oktober 2015

damer i arbeid.

God torsdag godtfolk!  

Her står vi å leker byggmester BOB.. haha, neida, men vi er i full sving!  Idag skal vi endelig få på plass masse varer! det er så stas altså! Julevarer kommer for fult og jeg gjelder meg veldig til julen iår! 

Jeg begynner å se lyset i enden av tunnelen nå, men ennå er jobben forran oss STOR! Vi får ikke en veldig stor butikk, men den blir rå fin, det kan jeg love dere!  Håper dere gleder dere litt også.. Det går mye i butikkprat hos meg, men sånn er det når man bor på jobben.. haha..Det er viktig å ha det morsomt på jobb og med kunder rennende inn døra i vårt kaos kan jeg ikke annet enn å smile bredt! Dere er så søte alle sammen! Det er en ting som er sikkert <3 

 

Nyt dagen, så skrives vi etterpå! Forhåpentligvis med mer bilder fra en litt mer "ferdig" butikk! 

Full fart!

Annonselenker/reklame. 

God onsdag alle sammen! Her jobbes det på, vi jobber med å fylle på varer i ventetiden, vegger kommer opp nå og vi har så mye som skal på plass før vi åpner dørene til mandag! Dette er så moro altså!! 

Jo, så har jeg tenkt på en ting -juletiden står for tur.. Pakkekalender(!) Har dere noen forslag? Jeg skal nemlig kjøre pakkekalender fra butikken her på bloggen og håpet dere hadde noen forslag (?) Kom gjerne med noen i kommentarfeltet og jeg skal se på det når jeg setter den sammen! 

 
Idag har vi dagstilbud på de lekre jakkene våre - nå koster de 599 ,-  dere har jo ønsket det så jeg håper dere er glade nå!! wiiiiiihiii! Tilbudet gjelder KUN idag! Imorgen er det orginal pris på disse igjen så nå gjelder det å kline til!! Jakkene finnes HER. 


Nyt dagen, vi skrives! 

kaputt.....

Nå er jeg helt kaputt!!! Kroppen er så sliten, glad og lei. Vi har malt og malt og atter malt! Imorgen kommer det vegger opp og vi skal beise og få på plass lister , snakk om koselig butikk dette blir! 

Jeg ser folk lurer på hvorfor jeg åpner butikk igjen (?) Vel, jeg sa jo at jeg ikke ønsket butikk igjen, men da tenkte jeg på sentrum butikk. Jeg kunne ikke tenke meg å ligge i sentrum eller et senter ( ihvertfall i disse tider) , det fordi det er dyrt, tøft og mer enn nok av lekre andre butikker der.  Vi er priviligert, vi har nå en vi leier av som er verden snilleste med oss- og nei det er ikke min far, men en rå dame!  Vi har hatt showroom og vinglet veldig på om vi skal "pakke" oss inn og lage butikk, men så har nettbutikken og jobben der ligget til grunn for at vi ikke har tatt oss tid til det tidligere.  

Ettersom folk kommer uansett og titter, handler og er nysgjerrige valgte vi å sette åpningstider og nå ordne en liten butikk. Vi er jo på jobben hver dag uansett å jobber så hvorfor ikke? Jeg synes det er så koselig å se dere som kommer innom og nå blir det også mer "natrulig" for folk å komme. 

Vi holder på og under prosessen ser det slik ut... Sakte , men sikkert blir dette den fineste, kuleste og kosligste butikken. 

Stylebynorway Interiørbutikk Nå skal jeg lade batteriene.. Imorgen kommer som sagt  vegger opp så da må jeg være i form! 

Nyt natten, vi sees fra butikken imorgen! 

1.klasses morgen...

God tirsdag! 

Nå står jeg på farten ut døren for å komme meg ned på jobben for en intensiv arbeidsdag. Vi skal ordne i showroomet, telle over varer og skape en butikk.. Så langt har vi hatt litt problemer med å plassere oss, ikek fordi vi har hatt liten plass, men vi har "vinglet" litt mellom om vi ønsker å åpne butikklokaler eller bare beholde showroom med åpningstider.. Vi har fått igjennom noen sinnsykte planer og avtaler og jeg er helt dårlig for fortsettelsen  ..  Jeg gleder meg til å vise alle hvor bra dette er, dere vil ELSKE det... I know.. 

Jeg starten dagen med en 1.klasses frokost hvor jeg satt og spiste i fred og ro.. 
Nå får jeg svinge meg ned på jobb- vi skrives etterpå! Åh,,,nå er det moro på jobb altså! 

Vips --- så fort gikk det.

Åh, dere nå er jeg litt lettet, jeg har nemlig blitt ferdig å tømme vitrineskapene i rødåsen - wiiihiii!! Nå står prosjekt vitrineskap på planen min, jeg lurer veldig på hvor jeg skal finne et som er slik jeg trenger. Jeg ender nok opp på et fra IKEA tenker jeg, billig og praktisk! Jeg fikk jo mange gode tips fra dere på denne billy serien og den er nå sterkt vurdert.. Jeg lurer bare på bil-haha... Jeg bor jo bare 1 times tid unna g har en fiat 500, plassen snakker for seg ! haha... 

Huset er nå 3 uker unna å ikke være vårt lenger, mendet er helt ok.. En ting jeg har lært er at jeg har hatt ALT for mye igjennom tiden. Det å tømme alt og flytte inn på 80 kvm har vært en iq test til tusen, men herremin så godt system jeg nå har. Ikke en kurv har rot, ikke et skap er fylt med unødvendig ting og skal noe nytt inn nå, må noe annet ut..  Jeg er nok 100 kg lettere, for makan til system jeg har nå har jeg aldri hatt.. Og tro meg, jeg hadde alltid ryddig skaper og skuffer.. Jeg hadde bare VELDIG mye av alt... 

Nå skal det tømmes for søppel i huset, kjøres et par lass med litt forskjellig bodstæsj til boden min og gulv,vegger og tak vaskes. Selv når huset er tomt er det pent... Idag skal jeg hente hjem småtrolla mine , og kose masse med dem. Det er så tomt i leiligheten uten de livlige personlighetene dems så nå skal det bli godt for mammahjertet å kose med dem igjen! 

Jeg ønsker dere en nydelig dag så kommer jeg med litt interiør -bilder etterpå... Vi skrives! 

Jeg tapte.

-I livet møter man på mye rart oppigjennom tiden, ihvertfall den tiden man har her. 

Jeg tror nok jeg har møtt på mitt, både positivt og negativt, den siste tiden kanskje litt mer av det negative. Det er litt sånn når man velger å stikke seg frem, man får på en måte "bagasjen" med på kjøpet.

Jeg har brukt den siste uken godt til å tenke og igår valgte jeg å pakke bagen og dra til min venninne og hennes familie. Jeg trengte å komme meg litt bort, det å få hodet litt ut av døren kan noen ganger være litt nødvendig i et valg.

Mndéne som har gått nå har jeg vinglet noe veldig i kjærlighetslivet, det har vært helt utrolig hvor mange ganger jeg har gått et skritt frem for å så ta ti tilbake. Følelser henger ikke alltid sammen med fornuften, og noen ganger lever man i den tro om at "det vil ordne seg" . Jeg har nok vært litt for optimistisk på sistnevnte, spesielt etter alt som ligger til grunn bak.Jeg har så inderlig håper at det skal gå bra, tenkt at hvs jeg bare gjør ditt eller datt vil det bli bra, men det ble ikke sånn. Livet er ikke for pingler, og du skal stå i mye for å i det heletatt orke å stå oppreist.  Jeg tok nok dette brudde litt hardere enn når jeg skilte meg, da var på en måte alle venner likevel, nå føler jeg at "alle" skal  krangle og ikke klare å snakke sammen. Det er vondt, saker som ikke er problematisk blir det og hele verden surrer fortere enn noen gang. Jeg har aldri hatt det vondere enn den siste tiden, men jeg har aldri sett ting mer klart enn nå heller, noe annet valg har jeg ikke.

