse og gått så fort -2013 står for tur og jeg har nesten hver mnd frem til neste nyttår fylt opp med oppgaver som skal gjøres i løpet av året som kommer! Det er ikke rart folk sier livet og årene går fort og at man må ta vare på de dagene man har-vips er det vår nye generasjon sin tur til å fortsette der vi til slutt vi gi slipp. *skummelt* 

Ingen dager starter på tom mage så idag spise jeg deilig ostesmørbrød til frokost - nå skal mailboksen jobbes med og jeg skal i løpet av dagen faktisk vise dere bilder av mitt kjære kontor hvor 80 % av min tid tilbringes-kjøkkenet har fått seg en liten makeup og prinsessejenta vår Mathilde og jeg skal bake hallo kitty kake -tenk til neste lørdag er hun 4 år og for første gang i hennes liv skal hun ha prinsesse bursdag hvor alle jentene i barnehagen skal komme å dele morgendagen med henne.

(bildet er tatt i mai)

Dere kan jo tenke dere hvor stas det er for ei lita tulle på (straks) 4 år.... Blogg og blogg skrivingen - jeg "skravler" eller rettere sagt skriver hull i hodet på dere ... ha ha...... 

Vi skrives etterpå! 

 

Luke 12 stenges og 1 åpnes opp!

Nok en kalenderdør lukkes og nok en dør åpnes opp og idag lodder jeg ut verdens lekreste 3-etasje glasskrukke til en verdi av 759 kr.. 

Tenk dere å fylle denne opp med masse deilige julekaker da, dere- vet ikke om noe vakrere på kjøkkenbenken jeg altså. 

 

Vinneren fra luke 12 ble følgende ; 

CAMILLA

12/13/2012 - 8:06 pm

prøver lykken igjen,veldig nysgjerrig på disse produktene aldså,høres jo veldig bra ut da)) Takk for masse inspirasjon,gleder meg alltid til å se flere bilder av d nydelige hjemmet ditt,og fristende ,nye varer fra butikken!!))

 

Gratulerer så mye og send oss din adresse på ckinterior@hotmail,no så vi får sendt deg herlighetene! 

 

Resten av gjengen - lykke til og ikke gi opp! 

Over 80 år....

Noen ting får en større plass i hjertet enn andre og en av de tingene som for meg har en høy betydning er Nissehuset som min kjøre Oldefar lagde for over 80 år siden. Det er rett og slett nydelig og har masse sjel, det er nå jeg føler julestemningen kommer snikende på-når Oldefarhuset flytter inn. To av glassnissene er over 80 år og krystallglassene det samme -sjarm og vakkert! 

Nissehuset med sjel .

Røde julebånd har kommet på lysene og masse tente lekre t-lys er tent i verdens nydeligste t-lysglass...Finner HER  i nettbutikken. 

Har du noe med sjel som kommer fram i julen ?

Delfia....

Nok en morgen med " so this is christmas -by celine dion " på radion og lucia tog i barnehagen. Før kl slo 0930 hadde jeg vært i barnehagen for lucia tog med småtrolla mine,lageret for å hente varer og butikken å ryddet og satt ut nye varer. Innen kl slo 10 var mailboksen med interiør mailer besvart, to brev sendt og en bitteliten bestilling hos en ny leverandør lagt inn. Nå skal to timer gå til baking av sandnøtter med verdens beste mamma. På tirsdagen bakte vi delfiakake -NAM!  

Mange har jo etterspurt innlegg på litt oppskrifter når det kommer til baking og mat og det er jo ingen hemmelighet at jeg legger mye tid i nettopp dette. Håkon og jeg er skikkelig matmennesker og elsker middager som byr på mye smak derfor er kjøkkenet et viktig rom i hjemmet vårt. På tirsdag lagde min mor og jeg delfiakake og gjett om den ble god! Det er ingen oppskrift som slår denne og jeg vet ikke om noen bedre kake i julen! 

Derfor tenkte jeg å dele denne herlige oppskriften med dere; 

Dette trenger du; 

1 pakke delfiafet. ( en kvart kg delfiafet) 

250 grm mørk kokesjokolade 

3-ss fløte 

2-egg 

4-ss sukker

Godsakene som skal legges oppi etter ønske ; 

To poser geletopper 

1/3 pakke marsipan ( alt etter hva du liker av dette) 

PERS kjeks pakke -1/3 pakke (alt etter hva du ønsker) 

Knuste valnøtter

For å sette prikken over ien kok opp litt aprikos og deretter del  dette i små biter -anbefales! 

 

Verdens beste delfia; 

Smelt delfiafet og mørk kokesjokolade, ha deretter oppi fløten i blandingen. Lag eggedosis av egg og sukker og bland til slutt eggedosis med sjokoladen og delfiafetet. Kle formen med matpapir, så har du balingen vekselsvis med godsakene oppi-deretter setter du dette kaldt i noen timer. 

Lykke til og NAM NAM! 

Nyt dagen da dere,vi skrives etterpå! 

Et ekteskap ...

Vel, noen ganger tar jeg meg selv i å tenke på det og det som "alle" forteller er et godt ekteskap. Jeg er ikke den som tror at det finnes noe som et kjært,feilfritt og lykkelig ekteskap, isåfall har jeg ikke truffet rett på alteret når jeg giftet meg. 18 år og gift, viste jeg hva jeg gikk til? Hadde jeg vist alt hadde jeg vel ikke turt, men jeg er sikker på at jeg har gjort det rette valget også. Hvem vet hva som skjer i livet liksom? Jeg mener at JA, et forhold er kanskje mer klart for det "neste" steget dersom man har levd litt sammen først, men livet- det styrer vi ikke fremtiden på-kun den dagen vi er i her og nå. 

Håkon og jeg er som dag og natt-litt sånn katt og mus... Jeg sier en ting han mener en annen, jeg er litt sånn som alltid må argumentere og få frem mitt synspunkt på det jeg engasjerer meg for, Håkon er den som later som han er enig og viser det tydelig for å så bruke tiden på å surfe opp hvilken biler som kommer fra 0-100 på færrest minutter .... Like "skuffet" blir jeg hver gang svaret er " åja, hmmm,ja-eh-sant det jenta mi-helt enig!"... Når jeg hører venninner snakker om de flotte forholdene de er i blir jeg like fascinert og undrende og alltid like glad for at jeg ikke har et så "flott" forhold selv. Jeg er på en måte litt sånn at jeg mener et forhold skal by på utfordringer, ulike følelser, glede, fortvilelse, lykke og sinne, jeg tror det er riktig i forhold til følelsene vi faktisk er født med og som vi alltid vil føle på om det er noe som bryr oss. 

