november 2014

En liten prinsesse sin dåp.

God kveld i stuen, har dere hatt en fin dag? 

Idag har vi som tidligere nevt vært i dåp og for en hyggelig dåp dette var, rett og slett kjempe kos! Vi har spist deilig koltbord, MASSE kaker og snadder, jeg rullet ut døren når vi skulle dra hjem! Til fredagen skal Maja komme på overnatting til oss, hun er ikke store frøkna, men dere kan tro jeg gleder meg til å dulle rundt med en liten babis en hel dag, det skal bli så koselig. 

En dåp en liten prinsesse verdig. To stk, veldig fornøyde foreldre. Min søster og hennes mann. 


Nå skal jeg rigge meg til å se resten av finalen på farmen, sitter som en klegg og følger med, er jo SÅ spennende! 

 

Mannfolka på Hans sin side har vært med å støttet opp med movember og Min svigerfar (Eller svigerfar sitt firma,Konsumgruppen) har valgt å gi en "pengegave" til Norsk Kreftforening. 

Jeg synes de alle kledde barten kjempe godt er stolt over det de har bidratt med!  Flotte mannfolk! Jeg håper deres kveld har vært flott og at dere nyter siste rest på den! Vi skrives! 

 

1.advent. 2014

Nå er det første advent og vi har bare 1 mnd igjen forran oss før vi går inn i det nye året, det er veldig spesielt og rart for dette året føler jeg bare har flydd! Idag startet vi dagen i kirken, Hans og jeg er faddere til lille Maja tante barnet mitt og hun døptes idag!  Nå skal vi snart avsted å spise deilig mat i selskapet og vi sitter her sultene og gleder oss! haha... Matmomser som vi er! 

Etter selskapet skal vi ut til Familien på Hans sin side og møte opp for movember -bart bilde!  Mannfolka har gått med bart hele novmeber mnd og støttet opp for det og idag går Hans å tripper for å få den bort, han sier den klør! haha... 

Ikveld skal det første adventslyset tennes og jeg gleder meg til hele desember mndén.. Mathilde fyller år, vi skal ha 2 selskaper, ha julen hjemme og nyte tiden med familien <3 Nå skal skal vi kaste oss ut døra og komme oss av sted!  Nyt dagen, vi skrives etterpå!! 

Kos med familien

God lørdagskveld! Idag har jeg hatt den beste lørdagen på lenge, jeg har jobbet et par timer i butikken, men før det var ungene, Hans og jeg ute å handlet julegaver og spiste lunsj sammen <3 Vi har det så bra sammen og jeg føler meg så heldig som har en mann som Hans og de beste ungene i verden! Det er ikke noe som er viktigere for meg enn de tre personene der, denne tiden på året merker jeg ekstra godt hvor avhegig jeg faktisk er av de. 

Vel, vi startet byturen idag med en tur på katti, her spiste vi en fantastisk lunsj og ungene var eksemplariske. Etter lunsjen tok vi turen opp i senteret og handlet julegaver, Nå er jeg ferdig med så å si alle, kun 6 pakker igjen så er vi i mål! Jeg gleder meg som en liten unge til å gi bort pakker iår for jeg føler jeg har kjøpt så "rikitg" til alle sammen! Hans har jeg kjøpt to fine "små" pakker til og idag kjøpte jeg en ipad som hoved pakken til han, men det at den skulle ligge i skapet funket dårlig når han så at jeg kjøpte den og forstod at den var til han. "SVAK" som jeg er for han fikk han den nå på forskudd så han kan se alle de ønskede fotballkampene sine, samt la min macbook være i fred. haha..Nå har jeg gjemt de to siste pakkene til han slik at han ikke finner de og prøver seg på noe "luskeri" .. haha... 

En veldig fornøyd mann, jeg har sett han bli glad mange ganger, men idag ble han helt rar av glede! 
Vel, en liten gave til meg ble det også idag -se så heldig jente jeg har vært! 

Jeg er så utrolig glad i vesker og får ALDRI nok av de, men Michael Kors er en favoritt, selv med mange flotte LV vesker i sammlingen min. Jeg bruker de absolutt hele tiden og føler denne passer til garderoben min for vinter med alle de fine nye strikkajakkene mine, men den passer helt sikkert vår og sommer også! Ingen tvil der!

Jeg håper dere har hatt en deilig dag og at kvelden deres blir magisk.. Vår består av litt vin, indisk mat, sjokolade og skrekkfilm når småtrolla er i seng!  

Skikkelig kveldsmys <3

Da har fredagskvelden kommet og vi har hatt hyggelig middagsbesøk av min mor og far, spist deilig baktpotet med fyll. Jeg elsker å be til middagsbesøk nå, for jeg syens det er en sann fryd å lage middag på vårt nye kjøkken...  Ungene koser seg med lek på rommene sine og vi skal sette oss til å se siste rest på Idol og senkveld når det starter, en rolig og deilig fredagskveld. 

All jobb er unnagjort for uken som har vært og ny arbeidsliste er laget! Neste uke nå må jeg holde tugna rett i munn, jobbe beinhardt, få ting på plass og bruke tiden rikrig. Villapaprika har vokst så fort at det faktisk er en smule tøft og komme igjennom, men med rette mål og linjer å legge seg på vet jeg dette blir knallbra! 

Jeg håper dere får en fatastisk kveld og nyter fredagen fut ut! 

Rolig morgen.

Idag kan dere tro jeg var glad for at jeg våknet, jeg har nemlig hatt det verste marerittet på lenge!  Helt ute av noe som helst sammenheng og bare en masse tull... Jeg drømte at jeg hadde kjøpt meg hus alene langs veien med bekken renende under huset som jeg måtte gå over, her inne spøkte det og jeg var helt fortvilet fordi jeg ble dytte, lugget og skremt hele tiden og tepper ble røskt bort under beina på meg... Ungene var hos Hans og jeg skulle ha dette som et blogghus og alt jeg ville ha frem av varer forsvant fordi det alltid var mørkt der inne... Snakk om hummer og kanari!  Jeg har virkelig mye rart jeg drømmer om altså... haha.....

Vel kl 07 var det opp og starte dagen før jeg vekket opp ungene!  Jeg har så langt fått gjort klart 7 kalendergaver for julekalenderen her på bloggen! Jeg gleder meg enormt til å starte på den for jeg tror dere kommer til å elske gavene iår! Det er noe for alle og en hver !!! Og mange tips fra dere på pakker har jeg benyttet meg av!

Nå skal jeg lese litt i maison interiør, spise en liten tidlig lunsj og kose meg med enda mer juleforbredelser! Om ikke lenge går turen ned til byen og butikken , idag er det black friday og om jeg ikke tar feil blir det MYE å gjøre! 

Nyt morgenen og fredagen så skrives vi litt senere idag! 
 

 

Tiden går!

God kveld i stuen! 

Idag har jeg fått på plass det lille juletreet vårt i gangen og nå planlegger jeg det store juletreet også! Det kommer opp i midten av desember siden vi skal ha ekte juletre i år, men at jeg gleder meg allerede er ingen tvil! Lukten av skikkelig jul kommer når det er på plass og så klart når lysene på trappen ute er på ! Iår blir det en veldig fin jul, det har jeg en stor tro på! 

Nå har ungene akkurat lagt seg og kveldens siste timer skal nytes! Håper dere også får en deilig kveld! 

O´jul med din glede!

Nå spiller jeg julemusikk, synger meg helt hes og koser meg med julestæsjing! Det blir SÅ fint her, jeg er så glad for at jeg føler jeg får det slik jeg ønsket! Jeg har idag gått til innkjøp av juletre lys som er helt geniale, litt stæsj fra butikken min, MASSE blomster , julekuler,  rett og slett masse fint! Her blir det brun, beige, grønn og hvit jul! Det er så fint til møblene våre og for meg som ikke er glad i rødt! Der er mamma best. hihi ...... Det lukter jul i huset og jeg har helt utrolig, men sant - julestemning! Nå kan jeg nyte hele juletiden fra første til siste dag <3 

Nå skal dette lille treet pyntes! 

