oktober 2012

Beina på bordet og kontrollen i hånda....

Kvelden har kommet og nest siste kveld før avreise er her. Jeg har lagt meg godt tilbake med beina på bordet og go´programmene mine på tvén ... I vinterperioden blir jeg skikkelig tv slave altså. 

Mange har ønsket å se bilde av lysekronene over spisebordet så jeg legger med et par bilder av dem. Jeg synes det passet godt til bordet da de satt det glamorøse preget jeg ønsket til den grove spisegruppen vår. Begge er fra Villapaprika.. 

Idag har vi hatt kaos med masse små nydelige barn som har kommet for "knask-eller-knep". Olíver og Mathilde har vært på tur utkledd som spiderman og marihøna og klart å lokke med seg en pose hver med godis. To stolte barn gikk i sengen med store smil om munnen. Olíver er mye bedre, han har nok bare hatt en "dårlig" dag igår og vært sliten etter å ha vært plaget natten igjennom med kløe. Nå har han tatt den pillen han ble utskrevet og han ble brått et helt annet barn. *deilig* .....

Imorgen har vi kosedag og det skal bli godt for mor og barn. ungene skal nemlig kun 3 -4 timer i barnehagen. Jeg føler jeg må kose MASSE med dem før jeg drar, da jeg aldri har vært så langt borte fra dem tidligere. Uvant, men jeg gleder meg veldig, nå begynner det å gå skikkelig opp for meg. 

Imorgen kommer nyheter ut i nettbutikken og jeg har selv fått pyntet opp med dette hjemme, det er så morsomt med alt som kommer inn om dagen. Mye spennende til flotte priser! 

Nå skal jeg dytte innpå med deilig biffsalat med kongereker -NAM nam! Vi skrives- ha en nydelig kveld!

Ps; idag har vi bestilt nytt........ noen som kan gjette hva? 

Eksem og røde prikker ..

Sykdom er noe vi aldri kommer bort fra og her i huset har vi de ulike sykdommene hvert år. Olíver er så å si alltid frisk , men den siste uke har han vært skikkelig sliten, rødflammete i ansiktet og klaget på kløe. Jeg har derfor kastet alt av blomster osv for å sikre meg at dersom reaksjonen kunne skyldes det måtte det bort. Men reaksjonen som kom forrige uke har ikke blitt bedre og igår ble det skikkelig ille. Han skrek av smerte og jeg fortvilet prøvde så godt jeg kunne å få det dempet med anbefalte kremer osv. Idag gikk turen rett til legen og det viser seg at den lille gutten min har fått atopisk eksem. Jeg trodde ikke det var mulig å få det så mange år etter at man er født da jeg selv sliter litt med dette (har alltid gjort det)  og Mathilde er skikkelig vinterpreget av det. Det jeg synes er så rart er alle de røde "fregne" prikkene han får i ansiktet og den feberen som kan komme når det står på som verst. 

Jeg regner med at det er atopisk eksem, men er det noen av dere som vet hva det andre kommer av? Igår var han ute å lekte med barna i barnehagen da han plutselig gikk for å sove og sov i et par timer. Idag var han kjempe trøtt og ønsket å sove midt på dagen. Han er blir plutselig litt "fjern" og jeg er litt redd for at det kan være noe annet også? Noen som skjenner seg igjen og vet mer om hva dette kan komme av?  Vi vet at Legen helt sikkert har god vite om dette, men likevel blir jeg litt bekymret når almen tilstanden hans er så vekslende og at han er så sliten hele tiden. 

Håper noen lesere kanskje har noen tips eller vet noe som gjør en mamma litt mer rolig enn det hun er så langt! 

 

Møte-masete høns!

Ikveld har jeg vært i middagsmøte hos min kjære kollega og reservemamma Nina, vi måtte møtes alle til siste -rest-møte før avreise til fredag. Jeg er sikker på at vi kommer til å få en heidundranes god tur... Vi skal shoppe,shoppe,shoppe og shoppe.. Villapaprika skal fylles opp med deilige nyheter som bare Villapaprika har og jeg kan love at prisklassene vil være "fantastiske" . Dere kan rett og slett bare glede dere! Mange har lurt veldig på hva vi skal ta inn osv, det eneste jeg vil røpe er tekstiler-man ja-tekstiler rommer masse og har dere noen ønsker er det bare å komme med det, det er jo alltid topp med tips på varer dere ønsker at vi skal ta inn fra kundene selv ! 

Om 58 timer skal jeg opp i dette flyet;

Sjekke inn på dette rommet ; 

Og kun gå rundt å kose meg  på slike plasser; 

Jeg gleder meg SÅ masse og tror nok jeg skal klare å få min livs opplevelse i denne bransjen... Idag har jeg hatt mitt første møte med en dame som er fra India som skal hjelpe oss med import på ting og tang derifra senere -lykkelig og veldig giret er jeg, det er nå moroa begynner ! 

Nå stiger spenningen ...

Hei og hopp!!!

Om 3 dager drar jeg og nå merker jeg at kroppen begynne rå gru-glede seg veldig , "reisenerver" .. Jeg sliter med å få dagene nå til å gå opp før jeg drar-så mye som skal gjøres og så mye som må på plass før jeg kan sette meg på flyet. Vi skal ha overtakelse på huset, ungene skal gå Halloween og jeg skal jobbe i butikken samt se familien min bittelitt før jeg drar, nå ser jeg snart bare timene og ikke dager lengre -tiden går så fort -så fort! 

Jeg ønsker dere en FANTASTISK! dag ,kjør pent på glatta og gå pent i trapper -det er vinter! 

Fat dekorasjon

Det de fleste elsker når mørket kommer å er tenne levende lys og skape den lune kosen. Og hva er da ikke bedre enn å dekorere verdens fineste fat med deilig natur,glass og lys... 

Idag tenkte jeg at jeg skulle gjøre litt mer ut av fatet på stett, det er jo blitt et fat jeg har forelsket meg hodestups i som mange andre av dere lesere også har gjort. Som jeg nevnte tidligere idag skulle jeg ut å finne mose til fatet og siden bor rett ved skogen var ikke det noe problem heller... 

Jeg startet med å fylle halve fatet med mose for å se hvordan resten skulle gjøres og plassere. Deretter satt jeg glasskrokkene på stett med mosen gravd rundt foten. For å gjøre noe nytt ut av glasskrukkene på stett kjøpte jeg to små løker og satt de oppi med litt mose rundt . (jeg tok sølvpapir rundt selve plastpotten den står plantet i. ) 

Jeg pyntet med noen store kongler rundt krukkene for at det ikke skulle bli for "pent" . Deretter plasserte jeg de to minste krukkene på stett ved siden av,fylte på med litt blå mose,kongler,hvite kubbelys ,duftlys fra durance  og krystallglassene fra oldefar med to t-lys i. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med...

Så lett, morsomt og lekkert! 

Fatet finner dere HER, Glasskrukkene på stett HER og HER, Durance lys HER og kongler HER -Mosen finnes i naturen utenfor døra de !

Nydelig kveld ønskes dere alle fra meg! 

God morgen

På den ene enden av jorda sitter nå jeg å nyter morgen latten min mens det pisker sur vind og kaldt vann langs vinduene. Jeg elsker å se lyset kommet og sitte å titte utover det vakre landskapet foran meg.

Ungen våknet så "sent" som 06 00 idag pga vi stilte kl natt til igår så litt "døgnvill" har vi blitt.haha..... Nå er ungene snart på vei til skøytehallen og skal kose seg med barnehagegruppen sin på glattisen. Mathilde er Bambi på glattisen og kry som bare det dro hun avgårde med et stort smil til Barnehagen for å vise frem de nye skøytene sine. 

Idag skal jeg ut å plukke litt mose, jeg har nemlig tenkt til å dekorere årets pyntefat og tenke å vise dere hvordan jeg gjør det. Det kommer nok til å bli kjempe fint, jeg ser det alt for meg. Nå skal jeg "forsvinne" litt inn i interiør verden og skal fore meg opp med deillig interiør! Det er så deilig å stille kl når man føler at man plutselig har fått en time ekstra i døgnet! 

Det nye dekorative pinnehjerte finner dere HER.. 

Nå er det tid for " innekos " -nyt mandagen,vi skrives! 

 

Endelig

Hopp i taket og klapp i hendene - VI ER FERDIG MED PAPRIKAKORKEN 8! De som flytter inn kan virkelig glede seg, det vil lukte friskt og ren lavendel, vegger er "lappet" sammen og alle kriker og kroker er frie for all mulig shit.... Det er en fantastisk følelse å vite at vi er "ferdig" i det gamle huset, jeg merket at jeg faktisk ble litt sliten av å ha begge husene hengende over meg. Itillegg skal kapitalen i huset få gjort nytta si med lånet, alt som kan betales inn til lån er penger spart for oss. Nå kan vi konsentrere oss om dette huset og det skal bli fantastisk , jeg tror aldri jeg skal flytte noen plass igjen dersom jeg ikke blir hundre prosent nødt til det av noen grunn.. 

Nå er kvelden her og vi skal kose oss med Kebab og film, en deilig avslutting på en hektisk uke. Imorgen skal jeg holde småtrolla mine litt hjemme på morgenen, siden jeg reiser fra dem til helgen... Uff, det gruer jeg meg faktisk litt til! Jeg har aldri vært så lenge borte fra dem tidligere og jeg er en skikkelig daltete mor på barna mine. Godt jeg har med pappaen min, for jeg skal ærlig innrømme at jeg har store sommerfugler i magen. MEN, ikke tvil-jeg gleder meg ENORMT! 

Jeg lovet dere litt mer nyheter ikveld og det løftet tenkte jeg å holde, som dere vet har jeg valgt ut mange julevarer alt og en som skiller seg litt ut på hyllen eller peisen er denne vakre stjernen- 

Vakker ikke sant? 

Jeg simpelthen elsker den og tenkte å kjøpe inn noen kraftige hvite fløyelsbånd nærmere jul og henge opp et par i de store vinduene våre,tror det kan blir kjempe fint altså! 

Stjernen finner dere HER 

Nå skal jeg spise litt kebab og nyte resten av kvelden- det håper jeg dere vil også! 

