november 2015

Bedroom , sweet dreams.

Anonnselenker/ egen nettbutikk. 

 

Soverommet skal være en plass hvor man lader opp batteriene, derfor er det ekstra viktig at man skaper en atmosfære som gjør at man senker skuldrene og finner roen. 

Jeg har alltid vært opptatt av å få en hotelfølelse når jeg kommer inn på soverommet, litt den deilige følelsen du får når du sjekker inn på et hotel og skudrene senker seg sekundet du setter nøkkelkortet i døren og åpner.. En slik følelse skal ikke avgjøres av størrelsen på rommet, men heller hvordan man innreder det. 

Små detaljer, synelige elemtner... Sammen er det perfekt! Jeg hadde kun 9 kvm å innrede på når jeg skulle innrede soverommet , men jeg klarte likevel å få inn den gode følelsen å skape den atmosfæren jeg ønsket. Det lekre pleddet og putene finnes i nettbutikken , som du finner HER. 


 

Jeg har valgt å bryte av med litt betong mot sølv, og rammet det inn med lin , glitter og strikk. Sammen synes jeg kombinasjonen er pefekt, den skaper liv, setter en liten touch og er med på å gjøre rommet innbydende... 


Ikke se hindringer , men heller løsninger.. Da kommer du MYE lenger.. 

Kjøkkenet klart for høytiden.

-"Hvorfor skal vi sette en oppskrift på hvordan et hjem skal innredes? Når alt vi trenger er å bli fornøyde selv. "

 

Julehøytiden er fantastisk ,man pynter hjemmene sine, blir mer familiekjære og bruker tiden mer inne og hjemme med de som betyr noe. Høytid med sine kjære. Et hjem for meg er viktig, der skal roen senk seg, tiden stå litt stille og man skal finne den harmonien som drar dagene som kommer videre. 

For meg er levende lys, krukker med  deilige og ferske kaker, friske blomster og litt tilfeldig plassering av ting noe som aldri slår feil. Det er ingen oppskrift på hvordan et hjem skal innredes, jeg er litt den som liker å ha de tingene som jeg synes er fine fremme. Sånn sett har jeg alltid vært trofast mot min egen stil. Jeg finner ingen begrensninger for hva som setter prikken over i´n i interiøret, så jeg prøver meg alltid frem.  

-"Litt sånn hvorfor ikke holdning til det forskjellige stæsjet mitt."

 

Om naboen ikke liker å henge skjerfet sitt over stolen på kjøkkenet kan de hende jeg synes det gir det lille ekstra. Og siden jeg eier mange flotte skjerf får de også gå litt på rundgang.. Jeg slenger de litt her og der og elsker at ting tilfeldig finner sin plass...Noen lenger tid enn andre, men så er vi jo i bevegese hele tiden også. 

Krukker og kurv er alltid koselig på kjøkkenbenken..   "-Jeg malte kjøkkenøya sort og tenkte, det verste som kan skje er at jeg må male den hvit igjen.. Og vips var kjøkkenøye sort." 

Et kapp fra benken til vaskemaskinen ble en stor arbeidsfjøl og en lekker "piff" til kjøkkenbenken. Små linsløyfer satt på krukker og duftlys får frem en liten feminin touch og kan lett skape en liten forandring. 


For meg handler det om så mye mer enn bare ting, men heller følelsen du skaper i hjemmet med de forskjellige tingene du finner på din vei.. 


- "La deg inspirere av det som faller på nesen din og la veien bli til mens du går. "

Badet etter en makeover...

God kveld! Åh, idag har jeg bare sysslet og ordnet her hjemme etter at Mathilde og Olíver dro til Håkon.. Badet har fått seg en liten makeover, herremin, det har blitt SÅ fint! Badet i leiligheten er STORT og romslig så jeg elsker det virkelig! Når jeg overtok leiligheten var det 8 år med slitasje her og kreativ og nøye som jeg er ønsket jeg ikke spikerhull og skruemerker i alt som var. Badet hadde stygge hakk og merker etter å ha blitt brukt mye de siste årene, det ønsket jeg å rette opp i. Etter en nøye vask, litt pussing og grunning ble det malt i en koks grå/sort farge som faktisk løftet badet 100 hakk!  

Vaskeromdelen har også fått en oppgradering, til uken kommer snekkrene å fester veggen og jeg har forandret et grått og hvitt tregt bad med vaskemaskin til et kjempe lekkert -spabad! Her har dere en liten smakebit... Bare fordi jeg er så stolt! 


Nyt kvelden... imorgen kommer det til å renne inn med interiørbilder.. Gleder meg til dagslys og til å vise dere!! 

1.advent

God første søndag i advent, jeg håper dere har hatt en deilig en så langt.(?)  Her er veslemor og jeg på vei ut døra for en liten tur til gamlebyen for kos. Vi tenkte å ta fergen over og siden vi er så heldige å bor 5 min unna var det ingen tvil om hva vi skulle.. Olíver og et par kompiser skulle avsted for å stå på skøyter i stjernehallen og da ble Mathilde og jeg enige om å ta en kopp kakao, titte litt på livet og nyte et par timer i gamlebyen for kos. Kanskje vi kommer i skikkelig julestemning av det? hmmm.. Kos skal det ihvertfall bli. 

Vi startet dagen med deilig frokost og levende lys. 

Ikveld skal jeg vaske litt i heimen og få ryddet på barnasrom ... Frem til det skal dagen nytes, ha en deilig dag alle sammen! Vi sees etterpå fra en julepyntet leilighet! 

lørdagskos og ro.

God kveld alle sammen! 

Her sitter vi å ser på film og nettopp fått i oss mat, en helt rolig lørdagskveld er hva vi har forran oss. Jeg er helt pumpa, ungene har vært i 110 og har en turborakett i baken jeg aldri før har sett eller merket makan til... De sier det blir lettere når barna blir strørre, men jeg tror nok utfordringene bare blir større og mer krevende jo eldre de blir. 