Og etterpå kommer MASSE bilder til dere! 

Vi skirves! 

Kvalitetstid med mine to

Er det en ting jeg ser på som et must er det kvalitetstid med barna på kvelden, den tiden er så verdifull at jeg ikke klarer å sette ord på den. Idag var det på en måte litt ekstra godt å komme hjem til ungene, for jeg fikk brått julefølelsen på jobb og da kom savnet til barna!! Iår skal de være hos Hans og meg på julaften og vi skal ha mamma,pappa og brødrende mine her på Julaften. Jeg tenkte å pynte huset til jul imorgen, jeg har så langt satt ut litt julepynt, men ikke fått pyntet hjemme slik det skal være ennå. Jeg har jo sittet å sett alle de flotte hjemmene som allerede er ferdig pyntet til jul, og herremin så mye vakkert det er der ute! Blir helt dårlig jeg altså... 
Barna tegner og jeg ser på "gift ved første blikk" , Hans er på trening og jeg nyter det å ta kvelden med ro!!! Idag kom Mathilde med et julegaveønske jeg trodde jeg skulle falle i bakken på... Gjett hva hun ønsket seg da, - joda , hun ønsket seg en spa tur hvor hun kunne få massasje, bade i boblebad, sitte i baststue og ha det helt rolig rundt seg! Skal si det er jente som brått virket vesle voksen... 

Har dere fått frem juelpynten da? Og dere---- TUSEN takk for så mange gode tips til hvor jeg kunne få tak i store nisser, dere er gull! 

Nyt kvelden, den er ennå ung! 

Dilldall i butikken.

God onsdag fra Villapaprika! Idag er jeg på jobben og jobber for meg selv, jeg har fått ut SÅ masse varer den siste timen nå og det er så utrolig morsomt å fylle på med de fine tingene som kommer inn dørene her! Jeg elsker butikken min rett og slett! 

Jeg driver nå å får ut de nye lyktene og kakefatene i butikken, samt en hel del andre ting ut av eskene så dette er "julaften" for meg! 

Jeg håper dere nyter dagen, og gjett hva!!! Vi skal ha pakkekalender i år !!  Så nå må dere kaste dere rundt og skrive ned ønskeliste for hva dere vil jeg skal ha med her! 

Vi skrives senere!

 

Krim + armkrok = sant.God kveld i stuen, nok en dag er over og denne har gått like raskt som igår om ikke fortere. Vi kom akkurat hjem fra bursdag og jeg sitter spent forran tv´skjermen klar for Dicte! Den serien er helt sinnsykt bra, flere som følger med på den?  Den nye kesam-dippen er handlet inn, agurk og gulerøtter er kuttet opp, iskald brus med isbiter står forran meg og sofaen ska rett og slettl nytes de siste par timene før det er tid for å finne sengen (igjen.) 

Jeg ser de aller fleste på instagram har begynt å få frem alt som er av julepynt, mye mulig jeg må sette vekk noe "vanlig" pynt og ta frem litt mer julepynt en dag jeg også. Jeg har fått frem Herr. Nisse som dere ser i bakgrunn for meg, men det stoppet liksom litt der.. haha..... Føler jeg må gå til innkjøp av noen brune nisser, noen som vet om noen stederejg får det, eller flere av nissen i bakgrunn? jeg har så lyst på skikkelig fine store nisser og denne fra Sia har fulgt meg i en årekke! 

Vel, kakefatene har begytn å fylle seg opp med julekaker, nå mangler jeg bare litt julerøkelse og barnas peppekakehus så hjelper det! Tenk at det er første advent til søndag! Jeg må få begynt å pakke inn litt kalendergaver snart!  Tiden går ifra meg.... 


Nyt kvelden så skrives vi! 

 

Inne hos de to små...

God ettermiddag! Nå har mørket falt på igjen, men jeg klarte å få tatt et par bilder nede i gangen idag før det ble mørkt! *jippi*  Mange har den siste tiden spurt om litt barneroms bilder også, men siden det 99 % av tiden flyter over av leker på rommene blir det å ta bider der "stuet" bort... Jeg er ikke så veldig glad i å rydde barnerom altså, så her "drøyer" jeg det mest mulig- haha... Jeg pleier å "skremme" ungene med at de lekene som ligger å fyter på gulvet støvsuger jeg opp, Oliver biter ikke helt på den lenger, men Mathilde finpusser gulvet for leker! haha ....

Vel, uansett rot eller ikke, idag har jeg ryddet begge barnerommene og fått på rent sengetøy, vasket og støvsugt så hva er da ikke bedre enn å slå to fluer i en smekk.. Vask og bilder!

Mathilde flyttet som kjent ned i sommer, vi ønsket å få begge ungene ned og lagde da et 4.soverom i huset. Siden vi har ytterdør nede og eget toalett er dette helt topp når barna har med venner inn og hjem. Her har de en egen etasje med egen utgang slik at de slipper å løpe igjennom oss hver gang de skal finne på noe nytt! 
Rommet til Mathilde er ca 9 kvm, så det er ikke så veldig stort, men hun har en tv på veggen med to hyller til høye lekekasser som står på veggen som ikke er avbildet. Siden vi har innredet rommet praktisk etter hennes ønske har hun fått plass til de tingene hun ville og elsker rommet sitt!  Og en pluss er jo at det er varmekabler, noe hun vet å sette på full guffe.- haha.... 

Oliver har siden sist fått ny tapet. Han ville selv ikke ha det lyseblå noe mer og ønsket en stjerne tapet med røde og blå stjerner.  Han har blitt mye større nå å liker å spille el- gitar, leke med lego, tegne tegneserier og lage pappdraker av de ulike action -figurene. haha... 
Gangen nede er ikke ferdig, her skal det nye lister, samme gulv som oppe, dører og trapp snart på plass som også skal tettes og lages med luke til under. Etter den krevende jobben vi har hatt her hjemme de siste ukene med oppussingkaos ønsket vi et lite pust i bakken før vi begynte der også!  I løpet av et par/tre mndér er nok det meste gjort og det skal bli velig deilig å få det på plass når det blir ferdig.!  Jeg håper dere har hatt en fin dag og ønsker dere alle en deilig kveld!! Idag satt snekkeren inn ny verandadør og det ble virkelig noe helt annet enn den som stod der. Bilder kommer, vi skrives! 

Homeoffice

God Tirsdag, har dere sett at det er blå himmel og sol?  Vel, det er det ihvertfall her i Fredrikstad idag og det er så deilig, jeg blir så glad av det! Jeg synes denne høsten har vært lang, men nå går vi straks inn i vinter mnd på kalenderen så da satser jeg på litt mer blå himmel og sol fremover! 

Igår ble jeg ferdig med hjemmekontoret mitt og det er virkelig en sann fryd å ha en skikkelig plass å sette seg når man skal få unna litt jobb i fred og ro. Kontormøbelet fikk vi av svigerfar, men siden det var litt slitt i kantene og hadde en rødlig farge pusset jeg det forsiktig ned og malte det sort.  Resultatet ble strålende og idag fikk jeg koblet opp pcén min og resten av kontor tingene mine..  *endelig* 

Så så flott bordet ble og er <3 Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og synes kontoret blir veldig hyggelig å jobbe på fremover. Nå mangler jeg bare en skriver og en kopimaskin så er alt i boks her inne! 

Idag skal jeg få ferdig litt småtteri, mange har jo lurtp å hvordan gangen nede har blitt med den nye tapeten og jeg skal få knipset noen bilder og vise dere resultatet etterpå! 

Inntil vidre håper jeg dagen deres blir kanon! 

Glede ved å mobbe?

God kveld alle kjære, herremin så fort denne dagen har gått idag, jeg føler jeg nettopp stod opp og dro på jobb.. Timene bare tikker ifra meg.... Uansett tid på kvelden har jeg lyst til å si noen ord og stille nettopp deg noen spørsmål. 