Nyhet i Nettbutikken

Idag har jeg faktisk fått ut adventsstakene til 1.advent... Iår har vi nok en gang satset på tre, men jeg forelsket meg totalt i de søte små stjernene som sitter på. Og gjett om denne serien er lekker ! Jeg tenkte å sette på kraftig hvite bånd, men hadde det ikke tilgjengelig idag, samt lekre tall på de hvite lysene... Iår blir det hvit jul hos oss, med noen røde innslag i de verdifulle nissene til barna.... 

Ifjor var det mange som gikk til innkjøp av adventskranser på slutten rett før 1.advent , iår gjelder det å være litt " raskere" da  vi ikke bestiller inn mer av dette når advent har begynt. 

Adventskransen finner dere HER 

Nå skal jeg ned i det gamle huset og gjøre det ferdig for overtakelse- nyt dagen-vi skrives etterpå! 

Planlegge julen....

Før alvoret begynner neste uke har jeg idag bestemt at hos Villapaprika blir det glitter,tre og glam jul, den røde tradisjonelle julen skal de butikkene som er gode på det få ta seg av... Villapaprika skal nok klare å blande inn noen røde tekstiler nærmere jul, men nisser blir det nok ikke å se i hyllene våre iår. En ting er sikker, det blir mye fint og ikveld har jeg godkjent årets adventsstaker og disse er enda finere enn de ifjor synes jeg,ille morsomt altså... Jeg er sikker på at sortimentet fremover nå blir noe for en hver, bare det at vi venter nye utstillings møbler har vært en liten prøvelse....Men dere, det kommer så mye FINT og UNIKT ! Den kommende uken nå er skikkelig hektisk, jeg bare håper vi rekker å få på plass mye av de"harde" varene før vi vender snuten mot andre siden av kloden,j eg håper ihvertfall det....  

Her ser dere en liten smakebit på en av de kommende adventsstakene som kommer for salg fort som fy nå.... 

 Mye av dette kommer ut i nettbutikken imorgen +++ MYE mer, jeg har tatt over 40 bilder og skal prøve så godt jeg kan med å legge det ut i nettbutikken før vi begynner på uken .... Itillegg kommer det masse flotte gensere ut -en av disse er den jeg har på... 

Oj, som det går -livet er herlig, dere ! 

Velkommen inn i varmen.....

Ute blåser det surt og vinden slår langs husveggene, det er kaldt og innekosen har virkelig satt sitt preg på huset. Lørdagskveldene er desidert den beste kvelden i uken, da er det tid for middag foran tv skjermen, skal vi danse og kvalitets tid med verden beste barn <3 

Vi trives bare mer og mer i huset og jeg klarer ikke forstå hvordan den tidligere kjøperen ville selge det til oss, men jeg er virkelig overlykkelig for det. Nå har hus lukten vår kommet inn i husveggene, varmen i alle rommene,lyden av vaskemaskinen står å går, barnerommene er fylt opp med leker, badet har fått på plass alle våre private ting, klærne har kommet inn i skapene og jeg har begynt å bli kjent med det "nye" hjemmet mitt.. Det er helt sprøtt hvor fort tiden flyr, det er jo faktisk under 4 uker siden vi flyttet inn og jeg har ikke savnet det gamle huset en eneste dag. Det å ha så god plass er så uvant, 190 kvm + garasje,loft osv, å flytte fra 109 kvm (+ boder) til dette- ord kan ikke beskrive det.... Jeg føler jeg bor i et "slott" , ha-ha... 

Mange av dere har ønsket til andre vinkler av rommene i huset så idag har jeg tatt noen "nye" bilder til dere.. Vi mangler ennå lister i inn mot badet, men vi tar litt etter litt og det er faktisk veldig morsomt! Bildene er litt dempet, men her i huset er det kveld og nesten kun levende lys.... 

Nå skal vi se på film og nyte de timene som er igjen av denne kvelden-det håper jeg dere vil gjøre også! 

Riktig god kveld! 

Kose lørdag

Idag skinner solen, men fy så kaldt det er-skikkelig vinter ! Håkon har idag satt på vinterdekkene på bilen ettersom jeg igår holdt på å ha rundt med bilen når jeg skulle ta en litt krapp sving med sommerdekkene på.... Vi har piggdekk så vi har liksom tenkt at vi skulle sette det på rundt 1.nov pga det har blitt sagt at folk med piggdekk skal vente til det. 1.november eller ikke, jeg kjører ikke på glatt føre med sommerdekk en dag til, det er en ting som er helt sikkert.. Med den frosten som er nå kan ikke det være noe problem .

Idag har jeg fylt på med litt varer i butikken og storkoser meg med å ordne bordene og sofakroken.... Neste helg er jeg på andre siden av kloden og godskjenner Villapaprika sin egen tekstil produksjon... Tenk at vi skal selge egen produserte puter, pledd, brikker, skjerf ,smykker +++++ Jeg kan nesten ikke tro den, men jeg gleder meg veldig. Det eneste jeg gruer meg til er den LANGE flyturen-jeg har som tidligere nevnt litt flyskrekk og er livredd for å ikke ha kontrollen i egne hender...  Dersom noen har noen gode film, bok,blader eller andre  tips å komme med tar jeg det imot med stor TAKK! Vel, turen blir alt annet enn rolig, vi drar fredag den 2.november og kommer hjem tirsdag 6 - enda godt vi skal sitte godt på flyet , det er nok det eneste stedet man får slappe av.. Aldri har jeg snudd døgnet mitt på hodet heller, så jeg er spent på hvordan det blir å legge seg å stå opp til disse tidene..... Alt i alt blir det nok en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme, tenk at vi har kunnet ta dette skrittet ---Jeg er så stolt!  Nei, nå ender jeg straks opp med å skrive en hel a4 side om dette, ivrig som jeg er... ha ha..... 

Men, dere vi slår til med helgetilbud på sølv fatet på stett, etter stort ønske fra mange kunde. Dette er jo den perfekte julegave til vert ett vakkert hjem---- Produktet finner dere HER ...  

Nå skal jeg fortsette å ordne litt i butikken, etterpå kommer mange deilige interiør innlegg-vi skrives da! 

Nyt dagen alle mine vakre lesere!<3 

Gratulerer ....

Gratulerer så mye som vinner av det deilige teppet fra Optimist of Norway ! 

AINA :)

10/23/2012 - 7:30 pm

For et nydelig teppe  Nydelig det meste du viser fram. Første bloggen jeg har funnet der stilen er helt meg..ikke få timer jeg har brukt på å lese den fra start til nå  Har aldri hell i spill eller konkurranser, men prøver med sommerfugler i magen  Ha en finfin kveld 

Mvh Aina 

 

Aina-send meg en mail på Ckinterior@hotmail.no så jeg kan få sendt deg teppet ditt før helgen! 

GOOOOOOD kveld! 

Kosestund..... Med inspirasjon

Jeg elsker dager som idag når det ligger å venter interiørblader til meg i postkassen på morgenen.. Jeg blir som et lite barn på julaften når jeg skal åpne det opp å se den første siden- hva venter meg mon´tro?

Håkon jobber hele kvelden idag så jeg har hatt en skikkelig jente kveld i mitt eget selskap,interiørblad på interiørblad har blitt lest grundig igjennom og masse inspirasjon har klistret seg i minnet.

Kosekveld med beina på bordet,iskald brus i glasset, sjokolade i skålen og interiørblader -kan det bli bedre? 

Glasskrukkene på stett og krystall glassene fra min bestefar kan brukes til så mangt.... "Ille kost" Glasskrukken på stett finner du HER.

Idag lot jeg meg inspirere av noen fat dekorasjoner og en eplekasse fylt opp med kronelys... Imorgen skal jeg trå til med min kreativitet og lage min egen "greie" på dette...  *smiler* Bildet som ikveld ga meg inspirasjon var dette; 

Nå skal resten av kvelden nytes  før jeg om en time skal kåre vinneren av pleddet! 

Kroppen min har nesten limt seg fast i sofakroken etter en hel dag oppe i det gamle huset vårt. Det har jeg idag vasket ut av og FY så MØKKETE!!!! Er det virkelig  mulig? Jeg som har vært så nøye med renhold i dette huset fikk meg idag en "grusom" opplevelse, jeg skal ikke gå i detalj , men den kjøkken vifte var grisete!! Er det mulig ? Jeg føler jeg har vasket den nesten ukentlig, men idag skulle jeg nesten ikke tro den noen gang var blitt vasket! Jeg tror all møkken på mystisk vis blir mye mer synlig så fort man flytter ut og huset blir tomt... 

Hmmmmmmm...

Litt tid til å nyte .....

Jeg vet ikke hvor ofte jeg har tenkt - hjemme spa er undervurdert! Hører vi ordet spa tenker vi som regel på pleieprodukter,avslappingen og ro -dette er noe de fleste kvinner ikke er flinke nok til å ta seg tid til. Før følte jeg at jeg ikke hadde tid til å gå på badet å nyte litt "alenetid" , men idag er den tiden jeg kan benytte helt for meg selv på badet ubeskrivelig, bare det å låse resten av verden ute og kun finne min indre ro er så viktig for at jeg skal klare å henge sammen time etter time og dag etter dag.  Med full jobb,familie og barn kan jeg ikke få nok spa tid for meg selv, men jeg prøver å være flink å ta ihvertfall 1 dag i uken hvor jeg låser meg inn i mitt eget lille Spa paradis ...... 

Produktene jeg benytter meg av for den perfekte spa kveld er Durance sine, jeg er avhengig av å tenne lys og fylle opp badevannet med fantasitsk såpe og oljer.. Også gjør det jo prikken over I´n også da..Idag testet jeg det nye duftlyset fra durance og jeg er frelst ! Det er den beste lukten jeg noen gang har luktet - helt fantastisk! Produktene jeg anbefaler fra Durance er DENNE , DENNE ,DENNE og DENNE ..

Dersom du ønsker den forfriskende lukten på badet til en hver tid kan jeg absolutt anbefale duftposene og romsprayen. Duftposen er topp og for eks tømme på gulvet og støvsuge opp, da vil du få den deiligste duft hver gang du støvsuger huset. Jeg bruker mine til pynt og det lukter himmelsk! Duftsprayen finnes HER og duftposen HER 

Etterpå trekker jeg en vinner på pleddet fra Optimist of Norway-kanskje du har vært heldig idag? 

Vi skrives etterpå-nyt kvelden enn så lenge! 

Jeg kunne få barn da,men ikke nå.(?) En ærlig Camilla.

