desember 2011

Ut på tur- ALDRI sur

Etter noen timer ute i snøen er herr og fru Kvarsvik meget slitne og ungene de er storfornøyde med dagen så langt! Vi har aket, hoppet og kastet oss i snøen( bokstavelig talt) laget snøengler samt gått en LANG tur. 

( de kastes i myk og dyp snø og ikke i hard og lav snø .)

Nå har vi spist litt sjokolade og drikket litt brus ( skikkelig sunt) , ungene har nå satt seg ned med Øystein blyant og vi nyter stillheten så lenge den varer. Ungene er nemlig UTROLIG masete og har energi til 1000.. Kanskje ikke så rart når de har to stk foreldre som har giret de litt for mye opp på lek idag. ha ha.. 

Stillheten bryter i dette øyeblikk, nå er det ei lita jente som har bestemt seg for å egle litt vel mye med broren sin. En usminket Fru Kvarsvik ønsker alle sine lesere  et riktig godt nytt år!!!! 

Vi skrives , nyt de timene som er igjen! 

 

GODT NYTT ÅR!

God morgen..

God morgen alle sammen og godt kommende nytt år!  Tenke seg til at året 2011 nå straks er ferdig og vi straks skal begynne på et nytt år. Jeg tror 2012 blir supert, jeg skal dette året prøve å få gjort alt jeg ikke har fått gjort dette året. Til mandagen skal jeg starte året med å bestille meg en tannlege time (!) Jeg har nemlig tannlege skrekk, skikkelig også! Jeg har nå drøyd og drøyd tannlegebesøket så godt det lar seg gjøre, men jeg vet jo at det kan gjøre vondt verre så nå må jeg få dette unna. 

Jeg har siden jeg tok av tannreguleringen jeg hadde for 9 år siden gjort mye med tennene mine, trekt tenner, boret, rotfylt +++, dette har vært noe av det verste jeg har vært med på, da jeg er en skikkelig pyse og bedøvelsen ikke ønsket å fungere når jeg boret i tanna mi sist.  Æsj meg å tannlegetime, jeg er en skikkelig pyse altså! Jeg er flink til å pusse mine tenner morgen og kveld samt bruke tanntråd og munnvann, men tannlegen mener jeg ikke har de "sterkeste" tennene så jeg borde derfor komme 2 ganger i året fremfor 1.. Noe jeg IKKE har gjort! Nå er det over et år siden mitt siste tannlege besøk så dette kan bli en tøff start på året. ha ha.. 

Ikke bare tannlegen skal besøkes, jeg skal innom legen for en undersøkelse der , bli flinkere til å smile og sist men ikke minst- gjøre mitt for at Håkon og jeg vil få det beste året noen sinne sammen.Jo også skal jeg bli flinkere til å lytte og sist men ikke minst bli flinkere til å ha litt alene tid med en og en av mine to små barn. 

Har dere satt dere opp noen ønsker for nyåret? 

Nå skal jeg og denne karen  begynne på frokosten, den siste i 2011 vel og merke. Deretter skal vi ut å ake og leke litt i snøen=) 

Ha en nydelig dag alle sammen! 

Noen lesere- tenk litt på oss som sitter bak bloggen

Dette er noe jeg opplever hver dag, men jeg vil bare opplyse dere som driver på med dette og som har slik tull som dette som  hobby; For hver gang dere legger igjen en kommentarer etterlater dere , dere noe som heter en IP-adresse. Denne IP adressen lagrer seg som enten spam eller trash på min blogg. Itillegg til dette har dere kanskje opprettet en facebook status igjennom denne ip adressen, noe som gjør at jeg kan finne dere på facebook dersom dere ligger der. Jeg har alt gjort det med mange av dere, samt "venner" jeg har hatt eller ennå har på facebook og de har ikke finnet dette likemorsomt når jeg da har konfrontert dem der inne.

Så kjære Frk Grimsli..- som stadig kommenterer stygge og ufine kommentarer slik som for eks denne under her; Du har selv en vakker liten familie ser det ut som, ikke gjør deg selv å liten å hakk ned på meg for at du ikke liker meg. Du er innom bloggen min mange ganger i uken, noe ingen presser deg til i det hele tatt. 

Pass på deg selv og den nydelige  familien din, så skal jeg klare helt fint å ta vare på meg og min egen lille familie.  

Jeg er helt sikker på at heller ikke du hadde likt om noen skrev slik som dette og alt annet du har liret ut av deg - til deg.

 

Anne

Website

annelouise_8@hotmail.com

Å herregud! Du skryter deg så opp i skyene! Fostår ikke at du klarer det! Innerst inne er livet ditt drit,men du prøver å lage den “fine” fasaden. Jeg blir helt matt av å lese alt det vrøvle du skriver.

På vei til bakken- oj som det går!

God morgen mine vakre, har dere sovet godt? Det har ihvertfall vi, fjelluften gjorde så jeg sovnet så fort hodet traff hodeputen vår. Solen har nå begynt å titte frem og vi er klare for en dag i bakken hvor kondisen skal få kjørt seg og jeg skal bevise for min mann hvor flink jeg faktisk er på brett.( jeg tror nok jeg har overdrivet bittelitt når jeg har snakket med han om det, men det er hysj)

 

Jeg blir nok flink en gang jeg også, det tar nok bare bittelitt tid. he he... Dukken til Mathilde er alt blitt ferdig  påkledd så da er det bare å forte seg å bli ferdig med å kle på oss også slik at "tine" ikke svetter ihjel.

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives etterpå! 

Nyter stillheten...

Stillheten er ubeskrivelig her opp, selv om det smelles opp litt raketter her i ny og ne. Det er rart hvor sosialt det kan være her, men likevel så stille og fredelig. Naturen er ubeskrivelig vakker nå, man får liksom følelsen av å komme til- winterland. ( noe vi bokstavelig talt har gjort også)  Det er lenge siden jeg har koset meg så mye som det jeg gjør nå med en  ro som gjør at kroppen stresser helt ned. En ubeskrivelig god følelse ! Ungene har vært noen engler og storkoser seg, de elsker vinteren og all snøen -og Mie, hun nyter fjellluften og hyttelivet! 

Så til det STORE spørsmålet!

Mange har stilt oss spørsmålet- skal dere bygge-hvorfor- var ikke du så fornøyd. ? 

Svaret er JA! Jeg har ønsket å dele dette med dere en stund nå, men pga vi har "vinglet" litt har jeg valgt å ikke skrive noe om det. Vi er kjempe fornøyde med huset vi idag har, det har ingenting med at det ikke er bra nok å gjøre. overhode ikke. Pga jeg har jobbet så mye som jeg har, samt mye som har skjedd har vi valgt å tenke oss nøye om og se an situasjonen slik at vi vet sånn ca hvordan hverdagen vil bli. Vi skal bygge pga vi bor i en bolig som for oss begynner å bli litt "liten". Ungene blir bare større og større og etter 4 år i "villapaprika" har vi nå valgt å ta steget videre og bygge-igjen. 

Denne gangen skal vi bygge et hus som er rundt 180 kvm + dobbelgarasje med utleieleilighet  over. Vi har nå fått et tilbud vi ikke klarer å takke nei til og har planer om å gjøre mye selv. Vi begynner å bygge på nyåret og skal etter planen flytte inn i slutten av året som kommer-HVIS alt går etter planen. 

Så dere, fra nyåret nå skal dere få følge meg og min familie steg for steg i både byggeprosessen og jobben min. Jeg gleder meg masse til å ha dere med på "laget" , dele ideer,tips,råd, oppturer og nedturer !  Iløpet av mnd skal jeg røpe hvordan hus vi skal bygge og plassen vi skal bo på. Navnet er nokså søtt på den gaten også skjønner dere. 

Har dere noen gode byggetips er det bare å komme med dem, det hadde jeg satt kjempe stor pris på! 

Velkommen inn til oss på Trysilknut !

Etter 4 timer er vi vel fremme på Trysil med et landskap dekket av en hvit duk, -et nydelig syn! Vi rakk å kjøre innom senteret og fikk fylt opp bilen med deilig mat og diverse så nå skal vi bare kose oss i 4 deilige dager. Ungene har satt seg til rette med tegnesaker og koser seg veldig, mens Håkon skal lage litt mat og jeg skal drive å ordne litt.

Jeg lovet dere jo et lite bildedryss fra hytten, den er ikke helt ferdig ennå, men så langt helt nydelig! Her har vi valgt å ha en skikkelig hytte stil slik at det blir noe annet å komme på fjellet. 

Velkommen til oss på Trysil knut ! 

Badet er virkelig en drøm, her har vi badstue, noe fru Kvarsvik er meget glad for ! 

Nå skal jeg fortsette litt her, vi skrives mine kjære ! 

Klar for å dra..