Ofte får jeg spørsmålet på oppskriften til det "perfekte" ekteskapet og ærlig som jeg er kan jeg faktisk ikke si det, for da hadde jeg ønsket å få den oppskriften selv. For meg eksisterer det ikke noe som det perfekte ekteskap, men heller et sunt ekteskap som er fylt opp med følelser. Det eneste jeg mener er viktig er den berømte vektskålen hvor 50% er positivt og 50% er negativt. veier ekteskapet mer positivt enn negativt er det verdt hver krangel, tåre,latter, diskusjon og glede... Som jeg liker å si om noen spør- det er dette som kalles lidenskap- du skjenner på den, føler du lever og og ville ikke verdt den forut! 

Det berømte spørsmålet ; 

Krangler dere ofte? ;- nei , men vi opplever daglig mye lidenskap altså! Noe som vil si at vi vet å holde forholdet varmt.  

Jeg er nok veldig firkantet , men når sant skal sies er det ingen andre i verden jeg ville levd livet mitt med , for det å kunne være meg selv og bli respektert for det er en godt start på en trygg fremtid... Kjærlighet bygges opp på ærlighet og det er der nøkkelen til et godt forhold ligger..Man får møtes på midten og hånd i hånd komme seg til en ende av bruen sammen og da aldri snu seg tilbake... 

Det er kanskje ikke dette alle mener er riktig, men jeg mener  at hadde det vært noe som het rett og galt- ville vi ikke da alle valgt det rett? Et forhold kan jo ikke bygges på kun luft og kjærlighet.... Summasummarum - man får det til å funke om man klarer å være seg selv hele veien og tillate at det er lov til å være enige om å være uenige..... Så langt er det ikke født et menneske på denne jorden som ikke er alene om sitt eget fingeravtrykk og identitet og det vil si at ingen vil noen gang bli helt like og det er helt greit! 

Det er slik man utfyller hverandre og veier opp for hverandre! 

 

Innlegg = en ærlig Camilla. 

Luke 12 og den 12.12.12

Gratulerer til kjære! 

ANN SOFI

12/12/2012 - 9:50 am

nydelig dekorasjonsfat -. det matcher 210% til min spisesofa og 220 lange spisebord og stålstolene fra palma som dere har solgt meg!:) har den lekre champangekjøleren stående med julestjerne i( tips fra deg tidligere i høst;) ) stående der idag, men man må jo variere etter sesong ikke sant?:) Prøver lykken idag 12.12.12 

en fin dag til deg og alle dine blogglesere, her er det pepperkakehuspynting og kolastangbaking idag! 

Send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så du får fatet ditt til jul! 

Vel, den 13. faller ikke på en fredag så ulykke dag for denne kalenderluken er det heller ikke! Kanskje du er heldig å stikker av med mykningsmiddel og vaskemiddel fra Durance! 

Verdens beste vaskemiddel som setter en fantastisk lukt på tøyet som lukter friskt og himmelsk! Vinneren får velge valgfritt om hun/han ønsker i duften lavendel eller cotton... 

Legg igjen en kommentar så kanskje du får disse hjem i posten og kan bli "hekta" på verdens beste vaskemiddel akkurat slik som meg! 

Da er vi tilbake!

Endelig! Idag har dashboardet vært nede og jeg har ikke hatt mulighet til å skrive noe som helst -wordpress er noe shit noen ganger. Like stresset blir jeg hver gang og idag var intet unntak. Nå er det oppe å går som normalt og jeg har satt opp litt ting på diverse ting jeg kan blogge mer og mindre om og da lurer jeg jo også veldig på hva dere vil lese mer om, ser mer fra osv.. Jeg blir jo litt sånn, hva kan man si? Litt lei til tider for det å skulle skrive noe nytt 1-3 ganger så å si hver eneste dag er ikke bare -bare. Jeg synes noen ganger det er vanskelig fordi jeg blir bitt av denne bloggtørketiden og da er ideer og tips fra dere supert å få slik at jeg kanskje får noen nye innspill om hva dere faktisk liker å lese om. 

Idag har vi vært i bursdag til mitt eldste kjære tantebarn Aleksander som idag ble 14 år -fjortis -synes jeg nettopp var det selv.. haha. Om 8 år har jeg jo barn på den alderen selv -tiden flyr! Vi er jo en stor familie og til neste år kommer det to tantebarn til, men med 5 søsken som i snitt har 2-3 barn hver og megselv som har to blir det aldri kjedelig! 

Hotel Cæsar i virkeligheten - det er oss, vel kanskje ikke så fylt opp med konsern intriger -men nok å sette fingrene i altså!

Så da er litt av innholdet i tiden fremover på denne bloggen opp til dere =) Kommentarfeltet er deres, mine vakre! 

Det er ennå 12 luker igjen...

Og jeg kan love dere at det er 12 LEKRE luker også-dere har bare sett begynnelsen altså! hehe........Bak luke nr 11 skjuler denne lekre herligheten seg; 

Lekkert dekorasjon fat fra Nomi til en verdi av 429  kr -finnes HER i nettutikken . 

Det du nok en gang må gjøre er å legge igjen NOK en kommentar og husk da dere-12 muligheter - ikke verdt å la de sjansene gå fra en! 

 

Vinneren av gavekoret ble følgende ; 

JANNE B

12/11/2012 - 7:08 am

prøver lykken igjen!

vil bare si tuuusen takk for all inspirasjon du kommer med her på bloggen.

Kjøpte hus for to år siden men har aldri blitt ferdig med å innrede for har ikke funnet stilen som passer meg. dette endret seg den dagen jeg fant bloggen din!!! nå suger jeg til meg inspirasjon fra nettbutikken og bloggen din og ENGELIG begynner huset å ta form slik som jeg alltid har ønsket det skulle se ut!

Hadde det ikke vært for deg hadde nok fremdeles innredningen i huset sett halvferdig ut.

Siste inspirasjon er nå at jeg skal male yttergangen i en lekker blågrå farge. skal bli gøy å leke litt med gangen å få den koselig å innbydene.