Som overskriften sier - glede ved å mobbe ?  Dette er et spørsmål jeg velger å stille dere som faktisk nettmobber. Liker -DU å mobbe og hvorfor gjør du det? Fordi jeg har en lysestake for mye på spisebordet mitt eller en sofa dekket til av puter, eller liker du å mobbe fordi jeg har "rar" nese, kort hår, skriver ord feil eller kan svare feil på spørsmål ? 

Hadde dette vært et par år tilbake i tid hadde mange av kommentarene dere nettmobbere skriver såret meg og faktisk gjort meg vondt, men nå har jeg kommet dit at jeg ikke klarer å bli lei meg. Jeg synes så klart ikke det er hyggelig å få kommentarer hvor dere skyter mine barn oppover sideveggen, men når det kommer til meg kan de av dere det gjelder faktisk si hva dere vil. Villapaprika er en "blogg" ikke en person, Villapaprika er den enkele "dagbok" ikke en selvbiografi, Villapaprika er en plass hvor lesere skal kunne følge med på interiør, ikke et leksikon for rett og galt innen interiør ( her mener jeg det ikke er noen fasit) Villapaprika er en butikk hvor de som ønsker kan kjøpe varer, de som ikke vil de kan stå over, Villapaprika er et navn for en bedrift som nå styres av 3 andre enn meg, ikke en lekebutikk hvor jeg har tid til å skyte spurv med kanon. 

Jeg har i tidenes løp delt mye av meg selv og jeg har aldri forventet at alle skal mene og synes det samme som meg, jeg gjør min greie, dere må gjøre deres. 

Bloggen Villapaprika har blitt et kjent navn for mange i interiørlandia og det håper jeg det fortsetter med. Jeg er så glad over å vite at jeg kan faktisk inspirere om ikke alle, men mange av de som velger å titte innom her i løpet av dagen. Det gleder meg hver eneste dag og nettopp dette vokser jeg på. 

Nå har det seg slik at dette er en "frivillig" plass å trykke seg inn på og det betyr også det at de som ikke ønsker eller klarer å la seg inspirere eller glede seg over noe som blir gjort her inne de kan faktisk slippe ved å ikke trykke seg inn her. Jeg synes faktisk synn i dere når dere velger å gjøre det likevel for å slenge noen ord, jeg fatter ikke hva dere tjener på nettopp dette? -Dette innlegget?  

La meg gjøre en ting helt klart så slipper det å bli noen missforståelser i tidenes løp fremover; Villapaprika ser ut, er slik og ønsker å utvikle nettopp denne stilen videre uavhegig av om andre av dere har en anne stil enn meg. Jeg har min stil, jeg liker å forme den, jeg bruker tiden min på å gjøre slik jeg føler ting er best. Liker ikke du et brett med ting på, nei så ikke fyll opp et brett med stæsj. Liker ikke du mange puter så dropp det og liker du ikke så mange ting som meg , nei så ikke plasser så mange ting hos deg selv- gjør det du føler er fint hjemme hos deg. 

Jeg kan faktisk ikke gjøre ting som "alle" synes er best, jeg må stole på min egen magefølelse og ha tro på nettopp meg selv. Det spiller liten rolle for meg om noen må riste på hodet og spy ut av seg med oppgulp som at jeg ikke gjør noe, får alt "gratis" , ligger meg til "penger og gir fra meg mine barn. Vil folk tro på dette er det helt i orden for meg, jeg føler slik ondsinnet  "kjerring" prat blir for dumt å måtte forsvare.  Om jeg sier sånn er det ikke er det alltid noen som må si det er slik likevel, så ja... Velg å fyll din hverdag med den tro om det hjelper deg å komme bedre igjennom den. 

 

Villapaprika skal være en blogg hvor det skal være hyggelig å være leser, ikke en plass hvor lavpanna idioter må kaste bensin på bålet for å se om det fyrer til!  Jeg kommer fremover til å fjerne en etter en u-konstruktiv kommentar uavhengig av hvor konstruktiv "dikter" mener den er. Føler jeg den negativ og useriøs fjerner jeg den,kommer det da en ny, fjerner jeg den også! 

Jeg håper fremover at vi kan være litt "snille" med hverandre og ta med oss det uhyggelige humøret man eventuelt har et annet sted.  For om de av dere som skriver foredrag i mine feil og mangler tenker dere litt om- hva hjelper det dere å skrive stygge kommentarer ? Har dere så stor tro på dere selv at dere faktisk tror jeg blir lei meg og går under? Nei dere, nå må vi bli litt saklige og kalle ei spade for en spade og ha det som heter god gammeldags folkeskikk. 

Smil til verden og den smiler til deg ! Livet er for kort for å bruke tid på det negative når det er så mye positivt å glede seg over! Imorgen skal jeg vise dere mitt nye kontor! Det har blitt så fint! 

Ha en deilig natt så skrives vi imorgen! 

 

 

En liten dekorasjon.

Da er jeg ferdig å pynte og style i butikken for idag, hei-og-hopp så moro det er å pynte til jul, jeg elsker det!  Jeg har riktig nok fått frem litt julepynt selv, men her går det for det meste i julekuler, minitrær og grønngrener til dekorasjon, med en liten touch av glam og glitter.  Jeg har pyntet det vakre stjernefatet som et adventfat og synes det ble nokså julepyntet til advent. Tenk at det idag er 1.mnd til jul! 

Et alternativ til de som ikke har adventsstake. Vil du heller ha rød pynt er det ingen fasit på det. Jul er slik julen er for deg<3 


Stjerne fatet finnes HER i nettbutikken,kubbelysene vi selger brenner kjempe pent og dekor kongler selger vi i egene pakker.! 

Nå skal jeg kjøre"store"gutt på trening, han trener 3-4 dager i uken så her er det ganske så mye å følge opp, lillemor har jo aktiviteter hun går på også!  Nyt kvelden <3 

 

 

Opp til en ny dag!

God morgen og mandag! Tenk at nå går vi mot 1.advent - er ikke det helt vilt? Jeg føler det var igår jeg pakket badetøyet til båturer , men det er faktisk mange mndér siden alt! Ikke rart man sier man må ta vare på dagene,for livet - ja det går så fort! 

Nå står jeg å nyter en kopp med varm sjokolade, NAM!  Usunt er det, men jeg vet helt ærlig ikke om noe bedre heller. haha.... Planen min er å komme meg på jobb, butikken må styles litt igjen og jeg må få ut mer varer fra lageret så nå må jeg prøve å finne frem kreativiteten i meg.  Jeg er litt små uggen idag så jeg føler jeg henger litt etter, men jeg får satse på at det går over utover dagen.  Mannen i huset har kanskje smittet meg(?) ...  Får håpe C-vitaminene hjelper på, der skulle jeg vært flinkere kjenner jeg... hohooo.... 

Idag skal jeg prøve å sette i sammen -alternativ adventsstake... Vi klarte å bestille inn alt for lite av nettopp dette i år, at jeg ikke lærer? Vel, jeg tror det alternativet jeg kommer med kan bli vel så bra jeg altså.... Kom innom igjen å se, kanskje du får litt idéer.. 

Frem til det- nyt dagen! Vi skrives på! 

working on my walk-in!

Da har jeg begynt å komme i orden på rommet mitt, jeg leter ennå etter et par pene hengestativ til kjolene mine, men det er ikke lett å finne for jeg ville gjerne hatt hvite med tre bein. Noen forslag? 

Ennå står ting litt rotete rundt, jeg skal ha opp noen nye knagger til veskene mine, men må se litt hvor jeg vil ha det, jeg vil helst ikke ha ting så veldig synelig overalt siden dette også skal bli mitt kontor! Vent til dere ser det kontormøbelet dere! Herremin det er SÅ lekkert! Når det kommer inn ser jeg hvor alt skal så det "glir" i hverandre uten å se rotete ut.. Vel, jeg skal se etter et enkelt teppe imorgen også.. Planene er klare som dere forstår, men fint blir det når alt kommer på plass! 