Jeg har derfor valgt å trekke meg helt bort, så kan man heller si at jeg sier jeg "Tapte" , at alt var min skyld og det er i dette tilfellet helt ok.  Det er fysisk umulig for meg å gjøre alle tilfreds, ikke alle kommer man godt overens med og ikke alle passer man sammen med, sånn er det. Jeg brukte nok bare litt lenger tid på å forstå det enn andre. Når du blir fortalt en ting og andre side en annen er det slitsomt å stå i det og ikke kunne si noe. Jeg ønsker ikke å leve livet mitt i skjul fordi sannheten ikke ønskes å fortelles til andre så da må man bare bite i det sure eple å gå videre. Livet står ikke på vent, det er der nå og smerten ligger i fortiden og ikke i nuet. Alt i alt er smerten bare en illusjon av et bildet og ønske man har, klarer man å se fremover og legge lokk på det som har vært, reise seg og gå videre vil ting bli veldig bra til slutt. 

-Kanskje ikke kjærlighetslivet var noe for meg, men jeg er likevel sikker på at en dag vil jeg finne den igjen.

Så kan de som har lykke med min smerte ha det. Jeg tapte alt på 4 mndér , jeg har ingenting mer å tape. Vp, trygghet, venner, ste-far til barna mine, mine store kjærlgihet ,livet mitt og mitt hjem. Jeg puster ennå og er det noe jeg har lært meg oppi dette er det at man skal reise seg igjen. Jeg tapte og kan kun bygge meg opp igjen, det er jeg sikker på at vil gå også. Kjærlighet er ikke lett for noen.

Livet er en reise, og reisen er selve livet!  Gi aldri opp og kjemp med nebb og klør! 

 ** Adele-Hello. 

Bare rot overalt!

 

Annonnselenker/Stylebynorway. 

Nå er det straks helg!

Idag måtte jeg bare komme meg ned på jobben, i leiligheten min er det bare rot... Jeg har jo pakket med meg det meste fra huset nå til kjøkkenet og er på jakt etter et pent vitrineskap (!) Har du en butikk og selger noen fine i 40 cm dybde -GAP ut! Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av alle stettglass, serivse osv... Her må jeg prøve å tenke ut noe kreativt (?) hmmmm... Akkurat nå er det jo bare rot overalt! 

Jeg skal snart komme meg i butikken å handle inn til Tacokveld- nam nam! Hjemmelaget fra bunn fakitsk , det skal bli godt det!! Ellers har jeg en sterk følelse av at denne helgen kommer itl å bli slitsom, jeg må nemlig få tømt enda mer i huset før jeg kan vaske mer. At jeg i utgangspunktet har hatt SÅ mye ting, vel, en liten del av meg føler seg litt mer fri nå som ikke alt rundt meg er fylt opp med ting jeg ikke trenger.. Det jeg har bruker jeg og det er helt greit og veldig deilig. 


Strikkajakken finnes HER i nettbutikken og armbåndene HER. Var ikke dem fine? 


Jeg håper dere får en deilig helg, og send meg gjerne MASSE energi så jeg kan fly rundt som en turbo i huset denne helgen! Små rom, samme følelse...

Annonse/reklamelenker. 

Soverommet har alltid vært et prioritert rom for meg, jeg synes det er viktig å skape en hotellfølelse og lunhet når man innreder et soverom. Jeg har ikke større rom en 9 kvm, men jeg har klart å få inn en 180 cm seng, to nattbord,lamper, garderobeskap og hengestativ.  Er man litt kreative når man innreder får man til det meste. 

For å få rommet slik jeg ville måtte jeg tenke og gruble i lang tid, det er 210cm bredt og sengen med sengegaven var det på cm. Pga gulvlistene ble dette er utfordring, men etter å ha lagt sengen på plass -lag-på-lag , madrass etter madrass gikk det og jeg er overhappy for resultatet. Tenk at et kjedelig lite rom kunne forvandles til et smakfult lite hotellrom! 

Jeg har valgt betongkrakker/bord , for å gjøre rommet litt røffere og bryte med den elegante.  

Den lekre nye skittentøyskurven i fargen beigelin med skinnhåndtak finnes HER.

Sengen er oppredd med nytt sengesett i hvott og lyseblåde striper , vi har settet i nettbutikken og det koster kun 599,- pr sett med putetrekk. 
Inatt skal jeg sove godt,  nyluftet rom, ren og oppredd seng med deilig lukt av cotton! Trenger jeg si noe mer? 

Pang start kl 0615...

God morgen alle sammen! 

Jeg står på farten ut av døren nå, denne dagen startet allerde kl 0615.. Jeg hadde så mange mail å pløye igjennom før jeg skulle opp i huset å vaske(igjen) .. Den rengjøringen av huset tar litt på, det merker jeg godt nå som jeg har så mye jobb jeg gjerne vil få unna også. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig, levere fra meg nøklene å få en "normal" hverdag igjen. 

 

Vel, ikveld skal jeg jobbe litt, få unna litt i nettbutikken! Det er moro det!  Jeg har rigget meg til på kjøkkenøya, den er så fin å jobbe på! Jeg sitter å storkoser meg når jeg kan arbeide herifra med en deilig kopp te og ;God morgen Norge i bakgrunn. -Perfekt start på morgenen! 

Nå skal jeg ture opp i huset, trimme litt på stumpen og resten av kroppen.. Jeg har gått ned  yttligere et par kg den siste uken så jeg får se på dette som litt trim også. haha... 

-Nyt dagen, vi skrives! 

I love GLAM.

Annonselenker/ stylebynorway.

 

 

Happy night! 

Gud hvor fort tiden idag har gått, jeg droppet å se på klokken en liten stund idag trodde jeg, men på den "lille" studen jeg droppet å sjekke klokken fløy 2,5 timer! Snakk om dag som gikk uten at jeg nesten merket da a´gitt.. hihi... 

Jeg har fått inn litt GLAM i glitter og blandet inn litt gull, jeg elsker det! I tillegg lader jeg opp til julen og har allerede pyntet litt med fine glitter og glam kuler.. Tidlig(?) Hmmm. Kanskje, men det er lov så lenge jeg synes det er vakkert! 

De lekre nye kulene finnes i nettbutikken HER. Julen kommer fort og folk begynner alltid tidligere så her gjelder det å ikke drøye for lenge.. Den store lekre kulen koster også kun 139 og den fine sløyfen kun 99,- .. I love it! Så dere hvor søtt det lekre egge var da? Kan åpnes på midten og fylles med godis... Alt finnes under julevarer HER i nettbutikken. Vi har også lekre putetrekk på 30 % idag, har dere sett det? De finner dere HER og HER. Verdt å få med seg!! 
En ting er helt sikkert! Jeg merker jeg gleder meg VELDIG til jul iår, hva gjør dere? 


Fortsett å nyt kvelden, det skal jeg! 

Årets hit på strikk!

Annonselenke/reklame. 

Jeg sier det rett ut altså.. Idag var det faktisk helt ok med litt regn.  Det å juble over regn gjør jeg så å si aldri, men idag hadde jeg GOD grunn for å dra på meg strikk. Jeg synes det er veldig sjarmerende med denne høsten jeg altså.. Tøffe jeans, strikk og høye sko eller støvletter - i love it!  Jeg elsker å kjøpe strikkatøy, det er alltid fint og kan brukes til alt-alltid! Nå bruker jeg strikken min til litt pynt også*fnis*, jeg synes det er tøft å slenge de tøffe strikkjakkene over stoler, oppi en kurv ++ .. Hvorfor ikke(?)  Denne strikkajakken fra Joytag finnes HER i nettbutikken. Alle farger er på lager og den kommer i str one size. Jeg vil påstå at alle passer den, den faller enkelt på. Vi har solgt den til alle aldere og størrelser, fra S-L (xl) passer den kjempe fint. Dette er i fargen kamel - lekker ikke sant?  