Mine har 100 spørsmål på få antall sekunder, de skal snakke i munn på hverandre hele tiden og innebygde høytalere er det på de begge... Jeg lurer noen ganger på om det bare er mine som holder på slik, eller om det er vanlig bortover (?) ... 

Uansett hvor masete de kan være elsker jeg de ubetinget. 


Hvordan har deres dag og helg vært så langt? Jeg håper dere fortsetter å nyte den for alt den er verdt! 

Du Taper ALLTID mamma..

BarnasDAG.. Idag har vi vært ute å spist kinamat og spilt bowling i over 2 timer.. Ungene var i ekstase, de hadde konkuranse hele tiden, enten mot hverandre eller mot meg. haha.. Snakk om barn som var opptatt av en ting- å KNUSE mora si... Altså. Tror dere ikke jeg fikk meg en liten aha opplevelse på barna idag også...For det første Olíver har strekt seg noe enormt det siste og det samme har egentlig Mathilde, men idag oppdaget jeg at min snart 9 år gamle sønn har 36 i sko og jeg 37.. Altså, han har snart tatt igjen meg. HAHA.. 
Ellers har vi dyttet innpå med deilige skolebrød og nå ligger småtrolla 1 og 2 i sengene sine dypt plasser i drømmeland.. Imorgen er det helg og gjett om den skal nytes! 

Ha en deilig natt så sees vi imorgen! 

Oldermors hjemmelagde skolebrød..

Vi trenger ikke å gå langt tilbake i tid, noen hjem trenger vi ikke gå tilbake i tid i dele heletatt. Mamma og pappa har alltid vært et hjem hvor det har vært mamma som har stått på kjøkkenet og vært hjemme og tatt seg av meg og mine 5 søsken ( mine,dine og våre) ... Aldri så jeg pappa skure gulv, støvsuge eller lage mat, men i 2015 er det jo blitt likestilt bortover i de aller fleste hjem. Menn på kjøkkenet er "Status" og menn som kan ta i et tak hjemme er flott... 

Hos mamma og pappa ligger bladene for "vioverseksti" på bordet og selv om min mor ofte skal understreke at hun ennå er et par år fra 60 , er pappa 61 om bare 3 mndér... Det skulle en knekt arm og oprasjon til på hun mor før min far begynte å bli "husmor" , men herremin så koselig det er..  Pappa har lært seg masse og her om dagen ville han også lære å lage skolebrød, og hvem skolebrød er ikke da bedre enn oldermors sine ? Selv om jeg aldri fikk gleden av å møte henne lever oppskriften videre og det er en sjarm i seg selv..  

Mammas berømte kokebok.. 

Med oldermors berømte oppskirft....

Det å komme hjem til mamma og pappa er alltid like koselig, for på kjøkkenet bringes barndomsminnene frem hver gang kokeboken kommer frem, kjøkkenmaskin står klar og kjøkkenvekten .. Mamma har alltid sagt at utstyret hennes har hun til det ikke virker lenger, hun vet ikke om kjøkkenutstyr som er bedre.. Det er som inngåtte sko, de er alltid bedre enn de stive nye som hun så fint sier... 

Kjøkkenmaskinen til hun mor er seig, og den overlevre nok det meste- haha... 


Jeg er ei skikkelig familiejente så at jeg er opptatt av små hverdagsgleder som for eks. baking med mamma og nå pappa er ikke så rart. Dette er jo noe mine barn elsker å gjøre med meg også. Belønningen er jo hjemmebakst og det er det ingenting som slå!
Så tenk dere det, min far som var mest "kæll" av alle har nå mye å snakke om når mat og bakst blir et tema.. MEN, det er nok takke være hu mor.. haha... 

Oppskriften er enkel: 

De deiligste skolebrødene -mmmm, nam! 

Nyt dagen, vi skrives! 
 

Inn i nattetimene..

Åh, dere ... Hvor ble denne dagen av? 

Idag har ungene og jeg bare vært hjemme, vi har ligget rett ut og sett på julefilm (alene hjemme 1) og som hver førjulstid leverer den .. Haha.

Iår merke jeg ungene gleder seg mer enn jeg noen gang før har sett til adventstiden. De gleder seg til julekosen og alt i alt er det jo den som er viktigst. Julegavene er allerede handlet inn til dem, iår var det enkelt. De har oppriktig ønsket seg en ting hver nå i mange mndér og ettersom jeg kom over et godt tilbud slo jeg til før julekaoset tok meg! Jeg er endelig ferdig med julekalenderen til småtrolla også så nå gleder jeg meg til å kose meg med baking, familiebesøk +++ i desembermnd. 

Minitreet er på plass og gjett hva.. Jeg gleder meg STORT til å pynte det store juletreet også. Det skal bli fint det! wiii!! Du grønne glitrende tre-tralllalaaa! .... 

Foggy wednesday!Skjørt- bikbok Genser HM , Skjorte- twist&tango Sko reebok. 
 

Foggy Wednesday alle sammen. Her ligger tåken tett og jeg føler dagslyset har latt vente på seg, det er jo så veldig mørk om dagen. Typsik denne tiden på året før snøen daler og det hvite legger seg som et lyst teppe. Drømmen hadde vært snø til jul, åh.. Det hadde vært kjempe koselig ikke sant?  Idag startet dagen med å skli med bilen , det har jo regnet og fryset på og det fikk jeg smertelig erfare når ungene skulle kjøres på skolen idag tidlig. Min bror skal få lov til å sette på piggdekk, den lille fjatten min er alt for "lett" i stumpen til å ikke ha det.. hoho.. Neida, vi får se , jeg mæler ihvertfall etter noen pene felger på vinterdekkene min så får tenke litt på det... 

Jeg håper dere har en kanon dag og nyter dagen selv om den er litt grå! 

