november 2016

Fra ei prinsesse til ei annen.Og i dette tilfellet snakker jeg om Chloe min. Som dere vet, dette rommet pusset Sabrina og jeg opp i våres. Sabrina ønsket ikke et typisk baby rom, hun ville holde det dust og pent, men litt "annerledes!". Dette føler jeg vi fikk til med glans og restulatet , vel Sabrina har ikke angret et eneste sekund. 


Nå holder vi på med soverom nr 2 i huset, og jeg kan bare si GLED dere! Det blir virkelig flott! 

Nyt dagen, kanskje jeg får tatt noen bilder før jeg drar! Igår vet jeg at jeg skulle kommet tilbake, men det skjedde så mye og jeg sloknet på sofaen... Slik er det å være småbarnsmor, john blund melder brått sin ankomst. 

Vi sees! 

Morgenfugel

Er det en ting jeg har blitt siden jeg fikk Lila så er det en morgen fugel. Det er egentlig helt utrolig, fordi Lila sover lenger enn jeg gjør så jeg kunne egentlig sovet lenge. hihi...

Idag skal vi pynte til Jul, jeg har startet litt smått, men her gjenstår detajer og stæsj og idag står det for tur. Juletreet får vente, det synes jeg det er litt tidlig å få inn her hjemme ennå, selv om jeg storkoser meg med mange fine bilder fra forskjellige julehjem og drømmer meg bort over alle de lekre fine juletrærne der ute. 

Vel, jobben kaller her, jeg henger en time bak skjema , ting ta tid med lillemor på slep. hihi.. 
Jeg håper dere nyter dagen og koser dere, vi sees fra et julepyntet julehjem etterpå! 

Endelig lykkelig!

Julen iår blir fin, den tror jeg blir spesiell.. Eller jeg tror ikke, jeg VET!  

Jeg husker jeg ifjor var lei meg, jeg var sliten og satt annenhver dag alene og ventet på, ja gudene vet hva. Denne jula gleder jeg meg ekstra mye til, den skal feires med en som vil være sammen med meg og bare det er julegave bedre enn noe annet. Idag startet vi julekosen med "Alene hjemme" på tvén, kakao med krem og masse kos, absolutt en perfekt start på jula! 

Imorgen starter jeg å pynte huset for fult, jula i år skal rett og slett OSE hjemme kos! 

Julenissen må ha likt meg godt iår, for jeg har nemlig fått julegaven(e) mine på forskudd! Det er ingen jul uten hjemme alene, det er HELT sikkert! 


Fortsett å nyte kveden, vi skrives! 

Vår nye familie.

Igår gikk turen vår til Arendal og vi kjørte med verdens flotteste solnedgang.  Ungene var eksemplariske og jeg får ikke gitt Olíver og Mathilde nok skryt til tider, for de er virkelig flinke til å ta seg av småtrolla!  Vi kom hjem fra Oslo-Kiel på tordag , så det var en rask tur hjemom før vi satt snuten mot det vakre sørland!  Dette har vært en helg jeg har gledet meg enormt til, for vi skulle nemlig møte vår nye familie og jeg for første gang hilse på svigermor. Gleden var stor og makan til hjertelig familie! Det at vi følte oss raskt hjemme er ingen hemmelighet! Kim har virkelig en storhjertet familie som har tatt barna og meg til seg, spesielt godt er det å se at Lila får en familie her hun også. 


Familie er ikke alltid bare blod, men den du gjerne setter sammen selv og det tror jeg Kim og jeg er et levende bevis på. Jeg har jo selv vokst opp i en familie hvor det var mine, dine våre, men idag glemmer jeg faktisk at 4 av mine søsken har enten en annen mor eller far enn meg, nettopp fordi mamma og pappa alltid har behandlet oss likt og på lik linje.  Slik er det for Kim hos oss også, han sin datter har fått et ekstra sett med familie og stor som den er vil det aldri bli kjedelig ihvertfall.

(Jeg deler ikke bilder av Kim sin datter på Villapaprika.blogg.no, grunnet at hennes mor ønsker å skjerme henne fra sosiale medier.. Det skyldes ikke at jeg ikke synes det er hyggelig eller koselig med henne.Jeg har fått en del spørsmål på dette og det er helt enkelt grunnen og håper på forståelse på dette uten at annet skal spekuleres i)

Imorgen går turen hjem igjen, jeg jobber den kommende uka så tiden strekker ikke alltid til! Jeg har 3 interiørveiledninger som venter på meg på tirsdag så dere kan tro jeg gleder meg ! Det er ikke bare, bare å jobbe med en baby på armen, men dette deler jeg mer om senere .... Idag skal jeg bare nyte det å ha en lørdagskveld med den flotte familien min her nede. Hytta er pyntet til Jul og vi bare koser oss med god mat, godis og ro! 

Jeg håper dere har en fin lørdag og koser dere <3 
 

 

hun har blitt 3.mndér!

Hvor ble tiden av, hvor ble de siste 3´mndéne av? 

Lila er idag 3 mndér og jeg merker jeg synes tiden går så altfor fort! Jeg føler jeg alltid har hatt henne, men også at jeg fikk henne igår.... 


Dagen hun kom var dagen jeg ikke trodde hun skulle komme, jeg trodde aldri hun skulle komme. Svangerskapet føltes ut som en evighet, alt gikk så sakte og alt var så "ensomt" til tider. Jeg husker jeg lå på fødestuen alene og rundt meg var det fult opp av andre gravide som kom gående i gangene med sin kjære. Der gikk jeg, fram og tilbake for å få fortgang på riene mine. Jeg hadde det som heter "maserier" , og disse holdt på å ta livet av meg til tider. Jeg var inn og ut på sykehuset, hver uke til nye registreringer og hver uke så å si alene. Jeg tror jeg fikk en stolthetsfølelse over meg også, jeg hadde vært alene så fødselen skulle jeg også mestre alene.

Jeg ble satt igang den 24.august kl 10:00..  

Jg ble satt igång med en ballong, noe som ikke var vondt å sette inn i det heletatt. 

Problemet for meg var at ballong ble satt inn feil, noe som førte til at jeg i full hast måtte hentes i ambulanse av lege og jordmor. Smertene kan jeg ikke beskrive og fortvilelsen min var enorm. Jeg hadde nesten ikke krefter igjen. 

Tilbake på sykehuset var jeg helt ødelagt, jeg var skutt og helt sønderknust over at jeg nok en gang måtte igjennom smerter jeg ikke følte tok noen ende. 

Igangsettes skulle jeg så ny ballong ble ført inn, herifra gikk reisen alene. Jeg ble lagt inn på sykehuset og fortalt at hjem skulle jeg ikke før babyen min var ute, men det kunne dessverre ta noen dager. 

Jeg fikk minuttene og timene til å gå ved å prøve å sove, men jeg våknet hele tiden av smerter... Maseriene var ubeskrivelig vonde og jeg var nok på dette tidspunktet veldig sårbar. Den ene jordmoren kom ofte inn til meg, hun følte nok veldig med meg. Jeg gråt mye og var utrolig hormonell, ALT virket så skummelt, rart og IKKE rett. Det å sitte alene å skulle føde et barn, vel det er det såreste jeg noen gang har gjort.  Jeg ga litt opp, jeg hadde nok av folk som ville være hos meg, men jeg tror jeg aldri trodde jeg skulle bli ferdig så å "belaste" folk med å kjede seg hos meg var ikke hva jeg ønsket. 

Jeg våknet den 25.august av at legen og jordmor kom inn til meg, natten til den 25 vil jeg alltid huske som et mareritt.  Ballongen hadde falt ut og jeg hadde fått større åpning, kl var 09:00 og jeg hadde på dette tidspunktet 3 cm åpning. Fra dette tidspunktet fikk jeg Géle og det ble nok en prøvelse. Jeg gikk hele denne dagen fram og tilbake og gråt på rommet mitt. Jeg var så sliten og så lei meg over alt at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Det eneste lyset i tunnelen min var den lille jenta som skulle komme å møte meg. Hun som lå å kjempet for å komme ut på lik linje som jeg kjempet. Vi var jo et team- Lila og jeg. 

