november 2013

God morgen-deilige lørdag!

Hei og hopp alle sammen -god lørdag!! 

Igår ble det lite til blogging fra meg, det skyldes rett og slett at jeg jobbet itl sent pga jeg brått fikk for meg å gjøre litt smått om i butikken og ikke hadde med meg noe kamera på jobben.. Sånn går det når man stresser mer enn man bør enkelte dager.. hihi... 

Idag er det den store rydde og handle ferdig kalenderdag her i huset for imorgen er det 1.advent og det betyr 4 uker til jul! jippi!!! 

Jeg har ikke kommet lenger enn barnerommene, men Mathilde sitt skinner fra ende til anne og lukter deilig lavendel, så nå kan hun bare glede seg til å komme hjem til mammaen sin igjen!

Jeg starter derfor dagen idag med litt rosa prinsesserom inspirasjon her på bloggen.... 

Nyt dagen mine vakre, vi skrives mer etterpå!! Ha en deilig lørdag! 

 

Deilige Makroner

 

God kveld!! 

Jeg er KVALM, har tett nese og hoster meg helt blå!!! Vel, kvalmen er påskyldt, jeg har overspist meg på makroner vi har nemlig fått en ny butikk ii byen-NAMNAM! Chocoloco , de selger verdens beste sjokolade, makroner, cupcakes -you name it! Jeg tror mesteparten av lønningen min som var igjen forsvant der inne idag, enda godt det er lønning igjen imorgen.. hoho...... Neida, men hamstring av disse godsakene ble gjort. hihi.... 

 

Har dere hatt en fin dag? Jeg har hatt en helt topp en, til tross for sår hals og rennende nese!! 

Er det noe som går nå mon´tr0?

På jobb..

God torsdag! 

Her står jeg å styler og holder på i butikken, idag trengtes det uten tvil litt finnpuss her. Nå i julehandelen blir jo alt fra utstillingene pelt bort så ting står litt så som så rundt om i butikken nå. Jeg jobber meg nemlig fra en ende til en annen. hehe... 

Igår fikk vi vite at flere gensere kommer inn fra Ruge i løpet av et par uker, pga etterspørselen på disse gensrene har jeg ikke hatt mulighet til å legge de ut på nettet.  Så fort de kommer inn legger jeg de ut så det er ihvertfall bare å glede seg til det. 

Jeg har den grå med glitterhjertet selv og har bokstavelig talt flyttet inn i den, ullklær er noe jeg ikke kan få nok av om vinteren... Jeg er nemlig en evig frysepinne!  hihi...... 

Vel, her må det styles vidre så vi skrives senere idag.. Prosjekt julekalender for de to små skal startes på og siste rest med julegaver handles inn.. Jeg trodde nesten ikke at det gikk, men jeg ble ferdig med julegavene  denne uka, kun noen få gavekort igjen så er jeg i mål! *jippi* 

Nyt dagen - vi skrives- kanskje med noen nye bilder fra butikken <3 

 

På Fabel.

God kveld i stuen, fått satt dere i sofaen ennå? 

Jeg har STORE planer om å kræsjlande der straks, jeg er nemlig SÅ mett så mett etter en deilig middag på fabel. Idag fikk vi nemlig besøk fra vår kjære leverandør Festival og gjett om vi har storkoset oss med deilig mat da,dere!  Vi har sittet å fått den ene deilige retten etter den andre, fantastisk mat er aldri feil! I denne førjulstiden er det jo veldig viktig å kose seg litt ekstra også..  

Imorgen er det på´n igjen med full timeplan og mye å få på plass, da er det 10 timer i butikken og det skal bli veldig deilig... Og etter det blir det pepperkakehusbygging på høyt nivå.. hoho .. Det skal bli spennende, ungene skal få lage hvert sitt og har startet sånn smått på det idag .. 

Nyt kvelden mine vakre! 

Moro vettu..

Når Dido med Christmas day  (Nydligste sangen HER) spilles med høyt volum er det julefølese hos meg, rart nok kom den litt mer idag.. Jeg sverger til kurv og beig med noe rødt denne julen, det er jo meg så da blir det liksom sånn. Mange har alt fått frem juletreene sine, for meg er det et par uker fortidlig, men ellers er jeg ikke bedre enn andre, jula har begynt å komme frem her hjemme nå... 

Moro vettu!!!

Nå skal jeg snart få dratt på meg noe annet, idag kommer en kjær leverandør av oss til Fredrikstad på overnatting for å se butikken og bli med oss ut å spise på Fabel, byens desidert BESTE spiseplass! 

Vi skrives mer ikveld- nyt dagen! 

 

Halvveis menneskelig......

Eller ikke... 

Dagene går litt sånn i rykk å napp, for om jeg er heldig rekker jeg akkurat halvparten av hva jeg burde før jeg ligger med munn på vid gap i senga å sover.. Eller nå lyver jeg, for jeg rekker aldri å komme meg i seng, jeg nærmest går i søvne inn i sengen min før jeg kræsjlander i en av endene. Hvorfor har det blitt sånn? Jo, det skyldes det berømte tvápparatet som til døgnes tider står på av grunn og uten. 

Jeg skal være ærlig, det er svært ofte dere ser lerrete uferdig her i gården, det skyldes jo den berømte bloggen min som nærmest har blitt min "maske" i hverdagen. Tenk dere selv, her synes ikke møkka, den forsvinner rettere sagt av seg selv - eller i  den enden av stuen dere ikke ser og ligger å flyter der så fort jeg har hatt en litt for lang arbeidsdag. Idag er en sånn dag, en SÅNN dag de aller fleste av oss har. Jeg stod opp blid og fornøyd klar til å ta fatt på en ny dag. Jeg startet dagen med en trendy kaffelatte, satt på god morgen Norge, skrudde på macen, fant frem permen min(med planer om å komme igjennom) Og flink som jeg er satt jeg igang en maskin med klær- mørke, deretter knuste jeg en edderkopp som nærmest tok livet av meg når den spratt opp fra skittentøyskurven.. Om den har mer familie i den kurven gruer jeg meg til å sjekke(?), for her i huset flyter skittentøyet og hybelkaninene får snart familiebesøk. 

Jeg tror de alle fleste av oss kjenner seg igjen i hverdagen, den som ikke er på bilder, men som eksisterer på andre siden av skjermen.  Igår hadde jeg besøk fra "anticimex" - dere vet, de som kommer for å sjekke huset ditt for feil og mangler og som gir deg tre mulige alternativ - grønn,gull eller RØD.  Jeg stresset da livet av meg for å få ting på stell på "overflaten" og tenkte at de bare tok et raskt overblikk og dro igjen (jeg burde googlet) . Følelsen jeg fikk når de da faktisk kom inn og begynte  å åpne  og snu på skaper osv ble nærmest ubehagelig... Jeg tenkte " nei , ikke titt der?" og kom med unnskyldinger som " eh, dere forstår jeg har jobbet morgen til kveld den siste uka" +++  Sånn damaprat som dere sikkert kjenner til når dere sammen med besøket står å ser at hybelkaninene jages bortover gulvet og hopper fram bak skapene...Da jeg forstod at de ikke stoppet i 1.etasje begynte agsten å snike seg litt ekstra på, mine skittten truser og ungenes slitene sokker lå å fløt utover hele på vaskerommet, ustrøkene skjorter liggende i en haug, regntøy liggende i kummen og sko til tørking og et vaskeorm som rettere sagt har fått skikkelig følelsen av å bli dårlig brukt de siste 7 dagene, ble jeg rett og slett fortivlet. Inn der skulle disse mannfolka og om ikke det var nok måtte de begynne å flytte på skittentøyet mitt også. Jeg tror jeg oversatte en hel ordbok med ulike unnskyldinger på hvorfor jeg i tillegg til alle disse hybelkaninene hadde disse toppene med skittentøy. Vel, når de etter alt dette sa " fortsetter det med boder inn der?" , da hadde jeg lyst til å grave meg ned og med ingen flere unnskyldinger på lur sa ja nærmest grinende, da merket jeg at dette business-husmor-karriere-mrsklareralt" stempelet forsvant FORT!  For hvor er det du alltid skal rydde, men alltid lagrer mer og mer ting og nærmest ALDRI rydder, joda det er i bodene og her hadde jeg  ingen flere unnskylder å komme med. Fyr løs som jeg sa, kos dere, jeg har ikke ryddet der inne som -baan dere vei! 