 

 

Mamma, jeg vil bli som deg...

"Vakre lille jenta mi, du skal bare være deg selv"... 

Mathilde har blitt mammajente uten like om dagen, hun har mange spørsmål og ser virkelig opp til meg. Noen ganger lurer jeg på hva jeg har gjort som gjør at jeg fortjener at et så flott lite menneske skal se på meg med stjerner i øynene. En ting er vel ubetinget kjærlighet....

Når jeg ordnet på jobben for litt siden spurte Mathilde om hvor lenge jeg skulle ha denne jobben. (?) Jeg svarte at jeg måtte bygge opp dette for at hun og Olíver skulle få mulgiheten til å føre livsverket til meg og faren videre... Da husker jeg hun sa;" mamma, jeg skal bli make-up artist og frisør, men jeg skal også jobbe med interiør." 

Som mor som datter...Bare hun er en forbedret versjon av hva jeg noen gang vil bli.. At hun oppdrar meg er INGEN tvil. 


De største gledene i livet er gleden barna gir- den er fantastisk! 

Brunt og grønt, pastellrosa... Nå blir det jul.

Åh, nå begynner jeg å få julestemningen -sååååå deilig! Tenk at det snart er første advent da dere! Vel, i år blir det enkel jul her i heimen, men det skal ikke være mangel på den likevel. Jeg orker ikke fylle opp hele leiligheten med nisser og alt annet, så jeg har lagt frem noen få nisser som alltid har fulgt meg og ei julestjerne. Utover det blir det dekorfat og blomster som står for resten av pyntingen... 

Jeg var i dag og kjøpte meg nye DUSrosa tulipaner, så vakre og delikate. I tillegg fant jeg frem en del julekuler, dekorkongler og grønne kvister. Det er ikke så mye som skal til, ikke sant? 

Vakre rosa tulipaner og svibler, nydelig ikke sant? ...
I champagnekjøleren kjøpte jeg et lite juletre og plantet mose rundt.. Ble jo SÅ julestemning med en gang. Denne julen skal bli den beste noensinne og om 1,5 uke skal tildemor og jeg på mor- og dattertur til London for julegaveshopping.. Gjett om det er ei lita jente som gleder seg, hun er i ekstase! 

Har dere hatt en fin dag? Her regner det, så jeg har jobbet inne i heimen  idag - sååå deilig! 

Vi skrives etterpå - nyt dagen deres! 

Kveldens timer..

Annonselenker/ egen nettbutikk.

Ja, de går mot slutten.. Jeg sitter nå og føler direkte ubehag, walking dead er på skjermen og det er den j....ligste serien jeg vet om, men også den beste.. haha..  At jeg kommer til å drømme om det i natt er ingen hemmlighet, det vil så absolutt skje..

Imorgen skal jeg dandere og ordne litt i heimen, jeg skal vise til litt juleinspirasjon så nå må jeg nesten få startet.. Og gjett hva jeg bestilte i dag- adventskalender fra Durance -ett duftlys for hver dag. Åh, det skal bli perfekt! Får kun noen få, så dere må forte dere å bestille, om dere vil sikre dere en slik kalender! Denne finner dere HER
Sofakroken er en fin ting , så jeg skal fortsette å nyte (la meg skremme)så snakkes vi imorgen!

Magisk mandag...

Har dere sett så nydelig vær ute ? 

Sola skinner og det var virkelig ikke dumt idag, selv om bilen min var nedfrosset og pilen gikk i minus.. Enda godt jeg ikke hadde dårlig tid, for idag brukte bilen 20 min på å bli varm. Vinter ? Vi er jo snart i desember og det hadde vært hyggelig med snø på julaften.. 

Nå verker jeg etter å starte på julepyntingen, har dere smått begynt ennå ? 

Jeg hadde planer om å starte å pynte litt til helgen(?) hmmmm. Når starter dere ? 


Her skal jeg kaste meg rundt å hjelpe til med pakkingen... Hvor skal jeg begynne (?) Vel, det er vel bare å sette igang. Nyt dagen, så skrives vi etterpå alle mine bloggfugler! 

26 år og gal...

Jeg er nok en smule gal, denne helgen har vært helt utrolig... Anita og jeg startet helgen med nye vipper og negler for å deretter ha tidenes vinkveld med Mads.. Haha.. De gale har det godt! Det å finne sengen når klokken er nærmere 05 er ikke daglig kost for oss så Son spa ble noe redusert.. Vi var Magda en og to som drakk brus fremfor vin i hele går.. haha..  Egentlig helt greit, lunsj, behandling,sauna ( tror det heter det) og 3- retter middag , vi hadde tidenes venninnekveld , men sovnet som to dupper rett over middnatt... 
Alt i alt en helt FANTASTISK helg jeg ikke ville byttet ut med noe.. å være 26 år er ikke å klage over... Enda godt jeg er ung og ahr hele livet forran meg for nå starter moroa .. 

Vi sees imorgen, nyt kveldens siste timer før natten tar dere til drømmeland! 

 

 

Er det noe som heter fin på vin... ?

Annonnselenker/egen nettbutikk. 

God morgen alle sammen! 

Idag våknet jeg med en ekstra klang i hodet, igår ble det litt for seint og et glass for mye med hvitvin... Anita og jeg var å ordnet oss litt fjonge igår og dro hjem til latter,musikk og moro rett etterpå. Klokken rakk å bli 22 før vi var hjemme og jeg kjørte rundt og rundt for å finne Mc Donalds som Anita ba meg svippe oppom... Snakk om surrehode, går det ann? Jeg fant jo ikke frem på 15 minutter og akkratt når jeg skulle til å gi opp var det rett forran meg.. haha.. Vinterbro er ikke stort, men til mitt forsvar er jeg fra Fredrikstad og ikke lommekjent her... 