Nye registreringer og den siste før fødselen var den verste!  Den gikk fra 33-100 på noen sekunder og jeg trodde jeg skulle dø. 

Jordmor kom inn å sa hun ville kjenne på meg igjen, det viste seg å være 4.cm åpning så de skulle gi meg klyster. Klokken var 15:52 husker jeg ,og klyster ble satt- dette fikk fart på min fødsel. Det som skremete meg var at når jeg kom ut fra toalettet var ikke jordmor der og rierstormen min slo til ide jeg åpnet døren fra toalettet. Herifra husker jeg ikke så mye, men jeg husker jeg stod å hang over sengen uten mulighet for å klare å flytte på meg. Jeg klarte ikke komme meg rundt sengen for å trekke i den røde ledningen eller ringe noen med telefonen min, det var så smertefult og så vondt at jeg ikke klarte gjøre mer enn å puste meg igjennom rier som aldri slapp taket. 

Tidligere på dagen hadde jeg heldigvis avtalt med min søster at hun skulle komme etter jobb å holde meg med selskap. Hun ante fred og ingen fare når hun kom inn på mitt rom. Lite viste hun om at jeg hadde stått i 1,5 time alene uten en eneste jordmor innom rommet mitt og i full fødsel.  

Kristine ble sint og fortvilet på mine vegne og fikk hentet en jordmor. Vindre opp i rullestol og inn på fødestuen gikk turen. På fødestuen fikk jeg verdens beste og roligste jordmor, hun var rett og slett fantastisk.  

7 cm åpning hadde jeg og tre timer senere var Lila i armene mine. Klokken var  21:04 og jeg var endelig ferdig.
Tiden etter Lila kom til verden endret meg nok veldig. Jeg har måttet stå å se på mye rart rundt henne bare fordi jeg ikke har vært likt og jeg tror mamma innstinktet i meg har vært ekstra inntenst. Det var ikke bare jeg som fikk baby, Olíver og Mathilde også. Lila er vår baby, ikke bare min. De har vokst og jeg har blitt 100 ganger sterkere. Jeg stod kanskje alene med tre barn og for å være ærlig, det er og var ingen lett oppgave. 

Det eneste jeg vet er at alt har vært verdt det! Når jeg ser på hva jeg har klart å få til alene det siste året og i en alder av 27. tenker jeg at ingenting er umulig. 
Med et knippe gode venninner, en sterk familie og fantastiske barn hadde jeg all grunn til å smile hver morgenen! Jeg brukte bare litt tid på å akseptere at Lila hun var faktisk bare min. Og selv om jeg kanskje ikke klarte å glede meg helt over henne i svangerskapet kjempet jeg hver eneste dag for henne. Det var sårt, det var ensomt og veldig spesielt, men så kom hun og jeg hadde gjort alt igjen for henne! 

Idag er hun tre måneder - tenk dere det! 

Ei lita jente med verdens søteste øyner, deiligste susser og mykeste skinn. Hun kjenner folk mer og mer igjen og smiler dagen lang! Hun er god hjertet og hun er rett og slett hjerterota vår!  

Tenk å være så elsket og ikke eie en eneste beskymring! *SMILER* 

 

 

På miniferie

God onsdag! Igår ble det stille fra denne kanten, Kim overrasket med Oslo-Kiel og på båten var det dårlig med dekning .. Jeg følte vi nesten gikk tilbake i tid, null telefon, noe som egentlig var like greit. Kim og jeg har jo startet livet sammen med barn rundt oss 24/ 7 så når han nå overrasket med barnepike og 2 døgn -bare oss to holdt jeg på å besvime! Noe så søtt.. 

Det eneste jeg viste var at vi skulle på tur, så når han sa reisemålet ble jeg SÅ glad! 

Vi har spist MASSE deilig mat, vært på bar, show og disco... hoho...Skikkelig kjærester som bare koser seg! 

Vi har utforsket Kiel litt idag under tiden som båten lå i havn, men jeg fant ikke noe jeg ville ha så det ble en kaffe på meg og øl på Kim. Snakk om storshopping liksom. Vi er på tur for å bruke all tid på hverandre og sammen, så noe full fart og shopping er heller ikke så spennende. Blomster derimot.. Vel, de skulle jeg hamstret med meg, det var jo latterlig billig her nede. Julepyntet er det her, og det har virkelig en egen sjarm, blir jo bare glad av det... Jeg håper dere storkoser dere hjemme,nå forsvinner snart det som heter dekning og nett igjen så jeg får gå tilbake i tid å nyte tiden uten telefon med verdens beste kjæreste! 

Ny arbeidsplass...

Endelig! Å bo seg inn tar tid, for meg er dette ikke noe annerledes. Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skal løse problemet med arbeidsplass,(?) For meg som sitter såpass mye forran pcén er det viktig med en data som fungerer som den skal og en plass jeg kan sitte behagelig på. Jeg har en stil jeg har landet på og som jeg elsker. Det og blande rette stramme linjer med bohem og romantikk er rett og slett det fineste jeg vet. Det å få gjennomført stilen gjør meg veldig sær på interiøret. 

Etter litt dandering ble kroken under trappen en kos plass som jeg nå simpelthen elsker <3 

Klokke, brett og engler finnes i nettbutikken til Millemoi.Jeg håper dere alle har hett en deilig dag! Kim har bedt meg gjøre meg klar for morgen dagen, en overraskelse venter og jeg er veldig spent på hva dette er. Nyt kvelden, her lader vi opp til - the walking dead, og prøver å få lillemor til å sove! 

Vi sees imorgen, god kveld! 

Perfekt bonusmamma..

Som de fleste vet har Lila mennesker i livet som forguder henne, rett og slett et nett av folk som står i kø på å kose -dulle og elske henne. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle omtale min egen venninne som Lilas bonus mamma, men slik føler jeg nesten det har blitt og heldig er Lila som har så mange som forguder henne. Et hjerte er aldri for lite til å elske folk ubetinget, DNA eller ikke. 

Jeg skrev i forrige uke at Lila hadde fått en pappa, og det har hun med STOR P. Kim er pappaen til Lila, uavhegning om han sitt dna går igjennom årene på henne eller ikke. Kim er den som sammen med meg ser henne hver eneste dag og som er med på å oppdra nettopp henne. Olíver og Mathilde har en fantastisk far i livet sitt, så for dem er han en beste venn og en BONUS pappa... Han er stolt med på treninger og klemmene de gir han er ekte, men igjen- de har en pappa og den rollen ønsker ikke Kim erstatte. Det samme hva gjelder Kim sin datter, hun har en fantastisk mamma og den rollen skal jeg aldri prøve å leke her hjemme ovenfor henne. Jeg har sagt fra dag en - jeg kan være og bli en beste venn og jeg skal være en trygghet her når hun er hos pappaen sin,og det er slik det skal være. 

Rollen som Lilas far stod åpen, nettopp fordi den ikke var tatt. Jeg så på Lila som min og ingen andre sin.Det er mitt blod som har gått igjennom hennes kropp i magen min, det er min kropp som har bært henne frem og det er jeg som har lidd for henne, ingen andre. Jeg satt hele mitt liv på vent og endret hele mitt liv pga den lille jenta, det var ingen "far" som stod å støttet meg hva gjelder henne når ting var som de var. Nettopp derfor skylder jeg ingen noe svar på hvordan jeg kunne gi nettopp Kim tittlen og rollen -PAPPA. Han har siden hun var bare noen få uker vært i livet hennes og siden det har hun vært han sin. Hun ser på Kim med stjerner i øynene og det pga hva de to har. Ikke fordi jeg sier det skal være sånn. Lila har plass i hjertet sitt til ALLE, men ikke de som ikke er hjertet hennes fortjent. Jeg ønsker ikke å irritere på meg noen med bloggen, jeg er bare uendelig stolt av livet mitt nå og av den flotte mannen jeg har møtt! Meninger om oss, historier og opplysninger svirrer rundt de som ønsker om oss uansett og det er noe vi velger å flytte fokuset fra. Jeg mener oppriktig jeg har møtt drømmemannen, uavhengig av hva andre velger å tro eller si. 