Etter 9 timer på jobben med rydding og telling har jeg nå endelig kommet i mål med pakkingen.. Jeg har i hele dag gått rundt å tenkt - " jo, jeg vet jeg har glemt noe "  og ...-" hva var det jeg mente jeg måtte huske å ta med? " ..Tror dere ikke jeg fant ut at Håkon og jeg manglet boblebukser når kl var 1940 ?

Heldigvis for oss satt vi alt i bilen å svippet rett innom intersport slik at vi kan stå på brett uten å fryse baken av oss. Selvfølgelig ente vi opp med ekstra sett  av hansker og votter, det slår nemlig aldri feil..Vel, uansett hansker eller ikke - vi kom til slutt i mål og har nå sittet å planlagt kjøreturen opp. Jeg gleder meg nesten like mye som ungene til å ake i bakkene, leke i snøen og gå turer hvor jeg dagdrømmer om hvordan jeg ville hatt det hvis jeg hadde bodd på landet fast.. Jeg skal ærlig innrømme at det høres veldig deilig ut, men rastløs som jeg er kommer nok drømmehuset opp litt mer sentralt enn  fjellet på Trysil. Hvem vet, kanskje Håkon må bære meg inn i bilen når vi skal dra hjem igjen. Jeg ser det for meg altså-  ha ha...

Mamma har ringt meg bekymret som  hun er for oss og kjøreturen sikker 100 ganger ( neida) , min mor og far hadde nemlig en litt ubehagelig opplevelse på vei opp til hytta. Pappa har 4-hjulstrekk og er nå veldig stolt av nettopp dette.. ( med all grunn pappa) Han har for å bevise et poeng tatt av piggdekkene og satt på vanlige vinterhjul, noe som for meg er helt absurd da jeg selv ikke tør å kjøre uten. ha ha.. Vel, nok om det og tilbake til det jeg skulle skrive. For å bevise at bilen hans ALDRI møter noen hinder setter han i gang å kjører rett opp ( bokstavelig talt) bakken til hytten. Min mor føler dette da bittelitt ubehagelig og skremmende å velger derfor å gå pent å rolig ut av bilen for å gå i grøften opp til hytta istedenfor. Mamma rekker så vidt å trippe pent og pyntelig ut av bilen da den begynner å skli mot henne. I følge min mor måtte hun kaste seg selv i grøften ( hun pleier aldri å overdrive) og min far sklir sidelangs ned hele veien og mote et stup på noen meter. Heldig var han, for bilen stoppet rett ved stupet og pappa fikk rettet den opp igjen å kjørt den ned på en annen p-plass. Selv ikke bilen som kom for å strø klarte bakken og alle hytteeierne har stått fast i bånn av bakken.  - Så slapp av mor, vi har fremhjuldrift og pigg, men ingen planer om å begi oss ut på denne bakkeferden , vi parkerer på flat mark og går heller de 15 -20 m opp til hytta=) 

Vel i boks med rent hus er vi nå ENDELIG klare for morgendagen skal nå sette oss ned med en film og nyte det at nå--nå begynner romjulsferien ! 

Ha en nydelig kveld da, dere!

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

Under den hvite bro.. Oj!Idag har jeg hatt 100 baller i luften og fått sikkert 50 rett i hodet tilbake, litt sånn små typisk i følge meg selv. For å trøste meg selv har jeg kjøpt meg en 3 liter med tressis og nå spist halvparten, det er rart jeg er så tynn ennå. Julen har vært utrolig deilig iår, jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noe mer, men den skulle ikke gått så fort over. 

Jeg har prøvd å være litt flink idag og derfor gått en laaang tur med Mie, det å gå å titte på hus er noe av det beste jeg vet, spesielt nå om dagen. he he...  Jeg gleder meg som en liten unge til våren, en perfekt tid å starte på nytt å få ting på plass. ( tro meg jeg er godt igang) 

Tomt var det å komme hjem idag ihvertfall, ungene er hos "famme og faffe" og Håkon og jeg har snart vært 2 netter uten dem. -Hjelp! Jeg klarer ikke forstå hvordan jeg har klart å leve uten dem, ikke rart vi startet tidlig, Jeg blir faktisk mer effektiv av å ha de rundt meg, jeg føler meg litt sånn små hjelpeløs uten dem. Det er nesten litt rart for når de er der og maser livet ut av deg kunne du gjort hva som helst for 2 minutter helt alene, men så fort de ikke er der savner man de så mye at det nesten gjør vondt. Tårene trillet så fort jeg så barnerommene stod tomme og lekene lå på gulvet, uff..Jeg har virkelig bare godt av å savne de litt for jeg er så utrolig heldig som har to helt friske og lykkelige barn. Håkon ler litt av meg for han mener han ikke kjenner noen som er mer daltete på barna enn meg. 

Håkon ; - Camilla, du er seriøst umulig å forstå seg på altså, haha... Jeg er sikker på at ungene er på ferie når de er hos mor og far, du er en over gjennomsnittet HØNEMOR... Nyt stillheten og gled deg heller over av å bare ha tid med meg-your man!.. ha ha ha ha....

Jeg; - Nå er du tullete skatt... Jeg er ikke en over gjennomsnittet hønemor, det er tull det. ha ha... Jeg liker tiden med deg jeg vetdu, dette er helt normalt det. 

Håkon; - jenta mi.... Du er mer avhengig av ungene enn ungene er av deg, det er ironisk det gullet. Men det er veldig søtt..Nå skal du få litt mer is.. ha ha... 

Jeg; - Tulling.. Gi meg den isen.. 

Som dere sikkert forstår er våre "dype" samtaler egentlig veldig innholdsrike, det er vel det som kalles den perfekte mann og kone hverdag. Du vet jeg elsker deg manne min, men idag har du virkelig  "ertet" meg litt for mye altså..Ikke bare litt, men veldig mye -faktisk! 

Mie har følt litt med meg og gitt meg en helt gratis ansikt vask, ála Mie.. 

Lille -store 8 kg bamsen vår <3 

Som dere sikkert forstår har min dag idag vært veldig "spennende". Nei, nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen, mens jeg skal planlegge bittelitt og kose meg, hva er ikke bedre ?

Nyt kvelden mine kjære, vi skrives !

Bake dag, på 2.juledag

Idag har jeg så å si bodd på kjøkkenet, det at jeg drømmer om et kjøkken større enn min nåværende 1.etasje er ingen tvil. Og hvem vet om den drømmen snart er oppfylt(?) Det å drømme må jo være lov, hi hi..  Jeg elsker å bake, det er noe av det beste jeg vet og ettersom verdens beste svigerinne ( www.frkmamma91) ga meg verdens fineste bakebok til jul-"Love Manuela " har jeg ikke hatt tid til å sitte på den late siden. Idag har jeg baket brownies og cupcakes+ en kjempe enkel søtsak bombe! .Nam nam.. Jeg velger å skylde på julen, søtsaker er farlig for meg. Men men, den lille tynne kroppen min har bare godt av det, hi hi.. 

Verdens beste cupcakes oppskrift hetet fra min nye bakebok -ANBEFALES ; 

12 cupcakes; 

50 g hvetemel, 10 g maisenna, 75 g sukker , 1 krm salt . 4 store eggehviter , 3/4 vaniljeessens, et par dråper sitron, 30 g melis. 

Formvarm stekeovnen på 190 grader. Rører sammen hvetemel og maisenna i en liten bolle. Tilsett sukker og salt. Ha eggehviter, vaniljeessens og sitrondråper i en annen bolle. Bland godt i ca 30 sekunder. Tilsett melis. Bland i ytterligere noen minutter, min ikke for lenge. 

Rør melblandingen forsiktig inn i marengsen i tre omganger. Fordel deretter røren i 12 muffinsformer . Stek i 15 - 20 minutter. La kakene hvile i formen i 5 minutter.  ( i boken står denne oppskriften på side 120) 

Dette er kjempe enkelt å lage, du trenger kun fløtekaramell, marshmallow og sjokolade.. 

Du klipper bare marshmallowen i små biter og blander dem, legg de utover på et bakepapir. Smelt sjokoladen ( tilsett bittelitt melk) hel deretter sjokoladen over og når massen har stivnet kjærer du den i mindre biter.. Kjempe enkelt og kjempe godt.! 

Nå sitter jeg så mett at jeg er sikker på at jeg må rulle meg ut i bilen etterpå. Ungene skal nemlig til sine besteforeldre i et par dager nå siden Håkon og jeg skal jobbe. Er de ikke heldige ? Når vi da henter de igjen Onsdag skal vi bare kose oss hjemme før vi torsdag ettermiddag reiser opp på hytten vår. Ungene er så fornøyde over at denne julen er lagt opp etter dem, noe jeg synes er viktig siden de bare er små 1 gang. Julen kommer og går så alt for fort og derfor må vi  ihvertfall prøve å få mest mulig ut av  julen, ikke sant ?.