Vel, over til igår... Jeg hadde gjort klart innlegget til posting, men må har gjort noe feil (?) Postet ble innlegget ikke og jeg oppdaget det først idag..

Vi fikk jo inn våre egene duftlys igår, gjett om det var stas!  Vi har fått inn to ulike dufter som lukter helt himmelsk, de første som kom gjorde vi om på og disse luktene har jeg valgt ut selv.. Nydelig duft som sprer seg i hele rommet, og nei, den er ikke kvalmende. 

De lekre pærelampene i taket finnes HER. Jeg er SÅ fornøyd altså, de er jo så enkle og minimalstiske, men dere kjenner meg.. Jeg ELSKER å blande de ulike stilene.. Det er jo alltid morsomt å bryte litt... 

Duftlyset finnes HER i nettbutikken til KUN 169,- kr.... Med 50 t brennetid er det ikke dårlig, spesielt for duftlys elskere som meg.. 


Salongbordet finnes HER og er pr.d.d  på lager hos oss.. Så skal du unne deg et bord til jul er nå tiden for det, vi har jo hele 20 % i nettbutikkenved bruk av kode "crazyweekend" helgen ut... Så nå gjelder det å gjøre kupp-på-kupp.... 
Nå skal jeg ligge å dra meg på salgongen hos Anita frem til hun står opp... Hun er syvsover og jeg lader opp til Son spa og kos! Nyt dagen, vi skrives fra deilig son!!! Da skal vi nok en dag bli fin på vin... *smile* Dere vet... Sånn jentehelg som aldri brude ende med skrevlings og god mat, kan man få nok av det? 

joggebukse er mote...

Reklame. 

Det er ikke hver dag jeg dabber rundt i slippers, men de dagene jeg gjør det, er det bare fordi det ikke er noe som er mer digg heller... I går hadde vi salgsrekord og i dag stod det nye varer og ventet på oss når vi kom på jobben. Alltid like stas! 

Dagens outfit består derfor av joggedress og slippers.. Og ankelsokker. Haha... 


Martine synes det er best å posere med øynene igjen...  Neida...Men, nå er vi begge to litt vel overgira og arbeidet.. Vi pakker inn pakker på pakker, setter opp firmagaver , jobber med avtaler og koser oss ..Og gjett hva, vi har fått inn våre EGNE duftys nå... Alt Stylebynorway duftlys og det er sååååååå stas! Gjett om jeg skal tenne lys på lys i heimen nå, de lukter HELT fantastisk også! I do love!! 

Vel, dere får nyte starten på helgen frem til vi skrives! Jeg skal bo hos venninna mi frem til imorgen, deretter går turen til Son et døgn for vin, spa, mat, behandling og jente-snakk... 

Vi skrives sweetes! 

PS! Husk - vi har 20% på alt i hele helgen... Hvorfor? jo fordi vi er SÅ glade!! For å få rabatt benytter dere koden "crazyweekend" <3

Interiør hele dagen..

Reklame. 

Sjooolahopp!! Riktig god kveld alle mine blogglesere, hatt en fin torsdag? 

Dagene forsvinner i denne førjulstiden, selv før desembermåned har startet til og med.. Om 2 uker reiser jeg til London med min vakre, lille datter, så da begynner min julegaveshopping.. haha... Gru-gleder meg litt faktisk, blir jo alltd så dyrt.. Noen tips til julegaver til barn som ikke alle har? Jeg har jo 10 tantebarn å handle til så det blir gjerne et sluk i lommeboka..  Vel, sånn er det med stor, flott familie! 

I dag har vi hatt handlekveld her på jobben, men jeg vil vel heller si at det heter handleDAG.. 20 % i nettbutikken og i butikken på absolutt alt... Alle kjører jo så hardt på tilbud og prosenter om dagen så vi kan jo ikke være noe dårligere, eller hva? Bruk koden "handlekveld" for å få 20% rabatt på din ordre i nettbutikken.I kveld jobber jeg til kl 21... Nyt kvelden, det er ennå ung selv om jeg kommer til å STUPE tidlig selv så fort hodet treffer puta.. Vi skrives! 

Handlekveld bare en kveld unna...

Reklame/egen butikk 

God onsdag, dagene flyyyyr! Jeg er helt kake idag, jeg var nemlig våken helt til klokken 03 inatt, sånn går det når man ikke klarer å slutte å prate liksom.. Jeg er nok litt for gammel til å kun få 4-5 timer på øyet, men det går en gang i blant.. 

Idag har vi holdt på i butikken, imorgen er det handlekveld her og vi holder da dørene åpene fra 12-16 og 17-21, så da må du komme å gjøre et godt julekupp eller ferdig med julegavene! Vi har STOR gratis parkeringsplass rett utenfor døren og har diverse tilbud igjennom hele dagen!  Så kom-kom! 

Imorgen tidlig skal jeg rydde ferdig, idag er det middag og kos hos mamsen og papsen før jeg skal på event hos min favoritt butikk. Nyt dagen, jeg tar meg meg kamera- så vi snakkes! 

Det perfekte førjulsbord...

Annonselenke/egen nettbutikk. 

God kveld alle sammen! 

Ikveld har jeg dekket bord, det er så moro å gjøre det pent og siden jeg får gjester på besøk er det ekstra stas å gjøre det litt fint. Vi går jo mot julemnd og derfor valgte jeg å pynte bordet med litt julepreget stæsj.. Som jeg gleder meg til å få gjester på besøk her nå. Jeg er jo så stolt av denne leiligheten nå at jeg nesten sprekker, det er jo blitt så fint her! 

Brikker, servietter, serviettringer +++ er alt fra Stylebynorway- nydelig ikke sant? Alt finnes HER under julepynt i nettbutikken. 


Jeg håper dere har hatt en fin dag, min har vært beriket med litt shopping, dekorasjon +++ ...Blomster måtte jo handles inn og det drar jo gjerne med seg litt annet også <3 Nyt kvelden, så skrives vi! 
Tirsdagssyssler...