Jeg har siden den dagen jeg ble mor tenkt at den perfekte mor er aldri noe jeg vil bli, men jeg har aldri bekymret meg noe for det heller. Livet er er så sårt og jeg tror vi har vært igjennom vår "dose" med ufine opplevelser det siste året,både store og små. 

Jeg hører daglig hvor ung jeg er, hvor mye av livets lange vei jeg har igjen foran meg( om jeg er heldig) , hvor lite jeg egentlig vet om det som er mellom himmel og jord, hvor ung mor jeg er osv. Listen er lang og den ser ikke ut til å bli kortere. Jeg blir jo mer jeg tenker over det mer stolt av meg selv og tanken på at jeg ennå har mye jeg skal igjennom er helt greit.. 

Før jeg ble mamma var jeg inne i en periode hvor jeg ikke var så "glad" i barn, de var i mine ører bare fulle av masete lyder og lukter. Jeg var enig med meg selv om at jeg skulle ikke ha barn før jeg rundet 30.år og jeg var ikke sikker på at Håkon var den som jeg ville dele den biten av livet mitt med, jeg var jo bare 17 år. ..... Nå nesten 6 år senere har jeg to barn og takk gudene for det! Det er nemlig ingen selvfølge og ingen vet hva livet bringer.

For ett par år siden fikk jeg vite at jeg mest sannsynlig ikke kunne få flere barn, blir jeg gravid vil det være stor sannsynlighet for at jeg ikke vil klarer å fullføre det. Det er også veldig vanskelig for meg å i det heletatt bli gravid og det siste året nå har gjort det betydelig vanskeligere.  Jeg kommer inn i perioder jeg synes dette er veldig trist for noen ganger slår tanken meg- jeg skal aldri kunne bære frem et barn igjen.  Per dags dato har jeg mer enn nok  med de to vi har, men jeg er 23 år og har ofte tenkt at det hadde ikke vært så unaturlig om lysten  på en til vil komme med årene? Og hver gang barn blir et tema blir jeg hver gang fortalt at jeg kommer til å få ihvertfall to små til... Før  gjorde det ikke noe at folk sa det, men idag sliter jeg med å holde smilebåndet på plass.. Jeg er heldig for jeg har to små helt friske og sunne barn, en mann som elsker meg, en familie som er glad i meg, venninner som bryr seg om meg og en jobb som er en drøm, men livet mitt som alle andre sitt har sine baksider og dette er en bakside jeg jobber med å akseptere hver dag.  Dette er noe som har ligget i genet mitt, så det er ikke en feil jeg har gjort som har ført til dette.  Jeg har ofte tenkt -tenk om jeg aldri hadde blitt gravid med Olíver, tenk om jeg hadde studert og fullført studie, kommet meg ut i arbeidslivet og deretter begynt å planlegge familielivet, slik som de aller fleste. Når jeg tenker på det tenker jeg hvor heldig jeg har vært og hvordan skjebnen min  ville ting annerledes, for hadde jeg ventet hadde jeg mest sannsynlig aldri kunne født egne biologiske barn. I 6 år har jeg aldri gått å lagt meg uten å kysse barna mine nattinatt en ekstra gang, jeg har aldri stått opp uten å gi dem en klem og jeg jobber hver dag med å lære meg å takle nye situasjoner, følge dem opp, gi det beste av meg selv, tillate meg selv å feile,  ta en dag av gangen å nyte det å ha to små barn som ennå kan sitte på fanget, som ennå ønsker å bli sunget nattinatti sang for og som ennå er så små at de helst vil sove inntil meg om natten. Om 7 år har jeg snart tenåringer i hus og innen to år har jeg ikke lenger barn i barnehagen.. Jeg har vært heldig og jeg er heldig som har fått oppleve det å gå gravid,føde naturlig og amme mine barn. Slik er nemlig ingen selvfølge for alle kvinner, det vet jeg alt om idag. 

Graviditet og barn har det siste året blitt et sårt tema for meg og jeg skal ikke lyve å si at jeg har innfunnet meg med det,for det har jeg på mange områder ikke. Jeg føler det noen ganger tungt og andre dager helt greit.. Jeg vet jeg ikke er alene om dette og jeg har lest mye om kvinner i samme situasjon som meg, men når det skjer deg er det aldri noe morsomt. Vi kvinner er eksperter på å kle på oss et smilende ansikt og en fasade som ser "perfekt" ut for de som ser den igjennom andre vinkler, men sannheten er den -det er ingen som vet hva som gjemmer seg bak en slik fasade og et smilende ansikt. Vi burde bli flinkere til å akseptere at det er lov til å ikke ha det bra, det burde ihvertfall jeg.... 

 Er det flere enn meg?

 

Inspirasjon til dekking av bordet.

Idag har jeg dekket "inspirasjons" bord til dere, tiden fremover nå byr på mange familiemiddager og hyggelig  selskaper for de fleste av oss og bordinspirasjon er ikke noe vi kan få nok av..... Idag har jeg brukt ting jeg hadde stående og latt meg lede av fantasien.  

Det er ikke ofte så mye som skal til for at det skal bli koselig å sette seg ned til middag.

Spisestuebordet og spisestuestoler fra Villapaprika, kransen er nyhet den siste uken og brukt som borddekorasjon finnes HER , glasskrukker på stett HER og HER. Durance lys HER ,lysestake krystall HER kongler sett av 3 HER , pinnehjerte HER  og Brikker HER ... 

Nå skal jeg ta meg av ei lita jente som har vært så uheldig å få omgangssyken, uff...Dette har vært en forferdelig dag for henne og jeg har vært helt lammet... Uff.. Så da blir det vel oppkast og spy noen dager nå-usj...... Håper jeg slipper unna selv om jeg ikke har troen på det lengre....Jeg får kaste meg rundt på mailen om ikke så lenge, over 30 mailer må besvares og jeg må få tiden i døgnet til å gå opp.. Jeg hater at ting spolerer dagen min, men barna kommer først, det er en ting som er helt sikkert! 

Vi skrives etterpå da,dere! 

Nyt dagen- vi skrives

Helt gratis -Optimist of Norway.

Det er ikke hver dag Vi i Villapaprika blir beriket med varer leverandører ønsker at vi skal lodde ut, men noen leverandører skiller seg mer ut enn andre og er opptatt av å komme ut med varene sine til alle. Under gave og interiør messehelgen i Lillestrøm i August oppdaget min søster og jeg en leverandør med navn Optimist of Norway. Jeg er alltid skeptisk til nye leverandører, men jeg må bare gi Optimist of Norway all den skryt jeg kan for det de driver med kan de. 

Litt om Optimist of Norway 

Optimist tilbyr sine kunder norsk design med kvaliteten i fokus.Bambus er hovedmateriale i deres kolleksjon på grunn av kvalitet, funksjonalitet og komfort. Optimist of Norway ønsker at det offentlige og det private marked skal få muligheten til å bidra til et bedre miljø og har av den grunn lagt stor vekt på dette. Optimist of Norway er de første i Norge som har utviklet Interiørprodukter i bambus/ull  og dette er noe som bare må oppleves.  

Bambus har unike egenskaper: * Naturlig antibakteriell * Pustende/kjølende/varmeregulerende *Forhindrer ubehagelig lukt * UV beskyttende* Allergivennlig * Antistatisk* Slitesterkt * Absorberer fuktighet * Økologisk og Miljøvennlig.

Se så lekkert teppe da,dere ; 

Idag er jeg så heldig og kan lodde ut dette teppe fra Optimist of Norway og for at teppe skal bli ditt er det eneste du trenger å gjøre å legge igjen en kommentar og like Optimist of Norway på Facebook. Den kommer du inn på ved å trykke HER.Du kan også lese mer om Optimist of Norway ved å gå inn på deres hjemmesider, den kan du besøke HER.

Lykke til og TVI-TVI! 

Og skulle du ønske barneklær i samme kvalitet kan jeg anbefale min søsters kommende nettbutikk, hun skal nemlig selge Barneklær her ifra=) Hun blogger og bloggen kan du besøke HER .

 

Deilige dufter fra Durance

Jeg tror ikke jeg er den enste som elsker Durance, ingen over ingen under!! Idag kom julelysene inn i butikken så jeg går nå rundt å lukter kanel og appelsin ... Jeg har alt begynt smått å handle små gaver til alle mine venninner, tenk at julegavene alt er på vei inn i hyllene hjemme, ferdig innpakket i julepapir.... Året går så fort! 

Siden jeg er så heldig å har en dag og to i uken som jeg står i butikken har jeg utnyttet meg av tiden  å ordne litt,samt priset litt varer... Det er rart, jeg føler meg faktisk hjemme når jeg er i butikken for det er jo på en måte slik jeg har det i huset mitt... De som kommer hit kommer jo" hjem" til meg. -ha ha.... 

Her ser dere et lite gavetips fra meg ; 

Toalett mappe kr 98 F, lippgloss kr 159 og duftlys med lokk kr 199, Finnes HER- Små lekre julegaver med det lille ekstra... 

Vi pakker inn alle varer i lekre julepapir denne julen dersom våre kunder ønsker dette for kun kr 10 ,- pr pakke i nettbutikken . Kan julen bli enklere? 

Her er noen nyheter denne julen fra Durance ;

Kanskje du finner en liten julegave, eller kanskje noe til deg selv?  

Duftpinner i duften av rose finnes HER.

Nydelige duftlys med små lekre detaljer  lukter deilig appelsin..

Og juletre ..

 Flere deilige nyheter kommer ut iløpet av kvelden-pluss en give away hvor du kan stikke av med et deilige bambus pledd! GOD tirdag.

Vi skrives! 

En smak av natur....

Ofte er det ikke så veldig mye som skal til, for meg er det bare å få blandet inn litt natur, få inn litt bling og grove det opp med det rustikke ...... Nå som nyhetene kommer inn i butikken som perler på en snor har det ene lekre etter det andre flyttet inn i huset. 

Idag har jeg tatt noen tips bilder til hvordan dere kan bruke naturen i hjemmet.. For noen er slik lett, men for andre er det ikke så enkelt å få det til å stemme. Jeg er litt av den type at ting skal kunne være litt "tilfeldig" samtidig som det er "riktig" og ikke står i veien... 

Her er noen tips fra meg ; 

Det grove lille pinne hjertet finnes HER , kan brukes til fat og til å henge på veggen eller kanskje dørhåndtaket ? Den perfekte gave til en bekjent ? 

Pynt fatet ditt litt utradisjonelt og spennende, bruk fantasien... 

