oktober 2014

Christmas dress.

Kjolen finnes HER. 


 


Medvarm "damp"  ut av munnen så fort man puster ute forstår man fort at nå er vinteren her. Høsten er så og si forbi og jeg er alt i "førjulmodus" og garderoben fylles opp! Nå er jeg den som elsker glitter og dilldall og når vi da fikk inn paljettkjoler i gull var juleantrekket sikret!  Det er ikke mye som skal til, men en glitterkjole for en dilldall jente er perfect!. 


Vi har idag brukt dagen med familien, morfar sin begravelse var idag og selv om dette var helt grusomt var det godt å bli ferdig og se vidre fremover. Jeg er så takknemlig for at jeg har så mange flott mennesker i livet mitt og alle dere vakre følgere her inne så jeg skal ikke klage. Inspirasjon har jeg hentet mye av de siste dagene i alt og fremover nå skal jeg få alt opp og frem.  Man må bare kjøre på! 

Nyt kvelden, nå skal jeg nyte litt kosetid med Hans- Kristian. <3 *heldige meg* 

Det tar tid!


Mange har ønsket å se noen flere bilder enn bare detaljbilder av det nye kjøkkenet og her kommer det! Vi har nå holdt på i over 2 uker og til uken er vi endelig ferdig, jeg er SÅ lei! Helt utrolig hvor langt tid det føles ut at det tar når du står oppi det.  Nå er jeg lei av papptallerkner og plastiskbestikk. Imorgen reiser vi på fjellet, men før det kommer det møbler,Speil ,spisestuebord og konsollbord, gjett om jeg gleder meg til det!! Helt DÅRLIG!! Vil egentlig bare være hejmme å styre og ordne her .. hihi... 

Nå blir overskaper satt opp og jeg venter spent på å se hvordan det vil bli! Selv om jeg er lei er jeg så GIRA at jeg nesten ikke får flytet fort nok på ting, helt sikkert normalt, eller hva ? 

 

Overtid!!!

God kveld i stuen! Idag har dagen gått alt for fort, jeg ble nødt til å gjøre om i butikken og ble derfor stående med dette i mange timer før jeg kom i 19 tiden. 

Her i huset labber jeg rundt i tøffler, ullsokker, ulljakke og tights og feier gulvet! haha..Slik er det når man pusser opp! 

Bekeplaten- wiiihiii!! 

Til tirsdagen er vi så å si ferdig med det som er, da står litt igjen, men HEI!!!  Nå skal det snart styles og jeg gleder meg!! Håper dere også gleder dere til å se ting ferdig satt sammen her!!! Vi ( Hans og jeg) sprekker nesten av stolthet!! 

Nå skal jeg fortsette å feie.... Nyt kvelden mine vakre! 

Forbedring.

Nå går det fremover her hjemme, sakte, men sikkert! Idag har det vært fult hus, elektrikere, snekere ,kjøkkenmontør og far og svigerfar har vært her for å bidra med litt "ekstra" hjelp. Hans og svigerfar fikk tatt vekk toalettet i underetasjen og nå står det klart for å elektrikeren skal legge varmekabler og mureren skal legge fliser. Det å pusse opp hele huset er en utfordring, men samtidlig så morsomt og lærerikt! 

Seeeee!!!! Nå tar det form og det blir bedre og bedre for hver dag! Imorgen kommer benkeplaten opp,samt veggskap over vasken og høyskap-jippi!!! Gjett om jeg gleder meg til å få ting på plass! 

Nå skal jeg rydde litt og deretter finne senga igjen.. Snekrene er her i 07/08 tiden så jeg må få lagt meg så jeg kommer meg opp!! Det har lett for å bli sent når vi holder på! Nyt kvelden, vi skrives! 

Slik som høsten.
Genser HER. GlitterBukse HER.


Vinden har virkelig herjet de siste dagene nå, jeg føler at jeg noen ganger letter når det stormer som verst.  Det ble en morsom dag forran kameraet når det lille håret jeg har blåste i alle ender! Uansett hvordan jeg stod tuklet vinden det til for meg og da hjelper det svært lite å prøve å "dra" det ned igjen. Jeg følte jeg lignet på karius og baktus på hodet, men pytt pytt! 

Dagen idag har vært krevende,jeg har sittet i flere timer å planlagt løpet fremover. Det å skrive ting ned er noe jeg skal og må bli flinkere til, å notere beskjeder i minnet glemmes likefort som det sies. Ofte føler jeg at jeg har minne som en gullfisk og det er til tider en smule irriterende. Vel, veien blir til mens man går og snarveier er ikke et alternativ!  Når huset blir ferdig er jeg så heldig å får meg en stor arbeidsbenk som jeg kan koble opp den store skjermen min på slik at jeg slipper å sitte på en macbook hele tiden uten noen form for god "data" arbeidplass.

Nå skal jeg starte på en av 100 oppgaver så skrives vi! 

Familiedag!

God kveld i stuen, vi har akkurat kommet hjem fra familieselskap. 

Idag var vi å feiret Lars Erik (mannen til søsteren til Hans) og der var familien samlet til mat og kaker, og ungene har storkoset seg! Dagen går alt for fort i godt lag, men vi måtte hjem til oppussing og kaos! Idag har nemlig snekrene vært her i mange timer og lektet taket og ordnet klar til å legge det imorgen. Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det blir så nå kan ikke folka jobbe fort nok! haha... 

Mathilde er veldig opptatt av små babyer, hennes største drøm er å få en levende dukke, som ikke gråter og som bare som bare ligger rolig, enda godt det finnes dukker! Mange har lurt på de nye skjørtene jeg viste frem på instagram tidligere idag, makan til deilige og flotte skjørt skal man lette lenge etter. Jeg synes ofte glitterskjørt har blitt veldig tunge, men dette er lett som en plett og perfekt til julebordsessongen! 

Skjørtet ligger ute i nettbutikken så her er det bare å sikre seg julebord antekket! 

Huset venter på meg, her flyter oppgavnde rundt i huset! Nyt kvelden, vi skirves! 

Deksel by Villapaprika

God mandag, nok en ny uke har begynt og jeg har nå sittet i møte den siste timen med vår nye samarbeidsparter her i villapaprika ( butikk/nettbutikk ) Jeg vet ikke om dere husker jeg nevnte til dere at jeg jobbet med å designe noen deksler til butikken ? Vel, ting tar sin tid når jeg skal starte på noe "nytt" og idag kom de første prøvene til oss. Disse blir for salg i nettbutikken iløpet av noen få dager og vi vil også kunne tilby kunder å designe egene. Alle dekslene blir produsert på bestilling lokalt her i Fredrikstad så kvaliteten kan vi virkelig stå inne for.  

Disse dekslene er ikke de rimeligste på markedet men kvaliteten står virkelig i stil med prisen. Dette fordi jeg ikke ønsker å sette navnet mitt på ting jeg ikke kan stå hundre prosent innenfor. 

Her ser dere de første motivene som vil bli tilgjengelig. Itillegg vil man kunne designe sine egene og ønsker noen da å bruke bilder fra bloggen, nettbutiken etc. er dette selvfølgelig greit. To av dekslene her faller bort, men de vi valgte pluss et par til er kjempe fine! 

Små hjerter!

God kveld!  Nå har jeg akkurat lagt begge barna( vi glemte klokken) og denne kvelden har vi sittet å koset oss forran skjermen og sett på farmen og klovn til kaffen. Herremin, som jeg elsker hjertene mine og det å få de hjem igjen var en utrolig deilig følelse! 

Idag har jeg vasket badet, støvsuget huset, skiftet på alle senger og luftet på alle rommene, nå er sagen flyttet ut og imorgen kommer snekkeren så nå er det ikke mer saging inne! *jippi* 

Olíver og Mathilde var mer enn hoppende fornøyd med å legge seg, de elsker nemlig å legge seg i nytt sengesett! Jeg pleier alltid å vaske rommene og skifte på sengene dagen før de kommer hjem igjen fra Håkon, det fordi jeg føler de skal få "rote" og kose seg hvor mye de vil nå de er hjemme! 