Annonnse/ egen nettbutikk. 

Tirsdag allerede.. Idag har jeg sittet å jobbet med interiørveiledninger noen timer, herremin så moro! Nesten litt stolt over at dere ønsker nettopp min hjelp til å innrede deres hjem. Jeg håper dere vet å "mase" om dere ikke får svar, noen mail havner dessverre i søppelpost og det er ikke noe jeg oppdager så fort dessverre. 

Jeg har planer om å innrede litt grønt og blått her i butikken idag, det er jo så vakre farger sammen og jeg blir så å si aldri lei de heller.. Flere som meg der ? 

Nå er julen snart bare 1.mnd unna og i den anledning tenkte jeg å tipse dere om dagens produkter i nettbutikken. Nemlig - Smykker og armbånd.. Her kan du gjøre et kjempe godt kjøp til en du er glad i , og best av alt vi har nå begynt å pakke inn alle julegaver dere måtte ønske <3 Smykker og armbånd finnes HERJeg skal vise dere litt tips til hjemme etterpå så om dere lurer på noe så bare spør så skal jeg prøve å få svart dere ! Enn så lenge nyt dagen- her skinner sola! 

Slave i eget arbeid...

anonnselenker/ egen nettbutikk 

God mandag alle mine bloggfugler... 

Idag er vi slaver i eget arbeid.. Det er SYKT mye å gjøre og klokken går utrolig fort. Jeg er litt slapp etter den forrige uken, mye som skjedde på en gang og det merker jeg henger i kroppe nå... Vel, idag skal jeg ligge rett ut på sofaen når jeg kommer hjem og jeg har ikke planer om å gjøre noe etter jobb.. 

Dagen er beriket med regn, men det er helt ok ... Jeg er overlykkelig over ny uke! <3 

Idag har vi pakket opp deilige nye såper fra Durance, og jeg.. .Ja, dere kjenner meg.. Jeg er forelsket i ennå en duft. haha.. Kan dere gjette hvem? 


Armcandy finnes HER og HER. 

Her skal vi fortsette å jobbe til krampa tar oss.. Skikkelig ukesstart, og det er ikke dumt.. 


Nyt dagen, vi sees etterpå .. Og dere, tusen takk for SÅ mange gode tilbakemeldinger på forrige innlegg.. Dere er sååå gode! 

Et hjem uansett størrelse.

Det er ikke størrelsen det kommer ann på.. Nå har jeg for første gang på over 8 år gått helgen imøte som ikke huseier---så rart. Nå har jeg bodd her i 2,5 mnd og det er først nå jeg ikke føler meg splittet noe mer. Jeg er lettet, glad og veldig fornøyd. Jeg leier riktignok, men herremin så hjemme jeg føler meg.

Jeg har absolutt alt jeg trenger , system ut av en annen verden i alle sakene mine, to VELDIG fornøyde barn som elsker leiligheten kanskje enda mer enn meg(?) om det går... haha... Denne helgen har vært magisk til tross for det grusomme som har skjedd i vakre Paris.. Uff, jeg ble helt skjelven når jeg satt å så antall omkommende stige, men her hjemme hos meg var vi alle trygge heldigvis. 

Jeg er så lettet, jeg er ferdig med rødåsen og jeg skal nå nyte situasjonen jeg står i.. Reise MASSE, treffe nye mennesker, jobbe for mine mål og gi bånn gass i alt! Jeg er så lettet, dere aner ikke... 

Nye lamper er montert opp og det har blitt helt "meg og mine" her.. 

Vårt lille krypin... Det er ikke størrelsen det kommer ann på.... Nyt søndagen alle sammen, vi skal snart i bursdag ! Kvelden er ung...

God kveld alle sammen, hatt en fin dag? 

Nå har jeg satt stumpen i sofakroken, vi har overrekket huset til nye eiere og det gikk kjempe fint!! Og jeg er så lykkelig, nå er vi endelig ferdig og jeg er 10 tonn lettere... *smiler*

skål og nyt kvelden! 
Nå starter livet mitt <3 Endelig! 

Siste innspurt.

Annonselenke/egennettbutikk. 

Nå er det bare 1.døgn igjen og huset er ikke mitt lenger. Såååå rart og deilig på en å samme gangen... Idag ble det en rolig morgen på meg, litt jobb lå igjen og jeg hadde en god del jeg måtte få unna nå før vi skal kjøre siste haug med søppel på øra. At det går ann liksom, jeg kan vel nå m hånden på hjerte si at alt jeg har bruker vi så nå er ikke boden lenger fylt opp med flere runder med søppel.. Mine siste 10 år har blitt skrenket inn og kun ting jeg hadde brukt for ble med videre.. 

Noen detaljer og ting blir man jo glad i, ikke sant? 

Jeg elsker dette trebrettet og de sylindervasene våre, bruker de til alt.. Finnes HER i nettbutikken forresten.. Nå skal jeg få på meg arbeidstøyet og komme meg opp i huset.. Nyt dagen alle vakre, det fortjener dere!! 


Kosemoseoverdose i heimen..

God kveld alle sammen, eller god natt er det vel.. 

Jeg har nå sittet å nytet et par timer i sofakroken, herremin så deilig det var! Etterlengtet og fantastisk! Jeg har sittet å sett på Tina Turner fimen, for en film.. Rett og slett sterk og utrolig bra! Jeg elsker filmer med sann historie, det er ikke noe som slår det altså.. 

Vel, uansett kom jeg bare innom for å ønske dere en god natt .. Nå er endelig alle tingene mine på plass og jeg kan gå en helg i møte som - ikke huseier , haha... Faktisk veldig befriende å endelig være ferdig nå, tro det elle ei! Nyt natten, vi skrives imorgen! 

God klem til alle dere fra meg! 

zoombie ....