For å gjøre min hverdag litt "hyggligere" og for å sikkert få meg til å føle meg bedre var disse mannfolka veldig flinke til å skryte av fargen på veggene, møblene mine og det berømte "stæsjet" mitt som jeg da hadde passet på å ha på plass...  Overfladisk ryddig , joda, det er meg! 

Jeg er sikkert ikke alene om disse skittentøys toppene og hybelkaninene mine, men dere vet har man først fått på plass en maske er det ikke like lett å ta den av. Jeg er jo selv den som kan sitte å se på bilder av vakre hjem å tenke mitt om hvordan de klarer å holde det så "sterilt" og pent, få unna alle juleoppskriftene, bli med på alle aktiviteter, være på jobb, dra på julebord og samtidig ha masse tid til overs til hår,hud og egenpleie.  Er jeg heldig rekker jeg å få på meg litt make-up etter dusjen med håret i en ball eller hestehale på toppen av huet... Der har de rukket å rette ut håret, krøllet håret, nappet bryn, barbert legger, jogget flere mil, spist frokost og hatt kvalitetstid med yatzy og monopol før levering i barnehagen og på skolen.  Vel, det er vel færre av oss dette er en virkelighet for,for de aller fleste av oss har jeg forstått har det sånn noenlunde hektisk så fort 1+1 blir 3 ... 

Når jeg idag kom meg på jobb og fikk to nydelige mødre inn med hver sin barnevogn for shopping ble jeg jo nysgjerrig og endte med å stå med hodet nede barnevognene og prate babyspråk, og smilende prøvde å hjelpe mødrene som tydelig var like glad i interiør som meg!  "Vi leser bloggen din forstår du" var beskjeden jeg fikk når de lurte på noen småting og ønsket en sølvstjerne til dekorasjonsfatet sitt... Etter litt prating og tipsing fikk jeg spørsmålet og masse skryt oppover ørene mine ; _ " Du er så flink, jeg fatter ikke hvordan du klarer å ha det så pent og ryddig hele tiden , hjemme hos oss hadde det ikke vært mulig" +++..  Jadaså,neidaså, tankene på om jeg skulle takke og bukke å si tusen takk strifet meg mange ganger, det skal jeg ærlig innrømme, bare det hadde vært slik så...  Pent og høflig svarte jeg at, dere skjønner , det er ikke alltid bildene viser alt så hos meg er det alt fra oppvask,skittentøy,hybelkaniner og leker fra ende til annen og idag dro jeg ut hele kleskapet mitt før jeg fant ut hva jeg skulle ha på meg og endte med å legge alt til pynt i senga..  Jeg ljuger ikke når jeg nå da skriver her at disse mødrne nærmest fikk slag og sjokk på en og samme gang.... Dette hadde de da absolutt ikke ventet seg i svar og ble nesten 10 kg lettere når virkeligheten kom til overflaten ..... - kan hun "villapaprika" ha det rotete? ... hehe-jepp-all the time! 

Så dere, gjør som meg i en hektisk hverdag, legg rotet i en enda av huset og ta bilder i den "ryddige" delen av huset.. Start en blogg, vis frem det dere liker og lev bak den fasaden... Følelsen du gir deg selv med et alltid ryddig hjem på bildene smitter litt over på deg og du nærmest begynner å tro på det selv... 

Idag måtte jeg ta oppgjør med fortiden, nemlig ta frem vaskekosten og støvsugeren og få skittentøyet opp i en større skittentøydkurv for å mer  gulvplass og orden til å starte på nytt... Jeg sier som jeg alltid sier før jeg roter og har dårlig tid- nå skal jeg aldri rote det til igjen og prøve å holde det slik.. Så får vi se da, om opplevelsen med anticimex og oppgjøret med virklgiheten har lært meg noe.... En ting er sikkert, hybelkaninene kommer nok snart inn igjen og da er det bare å ta frem vaskekosten på nytt..

Vel, det skjer  Neste uke! 

Og får jeg besøk da sier jeg som jeg alltid gjør når jeg har vasket hele huset timen i forveien - velkommen inn i rotet, jeg har ikke rukket å ordne noe her idag altså, her ser det IKKE ut... 

 

Midt på dagen...

Når man står opp tidlig som det jeg gjorde idag føler man at det er midt på dagen når kl så vidt har passert 10.. Jeg bare elsker det å stå opp tidlig om dagen og føle at jeg får flere timer  enn hva jeg kanskje har- hihi.....  

Igår ble det seint, jeg var ikke hjemme fra pakkingen før kl var 23 10, men når man først setter igang er det vanskelig å stoppe, vi skulle liksom bare ta EN til og så bare en til etter det.. Deilig er det, idag går det enda flere ordrer ut og nok en kveld med pakking har jeg forran meg, noe som er helt greit for da går tiden litt fortere, imorgen kommer nemlig småtrolla mine hjem igjen * lykkepåjord* ... Da har jeg lovet de å bake pepperkaker og annet snadder så jeg tror de kommer til å løpe rett inn på kjøkkenet.... 

 Nå skal jeg få unna litt jobb på Villapaprika også, klokken har jo passert halv 12 så nå er det midt på dagen og på tide å komme seg avgårde!  Men før jeg løper ut døra, mange har lurt påd en lyseblå kjole-skjorta jeg bruker fra Lexington(?)... Det er en koseskjorte egentlig, men for de som er som meg og liker lange skjorter passer den utrolig godt til jeans og høye sko.. Lurer på om jeg skal legge den ut på nett, tror dere det hadde vært noe?

Den er helt enkel, men fargen er bare helt nydelig duslyseblå ! 

Skjerfet er også fra Villapaprika og komme rut etterpå- deilig 100 % myk-ikkestikkeullgarn... Helt fantastisk i denne vinterkulda.. 

Dere får passe på å nyte dagen og kose dere, her inne skrives vi mer etterpå! 

 

Slik ble fargen

Mange har lurt veldig på hvordan den sort/grå fargen ble hjemme hos oss og jeg må faktisk si det- den ble rå lekker!  Så lun og god og veldig lett å style til. Jeg følte nemlig at veggene her hjemme gikk i et med møblene og når de nå ble mørke kom alt mer til sin rett etter min mening. 

Jeg har holdt meg til denne fargen på alle gips veggene, panelveggene ,lister og vinduskarmer er hvite, noe som gjør at huset ennå virker lyst- mye pga alle vinduene i huset så klart. Men med så mange vinduer og ennå så mange lyse vegger er det ennå veldig lyst, men mye lunere. Ting bryter mer med hverandre og gir mer særpreg i rommet. 

Malingen jeg har brukt er denne: 

Nyt dagen mine vakre, nå skal jeg gjøre meg klar for å pakke *jippi* ... 

 

 

God morgen, Norge!

Hei og hopp!! Som teksten over sier- God morgen, Norge!  

Her i huset har jeg vært våken siden vekkeklokken ringte kl 07 15  og utrolig nok spratt jeg opp !  Ingenting slår den berømte morgenkaffen( latten)  og den gikk rett ned idag, jeg måtte trikse og mikse litt for jeg hadde to ulike kapsler, men det smakte utrolig nok godt! hihi.... 

Dagen idag er fylt ganske greit opp for ikveld skal vi stå å pakke varer som skal ut helt til Krampa tar oss, utrolig nok gleder jeg meg til å lære meg alt dette utenatt og jeg er på god vei allerede!! 

Vel, jeg har ikke glemt det jeg lovet dere igår, så jeg knipset rundt med Kameraet istad, idag får vi en ny tv inn her også så nå kan ungene bruke kjellerstuen som "normalt" igjen! Det skal bli deilig altså! 

