oktober 2013

Jeg sitter fast!

Nå er kvelden her og takk for det!  Idag kom det inn 2 paller og 7 paller til kommer imorgen - jeg GLEDER MEG!  Jeg er nok den mest Happy jenta i verden om dagen, hvis dere hadde hatt en enste anelse om hvor stolt jeg er av den nye butikken jeg skaper nå hadde dere svimet av! Stoltheten bobler over i meg- den er enorm! 

Jeg satt meg ned i sofakorken når kl slo 21 30 ,og sitter bokstavelig talt fast - 12 timer på jobben merkes uansett om du er i tyveårene! 

Nå skal jeg snoke meg litt igjennom litt interiør hos leverandørene våre, hente litt inspirasjon til plasseringene og kose meg med en times tid til i sofakorken før natten tar meg igjen! 

En sliten og overlykkelig Camilla! Om under 1 uke åpner drømmebutikken! 

Nyt kvelden mine vakre og kos dere- nå er det tid for MASSE sofa og innekos vet dere! 

En person ekstra....

Det er lov å ha det litt ekstra stas på jobben, eller hva?  Amanda som har jobbet hos oss i Villapaprika as i 2 år skal nå forlalte "redet" og begynne på body shop i asker  og jeg gruer meg til hun slutter. Denne uken er hennes siste arbeidsUKE så da har vi koset oss litt ekstra sammen alle sammen-god mat, mye latter og MYE diskutering om hvor ting skal- haha... Sånn er det, vi har jo bygd dette opp sammena alle mann. Vel, forlate oss helt skal hun ikke, for besøk MÅ hun på... haha....

Linselusa skulle liksom være med på alle disse bildene! 

 

Durance får en egen avdeling! 

Nei nå skal jeg få på plass mer varer, imorgen kommer 7 PALLER med varer- herreminhatt nå blir det bra!!

Kvelden kom PANG!

Vips var det kveld igjen og her sitter jeg og skriver til dere kl 22 40.... Snakk om mye å gjøre da, men moro er det! Idag har vi fått unna mye jobb, stoler er skrudd opp, varer tatt ut av esker ( mange gjennstår) , sengen er redd opp og plasseringen begynner å ta form- ENDELIG!  Dere har jo blitt lovet masse bilder under veis så her kommer det noen fra INSTAGRAM, kameraet ligger igjen på jobben og med klokken som nærmer seg 23 orker jeg ikke sette meg i bilen for å hente det. Jeg er en smule trøtt... 

Her ser dere noen bilder ihvertfall... Blir altså SÅ fint! 

 

Egen Durance avdeling og masse mer! Herreminhatt hvor moro dette er! 

Imorgen er mer på plass så da skal jeg få ut flere bilder , men frem til det håper jeg dere koser dere masse og klarer å se bittelitt hvordan mønsteret blir i den lekreste butikken jeg noen gang har sett! 

Forran skjema!

God kveld i stuen alle sammen, ikke lagt dere ennå? 

Herreminhatt som timene flyr under oppussing og flytting. Nå er butikken snart ferdig med "rammen" og vi skal ettervært starte på moroa! Idag har jeg fått et skikkelig godt inntrykk av butikken, den har fått opp logo på vinduene, skilt kommer opp imorgen og vi skal starte på moroa som er å få på plass alle varene. Det er en større jobb en man skulle tro altså! 

Idag har jeg ikke bare fått malt vegger og hyller, kl 11 hadde jeg besøk av Fredrikstad Blad som ønsket å skrive en artikkel om vår solskinnhistore i byen vår!  Artikkelen ligger alt på nettet og den kan dere lese HER! 

Vel, nå er natten her og jeg skal finne sengen før morgendagenbringer nye 12 timer med jobbing! 

Nyt kvelden-vi skrives! 

Opp å hoppe!

God morgen -oppe å hopper og ikke gråter? 

Beklager labert blogging fra meg nå, men jeg hadde rett og slett for mye å gjøre igår til få sitte forran skjerme på macbooken. Igår kom vi MYE lenger enn vi hadde turt å drømme om, alt av varer ble flyttet og vi 2 strøk med maling ble tatt så nå kan virkelig moroa begynne for fult! Vi skal sette opp et kjøkken, snekre en 9-10 m vegg med bare hyller og deretter få beiset og malt den for vareplassering. 

Vet dere, butikken blir MYE finere enn jeg kunne sett for meg, den blir rett og slett helt magisk og fantastisk! Jeg tror med sikkerhet at de aller fleste av dere vil dele vårt syn på Norges lekreste interiør og konsept butikk. Jeg går bare rundt å smiler fordi den blir altså helt UTROLIG!   

Jeg har vært litt "delt" på om jeg skal dele bilder i prosessen eller ikke, men nå som jeg ser den tar form- IKKE TVIL PÅ DET! Butikken får en look ingen ting annet jeg har sett tidligere har og blir en evig drømmebutikk.. 

 

Tegningene på hyller og kjøkken er endelig ferdig og materialer skal handles inn idag, kassasystem skal opp, gate security kommer å monterer opp kameraer og alarm +++ mye mer! Igår kom det nok en pall med julevarer og jeg KLØR bokstaveligtalt etter å begynne !

Vel, lillegutt kom hjem til mammaen sin igår kveld så nå skal jeg kle på den lille tassen å få han på skolen før kl er halv 9!  Nyt dagen vi skrives MASSE mer idag- idag skal dere få en liten smakebit på Norges lekreste butikk altså! 

Nyt dagen-vi skrives mine vakre! 

 

Da flytter vi!

GOD mandag! Idag er dagen Villapaprika flytter - tenk dere det!!! Jeg har blandet følelser for dette er så rart så rart!  Veien hit har vært utrolig spennende, fra å åpne på bruket til å starte i byen for så under 3 år senere måtte åpne en større butikk igjen! Jeg er så takknemlig! Nå følger Kameraet med på jobben, dere skal få se butikken bli til litt etter litt -igjen! Om en ukes tid åpner vi igjen og da står vi der med Fredrikstads ( Norges) desidert lekkreste interiør/konsept butikk! 

Tenk at Slik som dette så det ut i Villapaprika når jeg for litt over 2 år siden åpnet. 

Igår tok jeg et lite farvel med butikken som så langt har følgt meg på min lille ferd! Der var det kaos, rot og LITE varer igjen, det var tydlig at alt var nesten gått i salget uken som var! 

Jeg lukker en dør og åpner nå en annen og HER ser dere mitt nyt lokal! 