En rosa Prinsesse! 

Og en blå tøffas! En annenting som er helt fantastisk er at jeg har blitt feridg med å brette alle klærene våre, få de på plass i skapene og satt igang to nye maskiner! Oppi alt kaoset nå er det en mestringsfølelse som ikke kan beskrives å rekke over det! Når huset er på "stell" igjen skal jeg aldri klage over litt rot igjen, for nå må je gha blitt herdet.. haha... 

Walk in Garderoben er nå på stell og det var helt fantastisk å gå inn i et rom som luktet deilig vaskemiddel og ikke sagmøl! Tiden flyr og jeg jobber med å legge inn rabattkoden til noen artikler i nettbutkken, det er noe som ikke stemmer så hvor fort det går vet jeg ikke, men bare å følge med! Nyt kvelden, vi skrives! 

Kjøkkenet tar form...

Nå begynner skaper og ting å falle skikkelig på plass, dere kan tro det er moro!  Idag har vi montert opp kjøkkenøya og imorgen skal benkeplaten hentes, jeg er så utrolig fornøyd med løsningen vi har valgt, det er virkelig noe annet å få vekk den boksen av vegger som var inn mot kjøkkenet! 

Vi skal som dere vet ha panelplater og spotter i taket og elektrikeren kommer på tirsdag og legger vidre opp til dette. Benken står litt feil plassert nå for vi skal ha en overkantlist mellom flisene og gulvet. Først da vil kjøkken øyen skyves på plass med sokkel og rett plassering i forhold til gulvet og flisene. 

Det at det slippes inn så mye lys om dagen er utrolig deilig, litt gjennomlys er aldri dumt. 

Jeg har alt begynt å planlegge hva jeg skal ha på kjøkkenet og hvordan ting skal stå plassert av stæsj... En ting er sikkert, jeg skal ha et helt hjørne fylt opp med krukkene mine og rottingbrettet skal stå på benken med friske urter og krydder til en hver tid!! 

Mitt inspirasjonsbilde om dagen er dette: 

Jeg elsker detaljene i alt det grønne og de sorte maskuline detaljene som løfter hele kjøkkenet! 

 

Nå er det bare å nyte at det går fremover, for herremin så stas det er å se dørene komme på plass ! Apropos kjøkkendører, nå skal dørene på kjøkkenet monteres !!! Jippi!!!!! 

Vel, tips innlegg til kjøkken stæsj kommer etterpå, anebfaler dere å få det med dere, mulig det gjemmer seg et tilbud eller to der (?) ... Nyt kvelden, vi skrives om et par-tre timer! 

Aldri lei..

Har dere noen gang hold på med noe som tar all tid og som er umulig å legge det ifra seg?  Vel, vi har nå holdt på i hele dag, men vi er ennå ikke halvveis, oppussing tar LANG tid og noen ganger kunne jeg ønske at vi kunne trylle! Hans er en gira type, han har ennå ikke planer om å legge itng ifra seg og sier han synes det er kjempe moro og sette sammen "puslespillet" som han så fint kaller det.  Jeg er veldig flink til hente og holde, men jeg hr faktisk skrudd et par skaper sammen jeg også! Veldig imponert over meg selv altså, selv om jeg ikke fikk den stiftemaskinen helt til... haha... 

Kommende Mr & Mrs byggmester "Bob"...Det skal jeg si, når dette prosjektet er ferdig skal jeg ALDRI flytte eller pusse opp et hus fra bunn igjen! Jeg kan lett male vegger altså, men sånt som dette er ikke moro 24/7 hele tiden.... Det er stas å se ting komme på plass, men makan til støv, rot og tidskrevende prosjekter.... Enda godt vi ser resultatet komme mer og mer frem for hver dag ellers hadde det vært nyttekøst altså... 

 

Jeg ser flere spør meg om ting på instagram osv ang vår oppussing, men har dere spørsmål og ønsker på at jeg skal blogge og skrive litt om noe ang denne prosessen er det bare å skrike ut! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Yes Nå blir det skaper!

Nå er det ikke lange veien igjen før vi har fått opp mesteparten av kjøkkenet vårt, det er altså så deiig begynne å se en ende på det! Jeg blir bare mer og mer bortevekk i å få kabelen til å gå opp her i heimen slik at vi kan bli ferdig! Det er noe jeg gleder meg stort til! 

Vi har nå fått opp skuffer og skap og jeg må vise dere noen bilder nå imens vi holder på! For nå begynner jeg å se et bittelite mønster! Mer bilder kommer og det er så moro å få alt opp! Pappa er her å hjelper til, og hva er ikke bedre enn hjelpen man får av pappaen sin? "Pappa er nemlig den sterkeste og flinkeste pappaen i verden"..   Og slik er jeg vel ikke alene om å se på min far? 

Nyt lørdagen, jeg kommer å teppebomber dere uteover nå!! 

Snart er det jul.

Det er så sprøtt!!! Nå skal snart julen frem igjen, jeg gleder meg sånn!  Tenk at i år er hele huset annerledes når vi går den tiden i møte, jeg kan nesten ikke tenke på annet. Jeg har alltid vært veldig glad i julen, det er tid på året hvor familien samles ofte, det ligger mange forventninger der og iår har vi barna og julaften her hjemme og det er noe jeg setter veldig pris på! 

Julen nærmer seg og idag er det 2.mnd til jul! Ifjor så julehjemmet mitt ut slik som dette. 

Iår skal vi ha et julehjem som er stilrent, "stort" og utrolig lekkert! Jeg har så mye å komme med , så det bare å glede seg! 

Panlevegger!!

Nå er veggene straks feridg satt opp og jeg sitter med et stort smil over hvor pent det blir her hjemme. Vi lever i et hjem blandet med støv, rot og spenning!  Jeg går bare å gleder meg til å bli ferdig, ihvertfall med sagen, for å leve rundt plast og støv er jeg en "smule" lei nå. Enda godt vi snart er ferdig med det grove og kan begynne på moroa! 

Mange har lurt litt på om jeg kan skrive litt om tankene rundt valgene vi har tatt og skal gjøre. 

Huset vi bor i er et typisk 1979 block wathne hus som har blitt satt opp uten noe ekstra og etter 35 år, sier det seg selv at ting må fornyes og omgjøres..

Vi har valgt og bytte ut kjøkken, vegger,tak,gulv,dører, legge varmekabler, få opp spotter, ny trapp, gulv i underetasje, toalett, ny vaskerominnreding, rive vegger , bytte veradadør , ny loftluke +++.  Huset blir helt nytt og beregnet for år 2014. -DEILIG! 

Veggene blir kledd inn med panelplater, her har vi valgt litt ekstra fine og tykke. Taket blir lektet og spotter blir lagt opp, samt nye punkter og deretter kledd inn med panelplater i taket. 

På gulvet har vi valgt en mørk mocca farge, det fordi vi synes det skaper en lun og god følelse ettersom vegger og tak blir lyst.Vi har bodd oss inn et år sammen nå og valgene for huset har vi tatt sammen. 

Noen bilder fra kjøkken og stue, her ser dere litt av resultatet så langt! 

(kjøleskapet er ikke noe vi skal beholde, men det nye var et par dager forsinket så jeg var avhegig av å ha dette så lenge nå.) Imorgen skal jeg vise dere litt mer bilder enn dette, men her i huset går timene VELDIG fort når vi holder på! 

Nyt kvelden og natten! 

Fremgang i heimen.

Litt stille har det vært her idag, dette skyldes at jeg har hatt en dag med mange ikke-jobb oppgaver. Det er ikke ofte jeg tar dagen fri, men idag har jeg valgt å gjøre det , for de siste dagene nå har vært veldig "rare"... 