Fatet  under er ukas produkt og koster idag 499,- -produktet finner dere HER ,konglene finner dere HER 

De små og store krukkene finnes HER og HER 

Fatet har jeg pyntet som et lite bord, kjekt og morsomt! 

Jeg ELSKER dette fatet... 

Lekker keramikk potte med hjerte -finnes HER 

Verdens lekreste krans i grove greiner finnes HER . den gjør seg likegodt ute som inne -bruk fantasien <3 

 Dette er den perfekte kosetid inne og med små detaljer , gjør tiden litt ekstra hyggelig og kos deg med ulike dekorasjoner og sammensettinger... 

Kjøkkenet......

Når vi kjøpte huset var kjøkkenet et rom jeg syntes virket vanskelig å gjøre "bra" , ikke fordi det ikke var ordentlig,men fordi jeg følte dette rommet ikke var oss... Jeg la kjøkkenet på vekt kurven og tenkte hva er bra og hva er mindre bra ?  Til å starte med ville jeg bare rive ut alt og sette opp et nytt! Det å bare starte på nytt virket så mye enklere, men jeg er veldig glad jeg lot meg selv få lov å tenke litt på det.  Jeg har et drømmekjøkken jeg ønsker meg slik som MANGE andre og etter at vi kom inn i dette huset har det bare blitt en endra større drøm og jeg har derfor prøvd å skape det ut av det jeg alt har.... 

Drømme kjøkkenet mitt er dette og en dag skal vi ha det ; 

Resultatet av en liten "kopiering" av dette alá Camilla Ble dette ; 

Nå etter 3.uker i huset elsker jeg kjøkkenet vi har klart å skape ut av det som var her. Små ting kan gjøre STORE endringer, akkurat slik som vi har klart her! 

IT varer- må ha...

Det er MANGE som har ønsket at jeg skal begynne å poste ut IT varer fra butikken og nettbutikken... Jeg har idag fått ut noen nye produkter og har her satt sammen en liste på varer som er mine "må ha" produkter denne vinteren. 

Idag er det tekstiler -miks og velg --dette elsker jeg! 

Fargen som er ny iår er FIKEN, denne fargen elsker jeg fordi den passer like godt sammen med det grå som det brune. Er du lei av sofakroken din og ønsket å fornye deg litt? Ofte står vi fast og ikke klarer vi å bestemme oss.  Høsten er jordfarget og bringer i mange hjem inn mye brunt,beige og grått. Jeg føler dette kan bli noe "dødt" , men er litt redd farger så jeg har lært meg at lyseblått,marine og fiken er farger som er lett å kombinere å like. 

Elsker du det grå ? Her er listen med ideer og anbefalinger for deg! 

Lekkerski pute fra lama til kun 299 ,-  Finnes HER 

Blå pute i vatt, kjempe tøff for å brekke av med litt farge; Finnes HER 

Eller kanskje det brune ? Dette kan også kombineres med det grå, men listen under er min favoritt! 

Høstens nye strikkpute er denne , jeg elsker fiken; Finnes HER 

Blandet med denne lekre ski puten i brun fra LAMA . Finnes HER ;

Og verdens lekreste strikkpute i bomull; Finnes HER 

For å gjøre sofakroken ekstra kos har man verdens deiligste ullpledd over seg. Finnes HER 

Tommelfinger regel i en sofa er fire puter, skulle jeg valgt her ville jeg valgte 2 grove bomull strikkputer, en mørk ski pute, og en fiken flettet pute, for å få prikken over i´n er teppet en deilig investering <3 

Håper dere som er på putejakt fant noe dere likte ! 

Vi skives etterpå! 

Best av alt-alle får 10 % på kjøp av disse produktene, beløpet trekkes av i kassen fra kl 21, ved feil send oss mail direkte =) 

 

ca et år .....

Ja, et år går fort og for et år siden viste jeg lite om det jeg vet idag..... Ifjor gikk jeg rundt å puslet i det "gamle" hjemmet vårt, dagdrømte og lagde STORE planer for fremtiden.. Nå idag står vi med et stort hus på 190 kvm som vi sakte men sikkert setter vårt særpreg på.  Vi har nesten flyttet ut absolutt alt fra det gamle huset,men noen småting står igjen ----loftet og boden!!! ÆSJ! Jeg kunne sikkert åpnet tekstilbutikk på bare det jeg har på loftet.. Jeg lurer litt på om jeg skal lage noe morsomt ut av det her på bloggen, kanskje "loppemarked" av  tekstiler som ikke passer i mål eller farge i mitt nye hjem...Hadde det vært noe? Jeg har jo lifter opp til et par tusen kr stk og det hadde jo vært greit for en av dere kanskje å gjøre et kjempe kupp og meg å få igjen bittelitt for bomkjøpa jeg var ekspert på før jeg åpnet butikk selv... 

Tenk at for under et år siden var huset pyntet til jul slik som dette; 

 

Nå står det tomt og klart for å få nye eiere....

Takk for 5 deilige år "villapaprika" ......Og takk for oss! 

Et nytt kapittel har startet og et nytt hjem skal sakte, men sikkert "bygges" opp!

Nå skal jeg gå igjennom litt tekstiler- vi skrives mine kjære! 

Ha en nydelig søndag!

Vi har en liten baby på vei...

Til å bli en skikkelig røverbamse....Mie er så tullete og jeg tror nok det er mer mellom voffseørene hennes enn jeg som "mamsen" er klar over. Hun fotfølger meg hver dag, sovner på armen min, har hun ikke sett meg på en dag vil hun bli bært rundt på armen og skal kose med halsen og øret mitt, hun vil være der jeg er,går vi tur vil hun gå sammen med meg og titte på meg.. Hun er en skikkelig go´jente!  Ikveld har vi hatt skikkelig kosekveld med Mie gullet.

Hun er som en liten babis.... 

Må elskes,koses,mates og følges opp! 

Tenk at vi er så heldige å har en så vakker kosebamse som er vår lille babis, lille Mie--familiens lille kjæledegge...

Når mørket faller på

Tenner jeg alltid lys, fyrer vi i peisen,setter på go´filmen og koser oss med et deilig glass vin og i dette tilfellet sushi. Jeg tror det er første gang jeg setter meg idag, vi har vært på tur idag og fått gjort unna masse, A4 lørdager er virkelig undervurdert! Hvorfor er ikke alle like glad i sofakroken sin i stuen? Jeg hadde aldri klart meg uten... 

Idag fikk jeg på plass MASSE deilige blomster, det er altså så deilig å føle at vi bor oss skikkelig inn nå jeg savner faktisk ikke det gamle huset noe ! 

Lysene står å brenner og vi har akkurat satt på TAKEN---love that movie ! 

Imorgen tenkte jeg å svare dere litt på spørsmålene dere stiller meg, men før den tid skal jeg kose meg med det som er igjen av denne DEILIGE lørdagskvelden *smiler* 

NAMNAM.....

Fy altså.......

Ikved er jeg sliten og siden det i det siste har blitt så "populært" å legge ut dagen og timene sine i bilder så kaster jeg meg på bølgen å gjør det samme.... Nesten litt som instagram dette her..... ha-ha

Men facebook "slave" er jeg.... sladderplassen.no plass nr 1! 

En stressa dag...

Her har dagen gått i 110 og 120 nok en gang, idag fikk vi en hel masse varer inn i butikken og det endte med at vi vendte om på alt sammen.ha-ha... Butikken ble skikkelig fin og noe jul har fått flytte inn, når de andre butikkene som Åhlens osv har fått opp all julepynten føler vi at vi må få opp litt vi også selv om jeg perosnlig synes det er et par uker for tidlig..

Se så fint det blir! 

Iitllegg har de lekre små glasskrukkene våre kommet i butikken ----*love* Jeg har kjeks i mine, men tenkte å kjøpe noen mokkabønner imorgen å fylle den ene av de opp med=) 

Best av alt, den er Endelig i nettbutikken idag!!! Den finner dere HER ! 

Nå skal jeg kose meg med fredagsmiddagen og familiekos , så blogges vi om litt! 

Forresten, det er MANGE som stiller spørsmål om dagen, hadde det vært på tide med en spørsmålsrunde mon´tro? 

Tid for vakre hjem ....

Idag har jeg vært i intervju med  en nydelig dame fra Vakre hjem og interiør, det "gamle" hjemmet vårt skal snart på trykk i det og det nye kommer nok ut ettervert det også.... Det er så stas, tenk lille huset mitt( det jeg hadde) skal trykkes opp i mange eksemplarer og komme i mitt favoritt blad når det kommer til interiørblader- det er ille stas altså!  Jeg fikk idag se bildene som har blitt bestemt og jeg kan nesten ikke vente til jeg står med papirutgaven av mitt tidligere hjem i hånden...  Jeg lover å gi beskjed når det kommer ut! 

Vel, ellers har dagen gått i ett, jeg skal på middag til min "reserve" mamma etter jobb og har hatt min mor på besøk i butikken -perfekt dag! Julen har faktisk begynt å komme frem i mange butikker og på radioen prates dette om i hytt og pine..Personlig synes jeg det fremdeles er høst og er ikke klar for julen riktig ennå, men butikkene rundt meg har faktisk begynt å dra julen inn så jeg føler noe må få komme på plass i hyllene her også. Jeg har pyntet bordet med hvite rotting stjerner og veggen med en stor grønn krans--nå snakker vi krans altså!!  Så litt etter litt skal julen få komme opp her også, selv om det ennå er litt tidlig....

Denne julen satser jeg på skikkelig kranser og råtøffe adventsstaker , grove tekstiler og myke linjer,store juletre og masse tøff borddekorasjon. Tror nok vi kommer til å få et perfekt julepyntet bord iår---iår vet jeg hvordan jeg vil ha det!!!  

Nå skal jeg kaste meg rundt og komme meg avgårde ,nyte kvelden og komme tilbake til dere litt senere!!! Ha en NYDELIG kveld så lenge!! 

Skjerfet er forresten helt nytt og blitt en klar favoritt , finnes HER i nettbutikken ... 

Det plasker....

Fy for et vær da, det plasker ned og vannet pisker langs veggene.... Nå har det regnet mye i det siste og det virker ikke som om det skal gi seg med det første heller.  På slike dager er det veldig morsomt å kunne ordne det pent og delikat rundt seg og butikken har idag blitt dratt tak i, bordet har blitt dekket, interiøret byttet rundt og nytt og deilig kommet inn! 