Meter på meter med vindusfasade og alt på en flate!  Det er nå moro starter!! 

 

 

 

 

Kvelden kom en time før...

Hei og god søndagskveld! Ettersom kl ble stilt inatt kom kvelden en time tidligere idag enn før og det synes jo fordi det blir mørkt ute kl 17 plutselig. Personlig synes jeg det er veldig koselig når det er sånn, det er jo litt den tiden vi er i nå og det er noe med den kose lune følelsen det gir.. 

Idag kom vi hjem når kl var halv 7 og etter det har jeg jobbet med å få svart på litt mails og lagt opp programmet for morgendagen..Tenk at imorgen starter vi på den nye butikken...Herreminhatt , jeg gleder meg så masse!! Jeg var innom å tittet istad, butikken var nesten tom!! Det at vi har solgt ut noen hundre tusen på denne uken har vært helt utrolig og VELDIG morsomt! Nå skal møbler, julevarer,tekstiler, lysestaker +++ komme opp og frem så det er virkelig bare å glede seg! JULEbutikken åpner den 6.november og jeg klør i fingrene etter å starte på jula, den tiden er helt fantastisk! 

Nå er lysene tent og kvelden kommet. Nyt kvelden mine vakre, vi skrives! 

Blefjell!

Dette er helgen jeg lader batteriene og skal finne masse energi til å starte  med oppussingen av den nye butikken til mandagen. Turen til Blefjell går gikk kjempe bra, vi hadde en super tur opp og satt rundt bordet til kl var over 2 i natt..  Idag er det Halloween fest her med kostymer og moro!  Har dere noen tanke om hva jeg skal være - heks? hmmmm?... Noe ufine greier blir det altså! 

Nå er det lunsj og enda mer kos, mat skal det ikke sies noe på for den er Himmelsk! 

Nyt lørdagen og hus å løpe innom butikken om dere er i nærheten -siste dag før den åpner igjen den 6.november! 

 

God fredag!

Riktig god fredag og kommende helg! Planene klare? Her står bagen klar for et par late dager på hyttetur før det braker løs på mandag med oppussing og nedpakking av to morsomme år i nygaadsgate 47!  Tenk at for to år siden åpent jeg spent butikken i byen, en butikk jeg håpet skulle bli en godt besøkt en, lite viste jeg da at det skulle bli en butikk som ville bli så sterk og god som den jeg nå skal åpne den 6.november.  Selv om jeg gleder meg stort til ny åpningen er det likevel litt rart og vemodig å pakke ned der vi er! At vi flytter til nabolokalet som er dobbelt så stort med alt på et plan er jo KJEMPE stas, men så har butikken vi er i idag vært som en liten baby for meg så det å ta vekk alt blir likevel veldig rart selv om det skal opp igjen! Ting har gått så fort og jeg er nesten litt sånn at jeg selv ikke kan forstå det! Til mandagen begynner innbydelsene til leverandører og kunder å tre ut - vi skal nemlig ha åpningsfest den 6.november og da ønsker vi jo at alle som kan skal komme, det blir litt severing, prat om trender og om oss og vi skal by på morsomme overraskelser og smågaver!  Dette blir nok en uforglemmlig dag! Jeg gleder meg stort til! men først av alt.....

Nå skal jeg gå igjennom mailen min og deretter kaste meg i bilen for styremøte kl 11 før turen går hjem igjen og deretter vidre til Blefjell! 

 

Riktig god FREDAG!! 

Blue day!

Hei og hopp!! Idag skulle man nesten tro man skulle få vind under beina og lette! For en "storm" det har vært inatt og idag, men med stormen kom solen og deilig er det! 

Her i butikken går dagene unna, butikken tømmes og vi gjør oss klare for å ta over det nye lokalet - bare gled dere!! Jeg tenkte å ha kameraet emd på ferden når vi holder på, så dere skal nok få giret dere litt opp på mye lekkert! 

Idag har jeg tatt på meg ulljakka,gummistøvler og yndlings skjerfet mitt som dere finner HER.

Nå kom Nina inn døra her med ribbe,sennep og fersk loff-om jeg har fått dilla? JA! namnam!

Nyt dagen, vi skrives! 

Durance + roser = sant

Riktig god kveld ! Her startet kvelden med en flau opplevelse, jeg så meg selv på REKLAMEN til den nye serien jeg er med i på tv´norge ikveld... Herreminhatt så flaut, lærer jeg aldri? Vel, vel, denne gangen er det butikken det hovedsakelig dreier seg om og første episode ser dere onsdag den 30.okt kl 2130 på kanal FEM!  huttemeituuu! 

Som lovet kommer et innlegg med et par av mine "must" for høsten... Duftlys med kanel og appelsin.!! Jeg vet ikke om en deiligere lukt nå rundt disse og frem til jul... Har dere ikke prøvd den MÅ det duftlyset prøves dersom dere elsker lukten av appelsin og kanel slik som meg.  På kjøkkenbenken min er Durance et must uansett sesong, men hver årstid har på en måte sin lukt og sjarm så det er noe med kosen ved å bruke dette også!  Har man først gitt seg selv den luksusen, er det ikke lett å gå tilbake til vanlig zalo og jif kjøkken spray... Men det er kanskje meningen med det også? 

Friske deilige roser + Durance = sant! 

Noen ting blir man mer avhegig av enn andre, og Durance er intet unntak... Produktene finner dere i nettbutikken  HER og HER. 

Unn deg selv litt hverdangsluksus i husholdingen ! 

Childrenboom...

God morgen alle lesere!  

Idag har det gått unna her hjemme på morgninen, vi satt å se på litt barnetv og VIPS var kl over 8 ... Tiden går alltid litt for fort på morgenen, på kveldene går den mye roligere så jeg lurer på hva jeg gjør forskjell ? 

Vel, her på Østlandet regner det nå og det er ellers også grått ute stort sett hele dagen. Tempraturen er så "rar" og idag var det plutselig 15 + grader igjen , her om dagen bikket det jo over til minus.  Sånn er det jo og heldig som de fleste av oss er har vi deilige hjem å holde oss inne i når uteværet svikter og ingen tin utenfor dørene frister. Har dere begynt å få inn høsten? Myke puter,deilige kosepledd og masse levende lys? Det er jo absolutt tiden for dette nå! Tips til denne høstens "must" produkter hos Villapaprika kommer jeg med etterpå.. Det er jo ikke bare hjemmet som ofte fornyes litt på denne tiden av året? 