Jeg har lenge ønsket meg champangekjøleren fra nettbutikken din så gavekortet skulle absolutt gått til den. eller noen putetrekk, eller di råtøffe lapene som du har på soverommet. ååå klarer ikke bestemme meg!

tusen takk for at du deler så mye av deg selv, familien, huset, butikken å ALT du skriver!

du er bare helt fantastisk!

Jeg er foresten 27 år fra Stavanger og venter i spenning til du ekspanderer og åpner butikk i stavanger en gang hehe 

Ha en flott dag!!

 

Gratulerer og gi lyd fra deg slik at vi får gitt deg det ! 

Lykke til og TVI TVI for alle som fortsetter å ikke gi seg! 

Nesten ikke lyst!

Opp en trapp og ned en trapp-Camilla har flyttet på ting igjen. Problemet mitt må være at jeg er perfeksjonist og det til fingertuppene. Merker jeg at dette var fint-MEN.. Ja, da er det gjort altså.. Idag har jeg hatt en slik dag, jeg har siden kl slo 18 00 fiklet og ordnet noe ille rundt i huset og Håkon fikk seg en god latter når han kom inn døren her hjemme-hvordan har du klart dette selv?  Vel, jeg er kreativ å finner løsninger så å si alltid og vil jeg ha ting gjort vet jeg at jeg må gjøre de selv ellers må jeg gjøre noe så kjedelig som å -vente! 

Ordet hører ikke meg til å jeg har derfor vært en kreativ "omgjører" helt alene , når jeg tenker over det vet jeg ikke helt hvordan jeg har fått det til, men jeg har heldigvis noe som heter 2 og 3 delt sofa som ikke er så tung! Salongen har blitt dratt bortover gulvene på håndklær, bein og deler skrudd av og deretter har jeg dratt sofaen etter meg ned trappen! 

 Ettersom ektorpen ble litt "liten" i stuen oppe og den store rett og slett ble for stor i kjellerstuen klarte jeg ikke slå meg til ro med resultatet og kjellerstuen-hva kan jeg si- den er snudd på hodet og er virkelig blitt fin!!!! Deilige jordfarger har flyttet inn, brett pyntet,nye lamper kommet opp og arbeidskrok som er kjempe praktisk ordnet i stand -ille fint å dere SKAL få se bilder! Stuen oppe har også blitt piffet opp med nye blomster,puff,puter og dilldall! Nå er første inntrykket mye rensligere og enklere. (Enn så lenge) 

Nå har vi betal to få tre på alle de små glasskrukkene  med lokk -noe som vil si at du kan få unna noen "gratis" julegaver! Glasskrokkene finner dere HER og det passer perfekt til alle julens små godbiter og marsipan go´biter ! 

Vel,bilder av kjellerstuen og ny kalendergave og vinner skal ut på bloggen idag så følg med! 

Vi skrives! 

En dag på hjemmekontor ...

Jeg merker at jeg blir mer og mer firkantet i øynene ettersom jeg for hver dag sitter mer og mer foran dataskjermen.. For et års tid siden klarte jeg å kombinere butikk,blogg og nett i uken, nå har butikken vokst og jeg blir mer og mer å se foran dataskjermen og mindre i butikken. For at hjulet skal gå rundt er jeg nesten nødt til å prioritere det å jobbe med nettet og mailen til en hver tid- mye skjult arbeid ligger jo nettopp her. Men etter hver en tung bakke møter nok en lett nedoverbakke før neste bakke og den er like mye verdt å jobbe for hver gang. 

Her i huset startet vi dagen med barnetv og kos og står nå å tripper for å komme oss i barnehagen slik at ho mor får jobbet litt mer konsentrert! 

Nyt dagen, så skrives vi igjen- her er ungene klare for å komme seg av gårde! 

Når en dør lukkes ....

Åpnes en annen og jeg har derfor idag gleden av å gi bort den lekre champagnekjøleren i luke nr 9 til den hedige vinneren; 

CECILIE

12/09/2012 - 9:53 pm

Hei. oh my god jeg som ble så skuffet da jeg ikke så navnet mitt som vinner ( ja jeg er en dreamer…;-) ) men når jeg så dagens premie ble jeg nok en gang i hundre!! Dette er jo minst en like bra premie! Skal si du er gavmild til dine lesere. vell vell, jeg legger igjen en comment, og er like spent til morgendagens trekning 

Jeg kommer fra Vega, en liten øy i nordland. og jeg leser bloggen til daglig 

Gratulerer kjære deg, da håper jeg du "kasteR" deg på mailen og sender oss din adresse slik at denne kan sendes hjem til deg! 

Som det står i overskriften når en dør lukkes åpnes en annen og jeg har nok en deilige flott premie å lodde ut til dere-nemlig; 

Et gavekort hos Byvillapaprika på 500 kr - noe som vil si at dere kan velge akkurat hva dere vil til denne summen gratis fraktet hjem til deg på NETTBUTIKEN! 

Så kjør på å fortell hva du gjerne ville brukt gavekortet ditt på !

Tvi tvi og lykke til !  

Deilige mandag....

Idag har jeg begynt å dekke bordet -ikveld får vi besøk og jeg har hentet hjem nydelige linservietter -de er så lekre! Jeg driver ennå å jobber med hvordan jeg skal dekorere bordet, men jeg kommer nok til en løsning til slutt.. he-he ..... 

Det deilige lysmelert ullteppet og de nye linputene fra palma har flyttet inn i spisestue sofaen. Jeg elsker fargekombinasjonen og tekstilene , de er så morsomme å jobbe med altså. Mange har foresten spurt etter denne spisesofaen- den er høy  og god å sitte i og rett og slett fantastisk . ( 2 m lang og koster 9500 kr ) Vi har 2 stk på lager igjen per dags dato. (mail;ckinterior@hotmail.no) 

Endelig har de deilige julelysene kommet i nettbutikken vår også, de knitrer og lukter himmelsk -får skikkelig julefølelse av den, jeg jobber med å legge ut fler produkter i løpet av dagen, så det er bare å følge med for hver time =) 

Duftlyset er HER, pleddet HER, puten HER og serviettene HER..

Nå får jeg gå tilbake til mailboksen min- ha en nydelig dag da dere, vi skrives ! Idag er jeg stressa, så tiden går veldig fort- noen som kjenner seg igjen i PANG start på uken? Alt skal skje på en å samme gang, men men- vi bretter armene opp så går det nok supert ! 