Oppe i alt har Lila fått verdens beste "Bonus" mamma også, Malin.. Malin er en av mine beste venninner, Lilas fadder og "bonus" mamma og Lila er hos henne flere timer hver eneste uke, noe jeg er evig takknemlig for også. Det båndet er uadskillig og beundringsverdi! Det at min vennennine har skapt et så unikt og flott forhold til min datter, vel det sier mer enn tusen ord. Ordet kjærlighet har for meg fått en helt ny betydning , og det å elske er så mye sterkere en jeg før har lagt i det. 

Det jeg vil frem til med dette innlegge er ikke å påpeke hvem som er bra eller dårlig, men heller at et hjerte fortjener å bli elsket og å elske ... Dna, søster, bror, mor eller far... 

Hun her , hun forandret virkelig meg.. Det er ikke noe jeg bare sier, men pga nettopp hun her har jeg lært at selv om det er torner der roser gror er det ikke noe som er vakrere! Det gjelder å se hvor du tar og ikke bare gripe alt på en gang.  

Din mening er viktig

Annonse .

Har du hørt om Meningstorget.no  ?Hvis du liker å være med å utforme produkter og hva som skal komme på markedet kan du registrere deg på Meningstorget.no

Jeg er ei som liker å si meningen min samt være med på å påvirke produkter og tjenester å har selv oppdaget Meningstorget.no

På Meningstrget.no kan dette gjøres der det passer for deg. Det fantastiske er at du tjener penger på dette enten via betaling fra Paypal, gavekort eller fra en rekke ulike brands og nettbutikker. 

Du som forbruker er spesialisten og det at din mening kan være med å påvirke videreutviklingen av produkter eller endringer i hverdagen er en viktig stemme flere burde benytte seg av. 

Ikke bare er det viktig,men også veldig morsomt og spennende å være med i de ulike betalte spørreundersøkelsene hos meningstorget.Ved at du registrerer deg på Meningstorget.no bruker du nettopp din mening,og du kan kanskje få råd til den ekstra restaurant middagen du ønsker deg ute med dine kjære eller muligheten til en ekstra fridag med barna dine hjemme.  

Du får i tillegg til det du klarer å tjene, hvert kvartal muligheten til å være med i trekningen av en premie på 35. tusen kr

Ønsker du heller å donere pengene/poengene du har tjent opp til veldedighet er dette også mulig :)

Registrer deg for en enkel og spennende jobb som du kan gjøre den tiden på døgnet som det passer for deg, - i sofakroken hjemme på kvelden eller på bussen hjem fra jobben.

Det jeg synes er så flott er at du tjener penger i hverdagen samtidig som du er med på å forme samfunnet.

Det er raskt og enkelt å registrere seg, men husk at du  være over 18 år for å kunne delta.   Ha en flott kveld. 

Et levende mareritt ...

Det startet igår og fortsatte idag. Det er typisk Kim og meg, for er det en ting vi elsker så er det å bare ta dagen med ro. Igår ble mitt første møte med American horror story og jeg elsket serien så jeg ble HEKTA! Makan til levende mareritt om det der hadde vært sant- usj... Om du ikke har sett serien - vel finn frem puten og gjør rommet mørkt.  

Jeg har fått frem mer og mer julepynt og til uken nå tenkte jeg å finne frem de små søte juletrærene mine også. Iår tror jeg at jeg kommer til å få den beste julefølelsen - den har allerede begynt å snike seg innpå etter at jeg hamstret litt julepynt hos Millemoi her om dagen. 

Sjekk de søte julestrømpene og lekre decor træra - just love it! 

De ulike bordlyktene har jeg forelsket meg HELT i, jeg synes de var SÅ søte å blande. 


Linselusa klarte å snike seg med på bildet, men jeg synes han passet inn ... hihi.... 

Spesielt med denne lille surpumpen på armen <3 Her er hun overtrøtt stakkars. 


Vel, nå skal jeg krype tilbake i armkroken til Kim, å se 1 ny episode til med American horror story.. - *hjelp* .... Vel, vi skrives etterpå, nyt søndagen. 
 

Makan til rot!

Jeg hadde liksom system på alt, alt hadde sin plass og alt var perfekt plassert! Nå har det vært en del rot her hjemme noen dager, Kim har flyttet inn permanent og vi har brått et STORT problem -skap plass... Vi vrir virkelig hodet det vi kan, for makan til rot det blir når ting ikke får plass er helt utrolig. Vi skal få opp noen garedrober til han og meg, men hvordan det skal ordnes er et annet problem, vi må nemlig lage plass... haha.. Vel, utfordringer er til for å løses.. 

Vi har sammen skapt system i alle kjøkkenskap, i hyller og skuffer, det som gjenstår er at Kim skal gå fra kommode til skap, det er nemlig ikke god nok plass slik som løsningen er her nå... Ellers vasker jeg klart i heimen, vi får som jeg nevnte igår middagsbesøk idag, og dere kan tro vi gleder oss! Sabrina og Christofer kommer og det er alltid like hyggelig.  Fondue og kos, bedre kan det ikke bli! .......Spørsmålet er om jeg får denne mannen vekk fra data´n ..Kim har nemlig fått seg ny arbeidsplass her i heimen og er kjempe fornøyd med løsningen. Flink er hva han er, han har nemlig startet for seg selv og jeg er SÅ stolt av han! Dag og natt har han sittet å jobbet med dette den siste tiden og jeg kunne ikke vært mer stolt av han! Dette vil dere nok få vite masse om, men det handler ikke om meg eller bloggen min om noen lurte.. haha... 

Vel, timene forsvinner fort!! Vi sees! 
 

I did it my way!

Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for borddekorasjon, hus og hjem og jeg elsker å dille og dalle i heimen. Iår blir første julen som 3 barnsmor og første julen hvor jeg skal feire den med Lila. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde sett for meg dette i fjor. Det å gå fra 2 til 3/4 barn på et år er helt sinnsykt, men også helt fantastisk! 

Jeg elsker å be inn til middagsbesøk og imorgen får vi besøk av et vennepar, så idag lot jeg fantasien leve vildt. 

Bordet er dekket med sorte tray brett, jeg ønsket å prøve og gjøre noe litt utenom det vanlige og jeg synes de passet perfekt fremfor bordbrikker som ellers alltid blir brukt. De søte kongel- lysglassene har jeg blandet litt i ulike størrelser ,og fylt noen med lys og andre med svibler.

Kombinasjonen elsker jeg.  

Litt grønt pynter alltid opp, samt store lekre servietter. 

Jeg har nå startet litt med julen,og har gått for julepynt som er veldig lik , men i masse ulike størrelse rog fassonger.  Da slipper jeg for mye hummer og kanari og det passer meg perfekt.  Jeg har ikke verdens største hjem, men elsker likevel store ting, de nye lyktene på bordet er mine nye favoritter. Et must i alle hjem i julen.Alt av interiør er fra flinkeste Millemoi , jeg elsker virkelig den stilen og har landet helt,- ingen over - ingen ved siden. Jeg liker å gjøre ting på min måte ,og etter at jeg flyttet inn her og fikk bestemme alt selv fra start ble alt hundre ganger bedre enn jeg hadde turt å drømme om. 

 

Nå skal vi avsted til mor og far for kos, nyt fredagen, vi sees! 

 

Nb! Innegget mitt er ikke sponset. 
 

Lila har faktisk fått en pappa.

Den kjæreste vi har, den snilleste vi vet om , den godeste mannen, den beste! Han som går med henne på armen flere timer av gangen bare for å vugge henne i søvn. Han som står opp for å skifte bleie, bruker timer på å kose og alltid legger annet til side...Han som aldri klager på babyskrik og ikke bryr seg om han blir gulpet ned. Lila har fått en "pappa", ikke han som står for dna , men han som står for henne.  Han som legger henne om natten og tar henne på armen hver morgen. Han hun roer henne når hun gråter, ja han som hun kjenner lukten av og stemmen til. Han som ikke driver sport av å ignorere henne eller gir henne skylden for noe galt. Nettopp han som elsker henne fordi hun er hun og ingen andre. 