Her legger jeg ut noen detalj bilder før jeg kaster meg rundt videre her inne.Imorgen skal vi ta for oss underetasjen så jeg er nødt til å bli ferdig her idag ! 

Nå er det jo ikke mer enn litt til julevarene begynner å flytte inn, året går fort!!! Flere enn meg som synes det? 

Ha en nydelig dag, vi skrives etterpå! 

Høst mørket...

Jeg elsker denne årstiden, men er lei av all sykdom den bringer med seg. Det går influensa, omgangssyke ,diaré osv og jeg forkaster alt like mye.. Jeg håper om vi skal få noe her i huset at jeg får det før jeg reiser den 2.november, jeg må ihvertfall krysse fingrene mine for det! Her i huset har vi ikke tid til å bli syke, men vi slipper aldri unna så det er bare å ta det som det kommer. 

Nå har mørket kommet, lysene tent, julebrusen står på bordet og marsipan skal nytes! 

Jeg håper alle får en nydelig kveld!  Syk eller ikke syk.... 

Gutterommet...

Her har jeg malt og tapetsert alt utenom 3 vegger som var hvite. Gulvet her inne var veldig oransje og ikke akkurat slik vi ville ha det. Valget stod mellom å male eller bytte gulvet,men siden vi skal i løpet av noen år rive opp det som er å legge varmekabler og nytt gulv i hele underetasjen lot vi være... Gulvet malte jeg og resultatet ble overraskende bra, rommet virket større og luftigere. Nå har vi fått på plass alt som skal på plass (vi venter bare på en bokhylle i hvit ) og Olíver elsker virkelig rommet sitt.. 

Velkommen inn til vår tøffe go´gutt! ;

Et barnerom er ikke det jeg synes det er lettest å innrede, jeg er veldig opptatt av at rommet skal gjenspeile personligheten som er der inne og at barn skal få lov til å ha de tingene de vil fremme.. Olíver elsker å ha sine dinosaurus til pynt, han ELSKER blått og rødt ( som sin mor) og har valgt det meste av farger selv.. Resultatet er jeg veldig fornøyd med og Olíver er kjempe stolt over sitt nye rom..

Gulvet har jeg malt med 3-stjernes gulvmaling fra Jotun hele 4 strøk. Jeg valgte en pen rulle til å påføre malingen med. Jeg startet med å male listene i hvit tre maling og tok til slutt gulvet. Tapeten er fra Fargerike i Hagbartgården i fredrikstad sentrum.. Interiøret er fra Villapaprika og jorunns interiør .. Er det noe jeg har glemt å dere lurer på er det bare å spørre =) 

 

Ha en nydelig dag!

Jeg drar til drømmeland!

Det har nå gått over et år siden Villapaprika åpnet dørene, men jeg føler likevel at de åpnet igår . Det at tiden går fort er ingen tvil, dagene går brått så fort og jeg henger ikke alltid med i svingene selv om jeg prøver. Nå har tiden for meg kommet og Villapaprika starter med egen produksjon av tekstiler. Jeg føler ofte at leverandørene "henger" etter på mye og de ulike fine fargene kommer aldri fort nok. Ta for eks mosegrønn... Den fargen forelsket jeg meg i fjor høst og den kommer ikke ut før til neste vår/høst for fult. Blått begynte jeg  med 6.mndér før mange andre og bringebær - det startet jeg med i sommer, en farge som ikke kommer før til neste år den heller. 

Jeg har utviklet "fargekartet" mitt litt for mye og trenger å være kreativ selv, det er liksom ikke noe som "imponerer" meg lengre og jeg føler at vi har godt av å få inn litt "frisk" pust til interiøret. Det er ikke slik at alt jeg sier og mener er riktig, men jeg er sikker på at det er flere enn meg som liker vakre ting og er klar for å kunne pynte huset sitt med det lille ekstra ikke alle andre har. 

Villapaprika har nå bygd seg opp sitt eget " merkevare" og det er derfor på tide å få sine egne merke varer. Noe som vil si, det vi har av tekstiler er det kun vi som kan tilby og det at vi får våre egne lapper på produktene er en stolthet i seg selv. Vi har nå det siste halve året jobbet på spreng med å få dette til og den 2.november går turen til himmelriket for å se og ta i det for aller første gang ! Noe er ventet opp allerede i november så dere kan bare glede dere til de første produktene er å klikke hjem fra nettbutikken eller står plassert ut i hyllene i butikken.  Det morsomste av alt er at dere og kameraet skal være med oss og dere skal få se mye dere ikke hadde trodd  dere skule få se her inne! Jeg vil ikke fortelle noe om hvilken by vi er i, hvilken plass vi er på, ei heller hvilken plass jeg har finnet drømmeland, men jeg skal dele så mye at dere ikke vil "savne" noe! 

Så dere, den 2.november går turen til drømmeland og interiørglades himmelrike - dere skal få bli med meg på mine første "barneskritt" som designer av min egen kolleksjon. Og starte eget firma var store steg å ta, men dette her er noe helt nytt og jeg vet virkelig ikke helt hva jeg skal forvente, men det skal vi oppleve sammen! 

Hvem vet hva jeg kommer hjem med til jul! 

 

Vaskerommet -før og etter...

Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg sier at jeg hadde et av Norges "styggeste" vaskerom. Det var blitt virkelig ufint, møkkete og trist -skikkelig 1980 vaskerom vel og merke.... Jeg nektet å flytte inn før det ble pent og lyst, jeg hadde virkelig ikke lyst til å vaske klærne mine der inne. Nå etter skrubb av gulv og vegger og noen liter hvitmaling har rommet blitt noe helt annet. 

Her ser dere vaskerommet før jeg svingte meg rundt; 

Slik ser vaskerommet ut idag, ennå mangler vi å få opp benkeplaten og 3 hyller over vaskemaskinen,ny vask osv, men vi har kommet langt og jeg er overrasket over hvor lyst og delikat rommet har blitt! 

Disse knaggene passer perfekt til å henge tørre skjorter på som skal strykes.... 

Tørkehjørnet er så deilig , det å ha en egen stang og henge opp våte skjorter,jakke,kjoler osv er helt fantastisk...

Jeg er overrasket hvor forandret dette rommet ble av bare noen strøk og liter med hvitmaling og med en billig benkeplate og vakre hyller med kurver til småting som klyper ,kluter osv i blir nok resultatet perfekt. Vi skal gjøre oss ferdig her nede i løpet av helgen som kommer.. Og det beste av alt, vi har ikke måttet bruke masse penger på dette... Det er bare å tenke kreativt og finne løsninger ! Itillegg har alle de ekle edderkoppene flyttet ut -ihvertfall for en periode. 

Jeg har brukt venylmaling og vanlig hvitmaling til veggene, jeg måtte male alt 4 strøk.. Teppe, kroker og vaskemidler er alt fra Villapaprika og durance sin deilige serie finner dere HER......

 

Ha en NYDELIG kveld!

Full av små drypp..

Av inspirasjon til hjemmet....

Idag kommer det ut litt nytt i nettbutikken av varer jeg har fått opp hjemme, jeg skal nemlig vise dere bilder av det rommet i huset hvor vi har brukt minst penger og fått en av de største forandringene så langt.. Tror det har kostet oss 2000-3000 kr totalt.. Er det forresten noen rom dere har lyst til å se som dere ikke har sett eller sett nok av?  Legg igjen ditt ønske i kommentarfeltet så skal jeg se hva jeg får til ! 

Bare for 200 ,-

Ja, du leste riktig -bare for kr 200 ,- ...

Alt på bildene under kan du kjøpe i nettbutikken nå for bare 200 kr ... Shop til you drop! 

Deilige ukevarer!

Finnes i nettbukken, den kommer du deg inn på HER

Deilige American Vintage...

De siste ukene har gått så unna og ting begynner å bli skikkelig spennende nå, nesten for godt til å være sant. Den siste tiden har vært kjempe krevende, ikke bare har vi kjøpt drømmehuset, men Villapaprika har tatt et steg til inn i fremtiden. Jeg er sikker på at dette vil være noe som vil bli kjempe populært , tenk at vi har tatt et så stort steg ... Det er ikke mer enn et par uker til vi sitter på flyet til det vi kan kalle det STORE utland, 5 dager vekk fra mann og barn- en prøvelse altså..... 

En leverandør som har kommet med høstens deilige farger til Villapaprika er American Vintage, jeg har endelig begynt å ELSKE de skape spreke fargene denne høsten og vinteren bringer med seg. Er det en ting American Vintage er god på er det nettopp dette med farger. ... 

Et av de siste innkjøpene mine nå fra Villapaprika er denne spreke jakken fra American Vintage.. 100 % ull og lett.... Akkurat slik jeg liker det...Håndpungen er også fra Villapaprika, perfekt til alt en jente har av småting som ikke skal flyte rundt i vesken ....

ÅÅÅhh.... Jeg gleder meg til å dele den nesten mnd og innkjøp med dere og nå er det egenproduksjon av interiøret og det er første gang! 

En liten tur i "hyttestuen" ...

Og den ligger nedenfor trappen vår i underetasjen... Jeg elsker å eksperimentere  med denne cottage stilen og elsker at stuen i underetasjen har liggende tømmervegger som gjør at du føler at du er en liten tur på fjellet der du åpent titter ned på skogen under huset igjennom stue vinduet.... Dette er ungene sin stue, men Håkon og jeg har forelsket oss veldig i stuen vi også, den er lun, 28 kvm ,åpen med store vindusflater og en deilige stor peis som varmer opp hele underetasjen... 

Som jeg har skrevet her tidligere er jeg veldig opptatt av å beholde huset sin sjarm når det kommer til de ulike rommene. Huset er litt "cottagepreget" noe som gjør at den lune og varme stilen med mye natur passer perfekt inn. 

Jeg har malt veggene med hvit lakkbeis fra Jotun og er kjempe fornøyd med resultatet, det kunne ikke blitt bedre.... Gardinproblemet løste jeg denne helgen, her nede blir det hvite lingardiner, tror det vil passe rommet godt og fylle opp de "tomme" veggene litt... Det meste av interiør er fra Villapaprika samt all tekstil forutenom gulvteppene fra bohus.. 

Nå skal jeg begynne på middagen, idag kommer mor ,far og bestefar på middag og det må gjøres stas på! 

 

Vi skrives etterpå dere , nyt dagen! 

Det minste rommet....