Enn så lenge ser det slik ut, men dere ser litt av det , jeg tror det blir veldig bra! Tenkte å kjøpe meg et speil til av det i gangen, men bare i en str mindre... Det er jo SÅ lekkert! Jeg har jo to kleskap på soverommet også, så jeg må prøve å få litt system i sakene mine, jeg har ihvertfall fått opp alle tingene mine fra kurver så nå skal moroa begynne!  Men dere, har dere noen tips på det stativet?? er på evig jakt! Kan eventuelt male det, men da vil jeg ikke at det skal koste en formue.. 

Nyt kvelden - vi skrives! 

 

Before and after.

God søndag alle sammen! Vel, nå har vi kommet dit at vi er "ferdig" her hjemme, trappen gjenstår, samt vaskerommet, men ellers er vi ferdig inne med oppussingen og det er en aha opplevelse som ikke kan beskrives!. Resultatet er bedre enn jeg hadde drømt om og hjemmet er et helt annet. 

I 2012 så stuen slik ut. 

Her ser dere mot gangen og kjøkkenet. 

I 2014 ser det slik ut. 
Kjøkkenet så slik ut i 2012. 

Og i 2014 ser det slik ut: (pappen på speilet står på frem til det henges opp på veggen for å beskytte det) Hele huset har blitt pusset, rør, det elekstriske, gulv, tak, vegger,lister, kjøkken, dører - ja absolutt alt! 

Huset har blitt akkurat slik vi ønsket, ingen av oss ønsket oss et stort digert hus så vi ønsket å skape litt "penthouse-leilighet" følelse i hjemme og det føler jeg vi har klart! Alle rom er kompakte og henger sammen samtidig som vi har god plass, masse boder og lagringsplass.  Jeg føler ikke noe annet hjem kunne gitt oss noe mer. 

Helt rolig...

Deilig lørdag alle sammen! Ikveld har jeg "alenetid" , mannen har et par kompiser på besøk og de sitter nede å spille ps4... Jeg har lagt meg godt tilbake, for idag har jeg vært flink!! Jeg tok for meg huset istad! Jeg ha vasket det og ikke på innsiden, men på utsiden! Jeg har aldri sunget og danset så mye med vannslangen i hånden tidligere.. Jeg har en liten tro om at alt blir så mye mer moro av husarbeid når man synger! Hadde det ikke vært for at naboene allerede viste at jeg var spik-spenna-gal hadde de nok hysjet litt på meg.... 

Det tar på å vaske huset og synge så nå skal jeg nyte det som er igjen av kvelden med en morsom komedie! 


Jeg planlegger allerede morgendagens innlegg og ukas timeplan ryddes plass til mye nytt! Nyt kvelden mine vakre! 

God kveld i stuen!

Her er vi- to sofagriser!!! Vi har ligget rett ut på sofaen i hele kveld, den nye sofaen er himmelsk! Jeg trodde aldri det gikk ann å bli så glad i en sofa, men denne er av den typen man ikke bare blir glad i, men elsker!  Hans er kjempe dårlig stakkars, men jeg tror han synes det hjalp med ny sofa- haha... Movember er fulgt opp til det fulle og jeg må ærlig si at jeg synes den syke kjærsten min er litt søt med den barten også... I mine øyne er han finest uansett, men litt ekstra "kæll" (som vi sier her i Fredrikstad) liker jeg... 

Som dere ser, her nytær vi livet ille altså! Vi prekæs da,dere! 

Hoho... Fredrikstad har skikkelig rar dialekt, men er man fra Fredrikstad, så er man fra Fredrikstad .... Nyt kvelden mine vakre! 

 

Endelig helg!

Idag var jubelen stor når jeg fikk se hva som stod å ventet på meg her hjemme når jeg kom inn døren etter at jeg hadde vært i butikken- nemlig sofaen vår! Snakk om glede! Jeg trodde jeg var heldig om den kom på mandag, men den kom jo idag!!!! Helt i ekstase var og er jeg!! Den fineste sofaen jeg vet om og den er DIGER! Over 3 m den ene veien og 2 m den andre veien!! Snakk om lykkerus!! 

Denen gangen falt valget midt på en grå/blå mørk bomull/velour sofa og jeg er så glad jeg smørte meg med tålmodighet å ventet på den! Nå er jeg lei av den "sukkersøte" tiden hvor alt skal være bare helt lyst... Siden jeg aldri har slått meg til ro med det skal jeg nå virkelig nyte det at vi har fått det akkurat slik vi vil! 

Litt små ting står igjen, nye tepper osv, men alt kan ikke gjøres på en gang så vi kommer sakte , men sikkert i mål! 

Nyt fredagen!  Det skal jeg!

 

Fyller opp med Azalea

God kveld! har dere hatt en fin dag ? Idag har vi hatt langåpent på jobben og jeg har vært frem og tilbake med mitt, mye styr! Imorgen er det fredag og vi er klare for å være barnepike for voffsen til mamma og pappa.. En god grunn for å kle på seg og komme seg i ut i frisk luft å gå en lang tur! Selv om jeg er super-frysepinne om dagen. haha.... Vel, jeg pynter og styrer og idag har jeg fylt opp med azalea i alle potter og champagnekjølere, det er absolutt den finste blomsten jeg vet om om vinteren!!! Flere som er glad i den? Mange har lurt på champagnekjøleren min, den er for salg i nettbutikken i en mindre utgave, den er ennå ikke liten,men ikke fult så stor!! Og dere, gjett hva(?) !! Idag ble vår sofa sendt til oss så nå er den ikke mange dagene unna oss lenger! jippi!!!!! En enorm sofa vel og merke, noen som kan tenke seg hva vi havnet på? 

Nyt kvelden mine vakre! Det fortjener dere! 

Time for dinner...

God torsdag ! Idag har jeg dekket bordet hjemme klart for middag, når denne tiden på året kommer synes jeg det er mye mer stas og dekke bord, samt styre og ordne med slik! Mange har jo lurt på rotting brikkene og serviettringene i rotting så idag tenkte jeg å vise dere hvor fint og "sikkert" det er å dekke med det! 

Dekkbrikker finnes HER, Rottingringer finnes HER, Serviettpakker HER.Idag kjører vi 20 % på alle klær og 10% på alt interiør ( ikke bestillingsvarer og møbler) i anleding julegateåpning i byen vår!  Gjør et lite kupp idag der du kan ! Aldri dumt med noen prosenter i førjulstiden eller hva? 

Nyt dgaen, vi skrives ! 

God kveld!

Denne dagen har ikke vært med meg, tidne har gått så alt for fort!Idag har jeg sittet forran pc´skjermen noen timer før jeg tok meg turen til byen og tittet innom butikken min og deretter tok meg turen opp til hm for å handle litt til småtrolla og meg selv. Ungene trengte strømpebukser, høyhalsa gensere og litt stæsj og idag var dagen jeg fikk unna litt gjøremål som det! Jeg skal starte med julekalenderen til neste uke, her i huset har de allerede begynt å glede seg til den. Men hun mor, altså moa! Hun endte opp med å brenne kortet i sin egen butikk, er det mulig liksom? Jeg har lenge siklet på en tøff jakke vi har inne og idag klarte jeg ikke motstå lenger! Typisk meg, men er det en ting jeg er svak for er det sorte jakker som kan brukes til ALT! Jeg skal en av dagene nå bli feridg med garderoben min på gjeserommet, men det er noen ting som må på plass først så alt går ikke like fort som jeg vil hele tiden- haha.... 

Har dere hatt en fin dag ? 

Home again!

Hei og hopp! Denne dagen har gått unna, timene har helt ærlig bare flydd. Vi dro på jobb når kl var 16 og kom inn dørene rett etter 21, fem aktive timer! Den tiden som kommer nå blir nok ekstra aktiv, men vi er fra idag 3 på pakking ut november og desember så jeg satser på at vi får masse å gjøre! 