Jeg er så evig takknemlig, noen synes det er sært, andre koslig. Men så har det seg slik at hennes biologiske far, han som står -kun på papiret aldri har vært i hennes liv, så plassen stod åpen til å fylles og ble aldri fjernet fra noen. Plasse blir fylt av en som ønsket å ta rollen på alvor, en som vil ta rollen og en som fyller hjertet hennes med kjærlighet. 


Han leter ikke etter mine feil for å finne feil, han velger å skape et langsiktig forhold med henne , basert på de to.Jeg pusher Lila ikke inn i armene på han og han pushet(er) seg aldri på henne. Han er stolt når vi triller turer og er på små familieturer. Han smiler fra øre til øre når hun smiler til han, og han ler så han griner når hun lager de søteste grimaser. Han fikk det første beviste smilet og gode latteren. Lila vil ikke kjenne til noen andre, for det var ingen andre som var der. Hun er tre mndér og hun som alle andre barn fortjener nettopp en "pappa"...  Denne rollen skal ikke hysjes ned for å vise hensyn til den som aldri var der,rollen skal stolt vises frem!

Hadde alle menn vært som han her, vel ---- da hadde alle barn hatt en fantastisk far. 

 

 

Full diskusjon.Er det en ting jeg er verdens mester på så er det å diskutere, selv om jeg nødvendigvis IKKE alltid har rett. Kim er stikk motsatt av meg på sinnsykt mye, noen steder er han pluss og jeg ett enormt minus. Han er ikke optimist, pessimist, men som han sier selv -realist. Jeg er både pessimist og optimist og kan sette himmel og jord i bevegelse for å få frem det jeg vil. Kim er riktignok rå-morsom når det kommer til bloggen min, han elsker tankene mine rundt den, og gir meg skryt hver eneste dag.. MEN, igår fikk han litt nok tror jeg... Jeg har vinglet så sinnsykt på denne bloggen, nesten mer enn hva som er likt meg. Igår gikk ikke ting som det skulle og der og da var jeg klar for å legge fra meg bloggpennen på sekundet og ALDRI blogge igjen. Vel, dette var riktignok noe jeg sa, men IKKE mente. Uansett, det falt ikke i god jord hos Kim, han syntes jeg ga opp for lett og gudene skal vite hvor mye han vil at jeg skal kose meg med den igjen.Rett og slett få tilbake lidenskapen min. Etter to konkurser, brudd og den ene etter det andre har jeg blitt helt skutt på å skulle fortsette dette sirkuset andre har solet seg i glansen av.  Etter jeg ble sammen med Kim har lysten på å blogge titt og ofte blitt større og større, plutselig har jeg en mann som heier på meg og ikke bruker bloggen mot meg. Plutselig er det en som gladelig snur opp ned på huset bare for å hjelpe meg å være kreativ, kjører land og strand for mine rare påfunn og som tør å by på seg selv med meg - rett og slett en som tar hele pakka sammen med meg! Kim har selv jobbet med nett i alle år og er super gira på å mate meg på ting jeg burde dele mer av og hva jeg burde skjerme litt bedre. Diskusjonen endte positivt og det for BEGGE! Jeg forstod Kim, Kim forstod meg....   

Idag dro vi en tur ut og gikk oss en aldri så LITEN tur, en vedig kald en vel og merke... Resultatet var masse inspirasjon til veien videre, en vei jeg endelig kan gå med begge beina godt plantet på jorda og en som gidder å gå den sammen med meg. Alt er mye morsommere sammen med noen, selv blogging! 

Jeg må nå styre med blomstene mine- jeg har nemlig hamstret svibler og roser! Julefølelsen har allerede begynt å melde seg! Herremin så koselig det er og imorgen skal Kim og jeg bake kringle--- ille stas! 

Min vesle prinsesse!

Jeg har aldri før opplevd at tiden går så fort som etter at Lila kom til verden og ikveld skal jeg dele noen høydepunkter med dere. 

Barseltiden: 

Denne tiden er jeg så takknemlig for , her knyttet jeg og Lila et bånd som har vært avgjørende mellom oss som mor og datter. På brystet er hvor hun har funnet roen og hun har alltid roet seg til stemmen min. 

Jeg husker ennå den første gangen hun tittet på meg, to små øyer, helt ulskyldige øyer- de vakreste små noen gang ( Olíver og Mathilde også selvfølgelig) 

Tenk så liten og så uskyldig ... Bare i unedrkaten av 2,9 kg , at hun skulle bli større var ennå så fjernt, hun skulle jo være helt nyfødt for bestandig. 


Hun var en uke den dagen hun viste sitt første smil og heldig var jeg, dette fikk jeg med på bildet. 

Du och jag Lila, oss to...Dagene bestod av å sove og kose på sofa´n. 

14 dager gammel og vi fikk besøk av helsesøster, hun hadde passert 3 kg.

3 uker gammel ble hun litt snuffsete og vi bodde en hel uke hos mommo og moffa. Lila har hele veien vært en rolig baby og elsker å sove, helst mange timer hver eneste dag. 


Vippestolen er hennes beste venn, hun elsker å vugges i denne. Hun kan ligge å tom stirre lenge hver dag. 

Hun festet blikket godt allerede i slutten av september, da var blikket på plass hele tiden. 

Vuggen sover hun i hver eneste dag... Høydeplassen i stuen. 

Hver morgen er det "god morgen Norge" og kos på sofa´n. Et must i hverdagen. 

5.10 var vi avsted til Nordmøre, Lilas første flytur. Trygg og god. 

Første hyttetur var den 11.10 - 1,5 mnd gammel. <3 


15.11 - 2,5 mnd og funnet ut hvordan man holder seg oppe ! 

Om 9 dager er hun 3 mndér ... Nå er hun 5,5 kg , hun er en matmoms og en blidfis! 

Hun har de råeste grimaser, sikler som en galing og er SUPER nysgjerrig! 
snart er 1/ 4 av hennes første år forbi.... Herremin, tenk så fort tiden flyr! Min vesle prinsesse! 

Litt grønt, julen er på vei inn.Idag har de grønne buskene kommet på plass, det å få frem litt jul i kranser og kvister er stor stas! Jeg skal snart ta frem de store pyntekulene mine også, først da føler jeg julen kan snike seg på. Sånn på ordentlig. 

På instagram ser jeg flere og flere viser julepyntet hjem, og jeg blir da like inspirert hver gang <3 

Jeg gleder meg aller mest til å få juletreet på plass, jeg har planer om verdens fineste juletre i år -oh dette blir så stas! Som dere sikkert forstår, julen er hjertelig velkommen !  

Ellers har dagen her i huset gått sin gang, med en veldig oppmerksomhetssøkende Lilus. Hun er mer og mer Våken og ELSKER oppmerksomhet mer enn noe annet om dagen. Hun sover, spiser ler og sover om hverandre! Igår la vi henne i 22-23 tiden og da sov hun til klokken var 10:30 idag, rett og slett en drømme babis. #bankibordet 

Vel, jeg får starte på middagen, vi skrives! Nyt dagen, vi sees etterpå! 

Omgjøring i stuen. Vips så fikk ting en ny plass. Idag fikk jeg karret meg ned i garasjen og inn i boden for å ordne litt. Jeg fant jo igjen SÅ masse som jeg trodde jeg hadde mistet, og det var virkelig deilig! 

Noen ganger er det godt å få ordnet om på ting, idag har jeg begynt å skape litt system, sette bort ting og finne frem ting jeg ikke bruker for salg. Bare i garderoben til Lila har jeg det ene lekre plagget etter det andre som har blitt alt for lite. Det ser jo nesten ikke brukt ut en gang så jeg skal sette sammen noen pakker på dette som kan pynte opp en annen jentebabis. 

Skuffer, hyller og skap er nå på god vei til tidenes system! Endelig! Omgjøringen i stuen er jeg strålende fornøyd med, se så fint! 