Om en ukes tid er vi tilbake i hverdagen, og denne hverdagen kommer til å bli spennende. Året 2011 har gitt meg så mye og fått meg til å forstå at man må ta vare på det man har selv om det noen ganger frister å skyve det vekk å starte på nytt.  2012 kommer til å bli enda mer spennende for meg, og forhåpentligvis for dere som følger denne bloggen også =) 

Nei, nå må jeg få beveget litt på denne kroppen, ungene roper og mannen er ute å støvsuger bilen... Hadde du bare vært like glad i å støvsuge og vaske huset som bilen mannen min, da hadde huset vært rent da.. *hint hint* 

Vi skrives mine vakre!

  Jo, til alle dere som har spurt meg -  Kristine Mossing har begynt å blogge igjen og dere kan besøke hennes blogg ved å trykke HER . Velkommen tilbanke Kristine =) 

Siste fridag.

Og den nytes det virkelig hvert minutt ut av, mot i brøstet på tvén, Lego bygging på gulvet og en varm kopp kakao med krem i hånden under tepper. *lykke*  Ungene har fått så mye leker til jul at de sitter nesten opptatt hele tiden, noe som er høyst UVANLIG når det kommer til den minste av de. ( Nemlig Mathilde) Mathilde har aldri vært noe glad i å sitte stille, hun er av person som liker å gå oppi  beina på meg til en hver tid døgnet rundt. Til jul ønsket hun seg Lego og Barbie og selv om jeg var litt "skeptisk" til om hun ville leke med det lot jeg folk få kjøpe det. Håkon og jeg gikk til innkjøp av de fleste pakker med -Hello Kitty lego, og gjett om det slo an... Hun har lekt med dette i snart 2 døgn og nå setter vi sammen den siste esken med Legoen til frøkna sin store begeistring. Hun driver nå å bærer med seg alle figurene og delene hun har fått og skal nå leke med alt samlet.. Snakk om luksus.! Jeg elsker å ha barna mine rundt meg, men at de kan være litt sosiale i eget selskap er ikke å forakte altså. Det er rett og slett HERLIG!  

Nå skal jeg fortsette å beundre min "nye-gamle" lysekrone. Igår var en kunde av butikk min innom å oss å tok med seg lampen over spisestuen. Hun skulle ha den der og da og hadde ikke tid til å vente på  at de kom inn igjen på nyåret, da de i butikken mest sannsynlig er solgt . Tålmodigheten min fikk da prøvd seg da jeg måtte skru sammen en " flatpakket" lysekrone fra butikken min. Selv om jeg bestemte meg for å ALDRI henge en lysekrone opp over spisestuen min igjen kan jeg nå si jeg har ombestemt meg. Denne skal nemlig få bli, så lenge som overhode mulig altså. 

Nå er det ikke mer enn få mndér til mine egen designede spisestoler flytter inn i huset vårt..Gjett om jeg gleder meg, Enn så lenge er disse stolene høye og gode nok å sitte i. Jeg kan røpe såpass at de som kommer inn er brun-beige og utrolig fine, når jeg har fått de til Norge skal jeg selvfølgelig legge ut MANGE bilder av dem =) 

Nå skal jeg fortsette å kose meg med mot i brøstet =) mannen min har laget egg og bacon frokost til meg , snakk om heldig jente jeg er! 

Ha en nydelig dag så lenge da dere, etterpå skal jeg poste ut en oppskrift på verdens beste og enkleste kake. Det er nemlig noe av det beste som finnes- enkle kake oppskrifter -  vi skrives mine kjære=)

 

En fargerik jul

Dette må være den fineste julen jeg kan huske å ha hatt, selv om snøen nektet å bli liggende her på Østlandet. Det å ha høstværet i desember er rart, men fargene er jo bare nydelige. Været er noe av det som gir meg mest inspirasjon når det kommer til interiøret og hva er ikke bedre enn å gå inn i det nye året med masse nytt av ideer(?) . 

MEN, for å oppleve noe snø beveger familien Kvarsvik seg oppover i fjellene denne romjulen og skal nyte noen dager på hytten vår på Trysil. Her skal det nye året ønskes velkommen, noe som vil si at vi drar på fjellet i 2011 og kommer hjem til høstværet i 2012 ( hvis ikke snøen blir med oss tilbake da så klart... hi hi .... Jeg har begynt å pakke bittelitt og gleder meg masse til å dekorere hytta! En helt annen stil og med helt annet preg..Gress på taket, murvegger, peis, skifer og fjellluften..Det er inspirasjon for fru Kvasrvik det. Nette er ordnet i stand der så jeg lover masse bilder, for tid det vil jeg ha nok av der oppe. ( heldigvis) 

Nei nå skal vi få opp krona vår, den "gamle" lampa vår skulle absolutt kjøpes og siden den som henger i butikken er reservert ut uken kan jeg jo ikke stjele med meg den hjem. Dette betyr---Ny tenking for denne frua.. Hjernetrim og full konsentrasjon = ren prøvelse.. Vi skrives mine go´inger. nyt denne 1.juledagen. 

1.juledag.

 Og det er ikke bare 1.juledag for oss, men for Håkon og meg betyr det 6 år sammen. 6år som har bydd på utfordringer, gleder, sorger og viten om at ekte kjærlighet aldri ruster. 

Gratulerer med 6 år mannen min!

Jeg elsker deg selv om jeg ikke alltid ler av vitsene dine, -at jeg til tider kan være en smule vanskelig og sta, -selv om jeg noen ganger tar det siste kakestykket uten å spørre deg om du vil dele,- selv om jeg tar kommandoen over fjernkontrollen HVER tirsdag( og resten av uken, ha ha)- selv om jeg ofte drar ut tiden når du har dårlig tid ( slik som nå) -selv om jeg ikke alltid smiler når du ønsker det.. For innerst inn smiler jeg alltid av å vite at du bare er min, av de gangene du kan være litt for over seriøs, av de gangene du sier du elsker meg og når du ligger å sover ved siden av meg. Jeg elsker deg gutten min eller på et litt mer "voksent" språk---Mannen min<3 

Du er spesiell du, Håkon, og jeg er verdens heldigste jente som har en mann som elsker meg like høyt som deg. 

Ellers var feiringen vår igår uforglemmelig, den perfekte avslutning på 2011 ;

God jul, mine herlige!

Bordet er dekket, ungene har fått hver sin strømpe, tre nøtter til askepott er sett og nå skal jeg begynne på desserten vi skal spise ikveld mens reisen til julestjernen er på i stuen. ÅÅÅÅååå, for en herlig julemorgen dette har vært. Ungene har nesten mark i stumpen og gleder seg vilt til de skal pakke opp alle pakkene sine. Mo´tro om julenissen har laget riktige gaver til dem og om han vil komme på besøk? Etter min samtale med nissen tror jeg altså at han vil gjøre det i år igjen. Ungene gjør nå sitt beste for å overbevise nissen om at han er velkommen på besøk, for tenk om han ikke finner veien hit?  Olíver mente han hadde sånn kart i sledens inn, så det ikke skulle bli noen problem med å finne frem.. Olíver har nemlig hørt en reklame på radio der julenissen må spørre Rudolf om veien og det mente han at julenissen ikke måtte gjøre nå etter det kartet Olíver lagde til han og postet tidligere iår. Personlig tror jeg det karet vil gjøre all sin nytte, da vårt hus er tegnet til hver minste detalj. tihi... 

Morgenstund har gull i munn; 

 

Disse hoppeballene fikk ungene i julestrømpen, snakk om heldiggriser.. Jeg og Håkon har hoppet rundt med ungene i over 1 time nå og føler kroppen har fått årets siste trim. Jeg blir jo like barnslig som ungene når muligheten byr seg og latteren har nesten tatt knekken på meg. 

Nei dere, nå får jeg fortsette.. Juledesserten skal forberedes sammen med julemiddagen som består av Ribbe.(nam nam) ...Bordet er dekket og det røde er på plass. Jeg fikk det heldigvis til, til slutt. Den som ikke gir seg sier jeg bare altså.. hi hi... 

 

Gledelig jul alle sammen! Nyt dagen! 

Og en glad nyhet!!! 

Idag er dagen jeg starter å blogge på nytt, ingen ny blogg, inget nytt navn--Bare en ny Camilla med en ny livsglede og skrive lyst! Året 2012 blir nytt og vi gleder oss til det som skal skje rundt oss! 

3 År siden

For tre år siden idag kom vår vesle lille frøken til verden. !

Idag har jeg stelt i stand med koldtbord for hele familien, noe som alltid er like hyggelig! Mathilde var selvfølgelig kjempe fornøyd og jeg er glad denne dagen er over. PUhhh. Det å stelle i stand til bursdag til en stor familie er ikke bare, bare, men veldig veldig koselig! Nå ligger jeg på sofaen mett som bare det og lurer på hvorfor den lille kroppen min spiste så mye som den gjorde.. ha ha... Ungene sover og Mathilde har aldri vært stoltere ! Hennes ord før hodet traff puten var; " mamma nå er jeg tre år jeg, ikke to lenger.. Jeg er stor jente jeg nå! " Snakk fornøyd lita frøken...