Min kjære gode morfar ligger nå på dødsleiet og har kun timer igjen før han ikke er blandt oss lenger. Det at han skal forsvinne fra denne jorden har vært en bevist tanke der hele tiden, men når det skjer er det noe helt annet. Jeg merker jeg er litt "utenfor" meg selv idag og håper jeg snart klarer å samle meg litt igjen. Morfar har blitt hele 86 år, men for meg er dette ufattelig vondt uansett og det er nå alle de gode stundene og minnene kommer og sprenger seg rundt i meg. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått nesten 26 år med morfar, samtidig som jeg er lei meg for at jeg kunne ønske jeg fikk flere. 

På litt over et år nå har jeg opplevd så mange nedturer i livet mitt at jeg nå håper at de gode tingene kan komme litt tettere nå enn før og ta vare på familien min. Jeg har mistet onkel,tante og morfar på et år og itillegg til dette har jeg sett familien min miste livsverket sitt, gli fra hverandre og komme sammen igjen. Jeg vet ikke hvor mye vi mennesker er skapt for å takle, men en ting er sikkert vi lever kun en gang og vi må ta vare på hverandre.  

Ting som er "døde" har så liten betydning når du ser mennesker rundt deg har det vondt og forsvinne. Vi lever en gang og det er kun nå vi kan være der for hverandre. Et godt og hjelpsomt hjerte veier mer enn alt annet her i verden så å være tilstede helhjertet er vitkig. 

Denne kvelden er vond for meg, jeg vet nemlig ikke hvor lenge det er til morfar er helt borte, så jeg prøver å få hjemmet vårt på plass så jeg kan tenke på noe annet. Morfar har heltiden vært så stolt av meg og det jeg har fått til med Villapaprika, han elsket å være "stjerne" for 2 minutter når han fikk være med på en episode "unge mødre" og hver gang jeg var i avisen eller bladet tok han godt vare på dette- han sa for bare noen uker siden at han så gjerne ville se butikken min igjen og det rakk han dessverre ikke. 

Alt jeg skriver nå blir bare helt rart, men jeg er bare et menneske og merker jeg er litt fra og til rundt meg selv idag. Den ene timen sitter jeg å ler og snakker om alt mulig rart og i neste minutt er jeg lei meg og litt fraværende. 

Vel, Imorgen har Hans heldigvis fri så da skal vi holde på her i heimen, få ting opp og mer satt sammen, det er utrolig hvor lang tid ting tar,samtidig som jeg synes vi er veldig raske!  Det er STOR fremgang hver dag og fra igår til idag er flisene på plass og gulvet helt ferdig, taket på kjøkkenet tatt ned og panelvegger begynt å se dagens lys! 

Gulvflisene i gangen ble 10 x bedre enn jeg hadde trodd!!! De skal fuges imorgen og jeg er så glad valget falt på disse 30x60 flisene i sand/grå fra flisekompaniet.

Jeg kommer "sterke" tilbake imorgen og ønsker dere alle en deilig og flott kveld <3 Ta vare på hverandre. 

Litt kos i kaos!

Det går ikke et minutt uten at det skjer noe og er det lov å ha uflaks har alltid jeg det, ingen tvil!  Vel,da er det bare å riste det av seg og finne flaksen - hihi.... Idag kommer flisene på plass, møbler flytter ut og vi skal starte med prosjekt 2 av 100-rive taket på kjøkkenet.. Blir vi noen gang ferdig?  Vi pusser opp hele huset, ikke bare et rom så det kan man jo si at merkes uten å ta i... Sikkert flere som kjenner seg igjen her ! 

Så har dere meg da, oppi alt kaoset vil jeg skape kos.. Jeg må ha en plass hvor jeg kan sette meg ned å smile litt over alt vi har gjort her hjemme så langt. Idag hentet jeg ( litt forsinket) de nye t-lysholdrene våre og herremin så "nuttlige" de er!! Jeg ble så giret at jeg fant plass til de i kaoset og pyntet med de med en gang!  

De er i to forskjellige str og de på bildet finnes HER i nettbutikken.. Er de ikke fine?? Jeg har en plan med disse, men den skal jeg vise dere når vi  er på plass her i heimen, om ca 2 uker- hoho..... Nå skal jeg straks spise litt for jeg skal tapetsere underetasjen med min NYDELIGE tapet fra borde.. Som dere selvsagt skal få all infoen dere ønsker på når ejg viser dere resultatet! 

Nyt dagen, så skrives vi kanskje med litt mer bilder av huset i kaos etterpå! 

Tirsdag!

God morgen og god tirsdag! 

Idag har jeg startet dagen på lageret og pakket varer! En skikkelig start på dagen og det er så deilig!  Jeg gleder meg stort til å få huset på plass, for når jeg går i butikken å ser alle de fine tingene som kommer inn dørene her blir jeg mer og mer giret! hihi .... Siste nyhet nå er disse flotte putetrekkene fra Ganthome! Har dere sett, nå kan jeg nesten ikke vente til jul? Flere som gleder seg? 

Putetrekket finnes HER i nettbutikken. 
Idag går jeg å våker over tlf min, jeg får nemlig hvitevarer kjørt hjem mellom 10-16 og de skulle ringe 30 min før de kommer.. Nå blir det snart isbiter på meg .. hihi.. Side-by-side kjøleskap har vært ønsket lenge! 

Nyt dagen, mer bilder av oppussingskaoset vårt kommer etterpå! Vi skrives! 

Nesten som på julaften..

Så var kvelden her, tiden går virkelig unna når vi har 1000 baller i luften. Idag har jeg vært på jobben og fått unna en del varer som gikk ut døren med tollpost før jeg dro så imorgen er det på´n igjen. Vi har fått et overblikk på kjøkkenet og det er veldig morsomt, jeg kan jo ikke klage når vi er så heldige og få gjort det som vi vil her hjemme. Tapeten jeg bestilte til gangen i underetasjen kom idag og jeg er alt igang! Det var rett og slett -julaften å åpne den opp! 

Jeeeej!! Ny tapet! Den er blå og beige stripete!! 

Vel, vi pynter oss ikke for å pusse opp, men at ponchone fra Gant er bebodd er en ting som er helt sikkert. Jeg bare elsker fassongen og at den er så lett å ha på... Uansett hva jeg skal synes jeg det er så mye lettere å tre på seg en poncho en store tunge jakker. Her går døren opp og igjen og da er det deilig å kunne ta den på! 

Ikke noe outfit bilde dette, men Ponchoen finnes HER. Jeg er som en liten unge på julaften idag, men når man pusser opp og ting gjemmer seg i esker synes jeg det ikke er så rart! 

Nyt kvelden, den går VELDIG fort! 

Høsten er herlig!

Har dere kjent på den deilige høstluften ute? Jeg er så glad sola endelig skinner igjen for nå har det vært mange dager med grått og trist vær. Om dagen sjonglerer jeg mellom jobb og hjem å titter derfor innom for å tipse dere om det store høstsalget vi har denne uken. 

Vi har ut denne uken 10 % på alt fra Gant, Lexington og alt av klær!  Her kan du sikre deg godbiter som jocelyn jacket, deilige myke håndklær og spreke putetrekk! Hvorfor ikke begynne å ta julehandelen nå? 

Jocelyn jacket svikter aldri og jeg elsker denne. Den er perfekt til været ute nå vår som høst og tidlig vinter! Absolutt en liten anbefaling om du liker jakker som er gode og myke .Finner HER i nettbutikken. 

Nå skal jeg kaste meg vidre rundt og komme meg hjem! Kjøkkenet kom idag og jeg er i hundre! 

FREMGANG!

God kveld godtfolk!  Nå går det fremover her og imorgen begynner vi på kjøkkenet! Gulvet kommer på sin plass, Hans må opp å hente de siste få kvadratene rett etter jobb imorgen og deretter begynner kjøkkenet å se dagens lys!   