Jakken kommer i en nydelig creme farge og koksgrå. Alle fargene er like fine og prisen er kanon- kun 799,-  Når man får så fine strikk jakker til godt under 1000,- lappen er det ekstra stas! Idag er jo alt så utrolig dyrt og det er nesten umulig å finne ting under 1000,- lappen. Jeg har vasket min og den er like fin ennå! *smiler*  

Jeg vil også tipse dere om at du får 100,- i avslag på ditt neste kjøp for hver tusenlapp du handler for hos oss,- og du får fri frakt på alle ordre over kr 1000.. ! Wiiii hiiiii!!!   Jeg står å pakker idag så ring meg om du lurer på noe dersom du skulle elske jakken like mye som meg og vil sikre deg en, men har spørsmål. Tlf 45849084!!  Jeg hjelper deg gjerne med eventuelle spørsmål!! 

Strikk som er hit denne høsten/våren.  
Jeg håper dere nyter dagen, den skal nytes til det maksimale her! Vi sees litt senere alle sammen!

Jeg strekker ikke (alltid) til...

Annonselenker/stylebynorway. 

Jeg er helt slått ut, så sliten er jeg ikveld..  Idag har dagen hatt alt for mye på timeplanen, helt ærlig.. Jeg vet ikke hvor jeg skal hente timene  nå om dagen. Alt skal og skjer gjerne på en og samme gang.. Dette er nødvendingvis ikke så negativt, bare litt vanskelig å sjonglere. Barna skal på død og liv gå på det meste av aktiviteter , fortball, barneidrett og svømming. 2 barn og en mor... (har de annenhver uke.) Idag var det vask i huset( 8 t) og dere jeg er SÅ lei av hele det huset.. Nå kan folk snart få ting gratis kastet etter seg dere oppe.. haha.. Etter vask  fulgte henting av småtrolla mine som skulle rett hjem, skifte og deretter på svømming. Vips tilbake, så i butikken å handle mat, deretter videre hjem for å lage middag. Så lekser, litt kos , så kveldsmat og enda litt mer kos.. Vel, jeg strekker ikke alltid til,men jeg liker å leke at jeg gjør det! hoho.. 

Nå sitter jeg her.. Klokken er 22.. Hvor ble dagen av(?) .. 

Nå skal jeg kose meg med en kaloribombe , eller to... eller tre... 

Dere har dere sikret dere dette lekre trefatet/tallerken vi har i nettbutikken.. Mange spør meg jo om det, og vi har de i nettbutikken. Kanonfine som små serveringsbrett , matfat +++ og tallerken. Jeg elsker mine, denne tiden er  det ekstra fint med all naturmatriale også. Finnes HER. De lekre nye grove oppvaskhåndklene finnes HER. Åh, jeg elsker alt det fine som har flyttet inn i heimen om dagen. Nå skal jeg prøve å nyte en time på sofa´n før jeg må legge meg og lade opp for nok en dag imorgen.. Jeg håper dere har hatt en fin dag, g skal dere på shopping imorgen, husk å komme innom vårt showroom! Jeg er på plass! Nyt kvelden! 

19.10.2015

Reklame/stylebynorway. 

 

God kveld! Idag har jeg fått på plass alle de lekre nye varene i showroomert vårt, digger det!  Jeg går å gleder meg til jul, det er kanskje ikke så rart (?) .... Etter å ha pakket opp så mye lekkert har jeg blitt helt dårlig altså.. Det skulle vært jul nå , da hadde jeg fylt opp leiligheten litt for mye.. haha. Ennå godt jeg har litt tid å leke med det på showroomet før det skal med hjem! 

Mange lurer på showroomet og det er åpent man-fre 11-16 . Vi har ennå ikke fått opp noen lettvegger, vi har flyttet så mye rundt pga plassen så vi har ikke helt vært klar over hvor vi skulle være i bygget. Nå har vi landet så vi får opp noen lettvegger om ikke så alt for lenge, men det er bare å komme frem til det! Vi har alt av varer fremme i showroomet og er her hver eneste dag.  Mange har alt begynt å komme, så det er nokså koselig å se ansikter igjen, gode klemmer og lykkeønsker får vi jo så masse av <3  


Jeg håper dere har hatt en herlig dag, her er det walking dead og ro før jeg skal i sengen å lade opp batteriene for imorgen! 

Jula er på plass!!

Reklame/Stylebynorway. 

Nja, ikke hjemme hos meg altså.. På jobb har vi nå måtttet følge etter, vi pakker opp julevarer! Jeg holder på å gape meg ihjel!! Det er SÅ mye fint og jeg har ikke sett så mye fint på mange år!!! Endelig julepynt som gjør litt ut av seg... Hva sier dere, begynt å bli klare for å snart ta frem julepynten igjen!! Om en mnd er ihvertfall jeg igang... Ble slik i fjor, blir nok slik iår også.... Bare disse hadde vært litt større...... *drømmer* ... ALT ligger ute i nettbutikken nå, men vi jobber med bedre bilder til dere!!! 

Nå får jeg fortsette, showroomet skal styles og jeg har kun noen få timer til på meg før småtrolla skal hentes på skolen!! Trening, fotball, middag og lekser.. Trenger jeg nevne mer? Dagen er fylt opp med gjøremål!!! 

Vi skrives , nyt dagen!! 

Ha det på badet....

Annonselenke/stylebynorway. 

Badet ja, hva kan jeg si om det(?)  Det er heldigvis stort , jeg stortrives ! Selv er det et par ting som skal gjøres her inne, men som dere sikkert vet... Når man kommer seg på plass tar ting litt mer tid, selv for meg.  Vi har et bad i leiligheten, en liten utfordring noen ganger, men sånn er det vel når vi er flertall av jenter(?) 

Jeg eier som dere vet ikke denne leiligheten, så det begrenser seg hva jeg ønsker å bruke tid og penger på. Heldig har jeg vært fordi jeg leier av noen som ønsket at jeg skulle ordne litt her så de har betalt for ting som har blitt gjort.  *heldige oss*

Det gjelder å ha det på badet! Jeg synes små ting kan gjøre store forskjeller. Jeg har tatt inn kurv, små krukker, nydelige såper og pene håndklær, og pent har det  jaggu blitt også. 

Vi har jo fått inn COTTON i håndsåpe og krem- jeg er helt overbevist om at alle andre håndsåper bare faller igjennom.. haha.... Jeg har aldri luktet så deilig håndsåpe i hele mitt liv jeg altså... Så liker du cotton vil du ELSKE denne.. 

Cotton såpe finnes HER og HER. Nå skal jeg og ungene har litt kvalitetstid... Imorgen er det full uke med hundre ting på planen. Mulig vi drar å handler litt smågodt, nam nam... Kvelden er ung så her skal vi nyte at vi har litt tid til før sengen byr på førstesklassereise til drømmeland. 

Nyt kvelden <3 

Jeg er ikke en mobil eller nettslave...

Noen ganger gjør man litt ekstra... 

Ut av dagen... Jeg har nå brukt HELE helgen på å slappe av, ingen planer, ingen gjøremål, bare kos og hygge! Ungene har vært hos Håkon i helgen og av den grunn har jeg prøvd å koble litt ut. Ut fra blogg, instagram, facebook +++ Noen ganger kan dette med å alltid være tilgjengelig bli litt slitsom. Jeg synes det nesten er en smule skremmende når jeg tenker på hvor tilgjengelig vi har blitt, frokosten kan jo nesten ikke nytes uten at man snaper, instagrammer, deler ,blogger eller liknende,jeg tar meg selv i dette hele tiden.. 

Idag tok jeg bildene og la bort kamera etterpå, somregel spiser jeg med mac`en på fanget, idag la jeg fra meg alt.. Overraskende deilig!  