God kveld alle sammen! 

Jeg har hatt 100 baller i lufta denne uken, huset skal overrekkes nye eiere på fredag og jobben med å få det ferdig har vært mye større enn jeg trodde... Alt har måttet tas og jeg merker jeg går litt på reserve tanken. Jeg er sliten, lei og veldig klar for å bli ferdig med huset. Bloggen har blitt totalt bortprioritert fordi tiden har rett og slett ikke strukket til. 

MEN, om kun et par dager nå er endelig dette et avsluttet kapittel for meg og jeg vil derfor be dere ha litt tålmodighet med meg. Bloggen får nytt innhold og tema, etter 5 år med samme blogg-innhold blir bloggen nå litt annerledes og jeg GLEDER meg til noe nytt. Villapaprika blir noe eget og stylebynorway skal ha 4 innslag i uken.. 

Jeg har lenge ønsket å jobbe med bloggen, men pga jobben på stylebynorway har tiden gått til bloggen når tiden har vært der til det. Nå blir det annerledes fremover, bloggen er nå min nye arbeidsplass... Rart og ille moro! Jeg har mange ganger lagt opp til å jobbe mer med bloggen, men så har jeg falt ut hver gang pga alt annet jeg har måttet gjøre på jobben, privaten osv. Nå som jeg har blitt kastet inn i dette og fått muligheten til å bygge opp bloggen skal jeg gi jernet..  Bloggen skal bli den beste innen sin kategori, råest på temaer alle kjenner seg igjen i og full av liv og lykke!! 

Så imellomtide får dere ha meg unnskyldt.. Nå er det bare å lade opp, la dere inspirere og klikke dere innom.. Jeg gleder meg og vi skrives!!! 

 

Snart tilbake til hverdagen...

Riktig god kveld! 

Her har helgen gått til venninde kos, 10 års reunion med ungdomskolen og sist, men ikke minst ryddig og sjauing i rødåsen. Nå står det kun 2-3 dager til med jobb der oppe så er vi ferdig med hele huset og alt som hører huset til. Det skal bli godt å kun ha leiligheten å tenke på, akkuratt nå er jeg ikke hus giret i det heletatt... 

Og dere gjett hva... Imorgen kommer de å henger opp lampene mine , om et par uker får jeg min nye stekeovn og nytt batteri til vasken. Jippi!! Ting begynner virkelig å falle på plass her og det er så deilig <3 *lllehjemmetvårt* 


Nei, nå skal jeg få satt på en maskin med klær, skiftet på sengene og støvsuget før jeg tar kvelden, dere får passe på å fortsette å nyte kvelden... Vi skrives mer imorgen.. Jeg har vært litt lat denne helgen og nå som huset snart er overekket til nye eiere blir hverdagen min normal igjen .. Etter noen hektiske mndér er vi endelig straks i mål... 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Veien opp fra avgrunnen.

Jeg får veldig mange spørsmål av dere angående tiden etter Vp: " hva skjedde?, hvordan føler jeg meg?, hva gjør jeg annerledes nå?, hvorfor jobber du ikke med de samme som på vp? og hvorfor skulle stylebynorway klare seg når vp gikk konkurs?, er Stylebynorway bare Camilla?"

Tiden etter Villapaprika var veldig tung for meg og alle de involverte. Tankene gikk gjennom hodet mitt hele dagen lang, hva gjør jeg nå, burde jeg starte på nytt? Kommer noen til å handle hos oss etter det som har skjedd?  Alle tankene og de negative følelsene gjorde så jeg trakk meg selv mer og mer ned i avgrunnen. Jeg mistet helt troen på meg selv, mine evner og på at jeg noen gang kunne tørre å gjøre det samme igjen. Jeg følte at alt det bra i livet mitt raknet, forhold, jobben, bloggen en etter en virket det som at karmaen for min dårlige oppførsel tidligere kom og skulle hjemsøke meg på en og samme tid. 

Jeg har tidligere dømt og ledd av de som gikk konkurs og ikke klarte å holde forholdene sine sammen. Det kan da ikke være så vanskelig, alle klarer vel det, de har sikkert ikke jobbet hardt nok, vist nok kjærlighet til kjæresten sin, eller prioritert det jeg mente var det riktig. I ettertid ser jeg jo at det var jeg som prioriterte feil. Jeg lot meg blende av pågangsmotet og luftslottet jeg hadde bygd meg opp i tankene mine. Jeg trodde at så lenge man satset stort nok, hadde de rette merkene, de fineste lokalene, så ville det gå bra uansett. Dette fikk jeg smertelig erfare at ikke stemte. Kunkursen i Vp og mitt turbulente privatliv har virkelig gjort meg ydmyk til hva som er verdien i livet. Penger og suksess er ikke alt, det er virkelig ikke det. 

"Villapaprika velger jeg å se på som et godt minne, for oppi alt dårlig gjorde jeg også mye bra." Da pappa spurte om jeg kunne være interessert i å låne 300 k for å kjøpe opp varelageret til Vp var jeg til å begynne med veldig skeptisk. "Orket jeg dette en gang til?, Har jeg energien og pågangsmotet?, Vil noen i det hele tatt ønske å komme og handle hos oss?, eller vil dette bare forsterke det negative bildet folk hadde av meg?"

Det første som falt meg inn var, nei, dette blir for mye, jeg kan jo heller få meg 9-16 jobb med stabilitet. Jeg fikk et par jobbtilbud hvor jeg ikke trengte å garantere for noenting, kun å legge inn 100 % i arbeidstiden og deretter dra hjem og ikke måtte tenke jobb noe lenger. Dette fristet ekstremt mye, men oppvokst i en gründerfamilie slik jeg er, har jeg alltid blitt fortalt at det er ingenting som heter et nederlag.

Det som ikke dreper deg, gjør deg sterkere. 