Vel, jeg har malt idag, og skal male den siste veggen nå får jeg tar kvelden. Veggene i gangen blir sorte, flisene blir lyse beige og resten av huset blir lyst! Jeg ønsker å få frem knaggene skikkelig å føler at alt kommer mer til sin rett med mørk bakgrunn. I butikken er veggene sorte og knaggene som vises frem ser 10 x finere ut der enn på de hvit/beige veggene her hjemme hos oss per dags dato... Dere får et litt "dårlig" inntrykk nå, men jeg skal vise dere resultatet når lyset komme rinn alle vinduene, det blir nemlig råflott!!! 

Panelveggen som er hvit på dette bildet blir også sort... og her har vi planer. El-brytere og lampen i gangen blir byttet ut, vi skal ha spotter, nye brytere og kontakter så gleder meg stort!! 

Sjekk det gamle gulvbelegget da.. Sikkert flott og moderne en gang dette, men jeg lo så tårene trillet når jeg så at de hadde hatt "korke" gulv... Det er liksom så ille 70/80 tallet! hihi..... 

Ting går fremover og snart kommer ny trapp! jeg gleder meg!!!! Vel, et par av knaggene jeg ser for meg er disse.. 

HER. Og HER. Nå får jeg fortsette! Gleder meg til å vise mer til dere imorgen!!! Wiiiihiiiii!!! 

God søndag !

Her går det unna, vi har ennå MASSE igjen, men nå har vi kommet langt! Jeg skal snart begynne å male veggene i gangen før elektriker og murer kommer imorgen. Hans har nå rivd opp hele gulvet og igår gikk hele kjøkkenet ut! For en rar opplevelse det er å se det du har hatt som kjøkken i et par år blir skrudd ned og tomme vegger står igjen! Moro er det med det, for de som har bod her før vet jo hvordan de har hatt det i tidens løp, men vi som ikke har det har fått se tapet og gulvbelegg tilbake til 1970/1980 tallet... 

Når veggen gikk ble det SÅ lyst og åpent! Og gleden er stor når jeg ser at det å ikke ha valgt overskap på veggene ved vinduet og vifta har vært et smart valg! Vi lever i kaos, men vi koser oss faktisk veldig! Igår  kvled tok vi med ungene ut og dro på badeland og deretter fikk de velge middag som såklart endte på pizza. hihi... Enda godt vi har barnerommene og kjellerstuen å bruke til de små i underetasjen! der har vi koblet opp alt så de ikke mangler noe! Og papp tallerkner blir sendt opp og ned i rekordfart! haha...

Litt bilder underveis!

Her røsker vi opp resten av de to "gamle" gulvene før resten skal legges.  Plutselig fikk vi 2 cm høyere takhøyde!  

Radonvifta går igjennom veggen som var mot kjøkkenet, vi skal ta bort den siste bjelken, men radonrørene må stå igjen, da det blir for kostbart og flytte det. Heldigvis bygger det bare 70 cm ut og 15 cm i dybde så vi bygger veggen inn i kjøkkenet. Kjøleskapet blir da på siden det står, bare inntil og høyskapene kommer inntil på andre siden. 

Kjøkkenet er borte, det er så rart! 

Åpeningen til gangen er forstørret med 10 cm - en herlig følelse å få vekk døren som rett og slett bare har vært i veien! Vel, mer bilder kommer etterpå, nå må jeg bære ut litt mer søppel!!! 

Snart farvel med det gamle.

God helg fokens! Kommet i helgemodus ennå? 

Vel,det har jeg og nå idag er siste dagen vi har kjøkken på en uke eller to. Tenk nå får vi opp drømmekjøkkenet og det blir rett og slett Nydelig! Jeg kan nesten ikke vente til jeg kan be hele familien på middag samlet rundt bordet med deilig middag på tallerken i vårt "nye" hjem.. 

Dette er noe vi gjør sammen og det er jo så klart veldig morsomt, og det å hatt "frie" tøyler til å få det som vi vil har vært en sann glede, tenk at vi har fått denne muligheten? sammen... Herremin jeg er så takknemlig for det hjemmet vi skaper sammen, 

Så takk og farvel "gamle" kjøkkenet mitt. Nå skal dette hentes av ny eier imorgen. 

(litt gammel inspirasjon )Kruv HER, duftlys HER. (her har vi fått inn mange nye. ) 

Og et nytt STORT kjøkken skal opp og jeg skal få MASSE benkeplass og skapet! 

Stilen vi har valgt er herregaard og det skal bli hjertet i huset. 

 

Da er veggen vekk!!

Jeg har fått STORT hus!!! Eller større plass ihvertfall, uten å bygge på å greier!! Imorgen kommer Elektriker og utfordringen er jo å få fjernet den ene stål"ramma" som går igjennom huset, ihvertfall prøve.. Den er så å si flat så om vi får snudd den kan vi skjule den i skapet faktisk... Utrolig hvor mye som gjemmer seg bak "skjulte" vegger. haha.... Som dere ser skjer det mye her hjemme, det ene drar med seg det andre, sånn er det vel bestandig , eller hva?  Vel, mere bilder imrogen nå STUPER jeg i seng! nattinatt! 

HOo jeg er bygmester BOB...

Trallalaaa, trallalalaaaa... ( g.r.l ugly heart) Her synger jeg så høyt mens jeg river at lungene mine nesten eksploderer-stakkars naboer!!!! I verdens styggeste og deiligste joggedress! Noen som vet hvajeg mener? haha...... Et brekkjern, litt vegger, en hammer-trenger jeg si mer?  Idag har jeg rivd og faktisk storkoset meg med det! Jeg vurderer nå å bli river jeg nå, for det ville passet meg midt i blinken. haha... Idag har jeg også vært hos fargerike og valgt meg ut ny tapet til gangen i kjelleren og til Olíver sitt rom- for en servise - upåklagelig!! Og dere, jeg har handlet maling, ut fra en tapet.. Den er sort, men ikke sort slik som typisk maling, det er et fint skimmer i den, og den skal riktignok bare på to små vegger!! Jeg skal vise dere etterpå !!! Den kommer til å passe perfekt til de nye flisene vi skal ha i gangen! gjett om jeg gleder meg da!!!! 


Imorgen er det på´n igjen med pakking, idag har jeg sittet 3 timer å svart på mail, men da var det nok, hodet mitt gikk trillrundt! Også har jeg lagt opp løpet for de neste dagene!! 

Jeg har tatt masse bilder til dere, men jeg må tømme maskinene min, den vil ikke legge inn flere bilder nå, den har for mange tusen så tenkte å gjøre det nå.(plis gi meg noen flere timer idag) -hoho..... Så hold-on...Det kommer masse bilder etterpå!!  

 

Friske blomster!

Selv om huset står på hodet klarer jeg ikke motstå litt blomster, idag fikk jeg fylt opp vasen i kurven med vakre roser og det er virkelig sant at blomster gjør en glad. 

Lysestaker HER. 

Gulvet er så pent, jeg blir bare mer og mer fornøyd med valget vårt og nå skal snart veggplater og takplater opp også før vi får på plass kjempe fine gulv og taklister. Men "ordensmenneske" som jeg er  har jeg fått plassert spisestuesofaen og det lille hjørnebodet på plass. Dette kommer til å bli knall! Jeg ser for meg resultatet hele tiden. hihi.... 


Snart kommer mamma og pappa og hjelper oss litt, pappa har fått i oppgave å være litt "veileder" på noe riving her så da blir det full gass resten av kvelden! Jeg har aldri rivet noe i hele mitt liv, men har en liten tro om at dette blir morsomt. Mulig jeg skal bytte yrke om det faller i smak å ødelegge litt forskjellig. haha... 

Nyt kvelden, vi skrives -plutselig sweeties! 

Jeg må bare..