Dagen idag startet kl 07 00. Da vekket vi Mathilde med sang og pakker! Pjusk og fornøyd...

Grunnen til at bildene igår ikke går igjennom er pga filformatet ikke er riktig, så jeg må få minsket de og lagret de i vanlig jpg, noe som vil ta bittelitt tid.. MEN, imorgen starter min juleferie.. Noe som vil si at fru kvarsvik får mer fritid og mer tid til å "snakke" med dere.. Jeg skal virkelig prøve å ta tak i meg selv når det kommer til bloggen, men når nettet på jobben ikke fungerer og jeg er hjemme sent er ikke lysten like stor til å blogge.. Lysten til å være skikkelig lat tar litt over. ( jeg skal prøve å ta meg litt i nakken)  Likevel får jeg noen ganger litt sånn..Hva kan jeg si(?) ... Det blir ikke helt riktig å si bloggsperre, men litt blogg tørke ..Kanskje?.... Er det noe dere vil jeg skal blogge mer om, dele med dere eller ta dere med på..??? Jeg har mange planer igang og mye spennende vil jo komme, men det skjer ikke sånn med en gang selv om jeg alt er godt i gang.. =)

Uansett!!! God bittelille julaften!! I overimorgen er det JUL!!! tenk dere det! Har dere blitt ferdig med julegavene ?=)  ....

Bloggen

Nå har jeg i snart 10 timer prøvd å legge inn bilder her på bloggen, de vil ikke komme med på innlegget når jeg poster de, kun teksten står igjen.. Noe som irriterer meg veldig for idag har jeg vært veldig flink å tatt bilder i dagslys for å gi dere de riktige fargene rundt om på veggene osv... Jeg skal fortsette å prøve, så fortvil ikke.. Plutselig kommer innlegget med huset opp. Dersom dere skulle fortsette å se innlegg uten bilder som blir postet, som blir slettet igjen er det bare jeg som jobber med å få ut bildene. 

Vi skrives igjen.. Å tenk dere... Imorgen er min(vår) lille prinsesse 3 år..! " du vokser alt for fort jenta mi, mamma vil trylle deg til babis igjen! Selv om du er verdens fineste <snart> treåring! "

Imorgen..

Jeg titter bare innom for å si Hei til alle mine fantastiske lesere og skal imorgen legge ut bilder av alle rommene  i hele huset i 2 epoker.... MEN, dere som lesere ønsker jo å se forskjellige ting fra huset hver dag, er det noen spesielle rom dere ønsker at jeg skal legge litt ekstra vekt på? 

Legg isåfall igjen en kommentar og fortell meg hva dere ønsker å se mer av, så skal jeg ta hensyn til dette imorgen=) 

Frem til det---- Ha en nydelig natt og sov godt!

 

turbo mamma

Idag har jeg hatt gassen i bånn og giret meg opp i 6 gir.. Jeg har vasket absolutt HELE huset på under 5 timer og deretter jobbet noen timer på jobben før jeg kl 2030 var hjemme i sofaen igjen.... Noe som forøvrig var kjempe luksus!. Jeg har sett 2 episoder med svenske hollywood fruer og spist alt for mye jordbæris og kysset alt for mye på mannen min. ha ha... Den perfekt kveld, vel og merke.!

Imorgen er det tidlig på´n med jobben igjen og det skal bli kjempe morsomt! Masse varer skal frem, vi har jo som sagt fått inn masse nye varer nå. Blant de nye varene fikk vi inn de "berømte" små og store glasskrukkene med sølv topp og bånn, nye hurricane lykter og 7 og 12 armet  lysfat... +++ masse mer!

Nå skal jeg få en etterlenget og sterkt ønsket Massasje, noe mannen har foreslått helt selv.. Ha en nydelig kveld da, dere! Nå forsvinner jeg nok inn i drømmeland  hvert øyenblikk.... !!! Sweet dreams sweetis!

Jeg selger;

3, stk Tobias spisestoler fra Ikea. Grunnen er at vi bruker eames stolene våre i stdenfor disse. 

Jeg selger alle 3 for kr 1400,- samlet ny pris pr stk 695. Stolene er så og si ubrukte og toppen 2 mndér. 

Dette bilsetet Akta Graco Cosmic Comfort (til 18 kg i baksetet, og 25 kg i forsetet) , ca 3 år gammelt. Setet er helt intakt og ikke vært i noen form for kollisjon. Setet kan benyttes begge veier og er fra 0-18 kg. Trekket er akkurat vasket, det eneste som mangler er seleputene over skuldrene, men disse kan kjøpes på babyshop. 

Pris kr 500,- ( + eventuell frakt) 

Om noen er interesserte send meg mail på Ckinterior@hotmail.no 

Jeg tar kun imot seriøse henvendelser og kjøp er bindene. 

God 4.søndag i advent! og luke nr 17 og 18.

Jeg titter bare innom for å ønske dere alle en nydelig 4.søndag i advent! Tenke seg at nå er det den siste søndag i advent og at det er Julaften om 6 dager. Om 13.dager er året 2011 slutt! Hvor har det blitt av? Vi skal på fjellet å feire og ta imot det neste året-2012!.. Nesten litt rart å skrive det. Vi skal først feire julen og nyte juletiden hjemme med venner og familie, noe som skal bli kjempe deilig.. Julen kommer mer og mer inn, og siden jeg begynner sent på jobb imorgen tenkte jeg å få kjøpt inn litt mer blomster og julestæsj.. 

Ellers er jeg kjempe fornøyd med det nye spisestuebordet, det er MYE større enn det vi hadde! Dette rommer 10 sitteplasser .. *herlig* 

For alle dere som lurer på når mine spisestue stoler,sofaer og stue møbler kommer inn i butikken; Jeg er ikke helt sikker på dato ennå, men jeg tenker februar/mars mnd. Jeg kan nesten ikke vente.! 

Nesten absolutt alt utenom skjenkene og spisestue sofaen er fra min butikk, men om dere lurer på noe er det bare å spørre. Til alle som har forespurt ;Eames stolene mine er ikke solgt eller til salgs, de blir bare bittelitt lave til dette bordet. 

Bak luke nr 17 -24 gjemmer det seg 1 stk liten krukke med lokk. Slik som på bildet over. Legg igjen en liten kommentar og du er med i trekningen av en slik!.. De 6 heldige vil komme i dette innlegget på julaften. Jeg velger å gjøre det slik, da desember ble 10 x mer krevende for meg enn hva jeg hadde sett for meg eller trodd. 

 

 Jeg håper dere alle har hatt en nydelig søndag så langt? Det har vi og søndagsfilmen nytes fra den nye sjeselongen , mannen er nemlig veldig glad for å kunne brette seg ut på HELE sofaen.. ha ha... Han har ennå litt å gå på, da den er 1 m dyp og 3,5 m lang. ;) 

Vi skrives mine kjære!  Ha en fortsatt fantastisk aften! 

 

Full rulle

Idag har dagen vært preget av mange ærend, hvor absolutt alle har blitt fullført. Det kaller jeg bra, for det er ikke en selvfølge å rekke alt man vil og ønsker. Nå sitter Olíver og jeg godt plassert i sofaen med julefilm og julebrus. Håkon og Mathilde lager overraskelse middag til oss, og bare lukten gjør at jeg får vann i munn. Julestemningen er skikkelig på plass nå og hjemme alene 1 og 2 er og forblir julens julefilm favoritter! Kl 21 er det " The holiday" på tv 3 og go´kroken i sofaen skal virkelig nytes! Lørdager som idag er perfekte, det å ha en kose kveld med familien er noe av det beste som finnes.. Ikke sant ? Og morgendagen ser ikke så verst ut den heller, frokosten er nemlig bestemt. Ungene elsker julemorgen og derfor skal vi spise julefrokost med julemorgen i morgentidlig. Hjemmelaget laks fra nordmøre, hjemmebakt brød, julesylte og julestek..."Naaaaaam"

Nå er det virkelig jul i paprika kroken! Jeg merker jeg er en smule emosjonell nå om dagen, for 3 år siden var jeg nemlig høygravid og trippet rundt på siste verset med lille Mathilde i magen. Tenke seg til at hun er 3 år til torsdagen ... Hjelpes!! Merker jeg nesten blir helt svett av tanken. Ungene vokser så fort og den lille "babyen" min er blitt ei stor jente.. oj oj oj.... Det skal vi ihvertfall feire med hele familien!  Jeg har tatt meg fri fra jobben hele torsdag så da skal det virkelig ordnes i stand til Mathilde sin 3 årsdag ! Jeg skal lage hjemmelagde snitter og dekke langbord! Her i huset blir det virkelig juleordning i løpet av mandag-tirsdag...  Vi skal nemlig ha familien og julen hjemme hos oss iår, så jeg skal love dere jeg skal få kjørt meg... ha ha... Noe jeg gleder meg kjempe masse til!!! 2 store langbord på 2 dager, det kaller jeg jul det! 