Jeg kan bare snakke for meg selv, jeg har så utrolig mye å lære av å ta ting litt med ro , altså legge bort den sosiale tilgjengeligheten jeg har med meg hele tiden. Svarer man ikke på en melding eller tar tlf til riktig tid blir folk nesten fornærmet, men nå har det vært helg og den har vært en smule mobilfri og datafri i mitt tilfelle. Igår var det kino -; "Klovn forever" latteren gjorde magemusklene støle, den var utrolig morsom. Ute har luften begynt å bli kald, kvelden kommer tidligere og folk er mer og mer inne. 

Det er utrolig hvor mye man legger merke til av det som faktisk er der du er når du legger bort den lille skjermen.. Det er barna mine som skal være det første jeg tittet på når jeg står opp- ikke instagram eller facebook... 

Deilig frokost- stille og rolig! 

Ingen snap, instagram eller facebook under dette måltidet.. Data er og forblir min jobb og den skal prioriteres, men fritiden skal bli fritid også.. Jeg er ferdig med å være mobil og nettslave av eget valg på fritiden.. Bare tenk selv... For 5 år siden var vi ikke så ille, se hvor vi er nå og tenk hvor vi er de neste 5 årene.. Jeg skal ikke oppdage verden kun igjennom en tlf , men igjennom det som er der rett forran meg... 

Er/var dere like ille som meg(?) Hva gjorde dere for å bli flinkere? 

Det gikk så bra!

Takk og lov!! Idag var huseieren på besøk, og gjett hva (?) De elsket leiligheten, de ble så glad å sa de håpet jeg ble her i mange mange år!  De gikk bare rundt å smilte , gjett om jeg følte gelde og lettelse over dette da <3  Jeg er så heldig som har så flotte mennesker jeg leier av, kunne jo ikke hatt det bedre jeg!  Ting smiler veldig om dagen, og det håper jeg at det gjør for dere også <3 

Ellers har jeg vært veldig opptatt idag og avsluttet nå med deilig mat med to gode venninner. For en deilig dag dette har vært, og jeg skal nå ta helg med god samvittighet ! *smiler* 
Jeg håper dere får en fantastisk kveld og helg! Ha en deilig dag/kveld videre!! 


Jeg satser på at det ikke blir en skandale(?) ...

Endelig kveld og roen har senket seg.. Idag har jeg stått på hodet og vasket i mange timer, det er trim til tusen, men utrolig tregt!  Imorgen en gang får jeg besøk av de som eier leiligheten og jeg gleder meg til å vise dem hvor fint det har blitt her.  Jeg håper jo så klart de liker leiligheten enda bedre nå, det ville jo vært skandale om hun ikke likte det jeg har vist henne på bilder enda bedre i virkligheten.. 

Jeg elsker hver cm. 
Jeg håper deres dag har vært super! Jeg har forresten fått på plass hagemøblene mine, imrogen skal jeg vise dere hvor pent det har blitt, jeg har nemlig ordnet noe veldig, haha... 

Nyt kvelden, vi sees! 

Hjertet har begynt å slå igjen...

Nå må jeg se fremover, her står jeg i mitt tidligere drømmehus og vemodig pakker vekk alt som har vært i dette hjemmet. For bare et år siden så var dette hva jeg trodde skulle bli min fremtidlige lykke, men dessverre gikk ikke alt som planlagt. Det kan skjære meg i hjertet når de positive minnenen mine kommer til overfalten, men når ting har blitt som det har blitt har jeg forstått at jeg fremdeles er ung har hele livet forran meg. Og hvem vet(?) hvor er jeg om 5 år(?) Det vet ingen, ikke engang jeg selv(?) .... Mitt hjertet har begynt å slå igjen og jeg vet etter mye fram og tilbake at valget var rett.. 

 

Baksiden ved å flytte er jo jobben som følger med. Dette er en enorm jobb som som vil ta bort imot nesten 100 timer, bare tanken på hvor dyrt dette ville vært å sette bort er skremmende. Jeg får heller ta jobben selv og spare meg for den kostnadden.. haha.... 

Det er rart hvor lite dette føles som hjemme nå, enda godt jeg har klart å legge bort fortiden til fordel for fremtiden! 

De nye eierene skal ihvertfall få gleden av å kunne føle at ting er som det skal når de flytter inn, jeg skal ikke ha på meg at det har vært "møkkete" etter meg.. haha For tro meg, etter all flyttingen og 3 år med boboelse er ikke huset rent akkurat nå... Nå skal jeg fortsette å vaske og skure i skuffer og skap ... Nyt dagen og send gjerne litt energi til meg- jeg trenger å gå på turbo her idag.. Vi sees etterpå alle vakre! 

Jeg var den verste kritiker. ...

Timene flyr og jeg er en ekspert på å legge programmet litt for tett, slik som idag. Jeg kom i mål, stolt som ei hane, men å ligge på alle 4 å vaske gulv kl 21 er jo ikke å anbefale akkurat.. haha.. 

Idag har jeg motatt så utrolig mange hyggelige kommentarer, fra folk jeg kjenner og folk jeg ikke kjenner og herremin så koslig det er!  Det å lese så mange hyggelige meldinger og kommentarer varmer jo, det skal jeg ærlig innrømme.

Det triste oppi alt er jo at mange av oss jenter/kvinner kan være så utrolig ondskapsfulle, og hvorfor det egentlig?  Er dere ikke enig?

Vi har vel alle følt blikket fra noen som stirrer oss i senk, gjerne noen vi ikke kjenner også. (?)Jeg har nok vært like "dum" på slik flere ganger i mitt liv selv, men nå synes jeg bare det er så utrolig stygt. Jeg var nok den verste kritiker selv før, men virkelig har jeg måttet lære av det. Jeg hadde en mening om alt og alle og så klart var min mening ifølge megselv alltid den rette, flau, men sant. Dette skammer jeg meg over idag og tenker, fysj. Bloggen her vil dessverre ingen ende ta med kritiske kommentare, begynner en, fortsetter en annen. Den siste tiden synes jeg ting har toppet seg litt, spesielt her i kommentarfeltet. Selv om de fleste av dere er nydelige og gode er det ennå de som sliter med en form for hat, missunnelse og irritasjon ovenfor meg. Spesielt etter konkursen på Vp, jeg har virkelig fått føle på fordømmelse etter dette. Selv om vi gikk frem med åpne kort og saken nå er ferdig er det ennå de som må ha siste ordet og som mener jeg som privatperson brude gi meg og aldri jobbe med interiør innen dette fletet igjen. Som jeg har sagt tidligere er jeg er oppriktig lei meg for alt sammen, men å gjøre om på det som har skjedd lar seg dessverre ikke gjøre. Vi har ikke noe som heter å spole tilbake ting man skulle ønsket ugjort her i livet, men får man en gylden ny mulighet må man bare gripe den og velge å ikke gjøre samme feilen igjen. Idag sitter jeg å må forsvare ett nytt firma som det virker som at "alle" er ute etter å ta på en eller annen måte. Selv om jeg kanskje ikke bryr meg så mye om akkurat det og heller jobber hardt og stårpå for tiden fremover klarer jeg ikke forstå hva som gir folk rett til så mye sjekane og hat. 

Det å hele tiden lete etter feil, finne ting å rakke på, aldri unne noen noenting er en fryktelig dårlig egenskap jeg selv valgte å legge bort for en god stund siden. Hvorfor kan ikke vi kvinner bygge opp hverandre slik som menn? De støtter hverandre ofte uten samme bakgrunn osv- det brude vi også lære av!  Jeg synes det er 100 x mer beundringsverdig enn å trekke hverandre ned. Ta for. eks kvinneguiden.no  De aller fleste kjenner til denne nettsiden, dette er jo den perfekte plass og lire av seg det man ikke tør å ta med personen selv.. Den siste tiden har jeg sett at navnet mitt og SbN går side om side med masse annet. Her har man det det perfekte eksempel, jeg blir på langt nær lei meg av slike forum noe mer, men jeg ser noe og tenker mitt. Jeg har nå forstått at jeg vil nok prates om til den dagen folk ikke finner meg intr. noe mer, men å sitte på siden linjen å se på slik nettmobbing kan gjøre en smule vondt. Jeg kjenner ikke igjen den personen folk skriver om som liksom er meg.. Det at spekulasjoner med utregninger om ansattes lønn i SbN faktisk er et tema er for meg helt utrolig. Ifølge trådene der inne er jeg verdens verste person som utnytter alle rundt meg. Jeg er nok våken nok til å forstå hvem som mener jeg har utnyttet meg av dem, så hvorfor ikke ta det meg meg direkte ?Vil folk på utsiden sitte å slukter rått kjøtt må de nesten bare få lov til å gjøre det. 