Men, dere(?) har dere også blitt bitt av sjakk basillen ??  Det har jeg, aldri vært intressert i det tidligere, men nå syne sjeg jo det er ekstra moro ettersom  Carlsen vant og ble verdensmester!  Jeg har derfor plassert kongen og dronning på rottingbrettet mitt i kjellerstua. hihi .... Håkon driver å lærer Olíver litt sjakk om dagen og tro det eller ei - ungen er kjempe flink!! *flinkelilleguttenmin* ....  

 

De finnes HER og HER.

Nå skal jeg få svart på mailene som har kommet inn i helgen! Nå som jeg endelig var ajour vil jeg fortsette å være det, det å komme til siste mail var en liten prøvelse igjennom så mange! hihi...  

Dere får nyte dagen og storkose dere,  vi skrives mer etterpå! 

 

Jula, jah......

Hipp hurra for en fantastisk søndag! 

Idag har jeg hatt det så fantastisk flott, vært sammen med verdens flotteste barn i Mathilde og Marie sin bursdag!  Jenta mi har blitt så stor, så stolt, så selvsikker, helt utrolig og nydelig! Igår serverte(og spiste)  jeg 7-retters hos fam.Larsen og det var en helt fantastisk kveld med mye latter,kos, for ikke snakke om god mat!  Denne helgen har vært en helt suveren helg som jeg lever lenge på- all negativitet blekner i mitt liv om dagen, noe som nok irriterer andre rundt meg, men gleder meg ;) 

Idag har jula flyttet litt mer inn her i Rødåsen, og det er å vakker her, jeg virkelig ELSKER hjemmet mitt, vet ikke om noe bedre plass å være... 

Jeg er ikke den største tillhenger av rødt, men, DENNE rødrutete puten fra Gant er absolutt et must i min stue denne jula, rødfargen er helt helt riktig! Det siste året har jeg faktisk fått litt mer sansen for rødt, selv om jeg er den som helst skal ha det beige og hvitt.. Vel, i år skal jeg faktisk prøve meg litt frem! Butikken ble jo kjempe fin med litt rødt så hvorfor ikke(?).... 

 

De vakre nye krukkene med lokk finnes HER, juletreene ble vi tomme på i fjor og har ike funnet noe tilsvarende iår, mulig det kommer inn noe mer jul i lykter, da hyler jeg ut!  Brettene derimot----- de er på lager!!! og finnes HER.... 

Nå står prosjekt kjellerstue for tur, gled dere, den blir GRISEFIN!

Frem til den hopper inn på skjermen deres imorgen tidlig får dere som kan hente bittelitt inspirasjon fra disse bildene og nyte kvelden !!

Og før jeg glemmer det må jeg takke alle dere vakre som legger igjen kommentarer hos meg hver dag og inimellom, dere gir meg SÅ mye mer blogglyst og bloggen har økt statistikken sin med 2000 mer unike treff de siste 2 ukene og det er FANTATISK morsomt! Tusen takk!!! 

Nyt kvelden - Vi skrives! 

Barnebursdag !

Idag er dagen her som de små i huset har gledet seg MASSE til, spesielt Mathilde! Hun skal nemlig idag feire bursdagen sin på Eventyrfabrikken, 3,5 uke før hun fyller, men vi har to små tupper som har slått sammen bursdagen sin og bedt alle barna i barnehagen!

Vel, nå har vi akkurat kastet i oss en frokost, pyntet oss og ungene LØPER rundt og gleder seg mer enn hva de nesten har godt av- hyper aktive , hihi..

Og der, se på denne deilige utsiken da, Håkon ser byen våkne hver dag og kan sitte å se på alle båtene som kommer inn hver dag... UTsikt er vakker, ulempen er vel at det blåser mye.. hihi.... *missunnelig*  neida.joda,neida,jjjj.......

Etterpå skal jeg få frem litt mer jul- en mnd til jul nå vet dere! Tiden FLYYYYYR! 

 

 

God lørdag!

Nå er det kun en helg til 1.advent- tenk dere det! Imorgen skal jeg få frem litt mer julepynt og storkosemeg med det, det er jo så moro og jeg ser jo mange andre også har begynt. Idag snudde dagen min seg og jeg står på farten til å dra på jobben, noe som alltid er like hyggelig på lørdager. 

Jeg håper de av dere som bor i nærheten tar turen innom å titter eller sier hei, butikken er jo full av nyheter nå og jeg synes det alltid er like hyggelig med besøk når jeg er på jobb! 

Mailen ble jeg ajour med i går- tenk dere det! *jippi* Er det noen som ikke ahr fått svar av meg nå, så må dere bare sende mail på nytt, da havner dere ihvertfall på toppen! 

Nå skal jeg kaste meg i dusjen og komme meg på jobben til kl halv ett! 

Ha en flott dag alle mine vakre! 

Et lite propell fly!

Wooom wooom og VIPS er man 5 år igjen!  Hehe.. Neida, men propellflyet vi har fått inn i butikken og som jeg har flyttet inn i stuen er en klar favoritt, noe så arti ting å pynte opp med a gitt..  Er man glad i fly så er man glad i fly og er det en jeg tror hadde digget dette flyet er det vel nettopp pappa, han elsker jo båter og fly til pyntehyllen! Til mammas "store" fortvilelse, for ting det tror jeg hun føler de har nok av... 

Vel, noen ting får man ikke nok av og dette flyet elsker jeg altså! 

wooomwoom..... 

Tidenes fly finnes HER! 

 

Og de nye stilige armcandy´ne våre - i love them! Finnes HER i nettbutikken! 

-Nå skal ungene i monsterbursdag! Vi skrives på!! 

God helg! 

Fredags morgen...

God morgen og god fredag <3 

Nok en uke er omme og nok en helg skal bli tatt imot!  Det å stå opp å se solen sakte,men sikkert dukke opp på andre siden av åsen er like hyggelig hver morgen.. Vintertiden er jo vakker selv om perioden er mye mørk!  Nok en dag stod jeg opp når det var mørkt ute, julefølselsen sniker seg defor bittelitt ekstra på her hjemme også når jeg ser frost på rutene og på alle tre-topper! Når det kommer snø blir det ekstra vakkert, et lyst teppe som legger seg som et lerret over naturen. Vi bor i et vakkert land synes jeg! 

morgen ro og helg! 

Akkurat slik det skal være. 

Nå står mailen min for tur, 144 mail- hvor skal jeg begynne. Vel, ikke noe er bedre enn mange kunder,forespørsler og lesere! 

Mål for dagen - bli ajour med mailboksen! 

 

Sånn går kvelden!

God kveld god kveld- er det noen "snille" lesere her?   Ikveld er den "berømte julegate åpningen og det er så utrolig hyggelig å være på jobb da, jeg har rett og slett fått litt julestmning, og det hadde jeg altså aldri trodd kunne skje i November altså... 

Vel, julevarer skal opp og varer skal pakkes ned, varer skal sendes å komme frem!  Jeg elsker rett og slett de nye nydelige julestjernene våre, de er jo så vakre , pyntet opp bordet skikkelig- hihi.. 

Ikveld har jeg nok å ta for meg, det kom nemlig 300 brett til oss igår, herreminhatt... Jeg gleder meg til neste sending blir hentet imorgen-hoho.... Det er STABLER over alt!! Skulle nesten tatt bilde å vist dere altså..

Uansett, jeg får fortsette rydde jobben min her, kommentarene blir godkjent etterpå regner jeg med, kvelden strekker sånn akkurat til hvis jeg ikke setter meg ned... 

Nyt kvelden-vi skrives! 

 

Langdag!

Sjoollahopp alle sammen!  Idag holder jeg på med huset -vasket klær og stått på før det er avgårde til barnehagen! Fra kl 17  står jeg i butikken og idag braker det lør med julegate åpnin - jippi!!! Da er det offesielt og igang - tenk dere det! JUlegaten som jeg nettopp følte var her er her igjen! hoho- stas! 