Nå begynner ting virkelig å falle på plass her i heimen, selv om vi bare har lagt gulvet i halve stuen er jeg så fornøyd og at jeg har en kjempe flink samboer er INGEN tvil! Han er så nøye,presis og flink og jeg står sidenav å heier på han-haha.. Jeg får ikke lov å røre noen ting og kan så å si ikke snakke til han når han jobber fordi han tydelig er konsentrert.. Men dere se på resultatet... Herremin som jeg gleder meg til å få opp panelvegger, tak og lister så jeg kan "flytte" inn alle de lekre nye møblene jeg har bestilt til oss. Jeg teppebomber dere nesten med bilder av gulvet, men jeg er såååå fornøyd at jeg klarer ikke stå imot!  Jeg blir bare mer og mer stolt jeg altså! 

Nå skal jeg legge meg , imrogen er det masse jobb og en hel haug av riving som skal skje når jeg kommer hjem! Nyt kvelden, vi skrives! 

Jeg jobber med "stjerner" ...

God tirsdag! Idag har det vært kaldt altså, fy altså, sur,sur vind og helt grått... Trist vær rett og slett! Men sånn er det, nå er det snart vinter. Jeg har fått frem mer varer, ryddet lageret,passer og notert meg oppgaver for morgendagen! Jeg har endelig fått ut de fine stjernene og idag ble jeg plutselig supergira på julen som snart venter! 1,5 mn igjen før jeg starter med pyntingen hjemme, jeg bare gleder meg mer og mer jeg altså! Nå skal jeg sette snuten hjemover og fortsette på alle oppavene som ligger å venter på oss der! Bare moro det da!  

Jeg jubler!

Nå er vi i gang og Hans har alt fått opp alt det "gamle" gulvet i hele tv kroken, det blir så lunt og trivelig med det nye. Det vi har hatt oppe skal legges nede i bodene slik at det blir pent i begge etasjene her i huset.  

Vi skal ha opp panelplater og paneltak så det å se det endelige resultatet gleder jeg meg veldig til. Samt at vi får innebygd tv seksjon med skaper og hyller fra tak til gulv og skikkelig vindusbrett i vinduet i tv kroken skal bli en sann fryd!  Trappen skal også byttes ut og tettes og trinna får teppe, slik at det blir mykt og godt å gå i den, ny loftluke skal opp, verandadør, lister rundt vinduer - ja så å si alt skal bli nytt. Det å bo i et hus som har byggeår 1979 byr på stadig nye overraskelser, men etter befaringene fra alt fra rørlegger,elektriker, snekere osv blir det nå endelig tipp topp og bare en sann fryd! To karer som har jobbet veldig, Olíver har vært en aktiv hjelper og storkoset seg med oppgavene han fikk, snakk om fornøyd gutt! 

 

Her ser dere fargen, gulvet er ikke "slått" helt sammen i enden så Hans ville helst at jeg skulle vente med bildene til han var ferdig der, men dere kjenner meg... Jeg er gira til tusen og måtte bare vise dere det! Mørkt deilig og mykt tregulv! Veggene ellers i hele 1.etasje blir lyse og møblene forutenom sofaen er lyse, men salogbordet,spisebordet og konsollbordet som flytter inn blir beiset i samme farge som gulvet, det samme gjør stolbeina på spisestua vår. Også har jeg kjøpt 3x4 m lyst teppe med skinnkant som skal i spisestuen og i stuen, så om noen vil ha mitt gamle salongteppe i ull ( det er litt flekkete så må vaskes) så er det bare å hente det !! haha...

 

Nå skal jeg snart se "drit seint med edel" eller hva det heter før det er sengen og deretter jobb imorgen tidlig! 

Nyt kvelden vi skrives på! 

En god morgen med mange tanker.

Ny uke igjen og denne uken er det tid med barna som står på planen. Ungene kom hjem igår og jeg kan ikke beskrive lykken i mammahjertet å få de hjem. Det er rart med det, når jeg fikk barn var jeg så bestemt på at jeg aldri skulle bo med noen andre enn barnafaren, jeg eide en så stor stolthet over å skulle være en sammensveiset familie at den tanken ville jeg ikke tenke en gang.. Flere enn meg?

Jeg husker jeg så på dette med skilsmisse som synd og ofte tenke "stakkars" barn som må bo to steder, aldri om det skulle skje mine.. Er ikke det typisk?  Jeg mener, vi er så opptatt av fasade, at alt må være så hysj-hysj og problemer er et tabu.. For hvem? Kona til naboen?  Helt seriøst, er ikke dette bare trist at vi er så opptatt av andre sine meninger at vi faktisk velger å sette oss selv til side. 

Jeg ble fortalt at du blir en bedre mor når du selv har det bra, jeg har vært langt nede... Kan si det slik at jeg tok vel på bunn, så langt nede var jeg. Det å skulle stå opp å være den "perfekte" mor, gjøre en god jobb, vise et smilende ansikt og være til stede ble en utfordring og livsgnisten min den forsvant! Jeg var så redd for å skuffe de rundt meg, at jeg nesten var villig til hva som helst bare for å slippe det ubegalige valget. 

Jeg kan idag si at valget jeg tok(vi tok) er det mest voksende valget jeg noen sinne har tatt. Det å klare å se en skille og deretter jobbe for et felles mål for oss selv, banra og fremtiden var så utrolig mye viktigere. Og idag er jeg så glad for at vi klarte det, ungene er lykklige og har den glede av å ha en mamma og pappa som faktisk er venner, som samarbeider og itillegg har de en ste-far som de forguder.. 


Idag hadde vi kvalitetstid på morran, nesten litt farlig for vi glemte bort klokken. Mathilde og oliver er "minime" og jeg synes det er så moro å kle de opp!  To flotte skolebarn som jeg må klype meg i armen for å forstå at de har blitt så store! Det er så moro for MAthilde er skikkelig jåle-jente, hun elsker glitter og dilldall og hoppe ri taket av glede hver gang det ligger en ny hårspenne eller strikk å venter på henne. Oliver er det stikk motsatte -skikkelig guttegutt som skal klare alt selv!  Han har caps og lue dilla og det at jeg skal blande meg der er ikke aktuelt! 
Hvem de linger på aner jeg ikke, de er så forskjellige og "sære" begge to.. Impulse, sta og egen er nok sider de har fra meg, men utseende , hvem de ligner på vet jeg ikke faktisk.. De har blitt så store og forandret seg så mye det siste halvåret at jeg henger snart ikke lenger med. Olíver har nå fått store tenner som fortenner og jeg synes det var noe som forandret han mest.. Når de små melketennene forsvant og de store tennene kom frem... 

Jaja, vi mødre er en egen art, det er en ting som er sikkert! 

Vel, nå skal jeg kaste meg i dusjen og komme meg på jobb, Idag begynner jeg "sent" og det er deilig på en mandag altså! 

Huset ståt på hodet og vi skal begynne med gulvet idag... Bilder kommer jeg LOVER!! 

Nyt dagen, vi skrives !! 

Harmonisk ...

God søndag godtfolk! Så er straks en ny uke over og vi har denne uken utrolig mye på agendaen som må gjøres.. Vi skal få dratt opp gulvet som ligger i 1.etasje, fliser skal legges med varmekabler, og underetasjen startes på! Soverommet vårt er feridg og vi er kjempe fornøyde med fargevalget her inne. Alt kom mer til sin rett nå. 

Idag kommer småtrolla hjem, men før det skal vi fortsette å holde litt her hjemme, Nyt dagen my sweeties! 

 

Info malingkode: 4109/ S3010- R80B - Farge gustavsblå jotun -standard. 

Tapeten er fra Borge. 

Gulv : klikk-laminat fra Coop obs. 

Nattbord; Ikea. 

Tekstil; Villapaprika 

Lampe: Villapaprika  

Speil: Villapaprika (slutt solgt) 

Knagger: Villapaprika  

Sengegavel: Villapaprika 

It´s all about details - and i think about the blue...

Lørdag - shjooohoo!  God kveld folkens.. Nå er det full rulle her i heimen, soverommet er straks ferdig og herremin så hoppende glad jeg er over resultatet! Dette blir bra!!! Jeg tror aldri jeg har truffet bedre enn nå ifølge meg selv.