Det å skyte spurv med kanon og til en hver tid legge mitt hode på hoggstabben løser dessverre ingen verdensproblemer og hvlken nytelse dette kan gi er mer enn hva jeg kan forstå. Jeg har vært dum, sagt og gjort mye rart, men hvem har ikke det? Jeg har snublet og falt og reist meg opp igjen.

Kan vi ikke heller tenke at gjort er gjort, spist er spist, vi lever her og nå. Bestemmer man seg for at noe skal være dårlig og negativt blir det også det. Det jeg lærte var å heller velge å se på folk som folk og konsentrere meg om meg og mitt.

Jeg velger derfor å se på konkurranse, tøffe perioder, stygge kommentarer og annet som noe som vil gjøre meg sterkere og mer bevist.  Ser jeg stygge forum tenker jeg heller, javel så trist, for hvilket liv har man som person når man må ty til kommentarfelt for å dra igang en tråd for å  snakke stygt om andre. Sier jeg noe ufint om noen knyter det seg en ball i magen min, den gjør vondt og den følelsen er ikke en følelse jeg tror noen synes er hyggeligere enn hva jeg gjorde.  Den dagen man klarer å fokusere på seg selv og sine er dagen man vil få et godt liv. For jenter, det vil alltid være noen penere, tynnere,tykkere, flinkere, rikere, og dyktigere enn oss, men det er da vi må velge å se , lære og beundre .. Den dagen får man det 100x bedre med seg selv og den dagen lykkes man i egen lykke ved å bare være den man er uavhegig av hva man synes om naboen eller hun på tv´skjermen med null feil ....  Vi jenter er andre jenters verste kritikere -så la oss snu det! 

 

Vi burde gjøre som vi sier- dra hverandre opp og ikke ned! Det må vi vel klare, tror du ikke?  

 

Barbiehus i klesskapet.?

Reklamelenker/stylebynorway. 

Barnerom er alltid moro å innrede og søskenrom nesten enda morsommere. Når jeg flyttet inn i leiligheten følte jeg at jeg hadde en stor utfordring foran meg. Gutt og jente på samme rom?  Heldig er jeg for barna trives godt og fargen var de enige om, men Oliver var bestemt på en ting: Barbiehuset til Mathilde skulle ikke stå fremme..

Planen var å innrede boden med Barbie og dukker for Mathilde slik at de kunne få hver sin plass å leke på. Ettersom boden er i etasjen under meg var jeg ikke helt avslappet med det og begynte å tenke ut  hvordan dette kunne løses. Soverommet til barna er det rommet (av to soverom) i leiligheten som er størst, men det er en STOR garderobe der inne. Dette gjør at det er mye skapplass, men noe mindre gulvplass. 

Løsningen ble å ta ut den ene hylle i et av skapene og vips hadde vi løst problemet med skjult  dukkehus  på rommet. 

Sengen er en  ikea køyeseng i furu som jeg valgte å male i Marrakesh fra Jotun. Jeg valgte å heller legge  pengene i en  skikkelig madrass og resultatet kunne ikke blitt bedre. 

My children's room Ellers er skrivebord, skrivebordlampe og gulvteppe fra ikea.. 


På grunn av  mye skapplass har ungene hvert sitt store skap på hver side av det dukkehuset står i  noe som gjorde at vi kunne ha litt mer frihet med det midterste.

Tvén skal henges på veggen, men som dere skikkert kjenner dere igjen i.... Noen ting tar gjerne litt ekstra tid når man har fått inn møbler og slått seg til ro. hihi.. 
Under sengen har de hver sin store flate kasse med lego.  En for gutter og en  for jenter... 

Ser dere de lekre blå putene og teppet i øverste køye?  Dette er nyheter fra  Stylebynorway og  finnes HER og HER. Jeg har valgt å bruke marine og beige som basefarger  på barnerommet med innslag av noen rosa oppbevaringsbokser. 

Barna elsker rommet sitt og jeg føler jeg har klart å skape en god blanse for alderen de er i. Rommet er hverken gutterom eller jenterom, men ett ett sted begge kan slappe av og kalle sitt eget. 

Jordtoner er alltid sikkert dersom du vil holde deg helt nøytral. 

Jeg angrer på valget jeg tok...

Idag har jeg tenkt litt, ungene er hos Håkon og jeg er alene i leiligheten.. Jeg har nesten ikke vært fra dem siden vi flyttet inn her, men idag fikk jeg merke på savnet.  Jeg startet tidlig med barn, 17 år og positiv test ,19 år og tobarnsmor. Det at jeg var veldig ung påvirket nok meg i mange dårlige rettninger. Missforstå meg rett, ungene mine har alltid vært livet mitt, men jeg har nok hatt en god del feil prioriteringer. Jeg jaget alltid etter det som skulle komme, på jobben skulle jeg være best, tid ble noe som tilhørte klokken,men ikke livet mitt.. 

Idag hadde jeg ikke klart å ta mange av valgene igjen, det kan hende det skyldes at jeg har blitt mer voksen? Jeg ville aldri innrømmet at det å få barn tidlig gjorde meg til en mindre moden mor den gangen, men det gjorde det. Jeg hadde ikke levd noe voksenliv, bruk tid til å lære hvor hardt livet kan være , jeg gikk fra ungdom til mamma på under et år. Idag er jeg moden, jeg kan riste på hodet av meg selv når jeg tenker over ting jeg sa og gjorde før, det er stor forskjell på å næreme seg 20 og det å næreme seg 30. Siden Håkon og jeg skilte lag ble mammarollen mer virkelig for meg, jeg har de siste to årene sett og forstått hvor vitkig det er å være i barnas liv her og nå.. Jobben kommer i 2.rekke , sånn har det blitt og slik skal det være. Når jeg levde med Håkon var vi ikke han og meg, men ett. Dette førte til at vi kunne bruke hverandre som en hvilepute og jeg tilbringte mer tid borte fra familien enn hjemme.  Jeg husker en dag idag at Olíver kom løpende etter bilen min når jeg dro avsted på jobb, selv om det ristet i meg og samvittigheten røsket tak i mammahjertet valgte jeg å dra.  Idag hadde jeg ikke dratt, idag hadde jeg stoppet bilen å gått inn igjen. 

Jeg har ennå små barn, de er ikke store riktig ennå. De kan klare seg mer selv, men de er totalt avhengig av meg likevel. Familien rundt sier at de merker at Olíver og Mathilde er mer rolig , fornøyde og harmoniske enn på lenge. Når jeg flyttet ut av Rødåsen skulle ungene og jeg inn på 80 kvm, barna skulle dele rom og jeg viste at vi ville ble mer oppå hverandre enn hva vi var vant til. Jeg syntes nesten synn i barna som måtte dele rom, men nå idag - vi er så lykkelige!

Selv om jeg har blitt rivd i filler av smerte ved hussalget har jeg klart å få det veldig koselig her i leiligheten. Jeg føler meg hjemme og når barna er hos meg er vi sammen, alt vi gjør blir gjort sammen. Jeg måtte ta et økonomisk valg, jeg ville ha frihet , ikke sitte låst med et hus jeg vet trengte "pleie" og rett og slett bodd meg ihjel.  Historien i veggene , minnene , situasjonen , valget om å slege huset er det riktigste valget vi noen gang kunne tatt, jeg etterlot meg ikke bare ett,men to liv i der. Når jeg spurte Olíver om han savnet huset og rommet sitt ropte Mathilde fra andre siden -"NEI"...