Jeg elsker klær, fakitsk like mye som interiør så her i huset er det alltid morsomt når hu mor finner tøy for sesongen til store og små.  Ungene er jeg ekstreme på, for jeg synes det er så morsomt å kle opp de to små barna mine.  Ull, ull og atter ull, med en mormor (mor) som strikker alle mulige av deilige gensere, kjoler og bukser er vinteren en periode jeg ELSKER å gå inn i til tross for kulde og mye dårlig vær. Forrige helg dro jeg hjem til min søster og handlet masse barneklær, - kjoler, gensere, jakker,luer,skjerf,strømpebukser +++ you name it! Hun har det meste ! Og herreduffen, hadde jeg hatt baby hadde jeg handlet alt tror jeg, for at det finnes mye søtt de de bittesmå også hadde jeg nesten glemt! Ble nesten litt dårlig jeg altså! *barejegkunnetrylletdesmåigjenforbarefemmintuetter* ... Vel, det er ikke mindre å finne når de blir større og jeg går nesten litt "amok" og må sette meg ned å tenke og velge når ejg skal ta avgjørelsen på hva de trenger og jeg skal kjøpe.. To kjøp jeg har elsket er en jakke til Oliver i ull med tøffe skinnsider og hette og ponchoen til Mathilde i 100% myk ull.

Norsk nettbutikk med skadinaviske barneklærmerker er tingen! Det lille ekstra ! 

Childrenboom skårer virkelig høyt her, klærene holder høy og god kvalitet og servisen min søster yter er rett og slett upåklagelig! 

 

Jakken finner dere HER.

 

 

Ponchoen er jeg litt usikker på om min søter har inne, men masse flotte jenteklær finner dere HER.

Nå skal jeg kjøre på jobben,vi skrives mine vakre! 

Små detaljer

Små detaljer kan ofte gjøre prikken over I´n i små rom og er det et rom her i huset som er lite er det badet. Det å få plass til alt her inne har derfor bydd på MANGE  utfordringer. Jeg drømmer om et større bad og når muligheten er her til det skal vegger ned og nye opp, men badet ble nyoppusset etter at jeg satt mine bein innenfor dørstokken så nytt er det. Her har knagger fått annet bruk enn til våte håndkler, kurver annen funksjon og bokhyller flyttet inn...  

Huset med det " rare" i- badet med " småtteri"..

Fantasien er en viktig ting, så det gjelder jo å holde den i sjakk til en hver tid her i heimen... 

Selv om rommet er lite betyr ikke det at man ikke kan gjøre noe moro ut av alt og skape et litt "større" preg... 

Ha en nydelig kveld! 

Kjellerstuen

God tirsdag! 

Med regnet piskende langs husveggen og sur vind er jeg veldig glad jeg har et godt og varmt hjem. Idag har jeg fått unna varer til nettbutikken og ryddet kjellerstuen, herremin så mye mer jobb slik er enn man ser for seg før man starter.  Jeg har tenkt til å sette inn en god stol her også, men jeg får se hva jeg finner blandt leverandører når vi er inne i den nye butikken. 

Jeg er altså SÅ utrolig fornøyd med å få ting på plass om dagen, at ting ordner seg hvis man jobber hardt er ingen tvil.. Det at jeg innreder kjellerstuen på nytt er jo litt rart, men nå som møblene kommer på plass litt etter litt føles det helt greit. Det er hva man gjør det til selv. Jeg er jo som alle vet nå VELDIG beige og brun så at huset blir en kombinasjon av dette -glitter og glam med en prikk av romantikk er jo ingen BOMBE! ! Stillartene synes jeg går som hånd i hansket og det at fargene er tidløse binder meg ikke fast i noen typisk stil- jeg blir mer "leken" og tør å eksprimentere... Jeg liker å kalle stilen for "villapaprika" stilen , nettopp fordi dette er meg og Villapaprika er det også! 

Det lekre nye strikkateppe finnes HER i nettbutikken og siden jeg vil unne dere noen godbiter også får dere idag 15 % på kjøp av mine utvalgte prdoukter her på bloggen... 

Denne Lekre mulvarp puten i lin HER.

Strikkputen i mulvarp HER. 

Grovt strikkpledd i Mulvarp HER

Dette er da tilbud som gjelder KUN på nettbutikken! =)

Nå skal jeg starte med jobb nr  to- middag til 5 sultene mager! Vi skrives mine vakre! 

Jentetid...

FYsj så kaldt det har blitt ute, brått kom den sure vinden og følelsen av skikkelig vinter. Idag hentet jeg Mathilde tidlig, Olíve ble hentet av bestemoren sin tidig så da bestemte jeg meg for å hente lille gull tidlig også. Frøken Mathilde kom med et stort ønske- risgrøt til middag! Og svak som hennes mor er ble det, det! Vi har handlet mat og når man er sulten er ikke det å gå i butikken lurt! En liten shoppingrunde i butikken endte med 4 bæreposer...... 

Da er det topp med en liten husmor ekstra i huset! 

 

Når kl blir 17 skal jeg av gårde å hente en sofa til kjellerstuen min, den er som kjent tom og må fylles opp og nå blir den faktisk lekrere enn noen gang, heldige meg som har en butikk full av varer hvor jeg kan kjøpe det jeg vil ... Det er dyrt å jobbe i butikk, blir alltid like blakk når nyhetne kommer inn og idag kom det smakebiter på alt som skal inn i den nye butikken! Vel, nok om det, dere skal tidsnok få se alt det lekre! 

Nå får jeg nesten smake på litt grøt, min venninne kommer på middag kl 20 så her gjelder det å spare magen litt også... Noe som jeg regner med vil gå bra, jeg er ikke flink til å spise meg stappmett på grøt akkurat, blir jo så søtt!! 

Nyt dagen, vi skrives etterpå! TJOHEEI! 

På´n igjen..

Ny uke, nye muligheter. her sitter jeg med kaffekoppen i hånden, eller rettere sagt latte koppen.. Et must for å få riktig start på dagen. Ungene kom tuslene inn til meg når kl var rundt 7 og vi ble bare liggende i en halv time å kose og le, herlig start på morgenen. Jeg har to VELDIG kosete barn som rett og slett er avhengig av sin daglige dose mammakos.  Mathilde har nå begynt å telle dager til bursdagen sin, og vet nå at det bare er 2.mndér til hun blir 5 år, tenk at hun blir så stor(!) Selv er hun mest opptatt av at hun blir en hel hånd! Olíver nærmer seg 7 år med stormskritt og jeg blir nesten litt satt ut av at tiden med de små går så fort, de var jo akkurat så små... 