Å vinneren er !

HEGE

12/08/2012 - 7:25 pm

Heisan! jeg leser bloggen din av to årsaker: Det er veldig morsomt med interniør-tipsene du kommer med. Du har virkelig en godt blikk! Jobben min har i mange år vært å farte rundt i verden på steder hvor utfordringene er store. Det har gjort at hjem og hjemmekos er blitt enda viktigere. Og måten du kombinerer de tingene på gir inspirasjon! Bloggen blir et fredlig og fint sted til å bli minnet på koselige ting man kan gjøre i heimen for at hverdagen skal få enda litt mer glam! Satt sågar i kenya og leste litt for et par uker siden – det var avslapning!

Andre – og kanskje viktigste årsak til at jeg titter innom er at jeg heier på alle damer som våger å hoppe, satse og bygge noe stein for stein selv, det har du virkelig gjort – med stor suksess! Det er både inspirerende og morsomt å følge med på den reisen du og Villa Paprika har begått.Og det er spennende å følge progresjonen. Gratulerer!!!

Er forøvrig 40 år og min store svakhet i livet er lysestaker:-)

Ønsker dere en fredfull og god førjulstid.

Hege

 

Gratulerer så mye som vinneren av luke 7 og 8...... Send oss din adresse så skal jeg sende deg denne lekre lysestaken! 

Alle som bidro  og som ikke vant-- tusen takk for så gode tilbakemeldinger fra dere! Jeg har lest hver eneste kommentar og vinneren ble trekket tilfeldig, men det gjør nesten vondt at bare en får denne gaven -alle som la igjen noen ord skulle fått en om jeg fikk velge! 

Vel, jeg raus i år og har derfor veldig lyst å fortsette å være snill og lodde ut gaver til verdens beste kalender for oss interiørglade damer!  Idag kan du stikke unna med denne lekre champagnekjøleren til en verdi av 659 kr,-  Finnes HER i nettbutikken! 

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet til dette innlegget så er du med og vil du si hvilken by du er fra i samme slengen ? Det hadde vært morsomt og spennende å se hvor i landet jeg har lesere! 

Ha en nydelig kveld og TVI TVI  til dere alle! HUSK Du kan bli den neste vinneren -  det er ikke umulig og dere vet -den som intet våger..... Dere kan resten ? 

Det er hvitt,beige,glam og grovt!

Da har vi som tidligere nevnt blitt "medlem" av ektorp familien og jeg synes det er fantastisk morsomt å style den sofaen! I løpet av uken kommer en hvit ektorp stol og puff inn også -tror det blir ille fint altså! Om noen selger dette brukt i nærheten av meg -rop ut!!!!! 

Vel jeg har gjort den litt mer "meg" ved å legge opp i digre sauetepper ,puter og noen grove linputer i 100 % lin. Dette føler jeg fikk grovet den opp og gjort den litt grovere å se på! Tidligere stod sofaen i kjellerstuen vår, vår stue nr 2. Men siden jeg synes denne er bedre å sitte i pga den har en høyere rygg tenkte jeg - hvorfor ikke bare prøve å bytte om på sofagruppene våre ? Det er gratis og der verste som kan skje er at den må flyttes tilbake i kjellerstuen igjen . Når den ble satt opp og tingene kom på plass rundt ble jeg overrasket over hvor lys og lekker den ble i stuen - in love altså! 

Ingen av sofaene våre er noe dyre så kvaliteten i de er jo deretter, men Ektorpen er bedre å sitte i enn newporten over tid. 

Der stolen vår fra thg i rokokko stil står tenkte jeg å sette ektorp stolen, og en hvit puff ved enden av peisen ( den biten synes ikke på bildet) Jeg elsker beige og rustikk, men har en forkjærlighet for den romantiske og enkle, samtidig som jeg liker at en stil  i fargevalget er stramt og maskulint selv om det glir over i det feminine.  Om noen er interessert i stolen ta kontakt oss på ckinterior@hotmail.no, denne selges nemlig .  

Jeg har valgt å ta inn mye beige og lysebrunt for å få det lunt og koselig, mye ull og strikk,lin og grov bomull er mine favoritter om dagen.. 

Dersom du har en typisk " kjedelig" sofa, men ønsker en lun og koselig stil i den velg puter med litt størrelse og grove tekstiler og mykefargevalg. Da vil du få et lett lerret å male på og bli fort veldig fornøyd!  Velg tekstiler som skiller seg ut og som setter et særpreg, bruk lite farger og hold deg til jordfarger som går over i hverandre ton i ton. 

Jeg har valgt hvit base i møblene og grove tekstiler som tar opp trematerialene i drivved effekt i huset. Linstoffet i putetrekkene i sofaen tar opp stolene til spisestue og ørelappstolene som er i lys beige lin. 

Nyt kvelden-snart blir vinneren kåret og ny lekker gave loddet ut! Vi skives! 

 

Tekstiler jeg ville blandet sammen i en lys eller brun sofa er følgende ; 

Linpute beige LAMA -Her  Denne hadde jeg satt som hovedpute for å bygge opp litt i endene på sofaen. For å fylle på med lekre delikate puter videre ville jeg valgt DENNE  , denne er myk og fargen glir over i beige som i grått! For å supplere videre med puter  ville jeg valgt DENNE,DENNEDENNE og DENNE. For å dra inn litt strikk ville jeg valgt DETTE pleddet. For å dra inn litt bling bling er interiør som DETTE, DETTE og DETTE  lekkert! 

Bare noen tips fra lille meg til deg og ønsker du pelspledd selger de masse lekkert på princess i beige, brunt og lys! 

 

Et nytt medlem til ektrop!

Jeg er glad jeg har to stuer her i huset, to stuer jeg kan styre å ordne så mye jeg vil med, endre og sette sammen det jeg vil når jeg vil. Jeg har den siste tiden blitt "lei" av denne typiske home & cottage stilen de fleste nå har med grove bord, lyse puter og grove skjenker. Jeg synes det er kjempe fint og kan helt sikkert komme til å gjøre om igjen på stuene, men nå som julen er her ønsket jeg litt forandring og satt hele stuen på hodet og byttet om på sofaer, puter,gardiner og pynt, svingte meg rundt med malekosten, fant frem masse kurver og hentet frem pynt og dill-dall. 