Oliver så på meg å sa; " nei , mamma ..Du må love å ikke flytte tilbake dit"  Når jeg spurte om hvorfor han ikke ville det, svarte han " Mamma, nå er vi sammen , vi har deg hos oss hele tiden og selv om du lager mat er du sammen med meg når jeg sitter i sofa´n og det er så koselig" ..  Jeg knakk totalt når han sa det, tårene presset seg på.. Spørsmålet mitt er ? Hvor har jeg vært alle disse årene , når det å flytte inn i en liten leilighet gjorde meg lykkelig? Og ikke minst fikk meg til å åpne øynene.  

For i være i dine barns liv imorgen, må du være i deres liv idag. 

Disse to er hvorfor jeg står opp hver morgen, smiler og tenker, herremin så heldig jeg er. 

 

Det viktigste i livet mitt, var ikke det som var på jobb, men de to som var rett forran meg hele tiden. Defenisjon av ekte kjærlighet <3 

 

Mitt favorittmateriale

Annonselenker/stylebynorway

Etter 5,5 uke med venting begynner ting endelig å komme på sin plass i leiligheten. Jeg hadde helt ærlig ikke sett for meg at det kom til å bli så bra som jeg føler det har blitt etter at jeg startet å svinge meg rundt med malepenselen.

Jeg elsker å trikse og mikse  med materialer,  og ett materiale jeg har forelsket meg i er betong.  Det er ikke noen hemmelighet at jeg elsker å kombinere  ulike tekstiler, materialer  og farger. Det er leiligheten min et bevis på.

Noen syns det kan bli litt mye,andre elsker det, noen er skeptiske og andre faller for det med en gang. Jeg tror det er litt sånn vi mennesker er.

Min stil er i utvikling og etter min mening er det  ingenting som er rett og galt innenfor interiør. Det faller mer på hva du liker og ikke liker. Jeg synes det å blande grove elementer med litt mer tidløse gjenstander  gir ett  spill jeg synes er veldig lekent og spennende når det kommer til styling av forskjellig interiør .

Jeg elsker hvordan det nye betongbordet kompletterer de grove skjærebrettene og papirposene fra IO. Disse kan man bruke til alt fra brødkurv,potteskjuler og oppbevaring.

Betongbordet finnes HER i nettbutikken- vi har disse på lager per dags dato.  

 

Glassvasene fra madame passer perfekt til de nydelige kubbelysene fra La Vida som vi har vært så heldig å fått inn. Jeg har snittblomster i den ene for å brekke av med litt naturlige friske farger. Duflysene fra durance ha vi nå fått inn i 7 ulike deilige dufter, mange etterspurte flere dufter så jeg håper noen vi har valgt ut faller i smak. 

Den lille søte betongurna fra IO passet perfekt til refilbeholderen fra durance, jeg valgte å sette den oppi de søte lille urna for å ha noe annet enn blomster i alt. hihi 

Liten miniurne HER. Refilen HER- husk å bestille med pinner.. 


Sofakroken fikk endelig på plass det lekre betongbordet det også, har dere sett noe så lekkert! Finnes HER i nettbutikken. 

Nyt dagen , jeg håper du så noe du likte. <3 
Dette er helt rått!

Jeg jubler!! Jeg har fått VERDENS lekreste spisestuebord og salongbord! Det er 100x finere enn jeg hadde turt å håpe på, akkurat nå er jeg en smule stolt over min sammensettning av møbler. 

Hvem har sagt man ikke kan bryte alt av(?) Jeg har ihvertfall gjort det denne gangen og det er helt -helt rått! 

En liten smakebit, mer kommer! 

Vi skrives snart søtinger! 

Sunshine!

God formiddag fra deilige Fredrikstad ! 

Her skinner solen og jeg er i dette minutt på vei ut døren med snuten mot Oslo og møte. Idag kommer spisestuebordet mitt, tror dere jeg gleder meg eller(?) .. Altså jeg er helt DÅRLIG av bord-lykke!! Går det ann? Ja, absolutt! I helgen har jeg fått leiligheten helt NYDELIG og jeg bare elsker fargepaletten her, og når siste fingeren på verket kommer nå blir det perfekt. Nå ska jeg jo itillegg få det nydelig på den flotte uteplassen min, gjett om den skal pyntes med potter, blomster,lykter og saueskinn. 

Kjøkkenet er så godt som ferdig nå, jeg mangler nytt batteri til vasken, det å kunne få en vannbøtte under springen skal bli topp! Den som er fungere ikke bare dårlig , men du får jo så vidt vasket opp under den pga høyden.  Også skal jeg få på plass en ny stekeovn, den som er tar en evighet å få varm og fungerer mye dårligere enn hva jeg er har pleid å ha.. Så her plasseres hvitevarene pent i esker og mine kommer frem, det jeg kjøper meg skal jeg jo også ha med meg videre en gang så jeg har bare vasket rent og satt bort det som var her fra før. De årene jeg skal bo her må ting fungere for meg, det blir trivselen så mye bedre! 

Kjøkkenet har blitt en liten drøm. Med tanke på at jeg måtte gjøre noe ut av det som var har jeg faktisk klart å løftet det noen hakk... 

Små detaljer , rolige toner og tøffe avbrekk har blitt en liten kjøkkendrøm. 


Det er ikke så mye som skal til, med litt fantasi er du på god vei! Nyt dagen, vi sees!!! Jeg tipper med betongbordet på plass!!! 

Reserve..

God kveld i stuen.. Siden "dumme" meg glemte å lade kameraet måtte jeg ty til mobilbilder her inne nå... Bedre flaks neste gang.. haha.. Jeg MÅ bare vise dere litt fra gangen, det kommer bedre bilder i dagslys. Jeg er altså SÅ fornøyd, når bordet kommer på plass imorgen skal jeg vise dere litt oversikt bilder fra leiligheten, for her er det så fint nå! 
Nei, bedre bilder kommer, men dere kjenner meg.. Jeg har gjerne ikke ro sjelen.. Så her MÅTTE jeg vise dere bilder med mitt "dårlige" mobil kamera... haha.. 

Nyt kvelden da dere, vi skrives imorgen.. Hipp hurra!!- betongbordet kommer imorra!!!!

KOSEMORGEN.

Big Hiro 6 , omelett og kanellsnurrer , den perfekte oppskrift på en deilig søndagsmorgen.  Ungene og jeg har hatt kvalitetstid i hele går og denne morgenen. Vi dro en tur til Vinterbro og besøkte min venninne Anita og hennes små, der spiste vi middag og snakket om løst og fas! Jeg knipset noen bilder til instagram av det lekre hjemmet, er det noen som har sett det? Altså.. Jeg er så missunnelig på dem, det blir det fineste huset jeg har sett noen gang...! 

Ellers diller og daller jeg litt i leiigheten, jeg har malt kjøkkenøyen og kommoden i gangen og skal nå gå over strøk nr 3. 

Kos og glede på morgenen! Jeg håper dere får en deilig dag, min blir å slappe helt av, ikke gjøre annet enn å kose meg i sofakroken! Nyt dagen! 

Hello mr. Gray

Grå/blå spisestuestoler, kosestoler, sort lin sofa, sort skjerm, blått og pudder som yndlingsfarger og betongbord ventet inn.. Ja, veggene fikk seg et strøk med grå,blå maling ...Rettere sagt Matrix med en dæsj av blått i... langveggene i leiligeheten har fått seg to strøk med kritthvitt ( ble jo aldri ferdig der) og kontrastveggene gikk fra den varme marakesh fargen til en kaldere grå. Det å blande den beigefargen med møblene gikk, men det var ikke monotont og jeg liker ikke når ting virker "rotete" pga farger.. Etter en prat med min store inspirasjon innen interiør for noen dager siden ble det klart for meg at jeg bare måtte "kaste" meg ut i det.. 2t. senere var leiligheten forvandlet fra kjempe fin til shit-lekker!!! 