Nei, nå får jeg sette meg opp..Middagen kommer! og gjett hva det ble(?) Indrefilet med stekte poteter, frisk salat og hjemmelagde hvitløksbaguetter! 

Legger med et par bilder av tv stuen, her har vi nettopp fått inn en sjeselong, til min store glede!! Jeg kan nemlig ligge på den i timevis!  

Ha en nydelig kveld da dere! Vi skrives etterpå! 

Siste helg før jul.

 

 

Hei og hopp alle sammen! Nå er det jul igjen, ja nå er det ul igjen og jula varer helt til påska... Neida, det gjør det vel egentlig ikke, men nå er julen her for fult! Jeg må bare beklage den "late" bloggen min den siste uken, jeg har rett og slett bare vært litt for sliten til å blogge så mye og har derfor hatt som mål og få ut ihvertfall et innlegg til dere. Idag er jeg like dårlig føler jeg, men jeg har ikke glemt dere altså... 

Nå før jul har butikken oppe til kl 20 pg 22 nesten hver dag frem til jul og det er 12 timer med full fart for fru Kvarsvik.. Når jeg har så mange flotte lesere som kjøper varer i nettbutikken vår så ofte skal jeg overhode ikke klage. Jeg sitter rett og slett i sjokk, jeg tror aldri jeg har sendt ut mer varer enn den siste uken.. Jeg vet og tror det gjemmer seg MANGE flotte julegaver fra villapaprika i mange hjem iår, noe som er veldig STORT for meg siden dette er første julen jeg driver butikk.

Jeg er så lykkelig, dette året har bygd meg opp, gitt meg nytt håp, fått meg til å svette, tenke og sist men ikke minst- elske de rundt meg mye høyere. Det er nemlig slik at man ikke vet helt hva man har hatt eller har før man nesten har mistet det 

Med dette nydelige julekortbildet av ungene mine ønsker jeg dere alle en RIKTIG god helg! 

Vinneren av luke nr 15 og 16 ble følgende;

1)Renate am 15.12.2011 at 10:08 pm: 

Hei Camilla! butikken din er utrolig flott. skal ikke se vekk ifra at vi kommer ens ærend fra bergen til fredrikstad bare for å titte.. og det var en nydelig lama figur.. 

Juleklemmer fra Bergen

2Kine am 16.12.2011 at 7:11 am:

Håper virkelig du får slappet litt av og ikke påtar deg altfor mye arbeid nå i julen Camilla  Du fortjener kun det beste, du har god arbeidsmoral og det er vell fortjent at det går bra for deg;)

Send meg en mail på Ckinterior@hotmail.no med deres adresse og dere vil få reinsdyrhodet sendt hjem =) Gratulerer! 

 

 

Nok en vinner og nok en flott gave!

Jeg merker denne julen gjør noe med meg, jeg ønsker liksom å gi noe til alle som leser denne bloggen min, men beklagelig får jeg jo ikke gjort det. MEN idag har absolutt ALLE pakker som har vært bestilt, sendt tilbake eller ligget på posten gått av gårde og alle er derfor garantert ( ut fra hva posten sier) varene sine før jul!! Det er lykke eller hva ?=) Jeg har også fått av gårde pakkene til de av dere som har vunnet tidligere og ikke fått varene deres, nå er de på vei og jeg har personlig sørget for å legge det på pallen som ble hentet! Da er det jo bare å gå å glede seg for da vil dere ha varene deres før mandag tenker jeg! =) 

Vinneren av de to flotte putene fra palma er følgende; 

 

Caroline am 15.12.2011 at 10:52 am:

Hei Camilla  For noen nydelige puter, disse har jeg veldig lyst til å vinne. Selv om jeg aldri har vunnet noe i hele mitt liv. Butikken din er mega flott! Mange juleklemmer fra Sarpsborg 

Send oss en mail på Ckinterior@hotmail.no på hvordan du ønsker å få de sendt(?) 

 

Vi har idag fått inn 3 paller med varer, hvor brettene med 12 og syv staker + helt sinnsyke nye lykter lå å ventet på å bli pakket opp! Butikken er PROPPA full med deilige nye varer som venter på å få en eier og et hjem å skinne i! Dersom dere ønsker å bestille noen varer på nettbutikken vår og få varene før jul, må dere legge inn bestillingen idag og før 12 imorgen. Alle varer vi sender før kl 16 imorgen er lovet av posten frem før jul så da er det fortsatt bare å handle de julegavene eller de varene dere ønsker =) Jeg har 2 på personer på pakking nå så her går det unna! 

Vel nok prat på meg.. Nå skal jeg legge meg med beina på bordet og nyte stillheten som er i huset nå. !! 

Denne lørdagen har jeg fri, så nå skal de nye møblene og det nye bordet på plass! Jeg lover bilder og gleder meg til å dulle med hjemmet mitt og ungene mine en hel dag uten å måtte jobbe..( om det går?) he he... Imorgen skal vi spise kosefrokost med ungene, det er lykke og hverdags luksus det. he he 

Dagens kalendergave er følgende; 

Legg igjen din kommentar til dette innlegget og du kan bli den heldige vinneren =) 

PS; tusen hjertelig takk for absolutt ALLE kommenterer tidligere, dere skriver så mye pent og rørende. Det varmer virkelig, tusen takk =) 

 

Luke nr 15..

PGA prosentene fra kalenderen hat gått over noen dager nå velger vi å stoppe den ( så de som skal kjøpe noe! imorgen fungerer ikke rabattkoden lenger så benytt dere av den ikveld. ) 

Idag har jeg dobbellykke i kalenderen, nemlig to kjempe flotte koksgrå ullputer fra Palma til en verdi av nesten 1100 kr. 

Legg igjen en liten kommentar her på bloggen og du har mulighet til å få disse sendt hjem før jul!  Om dere vil like oss på Facebook ( dette er ingen tvang.)  hadde vi blitt KJEMPE glade! Du kan like oss ved å trykke på liker knappen på gruppen. Den finner du ved å trykke HER ...Tusen takk! 

Ha en nydelig kveld! 

Som dag og natt....

14 desember og full storm etterfulgt av lyn og torden. Hvor blir det hvite lakenet som skal dekke jorden av(?) og hvor blir det av en stjerneklar himmel? Vi på Østlandet har virkelig vært uheldige med den "hvite" julen så langt. (?) Eller hva? Jeg har av en eller annen rar grunn mistet litt av julestemningen jeg hadde for bare 1 uke siden, noe som helt sikkert skyldes høststormen og litt mye jobb. ( noe jeg helt sikkert ikke er alene om) 

Slettvoll bordet vårt ble nesten solgt med en gang og til uken kommer det nye spisebordet vårt på plass og gjett hva! Jeg har designet og fått godkjent en råflott spisestuesofa dere ikke har sett på markedet her i Norge tidligere, samt spisestuestoler i samme kaliber. Gjett om jeg gleder meg til å vise dere blider av dette og for ikke å snakke om å kunne selge det! Jeg tror nemlig dere kommer til å elske den! 

Butikken vil komme til å ose av nyheter absolutt INGEN andre har og jeg gleder meg til at dere vil være de første som kommer til å kjøpe dette hjem til deres hjem.. "Prippen" som jeg er, er komfort og design noe som er upåklagelig dersom alt går som det skal.. Og prisene.. Vel... De vil bli veldig bra=) 

Dette var en liten gladnyhet fra en trøtt fru Kvarsvik og jeg håper dere er like glade som meg ! OG  Sist, men ikke minst har en fortsatt nydelig kveld! 

Nyhet.... På en regnværsdag ! *Herlig*

Hei hei mine kjære, har dere hatt en fin dag ? Vi begynte dagen med lucia tog i barnehagen til ungene, dere kan tro de var flinke og vakre der de gikk med hvite lange lucia skjorter  med masse glitter og små batterilys.. Jeg blir altså like stolt hver gang, for ikke snakke om hvor stolte de selv var.. 

Vel uansett.. 

Idag fikk vi inn nye varer og blant dem ventet jeg spesielt på EN ting, nemlig dette; 

Er det ikke lekkert? Jeg har ventet på dette leeenge nå..! Jeg elsker store ting, og dette fatet har jeg elsket siden første gang jeg så det. 

Endelig har vi fått inn masse nye varer i butikken, det er så morsomt. 

Her kommer et lite bildedryss fra butikken; 

 

Det store runde tinfatet koster 2500 kr og er 76 cm i diameter . Det soret firkantet skinnfatet fra Affari koster 999,- ....Om noen ønsker å bestille dette send meg gjerne en mail på Ckinterior@hotmail.no.. Vi har ikke fått inn noe stort lager i dette og det har alt gått 2 ut av hver type idag.  De 10 % fra nettbutikken gjerder selvfølgelig på dette også =) 

 

Jeg ønsker dere alle en fortsatt nydelig kveld!  Selv sitter jeg å fyller inn diverse skjemaer  mens jeg hører på min yndlingssang ;DENNE.  Mange har jo spurt meg hvordan musikksmak jeg har og ved å høre denne skjønner dere sikker hvordan smak jeg har. ha ha.. Jeg liker sanger med en betydning og som jeg kjenne meg igjen i. "the story" føler jeg treffer meg midt i hjertet. <3 

Jeg selger ..