Nå er det bompybjørnene som gjelder...

Så hun mor skal hoppe i dusjen å få smurt matpakke- nyt dagen så srives vi ! 

FLYTTESALG

Idag har vi hatt nær familie og venner på besøk i butikken og imorgen starter salget i Villapaprika as. Siden vi skal flytte har vi valgt å kjøre 30 % på hele butikkens sortiment fra kl 10 00 imorgen og ut hele uken. Dette gjelder kun butikken pga den rett og slett må "tømmes" før vi flytter og siden nettbutikken og butikken ikke har samme lager er dette ikke noe som skjer på nettet pga vi med sårt hjertet gjør dette siden vi må stenge den fysiske butikken for en hel uke. Men slapp helt av, vi kommer til å kjøre utvalgte produkter med tilbudspris i nettbutikken hele flytteprosessen, så litt skjer der også.  

Idag var der full butikk et par timer og vi storkoser oss med alt om dagen! Dagen idag har vært utrolig morsom !!! 

Nå skal beina på bordet og ungene i seng! Det er søndags kveld og det er veldig deilig! Imorgen braker det løs i Villapaprika igjen ! Denne uken blir hektisk! 

Nyt kvelden, vi skrives mine vakre! 

God morgen.

Riktig god søndag og morgen! Idag fikk jeg Mie hjem og ungene ble hentet av farmor for lek og kos, mens ho mor skal jobbe i butikken. Nå er det ikke mer enn 1.uke til vi stenger dørene og i kveld kommer jeg med en KJEMPE god nyhet til alle som den kommende uken tenkte å besøke butikken min. Det er mye som må organiseres og gjøres i stand før vi skal lukke dørene og åpne de nye og da gjelder det å ha fått alt på stell. Håkon reiser til Belgia på buss messe og blir borte hele uken så med to små go´klumper som har store forventninger til lekeland og turgåing etter skolen er det bare å få gjort det som kan gjøres før uken starter imorgen.. 

Litt datajobb så "the store" - nå begynner moroa og det er jeg helt klar for ! 

Jeg håper dere passer på å nyte dagen, her i Fredrikstad snør det - nesten litt rart!! Håkon skal sette på piggdekkene mine når han kommer hjem igje for heldigvis for meg er det kun meldt regn og plussgrader frem til han er tilbake! Snur det blir jeg nødt til å bli kjørt rundt av mor og far.. På glatten kjører jeg IKKE uten vinterhjula mine på!  

Nyt dagen, vi skrives mine vakre! 

 

Lørdags kveld...

God kveld fra stugo! Lørdagskveld må være en av de beste kveldene i uken og dagen idag er intet unntak. Ikveld har det vært tv´kveld, kosekveld rett og slett.  Nå sitter jeg å ser på hotel Cæsar 15 år og det er rart at det er 15 år siden dette startet, jeg husker godt at mor,far og jeg satt i sofakroken å var "ille" sint for at syv søstre ikke skulle komme, men hotel Cæsar. Haha...

Peisen er tent og lyset senket....

Det er lørdag! ....

Nyt kvelden og tenn i peisen, nå er det tydelig at det er vinter ute altså, brrrrr...... 

Vi skrives, mine vakre! 

Nydelig dag

God lørDAG! Har dere hatt en fin dag så langt? Jeg har vært på farten i mange timer-litt hit og litt dit! Sånn det skal være på en lørdag! Min venninne Camilla Fors ,ringte meg istad å sa hun var i byen og da må man jo sørge for å treffes for det skjer så altfor sjeldent nå som vi bor på hver vår kant av landet.  

Idag er det ellers den O´store vaske klær dagen, der har jeg vært skikkelig DÅRLIG den siste uka, flere som kjenner seg igjen ? Bunken har ikke blitt mindre, men større og hvis jeg ikke hadde begynt på den idag hadde jeg ikke kommet meg inn på vaskerommet itl slutt.. hihi.... Jeg synes det med bretting er verst og i dette minutt skal jeg til å begynne på en STOR kurv fylt opp med rene klær, dere kan tro jeg gleder meg.... eller ikke.... For å gjøre oppgaven noe mindre "kjedelig" har jeg leid meg en film som skal følges med på mens jeg prøver å finne mest mulig par i sokkekurven og få system på alle de rene klærene! 

Dere får nyte lørdagen! 

Så skrives vi etterpå når jeg er 10 000 kg lettere i kleskurven! 

God fredag..

Idag er det fredag og det er altså SÅ deilig!  Denne helgen skal jeg fortsette på huset og bare kose meg med hjemmet mitt, det har blitt nokså koselig her hjemme nå og bedre blir det hele tiden ettersom jeg legger mer og mer av hjertet mitt i det<3  Nå som jeg bor i huset alene er det jo ennå noen "tomrom" som må fylles og til uken skal jeg få på plass en ny sofa i kjellerstuen, frem til det står den ren og tom,nesten litt rart....  

Men stuen skinner mer enn noen gang ! 

Spisestoler HER og Lysekrone HER.

Klokken på veggen finner dere HER..  Det lekre teppet HER 

 Nå skal jeg kaste meg vidre rundt her hjemme- nyt fredagen så langt mine vakre! 

Den kom opp...

ÅÅÅÅååå, jeg ble altså SÅ fornøyd, tapeten ble altså SÅ fin!  Vel, det blir jo fort mørkt, så bildene blir nok bedre i dagslys imorgen, idag har tiden gått til pakking på lageret og rengjøring i heimen! Jeg er så glad for at jeg har fått gjort unna så mye idag, noen dager trenger man å stå andre steder enn i butikken for å få ting gjort også, det å få kontoret og lageret på samme plass skal faktisk bli en fantastisk drøm! 

Vel, for de som gjettet denne veggen, HELT RIKTIG! 

Idag har jeg fått med meg masse lekker tekstil til denne kosekroken i tv´stua - imorgen skal jeg få startet dagen med litt bilder fra et resultat jeg har FORELSKET meg helt i når det kommer til den rette høst følelse!  

Vi skrives mine vakre! Nyt kvelden! 

På gang med ruter....

Ruter,striper,beige og jordtoner jeg er i SIGET! Idag holder jeg på med hjemmet mitt og her blir det innmari koselig og nytt! Jeg har plutselig blitt VELDIG kreativ og klarer derfor ikke å se på at ting står stille, jeg må gjøre noe og morsomt er det! 