I huset er Badet, her har det bydd på store utfordringer og total omgjøring. Badet hadde et ekkelt dusjkabinett og var ifølge meg et lite "problem". Siden vi har to små barn var/er et badekar veldig viktig for oss, spesielt når jeg er så glad i å ta meg et bad i en ellers så hektisk hverdag. 

Badet er veldig lite og for å være helt ærlig skjønner jeg ikke hvorfor de som bygde huset lagde det så lite, men jeg tror det var vanligere med små bad før. Vi hadde ikke verdens største bad tidligere, men vi hadde 7 kvm og har nå 4,2 kvm så forskjellen merkes jo. Vel, etter mye tenking, planlegging, anbefalinger og tips fant jeg løsningen og jeg er så fornøyd! En ting er sikkert, det må ikke være et stort rom for å kunne bli fint og det er badet vårt det "perfekte" bevis på. 

Vi er ennå ikke ferdig da vi har bestilt ny undersokkel (egnet for bad) og skapdører på kvik i hvit heltre til baderomsinnredingen som står der idag... Jeg hadde VELDIG lyst til å bytte ut hele greia, men vi måtte si stopp  noen steder så vi valgte å beholde den og heller bytte dørene og ramme inn bunn. Itillegg skal det opp vegg toalett, men det skjer ikke før tidlig neste år. Elektriker kommer å legger opp kontakter og setter opp en lekker taklampe til oss, skikkelig lys på badet skal bli så deilig! 

Itillegg har Badekaret måtte mures inn med vegg fordi rørene ikke var lagt opp riktig når vi skulle begynne og rørleggeren måtte gjøre om hele oppsettet... Vi mangler ennå glassvegg og stativ til batteriet på veggen, men nå har vi kommet oss inn og kan endelig vaske oss rene i dette huset. Bare det å slippe å dra til gamlehuset for å dusje er himmelriket, nå kan jeg dusje hjemme.. 

Slik ser badet ut nå, halvferdig, men på vei til å bli akkurat slik vi vil ha det! 

Durance gjør susen altså, jeg kan ikke få nok av duftlys og deilige kremer og såper .... 

Selv om badet  vårt er lite kompenserer vaskerommet og toalettet i underetasjen for dette. Det å ha et vaskerom på 10 kvm er himmelrike og itillegg ha et eget gjestetoalett på 2,5 kvm .. Nå går jeg bare å gleder meg til å få badet ferdig, men kvik er vel ikke kjent for å være verdens raskeste, så det gjelder å smøre seg med tålmodighet litt til... Den som venter på noe godt....

Nyt kvelden -det skal jeg! 

Virrevapp-snipp & snapp

Det å kle opp de søte små er ikke bare enkelt, klærne skal ha god kvalitet, være myke og gode, behagelige å ha på og bevege seg i. Vi mødre vil jo gjerne at barna skal ha på seg skikkelig klær og jeg er intet unntak. Jeg vil gjerne at barna mine skal ha på klær som ikke er på annenhver barnekropp og har derfor forelsket meg i Virrevapp sin barnekolleksjon denne høsten..  Med en gutt som begynner å bli stor og ei jente som bare vil være prinsesse forelsket jeg meg helt i denne BLÅ serien, endelig litt farger som er pene på både små og store uten å bli for barnslig eller for mye!

Olíver elsket antrekket og kunne godkjenne både bukse,skjorte og jakke , hodebåndet nekter han å ta av.. Akkurat slik det skal være og det er jo et godt tegn...

Jenteserien er i samme farger med verdens nydeligste kjole, bare se på de søte små detaljene.....

Virrevapp har barneklær med god kvalitet og det lille ekstra, små detaljer du ikke finner på andre plagg, fargesammensetninger som er morsomme og som gjør barnet ditt synlig og sist,men ikke minst farger barnet liker selv.

Virrevapp og Villapaprika har derfor en gladnyhet å komme med til alle mine lesere-idag og imorgen får dere hele 20 % på serien jeg har valgt ut,ved å bruke rabattkode "villapaprika "(altså det antrekket mine barn har på) til både gutt og jente.. Nettbutikken til Virrevapp finner dere HER.. Kos dere og frisk opp barne garderoben med litt deilig høstnytt.

 

Nå skal jeg spise litt vafler med snipp og snapp- vi skrives! 

(samarbeid/reklame)

I dagslys....

Alle lys er ikke koblet til strøm og ting er ennå litt så som så, men vi har begynt å bo oss inn og blir bare mer og mer glad i hjemmet vårt for hver dag. 

Stuen er 52 kvm og åpen, jeg elsker den ! Vi har valgt å male alt lyst for å få et rent og deilig utgangspunkt. Jeg har siden jeg flyttet inn i paprikakroken vært så opptatt av å ha kontrast vegger osv, men nå er jeg lei av det og "ferdig" med malte mørke kontrastvegger. 

Ved innredning; 

Her tenkte jeg store kraftige lyse møbler, minst en mørk sort detalj, grove treverk, rette linjer, masse tekstiler, ferske blomster, masse levende lys og enkle oppsett.. Håkon er "firkantet" i stilen og jeg er romantisk og cottage preget, stilen vi har skap her i huset er en god blanding. Det har ikke blitt for pent, men heller ikke for enkelt og firkantet. 

Spisestuen er fra Villapaprika og kan bestilles ved mail (ckinterior@hotmail.no )eller i butikken, ved bestilling må 30 % depositum betales og resten ved levering av produktet. Salongbord,hjørnebord,sofastol,vitrineskap,avlastningsbord,spisebord,spisestuestoler, puter, champagnekjølere, taklamper, fat osv alt fra Villapaprika.  

Nå skal vi hente verdens beste småtroll i Halden -vi skrives etterpå! 

Lørdag mys....

Idag har jeg for første gang på lenge ikke kunnet noe for et sent blogg innlegg, jeg har for å si det slik ikke fått på maskinen min.. Den har vært død og jeg har vært helt fortvilet for jeg har trodd macbooken har vært ødelagt, men etter at mannen fikk litt hjelp med den kom den seg på igjen! 

Her er noen bilder av stuen, vi elsker den nye stuen vår! 

Og min herlige venninne Amanda og Mie... Vi har akkurat spist deilig fondu og skal nå begynne på desserten.... 

Jeg håper dere alle får en nydelig lørdagskveld!!! 

Vi jobber med badet..

For imorgen kommer det noen å skal ta bilder av huset, av den grunn vil jeg ikke vise for mye av stuen i sin helhet ikveld.... Badet har blitt så fint, åpent og snart ferdig.... Jeg gleder meg slik til å bare få alle tingene våre opp, bare det å få plassert sminken min i skaper og skuffer, åååh, det blir himmel det <3 

 

Her får dere en smakebit nr 2 av spisestuen vår, jeg skal prøve å få ut bilder av badet også, men kommer de ikke ikveld kommer de ihvertfall imorgen..... 

Lampen er nå nede, men jeg måtte bare få et siste bilde med den... Jeg tror aldri jeg har hatt det mer morsomt med en lampe enn denne før(dårlig humor ingen tvil. )Nå har vi fått opp våre spreke lamper og imorgen skal dere få bilder av stuen i sin helhet, for første gang faktisk..... 

Vi skrives igjen----- her går det unna! 

En sniktitt

Mer bilder kommer etterpå..... Nå begynner stuen å ta form og fotograf kommer senere---- ille morsomt altså!

Vi snakkes- nå skal vi sette på lister i stuen og vaske badet ..Ha en nydelig FREDAG  ! 

Deilig høst

Byr på kose stunder, deilig inne stunder i sofakroken med deilige pledd og tente lys... Nå som høsten er her er det jo litt ekstra stas å gjøre det pent og hyggelig hjemme. Mitt lille interiørtips til dere nå som julehandlene er rett rundt hjørnet er denne lekre nye serien fa Halvor Bakke. Lyktene finnes HER og HER ... 

Itillegg har det kommet ut masse nyheter fra American Vintage i nettbutikken og mer kommer!!!Nettbutikken finner dere HER 

 

Nå skal jeg hjem å ordne mange interiør innlegg til dere!!! Vi skrives! 

Hvordan beise en benk ?

Først og fremst gjelder det å pusse, ikke litt men mye,forsiktig og nøye! Jeg måtte pusse ned og beise hele fem ganger før resultatet ble slik jeg ville, nemlig jevnt og pent. 

Jeg startet med å vaske benken med rens ( her gjelder det seg å forhøre seg hos forhandler) deretter pusset jeg ned og vasket på nytt. Når benken var tør og skikkelig pusset beiset jeg den med sort interiørbeis fra Jotun i 3 omganger.. Denne virker seig frem til den får klarlakken over, men blir jevn og dekker  godt. Etter tredje strøk lakket jeg benken ( den 3.dagen ) , men lakken løser opp beisen og kan gjøre utseende ujevnt..... For å få det perfekte resultatet pusset jeg den nok en gang-forsiktig og deretter benyttet jeg meg av en mørk lakk i mørk eik silkematt.  merket jeg benyttet meg av er Liberon Bistrot lakk , den er spesielt egnet for å lakke benkeplater og slike overflater og trenger ca 12 timer tørketid.... 

Slik som dette ble resultatet ! 

Tips; Tålmodighet, en "stø" hånd og konsentrasjon.... 

Komplett-målet mot perfekt... mine to små...

Idag har dagen gått i 110 og 120 og nyheten om at siste rest til barnerommet har kommer og at spisestuemøblene mine kommer imorgen var ren og kjær lykke! Kan det bli bedre!? Ungene er hjemme og vi skal spise middag å gjøre oss klare for aktivitet. Olíver er så aktiv å finne flere og flere aktiviteter han liker å være på som hip-hop dans og privat fotball-råtøff og flink... Mathilde har blitt en ekte ballerina og går på dans 1 gang i uken, skikkelig rytmisk og flink er hun ! 

Aktive barn er bare sunt,men det er jeg vel ikke alene om å ha? 

Denne gutten begynner å bli stor, tenk at han er 6 år om 4,5 mnd ...... 

Jeg håper dere har hatt en nydelig dag, nå skal vi kaste oss rundt- nyheter og innlegg kommer etterpå, kanskje til og med du kan gjøre noen gode kjøp på nettbutikken. (?)