Nå har jeg blitt så kjent med min egen farkepalet og så trygg på meg selv at jeg jeg våger og blande inn litt "crazy" og være litt "gal"...

Fargene jeg har valgt på soverommet er dempende og rolige ton-i-ton farger i ulike blåtoner. Jeg har valgt å tenkte ro og harmoni og prøvd å skape et litt cottage preget inntrykk med det moderne baket inn. 


Jeg skal vise dere rommet feridg når jeg har fått opp gardinene igjen og stylet ferdig... Og da kommer så klart fargekoder -- gled dere! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Klart for morgendagen...

God fredagskveld... Så er butikken klar for morgendagen, lørdag er liksom dagen butikken absolutt burde være ryddig og fin, da er folk ute å titter og koser seg. Jeg selv elsker lørdager og savner faktisk de gangene jeg dro på lørdagsturer og tittet i butikker, fant meg en liten skatt eller to og brukte tiden på å kose meg...

Butikken har fått opp noen lykter og trær, mer "julepynt" får ikke komme opp ennå,men det morsomme er at vi har solgt MANGE små trær alt, de er jo fine utenom julen oså.  

Vel, jeg er ihvertfall SUPER stolt av butikken min, elsker den bare mer og mer!! Og dere nå har jeg kjøpt meg nytt spisebord og skjenk... Gjett om jeg gleder meg!?

FRIDAY!

God helg alle sammen!  Endelig helg igjen og denne uken har gått fort eller hva?  Vel, igår var jeg på damenes aften hos Byggmakker på Østsiden i Fredrikstad og Villapaprika stilte ut en masse lekker tekstil fra Gant,Lexington og palma- utrolig artig! 

Jeg hadde STORE planer om å blogge når jeg kom hjem, men klokken gikk helt fra meg og det beklager jeg virkelig... Idag har jeg pakket litt her hjemme og skal straks sette snuten mot jobben for å jobbe med nettbutikken og alt som faller naturlig der. Jeg valgte i en hektisk hverdag og gi meg selv en rolig og deilig morgen og har koset meg med min daglige dose korn, te og banan.. En relativt deilig frokost. haha... MEN , gjort litt ekstra stas på. 

Brett ,lykt, kopp og knagg HER, HER,HER OG HER. 


Pledd HER, Velourpute HER og slike bomullpute HER. 

 

Jeg håper dere har tatt litt godt vare på dere selv idag og at dere får en nydelig helg! Vi skrives etterpå, da ha rjg litt å vise frem-igjen! haha... 

 

Innekos..

Nå er det virkelig tid for innekos, har dere sett på det været som er ute?  Er det en ting jeg elsker er det å kose meg med hus og hjem når det stormer langs husveggene og regnet pisker på ruten. Det å tenne lys, få på plass deilige og myke pledd og krype opp i sofakroken med en varm kopp te eller kakao, finnes det noe hyggligere? Ikke hva jeg vet ihvertfall. 

Idag er det innekos i butikken, vi får faktisk ut noen "julevarer" , rart med det, men den tiden er inne for oss i butikkbransjen nå allerede. Litt bilder og stæsj til nettbutikken kommer utover nå, bare å glede seg, er det noe dere vet jeg skulle lagt inn eller sett etter, skrik ut! 
Nyt dagen , vi skirves! 

God kveld!

Herremin som tiden flyr avsted, idag har det skjedd mye her og jeg er så tung i hodet at jeg nesten vil spy. Jeg har trengt dagen idag på å "komme" meg og bare lyttet til meg selv, noen ganger kan det gjør underverker, det er en ting som er sikkert. 

Snekkeren har vært her idag og siste uken i denne mnd kommer kjøkkenet vårt, gulv blir dratt opp og lagt nytt, vegger får panelplater, taket får panelplater, gangen blir "forstørret" , fliser blir lagt og ja generelt MYE faller på plass. Jeg er helt "dårlig" og gleder meg som en gal til å få ting på plass. Når vi går inn i jule mnd er alt helt nydelig her hjemme og det skal bli en sann fryd for øyet. 

Det eneste som er koselig her hjemme nå er peisen-haha... Jeg har gått til innkjøp av nye lysestaker og krukker og super giret på å få det plassert på "riktig" plass .. 

Finnes HER i nettbtuikken. Noen som vil se gulvet vi har valgt ut?  Det er nemlig RÅLEKKERT! 

Til salgs!

Nå har vi kommet dit i prosessen at møbler selges! Vi selger så klart det vi har om vi må sende det og er det noen som vil ha fine møbler til fin pris anbefaler jeg å slå til. 

Disse nattbordene/mini kommodene sleger jeg for kr 2000 stk. Disse koster ny 3500. 

Sofaen dere ser ryggen på selges for kr 9000,- Så god som ny . Finnes HER nettbutikken med flere biler og mer info, denne har vi også ny i butikk. 

Salongbordet jeg har "laget" selv selger jeg for kr 900,-  det er helt og fint,samt veldig solid. 120X100 cm 

Spisestuebordet selges for kr 7000,- 

Konsollbordet jeg laget selger jeg for kr 500,- 

Er noe av dette av interesse, kontakt meg på tlf 46641748 . 

Nyt dagen, vi skrives! 

 

Det skjer saker...

God kveld søte, takk for så mange gode ord fra dere, det varmer så masse, dere er altså så gode.Så tusen takk. 

Idag fikk jeg tegningen på kjøkkenet og det var så moro! Vel, det er noen ting som skal endres , men det å få se kjøkkenet "ferdig" satt sammen  var veldig morsomt. Vi skal ikke ha skaper eller hyller der koketoppen kommer, kun en stor vifte og fliser hele vegen opp og kjøleskapet blir en halvmeter lener fra vinduet en på tegingen,samt at jeg skal ha skap over slik at det blir "baket" inn. Vi skal ha lister over sokklene og råfine lister langs taket.. Det ferdige resultatet blir helt fantastisk! 

Her har dere et utkast på kjøkkenet. Imorgen kommer snekkeren og jeg gleder meg MASSE!!! Nå er vi igang og det er ille moro!

Skikkelig surt.

Mandag og nye ting på planen. så langt ligger jeg litt etter og er ikke ferdig med jobb før sent ikveld. Igår ble jeg ikke ferdig før kl var nærmere 03 inatt og når vekkeklokken ringte kl 0630 følte jeg meg som en zombie! Vel, jeg skal ikke klage, jeg har en fantastisk helg bak meg, men nå om dagen har jeg det helt ærlig litt "dritt"... Ikke noe som har noe med Villapaprika å gjøre, men annet som står meg nært og det er så hjerteondt at jeg sliter med å holde tårene tilbake. Alt løser seg og det vil dette også gjøre, men det er likevel en prosses som er grusom å skulle stå å se på ute å kunne gjøre noe som helst! -mulig jeg trenger litt opp-backing i perioden fremover... (?)...

Vel, jeg henger ikke med hodet, og jeg er i full gang med å få denne uken "perfekt" likevel.. 

Jeg har pyntet litt hjemme idag, den ene enden skal jo bort først nå så da prøver jeg å gjøre ting litt koselig i den enden vi ikke setter på hodet. Jeg har planer om å bo her mens vi holder på. 

Lyktene er nye og Finnes HER i nettbutikken. Brettet er endelig på plass også og finnes HER. Jeg tror aldri blir lei det rottingbrettet mitt jeg altså, hatt det i over 1,5 år nå og ennå ikke lei.. Noen ting blir man mer glad i enn andre... Fint året rundt. 

Velour er noe jeg ikke får nok av og de nye fra Gant er alt godt plasser i sofakroken med de beige fra Florence. 

Finnes HER og HER i nettbutikken.. Pefekte match- rolig og enkelt . Skaper den perfekte høststemning. Putedilla jeg? Barre littegran-- jeg lover! Nå skal jeg sette meg i bilen og komme meg til gardermoen... Pliktene kaller! 

Nyt dagen, det fortjener dere! 