Jeg skal imorgen vise dere noen julegavetips, for kvinnen i huset! Er det en ting jeg har blitt fortalt er det at mange av dere lesere har en lang ønskeliste hos oss og nå skal jeg legge ut julegavetips hver dag med prosenter på nettopp det produktet, dette gjelder ikke alt, men mye! Jeg tror dette vil være gaver som kommer til å ligge under mange juletrær denne julen nemlig! Jeg er SÅ giret på å få startet med dette og jeg håper dere vil elske det! 

Med den sure vinterluften har jeg nå flyttet inn i skappel-jakkene mine igjen.. 2.sesong... Alltid en nr 1! Boots- nelly. Jakke - homestrikk . Lang bluse-Villapaprika 

 

Og dere... Vet dere om noen produkter jeg skulle delt i julegavetipset med noen prosenter, kom med forslag! Så kanskje jeg tar de med =) 

That Feeling..

God tirsdag godtfolk! Idag har jeg hjemmekontor, om noen dager nå skal jeg hente det nye flotte arbeidsbordet svigerfar har sagt vi kan få, gjett om det skal bli deilig og fint! Endelig skal den store macén vår få komme opp og jeg får en skikkelig arbeidsplass! 

Jeg vet ikke om noen plass som er bedre å jobbe på enn hjemme, her er det helt rolig, ingen avbrytelser, alt er på plass, jeg kan gå i hva jeg vil og har alle tingen jeg trenger i umiddelbar nærhet! Her finner jeg en indre ro som ikke kan forklares, den er fanastisk! 

Ikved skal Hans og jeg hjelpe til nede på lageret så idag har jeg gjort jobben hjemmenifra - en perfekt start på dagen! 

Og den startet med iskald jucie på kjøkkenet jeg elsker SÅ masse! 


Nå skal jeg kaste meg rundt i interiørverden og sluke litt inspirasjon helt nede i Los angelses! De har har forstått det på den sisten av kloden altså!! Jeg er helt dårlig! Så langt har jeg hentet masse inpirasjon til hjemmet mitt derifra,!Jeg skal nå sette opp alle ideene mine på tavla mi, så får vi se vidre hva jeg klarer å sette sammen ! weee!! 

Nyt dagen -vi skrives! 

Peis kos og levende lys.
God kveld fra kjellertuen!  her ble peisen tent på så fort vi kom inn dørene hjemme, fy så kaldt det er da dere! skikkelig vinterkulde. Som kjent har vi ingen sofa så her i huset har vi flyttet ned i kjellerstuen og nyter varmen og ligger rett ut på hver vår sofa! Det kan man jo ikke klage på akkuratt, haha... 

Jeg vet ikke om noe mer behagelig enn å ligge rett ut , kjenne varmen ifra peisen og roe kroppen og senke skuldrene!! Flere som elsker den følelsen? Det å ikke skulle gjøre noenting er så avslappende.. Nesten som å komme til himmelen. 

Besøk av en liten hårete en...

God mandag !! Fy så surt vær vi har idag, ihvertfall her i Fredrikstad... Jeg har fyret for måkene hjemme idag, tanken på å komme hjem til kaldt hus er uaktuell! Jeg tror jeg nesten så skyer og skummadrasser når jeg våknet, smart som jeg var igår begynte jeg å se på walking dead når kl var 00 og jeg klarte ikke å skru det av! At det blir tidlig kvelden idag er ingen tvil, for jeg har ikke klart å våkne helt ennå.... Vel, uansett... Idag har jeg besøk, lille Ludvig er å hilser på meg på jobben, liten vakker røver det! Så utrolig kosete og god liten gutt. Han vil bare sitte på armen å kose, men det er jo ikke noe problem... Uansett besøk av "armsittere" eller ikke  så må jeg vise dere den nye bluse/kjolen min fra Twist & tango som er for salg Villapaprika .Perfekt til strømper og høye heler som jeg bor i om dagen!  Elsker detaljene og at knappene er sorte.
Dagen er ennå ung, og timeplanen min er full !!! Nyt dagen,så skrives vi! 
 

Rett i slåbroken ....

God kveld i stuen! Nå har jeg nettopp kommet meg hjem fra jobben, vi har så mye å gjøre om dagen at jeg må jobbe på alle døgnes tider om det trengs! Det er absolutt noe jeg gjør og tar med et smil, for jeg elsker jobben min! Vel, etter noen timer på jobb var det deilig å komme hjem igjen til småtrolla mine og den "rare" kællen min. Er det noe som aldri slår feil er det å komme hjem, røske av seg klærene og hoppe inn i slåbroken , få av sminken og krype opp i stolen og kose seg, thats heaven! 

Glassbollen med lokk til pepperkakene finnes HER.

Før jeg tar kvelden skal jeg se opptak av "åndenes makt" og slappe litt av.. Imorgen begynner nok en travel uke, så nå må batteriene lades maksimalt! 

Hjemmelagde boller...

God søndag!  ÅÅÅh.. Nå er det deilig å ha en fri dag, ferske boller har blitt bakt og spist og nå skal jeg snart begynne på middagen! Idag har vi hatt huset fult av folk, ungene har venner på besøk og vi har hatt besøk av Hans sine foreldre + søster og lille Elliot ,og mine foreldre kom inn døren rett etter de hadde dratt! Snakk om famileidag! Bollene forsvant like fort som de kom, jeg vet ikke om noe deiligere enn helt ferske boller(?) ... Er det noe som aldri svikter er det nettopp det hjemmelagde helt ferske boller! 
Nå ligger vi rett ut før middagen skal begynnes på! I påvente av den nye sofaen har vi en dobbel puff med to store puter- haha..... Enda godt vi har kjellerstuen som har verdens beste salong i ventetiden..... Gleden når den STORE sofaen kommer på plass blir nok enorm! Om under 2 uker er den her!  Da har vi ventet 6 uker... Den som venter på noe godt..... Jeg håper dere vet å nyte dagen, for er det en dag jeg synes er best er det nettopp søndagen! 

Lørdag , det er helg!

Jeg har nå rotet det godt til for meg selv, snudd litt opp-ned på gangen i underetasjen og nå flyter brått alt rundt! Jaja, jeg er ekstremt god på det... Rote og rydde på en å samme gang, flere som kjenner seg igjen? Igår fikk vi på endelistene på benken, overgangslisten mellom flisene og stuegrulvet, og det ble altså så fint! Nå skal jeg komme meg i butikken og handle litt mat, lørdags menyen består av fondy!!! Gjett om det skal bli godt da <3 Nyt dagen, vi skrives på!! 

God helg!

God formiddag og fredag! Denne uken har gått utrolig fort, men det er kanskje normalt?  Idag har jeg fri fra butikken, jeg har nok av andre ting som må prioriteres nå som jeg har stått 3 dager å kun jobbet med styling av butikken, døgnet har bare 24 timer så det begrenser seg jo hva jeg rekker over. Jeg har allerede satt opp en del oppgaver for neste uke, så målet er å få den listen så å si ferdig.  Nå skal jeg straks av sted til mamma og kose meg med litt spekemat før jeg skal hjem å støvsuge, rydde, vaske litt å få ordnet med et par nye produkter som skal ut på nett. Flere har etterspurt champagnekjøleren vi fikk inn fra Florence igår og jeg kan dele at de kommer på nett idag!

Jeg har vært så trøtt de siste dagene så idag har det allerede gått ned 3 kopper med kaffelatte og de som kjenner meg vet at dette ikke er normalt til å være meg. haha... Men idag har jeg nytet resultatet av kjøkkenet, stuen, ja generelt! Jeg har nesten litt problemer med å forstå at dette er vårt hus! Nå skal jeg komme meg avgårde, snekrene kom for å gjøre ferdig siste rest på huset så vi skrives mer senere! Nyt dagen! 

 

 

Slik som mamma.

Det å lære de små å bli huslige i en nokså ung alder er ikke en dum ide, Mathilde tar oppgavene på strak arm og elsker å få små oppgaver utdelt, idag stod klesvasken på planen! Den lille shnuppa har brettet, sortert og ryddet i alle klærene og har nå fått i oppgave å fortsette der hun slapp nå imorgen etter skolen. 