Vel, nå går turen avsted til mor og far, så vi sees senere! Nyt kvelden! 
 

Jeg trodde jeg skulle gi opp!

Det å gå videre er ikke alltid så lett, spesielt ikke hvis den bagasjen som er henger etter med åpene sår.

Ukene går fort, det er ingen hemmelighet og ettersom tiden går leger det også mange sår.  Det at jeg ble gravid i et dårlig forhold som var på vei til å rakne gjorden alt mye mer kompilsert. Jeg hadde to barn fra før og ansvaret som følger med er jeg godt kjent med. Når jeg da i februar ble alene raste riktignok verden sammen og tiden etter det ble fulgt med på , på godt og ondt. 

Det å bli alene virket sikkert veldig skummelt og bare negativt, men det var det altså ikke. Jeg lært en veldig viktig ting og det var hvordan person jeg ikke ville bli igjen, og hvordan kjæreste jeg ikke ville ha eller være selv. Stillheten fikk sin egen lukt og lyd og jeg lært at det å ta kontroll over ting helt alene ikke alltid er så vanskelig eller skummelt. 

Det verste som kunne skje hadde alt skjedd så hvor jeg skulle starte for å bygge videre var opp til meg.. Reisen min i livet har vært lærerikt og det å dele livet sitt på bloggen har etter alt faktisk vært positivt.  Jeg har opplevd det å være gift med ungdomsforelskelsen min og gikk ut av et 8 år langt forhold med min eks mann med to flotte barn og et vennskap.  Valget om å ikke leve med han var rett , ikke bare for meg, men også for han. Vi var venner og ikke kjærester og idag står vi heldigvis med et godt og solid samarbeid.  Vi skilte oss fra å være kjærester og livspartnere, men ikke fra å være foreldre eller venner....  Jeg har etter 11 år ikke et vondt ord å si om min eks mann når alt kommer til alt.. Barna forguder pappaen sin og jeg respekterer han som ungenes far og han meg som ungenes mor.   

Folk har heiet på at vi skal bli sammen igjen, samt håpet at vi skulle ta opp det som ikke fungerte for å gjøre det bra igjen. Sannheten er... Vi er ikke dårlige hver for oss, ikke sammen som mamma og pappa heller. Vi kan fint være i samme selskap, spise middag eller hjelpe hverandre og pusse opp hus og hjem , men som et par gjorde vi hverandre ikke noe godt.. Vi forventet forskjellige ting fra hverandre og kunne ikke være sammen pga en kunstig trygghet. Vi skilte oss i rett tid, vi var aldri uvenner og har i de tre årene senere ikke vært det heller. Det var best sånn, idag vet vi hvor rett dette var. Jeg har såklart tenkt at alt hadde vært lettere om jeg aldri dro eller seperasjonen ble tatt ut. Det å forelske seg når man er på vei ut av et dårlig forhold er aldri lett. Det skaper usikkerhet og ubehag mer enn noe annet. Det forholdet jeg var i etter min eks mann er riktignok det som lærte meg mest.  Vi var på vei fra hverandre etter 2,5 år og jeg endte opp gravid.... Igjen gikk jeg ut av et forhold med et barn, forskjellen var at dette ble omtalt som mitt og dette ansvaret ble jeg pålagt å ta alene uten at ønske om å stå i det i utgangspuktet var der.  Jeg tror den kamelen var hardest å svelge, spesielt når jeg var så tydelig på at dette var noe jeg ikke ønsket å gjennomgå alene.. Det er ingen menneskerett å få barn og det er ingen selvfølge at alle barn har en mamma og pappa. I min teori skulle det være sånn, jeg mener oppritkig at et barn skal man samarbeide om uavhengig av hverandre. Slik er ikke alle satt sammen, og slik er det.

I tiden min som gravid ble jeg nok mye mer oppmerksom på hvordan folk er og var, og de som snakket mest om meg var de som også la mest tid i meg. Jeg stod plutselig som en person som bare var grufull og slem, men jeg har lært at vil folk tro det er det også greit. Jeg har gjort mye feil, men en bro bygges aldri uten t sider. 

-De liker ikke meg, men det er ikke sikkert jeg like dem heller...

På slutten av dagen er det de som har vokst på innsiden av meg og som er en del av meg som rører ved hjertet mitt.  Jeg har lært man aldri har et for lite hjerte for å kunne elske noen, og de siste mndéne har vært et tydlig bevis på akkurat dette ovenfor meg selv. 

Min plass på blogglisten betyr overraskende nok ikke noe for meg, tro det eller ei. Bloggen kan skape en trygg fremtid og den har fått masse nye lesere og blitt mye større den siste tiden.. Det skyldes mitt liv i -berg-og-dalbane .... Ikke at jeg har gjort så mye "stort" ved den akkurat nå. Jeg valgte å la den bli en del av meg og jeg ikke en del av den, og det er der forskjellen ligger... 

Jeg hadde nok psykisk nesten gitt opp det å skulle finne en å forelske meg i igjen... Det er nemlig slik at hører man nok negativt har man lett for å begynne å tro på det, så enkelt er det fakitsk. 

Mai kom og en ny person sendte meg en melding , jeg tror aldri jeg har avfeid noen så bokstavelig som jeg gjorde her... Dette var ikke en "hei, skal vi date"  melding, mer eller mindre det motsatte... Vel, sannheten kommer alltid frem for en dag og det gjorde den også her. Når ting viste seg å være annerledes var det plutselig to "ukjente" personer som ville bli kjent. Situasjonen var så surrialistisk og rar at vi fleipet med "tenk om" praten hele tiden. Jeg tenkte , det skjer ALDRI at vi passer sammen, selv om vi snakket mer og mer sammen på telefonen. Vel, det var inntil han var i Fredrikstad og skulle på kamp og jeg tilfeldigvis var på pokemon jakt med Olíver i byen... Det var ikke mer som skulle til, for etter det møtet fristet det til gjentakelse .. Tenk dette var den 29. august... Det skulle riktignok gå en mnd til med prat og meldinger før han kom igjen. 

Alt i livet skjer som sagt for en grunn og jeg har lært å akseptere mye mer enn jeg før hadde sett for meg. Jeg hadde faktisk aldri sett for meg å bli sammen med eksen til min eks sin kjæreste. Folk har spekulert i om dette har vært en bitter hevn, men jeg kan avfeie det på stedet. Ikke bare er Kim kjekkere enn noen andre jeg kjenner, han er oppritkig snill mot meg, han er ydmyk og han er sinnsykt morsom og like rar som meg. Han har sin fortid og jeg min og han har tatt Lila til seg med åpene armer. Vi ble forelsket, selv om vi begge viste at det kanskje var en dum idé i forhold til xér og yér... Men det kunne ikke styre det at vi likte hverandre og at kjemien var som den var og er som den er. Jeg har faktisk aldri vært så forelsket før, men samtidig så rolig. Vi har nok truffet hverandre på rett tid i livet og har begge samme ønskene for fremtiden og den gleder jeg meg til å dele med dere også. Det er så koselig å kunne logge seg inn her og være lykkelig , ikke redd ,slitne og lei... På under et år fant jeg meg selv, fikk to barn med en ny glede i øynene, ei velskap jente og en mann, bonusen var at han også hadde et barn og Lila var klar for en pappa i livet sitt. 

Jeg trodde jeg skulle gi opp, men gjode det ikke og se hvor -vi står, sammen. 

 

Den store dagen.

God kveld alle sammen. 

Idag var den store dagen endelig her og flott ble den! Jeg kan ikke annet enn å si takk, for uten all hjelp hadde jeg ikke kommet i mål.Jeg har hørt at et bilde sier mer enn 1000 ord, så ikveld blir det å la bildene tale for seg. 


¨Lila Victoria takker og bukker for alle koslige gratulasjoner og lykke ønsker for hennes fremtid. Idag ha vært en minnerik dag. 

Klart for dåpsbarnet.


God kveld! Da er lokalene ferdig pyntet og jeg står å skal få kakene ferdig for morgendagen! Jeg har ikke sittet på rumpa et minutt idag, det har rett og slett gått i ett fra vi stod opp. 