Jeg har derfor meldt meg inn i ektorp klubben og fornyet mitt medlemskap hos home&cottage for i kjellerstuen ble det jaggu fint! Stuen ble knallfinn og helt annerledes og jeg har faktisk ikke brukt en kr på dette.... hehe.... 

Olíver og Mathilde har godkjent stuen sin "nye" sofa og jeg har "pimpet" opp en ellers så vanlig ektorp til et eksklusivt preg! 

Bilder kommer av de ulike rommene-blitt ille fint og jeg er kjempe fornøyd med ommøbleringen i de ulike stuene her i huset! 

En liten titt og stort takk..

For første gang i mitt liv som blogger sitter jeg å hikster og gråter av alt det vakre dere skriver til meg, jeg er helt overveldet over alt det pene dere har lagt igjen i mitt kommentarfelt, dere aner ikke hvor mye det varmer hjertet mitt. Hadde jeg hatt lommen full av penger hadde jeg loddet ut en til dere alle og jeg gleder meg til å glede en av dere med den-det jeg gjør virkelig! Jeg sitter her rørt og så glad for at jeg har så mange fantastiske lesere som faktisk liker det jeg gjør. Når jeg ser det svart på hvitt blir det mer virkelig for meg at det sitter mange der ute rundtom i ulike hjem å klikker seg inn her på villapaprika.no - det er nesten litt uvirkelig, men helt sant. 

Som dere vet er jeg ei jente full av fart og jeg sitter svært sjeldent på latsiden. Jeg elsker denne grove drivved effekten og stilen, men når det etter mye lys blir rødt i treverket blir jeg svett... Skjenken vår fra home & cottage er et av mine favoritt møbler og jeg vet at mange hjem i landet har den samme som meg, men etter at vi flyttet inn her har den virket rød. Jeg hater når farger virker varme , jeg liker det som sagt kaldt ... Siden mye her hjemme nå går i lyse toner og jeg elsker det glamorøse blandet med det grove tenkte jeg "- shitau, jeg maler den bare i matt hvitmaling" og jaggu ble den fin også! Jeg har valgt å sette de grove kurvene mine fra ikea i hyllene sammen med de fra rm, og vips var den grov å røff igjen. 

Her ser dere et lite instagram bilde - dere skal få se bedre bilder imorgen ... Plutselig var ikke skjenken så lik "alle" andre sin skjenk lengre og jeg har pusset overflaten litt ned slik at treverket virker grovere uten at den ser shabby ut......

Bildene er hentet fra Instagram og der kan du følge meg på camillakvarsvik -heng deg på da vel! 

Og den berømte tøffe paljettpungen har blitt mitt nye "plagg" som jeg bærer med meg overalt! *inlove*

Nå er det film og kos- potetgul og dip faktisk -NAMNAM...jo, også pops da- det er liksom et lite must ! 

Jeg vet dere er spente.....

Og det forstår jeg så utrolig godt altså! 

Jeg har slått sammen gårsdagen og dagen idag i et STOR kalendergave og gjemmer denne lekre gaven bak luke 7 og 8. Det du må gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar her i kommentarfeltet og vil du fortelle hvorfor nettopp du leser min blogg og hvor gammel du er blir jeg overlykkelig - dere er jo usynelig for meg og jeg vet jo lite om hvorfor dere liker å ta turen innom.... 

Lysestaken finner dere i nettbutikken ved å trykke HER 

Vinneren av luke nr 6 ble følgende ; 

SLANKEMAMMA-26KG :)

12/06/2012 - 11:34 pm

Slenger meg med her også 

send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så vi får sendt deg lyset på mandag! 

 

Vi skrives etterpå- nå må jeg fortsette å ordne her slik at dere kan få sett noen bilder før jeg skal ta kvelden med lørdagsfilmen kl 21... 

Vi skrives! 

Gled dere..... Lørdag

ÅÅÅÅ idag gleder jeg meg slik til å dele årets julekalender gave med dere, for den er virkelig lekker og til en verdi av 2500 kr - jeg har virkelig slått på stortromma og tenkt at- hvorfor ikke være en skikkelig julenisse iår? 

Vel, uansett... Dette skjer ikveld etter kl 19 00 og da vil jeg også kåre vinneren av durance sitt deilige duftlys, så jeg har hendene fulle for dere ikveld! Nå holder jeg på med huset, noe jeg stort sett alltid gjør i helgene, jeg elsker jo det og etter en tur innom min egen butikk idag fikk jeg inspirasjon -av meg selv faktisk...haha Jeg har kjøpt lifter og vasket noen store 70x70 puter. Nå stor stuen på hodet og mannen lager deilige hjemmelaget pizza til middag etter ungene sitt ønske.. Dere kan tenke dere Oliver og Mathilde er i hundre når de får lov til å hoppe rundt i alle putene på gulvet, de er så vakre -jeg føler meg så heldig som har dem! 

(liftene er ikke stilt riktig, så på bildet står de litt feil......)

Nå skal jeg kaste meg rundt og rydde og styre noe veldig -vi skrives mine vakre! 

Nyt kvelden til vi skrives igjen! 

tips til en gave......

Liten eller stor, men jeg er sikker på at det er mange som leter etter den perfekte "venninne" gave til en god venn nå i julen. Jeg har derfor satt sammen noen favoritter som jeg vet vil bli populær og godt likt dersom den " lille" gaven til en god venninne eller en liten gave til  mor eller svigermor skulle ha stoppet litt opp. 

Glasskrukke på stett kr 69,- pr stk t-lysholder 29,- pr stk - lekker hver for seg og sammen og best av alt, alt dette til rett under 200 lappen. Finnes HER og HER  i nettbutikken. 

Lekre smykker fra byvillapaprika , kun kr 299,- pr stk  

Finnes HER ,HER og HER 

Sminkepunger kan også brukes til annet som for eks. liten håndveske...

Deilige duflys fra durance er også en sikker vinner dersom man liker lukten av deilig duftlys. Finnes HER....

Nyt kvelden og natten, nå skal jeg finne sengen og drømmeland! Vinneren røpes i morgen på dagens kalender og ny dobbel kalender kommer- gavene er helt fantastisk!

Julebordet - snakker vi Valen?