Her ser dere en liten smakebit av mitt "lille" husprosjekt i dissedager-rutete tapet! 

Resultatet ferdig ser dere etterpå! Noen som kan tenke seg hvor denne skal opp? 

Det skal bli bra...

Her hjemme ble det mye omgjøring forrige helg og denne helgen skal brukes til å ordne enda mer! Jeg driver å "utfordrer" meg selv litt om dagen og jobber med å få gjennomført en cottage stil som gjennspeiler huset og ikke gjør det "rotete" .. Imorgen skal jeg fortsette, ting går ikke like fort som før lenger, for det skjer noe hele tiden.. hihi..... Imorgen har jeg ikke ungene så da får jeg vært effektiv fra jeg står opp! =)  Når jeg her for lit siden satt å surfet nettet for litt inspirasjon kom jeg over denne leiligheten - inspirasjonen blusset opp i meg! 

Se så lekkert da,dere! 

Detaljene er så flotte og fargen BEIGE er jo helt meg! 

Vi skrives imorgen mine vakre! 

En tur tilbake på krossnes

Hei og hopp alle sammen, hatt en fin dag? 

Idag har jeg vært på farten siden jeg leverte gullklumpene mine på skolen og i barnehagen! Olíver hadde turdag og Mathilde ville være prinsesse , så det ble en smule kontrastlevering av småtrolla idag kan man si! 

Vel, for en liten tid tilbake lovet jeg jo mer bilder av hjemmet til min "sjef" ,det er som tidligere sagt et drømmehjem med en tøf kontrast mellom det "pene" og det "grove".  Dere husker kanskje DETTE innlegget?

Kryp opp i godstolen og nyt en kopp te i denne vakre spisestuen imens det knittrer i peisen bak dere<3 

@ @

MASSE av varene her er som dere ser fra Villapaprika og nettbutikken finner dere HER! 

Er det noe dere ikke finner, men lurer på ? -spør i veg så skal jeg svare så godt jeg kan ! 

Nyt dagen-vi skrives mer etterpå! 

 

Putekrig!

ÅÅÅ- idag har vi fått dato for nyåpningen av den nye butikken.! Merk dere datoen 6.November - da må dere komme på åpningsfesten av vår nye store butikk! Endelig begynner brikkene å falle på plass og vi gleder oss ENORMT!  Det blir lett servering og masse inspirasjon så jeg håper dere kommer! 

Vel tiden etter jobb har gått med til å kose med småtrolla mine, imorgen reiser de til pappaen sin noen dager igjen så ikveld har vi lekt litt ekstra mye-etter småtrolla sitt ønske!  Her har det gått i PUTEKRIG!!! Og for en kondis på de små!! Jeg er svett!! 

Nå skal vi lese litt nattaeventyr- her ble det sent sengen idag, men som vi har storkoset oss! 

Nyt kvelden mine vakre! 

 

Omgjøring i butikken...

Idag har vi måttet brette opp armene og ta et tak har i butikken, den bugner av nyheter og innenfor tekstil nå er det UTROLIG mye fint! Jeg er nesten litt dårlig, men hver gang vi skal pakke opp nytt blir det også nue " K.A.O.S" .... Byvillapaprika har fått inn så utrolig mange fine linputetrekk nå og det i de jordtoner og farger!  

Nye champagekjølere, verden søteste krakk og tekstiler kom inn døren igår og da er det rene julaften når ting skal settes på plass! 

Champagnekjøleren ligger alt i nettbutikken HER, det samme gjelder tekstiler osv... Så nå er det bare å kose seg! 

Nyt dagen, vi skrives igjen! 

 

Poncho

Etter mange forespørseler på ponchoene har vi nå endelig fått inn noen få til i fargen beige. Vi har ikke mange så her gjelder det å være radige, verdens deiligste og letteste poncho uten tvil! 

Ponchoen finnes HER.  

God mandag!

Ny dag, nye muligheter.. Idag har morgenen vært nokså effektiv, mailen er gått igjennom, nettbutikken har fått pakklister og ungene spiser frokost klare for en ny dag i barnehagen og på skolen. Jeg skal på jobb og gleder meg som bare det å ta et skikkelig tak slik at jeg får ut det som skal på nettet og ryddet opp i det som alt er der, det er mye å håndtere og om 2 uker nå begynner vi å flytte butikken! 

Før dagen startes på har jeg sittet å tatt meg en deilig kopp te også, dagen blir ikke helt den samme uten, hihi.... Jeg har sittet å forgudet alt det nye vi har fått inn i butikken og elsker det brune hjemme hos meg blandet med resten nå som det er høst ute!  De nye "torpe" lyktene min var nok til å skape litt lun stemning i et ellers sølvbelagt "miljø!" hihi.... 

 

Torpelykt finnes HER, duftlys Her og glassboks med trelokk HER.

Nå skal jeg få inne frokosten her u huset så skrives vi igjen om noen timer! Ha en deilig mandag! 

 

Soverommet.

Det er luftet, vasket, skiftet på og ryddet og flyttet tilbake, nå begynner huset å komme på stell igjen og det er helt fantasitsk!  Soverommet har flyttet tilbake til "normal" plass og det er nesten litt rart hvordan ting nå er-uvant og merkelig. 

Jeg elsker at ting faller mer og mer på plass og imorgen skal jeg style enda mer! Hihi.... 

Nå skal jeg kaste beina på bordet og se på åndenes makt. vi skirveS! 

 

Eplepie -NAM!

Idag var jubelen STOR når bege barna mine kom hjem igjen etter en lang weekend hos pappan sin, endelig var det litt mer livatt i stuen igjen! Denne helgen har alt gått litt imot meg, Håkon tok jo med seg det som var av "dataér og tvér" så jeg har måttet bruke helgen på å få på plass nytt her og der, slik er det jo.. Laderen til min macbook har vært i stykker så jeg måtte til pæsj for å få tak i en ny, noe som var lettere sagt enn gjort. Vel, nå ser det ENDELIG ut til at datan og nettverket er på plass, hjemmet i orden, klesvasken i sjakk og middagen under laging. En ny uke står for tur og jeg gleder meg! 

Idag ble det eplepie til dessert, laget av begge ungene- snakk om flotte små kokker jeg har her i huset.. Olíver har forresten blitt en kløpper på å støvsuge og han gir seg over når vi tråkker inn med sko på.. Flinke,flinke gutten min! 