De siste 8.mnd har vært de verste i mitt liv, men også de beste. Jeg har lært ting om livet og meg selv jeg ikke visste fantes. Men over til Stylebynorway, selv om jeg eier 25% er dette mer likt en "vanlig" jobb, enn hvordan det var på Vp hvor meste av ansvaret lå og hvilte på meg. 

Ansvarsområdene mine i Sbn er sosiale medier, styling, stå i butikken og å bidra til å utvilke konseptet videre. Dette er noe som passer bra med den andre jobben min, som er bloggen.

Jeg har flotte, engasjerte, medarbeidere rundt meg som deler visjonen om at nøkternhet og langsiktighet skaper en solid arbidsplass for fremtiden. Skal vi ha noe gjort i SBN gjør vi det selv. Vi tar oss ut minimale lønninger, som dekker husly og mat, men omtrent der stopper det. Lokalene våre har kommet til litt etter litt på veien og er ennå ikke ferdig. Hver eneste krone som blir tjent går tilbake i firmat for å utvikle det videre. 

Dere har ofte spurt meg om hvorfor de ansatte fra Vp ikke ble med videre? Det var ikke penger i firmaet til det, og per dags dato er det ennå ikke mulighet for ansettelser. Jeg vet heller ikke når det kan bli mulighet for å ansette noen. La meg gjøre det helt klart, INGEN uten egeninteresse hadde jobbet slike dager vi gjør uten betaling. Så la meg bare få skyte inn; vi er EKSTREMT ydmyke og takknemlige for de kundene og leverandørene som har valgt å gi oss tillit til å komme å handle og levere oss varer. Vi er veldig inneforstått med at dette ikke er en selvfølge, noe vi har fått oppleve den harde veien. 

"-Jeg tok med meg det bra, fokuserte på det og er stolt! Det negative fortjente jeg som en lærepenge"


"-Det er ikke synd på meg, jeg er lykkelig i hjertet mitt, men jeg må ennå jobbe med mye"... 

Den dagen i dag, er jeg fattigere enn jeg noen gang har vært (på penger) fordi jeg står alene og må i dag klare meg selv. Jeg bor i en liten leilighet, men jeg har blitt rik på en ting - kjærlighet og medmennskelighet etter et slikt nederlag. Jeg er ikke lenger redd for å ikke kunne spise ute hver helg, dra på kun dyre turer og være flott på det, og sitte på min høye hest og tro at jeg er bedre enn alle andre fordi jeg har fin bil, dyre vesker, designerklær og et stort flott hus. Jeg møter nå mennekser med åpenhet. Jeg dømmer ikke og jeg skjønner at alle har sitt, meg selv inkludert. Jeg er lykkelig nå, jeg er ikke redd for å være meg selv uavhegig om folk liker meg eller ikke. Jeg er meg og det er greit. 

Jeg har lært at man ikke kan leve i fortiden eller fremtiden, livet skjer her og nå og du må møte det med positivitet og åpenhet uansett hva som skjer. Det som var et kjempe problem i dag, er nok glemt i morgen. Så vær så snill flotte, snille lesere, ta en titt rundt dere og verdsett det du har, gi slipp på det vonde og lær deg å tilgi og gå videre.  

NÅR TIL OG MED JEG HAR KLART DET, klarer ALLE det. Du må bare velge bort smerte og frykt og heller ta livet som det kommer. Du har fått dette livet og du styrer ikke annet enn hva du selv tenker. Møter du verden med positivitet og åpene armer får du det samme tilbake. 

Nyt helgen - det skal jeg på jentekveld og i morgen klassefest! 

 

 

 

 

 

En pall med varer = omgjøring...

Annonse/ stylebynorway. 

Jul og kos!!! 

God torsdag og regndag! Denne dagen har vært noe spesiell, men den er allerede i full gang.. Eller , allerede, dagen er jo snart over, men den har gått i ett likevel. hihi... 

Idag kom en pall med nye varer og på den stod de lekreste nye lyktene, seriøst folkens, de er SÅ fine! Jeg er helt forelsket å har så lyst på 2 selv.. * drømmer*.... Vel, kanskje jule kommer tidlig iår? hmmmm.. Uansett, jeg fikk rumpa i sving og har allerede begynt å gjøre litt om i butikken.. Ny pall, betyr litt omgjøring, spesielt når varene skal få en form for plass! 

Sjekk de lekre lyktene da.. Finnes HER i nettbutikken. 


Vi har idag tilbud på utvalgte putetrekk fra lama og Martine og jeg satt sammen de vi synes passet best sammen- jeg tror dere vil bli glade nå.

Finner HER i nettbutikken. 

Ellers håper jeg at dere får en NYDELIG dag, her regner det, men været skal man ikke klage på- det finnes ikke dårlig vær , kun dårlgi klær? Enda godt jeg jobber inne.. hihi..... 

Kveldkos i heimen.

Annonse/Stylebynorway . 

God kveld alle sammen! 

Nå driver jeg å vaster litt i heimen faktisk, men hellstrøm på tvén. Jeg har kuttet opp masse grønt og laget dipp, egentlig altfor mye. Jeg er jo ikke vant til å lage for bare en så det er en "vane" sak å bare ordne til meg selv.. Sånn er det, livet går ikke alltid den veien man vil, men det betyr ikke at det stopper av den grunn..Eller hva? 

Idag hentet pappa den nye tv benken min til meg, åh.. Den er så fint og nå gleder jeg meg til å få på plass alt av det flotte serviset mitt, samt de pene gassene mine<3  Jeg solgte begge stolene veldig radig igår, og planen var å kjøpe en sjeselong. Ettersom jeg har en sofa til spisestuen min valgte jeg å skyve den bort til tvén. Det ble så fint. Den passet jo perfekt og plassen ble jo 100 ganger bedre.  Nå skal jeg kjøpe inn litt deilig nye blomster til leiligheten å komme meg skikkelig på plass med det som skal på plass i boden! 