Nå blir det andre "boller"

Villapaprika her ikke hatt butikk mer enn et år, likevel endrer mye seg og vi må ofte finne nye veier å gå fordi de veiene vi har gått blir "spist" på.  Jeg er veldig idé skapende, leter etter noe nytt og spennende  å bidra med og sist, men ikke minst noe eget som "bare" vi har.( ihvertfall først...) Nå har vi kommet til det punktet at vi har forstått at vi må begynne å skape det selv og sakte men sikkert vil Villapaprika ha egen produksjon av egen  varer som vi ikke kommer til å selge ut til andre butikker enn de vi evt. starter rundt om i landet selv.  Det er ikke ofte ting imponerer meg lenger og jeg "jager" hele tiden etter å finne noe nytt som kan kombineres med en a4 base som en utradisjonell base. Jeg leter etter den typiske "Ola nordmann" stil som kan gjøres litt mer spesiell ved enkle midler. Idag er vi interiørglade meget kresne, ting skal ikke være dyrt, men kvaliteten skal være perfekt, vi vil gjerne ha det naboen ikke har, men likevel det de vil ha. Er ting for dyrt klager vi på prisen, men er det billig forventer vi tipptopp kvalitet... Det er ikke lett å finne noe for alle, men ved å finne rimelige ting til en mellompris finner man noe for en hver..... 

Jeg er lei av å ha leverandører som opptrer uryddig , ufint og egent, jeg er lei av at et samarbeid ikke går begge veier, men bare en, jeg er lei av å se ting jeg selger limt inn på lik linje i andre butikker og jeg er sliten av å hele tiden bli spurt om jeg er eid av living eller home&cottage, ikke fordi dette er for "dårlig" for meg, men fordi jeg har bygd meg opp på å handle varer jeg liker selv og ikke det som eventuelt er best selgeren... Det  er en har bransje og en grusom konkurranse.  

Imorgen blir nye planer for firmaet gjort, nye valg tatt og nye ideer lagt på bordet og gjett hva(?) dette vil bli noe "alle" vil like, alt blir unikt og "riktig" , men så klart vår stil vil forbli, vi sklir ikke inn en ny stil vi bare legger til det som mangler, det som ikke Norge ennå har og det jeg vil kalle det "lille" ekstra.  Mye av varene vi selger vil såklart forbli i sortimentet, men noe vil forsvinne og nytt vil skli inn.... 

Jeg gleder meg til å starte på blanke nye ark med varer du faktisk MÅ til oss for å få og som du ikke finner i andre butikk hyller.. 

Så dere, nå gjelder det å skrike ut dersom det er noe dere kunne tenkt dere å få inn i butikkhyllene, noe dere etterlengter og gjerne skulle ønske var å få tak i.. Alle ideer og forslag skal jeg ta hensyn til og hvem vet, kanskje nettopp ditt forslag sklir igjennom.. (?) 

Nå gjelder det å henge med.... Her på bloggen vil det nok bli mer enn nok av ideer og tips å snappe opp fremover og sist men ikke minst- det siste nye ! 

"Ille morsomt dette her vet dere, stas altså..."

Stuen...

Idag har døgnet hatt 10 timer for lite...Her i huset våknet vi til syke barn og hyl med en kropp som helst ville legge seg under dyna igjen. Jeg tror jeg har beveget meg rundt som en levende zombie idag, hodet og kroppen har nemlig ikke samarbeidet. Noen slike dager er vel ikke til å komme bort fra, eller hva?

Vel, en dag uten blogg går jo ikke så jeg har etter en dag i sengen fått karret meg opp og tatt noen bilder til dere, nettbutikken er nede for innlogging så vi har ikke kommet oss inn der idag jeg håper den er oppe å går som normalt imorgen igjen, men jeg tør ikke love noe.

Vel, det mangler ennå en del, men vi kommer oss sakte,men sikkert på plass.Jeg blir bare mer og mer fornøyd og kresen....

Dere ser sikkert favoritt pute har flyttet rett inn i sofakroken, jeg bare ELSKER de røffe strikkputene i bomull, de tåler så å si alt og passer til alt.... Disse og de lys melerte ullputene  er en sikker vinner her i huset og med et lite snev av blått blir det litt farger i stuekroken også! Putene finner dere HER, HER og HER .

 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag---nå skal jeg finne senga-igjen....

På plass i skapet....

Jeg kan ikke si annet enn at jeg føler meg heldig som nå ENDELIG har fått på plass garderobeskapet vårt på soverommet. Vi var nemlig så sikre på at vi hadde "standard" takhøyde på soverommet da vi gikk til innkjøp av skap, men der tok vi feil. Taket og gulvet er bygd litt ned noe som førte til at vår takhøyde er 235,8 cm høyt og skapet var 236 cm, men etter målene våre var det 237 cm -snakk om flaks da. not..... Vi endte opp med å måtte kjære av 2 cm på sokkelen på alle fire skapene for å få det opp under taket..... Går det ann å være mer uheldig, jeg mener-1,5 cm ........ Det skulle ikke vært mulig.... Etter 3 timer effektiv jobbing og snekring kom skapet opp og jeg er i lykkerus! Takk gud for at de sorte søppelsekkene nå forsvinner ut av kjellerstuen. Jeg er glad jeg ikke har en jobb som gjør at jeg må ut å reise flere ganger i mnd å bo en koffert.. 

Jeg vet ihvertfall at alle de nye deilige klærene fra American vintage endelig skal få plass i hyllene mine igjen.... Jeg bare ELSKER alt og kan ikke få nok av alle de deilige fargene som nå har kommet... 

En liten smakebit på det som er ventet ut i nettbutikken i morgen er denne genseren... Farger gjør deg glad! Ihvertfall når det ikke blir for mye av det...

Lett, varm og deilig å tre på seg..    Akkurat slik jeg liker det...

Nå skal jeg se litt tv og spise litt kvelds, jeg håper dagen deres har vært super....

Butikken- dagens deilige snadder...

Kommer som perler på en snor idag.. Jeg tenkte å starte denne deilige Tirsdagen med noen bilder fra butikken. Her har vi fått inn masse nytt siden sist, nye deilige spisestue møbler som spisestuesofa og stoler,lekre myke puter og romslige og flotte sminkepunger i skinn.. 

Favoritt puten min <3 passer til ALT! Finnes HER i nettbutikken ..... 

ÅÅÅH, det kommer inn så utrolig mye fint om dagen, jeg blir nesten dårlig.... Vel jeg får kaste meg rundt i butikken, dandere litt varer og kose meg.. Etterpå kommer det ut noen deilige kles nyheter her på bloggen ... Vi skrives! 

Fin,fin dag til dere alle! 

Kjøkkenet.

Nå begynner hvert og et rom her i huset å ta form, det blir mer og mer oss og jeg bare elsker huset vårt mer og mer for hver dag.  Idag fikk vi ENDELIG Internett her i huset og det var meget etterlengtet,mobilregningene blir ufine når man må koble seg på det hele tiden-fibernett er tingen! 

Idag tenkte jeg å vise dere hvordan kjøkkenet har blitt, noen som husker hvordan det så ut? Det var standard og med 20 år gamle hvitevarer som nå sang på siste verset, nedslitt parkett gulv, gul benkeplate,lyseblå vegger og små tynne vegglister. Vi har nå byttet ut alt og pusset opp alt utenom skapene de fikk kun nye håndtak i samme serie som knottene. Benkeplatene har jeg pusset og beiset, veggene har fått seg noen strøk  med hvitmaling,arbeidsbenken i kjelleren har blitt pusset ned,malt og beiset og brukes nå som en avlastningsbenk under vinduet, nye hvitevarer er kjøpt nytt,batteriet på vasken er byttet, nytt gulv er lagt og nye sokler og lister skal på, jeg har "forlenget" kjøkkenskapene med kurver og har nå fått mer plass til tingene våre. 

Det som overrasket meg er hvor lite dette kostet oss( dersom man ser bort fra hvitevarene og batteri ) kun beis,maling,gulv og lister.  Resultatet er jeg strålende fornøyd med.... 

Her ser dere kjøkkenet før ;

Bildene er tatt ut av annonsen og veggene var ikke så "pene" som de ser ut som på bildet synes jeg, men skapene var relativt nye og det var fantastisk...

Kjøkkenet vårt nå alá Camilla;

Jeg er veldig fornøyd med resultatet og ELSKER det nye kjøkkenet vårt <3 

En liten titt innom...

Kjellerstuen her i huset. Her er det ennå ikke ferdig, men det hjelper og har begynt å bli et varmt og deilig rom å være i. Dette rommet er hovedsakelig ungene sitt rom nr 2 så møblene er valgt deretter. Når jeg har fått ut alle tingene våre av eskene skal jeg dandere og gjøre det lille "ekstra"  her nede, men ferm til det gjelder det å få på plass basen... 

Velkommen inn i kjellerstuen. 

Veggene og den STORE peisen i denne stuen er noe av det jeg forelsket meg mest i for ikke å snakke om de STORE vindusflatene! Bildene viser bare den ene delen av stuen, men komplette bilder kommer når hele rommet er klart <3 

Jeg er litt usikker på om jeg skal ha liftgardiner eller gardinlengder her inne, jeg får tenke litt på det... Det er nemlig 3 store vinduer...

 

Prinsesserommet

Et barnerom skal være et barnerom og her i huset har Olíver og Mathilde fått velge tapeter,farger og plassering av sengen sin selv og gjett om de er fornøyde. Jeg har tatt utgangspunkt i fargene de ønsket og fått en rød trå på rommet,ennå venter vi på lifter og andre småting, men det begynner å bli veldig fint....

Her er prinsesserommet i huset , lille Mathilde sitt rom. 

Mathilde vil nesten ikke ut av rommet sitt og kan gjerne bli der inne i timer.... 

Sengen er fra babyshop, skrivepult,kommode,gulvteppe,hyller og skap fra IKEA, tekstiler,lekekasser og lamper Villapaprika. Tapet fra Fargerike i Hagbartgården i Fredrikstad sentrum. 

Bilder fra Kjellerstuen kommer i 8 tiden, jeg har forehåndsskrevet innlegget til dere så da vet dere at det kommer ;) 

Ha en nydelig SØNDAG! 

Nå skal vi dra inn på Dinosaurus show!! Ungene er i ekstase ! 

Soverommet ...6.okt.2012

Nå begynner huset sakte, men sikkert å bli et hjem-vårt hjem. Jeg har vært veldig nøye når jeg har handlet inn ting og ingenting er tilfeldig... 