Jeg ønsket et litt annerledes utseende i denne dåpen enn jeg har hatt før og de typiske rosa og blå valgte jeg å stå over denne gangen. Jeg bestilte hortensia og roser i fargen pudder/gammelrosa og fant duk i samme farge på Jysk. 

Etter 5.timer med full jobb kom vi endelig i mål og jeg er kjempe fornøyd med lokalet. Jeg skal dele litt om hvor det ulike er ifra når jeg har litt bedre tid , men jeg ble altså strålende fornøyd. 

Vel, nå må jeg gjøre resten klart for morgendagen. Vi skrives! 
 

Alt er straks klart!

ENDELIG nå er ting snart så klart det kan få blitt... Imorgen er det på´n for fult, lokalet skal pyntes , matfat ordnes og kaker skal bakes! Jeg er helt skutt ikveld og sitter nå å gjesper mens jeg planlegger den hektiske dagen som står forran oss imorgen. 

Mathilde har ordnet bordkortene, de er så søte til resten av interiøret som kommer. Jeg synes de er ekstra søte siden hun har laget det, hun er altså SÅ flink den STORE lille jenta mi. Dåpen til Lila blir jo nesten så pyntet som et bryllup, jeg er sikker på at jeg har overdrevet litt med den, men moro er det!  Kvelden har gått sin gang og vi skal snart finne senga - jeg håper deres dag har vært fantastisk og imorgen skal jeg ta med dere på pyntingen til dåpen i de fine lokalene. Nyt natten, vi skrives! 
 

Sånn det skal være!

God fredag! 

Her har vi startet dagen for mange timer siden allerede, Lila har alt hatt en liten lur og vi skal snart avsted til helsestasjonen for å veie henne! Jeg er sikker på at denne vakre ungen nærmer seg 6 kg, hun er så god og rund, og den jeg kjenner best med konstant matlyst! Om en mnd skal vi starte med grøt, det tror jeg denne jenta er mer enn over gjennomsnittet klar for da... Lila er veldig sterk, hun setter beina under seg hele tiden og hadde hun hatt balanse er jeg sikker på at hun hadde løpt rundt. haha.. Hun skal helst sitte og jobber seg opp om jeg prøver å legge henne flatt, det er nemlig ikke greit. Snur seg gjør hun og løfter på hodet og nå sikler hun mer enn tidligere også. Jeg tror de to tannebissene jeg ser skyggen på om ikke alt for mange mndér melder sin ankomst også. Hvor blir babytiden av? Nå er størelse 50-56 pakket bort og 62-68 tatt frem. Jeg er glad jeg har nytet tiden så mye som jeg har, for jeg føler jeg har fått med meg hver eneste dag og bevegelse på henne. Akkurat slik det skal være! 

Lila elsker oppmerksomhet og skal være der jeg er hele tiden. Bretter jeg klær vil hun ligge sidenav å følge med, ser jeg på tv skal hun sitte å se på fanget og ja, skal jeg på do og i dusjen skal hun være med dit også... Skikkelig mammajente <3 
Vel, her i heimen starter danderingen til barnedåp og mat og kakebaking for fult! Og hele familien vår fra Nordmøre kommer til oss idag , gjett om vi gleder oss! 


Vi sees litt seinere idag, nyt fredagen så lenge! 

Lykken smiler.

Vi blir ikke slitene heller, selv med full fart hele dagen. Jentene nektet jo å legge seg, så vi fløy opp og ned, frem og tilbake i 1,5 time førdet ble stille... Kaos sa du? Neida, gi oss et lass med unger , jeg LOVER det går bra! 

Alle spørr hvor lenge vi har kjent hverande, og folk tror helt tydlig vi traff hverandre samme dagen vi ble et par. Sånn var det ikke, men kjemien var der med en gang og det skremte oss nok litt og gjorde oss veldig nysgjerrig på hverandre relativt fort!  

Jeg tror aldri noen har fått meg til å le så mye som Kim, jeg mener oppriktig at vi har verdens beste humor! Istad sa han noe ved middagsbordet som gjorde at maten nesten tok livet av meg og satt seg i vrangstrupen.. Jeg tror jeg kunne tisset på meg noen ganger, Kim er rå på å "kødde" med ting på de mest humoristiske måter. Jeg vet folk nesten ikke tror oss på at dette er ekte, men helt seriøst -uansett hvor lei folk blir av å høre det .... Dette er drømmemannen min! Jeg er altså så glad jeg ble dumpa og traff han her , hadde ikke ting som skjedde -skjedd, hadde jeg aldri hatt den mannen her i livet mitt! Jeg tror oppriktig at ting skjer når man minst venter det. 

Her sitter vi, en helt vanlig torsdagskveld med to sovende prinsesser i hver sin seng i hjemmet som gikk fra mitt-til vårt!  Lykken er god og jeg kan med hånden på hjerte si at lykken smiler til oss! 

Det er så deilig å være forelsket , så dere lesere må holde litt ut med meg.... Jeg er bare veldig lykkelig og er så glad jeg faktisk kan dele dette med dere også! 

Nå snør det!

Endelig - nå snør det her i byen også, og dette har jeg ventet på! Det har vært iskladt og det å få et teppe som er pent og hvitt må være den fineste førjulskosen jeg kan tenke meg utenfor husets fire vegger. 

Jeg skal straks begynne å ta frem litt grønne kranser og koble og ordne de to lampene over salongbordet. Jeg er så gira på å få ordnet litt her hjemme nå, men det får skje til uken. Vi blir fult hus i helgen og som jeg nevnte igår kom datra til Kim hit idag, noe som vil si at vi skal kose oss mest mulig med småtrolla og ikke husarbeid. 

Pusle litt er bare kos, så jeg har puslet litt med huset siden jeg stod opp. Huset så ristet ut når jeg startet på det idag , nesten fult KAOS i hvert rom! Nå er jeg snart ferdig og huset ser nytt ut- haha. Utorlig hvor mye litt rydding kan gjøre, i hvertfall når huset ikke er større enn vårt. Rot synes jaggu med en gang altså. 
Vel, jeg skal prøve å bli ferdig her , inntil det - kos dere! 

Vi går opp til presten sammen.

Hvem hadde trodd det, vel ikke jeg(!)... Når alt føles naturlig og vi ikke finner noen argumenter for og ikke gjøre det har vi besluttet at vi ønsker å gå opp til presten sammen, som en familie! Jeg føler riktignok Lila som Kim sin nå, det er han som er der, det er han som bryr seg og det er lukten og stemmen hans hun kjenner. Hjertet hennes er stort nok til alle og der det er kjærlighet er det også hjerterom. Det er rart hvor godt ting kan ende opp å bli bare man åpner øynene litt.. 

Til søndagen døpes Lila som sagt og alt er starks klart til den store dagen. Jeg starter med lokalet på lørdag, da kommer blomstene og jeg får nøklene - gjett om jeg gleder meg. Mamma og jeg har planlagt koldtbord, kaker er i boks og annet er under kontroll. *wiiihiii* 

Her ser dere noen av tingene som skal danderes på plass og mer bilder kommer. To av papirene må jeg skrive ut igjen pga feil klokkeslett og lengde, men ellers er alt helt perfekt til hvordan jeg har sett ting for meg! 


Kim og jeg har alt handlet inn finstasen, bunadene henger klart til jentene og dressen til Olíver. 

Jeg håper dere har hatt en deilig dag, her ryddes det klart til storbesøk i helgen, samt at datteren til Kim kommer imorgen så her gjelder det å få ting ferdig. Nyt kvelden! 


 

Baby date på egon.

Egon, vet dere jeg kjenner ingen hyggligere plass.(?) Idag var det avsted for å teffe mine bestevenninne før hun satt snuten mot Sverige. Sabrina har nemlig blitt sammne med verdens søteste -svenske.. Internt mellom oss går han bare under navnet Svenskos, og idag er det navnet hans når jeg spørr etter han.Hehe... 