Noen søte blomsterløk ble med hjem idag, synes det er så moro å få tak i dem igjen, nå skal jeg finne tullipaner også.. Jeg elsker blomster , hihi... *smiler* Lykter, lysestaker, champagnekjøler og dekorstjerne alt finnes i nettbutikken vår som dere kan finne HER. 

Jeg ønsker dere alle en flott kveld, ta vare på hverandre <3 

Cotton, min favoritt.

Reklame/annonselenker. 

God morgen alle sammen!! 

Nå skal jeg snart opp i huset, og det er bare et par/tre dager igjen før jeg er ferdig... wiiiiihiiii!! Ja, dere leste riktig, snart ferdig! Idag våknet jeg til tett tåke og ikke noe sol. Hmmm...  Hvor ble den lange gode høsten av som varte ut i november.?  Vel, det var nok på tide at vinteren skulle komme. Jeg bare håper den blir solrik og deilig, fremfor grå..... 

Ellers har jeg forelsket meg heelt i den nye kremen i cotton flower fra Durance og PARFYMEN! Den er så god! Jeg elsker Burberry parfymene, men nå har jeg fått en ny favoritt.. Den overrasket VEDLIG!! 

Vi fikk den ut i nettbutikken igår og allerede har vi måttet bestille en vending til.. Det er tydeligvis  flere enn meg som elsker cotton.. hihi.. Den perfekte julegave eller bare en liten gave til seg selv :)

Finnes Her.. Håndkremen bruker jeg faktisk på hele kroppen. Den lukter SÅ godt og er god og myk... Finnes HER. 

Nei, nå får jeg komme meg opp i huset.  Pass på å nyte dagen  uavhengig om det er sol eller tåke slik som her!!! Sender over mange smil og gode klemmer!! Dette blir en FINFIN dag <3 

Farsdag TIPS.

Annonse/ egen nettbutikk. 

God kveld i stuen. 

Åh, idag har dagen gått til vask, salg og enda mer salg, samt bittelitt shopping! Imorgen kommer den nye skjenken min på plass og en av de andre dagene kommer en ny sjeselong og masse deilige putetrekk og lamper. Wiiiii! 

Ikveld vil jeg dele noen farsdagstips med dere, vi pakker og sender alle bestillinger som kommer innen kl 15 00 imorgen ettermiddag med posten kl 16 00. 

Nå er det snart farsdag, og vi har nå mange gode farsdagsgaver i nettbutikken. Vi har nå tatt inn den nye serien fra Durance til Herre og har gode produkter de aller fleste mannfolk elsker fra dr.bronners. 

Produktene finnes HER 

Nå skal jeg fortsette å ordne med bilder som skal ut i nettbuikken, mange lekre varer blir å se, så følg med! 

Nyt kvelden og natten, vi skrives! 

 

Vask,vask og atter vask!

God tirsdag! 

Dagene går jo i ett... Snakk om sprengt timeplan til en hver tid, kvelden kommer før jeg rekker å våkne nesten. 

Idag har vi vasket ferdig alt i 2.etasje, og nå står første etasjen igjen med noen rom og litt boder. 1,5uke til overtakelse , deilig, rart og ny start! Nå gleder jeg meg veldig til å bare bli ferdig, det å ha dette huset hengende over meg synes jeg er helt bånn så jeg gleder meg til det skal få nye eiere og jeg ikke lenger må tenke på hva som må gjøres der oppe før overtakelse. Jobben med å få huset vasket ble undervurdert.. haha.. Det var mye mer slit enn jeg hadde trodd, så jeg skal IKKE flytte på en stund nå... For en jobb det er. Jeg har stått og ligget på alle fire om hverandre i hele dag.. Haha... Føler meg nesten støl i alle ledd i hele kroppen, vel trimmen har jeg bare godt av altså.. 

Dere da? Har dere hatt en fin da?  

Jeg har forresten kjøpt meg nytt skap/tv bord.. Får det imorgen.. Å tro at jeg skulle få klint et vitrineskap mellom stolene og veggen var å drømme litt vel mye... Lekse til meg selv; ikke kjøp møbler før du har målt neste gang... Jeg skal forresten selge stolene mine, de i velour, ska ha litt mer plass og gjøre litt om så da vet dere det om dere vil kjøpe de.. Selger de for 3000,- pr stk... Jeg kjøpte de for 5900,- pr stk for 2 mnd siden. Ja, da vet dere ihvertfall så si ifra!! Kan hentes omgående=) 

SOLGT!

Nyt dagen, vi skrives! 

Mnadagsåpning...

Reklame /egen nettbutikk. 

Happy monday! 

Vips var helgen over og ny uke står for tur, denne gangen med butikk! Åh, det er så moro å endelig ha butikken på plass, det er jo så mye morsommere å ha ting plassert i riktige miljøer fremfor langs en hall.. haha... Vi er alle veldig slitene nå, men det er så verdt det når man kan smile over resultatet. Er dere i nærheten må dere passe på å komme innom og titte, vi er på plass! Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til jul... Wiiihiiii!! Jeg håper tiden frem til julemnd går fort, for det er den koseste mnd i året. Pga julehandelen allerede er i gang kan jeg tipse om at vi nå har fri frakt og fri retur på alt som handles i nettbutikken. 

Nyt dagen, vi skrives! 

Imorgen åpner vi!

Reklame. 

God søndag! 

Åh, nå er jeg endelig ferdig! Butikken har blitt SÅ lekker nå! Vi mangler vegg bak kassen og på siden av kassen, men det gjør ingenting! Butikken er endelig på plass og jeg er SÅ klar for å åpne imorgen! 

Idag er jeg sliten, så jeg legger med litt bilder og kommer STERK tilbake imorgen! 


Nyt kvelden!! 


Imorgen kl 11-16 holder vi dørene åpne! Håper vi sees! 

hits