Soverommet var ferskenfarget med trepanel tak, nedslitt gulv og simple gulvlister. Vi har malt alt lyst,lagt nytt gulv og nye lister. Skapene og nattbordene er fra Ikea og i serien Birkeland, den serien er lekker og veldig delikat. Sengegavlen er fra Bohus og sengesett fra Avalon hotellet i Gøteborg. Resten er fra Villapaprika og kan kjøpes i nettbutikken vår som du finner HER , finner du ikke det du leter etter der send oss en mail og vi skal hjelpe. 

Resultatet ble nydelig <3 

Akkurat den blandingen av de ulike stiltypene jeg elsker, med mine favoritt farger ton-i-ton..

De søte små klokkene er fra ikea...

Garderoben og jenterommet kommer etterpå... Vis skrives!

Noen som vil se....

De første bildene fra vårt nye hjem ? Bildene viser ikke et ferdig resultat,men et veldig fint "start" resultat. Imorgen kommer nye gardiner opp, blå tekstiler kommer inn, spisestuen komme senest onsdag ,store flotte hortensiaer og mange flotte andre blomster blomster flytter inn.... 

Etterpå kommer nattbordene opp og imorgen blir vi nok ferdig med å liste og flytte inn resten av våre møbler .. 

Dette er lykke og det lekre sengeteppet og gulvteppet er fra www.byvillapaprika.no. Her i huset får alt i blå deilige detaljer... 

Blått i mitt <3 

Stuen er bare "sattsammen" for å få inn utgangspunktet i hvordan jeg skal ha det, men deilig å få tingene sine på plass.Jeg elsker det nye huset vårt! 

*Ille stolt! *

bedre sent..

Enn ikke...  Det ble idag endring i planene våre pga huset nå er så å si "ferdig" for at vi kan flytte inn. Heermin dere dette huset har blitt så fint, jeg kan ikke forstå at dette er vårt nye hjem og at vi har skapt vår egen "personlige stil" her... Jeg har faktisk en liten hemmelighet å dele med dere; -vi pusser opp badet! Vi hadde egentlig ikke planer om det, men så er det meg og bad da..Dårlig bad funker DÅRLIG og jeg elsker å benytte tid der inne så vi valgte å "bare" gjøre det. Imorgen kommer mureren og rørleggeren og skal begynne. Dusjen åker ut og badekar som mures inn flytter inn, nye batteri er kjøpt til alle vaskene, nye skaper og speil. Til uken skal dere få se et lite bad som rommer masse og hvor fint det har blitt.. Et lite hint om stilen uten å si for mye..

Men dere.... Idag flyttet vi inn! 

Bilder kommer på løpende bånd ---gled dere.... 

Olíver , en liten prins

Som skal få et skikkelig  gutterom. Vi måtte gjøre om på tapeten for Olíver ønsket denne istedenfor.  For å få rommet røffere skal jeg benytte meg av paller, grove kurver ,et stort teppe, design stoler, røft skrivebord,kraftig solid skap, grove maritime lifter og ny maritim linkappe på sengen+++.   

Her ser dere gutterommet i huset, alá Oliver og mamman;

Soverommene i huset er ikke så veldig store, Oliver fikk det minste på 9.9 kvm, men i gjengjeld er tv´stuen barnas rom nr 2. 

Mathilde sitt rom står for tur her på bloggen i morgen.. Rommet hennes er noe større, rundt 12 kvm, og vårt 13 kvm.. Rommene er endelig ferdig og skal om to dager bli bebodd... 

Fasiten....

Jeg ble idag kjempe overrasket når jeg logget meg inn på mailen og fikk se at det "bare" var 25 mail ang gulvet og tapeten på soverommet vårt.. Som jeg skrev tidligere skal jeg dele de ulike rommene opp i ulike innlegg under oppussing hvor jeg forteller dere om de ulike materialene vi benytter oss av under oppussingen. Idag ble gutterommet også ferdig, samt prinsesserommet, imorgen kommer det nye lister til hele huset noe som kommer til sette prikken over i´n på resultatet.  

Jeg var veldig frem og tilbake når jeg skulle velge farger det er jo så utrolig mye flint å velge imellom. Likevel valgte jeg å høre på meg selv slik som jeg gjør i butikken og kjøpte det jeg følte gjenspeile  meg og huset vi skal flytte inn i. Jeg har jo personlig den stilen butikken min har romantisk-cottage-maskulin stil. Siden huset er stort har jeg valgt lyse farger i alle rom, det for at den åpene følelsen ikke skal forsvinne, men med min idé om hvordan jeg skal " bake" den perfekte helhet uten å få rommet til å virke kaldt har fått fantasien til å jobbe hardt! På soverommet valgte jeg å bryte helt av å skape et rom som gjenspeiler et "masterbedroom "på et høyfjellshotell. Jeg var lenge på leting etter det "perfekte" gulv og trodde helt ærlig ikke at jeg skulle finne det, budsjettet vårt er holder ikke til alle rommene dersom jeg begynner å bruke for mye penger på et rom. Jeg tok derfor med meg en stoffprøve fra en pute jeg har hjemme og valgte utifra den, det er en farge og pute jeg aldri har byttet ut og tekstilene jeg har kombinert med dette kommer bare mer og mer utover vinteren, våren,sommeren og høsten. 

Etter å ha lett igjennom en rekke tapetbøker fant jeg en jeg bare stoppet helt opp på å forelsket meg i, det samme gjaldt gulvet. Kombinasjonene av disse ble perfekte og med de tekstilene og møblene jeg skal kombinere dette med kan ikke resultatet bli annet enn vakkert. 

Gulvet er i laminat og kjøpt på smart Club for kun 129,- kr kvm. Pakken ser slik ut;

Tapeten er fra borge og har nr som står oppført på rullen. 

Tips til perfekt tekstilkombinasjon - ullputer i beige og jeansblå velour puter -alt fra Villapaprika. 

Ha en nydelig kveld! 

 

Så mye nytt....

Selv om vi pusser opp huset vårt går butikken sin gang og nye spennende nyheter kommer inn daglig. Nå har American Vintage flyttet inn i Villapaprika og vi har ENDELIG fått det opp i klesavdelingen vår. Deilige plagg i alle høstens deilige farger har flyttet inn og vi jobber med å få alt ut på nettet, her er det litt som må på plass, men jeg håper vi får den informasjonen på det som er slik at vi får det ut relativt radig. 

Bloggen har vært litt "ensformig" den siste uken, men jeg har bodd i joggeboksen med hvitmaling i håret de siste dagene og har et tett program med full jobb, oppussing og salg av bolig, tiden strekker ikke til som "normalt". Itillegg fikk jeg dette årets forkjølelse og måtte gi meg tidlig idag pga feber.... Kroppen er nok sliten og jeg har nok presset meg selv litt for hardt oppi alt sammen. For å toppe min psyke begynte nesen å renne og det som kom ut var blod, og jeg har nå ligget med hodet tilbake i en time.. Nå tror jeg nesen har fått sin "dose" nesespray og har sagt nei til nytt påfyll av mentol nesespray. Jeg må seriøst LÆRE å ta det litt mer med ro, men jeg blir så giret og overgira når jeg koser meg slik med noe og da er det ikke like lett å lytte til kroppen...

Men så var det dette soverommet vårt da, her kommer det bilder;

Her mangler det bare lister og skap + seng og nattbord.. Gleder meg til å innrede!

Tapeten er kjøpt i Fargerike Hagbartgården og koster rundt 400 ,- rullen. den er fra Borge sin new classic katalog. 

 

Det er deilig å se at rommene blir ferdig.... 

Jeg gleder meg bare veldig til å bli ferdig..... Idag kom den første streken i regningen og rørene på som skal kobles til badekaret må byttes ut.... Uventet og kjedelig, men når rørleggeren kommer blir det nok veldig bra..!og dyrt... Men godt det ikke er verre...

Vi kommer sakte, men sikkert i mål

Og om tre dager flytter vi inn i huset vårt, gjett om jeg gleder meg(?) Vi begynner å bli nokså fornøyde og ser forandringer for hver dag. Jeg kan nesten ikke tro at dette er det samme huset vi var å så på når det var til salgs, det er utrolig hvor mye små endringer kan gjøre. 

Igår lakket jeg kjellerstue veggene med Panellakk hvit fra Jotun. Jeg måtte ta 3 strøk  på veggen og dra penselen over hele lengden av veggen så godt det lot seg gjøre på kun et strøk, det for å slippe penselmerker fordi lakken trakk seg kjempe fort inn i treverket. Resultatet ble strålende!  Her inne har vi ikke gjort annet enn å lakke veggene, men det holdt!!! 

Siden jeg ikke ønsket veggen helt hvitmalt synes jeg lakken ga veggene et morsomt preg, litt "hytteaktig"

Og dere idag har jeg blitt ferdig med"themasterbedroom" Herre-gled dere-i love it!!! Tapeten ble helt rå til gulvet! Jeg skal prøve å få ut noen bilder etterpå..

Her har bloggingen blitt veldig forsiktig idag pga det mobile nettverket mitt har vært nede, tror det har gjeldt meg og 100 tusen andre nordmenn... æsj. kjedelig når slik skjer, men men... 

Nå skal jeg begynne på pikerommet -vi skrives!  

Furu...

Trenger jeg si mer?

Kjellerstuen står for tur og den skal beises hvit. Jeg GLEDER meg til at dette rommet blir lyst for furu er noe det styggeste jeg ser( personlig mening, betyr ikke at den er riktig) Jeg har vært i verdens beste service butikk  Fargerike  hagebartgården(tror det skrives slik)  i Fredrikstad sentrum , jeg vet ærlig fortalt ikke om noen hyggeligere mennesker å handle av. De svarer meg på alt, gir meg grundig informasjon og er kjempe raske på leveringer. Idag fikk jeg god læring i hvordan jeg skulle beise slike vegger og hadde det ikke vært for Arild som driver butikken hadde jeg  gjort alt feil, takk gud for gode fagfolk som kan faget sitt! 

Nå skal jeg vemodig begi meg ut på beiseprosjektet mitt... Æsj altså-møkkajobb! ha-ha...Fint blir det, jeg venter nemlig på masse møbler fra Trend collection som flytter inn i slutten av uken om alt går i rute og best av alt alle møblene kan bestilles i Villapaprika =) Besøk facebooksiden dems HER  og lik i vei ;) 

Med en ødelagt stemme og en rennende nese skal jeg fortsette maleprosjektene mine - vi skrives  mer etterpå ! *gleder meg*

 Nyt dagen ! 

hits