En meget så husflink lita jente! Her i full dans med musikken på i bakgrunn når hun ordner med klærene! Lille solstråla! 

Jeg må jo ha gjort noe riktig da, siden verdens vakreste lille jente sier hun vil bli "slik som mamma" <3 Imorgen skal jeg vise dere noe nytt som kom inn døra idag! Jeg skal kose meg med litt styling imorgen så da håper jeg å inspirere dere litt også! 

FERDIG!!!

Nå er jeg ferdig og tre hele dager tok dette!! Erre mulig liksom? haha... Å gjøre om butikken er et evig lite prosjekt når vi holder på, men nå er det virkelig fint her også! Idag måtte jeg snu om på sofagruppene ennå en gang for her stod det en ny sofa til resten av "sofafamilien" når vi åpnet dørene ibutikken! Jeg trodde bare jeg skulle ned å få priset litt så jobb antrekket bestod av høye "hæler! " .. Enda godt jeg ikke pleier det for da hadde nok ryggen min knekt i to , bære møbler i hæler, dere kan jo selv tenke dere! (?) haha.... 

Vet dere, idag våknet jeg med et stort øye og et lite, Camilla har nemlig klart å få betennelse på øyet sitt... Vet ikke om noe mer irriterende jeg altså....Ser ut som jeg har fått meg en midt på fjeset..  

Er dere i nærheten om dagen får dere komme å se så fint det har blitt her! Vi er "bæl" fornøyde!  Nå skal jeg avsted å se på en ting... Forteller mer om det etterpå!!! Vi skrives da! 

Stuper i sengen!

Jeg er helt pumpa! Idag har jeg stått oppreist og hoppet frem og tilbake i butikken, løftet og ryddet så jeg er helt ødelagt! Kroppen er kjempe sliten og jeg har ikke mer å gi så jeg tenkte å stupe ned i sengen , lukke øynene og sove noen timer før jeg må ned å hjelpe til litt mer imorgen!  Nettbutikken har eksplodert, og det er nesten litt uvirkelig! Nå har ting skutt fart og jeg er bare evig takknemlig for at ting ser SÅ bra ut for oss fremover! Veldig lettet. Villaparika har vokst så fort at det helt ærlig har vært en kamp, men nå er det på rett vei igjen og vi fortsetter å vokse, men nå med stålkontroll!  EN trygghet og glede som ikke kan beskrives! 

Jeg har nettopp sett opptak av "gift ved første blikk" , dette er en serie jeg ELSKER! Så for meg ver dette den "perfekte" avsluttning på en aktiv dag! hihi... Imorgen kommer jeg "sterkere" tilbake, men frem til det ønsker jeg dere alle en deilig kveld/natt- slapp av og nyt den <3 

Litt jul i butikken!

Bedre sent enn aldri! Igår og idag har jeg stylet butikken og nå begynner den å bli fin! Jeg har ennå en del igjen, men begynner å se lyset i enden av tunellen nå!  * jippi* Jeg lovet dere noen bilder igår, men jeg stod til langt på sene kvelden igår så ble litt i sene laget å poste ut bilder, men her kommer det endelig noen! 

Se så fint det har blitt!! 


Mer bilder kommer senere, er ennå litt som står igjen her så jeg får nesten bare fortsette! 

Nyt dagen, så skrives vi på´n  igjen! 

Stjenefat.

Et lite "tips" til det perfekte adventsfat eller bare pyntefat nå i julen er DETTE stjernefatet! Vi har nå fått inn nydelige stjernefat og mitt står allerede ferdigpyntet hjemme! Jeg har planer om å stæsje det enda mer opp med kubbelys, men man tar det man har og igår hadde jeg ikke husket å kjøpe med meg det hjem!  

Fatet finnes HER i nettbutikken. Jeg har også lagt inn litt relaterte produkter jeg synes passer til dette fatet, så da kan dere ta dere en titt ! 

Nyt dagen mine vakre, vi skrives på etterpå!! Her skal det styles nå! 

Mange bilder!

God morgen!! Så er det straks avsted på jobb og julestyling av butikken, idag har jeg litt av en jobb foran meg, men det er bare moro! Butikken kommer til å bli så fantastisk fin når jeg er ferdig der ikveld og masse bilder kommer! 

Idag fikk jeg meg en gledelig overraskelse når jeg åpnet mailen min, mange av bildene vi tok hos Model Day Studio på torsdag har endelig kommet og herremin så mange fine bilder det er! Spesielt av de vakre barna mine.  Fotografen har gjort en upåklagelig jobb med bildene, ungene syntes det var kjempe stas og få være små modeller. Dere kjenner sikkert mammafølelsen med stolthet når du ser bildene som blir tatt, jeg tror jeg vokste for hvert bilde. haha... 

Nå som ungene har blitt større synes jeg det var på høy tid å få inn noen nye bilder på veggen her hjemme og til rammene som står tomme rundtom. Og etter å ha surfet nettet litt endte jeg her, det var hele pakken på gratis styling (sminke og hår) ingen kjøpepress og muligheten til å sitte å vege ut kun de bildene vi ville ha som lukket oss inn til Model Day studio i Oslo. ( jeg vet de har studio i Drammen og Bergen også) 

Her ser dere noen av bildene jeg har fått - gjett om jeg gleder meg til å få de i ramme! 

 
                                                                                                                                                                                                                              

Jeg skal vise dere hvilken bilder vi ender på når vi får de i rammer, og julekortbildene ble bare SÅ fine! 

Imellomtiden kan jeg faktisk dele at jeg har vært så heldig å få gi ALLE mine lesere et gavekort hos Model Day studio på 200 kr! Det eneste dere må gjøre er å oppgi kodenavn "villapaprika" ved timebestilling så får dere det automatisk! Jeg booket time HER, men jeg vet de også har åpent på kundeservice alle dager forutenom Søndag.  

Nyt denne tirsdagen, nå skal jeg ned i butikken og KOSE meg med verdens beste kollegaer og varer! Vi skrives! 

 

 

 

 

 

Reklame

Kveldsmys!

Nå blir det mørkt tidlig, rett etter klokken er slått 16 faller mørket på! Jeg synes bare det er koselig jeg da, lysene tennes og jeg blir en liten" hulebeboer" i husboblen vår. hihi.... Denne tiden har sin sjarm og jeg nyter at vi har så mange gode uker forran oss i førjulstiden !! Denne tiden er jo en av de tidene vi interiørfleste elsker mest, eller hva?  

Som lovet igår og idag tidlig -litt stæsj, og idag litt mer "julestæsj".....Og det til FINE priser! 

Alt ligger i nettbutikken og er på lager per.dags dato. Jeg bare gleder meg til enda mer fremover, det er jo så moro å få alt det fine frem og spesielt stas er det å stæsje med det hjemme! 

God morgen!

Så var vi på en ny uke da,dere! Tiden går jaggu fort altså, snakk om timer som bare FLYR!  Ny uke betyr nye muligheter og denne uken skal vi pynte til jul i butikken, vi har startet litt allerede, med noe, men ingen av oss som jobber der har ønsket å overlesse butikken med julevarer i oktober samme hva de andre butikken har gjort... Jeg mener julepynten bør komme mer og mer frem nå og utover,  så tidlig som oktober hører ikke nisser og rødt til. 

Vel, jeg planlegger og sitter å tenker hvordan vi skal plassere varene, imorgen blir det 12-14 timer atbeidsdag på meg og da vil jeg ha ting ferdig planlagt så godt som mulig før jeg starter! Litt "orden" i sysakene! Planen er å få ut noen nyheter i nettbtuikken idag også! Til vi sees på igjen- nyt dagen! 

Kveldskos !

God kveld!  Vel, nå sitter jeg godt plantet i sofaen og spiser krokanis! nam nam! Huset er skinnende rent og det lukter himmelsk her inne! Hva er ikke bedre enn å starte uken med rent hus? Ikke vet jeg(?) .....  Nå har vi levd i et totalt kaos i så mange uker at det å få huset på plass igjen er en sann fryd og glede!  Jeg har skiftet på sengen, ligget på alle fire og vasket under sengen, lister,tak,lamper +++ har fått seg en god vask! Og det å legge seg i rent sengesett og lukte rent hus skal bli fantastisk! 