Say Hello to MR. Gray! 

Kjøkkenet har blitt løftet med nye kritthvite fliser! Nytt blandebatteri til vasken og ovn i samme farge og stil som SMEG skal snart på plass også... Sakte, men sikkert blir dette helt fantastisk!  Tenk at så lite kan utgjøre så mye! 

Kjøkkenøya skal få seg en liten finpuss etterpå- åh, det kommer til å bli kanon lekkert! 
Overraskende nok ble det hvite mer hvitt nå og leiligheten ble mer maskulin og lekker... Tenk til mandag får jeg spisestue og salongbord !!Også har jeg bestilt meg nye barkrakker - helt rå!!! 

Jeg skal vise dere oversiktsbilder når leiligheten er møblert ferdig.. Når man har ventet 1.5 mnd på bord står auromatisk annet også på vent.. hihi... Jeg er over gjennomsnittet kreativ om dagen og dere skal bli peppret med mye fremover... haha! 

Nyt dagen- vi skrives! 

Weekend!

God fredag og snart helg! 

Jeg har halvveis kommet meg i helgemodus så potet med fyll og senkveld står på menyen.. Denne helgen skal bare nytes hjemme i fred og ro. Jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet jeg kommer til å dille og dalle på kjøkkenet, nå er jo det ferdig! Jeg KLØR i fingrene etter å vise dere hvor utrolig fint det har blitt! Hele kjøkkenet forandret seg, nå venter jeg bare på en ny stekeovn i samme creme farge som resten av mine hvitevarer og to lamper som skal komme opp over kjøkkenøyen. Salongbordet og spisebordet ble idag bekreftet at kommer på mandag så jeg må bare smøre meg med tålmodighet å vente i spenning- ikke sant? 

Litt jobb i sofa´n på en ellers rolig morgen. 


Vi jobber nå med å fylle opp nettbutikken med kjempe fine nyheter i alt fra oppvaskhåndkler , putetrekk, grytevotter og grytekluter, samt serviettringer! Det er kommet SÅ mye lekkert så følg med! 


Jeg håper dere har hatt en flott start på dagen ! Vi skrives fra kjøkkenkroken min etterpå! 

Perfekt kombinasjon.

Reklame.

Idag har jeg tatt masse deilige bilder til nettbutikken, endelig fikk jeg vist produktene fra sin beste side! Det å være en plass hvor alt kommer til sin rett er alltid like stas! 

Imorgen kommer kanskje det nye spisestuebordet mitt og da skal det lille hagebordet ut på verandaen, etter å ha vært her noen timer i ettermiddag er jeg full av inspirasjon. Jeg var jo så heldig å sikre meg noen lekre urner nå i sommer og de skal jeg snart få kjørt hit og fylt opp.. Jeg gleder meg så mye til å få verandaen pen og ting på plass i leiligheten, imorgen skal jeg ordne med litt blomster og mose. Så tvi tvi for at bordene mine kommer imorgen! Høsten kan ikke komme for fult fort nok inn i heimen! 

Høsten er vakker- ikke sant? 

Sjekk nettbutikken for nye tips, ideer og varer!  Håper du kanskje finner noe du liker(?)  Nettbutikken finnes HER. 

Jeg håper dere kommer innom imorgen for en liten titt! Vi sees da - kanskje med nye betingbord på plass(?) 

Autumn

Annonselenke / min nettbutikk. 

Høsten er her, luften er ikke lenger så tung og det å sove med vinduet åpent på soverommet er FANTASTISK (kaldt) ....Jeg elsker høsten, det har jeg alltid gjort, levende lys, varme deilige pledd og et lite glass vin oppi en myk og deilig sofa forran tv´skjermen. 

Jeg har nå funnet frem alle de deilige strikkajakkene mine, jeg elsker strikk i jakker og genser og tyr alltid til myke deilige strikkplagg på denne tiden av året. 
Favorittene for dagen: 

- sko ; Bianco .   Veske; LV   Jakke; HER. Ellers skal jeg snart av sted for å ta masse lekre nye bilder til nettbutikken.. Jeg er så lei av produktbildene til levrandørene, de er jo å se i alle nettbutikker så nå skal jeg gjøre noe eget på dette.  Stylingene blir noe for seg selv---- jeg skal nemlig på -drømmeplassen og knipse bildene.! 

Nyt høstværet og kos dere! 

Vi baker boller!

Synger, ler og skal spise så mye søtt at vi blir kvalme! 

Haha, neida, så mye søtt skal vi ikke dytte i oss, men vi baker masse foskjellig snadder til matpakken til ungene og litt kos til kvelds! Mathilde fant idag ut at hun ville bli baker og frisør... Olíver snekker.. Så fremtidsplanene er klare! 

Jeg synes det lukter såååå godt her nå! Boller , rundtstykker  - namnam!! *husmorspoeng* 

Ingredienser

Ca 12-16 boller. 

500 g hvetemel (ca.)
100 g sukker
½ ts salt
½ ts kardemomme
½ ts bakepulver
100 g TINE Meierismør
3½ dl Hel Tinemelk
1 pakke gjær (50 g)
1 plate kokesjokolade (delt i 16 biter)
PENSLING:
1 sammenvispet egg

Slik gjør du 

( DENNE OPPSKRIFTEN BRUKER JEG, HENTET FRA TINE) 

Bland halvparten av melet med sukker, salt, kardemomme og bakepulver. Smuldre smøret i melblandingen.

Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett melblandingen. Rør inn mer mel til deigen slipper bakebollen og er passe fast. Dekk med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted, 20-30 minutter.


Forvarm stekeovnen til 250 °C og finn fram en stekeplate dekket med bakepapir.


Trill ut 16 boller. Lag et hull og legg inn en sjokoladebit (eller en annnen overraskelse). Dra deig over hullet og legg dem med skjøten ned på bakepapirkledd eller smurt stekeplate. Etterhev under plast i ca. 20 minutter.


Pensle med sammenvispet egg og stek bollene midt i ovnen i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.


Ungene er ihvertfall fornøyd.. Tenk å bake på kvelden da, det er ikke vanlig her i heimen.. haha... De gærne har det godt! 


Nå skal vi lade batteriene til imorgen, bollemette og fornøyde alle 3! Nyt kvelden!! Vi skrives! 

Velkommen inn døren..

Velkommen inn døren til leiligheten min.  
Her begynner ting å bli mer og mer ferdig, ennå mangler jeg å få hengt opp speilet mitt,malt kommoden og byttet knotter, men det er sånn jeg kan dille og dalle med når jeg har tid. Jeg venter ennå på betongbordene som er sendt, og når de kommer på plass blir det litt lettere å få en rød tråd i alt.  *smiler* 

Idag skal jeg kose meg med småtrollene og gjett hva - imorgen skal de legges fliser på kjøkkenet mitt! Åh, dere jeg er så glad i denne leiligheten, den blir jo bare finere og finere og den lunheten og tryggheten jeg føler her har jeg ikke hatt før. Jeg har nok aldri følt meg mer hjemme enn hva jeg gjør her, rart nok.. hihi...

Dere må nyte dagen, her er det grått, men det gjør absolutt ingenting- jeg er på jobb og koser meg! 

Roses!

Annonselenker / egen nettbutikk. 

Vips sa det og kvelden står for tur.. Hva skjedde med dagen ?  Det blir tidligere og tidligere mørkt nå og lysene tennes oftere og oftere her i heimen! Det er en egen kos med det, duftlys, kubbelys og t-lys. Denne tiden på året er jo ekstra kos inne så her i heimen fylles det opp med deilige myke pledd, puter, lys og blomster! Jeg fant de vakreste rosa rosene her om dagen og selv om de nå har falt litt med hodet er de vakre! 

Er det noen som har sett alle de flotte nye kubbelysene vi har fått inn?  For ikke snakke om paljettputer, skinnputer +++ Jeg synes det er så mye fint nå at jeg kunne shoppet meg tom dag 1 etter lønning.. haha.. 