Vel, det er ikke noe som er bedre nn å reise på jobb og vite at man kommer hjem til et rent hjem igjen! Lavendellukten blir jeg altså ALDRI trøtt på!  Idag tok jeg også vaskerommet og wcén i underetasjen litt ekstra godt for seg! Nesten så man skulle føle at man hadde fått to nye rom i huset, bare ved litt ekstra nøye renhold! 

Vaskerommet -made by me !  Dette er en løsning jeg vet flere har benyttet seg av og da er det jo ekstra stas å vite at jeg har inspirert.  Så enkelt og så "eget" ...

I lovet it! 

Nå får jeg bruke den siste timen effektivt- vi skrives! 

 

Da har jeg fått det ut! !

Nå starter nok en arbeidskveld for meg, denne tiden på året er veldig hektisk og jeg har timeplanen full fra jeg står opp til jeg legger meg. Idag er den nest siste dagen med barna før de drar 4 dager til pappaen sin og da er det vitkig at kvelden blir litt ekstra kos. Når besøket gikk idag koset vi oss derfor litt ekstra og etter et deilig bad og litt lek var det drømmeland og "lalle" tid for lillegull og lillesessah.. 

Nettbutikken har blitt fylt opp med nyheter og jeg synes det er så stas å fylle den opp med fine varer til FINE priser! 

En ting er sikkert, timene går fort når man har mye å gjøre!!  Eller hva? 

Nå skal jeg få ut litt mer i nettbutikken før jeg tar kvelden, idag er jeg stup trøtt-til tross for at jeg forsov meg idag!!! 

Nyt kvelden, vi skrives-sweeties! 

 

Fra stuen...

Hei og hopp! Hos meg har det gått i 110 i hele dag og straks står det duket for middags gjester her i huset! Jeg har satt av hele kvelden til nettbutikken så dere kan bare glede dere,for mye lekker julepynt kommer ENDELIG ut!  Jeg rakk akkuratt å få tatt et par "snik" bilder på varene så dere kan se litt hva som kommer ut!  

Propellflyet er en liten favoritt hos meg, nydelig ikke sant? Og kurvbrettene er ENDELIG på nett igjen! Gutta står ikveld å pakker som bare det til alle ventende kunder! 

Nå kommer besøket vi prekæs! 

 

I full sving!

Her går det i 110- nå er hele stuen malt MØRK! Absolutt hele stuen og til den rutete tapeten og alt ble det knallfint og råtøft!  Imorgen skal det julepyntes så fort lillegutt er på skolen og gjett om jeg gleder meg til å få det julefint og stæsja her- for ikke snakke om å få ut mer varer på nett når det kommer til julevarer!!  Nå skal listefinpussen gjøres ferdig- men jeg må bare vise dere en liten smakebit av veggene- er altså så tøft!!! 

Rot og møbler skyvet ut fra vegger osv osv, men dere ser ihvertfall en liten bit av hvordand et har blitt... 

Gleder meg til imorgen- da skrives vi og fargekoden kommer så klart ut den også! 

Kranser og dilldall....

God tirsdag alle sammen, hatt en fin dag så langt?  

Idag har jeg vært på jobben og jeg har storkoset meg kjempe masse, det å se at så mange av dere har begynt julehandelen er så moro, spesielt når butikken er fylt opp med godsaker for de aller,aller fleste! 

Idag har jeg dekket bord, vasket litt, snakket med MANGE fantstisk kunder og shoppa i egen butikk- ja hvorfor ikke?  Hjemme blir det rålekkert, gled dere! Om dere vil hente inspirasjon er det nok mange som klarer det nå. Jeg har en svakhet for mørke og lyse detaljer mot hverandre og nå føler jeg at det ble noe helt annet, at et hus kan forandre seg så mye pga en farge- helt utrolig! 

Frem til huset skinner fra sin beste side legger jeg ut litt bilder her på nettet fra babisen min, nemlig butikken. Mange har lurt på om det snart kommer ut julevarer- ja det gjør det! Masse lekkert for noen og en hver! 

 

Vi skirves! 

Maskulint og romantisk!

God kveld i stugen-hur det går? 

Her maler jeg og har lagt opp hvordan jeg skal før-juls-pynte det litt ekstra pent her hjemme. I desember blir det jo fult kjør og julepynting,  men det er jo litt kos å få inn litt gran og julekuler på fatene nå også, en mnd går jo veldig fort så det gjelder å kose seg litt ekstra med den. 

Det blir altså skikkelig fint her, litt mørkere, men absolut rått!!!

Det gjelder å få det man klarer ut av hver time og VIPS får døgnet flere timer! hoho..... 

Nyt kvelden, jeg må male vidre her jeg nå! 

 

Vi har det på badet... Tips til den perfekte julegave.

God mandag og GOD ny uke! 

Idag har dagen gått til stress og enda mer stress, som jeg nevte igår har min macbook tatt kvelden, så idag var jeg på elpehuset å kjøpe meg ny, og gleder meg til å bli godt kjent med denne "røveren" av en maskin. hihi....  Denne skulle være 10 x bedre enn den jeg hadde, så da gjelder det å håpe at det er riktig da, så lengt har jeg aldri vært missfornøyd med  macén min så jeg synes denne virker helt topp!!!  Litt nytt å sette seg inn i, men nå skal bloggingen gå som en drøm, ingen unnskylding nå lenger! 

 Nettbutikken ble idag fylt opp med deilige nye produkter fra Lexington så fort den nye pcén ble koblet opp og jeg kan ikke annet enn å si at GANT og Lexington er noe eget- si hva du vil(?) .... Jeg har selv handlet disse håndklene i en årrekke og når vi i sommer fikk vite at disse leverandørene skulle komme til Villapaprika var jubelen STOR!!  Jeg virkelig elsker Lexington og Gant, det står mit thjertet nært uansett.. Når jeg da skal unne meg noe "ekstra" har jeg klint til med nye lekre håndkler eller puter fra dem. Jeg startet å samle på de små gjeste håndklene fra Lexington, det pga prisen på det forskjellige, men til jul ønsket jeg meg alltid de store .. Idag har jeg ikke annet enn Gant og Lexington på badet, og annet skal jeg heller ikke ha. 

Vi skal ha det på badet også..... Små detaljer gjør mye!  Mitt lille spa her hjemme ønsker jeg at skal være delikat,lukte deilige og koselig...

Har du begynt med med julehandelen er kanskje dette den perfekte julegaven?  En nydelig gjestesåpe fra Durance  med et vakker gjestehåndkle fra Gant eller Lexington til under kr 200,-   .Vi fleste interiørglade jenter elsker vel dette, til og med håndklene i fargen midnight blue eller hvit er perfekt å gi til menn, håndkler kan man vel aldri få nok av? 

Julegave tips  til under 100,- og 200,- lappen; 

Lekkert gjestehåndkle HER

Deilige duftlys fra Durance HER

Gjestesåpe fra Durance til badet eller bare til pynt HER

Gavekort i nettbutikken  på valgfritt beløp  eller et lite gavekort på  f.eks kr 150,- HER

Nå er julen snart her, kanskje på tide å begynne handelen.. 

Nei,nå kommer snart småtrolla mine hjem, middagen må ned og kvalitetstid må prioriteres frem til leggetiden.. Jeg er hoppende fornøyd for idag ryddet Fjeldstad Bygg opp i dørproblemet mitt - evig lykke!! Ny ventetid må jo til, men disse stoler jeg på og dørene er verdt det for disse er fine! !  

Nyt mandagen vi skrives på! 

Stor jubel..