Som dere nå sikkert vet selger jeg møbler og har begynt å designe mye selv, derfor velger jeg nå å selge unna spisebordet vårt slik at jeg heller får på plass ting fra min egen butikk og egne merker. 

Vi kjøpte i november i fjor spisestuebord fra Slettvoll og har vært strålende fornøyd med dette. Bordet er merkefritt, man kan ikke se på det at det er brukt. Vi selger det pga vi produserer såpass mye selv nå , jeg ønsker å utstille mine egne ting i hjemmet mitt. Litt sånn "Stolthet" over et merke og en vare jeg står for selv. 

Dersom noen er interessert kan dere sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no .Bordet er i fargen moccabrun og måler 180 x 100cm , ny pris 12 mndér siden 17 000 

Nok en dag fylt med K.A.O.S

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, timene flyr som jeg skriver ifra meg. Nå i julen er det veldig mye jobb som må gjøres og posten har jeg måttet følge som en hauk da de  på en eller annen måte må klumse det til litt for butikken til en hver tid. Idag var det en veldig hyggelig postmann innom butikken min å forklarte meg litt av "problemet" posten kan få i disse tider så da fikk jeg ENDELIG vite litt som kunne gjøre det lettere for dem og mindre stressende for meg.

Vel, nok mas fra meg... Mange etterlyser vel noen dager med kalender gaver? Å, tro meg jeg har ikke glemt dere, men innlegget jeg skulle poste igår ville ikke la seg publisere og til slutt "gadd" jeg ikke prøve mer og ga opp.. ( unnskyld)

Vel, den gaven som har falt mest i smak hos dere er jo denne koden som ga dere prosenter på valgfrie varer i nettbutikken samt gavekortet. Jeg tenkt derfor å kjøre 10 % på alle varer i nettbutikken frem til i morgen kveld og posten gir oss garanti på at alle varer som bestilles nå før den 16. desember er GARANTERT å komme frem før jul. Og om den ikke skulle bli det pga feil som skyldes oss skal dere selvfølgelig få pengene tilbake.Husk å skrive inn ordet Kalender i feltet for rabattkode når du er i kassen dersom du ønsker 10% 

Nå skal vi jobbe med nettbutikken her i huset. Det skulle igår kommet ut masse nye varer, men pga feil på serveren til nettbutikken ville ikke varene la seg legge inn. Så nå skal nettbutikken fylles opp med 20-30 nye varer!!! Jippi!! *krysserminefingrerforatdetfungereresomdetskal*

Ha en fortsatt nydelig kveld, husk å sjekk ut min kategori på nettbutikken, der vil dere nok finne mye fint!!!

3.advent

Jøsses, tiden flyr virkelig fort nå i julen.(!) Jeg føler jeg ikke får begynt på dagen før den er over. Her på bloggen har det beklagelig vært veldig stille, noe som skyldes syke barn,mye jobb og en syk fru Kvarsvik. Julen bringer alltid med seg litt ekstra som man ikke har tid til, eller hva ? 

 

Uansett... Mange har nå de siste dagene etterspurt både videoer og et bilde dryss fra huset, spesielt stuen i sin helhet. Jeg kan gjerne lage en liten video hvor jeg filmer huset, men er det noe som virkelig er ønsket her på bloggen? Huset vårt er jo nemlig ikke store huset, men jeg viser det mer enn gjerne frem likevel. Ikveld blir dere nødt til å nøye dere med noen få bilder, jeg må nemlig jobbe med nettbutikken ikveld. Nettbutikken vil få en egen kategori med varer jeg anbefaler og liker , så for de av dere som liker min stil..Kom dere inn på den i løpet av en times tid. Dersom nettet ikke klikker igjen vil det nemlig ligge 20 nye varer ute i butikken før kl slår 22 og noen av de varene er det ikke store antallet av og prisene vil være helt RÅE!  

Vel vel... Bilder som lovet..

enjoy!  

Spisestolene jeg har til spisestuebordet er fra Villapaprika og for de av dere som lurer er de på lager hos leverandøren og koster 2300 kr pr stk  + frakt.. De kan fraktes direkte til deres nærmeste postkontor eller rett på døren =) 

Dennes glasslykten er fra Galleri mimosa i gamlebyen. 

Glasskrukkene med skrift er fra Galleri mimosa i gamlebyen , den lille er fra meg samt stråbrikkene under den runde lykten. 

Tvstuen er det stuen som har fått beholde den "hvite" julen, emn jeg skal nok klare og finne på noe rødt her inne også uten at det blir for masete eller dominerende.

 Vinneren av gavekortet fra villapaprika ble følgende ; 

Cecilie am 10.12.2011 at 12:32 am:

Hei.

Jeg ville brukt gavekortet på – skal vi se – ikke lett å velge. Jeg vil ha lykter, puter, champagneholder osv osv..;)

Gratulerer... 

Send oss en mail på Ckinterior@hotmail.no og vi kan bli enige om hvordan du ønsker å benytte deg av gavekortet ditt =) 

 

Ha en nydelig kveld da, dere!

 

God kveld i stuen ....

 Hei og hopp! Har dere hatt en fin start på helgen ? 

Idag har jeg gjort alt annet enn å ha fri, selv om jeg egentlig skulle koblet bittelitt ut idag. Et døgn har ikke mer enn 24 timer så hvordan jeg trodde jeg skulle klare det er jeg ikke helt sikker på. (?) Ha ha.. 

Litt effektiv har jeg jo vært, huset har fått en liten opprydding +litt diverse "kjedelig" jobb har blitt gjort. At jeg aldri lærer, det er altså så typisk-- hver gang jeg har fri klarer jeg liksom ikke helt å ta meg fri likevel. Jeg gir meg snart over, jeg er virkelig et kvinnfolk som alltid lager meg nye oppgaver når jeg endelig skal ta meg noen timer fri fra de. Vel vel, det blir nok bedre en eller annen gang likevel tror jeg. 

Jeg har ihvertfall klart å få inn litt rød jul her i huset, ikke mye, men litt.. Juletreet er pyntet ( jeg vet mage synes dette er tidlig) og jeg nyter synet av det. Julestemningen kom enda litt mer på plass nå som det lukter litt jul i hele huset! 

Jeg har nå også fått trekt vinneren av gårsdagens julekalender og det ble følgende ; 

"Solfrid am 08.12.2011 at 11:41 pm: 

Guud for så flott butikken din har blitt. Masse lekkert over det hele=)"

Send meg en mail på Ckinterior@hotmail.no med din adresse og vi skal sende deg gaven din! =)

Ha en nydelig kveld alle mine kjære!  

 

Idag er det en ny luke som skal åpnes og det som gjemmer seg bak luke nr 9 er et gavekort på 200 kr fra Villapaprika. Mer praktisk informasjon om dette sender vi på mail til den heldige vinneren. 

Legg igjen en kommentar til dette innlegget og fortell hva nettopp du ønsker å bruke det på !  Lykke til! 

Luke nr 8

Da er det duket for en ny luke og denne gangen er det ingen spørsmål som skal svares på, kun en kommentar skal legges igjen i dette innlegget =) 

 

Idag er det den røde nissen på bilder under som er gaven, legg igjen en kommentar og delt i trekningen =) I morgen kommer der mange nyheter inn i nettbutikken, så følg med ! Mye flott er på vei inn =) 

Det skal være slik...

Idag har det vært full fart siden kl 7 imorges, noe som jeg håper vil fortsette fremover. Det at jeg har fått så mange faste kunder i nettbutikken alt, samt masse kunder igjennom bloggen er kjempe morsomt!  Jeg føler liksom at denne bloggen har blitt litt mer virkelig nå etter at jeg fikk butikken min. Det at jeg  har lesere som kjører fra den ene enden av landet for å besøke min lille butikk er helt utrolig og faktisk veldig rørende. Det å daglig få nye ansikter innom butikken min og de av dere som har kommet inn bare for å gi meg en klem, jeg har ikke ord.. Jeg føler ikke jeg skriver til en "vegg" lenger, men til personer. Likevel har jeg litt problemer med å forstå at det er mange 1000 i døgnet, for det for meg er veldig masse mennesker. Jeg får daglig inn mailer av mange av dere leser med spørsmål på hvordan det er å starte opp noe og om det krever mye. Derfor tenkte jeg å skrive litt kort om dette slik at mange spørsmål får svar. 

Etter jeg startet den nye nettbutikken har jeg sendt så masse pakker at når jeg fikk se på pakkesendingene våre istad fikk jeg sjokk! 26 pakker på 3 dager og nå 9 kun idag.