Det var så rart å se jentene ved siden av hverandre. Chloe ser riktignok større ut, hun er jo 2.mndér større også,samt at hun har masse prinsesse hår og Lila er skallet på toppen... Men idag kunne vi se at de gjevent seg ut likevel og det var utrolig moro å se. Chloe hadde store øyer når Lila satt igag med brølet sitt, akkurat om om hun syntes synd på henne. hehe. Jeg skal ærlig innrømme at jeg lurer på hva som gjemmer seg av tanker inne i de søte små hodene dems. 

Se så vakre ! Vel, vi fikk planlagt litt fremover og sees allerede til søndagen igjen- da er det dåp for den herlige lille prinsessa mi! Nå skal Kim, Lila og jeg til mamma og pappa på middag! Vi skrives alle vakre! 

Alltid på armen...

Slik har han gått i hele dag, nemlig med Lilus på armen. Hun elsker å kose armen og vi har gjort henne alt for bortskjemt- rett og slett. 

Møtet hos Nav gikk kjempe fint , endelig er jeg "ferdig" med denne biten.. Nå får den DNA testen bare bli ferdig, jeg er rett og slett bare trøtt på alt rundt og er glad jeg snart er ferdig med dette. Vel, den lille sukkerklumpen vår smeltet jo damen på navkontoret, hun synes Lila var så liten. Jeg synes jo hun har blitt så stor og når jeg sa hun var 2,5 mnd var det som hun nesten trodde jeg tullet. hihi..Så søtt, tenk hvor lita hun er for de hun ikke er i livet til og for oss andre har hun liksom blitt "stor" .  Kim er nok en av de som merker mest at hun vokser, hun skal jo som sagt bæres rundt hele tiden og helst av han. Vi tok turen hjem etter møtet hos NAV og min venninne Anita kom innom for å slå av litt tid. Alltid like hyggelig og skravla går alltid i ett også. Kim bare rister på hodet av oss, men så er han søt og gidder å høre på oss også. Vi klarte jo å gjøre feil når vi skulle avsted til kirken for dåpsmøtet, så imrogne må jeg ordene med dette -igjen! Snakk om Ammetåket. Når vi stod på kirketrappen og døren var låst tror jeg Kim kunne falt i bakken - han ga meg DET blikket .. haha. Nye sko til dåpen ble det istedenfor, og det ikke til meg altså... Vel, vel.... Det kom noe godt ut av dette også... 

Bilen har jeg helt glemt på veien- bokstavelig talt ... Vi er dødsfornøyde og nå er min gamle bil solgt også! Så her har familien Øvestad-Nilsen fått tidenes familiebil med verdens største smil og stolte som bare det! Uteplassen derimot... Vel, vi har en liten jobb foran oss, kim sorterer steinen, vi rekker ikke legge den iår- dagene strekker ikke til. Det blir til våren, men greit er det uansett, vi har mer enn nok annet småtteri å få ferdig og her må ting planlegges før det bli for kaldt. 

Nå skal jeg stryke ferdig noen skjorter , vi skrives!  

Nav og kirke besøk...

God morgen Norge! Uff, idag er en sånn dag hvor alt skal skje på en og samme gang!  Lila er 2,5 mnd og først å skal jeg møte på NAV for å godkjenne og erskjenne dna, hva skjer med at slik tar sånn tid.(?) Vel, jeg er rett og slett glad jeg for min del blir ferdig med dette. Det å ha måttet gå rundt å forsvaret meg angående at jeg blir beskyldt for å ha alternativer på fedre til Lila har bare vært stygt av de det gjelder. Dette er privat, men når spørsmålene ennå stilles blir jeg illsint!  Endelig blir jeg ferdig med dette. *JIPPI*                                                                                                                                                                                  Jeg er så glad jeg til tross for utrolig mye tull rundt NAV og slik som dette, snart kan puste ut rundt dette. Nå er jeg bare så glad jeg har kommet meg videre, ikke bare for Lila sin del, men for min og del også. Hadde ting vært opp til meg hadde jeg valgt bort å skulle følge opp dette, men pga Lila føler jeg at jeg må. Enkelt og greit. 

Morgene har fått en HELT ny mening, Lila er og blir en gledesspreder! Ammetiden er spesiell, dette er noe av det beste jeg vet om med henne når vi skal starte dagen. En kos som bare er på lånt tid, innen et år nå er dette forbi.. Tenk så fort tiden siden hun ble født har gått, for mer virker det som hun alltid har vært her, men også som at jeg fikk henne igår. Kim er den som tar rapen og kosen etter puppen, og vi ler like godt hver gang.. Lila har så mange grimaser, uttrykk og lyder at tårene kan trille i latter med den vakre lille jenta! Hun elsker oppmerksomhet allerede - hvordan skal dette gå? hihi. Neida, det vil nok gå kjempe fint! Ellers har hun oppdaget at hun kan gripe i ting, så igår fikk hun sin første leke - en liten sommerfugel med MASSE farger! Hun elsker uroen sin og hun kan ligge lenge bare å følge med på den! Det er rart hvordan hun forandrer seg fra dag-til dag.  Vel, her venter NAV og kirken - vi sees! 

Der vi voksene bor...

Soverommet, vel det er ingen tvil om at jeg elsker det!  Ettersom jeg lett forelsker meg i soverommene på de hotellene jeg har vært på, var det å skape litt hotelfølelse hjemme veldig viktig.  

For å oppnå best mulig resultat og en hotellfølelse valgte jeg få, men store ting og kun 2-3 farger på rommet. 

Lampefoten er fra Nomi og pærene fra Clas Ohlsen. 

Veggene malte jeg i fargen KUL fra Butinox.  Den kan i noen lys se svart ut og i andre mørk dyp blå, rett og slett perfekt til beige som er min favorittfarge. 

Gardinene er i fargen midnightblue, slik som hotellputene og sengeteppet. Dette har jeg kjøpt på Millemoi og dette er perfekt å kombinere med bomull og litt grovere lin. 

Sengegavelen er også fra Millemoi , og det er virkelig et smykke i rommet. På gulvet valgte jeg å gå for det lune, og her ble det derfor teppefliser i beige fra TK gulv i Fredrikstad. Fordelen med nettopp teppefliser hvis du legger de rett er at det blir like pent som vanlig teppe, men disse kan lett byttes om en skulle gå i stykker eller bli møkkete. 


Soverommet har rett og slett blitt perfekt og tenk at det lille søte rommet til Lila nå har blitt et lite vakkert søskenrom for to søte jenter... Bilder kommer, virkelig søtt blir det der- gleder meg til å vise dere bilder!! Kreativiteten lenge leve! 

Vi sees etterpå vakre lesere! 

O´jul med din glede....

Endelig nærmer julen seg, og iår skal jeg overgå alt og alle med julen jeg har planlagt i SÅ lang tid nå. Jeg tenkte å staret litt smått i slutten av November, og dere kan jo selv tenke dere hvor mye jeg allerede gleder meg! Tenk at desember står for tur neste mnd- HELT sinnsykt! 

Jeg ELSKER grønt og med grønt skal jeg dandere de lekreste fat i historien, dette må være den beste tiden på året for oss interiør glade! Jeg er faktisk i hundre over å skulle pyntet dette huset til jul. Mitt drømmehjem med min flotte julepynt, det kan ikke bli bedre! Det er jo nå det virkelig blir morsomt - jul, nytt hjem, ny kjæreste - baby og glade barn - tiden fremover SMILER! 


Imorgen starter jeg med litt moro her inne igjen, så tiden fremover med dere skal virkelig bli perfekt ! Vi sees alle vakre - sov godt!  

 

Jeg følte jeg forlot henne.Igår var det stille på bloggen, vi hadde barnefri og bloggen ble valgt bort for å nyte helt fri og nyforelskelsen. Likevel var det rart,rart fordi jeg måtte levere fra meg Lilamor. Malin er Lilas Fadder og faste barnepike, uten henne vet jeg ikke hva vi hadde gjort. Hun passe jo Lila noen timer, og det gjerne flere dager i uken. Dette bidrar til at Kim og jeg får kjærestetid, selv om vi har hverdager med barn og annenhver uke med 4 små vakre <3 Vi tuler jo med at vi må forte oss å få en til, men som jeg skriver -det tuller vi med... Lila har jo hatt kim i livet sitt de siste 6.uker så hun roer seg og føler seg trygg når hun er hos han, det varmer hjertet mitt. Det båndet de to har skapt er unikt, og jeg beundrer det fra innerst i hjerterota mi. 