Kjøkkenet har nå fått høst "looken" og jeg har begynt å dra inn mer og mer mulvarp toner i interiøret. 

Nå står potetene på kok og jeg skal begynne på kjøttkakene- nyt søndagen mine vakre! Vi skrives med litt mer interiørbilder etterpå!! Soverommet kanskje ?? hmmm-noen ønsker? 

Nyt dagen-vi skrives! 

 

Å begynne på nytt....

På gutterommet. 

Ettersom vi har delt ting i 2 her hjemme har også nytt måttes handle inn og gjort om... I dette tilfellet har jeg blitt sånn ca ferdig med rommet til Olíver!  Han ville ned på sitt gamle rom igjen og etter noen runder opp og ned trappen ble det til slutt et gutterom igjen... Nå skal kjellertuen innredes på nytt igjen og på rommet til Olíver har ny seng, arbeidsbord, og tv og vips var det ting på rommet igjen! 

Til søndagen kommer lille gutt hjem igjen---åååå som jeg gleder meg til å få de hjem igjen, det er vel nesten det som er mest uvant, men slik kommer man seg inn i , denne helgen innreder og ordner jeg huset, det er jo så mye som måtte skaffes på nytt..Men det blir ILLE fint her og en ting er sikkert, dette huset blir jeg bare mer og mer glad i uansett.. 

Vi skrives mer etterpå med masse mer bilder!! 

Igår fikk jeg ikke blogget pga macbooken min manglet lader og da var det bare å kaste seg rundt for å få tak i en ny! Bedre sent enn aldri... 

Noe går ut, annet kommer inn.

Idag har jeg sittet i møte etter møte og omtrent ikke vært innenfor dørene her hjemme. Pga alt osm skjer med butikken osv om dagen er det mer enn mans kulle tro å ta tak i! Men igår var jeg å hentet meg nye spisestuestoler her hjemme, de "gamle" tar Håkon så da bestemte jeg meg for å ta noen litt mer " classic" som passet perfekt til sofaen.. Ennå er det litt hummer og kanari her hjemme, men etter litt mer tid til pusling blir det nok så bra atter... 

 

Det lekre teppet finner dere HER i nettbutikken. Stolene finnes HER, Lysekrone HER

Masse mer bilder kommer senere, her kaster jeg meg rundt og storkoser meg... Det er ikke noe som er mer stas enn å kose seg med hjemmet sitt og stæsje rundt der!  

Nyt dagen, vi skrives på´n igjen! 

 

På plass....

God natt i luken - her kom jeg inn døren etter at kl var 12 og har jobbet med å få på plass tingene etter det. Jeg må også takke alle for flotte ord som dere idag har sendt meg, det er helt utrolig hvor snille dere er med meg og det setter jeg enormt stor pris på!  Idag gikk turen inn til vår leverandør LG, der fikk vi gått igjennom litt forskjellige samt at jeg byttet spisestuestolene mine.. Snakk om snill leverandør altså, å stå å skravle til kl er nærmere 22.på en onsdagskveld er en STOR klapp på skulderen.... hihi.... Vel, bra blir og er det! 

På messen bestilte vi disse klokkene, gjett om jeg gleder meg til de kommer inn da,dere! Jeg gldermeg veldig til å få dem altså! 

Imorgen skal jeg på foreldremøte kl 0915 og deretter hjem å vise dere masse nye nteriør bilder! * jippi* 

Nå skal jeg finne senga,sove noen timer før nok en dag skal gripes tak i! Nattinatt! 

Happy days in villapaprika !

Jeg er så lykkelig om dagen og derfor gjør jeg dere også lykkelig med å gi dere god pris på denne råfine dyraputa vår -nå kun 229,- før 399,-  Er den ikke sprek da dere? Ille morsomt med trykk og slike ansikter.. Den går i blå toner så den er rett og slett lekker! Morosm og dekorativ. 

Finnes HER i nettbutikken. 

 

Vel, mange lurer på hva som skjer om dagen og siden jeg har blitt en litt mindre "privat" person av meg her inne på bloggen er det begrenset hva jeg poster pga alle meinger som da skal komme å sette meg på "plass" .... Pga mine vakre barn og godeste Håkon har vi vært enige om at denne bloggen ikke skal være en utleveringsplass for oss og vårt samliv, det er til bunn og grunn vi to som har måttet finne ut av alt. Men siden jeg føler jeg alltid har delt litt med dere så må jeg det denne gangen også. Ja, vi skilles.  Dette er en prosess som har gått over lengre tid, men vi har blitt enige og har gjort alt så ryddig og skånsomt som mulig ved et brudd for oss og barna.  Håkon flytter i ny leilighet til uken, jeg og barna blir i huset , nå vet jeg det kommer itl å "hagle" inn med spørsmål, bær over med meg og jeg skal prøve å svare så godt jeg kan i denne prossen vi nå står oppi. 

Ønsker alle en nydelig dag og som jeg sa over her -idag er jeg lykkelig! 

 

 

Deilig middag...

Idag har jeg vært på farten siden jeg stod opp og prøvd å kose ekstra mye med de deilige barna mine etter jobben, de er så gode om dagen og Oliver er så opptatt av skolen at jeg som mor faktisk er overstolt! hihi......  Kanskje ingen bombe. ? Med tett program blir det mye tid til noe og lite tid til annet... Så det å få i meg mat glemte jeg nesten, men jeg slo til med det beste jeg vet da! 

Vel, idag har jeg ikke vært så veldig kreativ i mat vegen, her slo jeg til med sashimi og bær med vaniljekesam til dessert.  Enkelt og VELDIG godt! 

Nam nam! 

-Enkelt og greit og det du trenger er følgende; 

Vårløk, 1-Mango, chilli, lime,sukker og laks.. 

Kutt vårløken opp og bland i lime og sukker, deretter skjærer du opp en mango og finhakker en halv chilli du blander inn, skjær laksen i terninger og tilsett wasabi og soyasauce.. NAM! 

Og til slutt tar du deg litt friske bær med vanilje kesam- NAMNAM! 

Kjempe enkelt og VELDIG deilig! 

 

 

Smykke himmelen!

Igår var jubelen stor når vi fikk smykkene våre fra Jewel rocks, dette har vi gått å ventet på siden i sommer!  Endelig var det her og idag har vi storkoset oss med å style, ta bilder og ordne med dette.. Alt skal idag ut på nettet og for de som elsker smykker og dilldall er det bare å glede seg altså!  Jeg blir hetl tullete når jeg ser pene ting, det må være en eller annen jentesykdom (?) .... 