Imorgen skal jeg vise dere litt nyheter som kommer ut i nettbutikken, så det er bare å glede seg og komme innom-""" O´jul med din glede""" , det er så mye fint som kommer! Gled dere! 

Vaske dag!

Hei og hopp!  Her har det gått non-stop siden jeg stod opp idag. Vi har spist en deilig frokost og nå vasker jeg huset! Det er 8. gang jeg skifter vannet i bøtta, men nå blir det rent her!  Jeg vil påstå å si at dette er trim til tusen, jeg har ligget på alle fire å vasket gulvet, hele 3 ganger faktisk! Nå skal jeg starte på badet, deretter følger soverommet og gjesterommet( som nå blir min garderobe) og til slutt -nede! Der er det heldigvis ikke så ille! Jeg har vasket romMene til ungene flere ganger den siste tiden og holdt alle dører igjen nede når vi har holdt på oppe så det har hjulpet litt ihvertfall.

Det er ikke mer enn noen dager til den nye sofaen vår kommer og jeg er helt dårlig! Det å få ting komplett skal bli en sann fryd! Trappen og verandadøren står igjen, men det er så "lite" at det ikke er anent enn moro at ting skal skje der også!

Som dere ser mangler vi å få opp 4.dører på vitrineskapet og et over kjøleskapet, men hengslene kommer til uken så da gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet  så lenge. Hans skal montere lampene etterpå så idag blir det endelig lys i lampene våre! 

 

Endestykker til benken der de er kappet skal settes på til uken. Også har vi endelig fått på plass masse ved!!!! Det er så koselig å fyre i peisen igjen dere, flere som har begynt med det? Nei, nå må jeg kaste meg rundt vidre med skurefilla- nyt dagen vi skrives! 

weekend!

God Lørdagskveld!  I skrivende stund sitter jeg å planlegger hvordan jeg skal få orden på klesrommet jeg skal lage meg her i huset. Det må bli ett sikkelig system der for at jeg skal få plass til alle tingen mine. Det er jo ikke til å legge skjul på at ting hoper seg opp når man pusser opp og her har det virkelig gjort det! Jeg tror jeg har funnet en god løsning, men det gjenstår bare å se når ting kommer på plass. haha... 

Når man selger klær er det jo ikke til å legge skjul på at det blir mye nytt i garderoben hver sesong og jeg er ikke god på å "kvitte" meg med noe så nå må jeg bare ta meg sammen!  Nå som jeg har fylt opp med så mange lekre nye gensere i strikk må jeg bare, jeg har jo virkelig slått tIl og det siste  kjøpet mitt var denne: Jeg har brukt den mye med hvite skjorter under og tøffe jeans, men idag kombinerte jeg den til fluffyskjørtet mitt... Vel, jeg får bare fortsette, her går kvelden og jeg skal kose meg litt i sofakroken idag også! 

Fredagskveld!

God kveld vakre lesere! Nå er det endelig fredag og vi er nettopp ferdig med en sen middag! Jeg er så takknemlig for oppvaskmaskin , stekeplater, ovn -ja, alt sammen! Tenk at vi har levd 3 uker uten kjøkken og mulighet for å lage oss en skikkelig middag hjemme, men idag ble det nydelig! Taco av alle ting, men gud så godt det var idag! 

Nå er lysene tent, peisen varmer og senkveld står på tvén og akkurat nå er hver dag med svette, fustrasjon og spenning verdt det! For når jeg ser resultatet, smiler jeg fra øre til øre! 

Imorgen skal vi få koblet lampene i taket så da blir det mer lys! Og gjett hva - på onsdag kommer sofaen vår, jeg gleder meg veldig til det - nesten 3-4 m sann sofaglede! 

Tur-retur-Oslo!

God kveld, eller nærmere god natt. Vi satt idag snuten mot Oslo, nye familiebilder og julebilder skulle bli tatt og hva er da ikke bedre enn å gjøre ekstra stas på det? Vi fikk oppvarting som bare det og ble alle "sminket" og ordnet til bildene, herremin så moro det var!  Ungen var i 110, men ettersom dette var noe som var mer moro i lengden for Hans og meg synes jeg de oppførte seg veldig bra! 

Hun mor og resten av gjengen fikk en "fiffopp" tur i sminkestolen. 

Hans fikk litt "herresminke" til sin store forskrekkelse, men han smilte like bredt og lot seg "herje" med for noen minutter. Prinsessa satt mer en gjerne i sminkestolen!  Hun fikk til og med krøller og det var noe som var ille stas! 

Så var det dags for bilder, enkel bilder, familiebilder, julebilder og søskenbilder!  
Jeg gleder meg veldig til bildene kommer!! Jeg vet med sikkerhet at det ble mange fine, speiselt av barna!! Vi skal ha et par store, noen små og mange julekort! Et alternativ er dette: 

Hmmm. hvem vi ender opp med skal jeg dele når jeg har gått igjennom alle... Iår skal vi nemlig sende ut julekort og da skal det gjøres med "stil". 

Vel, nå skal jeg legge meg, imorgen er det opp og hoppe og få unna masse husarbeid!! Nå er vei ferdig her hjemme og det skal styles!! MASSE bilder kommer! Nyt natten og sov godt! 

Morgenbliss!

God morgen kjære lesere! Nå sitter jeg og nyter morgenkaffen og nyter synet av vårt nye Kjøkken! Vi stod å smilte fra side til side igår når listene i taket var oppe og det at vi var " ferdig" ( mangler litt listverk på vegg og endestykke på benkeplatene) .... Jeg lovet bilder igår, men jeg var ikke i seng før kl var 02 så det måtte jeg sløyfe til nå istedenfor! Men da ble det jo bilder i dagslys istedenfor! hihi.... 

(overkant list mellom gulvet og flisene kommer)Mer bilder kommer, jeg har ikke fått begynt skikkelig på spiseplassen ennå, så her har jeg en liten kose job forran meg!

Nyt dagen,Vi skrives!

Nå blir vi ferdig!

Nå skal jeg vaske litt! Snekkerne har vært her idag å gjort ferdig kjøkkenet. Jeg gleder meg enormt til å vaske ut "shitten" !Dere kan tro jeg skal teppebombe dere med masse bilder etterpå!!!!! 

Mange har lurt på vitrineskapene og her kommer noen bilder av de, jeg er så fornøyd at jeg nesten sprekker av stolthet! 

Ja, som dere ser styler jeg med stige, støvsuger +++ ... Ille pent vettu-- haha ! 

Nå får jeg fortsette å "sjefe" litt her , det er ennå litt igjen! 

Tv benk.

Imorgen er snekrene ferdig med kjøkkenet og i slutten av uken blir sofaen sendt fra Holland dersom ting stemmer av informasjon. Jeg gleder meg til å få den i hus så jeg kan vise dere den også, det kommer til å bli så fint!  Ting går fremover og idag ble veggene ferdig platet og den nye tv benken vår kom opp. Vi bestemte oss for å lage en tvbenk som gikk i et med det andre i huset, slik at alt henger mer sammen når vi bestilte kjøkkenet.  Vi valgte en benk til tvén med vitrineskap slik at vi kan ha litt søte skåler og annet i det. Jeg har en stor kurv jeg skal ha ved peisen i tillegg til de hyllene som er og fylle det opp med ved og jeg tror det blir helt perfekt. 

Gutta fra KKbygg gjør en upåklagelig jobb, jeg er rett og slett imponert over hvor radig og nøye disse gutta er. Også kommer de med så mange gode ideer og tips underveis! 

Tv benken droppet de sokkel og bein på slik at jeg kommer under med støvsugeren! Jeg er så glad de foreslo nettopp det, da blir det ikke så "kjøkken" aktig preg over det! (det mangler et skap nede i enden) 
Imorgen kommer listene i taket og gulvet opp, og elektrikeren kommer å skjuler alt av ledninger !! 