 

Vi våknet begge relativt tidlig idag og når klokken var 12 hentet vi Lilamor... Jeg gråt nesten av glede når jeg fikk henne i amene og før jeg viste odet av det hadde Kim nappet henne til seg. Det er rart med det, men hun har fakitsk ført oss tettere sammen, og det hadde jeg ærlig aldri trodd ville skje om noen hadde fortalt meg det..Vel, deilig er det! 

Nå skal vi straks avsted i familieselskap og der venter koldtbord- namnam! 

 

Mer plass? hvor skal vi bo?

Ja, hei og god morgen alle sammen!  Etter at jeg igår delte at Kim har flyttet inn kom riktignok spørsmålene på vår bo situasjon. Det er ingen hemmlighet at vi ikke har verdens støste hus her vi bor nå, større plass er nok ikke dumt. Jeg kan jo selge dette å vi kan kjøpe noe større sammen ,plass-messig er nok det mest praktisk.. Men , NEI.... Vi blir nok boende her noen år, jeg vil ikke flytte og vi skal jo bruke tid på annet enn å bo oss ihjel også! Sånn sett har vi jo nettopp tatt -det skrittet ved å være sammen under samme tak og videre herifra får tiden bringe oss. Huset her kan bygges på med hele 15 kvm så jeg tipper nok det er hva som skjer .. Vi skal male ferdig huset og sortere steinen- ting tar tid og det er umulig å rekke alt før frosten er her. Jeg orker ikke holde på med ting hele tiden og vil kose meg med det som skal gjøres her,enkelt og greit. Jeg har jo ikke startet med dere ennå, her skal masse deles fremover på bolig ,hjem og interiør!  Barseltiden min er jo nå over ! 

Huset er mitt, og jeg tviler på at jeg noen gang vil selge det, blir det et annet hjem om noen år skal dette leies ut ... Jeg vil rett og slett ikke selge dette og ser på boligen min som min første invistering som jeg aldri skal gi fra meg, dele eller selge ---enkelt og greit. 


Jeg har et veldig spennende prosjekt jeg har takket ja til å være med på nå, et relativt stort et også.. Alt om dette vil jeg dele med dere når det starter og blir aktuelt.  Det jeg vil frem til er - ting skjer og jeg sitter jo som dere vet aldri på den "late" siden. 

Nå skal jeg ta med meg mann og denne deilige lille babyen min avsted - vi skal hente den nye babyen vår - nemlig familiens nye bil! 

Vi sees- nyt dagen! 
 

Vi får en baby til....

Det at vi ikke sitter på den late siden er ihvertfall ingen tvil, her i heimen har vi jo allerede blitt et lite fotballag - og det er det laget jeg heier mest på også! Kim og jeg ha begge vist at folk vil reagere på valg vi tar, og har tatt. Vi har på INGEN måte dårlig tid, men vi har heller ingen grunn til sitte å la tiden gå bare for å gjøre ting utad mer rolig og korrekt. 


Kim har flyttet inn- ja tenk dere det! Hvorfor skal han bo i Arendal og savne oss og vi savne han når vi likevel skal være sammen og bare vil være sammen. Vi er sammen hver dag og jo mer vi er sammen jo mer vil vi være sammen også. Jeg har aldri følt noe så intenst før, så avslappende og så behaglig - absolutt alt er slik Kim og jeg vil .. Det å ikke måtte ringe rundt å få tillatelse til alt fra alle andre er utrolig godt, vi vet selv at VI vil og det er hva som betyr noe. Alle rundt oss har det bra, de sier de faktisk har det bedre - og vi er lykkelige!  Jeg er så glad, for å bare treffe en som tar hele pakka, aksepterer alt og vil starte på nytt er godt og akkurat hva jeg vil. Jeg bryr meg ikke lenger om fortiden, den er der... Den er avsluttet og jeg er lykkelig for å ha funnet kjærligheten på dette stadiet i livet. Vi har kjøpt oss STOR familiebil idag, faktisk en syvseter... Og vi har planer om å være sammen resten av livet - vi satser alt!  V satser på kjærligheten og det er egentlig veldig fint ! 
 

Mine tinnsoldater

God onsdag! Vips en ny dag og her skinner solen fra (delvis) blå himmel. Vi tenkte oss ut på trilletur, jeg kan ikke komme meg nok ut når været er slik som nå. Og med verdens beste mann ved min side og vakreste lille babis er turen spådd perfekt! Det er utrolig hvor mye litt sol gjør med humøret, sant? 

Her om dagen fant jeg verdens søteste tinnsoldater når jeg var på shopping! Jeg holdt på å dåne - sett noe så søtt(?) .... Disse er nok beregnet for Jula, men dere kjenner meg, jeg kan jo ha slik fremme året rundt. Planen er egentlig ha å de på gave og kakebordet i dåpen med rosa sløyfer, men inntil det står de på fatet i stuen... 

Mestergrønn- de imponerer!  


Jeg skal nå finne frem alle de store konglene mine og dekorere dette fatet en av dagene, og snart skal svibler, julekuler og krukker fylles med julekuler. Vel, solen går tidlig ned så vi må nesten komme oss av sted, vi sees alle vakre! Nyt dagen! 

Dronninga i huset...

Vips sa det, så var det kveld! 

Lila er dronninga i huset, alle står på hodet for henne hele tiden. Olíver jager om kamp med Mathilde om å roe Lila, det er når hun grynter. Vipps vræler hun til, og det uten forvarsel, vel, hva kan jeg si(?) Da er det om å gjøre og gi henne fortest mulig fra seg også... 

Idag har Lila vært ei lita apekatt! Hun har kun ønsket å være på armen og sovet veldig lite annet enn i vognen når vi var ute på tur. Hun er så kosete og synes rett  og slett armen er den tryggeste og beste plassen å være. Vel, jeg skal ikke si jeg ikke forstår henne , for hadde jeg blitt bært rundt på armen, stryket i pannen og susset på hele tiden hadde jeg også ønsket den kosen og ikke en tom soveplass. hihi... Imorgen er det bare å kaste seg rundt med husarbeidet, det e virkelig på tide! 

Nyt kvelden, he har vi leid oss film . skikkelig kosekveld! 

Dåpskjole til den store dagen.

Lille Lila mor er ikke lenger så liten, med sine 5 kg og bolleskinn har hun blitt en liten plugg.! Tenk at hun nå bruker 62-68 i tøy allerede, og hællenuffen så mye fint det er til små babiser i denne str. 

Jeg klarte jo ikke å velge, så jeg endte opp med tre helskjønne kjoler.  

1....2...3 .... Små prinsesse kjoler! 

Jeg tenkte å bruke en av de hvite i selve selskapet, i kirken skal hun ha mormors hjemmelagde dåpskjole som alle søskenbarna og begge storesøskene er døpt i. Dåpen er bare 2 helger unna, Lila døpes den 13.november og jeg tenkte å ta dere med på forberedelsene og helt i mål Jeg har fått låne et kjempe fint lokale og alt av detaljer skal gå i hvitt og dus rosa. Jeg skal lage hjemmelaget koldtbord med masse spekemat og annet snadder. Vi blir rundt 55 stykker og jeg har valgt de beste faddere jeg vet om til henne. Alle som kjenner meg vet at jeg elsker å gjøre stas på småtrolla mine og selv om jeg står alene om dåpen til lillemor skal det ikke bli noen forskjell. Jeg skulle ønske alt var gratis, men tenkte å prøve å få til mest mulig uten å betale for mye for alt- her gjelder det å være kreativ. Lille Lila Victoria forstår veldig lite av alt , men jeg skal ihvertfall skape et flott minne hun stolt kan se tilbake på. <3 

hits