Det er alltid STOR jubel i huset når småtrolla kommer hjem igjen, nå skal de være hjemme hos mammaen sin i hele 4 netter før de drar 4 netter til pappaen sin igjen. Mange har lurt på hvordan det går med oss og til dere vil jeg bare si - veldig bra!  Ungene takler alt veldig bra, og de er bilde og fornøyde.  På torsdagen hadde vi samtaletime på skolen og Olíver er skoleflink, snill og omgjenglig- han er aktiv og sprudlende og veldig kreativ- det varmer et mamma og pappa hjerte masse. Mathilde viser seg også å være flink jente, hun er bestemt, men veldig kjærlig og hjertlig jente med mye fart i baken!  Jobben fremover nå da er å fortsette å jobbe med det som kreves igjennom en stressende hverdag, men samtidig fortsette å være flink på kvalitetstid - det har ungene blitt skikkelig bortskjemte på og det skal de fortsette å være. 

Idag har søndagen gått bort til mye latter og kos og jeg har hentet meg hjem den store macén min igjen... Macbooken tok kvelden og jeg måtte handle rasket i hvordan det skulle løses.. hoho... Så imorgen går turen ned på eplehuset for å kjøpe ny og deretter vidre på ytterdør jakt! 

Vi bestilte i august 2 nye ytterdører og historeien skal jeg prøve å gjøre kort, dere vil ikke tro det.!! Vel, dørene kom i feil mål, jeg fikk beskjed om å måle døra hjemme og damen vi bestilte av (som jeg fikk et så utrolig godt inntrykk av) sa så fint at 90 cm x 200 cm var "standard" dører på "eldre" hus, noe den døren som står i huset idag er.. Feilen de gjorde var å bestille en dør med RAMMEVERKET på 90 cm, noe som vil si at selve døra er rundt 70 cm .... Går det ann, jeg mener profesjonelle fagfolk?  Også skylder de på oss, noe som gjør dette litt trist.. Jeg er rett og slett sjokkert! Slik service er jeg ikke glad for å få og blir rett og slett irritert og lei meg- spesielt ettersom vi på mailen skrev at døra var 199,9 cm , men at dette ville gjevene seg ut med rammerverket...De fant liksom ut dette for at de "tilfeldigvis" var i gaten vår og "tilfeldigvis" så huset vårt og derfor målet døra vår selv "tilfeldig" når vi var på jobb og ikke viste noe om dette.Dette er jo fagfolk som burde kunne se feilen før den skjer hvis de mener vi gjorde feilen..  Vel, navnet på disse skal jeg så klart ikke gå ut med slik liker jeg ikke, men jeg må si når jeg bestiller meg ytterdører til over 30 000 kr og itillegg har forespurt sprosser og verandadør og de møter meg med å si at feilen ligger hos meg, (noe den skriftlig ikke gjør) Nei, da forsvant lysten til neste handel fort... Enda godt dette er en "død" ting, men leit å vente over 12 uker på nye dører og deretter måtte begynne på nytt , så dere!!! .. Vet dere om noen som selger fine ytterdører med skikkelig vindu - lett me know! Jeg må ha noen relativt  fort !!! Kan dere hjelpe meg? 

Nå skal jeg ta kvelden- vi skrives!! 

SØNDAG!!

GOOOOD morgen og god søndag! For en dag og for en deilig søndagsfølelse! 

Idag skal jeg nok en dag styre og ordne og nå straks skal jeg ut å gå meg en LANG tur i skog og mark! Jeg klarte å kaste innpå med 3 egg til frokosten og det gir meg energi til tusen! Etterfulgt av en Redbull da.. hoho..... 

Igår var det full KAOS i butikken, julehandel begynner vel nå rett rundt hjørnet tror jeg- jeg gleder meg ihvertfall veldig til det.. Snart skal nissene frem hjemme også, om et par uker så er vi der!  Vel butikken glittrer fra sitt beste-bokstavelig talt, huset står nå for tur, noe dere vil se mer av fra mine 4-vegger hjemme?   Ja, så hyl ut! 

Her har dere litt butikk bilder - vi skrives! 

Tidlig lørdag..

God morgen, morgen fugler. Har dere stått opp ennå?  Igår fikk jeg ikke blogget, macbooken min bare "hang" seg opp hele tidne og nektet å laste opp de ulike sidene mine.. Det er rett og slett skikkelig umotiverende å jobbe med. Idag har jeg fått tømt den litt og latt den ligge av i hele natt så da håper jeg nå at ting fungerer som de skal.. Jeg tok igår noen bilder av mine YNDLIGSPUTER! de er rett og slett et stykke for seg selv altså... Selv om jeg har sett de før... haha... 

Mine GANT & LEXINGTON puter... 

Putene finnes i nettbutkken og hva er vel ikke en finere jule gave eller før-juls-gave enn en slik!? Nyt lørdagen nå må jeg haste på jobben! 

 

Jubelen STOR!

Og da snakker vi kjempe stor! Jeg blir så i hundre når jeg står i butikken å får inn nye varer, det er altså så moro!! Idag kom Lexington og masse annet fint - herreminhatt hvor fin butikken faktisk blir nå! Kunne den bli vakrere ? hmmmm-jada, det blir den !! Gant og Lexington tar seg av prikken over i´n på det beste og de "vanlige" basick" varene våre glir rett inn med alt! Jeg blir dårlig og kunne ønske jeg hadde vunnet i lotto altså! haha <3 Jeg vil jo ha alt- den vil jeg ha-den vil jeg ha og den vil jeg ha............. Fristelsen er stor altså.. hihi.... Noe fint blir nok med meg hjem også, kan jo ikke noe annet..  

Alt kommer på nett, jeg jobber på spreng med å få alt fra Gant og Lexington samt de andre leverandørene våre under kontroll nå, så dere vil nok litt etter litt nå se at ting kommer inn på nettet-imrogen er nok MYE gjort! 

Nyt dagen- vi skrives med masse deilige nyhetsbilder etterpå eller imorgo! 

 

Snart på tv...

I kveld er det klart for Unge mødre -litt eldre, for i følge Rakett tv starter jeg på skjermen ikveld kl 2130 eller 22.. Mathilde gleder seg VELDIG og Olíver koser seg med legobygging, han har blitt helt GAL på det... Skikkelig flink gutt altså!  Vel,rart skal det bli å se seg selv på skjermen igjen, blir vel litt for dere å sette fingeren på tenker jeg, men denne gangen føler jeg meg selv veldig "harmløs" og lite "gal" .... haha...

Vi har rigget oss til med gullerøtter og dipp og jeg merker jeg ikke brude kastet inn på dette nå, vi har nemlig vært i bursdag idag og spist oss litt for mette.. Koselig med familie selskaper og barnelatter, barna har tatt alt så utrolig bra og det gleder mammahjertet mitt så MASSE.. Det er ikke noe som er mer ubehagelig enn å føle at barna sliter med savn osv, hedligvis ser de Håkon og meg hver dag så det går veldig fint!  

Snart fyller denne frøkna 5 år- tenk dere det... Lille jenta mi har blitt en hel hånd !  Forrige uke fikk vi skolebrev om at hun var skrevet inn på Rød skole, da merket jeg hjertet nesten hoppet ut av kroppen på meg.. Den lille gulljenta mi har plutselig bare 7-8 mndér igjen i barnehagen så er det skolestart på henne også.... 

Gulljente smilet - dette smilet smelter hjertet mitt hver dag! 

Nei, nå kom det en liten gutt opp trappen med et nybygd legofly - stolt som ei hane så nå må jeg rose han litt også!! 

Nyt kvelden og husk å slå på kanal FEM kl 21 30! Vi skrives! 

 

Vinterpust...

Så er vi midt i uken igjen og den 13.november er her. Jeg synes høst og vinter er de beste årstidene , de byr på mye innehygge og kos og etter en lang og deilig sommer er det rett og slett kjempe deilig! Spesielt morsomt synes jeg det er med alle de deilige sarte jordtonene som følger med, løv som faller fra trærene, kongler som kommer inn til pynt, lyng som fyller urnene, lykter som tennes og saueskinn som fylles opp i stolene... 

 

 

Alle de deilige pleddene og de flotte oljelampene med stjerne finnes I nettbutikken og det forskjellige finner dere HER , HER, HER og HER i nettbutikken.. 