Så dere imorgen kommer ferdig bilder av kjøkkenet ! Gjett om jeg gleder meg til å vise dere det!!! Sluttresultatet sier liksom alt! 

Tilbake til 2012.

God tirsdag fra arbeidsplassen som i dette tilfellet er mitt "kaos" hjem.  Snekkerne holder på for fultl med å liste tak og ny vegg.. Jeg klarer faktisk ikke forstå at dette huset er mitt hjem, det har blitt så fint her! 

Når jeg i 2012 flyttet inn var huset et helt annet. Det ble sakte men sikkert mer og mer til det hjemmet jeg ønsket og planene var fra dag en veldig store. I 2013 flyttet Hans Krisitan inn og vi ble da enige om at vi skulle bo i huset sammen og han skulle da om han ville med tiden kjøpe huset sammen med meg. Nå over et år senere står vi å skaper vårt hjem ut av det. Et hjem vi har vært enige om alt i og begge har fått spille en like stor rolle. Vi har valgt tingene våre med omhu og "bodd" oss inn slik at vi begge har vært klar over hva vi ønsker for huset og vårt hjem. 

Kjøkkenet så i 2012 slik ut. 

Et "Olanormann" kjøkken som er helt "ok" , men ikke et kjøkken vi følte var oss, samt at mange av løsningene var "gamle" så ting så flottere ut enn hva de var. Veggene var med på minske  rommet og for oss som ønsket en åpen løsning var valget å rive veggen et av de beste vi har tatt! Idag har kjøkkenet blitt en del av møblemanget i hjemmet og for meg som er en "jatakk" begge deler jente til det rette , grove, ulike og det rene blir det et hjem som får den touchen også. 

Jeg elsker kurv og krukker! For ikke å snakke om lysestaker og det jeg føler "alltid" er pent uansett stil og som er med på å grove det opp eller myke det ned er nettopp dette. Så klart kommer det ann på hvordan stil nettopp du har, men jeg mener vi alle har en litt "leken-touch" i oss uansett. 

Så et lite tips til husets "enkle" interiør er kurv, duftlys,lysestaker, roser , dekorative såper ++ 

Først ut er DETTE rottingbrettet. Har du ikke et anbefaler jeg deg å få deg et. Jeg hadde mitt på kjøkkenbenken i et par år og ALDRI har jeg ønsket å fjerne det nettopp fordi jeg følte det var med på å skape en lun stemning på benken samt skjule  vasken som jeg ikke var så stor fan av...hihi,,,

Jeg plasserte såper, oppvaskmiddel, urter,krukker , ja alt mulig på det og til dags dato flyttes dette brettet tilbake på min nye kjøkkenbenk når jeg er ferdig. Det er også suverent for å oppbevare regninger, huskelapper, ja alt om du vil ha et felles sted å legge slik. De flotte dekkebrikkene er en suveren og sikker vinner hos de fleste av oss. Disse er fine i en "stabbel" hvor du for eks setter en krukke på toppen eller lykt når du ikke bruker de. Når du dekker bordet er de alltid lekre og jeg får til dags dato alltid skryt på de. Jeg har flyttet de litt rundt og mitt lille ønske er at jeg en dag får et bad i underetasjen hvor  en slik brikke kan stå stilt ut med alle mine parfymer og litt stæsj på... Jeg får ikke sett med mett på de.  Nå går vi jo Julen i møte og det er da ingen tvil om at disse kommer til å ligge på bordet mye ! 

Finnes HER i nettbutikken. Disse er tykke og kvaliteten er meget god. Duftys, hva mer kan jeg si? jeg er avhengig! Alle hjem burde bruke det og her er det ingen som er bedre på nettopp dette enn DURANCE.   Ingen over, ingen ved siden!        Det samme gjelder OPPVASKMIDDEL , har dere forresten prøvd å blande Durance sitt oppvaskmiddel med vann og fjerne fettet i dusjen? - Genialt! Jeg har nå en liten vakker flaske stående i dusjen som vi går over dusjveggen med når den blir stygg, Er det en plass jeg føler det ofte er stygt er det vel nettopp der! Ta et par/tre drypp blandet med vann og sjekk selv! 

Vel, dette var bare noen tips og anbefalniger fra meg, håper noe falt i smak! 

Et lite stykke kaos...

God mandag! Så er det en ny uke her og vi har startet på November, tiden går fort ikke sant? 

Jeg har idag fått kastet meg rundt og laget en sak til en artikkel som kommer på trykk om alt går som det skal. Jeg tror jeg har sittet stiv som en stokk i nesten 3 timer sammenhengende, men det er SÅ verdt det om dette blir noe dere kan se og lese også! Nå har jeg mange jern i ilden og jeg er så utrolig gira på å se hvordan de nye prosjektene nå går ( innenfor blogg og jobb) ..  Idag satt vi opp en ny "plan" og er jeg flink å følger den kan dette bli nokså spennende skal jeg si dere. 

Vel, tilbake til overskriften; "Et lite stykke kaos"... Dere forstår nok hva jeg mener, men nå er jeg så glad i hjertet mitt, endelig begynner huset å komme på plass og jeg har snart et hjem igjen. Ennå gjenstår ditt og datt, men nå som vi ser lyset i enden av tunnelen er det bare moro i forhold! Idag tenkte jeg å vise dere de nye møblene mine, disse kjøpte jeg meg for en tid tilbake, men jeg har måttet vente på at vi har blitt mer ferdig før jeg har kunnet ta det imot!  Igår pakket vi det ut av eskene våre og idag står det alt på plassen sin! Valget jeg har gjort i møbler denen gangen har vært nøye gjennomtenkt. 

Jeg har nå valgt en stil i huset som er meg og Hans på alle punkter og da har prikken over I´n vært møblene. Her bestemte vi oss for heller ´få store ting enn mange små. Jeg har før fått huset litt "overlesset" og denne gangen ønsket jeg ikke å la det skje. Derfor valgte vi å velge store møbler i ca samme farger, linjer og heller bryte med noe tekstil.  

Her ser dere en liten smakebit. Ting står ennå litt på skakke og på hverandre, men vi er som sagt ikke ferdig. 

Sidebord og spisebord finnes HER og HER. 


Idag eller imorgen kommer den nye trappen og deretter kan moroa begynne med den , nesten litt uvirkelig at dette er samme hjem, men vi er så utrolig stolte! 

Nyt dagen - etterpå skal jeg vise dere kjøkkenflisene og mine " must " på kjøkkenet! 

Vi skrives! 

God Kveld !

Da er det endelig tid for meg å vise dere litt kjøkken, faktisk et ganske så "ferdig" resultat! Eller vi er ennå ikke ferdig, men nå begynner vi å se et endelig resultat! 

Snekkerene kommer tilbake på tirsdag og lister opp taket, og kantene som dere ser er stygge på veggen,samt setter på endelist på benkeplatene som er kuttet. Imorgen kommer flisere og begynner å flislegge veggen som vifta skal på og under skapene,deretter skal håndtakene opp! Da blir det enda mer ferdig her! 

Her ser dere en liten smakebit på det nye kjøkkenet vårt! 

(vi mangler en dør på skapet) 

Jeg gleder meg til å vise dere mer bilder imorgen! Jeg sprekker nesten av stolthet! 

1. November 2014

Ja, så er det en mnd ca til advent da dere, tiden den går altså SÅ fort! Igår var vi på pakkefot og satt snuten for helgen mot Blefjell! Helt fantastisk å komme seg litt bort når huset hjemme står på hodet!  Snekrene skal gjøre ferdig kjøkkenet når vi er borte og det skal bli en sann glede! *jippi* Jeg kommer virkelig ikke fort nok hjem heller, for nå som jeg gleder meg slik til resultatet kan jeg ikke si at jeg ikke er spent.. 

Vel, på Blefjell feirer vi Halloween og skal straks ut og leke noen leker! 
Jeg håper dere får en deilig dag og at dere nyter helgen! Vi skrives senere 

hits