Vel idag skal jeg slå ut mitt hår og storkose meg på julebord, vi skal se Valen og spise deilige deilig middag ! Svigermor skal passe småtrolla og vi skal bli hentet kl 18 00 .... Jeg merker jeg blir en "smule" stresset når jeg vet at jeg har knappe timen på å få ordnet meg før vi må dra siden jeg jobber til kl slår 17 00 idag... Denne helgen blir en skikkelig kjærestehelg og vi skal bare nyte det å være sammen, noen impuls småturer blir det nok, men jeg tror nok jeg sitter benket foran tv imorgen når lørdags filmen begynner kl 21 på tv3. Vi er snart ferdig med den første uke i desember - har dere tenkt på det? Jeg synes liksom at september akkurat var her og jeg gikk å ventet på nøklene til huset vårt, hvor ble oktober og november av? 

Vel, tiden går fort og om 3 timer må jeg lokke dørene her for dagen, nå skal de nye genserne våre prises og henges opp og litt mer julekuler opp på treet-O´hellige fredag og juletid! 

Tror denne genseren blir med meg hjem jeg-"baggy" og god -akkurat slik jeg liker det! Bilde av den på kommer, tror jeg kan sette fingeren min på at jeg mest sannsynlig flytter inn i den........  

Nyt fredagen -vi skrives....! Senere........ 

Kalender uke 6.

Den 6.luken skal åpnes og det den første uken i desember er snart ferdig, tiden frem til jul nå går så utrolig fort. Idag er det dette deilige duftlyset fra DURANCE som gjemmer seg bak lukedøren til en verdi av 199 kr....

Jeg vet ærlig fortalt ikke om noen bede duftlys, det er så deilig og brenner i 40 timer. 

Vinneren av det lekre putetrekket igår ble følgende ;

TINA

12/06/2012 - 1:20 am

Nesten så jeg ikke tør å kommentere i fall det kommer ENDA flottere ting framover  Skulle man plutselig ha vinnerlykke, så skjer det neppe igjen!

Takk for all inspirasjon! Når du ser på andres bilder før du ordner hjemme, ser jeg på dine å skaper mitt eget utifra det. Herlig å kunne dele interresser 

 

Send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så skal vi sende deg trekket før helgen =) 

Til salgs!

Som jeg har nevnt tidligere har jeg opprydding i boden min og masse  gamlet ( eller det er det ikke) skal ut for å gjøre plass til bod ting som -skikkelig bodting ikke møbler og sånt!

Husker dere disse barkrakkene som så mange av dere etterspurte?  De gamle barkrakkene mine selges nå for 1600 kr samlet-nye koster de 1000 kr pr stk og like pene er de nå! Jeg sender de, men da må mottaker betale frakten så klart.  Er du interessert send meg mail på ckinterior@hotmail.no

I løpet av morgendagen kommer flere ting for salg, så det er bare å følge med =) 

Små barnerom, til store personligheter.....

Pga mailen har jeg ikke rukket å tapetsere og ordnet på rommet til Olíver, tiden strakk ikke til idag, men til søndagen tenkte jeg å få det til dersom det finnes tid til det da- i hope! Vel, helt nytteløs har jo ikke denne dagen vært, jeg har fått svart på mange mailer, ryddet opp i nettbutikken, fått ut mase produkter og ordnet istand flere produkter som kommer ut ikveld. Ifølge min lege burde jeg vært i ro, jeg går nemlig å sjekker meg pga noen intense magesmerter om dagen, men så langt har det ikke vært noe "nytt" eller farlig som har ført til disse-enda godt er nå det! Hadde jeg sittet låst fast i sofaen hadde jeg blitt GAL! Jeg jobber best under "press"- haha... Det har nok å gjøre med at jeg elsker jobben min sånn.... 

Igår fortalte jeg dere at vi nå har fått inn tine k i butikken, jeg elsker sortimentet hennes, hun er helt rå! Idag fikk det nye sengeteppe hennes pryde sengekanten til lille mor- det ble altså så fint, hadde jeg ikke hatt et jeg elsker selv på rommet vårt hadde jeg helt garantert brukt det i sengekanten på sengen vår istedenfor. Det er noe med detaljene og kvaliteten.... 

Sengeteppet finner dere HER 

Hos Olíver har jeg fått inn en ny kistekurv fra villapaprika, den er perfekt med masse plass til leker, ser pent ut og enkel for han å legge bort ting i.

Denne finnes i 3 ulike str, jeg har DENNE... 

 

Vel, nå skal jeg jobbe litt med mailen min igjen og deretter pynte mitt lille juletre- vi skrives etterpå! 

Det er blått og flott...

Idag har jeg store planer for rommet til lillegutten min-blått og flott, men nå med litt kister osv og en blå stripete vegg ... Tror dere vil like det altså , blir ille koselig <3 Jeg er som mange nå vet veldig opptatt av at fargene jeg velger på de ulike rommene våre er farger jeg kan leke med hele året,grove opp og ned og som har en rød tråd igjennom hele hjemmet! For å fylle opp sengen har jeg hamstret inn blå puter fra Villapaprika, synes det  luner litt opp sengekroken hans.... Det er veggen bak jeg har planer for + noen nydelige gardiner skal opp i lyseblå stripete -- åååå gleder meg til å vise dere resultatet alt! 

Vi bor oss inn hver dag.... 

Og nydelige blå detaljer kommer mer og mer fram, spesielt på gutterommet! 

De blå 50 x 50 putene er  finner dere HER - helt nydelig farge og fantastisk kvalitet! 

Nå skal jeg fortsette å kaste meg rundt med jobboppgavene mine, mange bestillinger og nyheter for nyåret er i boks og det er så stas! Nyt dagen da,dere- vi skrivers -plutselig! 

I nettbutikken... Den 5.luken.....

Nå begynner det å komme inn mye nytt i nettbutikken, mye lekkert rett og slett... Vi har jo som mange nå vet sluttet med LAMA sien produkter og av den grunn velger vi å selge ut masse lekkert fra dem på 20 % -det pga vi rett og slett ikke får varene deres inn igjen på nyåret, det samme gjelder produkter fra thg- 20 % på begge disse leverandørene... Så løp i butikken og i nettbutikken å shop to you drop! 

Vel, når gammelt flytter ut flytter nytt inn og deilige nyheter fra PALMA og tine k + nomi  kommer det bare mer og mer fra de kommende ukene- dere kan bare glede dere. Jeg har idag fått ut åtte nye artikler og mer vil fortsette å komme inn i løpet av kvelden og morgendagen. Her ser dere noen av de ulike produktene jeg har fått ut; 

Finnes HER, HER,HER og HER ..........