-Her er jeg..

Du leser rett- her er jeg og det er en ting som er sikkert. 

Mange ganger får jeg spørsmål på hvordan alt har gått slik det har gått for meg og jeg vet det sitter en stor gjeng håpefulle der ute med drømmer og abissjoner om å komme langt. For hvem har ikke det? 

Vil du nå langt må du starte med å brette opp armene og tåle en masse negativitet, skamfull konkurranse, vennskap som går tapt og det å sette dagene i dit "normale" liv på vent. Jeg vet faktisk ikke hva jeg hadde turt om jeg hadde vist hva det ville si, men i en alder av 22 år er du kanskje noe mer "gal" og hindringer ser man vel heller ikke(?)  Jeg så ingen hindrer, jeg valgte å viske dem ut og bevise for meg selv at denne drømmen skulle jeg klare å bake sammen utenfor drømmeland.. 

Det eneste med dette "bakeverket" var at det ikke hadde noen oppskrift, den eneste oppskriften satt i hodet mitt. Jeg klarte ikke fortelle det til noen heller for oppskriften var og er ennå komplisert... Det å skrive den ned ble bare mye gjentakelser av ting som i det lange løpet dør ut, så hva gjør jeg idag? Jeg fortsetter.....  Jeg kan si en ting sikkert jeg har grått mye, tårene har trillet nedover skinnet mitt gang-på-gang-på-gang og reddselen for å ikke strekke ti blir ikke mindre-tro meg!  Jeg har nå vært i bransjen i 3 år, sett folk komme å gå .... Slik vil det også fortsette, noen faller ut, nye kommer til. Om det gjelder interiør og hjem eller kosthold, tro meg... Er noen gode på dette finnes det også tusenvis av andre som også er det.  Jeg blir så overrasket og imponert når jeg ser hvor "lett" man kan få intrykket av at det er å åpne butikk/nettbutikk idag som sosiale medier er så i vinden og følgere henger seg på. Det jeg har lært er at om jeg så har 14 000 følgere på instagram, flere tusen på bloggen og over 8000 mennesker på facebook samt butikk besøkt av mange hver eneste dag er det ikke lett og så langt har jeg (vi) måttet gå inn med nærmere to millioner kr. Ja, for med vekst på kundelisten vokser også varelageret, leveringer blir en kamp.. Det går gjerne lekende lett i starten og synet man lager seg er så "lett" .. En ting vil jeg si helt ærlig - så lett fortsetter det ikke å være..  

Det blir vanskligere og vanskligere å tilfredstille, kravene kundene setter til deg vokser, presset blir større, kreatviteten løper løpsk, lommeboken tømmes og kampen for å nå til med noe nytt blir så krevende at du må regne med å blø neseblod mens du kl 01 00 står å pakker varer som skulle vært ute dagen før. Dette er helt ærlig fortalt og kanskje den siden folk gjerne ikke vil vise- fasaden snakker jo så å si alltid for oss- den fasaden vi har valgt å sette og vise verden! Dette er realiteten, for vi lever i 2014 og ting blir ikke mindre.  I dette tilfellet må du holde deg selv i ryggen og tåle å se at ingen andre enn deg selv kan gjennomføre din drøm. Du er alltid deg selv nærmest, men du velger selv hvilken bånd du velger å knytte til deg på din veg. 

Bedrevitere , noen som vet hva det er?  En ting er sikkert om noen har lykkes i livet med noe klarer de likevel ikke å si - så flink du har vært. Referatet er stort på hva du kunne gjort bedre, hva de ville gjort og ikke gjort. Det å sette seg inn i en annens situasjon virker så lekende lett, noen ganger litt for enkelt.  Det er absolutt ingen som kan komme å fortelle meg hva jeg kunne gjort bedre, for en eller annen plass vil vi alle trå feil.. Veie til suksess er lang, veien til fiasko er kort.  En god oppskrift er vel 20 % flaks og 80 % slit og hard jobb..  

Jeg har vært veldig heldig , jeg startet nettbutikk for snart 3 år siden og økt i salg hvert år, men i 2013 skjedde noe helt utrolig. Vi valgte å satse,ta et sats som har vært og ennå er tøft- nemlig vokse vidre. Vi byttet lokaler, fikk inn tunge merkevarer og måtte ha mer arbeidkraft. Siden okt.2013 har vi doblet omsettning og har gått fra en omsetting på 3,3 mill til det dobelte, i dette tilfellet snakker vi +mva. Likviditetsmessig er dette helt sinnsykt tungt! Vi har valgt og ikke ha noen bank i bilde, altså ikke låne penger av andre en oss selv og hver eneste vare som har gått ut har vi måtte finansiere selv. Jeg kan ikke si at dette er enkelt uansett hvor lett noen tror ting ordner seg for meg. Vi har derfor måtte knytte til oss bånd til våre levrandører som oppi dette skal ha en ENORM klapp på skulderen, for hva vi skulle gjort uten tålmodigheten og troen de har hatt på og til oss vet jeg ikke. (?) ...  Jeg kan nevne noen NOMI import, Tred Collection, 4knits, Edelweiss,Florence, Lexington,Gant, listen er LANG! En ting jeg vet sikkert er at de som ikke svikter meg, legger jeg under vingen min og holder tett til brystet og tar med meg vidre.   

Jeg har sittet å takket nei til annonser og andre reklamerelaterte ting i mange år og at markedet der ute er stort er ingen tvil. Jeg har valgt å ikke takke ja til noe som har kunnet ta oppmerksomheten min vekk fra det jeg driver med og satset helhjertet på og legger sjelen min i. 

Det er flere tusner på tunser av varer som har gått ut døren hos oss og siden jeg tok over nettet i august har jeg sendt ut varer for over 700 000 ,vi snakker da ut fra de varekategoriene vi har i nettbutikken og det er ikke en brøkdel av det vi har i butikken.  Ønske er å få inn alle, men dette lar seg ikke gjøre over natten og tar tid, men jeg er på vei. 

Jeg har valgt å legge listen høyt og personlig, netttbutikken og butikken skal være Camilla, for til dags dato har jeg aldri tatt inn noe jeg selv ikke vil ha, alle bildene har jeg tatt selv ( 5 % er lexington sine) og showroomet er mitt hjem. Jeg må hele tiden se noe nytt  i varer, tenke noe nytt, for ideen jeg klekket igår har alt noen andre latt seg inspirere av og satt sitt navn på... Nå som mitt hjem blir forandret skal jeg vise frem varer som aldri før og etter jeg tok meg i nakken for et par mndér siden har jeg en liste på ting som skal igjennom, testes og deles..  

Er det en ting jeg kan si sikkert er det at du MÅ ha troen på deg selv, velge å finne noe positivt i det negative, lære av feil, knytt til deg mennesker der du selv stiller svakere, være tro med ditt, finne -din "greie" , dele av deg selv og aldri gi deg. Det blir som å løpe maraton- når du merker du nesten mister pusten må du pushe deg enda mer og komme over den "kneika" og gi bånn gass!  Stopper du for å finne pusten kan jeg si deg at det å "komme tilbake" blir 10 x tøffere... Tro meg.  

Vis handling og ikke bare si ord.. Jeg har nå satset Villapaprika vidre, satt nye mål jeg skal rekke.. Dere skal få følge med på ferde om dere vil og gleden av å endelig være trygg på selv gir meg masse! Jeg har lest alt det "gale" alle mener om meg og butikken, jeg blir ikke lenger lei meg og jeg skal nå nye høyder ,fly igjennom luften og kommer jeg ikke til universets indre skal jeg feste meg til en stjerne! For den er vakker den også.  

(Bank -bank, hvem er der? Her er jeg!)

Et liv fylt med gleder, kjærlighet og minner er et liv man kan se tilbake på og vite at man aldri ville vært foruten.Grip dagen ,lev i nuet og ta vare på hverandre.  

Klare for å bli med?

God søndagskveld!