Den lekre skinnputen finner dere HER , den lille vakre paljettputen er også en klar favoritt!  To av mine favoritter nå, spesielt siden jeg har mørk sofa.. Ellers fikk jeg idag bekreftet at betongbordet mitt er på vei, og nå KLØR jeg i fingrene mine! Tenk å få på plass skikkelig med bord, kan de blir bedre da? Og lamper... Hahah.....Å få skikkelig med lys skal bli luksus!!! 

Nå skal jeg prøve å få gjort unna litt mer småtteri, så sees vi- plutselig! 

TUESDAY...
Strikketjakke - Style by norway. 

Skjørt + genser Zara. 

Sko Bianco . 

Veske LV. 

 

Tirsdagen er alltid en sånn  "landeforukendag" og jeg har vel kommet sånn halvveis i mål med å vite hvor mye tid jeg faktisk har denne uken.. Igår var det bare KAOS og jeg fikk mer eller mindre gitt meg selv dårlig tid. Været ute nå er upåklagelig, jeg elsker å se solen skinne og idag våknet jeg til sol inn vinduet på soverommet! Helt nydelig! Det må vel bety at det blir en fin dag, tror dere ikke? 

Ellers er jeg på jakt etter tullipaner, er det noen som vet om noen som sleger i dus-dus rosa ? 

Nyt dagen i sola! 

 

Fiffent tilbehør.

Reklame. 

TEMA : Kjøkken. 

Små endringer kan være det som skal til for å gi det lille ekstra på kjøkkenet. Personlig liker jeg å ha ting fremme på kjøkkenbenken og ting som fjøler, lykter, brikker ,lys og såper står alltid fremme. 

Det er ikke så mye som skal til, en ny såpe,et lys eller en beholder til å ha såpen i  kan være det "llille" som skal til for nettopp deg. For meg er små detaljer viktig, enten om det er den lille selvknytte sløyfen rundt lyset, de søte serviettene som ligger pent brettet på fatet eller de nydelige tullipanene som er satt i lyslykten. 

Personlig ELKSER jeg grønt i disse dager og har satt sammen en liten pakke til dere på hva jeg syne spasser perfekt sammen på kjøkkenbenken! Kanskje noe for deg? 


Trefjølen er en favoritt jeg simpelthen elsker! Grov, unik og tøff . Bland tre med sølv og banke glittrende ting, det skaper gjerne litt spenning i interiøret. 

Alt finnes i nettbutikken HER. Personlig elsker jeg å bytte ut de små tingene, dette koster ikke allverden for lommeboken og krever ikke mye jobb... Små detaljer som utgjør store forskjeller og det er jo alltid like morsomt! 

 

Så var det denne "nesa." ...

Reklame. 

God mandag! 

Ja, så var det en ny uke igjen og på nytt er jeg blitt tett i nesa.... Nå er jeg shit lei rennende og tett nese, sår hals og alt det hyggelige av sykdommer denne årstiden gir meg mye av... Jeg tror nok jeg må begynne å knaske c-vitaminer og annet for å kanskje slippe litt unna... haha... 

Idag er jeg en liten tur på jobb, og jeg er så glad! Det skjer så mye spennende fremover nå og det koser jeg meg veldig med! Jeg tror nok denne delen av året kommer til å bli fantastisk! Høstværet er jo upåklagelig , eller hva ? Ellers må jeg bare vise dere de deilige nye duftluysene våre - helt fantastiske og et must nå som jeg tenner så mye lys,like fine å se på somå tenne.!! Har dere prøvd dem? Alle finnes i nettbutikken og i showroomet vårt!  

La Vida . 


Nå skal jeg få i  meg en litt "sein" lunsj, sånn går nå dagene ... 

Nyt dagen så skrives vi! 

Kveldstimen...

God søndagskveld! 

Vips sa det og denne dagen kommer til en slutt. Jeg har brukt helgen med min venninne Anita, vi har hatt jentekveld/helg ... Herlighet så utrolig mye rart vi får for oss.. Igår tok vi litt vin og vips var vi i gang med å gjøre om på soverommet og deretter satt vi i stuen å pratet til klokken var halv 3 i natt.... Slike helger skulle man hatt oftere, for det å kunne snakke om dype og lette tanker er veldig godt! 
Ungene kom hjem når kl ble 19, da var det enda mer kos og hygge som stod for tur..De starter med full skole igjen imorgen så her nyter de siste time før leggetid. 

Nå sitter vi alle i stuen å ser på farmen- elsk på det programmet! Flere enn meg som følger med på det ? 

Pass på å nyt kvelden, så skrives vi imorgen igjen, jeg håper dere titter innom da også! 

Bedroom!

Hei og hopp alle samme, god søndag! 

Igår skulle dere sett oss, Anita og meg.. Vi fikk det lille innfallet om å snu sengen, og siden rommet er 208 cm bredt har usikkerheten på om det lot seg gjøre med sengegavelen bak hindret (?) ... Etter å ha presset gavelen mellom gikk det på håret og jeg kan ikke annet enn å smile bredt! YES! Nå har jeg endelig nattbord ( har planer om litt høyrer pga sengen) , men dere- nattbord er LUKSUS! 
Jeg bor meg inn, men endelig er nattbord på plass igjen med verdens fineste lamper! I love!!! Bare det å kunne ha vannglasset i umiddelbarnærhet er glede på jord! haha... 

Nyt dagen, vi sees senere!! 

Endelig tid..

Idag spratt jeg opp kl 0915 , klar for å starte dagen og få gjort litt rent! Leiligheten har blitt stående stille den siste uken pga alt som har vært på timeplanen, men idag var dagen hvor jeg endelig tok litt vare på den igjen... 

Jeg skal få opp et par lamper, men ellers har jeg planer om å vaske litt tøy og kose meg. Vi fikk bekreftet at betongbordet til spisestuen og salongen ble sendt i slutten av denne uken, glede på jord! Det å få skyvet spisestuestolene under bordet skal bli veldig godt, hagebordet er jo lavere enn et standard spisestuebord så armene på stolene treffer bordplaten hele tiden... Siden vi har fått inn så utrolig mye fint nå har jeg kjøpt meg mange nye puter og interiør, og alt passet perfekt i fargene til stolene, sofaen og interiøret ellers! 

Nå har jeg endelig litt tid fremover, til å puste, le og smile og kose meg med bloggen min! Jeg har nesten ikke hatt tid til å sjekke min privatmail eller tlf heller så nå skal det bli uendelig godt å få hverdagen tilbake! 

Har deres dag vært fin så langt? 

 

Da åpner vi!

Reklame. 

 

God kveld alle sammen!  Jeg er helt pumpa...Sliten og veldig glad jeg står hvor jeg står nå! Etter 3 mndér med smerte, ubehag, fortvilelse, også mye glede kan ejg endelig si vi er i mål! Ennå mangler vi noen vegger, som skal lages av Store hyller... Men vi har åpnet! Idag kl 18 00, åpnet vi dørene til Style by Norway butikk og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

Vi satt tiden fra 18-22 og tenke at folk kom til å komme litt etter litt, men her tok vi KRAFTIG feil! Folk kom gjerne i god tid før og fra jeg åpnet døren gikk det i et.. Jeg hadde ikke forventet så mange og ble nesten litt satt ut når jeg så hvor mange som kom! Vi holdt åpent frem til kl 22 og folk kom til siste time å handlet - dette var moro!!  

Jeanette begynte å ta litt bilder når ting begynte å roe seg og jeg fikk tatt litt før vi åpnet! 

Velkommen til Style By Norway as. 
Mandag 5.10 kl 10 00 åpner vi som nomalt og folk kan komme å handle og kose seg hver man-fre kl 10-16. Vi håper dere vil like vårt varesortiment og fortsette å hente masse inspirasjon fra oss! 

Tusen takk til alle som kom og velkommen tilbake! 

hits