 I luke nr 5 idag skjuler det seg et aldri så lekker marine blått putetrekk og det kan ble ditt ved en liten kommentar til dette innlegget.. Er du heldig så kanskje det kan bli ditt(?) 

 

Så håper jeg;" JANNE 

12/05/2012 - 5:01 am

Hei hei:-) prøver lykken igjen idag og! Jeg må innom bloggen din hver dag, takk for at du gir så mye av deg selv og at du deler så mange flotte tips! Nå krysser jeg fingrene for at de flotte gavene i luke 4 kommer hjem til meg- de hadde passet perfekt på fatet mitt:-) Ha en strålende adventstid:-) Julehilsen, Janne" 

Blir fornøyd med gaven bak luke nr 4-send oss din adresse på ckinterior@hotmail.no .... Gratulerer!

Nyt kvelden da,dere -tommel opp det skal jeg! 

Vi skrives! sjoooheeeeeeei! .....

Nyheter - Tine K

Idag kom det varer fra vår kjære nye leverandør tine k- alt er bare kjempe vakkert, duse fargetoner, deilige kontraster og morsomme tekstiler. Mine favoritter ble jo så klart disse to putene , jeg trodde jeg var kommet til putehimmlen når jeg fikk se dem!

Pudderlilla - lekker farge før som etter julen - in love<3 

Finnes HER

finnes HER

Butikken blir hver dag fylt opp med deilige nyheter og jeg storkoser meg med å sette de flotte varene på plass. Og en ting vet jeg sikkert - fløyel kommer det masse av til nyåret, å blande det med grov lin og røff strikk -- det er lekkert det! 

Vi har selvfølgelig fått nyhetene ut i nettbutikken, men her gjelder det å ikke "sumle" for vi har ikke fått så mye som vi skulle....  Nettbutikken kommer du til ved å trykke HER ... 

Nå skal jeg få opp litt julevarer før kl blir 18 og jeg må dra hjem - vi skrives mine kjære !! Masse interiør inspirasjon er ventet utover samt topp 3 inspirasjon tips og topp ti gavetips fra villapaprika til under 100 lappen =) Husk at alle kjøp for 1000 kr har fri frakt! 

Nyt dagen til vi skrives igjen! 

Små detaljer --kalender luke 4

Idag har jeg fått på plass noen vakre detaljer, verdens lekreste pledd i cashmere (husker ikke hvordan det skrives) sofaen er inntatt og jeg ser på svenske "luksus" fruer... haha.... De er noe for seg selv altså, underholdende til tusen! 

Jeg må vise dere et par av dagens nyheter som nevnt over, leverandøren på dette tilbyr det lille ekstra som vi nå har tatt inn som en litt mer "eksklusiv" leverandør og jeg tror aldri jeg har hatt noe mykere over meg tidligere. Deilig å ha deilige tepper over seg i slike iskalde tider som vi er inne i nå.. Pledde finne HER  og det lysmelerte ullteppet mange har lurt på de siste dagene finnes HER .....

Også har vi disse nydelige t-lysene også i 100 % bling bling til kun 29 kr -finnes HER 

4-luken åpnes og denne gangen ligger 2 stk t-lys og glasskrukke på stett med lokk bak luken-legg igjen en liten kommentar og du kan stikke unna med disse nydelige varene! 

 

Vinneren av luke nr 3 ble følgende ;

JEANETTE

12/04/2012 - 7:45 pm

Dette må være den gøyeste julekalenderen på hele nettet!! Og såå fine premier!! Gjett om jeg hadde blitt glad om jeg hadde vunnet et så fint stettfat!! Da sku jeg faktisk bakt ordentlige julekaker for første gang bare for å ha fine kaker i fatet  Jeg såg på det da jeg dro til Fredrikstad for å besøke butikken din og GJETT om jeg angrer på at jeg ikke kjøpte det!! Du har et super koselig hjem og ikke minst en nydelig butikk!

Ønsker deg en herlig adventstid!
Juleklemmer fra Jeanette c”,)

Nyt kvelden da,dere- husk at det er fri frakt på varer over 1000 kr -det gjelder,og vi pakker på fult hver dag ,samt helger så her går det unna =) 

 

Ha en nydelig kveld! 

Små detaljer -personlige særpreg...

Siden dere etterspør et lite interiør maraton tok jeg idag noen bilder av de ulike rommene her i huset ..... Det er ikke så mye som skal til for å få et personlig preg, men det gjelder å finne sin stil.... 

Selv de kjedeligste rom kan gjøres delikat ved kun litt maling og små detaljer. 

Nyheter

Nå er jeg verdens lykkeligste -endelig har de lekre,store og råtøffe glasslyktene kommet inn og jeg har ordnet noe skikkelig her hjemme. Jeg har faktisk gjort litt om og jeg er så fornøyd, juletreet skal snart inn og jeg har derfor måtte sette ting litt mer romslig -haha... Vel, uansett idag har dekorert lykten, pyntet stettfatene med småkaker, fått på noen røde sløyfer osv-her blir det jul altså! 

Små detaljer setter prikken over i´n! 

 

Dette lekre stettfatet skjuler seg idag bak luke nr 3 - legg igjen en liten kommentar og du er med i trekkningen ! Nydelig til alle de deilige julekakene som skal serveres ! 

Nå har vi fri frakt på alle kjøp over 1000 kr og mange gode priser på de ulike produktene som for eks glasslykten over. Lykten finner du HER og stettfatet med lokk HER og begge er nå på tilbud! 

Her har dere en liten smakebit av hvordan det har blitt-mer kommer imorgen da skal jeg få tatt noen bilder i dagslys! 

 

Vinneren av gårsdagens luke ble følgende ;

KINE M.B

12/02/2012 - 10:43 pm

Først må jeg bare få si at det er veldig snilt av deg som ordner i stand med slikt for dine lesere!:)

Dette fatet er i mine øyne perfeksjon når det gjelder å passe inn i mitt hus og det er ett fat som jeg tror vil bli mye brukt! Utrolig fint! Så hvis jeg ikke vinner i dag, er sjansen stor for at jeg må bestille meg ett;)

send oss en mail på ckinterior@hotmail.no så vi kan få sendt deg fatet ditt! 