 

De lekre puten fra Gant finner dere HER. Min klare favoritt! 

Ojelampene er rett og slett min favoritt om dagen, de er store og kraftige og passer like godt inne til pynt som ute til bruk! 

Selv om det blir "gråere" i været , kan man skape hygge, det gjelder bare å prøve å nyte! 

 

Fanger opp inspirasjon ....

Og det til den STORE gullmedalje! Jeg elsker den hamton-cottage preget stilen og om jeg skal definere stilen min er vel hamton-cottage den rette. Det å få blandet det lette med det grove gir rommet litt liv, jeg føler det er "grunnpakken" på å få gjennomført den stilen jeg liker.  Aldri har jeg vært noe glad i farger i mitt eget hjem, men blått har liksom alltid likevel fått komme inn! Denne julen skal jeg som tidligere nevnt idag prøve meg på rødt- er det flere enn meg som skal det?  Jeg synes nesten det er litt "skummelt", men når jeg ser alt det GRISEFINE vi får inn klarer jeg ikke la være, noe skal inn.....  

Har dere begynt å planlegge jula? 

Nei, idag er jeg sliten og imorgen står det masse jobb forran meg så jeg får ta kvelden !! Nyt kvelden, vi får skrives mer "normalt" imorgen! 

 

God tirsdag!

Da er uken i full gang, oppgaven for denne uken for min del er å få nettverket til å fungere som det skal på kontoret- det er et HERK at det ikke fungerer som det skal, man føler seg så "hjelpesløs" og "naken" når det blir umulig å komme seg inn. Ellers Gleder jeg meg veldig til alt det fine vi får inn fra Lexington denne uken, forrige uke fikk vi inn masse Gant og moro som det er gikk håndklene rett ut igjen, idag fikk vi inn en ny liten sending så nå jobber jeg med å få dette ut på nettbutikken til alle dere som sitter å klør i fingrene der! 

Nå er vi alt i midten av november, tenk at vi snart skal ta frem julepynten igjen! jeg tror ikke jeg vet om noe mer morsomt! Iår skal jeg prøve med inn litt rød jul i de ellers beige hjemmet mitt, jeg synes jo det er kjempe nydelig! moro blir det ihvertfall! 

Butikken har fått frem rødt ihvertfall og det er så koselig! 

 

 

Nå skal jeg få ut litt mer Gant, senze of joy og Lexington på nettet- vi skrives mine vakre !

I en annen setting.

Forrige mnd lånte vakre Nina i vakre Bryllup  ( som er bryllupsplanlegger) og hennes team varer fra Villapaprika as til en fotoshoot!  Siden hennes finner dere HER. Og at det er mye morsomt som kan gjøres ut av alt, spesielt i Natulige omgivelser er ingen tvil! Resultatet ble helt utrolig vakker... Bildene er som å leve seg inn i drømmeland, hvor alt er fredfult og vakkert! 

Det er morsomt å se hvordan ting kan styles annerledes enn hvordan man gjør ting selv.. Nydelige bilder ikke sant? 

Nyt bildene så skrives vi mer senere! 

 

Planleggingsdag sa du?

Sant skal sies at jeg kan være litt "rotete" hvis jeg har veldig mye hengende over meg, 97% av tiden holder jeg styr på alt, men idag er en sånn dag hvor jeg nesten vil gi opp meg selv.. Det er planleggingsdag i barnehagen og jeg har rett og slett glemt det!!! Hvordan går det ann?   Ungene er verdens snilleste og synes jo dette er helt topp!! Jeg skulle helst sett å bytet dagen til imorgen, men men, sånn er det bare..  Olíver har ligget inne i sengen min en time bare å koset denne morgenen og Mathilde sover ennå.. Kjære gud aldri gjør gullgutten min for stor til å kose, han vokser jo så alt for fort!!  Bare det å se skoene til ungene i gangen gir meg frysninger- de bruker jo nesten like store sko som meg.. Oliver er nå str 35/36 og jeg er en 37 så i løpet av et år har han vel kanskje tatt meg igjen...   Det å titte tilbake på bilder får meg til å forstå hvor fort tiden faktisk går, den løper i rakett fart! 

Vel, planleggingsdag eller ikke, idag må jeg få unna mer mails, herreminhatt den mailboksen vokser i rakettfart den også, fortell meg gjerne om noe som får tiden til å stå litt stille? 

Morgenstund har gull i munn.... Denne dagen blir hektisk , men det er jeg kjent med... Den dagen jeg skal slutte å jobbe å leve livets "gamle" dager blir nok det "feil" også... Man får stå på mens man ennå er ung , eller hva? 

 

Nå er vinteren her og det er faktisk helt greit! Klar og frisk luft, nå går vi mot et nytt år, under 2 mndér igjen av 2013... Helt sprøtt.. 

Nyt dagen - nå skal jeg skille to små fra krangling.. Olíver har klart å vekke Mathilde som har blitt fly forbanna !! Sjoheeei som det går! 

Vi skrives! 

Det blir fort mørkt.

Det rekker nesten ikke bli lyst før det blir mørkt igjen, idag har timene bare flydd I ENORM fart ifra meg. Ungene ble levert hos Håkon litt før ti og jeg tok turen vidre hjem for å ordne litt.. Endelig har huset kommet skikkelig på stell igjen , det har vært veldig etterlengtet. Hagemøbler ryddet for vinteren, gamle vissene blomster kastet og lyspærer byttet. Imorgen starter nok en hektisk uke og da er det godt å gå den i møte med huset på stell. 

Det er jo veldig koselig når mørket kommer og lysene kan tennes.. Eller hva? Er dere glad i levende lys? 

Nå skal jeg på farten, idag bli det sushi og det ska bli HIMMELSK! NAMNAM! 

Nyt søndgaen vi skrives! 

 

Å ta et valg.

Det å ta et valg i livet er ikke alltid like lett, noen ganger må man velge hvilken vei man vil gå- frem eller -tilbake. 

Det er ikke mye "privat" fra meg herpå bloggen, eller bilder av mine små får dere titt og ofte, men det blir litt mer overfladisk. Mange spør flere ganger hver dag hva som har skjedd, hvorfor og hvordan, jeg svarer enkelt, men tenker stort. Dere skulle bare vist. 

Det er mye jeg vil si som jeg ikke sier, det er mye jeg tenker som jeg ikke deler eller føler jeg ikke gir utrykk for. Jeg har rett og slett kommet dit i livet hvor jeg bestemmer selv. Mange tror jeg har fått et lite "rush" over meg, et rush som fortelte meg å leke, med andres og mine egne følelser, det har jeg ikke.. Jeg har ikke våknet opp å lurt på hva jeg skal gjøre for noe uro idag, jeg har opplevd hverdagen og bestemt meg.  

Valget om å skilles var ikke lett, en skillsmisse er aldri enkel uansett hvor mange som skiller seg eller ikke. Jeg hadde en drøm om et liv med en person, den personen har vært i livet mitt de siste 8 årene.  Det som skjer, det skjer og ingen kan vite hva fremtiden bringer - det vet jeg ikke nå, det vet jeg ikke senere. Man kan planlegge, tenke og ønske, men alt kan snu seg som et pust i sivet.. 

Etter at jeg for nærmere 5/6 år siden takket ja til å dele en bit av meg offentlig har jeg bygd vidre på dette og alle som har fulgt meg har sine meninger om meg og mitt uansett hva jeg gjør. Jeg blir likevel like forbauset hver gang folk prater for rykter og folkesnakket er enormt! Jeg hører historier, meninger og usanne rykter hver dag og det som gjelder meg er egentlig helt greit, men når barn blir dratt inn føler jeg det ikke greit noe mer.  Når det kommer til prat om meg og mitt skulle mange hatt seg et sommervikariat i SE&HØR , for det måtte vært midt i blinken. Blogg og mobbing er som hånd i hanske og de aller fleste feige mobbere er de som sitter bak et tastatur.  Takk gud for KG og babyverden, det må være drømmeplassen for rykter og hygge på andres bekostning!  