Da er vi på plass i sofakorken etter en dag med litt jobb. Vi kom fra Blefjell i 14 tiden og dro da vidre på jobb etterpå, jeg hadde en god del som måtte på stell til imorgen og måtte derfor kaste meg litt rundt. Nå er kvelden her og vi har alt sittet å lagt opp løpet for ukene fremover! Denne uka starter vi på oppussingen, vi har så mye som skal gjøres og faktisk like gira begge to... 

Nå skal nye panelplater opp og tv-skap seksjon opp ,samt gulv og tak, deretter beveger vi oss vidre mot kjøkkenet som blir en fryd for øyet! Veggene rives så snart vi er ferdig i den ene enden og da starter vi på prosjekt kjøkken. Fra stuen vil det bli en list mot gangen pga nye fliser. Døren ut mot yttergangen rives bort, samt karm og list,deretter kommer varmekabler og fliser  slik at vi får en skikkelig hall med "god" plass. Jeg vet at alt forandrer seg veldig her hjemme og gleder meg veldig! Bare det å få opp ny trapp- herremin det blir prikken over I´n det! 

Trappen vil bli slik som dette fra underetasjen og opp, rekkverket blir det samme det også, bare litt tykkere og helt hvitt så klart! Kjøkkenet er valgt og valget falt på dette: 

Vi skal ha andre knotter og benkeplaten blir i mørk tre, slik som gulvet vi skal ha. Vi får hvit porselenvask og matchende fliser, sidebyside kjøleskap, vinskap, kaffe,mickro integrert,samt oppvaskmaskin og stekeovn...  Tror dere jeg er gira eller!! Vet dere, jeg er nesten kvalm, så gira er jeg! 

Vi får tykke taklister i hele huset, gulvet som er i stuen nå blir  flyttet ned i boden og en skikkelig walk in garderobe blir ført opp rett innenfor det kommende badet! 

Vel, jeg har nå gått i innkjøp av annet og i har også valgt oss ut en ny sofa-mondul! I mocca velour og salongbordet blir et helt nytt fra Villapaprika! Nye velour gardiner skal også opp, men jeg skal dra å se på farger og kvalitet den kommende uken.. Masse nytt fra Villapaprika skal inn og jeg gleder meg til å vise absolutt alt til dere! 

 

Klare til å bli med på denne reisen? 

Jeg skal dele bit-for-bit med dere og dele tips og priser jevnlig.. Flere som pusser opp! ? 

Tur i fjellheimen.

Idag har vi vært på tur- opp i fjellheimen og sett Norsk natur på sitt beste! Høstværet er noe eget på fjellet, luften er så frisk og det er en helt nydelig ro som ikke kan beskrives og det å vite at man er en god biltur unna det meste er så deilig! 

Ungene storkoser seg og er i 110 hele tiden, helt utrolig at de kan ha en slik energi, men det er kanskje vanlig?  I mitt tilfelle er det ikke mulig å holde følge uten å miste pusten. 

 

Ut på tur aldri sur, vi nyter livet på hyttetur! 

Nå ska jeg legge meg rett ut i noen minutter, jeg blir så utrolig trøtt når jeg kommer på fjellet og det er egentilig helt grei- deilig å få lov å være litt slapp innimellom også! 

Nyt dagen, så skrives vi! 

Fremme på Blefjell.

Etter noen timer i bilen kom vi frem på Blefjell, idag var det en del trafikk og det sinket oss litt. Når vi da først kom frem var det en fryd å puste inn fjelluften. Vi har spist deilig middag, ungene har badet i badestampen og nå sitter de å leser litt før de skal i seng. 

Nå skal kvelden nytes forran peisen og jeg håper dere vet å nyte kvelden også! Imorgen skal vi på langtur! Gjett om ungene gleder seg! 

 

Litt "jentegreier" ..

Masse god kveld!  

Nå er bagen pakket og vi er klare for å sette snuten mot Blefjell og familiekos! Svigermor og svigerfar er alt oppe og ungene gleder som som bare det til å vise de det ene og det andre.. Jeg gleder meg til fjellluften og det å komme meg vekk for et par dager, etter all jobbingen de siste 2.mndéne nå skal det bli godt å ta ting litt med ro en plass hvor jeg ikke kan svippe nedom butikken når jeg får det for meg. Det er ikke så mye som skal til, men et par dager er balsam for sjela.. 

Og idag freshet jeg opp neglene mine med den nye neglelakken fra Dior- fargen er rett og slett nydelig! Og jeg må anbefale dere den nye burberry parfymen , jeg elsker burberry og denne er en klar og ny favoritt! 

Nå skal jeg nyte kvelden før sengen kaller... Er det en ting som er sikkert er det at den skal bli veldig god! 

Nyt kvelden... Det fortjener dere!

Torsdag og langdag!

God morning SUNSHINE! 

Idag er det kosmosoverdose i butikken dag og det er akkurat det jeg elsker når jeg er på jobb, kun noen ordre unna å kunne si meg ferdig for idag også med pakking..Dette er en helt ny verden, kontroll er absolutt å anbefale.. 

Jeg sender dere et stort smil og takk! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene jeg har fått på den "nye" meg, blir helt rørt jeg dere, dere er fantastiske! 


På jobb er det alltid moro, jeg er så heldig å har to flotte kollegaer som alltid er like blide og morsomme å jobbe med. Idag fylles det opp med masse puter i sengen og ellers i butikken- pute himmel rett og slett og disse to er mine klare favoritter... 

Blue true love! 

Finnes HER og HER i nettbutikken...

Nyt dagen, nå skal jeg få litt orden på butikken! 

Kun en frisør!

Og det er Therese Hoff dame og herre frisør i Fredrikstad sentrum..  Vakreste Silje har idag gått løs på meg med stell av bryn,vipper,farge og hår! Jeg er kjempe fornøyd og føler meg som "megselv" igjen.. Herremin som jeg har savnet den "gamle" meg, hvor jeg faktisk tok vare på meg selv, nå er den "gamle"(som jeg nettopp var) Camilla borte og den nye Camilla kommet frem.. Det er utrolig hvor mye selvfølelsen har å si på en, på meg har den alt å si !  Ikveld har tenne fått en omgang og blitt hvite også og jeg har ryddet i all sminken min.. Jeg kjøpte nemlig ny sminke idag også! Nå skal jeg prioritere meg selv fremover!! Man lever en gang og nå er jeg snart 26-altså nærmere 30 enn 20 så kanskje på tide... 


 

Vel, nå skal jeg se en episode walking dead - Hans har sett hele sesong 1,2 og 4, men ikke 3 - så nå har han startet på den.. Usj, rå og vemmelig serie altså..Føler den nesten virkelig jeg.. haha.. 

Nyt kvelden mine vakre! 

God start!

Så var lillelørdagen her igjen, idag skal jeg få unna det som er kommet inn den siste dagen på nett og en masse puter- idag kom nemlig puteinnmat! *jippi*..... Jeg har alt stått 3 timer å jobbet. Jeg klarte å legge igjen laderen på jobb igår og fikk da ikke blogget igår kveld, sånn kan det gå når man "stresser" for å komme seg av sted før de "snille" parkeringsvaktene botla bilen min.  Jeg har alltid uflaksen med meg når det kommer til timeing... haha.... 

Vel, ny dag nye muligheter, er det ikke det folk sier? 

Idag skal jeg freshe meg opp, bli litt "ny" ..Gjett om jeg gleder meg.. Nå har det bustehuet mitt sett sine bedre dager og må fikses på, + litt annet smått.. Jeg har rett og slett "forfalt" det siste året og det må jeg gjøre noe med.. Det er nesten så jeg har glemt meg selv oppi alt når jeg alltid har hatt full timeplan.. 

Dagens jobb så langt - himmelsk å få alt unna så jeg kan bruke "me" tiden på nettopp meg selv etterpå. 

Vel, nå kom nok en pall med varer inn døra.. Vi får skrives på etterpå... Nyt dagen!!! 

hits