Nå skal lunsjen ned og deretter blir det nok en dag med arbeid i nettbutikken! Vi skrives på igjen etterpå og jeg håper dere frem til det får en TOPP dag! Nyt den! 

Mitt drømme hjem

God kveld i stuen... Idag landet jeg på Krossnes for deilig Ribbe middag og kos, jeg er helt stappet og mett , tror jeg ruller ut døren når jeg skal hjem. Mathilde er hos mor og far, Håkon på tur og Olíver på kamp med Hans... Jeg har tatt med meg kameraet og har storkoset meg med knipsingen , for her er det altså SÅ fint, elsker dette huset... 

Dette er min "Sjef!" sitt vakre hjem, Masse Villapaprika i alle rom, ille stas for selv om jeg og Nina har mye av den samme stilen er vi likevel veldig ulike og det å se hvordan vi gjør det forskjellige er så moro! 

Dette er stuen hennes, huset skal dere få se masse mer av, men idag tenkte jeg å vise dere stuen! 

 

Nå skal jeg fortsette å skravle løs, snart kommer Olíver å da må jeg jo få dagens referat på FFK kampen.... Ungen er jo gal etter fotball om dagen, sportsfyr i liten kropp på snart 7 år! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

God morgen..

Under teppet i kjellerstuen sitter nå jeg å leser igjennom litt interiørmagasiner, mens jeg planlegger julen iår. Den gleder jeg meg veldig til for iår har jeg SÅ mye jeg skal style og ordne med! Flere enn meg osm gleder seg?  Idag skal jeg få unna litt mailer på ny, gå igjennom nettbutikken og pakke til den, og få ut litt mer iløpet av dagen på nettet også, nå skal ungene levers på skolen og i barnehagen og jeg i styremøte! Det er mye planlegging på gang nå førden nye butikken skal opp og jeg gleder meg ENORMT! Nesten litt utrolig altså, nå er det snart ny butikk på gang.. Og den skal jo også pyntes til jul! Går det ann da,dere? Å glede seg slik til å pynte til jul, trodde ikke det var mulig jeg altså! hihi....

Vel, jeg får vel starte på denne dagen og gripe tak i uken! 

Putene i ruter finner dere i nettbutikken vår HER og pleddet HER. 

Nyt dagen-vi skrives ! 

 

Ut på tur...

Høyt og høyere!  Ungene har rakett fart når de er ute å leker, tempoet er på topp og energinivået er det ikke noe å si noe på.. Jeg kan ikke huske at jeg hadde slik tempo som liten, men jeg vil vel nesten tro det... Idag dro vi til parken i byen og der fikk ungene lekt og koset seg, deretter ble det sjokoladekake og milkshake ,godis og kebab-usunn dag, men en gang i blant må man kose seg litt ekstra.. 

Høstværet har vært helt fantastisk idag, luften frisk og vindstille... Tenk at vi alt er godt ut i oktober mnd, herreminhatt... Det synes jeg er helt merkelig altså, tiden går jo så fort!  

Nå skal jeg kaste beina på bordet og se wallander, yndlingserien min.... Søndagskvelden skal nytes og deilig er det! 

Nyt kvelden -vi skrives! 

Søndag....

 

God søndag fra Rødåsen! Her i huset har vi sett på film og jeg har fått gjort rent -huset har jo som tidligere nevnt ikke sett ut og hybelkaninene her i huset hadde snart måttet betale leie om de ikkeble med på å flytte ut.... Hoho...   Vel, som lovet her om dagen kommer litt interiør bilder, her har høsten flyttet inn i alt fra tekstil og peisekos... Mathilde er jo en liten linselus og bestemte seg for å bli med på de fleste bildene..... 

 

Fikk ikke helt viljen sin ....

Nå skal jeg ta med ungene på lekeplassen, de har mark i baken!!!

Nyt dagen/kvelden vi skrives mer etterpå! 

 

Nye gardiner.

Idag har jeg kastet meg fra den ene til den andre enden her hjemme, nye gardiner kom opp igår og nyeputetrekk,tepper, interiør og blomster idag. Jeg fikk plutselig et oppgavehefte ut av en anne verden på ettermiddagen idag så innen jeg kom frem med kameraet var det mørkt! Jaja.... Det kommer en dag imorgen...  Til uka får jeg mine "endlige" spisestoler fra leverandøren vår LG og gjett om jeg gleder meg da,dere!  Det kommer til å løfte stuen sikkert 10 hakk når det kommer til komfort når vi skal sitte å spise... hihi... 

Vel, nå er det skal vi se skal vi danse før nye ting skal krysses av på timeplanen... Nyt kvelden, vi skrives! 

 

Hus under forandring.

Huset er stadig under forandring og i disse dager er huset i forandring av meg, jeg har flyttet om på det ene og det andre,malt og begynt å få ting skikkelig på stell her hjemme- helt fantastisk og  utrolig deilig!  Imorgen gleder jeg meg til dagslys slik at jeg kan knipse i de fleste rom her hjemme, det er lenge siden nå, men et rom jeg har fått system på er gjesterommet / kontoret, det har blitt så koselig her,gangen også, alt rett og slett!! 

Nå skal jeg fortsette å "kaste" meg rundt her hjemme, imorgen kommer MASSE interiørbilder så jeg har ikke mange timene på meg altså.. 

Nyt fredagen, vi skrives! 

Freddan!!

Jippi deilig!!! Idag er det helg og jeg er hoppende fornøyd med det, vi koser oss med alle de deilige nyhetene og alt som skjer rundt butikken om dagen. Denne helgen skal jeg bruke sammen med barna mine, høstferien har ikke betydd ferie for oss, men vi tar det igjen senere... 

Tekstilen kommer inn som perler på en snor og det siste nye nå er dette lekre pleddet fra våre favoritt damer !  Har dere sett så lekkert da? jeg blir helt dårlig jeg altså, får jo lyst til å bytte ut alt jeg har hjemme og det er vel bare naturlig når man jobber med det slik som oss.. 

Skjerfene som kom inn dørene her i går harjeg alt klart å flytte inn i , jeg bruker jo skjerf hele tiden og det er noe jeg føler gjør noe med hvert et antrekk uten tvil!! 

Her skal vi fortsette å pakke opp nyheter og for de som lurer- masse mer ligger nå ute i nettbutikken-bare å kose seg-og mer kommer!! 

Nyt freddan! 