For å være ærlig, hvem av dere her inne er det som er så dårlig navla at dere faktisk tror at vi skilles pga jeg driver på med interiør eller gjør om? Seriøst? Har dere kanskje tenkt på det faktum at Håkon eier 50 % av Villapaprika as med meg? At han skal fortsette å jobbe med interiør og meg?  Slike dumme påstander har jeg nesten ikke lyst til å "forsvare" meg for, jeg synes nemlig det blir så dumt at jeg ikke klarer å forstå dere som ønsker å tro på slik vås. 

Det jeg ikke kan forstå er de av dere som sitter å mener og påstår ditt og datt om hvordan våre barn har det, hvor dårlige mennesker de vil bli som voksene mennesker pga skilte foreldre?  At Mathilde ikke spiser lenger og Olíver ikke har det bra og sliter med lese vansker ?  Vet dere i hele tatt hva dere sitter å påstår og spyr ut av dere?   Barna våre er lykkelige, de elsker livet og Håkon og jeg er jo ikke noe mer eller mindre glad i dem for at vi lever med eller uten hverandre. Alle som har barn og som er normalt oppegående mennesker vet jo det at barna alltid kommer først, selv før Villapaprika for de som påstår noe annet.. 

Jeg forstår at det må være veldig morsomt å legge opp historier om hvordan mange ønsker at ting har endret seg for meg, for den virkelige sannhet ville nok svidd langt inn i rota på de aller fleste som sliter med sjalusi og ellers dårlig selvbilde.  Jeg har grått, vært sint og lei, kastet ut av men meninger og gloser som alle andre, men HEI , er dette noe dere vil vite om? Hadde det vært morsomt å høre litt "klaging" fra meg i kampens hete?  Sannheten er vel heller den at Håkon og jeg har en ENORM respekt for hverandre og den jenta som får han er heldig for han er en super mann. Håkon og jeg trives best som venner og har hatt et så "pent" brudd at vi klarer å finne på ting sammen med barna våre, gi hverandre en klem og ønske hverandre det beste ut av hver dag.. Barna våre merker så å si ingen krangling og får velge til en hver tid hvor de vil være -dag for dag. Vi ønsker at "overgangen" skal være så mild som mulig, barna er ikke et sjold vi ønsker å sette imellom oss, men heller en klippe å kjempe sammen for! De har vi uansett og de er det beste som har skjedd oss. 

Så dere, nå må dere ha lært dere det at jeg har det fakitsk veldig bra og huset, butikken, barna mine og vennskapet til Håkon - alt har jeg beholdt og alt går utrolig bra! Jeg er lykkelig, jeg er glad og det samme er Håkon. Mitt korthus har ikke rast, men heller bygd seg sterkere. For en ting må dere vite- det er i motgang man blir sterkere og i motgang man lærer seg å kjenne livet. Jeg lever en gang og har om jeg er heldig MANGE år igjen , de årene velger jeg å leve- ikke kaste bort! 

Nyt dagen og livet, og liker du ikke meg gjør ikke det så mye, det er ikke sikkert jeg ville likt deg heller, men det betyr veldig lite når alt kommer til slutt... Kom inn her og les om interiør , meg og mitt og kos dere med det jeg kan bidra med! Irriterer jeg deg er det så enkelt som å la det være, siden er valgfri og jeg er meg uansett. Det kan ingen i verden endre! 

Nyt kvelden- det skal jeg! 

Happy weekend!

God morgen og god lørdag! 

Her har vi fått i oss frokost og kake, igår lagde Mathilde og jeg sjokoladekake som vi nå har spist oss kjempe kvalm på! haha.. Er ikke det typisk? Vel, kvalm eller ikke, jeg har nå planer om å gå ned på vaskerommet å få unna litt mer klær, jeg vet helt ærlig ikke om noe bedre enn et skap fult av klær og en vaskerom tomt for skittentøy! 

Lørdagsmorgen er ikke så verst, spesielt ikke når jeg har disse to små perfekte trolla å starte dagen min med! 

Kake -ala Mathilde! NAM NAM...

Idag har vi planer om en sverigetur -litt harryhandel! Ungene har bestemt at vi skal dit for å kjøpe lørdagsgoodis - kanskje jeg finner noe lurt jeg også.. hmmmm.. Joggedress til gullgutten må ihvertfall kjøpes inn.. 

Nyt dagen, vi skrives! 

Tid for helg.

ÅÅÅh, nå kan dere tro jeg gleder meg til helg og kos med barna mine! Igår kom barna mine hjem igjen til meg og vi storkoset oss med legobygging og mat,sinnasnekkeren og kos. Idag rakk jeg mye på de "få" timene jeg hadde fri, jeg fikk skiftet på senger, støvsuget, vasket gulver og støv,satt igang 4 maskiner med klær og vasket bad og toalett, itillegg til dette har jeg sendt over alle mail til nettbutikken, jobbet litt med den og prøvd å få mailboksen sånn ca ajour. De var det over 370 mail og 200 står igjen, jeg blir svett bare av tanken, men iløpet av helgen skal jeg nok få blitt ferdig. 

Vel, de store og små stjernene har endelig kommet ut i nettbutikken og mange har lurt litt på disse. De er "tunge" og solide, altså ikke ne papp stjerne, så prisen er deretter, men de er lekre og den store passet perfekt hjemme hos meg! 

Nå skal jeg få på plass noen flotte lykter på hyllene her i butikken, dere ser kanskje så vidt det er et par på mitt spisestuebord- lekre ikke sant?  kun 599,-  og de ligger i nettbutikken under katagori lykter.

Nyt fredagen så skrives vi etterpå, idag blir det bakt potet med fyll etter småtrollas ønske og sjokoladekakebaking på frøken Mathilde - vi skrives mer etterpå! 

 

Jeg planlegger...

Med blomster på plass i vasene, nye i champagnekjølerene og vaskemiddelet fremme står dagen imorgen klar for styling og vask før jeg skal på jobb kl 15. Huset har blitt skikkelig underprioritert de siste 2 ukene og skittentøyet har vokst i takt med alt annet her hjemme!  Nå har maskinen fått gjennomgå igjen og imorgen skal jeg få unna 5 maskiner til med tøy!  Husarbeid = heltidsjobb, jeg har rett og slett mye å holde i stand merker jeg.. Vel, begge ungene ligger nybadet og gode i sengene sine å sover, jeg har gått igjennom -to do lista for imorgen og skal straks innta sofakorken!

Imorgen kommer varene bak meg i ekse ut i nettbutikken, noen som kan gjette hva det er i de? 

Nyt kvelden mine vakre, imorgen blir det interiørbilder fra Heimen!! 

Vi skrives mine vakre! Nyt kvelden!

Litt nytt.

God ettermiddag ! Nå har det den siste timen rent inn mail på bestillinger på stjerner,tørkerullholdere,nisser -you name it! Nettbutikken er som dere sikkert nå ser under arbeid og under en ukes tid skal den nye være oppe å gå den også! 

Idag har Gant Home flyttet inn med noen artikkler i nettbutikken og til uken kommer det Lexington, nettbutikken skal fylles opp med et solid vaesortiment, men send oss gjerne en mail på varer dere ser og ikke finner i nettbutikken, vi må nok jobbe en ukes tid med å få nyheter inn og i mellomtiden kan vi ta bestillinger også på mail slik at dere kan handle det dere ser på bilder om dere ønsker. 

Stjernene kommer ut iløpet av dagen til alle de av dere som etterspør de!

Idag kom nok en pall med varer og nye kjøkken kluter- herreminhatt så vakre de er altså. Jeg har handlet inn så mye pent til huset nå, gjett om jeg skal hjem å ordne litt da,dere! Nå som butikken bugner over av nyheter må jeg jo få på plass litt stæsj hjemme også! *HJEMMEGLEDE* 

Snart er det jo jul, og jeg gleder meg som en liten unge til å få opp julekuler og julestæsj-den tiden er så spesiell! 