Nå har vi ordnet nye lokaler for nettbutikken, de lokalene vi har er for små og pakkebenkene der er ikke store nok.. Jeg klarer ikke å forstå dette, blogg,butikk og nettbutikk og alt dette eksisterer  pga jeg en kveld fant ut at jeg kjedet meg litt å ønsket å blogge. Det at en liten blogg har utviklet seg til å bli en arbeidsplass og at bloggen i seg selv kan være et levebrød er helt fantastisk.

Ingenting er umulig, men ingenting kommer av seg selv. Det å drive 3 ulike ting under samme navn er veldig krevende og jeg hadde ikke klart dette alene. Mange har spurt meg om jeg jobber alene med alt eller om jeg har folk som hjelper meg med det forskjellige. Jeg hadde på ingen måte klart alt dette alene , det ville jeg ikke skryte på meg  Jeg har en som jobber med bloggen min,  3 på butikk og 2 på nettbutikk, hvis ikke hadde dette aldri gått rundt. Selv om det på utsiden kan se enkelt ut krever det ufattelig mye og siden jeg er såpass ung ønsker jeg å ha flinke personer som kan lære meg litt opp , selv om jeg har tatt ulike kurser og lært veldig mye de siste 2-3 årene er jeg på ingen måte dreven nok på dette. ( og absolutt ikke utlært) Jeg elsker virkelig jobben min, jeg klarer ikke gå lei. Min jobb i Villapaprika er å få inn de riktige varene, få de frem, selge, samt gjøre det jeg må for å få butikken, bloggen og nettbutikken til å gå rundt. Jeg går ofte med nervene i spenn for hvordan jeg skal få til alt, men når de bak meg står å dytter setter jeg meg aldri ned før jobben er gjort. Dette er drømmen min, så at jeg koser meg er ingen tvil. Jeg har store planer for den lille butikken min. Går alt etter planen vil jeg med tiden åpne flere butikker og utvikle min egen interiør kolleksjon samt drive med veiledning og oppussing. Jeg har flere mulige samarbeidspartnere på gang, men likevel er det en LANG vei å gå før jeg er der.

Det å få jobbe med drømmen sin, tro meg, det er verdt hver tåre, fortvilelse og frustrasjon som følger med.. For når du først får muligheten til å leve ut en drøm melker du det for alt det er verdt og legger hele sjela de i det. 

 Det viktigste er å ha troen på det man driver med. Jeg har aldri vært noe glad i politikk og regnskap, interiør er min greie og den biten av meg selv har jeg valgt å ha en skikkelig tro på.. 

Tiden fremover vil vise meg hvordan dette vil gå, men jeg har ikke tenkt til å gi meg, kanskje blir villapaprika en liten kjede med tiden..Hvem vet? Det er jo pga dere lesere jeg står hvor jeg står! Dere hadde troen på meg, noe som gjorde at jeg turte å satse og så langt har jeg ikke snudd meg å sett tilbake! 

 

Nyheter fra Plama!

Nå som julen snart er her er det kanskje mange som har en ønskeliste, hva med å legge på ett par ting til?  Jeg har jukset bittelitt og tatt med meg noen herligheter hjem, som en tidlig julegave fra meg selv.( fy fy fy) ha ha.. Men til uken får vi inn masse mer og da har jeg lagt igjen en stor ønskeliste.. 

Her er et par nyheter fra Plama ; 

 Lykten komme ri 3 forskjellige str ; Liten 1399, Medium( slik som på bildet) 1499 og stor 1599 kr 

Denne ullputen fra Palma kommer også med ulike motiver og logoer i fargen grå, grå/hvit ( slik som på bildet) og brun. Pris pr pute med innmat kr 499 ,- 

 

Dette er stas

Hei søtinger, har dere hatt en fin dag?  Vel, det har jeg. =) En halvveis fridag, men med nye varer i butikken kunne jeg ikke vært mer i hunder!  Vi har nå fått enda en leverandør, nemlig PALMA og det første varelasset har  endelig kommet! Lykter,puter,pledd,lys,julekuler,brikker,løpere osv osv har kommet opp i hyllene, gud så mye lekkert det er å få tak i blir nesten litt dårlig jeg altså. Ha ha.. 

Spisestuen har nå fått en liten vinter "makeover" idag, endestolene har blitt flyttet til langsiden av bordet og eamse stolene har for en bitteliten stund flyttet inn på kjøkkenet. ( disse stolene er ikke nye, men jeg tror bare ikke jeg har vist de frem på ett par mndér de er fra villapaprika og koster 2899 kr pr stk) Nå som det er jul liker jeg at ting er STORT og synlig, det har liksom bare blitt slik. ha ha... 

Lykten på bildet er fra Villapaprika og koster 1499 kr.. Lampen er fra Villaprika og koster 3200 , høye lyslykter med glasskuppel også fra Villapaprika og koster 1199 kr pr stk. Vinkjøleren og den hvite julelykten er fra galleri mimosa i gamle Fredrikstad.  (Lyslykten Finnes i mindre og større.) 

MEN, dere!! Idag har jeg en felles kalendergave til alle her på bloggen ! Jeg er litt slik at jeg ønsker å gi alle lesere av denne bloggen en liten ting, men da det er mange 1000 som leser denne bloggen hver dag er det ikke så veldig enkelt. 

DERFOR... Ut dagen idag og litt utover dagen imorgen får alle blogglesere av denne bloggen 20 % på valgfri vare ( uansett pris)  i butikken samt gratis frakt for kjøp over 1000 kr!  Det eneste dere må gjøre er å skrive en rabattkode i feltet når dere kommer til kassa. Rabattkoden er Paprikablogg ( kopier dette slik at det blir riktig) 

Jeg håper dette er en kalendergave som kan komme mange til nytte! 

Ha en nydelig kveld! 

 

I siste liten...

Timene flyr fortere enn jeg klarer å henge med så her kommer et innlegg i siste liten før minuttene går over i det nye døgnet.

Jeg må bare få takket dere, dere er så fantastiske, det at dere legger igjen så utrolig mange vakre ord her på bloggen min betyr så ubeskrivelig mye for meg! Jeg sitter nå med tårer i øynene når jeg leser hver og en kommentar og smilet mitt blir bare bredere og bredere for hver setning jeg leser. Tusen takk for at dere faktisk tar dere tid til å legge igjen noen ord en gang i bland, virkelig tusen takk.

 

Nå har dere lesere ventet lenge i spenning på de 2 siste lukene og her kommer de heldige ;

Luke nr 5 ;

Lene am 06.12.2011 at 12:04 pm:

Riktig svar er C) Halvor Bakke!  Du har en helt fantastisk julekalender med veldig fine gaver. Gleder meg til en ny luke hver dag:). Takk for at du gjør adventstiden fin og spennende for oss lesere;)

Luke nr 6;

linda am 06.12.2011 at 3:25 pm:

Hjelpe meg Camilla for en nyyydelig butikk  :)Her finnes virkelig noe for enhver smak!!Svaret er så klart Halvor Bakke:)

Send meg mail på Ckinterior@hotmai.no med adressen deres så skal jeg sende dere gaven =)

Til alle dere andre, husk at det ennå er 18 luker igjen så dere har ennå MANGE muligheter.. En av de nærmeste dagene nå vil det legges ut en kjempe fin kalendergave... Den tror jeg virkelig vil falle i smak hos de aller fleste, så følg med!  

Ha en nydelig kveld!

Jeg er her fremdeles...

Dere lesere er altså så utrolig søte som sender meg tekstmeldinger og maile når dere savner innleggene mine, jeg blir helt rørt jeg altså. Jeg har siden søndag kveld jobbet med planlegging av butikken, da den fra nyåret åpner 1 hel etasje til, itillegg til dette har jeg jobbet 12 timer i butikken siden mandag. Bloggen har derfor ( skammer meg) blitt nedprioritert, når jeg først kom hjem igår ville ikke nettet koble seg på og  tlf min hang seg opp hver gang jeg prøvde å dele nettverket mitt med den. 

Vel, mange har den siste tiden etterspurt meg etter bilder av butikken vår, jeg legger derfor med noen bilder av den samt gårsdagens luke gave og dagens.! 

  

I dag er det 2 luker som står for tur, luke nr 5 for igår og luke nr 6 for idag. Jeg kommer denne gangen til å trekke ut 2 vinnere, en for hver av degene. 

Gaven som gjemmer seg bak luke nr 5 er denne lille vakre pepperkake lykten til t-lys ;

Bak luke nr 6 gjemmer disse vakre spisebrikkene fra Lama i lilla; 

For å delta må du legge igjen en kommentar med ditt svar til dette innlegget. 

Hva Heter mannen som har vært med i en rekke tv programmer og som har sin egen interiør kolleksjon  i min butikk?

a) Halvor bekken

b) Håvard bakke 

c) Halvor bakke. 

Lykke til!

God kveld..