Skikkelig Cottage...

 

Det er så moro med ruter,jordtoner,grov lin -tepper +++ .. Idag har vi fått inn så mye fint, jeg bare går å storkoser meg og planlegger hvordan jeg skal få gjort ting hjemme når jeg får tid.  Vi ahr jo som nevnt hatt hyggelig besøk av vår kjære leverandør LG. Imorgen kommer nok en leverandør og dette GLEDER jeg meg til å fortelle om til dere for dette er stort for oss!! 

Jeg fikk stylet butikken og her er resultatet- nå er det bare å komme innom oss butikken bugner av nyheter! 

Mye av dette kommer ut imorgen -så bare å vente spent =) 

 

Vi har besøk...

Idag har vi besøk fra Lg - og idag jobber vi tett på med planlegging av den nye butikken... Dere, dette blir så bra, jeg klarer snart ikke vente! Nye møbler , masse interiør, klær-you name it! Lg er helt rå og med våre 11 andre leverandører blir dette helt toppen!!! Det å finne slike samarbeidspartnere på interiørfronten er helt fantastisk! 

Mange lurer ille på hvor den nye butikken åpner her i byen- har noen noen tanker på det?  Vel, det er snakk om 4 m unna hvor vi idag er!!  Om 3,5 uke nå åpner vi - det går fort, men for meg ikke fort nok. hihi ....

Nå kom det en pall med putetrekk her,og skjerf og tepper og ja MASSE fint!!! Nyt dagen vi skrives om litt igjen! 

 

Langt ut i natten...

Og frem til morgenkvisten...  Ikveld kommer jeg til å stå til imorgen for her er huset i full sving!! Det lyse blandes inn med det mørke, ruter med strikk og lin, alt i alt så jobbes det på her for å få høststylingen på plass, men jeg må si at jeg har "grodd" meg litt fast her hjemme også... Det er kanskje litt sånn når man blir vant til noe, det å snu på alt er ikke da like lett ... Men jeg har som sagt sett for emg hvordan alt skal være så jeg har planene klare... 

De blå ruteputene og det lekre teppet er nå endelig ute i nettbutikken, siste nye og verdens sprekeste! 

Pleddet finner dere HER og putetrekket HER. 

Nå ligger egentlig alt bare kastet rundt, jeg løser mysterium -stor vegg og håper jeg klarer å få til en god vri på det.. Hoho....Når jeg har fått ting på plass kommer det mer bilder, kanskje jeg stikker innom inatt.. hihi.. Hvem vet? 

Nå skal jeg style vidre, lysene er tent og mørket har falt på.. Høsten er en vakker tid, det er ingen tvil!  Har dere kommet i høstmodus i heimen da? 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Starts fasen...

Hei hei og god onsdag!!! Har dere hatt en fin dag? Vel, har startet dagen min med en tur på gamlehjemmet og deretter en tur til tannlegen!! Jeg dro tilbake til tannlegen etter 4 år nå i sommer og hadde da så heldig som jeg regnet med at jeg var 5 hull!! Nå gjenstår 1,5 så er jeg FERDIG for i år!! *jippi*.... At jeg skal begynne å gå til tannlegen oftere er ihvertfall helt sikkert, sånt osm dette orker jeg ikke igjen altså.. hoho... 

Vel, litt husarbeid har jeg jo også fått gjort, ikke mye, men litt... Jeg prøver meg frem og er i "starts fasen" merker jeg, tankene om hvordan jeg skal ha det er helt klare, men å gjennomføre det er ikke like enkelt..Vel, vel, trekkene kommer på nett i løpet av dagen/kvelden, det er så mye jeg må ha ut at jeg rekker det ikke før ungene er i seng- men da er det bare å klikke seg inn på nettbutikken for nyheter komer som perler på en snor i løpet av noen timer... 

Enn så lenge her har dere en liten smakebit av de deilige rutete nye putene våre! 

Lekre ikke sant(?) 

 

Bare å glede seg- masse bilder kommer! 

Vi skrives! 

Inn med striper og RUTER...

Hei og hopp og god KVELD! Her kommer jeg "kastende" inn på på bloggen litt sent ikveld, men bedre sent enn "aldri" er det ikke det man sier.?  Idag har timene etter jobb bare flydd, de går på en eller annen måte utrolig fort.  Imorgen skal jeg ta for meg huset, her står ting på hodet!! Jeg har stor tro på at jeg skal få litt orden her imorgen, men hvor langt jeg kommer er et lite mysterium!  Jeg venter sånn på ruteputene våre fra Palma, de kommer jo aldri føler jeg, sikkert bare fordi jeg venter sånn på de! hoho...

Så imorgen skal jeg jobbe med denne tekstilen, herreminhatt morgendage kommer jo ikke fort nok nå som jeg gleder meg til å stæsje og holde på.. 

Mie og jeg skal nyte et par timer på sofaen, så er det kvelden her i huset! 

Vi må jo lade opp og planlegge stylingen for imogen - hihi.... 

Ha en deilig kveld! 

God tirsdag...

Sjollahopp alle sammen og god tirsdag! 

Etter en hektik morgen med ei frøken som ikke ville spise fordi jeg ikke kunne flette håret hennes i mange fletter endte med en nokså stressa Camilla... Unger vet å teste grenser og mine er intet unntak der altså, de vet å teste mine grenser ihvertfall- ingen tvil! 

Vel, etter litt godsnakk fikk jeg de levert på sfo og barnehagen, der håper jeg de får brent av MASSE energi!  Uansett, små morgen troll eller ikke, har har det gått i ett, deilig og hektisk!  Mamma har vært innom med sushi, jeg har stylet litt, fått frem nye varer, pakke bort varer og fått ting på plass.. Det er nesten litt umotiverende å style her om dagen, jeg vet jo at vi i løpet av et par/tre uker nå skal ut likevel så lysten til å holde på her blir "dårligere" og "dårligere" når jeg vet hva vi skal inn i... Vel, varer er varer så det gjelder å bare kose seg med de, og det er jo heller ikke noe problem... 

Jeg har også telt over de tre-etasje krukkene våre og har nå fått ordnet det slik at de idag er dagens produkt ! Så dere, nå kan dere sikre dere de etterspurte krukkene våre.. Lekre til alt fra snop til salt,sukker,kaffe ++++ 

Finnes HER i nettbutikken. 

Jeg håper dere har en deilig tirsdag - det er jo faktisk 1.oktober!! 

Nyt dagen,alle vakre! 

hits