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

I nettopp DEN fargen...

Hei og hopp! Oppe og hopper!! Det er jeg som morgenfuglen sjæl! Igår sovnet jeg før kl var 11 -helt pumpa etter mange dager med masse jobb og forventinger! Jeg tror hele kroppen koblet ut og at jeg har vært i koma i hele natt! 

Vel, uansett over til overskriften! 

Nå som det er vinter er farger litt ekstra stas når man kler seg. Selv er jeg egentlig veldig "nøytral"og det går i grått,beige,marine og sort, men når det kommer til skjerf og ponchoer kliner jeg litt ekstra til! 

Vi har hatt STOR suksess med våre ponchoer fra Close to my heart i deilige jordtoner og sendingen til våren er bare å glede seg over, men frem til det har vi selv fått tak på ponchoer og dette er noe vi gleder oss til å selge, dog i helt andre farger til kun kr 750,- 100 % ull, disse kommer utover denne vinteren , dato vet jeg ikke ennå pga produktsjonstiden.. Jeg har fått et par stk allerede og kan faktisk ikke vente til resten kommer! 

Lyseblått - trenger jeg si mer? 

Nå går turen vidre til butikken for å avstemme kassen fra dagens suksess igår!! Jeg er altså så glad og kan nesten ikke vente med å starte dagen på jobb igjen! 

Nyt dagen vi skrives fra interiørhimmelen! 

 

Tusen takk!

Med kunder fra nær og fjern, leverandører og masse andre herlige  kunder må jeg takke for ikveld! Jeg er så glad og lykkelig over at så mange kom og at alle som kom også likte butikken! Imorgen er det vanlig dag igjen med åpent fra 10 -19 og vi har ennå noen småting som de 10 første kundene våre imorgen får emd i posen. 

Jeg er så sliten, glad og overlykkelig over alt! Tusen takk alle sammen! 

Nyt kvelden mine vakre- så skrives vi på´n imorgen! 

 

Kl 18...

Da braker det løs!  Endelig! Etter mange intense timer med jobbing er butikken klar for åpning og vi GLEDER oss STORT til å se de av dere som kommer! 

Velkommen alle sammen! 

Jeg er SÅ stolt!

Det er med STOR stolthet jeg inatt kan skrive her på bloggen at Villapaprika nå ENDELIG er "ferdig" og butikken åpner imorgen kl 18 00 dørene! Det har vært 1,5 uke intens jobbing med svette,glede,tårer og latter! Jeg er så stolt og glad over å kunne vise frem min lille baby og endelig åpne dørene igjen! Dette er en helt annen butikk og vi har fått med oss noen gode leverandører også! 

Gant HOME 

Lexington 

Palma 

Trend Collection 

Nomi 

LG 

Durance 

Edelweiss 

Balmuir 

Senze of Joy 

4 knits 

Twist & tango 

Vintage by fe 

Pluss FLER! 

Villapaprika AS har vokst enormt på 2 år og jeg føler meg som verdens heldigste som får lov å leve ut drømmen min, skape noe selv og bygge meg opp! Jeg startet på et lite showroom på 60 kvm på Gressvik og husket ennå mine 60 tusen ble godt brukt til varekjøp! Imorgen åpner jeg dørene til Norges lekreste interiørbutikk hvor du kan gå å drømme deg bort i vakre ting på hele 350 kvm !  Fra et varelager på 60 tusen til 2 milioner sier det litt om veksten! Imorgen starter et nytt kapittel i Villapapika sin historie - jeg håper så mange som mulig kan komme å dele dagen med meg! 

Lekre giveaways gis til alle som kommer - vel møtt! 

Ut i nattetimen!

Det er ikke bare bare å skulle åpne butikken og style den alene, Håkon og Hans har gjort enormt mye for å hjelpe meg og det er jeg så evig takknemlig for! At dette er samme butikken som den jeg hadde er nesten litt uvirkelig, denne holder helt klart en helt annen standard og klasse, men prisene på varer er fremdeles de samme, med billige ,midt i mellom og "dyre" ting.  Jeg gleder meg som en liten unge til å vise dere butikken ferdig, ennå har jeg en del igjen, men nå nærmer jeg meg målet om en ferdig lekker butikk som er dobbelt så stor som den jeg hadde. Dette er noe helt annet, alle kommer til med barnevogner, rullestol osv - noe som gjør butikken mye mer intressant for alle -den er lett og komme seg rundt i og inspirasjon skal kunne hentes ! 

Instagram er tingen og idag er bildene derfra... Camillakvasvik Heter jeg der inne! 

Vel, jeg får nesten kaste meg rundt en times tid til- her er det mye som må på plass, for imorgen skal siste krona på verket og onsdagen går til å legge masse nyheter ut i nettbutikken slik at den også blir spennende og ny frem til den nye er ferdig.. ! Det vil dere vel? 

Nyt kvelden, vi skrives imorgen! 

 

Nå er jeg stolt...

Nå åpner butikken dørene om under 3 dager - jippi!!!  Jeg gleder meg sånn til å vise alle som kommer butikken og til å få opp den nye nettbutikken i november! Dere kan glede dere alle sammen! Alt blir kjempe bra nå! 

Idag har jeg fått på plass enda mer varer og imorgen skal resten på plass også! Tirsdag blir det vaske,skure og prise dag, Onsdag blir det klargjøring for åpningen kl 18!  Små suprise gaver vil bli gitt til alle som kommer og noen utvalgte produkter skal ha PANG pris!  

Butikken blir akkurat slik jeg vil og enda bedre! 

 

Vi har det ille moro på jobb også- esker kan jo brukes til ALT i følge Olíver! 

Masse mer skal på plass og jeg har ikke mange timene ekstra på meg- her gjelder det å henge i! 

Nyt søndagskvelden mine vakre - snart tilbake i "normalen" jeg nå! 

 

Palle kjøkken og maling...

 

Det enkle er ofte det beste og siden jeg hadde en klar mening om hvordan butikken skulle bli måtte jeg gå mange runder med meg selv i fohold til alt. Villapaprika er jo ikke akkurat en butikk som skal stille ut ikea kjøkken eller sigdal, så det jeg skal bruke vil jeg på en måte stå for selv. Når over 100 kvm mer skal fylles opp med varer blir løsningen og hvordan man velger å stille ut ting mye viktigere også. Jeg har jo som alle nå vet et palle vaskerom hjemme, og det har jeg vært stålende fornøyd med pga jeg følte det ble litt annerledes. Det samme vil jeg for butikken, den skal være meg og den skal være annerledes- ikke akkurat, men unik og lukseriøs.  Dyrt er det jo heller ikke å gjøre ting på denne måten og resultatet ble vellykket og VELDIG Villapaprika. 

Med god hjelp fra mine små goíngener ble resultatet helt perfekt! Palene ( deler ihvertfall)  er malt av Mathilde og borret sammen av Olíver.. Snakk om flinke barn ! 

 

 

Ferdig og en VELDIG fornøyd Camilla skal begynne å innrede! 

Nå ser jeg et mønster...

Ihvertfall et mye bedre ett!  Denne uken har vørt helt sinnsyk, så utrolig mye har skjedd og butikken blir 10 x finere enn jeg hadde turt å drømme om. Nå er jeg alene om å style ferdig butikken, Nina har reist på innkjøp til Kina så da er det fritt frem for meg!  Butikken åpner dørene 6.November kl 18 00 og alle er hjertelig velkommene, leverandører og kunder- vi kommer likevel til å sende ut noen invitasjoner for å holde litt styr på evt.hvor mange som kommer!  Det blir litt " lett" servering , litt å drikke på, litt prat og masse interiørkos!  Jeg håper så mange som mulig ønsker å komme! 

Idag gir jeg dere en ny liten smakebit - dere kan bare glede dere til det ferdige resultatet! 

Nå skal jeg fortsette å ordne her - det er ILLE stas! 

Nyt dagen og GOD helg! 

 

hits