Etter 3,5 time i bil idag må jeg si jeg er mettet på langkjøring. Vi har storkoset oss på glassverket, men ungene har virkelig slitt ut sin "gamle" mor og far  idag. Jeg er en mor som elsker mine barn så ikke missforstå meg, men når jeg har to unger som bare sutrer og "må" prøve og " må " ha noe blir jeg mildt sagt irritert. Det at den eldste da går rundt å sutrer og den yngste går å hyler når de har fått et nei for mye er det å være en mor en utfordring. MAKAN... Jeg tror aldri jeg har vært mer svett og sliten etter en tur i hele mitt liv. Mathilde sovnet i bilen rett før vi skulle parkere ( hun sover normalt sett ikke på dagen lenger) noe som førte til at hun var sur i over 1 time ... Jeg følte meg så "dum" der jeg stod i de forskjellige butikken å gang på gang sa " nei Olíver den skal du ikke ha--MATHILDE den der rører du ikke --Olíver legg den fra deg---Mathilde stå rolig--Oliver reis deg opp--Mathilde slutt å egle med broren din..." Jeg elsker barna mine over alt, men noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne slippe det jeg hadde i hendene og bare gravd meg ned .. PUHhhh...Takk og lov for at Håkon var der for ungene har av en eller annen grunn litt mer "respekt" for han enn meg, det skyldes nok at han virker mye strengere enn meg når han først snakker til dem.. Med ei jente som ikke ville spise verken det ene eller det andre, en sønn som bare skulle sitte på gravemaskinene var det å ta de med seg rundt om en utfordring. Mine unger vet nemlig å være bestemte og min datter utnytter seg av at hun er ute når hun skal hyle.. Inne stemmen eksisterer da lenger IKKE... 

Nei nei, nok klaging fra denne fruen, nå er ungene i seng og jeg kan ikke forstå at to så nydelige småtroll kan skape så mye stress og dårlig humør til tider.. Det er nesten litt rart, så fort de sover er alt glemt og jeg får ikke tittet meg mett eller gitt de nok kysser.. Mammahjertet mitt noe for seg selv, blir nesten helt tullete jeg.. ha ha... 

Nå skal en sen kveldsmat nytes, walking dead sesong 2 skal bli sett og jeg skal virkelig NYTE stillheten! 

Nok en luke er åpnet og vi har nå kommet til den 4.desember ..

For å kunne delta må dere svare rett på følgende spørsmål;

Hva het interiørbutikken jeg drev før Villapaprika? 

Var det ;

a) Camilla Interiør 

b) Ck A/S                            Eller.....

c) Ck interiør 

 

Legg igjen ditt svar i dette innlegget og du har muligheten til å få denne vakre julestjerna fra LAMA sendt hjem til deg. 

Nyt kvelden mine kjære.. Imorgen blir det røde nisser maraton her på bloggen min! 

Vi skrives! 

 

 

Vinneren som gjemte seg bak luke nr 4 er; 

Martina am 04.12.2011 at 8:03 pm:

Jeg kjenner meg igjen når jeg leser dette…hehe. Barn kan virkelig gjøre oss voksne “varme i toppen” Og det er virkelig herlig når roen har senket seg etter en slitsom dag. Kos dere med stillhet=)

Butikken du hadde før villapaprika het foresten Ck interiør! =) Kjempe nydelig den der jule stjernen ¤krysser fingrene for at jeg blir trekt¤

Send oss en mail med din adresse og vi skal sende deg denne vakre lille julestjerna =) 

God morgen !

 

God morgen og 2.søndag i advent.. Denne uken har virkelig flydd av sted, eller hva? Her i huset har vi faktisk fått frem --hold dere fast! ..RØDE nisser.. Og for en jobb det har vært å finne de riktige. Igår var vi nemlig på nisseshopping, dere kan tro det var en "svett" fru Kvarsvik som så etter de riktige nissene med unger og mann hengende på slep. Plutselig roper en stolt liten gutt  ;" mamma, se der! Der er sånn nisse du vil ha med grå og rød drakt..." Og jammen hadde prinsen min funnet den perfekte nisse til hjemmet vårt, jeg skal si det er småtroll som vet hva mammaen sin liker altså.. ha ha

Vel vel, nok "prat" på meg, hvordan har deres helg vært ? Har dere fått inn julen og julefølelsen ennå?  Her er vi klare for Hadeland glassverk og aktiviteter for de to små, litt mer julefølelse er ikke å avfeie!

MEN, før vi drar av sted tenkte jeg å dele med dere vinneren av den 3 luken igår ;

Riktig svar var som dere sa; LAMA

Nathalie
Submitted on 2011/12/03 at 12:01 pm

Siden jeg har vært mye på din butikk sin nettsiden så vill jeg si Lama  Guri så herlig med julekalender for oss mødre å  kjempe koselig å lage til sønnen min, men så gøy det hadde vært å fått en liten pakke selv  ha en nydelig lørdag. Mvh Nathalie

 

Gratulerer så mye Nathalie! Send oss din mail og vi skal sende deg din nydelige sminkepung fra Lama 

 

Etterpå kan dere bli med i trekningen av en ny kalender gave! ÅÅÅÅ.. det er så mye fint vi skal dele bort ! Gled dere!

 

Ha en nydelig dag mine kjære!

For en kveld

Om ikke julefølelsen har vært der tidligere er det ingen  tvil om at den nå har kommet. Julebordet igår var kjempe vellykket og utrolig morsomt med Michael Jackson show og jule bufeet. *herlig*

Karianne og meg 

 Min herlige kollega Nina og hennes mann Morten.  

 Min lillebror Cato og Karianne <3 

Håkon og Lillebror Cato .

Et vellykket og utrolig lattermild og morsom kveld.

 

 

 

 

 

 

Vinner av luke 2 og ny muliget på luke nr 3.

 

Riktig svar var følgende ; September .

Den heldige vinneren av luke nr 3 er følgende ;

"hei Camilla

Syns det er helt supert at du har en julekalender for oss voksne også så dette er noe jeg henger meg med på 

og svaret er september.."  

GRATULERER SÅ MYE! 

Send meg gjerne en mail på Ckinterior@hotmail.no  Så skal vi få sendt deg den flotte kransen !

 

Idag åpnes luke nr 3 og for å kunne delta må du svaret på følgende; 

Hvilken av disse varemerkene finner du i villapaprika ;

a) Lene Bjerre.

b) Lisbeth Dahl 

c) Lama ? 

Legg det riktige svaret igjen til dette innlegget og du er med i trekkingen av denne flotte Toalett mappen;

 

Lykke til !

Jo større, jo flottere.

 Idag har jeg pyntet et STORT julefat med granbar, lys og kuler.. Nå gleder jeg meg skikkelig til juletreet skal opp, tenke seg til at det er 2.desember alt idag. Ikveld blir det som tidligere nevnt julebord på oss og jeg har vært så heldig å kjøpt verdens nydeligste pen kjole til den nette sum av 150 kr.. Det finnes ikke noe bedre enn et rimelig og godt kjøp. 

Jeg ønsker dere alle en strålende dag! og GOD HELG!

 

2. Desember

2. desember og ny luke, idag er det ny gave som står for tur og for dere som ikke har vunnet, en ny mulighet til å bli vinneren av luke nr 2. 

Dagens spørsmål er følgende: 

I hvilken mnd åpnet Villapaprika interiør dørene sine i Fredrikstad sentrum? 

a) mai

b)september .. eller 

c) august. 

legg igjen en kommentar med ditt svar til dette innlegget og du er med i trekningen av å vinne denne ;

Lykke til!

 

Nå skal jeg starte på husarbeid og deretter stryke dress og skjorte, idag er det julebord med jobben!  *jippi*

Vinneren!

 

Gratulerer så mye som vinner av den første luken i desember, blant over 550 stk fikk vi til slutt trekket en vinner.. ( for en jobb) 

Imorgen kommer nok en mulighet for å stikke av med en flott kalendergave dere kan virkelig glede dere! + en hel del julebilder! Gleder meg!!! 

Gratulerer så mye NINAA... send oss en mail om du ser denne, i morgen vil du motta en fra oss dersom vi ikke hører noe fra deg! 

Ninaa
Submitted on 2011/12/01 at 5:51 pm

Butikken din ligger, uheldigvis for meg, i Fredrikstad!:) Håper du en dag kan åpne en filial i f. eks trondheim…det hadde vært noe!:) Så koselig med julekalender da Camilla!:)

VillaPaprika julekalender ;

Idag er det 1.desember og det vil si at idag skal den første luken i kalenderen åpnes.  

Spørsmålet du må svare på for å bli med i trekningen av julekalender sin første luke er følgende ; 

I hvilken by i Norge ligger Villapaprika interiør ?

Er det ;

a) Sarpsborg . b) Tønsberg eller c) Fredrikstad . 

Legg igjen ditt svar med riktig mail adresse ( mailen din er det bare jeg som kan se) i dette innlegget og du er med i trekningen  og kan få hjemsendt denne vakre julestjernen til en verdi av 89 kr ; 

PS;

Vinneren av 1.desembers julekalender trekkes ikveld ! 

hits