 

Vi skrives imorgen dere- nyt kvelden! 

 

 

Vi du se det utenfor?

Hei hei og god MANDAG! Idag har uken startet med et pang og jeg har heldigvis fått unna masse småtteri som har stått på timeplanen -endelig! 3.desember og vi er kun 3 uker ifra julaften , tenk så sprøtt! Jeg føler virkelig dagene mildt sagt flyr ifra meg, samtidig som jeg koser meg veldig i det nye huset vårt!  Det blir bare mer og mer hjemmekoselig og jeg forelsker meg bare mer og mer i det. Jeg gleder meg forferdelig til våren og at utejobben kan begynne. Huset vårt har en solid og opparbeidet tomt, men de gamle eierne har plantet en hekk rundt absolutt hele huset noe som gjør innkjørselen litt kronglete .. Men , men , ingenting er for komplisert til at det ikke kan løses! Til væren kommer gravemaskinen opp å røsker opp 4 m av lengden på hekken, rammer inn gårdsplassen og legger singel og skifer der vi skal parkere bilene + et lass med runde nydelige rullesten som skal fylles opp i et par av blomstebeddene slik at de store rosebuksene rammes inn ! ÅÅååå gleder meg så veldig jeg altså, bare det å skulle sette malepenselen på huset sin fasade skal bli en fryd + sprosser på stuevinduene og ny utgangsdør !!! Det er lov å drømme seg litt bort og glede seg ikke sant? 

Vel, alt skal ikke gjøre på likt, det har vi ikke mulighet til, men i løpet av et års tid skal det meste av det praktiske og nødvendige være på plass så får finjusteringene komme litt etter litt! Vi skal jo bo her til vi blir så gamle at vi må bæres ut! 

Velkommen hjem til oss i Rødåsen! 

Huset er litt "hampton" preget for det er bygd med en deilig og stor veranda rundt hele huset med tak over halvparten noe jeg simpelthen elsker ved det! 

Vel, nå er det vinter og uteplassen er jo ikke like spennende å se, men et lite blikk av hvordan det ser ut har dere nå fått - vi skrives mer etterpå - kjellerstuen står nå for tur og den blir så fin og julepyntet!! 

Vi skrives! 

Og vinneren av luke nr 2 skal trekkes og ny RÅLEKKER gave skal loddes ut! 

2.desember - julekalender !

O´jul med din glede .....Nå har vi kommet til 2.desember og denne dagen er snart omme, men siden jeg er alene hjemme frem til midnatt tenkte jeg å få blogget litt likevel-ikke så dumt det =) 

Først har vi verdens lekreste julekalender på gang og nok en deilig liten gave ligger bak luke nr 2... Idag kan du stikke av med dette deilige stjernefatet -perfekt til denne nydelige juletiden! 

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar - det lønner seg å delta, kanskje du har vinnerlykken med deg denne gangen!

Gårsdagens vinner ble følgende ;

"KJERSTI H

12/01/2012 - 9:49 pm

Gøy gøy gøy med julekalender  ) var med i år uten hell-men i år håper jeg på flaks  ) man kan aldri få nok puter…  ))))

 Kjersti h."

Send meg mail på ckinterior@hotmail.no så skal vi få sendt deg pakken din! 

 

Til dere andre-fortsett å delta-det skal jo loddes ut 23 deilige pakker til! 

"Throw your arms around the world at Christmastime"

1.advent og kun 3 igjen til jul! Vi startet dagen idag med frokost i sofaen med reisen til julestjernen på skjermen, nå drikker vi kakao med krem og skal straks ut å gå en deilig søndagstur med lille Mie mor.. Det å ha peis er luksus for idag er det mange kuldegrader ute -skikkelig julestemning altså!  Vi har store planer om å bake pepperkaker, men jeg tror nok at vi må forskyve det til imorgen siden vi skal i bursdag kl 1400..... Jeg har av den grunn pyntet det nydelig nye julefatet vårt med små julekaker ferdig fra butikken ...haha.... 

Vakre julestjerne fatet! 

Finnes HER i nettbutikken ... 

Verdens beste gullgutt mistet idag sin første tann og har to tenner til løse! *ille stolt gutt!* 

Nyt denne deilige 1.søndagen i advent - jeg kommer tilbake etterpå med vinneren av årets første luke i julekalenderen og luke nr 2. 

Vi skrives!

God førjul !

Julen har idag flyttet inn her i Rødåsen, jeg har fått trikset og mikset det røde inn og jeg synes beige og lin er den perfekte fargen å blande det inn med, detaljene blir julepreget og ikke masete som jeg forbinder rød som... Jeg har endelig litt julestemning og nyter det å oppleve min første førjulstid her i Rødåsen. 

Rødt og sprøtt-nydelig! 

Verdens fineste ullpledd, jeg simpelthen elsker det! Det finnes HER !

Nyt lørdagen og ha en nydelig natt! Vi skrives med masse interiørsnadder imorgen ! 

1.Desember -julekalenderen åpner sin første luke!

Nå har vi startet på årets siste mnd, den perfekte kosmosoverdose mndén hvor vi steller i stand med god mat, familieselskap, kos og pakker -det er julemnd! 

Siden jeg iår tenkte å kun lodde ut deilige nyheter har jeg også bestemt at det skal være lett som en plett å delta ! Det du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en liten kommentar ---- Vinneren trekkes imorgen sammen med en ny spennende luke! 

Du kan være heldig å få dette vakre putetrekke med fjellvettreglene på! 

Lykke til og god førjulstid! 

Til salgs!

Idag er den "store" selge stoler dag og rydde huset,handle mat og julegaver! Vi har jo hatt ulike stiler opp igjennom og det siste året har mange ulike stoler flyttet inn og ut fra vår stue i det gamle huset.

Vi selger 3 plaststoler fra IKEA til kr 850 på bilde nr 1  ( samlet) og 3 eamse stoler  på bildet nr 2 ( et år gamle) til kr 3400(samlet) Alt er vasket og det finnes ikke synlig skader. 

Bilder nr 1; 

Bilde nr 2; 

Skjellampene på bildet finnes endelig til salgs igjen hos Villapaprika - tror vi har 10 stk igjen og de finnes i str 3 lag,4-lag og 5 lag...... 

Er stolene av interesse er det bare å ta kontakt på ckinterior@hotmail.no 

Kjøper betaler frakt! 

hits